View Full Version : μηχανες για γυναικα
ntinatina
01/09/2014, 06:01
Εγω θα παρω gsxr και οποιος ειναι καλο παιδι θα τον παω βολτα :)
sarimarina
01/09/2014, 09:43
Ρε κοπελιά.... Σα κάπως δίκιο να έχουν οι ολίγον από βάρβαροι άνωθεν!!! χωρίς εμπειρία gsxr και r1??? επίσης με ύψος ένα μέτρο κι ένα μιλκο (είμαι 1,60...σε περνάω κατά ένα καπάκι από μιλκομπουκαλο) θέλει τεράστια κακαλα για να οδηγήσεις τέτοια εργαλεία!! ξεκίνα με κάνα cb κι ας μην είναι μουρατο.... αν δεν θες να δεις την δική σου μούρη να εφάπτεται του εδάφους σε χρόνο dt!!
SHOOTER045
01/09/2014, 10:01
Αφού ντε και καλά τζιξερ
Ξεκίνα με αυτό
1) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4898050/
2) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/4787371
3) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/5295887/
4) http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2096483/
και ασε τα μεγαλα για τη ωρα
το χιλια να παρεις.... το μικρο θα το βαρεθεις....
Ρατσισμος στο φουλ..ατυχησες για βοηθεια απο εδω κοπελια.Magna 750 γρηγορη,μεγαλη,χαμηλη,αξιοπιστη,ανετη,ταξιδευη παντου!!:)
Ρατσισμος στο φουλ..ατυχησες για βοηθεια απο εδω κοπελια.Magna 750 γρηγορη,μεγαλη,χαμηλη,αξιοπιστη,ανετη,ταξιδευη παντου!!:)
Για πες μας βρε καρνταση .........
τον ρατσισμο που τον ειδες;
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
01/09/2014, 11:20
kawasaki zx300rr.... κρανος. φορμα γαντια μποτες δυπλωμα ασφαλεια........ όλα τα αλλα είναι περιτα......
Για πες μας βρε καρνταση .........
τον ρατσισμο που τον ειδες;
Καλά εσύ δεν τον είδες τον ρατσισμό????
Τι να πω ρπμ για μερικούς από σας που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Μπλιαχ :a04: αηδία έχετε καταντήσει πια
Ρε κοπελιά.... Σα κάπως δίκιο να έχουν οι ολίγον από βάρβαροι άνωθεν!!! χωρίς εμπειρία gsxr και r1??? επίσης με ύψος ένα μέτρο κι ένα μιλκο (είμαι 1,60...σε περνάω κατά ένα καπάκι από μιλκομπουκαλο) θέλει τεράστια κακαλα για να οδηγήσεις τέτοια εργαλεία!! ξεκίνα με κάνα cb κι ας μην είναι μουρατο.... αν δεν θες να δεις την δική σου μούρη να εφάπτεται του εδάφους σε χρόνο dt!!
ωωωωω επικό θρεντάκιον, επαναπατρίσθηκε η "φάνηκε η αρχοντιά μου". Τι λες??
Δεν το χάνω τούτο δω το θρέντ με τπτ λέμε!!
100 χιλιάδε δίσκοι!! και περιπλέον ίσως!
Καλά εσύ δεν τον είδες τον ρατσισμό????
Τι να πω ρπμ για μερικούς από σας που κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν.
Μπλιαχ :a04: αηδία έχετε καταντήσει πια
Λοιπον........................
Επειδη "ξεσκεπασε" ο vaska τις πραγματικες μου διαθεσεις θα το πω..........................................
-ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ GSXR ΕΠ ΟΥΔΕΝΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
ΒΡΕ ΚΟΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΒΡΕ ΚΟΝΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!!!!!!!!!!!!!!!
με ρυθμο ετσι;
:tooth:
Bob_o_mastoras
01/09/2014, 12:56
Παντως το να εισαι κοντος και ελαφρυς ειναι προτερημα για την οδηγηση supersport. Το να μην εχεις καθολου εμπειρια μαλλον ειναι μειονεκτημα.
Μπορει βεβαια να παρει φουλ εξοπλισμο, ενα 600αρι παλιο, να μπει στην πιστα σε σχολεια να μαθει και να μας βαλει γυαλια στο μελλον. Οταν δε ξερεις τιποτα εισαι πολυ πιο δεκτικος στη μαθηση, και αν τα μαθεις απο την αρχη σε σχολειο θα τα μαθεις σωστα.
Το R1 ειναι λιγο ψηλο.
Δοκιμασε -μεχρι να μαθεις μονο και μετα το πουλας- ενα VMax, νιτρο κατα προτιμηση που ειναι χαμηλο και ευκολο.΅
Μολις μαθεις να το ΣΤΡΙΒΕΙΣ τοτε χτυπα ενα 1000ςς τουρμπισμενο να περνας και τον Μαρκεζ σε ανηφορικο γλιστερο στροφιλικι....
:smokin:
Είσαι πορωμένη και αυτό είναι ωραίο μεν επικίνδυνο δε. Και εγώ για πρώτη μηχανή ήθελα το gsxr 1100 αλλά από τύχη δεν το πήρα και κατέληξα με ένα bandit 400. Είναι πιο εύκολο να ξεκινάς από χαμηλά (αν και το bandit ήταν και πάλι πολύ δυνατό) και όταν θα έρθει η στιγμή θα νιώθεις και πιο σίγουρη. Ninja 250 (έρωτας αν και δεν το έχω πάει βόλτα ποτέ το είδα σε πίστα και το λάτρεψα). Δεν προτείνω με τπτ gsxr και r1 για πρώτη μηχανή αλλά αν αποφασίσεις αυτό καλές βόλτες :beer:
ntinatina
01/09/2014, 16:33
Esu eksipniskia teo gtp ela na mou ta peis apo konda autaaa na sou spasw ta moutraaa kota!!!
taisteal
01/09/2014, 16:35
Esu eksipniskia teo gtp ela na mou ta peis apo konda autaaa na sou spasw ta moutraaa kota!!!
:eek::eek::eek:
:a014:
SHOOTER045
01/09/2014, 16:38
θα τον φερω δεμενο
ετοιμο για λιθοβολισμο
Τι ειναι το eksipniskia? :ninja:
Νταξ ρε κοπελια, αφου απ οτι βλεπω ανοικεις στην γκομενοκατηγορια "νομιζω οτι ολα τα μπορω, δε μασαω και χριστο δε καταλαβαινω" πανε παρε σουπερσπορτ χιλιαρι...
αλλα να ευχεσαι οταν θα σε μαζεψουν κομματια απ τα χωραφια, ο θανατος σου να εινα ακαριαιος και να μη ψυχοραγεις καμια 10ρια μερες στην εντατικη...
απορω παντως αφου το εχεις ηδη παρει αποφαση, τι σκατα μπηκες να ρωτησεις εδω μεσα και περιμενες και σοβαρη απαντηση....
εεεμα δεν αντεξα....
taisteal
01/09/2014, 16:57
Τι ειναι το eksipniskia? :ninja:
Το εξυπνακιας στα Ρωσικα...
:bawl:
Bob_o_mastoras
01/09/2014, 17:00
Γουσταρω τετοια δυναμικα κοριτσια! :)
:blush::blush::blush::flowers::flowers::flowers:
SHOOTER045
01/09/2014, 17:01
ελα την φαγατε
ενα ορθογραφικο λαθος εκανε
δεν νομιζω να μην καταλαβε οτι της τα ειπαμε για κακο
ουτε να μην εχει το μυαλο να παει κατευθειαν σε 750/1000
skylaros
01/09/2014, 17:54
Η αμέσως επόμενη ατάκα νομίζω θα είναι "ξέρετε ποιος είναι ο γκέμενός μου ρε " ? ... Πάρε 1000, πάρε 750, πάρε 600 πάρε τα βουνά, πες μας μόνο τα φράγκα που τα βρήκες :)
Πνίγηκα ρε μλκ Εξυπνίσκια, με πίνιξες σου λέω
Βλέπω φωτιά και τσεκούρι από τους μόντς και δεν με αρέσει καθόλου. Κρίμα να τι φάει κι αυτό ο έρεβος και τα απύθμενα σκότη.
skylaros
01/09/2014, 18:07
Ε αφού μέσα στον χαβαλέ είπαν και σωστά πράγματα. Δεν ακούει, από εκεί και πέρα καλούς δρόμους.
https://www.youtube.com/watch?v=5rdeEL1cU_c
amyroukai
01/09/2014, 18:12
Γατάκια...
https://www.youtube.com/watch?v=cnl-HC62zh0
Μπα!
Αστειευομαστε;Κοιτα μην βρεθεις και εσυ αλυσοδεμενος στον πατο κανενος καζανιου απο γαρο...........:tooth:
ελα την φαγατε
ενα ορθογραφικο λαθος εκανε
δεν νομιζω να μην καταλαβε οτι της τα ειπαμε για κακο
ουτε να μην εχει το μυαλο να παει κατευθειαν σε 750/1000
Καταρχήν ποιός είπε οτι πρόκειται για γυναίκα? :a01:
322477
:moutza: :uplate: :lol:
kostaskk
01/09/2014, 23:02
rg 500
Bob_o_mastoras
01/09/2014, 23:10
Μπα!
Αστειευομαστε;Κοιτα μην βρεθεις και εσυ αλυσοδεμενος στον πατο κανενος καζανιου απο γαρο...........:tooth:
Tι ειναι ο γαρος;;;
Tι ειναι ο γαρος;;;
Το μιγμα απο αλμη και γαλα οπου διατηρειται το τυρι (φετα).
Ρωτα τον taisteal αυτος ξερει............:lol:
Bob_o_mastoras
01/09/2014, 23:17
Αααα! :a55:
Το ειχα δει και στο θρεντ με τα κασερια και αναρωτηθηκα.
Θενξ
SHOOTER045
01/09/2014, 23:24
:bigcry:
Καταρχήν ποιός είπε οτι πρόκειται για γυναίκα? :a01:
Τεκμήριο αθωότητας
Μέχρι αποδείξεως του εναντίου
Αααα! :a55:
Το ειχα δει και στο θρεντ με τα κασερια και αναρωτηθηκα.
Θενξ
Παρακαλισκα.
Δεν κανει τιποτοφ!
taisteal
01/09/2014, 23:37
Μπα!
Εγω φταιω που μεταφραζω...
Ευχομαι να σε βρει και να σου τα σπασει τα μουτρα..
Και να σε περασει και απο πανω με το τζιξερ
:lol::lol::lol:
Εγω φταιω που μεταφραζω...
Ευχομαι να σε βρει και να σου τα σπασει τα μουτρα..
Και να σε περασει και απο πανω με το τζιξερ
:lol::lol::lol:
Και να με βρει θα με φτασει;
Αντε μεχρι τους κοιλιακους.........:D
sarimarina
02/09/2014, 00:13
Μου λειψατε ρε Μπιλακο (Vaska) !!! ίδιοι κι απαραλλαχτοι μείνατε!!! διαχρονικές αξίες!!!!
Lioulios
02/09/2014, 00:37
Που σε συ χαμένη !!!! Ε βέβαια ... Αφήνει ο πρίγκιπας ;
Γειά σου ρε Μαρίνα !!
Μου λειψατε ρε Μπιλακο (Vaska) !!! ίδιοι κι απαραλλαχτοι μείνατε!!! διαχρονικές αξίες!!!!
Ναι η αλήθεια είναι οτι είμαστε το ίδιο μαλακες (ίσως και λίγο περισσότερο) από όσο μας άφησες. Μη δούμε φουστάνι σε μηχανή ν αρχίσουμε τις εξυπνάδες.
amyroukai
02/09/2014, 07:51
Ναι η αλήθεια είναι οτι είμαστε το ίδιο μαλακες (ίσως και λίγο περισσότερο) από όσο μας άφησες. Μη δούμε φουστάνι σε μηχανή ν αρχίσουμε τις εξυπνάδες.
έλα, έχει και χειρότερα. όταν αρχίσουν τα στοιχήματα, τότε μπορείς να πεις ότι είναι όλα όπως τα άφησε...
έλα, έχει και χειρότερα. όταν αρχίσουν τα στοιχήματα, τότε μπορείς να πεις ότι είναι όλα όπως τα άφησε...
Το χάσαμε το 50άρι της ανηφοριάς πατριώτη γμτ.
;):bawl:
amyroukai
02/09/2014, 13:27
έπρεπε να έχω έρθει με το jimny, θα το είχα χαλαρότατα.
Το nick δεν αλλαξε............:p
nicksior
02/09/2014, 15:56
Γιατί να μην πάρει 1000ρι και ss και ότι γουστάρει?
Συχνά οι κοντές κρύβουν μεγάλες εκπλήξεις..
Εφ όσον φτάνει τα μασπιέ μπορεί και να οδηγήσει.
Ψυχή θέλει , που δεν είναι σίγουρο ότι διαθέτει ο κάθε κρεμανταλάς .
Και στο κάτω της γραφής το ξέρετε το κορίτσι ?
Άλλο 1,55 πρωταθλήτρια γυμναστικής και άλλο η ξαδέλφη σας στο χωριό .
Bob_o_mastoras
02/09/2014, 16:15
Οι κοντες ειναι οι πιο ωραιες. Εγω αυτο εχω να πω!
Γουσταρω!!!
τηλ σε π.μ. κοριτσια!
:D:D
Το nick δεν αλλαξε............:p
ατιμάντρας ρε Θόδωρε τι περίμενες??
Και ο Pedrosa είναι κοντός παρόλα αυτά είναι γιωτάς. Τι να κάνουμε, η κουλαμάρα δεν κοιτάει ύψη.
giannisfitros
02/09/2014, 19:36
yamaha fazer naked 600 , diversion 600 , mt 03 . mt 07
kawasaki er6 , z750
suzuki gsr 600
ducati monster
honda cbf, hornet , cb1000r
αυτα ειναι καπως καλα για μικρο υψος !!!
αυτα που σου αναφερουν τα παιδια εχουν ενα δικιο...
δεν μας λες λεπτομερειες...απλα μεγαλο κυβισμου...
μεταχειρισμενο ? καινουριο ? ποσα πολλα κυβικα? 600 ? 1000 ? 1300? ολα ειναι πολλα και εχουν χασμα μεταξυ τους.. σε ολους τους τομεις
γιατι χρηση το θες ? τι τιμη μιλαμε ? 2.000 euro ? 4.000 euro ? 10.000 euro
να βοηθησουμε θελουμε...αλλα δεν μας βοηθας:beer:
Και σε ενα πάρκο με σταυρούς αν πας γεμάτο ψυχές είναι.........
"μηχανες για γυναικα."
Mια και εξω...να τελειωνεις με ολες τις δουλειες
http://www.kitchenaid.com/shop/countertop-appliances-1/countertop-appliances-2/stand-mixers-3/-%5BKP26M1XGA%5D-404905/KP26M1XGA/
πολυμηχανημα.....και δεν εχεις κινδυνο να χτυπησεις.
billy of the R6
03/09/2014, 09:26
Λοιπόν εγώ έχω να πω το εξής ερωτευμένος με ss πήγα και πήρα πριν 2 χρόνια μια cbr 929 για πρώτη μηχανη με καμια απολύτως εμπειρια μετα απο 4 μήνες έφαγα γερή στουκα χάρις τον εξοπλισμό δεν επαθα τίποτα σοβαρό βέβαια δεν μπορούσα να κουνήσω το αριστερό μου χέρι για κάνα 2μηνο τώρα πρόσφατα αγόρασα μια r6
το θέμα είναι πώς αυτές οι μηχανές εκτός απο το επικίνδυνο γκάζι είναι και πολύ βάριες γι'αυτο σκέψου 2 φόρες τι θα κάνεις
Εγώ είμαι 1,60 και 62 κιλά αυτά! καλές βόλτες ότι και να πάρεις
"μηχανες για γυναικα."
http://www.kitchenaid.com/shop/countertop-appliances-1/countertop-appliances-2/stand-mixers-3/-%5BKP26M1XGA%5D-404905/KP26M1XGA/
Μην είσαι σίγουρος.....(παθών η κουμπάρα μου) :bawl:
Μην είσαι σίγουρος.....(παθών η κουμπάρα μου) :bawl:
θα εχει "αλλαες χάρες" τοτε...αμα δεν το εχει με την κουζινα...
ε....ΚΟΥΜΠΑΡΕ.... ;)
:D
θα εχει "αλλαες χάρες" τοτε...αμα δεν το εχει με την κουζινα...
ε....ΚΟΥΜΠΑΡΕ.... ;)
κρύβε λόγια ρε, μας βλέπουν :D
HelenKoR
03/09/2014, 19:41
"μηχανες για γυναικα."
Εσύ σε τι χρώμα το πήρες;
KAWAMANRIDER
03/09/2014, 20:59
:rotflmao::rotflmao::bawl::bawl::lol:
εχω λιωσει λεμε στο γελιο , απο τα καλυτερα θρεντ ever , τρελες ατακες :rotflmao::rotflmao:
πρεπει να παραδεχτεις οτι οι συμφορουμιτες εχουν τρελο χιουμορ παντως , ενα ακομα στοιχειο οταν μπαινεις στον κοσμο
της μοτο ή σε μοτοσυκλετιστικο φορουμ οπως ολοι μας , μπορει να πεσει πειραγμα και τρελος χαβαλες , μην στραβωνεις μ'αυτο , καλυτερες παρεες απο των μηχανοβιων δυσκολα θα βρεις ;)
τα παιδια πιο πανω ηδη σου εχουν απαντησει σοβαρα στα περισσοτερα , θα σου πω και ' γω λιγα ,
πριν παρεις οτιδηποτε σκεψου ενα πραγμα & μονο , η μηχανη ειναι ενεση ευτυχιας , ευτυχης με την μηχανη σου θα εισαι οταν πρωτα απ ' ολα εισαι ασφαλης , οταν γυρισεις σπιτι σου και ολα εχουν παει τελεια . χωρις πεσιμο , χωρις αγωνια , χωρις φοβο και πονο ;)
το πρωτο μηχανακι σου θα ειναι εκ των πραγματων ο πρωτος σου μοτοσυκλετιστικος ερωτας , ακομη και αν ειναι ενα ταπεινο 50αρι , η
μηχανη ενα πραγμα ζηταει μονο απο τον αναβατη της , να την αγαπαει και να την σεβεται , η υπερβολη και ο εγωισμος στην οδηγηση με μηχανη χαλανε το υπεροχο συναισθημα μιας απλης μοτοσυκλετιστικης βολτας με το οποιοδηποτε μηχανακι , εσυ να αγαπας αυτο που καβαλας , να το θυμασαι και οταν ακομα ανεβαινεις κυβικα και αλλαζεις μοτο να μην ξεχνας τις χαρες που σου προσφερε το προηγουμενο και ας ηταν υποδιεστερο ,
ισως τωρα μπορει να μην καταλαβαινεις αυτα που σου γραφω , αλλα σε καποια χρονια ευχομαι να εχεις τα ιδια και περισσοτερα συναισθηματα ,
μην μετρας τις μηχανες με κυβικα , εμφανιση κτλ , οι μηχανες εχουν ανεκτιμητη αξια γιατι ειναι πολλα και απεριγραπτα αυτα που μας προσφερουν ;) , ολες οι μηχανες εχουν ψυχη ............
322543
μην ξεχνας παντα κρανος - το λιγοτερο - και εξοπλισμο και σου ευχομαι πολλα καλα ευτυχισμενα και ασφαλη χιλιομετρα :beer:
Red Rider
03/09/2014, 22:17
:lol:
:beer:
skylaros
04/09/2014, 00:25
Νταξ φιλαράκι τα μισά να μου έλεγαν...
Ανοιξε βρε το κουτι να το δεις.....
Δωρο ειναι...μπας και ξεκολλησεις απο τα τουρκικα...
Τελικίσκια τι να πηρετίσκια η συντροφισκια;