View Full Version : Βόλτα με αιτία;
skylaros
22/07/2014, 09:10
320552
Τι να πει κανείς ε;
motoexelixis
22/07/2014, 09:27
γιατι περιμενε κανεις κατι διαφορετικο; πειτε τωρα ετσι για πλακα,οτι οντως περιμενατε να κλεισει το μαγαζι του, να μη πατησεις κανεις, να τον αποκλεισουν κοινωνικα, και μετα ξαναδειτε την φωτογραφια.Skylaros, καλα εκανες και την ανεβασες φιλος,πολλες φορες μια φωτογραφια ειναι καλυτερη απο 1000 λεξεις λενε,και απο καμια 100η ποστ, θα προσεθετα εγω.....
pipe_smoker
22/07/2014, 09:27
320552
Τι να πει κανείς ε;
Τι να πει κανεις για ποιό πραγμα ακριβως?
Που εχει κοσμο η ταβερνα? Προσωπικα ειδησεις δε βλεπω και μονο απο εδω μεσα διαβασα για το θεμα. Αν δεν ειχα μπει στο moto και ημουν διακοπες στην Ευβοια καλλιστα μπορει να καθομουν κι εγω σε ενα απο αυτα τα τραπεζια αν δεν ηξερα τι ειχε προηγηθει.
Αν η ενσταση ειναι στο γιατι ειναι ανοιχτη η ταβερνα (και προφανως αμπουζουριαστος ο κυρΚωστας), συμφωνοι.
Σε αυτο ομως φταιει η αστυνομια και οι τοπικες αρχες κλπ.
Εγω να κανω μια ερωτηση?
Τί ειναι αυτο που σου φταιει περισσοτερο?
Ο ιδιος ο θανατος του ζωντανου, το οτι αν μεινει ατιμωρητος ο αρχιδας θα συνεχιζεται το κακο, pure revenge γιατι ανθρωποι ειμαστε αναγκες εχουμε (δε μιλαω ειρωνικα και ουτε θα την κατακρινω σαν απαντηση), να κανεις εσυ αυτο που δεν εκαναν οι τσεοι?
Τί απ'ολα? (αν ειναι κατι αλλο συμπληρωσε το).
Το προσωποποιω για να ακουσω μια συγκεκριμενη αποψη στο θεμα (τη δικη σου πχ).
Το γιατι ασχοληθηκαν με το ζητημα τα διαφορα φεισμπουκακια που αυριο θα ασχολουνται με το βραβειο "Κυτταριτιδα 2014" δε με ενδιαφερει, ξερω γιατι το εκαναν, το σχολιασα και παραπανω.
και παμε στο συμπερασμα....
η κινηση εγινε ειρηνικα λοιπον και αυτο ειναι προς τιμη οσων ενεργοποιηθηκαν και πολυ περισσοτερο οσων παραβρεθηκαν!
δεν τραμπουκιστηκε ο μουλος ουτε η οικογενεια του. δεν σπασανε το μαγαζι του και γενικως δεν εγινε τπτ το μεμπτο!!! αρα και η λογικη επικρατησε και τα ενστικτα χαλιναγωγηθηκαν και δεν επικρατησε ο νομος της ζουγκλας που φοβομουνα!!!!
1000000000000000000000 ΜΠΡΑΒΟ λοιπον!!!
και παμε στο δια ταυτα....
οτι εγινε, εγινε με σκοπο να στηλιτευθει η πραξη και να απονεμηθει μερος της κοινωνικης δικαιοσυνης με τον κοινονικο αποκλεισμο του εν λογω σκουλικιου, πολλω δε μαλλον ελειψει κρατικων θεσμων και λοιπων ηλιθιων.
αντ' αυτου ομως οπως βλεπουμε, το @ιδι ειναι ελευθερο (αφου γλιτωσε την διαδικασια του αυτοφορου), η κοινωνια στην οποια ζει ειτε φοβαται ειτε με την σταση της δηλωνει συνενοχη, το κουταβι εχει αποδημησει με τραγικο τροπο και δι' ασημαντον αφορμη και το μαγαζι που δεν εγινε καλοκαιρινο ειναι γεματο οπως βλεπουμε παραπανω και η ζωη τραβαει την ανηφορα με σημαιες και με ταμπουρλα.
και ρωταω τωρα εγω:
1. ποιος ειναι μεγαλυτερο μουνοπανο? ο τυπος η οσοι ηταν εκει εκεινη την στιγμη και δεν τον ακινητοποιησανε μεχρι να σκασει μυτη ο ''αρμοδιος'' κρατικος (η κρατικοδιαιτος αν θελετε) θεσμος?
2. μηπως ακομα μεγαλυτεροι μπασταρδοι ειναι αυτοι που μετα απ' ολα αυτα βρεθηκανε εκει και κατσανε στο μαγαζι του μπινε? (παιπ το σεναριο ''δεν βλεπω τηλεοραση'' απλα θα σου το πω: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ! και δεν ισχυει γιατι το γεγονος εγινε γνωστο τοσο μεσα απο μπλογκς, φορουμς, ιντερνετικα πρακτορεια ειδησεων, οσο και απο τους τρομοκρατες των 8 απ' οπου και η κουτση μαρια ''μορφωνεται'' οποτε ΑΝ υποθεσουμε οτι καποιος δεν το ακουσε απο πουθενα μιλαμε για τετοια μειοψηφια για την οποια, πιστεψε με, μια χασαποταβερνα στα στειρα ευβοιας, ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΟΙΓΕ ΚΑΝ!!!)
3. τι τιμωρια λοιπον πρεπει τοσο στους μεν οσο και στους δε?
4. ποιος θα την εφαρμοσει?
5. πως θα εφαρμοστει?
σκατα στον ταφο μας!
amyroukai
22/07/2014, 09:56
Η αρνητικη διαφήμιση ειναι διαφήμιση και πάμε να δούμε τι έγινε βρε παιδί μου, αχ μια λιγουρα μου ήρθε κυρ Κώστα Πιάσε ενα κιλό χοντρό και κάτσε να μας πεις τι έγινε ρε συ, α ΠΑ ΠΑ ΠΑ τι λες, αλήθεια για ενα κοπριτη τόσος ντορος;, Πιάσε και ενα τζατζίκι όπως θα ξαναρχεσαι, μπερπ
πολυ αντριλα μυριζει το τοπικ
ηρεμηστε
δεν ειναι δουλεια του πολιτη να δικαζει και να τιμωρει το οτι δηποτε
απλα οποιος δεν γουσταρει να μην παει στο μαγαζι του τελος
υπαρχουν οργανα να επιληφθουν του θεματος
εμεις απο την μερια μας να παιρνουμε παραδειγματα προς αποφυγην
και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι πολιτες
πολυ αντριλα μυριζει το τοπικ
ηρεμηστε
δεν ειναι δουλεια του πολιτη να δικαζει και να τιμωρει το οτι δηποτε
απλα οποιος δεν γουσταρει να μην παει στο μαγαζι του τελος
υπαρχουν οργανα να επιληφθουν του θεματος
εμεις απο την μερια μας να παιρνουμε παραδειγματα προς αποφυγην
και να προσπαθησουμε να γινουμε καλυτεροι πολιτες
συμφωνουμε. υπαρχουν οργανα. και βαρανε στον σκοπο που τα οριζουνε. μην παμε παλι σε αυτην τη κουβεντα. τα ειπαμε παραπανω.
και τωρα να ακουσουμε και την ''δουλεια'' του πολιτη? ποια ειναι? και κυριως πως θα την κανει σωστα?
pipe_smoker
22/07/2014, 10:17
(παιπ το σεναριο ''δεν βλεπω τηλεοραση'' απλα θα σου το πω: ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ!
Το ξέρω μάνα μου.
Για μένα μίλησα, και για την πιθανότητα κάποιος σαν εμένα που δεν ανοίγει το χαζοκούτι και δε διαβάζει μπλογκς, εάν ήταν σε διακοπές αυτές τις μέρες να μην είχε πάρει πρέφα τί γινόταν.
Άντε αυτός να είναι ένας-δύο (ένα τραπέζι τέλος πάντων) από τα όσα βλέπουμε στη φωτό.
Οι υπόλοιποι κατά πάσα πιθανότητα ήξεραν.
Και η δική μου υπόθεση (for what it's worth) είναι ότι κάμποσοι εξ'αυτών μπορεί να είναι και συντοπίτες του 'νόπανου που πήγαν για "συμπαράσταση".
ΥΓ. Κι αυτό που λέει κι ο αμυρού.
ΥΓ2. Τη γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει ο πολίτης μέσες άκρες την ξέρεις (και ψιλοδιαφωνούμε γιατί εσύ εξακολουθείς να έχεις κάποιες ελπίδες για τη σωτηρία της ανθρωπότητας).
Ό,τι τον φωτίσει ο "Θεός" ας κάνει. Ούτως ή άλλως ό,τι και να κάνει σκατά θα τα κάνει γιατί δεν ξέρει καν γιατί κάνει αυτό που κάνει.
Elaboration αργοτέρως, αφού πρώτα μου απαντήσει κάποιος πολίτης σε αυτό που ρώτησα παραπάνω.
........
ΥΓ2. Τη γνώμη μου για το τί πρέπει να κάνει ο πολίτης μέσες άκρες την ξέρεις (και ψιλοδιαφωνούμε γιατί εσύ εξακολουθείς να έχεις κάποιες ελπίδες για τη σωτηρία της ανθρωπότητας)........
δεν εχω καμια ελπιδα για τπτ παναγιωτη. απλα συνειδησιακο ειναι το θεμα. :wave2:
skylaros
22/07/2014, 10:30
Αν ξαναδώ αγγελία για κλεμμένη μηχανή θα βρίζω από κάτω. Υπάρχουν όργανα και υπηρεσίες να επιληφθούν τέτοιων θεμάτων άσε που μπορεί κάποιος να θέσει τη ζωή κάποιου από εμάς σε σοβαρότατο κίνδυνο σε περίπτωση που ο κλέφτης καταλάβει πως έγινε αντιληπτός από κάποιον. Τι είμαστε εμείς που μας ζητάτε να ανακατευόμαστε δηλαδή !!!
Γίνεται τροχαίο; ε και ; υπάρχει κράτος και αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν, απλά προσπεράστε !
Λακκούβα στο δρόμο; στα @@ μου, θα τη φτιάξει ο δήμος η περιφέρεια ή όποιος τέλος πάντων έχει αρμοδιότητα!
Λάδια? ε και τι να κάνουμε θα έρθει η τροχαία να ρίξει πριονίδι, δε θα χάσω την ώρα μου εγώ, άντε επειδή είμαι και σωστός πολίτης θα ρίξω ένα τηλ στην τροχαία όταν έχω χρόνο.
Για να μη πω για αυτούς που λένε σε περιπτώσεις κλοπής μηχανής, να τους κοπούν τα χέρια, στα φάρμακα κλπ ότι κάνουν σα γριές καταρούσες ή για άλλους που λένε αν τον βρεις να τον τσακίσεις κλπ ότι προτρέπουν σε αξιόποινες πράξεις και πως είναι ούγκανοι και ορκ !!!
Τι δε καταλαβαίνεις ρε Τρούπερ η δουλειά του πολίτη είναι να είναι πολίτης, σωστός, τυπικός νοικοκύρης και ολίγον τι σκυφτός ! (κάπως έτσι θα το έλεγε και ο Άσημος θαρρώ)
pipe_smoker
22/07/2014, 10:32
δεν εχω καμια ελπιδα για τπτ παναγιωτη. απλα συνειδησιακο ειναι το θεμα. :wave2:
Στο συνειδησιακό συμφωνούμε.
Άλλη η ατομική συνείδηση βέβαια, άλλη η διυποκειμενική και πού να φτάσουμε και στη συλλογική να γίνει ο χαμός.
Αλλά άααααλλη κουβέντα αυτή:beer:
pipe_smoker
22/07/2014, 10:39
.....
Άδικα φορτώνεις. (καλά δεν παίρνω κι όρκο, μπορεί να έχεις τους λόγους σου)
Ο τρούπης ρώτησε ποιά είναι η δουλειά του πολίτη και πώς θα την κάνει σωστά, κι εγώ ρώτησα τί ειναι αυτό που σου φταίει περισσότερο και ποιός ο λόγος που πας στη μάζωξη?
Ούτε σε ειρωνεύομαι ούτε είναι απαραίτητο ότι θα διαφωνήσω με την απάντησή σου.
Και φυσικά ούτε και είσαι υποχρεωμένος να μου απαντήσεις.
Με γράφεις και στα @@ σου, δεν τρέχει και τίποτα.
skylaros
22/07/2014, 10:45
Με παρεξήγησες pipe_smoker, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Έχω σκοπό να σου παραθέσω την άποψή μου αργότερα που θα έχω περισσότερο χρόνο :)
Αν ξαναδώ αγγελία για κλεμμένη μηχανή θα βρίζω από κάτω. Υπάρχουν όργανα και υπηρεσίες να επιληφθούν τέτοιων θεμάτων άσε που μπορεί κάποιος να θέσει τη ζωή κάποιου από εμάς σε σοβαρότατο κίνδυνο σε περίπτωση που ο κλέφτης καταλάβει πως έγινε αντιληπτός από κάποιον. Τι είμαστε εμείς που μας ζητάτε να ανακατευόμαστε δηλαδή !!!
Γίνεται τροχαίο; ε και ; υπάρχει κράτος και αρμόδιες υπηρεσίες να ασχοληθούν, απλά προσπεράστε !
Λακκούβα στο δρόμο; στα @@ μου, θα τη φτιάξει ο δήμος η περιφέρεια ή όποιος τέλος πάντων έχει αρμοδιότητα!
Λάδια? ε και τι να κάνουμε θα έρθει η τροχαία να ρίξει πριονίδι, δε θα χάσω την ώρα μου εγώ, άντε επειδή είμαι και σωστός πολίτης θα ρίξω ένα τηλ στην τροχαία όταν έχω χρόνο.
Για να μη πω για αυτούς που λένε σε περιπτώσεις κλοπής μηχανής, να τους κοπούν τα χέρια, στα φάρμακα κλπ ότι κάνουν σα γριές καταρούσες ή για άλλους που λένε αν τον βρεις να τον τσακίσεις κλπ ότι προτρέπουν σε αξιόποινες πράξεις και πως είναι ούγκανοι και ορκ !!!
Τι δε καταλαβαίνεις ρε Τρούπερ η δουλειά του πολίτη είναι να είναι πολίτης, σωστός, τυπικός νοικοκύρης και ολίγον τι σκυφτός ! (κάπως έτσι θα το έλεγε και ο Άσημος θαρρώ)
Δηλαδη εσυ ψαχνεις εναν τροπο για να καλυτερευσεις την ζωη σου και των γυρω σου και για να εισαι εντιμος καλος και σε γενικες γραμμες ηθικος με τους ανθρωπους γυρω σου
και οχι μονο αυτους του αμεσου περιβαλλοντος σου,και αποφασισες οτι το να δερνεις να αφοριζεις και να καταδικαζεις αυτους που δεν καταλαβαινεις αυτο που σε πληγωνει σε θιγει και σε προσβαλλει εμμεσα η αμεσα, ειναι οι τροποι για να επιτυχεις τα παραπανω;
Οτι μπορει να υπαρχει και αλλο παραδειγμα για να ζησεις την ζωη σου ηθικα χωρις να νιωθεις μαλακας η θυμα η ανημπορος δεν σου περναει απο το μυαλο;
Cpt. Haddock
22/07/2014, 10:53
Amyroukai οι Αγγλοι λενε live by the sword, die by the sword. του τεστην οπως εστρωσε θα κοιμηθει ο μ@λακας.
Βασικα εβραίος το ειπε (Ματθαίος), οτι το ειπε αλλος εβραιος (Γιεχοσουα)
pipe_smoker
22/07/2014, 10:54
Με παρεξήγησες pipe_smoker, δεν απευθύνομαι σε εσένα. Έχω σκοπό να σου παραθέσω την άποψή μου αργότερα που θα έχω περισσότερο χρόνο :)
Δεν είπα ότι φορτώνεις μαζί μου.
Απλά σου το είπα για να χαλαρώσεις λίγο ασχέτως του τί γράφεται εδώ μέσα.
Το "γράψε με στα @@ σου" μεταφράζεται "γράψε τον Χ Ψ στα @@ σου".
Καμία παρεξήγηση:)
Περιμένω να τη διαβάσω λοιπόν:beer:
pipe_smoker
22/07/2014, 10:56
:eek: αστοδιαλο!
:lol:
............
χμμμ...:hmm: μηπως και τα ελληνικα ειναι λιγο μπαναλ και ακουγεται καλυτερα το ''yes sir''?
Στο συνειδησιακό συμφωνούμε.
Άλλη η ατομική συνείδηση βέβαια, άλλη η διυποκειμενική και πού να φτάσουμε και στη συλλογική να γίνει ο χαμός.
Αλλά άααααλλη κουβέντα αυτή:beer:
:beer:
skylaros
22/07/2014, 11:12
Δηλαδη εσυ ψαχνεις εναν τροπο για να καλυτερευσεις την ζωη σου και των γυρω σου και για να εισαι εντιμος καλος και σε γενικες γραμμες ηθικος με τους ανθρωπους γυρω σου
και οχι μονο αυτους του αμεσου περιβαλλοντος σου,και αποφασισες οτι το να δερνεις να αφοριζεις και να καταδικαζεις αυτους που δεν καταλαβαινεις αυτο που σε πληγωνει σε θιγει και σε προσβαλλει εμμεσα η αμεσα, ειναι οι τροποι για να επιτυχεις τα παραπανω;
Οτι μπορει να υπαρχει και αλλο παραδειγμα για να ζησεις την ζωη σου ηθικα χωρις να νιωθεις μαλακας η θυμα η ανημπορος δεν σου περναει απο το μυαλο;
Δεν είπα ποτέ πως είμαι ηθικός και έντιμος, δεν είπα πως θα πρέπει να αντιδρά κάποιος στο κάθε τι που μπορεί να του προκύψει. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, αν ήσουν όμορφη γυναίκα θα μπορούσα να είχα φάει τρελό σκάλωμα με την πάρτη σου παρότι θα σκοτωνόμασταν (ναι έχουμε τα βίτσια μας) :ppp
Επειδή βλέπω θα πάει μακριά η βαλίτσα ας το ελαφρύνω λίγο ( βλέποντας πάντως κάτι τέτοια αντιλαμβάνομαι αυτούς που τα αγαπάνε )
https://www.youtube.com/watch?v=eV8k2cpAptU#t=71
Pan (dvs)
22/07/2014, 13:20
Δεν κουβεντιάζω.
Είπε κάποιος ότι θέλει να πάμε να τον πλακώσουμε και είπα ότι είμαι μέσα.
:D
[B]
Αν και (μαλλον) καταλαβαινω πως το λες δεν ειμαστε καλυτεροι οταν απανταμε στη βαρβαροτητα με βαρβαροτητα.Δεν μπορουμε να κατηγορησουμε καποιον και αμεσως μετα να κανουμε το ιδιο.Θα προτιμουσα το εμπαργο στο μαγαζι του με ολους τους τροπους και σιγουρα την επιβολη του νομου.Αλλα ειμαι σιγουρος οτι παρα πολλοι πελατες του θα περιμενανε να φυγουνε οι διαμαρτυρομενοι για να κατσουνε να φανε το κατιτις τους.
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 13:28
Αχ ναι ρε gcrook, τι κακοι ειμαστε εμεις ολοι που δεν καταλαβαινουμε ολους αυτους τους παρεξηγημενους ανθρωπους που βιαζουν παιδακια, βασανιζουν ανημπορους ανθρωπους, σκοτωνουν ζωα για να κανουν χαβαλε, πουλανε πρεζα κλπ κλπ κλπ...
Πραγματικα ντροπη μας να θελουμε να τους τιμωρησουμε... Αισχος!!! Ειμαστε για τον π@@τσο πραγματικα...
Ρε αιιιντε απο 'δω... :a38: :a11:
Συνελθε! Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις και τι θελεις! :confused: Μιλας με γεροντες γριφε! :dizzy:
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 13:33
Πες το και ετσι ρε Haddock! που θα λεγε και ο Αλεφαντος! :lol: Δεν γνωριζω ποιος το ειπε πρωτος απλα αυτοι το λενε σαν εκφραση.
Αλλη εβραικη ρυση που ταιριαζει στην περιπτωση ειναι το "an eye for an eye, a tooth for a tooth" ;)
Αχ ναι ρε gcrook, τι κακοι ειμαστε εμεις ολοι που δεν καταλαβαινουμε ολους αυτους τους παρεξηγημενους ανθρωπους που βιαζουν παιδακια, βασανιζουν ανημπορους ανθρωπους, σκοτωνουν ζωα για να κανουν χαβαλε, πουλανε πρεζα κλπ κλπ κλπ...
Πραγματικα ντροπη μας να θελουμε να τους τιμωρησουμε... Αισχος!!! Ειμαστε για τον π@@τσο πραγματικα...
Ρε αιιιντε απο 'δω... :a38: :a11:
Συνελθε! Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις και τι θελεις! :confused: Μιλας με γεροντες γριφε! :dizzy:
Σιγα τους γριφους ρε.
Ξερεις για ποτε σε κανω σαν και αυτους που θεωρεις εσυ αποκρουστικους με βαση αυτα που εγραψες και μονο;Αν ειχα και λιγη λασπη για σενα θα σε εκανα τερας με το καλημερα,και μετα
θα επαιρνα αλλους 10 να σε βρουμε.
Νομιζεις οτι δεν σου σου αξιζει εσενα που δεν εχεις θεμα να φας καποιον λαχανο που δεν ξερεις, αλλα αξιζει σε εναν τυπο που εσφαξε εναν σκυλο; (δεν λεω οτι δεν ειναι μαλακας ο τυπος και οτι δεν τσαντιστηκα με την πραξη του αυτα εσεις τα συμπεραινετε για μενα αρα με κανετε και εν δυναμει θυτη με την λογικη σας) .
Εγω γιατι να μην το κανω σε σενα;
Δηλαδη το live by the sword die by the sword δεν ισχυει για σενα;
Οι άνθρωποι που ενδιαφέρθηκαν και οργάνωσαν την διαμαρτυρία για το μ@@νοπανο ,νόμιζω ότι κατάφεραν επιτυχως τον σκοπο τους και τους αξιζει ένα μπραβο.
έδωσαν τεράστια δημοσιότητα στο θέμα και έτσι έμαθε πολύς κόσμος ότι το να δολοφονείς ένα ζωντανό είναι μια πραξη που εχει συνέπειες . νομικές και κοινωνικές.
Από εκει και περα , αν το μ@@νοπανο συλληφθεί και τιμωρηθεί , επαφίεται στα «όργανα» του κράτους που θα έπρεπε με την σειρά τους να δείχνουν την απαραίτητη ευαισθησία και αποτελεσματικότητα σε τέτοια θέματα μιας και υπάρχει και πρόσφατο νομοθετικό πλαίσιο.
Οσοι θα ηταν αρκετα βίαιοι και δυναμικοι έτσι ώστε να οργανωσουν μια βίαια και δυναμική δράση , σίγουρα δεν θα το ανακοίνωναν μέσα από το φεισμπουκ, φορουμς κ.λ.π
Αν θα ειχαν δικιο ?
Εξαρτάται ….
Αν τα «όργανα» του κράτους τιμωρήσουν άμεσα το μ@@νοπανο , τοτε δεν θα ειχαν και πολύ δίκιο.
Αν τα «οργανα» του κρατους είναι "μπαντζανακηδες" με το μ@@νοπανο και τον εχουν ελευθερο για να τους κερναει μπριζολες ,τότε θα «άγιαζε» το χέρι τους …
Δεν είπα ποτέ πως είμαι ηθικός και έντιμος, δεν είπα πως θα πρέπει να αντιδρά κάποιος στο κάθε τι που μπορεί να του προκύψει. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως σκέφτεσαι, αν ήσουν όμορφη γυναίκα θα μπορούσα να είχα φάει τρελό σκάλωμα με την πάρτη σου παρότι θα σκοτωνόμασταν (ναι έχουμε τα βίτσια μας) :ppp
Ομορφη, παει και ερχεται, "γυναικα" ως γνωστον ειμαι,ρωτα τριγυρω και θα σου πουνε.
Υ.Γ Ασχετο.Περιμενω απο στιγμη σε στιγμη τον Καμινη να βγει με λευκο πουκαμισο και αναμμενα ρεσω και να οργανωσει αγρυπνια για την σκυλιτσα στο Γκαζι.
Μαζευτηκανε 50 κυρατσες με τα πιτσιρικια τους και πηραν το πλοιο για να περασουν ενα ηχηρο μηνυμα.Ενταξει μαγκια τους,αλλα οχι και να το ονομαζουμε ακτιβισμο.
Γιατι αν ηταν ο Σκαι δεν θα εκανε παρτυ.:D:D
Αν τα «οργανα» του κρατους είναι "μπαντζανακηδες" με το μ@@νοπανο και τον εχουν ελευθερο για να τους κερναει μπριζολες ,τότε θα «άγιαζε» το χέρι τους …
Ρε συ ggs γιατι να μην το παμε ενα βημα παραπερα;
Αν η τοπικη κοινωνια που χθες (και τις προηγουμενες μερες) ετρωγε σουβλακια στο μαγαζι του μεσολαβησε για να την σκαπουλαρει ο τυπος γιατι να μην τους πλακωσουμε και αυτους να αγιασουν πολλα χερια;
Η ακομα καλυτερα να τους εξαφανισουμε με κανα δυο μπομπες μιας και για να βοηθανε ενα κτηνος (εθελοτυφλουν απεναντι σε εναν εν δυναμει η γνωστο εγκληματια) και ποιος ξερει τι αλλα πτωματα θα κρυβουν στις ντουλαπες τους;
Ακομα καλυτερα γιατι να μην παμε κατευθειαν στην πηγη του κακου,πχ τους μπατσους που ανεφερες;
Εκει να δεις μηνυμα.
Προφανως αυτη η λογικη δεν οδηγει καπου.
Μηπως προσπαθεις να πεις κατι που εγω δεν καταλαβα;
Ρε συ ggs γιατι να μην το παμε ενα βημα παραπερα;
Αν η τοπικη κοινωνια που χθες (και τις προηγουμενες μερες) ετρωγε σουβλακια στο μαγαζι του μεσολαβησε για να την σκαπουλαρει ο τυπος γιατι να μην τους πλακωσουμε και αυτους να αγιασουν πολλα χερια;
Η ακομα καλυτερα να τους εξαφανισουμε με κανα δυο μπομπες μιας και για να βοηθανε ενα κτηνος (εθελοτυφλουν απεναντι σε εναν εν δυναμει η γνωστο εγκληματια) και ποιος ξερει τι αλλα πτωματα θα κρυβουν στις ντουλαπες τους;
Ακομα καλυτερα γιατι να μην παμε κατευθειαν στην πηγη του κακου,πχ τους μπατσους που ανεφερες;
Εκει να δεις μηνυμα.
Προφανως αυτη η λογικη δεν οδηγει καπου.
Μηπως προσπαθεις να πεις κατι που εγω δεν καταλαβα;
Καταλαβαίνω τι λες και ,επί της ουσίας , συμφωνώ.
Γι αυτό κα λεω ότι η (εν ψυχρώ) βίαιη και ακραία αντίδραση (όχι μόνο για το θέμα με το σκυλάκι , αλλά και γενικότερα) θα έπρεπε να προλαμβάνεται αν το κράτος λειτουργούσε με κανόνες δικαίου και ισονομίας .
Π.χ. όταν επρεπε το κρατος να ρηξει «φολα στον σκυλο της ΕΣΑ» και αυτό σφυριζε αδιαφορα , βρέθηκαν καποιοι που την ρηξαν την «φολα» και σχεδον ολοι ειπαν να «αγιασει» το χερι τους .
Αν ελυσαν το προβλημα? Όχι…
Αν ικανοποιησαν (εστω και στρεβλά) το κοινο περι δικαιου αισθημα ? ναι…
Καταλαβαίνω τι λες και ,επί της ουσίας , συμφωνώ.
Γι αυτό κα λεω ότι η (εν ψυχρώ) βίαιη και ακραία αντίδραση (όχι μόνο για το θέμα με το σκυλάκι , αλλά και γενικότερα) θα έπρεπε να προλαμβάνεται αν το κράτος λειτουργούσε με κανόνες δικαίου και ισονομίας .
Π.χ. όταν επρεπε το κρατος να ρηξει «φολα στον σκυλο της ΕΣΑ» και αυτό σφυριζε αδιαφορα , βρέθηκαν καποιοι που την ρηξαν την «φολα» και σχεδον ολοι ειπαν να «αγιασει» το χερι τους .
Αν ελυσαν το προβλημα? Όχι…
Αν ικανοποιησαν (εστω και στρεβλά) το κοινο περι δικαιου αισθημα ? ναι…
Ok ναι προφανως.
Εγω δυστυχως που ειμαι ντιπ στοκος δεν πολυγουσταρω αυτο το "κοινο αισθημα δικαιου" .
Ισως γι'αυτο και να μην με καλουν στα παρτυ τωρα που το σκεφτομαι.
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 14:50
Σιγα τους γριφους ρε.
Ξερεις για ποτε σε κανω σαν και αυτους που θεωρεις εσυ αποκρουστικους με βαση αυτα που εγραψες και μονο;Αν ειχα και λιγη λασπη για σενα θα σε εκανα τερας με το καλημερα,και μετα
θα επαιρνα αλλους 10 να σε βρουμε.
Νομιζεις οτι δεν σου σου αξιζει εσενα που δεν εχεις θεμα να φας καποιον λαχανο που δεν ξερεις, αλλα αξιζει σε εναν τυπο που εσφαξε εναν σκυλο; (δεν λεω οτι δεν ειναι μαλακας ο τυπος και οτι δεν τσαντιστηκα με την πραξη του αυτα εσεις τα συμπεραινετε για μενα αρα με κανετε και εν δυναμει θυτη με την λογικη σας) .
Εγω γιατι να μην το κανω σε σενα;
Δηλαδη το live by the sword die by the sword δεν ισχυει για σενα;
Εδω σε βρισκω ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ και απολυτως κατανοητη!!! Σαφως και ισχυει και για μενα το "live by..."
Και σιγουρα ως ανθρωπος, μιας και εχω κανει λαθη, σιγουρα θα μπορουσες να μου προσαψεις διαφορα και με τη βοηθεια της λασπης να με παρουσιασεις ως αισχρο υποκειμενο. (οχι ομως και τερας με την εννοια που συζητιεται εδω).
Επισης να διευκρινησω οτι δεν θα σκοτωνα τον συγκεκριμενο ανθρωπο ακομα και αν ειχα τη ζωη του στα χερια μου και δεν υπηρχαν συνεπειες. Ενα facelift θα του το κανα ομως ανετοτατα οποιαδηποτε στιγμη.
Και οπως ειπα και πανω εφοσον ισχυει το "live by.." οποιον στεναχωρησα, αδικησα, πληγωσα, θελημενα ή αθελα μου, δεν θα τον παρεξηγουσα αν ζητουσε εκδικηση.
Αν πχ εσπαγα τα μουτρα του τυπου αυτου και παθαινε ζημια και ερχοταν μετα τα παιδια του και κανανε το ιδιο σε μενα, οκ πληρως κατανοητο και αναμενομενο.
:a10:
Ok ναι προφανως.
Εγω δυστυχως που ειμαι ντιπ στοκος δεν πολυγουσταρω αυτο το "κοινο αισθημα δικαιου" .
Ισως γι'αυτο και να μην με καλουν στα παρτυ τωρα που το σκεφτομαι.
Μωρέ , και εγώ δεν το γουστάρω , αλλά υπάρχει και δημιουργεί όλο αυτό το μπάχαλο..
:lol::beer:
Εδω σε βρισκω ΣΩΣΤΟΤΑΤΗ και απολυτως κατανοητη!!! Σαφως και ισχυει και για μενα το "live by..."
Και σιγουρα ως ανθρωπος, μιας και εχω κανει λαθη, σιγουρα θα μπορουσες να μου προσαψεις διαφορα και με τη βοηθεια της λασπης να με παρουσιασεις ως αισχρο υποκειμενο. (οχι ομως και τερας με την εννοια που συζητιεται εδω).
Επισης να διευκρινησω οτι δεν θα σκοτωνα τον συγκεκριμενο ανθρωπο ακομα και αν ειχα τη ζωη του στα χερια μου και δεν υπηρχαν συνεπειες. Ενα facelift θα του το κανα ομως ανετοτατα οποιαδηποτε στιγμη.
Και οπως ειπα και πανω εφοσον ισχυει το "live by.." οποιον στεναχωρησα, αδικησα, πληγωσα, θελημενα ή αθελα μου, δεν θα τον παρεξηγουσα αν ζητουσε εκδικηση.
Αν πχ εσπαγα τα μουτρα του τυπου αυτου και παθαινε ζημια και ερχοταν μετα τα παιδια του και κανανε το ιδιο σε μενα, οκ πληρως κατανοητο και αναμενομενο.
:a10:
Εγω σαν χειραφετημενη γυναικα που ειμαι πιστευω οτι εχεις καθε δικαιωμα να οριζεις τον τροπο που ζεις.
Αμα αυτες οι φαντασιωσεις σου θεωρεις οτι σου επιτρεπουν να ζεις μια ομορφη ζωη με καποια αξιοπρεπεια τοτε μεσα.
Απλα εγω λεω οτι οι δικες μου φαντασιωσεις δεν μου επιτρεπουν να ερθω σε απευθειας συγκρουση μαζι σου,σε αντιθεση με τις δικες σου (ασε που ειμαι και το ασθενες φυλο και χαμενη απο χερι) .
Αποτε εσυ live by the sword αλλα εγω μαλλον die by it.
Και μην ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σε κανει να μου χαλασεις τη μασκαρα.
Σε αυτη τη φαση που ειμαστε θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε,οποτε καλυτερα να κατσω σπιτι μου οσο εσυ κυκλοφορεις.;)
skylaros
22/07/2014, 15:14
Πριν γράψω άλλο, θα ήθελα φίλε μου στο δικό σου φαντασιακό πως το έχεις, δηλαδή πως θα άφηνες το πράγμα να εξελιχθεί αν πέρναγε από το χέρι σου.
Μωρέ , και εγώ δεν το γουστάρω , αλλά υπάρχει και δημιουργεί όλο αυτό το μπάχαλο..
:lol::beer:
Επειδη το εχω παραχεσει,αυτο και τελος.
Το οτι δεν υπαρχει κρατος ισονομιας και δικαιου ειναι οφθαλμοφανες.
Σε κρατος φιλελευθερο γεννηθηκαμε προφανως.
Αλιμονο και αν αυτο μας δινει την δικαιολογια να ταιριαξουμε τοσο ευκολα στα σημεια των καιρων.
Κανενας μας δεν ειναι αθωος οποτε σορι αλλα αυτα τα βλεπω σαν δικαιολογιες (κατανοητο το γιατι) .
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 15:30
Εγω σαν χειραφετημενη γυναικα που ειμαι πιστευω οτι εχεις καθε δικαιωμα να οριζεις τον τροπο που ζεις.
Αμα αυτες οι φαντασιωσεις σου θεωρεις οτι σου επιτρεπουν να ζεις μια ομορφη ζωη με καποια αξιοπρεπεια τοτε μεσα.
Απλα εγω λεω οτι οι δικες μου φαντασιωσεις δεν μου επιτρεπουν να ερθω σε απευθειας συγκρουση μαζι σου,σε αντιθεση με τις δικες σου (ασε που ειμαι και το ασθενες φυλο και χαμενη απο χερι) .
Αποτε εσυ live by the sword αλλα εγω μαλλον die by it.
Και μην ρωτησεις τι ειναι αυτο που θα σε κανει να μου χαλασεις τη μασκαρα.
Σε αυτη τη φαση που ειμαστε θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε,οποτε καλυτερα να κατσω σπιτι μου οσο εσυ κυκλοφορεις.;)
Εδω κανεις λαθος. Απο το "my sword" δεν κινδυνευεις τουλαχιστον.
Επισης την ομορφια της ζωης μου, που δεν θα ηθελα να υπαρχει ουτε βια, ουτε πονος, ουτε στερησεις για κανενα μου τη χαλανε οι φαντασιωσεις και οι πραξεις αλλων κυριως.
Την αξιοπρεπεια μπορεις να τη διατηρεις ανεξαρτητως συνθηκων παντως.
Το οτι αποζηταω εκδικηση για το αδικο και μεσω της βιας ειναι μαλλον ενστικτωδης αντιδραση. Χαμηλη ηθικα και πολιτισμικα αλλα δυστυχως ετσι ειναι ο ανθρωπος. Και εμεις ζωα ειμαστε, μην το ξεχναμε.
Και σιγουρα μπορει το λαθος να το κανω εγω. Ας με κρινουν οι υπολοιποι συναθρωποι μου.
Πριν γράψω άλλο, θα ήθελα φίλε μου στο δικό σου φαντασιακό πως το έχεις, δηλαδή πως θα άφηνες το πράγμα να εξελιχθεί αν πέρναγε από το χέρι σου.
Οι δικες μου οι φαντασιωσεις λιγο πολυ φαινεται ποιες ειναι,και συγνωμη που θα σε απογοητευσω αλλα δεν εχουν καμια σχεση με τροπους δρασης που να αφορουν το συγκεκριμενο θεμα,περα απο την κουβεντα που θελω να κανω
για να καταλαβω για ποιο γαμημενο λογο ανθρωποι τοσο διαφορετικοι μεταξυ τους,ειναι τοσο προθυμοι να παρουν ενα καραβι η να κανονισουν μια συναντηση επειδη απλα και μονο τους ενωνει η κοινη οργη για εναν ανθρωπο που δεν γνωριζουν.
Εγκληματα ζωων εγιναν πολλα τωρα τελευταια και πολυ πιο αποτροπαια,τουτο δω για καποιο λογο εγινε το σουξε του καλοκαιριου.
Και εμεις ζωα ειμαστε, μην το ξεχναμε.
.
Ναι ωραιο κοινωνικο κατασκευασμα αυτο το γεννιομαστε αποκτηνωμενοι και ζωα και στην πορεια γινομαστε ανθρωποι αν ειμαστςε τυχεροι.
Σορι αλλα κρατα αυτη την φαντασιωση (και αυτη φαντασιωση ειναι) για τον εαυτο σου.
amyroukai
22/07/2014, 15:40
Το θέμα είναι ότι παρήλθε το αυτόφωρο οπότε τα όργανα πλέον το πολύ να του κάνουν μιά κλήση για να του κοινοποιήσουν τη δικάσιμο όποτε και αν γίνει.
Από φατσοβιβλιακές πηγές έμαθα ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή δεν μίλησε εναντίον του κυρ Κώστα, τράτζικ, αν σκεφτείς ότι πρακτικά αυτοί είναι οι ορισμένοι εκ του νόμου υπεύθυνοι για την τήρηση της τάξης στο συγκεκριμένο θέμα.
Από εκεί και πέρα, νομικές υπηρεσίες για φιλόζωους αφού βρήκα εγώ στο ίντερνετ σίγουρα έχουν και οι διάφορες φιλοζωικές και φαντάζομαι ότι μπορούν να παρακολουθήσουν την πορεία του πράγματος και να ενημερώνουν ή να πιέσουν ώστε να κινηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία ώστε να αποτελέσει παράδειγμα και δεδικασμένο ο κυρ Κώστας.
Το ότι την επόμενη της διαμαρτυρίας άνοιξε κανονικά δια το κοινόν (θα μπορούσαν πχ να του σκίσουν τα βάρδουλα με το υγειονομικό διότι ΚΑΜΜΙΑ τέτοια επιχείριση δεν τηρεί στο 100% το γράμμα του νόμου) και είχε και πελάτες, αυτό αποτελεί ντροπή και για την αρμόδια δημοτική αρχή και για τους Στυριώτες. Και μη μου πειτε για τουρίστες και περαστικούς, Δευτέρα μέρα σκ@τ@ τουρισμό.
Με τα υπόλοιπα, το κοκ πορν μου και εγώ παρακολουθούμε μετά μεγάλου ενδιαφέροντος τα γραφόμενα. Μερσί μποκού. Και ο Νικόλας ήτο ΑσΙμος που να πάρει ο γερο διάολος όχι ΑσΗμος. Κάθε άλλο παρά άσημος ήταν. Και ξέρω ότι εσείς οι ανορθόγραφες ορθώσατε το ανάστημά σας με περηφάνια στο μοτο.γρ και καταφέρατε να γελάσουμε ακόμα περισσότερο με το δηκεομά σας να γράφαιται ώτη σας αραίση ωπος σας αραίση, αλλά ντα φακ πΧιά... Και για του λόγου το αληθές δηλαδή (http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9D%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CE%BB%CE%B1%CF%82_%CE%86%CF%83%CE%B9%CE%BC%CE%BF%CF%82)
άσημος
αφανής, άγνωστος στο ευρύ κοινό
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 15:41
Ναι ωραιο κοινωνικο κατασκευασμα αυτο το γεννιομαστε αποκτηνωμενοι και ζωα και στην πορεια γινομαστε ανθρωποι αν ειμαστςε τυχεροι.
Σορι αλλα κρατα αυτη την φαντασιωση (και αυτη φαντασιωση ειναι) για τον εαυτο σου.
Οχι δεν καταλαβες, γεννιομαστε ΚΑΙ πεθαινουμε ζωα. Δεν μπορω να καταλαβω τι μας κανει να πιστευουμε οτι διαφερουμε απο ολα τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη.
amyroukai
22/07/2014, 15:44
Οχι δεν καταλαβες, γεννιομαστε ΚΑΙ πεθαινουμε ζωα. Δεν μπορω να καταλαβω τι μας κανει να πιστευουμε οτι διαφερουμε απο ολα τα υπολοιπα ζωντανα του πλανητη.
Χόμο ερέκτους, εμείς οι χόμο σάπιενς σε χαιρετούμε. Άβε Μπομπ.
(το ότι είμεθα αμφότερες οι φυλές homo αυτό το παραβλέπω...)
Τουλάχιστον αυτό είναι ένα θέμα που σε αντίθεση με το 99% παρόμοιων topics δεν έχει γίνει ...δέλο και έχουν κατατεθεί πολύ ωραίες σκέψεις. :a013:
Ξερω γω τι να σου πω,πχ στο οτι εσυ απο χθες γαυγιζεις σε διαφορετικο τεμπο;
(Πω πω αυτες οι φαντασιωσεις μου με κανουν πομπωδη,δηθεν,εξυπνακια,ξερολα,στομφωδη,γυναικωτο και αυταρεσκο.Μηπως να βρω αλλες και να γινω φασιστας,πιθηκας,ανορθογραφος,αποκτηνωμενος και ουγκανο αλλα τουλαχιστον αντρας με κατι αρχιδια να; ) :bawl:
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 15:52
Χόμο ερέκτους, εμείς οι χόμο σάπιενς σε χαιρετούμε. Άβε Μπομπ.
(το ότι είμεθα αμφότερες οι φυλές homo αυτό το παραβλέπω...)
Γεια σας και σας μαγκες! :beer:
320566
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 15:54
Τουλάχιστον αυτό είναι ένα θέμα που σε αντίθεση με το 99% παρόμοιων topics δεν έχει γίνει ...δέλο και έχουν κατατεθεί πολύ ωραίες σκέψεις. :a013:
καιρος να το κανουμε λοιπον! :lol:
Σας αρεσε η φωτο μου;; Λιγο παλια αλλα δεν εχω αλλαξει και πολυ!
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 16:01
Απο την υπογραφη του συμφορουμητη maxfm:
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
Θα σας αρεσει πιστευω. Περισσοτερη τροφη για σκεψη και αντιπαραθεση!
amyroukai
22/07/2014, 16:02
Γεια σας και σας μαγκες! :beer:
Αχά. Από το νέο έργο που παίζουν οι συνάδελφοί σου, rise of the planet of the apes? Βάλε ένα spoiler alert τέκνον σφουγγαράκιε :)
edit: η υπογραφή του μαξιμιλιανού του μεταβαλλόμενου συχνότητου μάλλον εσένα πρέπει να προβληματίσει γιατί τις δικές σου απόψεις αμφισβητεί.
skylaros
22/07/2014, 18:23
amyroukai, περηφάνια και όχι περηφάνεια :) Αν και δεν έχω δικαιολογία στο να γράφω λάθος το όνομα του συγκεκριμένου τύπου. Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω μερικά ποστ πραγματικά πολύ ανορθόγραφα αλλά μιας και με δυσλεξία δεν είμαι και το τυπικό παράδειγμα ορθογράφου. Κάνω όμως προσπάθεια και περνάω τα μακροσκελή ποστ μου από αυτόματο διορθωτή και γενικά προσέχω νομίζω :) :beer:
Φίλε gcrook, θα σε παρακαλούσα να μας γράψεις για τις φαντασιώσεις σου αυτές, δε μου αρκεί το "περίπου" ή "αρκετά" φαίνονται ποιες είναι. Δε το λέω δεικτικά απλά προσπαθώ να καταλάβω. Όπως είπα και πριν, δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό αν δεν ακούσω την πρόταση σου, ακόμα και αν αυτή είναι πως δεν έχεις καμία πρόταση. :) Γυναικωτό ή όπως θέλεις πες το δε σε αποκάλεσα σε καμία περίπτωση γιατί άλλο η πλάκα και άλλο το να χρησιμοποιούμε σεξιστικά επίθετα.
Και ο Νικόλας ήτο ΑσΙμος που να πάρει ο γερο διάολος όχι ΑσΗμος. Κάθε άλλο παρά άσημος ήταν.
άσημος
αφανής, άγνωστος στο ευρύ κοινό
o Νικολας αδερφε Ιωαννη ητο ολιγον Ασημος..
αν με πιανεις..;)
γι αυτο και κρεμαστηκε..
http://youtu.be/Oi9Qo2LsN0o
Να διαδώσουμε σ’ αυτούς
Τους γκαντεμιάρικους καιρούς
Να μη σκοτώνουνε τους διαφορετικούς..
αντε βρες τωρα!
ατομο να εχει τετοια ευθιξια..:rolleyes:
Φίλε gcrook, θα σε παρακαλούσα να μας γράψεις για τις φαντασιώσεις σου αυτές, δε μου αρκεί το "περίπου" ή "αρκετά" φαίνονται ποιες είναι. Δε το λέω δεικτικά απλά προσπαθώ να καταλάβω. Όπως είπα και πριν, δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό αν δεν ακούσω την πρόταση σου, ακόμα και αν αυτή είναι πως δεν έχεις καμία πρόταση. :) Γυναικωτό ή όπως θέλεις πες το δε σε αποκάλεσα σε καμία περίπτωση γιατί άλλο η πλάκα και άλλο το να χρησιμοποιούμε σεξιστικά επίθετα.
Προταση σχετικα με τι;
Με το αν θα τον εσπαγα στο ξυλο αν ημουν μπροστα,αν θα τον αρχιζα στις χριστοπαναγιες, αν θα του διδασκα τον Λογο Του Κυριου γυρνωντας και το αλλο μαγουλο,αν θα τον επιανα με το μαλακο του στυλ "ωπα ρε φιλε ωπα", η αν θα εμπαινα μπροστα στην καρεκλα;
Που σκατα θες να ξερω;Παντως εγω για αρχη δεν θα εβλεπα ενα τερας (αν και πολυ θα το ηθελα) αλλα εναν τυπο που μαλλον δεν καταλαβαινω ( γιατι συμπεριφερεται σαν το τελευταιο μουνοπανο στον πλανητη; ),και σε γενικες γραμμες οι φαντασιωσεις μου μου υπαγορευουν να μην δερνω οτι δεν καταλαβαινω.Οχι απαραιτητα οτι θα θελω η θα μπορεσω να τον καταλαβω,αλλα καμια φορα και οι τυποι που κοπανανε σκυλια με καρεκλες μπορει να ειναι εξαιρετικα γλυκυτατοι με το παιδι τους πχ και να το αγαπανε πραγματικα.Επισης μπορει να θελουν και να προσπαθουν σε γενικες γραμμες να ειναι ηθικοι με τους γυρω τους και γενικα να εχουν ευαισθησιες και να μην μπορουν την αδικια,αλλα αμα δεν γουσταρουν καποιον η κατι του κατεβαζουν ενα καδρονι στο κεφαλι οπως καλη ωρα εσυ.Λεμε ενα παραδειγμα.
Οποτε, οτι εχω να πω σχετικα με το πως βλεπω την ολη κατασταση το εχω γραψει,και οχι μονο εγω αλλα και αλλοι εδω μεσα.Αν δεν βλεπεις εσυ τις φαντασιωσεις μου μεσα απο αυτα τι να σου πω,εγω τις δικες σου λιγο πολυ τις εχω παρει πρεφα.
Αυτο παντως το "εσυ τι εχεις να προτεινεις" ειναι γαματο.Αφου ολα εχουν αποτυχει και εχουμε χασει θα επιμεινουμε στα δικα μας γιατι δεν μπορουμε να βγουμε απο το αδιεξοδο.
Σορι εγω δεν θα σου προτεινω τι να κανεις και πως να σκεφτεσαι.Δικαιωμα σου να απορριψεις οτι γουσταρεις απο αυτα που πιστευω εγω.
Και στην τελικη πες με οπως θες δεν τρεχει καστανο.
patsavour
22/07/2014, 18:55
παντως απο Ασημοπουλος μαλλον Ασημος ειναι το σωστο
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 19:16
amyroukai, περηφάνια και όχι περηφάνεια :) Αν και δεν έχω δικαιολογία στο να γράφω λάθος το όνομα του συγκεκριμένου τύπου. Προσωπικά με ενοχλεί να βλέπω μερικά ποστ πραγματικά πολύ ανορθόγραφα αλλά μιας και με δυσλεξία δεν είμαι και το τυπικό παράδειγμα ορθογράφου. Κάνω όμως προσπάθεια και περνάω τα μακροσκελή ποστ μου από αυτόματο διορθωτή και γενικά προσέχω νομίζω :) :beer:
:confused: Μα κοπελα δεν ειπε οτι ειναι;; :confused: (εννοειτε οχι στα σεξιστικα επιθετα!)
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 19:24
Αχά. Από το νέο έργο που παίζουν οι συνάδελφοί σου, rise of the planet of the apes? Βάλε ένα spoiler alert τέκνον σφουγγαράκιε :)
edit: η υπογραφή του μαξιμιλιανού του μεταβαλλόμενου συχνότητου μάλλον εσένα πρέπει να προβληματίσει γιατί τις δικές σου απόψεις αμφισβητεί.
Σαφως προβληματισε και εμενα και την εβαλα εδω γιατι πιστευω οτι ταιριαζει με το θεμα που εχουμε ανοιξει. Οχι απαραιτητα γιατι συμφωνω.
Αβε Νοτοριους Νεφαριους! Ειθε να διαπρεψεις σε αγωνα freestyle mx του "Ερυθρου Ταυρου" εις το Κολοσσαιο! :beer:
amyroukai
22/07/2014, 20:10
Πιο πιθανό το βλέπω προς "Ερυθρό Σταυρό" παρά τον Ταύρο... :bawl:
:confused: Μα κοπελα δεν ειπε οτι ειναι;; :confused: (εννοειτε οχι στα σεξιστικα επιθετα!)
H krοοkh?
Ναι, φίλη του Vanda!
Δεν ακουμπάμε.
Bob_o_mastoras
22/07/2014, 20:52
O krοοkhs?
Ναι, φίλη του Vanda!
Δεν ακουμπάμε.
Σταματα εσυ βρε! Δεν ειπαμε τπτ! Αμεσως το πονηρο σου το μυαλο!! :tooth:
Απλα το ρωτησα γιατι λεω μηπως το ελεγε για τρολια.
Σταματα εσυ βρε! Δεν ειπαμε τπτ! Αμεσως το πονηρο σου το μυαλο!! :tooth:
Απλα το ρωτησα γιατι λεω μηπως το ελεγε για τρολια.
Τρολιά σου παίζει η σουπιά, είναι Η vanda και Ο gcrook....:p
Bob_o_mastoras
23/07/2014, 13:20
Βρωμερη σουπια!!! Με κοροϊδεψες!!! :lol::lol:
edit: παλι καλα που δεν της-του ειπα να βγουμε!!! :lol:
amyroukai
23/07/2014, 13:23
edit: παλι καλα που δεν της-τον ειπα να βγουμε!!! :lol:
Μα γιατί, γιατί, γιατί; Έλα, αναβίωσε τις δοξασμένες ημέρες των πεσιματιών του φόρουμ. trol-lol-lol
Η αλήθεια πίσω απο ολα αυτά -την οποία αρνούμαστε με τόσο σθένος (η τουλάχιστον προσπαθούμε λέω τωρα εγω)-ειναι οτι οι άνθρωποι δεν ειναι ευγενή, φιλικά πλάσματα που επιθυμούν την αγάπη και απλώς προστατεύουν τον εαυτό τους σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση, αλλα οτι μια ισχυρή επιθυμία για επιθετικότητα πρέπει να αποτελεί μέρος της κληρονομιάς των ενστίκτων τους...homo homini lupus. Ποιος εχει το σθένος να το αμφισβητήσει ενώπιον όλων των στοιχείων στην ίδια του τη ζωη και την ιστορία;...η πολιτισμένη κοινωνία απειλείται διαρκώς απο την αποσύνθεση μέσω αυτής της πρωτογενούς εχθρότητας μεταξύ των ανθρώπων. Τα συμφέροντα τους στο κοινό έργο δεν θα τους κρατήσουν ενωμένους. Τα πάθη του ενστικτου ειναι ισχυρότερα απο τα ελλογα συμφέροντα.
:smokin:
Τρολιά σου παίζει η σουπιά, είναι Η vanda και Ο gcrook....:p
To δευτερο το ήξερα, για το πρώτο πέφτω απ' τα σύννεφα. :lol:
edit: παλι καλα που δεν της-του ειπα να βγουμε!!! :lol:
:D:D:D:D
Η αλήθεια πίσω απο ολα αυτά -την οποία αρνούμαστε με τόσο σθένος (η τουλάχιστον προσπαθούμε λέω τωρα εγω)-ειναι οτι οι άνθρωποι δεν ειναι ευγενή, φιλικά πλάσματα που επιθυμούν την αγάπη και απλώς προστατεύουν τον εαυτό τους σε περίπτωση που δεχτούν επίθεση, αλλα οτι μια ισχυρή επιθυμία για επιθετικότητα πρέπει να αποτελεί μέρος της κληρονομιάς των ενστίκτων τους...homo homini lupus. Ποιος εχει το σθένος να το αμφισβητήσει ενώπιον όλων των στοιχείων στην ίδια του τη ζωη και την ιστορία;...η πολιτισμένη κοινωνία απειλείται διαρκώς απο την αποσύνθεση μέσω αυτής της πρωτογενούς εχθρότητας μεταξύ των ανθρώπων. Τα συμφέροντα τους στο κοινό έργο δεν θα τους κρατήσουν ενωμένους. Τα πάθη του ενστικτου ειναι ισχυρότερα απο τα εκλογέα συμφέροντα.
:smokin:
Ετσι σκεφτεται καποιος που υιοθετει την αποψη του ισχυρου.
Ασχετως αν ειναι η αν ετσι φανταζεται τον εαυτο του.
Εγω μια χαρα εχω το σθενος να το αμφισβητησω παντως γιατι η αληθεια που ευαγγελιζεσαι περι της φυσης του ανθρωπου ιστορικα! και κοινωνικα! , ειναι κατι που εσυ (και εγω) μεταφραζουμε ετσι οπως βιωνουμε και βλεπουμε τον κοσμο,δηλαδη μεσα απο ενα πολυ συγκεκριμενο πρισμα μιας πολυ συγκεκριμενης κοινωνιας, της δυτικης (ανταγωνιστικοτατης) φιλελευθερης κοινωνιας στην οποια γεννηθηκαμε.Το οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος για βια ειναι σαφες αλλα δεν εχει καμια εφαρμογη εδω, το να δινουμε τοσο μεταφυσικες ιδιοτητες
σε ενα κομματι της φυσης του ανθρωπου για να εξηγησουμε τον κοσμο ειναι τσαρλατανισμος.
Δηλαδη συμφωνα με αυτη την αφηγηση,και στο θεμα που μας αφορα, το εμφυτο ενστικτο της βιας ηταν σε λανθανουσα μορφη και ξαφνικα εκδηλωθηκε;
Και γιατι οχι πριν;
Εκτος φυσικα και αν βαθια μεσα μας καυλωνουμε με τον νομο του ισχυρου και το εχουμε αναγαγει ολο αυτο σε κοσμοθεωρια.
Καλα κανει οποιος το κανει,και ακομα καλυτερα οποιος το κανει καλα, αλλα ας μας αφησει εμας τους φλωρους που πιστευουμε οτι οι ανθρωποι θελουν κατα βαση να ειναι ηθικοι(και αυτη η ηθικη παιρνει διαστασεις αναλογα με την κοινωνια στην οποια ζει καποιος) απ'εξω.
Εγω μια χαρα εχω το σθενος να το αμφισβητησω παντως γιατι η αληθεια που ευαγγελιζεσαι περι της φυσης του ανθρωπου ιστορικα! και κοινωνικα! , ειναι κατι που εσυ (και εγω) μεταφραζουμε ετσι οπως βιωνουμε και βλεπουμε τον κοσμο,δηλαδη μεσα απο ενα πολυ συγκεκριμενο πρισμα μιας πολυ συγκεκριμενης κοινωνιας, της δυτικης (ανταγωνιστικοτατης) φιλελευθερης κοινωνιας στην οποια γεννηθηκαμε.Το οτι ο ανθρωπος ειναι ικανος για βια ειναι σαφες αλλα δεν εχει καμια εφαρμογη εδω, το να δινουμε τοσο μεταφυσικες ιδιοτητες
σε ενα κομματι της φυσης του ανθρωπου για να εξηγησουμε τον κοσμο ειναι τσαρλατανισμος.
Δηλαδη συμφωνα με αυτη την αφηγηση,και στο θεμα που μας αφορα, το εμφυτο ενστικτο της βιας ηταν σε λανθανουσα μορφη και ξαφνικα εκδηλωθηκε;
Και γιατι οχι πριν;
Εκτος φυσικα και αν βαθια μεσα μας καυλωνουμε με τον νομο του ισχυρου και το εχουμε αναγαγει ολο αυτο σε κοσμοθεωρια.
Καλα κανει οποιος το κανει,και ακομα καλυτερα οποιος το κανει καλα, αλλα ας μας αφησει εμας τους φλωρους που πιστευουμε οτι οι ανθρωποι θελουν κατα βαση να ειναι ηθικοι(και αυτη η ηθικη παιρνει διαστασεις αναλογα με την κοινωνια στην οποια ζει καποιος) απ'εξω.
Τι να σου πω ρε συ....δεν ξερω. Εγω παντως ετσι ελαφρα τη καρδια μεσα σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ και μη εχοντας καν βασικες γνωσεις ψυχολογιας, δεν θα τολμουσα με επαρση ουτε να αμφισβητησω και πολυ περισσοτερο να κριτικαρω σε 10 γραμμες τον πατερα της ψυχολογιας.
βλεπεις το κειμενο που εγραψα ειναι κομματι απο το civilisation and its contents του S. Freud
:wave2:
To δευτερο το ήξερα, για το πρώτο πέφτω απ' τα σύννεφα. :lol:
:D:D:D:D
Ασε τα.... μελάνια(!), εσύ :p
Τι να σου πω ρε συ....δεν ξερω. Εγω παντως ετσι ελαφρα τη καρδια μεσα σε ενα μοτοσυκλετιστικο φορουμ και μη εχοντας καν βασικες γνωσεις ψυχολογιας, δεν θα τολμουσα με επαρση ουτε να αμφισβητησω και πολυ περισσοτερο να κριτικαρω σε 10 γραμμες τον πατερα της ψυχολογιας.
βλεπεις το κειμενο που εγραψα ειναι κομματι απο το civilisation and its contents του S. Freud
Που να'σουνα και χριστιανος δηλαδη.
Εκει να δεις μοκο που θα'πρεπε να κανω μην με παρει ο διαολος.
Οπου μιλανε οι αυθεντιες εμεις καθομαστε και ακουμε και κανουμε τουμπεκι;Τι διαολο, κουμουνιστες ειμαστε; :D:D
Τωρα περα απο την πλακα,εσυ υιοθετησες την αποψη μιας αυθεντιας (της εποχης του) την ποσταρες εδω με τσιγαρακια απο κατω
και μου λες εμενα που απλα θελω να κανω συζητηση οτι εχω επαρση;
Δηλαδη εσυ τι εχεις να πεις πανω στην αποψη αυτης της αυθεντιας;Γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο οχι η αποψη μου για τον Φροιντ (την οποια δεν εξεφρασα περαν της γενικης παραδοχης οτι οι αοπψεις εππηρεαζονται απο το κλιμα της εποχης τους) .Η να αρχισουμε τα κοπι πειστ να δουμε ποιος εχει πλατες τις καλυτερες αυθεντιες;
Και δεν ειναι θεμα ψυχολογιας.Καθε αποψη επηρεαζεται απο το κλιμα της εποχης και το πιστευω.Ψυχολογος δεν ειμαι,αλλα μια γνωση των καιρων μου πιστευω οτι την εχω.
Αρκει να την αμφισβητησεις,εσυ ομως, οχι οι νεκροι του περασμενου αιωνα.
Υ.Γ Το κομματι που εγραψα ειναι ενα κομματι απο τις σκεψεις του τζικρουκ την ωρα που το πισι του εκανε render και αποφασισε να φτιαξει καφε και να ποσταρει κατι πριν την πεσει με τις κοτες για υπνο.
Προφανως και ειναι επηρεασμενο απο αυθεντιες οπως ο βασιλης ο κωστας και ο νικος και λοιποι που γραφουν σε διαφορα φορα και κανουν δημοσια συζητηση.
Bob_o_mastoras
23/07/2014, 20:20
Που να'σουνα και χριστιανος δηλαδη.
Εκει να δεις μοκο που θα'πρεπε να κανω μην με παρει ο διαολος.
Οπου μιλανε οι αυθεντιες εμεις καθομαστε και ακουμε και κανουμε τουμπεκι;Τι διαολο, κουμουνιστες ειμαστε; :D:D
Τωρα περα απο την πλακα,εσυ υιοθετησες την αποψη μιας αυθεντιας (της εποχης του) την ποσταρες εδω με τσιγαρακια απο κατω
και μου λες εμενα που απλα θελω να κανω συζητηση οτι εχω επαρση;
Δηλαδη εσυ τι εχεις να πεις πανω στην αποψη αυτης της αυθεντιας;Γιατι αυτο ειναι το ζητουμενο οχι η αποψη μου για τον Φροιντ (την οποια δεν εξεφρασα περαν της γενικης παραδοχης οτι οι αοπψεις εππηρεαζονται απο το κλιμα της εποχης τους) .Η να αρχισουμε τα κοπι πειστ να δουμε ποιος εχει πλατες τις καλυτερες αυθεντιες;
Και δεν ειναι θεμα ψυχολογιας.Καθε αποψη επηρεαζεται απο το κλιμα της εποχης και το πιστευω.Ψυχολογος δεν ειμαι,αλλα μια γνωση των καιρων μου πιστευω οτι την εχω.
Αρκει να την αμφισβητησεις,εσυ ομως, οχι οι νεκροι του περασμενου αιωνα.
Υ.Γ Το κομματι που εγραψα ειναι ενα κομματι απο τις σκεψεις του τζικρουκ την ωρα που το πισι του εκανε render και αποφασισε να φτιαξει καφε και να ποσταρει κατι πριν την πεσει με τις κοτες για υπνο.
Προφανως και ειναι επηρεασμενο απο αυθεντιες οπως ο βασιλης ο κωστας και ο νικος και λοιποι που γραφουν σε διαφορα φορα και κανουν δημοσια συζητηση.
Τζικρουκη, απο 'δω το πας, απο 'κει το πας θα με φερεις στα νερα σου! :lol:
Σε αυτο που λες περι αυθεντιών συμφωνω 100%. Ολους και ολα πρεπει να τα βλεπουμε με κριτικη σκεψη. Δεν υπαρχουν αυθεντιες και αλανθαστοι ανθρωποι. Τα παντα συμπεριελαμβανομενου και του ευτου μας πρεπει να τα θετουμε υπο αμφισβητηση και κριτικη.
Ο Φροϋντ πχ οπως και οι λοιποι απο τους θεμελιωτες της ψυχαναλυσης εχουν ξεπεραστει πλεον απο τα συχρονα ρευματα της ψυχολογιας. Εθεσαν μεν τις βασεις αλλα οι θεωριες τους βελτιωθηκαν ή ξεπεραστηκαν λογω της κριτικης που τους ασκηθηκε.
Κατι σαν τον Αριστοτελη στο θεμα της φυσικης. Εθεσε πολλες βασεις αλλα πολλα απο αυτα που εγραψε ηταν απλα μπαρουφες οπως αποδειχτεικε αιωνες αργοτερα απο τη συγχρονη φυσικη. Για εκατονταδες χρονια θεωρουνταν αυθεντια σε αυτα τα θεματα ειδικα απο τους σκοταδιστες των εκκλησιων.
Απλα ολα ειναι χρησιμα να τα μαθαινουμε ως εργαλεια σκεψης για τη δικη μας πνευματικη καλιεργεια. Οχι ομως να τα εχουμε ως ευαγγελια. Και δεν το λεω για σενα Τρουπερ. Γενικα αναφερομαι.
Τζικρουκη, απο 'δω το πας, απο 'κει το πας θα με φερεις στα νερα σου! :lol:
Σε αυτο που λες περι αυθεντιών συμφωνω 100%. Ολους και ολα πρεπει να τα βλεπουμε με κριτικη σκεψη. Δεν υπαρχουν αυθεντιες και αλανθαστοι ανθρωποι. Τα παντα συμπεριελαμβανομενου και του ευτου μας πρεπει να τα θετουμε υπο αμφισβητηση και κριτικη.
Ο Φροϋντ πχ οπως και οι λοιποι απο τους θεμελιωτες της ψυχαναλυσης εχουν ξεπεραστει πλεον απο τα συχρονα ρευματα της ψυχολογιας. Εθεσαν μεν τις βασεις αλλα οι θεωριες τους βελτιωθηκαν ή ξεπεραστηκαν λογω της κριτικης που τους ασκηθηκε.
Κατι σαν τον Αριστοτελη στο θεμα της φυσικης. Εθεσε πολλες βασεις αλλα πολλα απο αυτα που εγραψε ηταν απλα μπαρουφες οπως αποδειχτεικε αιωνες αργοτερα απο τη συγχρονη φυσικη. Για εκατονταδες χρονια θεωρουνταν αυθεντια σε αυτα τα θεματα ειδικα απο τους σκοταδιστες των εκκλησιων.
Απλα ολα ειναι χρησιμα να τα μαθαινουμε ως εργαλεια σκεψης για τη δικη μας πνευματικη καλιεργεια. Οχι ομως να τα εχουμε ως ευαγγελια. Και δεν το λεω για σενα Τρουπερ. Γενικα αναφερομαι.
Συμφωνω με ολα αυτα αλλα μην το θετεις και εσυ σε λαθος βαση.
Εγω ουτε κριτικη στον Φρουντ εκανα, (δεν ειχα την παραμικρη ιδεα οτι αυτες ειναι αποψεις του Φρουντ) ,και ουτε εχει σημασια ιδιαιτερη απο την στιγμη που το εμαθα
γιατι αυτο που εγραψα ηταν η αντιρρηση μου σε μια μηχανιστικη θεωρηση του κοσμου (μαλλον) φιλελευθερη.
Bob_o_mastoras
23/07/2014, 20:29
Απλα ως παραδειγμα αναφερα το Φροϋντ. Αλλα και κριτικη να του εκανες οπως καταλαβες απο τα προηγουμενα γραφομενα μου, κατ'εμε, καλα θα του εκανες!
Που να'σουνα........
Οκ :lol:
ε ναι ρε φιλε...τι θελεις να σου απαντησω?
γιατι δεν αμφισβητω την αυθεντια? ας πουμε οτι εγω δεν δηλωνω κουμουνιστης. :lol::lol:
pipe_smoker
23/07/2014, 20:46
...
Νομίζω ότι το έχουμε γενικεύσει πάρα πολύ.
Μην παρεξηγηθώ, ως αφορμή παραθέτω το ποστ σου, χωρίς να διαφωνώ απαραίτητα με αυτό ή τα προηγούμενα. Όπως είπα το έχουμε γενικεύσει πάρα πολύ, τόσο που καταντάει σχεδόν αδύνατο να διαφωνήσει κανείς γιατί κάνουμε απλή παρατήρηση φαινομένων.
Για το αν ο άνθρωπος είναι κακός, ήταν κακός, καλός, καλόκακος, ηθικός, ανήθικος κλπ έχουν προταθεί άπειρες θεωρίες.
"Ουδείς εκών κακός" έλεγε ο ένας, ότι είμαστε φύσει καλοί αλλά μας διαφθείρει ο καπιταλισμός έλεγε άλλος, ότι είναι ζήτημα γνώσης ανάμεσα στο καλό και το κακό ώστε να πράξει κανείς το καλό έλεγε κάποιος, ότι είναι ζήτημα βούλησης και ουχί γνώσης έλεγε κάποιος άλλος, άλλος πάλι ότι όλα είναι ζήτημα περιβάλλοντος και της κοινωνίας μέσα στην οποία ζει κάποιος, ότι είμαστε έρμαια των ενστίκτων μας πάλι κάποιος άλλος, άλλοι ότι ο Θεός είναι μεγάλος και μας είναι άγνωστες οι βουλές του (σαν τις γυναίκες ένα πράμα) και τελειωμό δεν έχουμε....
Δε νομίζω να βγάλουμε άκρη με το ποιός από τους παραπάνω είχε δίκιο (αν είχε κανείς), ή να βρούμε εμείς άλλη λύση/απάντηση στο πρόβλημα.
Γιατί, αν μή τι άλλο, και την ηθική ανακατέψαμε, και τη φύση του ανθρώπου ανακατέψαμε, και το καλό με το κακό ανακατέψαμε, και τα μπούτια μας μπλέξαμε.
Πήραμε 5-10 διαφορετικά τελείως πράγματα και τα κάναμε ισάδι ενώ καμία σχέση δεν έχει το ένα με τ'άλλο.
Τέσπα.
Πάμ'παρακάτω για να επιστρέψουμε και στο θέμα μπας και το τυλίξουμε σιγά σιγά να πάει για ύπνο.
Τί γνωρίζουμε:
Ένας τύπος κατέβασε μια καρέκλα σε ένα κουτάβι στα καλά του καθουμένου και το έστειλε στον άλλο κόσμο.
Αυτό.
Αυτό για κάποιο λόγο ήταν αρκετό για να ξεσηκώσει κάποιους φιλόζωους, και κάποια φεισμπουκάκια και να πάνε να κάνουν "φασαρία" ή "ησυχία" τέλος πάντων στην ταβέρνα του τύπου.
Κάποιοι ίσως κρίνουν αυστηρά τον τύπο και θέλουν να τονε δουν κρεμασμένο απ'τ'άντερά του.
Δε λογαριάζουν ότι ο τύπος αυτός μπορεί να πάσχει από κάποια διαταραχή και γι'αυτό να έκανε ό,τι έκανε στο σκύλο, νομίζω είπε κάποιος.
Μάλιστα.
Σπάζοντάς το σε τάληρα, ας υποθέσουμε ότι ο τύπος αυτός βλέποντας το σκύλο αισθάνθηκε μέσα του κάτι που του ήταν πολύ δύσκολο έως αδύνατο να το συγκρατήσει (όπως αδύνατο είναι σε εμάς να το καταλάβουμε) και σκότωσε το έρμο το ζωντανό. (για παράδειγμα ένας παιδόφιλος δεν κακοποιεί παιδάκια για την πλάκα της υπόθεσης. Αυτό που νοιώθει είναι κάτι αντίστοιχο με αυτό που νοιώθουμε εμείς οι υπόλοιποι όταν θα βλέπαμε γυμνή στο κρεβάτι μας τη Μπελούτσι ή όποια άλλη μας κάνει κέφι τέλος πάντων. Αυτός αντιστοίχως βλέποντας μία Μπελούτσι νοιώθει ό,τι νοιώθουμε εμείς κοιτάζοντας μια πέτρα.)
Άρα λοιπόν μήπως το μόνο που μας διαφοροποιεί από τον τύπο (και γι'αυτό δεν τον καταλαβαίνουμε, και γι'αυτό τον καταδικάζουμε κλπ) είναι το ότι εμείς δεν μπορούμε να νοιώσουμε την ακατανίκητη ανάγκη που νοιώθει αυτός για να θανατώνει σκυλιά?
Ας είναι.
Οι πολλοί ας του το δώσουμε σαν ελαφρυντικό λοιπόν.
Έλα όμως που μπορεί ανάμεσα στους πολλούς να βρισκόταν κάποιος ο οποίος να έπασχε κι αυτός από κάποια διαταραχή, και να ένοιωθε κι αυτός μια ακατανίκητη ανάγκη στην οποία δεν μπορούσε να αντισταθεί, και τελικά βούταγε τον κυρ Κώστα, τον έκανε τουλούμι στο ξύλο, και τράβαγε και μια μαχαίρα και σαν άλλος Aldo Raine από το "Inglourious Basterds" του χαράκωνε στο κούτελο "ΦΟΝΙΑΣ", να το έχει να το κουβαλάει για την υπόλοιπη ζωή του, ακόμα κι όταν θα είχε ξεχαστεί το θέμα από το φέισμπουκ, και ο μόνος τρόπος για να σερβίρει πλέον θα ήταν φορώντας μπαλακλάβα.
Να δείξουμε κατανόηση και να δώσουμε ελαφρυντικά και στον βιτζιλάντη εκδικητικό τύπο που δεν μπορούσε κι αυτός να κρατηθεί?
Για να μην το κουράζουμε...
Οι όποιες ψυχικές διαταραχές, δεν αθωώνουν κανέναν παρά μόνο σε πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις. Δυστυχώς γι'αυτόν, ο παιδόφιλος θα πρέπει να συγκρατήσει αυτή την ανάγκη του. Αν δεν τα καταφέρει θα υποστεί τις συνέπειες.
Να καταλήξουμε στο συμπέρασμα ότι ο κόσμος που ζούμε είναι πολύ σκληρός για τους ψυχικά ασθενείς? Ναί είναι. By default. Και "πρέπει" να είναι. Γιατί το κακό που μπορούν να κάνουν είναι ανεπανόρθωτο. Όπως και το κακό που μπορούν να πάθουν.
Το πρόβλημα είναι ότι η σκληρότητά του εκφράζεται σε άκυρο χρόνο και με άκυρο τρόπο.
Η προσωπική μου άποψη:
Η μάζα, και ο τρόπος με τον οποίο αυτή λειτουργεί, έκανε ακόμα μια φορά αισθητή την παρουσία της. Ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να χειραγωγηθεί, ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να "αντιδράσει" κοιμώμενη όρθια, ο τρόπος με τον οποίο καταπίνει τις αξιόλογες μονάδες.
Μια φωτογραφία με ένα νεκρό κουτάβι κι έναν τύπο κορδωμένο από πάνω με αίματα στο παντελόνι ξεσηκώνει όσους δεν ξεσηκώνουν 40 ντοκυμαντέρ μαζί.
Για το τί θα πάθαινε ή τί θα πάθει ο τύπος, σόρυ αλλά το αν πονάω εγώ ή χύνω δάκρυα καμία σημασία δεν έχει. Ανομία it is, isn't it. Αν κάτσανε οι αρχές να τον κοιτάνε να σκοτώνει το σκυλί, μπορεί να είναι διατεθειμένες να κάτσουν να παρακολουθούν και το λιθοβολισμό του.
Κρίμα το σκυλάκι.
Ακόμα περισσότερο κρίμα όλοι εμείς και όσοι θα'ρθουν.
ε ναι ρε φιλε...τι θελεις να σου απαντησω?
γιατι δεν αμφισβητω την αυθεντια? ας πουμε οτι εγω δεν δηλωνω κουμουνιστης. :lol::lol:
Δεν καταλαβες, υπαρχει ενα κομμα στην προταση "τι διαολο, <---(νατο) κουμουνιστες ειμαστε" .
Τεσπα δεν κρεμομαι και απο τα χειλη σου,καμια φορα η μη-απαντηση ειναι παραπανω απο αρκετη. ;)
Δεν καταλαβες, υπαρχει ενα κομμα στην προταση "τι διαολο, <---(νατο) κουμουνιστες ειμαστε" .
Τεσπα δεν κρεμομαι και απο τα χειλη σου,καμια φορα η μη-απαντηση ειναι παραπανω απο αρκετη. ;)
κατι τετοια κανεις και με μπερδευεις! κουμουνιστες και νατο στην ιδια προταση! :lol:
δεν χρειαζεται να κρεμεσαι απο πουθενα. εβαλα μια παραγραφο την οποια αμφισβητησες (και καλα εκανες). εγω σου ειπα οτι θα στεκομουνα με μεγαλυτερη μετριοφροσυνη σε αυτο που διαβασα.
δεν νομιζω οτι εχω να πω τπτ παραπανω.
καλο βραδυ :wave2:
Bob_o_mastoras
23/07/2014, 20:55
Ας εκτυπωσουμε το θρεντ και ας του το στειλουμε και ας βγαλει τα συμπερασματα του.
Κωστας Λιαπης, Στυρα Ευβοιας, Ταβερνα "ο Κωστας" τκ: δεν γνωριζω.
:beer::a10::wave2: σε ολους σας.
.
Κοιτα δεν ξερω αν το θεμα εχει γενικευτει η αν εχει ξεφτιλιστει η αν εχει ξεφυγει.
Συζητηση ειναι δεν μπα να υποκειται σε κανονες,παντα θα δινει αφορμη για αλλου ειδους σκεψεις.
Το αν θα την τυλιξει καποιος και για ποιο λογο δεν με αφορα και δεν θα επρεπε,καλα κανει και αφορα αυτους που αφορα.
Επειδη εχεις γραψει ενα πολυ μεγαλο κειμενο,με υποθετικα σεναρια αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι σε τετοιες καταστασεις
η περιπτωσιολογια δεν θα επρεπε να ειναι καν στο μενου.
Κανενας δεν μιλησε για αγαπη ειρηνη και κατανοηση, τι σκατα δεν ειμαστε και τιποτα αφελεις νεοχιπηδες.
Δεν υπαρχουν κανονες σε τετοιες συζητησεις βασικα, ο καθ'ενας προβολη των φαντασιωσεων του κανει
και πανω σε αυτα γινεται κουβεντα.
Απο αυτο και μονο τι νοημα εχει ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι ψυχοπαθης ποιος ειναι πιο καλος η πιο κακος απο τον αλλο;
Εμεις θα σωσουμε τον κοσμο;
Παντως το κοντινο μας περιβαλλον μια χαρα μπορουμε να το καλυτερευσουμε,και εκει για μενα ηταν η κουβεντα.
Αλλα τελικα (η τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω) η αφορμη τη συζητησης ηταν η απονομη καποιου ειδους δικαιοσυνης.Αρα πισω απο ολο αυτο υπαρχει εστω και μια
διαστρεβλωμενη αισθηση της ηθικης;Εγω λεω ναι.
Και κουβεντα πανω σε αυτο εγινε,και δεν ξεφυγε καθολου απο το "θεμα μας" .
Αντε να παει στο καλο η κουβεντα.
κατι τετοια κανεις και με μπερδευεις! κουμουνιστες και νατο στην ιδια προταση! :lol:
δεν χρειαζεται να κρεμεσαι απο πουθενα. εβαλα μια παραγραφο την οποια αμφισβητησες (και καλα εκανες). εγω σου ειπα οτι θα στεκομουνα με μεγαλυτερη μετριοφροσυνη σε αυτο που διαβασα.
δεν νομιζω οτι εχω να πω τπτ παραπανω.
καλο βραδυ :wave2:
Ναι κοιτα να δεις ομως πριν καληνυχτισεις θα πρεπει να επισημανει καποιος οτι το να κατηγορεις καποιον για επαρση στις αποψεις του,ενω οι δικες σου ειναι δανεικες και δεν μπορεις η δεν θελεις να τις αναλυσεις
και μετα να την κανεις με ελαφρα ενω εχει ανοιξει συζητηση μαζι σου (με επιχειρηματα) χτυπαει (τουλαχιστον) ασχημα.Ειδικα οταν του προβαλλεις μια αυθεντια ενω αυτος κανει προβολη των δικων του σκεψεων.
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη σε αλλα θρεντ ακριβως τετοιες συμπεριφορες κατακρινεις.
Καληνυχτα.
pipe_smoker
23/07/2014, 21:22
Κοιτα δεν ξερω αν το θεμα εχει γενικευτει η αν εχει ξεφτιλιστει η αν εχει ξεφυγει.
Συζητηση ειναι δεν μπα να υποκειται σε κανονες,παντα θα δινει αφορμη για αλλου ειδους σκεψεις.
Το αν θα την τυλιξει καποιος και για ποιο λογο δεν με αφορα και δεν θα επρεπε,καλα κανει και αφορα αυτους που αφορα.
Επειδη εχεις γραψει ενα πολυ μεγαλο κειμενο,με υποθετικα σεναρια αυτο που θελω να πω εγω ειναι οτι σε τετοιες καταστασεις
η περιπτωσιολογια δεν θα επρεπε να ειναι καν στο μενου.
Κανενας δεν μιλησε για αγαπη ειρηνη και κατανοηση, τι σκατα δεν ειμαστε και τιποτα αφελεις νεοχιπηδες.
Δεν υπαρχουν κανονες σε τετοιες συζητησεις βασικα, ο καθ'ενας προβολη των φαντασιωσεων του κανει
και πανω σε αυτα γινεται κουβεντα.
Απο αυτο και μονο τι νοημα εχει ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι ψυχοπαθης ποιος ειναι πιο καλος η πιο κακος απο τον αλλο;
Εμεις θα σωσουμε τον κοσμο;
Παντως το κοντινο μας περιβαλλον μια χαρα μπορουμε να το καλυτερευσουμε,και εκει για μενα ηταν η κουβεντα.
Αλλα τελικα (η τουλαχιστον εγω ετσι το βλεπω) η αφορμη τη συζητησης ηταν η απονομη καποιου ειδους δικαιοσυνης.Αρα πισω απο ολο αυτο υπαρχει εστω και μια
διαστρεβλωμενη αισθηση της ηθικης;Εγω εςω ναι.
Και κουβεντα πανω σε αυτο εγινε,και δεν ξεφυγε καθολου απο το "θεμα μας" .
Αντε να παει στο καλο η κουβεντα.
Μην τραβιέσαι.
Δεν άναψα τα φώτα ούτε έκλεισα τη μουσική για να αδειάσουν τα τελευταία τραπέζια:lol:
Το να το τυλίξουμε για να κοιμηθεί το είπα γιατί θεωρώ ότι χάσαμε την μπάλα και το νόημα της συζήτησης. Εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει μπερδευτεί.
Δεν ήταν "μοντεριλίκι" ούτε προετοιμασία για κλείδωμα ούτε τίποτα τέτοιο, αν αυτό εννοείς με το "αν θα την τυλίξει κάποιος και για ποιό λόγο, κι αφορά αυτούς που αφορά κλπ...".
Από κει κει πέρα, και για αγάπη και κατανόηση μιλήσαμε, και περιπτωσιολογία κάναμε, και για το ποιός είναι κακός και ποιός καλός είπαμε, και την περίπτωση να είναι πειραγμένος ο μυαλός του κάπελα πιάσαμε.
Κι επειδή όντως ανάλογα την εποχή, την κοινωνία, και διάφορους παράγοντες μπορεί να θεωρηθεί κάποιος πειραγμένος, έφερα το παράδειγμα που έφερα με τον ανταγωνιστή του ταβερνιάρη στην ψυχασθένεια.
Συμφωνώ ότι η αφορμή ήταν η απονομή κάποιου είδους δικαιοσύνης. Κάποιου είδους. Τέτοιου είδους όμως που δικαιοσύνη ο Θεός να την κάνει. Γιατί μάλλον για το κοινό περί δικαίου αίσθημα μιλάμε όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, για εκδίκηση, για "me too" τυπάκους που βρήκανε κάτι να ασχοληθούν (ο μεγάλος ντόρος έγινε πιο πολύ με όσους το φωνάζανε στο ιντερνετ παρά με όσους τελικά πήγαν) και πάει λέγοντας.
Το αν ξέφυγε από το θέμα μας το είπα ξαναλέω καθαρά με την έννοια του ότι χάσαμε (ή έστω έχασα εγώ) το αρχικό νόημα της κουβέντας. Που όπως ρώτησα και τον σκύλαρο ήταν "γιατί πήγες? και τί περίμενες/ήθελες να γίνει?".
Δεν έκοψα την κουβέντα.
Μην τραβιέσαι.
Δεν άναψα τα φώτα ούτε έκλεισα τη μουσική για να αδειάσουν τα τελευταία τραπέζια:lol:
Το να το τυλίξουμε για να κοιμηθεί το είπα γιατί θεωρώ ότι χάσαμε την μπάλα και το νόημα της συζήτησης. Εγώ τουλάχιστον. Μπορεί να είμαι ο μόνος που έχει μπερδευτεί.
Δεν ήταν "μοντεριλίκι" ούτε προετοιμασία για κλείδωμα ούτε τίποτα τέτοιο, αν αυτό εννοείς με το "αν θα την τυλίξει κάποιος και για ποιό λόγο, κι αφορά αυτούς που αφορά κλπ...".
Από κει κει πέρα, και για αγάπη και κατανόηση μιλήσαμε, και περιπτωσιολογία κάναμε, και για το ποιός είναι κακός και ποιός καλός είπαμε, και την περίπτωση να είναι πειραγμένος ο μυαλός του κάπελα πιάσαμε.
Κι επειδή όντως ανάλογα την εποχή, την κοινωνία, και διάφορους παράγοντες μπορεί να θεωρηθεί κάποιος πειραγμένος, έφερα το παράδειγμα που έφερα με τον ανταγωνιστή του ταβερνιάρη στην ψυχασθένεια.
Συμφωνώ ότι η αφορμή ήταν η απονομή κάποιου είδους δικαιοσύνης. Κάποιου είδους. Τέτοιου είδους όμως που δικαιοσύνη ο Θεός να την κάνει. Γιατί μάλλον για το κοινό περί δικαίου αίσθημα μιλάμε όπως αναφέρθηκε νωρίτερα, για εκδίκηση, για "me too" τυπάκους που βρήκανε κάτι να ασχοληθούν (ο μεγάλος ντόρος έγινε πιο πολύ με όσους το φωνάζανε στο ιντερνετ παρά με όσους τελικά πήγαν) και πάει λέγοντας.
Το αν ξέφυγε από το θέμα μας το είπα ξαναλέω καθαρά με την έννοια του ότι χάσαμε (ή έστω έχασα εγώ) το αρχικό νόημα της κουβέντας. Που όπως ρώτησα και τον σκύλαρο ήταν "γιατί πήγες? και τί περίμενες/ήθελες να γίνει?".
Δεν έκοψα την κουβέντα.
Οκ συμφωνω ναι εγιναν ολα αυτα.
Δεν εκανα απαραιτητα κριτικη στο μοντερεισον,η μαλλον, εκανα δεν εκανα, δεν τρεχει και τιποτα.:wave2:
amyroukai
23/07/2014, 21:42
η πολιτισμένη κοινωνία απειλείται διαρκώς απο την αποσύνθεση μέσω αυτής της πρωτογενούς εχθρότητας μεταξύ των ανθρώπων.... Τα πάθη του ενστικτου ειναι ισχυρότερα απο τα εκλογέα συμφέροντα.
Γαμιστερό. Εξηγεί ακριβώς το 11% και την αυξητική του πορεία, όπως και την γενικότερη βίαιη αποσύνθεση του πολιτισμού, θα ξαναγίνει ένας κατακλυσμός και θα αρχίσουμε πάλι απ' την αρχή ρε μη σκάτε.
Τι είναι ρε τρούπη "τα εκλογέα", ούτε ο γκούγκλης δεν το βρίσκει σαν λήμμα; Εκ λογικής; Εκλογικά; Από το Εκλο (Βέλγική πόλη) και το ελληνικό γαία;
pipe_smoker
23/07/2014, 21:57
Οκ συμφωνω ναι εγιναν ολα αυτα.
Δεν εκανα απαραιτητα κριτικη στο μοντερεισον,η μαλλον, εκανα δεν εκανα, δεν τρεχει και τιποτα.:wave2:
Ο διαλογος μας λιγο ακομα και θα μοιαζει με τη συνεντευξη του Ματσιου:lol:
Δε γαμιεται. Μπορει να τα λεω/βλεπω κι εγω παραξενα γιατι εχω λαλησει σημερα.
Δεν τρεχει κατι οπως και να'χει:wave2:
Κατι σαν τον Αριστοτελη στο θεμα της φυσικης. Εθεσε πολλες βασεις αλλα πολλα απο αυτα που εγραψε ηταν απλα μπαρουφες οπως αποδειχτεικε αιωνες αργοτερα απο τη συγχρονη φυσικη.
googlαρε την επικαιρότητα της Αριστοτελικής σκέψης. Υπάρχουν αρκετά επιστημονικά κείμενα και κάπου εκεί θα βρεις πόσο μπαρούφες ήταν ο "πεπερασμένος κόσμος", έννοιες του συνεχούς, του χρόνου και της ύλης και η φιλοσοφία της φύσης του Αριστοτέλη και πόσο ξεπερασμένες σε σχέση με τους σύγχρονούς του Νεφτωνα Γαλιλαίο και λοιπούς. ;)
Ναι κοιτα να δεις ομως πριν καληνυχτισεις θα πρεπει να επισημανει καποιος οτι το να κατηγορεις καποιον για επαρση στις αποψεις του,ενω οι δικες σου ειναι δανεικες και δεν μπορεις η δεν θελεις να τις αναλυσεις
και μετα να την κανεις με ελαφρα ενω εχει ανοιξει συζητηση μαζι σου (με επιχειρηματα) χτυπαει (τουλαχιστον) ασχημα.Ειδικα οταν του προβαλλεις μια αυθεντια ενω αυτος κανει προβολη των δικων του σκεψεων.
Οχι τιποτα αλλο αλλα επειδη σε αλλα θρεντ ακριβως τετοιες συμπεριφορες κατακρινεις.
Καληνυχτα.
λοιποοοον...ας σου κανω την χαρη.
καληνυχτισα αφοτου:
α)ειπα την αποψη μου σε οτι ειχε να κανει με το αποσπασμα που εβαλα (οτι δλδ κραταω μια μετριοπαθη σταση απεναντι σε αυτο μια και με θεωρω λιγο να καταφερω να αντικρουσω τα λεγομενα του φρουντ αβαδιστα/αβιαστα/αβασανιστα)
β)δηλωσες οτι δεν κρεμεσαι απο τα χειλη μου και οτι η σιωπη μου σου ειναι αρκετη
γ)θα επεφτες για υπνο με τις κοτες οποτε μαλλον εσυ καληνυχτισες πρωτος
δ)σιγα μην παρω και την αδεια του οποιουδηποτε για το ποτε θα μπω η θα βγω απο το φορουμ η απο οποιαδηποτε κουβεντα.
στο δια ταυτα, ΑΝ αντιλαμβανομαι καλα (αν οχι πες οτι δεν εγραψα ποτε τα παρακατω) εσυ μαλλον ενοχληθηκες επειδη θεωρησα οτι με επαρση ειπες οτι ''ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ'' νομιζοντας προφανως οτι αμφισβητεις εμενα και προσπαθωντας να βαλλεις εναντιων της δικης μου νεοφιλελευθερης :lol: λογικης αλλα τελικα εμφανιστηκες σαν τον δον κιχωτη να κυνηγας ανεμομυλους αφου τελικα βρεθηκες να κραζεις τον φρουντ :rotflmao::rotflmao:
αν λοιπον σε ενοχλησε τοσο πολυ το οτι θεωρησα (και δεν σε κατηγορησα, αλλωστε εδω δεν δικαζεται κανενας απο κανεναν) οτι εχεις επαρση, ας πουμε οτι ΔΕΝ εκφραστηκες με επαρση αλλα ειχες το θαρος της γνωμης απεναντι σε κατι που διαβασες (προφανως νομιζοντας οτι ειναι δικο μου και σε ευχαριστω πολυ γιατι με τιμα να πιστευεις οτι εστω θα μπορουσα να εκφερω μια αποψη η οποια ανηκει σε μια αυθεντια!).
ελπιζω να νοιωθεις καλυτερα τωρα.
και αφοτου θεωρω οτι εκανα υπερ του δεοντως ξεκαθαρη τη θεση μου στην κουβεντα μας μπορω να κλεισω με ενα over and out και τα δεοντα στο ροσιναντε σου :wave2:
........
Τι είναι ρε τρούπη "τα εκλογέα", ούτε ο γκούγκλης δεν το βρίσκει σαν λήμμα; Εκ λογικής; Εκλογικά; Από το Εκλο (Βέλγική πόλη) και το ελληνικό γαία;
''ελλογα'' ηθελα να γραψω γιαννη. σορυ...ο δαιμων...:wave2:
''ελλογα'' ηθελα να γραψω γιαννη. σορυ...ο δαιμων...:wave2:
Πολύ σε χτυπάει ρε παιδί μου αυτός ο δαίμων...:p
λοιποοοον...ας σου κανω την χαρη.
καληνυχτισα αφοτου:
α)ειπα την αποψη μου σε οτι ειχε να κανει με το αποσπασμα που εβαλα (οτι δλδ κραταω μια μετριοπαθη σταση απεναντι σε αυτο μια και με θεωρω λιγο να καταφερω να αντικρουσω τα λεγομενα του φρουντ αβαδιστα/αβιαστα/αβασανιστα)
β)δηλωσες οτι δεν κρεμεσαι απο τα χειλη μου και οτι η σιωπη μου σου ειναι αρκετη
γ)θα επεφτες για υπνο με τις κοτες οποτε μαλλον εσυ καληνυχτισες πρωτος
δ)σιγα μην παρω και την αδεια του οποιουδηποτε για το ποτε θα μπω η θα βγω απο το φορουμ η απο οποιαδηποτε κουβεντα.
στο δια ταυτα, ΑΝ αντιλαμβανομαι καλα (αν οχι πες οτι δεν εγραψα ποτε τα παρακατω) εσυ μαλλον ενοχληθηκες επειδη θεωρησα οτι με επαρση ειπες οτι ''ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΣΒΗΤΩ'' νομιζοντας προφανως οτι αμφισβητεις εμενα και προσπαθωντας να βαλλεις εναντιων της δικης μου νεοφιλελευθερης :lol: λογικης αλλα τελικα εμφανιστηκες σαν τον δον κιχωτη να κυνηγας ανεμομυλους αφου τελικα βρεθηκες να κραζεις τον φρουντ :rotflmao::rotflmao:
αν λοιπον σε ενοχλησε τοσο πολυ το οτι θεωρησα (και δεν σε κατηγορησα, αλλωστε εδω δεν δικαζεται κανενας απο κανεναν) οτι εχεις επαρση, ας πουμε οτι ΔΕΝ εκφραστηκες με επαρση αλλα ειχες το θαρος της γνωμης απεναντι σε κατι που διαβασες (προφανως νομιζοντας οτι ειναι δικο μου και σε ευχαριστω πολυ γιατι με τιμα να πιστευεις οτι εστω θα μπορουσα να εκφερω μια αποψη η οποια ανηκει σε μια αυθεντια!).
ελπιζω να νοιωθεις καλυτερα τωρα.
και αφοτου θεωρω οτι εκανα υπερ του δεοντως ξεκαθαρη τη θεση μου στην κουβεντα μας μπορω να κλεισω με ενα over and out και τα δεοντα στο ροσιναντε σου :wave2:
Οκ ευχαριστω.
Δεν ειπες καμια αποψη.Διατυπωσες μια παπατζα που την ειχε διατυπωσει αλλος, και οταν ερχομαι εγω να την αμφισβητησω,μονο που δεν εφερες τον Φρουντ να με δειρει.
Ουτε με μετριοπαθεια ουτε με κριτικη σκεψη την ποσταρες και φυσικα ουτε την αιτιολογησες,απλα οταν εγραψα εγω την αποψη μου για την παπατζα του φρουντ μου ειπες οτι εχασα γιατι αμφισβητω μια αυθεντια λολ.
Ολα τα υπολοιπα για νανι και μιλουπες και δονκιχωτισμους ειναι αστεια επιχειρηματα δημοτικου.
Το προηγουμενο ποστ μου υπαρχει,και δεν σε λεει ουτε νεοφιλελε,ουτε τον φρουντ κραζει,ουτε εσενα.Οτι αμφισβητει την μηχανιστικη του αντιληψη για τα πραγματα ναι το κανει με θρασος κιολας.
Οτι με τσιγκλησε η παπατζα ναι με τσιγκλησε.Αλλα οχι εσυ, μην κολακευεσαι.
Αν πιστευεις οτι η βια ειναι η πρωταρχικη κινητηρια δυναμη πισω απο τις συμπεριφορες των ανθρωπων,μπορεις απλα να μας πεις το γιατι,
ουσιαστικα απορριπτοντας εσυ εμενα και τα δικα μου επιχειρηματα,οχι αυτα που νομιζεις οτι κρυβονται απο πισω απο την συμπεριφορα μου.
Εσυ λοιπον οχι ο φρουντ.
Κυνηγαμε ανεμομυλους λεει...
Και γιατι οχι πριν;
pipe_smoker
24/07/2014, 11:51
Πολύ σε χτυπάει ρε παιδί μου αυτός ο δαίμων...:p
:confused:
Σωστό είναι το "έλλογα".
ΥΓ. By the way, σε πολλές λέξεις κι έννοιες (ειδικά στα ελληνικά αλλά ακόμα και στα αγγλικά που όσο να πεις υπάρχει φουλ βιβλιογραφία) που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, φιλοσοφία, ακόμα και με ψυχιατρική (και πιθανότα και άλλους κλάδους) ο γούγλης σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Υπάρχουν σε βιβλία και λεξικά hard copy (εκείνα τα παλιά τα χάρτινα:lol:), κι ο ιντερνέτης δεν τα βρίσκει.
Δεν αποκλείεται κάποια λέξη από το κείμενο του Freud να είχε μεταφραστεί "εκλογέα". (προφανώς όχι, αφού είπε ο τρούπης ότι έφταιγε ο δαίμων εν προκειμένω, αλλά παράδειγμα φέρνω.)
:confused:
Σωστό είναι το "έλλογα".
ΥΓ. By the way, σε πολλές λέξεις κι έννοιες (ειδικά στα ελληνικά αλλά ακόμα και στα αγγλικά που όσο να πεις υπάρχει φουλ βιβλιογραφία) που έχουν να κάνουν με ψυχολογία, φιλοσοφία, ακόμα και με ψυχιατρική (και πιθανότα και άλλους κλάδους) ο γούγλης σηκώνει τα χέρια ψηλά.
Υπάρχουν σε βιβλία και λεξικά hard copy (εκείνα τα παλιά τα χάρτινα:lol:), κι ο ιντερνέτης δεν τα βρίσκει.
Δεν αποκλείεται κάποια λέξη από το κείμενο του Freud να είχε μεταφραστεί "εκλογέα". (προφανώς όχι, αφού είπε ο τρούπης ότι έφταιγε ο δαίμων εν προκειμένω, αλλά παράδειγμα φέρνω.)
Πάω πάσο, όντως υπάρχει η λέξη, το γνωρίζω αλλά νόμιζα ότι ήθελε να πει "εύλογα" που είναι πιο κατανοητό :D
Οκ ευχαριστω.
Δεν ειπες καμια αποψη.Διατυπωσες μια παπατζα που την ειχε διατυπωσει αλλος, και οταν ερχομαι εγω να την αμφισβητησω,μονο που δεν εφερες τον Φρουντ να με δειρει.
Ουτε με μετριοπαθεια ουτε με κριτικη σκεψη την ποσταρες και φυσικα ουτε την αιτιολογησες,απλα οταν εγραψα εγω την αποψη μου για την παπατζα του φρουντ μου ειπες οτι εχασα γιατι αμφισβητω μια αυθεντια λολ.
Ολα τα υπολοιπα για νανι και μιλουπες και δονκιχωτισμους ειναι αστεια επιχειρηματα δημοτικου.
Το προηγουμενο ποστ μου υπαρχει,και δεν σε λεει ουτε νεοφιλελε,ουτε τον φρουντ κραζει,ουτε εσενα.Οτι αμφισβητει την μηχανιστικη του αντιληψη για τα πραγματα ναι το κανει με θρασος κιολας.
Οτι με τσιγκλησε η παπατζα ναι με τσιγκλησε.Αλλα οχι εσυ, μην κολακευεσαι.
Αν πιστευεις οτι η βια ειναι η πρωταρχικη κινητηρια δυναμη πισω απο τις συμπεριφορες των ανθρωπων,μπορεις απλα να μας πεις το γιατι,
ουσιαστικα απορριπτοντας εσυ εμενα και τα δικα μου επιχειρηματα,οχι αυτα που νομιζεις οτι κρυβονται απο πισω απο την συμπεριφορα μου.
Εσυ λοιπον οχι ο φρουντ.
Κυνηγαμε ανεμομυλους λεει...
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειπα καμια αποψη!
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΕΡΑ αν διαβαζες πιο πισω τι εχω γραψει ΙΣΩΣ να διαπιστωνες οτι κραταω μια μετριοπαθη σταση και αναρωτιεμαι χωρις φανφαρες τι μπορει να ειναι το σωστο (για μενα).
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν αναφερθηκα πουθενα σε εσενα μεχρι που ξεκινησες να σχολιαζεις την...πως το ειπες? α, ναι! ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ :rotflmao::rotflmao: (φυσικα μη γνωριζοντας τινος ειναι καταφερθηκες εναντιον της λογικης που εβλεπες μπροστα σου και νομιζες οτι ειναι δικια μου).
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος να κραζει τον οποιονδηποτε και την λογικη του με θρασος η ακομα και με επαρση (αλλωστε σου το ξαναειπα δεν δικαζει κανεις κανεναν) αλλα δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου (η οποια ειναι αποτυπωμενη σε ολα τα ποστακια σου στο παρον).
εγω λοιπον περαν των οσων ηδη εχω γραψει (πηγαινε και πιο πισω να διαβασεις) δεν εχω να πω κατι αλλο. ισως ο φρουντ να ειχε να πει αλλα δεν μου βρισκεται ευκολο το τηλεφωνο του να τον παρω και να ρωτησω.
έχω την αίσθηση ότι το θρεντ εχει ξεφύγει λιιιιγο από το αρχικό του θέμα ,αν και αυτό δεν συμβαίνει συχνά..:lol:
EDOmeTAXI σε μια παλιότερη υπόθεση κακοποίησης ζώου που δικάστηκε
Η πρώτη καταδίκη για κακοποίηση σκύλου επιβλήθηκε σε κάτοικο της Κάτω καμήλας Σερρών, ο οποίος και καταδικάστηκε από το τριμελές κακουργιοδικείο σε έναν χρόνο φυλάκιση και 5.000 € πρόστιμο, χωρίς αναστολή. (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=317102&catid=6)
Παντα μπορειτε να το πατε σε νεο θρεντ με τιτλο "Φρουντ και λοιπες αυθεντιες." :D
και παντα μπορειτε να μην σχολιαζετε η να σχολιαζετε οποια ποστακια γουσταρετε, οπως γουσταρετε. scripta manent.:sun:
amyroukai
24/07/2014, 12:08
Ντάξει αφεντικό, αλλά και εμείς οι αγράμματοι κάπως πρέπει να καταλαβαίνουμε τι λέτε βρε παιδάκι μου. Ούτε χάρτινα λεξικά έχουμε ούτε τίποτε, με το ζόρι μερικά ηλεκτρόνια μας περισσεύουν.
έχω την αίσθηση ότι το θρεντ εχει ξεφύγει λιιιιγο από το αρχικό του θέμα ,αν και αυτό δεν συμβαίνει συχνά..:lol:
Η πρώτη καταδίκη για κακοποίηση σκύλου επιβλήθηκε σε κάτοικο της Κάτω καμήλας Σερρών, ο οποίος και καταδικάστηκε από το τριμελές κακουργιοδικείο σε έναν χρόνο φυλάκιση και 5.000 € πρόστιμο, χωρίς αναστολή. (http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=317102&catid=6)
αυτο το χωρις αναστολη μΕ αρεσε :D
amyroukai
24/07/2014, 12:12
endoμεtaxi και μοτοσικετιστής ο Σερραίος. Οι γριές θα ουρλιάζουν "μηχανόβιε τσαντάκια αλήτη σκυλοβασανιστή"
pipe_smoker
24/07/2014, 12:19
Ντάξει αφεντικό, αλλά και εμείς οι αγράμματοι κάπως πρέπει να καταλαβαίνουμε τι λέτε βρε παιδάκι μου. Ούτε χάρτινα λεξικά έχουμε ούτε τίποτε, με το ζόρι μερικά ηλεκτρόνια μας περισσεύουν.
Γιάννο μου έτσι απλά το ανέφερα. Δεν την είπα σε κανέναν επειδή δεν έχει λεξικά.
Κι εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει (και συμφωνώ) ότι καλή η γκουγκλογνώση αλλά δυστυχώς δε φτάνει.
Δε νομίζω ότι ήταν μομφή αυτό.
ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν ειπα καμια αποψη!
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΕΡΑ αν διαβαζες πιο πισω τι εχω γραψει ΙΣΩΣ να διαπιστωνες οτι κραταω μια μετριοπαθη σταση και αναρωτιεμαι χωρις φανφαρες τι μπορει να ειναι το σωστο (για μενα).
ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ δεν αναφερθηκα πουθενα σε εσενα μεχρι που ξεκινησες να σχολιαζεις την...πως το ειπες? α, ναι! ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ :rotflmao::rotflmao: (φυσικα μη γνωριζοντας τινος ειναι καταφερθηκες εναντιον της λογικης που εβλεπες μπροστα σου και νομιζες οτι ειναι δικια μου).
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι μπορεις εσυ και οποιοσδηποτε αλλος να κραζει τον οποιονδηποτε και την λογικη του με θρασος η ακομα και με επαρση (αλλωστε σου το ξαναειπα δεν δικαζει κανεις κανεναν) αλλα δεν καταλαβαινω την επιθετικοτητα σου (η οποια ειναι αποτυπωμενη σε ολα τα ποστακια σου στο παρον).
εγω λοιπον περαν των οσων ηδη εχω γραψει (πηγαινε και πιο πισω να διαβασεις) δεν εχω να πω κατι αλλο. ισως ο φρουντ να ειχε να πει αλλα δεν μου βρισκεται ευκολο το τηλεφωνο του να τον παρω και να ρωτησω.
Τρουπερ το τι εχεις γραψει πιο πισω μια χαρα το διαβασα,μιας και παρακολουθω το θρεντ,και δεν εχει καμια ιδιαιτερη σημασια.Εγω εκανα κουοτ στο κειμενο που παρεθεσες και τιποτα αλλο.
Οτι ηταν δικια σου η παπατζα μην κολακευεσαι προφανως και δεν ηταν,αλλα την ενστερνιζεσαι μια χαρα ακομα και τωρα.
Εγραψα "ετσι σκεφτεται οποιος γουσταρει τον νομο του ισχυρου" .Εσυ δηλαδη γουσταρεις ναι η οχι;Απο τα προηγουμενα ποστ σου ναι δεν εχεις και ιδιαιτερο προβλημα με αυτο αν εχω καταλαβει καλα,
αλλα χεστα τα πρηγουμενα ποστ σου,εγω περιμενα απαντηση σε νεο σου ποστ,σε περιπτωση που ΔΕΝ εχω καταλαβει καλα.
Το μονο που ειχες να κανεις για να με βαλεις στην θεση μου πριν αρχισεις τι;ς μπουρδες για δονκιχωτες και ανεμομυλους ειναι να μου πεις οτι οχι ρε μαλακα γιατι ετσι και ετσι
και οχι να βαζεις πλατες τον φρουντ που ακομα και τωρα κανεις ( ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ λολ λολ κτλ )
Τεσπα δεν εχει νοημα να συνεχισω.
Απλα μια συμβουλη.Αμα ειναι να βγαζουμε τις αποψεις μας στο σφυρι να συζηταμε συμφωνα με αυτες,οχι με βαση το "που αποσκοπει ο αλλος και μας τα λεει αυτα".
Ειδικα αν ο αλλος ειναι καποιος που δεν μας γουσταρει και δεν τον γουσταρουμε.
Οι ερωτησεις ηταν σαφεις.Δεν θελεις να μου πεις γιατι ειμαι πολυ μικρος εγω να αμφισβητησω μια αποψη (μια γαμημενη ΑΠΟΨΗ) του φρουντ;
Βαλε omg kai 3 lol.
Δουλευει μια χαρα.
amyroukai
24/07/2014, 12:22
Γιάννο μου έτσι απλά το ανέφερα. Δεν την είπα σε κανέναν επειδή δεν έχει λεξικά.
Κι εσύ ο ίδιος έχεις δηλώσει (και συμφωνώ) ότι καλή η γκουγκλογνώση αλλά δυστυχώς δε φτάνει.
Δε νομίζω ότι ήταν μομφή αυτό.
Βρε χρυσό μου παιδί, για ξεκολλάμε γιατί όλοι όλα ως προσωπικές μομφές τα εκλαμβάνουν 'δωμέσα; Δεν κατάλαβα μιά λέξη, το έριξα στο χαβαλέ, ωμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ (σαν το γαλατικό χωρΓιό πάτε να γενούμε, όλοι μαζί ένα μπουλούκι ξύλο, ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΤΡΟΥΠΗΣ-ΦΡΟΪΝΤ ΠΑΕΙ Η ΚΕΝΩΝΙΑ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΝΟ)
Τρουπερ το τι εχεις γραψει πιο πισω μια χαρα το διαβασα,μιας και παρακολουθω το θρεντ,και δεν εχει καμια ιδιαιτερη σημασια.Εγω εκανα κουοτ στο κειμενο που παρεθεσες και τιποτα αλλο.
Οτι ηταν δικια σου η παπατζα μην κολακευεσαι προφανως και δεν ηταν,αλλα την ενστερνιζεσαι μια χαρα ακομα και τωρα.
Εγραψα "ετσι σκεφτεται οποιος γουσταρει τον νομο του ισχυρου" .Εσυ δηλαδη γουσταρεις ναι η οχι;Απο τα προηγουμενα ποστ σου ναι δεν εχεις και ιδιαιτερο προβλημα με αυτο αν εχω καταλαβει καλα,
αλλα χεστα τα πρηγουμενα ποστ σου,εγω περιμενα απαντηση σε νεο σου ποστ,σε περιπτωση που ΔΕΝ εχω καταλαβει καλα.
Το μονο που ειχες να κανεις για να με βαλεις στην θεση μου πριν αρχισεις τι;ς μπουρδες για δονκιχωτες και ανεμομυλους ειναι να μου πεις οτι οχι ρε μαλακα γιατι ετσι και ετσι
και οχι να βαζεις πλατες τον φρουντ που ακομα και τωρα κανεις ( ΠΑΠΑΤΖΑ ΤΟΥ ΦΡΟΥΝΤ λολ λολ κτλ )
Τεσπα δεν εχει νοημα να συνεχισω.
Απλα μια συμβουλη.Αμα ειναι να βγαζουμε τις αποψεις μας στο σφυρι να συζηταμε συμφωνα με αυτες,οχι με βαση το "που αποσκοπει ο αλλος και μας τα λεει αυτα".
Ειδικα αν ο αλλος ειναι καποιος που δεν μας γουσταρει και δεν τον γουσταρουμε.
Οι ερωτησεις ηταν σαφες.Δεν θελεις να μου πεις γιατι ειμαι πολυ μικρος εγω να αμφισβητησω μια αποψη (μια γαμημενη ΑΠΟΨΗ) του φρουντ;
Βαλε omg kai 3 lol.
Δουλευει μια χαρα.
η δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει, η δεν εχεις παρει τα χαπια σου, η βλακας εισαι, η τον βλακα παριστανεις. ποστ #30. τραβα διαβασε και θα παρεις τις απαντησεις σου στο τι θεωρω εγω και πως βλεπω εγω τα πραγματα. αν δεν καταλαβεις τι γραφω κανε update στο iq σου.
το συγκεκριμενο ποστ που επιασες να σχολιασεις δεν ειναι αποψη μου και δεν λεω και πουθενα οτι συμφωνω η διαφωνω μαζι του. μπηκες, το πιασες, το ισοπεδωσες (ακριβως επειδη ''ο αλλος ειναι καποιος που δεν μας γουσταρει και δεν τον γουσταρουμε'') και προσπαθεις να πεισεις απο εκεινη την ωρα που εκτεθηκες οτι αυτη ειναι η δικια μου αποψη. σορυ μποι. δεν θα σου απαντησω μια που το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να καθομαι μπροστα σε αυτη την αποψη, να την διαβαζω και να την ξαναδιαβαζω και να προσπαθω να την αμφισβητησω κι εγω. μεχρι στιγμης δεν τα χω καταφερει (χωρις να σημαινει οτι την ενστερνιζομαι κι ολας). εσυ παλι που εισαι γνωστος γαμικος την αμφισβητισες (και καλα εκανες).
για ολες τις υπολοιπες μαλακιες που μου γραφεις omg και 3 λολ και ας μην το συνεχισουμε γιατι κουραζει.
η δεν εχεις διαβασει τι εχω γραψει, η δεν εχεις παρει τα χαπια σου, η βλακας εισαι, η τον βλακα παριστανεις. ποστ #30. τραβα διαβασε και θα παρεις τις απαντησεις σου στο τι θεωρω εγω και πως βλεπω εγω τα πραγματα. αν δεν καταλαβεις τι γραφω κανε update στο iq σου.
το συγκεκριμενο ποστ που επιασες να σχολιασεις δεν ειναι αποψη μου και δεν λεω και πουθενα οτι συμφωνω η διαφωνω μαζι του. μπηκες, το πιασες, το ισοπεδωσες (ακριβως επειδη ''ο αλλος ειναι καποιος που δεν μας γουσταρει και δεν τον γουσταρουμε'') και προσπαθεις να πεισεις απο εκεινη την ωρα που εκτεθηκες οτι αυτη ειναι η δικια μου αποψη. σορυ μποι. δεν θα σου απαντησω μια που το μονο που προσπαθω να κανω ειναι να καθομαι μπροστα σε αυτη την αποψη, να την διαβαζω και να την ξαναδιαβαζω και να προσπαθω να την αμφισβητησω κι εγω. μεχρι στιγμης δεν τα χω καταφερει (χωρις να σημαινει οτι την ενστερνιζομαι κι ολας). εσυ παλι που εισαι γνωστος γαμικος την αμφισβητισες (και καλα εκανες).
για ολες τις υπολοιπες μαλακιες που μου γραφεις omg και 3 λολ και ας μην το συνεχισουμε γιατι κουραζει.
Οκ χαλαρωσε ομως λιγο, το θεμα ληγει εδω.
Οκ χαλαρωσε ομως λιγο, το θεμα ληγει εδω.
χαλαροτατα... :a10: