View Full Version : Γερασε ο Rossi γερασαμε και εμεις...
Καπου καποτε...
- Α, παει γερασε ο Rossi.
- ...
- Δεν λεω, καλος οδηγος αλλα πλεον περασε η ακμη του. Δεν εχει πλεον αντοχες. Που να ανταγωνιστει τους πιτσιρικαδες...
- Δικιο ενδεχομενος εχεις, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ απαισιοδοξο αν το σκευτεις...
- Μα ο Rossi ειναι 35 χρονων πια...
- Δεν λεω για τον rossi, αλλα για τους εαυτους μας.
- ε?
- Περασανε τα χρονια τις ακμης μας φιλε, τωρα εχουμε μια σταθερη φθινουσα πορεια προς τον θανατο.
- Ελα τωρα που θα μου πεις οτι απο τα 30 μου θα πρεπει να κλεισω θεση στο γηροκομειο. Νεος ανθρωπος ειμαι ακομα με ολη την ζωη μποροστα μου.
- Να αλλα η πορεια ειναι ανεπιστρεπτα φθινουσα.. Μεχρι τα 25-28 φτανεις στην ακμη σου και μετα αναγκαστικα ερχετε η παρακμη.
- Δεν λεει τιποτα αυτο ρε συ. Να ας πουμε αν χασω μερικα κιλακια και αρχισω γυμναστηριο με διατροφη, σε κανα χρονο θα ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο οτι υπηρξα στα 20 μου. Αρα ακμαιος.
- Καλα θα κανεις (αν το κανεις, που δεν το βλεπω γιατι ολο διπλα πιτογυρα εισαι) αλλα εχεις αδικο.
Οσο και να κοπιασει ο rossi 20 χρονων δεν ξαναγινεται. Ετσι και εσυ μπορει να φτασεις την ακμη σου στα 35 σου αλλα την φυσικη κατασταση που θα μπορουσες να ειχες στα 20 σου δεν θα την φτασεις πωτε. Αλλα ακομα και ετσι μετα την ακμη ερχετε η παρακμη. Απλα ανεβαλες το αναποφεκτο.
- Ρε παπαρα πας να με βγαλεις κολογερο στα 32 μου; Και εσυ τοσο εισαι.
- Προσπαθω να σε γλιτωσω απο την κριση μεσης ηλικιας.
- ε;
- Καποια στιγμη οι "διαρκος ακμαιοι" συνειδητοποιουν οτι τελικα οτι και αν κανουν δεν ειναι πια και τοσο ακμαιοι και οτι πλεον τα πρωτα "-ιντα" ειναι προ των πυλων. Και μετα τα πρωτα "-ιντα" ερχονται τα σαραντα.
-Ποια σαραντα;
- Τα "καλα σαραντα" φιλε και σε πιανει πανικος. Και αμα εχεις λεφτα χωριζεις την γυναικα και περνεις porsche καμπριο για να περνει αερα η φαλακρα και να γουσταρει το 20 χρονο γκομενακι (που ειναι στην ακμη του) που θα στα ξεκοκαλισει.
-Και αμα δεν εχεις λεφτα;
- Το ριχνεις στο αλκολ ή προσπαθεις να "χωρεσεις" στα μερη που συχναζουν τα 20χρονα...
- ...
- ...
- Πρεπει να ξαναπαρει ο rossi παγκοσμιο, γιατι λεφτα για porsche δεν εχω...
PetranGR
29/06/2014, 11:03
Καπου καποτε...
- Α, παει γερασε ο Rossi.
- ...
- Δεν λεω, καλος οδηγος αλλα πλεον περασε η ακμη του. Δεν εχει πελον τις αντοχες. Που να ανταγωνιστει τους πιτσιρικαδες...
- Δικιο ενδεχομενος εχεις, αλλα αυτο που λες ειναι πολυ απαισιοδοξο αν το σκευτεις...
-Μα ο Rossi ειναι 35 χρονο πια...
- Δεν λεω για τον rossi αλλα για τους εαυτους μας.
- ε?
- περασανε τα χρονια τις ακμης μας φιλε τωρα εχουμε μια σταθερη θφηνουσα πορια προς τον θανατο.
- Ελα τωρα που θα μου πεις οτι απο τα 30αντα μου θα πρεπει να κελισω θεση στο γηροκομειο. Νεος ανθρωπς ειμαι με ολη την ζωη μποροστα μου.
- Να αλλα η πορια ειναι ανεπιστρεπτα φθηνουσα.. Μεχρι τα 25-28 φτανεις στην ακμη σου και μετα ανγκαστικα ερχετε η παρακμη.
- Δεν λεει τιποτα αυτο ρε συ. Να ας πουμε αν χασω μερικα κιλακια και αρχισω γυμναστηριο με διατροφη σε κανα χρονο θα ειμαι σε καλυτερη κατασταση απο οτι υπηρξα στα 20 μου. Αρα ακμαιος.
- Καλα θα κανεις (αν το κανεις, που δεν το βλεπω γιατι ολο διπλα πιτογυρα εισαι) αλλα εχει αδικο.
Οσο και να κοπιασει ο rossi 20 χρονων δεν ξαναγινετε. Ετσι και εσυ μπορει να φτασεις την ακμη σου στα 35 σου αλλα την φυσικη κατασταση που θα μπορουσες να ειχες στα 20 σου δεν θα την φτασεις πωτε. Αλλα ακομα και ετσι μετα την ακμη ερχετε η παρακμη. Απλα ανεβαλες το αναποφεκτο.
- Ρε παπαρα πας να με βγαλεις κολογερο στα 32 μου; Και εσυ τοσο εισαι.
- Προσπαθω να σε γλιτωσω απο την κριση μεσης ηλικιας;
- ε;
- Καποια στιγμη οι "διαρκος ακμαιοι" συνηδητοποιουν οτι τελικα οτι και αν κανουν δεν ειναι πια και τοσο ακμαιοι και οτι πλεον τα πρωτα "-ιντα" ειναι προ των πυλων. Και μετα τα πρωτα "-ιντα" ερχονται τα σαραντα.
-Ποια σαραντα;
- Τα "καλα σαραντα" φιλε και σε πιανει πανικος. Και αμα εχεις λεφτα χωριζεις την γυναικα και περνεις porsche καμπριο για να περνει αερα η φαλακρα και να γουσταρει το 20 χρονο γκομενακι (που ειναι στην ακμη του) που θα στα ξεκοκαλησει.
-Και αμα δεν εχεις λεφτα;
- Το ριχνεις στο αλκολ ή προσπαθεις να χωρεσεις στα μερη που συχναζουν τα 20χρονα...
- ...
- ...
- Πρεπει να ξαναπαρει ο rossi παγκοσμιο γιατι λεφτα για porsche δεν εχω...
έκλαψα στο τέλος, χαχαχαχ!
SHOOTER045
29/06/2014, 14:56
Σε λίγους μήνες σαρανταριζω γεμάτα,κοντοσειρς με τον Vale δηλαδή
Πόρσε δεν έχω, ούτε και αυτός απ ότι ξέρω, άρα δεν παίζει να μας την φάει το εικοσαχρονο(οτι παίζουν όμως ναι.τα άτιμα... )
Και πριν φτάσει ο Vale τα σαράντα, και πριν σταματήσει θα κεράσει ένα 10ο και όλοι μαζί θα λέμε εν χορώ <οι σαραντάρηδες=με δύο εικοσαρηδες... >
Η καλύτερη ηλικία ξεκινάει στα 30.
Για τους άντρες.
tsompanis
29/06/2014, 18:34
Η καλύτερη ηλικία ξεκινάει στα 30.
Για τους άντρες.
Καντο σαραντα να μαζψεις και κανενα φραγκο για το πιπινι...
spyrakos35
29/06/2014, 19:24
Πραγματικη κουβεντα προχτες με γυναικα συναδελφο......
Εγω: και ποσο ειναι ο νεος γκομενος;
Αυτη:43
Ε: α, μεγαλος
Α: αν σκεφτεις οτι του χρονου γινομαι 40, οχι
Ε: ενταξει, μαλακια ειπα...... Και γω 41 ειμαι.......
Σιγη.....
Ε: εμμμμμ 43 ειμαι......
:moutza: μου
:bawl:
Red Rider
30/06/2014, 01:23
Εξαρτάται από το πως έχεις ζήσει μέχρι τα 30.
Αν οι αντοχές σου ήταν στο peak από μικρή ηλικία, είναι λογικό μετά από τα 30 να νιώθεις κουρασμένος.
Αν δεν κυνηγάς τα όρια σου διαρκώς,πάντα έχεις όρεξη να "ανέβεις" λίγο παραπάνω,έστω κι'αν είσαι 30+..
Κατά τα άλλα κι'εγώ νομίζω πως η πιο παραγωγική ηλικία είναι 30 με 40 για ένα μέσο ανδρα.
SHOOTER045
30/06/2014, 07:06
Εξαρτάται από το πως έχεις ζήσει μέχρι τα 30.
Αν οι αντοχές σου ήταν στο peak από μικρή ηλικία, είναι λογικό μετά από τα 30 να νιώθεις κουρασμένος.
Αν δεν κυνηγάς τα όρια σου διαρκώς,πάντα έχεις όρεξη να "ανέβεις" λίγο παραπάνω,έστω κι'αν είσαι 30+..
Κατά τα άλλα κι'εγώ νομίζω πως η πιο παραγωγική ηλικία είναι 30 με 40 για ένα μέσο ανδρα.
Ακριβώς
20/30 έκανα ένα παιδί
30/40 έκανα ΤΡΙΑ!!!!
MG-KTiNoS
30/06/2014, 08:12
Εγώ λοιπόν θυμάμαι το Ρόσσι την εποχή που την είχαν πέσει στο Σίμο για επικίνδυνη οδήγηση.
Είχαν κάνει λοιπόν μια συμφωνία
ο Στόνερ, ο Λορέντζο και ο Πετρογκαζάκης να μην προσπερνάνε επικίνδυνα κλπ κλπ
Ο Μπάρμπας όμως γέλαγε κι έλεγε να να βγάζουν και φλας....
Σήμερα o Στόνερ είναι σπίτι του, ο Πετρογκαζάκης ΚΑΡΑ-βήτα και ο Λορέντζο φοβάται τη βροχή.
Ο Μπάρμπας τζογάρει λάστιχα μπας και του κάτσει...
Συμπέρασμα
Γερνάς την ημέρα που θα παρετηθείς από τη μεγάλη περιπέτια της ζωής
και θα προσπαθήσεις να κάνεις συμφωνίες "εξασφάλισης"
Δεν έχει σημασία αν είσαι 30 40 ή 80...
Σημασία έχει να γουστάρεις.
Ακριβώς
20/30 έκανα ένα παιδί
30/40 έκανα ΤΡΙΑ!!!!
Εσύ, τώρα, τι εννοΑς; άμα σε βλέπουμε να πηγαίνουμε τοίχο-τοίχο μην έχουμε κανένα ατύχημα; :D
(Μωρέ έχω σκορπίσει κι εγώ 2-3 εδω κι εκεί αλλά το άτιμο αλτσχάιμερ δεν με αφήνει να θυμηθώ που....)
Μιας και τα εχω τα χρονακια μου, να πω οτι περναω γαμάτα...
Προσπαθω και ειμαι σε αρκετο βαθμο φιτ, τα μικρα με κοιτανε σαν ξερολουκουμο, δεν βαζω ενυδατικη, νυκτος κλπ που βαζουν οι "μοντερνοι" αξυριστοι Φρεντι μερκουρι,....και δηλωνω πως.....
Δεν ειναι κακο να μεγαλωνεις, αρκει μεγαλωνοντας να μην γινεσαι κομπλεξικος ή μ@λ@κ@ς και φραγκοφονιας...
Καλα χλμ να εχουμε!
Μιας και τα εχω τα χρονακια μου, να πω οτι περναω γαμάτα...
Προσπαθω και ειμαι σε αρκετο βαθμο φιτ, τα μικρα με κοιτανε σαν ξερολουκουμο, δεν βαζω ενυδατικη, νυκτος κλπ που βαζουν οι "μοντερνοι" αξυριστοι Φρεντι μερκουρι,....και δηλωνω πως.....
Δεν ειναι κακο να μεγαλωνεις, αρκει μεγαλωνοντας να μην γινεσαι κομπλεξικος ή μ@λ@κ@ς και φραγκοφονιας...
Καλα χλμ να εχουμε!
ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.........
Δέν έχουν σχέση μέ τήν ήλικία,φραγκοφονιάς όμως κινδυνεύεις νά γίνεις μέ τό πέρασμα
τών χρόνων,λόγω άνασφάλειας.
Λογικό είναι ,ότι σού λιγοστεύει ,τραγική είρωνία αύτό,νά τό θεωρείς πολύτιμο τή ζωή δηλαδή,
καί νά φυλάγεσαι καί νά προσέχεις περισσότερο καί νά τρέχεις στούς γιατρούς κάθε μέρα όπως
πάνε όλα τά γεροντάκια γιατί συνειδητοποιείς ότι τό ύψιστο άγαθό τής ζωής ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.
Καί άντί νά πρόσεχες όταν ήσουν νέος έπειδή είχες νά ζήσεις μπροστά σου πολλά χρόνια,
φυλάγεσαι καί προσέχεις,καί τί νά προσέξεις πιά όταν τελειώνει.
Γιά γέλια δέν είναι...???
Πόσοι έφυγαν νέοι άπο άπερισκεψίες,τρέλλες νεανικές όταν τό αίμα έβραζε..??
Τότε πού ή νιότη τούς έκανε νά αίσθάνονται άθάνατοι..??
Αύτός είναι ό κύκλος τής ζωής καί όσο πιό φυσιολογικά τό άποδεχόμαστε,τόσο
πιό γλυκειά θά είναι μέχρι τό τέλος.
Δέν πιστεύω ότι θά μπορούσε νά γίνει κάποιος κομπλεξικός καί μαλάκας έπειδή
περνάνε τά χρόνια.
Άνασφαλής ναί, μέ ψυχολογικά προβλήματα ναί.
Κάποτε βρήκε ένας θαυμαστής του στό δρόμο τόν συγχωρεμένο τόν Άλεξανδράκη
μεγάλο ήθοποιό καί γυναικά τής έποχής του.
Τόν άναγνώρισε κάπου έκεί στά 70φεύγα ό Άλέκος γέροντας πιά.
Αύθόρμητα καί βλακωδώς ό θαυμαστής έχοντας τον στό μυαλό του άπό τίς ταινίες
νέο καί όμορφο άναφώνησε......
Πώ...πώ πώς έγινες έτσι ρέ Άλέκο..??
Καί ό έτοιμόλογος ήθοποιός άπάντησε.......
ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ.......νά μήν είχα γίνει..??
Τερενς
εχω πολλους φιλους και γνωστους που
Α)Γερασε η ψυχη τους, οχι το κορμι τους...
Β) Ξεχασαν πως εισαι να μην εχεις μια, να εισαι νεος, να κανεις λαθη και εχουν γινει σκατογεροι εκδηκητικοι και μιζεροι.
Γ)Αν και το βλεπουν και γκρινιαζουν δεν κανουν τιποτε για να αλλαξουν την κατασταση.
Δ)Τσιγκουνευονται το καλο κολοχαρτο των 2€ και σκουπιζονται με το 8 φορες ανακυκλωμενο των 1.50€.....
Οκ, υπερβαλω...αλλα ολα τα ανωτερω ειχα στο νου μου οταν εγραφα το σχολιο....
Αλλο ο προσεκτικος,...αλλο ο τσιγκουνης
Αλλο ο λογικος...αλλο ο ξενερωτος...
Γεραστε με αξιοπρεπεια, και να θυμαστε να ειστε ανοιχτοκαρδοι...
Πολυ καλημερα μας!
γελασα πολύ αλλά με επιασε κρίση ηλικίας.
οδευω στα 30 αισίως και εχω φορτώσει κιλάκια, αρχισα να βαριέμαι να βγω το βράδυ για ποτάκι, στην μηχανή δεν πάω βήμα, ξυπνάω το πρωί για δουλειά και παίρνω το αυτοκίνητο αντί την μηχανή "γιατι ειναι πιο ανετα" και ολο λεω απο δευτέρα γυμναστήριο και δίαιτα αλλα δεν διευκρίνησα ποιά δευτέρα (κλασικ?) :D
ΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΟΛΟΙ!!! μου θελετε και πιπινάκια!! για κανα τουρνέ με τα ΚΑΠΗ ειμαστε :cry::lol:
[QUOTE=Vice;2485450
ΕΕΕΕΕ ΠΑΛΙΟ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ ΟΛΟΙ!!! μου θελετε και πιπινάκια!! για κανα τουρνέ με τα ΚΑΠΗ ειμαστε :cry::lol:[/QUOTE]
Μίλα για πάρτη σου εσύ :smokin:
Εγώ είμαι 47 και νιώθω πιο νέος από ποτέ άλλοτε :cool:
Εγώ είμαι 47 και νιώθω πιο νέος από ποτέ άλλοτε :cool:
Κ@λογερε
RaGe_Raptor
30/06/2014, 12:28
O Vale είναι σειρά μου και είμαστε νεούδια.....μην ακούω μαλακίες...και 10ο θα πάρει στα επόμενα 2-3χρονάκια..
Κ@λογερε
Στα διάλα, κόντεψα να πνιγώ ρε :moutza::lol:
(να με προσέχεις, είμαι σε κρίσιμη ηλικία ) :D
Θα ξεπουλησει η αντιπροσωπία της porsche μου φαινετε συντομα...
:a2:
Θα ξεπουλησει η αντιπροσωπία της porsche μου φαινετε συντομα...
:a2:
Οχι πορσε....μπαναλ
Λαμπο...
http://www.youtube.com/watch?v=XbYNAZxcWh4
βαριεμαι να μιλαω λεμε...
notakos600
30/06/2014, 15:10
Παντρεύτηκα στα 40, παιδί στα 41 και τώρα στα 49 σκέφτομαι για κάνα gsxr1000, το ΧΤ600 το έχω για τα ψώνια και μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Από μέση καλά πάω και από πόδια-χέρια επίσης. Αν δεν με βρει κάτι πολύ σοβαρό (καρκίνος) να πεθάνω, θα το τραβήξω μέχρι τέλους, αμάξι για την οικογένεια και μοτοσυκλέτα για την δική μου κ@ύλα. Κρανάκι-μπουφανάκι και βουρ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο εξτριμ και συνάμα τόσο προσιτό όπως η μοτοσυκλέτα. Τριάντα τρία χρόνια πρέπει αν συμπληρώνω φέτος...
Πάντα όρθιοι να'μαστε παιδιά. :beer::beer::beer:
SHOOTER045
30/06/2014, 16:26
Στο δεύτερο μου παιδί
Παράτησα το εντουρο, τους αγώνες τα φιλικά
Φέτος μισή ανάσα απ τα σαράντα ξαναετρεξα,και θα ξανστρεξω μέχρι βετεράνων αν πιάσω ρυθμούς και στάνταρ
Ρε οι μπαρμπάδες είναι το ζουμί, σαν την γρια κοτα..
thunder ace
30/06/2014, 20:29
Πριν μια ωρα ετριβα τις ζαντες απο το THUNDERACE για να τις βαψω.Πριν 35 χρονια εκανα κατι αναλογο στο πρωτο μου μηχανακι.Πριν 3 ωρες οταν ξαπλωσα σκεφτομουν-ονειρευομουν ποτε θα(επιτελους) αγορασω την πρωτη μου δερματινη φορμα,για να μπω σε μια πιστα να κανω το κεφι μου με ασφαλεια.Πριν 35 χρονια οταν ξαπλωνα ονειρευομουν βολτες στα βουνα(τοτε ειμουν εντουρας).Γερασα;ΟΧΙμεγαλωσα;ΝΑΙ. Πιστευω οτι αυτα που εκανα πχ, στα 30μου τα κανω ακομα.Κανω παρεα με τα παιδια μου,κανω παρεα με την παρεα των παιδιων μου,ακουω ακομα heavy metal και hard rock,και για να τελειωνω.......γουσταρω που σκεφτομαι και ονειρευομαι σαν ΝΕΟΣ.Ειμαι 52
ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΠΑΡΑΚΑΛΩ............ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΠΕΝΗΝΤΑ
Νά βγάλουμε πρόεδρο.....
SHOOTER045
01/07/2014, 00:09
Τα πουρά από εκει
Και οι πουροτηνειτζερ από δω.. .
Pan (dvs)
01/07/2014, 08:21
Βρηκαν τα γεροντια θεμα για να ασχοληθουνε.
νταξει...
κατι γινεται...
319393
Y.Γ.
Εχω χρονια ακομα για τα 50....
Pardalotzatziki
02/07/2014, 02:32
Ρε οι μπαρμπάδες είναι το ζουμί, σαν την γρια κοτα..
https://www.youtube.com/watch?v=U8b88US-6ts
:wave2:
Garfield
05/07/2014, 14:28
Παντρεύτηκα στα 40, παιδί στα 41 και τώρα στα 49 σκέφτομαι για κάνα gsxr1000, το ΧΤ600 το έχω για τα ψώνια και μέχρι το περίπτερο για τσιγάρα. Από μέση καλά πάω και από πόδια-χέρια επίσης. Αν δεν με βρει κάτι πολύ σοβαρό (καρκίνος) να πεθάνω, θα το τραβήξω μέχρι τέλους, αμάξι για την οικογένεια και μοτοσυκλέτα για την δική μου κ@ύλα. Κρανάκι-μπουφανάκι και βουρ, δεν υπάρχει τίποτε άλλο πιο εξτριμ και συνάμα τόσο προσιτό όπως η μοτοσυκλέτα. Τριάντα τρία χρόνια πρέπει αν συμπληρώνω φέτος...
Πάντα όρθιοι να'μαστε παιδιά. :beer::beer::beer:
Περίπου μια από τα ίδια και εγώ. Παντρεύτηκα στα 38, παιδί στα 39 και τώρα στα 40 σκέφτομαι μόλις μπορέσω να πάρω ένα GSXR (το 600 όμως) αλλά και να ξεκινήσω μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας!!! Δεν παίζει ρόλο πόσο είσαι αλλά πόσο νιώθεις τελικά.
Μήπως όμως απλά έχω ξεφύγει?
notakos600
05/07/2014, 14:42
Περίπου μια από τα ίδια και εγώ. Παντρεύτηκα στα 38, παιδί στα 39 και τώρα στα 40 σκέφτομαι μόλις μπορέσω να πάρω ένα GSXR (το 600 όμως) αλλά και να ξεκινήσω μαθήματα ηλεκτρικής κιθάρας!!! Δεν παίζει ρόλο πόσο είσαι αλλά πόσο νιώθεις τελικά.
Μήπως όμως απλά έχω ξεφύγει?
''Ο ένας κοιτάζει το νερόλακκο και βλέπει τη λάσπη, ο άλλος βλέπει μέσα του τα άστρα που αντανακλούνται.''
Καντ
MG-KTiNoS
05/07/2014, 15:25
κι ο άλλος κάνει βουτιά μέσα...
ΚΤινοΣ
spyrakos35
06/07/2014, 05:58
κι ο άλλος κάνει βουτιά μέσα...
ΚΤινοΣ
:moutza:
Allst@rf
06/07/2014, 16:28
δε με νοιαζει τπτ...
ειμαι οσο αισθανομαι....
ανακαλυψα τι εστι χωματινη μοτοσυκλετα πριν δυο χρονια και εγινα παλι 17 χρονων...
το επομενο μου βημα ειναι οι αγωνες...
θα παρω πανελληνιο στους veteran λεμε....
:lol:
tifoso4ever
06/07/2014, 21:51
Ο ΡΟΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ 48 ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΕΚΑΝΑ ΟΛΑ ΤΟΥΜΠΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΡΙΖΙΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ... ΖΟΡΙΣΤΗΚΑ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΖΟΡΙΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΑ 20 ΧΡΟΝΩΝ... ΓΗΡΑΣΚΩ ΑΕΙ ΔΙΔΑΣΚΟΜΕΝΟΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ... Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΑΛΑΘΗΤΟΣ ΚΡΙΤΗΣ...
ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΩ, ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΡΣΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ...30+ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΕ ΔΥΟ ΡΟΔΕΣ ΧΕΙΜΩΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ...ΑΠΟ ΠΙΠΙΝΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΚΑΛΑ, ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ...
ΕΣΕΙΣ ΟΙ 30(+/-) ΘΑ ΦΑΤΕ ΜΙΑ ΦΡΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΙΣΙΩΣΕΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ 40 ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΤΕ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΖΩΗ, ΔΕΝ ΣΕ ΠΑΡΑΤΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΗ....
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΝΙΩΘΟΥΜΕ, ΛΙΓΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΟΚ, ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΛΟΓΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΦΙΚΤΟΥ, ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΗΛΙΚΙΑ....
ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΑΛΗ ΔΙΑΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΔΥΟ ΤΡΟΧΟΙ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΕΟΙ!!!!!!