PDA

View Full Version : Ποιο μονοκυλινδρο?

Σελίδες : 1 2 [3]

Bob_o_mastoras
12/09/2014, 16:07
:beer:
Ευχαριστω πολυ!!!!
:):)

akis_trevor
14/09/2014, 14:50
καλοριζικο,καλοταξιδο με ομορφα χλμ!!:beer:

motomaniac
14/09/2014, 15:28
καλες βολτες!!! εψαχνα κι εγω ενα τετοιο με αδεια για μετατροπη.. ακομα ψαχνω αλλα ας οψεται το οικονομικο.. απο βελτιωσεις μου προτειναν εκκεντροφορο και μηχανικο καρμπυρατερ απο xr 600 κι ουσιαστικα το μοτερ γινεται ιδιο. +50κε.κ...

Λευκάδιος
14/09/2014, 16:52
καλες βολτες!!! εψαχνα κι εγω ενα τετοιο με αδεια για μετατροπη.. ακομα ψαχνω αλλα ας οψεται το οικονομικο.. απο βελτιωσεις μου προτειναν εκκεντροφορο και μηχανικο καρμπυρατερ απο xr 600 κι ουσιαστικα το μοτερ γινεται ιδιο. +50κε.κ...
Ο εκκεντροφορος των 600 δεν εχει αυτοματο αποσυμπιεστη οπως στα NX,μπαινει αλλά μπορει να παρουσιαστουν θεματακια με την εκκινηση.Εχουν αρκετες διαφορες τα δυο μοτερ(στροφαλο,μπιελα,βολαν,ρευματα κλπ) αλλά σε απολυτη δυναμη ειναι πανω κατω τα ιδια.Η διαφορα στην αισθηση(υπερ του 600) οφειλεται στην μεγαλη διαφορα βαρους που εχουν τα δυο μηχανακια.
Αλλά τι λεμε για σκαλισματα τωρα,μολις το πηρε το μοτορι.Ας το χαρει πρωτα και αν μετα δεν του φτανουν τα γκαζια θα του προτεινουμε να παρει KTM :D

Bob_o_mastoras
14/09/2014, 18:02
Μπα, για εδω μια χαρα ειναι τα αλογακια του. Πρεπει να εχει και μεγαλυτερο γραναζι πισω οποτε γεμιζει μπαμ. Δεν το τσεκαρα ακομα ποσα δοντια ειναι :look:
Και με το φιλτρο και τις Νικκο δουλευει πολυ ωραια το μοτερ. Θερμοκρασια διατηρειται χαμηλα. Ισα που μου ζεσταινει τα ποδια. Η ροπη σου τα σκαει αμεσως, τραβαει παντου με μια πανω, μια χαρα γενικα.
Αυτο που πρεπει να κανω ειναι να ρυθμισω τη ντιζα του συμπλεκτη διοτι ειχε αλλαξει προσφατα δισκακια και μαζι και τη ντιζα και μετα του την τσιτωσαν πολυ και να ρυθμισω και τη ντιζα του τσοκ διοτι μου φαινεται καπως και οπωσδηποτε να βαλω ενα καλο και μεγαλο φιλτρο βενζινης που πηρα γιατι τη βενζινη εδω δεν ειναι να την εμπιστευεσαι.
Στο δρομο ειναι μια χαρα παντως, σταθεροτατο και απροσμενα στριφτερο. Στην αρχη με ξενιζε το φερινγκ αλλα οκ το συνηθησα..:lol:
Βενζινη πινει παντως, δεν τη λυπαται και πολυ αλλα οχι κατι φοβερο.
Αυτα απο τα πρωτα 150-180 χλμ που εκανα.

Λαδια ψηνομαι να του αλλαξω αν και δεν ειναι ακομα η ωρα τους αλλα πιο πολυ για να δοκιμασω τα thumper.

Λευκάδιος
14/09/2014, 18:18
Ισως το τσοκ σου φαινεται περιεργο γιατι εχει αλλες χουφτες.Η εργοστασιακη χουφτα μοιραζεται την ιδια βιδα με το τσοκ,αν αφαιρεθει μπορει να θελει καποια ροδελα για να καλυψει το κενο.

motomaniac
15/09/2014, 00:22
Ο εκκεντροφορος των 600 δεν εχει αυτοματο αποσυμπιεστη οπως στα NX,μπαινει αλλά μπορει να παρουσιαστουν θεματακια με την εκκινηση.Εχουν αρκετες διαφορες τα δυο μοτερ(στροφαλο,μπιελα,βολαν,ρευματα κλπ) αλλά σε απολυτη δυναμη ειναι πανω κατω τα ιδια.Η διαφορα στην αισθηση(υπερ του 600) οφειλεται στην μεγαλη διαφορα βαρους που εχουν τα δυο μηχανακια.
Αλλά τι λεμε για σκαλισματα τωρα,μολις το πηρε το μοτορι.Ας το χαρει πρωτα και αν μετα δεν του φτανουν τα γκαζια θα του προτεινουμε να παρει KTM :D

στροφαλλο μπιελα κλπ εισαι σιγουρος? εχουμε ενα μοτερ 600 ανοιχτο κι ενα 650L μη μεβαζεις να παω να μετραω... και σκοπευω να τα αγορασω κιολας τ'ατιμα να τα παντρεψω με μεγαλο πιστονι...

Λευκάδιος
15/09/2014, 02:31
στροφαλλο μπιελα κλπ εισαι σιγουρος? εχουμε ενα μοτερ 600 ανοιχτο κι ενα 650L μη μεβαζεις να παω να μετραω... και σκοπευω να τα αγορασω κιολας τ'ατιμα να τα παντρεψω με μεγαλο πιστονι...
Δεν θελω να σε παρω και στον λαιμό μου αλλά απ'οτι γνωριζω ειναι διαφορετικα,τσεκαρε το παρακατω σχεδιαγραμμα για μπιελες-πιστονια.Οπου XR650L βαζεις NX650(ιδια ειναι). http://img.photobucket.com/albums/v521/65ShelbyClone/Public/Motorcycle%20Stuff/Honda-RFVC-Pistons-printWM.jpg
Υπαρχουν απειρες συζητησεις περι συνδυασμων των δυο κινητηρων,αυτο που θυμαμαι ειναι οτι ο κυλινδρος των 650L,NX650 μπαινει στο 600 και η κεφαλη των 600 στο 650.Το μελος Man7 το εχει ψαξει πολυ το θεμα με αυτά τα μοτερ,ποστ Νο172 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=113650&page=12 και ποστ Νο3 http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=14320

sapila racing
15/09/2014, 12:08
Kαλά χιλιόμετρα!

Ωραίο το Dommie. :beer:

Red Rider
15/09/2014, 14:14
Ωραίο το εργαλείο, πεντακάθαρο φαίνεται!
Καλά χιλιόμετρα :beer: