View Full Version : Ποιο μονοκυλινδρο?
Λευκάδιος
18/07/2014, 20:33
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5097295/ Και αν γίνει η στραβη θα σου έχει μείνει κανα φράγκο να το στείλεις Αθήνα για τα περαιτέρω:p
KotsosDR
18/07/2014, 20:58
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5097295/ Και αν γίνει η στραβη θα σου έχει μείνει κανα φράγκο να το στείλεις Αθήνα για τα περαιτέρω:p
Ωραιο !
Παντως το ΧΤ μπορει να 'χει 48 αλογα αλλα ειναι πολυ ηρεμο μηχανακι.
Πρώτον μη κοιτάς μόνο τα άλογα αλλά να σε ενδιαφέρει και η ροπή, ειδικά στα big bore.
Και το χτ έχει μπόλικη.
Δευτερον τα άλογα που δίνουν οι εταιρείες είναι στον στρόφαλο και όχι στον τροχό. Εμάς δε μας ενδιαφέρει πόσα βγάζουν στον στρόφαλο αλλά πόσα φτάνουν στον τροχό. Δεν υπάρχει χτ με 48 εργοστασιακά.
Για κόντινε την τελική μετάδοση να δούμε πόσο ήρεμο είναι. Έστω και με αυτά τα 44 μουλάρια.
Παραπάνω από 160 αυτό το μηχανάκι δεν πάει γιατί δεν έχει δύναμη. Φτιάξε την μετάδοση ώστε στα 160 να πιάνει κόφτης. Τα 160 θα τα έχεις αμέσως, το μηχανάκι θα αποκτήσει νευρο και θα ανεβάζει πιο βίαια στροφές. Η απλώμένη ροπή θα συγκεντρωθεί σε μικρότερο ευρος στροφών, θα σηκώνεται για πλάκα και θα αλλάζεις λάστιχα σε ρυθμό 3 πίσω 1 εμπρός.
Από πότε τα 44 άλογα σε συνδιασμό με κανά 6ρι κιλά ροπής είναι λίγα? Αυτά για το μηχανάκι στοκαδούρα άντε με κανένα φθηνό εξατμισόνι.
Παλιότερα μοντέλα με εξάτμιση, φίλτρο, πρόγραμμα, εκκεντροφόρο, κοντές σχέσεις είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να σκοτωθείς, στα ίδια λεφτά.
Σε νησί είσαι? Αν δεν έχεις δρόμους ρε ψηλέ χέστα τα γκάζια γμτ.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 02:10
Πρώτον μη κοιτάς μόνο τα άλογα αλλά να σε ενδιαφέρει και η ροπή, ειδικά στα big bore.
Και το χτ έχει μπόλικη.
Δευτερον τα άλογα που δίνουν οι εταιρείες είναι στον στρόφαλο και όχι στον τροχό. Εμάς δε μας ενδιαφέρει πόσα βγάζουν στον στρόφαλο αλλά πόσα φτάνουν στον τροχό. Δεν υπάρχει χτ με 48 εργοστασιακά.
Για κόντινε την τελική μετάδοση να δούμε πόσο ήρεμο είναι. Έστω και με αυτά τα 44 μουλάρια.
Παραπάνω από 160 αυτό το μηχανάκι δεν πάει γιατί δεν έχει δύναμη. Φτιάξε την μετάδοση ώστε στα 160 να πιάνει κόφτης. Τα 160 θα τα έχεις αμέσως, το μηχανάκι θα αποκτήσει νευρο και θα ανεβάζει πιο βίαια στροφές. Η απλώμένη ροπή θα συγκεντρωθεί σε μικρότερο ευρος στροφών, θα σηκώνεται για πλάκα και θα αλλάζεις λάστιχα σε ρυθμό 3 πίσω 1 εμπρός.
Από πότε τα 44 άλογα σε συνδιασμό με κανά 6ρι κιλά ροπής είναι λίγα? Αυτά για το μηχανάκι στοκαδούρα άντε με κανένα φθηνό εξατμισόνι.
Παλιότερα μοντέλα με εξάτμιση, φίλτρο, πρόγραμμα, εκκεντροφόρο, κοντές σχέσεις είναι ο καλύτερος συνδυασμός για να σκοτωθείς, στα ίδια λεφτά.
Σε νησί είσαι? Αν δεν έχεις δρόμους ρε ψηλέ χέστα τα γκάζια γμτ.
Ωχ! Που με ειδες και καταλαβες πως ειμαι ψηλος;;; :lol:
Η ροπη εννοειτε πως με ενδιαφερει τα μεγιστα.
Ναι το ξερω οτι δεν κατεβαζει 48 κατω το 660.
Να παρω δηλαδη ΧΤ και να του βαλω μεγαλο γραναζι πισω να το κοντυνω;;
Δεν εχει δρομους αλλα δε θα σκοτωθω. (ξανα! ξοδεψα ηδη μια ζωη εξτρα απο το ΤΤΡ που ειχα και του εκανα καγκουριες στις στροφες στο νησι :lol: ). Παντως οδηγας πιο ακινδυνα απ'οτι μεσα στην πολη. Εχει και κατι στροφιλικια ολα τα λεφτα. Απλα αν φυγεις ακολουθει 400 με 500 μετρα γκρεμι και μετα η θαλασσα. :eleison::vroum:
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 02:40
Πολυ ωραιο το ΚαΤεμι αλλα με λιγα παραπανω παιρνω LC4 μοταρντ μετα το 2002, 2003 με FCR. Του πινω το αιμα οσο μπορω και οσο αντεξει και το στελνω πακετο (μαζι με εμενα) Αθηνα στο μαστορα καμια Τεταρτη μολις σκορπισει.
Θα 'παιρνα ειλικρηνα ΚΤΜ. Το θεμα μου ειναι η πολυπλοκοτητα της συντηρησης.
Τεσπα δεν ξερω.. στο τελος παιζει να παρω κατι τελειως ακυρο και να σας καψω το κεφαλι.:lol: :hypnotize:
:beer:
KotsosDR
19/07/2014, 03:45
Εγω θα γουσταρα και κατι τετοιο ..: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5247088/
Εγω θα γουσταρα και κατι τετοιο ..: http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5247088/
Πολλά ρε Κωστάκη, πούλησα πριν κανά δίμηνο ένα κιτρινόμαυρο τελείως μαμά που δεν ήθελε ούτε λάστιχα αλλαγή 1000 ευρώ.
Το μηχανάκι αυτό δυστυχώς είναι στην Ελλάδα πολύ υποτιμημένο ακόμα.
320324
Άσε που είναι και 2κύλινδρο...
SHOOTER045
19/07/2014, 07:47
Σωστός.........
Ωχ! Που με ειδες και καταλαβες πως ειμαι ψηλος;;; :lol:
Η ροπη εννοειτε πως με ενδιαφερει τα μεγιστα.
Ναι το ξερω οτι δεν κατεβαζει 48 κατω το 660.
Να παρω δηλαδη ΧΤ και να του βαλω μεγαλο γραναζι πισω να το κοντυνω;;
Δεν εχει δρομους αλλα δε θα σκοτωθω. (ξανα! ξοδεψα ηδη μια ζωη εξτρα απο το ΤΤΡ που ειχα και του εκανα καγκουριες στις στροφες στο νησι :lol: ). Παντως οδηγας πιο ακινδυνα απ'οτι μεσα στην πολη. Εχει και κατι στροφιλικια ολα τα λεφτα. Απλα αν φυγεις ακολουθει 400 με 500 μετρα γκρεμι και μετα η θαλασσα. :eleison::vroum:
Δλδ μυαλό δεν έβαλες ε! :lol: Τις ξέρω τις στροφούλες στα Ελληνικά νησιά. :(
Βρες άλλο τρόπο να ξεδίνεις. Κανένα πιστάκι χωμάτινο έχει? Καμια διαδρομή της προκοπής από χώμα? Πάρε ένα εντουράκι 400άρι να τα έχεις όλα.
Αυτό έχει τον άσπαστο.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5236317/
Το ίδιο και αυτό. Και ας είναι αγωνιστικά και τα δύο.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4523437/
Επειδή όμως 4χρονοι υψηλής απόδοσης που δεν ξέρεις τι "φροντίδα" έχουν δεχθεί είναι λίγο σαν να παίζεις ζάρια η προσωπική μου επιλογή θα ήταν κάτι τέτοιο. (Άντε να μυρίσουμε λίγο διχρονόλαδο λοιπόν! :lol:)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5298465/
Ή κάτι πιο πολιτικό.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5142329/
Αυτό έχει τον άσπαστο.
Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε Τρίτη. :lol:
SHOOTER045
19/07/2014, 08:15
Η φωτογραφία πρέπει να τραβήχτηκε Τρίτη. :lol:
Πρωί πρωι
Πριν την βόλτα :p
Πρωί πρωι
Πριν την βόλτα :p
Για να προλάβει το συνεργείο ανοιχτό την Τετάρτη μετά τη βόλτα. :lol:
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 13:46
Μου αρεσουν τα διχρονα αλλα οχι για το λογο που θελω το συγκεκριμενο μηχανακι. Οποτε τα αφηνουμε στην ακρη.
Νταζ πιστακι δεν εχει αλλα εχει κατι απλωμενους χωματοδρομους ερημους και κατι μονοπατια. Αλλα πολυ κροκαλα, δεν το ευχαριστιεσαι και πολυ (ουτε και το μηχανακι το ευχαριστιεται).
Το αλλο θεμα με τα αγωνιστικα εντουρο οπως πχ το exc ειναι οτι κατα το φθινοπωρο που τελειωνει η δουλεια και πριν ανεβω κατα πανω, θελω να πηγαινω καμια εκδρομουλα σε νησακια δικαβαλο και με λιγο φορτωμα. Οποτε θα ειναι ζορι με τα συγκεκριμενα.
Μονο το Drz την παλευει και τα κανει ολα αλλα με σιδεροκωλη συνεπιβατιδα για αποφυγη :pantofla:
Προς το παρον παντως δεν παιζει χρονος για τιποτα.
Απο τοτε που εχω κατεβει εχω κανει ανακαινηση εξωτερικη και λιγο εσωτερικη ενα ολοκληρο κτηριο με ενοικιαζομενα στουντιο (βαψιμο τοιχους-ξυλα, επιδιωρθωσεις, σοβατνισματα, τριψιμο μαρμαρα, ξυλουργικα και παει λεγοντας :cry: εχω μεταφερει απο ενα χωραφι μου που το εχουμε για λουλουδια, υστερα απο μεταφυτευσεις που εκανα, εκατονταδες γλαστρες τις οποιες εβαψα πρωτα, στο προαναφερθεν κτιριο και εφτιαξα κηπο και το γεμισα λουλουδια παντου, εξωτερικους χωρους, μπαλκονια, διαδρομους κλπ ,εβαψα ολο το σπιτι μας, ολες τις καρεκλες για τα δωματια και το σπιτι και ω ναι ειναι παμπολλες και καφενειου και πλαστικες κλπ κλπ) και οσο δεν ασχολουμε με αυτα ειμαι στο γραφειο-ρεσεψιον και βαραω σκοπια γραφωντας στο μοτο ή εξυπηρετω τους πελατες ή κανω κρατησεις, σηκωνω τηλεφωνα κλπ. Γ@μησι δηλαδη. Και ολα μονος μου :cry:. Ο γερος μου γερασε οντως και πλεον δεν κανει σχεδον τιποτα (μονο κριτικη :lol: ).
Αντε να βγω κανα δυωρο το βραδυ να πιω καμια μπυρα να ξελαμπικαρω στην καλυτερη.
Και ασε που ερχονται κατι πλοια 3 και 5 η ωρα το βραδυ και πρεπει να πηγαινω να παιρνω κοσμο απο κρατησεις.
Ασχετα ολα αυτα αλλα ετσι για να πω τον πονο μου..:look:
KostasV2
19/07/2014, 13:48
Το έχεις καταλάβει ότι ψάχνεσαι 2 μήνες και δεν έχεις καταλήξει, ε; :D
Μου αρεσουν τα διχρονα αλλα οχι για το λογο που θελω το συγκεκριμενο μηχανακι. Οποτε τα αφηνουμε στην ακρη.
Νταζ πιστακι δεν εχει αλλα εχει κατι απλωμενους χωματοδρομους ερημους και κατι μονοπατια. Αλλα πολυ κροκαλα, δεν το ευχαριστιεσαι και πολυ (ουτε και το μηχανακι το ευχαριστιεται).
Το αλλο θεμα με τα αγωνιστικα εντουρο οπως πχ το exc ειναι οτι κατα το φθινοπωρο που τελειωνει η δουλεια και πριν ανεβω κατα πανω, θελω να πηγαινω καμια εκδρομουλα σε νησακια δικαβαλο και με λιγο φορτωμα. Οποτε θα ειναι ζορι με τα συγκεκριμενα.
Μονο το Drz την παλευει και τα κανει ολα αλλα με σιδεροκωλη συνεπιβατιδα για αποφυγη :pantofla:
Απο τοτε που εχω κατεβει εχω κανει ανακαινηση εξωτερικη και λιγο εσωτερικη ενα ολοκληρο κτηριο με ενοικιαζομενα στουντιο (βαψιμο τοιχους-ξυλα, επιδιωρθωσεις, σοβατνισματα, τριψιμο μαρμαρα, ξυλουργικα και παει λεγοντας :cry: εχω μεταφερει απο ενα χωραφι μου που το εχουμε για λουλουδια, υστερα απο μεταφυτευσεις που εκανα, εκατονταδες γλαστρες τις οποιες εβαψα πρωτα, στο προαναφερθεν κτιριο και εφτιαξα κηπο και το γεμισα λουλουδια παντου, εξωτερικους χωρους, μπαλκονια, διαδρομους κλπ ,εβαψα ολο το σπιτι μας, ολες τις καρεκλες για τα δωματια και το σπιτι και ω ναι ειναι παμπολλες και καφενειου και πλαστικες κλπ κλπ) και οσο δεν ασχολουμε με αυτα ειμαι στο γραφειο-ρεσεψιον και βαραω σκοπια γραφωντας στο μοτο ή εξυπηρετω τους πελατες ή κανω κρατησεις, σηκωνω τηλεφωνα κλπ. Γ@μησι δηλαδη. Και ολα μονος μου :cry:. Ο γερος μου γερασε οντως και πλεον δεν κανει σχεδον τιποτα (μονο κριτικη :lol: ).
Αντε να βγω κανα δυωρο το βραδυ να πιω καμια μπυρα να ξελαμπικαρω στην καλυτερη.
Και ασε που ερχονται κατι πλοια 3 και 5 η ωρα το βραδυ και πρεπει να πηγαινω να παιρνω κοσμο απο κρατησεις.
2,000,000 ανεργοι συμπασχουν τρελα! :p
devil's animal
19/07/2014, 13:56
σε ποιο νησι εισαι ρε ομορφε, μπας και ερθουμε??
και θα σου δωσω και το xrακι βολτα, αν μας περιποιηθεις στην τιμη...:p:D
SHOOTER045
19/07/2014, 13:56
Εδώ θα συμφωνήσω με το δόκτωρ
Πααααλι καλά να λες, κάποιοι θα παρακαλουααν για τόση ταλαιπωρία
Στο θέμα μας τωρα
Αφού θες αξιόπιστο thunder
Άρα παμε σε τζαπονι
Και όχι καθαρό
Κοίτα για XR 600/650
KLX650
TT600
Η σειρά είναι άσχετη
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 14:04
Εχεις χιλια δικια σε αυτο. Δεν δικαιουμαι να διαμαρτυρομαι. Αλλα παντως λογω υποχρεωσεων λεφτα για το χειμωνα αρκετα δεν θα παιζουν οποτε και εγω ξανα στο κλαμπ αυτο θα ειμαι.
Αλλα παντως ενταξει, απο τοτε που γυρισα Ελλαδα κανα τετραμηνο εμεινα απλα χωρις δουλεια. Δεν ειχα και κανα παπι να δουλεψω λιγο ντελιβερι γιατι δεν επαιζε τιποτε αλλο προχειρο. Δυσκολα αλλα την παλεψα και λογω λιγων χρηματων που ειχα μαζεψει απο εξω.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 14:08
Εχεις πμ Ντεβιλ.
nikos force
19/07/2014, 14:09
Δλδ μυαλό δεν έβαλες ε! :lol: Τις ξέρω τις στροφούλες στα Ελληνικά νησιά. :(
Βρες άλλο τρόπο να ξεδίνεις. Κανένα πιστάκι χωμάτινο έχει? Καμια διαδρομή της προκοπής από χώμα? Πάρε ένα εντουράκι 400άρι να τα έχεις όλα.
Αυτό έχει τον άσπαστο.
Το ίδιο και αυτό. Και ας είναι αγωνιστικά και τα δύο.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4523437/
Επειδή όμως 4χρονοι υψηλής απόδοσης που δεν ξέρεις τι "φροντίδα" έχουν δεχθεί είναι λίγο σαν να παίζεις ζάρια η προσωπική μου επιλογή θα ήταν κάτι τέτοιο. (Άντε να μυρίσουμε λίγο διχρονόλαδο λοιπόν! :lol:)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5298465/
Ή κάτι πιο πολιτικό.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/5142329/
οταν κυκλοφορησαν και στην πρωτη πενταετια της ζωης τους ,ΗΤΑΝ ψιλοασπαστα...τωρα πλεον ολα τα παραπανω ειναι κουμπαραδες
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 14:17
οταν κυκλοφορησαν και στην πρωτη πενταετια της ζωης τους ,ΗΤΑΝ ψιλοασπαστα...τωρα πλεον ολα τα παραπανω ειναι κουμπαραδες
Κουμπαραδες τρυπιοι που λεει και η μανα μου για οτι παιρνεις και σου ζηταει συνεχεια λεφτα. :lol:
devil's animal
19/07/2014, 14:37
επειδη πλεον ξερω και το νησι που εισαι...η Αμοργος ειναι..δεν νομιζω να ειναι ντροπη να το πουμε...πανεμορφα αλλωστε ειναι και οι δρομοι ειναι οι κλασικοι κατσικοδρομοι που εχουν ολα τα νησια...
θα εμμεινω σ'αυτα που σου ελεγα σ'αυτο το post:
αν και απ'οτι βλεπω στο 1ο σου ποστ ζητας μονοκυλινδρο ΜΕΣΑΙΑΣ κατηγοριας...τα >600 θεωρουνται top class...αρα μαλλον για κανενα XR400 ή DRZ σε κοβω...
παρε εκει ενα drz ή ενα xr400 και εισαι υπερκαλυμενος...
αν πιανουν και τα χερια σου, θα μπορεις να το συντηρεις και μονος σου...
απλοι κινητηρες και αθραυστοι και οι 2...
το drz πιο καινουργιο με πιο πολυ γκαζι, αλλα και πιο ακριβο απο το xr...
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 15:22
επειδη πλεον ξερω και το νησι που εισαι...η Αμοργος ειναι..δεν νομιζω να ειναι ντροπη να το πουμε...πανεμορφα αλλωστε ειναι και οι δρομοι ειναι οι κλασικοι κατσικοδρομοι που εχουν ολα τα νησια...
θα εμμεινω σ'αυτα που σου ελεγα σ'αυτο το post:
παρε εκει ενα drz ή ενα xr400 και εισαι υπερκαλυμενος...
αν πιανουν και τα χερια σου, θα μπορεις να το συντηρεις και μονος σου...
απλοι κινητηρες και αθραυστοι και οι 2...
το drz πιο καινουργιο με πιο πολυ γκαζι, αλλα και πιο ακριβο απο το xr...
Κατσικοδρομοι με ολη την εννοια! Τα γιδια παραμονευουν σε καθε στροφη! Εχω πατησει φρενα πανικου απο δαυτα απειρες φορες. Πεταγονται στη μεση του δρομου σαν να θελουν να αυτοκτονησουν.
Αλλα δεν μπορεις να πεις.. Ωραιοι δρομοι, πολυ στροφη και υπεροχα τοπια να πηγαινεις χαλαρα και να κοιτας.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 15:25
Και ξεχασα να πω οτι μεχρι το 1997 ηταν ΟΛΟΙ χωματοδρομοι! Ωρε γλεντια. Αλλα δεν τους προλαβα να τους χαρω. Ημουν μικρος και ειχα ποδηλατακι. :(
Όχι το τελευταίο!
Τα υπόλοιπα συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να τα βρεις σε καλή κατάσταση αλλά όχι αδύνατον. Εγώ ξέρω ένα αλλά δε πουλιέται. :D
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 16:10
Όχι το τελευταίο!
Τα υπόλοιπα συμφωνώ ότι είναι δύσκολο να τα βρεις σε καλή κατάσταση αλλά όχι αδύνατον. Εγώ ξέρω ένα αλλά δε πουλιέται. :D
Το ΝτιΑρ ειναι καλο γενικα αλλα το συγκεκριμενο που λεει ανακατασκευασμενο...:hmm:
Απο ποιον;; Γιατι;; Πως;; με τι ανταλακτικα μεσα;; εχει τιμολογια απ' ολες τις εργασιες και τα ανταλακτικα;;
Εξωτερικα ειναι κουκλι παντως :D
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 16:37
Φοβερο! Το ποσταρω εδω γιατι δεν ξερω που να το βαλω. Πανεμορφο μηχανακι!!!
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5317074/
Και ξεχασα να πω οτι μεχρι το 1997 ηταν ΟΛΟΙ χωματοδρομοι! Ωρε γλεντια. Αλλα δεν τους προλαβα να τους χαρω. Ημουν μικρος και ειχα ποδηλατακι. :(
Τους χαρηκα ομως εγω και με το παραπανω και για πολλα συναπτα ετη.
Τωρα δεν υπαρχει πουθενα χωμα, εκτος τιποτα μονοπατια στο βουνο.
Θυμαμαι που αφηναμε μηχανες και περπατουσαμε τρια τεταρτα για να κατεβουμε Μουρο...
Ο,τι και να παρεις θα το φχαριστηθεις γιατι μενεις στον παραδεισο :beer:
nikos force
19/07/2014, 18:19
Όχι το τελευταίο!
ειδικα το τελευταιο ... πηνεια και κυλινδροι πανε με τις οκαδες πλεον ...και το ακομα χειροτερο ειναι οτι αλλαζουν τοσα χερια που το ιστορικο του ειναι μαμησε με ...απο μαμα σε 440 ξανα σε μαμα και πουλημα ιδιες μπιελες , ενα δραμα γενικως ...θεωρω πλεον οτι πιο λοττο ειναι να βρεις καλοσυντηρημενο παρα 640 ...
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 18:22
Τους χαρηκα ομως εγω και με το παραπανω και για πολλα συναπτα ετη.
Τωρα δεν υπαρχει πουθενα χωμα, εκτος τιποτα μονοπατια στο βουνο.
Θυμαμαι που αφηναμε μηχανες και περπατουσαμε τρια τεταρτα για να κατεβουμε Μουρο...
Ο,τι και να παρεις θα το φχαριστηθεις γιατι μενεις στον παραδεισο :beer:
Τυχερος εισαι Δοκτωρα! Τωρα κατεβασαν ασφαλτο μεχρι το Μουρο κατω να φανταστεις. Απεμειναν τα τελευταια 70, 80 μετρα μονοπατι στο γκρεμι για να φτασεις στο γιαλο. Πας πλεον Αυγουστο και δεν εχει χωρο να κατσεις. :( Αλλα εχει αλλες δυο ιδιες παραλιες παραδιπλα αριστερα που πας παραλιακα απο μονοπατι και δεν σκανε πολλοι.
Τη κατηφορα του Μουρου τη χαρηκα με χωμα παντως. Εχει καμια 6ετια που τη στρωσαν ασφαλτο. Καναμε κατι ντριφτ εκει ολα τα λεφτα.
Κυριως με μια παλια πισωκουνα Mazda αγροτικο που ειχα στη δουλεια οταν δουλευα σε rent a bike τα καλοκαιρια.
Μακαρι παντως να μπορουσα καποια στιγμη να μεινω και χειμωνα στο νησι. Ελπιζω ισως φετος.. Δεν ξερω αμα εχεις ερθει ποτε χειμωνα, ειναι μαγευτικα. Καταπρασσινο ολο ειναι!! Και αγριος καιρος με φοβερα τοπια να δημιουργουνται.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 19:13
Σε κατι τετοιο ποση διαρκεια ζωης θα δινατε αν υποθεσουμε οτι το παιρνω τωρα και το προσεχω;; :
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4985601/
α. 1 μερα
β. 1 μηνα
γ. 6 μηνες
δ. 1 χρονο
στ. 3 χρονια
θ. Honda
(μου μπηκε παλι ο διαολος)
:a014:
theofilos888
19/07/2014, 19:42
Σε κατι τετοιο ποση διαρκεια ζωης θα δινατε αν υποθεσουμε οτι το παιρνω τωρα και το προσεχω;; :
α. 1 μερα
β. 1 μηνα
γ. 6 μηνες
δ. 1 χρονο
στ. 3 χρονια
θ. Honda
Άκου τώρα να δείς.... Είχα 2 640 και το μόνο που έχω να πώ είναι, πως είναι απροβλημάτιστα μηχανάκια. Τα είχα στα νιάτα μου και ήρεμα δεν τα πήγαινα! Το ένα μαμά μόνο με supercompetition τελικό και το άλλο όπως της αγγελίας που έβαλες ( fcr κλπ). Κάθε 2500 λάδια με φίλτρο και κάθε 5000 μεγάλο σέρβις. Βρέξει χιονίσει! Άν δεν είχα λεφτά, δεν το κυκλοφορούσα! Δεν κάψανε ούτε λάμπα! Ήταν καταπληκτικά μηχανάκια και το τελευταίο το έδωσα γιατί βαρέθηκα τους κραδασμούς! Είχε μπόλικους! Τώρα, άν θα ξαναγόραζα, μόνο καθαρό για το βουνό! Τα κάνει όλα και συμφέρει. Άρα στο ερώτημά σου θα πώ στ. Αφού το θές, γιατί το συζητάς και χάνεις βόλτες; :wave2:
gior-gos
19/07/2014, 19:42
Αν εξαιρέσεις τις ομίχλες και τα προβατα στη κορυφή, η διαδρομη Αιγιάλη - Κατάπολα και πισω ειναι ολα τα λεφτα ;) :vroum:
α. 1 μερα
β. 1 μηνα
γ. 6 μηνες
δ. 1 χρονο
στ. 3 χρονια
θ. Honda
Αν πραγματικα το προσεχεις, για παντα.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 20:35
Αν εξαιρέσεις τις ομίχλες και τα προβατα στη κορυφή, η διαδρομη Αιγιάλη - Κατάπολα και πισω ειναι ολα τα λεφτα ;) :vroum:
Αν πραγματικα το προσεχεις, για παντα.
Την εκανες χρονομετρημενη καμια φορα;; :lol: personal record με ΤΤ: 14,5 λεπτα απο εκει που αρχιζει ο επαρχιακος της Αιγιαλης-Χωρας (πανω απο την προβλητα, εκει που εχει ενα στοπ ανεβαινωντας) εως τα Καταπολα εκει που τελειωνει ο δρομος στην παραλια μεταξυ Καταπολων και Ξυλοκερατιδιου.
Αλλα πρεπει να ξερεις τις στροφες και να γκαζωνεις παντου. Φρενα μονο τα απολυτως απαραιτητα (πριν τα πεταλα κλπ). Οι περισσοτερες στροφες εχουν θετικη κλιση και τις περνας με γκαζι αρκει να ξερεις καλα τι εχει μετα. Το αντιστροφο (Καταπολα-Αιγιαλη) σου τρωει περισσοτερο γιατι εχεις την αναβαση ως τη Χωρα.
Ο δρομος για Κατω Μερια πιστευω ακομα καλυτερος. Εκει δεν εχω χρονομετρημενα δοκιμαστικα..:lol: :vroum:
Δες την αγγελία στην υπογραφή μου.
Αυτή η αγγελία είναι μόνο για προνομιούχους. :lol:
Δε δουλεύει για τον απλό κοσμάκη Mike. Όταν την πατάμε λέει ότι ο sniper θα μας κυνηγήσει με ροπόκλειδο. :lol:
Αυτή με τη ρακή όμως δουλεύει άψογα.
gior-gos
19/07/2014, 23:04
Την εκανες χρονομετρημενη καμια φορα;; :lol: personal record με ΤΤ: 14,5 λεπτα απο εκει που αρχιζει ο επαρχιακος της Αιγιαλης-Χωρας (πανω απο την προβλητα, εκει που εχει ενα στοπ ανεβαινωντας) εως τα Καταπολα εκει που τελειωνει ο δρομος στην παραλια μεταξυ Καταπολων και Ξυλοκερατιδιου.
Αλλα πρεπει να ξερεις τις στροφες και να γκαζωνεις παντου. Φρενα μονο τα απολυτως απαραιτητα (πριν τα πεταλα κλπ). Οι περισσοτερες στροφες εχουν θετικη κλιση και τις περνας με γκαζι αρκει να ξερεις καλα τι εχει μετα. Το αντιστροφο (Καταπολα-Αιγιαλη) σου τρωει περισσοτερο γιατι εχεις την αναβαση ως τη Χωρα.
Ο δρομος για Κατω Μερια πιστευω ακομα καλυτερος. Εκει δεν εχω χρονομετρημενα δοκιμαστικα..:lol: :vroum:
Οχι... δε τη χρονομετρησα :lol:
Πολλες φορες ομως, παρολο που μεναμε στην Αιγιαλη η οποία μας αρεσε και περισσοτερο, προφασιζόμενοι μπανιο ή βραδυνη εξοδο, πηγαιναμε προς Χωρα και Καταπολα μονο και μονο για να κανουμε αυτη τη διαδρομη με τις μηχανες :lol:
Φανταστικο νησι!!!
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 23:21
To παταω και βλεπω κατι για ροποκλειδα!! :lol: Συγκεκριμενα αυτο:
"Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !
Η συγκεκριμένη ενότητα είναι προσβάσιμη ΜΟΝΟ από Διαχειριστές & Συντονιστές.
Απαγορεύεται δια ροπόκλειδου η μεταφορά οποιουδήποτε περιεχομένου της ενότητας εκτός αυτής."
Για να ανοιξει το κεφαλι μου θελει πανω απο 50kg παντως. Παρτε αεροκλειδο! :lol:
Στειλε κανα πμ μαστορα!
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 23:25
Οχι... δε τη χρονομετρησα :lol:
Πολλες φορες ομως, παρολο που μεναμε στην Αιγιαλη η οποία μας αρεσε και περισσοτερο, προφασιζόμενοι μπανιο ή βραδυνη εξοδο, πηγαιναμε προς Χωρα και Καταπολα μονο και μονο για να κανουμε αυτη τη διαδρομη με τις μηχανες :lol:
Φανταστικο νησι!!!
Αν και Καταπολιανος στη καταγωγη (απο πατερα μερια) και με τη δουλεια εδω τα καλυτερα χωρια για μενα Χωρα και Λαγκαδα.
Και ολη η Κατω Μερια για ηρεμια και χασιμο απο τον κοσμο.
To παταω και βλεπω κατι για ροποκλειδα!! :lol: Συγκεκριμενα αυτο:
"Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η !
Η συγκεκριμένη ενότητα είναι προσβάσιμη ΜΟΝΟ από Διαχειριστές & Συντονιστές.
Απαγορεύεται δια ροπόκλειδου η μεταφορά οποιουδήποτε περιεχομένου της ενότητας εκτός αυτής."
Για να ανοιξει το κεφαλι μου θελει πανω απο 50kg παντως. Παρτε αεροκλειδο! :lol:
Στειλε κανα πμ μαστορα!
Ready.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 23:50
Ready.
to race?? :lol:
SHOOTER045
21/07/2014, 19:22
https://mail.google.com/mail/u/0/s/?view=att&th=14758fcb743b896a&attid=0.1&disp=attd&realattid=1474242514620776448-local0&safe=1&zw
Εδώ εισαι
Last edition λεει
Χτες το έκανα βόλτα για να μην πέσει η μπαταρία
https://mail.google.com/mail/u/0/s/?view=att&th=14758fcb743b896a&attid=0.1&disp=attd&realattid=1474242514620776448-local0&safe=1&zw
Εδώ εισαι
Last edition λεει
Χτες το έκανα βόλτα για να μην πέσει η μπαταρία
Ρε μαστορα!
Δωσε και τους κωδικους να μπω στο μεηλ σου!
Μισες δουλειες κανεις!:p
SHOOTER045
21/07/2014, 20:10
Δεν το ανοίγει? Ρε τεο το τηλ μου είναι τρομπουρδελο
Θα το ανεβάσω όμως
Είναι ΚΤΜ 620 last edition με την μανιβέλα αριστερά
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 20:17
Ελα Shooter. Ουτε σε μενα το ανοιγει.
Στειλε λεπτομερειες αν ειναι σε αυτη τη διευθυνση: info@saintnicolaskatapola.gr
Thank you :)
Δεν το ανοίγει? Ρε τεο το τηλ μου είναι τρομπουρδελο
Θα το ανεβάσω όμως
Είναι ΚΤΜ 620 last edition με την μανιβέλα αριστερά
Εχεις βαλει το λινκ απο την συνδεση του Gmail.
Καλα Μπομπ χωρις παρεξηγηση εχω λιωσει στο γελιο με το μεηλ..........:lol:
strokt up
21/07/2014, 20:27
Κοίτα και αυτό. Φένεται πολύ καλό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5326392/
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 20:49
Εχεις βαλει το λινκ απο την συνδεση του Gmail.
Καλα Μπομπ χωρις παρεξηγηση εχω λιωσει στο γελιο με το μεηλ..........:lol:
Απο τη δουλεια ειναι το μειλ ρε τρελε! Δεν ειμαι ο Αι Νικολας. :lol:
Απο τη δουλεια ειναι το μειλ ρε τρελε! Δεν ειμαι ο Αι Νικολας. :lol:
Δεν είναι μόνο αυτό ρε φίλε. ......
έχει και παρακάτω! :bawl:
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 22:20
Δεν είναι μόνο αυτό ρε φίλε. ......
έχει και παρακάτω! :bawl:
Τι ειναι;; :confused: Το μονο αλλο που παιζει να βγαζει γελιο ειναι το info@saintnicolaskatapola.gr
Αυτο;;
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 23:34
Κοίτα και αυτό. Φένεται πολύ καλό http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5326392/
To ειδα και γω φιλε. Καλο φαινεται αλλα το ζηταει ακριβα για ΦΜΧ. Με 3Κ παιρνω πολυ καλυτερο μοτορι. Βαλε και μεταβιβασεις, ασφαλεια 6μηνο, εισητιρια πηγαινε-ελα Αθηνα, τσεκαρισμα απο κανα μηχανικο και ξεφυγαμε πολυ.
Αμα συνεχισει να παιζει η αγγελια για καιρο θα τον παρω ενα τηλ παντως μπας και το ριξει.
Κανονικα επρεπε να το στειλω σε πμ γιατι ειπα θα εγκαταλειψω το φμχ και θα με κραζουν παλι. :lol:
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 23:38
Ασε που στανταρ εχει κατεβασει χιλιομετρα και εχει φαει και καποιο πεσιμο για να αλλαξει πλαστικο στα δεξια.
Και τα ψυγεια λαδιου παντα με ανησυχουν.
SHOOTER045
22/07/2014, 00:32
320551
νομιζω το καταφερα τωρα
Να προσθέσω ότι είναι εισαγωγής (Γερμανίας )και το δίνει 3.5 χιλιάρικα συζητησιμα
Ευγε Δημητρη αγορι μου!
Ξεπερασες και τον magi!
:D
SHOOTER045
22/07/2014, 10:27
Αφού δεν κατέχω και πολλά από γκάτζετ,ρε τεο...
Λευκάδιος
22/07/2014, 12:54
To ειδα και γω φιλε. Καλο φαινεται αλλα το ζηταει ακριβα για ΦΜΧ. Με 3Κ παιρνω πολυ καλυτερο μοτορι. Βαλε και μεταβιβασεις, ασφαλεια 6μηνο, εισητιρια πηγαινε-ελα Αθηνα, τσεκαρισμα απο κανα μηχανικο και ξεφυγαμε πολυ.
Αμα συνεχισει να παιζει η αγγελια για καιρο θα τον παρω ενα τηλ παντως μπας και το ριξει.
Κανονικα επρεπε να το στειλω σε πμ γιατι ειπα θα εγκαταλειψω το φμχ και θα με κραζουν παλι. :lol:Σιγουρα ειναι αρκετα τα χρηματα αλλά εχει και αρκετη προικα που αν καποιος την βαλει σε στοκ FMX θα κοστισει αρκετα παραπανω(μαζι με την αγορα της μοτο).
Το ψυγειο λαδιου γιατι το φοβασαι,αν εχει τοποθετηθει σωστα μονο καλο κανει σ'αυτο το μοτερ.
Τα λιγα χιλιομετρα ισως να προερχονται μετα το ανοιγμα του μοτερ,ενα παζαρι παντως το θελει .
Αυτο φαινεται τιμιο για τα λεφτα του http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5318604/
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 16:54
Σιγουρα ειναι αρκετα τα χρηματα αλλά εχει και αρκετη προικα που αν καποιος την βαλει σε στοκ FMX θα κοστισει αρκετα παραπανω(μαζι με την αγορα της μοτο).
Το ψυγειο λαδιου γιατι το φοβασαι,αν εχει τοποθετηθει σωστα μονο καλο κανει σ'αυτο το μοτερ.
Τα λιγα χιλιομετρα ισως να προερχονται μετα το ανοιγμα του μοτερ,ενα παζαρι παντως το θελει .
Αυτο φαινεται τιμιο για τα λεφτα του http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5318604/
Oσο για την προικα σιγουρα αλλα πανω κατω ξερουμε οτι τα λεφτα απο τις βελτιωσεις σπανιως τα παιρνουμε πισω.
Το ψυγειο το φοβαμαι για το γιατι το τοποθετησε (το σκιζε;;πολλα χιλιομετρα σε κινηση;;ανεβαζε μεγαλες θερμοκρασιες ετσι;; ) και φυσικα το πως τοποθετηθηκε. Παντως τουλαχιστον στο συγκεκριμενο ειναι τοποθετημενο σε καλο σημειο. Βλεπω κατα καιρους κατι χτ κλπ που το φοραν κατω σαν ποδια και λεω "μα ειναι δυνατον;;" Ή στο τερμα πλαι λες και ειναι καγκελα ή μανιταρι, να πεσεις στατικος και να μεινεις χωρις λαδια.
Το DR ειναι Καλαματα. Πολυ μακρια.
Λευκάδιος
22/07/2014, 17:31
Πολυ δυσκολος εισαι αδερφακι μου :lol: Συμφωνω οτι τα χρηματα των εξτρα δεν μπορει καποιος να τα παρει πισω στο 100% αλλά στο 1/2 ή 1/3 της αρχικης αξιας τους ισως και να μπορει.Εξαρταται και απο την ποιοτητα και χρηστικοτητα των βελτιωσεων και αν ο υποψηφιος αγοραστης θελει και εκτιμαει τις βελτιωσεις.
Τα ψυγεια λαδιου ειναι σχεδον must σ'αυτα τα μοτερ που το καλοκαιρι ανεβαζουν αρκετη θερμοκρασια ειτε σε αστικες συνθηκες ειτε σε σκισιμο.
nikos force
22/07/2014, 20:33
Σιγουρα ειναι αρκετα τα χρηματα αλλά εχει και αρκετη προικα που αν καποιος την βαλει σε στοκ FMX θα κοστισει αρκετα παραπανω(μαζι με την αγορα της μοτο).
Αυτο φαινεται τιμιο για τα λεφτα του http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5318604/ αυτου του ειδους η προικα , προιδεαζει για μεγακαγκουρα κατοχο...με οτι αυτο συνεπαγεται γυρω απο το πως το δουλευε το μεκανακι ...για το σισιεμ και ειδικα τα ηλεκτρικα του δεν υπαρχει ΚΑΝ λογος να μπω στο κοπο να κουβεντιασω
Λευκάδιος
23/07/2014, 08:22
αυτου του ειδους η προικα , προιδεαζει για μεγακαγκουρα κατοχο...με οτι αυτο συνεπαγεται γυρω απο το πως το δουλευε το μεκανακι ...για το σισιεμ και ειδικα τα ηλεκτρικα του δεν υπαρχει ΚΑΝ λογος να μπω στο κοπο να κουβεντιασω
Δηλαδη οποιος επισκευαζει και βελτιωνει το μοτερ σε ενα ψοφιο μηχανακι θεωρειται καγκουρας.Ωραια, μολις ανακαλυψα οτι ανηκω στην συγκεκριμενη κατηγορια αναβατων.
Εχεις-ειχες το CCM 644 ή το R30?Αν ναι θα χαρω να γραψεις(αν μπορεις βεβαια) δυο λογια για αυτο το μοντελο.Αν οχι καλα κανεις και δεν μπαινεις στον κοπο να το κουβεντιασεις.
chillipf
23/07/2014, 09:53
Εμένα πάντως το CCM με αρέσει πολύ.
΄Αμα είχε και ρόδες εντούρο, θα πεταγόμουν μια Καλαμάτα.
nikos force
23/07/2014, 11:33
Δηλαδη οποιος επισκευαζει και βελτιωνει το μοτερ σε ενα ψοφιο μηχανακι θεωρειται καγκουρας.Ωραια, μολις ανακαλυψα οτι ανηκω στην συγκεκριμενη κατηγορια αναβατων.
Εχεις-ειχες το CCM 644 ή το R30?Αν ναι θα χαρω να γραψεις(αν μπορεις βεβαια) δυο λογια για αυτο το μοντελο.Αν οχι καλα κανεις και δεν μπαινεις στον κοπο να το κουβεντιασεις.
Συμβουλες που αποτρεπουν καποιον να αγορασει ενα μηχανακι συνηθως ειναι πιο ωφελιμες απο συμβουλες του τυπου, απο τις φωτο καταλαβα μεσω τηλεπαθειας οτι ειναι καλο... οσο για τα περι βελτιωσεων, υπαρχουν λογιων λογιων και καποιες χαρακτηριζουν ενα καγκουρα... οταν βλεπω φμξ με τετοιες βελτιωσεις, ειναι σαν να βλεπω παπι με σεμπρινγκ
Λευκάδιος
23/07/2014, 11:55
Συμβουλες που αποτρεπουν καποιον να αγορασει ενα μηχανακι συνηθως ειναι πιο ωφελιμες απο συμβουλες του τυπου, απο τις φωτο καταλαβα μεσω τηλεπαθειας οτι ειναι καλο... οσο για τα περι βελτιωσεων, υπαρχουν λογιων λογιων και καποιες χαρακτηριζουν ενα καγκουρα... οταν βλεπω φμξ με τετοιες βελτιωσεις, ειναι σαν να βλεπω παπι με σεμπρινγκ
Ειδες παραπανω να λεω οτι τα συγκεκριμενα fmx και ccm ειναι ευκαιριες και δεν πρεπει να τις χασει ο δημιουργος του νηματος?Αν ναι,παω πασο ..
Οι συμβουλες που αποτρεπουν ή προτρεπουν καποιον για ενα μηχανακι πρεπει τουλαχιστον να δινονται με καποια τεκμηριωση.Οχι του τυπου "μακρια",ειναι "μπουρδελα" ,"παρτο ειναι τελειο" χωρις παραπανω πληροφοριες.
nikos force
23/07/2014, 13:02
Ειδες παραπανω να λεω οτι τα συγκεκριμενα fmx και ccm ειναι ευκαιριες και δεν πρεπει να τις χασει ο δημιουργος του νηματος?Αν ναι,παω πασο ..
Οι συμβουλες που αποτρεπουν ή προτρεπουν καποιον για ενα μηχανακι πρεπει τουλαχιστον να δινονται με καποια τεκμηριωση.Οχι του τυπου "μακρια",ειναι "μπουρδελα" ,"παρτο ειναι τελειο" χωρις παραπανω πληροφοριες.
Η αποψη ενος και μονο κατοχου, δεν αποτελει τεκμηριωση...αλλα μεμονωμενο περιστατικο τυχης η κακοτυχιας. Απο εκει και μετα δεν εχω τροπο να τεκμηριωσω κατι, παρα μονο μεσω της μαρτυριας μου η οποια προερχεται απο το συνεργειο πολυ καλου μου φιλου, οπου οτι σισιεμ εχει μπει, με εμφαση στα 404, εχει θεμα με τα ηλεκτρικα
Λευκάδιος
23/07/2014, 13:30
Η αποψη ενος και μονο κατοχου, δεν αποτελει τεκμηριωση...αλλα μεμονωμενο περιστατικο τυχης η κακοτυχιας. Απο εκει και μετα δεν εχω τροπο να τεκμηριωσω κατι, παρα μονο μεσω της μαρτυριας μου η οποια προερχεται απο το συνεργειο πολυ καλου μου φιλου, οπου οτι σισιεμ εχει μπει, με εμφαση στα 404, εχει θεμα με τα ηλεκτρικαΗ τεκμηριωση μπορει να υπαρξει απο ενα ή πολλα ατομα ξεχωριστα,μην στεκεσαι συγκεκριμενα στην λεξη.Η μαρτυρια σου(πληροφορια δηλαδη) σχετικα με τα 404 και ισως καποια 644(ειναι και λιγα) ειναι μια αρχη για να βγουν καποια συμπερασματα για οσους διαβαζουν(εμου συμπεριλαμβανομενου).
Bob_o_mastoras
23/07/2014, 13:51
Παντως το συγκεκριμενο ccm παιζει απο τον Φεβρουαριο. Λογω στρατου οπως λεει. Εχουν περασει τριανταδωδεκα ΕΣΟ απο τοτε. Ακομα να μπει;;;;
Οπως και να 'χει πρωτον ειναι μακρια, δευτερο δεν μου αρεσει εξωτερικα, τριτον δεν το πολυεμπιστευομαι. Οποτε...
Λευκάδιος
23/07/2014, 18:33
Φεβρουαριος-Ιουλης δεν ειναι μεγαλο χρονικο διαστημα για να πουληθει ενα μηχανακι ποσο μαλλον μη εμπορικο.Εχω οδηγησει 644 εντουρο σε ασφαλτο και λιγο χωμα.Αξιολογο μηχανακι που συνδυαζει τα καλα δυο κοσμων(Ευρωπη-Τζαπαν),η αληθεια ειναι οτι τα ψηφιακα κοντερ των ccm δεν δουλεψαν ποτε αλλά αυτο ειναι πταισμα μπροστα στην αποδεδειγμενη αξιοπιστια του μοτερ και το σωστο στησιμο αναρτησεων/πλαισιου/φρενων.
Η εμφανιση του συγκεκριμενου με τα λουκ καρμπον και εμενα δεν με τρελαινει αλλά στα 1300ευρω (ισως)υπαρχει περιθωριο για να το φερει καποιος στα αισθητικα γουστα του.
Τελος παντων μεγαλοι ανθρωποι ειμαστε,ο καθενας με τις προτιμησεις και αναγκες του :beer:
Να την πω την κοτσανα μου???
Το καλαματιανο το ccm γτ ΔΕΝ εχει το μαμα ψυγειο λαδιου??
Αναρωτηθηκε κανεις σας???
Ολα τα ccm οπως και τα ξαδερφια τους dr εχουν μεγαλο ψυγειο λαδιου απο το εργοστασιο λογω αεροελαιοψυκτου(οπως το λεει η suzuki μοτερ)....
Οσο για τα ktm lc4 δε λεω να το αφησω να του περασει,θα το φτιαξω το ατιμο και θα κανουμε νεο to know us better..
Περαν της πλακας παντως εχω αρχισει να λιγουρευομαι xr600 ξανα.....γκαζι μπορει να μην εχει(λεμε τωρα)...αλλα αμα το κρατας κοντο γραναζωμενο....σηκωνει δευτερα με ξερογκαζια για πλακα!!!
Bob_o_mastoras
26/07/2014, 12:47
Ναι και 'γω το χω αναρωτηθει αυτο με το ψυγειο για το συγκεκριμενο dr.
Εχει γκαζι το ΧR600, οχι σε απολυτους αριθμους αλλα τετοια αισθηση σου δινει. Ειναι και παλαιας κοπης. Ειδικα κοντογραναζωμενο ανοιγει ωραια. :vroum:
Bob_o_mastoras
26/08/2014, 15:58
Παιδια, γνωριζουμε τιποτα περι ενος εμπορου μηχανακίων που λεγεται Σταπουντζης στην Κωνσατντινουπολεως;;; Γνωμες και τα σχετικα...
Thank you!!
:)
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 02:48
Πω πω! 3 μερες να λειψεις απο το φορουμ χανεις την μπαλα!!
Λοιπον μαγκες και μαγκισες, η αποφαση παρθηκε και το μηχανακι αγοραστηκε και ηδη κατεβηκε στο νησι. Κουραση και ταλαιπωρια στην Αθηνα να τα προλαβω ολα και 19 ωρες πηγαινε-ελα με το πλοιο.
Αλλα αξιζε τον κοπο!
Ταρατατζουμ ταρατατζουμ... Πηρα ενα Dominator NX650 απο ιδωτη. Πενα, πενα, πενα!!!! Πραγματικα!!! Σαν καινουργιο μεσα-εξω. Και ειδικα μεσα!! ;)
Αξιζε μεχρι και το τελευταιο ευρω απο τα 1000 που εδωσα. Απλα τελειο!! Τρελο value for money!!
Απο εξτρα εξατμιση+φιλτρο ΚΝ, ελατηρια και διαφορα αλλα ψιλα.
Λεπτομερειες του πως και γιατι και φωτογραφιες αυριο διοτι μολις εφτασα σπιτι και ειμαι πτωμα... :ZZZ:
taisteal
12/09/2014, 03:17
Καλοβολτο..δωσε φωτο
Απο τα μηχανακια που γουσταρω τρελα
:beer::beer::beer:
SHOOTER045
12/09/2014, 06:28
Πω πω! 3 μερες να λειψεις απο το φορουμ χανεις την μπαλα!!
Λοιπον μαγκες και μαγκισες, η αποφαση παρθηκε και το μηχανακι αγοραστηκε και ηδη κατεβηκε στο νησι. Κουραση και ταλαιπωρια στην Αθηνα να τα προλαβω ολα και 19 ωρες πηγαινε-ελα με το πλοιο.
Αλλα αξιζε τον κοπο!
Ταρατατζουμ ταρατατζουμ... Πηρα ενα Dominator NX650 απο ιδωτη. Πενα, πενα, πενα!!!! Πραγματικα!!! Σαν καινουργιο μεσα-εξω. Και ειδικα μεσα!! ;)
Αξιζε μεχρι και το τελευταιο ευρω απο τα 1000 που εδωσα. Απλα τελειο!! Τρελο value for money!!
Απο εξτρα εξατμιση+φιλτρο ΚΝ, ελατηρια και διαφορα αλλα ψιλα.
Λεπτομερειες του πως και γιατι και φωτογραφιες αυριο διοτι μολις εφτασα σπιτι και ειμαι πτωμα... :ZZZ:
Άλλο ένα σήριαλ με αίσιο τέλος...
amyroukai
12/09/2014, 07:16
χαχα είχα μαντέψει freewind, κοντά έπεσα. Καλές βόλτες και αγρατσούνιστο να'ναι.
gior-gos
12/09/2014, 08:15
Σκυλι το Dominator! Καλοριζικο! :beer:
Καλόβολτο και καλόστριφτο!! :beer: (τρανσαλπ πίστευα)
Παππου..................φυλαγε τον προστατη απο τους κραδασμους!
:D
Καλες βολτες!:beer:
Καλοριζικο και καλες βολτες. Ωραιο εργαλειο
zannisvel
12/09/2014, 08:49
Καλες βολτες!!!!!
:beer::beer::beer:
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/09/2014, 10:23
περασε απο κοντα μου ενα ομορφω ΥΑΜΑΗΑ ασιμη στιλ DTM με εξατμιση αριστερα (σαν του τρασαλμπ). κουκλα. τι ηταν αυτο ρε παιδια?
Αντε καλες βολτες!!
ΚΑι βαλε φωτο να παρουμε ματι..:beer:
Καλοτάξιδο!
Μια χαρά τιμούλα το πήρες.
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 13:38
Καλησπερα!! Φωτογραφιες απο το Ντομι: (τραβηγμενες απο το κινητο διοτι προς το παρον δε βρισκω το φορτιστη απο τη φωτογραφικη)
322834
322835
322836
:):):)
Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! Τα καλυτερα ευχομαι σε ολους!!!
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 13:42
Μια αλα Ματζι: :lol::p
322837
Και μια με τα πρωτα της δωρακια απο το Λαμπριανιδη και καποια απο αλλου (εκει πηγα τελικα (Λαμπριανιδης), καλες τιμες, σουπερ εξυπηρετηση, γνωρισα και τον ιδιο, οχι τον παππου, και μου κανε και δωρακι)
322838
Λευκάδιος
12/09/2014, 13:48
Καλές βολτες :beer:
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 14:08
Και παλι ευχαριστω για τις ευχες!! Να 'στε ολοι καλα!! :beer: :beer:
Για το μηχανακι τωρα.
Αρχικα ηταν να τσιμπισω ενα ΧΤ μοταρντ που επαιζε στην Παρο και ηταν πενα και κοντα μου και με βολευε με 1500 αλλα το εχασα για μια ημερα!!
Επειτα ψαχνομουν για FMX. Ειχα φτασει να κλεισω στα λογια ενα FMX που μου φαινοταν καλο αλλα τελικα το ξανασκεφτηκα και λογω του οτι ειχα και αλλα πολλα εξοδα και η δουλεια για χειμωνα δεν ηταν σιγουρη αποφασισα να μην δωσω 2000 αλλα να επαιρνα κατι φθηνοτερο.
Εψαχνα ξανα για ΧΤ μοταρντ αλλα τιποτα στα λεφτα που ηθελα και καλο.
Οποτε αρχισα να κοιταω αυτο το Ντομι που το ειχα βαλει στο ματι απο αρχες καλοκαιριου και ευτυχως δεν ειχε δωθει.
Μιλησα με τον ιδιοκτητη, το ζηταγε 1200, μου το κανε 1000 και του ειπα ερχομαι να το δω Αθηνα και αν ειναι καλο το παιρνω αμεσως.
Φτανω Αθηνα πριν 3 μερες, ερχεται ο κυριος που το αγορασα να με παρει απο το λιμανι με το Ντομι.
Πρωτη εντυπωση απο τον ανθρωπο αριστη, σοβαρος, γυρω στα 50 και ειναι και μηχανικος αεροσκαφων.
Πρωτη εντυπωση απο το μηχανακι επισης αριστη. Γυαλιζε. Το παμε Αθηνα.
Το μοτερ ακουγετε αριστα και δουλευει ρολοϊ οπως και ολο το υπολοιπο μηχανακι, ουτε τριξιματα, ουτε μπακα-μπουκα τα πλαστικα, αναρτησεις δουλευουν σαν καινουργιες και τα φρενα σουπερ (τα δοκιμασαμε σε ενα μ@λακα που πεταχτηκε μπροστα μας στην Πειραιως).
Συρμα λεω μεσα μου, το τσιμπισα!!
Το παω σε μαστορα για την τιμη των οπλων, μου λεει το μηχανακι φιλε πενα, σαν καινουργιο.
Δινω τα λεφτα, κανω τη μεταβιβαση και το παιρνω για να μην πολυλογω.
Ειχε και ο ανθρωπος ενα γνωστο στο υπουργειο μεταφορων στο Νοτιο Τομεα και σε μιση ωριτσα χωρις να τρεξω καθολου απο 'δω και απο κει ειχα την αδεια στα χερια μου!! Παω μετα σε μια γνωστη μου ασφαλιστρια το ασφαλιζω και τερμα!!! Με 'γεια μου!!
Ευχαριστω Λ!!! :)
Οι λογοι που με οδηγησαν στο Ντομι σαν επιλογη λοιπον ειναι:
Η φοβερη αξιοπιστια του μοτερ.
Η απλοτητα του μοτερ σε επισκευες-συντηρηση.
Η ροπη που εχει χαμηλα.
Η πολυ καλυτερη τιμη που εχει απο αλλα παρομοια μηχανακια οπως πχ του ΧΤ, τη στιγμη που συνολικα ειναι πολυ καλυτερο μηχανακι κατα τη γνωμη μου.
Το καλο του στησιμο.
Μη σας πω οτι αρχιζει και μου αρεσει και εξωτερικα! :p
Παντως ηταν απο τις πιο ωριμες και σωστες επιλογες που εχω κανει σε αγορες. Σουπερ τιμη-σουπερ κατασταση το μηχανακι.
Συνεχιζω παρακατω με τα τεχνικα του θεματος, μη γραφω σεντονια.. :)
SHOOTER045
12/09/2014, 14:25
Είχα ντομι κάτι φεγγάρια στην υπηρεσία
Μαύρο ασημί
Μάλιστα στον λίγο καιρό που το είχα τού κέρασα και μια ζελατίνα τής givi και άλλες χούφτες
Καλοβολτο το ντομι φίλος, και πάντα όρθιο
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 14:31
Λοιπον στα τεχνικα!
Το μηχανακι ειναι απο γενικο σερβις προσφατα.
Ειχει κανει προληπτικα στα 60000 χλμ γενικη μοτερ και εχει αλλαχθει οτι επρεπε να αλλαχθει απο φθορα του χρονου. Ολα μαμα Honda με τα τιμολογια σε εξουσιοδοτημενο Honda. Τωρα εχει 70000 κατι. Το μοτερ μεσα ειναι ουσιαστικα καινουργιο και γυαλιζει. Δουλευει αριστα, αψογη συμπιεση και λειτουργεια.
Το καρμπυρατερ εχει ανοιχτει και εχει σερβαριστει και καθαριστει προσφατα και δουλευει επισης ρολοϊ.
Το ιδιο και οι αναρτησεις στις οποιες στα καλαμια εχουν αλλαχτει ελατηρια και εχει γινει πληρες σερβις με λαδια, ξυδια, τσιμουχες, και στην πισω το ιδιο.
Ολα τα ηλεκτρικα επισης δουλευουν αψογα.
Απο εξτρα φοραει, εξατμισεις ΝΙΚΚΟ (ναι, αυτες του FMX), φιλτρο αερα Κ&Ν, συναγερμο Spyball (αχρηστος μεν για εδω, ευπροσδεκτος δε), αντιολισθητικο καλυμα σελας, φλας απο Στρωμα και καινουργιο φλασερ, χουφτες Polysport (χωρις μπαρα δυστυχως), αντιβαρα τιμονιου, καινουργια grips και ολο θα ξεχναω και κατι.
Επισης μου εδωσε μαζι με τη μηχανη μια βαλιτσα givi και ενα καλο μεγαλο λουκετο abus.
Τα λαστιχα του δεν ειναι καινουργια αλλα ειναι σε καλη κατασταση και με λιγα χιλιομετρα.
Θα τα αλλαξω το καλοκαιρι.
Στα αμεσα σχεδια ειναι να βαλω σωληνακια υψηλης που δεν εχει και ουσιαστικα τιποτε αλλο (ισως και ψυγειο λαδιου στο μελλον, βρηκα κιτ).
Γενικοτερα πιστευω εκανα καλη επιλογη, σε καλα λεφτα και απο μεγαλο και σοβαρο ανθρωπο που προσεχε πολυ τη μηχανη του και δεν τη κουραζε (χωμα δεν εχει πατησει), ειχε αλλωστε και αμαξι. Ο λογος που την εδωσε ειναι οτι πηρε ενα Versys.
Καιρος για βολτες λοιπον!!! :vroum:
καλόβολτο φίλε μου και άπεφτο να είναι :beer:
(και το παρόν μπορεί, πλέον να κλειδωθεί καθότι μας έπρηξε τα συκώτια, 13 σελίδες ποιο μονομπούρδελο να πάρεις; ) :p
zannisvel
12/09/2014, 14:39
Πολυ καλη επιλογη!!! Περιμενουμε και εντυπωσεις μετα απο μερικα χιλιομετρα.
Του ποτε ειναι, αν επιτρεπεται?
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 14:41
Το παρθενικο μου θεμα!! :heartpound:
Συγκινουμαι!!!
:wave2::beer:
:a3:
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 14:41
Πολυ καλη επιλογη!!! Περιμενουμε και εντυπωσεις μετα απο μερικα χιλιομετρα.
Του ποτε ειναι, αν επιτρεπεται?
1999
amyroukai
12/09/2014, 15:00
περασε απο κοντα μου ενα ομορφω ΥΑΜΑΗΑ ασιμη στιλ DTM με εξατμιση αριστερα (σαν του τρασαλμπ). κουκλα. τι ηταν αυτο ρε παιδια?
ρε Στελάν το θεό σου δεν έχεις πιά... Άλλο πράγμα το TDM, άλλο το DTM, για το trasalb δεν μιλάω καν. Μάλλον είδες το παλιό TDM850 που είχε μία μόνο εξάτμιση. Εκατό χρόνια στο δρόμο δεν το πρόσεξες... :lol:
http://www.motorbikespecs.net/images/Yamaha/TDM_850_A_B_D_E_91-93/TDM_850_A_B_D_E_91-93_3.jpg
Bob_o_mastoras
12/09/2014, 15:10
ρε Στελάν το θεό σου δεν έχεις πιά... Άλλο πράγμα το TDM, άλλο το DTM, για το trasalb δεν μιλάω καν. Μάλλον είδες το παλιό TDM850 που είχε μία μόνο εξάτμιση. Εκατό χρόνια στο δρόμο δεν το πρόσεξες... :lol:
http://www.motorbikespecs.net/images/Yamaha/TDM_850_A_B_D_E_91-93/TDM_850_A_B_D_E_91-93_3.jpg
Ωραιο αβαταρ αμυρουκαι! καμμενο!
ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ
12/09/2014, 15:13
οχι αυτο. κατι αλλο ηταν. κουτα , με τις ζελατινες. πισι. καλοταξιδο φιλαρακο. να το λιωσης στα μιλια.
devil's animal
12/09/2014, 16:05
καλοταξιδο και καλοβολταριστο αγορι...
:beer::beer:
George_Sp
12/09/2014, 16:07
καλορίζικο καλοδούλευτο και να το χαρείς :)