View Full Version : Βόλτα με αιτία;
skylaros
17/07/2014, 20:07
Με αφορμή https://www.facebook.com/events/658777697539604/?ref=3&ref_newsfeed_story_type=regular
Ψήνεται κανείς για επίσκεψη στην περιοχή;
Αν η διαχείρηση κρίνει πως δε πρέπει να είναι εδώ αυτό το post, όχι μόνο το κλειδώνει αλλά το διαγράφει, χωρίς κανένα πρόβλημα δικό μου. Να ξεκαθαρίσω επίσης πως η πρόσκληση είναι για συγκέντρωση τα σχόλια που μιλάνε για κάτι παραπάνω υποθέτω πως είναι απλά λόγια.
Να πω, πως δεν έχω καμία σχέση με τα άτομα που καλούν και γενικά δεν έχω εμπειρία από τέτοιου είδους συγκεντρώσεις.
akis_trevor
17/07/2014, 20:21
και μονο που το κοινοποιεις.....:beer:
amyroukai
17/07/2014, 20:35
Εμένα πάλι γιατί δεν μ'αρέσει ο όχλος με τα δικράνια και τους πυρσούς; Τόσες φιλοζωικές, το σχετικό νομικό πλαίσιο υπάρχει για να κάνουν τα πρέποντα και είναι και πολύ αυστηρές οι ποινές για τον δράστη. Όταν μαζευτούν πολλοί οργισμένοι άνθρωποι στο μαγαζί, το βλέπω ότι θα ξεσπάσει εκεί τα νεύρα του για την συνολική κατάσταση της ζωής του κάποιος και μετά οι άλλοι θ' ακολουθήσουν.
Θα προτιμούσα ένα κίνημα ενημέρωσης στο στυλ "αυτός έκανε αυτό, ΜΗΝ φάτε στην ταβέρνα του ποτέ". Μαζί με την μήνυση, εννοείται.
PetranGR
17/07/2014, 22:54
πάντως γενικότερα στο ίντερνετ έχει γίνει λίγο σάλος με το εν λόγω άτομο .
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 00:26
Προβλεπω λιθοβολισμο.. Καθολου δεν θα με χαλασει να πω την αληθεια. :evil:
Amyroukai οι Αγγλοι λενε live by the sword, die by the sword. του τεστην οπως εστρωσε θα κοιμηθει ο μ@λακας.
Και στο φιναλε γιατι να μην ειναι αδικημα με αυτεπαγγελτη διωξη;; Γιατι πρεπει καποιος να καταθεσει μηνυση εφοσον η υποθεση ειναι γνωστη ηδη σε τοσο κοσμο αρα και στην αστυνομια.
spyrakos35
18/07/2014, 05:28
θα έχουμε live ανταπόκριση με φωτό και βίντεο.......
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 09:59
θα έχουμε live ανταπόκριση με φωτό και βίντεο.......
Ωραια! μιας και δεν μπορω να παρισταμαι λογω αποστασης θελω φωτο με την ανοιγμενη κεφαλα του μ@λακα. :lol:
amyroukai
18/07/2014, 10:12
Προβλεπω λιθοβολισμο.. Καθολου δεν θα με χαλασει να πω την αληθεια. :evil:
Amyroukai οι Αγγλοι λενε live by the sword, die by the sword. του τεστην οπως εστρωσε θα κοιμηθει ο μ@λακας.
Και στο φιναλε γιατι να μην ειναι αδικημα με αυτεπαγγελτη διωξη;; Γιατι πρεπει καποιος να καταθεσει μηνυση εφοσον η υποθεση ειναι γνωστη ηδη σε τοσο κοσμο αρα και στην αστυνομια.
Με γκούγκλιασμα, βλέπω ότι από τον Απρίλιο έχει κοινοποιηθεί στην ΕΛ.ΑΣ. διαταγή σχετικά με το θέμα και έχεις δίκιο για το ότι έπρεπε να έχουν δράσει αυτεπάγγελτα. Αντιγράφω επιλεκτικά:
Αρμόδια όργανα βεβαίωσης των παραβάσεων του εν λόγω νόμου είναι τα όργανα της Δημοτικής Αστυνομίας, της Θηροφυλακής των κυνηγετικών συλλόγων και οι υπάλληλοι των Τελωνείων και των Σταθμών Υγειονομικού Κτηνιατρικού Ελέγχου. Αν σε ένα Δήμο δεν λειτουργεί υπηρεσία δημοτικής αστυνομίας, η βεβαίωση των παραβάσεων γίνεται από όργανα άλλης αρμόδιας υπηρεσίας του Δήμου (άρθρο 21, παρ. 3)
Συνεργάζεστε με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για τις, μέσω διαδικτύου, παρεχόμενες πληροφορίες - καταγγελίες και διακίνηση υλικού σχετιζόμενου με το εν λόγω αντικείμενο.
Με την παρ. α του άρθρου 16 και υπό την επιφύλαξη ειδικά προβλεπόμενων περιπτώσεων της ισχύουσας κοινοτικής και εθνικής νομοθεσίας, απαγορεύεται ο βασανισμός, η κακοποίηση, η κακή και βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε είδους ζώου, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας κατ' αυτού, όπως ιδίως η δηλητηρίαση, το κρέμασμα, ο πνιγμός, το κάψιμο, η σύνθλιψη και ο ακρωτηριασμός.
Στο άρθρο 20 προβλέπονται οι ποινικές κυρώσεις. Σύμφωνα με την παρ. 1 αυτού, η παράνομη εμπορία ζώων συντροφιάς κατά τους όρους του εν λόγω νόμου, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον ενός έτους και χρηματική ποινή από (5.000) ευρώ έως (15.000) ευρώ.
Με την ίδια ποινή φυλάκισης και χρηματική ποινή τιμωρούνται οι παραβάτες των διατάξεων των παρ. α΄ και β΄ του άρθρου 16 (άρθρο 20, παρ. 2).
Πηγή: ΕΛ.ΑΣ: Αυστηρότερες κυρώσεις και ποινές για την κακοποίηση ζώων | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/44936#ixzz37nvUGk4l
Μιά που έχει βουίξει το ίντερνετ, η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος που είναι δραστήρια υπηρεσία αποκλείεται να μην έχει λάβει γνώση. Κατά την διαταγή (και άρα φαντάζομαι και κατά τον νόμο) ζητείται συνεργασία των αρχών και με τις φιλοζωικές, κυνηγετικούς συλλόγους κλπ, κάποιος έπρεπε να αναλάβει την καταγγελία.
Με παραξενεύει πάντως το εξής: θεωρείς "κακό" το να κατατεθεί από πολίτη καταγγελία στο δήμο ή στην αστυνομία αλλά θεωρείς "φυσικό" το να λιθοβολήσει το πλήθος κάποιον.
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 10:22
Με γκούγκλιασμα, βλέπω ότι από τον Απρίλιο έχει κοινοποιηθεί στην ΕΛ.ΑΣ. διαταγή σχετικά με το θέμα και έχεις δίκιο για το ότι έπρεπε να έχουν δράσει αυτεπάγγελτα.
Με παραξενεύει πάντως το εξής: θεωρείς "κακό" το να κατατεθεί από πολίτη καταγγελία στο δήμο ή στην αστυνομία αλλά θεωρείς "φυσικό" το να λιθοβολήσει το πλήθος κάποιον.
Κακο θεωρω οτι δεν δρουν αυτεπαγγελτα. Επισης τον λιθοβολισμο του εν λογω "κυριου" δεν τον θεωρω φυσικο αλλα θεμιτο.
Και εγω αν τον εβλεπα μπροστα μου τα μουτρα θα του εσπαγα. Δεν θα του εκανα μηνυση.
motoexelixis
18/07/2014, 10:40
Κακο θεωρω οτι δεν δρουν αυτεπαγγελτα. Επισης τον λιθοβολισμο του εν λογω "κυριου" δεν τον θεωρω φυσικο αλλα θεμιτο.
Και εγω αν τον εβλεπα μπροστα μου τα μουτρα θα του εσπαγα. Δεν θα του εκανα μηνυση.
Μαζι σου για το λιθοβολισμο,και το σπασιμο της φατσας του μαλακα, απλως αυτο ειναι κατι που περασει καποια στιγμη,ενω το να κινηθουν δικαστικα αυτοι που πρεπει απο τη στιγμη που θα εχει το σωστο αποτελεσμα,θα τον πονεσει ποιο πολυ απο τις μαπες.Οπως και να εχει απο τη στιγμη που υπαρχει φωτογραφικο ντοκουμεντο με την πραξη του,πρεπει να τιμωρηθει.
amyroukai
18/07/2014, 10:51
Το αστείο ξέρεις ποιό είναι: άντε και πάει σε δίκη. Κανείς δεν θα θέλει να πάει για μάρτυρας γιατί χαλάει η ανωνυμία του όχλου και η μαγκιά που απορρέει εξ' αυτής και ο ταβερνιάρης θα φύγει κύριος...
motoexelixis
18/07/2014, 10:53
Το αστείο ξέρεις ποιό είναι: άντε και πάει σε δίκη. Κανείς δεν θα θέλει να πάει για μάρτυρας γιατί χαλάει η ανωνυμία του όχλου και η μαγκιά που απορρέει εξ' αυτής και ο ταβερνιάρης θα φύγει κύριος...
ενα δικιο το εχεις
spyrakos35
18/07/2014, 12:28
Πριν πατε να τον δειρετε δειτε τον πρωτα
bros400pgm
18/07/2014, 13:16
https://www.facebook.com/photo.php?v=529517447176643&set=vb.509743032487418&type=2&theater
Εμένα πάλι γιατί δεν μ'αρέσει ο όχλος με τα δικράνια και τους πυρσούς; Τόσες φιλοζωικές, το σχετικό νομικό πλαίσιο υπάρχει για να κάνουν τα πρέποντα και είναι και πολύ αυστηρές οι ποινές για τον δράστη. Όταν μαζευτούν πολλοί οργισμένοι άνθρωποι στο μαγαζί, το βλέπω ότι θα ξεσπάσει εκεί τα νεύρα του για την συνολική κατάσταση της ζωής του κάποιος και μετά οι άλλοι θ' ακολουθήσουν.
Θα προτιμούσα ένα κίνημα ενημέρωσης στο στυλ "αυτός έκανε αυτό, ΜΗΝ φάτε στην ταβέρνα του ποτέ". Μαζί με την μήνυση, εννοείται.
+1200
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 13:21
Πριν πατε να τον δειρετε δειτε τον πρωτα
Τον ειδα στη φωτο. Κλαιν. Τι;; Δυο τρεις μαπες και θα τον παρετε στα χερια. :boxing: Μονο μη βαρατε στην κοιλια γιατι εχει αεροσακο και θα πανε τζαμπα..
Να μην θεωρηθει οτι προκαλω ατομα σε πραξεις βιας. Θεωρητικα μιλαω παντα.
Το σωστο ειναι να ειδοποιηθουν οι αρμοδιες αρχες και να πραξουν τα προβλεπομενα εκ του νομου. :a05:
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 13:27
Ευβοια 2014:
320276
skylaros
18/07/2014, 13:59
Παίδες, οι αρχές έχουν ειδοποιηθεί από την πρώτη στιγμή, η αστυνομία δήλωσε δικαιοδοσία του λιμενικού και στο σημείο πήγαν δύο λιμενοφύλακες (άντρας, γυναίκα) όπου ξεκίνησαν τη διαδικασία του αυτοφώρου. Φυσικά η κουφάλα δεν έμεινε στο σημείο και εξαφανίστηκε. Το σκυλί ψυχορραγούσε για ώρα και τελικά μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο στη Χαλκίδα όπου έγινε ευθανασία. Υπάρχουν ακτινογραφίες που αποδεικνύουν τη ζημιά ( κατάγματα στο κρανίο). Να πω πως όταν ρωτήθηκε από παρευρισκόμενους γιατί το έκανε αυτό απάντησε πως είχε βαρεθεί να το βλέπει να τριγυρνάει μπροστά από την ταβέρνα του και να το κλωτσάει. Η Μάγγυ ήταν ένα κουτάβι περίπου 3,5 μηνών.
Στο δια ταύτα, το πιο πιθανό είναι να μη παρευρεθώ, δεν έχω μάθει να ανακατεύω νόμους κλπ στη ζωή μου, να το πω χύμα δε με καλύπτει και ούτε και γουστάρω. Επίσης όταν πηγαίνω σε μια πορεία θέλω να έχω μια σχετική εμπιστοσύνη σε αυτόν που είναι δίπλα μου, σαν άτομο αν είναι δυνατό ή σαν πολιτικό ον. Παρόλα αυτά, θετικό είναι να υπάρξουν κάποιοι που θα αντιδράσουν στην κτηνωδία του τύπου (δε γνωρίζω αν είναι αυτός της φωτογραφίας) Θα δημιουργηθεί μια ένταση και μια αρνητική εικόνα για το ίδιο το μέρος, πράγμα που θα οδηγήσει σε περαιτέρω πίεση από τους κατοίκους πλέον προς το πρόσωπο του μαλ@κα όταν ο κόσμος φύγει. Όποιος έχει σκοπό να προβεί σε άλλα πράγματα δε το λέει, το πράττει και σίγουρα δε το ανεβάζει σε τοίχους. Τώρα να του σπάσουν καμιά τζαμαρία δε νομίζω πως είναι και κάτι σπουδαίο.
Υγ. Θα ήταν πάντως ωραία εικόνα να μαζεύονταν και καμιά 50ριά μηχανάκια εκεί γύρο.
spyrakos35
18/07/2014, 14:20
Οι φωτο δεν δειχνουν τα πραγματικα μεγεθη μπομπ.....
Ναι αν του την πεσουν εκατο στο τελος θα τις φαει.... Οι πρωτοι δεκα δεν ξερω τι θα γινουν......
Ασε που αν κανει αυτος το ντου με καμμια καρεκλα θα πηδανε και οι εκατο στο λιμανι....
Αν και πιστευω θα εχει κλουβα καλου κακου
100άδες άνθρωποι πεθαίνουν στη Γάζα, δεν είδα να κανονίζεται καμιά πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία....
Να δικαστεί το παλιοτόμαρο για ότι έκανε στο σκυλάκι και για μένα το καλύτερο βασανιστήριο να έρθει από τους ντόπιους.
Εμπάργκο στο μαγαζί του, κλείσιμο λόγω αναδουλειάς και κοινωνικός αποκλεισμός.
taisteal
18/07/2014, 14:23
100άδες άνθρωποι πεθαίνουν στη Γάζα, δεν είδα να κανονίζεται καμιά πορεία στην Ισραηλινή πρεσβεία....
Να δικαστεί το παλιοτόμαρο για ότι έκανε στο σκυλάκι και για μένα το καλύτερο βασανιστήριο να έρθει από τους ντόπιους.
+650
akis_trevor
18/07/2014, 14:24
+102
εχουμε πει ομως τι παιζει με τους πολεμους.μακρια απτον ωλο μας και οπου θελει ας παει.
για ολα θα επρεπε να αντιδρουμε απτο πιο απλο μεχρι το πιο πολυπλοκο...
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 14:36
Εχουν γινει ηδη πορειες στην Ισραηλινη πρεσβεια. 2 νομιζω. Ασ'το μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι ποναει... :(
Εχουν γινει ηδη πορειες στην Ισραηλινη πρεσβεια. 2 νομιζω. Ασ'το μην το πιασουμε αυτο το θεμα γιατι ποναει... :(
Απ'όσο ξέρω δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, για το moto.gr λέω
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 14:43
Οι φωτο δεν δειχνουν τα πραγματικα μεγεθη μπομπ.....
Ναι αν του την πεσουν εκατο στο τελος θα τις φαει.... Οι πρωτοι δεκα δεν ξερω τι θα γινουν......
Ασε που αν κανει αυτος το ντου με καμμια καρεκλα θα πηδανε και οι εκατο στο λιμανι....
Αν και πιστευω θα εχει κλουβα καλου κακου
Ρε σιγα! Ποιος ειναι;;; Ο Κουταλιανος;;; Που θα πιασει καρεκλα και θα ριξει 100 στη θαλασσα! :lol: Βεβαια αμα πανε μονο τα γυναικοπαιδα και οι θειες απο τις φιλοζωικες, ναι παιζει...
Ακομα και εγω που ειμαι κλαιν εχω φαει καρεκλα (οχι στο κεφαλι) και μια χαρα ημουνα.
skylaros
18/07/2014, 14:47
Εγώ σου λέω πως και πορείες έχουν γίνει για το τραγικό ζήτημα της Παλαιστίνης αλλά και θα γίνουν και άλλες. (Ακόμα τραγικότερο είναι το γεγονός πως αυτή τη στιγμή της πιο βίαιης επιβολής του Ιμπεριαλισμού στην πλάτη του δοκιμαζόμενου λαού της Παλαιστίνης, έχει υπάρξει "σιγή ασυρμάτου", τα καθάρματα μέσα στα μάτια μας "σκεπάζουν τις βρομιές τους".
+ Τώρα είδα ότι μιλάς για το moto. Αν αποκτήσει και τέτοιο χαρακτήρα το forum, με μεγάλη μου χαρά :)
Bob_o_mastoras
18/07/2014, 14:50
Απ'όσο ξέρω δεν είμαι μέλος του ΚΚΕ, για το moto.gr λέω
Ας ποσταρε καποιος λινκ για τα καλεσματα. Καλο θα ηταν. Εγω δεν κανω πολιτικα ποστ οποιουδηποτε τυπου εδω.
Δεν τις καλουσε το ΚΚΕ απ'όσο ξερω. Αλλοι φορεις. (ασχετο)
amyroukai
18/07/2014, 15:35
Μια που λέμε ότι να 'ναι εγώ λέω να τον κάνουμε δήμαρχο. Τους άλλους μαχαιροβγάλτες τους έβαλε ο διαμαρτυρομενος λαός στη βουλή, αυτός ο τυπάκος τιποτα;
Red Rider
18/07/2014, 16:28
Γελάω με το φεϊσμπουκ που αυτή τη στιγμή λέει ότι θα πάνε 1.2 χιλιάδες, και 195 ίσως πάνε.
Και στο τέλος θα είναι καμιά 10αριά σκληροπυρηνικοί φιλόζωοι.
Στο άλλο βίντεο που ανέβηκε παραπάνω,που σαπίζουν στο ξυλο κάποιον, τα διθυραμβικά σχόλια οργιάζουν.
Κρίμα τα σκυλάκια και οι βασανιστές πρέπει να τιμωρηθούν με τις ποινές που προβλέπει ο νόμος, και συν ότι είπε ο Ζευκας, αλλά το διανοητικό επίπεδο έχει πέσει δυστυχώς.
Υγ. Δεν έχω φεϊσμπουκ
η διαφορα αναμεσα στον ανθρωπο και τα κτηνη (επιτηδες δεν λεω ζωα) ειναι οτι ο ανθρωπος χρησιμοποιει (η τουλαχιστον θα επρεπε) την λογικη του για να χαλιναγωγησει τα ενστικτα του ενω αντιθετα τα κτηνη επιτρεπουν στα ενστικτα τους να βγουν μπροστα.
με βαση λοιπον την ανθρωπινη υποσταση θα επρεπε σκεπτομενοι ψυχραιμα να μην προβουμε σε πραξεις που υπαγορευονται απο το ενστικτο. απο την αλλη απεναντι μας δεν εχουμε ανθρωπο (αφου δεν ενεργησε λογικα αλλα με βαση το δικο του ενστικτο) οποτε ισως εκει η παρασπονδια στην δικη μας πραξη ΙΣΩΣ και να ηταν δικαιολογημενη. ναι, αλλα τοτε και εμεις με την σειρα μας κτηνη θα γινομασταν και ισως καποια αλλα πιο ''δυνατα'' κτηνη να μας τιμωρουσαν επειδη επιτρεψαμε στα ενστικτα μας να βγουνε μπροστα...
και οσο ταλανιζομαι μεσα στη σκεψη μου, τα κτηνη αποκτουν τον ελεγχο κι εγω γινομαι ακομα πιο ευαλωτος πραγμα που θα θελα να αποφυγω. οποτε....
μηπως το ιδανικο θα ηταν η οποια ενεργεια μου να ειναι προιον σκεψης και λογικης? μαλλον ναι.
αρα αν με βαση την σκεψη και τη λογικη επιτρεψω στα ενστικτα μου να βγουνε μπροστα, μηπως τοτε ειναι σωστη η πραξη μου? η μηπως τελικα αυτο ειναι μια καλη δικαιολογια για να δωσω αφεση αμαρτιων στον εαυτο μου?
τελικα τι ειμαι ανθρωπος η κτηνος?
μαλλον ενα μιγμα αυτων των 2 που αλλοτε μπαινει μπροστα η λογικη και αλλοτε παιρνει τα ηνια το ενστικτο.
ετσι αν παω μαλλον το ενστικτο μου θα παρει τα ηνια και θα αποκτηνωθω. αν δεν παω θα ΕΠΙΒΑΛΩ στον εαυτο μου την λογικη. και η λογικη μου λεει οτι εχουμε να κανουμε με ενα σκουλικι που σκοτωσε ενα κουταβι που βαρεθηκε να το βλεπει. αν ημουνα εκει δεν θα μπορουσα να συγκρατησω το ενστικτο μου. θα πηγαινα μαλλον φυλακη. η στον ταφο μαζι με το κουταβι. οχι γιατι ενα αρχιδι σκοτωσε ενα κουταβι, αλλα γιατι αυτη η πραξη μεταφραζεται στο κεφαλι μου σαν επιβολη του δυνατου επι του αδυναμου με τη βια.
δεν ημουνα εκει και νομιζω οτι θα ειναι οτι χειροτερο για οποιον παει εκει. απο την αλλη ευχομαι οσοι πανε εκει να εχουνε πρωτα σκεφτει γιατι πανε και τι θελουνε να πετυχουν, πρωτα σε σχεση με τον ιδιο τους τον εαυτο και μετα σε σχεση με το ανθρωποειδες.
και καλη τυχη σε αυτους και κακο ψοφο στον πουστη.
akis_trevor
19/07/2014, 10:47
τρουπ,τις περισσοτερες φορες συμφωνω με το σκεπτικο σου αλλα εδω θελω να διαφωνησω σε κατι που λες στην αρχη.
δεν σε οδηγει κανενα ενστικτο νομιζω να φωναξεις ενα σκυλι να ερθει κοντα σου για να το κοπανησεις,χωρις να σου κανει κατι,χωρις να επιτεθει κλπ...ειναι κομπλεξ,ειναι αρρωστια ειναι ψυχανωμαλια.....
οσο για το οτι πρεπει να λειτουργουμε με την λογικη κλπ,μαζι σου 100%.κι εγω αν ημουν μπροστα δεν νομιζω οτι η λογικη θα εμπαινε μπροστα αλλα θεωρητικα,πρεπει...
τρουπ,τις περισσοτερες φορες συμφωνω με το σκεπτικο σου αλλα εδω θελω να διαφωνησω σε κατι που λες στην αρχη....
ενστικτο ειναι ακη κατα τη γνωμη μου. το αναφερω παρακατω. ειναι το ενστικτο της επιβολης του δυνατου στον αδυναμο και μαλιστα με τη βια!
γιατι αν ειναι αρρωστια (εστω ψυχικη) τοτε θα πρεπει να συμπεριφερθουμε με ακομα μεγαλυτερη αγαπη και στοργη στο αρρωστο ;)
amyroukai
19/07/2014, 11:18
Η πράξη έγινε με ξύλο η καρέκλα τρουπ, όχι όπλο.
τελικα τι ειμαι ανθρωπος η κτηνος?
Πως το είχε πει ο Φρειδερίκος? Ένα τεντωμένο σχοινί ανάμεσα σε αυτά τα δύο?
Η πράξη έγινε με ξύλο η καρέκλα τρουπ, όχι όπλο.
δεν εχει σημασια αυτο τζονι για μενα.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 12:28
Πολυ ωραια τα εθεσες Τρουπερ.
Θα ηθελα να προσθεσω ομως οτι ο,τι εν τελει επακολουθησει με το εν λογω ατομο θα αποτελει και παραδειγμα προς τα υπολοιπα κτηνη που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. Και καθε κτηνος εχει το ενσικτο της αυτοσυντηρησης.
Αν λοιπον δεν του αφησουν κοκκαλο για κοκκαλο που να μην εχει σπασει, περασει κανα 2μηνο+ στο νοσοκομειο, κλεισουν και το μαγαζι του, ο επομενος που δεν γουσταρει να βλεπει κουταβια μπροστα του και τα σκοτωνει με μαγκουριες θα το σκεφτει x1000 αν θα το κανει.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 12:51
Ειναι δηλαδη ο τροπος με τον οποιο η λογικη σε οδηγει σε μια κτηνωδη αντιδραση ή πραξη. Η διαφορα π.χ. μεταξυ ενος προμελετημενου εγκληματος και ενος που τελειται εν βρασμω ψυχης.
Τον τιμωρω δηλαδη παραδειγματικα αποσκοπωντας στο να αποτρεψω τους μιμητες του.
Φυσικα δεν εχω την ψευδαισθηση οτι η τιμωρια και μονο αλλαζει νοοτροπια στους ανθρωπους, χρειαζεται και παιδεια. Αλλα θεωρω οτι μπορει να δρασει ως ενα σημειο ως αποτρεπτικος παραγοντας αμεσα, τη στιγμη που η παιδεια χρειαζεται χρονο.
Πολυ ωραια τα εθεσες Τρουπερ.
Θα ηθελα να προσθεσω ομως οτι ο,τι εν τελει επακολουθησει με το εν λογω ατομο θα αποτελει και παραδειγμα προς τα υπολοιπα κτηνη που σκεφτονται με τον ιδιο τροπο. Και καθε κτηνος εχει το ενσικτο της αυτοσυντηρησης.
Αν λοιπον δεν του αφησουν κοκκαλο για κοκκαλο που να μην εχει σπασει, περασει κανα 2μηνο+ στο νοσοκομειο, κλεισουν και το μαγαζι του, ο επομενος που δεν γουσταρει να βλεπει κουταβια μπροστα του και τα σκοτωνει με μαγκουριες θα το σκεφτει x1000 αν θα το κανει.
δεν ξερω ρε φιλε...
amyroukai
19/07/2014, 13:22
...
Τον τιμωρω δηλαδη παραδειγματικα αποσκοπωντας στο να αποτρεψω τους μιμητες του.
Φυσικα δεν εχω την ψευδαισθηση οτι η τιμωρια και μονο αλλαζει νοοτροπια στους ανθρωπους, χρειαζεται και παιδεια. Αλλα θεωρω οτι μπορει να δρασει ως ενα σημειο ως αποτρεπτικος παραγοντας αμεσα, τη στιγμη που η παιδεια χρειαζεται χρονο.
Παραδειγματική τιμωρία είναι και ένα μαγαζί χωρίς πελάτες από την ίδια κιόλας μέρα του συμβάντος. Κανείς μαγαζάτορας δεν θα ξαναγγίξει ζωντανό, όταν ξέρει ότι την επόμενη μέρα έκλεισε πρακτικά. Το ξύλο και το μαχαίρι ως απάντηση σε κάθε πιθανό δεινό κάτι καραφλό με μαύρη μπλούζα μου θυμίζει αλλά δυσκολεύομαι να το προσδιορίσω.
Η χλιαρή απάντηση του οικείου δήμου για το συμβάν πάντως ήταν αποκαρδιωτική. Βλαχοκόρακας βλαχοκοράκου μάτι δεν βγάζει, είναι και τα ψηφαλάκια στη μέση, μη στεναχωρηθεί κανείς.
............Βλαχοκόρακας βλαχοκοράκου μάτι δεν βγάζει, είναι και τα ψηφαλάκια στη μέση, μη στεναχωρηθεί κανείς.
αυτο ομως ρε γιαννη ειναι λογος για να φαντασιωνεσαι παραδειγματικες τιμωριες.
Bob_o_mastoras
19/07/2014, 13:53
Παραδειγματική τιμωρία είναι και ένα μαγαζί χωρίς πελάτες από την ίδια κιόλας μέρα του συμβάντος. Κανείς μαγαζάτορας δεν θα ξαναγγίξει ζωντανό, όταν ξέρει ότι την επόμενη μέρα έκλεισε πρακτικά. Το ξύλο και το μαχαίρι ως απάντηση σε κάθε πιθανό δεινό κάτι καραφλό με μαύρη μπλούζα μου θυμίζει αλλά δυσκολεύομαι να το προσδιορίσω.
Η χλιαρή απάντηση του οικείου δήμου για το συμβάν πάντως ήταν αποκαρδιωτική. Βλαχοκόρακας βλαχοκοράκου μάτι δεν βγάζει, είναι και τα ψηφαλάκια στη μέση, μη στεναχωρηθεί κανείς.
Χμμμ :hmm: Τι να 'ναι αραγε;;; :lol:
Αλλο ρε συ το τυφλο φυλετικο μισος και αλλο η βια που προκυπτει ως απαντηση σε μια αποτροπαια η καταφορα αδικη πραξη και στρεφεται προς το θυτη της.
Θα μπορουσε να στο θυμιζει αν ελεγα ξυλο σε ολους του Ευβοιοτες, ή ολους του ταβερνιαρηδες ή ολους γενικα.
spyrakos35
19/07/2014, 17:28
Δεν ερχεστε απο το πρωι να κανουμε κανα μπανακι να φαμε τπτ κοψιδια και οποιος θελει παει και κραζει πριν φυγει.....
Παντως το μαγαζι ειναι κλειστο.....
Το είχα γράψει και στο φβ, είναι το καλύτερο και μόνον έτσι καταλαβαίνουν αυτά τα γομάρια. Δεν λέω πως αν έπεφταν και μερικές ψιλές θα στεναχωριόμουν αλλά η αυτοδικία είναι όπως και να το κάνεις αξιόποινη πράξη και διώκεται από τον νόμο. Εκεί που πας για μαλλί να βγεις και κουρεμένος.
10 φορές παλούκωμα στο @ρχίδι αλλά τελικά εσύ θα είσαι ο κατηγορούμενος.
Εμπάργκο λοιπόν, να τυπωθούν φωτό με την αιμόφυρτη σκυλίτσα, να αναγράφεται εμφανώς το μαγαζί και ο ιδιοκτήτης και τα αφισάκια αυτά να κολληθούν παντού.
MG-KTiNoS
19/07/2014, 17:45
ΑΝ αποφασίσετε να πάμε να τον πλακώσουμε είμαι μέσα....
Όλα τ άλλα είναι κουβέντες...
κι όταν λέω πλακώσουμε εννοώ
Πάμε
ξεκαβαλάμε
2 κάθονται στην πόρτα να μην μπει ούτε να βγει κανένας
τον πλακώνουμε χωρίς φασαρία (μόνο μπουφλες)
φευγουμε
-άμα θέλετε του κάνουμε και το μαγαζί ίσωμα-
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, κτήνος λέει ο άνθρωπος και μλκίες...
ποιοι και πότε
αλλιώς... σαρμάγκο και τουμπεκί ψιλοκομμενο
:D
ΑΝ αποφασίσετε να πάμε να τον πλακώσουμε είμαι μέσα....
Όλα τ άλλα είναι κουβέντες...
κι όταν λέω πλακώσουμε εννοώ
Πάμε
ξεβαλάμε
2 κάθονται στην πόρτα να μην μπει ούτε να βγει κανένας
τον πλακώνουμε χωρίς φασαρία (μόνο μπουφλες)
φευγουμε
-άμα θέλετε του κάνουμε και το μαγαζί ίσωμα-
Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, κτήνος λέει ο άνθρωπος και μλκίες...
ποιοι και πότε
αλλιώς... σαρμάγκο και τουμπεκί ψιλοκομμενο
απο εδω περιμενεις? παρε 4-5 φιλαρακια σου ρε νικο (που ξερεις κι ολας οτι θα μπουν μεσ' στα ολα) και τραβα να του κανετε τα μουτρα κιμα.
Παντως προτροπη για αντιποινα σε μαλακα σαν εκεινον πχ που αλυσοδεσε τον πακιστανο σε δεντρο και του γαμησε τον αδοξαστο,και γενικοτερα σε τραμπουκους και καθυστερημενους που βαρανε και βασανιζουν ανθρωπους δεν εχω πετυχει πουθενα ως τωρα.
Υποθετω οτι περαν της βαρβατης υποκρισιας και της κοινωνικης αφασιας που χρειαζεται να εχει καποιος ωστε να εξαγριωνεται και να λυπαται για τα σκυλακια,και να γραφει στο μπουτσο του πχ τους πρεζακηδες (εκαναν την επιλογη τους) η τους ζητιανους (κλασσικοι ακαματηδες) που ψοφολογανε εξω απο το σπιτι μας, θελει και λιγα αρχιδια να δειρεις καποιον ειδικα οταν υπαρχει η υπονοια οτι μπορει να σε δειρει και εκεινος,λογικο κιολας γιατι αυτοι που δερνουν ζωα ειναι μαλλον φλωροι οποτε αν ειμαστε και πολλοι θα βγαλουμε το αχτι μας αφοβα.
Μικρο το ρισκο και μεγαλη η απολαβη,win win και το κομπλεξ μας βγαζουμε και λεμε οτι καναμε και ενα καλο στην κοινωνια (ακομα και αν μεινουμε στα λογια).
Γαμησε τα ρε λεμε...
spyrakos35
19/07/2014, 20:28
Πριν δεκα λεπτα ηταν βια εικοσι ατομα απεξω απο το κλειστο μαγαζι....... Πιο πολλοι ειναι οι τσεοι που ηρθαν....
Πριν δεκα λεπτα ηταν βια εικοσι ατομα απεξω απο το κλειστο μαγαζι....... Πιο πολλοι ειναι οι τσεοι που ηρθαν....
Ναι ρε γαμωτο και αυτοι οι μπατσοι ελεος.Ουτε για απονομη δικαιοσυνης δεν ειναι ικανοι (να μας αφησουν να την απονειμουμε εμεις) .
Ευτυχως που υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως εκεινα τα αγια παιδια στο χυτηριο.:bawl::bawl::bawl:
skylaros
19/07/2014, 22:04
Για το σκηνικό με τον άνθρωπο από την Αίγυπτο που βασανίστηκε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο, είχαν γίνει πράγματα. Δυστυχώς όμως κανείς δε τους έσπασε τα γόνατα σε πατέρα γιο και τους φίλους τους. Για το ότι περπατάνε ακόμα και κάνουν τους καμπόσους φταίμε όλοι. Όπως και να έχει και κουβέντα να γίνετε, μη βάζετε σε ζυγαριά αυτά τα πράγματα. Τι θέλω να πω, ακούω κόσμο να λέει "άντε τράβα να ταΐσεις κάνα παιδάκι και άσε τα γατιά, τα σκυλιά τα περιστέρια" (Φυσικά οι περισσότεροι που μιλάνε έτσι ούτε του αγγέλου τους νερό δε θα έδιναν απλά κάτι θέλουν να πουν).Όπως επίσης μωρέ εντάξει εδώ πεθαίνουν άνθρωποι με τα ζώα ασχολείσαι; Ή ακόμα χειρότερα, εδώ πεινάνε Έλληνες για τον Πακιστανό σε νοιάζει; Δεν είναι τι σε αγγίζει περισσότερο, είναι τι πιστεύεις πως μπορείς να βοηθήσεις ή τι συναντάς πιο συχνά ή τι κρίνεις πως έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι και σε καταστάσεις που τέτοιου τύπου, δε με νοιάζει αν κάποιος βασάνισε ένα ζώο,έναν ενήλικα, ένα παιδί, με αγγίζει πρώτο ότι κάποιος λειτούργησε καθαρά εξουσιαστικά απέναντι σε κάποιον που δε μπορούσε να προστατευθεί και φυσικά η ίδια η πράξη του βασανισμού. Φυσικά λογικό είναι συναισθηματικά να μας αγγίζει όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον αδύναμο/αθώο, πχ αλλιώς σε σοκάρει το να ακούσεις πως κάποιος σκότωσε ένα μωρό αλλιώς έναν ενήλικα ακόμα και χωρίς λόγο. Τέλος πάντων γενικά τα καθίκια καλό είναι να πηγαίνουν στο διάολο, άνθρωπος δε θα γίνει πότε κάποιος που τη βρίσκει να σκοτώνει,να βασανίζει,να βιάζει...
spyrakos35
20/07/2014, 08:15
Σημερα η αποβαση των μυριων;
Για να δουμε.... Απο 2800 ατομα ποσοι τελικα θα......
320392
Σημερα η αποβαση των μυριων;
Για να δουμε.... Απο 2800 ατομα ποσοι τελικα θα......
320392
Επαναστάτες του πληκτρολογίου.
Κάτσε να κάνουν πως βάζουν τον φρέντο 15 € να σου πω εγώ πορείες και διαμαρτυρίες.
Για το σκηνικό με τον άνθρωπο από την Αίγυπτο που βασανίστηκε με τον πλέον ειδεχθή τρόπο, είχαν γίνει πράγματα. Δυστυχώς όμως κανείς δε τους έσπασε τα γόνατα σε πατέρα γιο και τους φίλους τους. Για το ότι περπατάνε ακόμα και κάνουν τους καμπόσους φταίμε όλοι. Όπως και να έχει και κουβέντα να γίνετε, μη βάζετε σε ζυγαριά αυτά τα πράγματα. Τι θέλω να πω, ακούω κόσμο να λέει "άντε τράβα να ταΐσεις κάνα παιδάκι και άσε τα γατιά, τα σκυλιά τα περιστέρια" (Φυσικά οι περισσότεροι που μιλάνε έτσι ούτε του αγγέλου τους νερό δε θα έδιναν απλά κάτι θέλουν να πουν).Όπως επίσης μωρέ εντάξει εδώ πεθαίνουν άνθρωποι με τα ζώα ασχολείσαι; Ή ακόμα χειρότερα, εδώ πεινάνε Έλληνες για τον Πακιστανό σε νοιάζει; Δεν είναι τι σε αγγίζει περισσότερο, είναι τι πιστεύεις πως μπορείς να βοηθήσεις ή τι συναντάς πιο συχνά ή τι κρίνεις πως έχει μεγαλύτερη ανάγκη. Έτσι και σε καταστάσεις που τέτοιου τύπου, δε με νοιάζει αν κάποιος βασάνισε ένα ζώο,έναν ενήλικα, ένα παιδί, με αγγίζει πρώτο ότι κάποιος λειτούργησε καθαρά εξουσιαστικά απέναντι σε κάποιον που δε μπορούσε να προστατευθεί και φυσικά η ίδια η πράξη του βασανισμού. Φυσικά λογικό είναι συναισθηματικά να μας αγγίζει όταν κάτι συμβαίνει σε κάποιον αδύναμο/αθώο, πχ αλλιώς σε σοκάρει το να ακούσεις πως κάποιος σκότωσε ένα μωρό αλλιώς έναν ενήλικα ακόμα και χωρίς λόγο. Τέλος πάντων γενικά τα καθίκια καλό είναι να πηγαίνουν στο διάολο, άνθρωπος δε θα γίνει πότε κάποιος που τη βρίσκει να σκοτώνει,να βασανίζει,να βιάζει...
Εγω δεν βαζω τιποτα σε καμια ζυγαρια (ουτε εμενα να φανταστεις) .
Εσεις λοιπον οι τιμιοι και ηθικοι ανθρωποι που εχετε βαλθει να ξεβρωμισετε τον πλανητη απο υπανθρωπους και λοιπα στερεοτυπα (που εσεις δημιουργειτε) και καταδικαζετε την βια (τους) απο οπου και αν προερχεται και απευθυνεται,
και βοηθατε την κοινωνια (κατα το δοκουν, γιατι ακομα και ο σουπερμαν κανει τις επιλογες του στο "damage control" ) ,ελπιζω οταν πετυχετε το θεαρεστο εργο σας να αφησετε εμας τους αδιαφορους και στην καλυτερη αμφιλεγομενους τυπους που δεν μας συγκινει τιποτα απο αυτα που συγκινουν εσας, στην ησυχια μας.
Μερσι.
skylaros
20/07/2014, 09:05
Εγω δεν βαζω τιποτα σε καμια ζυγαρια (ουτε εμενα να φανταστεις) .
Εσεις λοιπον οι τιμιοι και ηθικοι ανθρωποι που εχετε βαλθει να ξεβρωμισετε τον πλανητη απο υπανθρωπους και λοιπα στερεοτυπα (που εσεις δημιουργειτε) και καταδικαζετε την βια (τους) απο οπου και αν προερχεται και απευθυνεται,
και βοηθατε την κοινωνια (κατα το δοκουν, γιατι ακομα και ο σουπερμαν κανει τις επιλογες του στο "damage control" ) ,ελπιζω οταν πετυχετε το θεαρεστο εργο σας να αφησετε εμας τους αδιαφορους και στην καλυτερη αμφιλεγομενους τυπους που δεν μας συγκινει τιποτα απο αυτα που συγκινουν εσας, στην ησυχια μας.
Μερσι.
Μπορείς να συνεχίσεις να καβαλάς το μηχανάκι σου, να κάνεις τα κέφια του αφεντικού σου και να σκύβεις καθημερινά ακόμα περισσότερο το κεφάλι σου, μη φοβάσαι αφού το έχεις επιλέξει δε θα χαλάσει κανείς την κανονικότητα σου :) Όλα τα υπόλοιπα τα τόσο αντιφατικά μεταξύ τους τα αφήνω ασχολίαστα, ούτε ψυχίατρος είμαι ούτε θα κάτσω να κάνω μάθημα σε κανένα. Αυτό μόνο που λέω και θα λέω είναι πως όταν το αξιακό σου θίγεται πρέπει να αντιδράς.
Μπορείς να συνεχίσεις να καβαλάς το μηχανάκι σου, να κάνεις τα κέφια του αφεντικού σου και να σκύβεις καθημερινά ακόμα περισσότερο το κεφάλι σου, μη φοβάσαι αφού το έχεις επιλέξει δε θα χαλάσει κανείς την κανονικότητα σου :) Όλα τα υπόλοιπα τα τόσο αντιφατικά μεταξύ τους τα αφήνω ασχολίαστα, ούτε ψυχίατρος είμαι ούτε θα κάτσω να κάνω μάθημα σε κανένα. Αυτό μόνο που λέω και θα λέω είναι πως όταν το αξιακό σου θίγεται πρέπει να αντιδράς.
Τουλαχιστον ειναι ολοφανερο με ποιες αξιες καβλωνεις εσυ.
skylaros
20/07/2014, 09:32
Ε κάποιοι μπορούμε ακόμα να καυλώνουμε με κάτι βρε αδερφέ ;)
Ε κάποιοι μπορούμε ακόμα να καυλώνουμε με κάτι βρε αδερφέ ;)
:lol:
skylaros
20/07/2014, 09:42
Χαίρεσαι που μου σηκώνεται ? :uplate:
ΒοΗΗΗΗΗθεια χωριανοί στις επάλξεις, Μου κάνει καμάκι!!!
:p
spyrakos35
20/07/2014, 09:56
moto.gay-r
τοσες φορες το χουμε πει.....
moto.gay-r
τοσες φορες το χουμε πει.....
https://www.youtube.com/watch?v=wXw6znXPfy4
Bob_o_mastoras
20/07/2014, 12:39
Ρε gcrook πασαμ ολα αυτα για τα οποια ασκεις δριμεια κριτικη στο παρων θρεντ που τα ειδες γραμμενα εδω;;;
Μηπως απαντας σε λαθος θρεντ λογω πολλων ανοιγμενων καρτελων στον explorer;;;
Ρε gcrook πασαμ ολα αυτα για τα οποια ασκεις δριμεια κριτικη στο παρων θρεντ που τα ειδες γραμμενα εδω;;;
Μηπως απαντας σε λαθος θρεντ λογω πολλων ανοιγμενων καρτελων στον explorer;;;
Γιατι ποιος σου ειπε οτι αυτο που εγραψα ειναι κριτικη πανω στο συνολο των ποστ;
Α τυχαια σου φανηκε ετσι ε;
τελικα ποσοι πιγανε???
συμφωνα με τα αναφερομενα στη σελιδα της εκδήλωσης, το ραντεβού είναι σε μιση ωρα στον αγιο στεφανο, και στην ταβερνα θα είναι κατά τις 6:30! οποτε το ερωτημα δεν είναι ποσοι πηγανε αλλα ποσοι θα πανε! εγω το κοβω για βαρια 30 ατομα...
καλα βαλτε και καμια φωτο μετα...
Bob_o_mastoras
20/07/2014, 14:32
Κλασσικες διαμαρτυριες των φεισμπουκακηδων.
Ο κοσμος ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν αλλαζει με αυτο:
320396
Αλλα με αυτο:
320397
:( :(
Κλασσικες διαμαρτυριες των φεισμπουκακηδων.
Ο κοσμος ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν αλλαζει με αυτο:
320396
Αλλα με αυτο:
320397
:( :(
Αχ ναι τι κριμα εμεις δεν γουσταρουμε να παιρνουμε τα κουμπουρια, εμεις θα θελαμε σε εναν ιδανικο κοσμο να βαζαμε λουλουδια στις καννες των οπλων
και να τα βρισκαμε με με μεγαλοπρεπεστατη παρτουζα ακουγοντας στα μεγαφωνα μπομπ μαρλει,αλλα ετσι που ειναι ο κοσμος τι να κανουμε και μεις παιδια της αναγκης ειμαστε.
Bob_o_mastoras
20/07/2014, 14:57
Αχ ναι τι κριμα εμεις δεν γουσταρουμε να παιρνουμε τα κουμπουρια, εμεις θα θελαμε σε εναν ιδανικο κοσμο να βαζαμε λουλουδια στις καννες των οπλων
και να τα βρισκαμε με με μεγαλοπρεπεστατη παρτουζα ακουγοντας στα μεγαφωνα μπομπ μαρλει,αλλα ετσι που ειναι ο κοσμος τι να κανουμε και μεις παιδια της αναγκης ειμαστε.
Εννοειτε! :flowers::flowers::heartpound::hug::hug::kiss::a54::a15::a15::sun::beer::beer:
https://www.youtube.com/watch?v=vdB-8eLEW8g
Αμα βαρεθω Bob marley να φερω και κανα αλλο δισκο να βαλουμε για την ζαπαρτου;;; :rockon:
Bob_o_mastoras
20/07/2014, 15:25
Εναλακτικα βεβαια μπορουμε να βαλουμε αυτο: https://www.youtube.com/watch?v=lL2uFRKNYsE και να γινει τσι πουτ@νας!!
:a26::a29::a03::a015::a017::a018::a33::a016::a37::a43::a57::a52::hunter::boxing::panic:
spyrakos35
20/07/2014, 16:58
Παντως το καραβι μεταφερει εκατο ατομα τωρα......
Για live εικονα, στις 18:15 που φτανει......
http://www.in-karystos.gr/timetables-neastryra.html
Μαλλον την παρεξηγησα την φαση και παρασυρθηκα με ολα αυτα περι φασισμου κτλ.
Προφανως ειναι καποιο νεο ειδος εσωτερικου τουρισμου.
Με live ανταποκριση.
Μαλακια που παρατησα και τα τουριστικα,θα ειχα σκαρωσει 2-3 πακετα, και με το αναλογο προμοσιον στο fb τωρα θα χεζομουν στο ταληρο.
amyroukai
20/07/2014, 18:39
Ακόμα η λαϊβ εικόνα;
Bob_o_mastoras
20/07/2014, 19:18
Ποιος κέρδισε;
0-0 ειναι ακομα. Απ'την αρχη φαινοταν under.
patsavour
20/07/2014, 19:53
Οταν ο πακιστανος αφηνε φυτο την κοπελλα στο νησι ,που ακομα ειναι φυτο στην Αμερικη,αραγε διοργανωθηκε καμμια συγκεντρωση ή φοβηθηκανε μην τους πουνε ρατσιστες και χρυσαυγιτες???????Φαινεται οτι σ αυτη την χωρα η ζωη ενος ανθρωπου ειναι πιο φθηνη απο ενος ζωου.ΑΧ ρε ΕΛΛΑΔΑ μια ζωη στην υπερβολη
skylaros
20/07/2014, 20:11
έχετε πρόβλημα κατανόησης κειμένου μερικοί ή απλά λέτε ότι να ναι ?
Οταν ο πακιστανος αφηνε φυτο την κοπελλα στο νησι ,που ακομα ειναι φυτο στην Αμερικη,αραγε διοργανωθηκε καμμια συγκεντρωση ή φοβηθηκανε μην τους πουνε ρατσιστες και χρυσαυγιτες???????Φαινεται οτι σ αυτη την χωρα η ζωη ενος ανθρωπου ειναι πιο φθηνη απο ενος ζωου.ΑΧ ρε ΕΛΛΑΔΑ μια ζωη στην υπερβολη
δεν θυμασαι καλα...και δεν φοβηθηκανε και καθολου...αιμα τους-τιμη τους και καμαρι τους. αλλα οχι επειδη αφησε καποιος ενα νεαρο κοριτσι φυτο, αλλα γιατι ενας πακιστανος αφηνε ενα νεαρο κοριτσι φυτο. αν ηταν ελληνας δεν θα γινοτανε και τπτ... ;)
υ.γ. το θρεντ βαδιζει σε σκοτεινες ατραπους σιγα αλλα σταθερα...η νομιζω?
MG-KTiNoS
20/07/2014, 22:06
320464
PetranGR
21/07/2014, 01:20
δεν θυμασαι καλα...και δεν φοβηθηκανε και καθολου...αιμα τους-τιμη τους και καμαρι τους. αλλα οχι επειδη αφησε καποιος ενα νεαρο κοριτσι φυτο, αλλα γιατι ενας πακιστανος αφηνε ενα νεαρο κοριτσι φυτο. αν ηταν ελληνας δεν θα γινοτανε και τπτ... ;)
υ.γ. το θρεντ βαδιζει σε σκοτεινες ατραπους σιγα αλλα σταθερα...η νομιζω?
Σίγουρα βαδίζει σταθερά και με αργούς ρυθμούς.
Λοιπόν για να τελείωνουμε ώστε να μην το προχωράμε κατά αλλού.
Το θέμα αυτό από οτι φαίνετε είχε ανοιχτεί με την προυπόθεση για την "βόλτα" στην συνάντηση απέναντι στο σκυλάκι που "έφυγε" από την ζωή.
Δεν έχει σχέση με χρυσά αυγά,για τα γουρούνια,κότες,μύγες ,σαρδέλες. (ξεφεύγει πολύ το θέμα αν αναφερθούμε και σε αυτά)
Το λίνκ μαζί με βίντεο : http://www.skai.gr/news/environment/article/262462/euvoia-ekatodades-anthropoi-zitisan-dikaiosuni-gia-ti-magi/
και συνεχίζω και γράφω αυτό ,ήταν λάθος που έγινε από αυτόν τον λακαμά,που ελπίζω να έχει τον ίδιο θάνατο κτλ. όπως και όλοι οι υπόλοιποι που βασανίζουν ζωές,σκύλων ,γατιών παιδιών κτλ. αν το πάμε γενικότερα.
Στο δια ταύτα μετά την εισαγωγή πιστεύω,οτι αυτό που έγινε σήμερα ενώ περίμενα να μην πάνε ούτε 20 άτομα, αποτέλεσε "κάτι το διαφορετικό".
Αυτά απο εμένα βρούμ βρούμ!!
Τωρα... ειλικρινα δηλαδη;
Τι ειδους ακτιβισμος ειναι αυτος που στοχοποιει ανοιχτα και καλει σε αντιποινα εναντιον ενος τυπου που βασανισε και σκοτωσε ενα ζωο οσο βαναυσο χυδαιο η καταδικαστεο ειναι κατι τετοιο,καλεσμα που σας βρισκει οχι απλα συμφωνους, αλλα και ετοιμους να συνδραμετε επειδη πιστευετε οτι ετσι θα βελτιωθει η ζωη σας,θα αποκατασταθει η αξιοπρεπεια σας,θα μπει σε λειτουργια ο συναγερμος του αξιακου σας (να χαρω ηθικες αξιες ρε), η εστω θα αποκατασταθει ο εγωισμος σας;
Η απλα ψαχνετε τοσο απεγνωσμενα μια διεξοδο απο την μιζερια και την σκατιλα σας μεσα απο την πιο μικρη αφορμη;
Ειναι δυνατον ο γαμημενος ο Σκαι να μετατρεπει μια μη-ειδηση σε ταχα μου ειδηση που "συγκλονισε το πανελληνιο" και να χρωματιζει εναν οχλο απο ανεγκεφαλους ημιαποκτηνωμενους,σαν δηθεν ακτιβιστες και θεματοφυλακες της ηθικης, χαιδευοντας
τα πιο κτηνωδη ενστικτα τους και ουτε καν αυτο να μην σχολιαζει καποιος;
Τουλαχιστον 2 σελιδες τωρα ειναι ολοφανερο με ποια διαθεση διαπραγματευομαστε την αξιοπρεπεια μας.
Τετοια αντιστροφη της λογικης απλα ξεπερναει οποιαδηποτε διαθεση για συζητηση ρε πουστη μου.
Δεν ειναι το θεμα να ζυγισουμε ποιανου η ζωη αξιζει περισσοτερο και ποια μορφη 'ακτιβισμου" προεχει,το ερωτημα που τεθηκε ηταν μαλλον ρητορικο
και ειλικρινα δεν περιμενα οτι θα συζητουσαμε με τετοιους ορους.
Τοση πια διαθεση για κανιβαλισμο δεν γινεται να περναει ετσι στο ντουκου μεσα σε εναν δικτυακο χωρο,και να μην κουνιεται λεπι.
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 02:44
Petran τα ειπες πολυ σωστα.
gcrook εγω εκδικηση για τη ζωη του σκυλου ψαχνω. Δεν με αφορουν οι λοιπες πολιτικες προεκτασεις που θετεις. Αγαπαω πολυ τα σκυλια και ολα τα ζωα και εχω παιξει μπουνιες διαφορες φορες γι'αυτο το λογο.
Οποιος ειναι μαγκας ας τα βαλει με καποιον που μπορει να αμυνθει και να αντιδρασει. Τελεια και παυλα.
Το ιδιο ισχυει για το πακιστανι στην Παρο, για το βιαστη στη Ξανθη και παει λεγοντας και καθε αποκτηνωμενο @ρχιδι που κυκλοφορει ελευθερο.
Εκδικηση!
case closed για μενα.
:a3:
gcrook εγω εκδικηση για τη ζωη του σκυλου ψαχνω.
Κατανοητο και περαν πασης αμφισβητησης.
Οταν ξεμπερδεψεις και επελθει ειρηνη,αξιοπρεπεια και κοινωνικη ηρεμια θα κανουμε εκεινη την παρτουζα να το γιορτασουμε
η θα το αναβαλλεις για να επεκτεινεις την εκκαθαριση και σε αλλα πραγματα που θιγουν το αξιακο σου;
Υ.Γ Μην εχεις αυταπατες παντως.Πολιτικη συμπεριφορα ειναι ειτε θες να το παραδεχτεις ειτε οχι (ο σκαι το ξερει ρωτα τον να σου πει).Ποιας ακριβως πολιτικης τωρα, ας το κρινει ο καθενας μονος του.
Joyrider
21/07/2014, 09:00
Αυτόκλητοι τιμωροί. Δικαστές και δήμιοι μαζί. Θα αλλάξουμε τον κόσμο με τα όπλα.
Αυτοί θα μας σώσουν από τους αποκτηνωμένους;
Fuck logic :a23:
Δε θέλω να σχολιασω τα υπολοιπα αλλά όσο να πεις τα κεράκια και το,με πέτρες σχηματισμένο όνομα της μικρής σκυλιτσας είναι θέαμα αν μη τι άλλο γραφικό!
Δε θέλω να σχολιασω τα υπολοιπα αλλά όσο να πεις τα κεράκια και το,με πέτρες σχηματισμένο όνομα της μικρής σκυλιτσας είναι θέαμα αν μη τι άλλο γραφικό!
ωπα...για μισο λεπτο γιατι εδω θα τρελαθουμε.
το να πανε καμια 100αρια και να τον βαλουνε να φαει τα καρβουνα απο τη ψησταρια ειναι βαρβαροτητα.
το να πανε και χωρις εκτροπα να αναψουνε κερακια και να σχηματισουνε με πετρες το ονομα της σκυλιτσας ειναι γραφικο.
τελικα μου φαινεται δεν ξερουμε κι εμεις τι σκατα θελουμε ε...
Red Rider
21/07/2014, 10:06
το να πανε καμια 100αρια και να τον βαλουνε να φαει τα καρβουνα απο τη ψησταρια ειναι βαρβαροτητα.
το να πανε και χωρις εκτροπα να αναψουνε κερακια και να σχηματισουνε με πετρες το ονομα της σκυλιτσας ειναι γραφικο.
Νομιζω πως οι περισσότεροι ξέρουν τι θέλουν.
Και αυτό είναι καθαρά θέμα χαρακτήρα.
Διαφορετική οπτική γωνία.
Αυτό που θεωρεί κάποιος γραφικο,εγώ το θεωρώ φυσιολογικό.
Παρ'ολαυτά καθένας έχει το δικαίωμα να έχει την δική του οπτική γωνία, χωρίς υπερβολές, χωρίς ακραιοτητες, χωρίς τσουβαλιάσματα και στοχοποιήσεις,και πάνω απ'ολα με λογική και κριτική σκέψη.
MG-KTiNoS
21/07/2014, 10:13
Πως δεν ξέρουμε...
Έχουμε ανάγκη να πούμε τη μαλακία μας και να διαφωνήσουμε για τη χαρά της διαφωνίας.
Εγώ λοιπόν
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
να σε βλέπω να σκοτώνεις σκύλους.
ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ
γιατί μ ενοχλεί το θέαμα. Το θεωρώ βάρβαρο και άχρηστο.
Αρκετές μαλακίες βλέπω κάθε μέρα και πιστέψτε με δεν έχω καμία διάθεση να δω άλλες.
Πιστεύω ακόμα ότι ένας άνθρωπος που είναι ικανός να σκοτώσει ένα ζώο
είναι ικανός και για άλλα πράγματα. Απλά δεν του έχει δοθεί η ευκαιρία
ή κλάνει μέντες γιατί θα πάει φυλακή.
Λοιπόν απλά πράματα.
Αν σε δω να σκοτώνεις σκύλο αν είμαι με τα καλά θα σου κάνω μήνυση
Αν είμαι με τα άσχημα μου (και με παίρνει) θα σου σπάσω τα μούτρα
Το ίδιο θα κάνω και αν σε δω να κλέβεις το μηχανάκι του γείτονα μου
ή άλλα πράγματα.
+ Στα παραπάνω το να σκοτώνεις σκύλο έχει...
ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ
Τι δεν καταλάβατε?
ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΑΦΟΡΟ
:wave2:
...ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΙΔΑΦΟΡΟ
δεκτο! δεν εχω καταλαβει λοιπον γιατι συζητας. η εστω ρε παιδι μου γιατι λες την αποψη σου αφου η οποιαδηποτε αλλη γνωμη σου ειναι αδιαφορη.
επισης εχουμε μπλεξει λιγο τα μπουτια μας.
αλλο το τι θα θελαμε να κανουμε, αλλο το τι θα πρεπει να κανουμε, αλλο το τι αναγκαζομαστε να κανουμε και αλλο το τι κανουμε. :wave2:
amyroukai
21/07/2014, 11:30
αλλο το τι θα θελαμε να κανουμε, αλλο το τι θα πρεπει να κανουμε, αλλο το τι αναγκαζομαστε να κανουμε και αλλο το τι κανουμε.
Kαι κάπως έτσι έφτασε το 11%...
Kαι κάπως έτσι έφτασε το 11%...
μην το μπερδευεις γιαννη. το ποσοστο εφτασε εκει (και θα παει και ακομα παραπανω) ακριβως γιατι ΔΕΝ υπαρχει κριση (και φυσικα οχι επειδη υπαρχει) ;)
MG-KTiNoS
21/07/2014, 11:45
δεκτο! δεν εχω καταλαβει λοιπον γιατι συζητας. η εστω ρε παιδι μου γιατι λες την αποψη σου αφου η οποιαδηποτε αλλη γνωμη σου ειναι αδιαφορη.
Δεν κουβεντιάζω.
Είπε κάποιος ότι θέλει να πάμε να τον πλακώσουμε και είπα ότι είμαι μέσα.
Δεν έχω κανένα σκοπό να κουβεντιάσω με ανθρώπους που η βαρβαρότητα τους αφήνει αδιάφορους
Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να περνάνε ντούκου είναι ανίατη περίπτωση.
υγ
Εγώ κάνω ότι μπορώ και προσπαθώ να μην κάνω ότι δεν πρέπει.
Δεν κουβεντιάζω.
Είπε κάποιος ότι θέλει να πάμε να τον πλακώσουμε και είπα ότι είμαι μέσα.
Δεν έχω κανένα σκοπό να κουβεντιάσω με ανθρώπους που η βαρβαρότητα τους αφήνει αδιάφορους
Αν δεν μπορεί κάποιος να καταλάβει ότι τέτοιες συμπεριφορές δεν πρέπει να περνάνε ντούκου είναι ανίατη περίπτωση.
υγ
Εγώ κάνω ότι μπορώ και προσπαθώ να μην κάνω ότι δεν πρέπει.
οκ.
Bob_o_mastoras
21/07/2014, 12:27
Κατανοητο και περαν πασης αμφισβητησης.
Οταν ξεμπερδεψεις και επελθει ειρηνη,αξιοπρεπεια και κοινωνικη ηρεμια θα κανουμε εκεινη την παρτουζα να το γιορτασουμε
η θα το αναβαλλεις για να επεκτεινεις την εκκαθαριση και σε αλλα πραγματα που θιγουν το αξιακο σου;
Υ.Γ Μην εχεις αυταπατες παντως.Πολιτικη συμπεριφορα ειναι ειτε θες να το παραδεχτεις ειτε οχι (ο σκαι το ξερει ρωτα τον να σου πει).Ποιας ακριβως πολιτικης τωρα, ας το κρινει ο καθενας μονος του.
Ναι το αξιακο μου θιγεται απο βιαστες και βασανιστες και οποιον εκμεταλευεται ή σκοτωνει καποιον ή κατι αδυναμο και δεν εχω προβλημα να το παραδεχτω.
Δεν ειναι θεμα εκκαθαρισης αλλα παιδειας τις περισσοτερες φορες. Υπαρχουν και οι εξαιρεσεις τις σχιζοφρενειας. Εκει θα προτεινα θεραπεια.
Αυτα απο μενα.
pipe_smoker
21/07/2014, 13:21
Ο ταβερνιαρης τι απεγινε?
Τονε καταπιε το φεισμπουκολεφουσι γιά ετραπη εις ατακτον φυγη?
ΥΓ. Κανα φωκο βαλανε τουλαχιστο στην ταβερνα να ξεθυμανουν στην περιπτωση που τους γλιτωσε ο ταβερνιαρης ή μπα?
Aggelos_SV
21/07/2014, 14:20
Και στη "φιλοζωϊα" ρατσισμός και διακρίσεις ρε πούστη μου..
Αφήνω παρά πέρα αναφορές για σφαγές σε Παλαιστίνη κλπ που είδα σε προηγούμενα ποστ..
Κάποιοι ψοφάτε για αυθαίρετη απονομή δικαιοσύνης (ή όποιας τέλος πάντων ανάλογης έννοιας έχετε στο κεφάλι),για εκδίκηση,για αίμα γενικώς.Διαφέρει αυτό το αίμα σε κάτι από αίμα του κακομοίρη του σκυλάκου?
Ένα θέμα που δεν θα έπρεπε να αφορά κανέναν πέρα από την τοπική κοινωνία-η οποία και θα το έλυνε έννομα μαζί με φιλοζωϊκές και αστυνομία-,έγινε αντικείμενο προβολής από τους επαναστάτες του fb...Πολύ μίσος από όλους,προς όλους και προς τα πάντα
Και πούστε...εσείς οι αιμοδιψείς εκδικητές κάντε ένα κόπο και πάρτε τσεκούρια,μαχαίρια,δονητές και ό,τι άλλα όπλα γουστάρετε και κάντε κι ένα κίνημα εναντίον των φονιάδων αυτού..
320507
..έχετε που έχετε μια σαφή φασιστίζουσα ροπή,τουλάχιστον μην κάνετε διακρίσεις μεταξύ των ειδών!!
Ή μήπως οι κυνηγοί δεν είναι εύκολος στόχος όπως ο -προφανώς φρενοβλαβής ηλίθιος- ταβερνιάρης ,επειδή κρατάνε όπλα??? Δε γαμιέται..ας το παίξουμε ακτιβιστές με τον έυκολο τρόπο,να πάμε και τη βολτούλα μας για φρεντουτσίνου στην Εύβοια...
Υποκρισία²
amyroukai
21/07/2014, 14:28
Ο ταβερνιαρης τι απεγινε?
Από δημοσιεύσεις που είχα δει στο φατσομπούκι, έγινε λούης για να γλιτώσει το αυτόφωρο γιατί πήγε αστυνομία να τον μαζέψει και έκτοτε αναζητείται. Λογικά αφού έχει περάσει το αυτόφωρο, περιμένει να ξεθυμάνει το ζήτημα για κυκλοφορήσει ελεύθερος.
@aggelos SV ΛΟΛ και καραΛΟΛ. Κάτσε να δεις τώρα γιατί θα έχουμε άλλα θέματα ανδρείας του κυνηγού και έτσι ήταν από πάντα ο άνδρας ο κουβαλητής και αμάν ρε "φίλος" τι είναι αυτά που λες και έτσι μας αρέσει να κυνηγάμε όπου θέλουμε και όποια εποχή θέλουμε και να σκοτώνουμε ότι θέλουμε και εσύ να μην ξανακαβαλήσεις τότε γιατί κάπου κάποιον θα ενοχλείς να δεις τη γλύκα.
:bawl:
skylaros
21/07/2014, 14:36
Εμένα μου αρέσει που γράφει κάποιος πχ σιχαίνομαι τις φακές και αρχίζουν μερικοί να του φωνάζουν γιατί σιχαίνεται ότι δεν είναι κρέας,,, !!!
el-Gatto
21/07/2014, 15:15
Προσπαθώ να μην συμμετέχω σε θέματα που οδηγούν στην αντιπαράθεση ,γιατι ως γνωστόν δεν βγάζουν πουθενά.
Ασε που πρέπει να γράψω κ πολλαπλά σεντόνια για να κάνω κατανοητή την άποψή μου ,κάτι που τελικά δεν θα αλλάξει σε τίποτα την άποψη των διαφωνούντων με μένα.
Οπότε ,μάλλον τζάμπα κόπος.
Διαβάζω όμως έκπληκτος κάποιες αρνητικά απόλυτες ,ειρωνικές ,έως και χλευαστικές θέσεις για την φιλοσοφία κ τον τρόπο συμπεριφοράς κάποιων άλλων που ,έστω κ με "λάθος" τρόπους ,προσπαθούν να βάλουν το λιθαράκι τους ,μήπως κ μπορέσουν να αλλάξουν κάτι άρρωστο.
Την επιβολή βίας-πόνου-θανάτου του "δυνατού" στον αδύναμο.
Δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί?/ δεν μπορούν να αντιληφθούν οι "είρωνες" ότι:
Ενας υπ-άνθρωπος ο οποίος εκτονώνεται χτυπώντας ή σκοτώνοντας ζωντανά-έμψυχα 4ποδα ,είναι εν δυνάμει δολοφόνος ή βασανιστής και 2πόδων ,σε κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί κ θα πιστέψει ότι τον παίρνει.
Η μήπως ακόμα υπάρχουν κάποιοι ,που πιστεύουν ότι μόνον τα 2ποδα έχουν συν-αισθήματα κ χρήζουν προστασίας ,ενώ τα 4ποδα είναι άψυχα;
Μια πιο προσεκτική ματιά γύρω μας ,θα μας δώσει την ευκαιρία να δουμε 2ποδα με καθόλου συν-αισθήματα(βλέπε αδιάφορους) ,έως και δολοφονικά(βλ.το σίχαμα που σκότωσε το σκυλάκι)
Αρα να μην ασχοληθεί κανείς με οποιονδήποτε χτυπάει-βασανίζει-μειώνει-εκμεταλλεύεται το οποιοδήποτε ζωντανό ,ανεξαρτήτως αριθμού ποδιών.
Εδώ μιλάμε για μια ψυχική διαστροφή ,η οποία έχει σαν αποτέλεσμα το έγκλημα.
Και το είδος του φονιά των κουταβιών ,είναι το ίδιο είδος που ,αν βρεί την ευκαιρία θα δολοφονήσει κ τον Αλλοδαπό(βλ.πιο ενοχλητικός κ πιο ευάλωτος από τον Ελληνα)
Που θα δολοφονήσει εσένα για να σου πάρει κάτι ,ή γιατί βρέθηκες στο δρόμο του.
Που θα βιάσει το παιδί σου (αν το βρεί "αφύλακτο")
Που θα βιάσει την ψυχή σου (αν βρεί τα πατήματα για να το κάνει)
Κόντρα σε αυτές τις πρακτικές λοιπόν ,υπάρχουν κάποιοι που θέλουν με τη στάση τους να ευαισθητοποιήσουν το κοινωνικό σύνολο ,ώστε αυτοί οι υπάνθρωποι να έχουν και την ποινή του κοινωνικού αποκλεισμού ,εκτός από την νομική ποινή.
Ή ακόμα να δώσουν δημοσιότητα στο θέμα ,ώστε με αυτό τον τρόπο να πιέσουν ,για να κινηθούν τα νήματα της "ευνομούμενης κοινωνίας" μας ,που ως γνωστόν ξεχυλίζει από αναλγησία όταν κάτι δεν την αφορά άμεσα.
Κάποιοι απ'αυτούς λοιπόν ,τρέχουν στην Αφρική προσπαθώντας να σώσουν μερικά Αφρικανάκια ,ξέρωντας εκ'των προτέρων ότι αυτά που θα πεθάνουν θα είναι δυσανάλογα περισσότερα.
Κάποιοι άλλοι δουλεύουν εθελοντικά ή συνεισφέρουν όπως μπορούν στο "Χαμόγελο του Παιδιού" ,στα "Γεύματα Απόρων" ,στην "Επανένταξη Εθισμένων" ,στην παύση της εμπορίας ανθρώπινων ψυχών κ κορμιών , ή σε ότι άλλο θεωρούν ότι θέλουν κ μπορούν να βοηθήσουν.
Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να δώσουν τέλος ,ή έστω να μειώσουν ,την αδικαιολόγητα εγκληματική συμπεριφορά κάποιων "ανθρώπων" έναντι των 4ποδων ψυχών.
Κάποιοι άλλοι το θεωρούν ανευ σημασίας ,κ δεν ασχολούνται.
Δεν τους πιέζει κανείς...ας κάτσουν στον καναπέ τους...αλλά το να χλευάζουν αυτούς που προσπαθούν ,είναι τουλάχιστον υποκριτικό κ' ανήθικο.
Σε όλους αυτούς θα ήθελα να δώσω μιάν υπόθεση εργασίας:
Εστω ότι κάποιος "άρρωστος" ,κάποια στιγμή ,σκοτώσει για την πλάκα του το σκυλί τους ,το γατί τους ,το παιδί τους ,επειδή θα το'βρει "διαθέσιμο"...
Τότε τι θα κάνουν;
Θα σκεφτούν αποκλειστικά κ μόνον με λογικές διεργασίες κ θα ενεργήσουν σύμφωνα με τους κανόνες της ευνομούμενης κοινωνίας μας ,προστατεύοντας το ανώτερο ανθρώπινο είδος από την μετατροπή του σε ζούγκλα;
Η μήπως μπορεί κ να ξεφύγουν;
Μήπως ο μόνος τρόπος για να λυτρωθούν ,είναι το να "ξεφύγουν"....;
Πώς θα ήθελαν να τους αντιμετωπίσουν οι υπόλοιποι;
Πώς θα τους φαινόταν αν μια ομάδα ανθρώπων ,συμπαραστεκόμενοι στην θλίψη τους κ την αδικία που υπέστησαν ,προσπαθούσαν να τους βοηθήσουν ,πιέζοντας να τιμωρηθεί ο ένοχος;
Πώς θα τους φαινόταν αν σε αυτή την προσπάθεια για τιμωρία (με όποιον τρόπο) του κανίβαλου ,έβρισκαν απέναντί τους υπερασπιστές του ,ή έστω χλευαστές για την προσπάθεια επιβολής δίκαιης τιμωρίας; (νομικά συγκεκριμένη - ηθικά σχετική)
Μήπως στην καλύτερη ,θα εύχονταν στους είρωνες ,να υποστεί το ίδιο κάποιο αγαπημένο τους πρόσωπο ,από τον ίδιο φονιά ,για να καταλάβουν ,κ να το βουλώσουν...;
Γιατί μετά απ'αυτό ,δεν νομίζω κανείς από τους επικριτές ,να είχε διάθεση για αμπελοφιλοσοφίες ακαδημαϊκού χαρακτήρα ,περί μη πολιτικά ορθών πρακτικών της "μάζας".
ΥΓ: Παραθέτω μερικές λαϊκές παροιμίες ,ως τροφή για σκέψη:
- Μην κάνεις ,ότι δεν θέλεις να σου κάνουν.
- 10 ξυλιές σε ξένο κώλο ,δεν πονάνε
- Οσα δεν φτάνει η αλεπού ,τα κάνει κρεμαστάρια
- Ολα εδώ πληρώνονται
pipe_smoker
21/07/2014, 15:24
Από δημοσιεύσεις που είχα δει στο φατσομπούκι, έγινε λούης για να γλιτώσει το αυτόφωρο γιατί πήγε αστυνομία να τον μαζέψει και έκτοτε αναζητείται. Λογικά αφού έχει περάσει το αυτόφωρο, περιμένει να ξεθυμάνει το ζήτημα για κυκλοφορήσει ελεύθερος.
Και μετα θα εχει φεισμπουκοαποστολη Νο2 "Οι εκδικητες σε νεες περιπετειες", ή δε θα θυμουνται ουτε ποιά ειναι η Μαγκυ ποιός ο "Κωστας", και θα αρκεστουν στο να κανουν like σε φωτογραφιες με κωλους απο παραλιες Ελληνικων νησιων που θα ποσταρονται φρεσκοι φρεσκοι και λαχταριστοι σαν τα κρεατα του κυρ Κωστα, προς αμεση καταναλωση?
Μεγαλη δουλεια αυτα τα social media ρε πστ μου.
Εκει που απετυχαν τα καναλια μπηκαν αυτα και γεμιζουν τα κενα.
tzimidis
21/07/2014, 16:07
Diaxronikoi aksia oi koloi.....
Pantos pali kala pou yparxoun kai oi perioxes off topic sta diafora forum, kai mpainoume kai leme to konto mas kai to kontytero mas kai etsi ksekaylonoume ligo.
Blepeis oloi einai etoimoi na arpaksoun apo to laimo ton allon di'asimanton aformi. Oloi psaxnontai gia tsakomo kai mpineliki.
opote kalo einai pou ksespame edo, gia na exoume isos isos ligotera neyra stous dromous.
Προσπαθώ να μην συμμετέχω σε θέματα που οδηγούν στην αντιπαράθεση ,γιατι ως γνωστόν δεν βγάζουν πουθενά.
ι
Κραταω μονο αυτο, (γιατι τα αλλα θα μας οδηγησουν σε αντιπαραθεση που δεν θα βγει πουθενα ως γνωστον) .
Στο μυαλο πολλων υπαρχει η η συναινεση που συνεπαγεται και την (σχετικη) ομοφωνια αποψεων (αντε και με λιγο "ναι μεν αλλα" η με ανοστη και εξαιρετικα μετριοπαθη διαθεση για αντιπαραθεση που ως γνωστον ειναι περιπου και αυτη ενα ειδος σιωπηλης συναινεσης),η η αγονη αντιπαραθεση.
Λιγο πολυ η λογικη του οχλου η εστω η λογικη των ΜΜΕ οπου και η σιωπη ειναι λευκη ψηφος στην τελικη.
Με λιγα λογια αν συμφωνησουμε οτι ειναι καλο να δερνουμε ανθρωπους (εστω και υπο προυποθεσεις) τοτε εχουμε συζητηση.
Αν υποστηριξουν καποιοι οτι οχι δεν ειναι καλο γαμω τη ΜΠαναγιωτα σας εχουμε αντιπαραθεση και δεν καταληγουμε πουθενα (δηλαδη στον ξυλοδαρμο ανθρωπων που εξαρχης θελαμε) .
Βεβαια στον ξυλοδαρμο ανθρωπων γενικοτερα δεν θα βρουμε πολλους ανθρωπους που να συμφωνουν οποτε καταφευγουμε στο γιουχαρισμα,στην δημιουργια στερεοτυπων, και γενικοτερα
στην δαιμομονοιηση και στο τσουβαλιασμα ανθρωπων τους οποιους δεν θελουμε και δεν εχουμε διαθεση να γνωριζουμε η να κατσουμε ειλικρινα να καταλαβουμε,ωστε να δικαιολογησουμε
τον ξυλοδαρμο γενικοτερα σαν πρακτικη.
Και μαλλον αυτη δεν ειναι ιδιαιτερα πολιτικη συμπεριφορα,αλλα απολιτικ εντελως (σαν το 11%).
Η λογικη της ιδιωτειας που ο μονος τροπος για να ερθουν κοντα ετεροκλητοι ανθρωποι και να επιτελεσουν τον στοχο τους σαν μελη μιας κοινωνιας
εiναι διαμεσου της βιας.
Η βια λοιπον σαν ομπρελα που μας σκεπαζει.
Γιατι αυτα τα "εγω δερνω οτι δεν γουσταρω" εδω δεν εχουν εφαρμογη.
Να δειρεις τον πουστη που σκοτωσε τον σκυλο μπροστα σου το καταλαβαινω απολυτα.
Το να παρεις το καραβι με αλλους 10 και να πας να τον δειρεις,η εστω να 'διαδηλωσεις" ειναι κατι αλλο.