View Full Version : μηχανες για γυναικα
ntinatina
25/08/2014, 02:51
kalispera
endiaferomai na parw mixani megalou kubismou alla den exw to katallilo upsos giana ftasw eimai (1.55) ti mporw na kanw?
α) 12ποντα
β) Πάρε σκούτερ
γ) 20 χιλιάδε δίσκοι
MG-KTiNoS
25/08/2014, 07:43
yamaha r6
α) 12ποντα
β) Πάρε σκούτερ
γ) 20 χιλιάδε δίσκοι
δ)ξεφουσκωσε τα λαστιχα :tooth:
Το αγορι απο πανω απαντησε .....
Αγαπητή Ntinatina, όταν μπαίνεις σε έναν χώρο και ζητάς πλΕροφορίες, κάνε πρώτα έναν κόπο να διαβάσεις μερικά πραγματάκια για το πως λειτουργεί αυτός ο χώρος και σε δεύτερο χρόνο κάνε και μια αναζήτηση. Ίσως, λέω ίσως να έχει ήδη απαντηθεί η απορία σου, οπότε και χρόνο γλυτώνεις και πιο σοφή γίνεσαι γιατί πήρες τις απαντήσεις που ήθελες σε πολύ λίγο χρόνο και δεν θα υποχρεωθείς ν' ανεχτείς εξυπνάκηδες σαν και του λόγου μου.
Αν μετά από την ανάγνωση των απαντήσεων έχεις ακόμα απορίες τις ποστάρεις σε νέο θρέντ και με χαρά να βοηθήσουμε.
Δεν μπορεί να υπάρξει σοβαρή απάντηση στην ερώτησή σου γιατί είναι πάρα πολύ γενική. Άλλα κυβικά θεωρώ εγώ μεγάλα και άλλα κάποιος άλλος για παράδειγμα και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω.
Διάβασε, γίνε πιο συγκεκριμένη στις ερωτήσεις σου, γράφε Ελληνικά για να μην στραβωνόμαστε να σε διαβάζουμε, , βάζε που και που κανένα κόμμα ή καμία τελεία όπου αυτό είναι απαραίτητο και έχεις κάνει μια καλή αρχή.
:wave2:
SHOOTER045
25/08/2014, 09:25
δ)ξεφουσκωσε τα λαστιχα :tooth:
Το αγορι απο πανω απαντησε .....
ε)βρες αγόρι με μεγάλη μηχανή....
ε)βρες αγόρι με μεγάλη μηχανή....
Ρε καραμήτρο, θέλει να είναι ανεξάρτητη λέμε.
SHOOTER045
25/08/2014, 09:30
Ας βρει έναν με μπουσα και ας προσαρμόσουν πάνω ένα side car με τιμόνι
Και αυτό ανεξαρτησία είναι
+1 σε όλα όσα είπε ο vaska.
ένα χαμηλό τσοπεράκι, ή γυμνό δεν σου κάνει σε ύψος....?
μερικές ιδέες σαν στυλ...
ψάχνοντας μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα...
honda bros
yamaha virago
ducati monster
MG-KTiNoS
25/08/2014, 09:38
Ας βρει έναν με μπουσα και ας προσαρμόσουν πάνω ένα side car με τιμόνι
Και αυτό ανεξαρτησία είναι
Έχεις πολύ συγκεχυμένη άποψη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Κάνεις κακές παρέες με φαίνεται....:rotflmao:
MG-KTiNoS
25/08/2014, 09:40
+1 σε όλα όσα είπε ο vaska.
ένα χαμηλό τσοπεράκι, ή γυμνό δεν σου κάνει σε ύψος....?
μερικές ιδέες σαν στυλ...
ψάχνοντας μπορείς να βρεις πολλά περισσότερα...
honda bros
yamaha virago Έχουν καταργηθεί από την εποχή που ο Μητσοτάκης έψαχνε γκόμενα...
ducati monster
:lol:
λέω...
SHOOTER045
25/08/2014, 10:03
Έχεις πολύ συγκεχυμένη άποψη για την ελευθερία και την ανεξαρτησία.
Κάνεις κακές παρέες με φαίνεται....:rotflmao:
Αν δεν μας κάνει κάποιος πλάκα( spam)
Τότε το κείμενο από μόνο του δεν βοηθάει,αντε το ύψος το βρίσκουμε κάπως (σέλα, αναρτήσεις κλπ )
Εμπειρία, γνώσεις από μεγάλη Μοτο?
20 χιλιάδε δίσκοι και περιπλέον
https://www.youtube.com/watch?v=SfsokWppABo
https://www.youtube.com/watch?v=TJKsFuBrbvA
https://www.youtube.com/watch?v=G95lC4IYsOs
ntinatina
25/08/2014, 11:02
Καλημερα!!! Οι μηχανες που με ενδιαφερουν περισσοτερο ειναι suzuki gsxr 750 i yamaha r1!!!! Προσφατα πηρα το διπλωμα εμπειρια δεν εχω αλλα μ αρεσουν αυτες οι μηχανες οχι οι μικρες απλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω λογο υψους κ μη εμπειριας!!!ευχαριστω πολυ για την προθυμια σας να βοηθησετε!!!!
χρονια τωρα η ιδια πλακα.........
κι εγω ειμαι γονος εφοπλιστη ψηλος ξανθος με πρασινα ματια γεροδεμενος αλλα δε βρισκω γυναικα ,τι να κανω;:cry:
Καλημερα!!! Οι μηχανες που με ενδιαφερουν περισσοτερο ειναι suzuki gsxr 750 i yamaha r1!!!! Προσφατα πηρα το διπλωμα εμπειρια δεν εχω αλλα μ αρεσουν αυτες οι μηχανες οχι οι μικρες απλα δεν ξερω αν θα τα καταφερω λογο υψους κ μη εμπειριας!!!ευχαριστω πολυ για την προθυμια σας να βοηθησετε!!!!
GSXR750;;; R1;; και δεν έχεις καθόλου εμπειρία και απλά σου αρέσουν οι συγκεκριμένες;;; μας δουλεύεις....ναι; :rolleyes: τα μΕχανάκια αυτά θέλουν ΕΜΠΕΙΡΑ χέρια για να τα πας και να μην σε πάνε.... διάβασε πρώτα τι σόι είναι αυτά και ξαναμιλάμε...
πάρε για αρχή κανένα μεταχείρω 250αρακι, μάθε να το πηγαίνεις, μάζεψε εμπειρία και εδώ είμαστε να το ξανασυζητήσουμε....
Α! και πούσαι, ΠΑΝΤΑ κρανάκι.....:wave2:
κι εγω ειμαι γονος εφοπλιστη ψηλος ξανθος με πρασινα ματια γεροδεμενος αλλα δε βρισκω γυναικα ,τι να κανω;:cry:
Να γίνεις gay το σκέφτηκες; :p
:hmm:
spyrakos35
25/08/2014, 11:26
αν ήσουν μελαχροινος με γαλανά, ίσως κάτι να κανες...
τα πράσινα μάτια τα έχουν κατοχυρώσει οι καράφλες.....
Είναι που δεν έχεις "θεληματικό πηγούνι" κι " έντονα ζυγωματικά" ρε φίλε και γι' αυτό δεν σταυρώνεις γυναίκα.
Ρε κάτι απορίες που έχουν μερικοί μερικοί. Εμπλουτίστε λίγο τις γνώσεις σας, πλατύνετε λίγο τους ορίζοντές σας, διαβάστε και κανένα Άρλεκιν. Αμάν πιά!!
αν ήσουν μελαχροινος με γαλανά, ίσως κάτι να κανες...
τα πράσινα μάτια τα έχουν κατοχυρώσει οι καράφλες.....
Να υποθεσω οτι εχεις ιδία πειρα.........
spyrakos35
25/08/2014, 11:33
Να υποθεσω οτι εχεις ιδία πειρα.........
μόνο με αποδείξεις μιλάω εγώ....
MG-KTiNoS
25/08/2014, 11:39
Κοίτα εγώ έχω φαρμακείο μη χαθούμε 10% στα φάρμακα και 20% στα παραφαρκευτικά για τα παιδιά του μοτό
Εγω δεν δινω προσφορα γιατι θα με πειτε μακαβριο.............
PetranGR
25/08/2014, 11:55
ήμουν και εγώ εδώ.
Μην ανησυχείς κοπέλα μου,άσε τους να λένε είναι γερό λύκοι.Πάνε πάρε,ότι θες.Απλά; θα καταντήσεις σαν εμένα .
ΧΑΧΑΧΑΧΑ!
ntinatina
25/08/2014, 12:09
Προσπαθω να βρω μια λυση και με ενδιαφερει οι γνωμη των αγοριων γιατι οσο να ναι ξερουν πολλα για μηχανες αλλα βλεπω οι περισσοτεροι εδω θελουν να κανουν χαβαλε!!!
PetranGR
25/08/2014, 12:12
Προσπαθω να βρω μια λυση και με ενδιαφερει οι γνωμη των αγοριων γιατι οσο να ναι ξερουν πολλα για μηχανες αλλα βλεπω οι περισσοτεροι εδω θελουν να κανουν χαβαλε!!!
αν δεν θέλεις χαβαλέ για να μην αναλύσω πολλά πράγματα.
Ξεκίνα απο 125-250 κιβ. και μετά τα λέμε για R1/GSXR.
Δεν είναι μικρές ή συγχωρούν λάθη αυτές οι μηχανές,και στην τελική άλλο αν πέσεις με 250 κιβ. που θα πιάσει παράδειγμα τα 60 σε 6-7 δευτ. και άλλο με το R1/GSXR που ακόμα δεν έχουν ξυπνήσει σε αυτά τα χλμ. εν ταχεία στα γράφω,υπάρχουν πάρα πολλά που πρέπει να κοιτάξεις πρώτα.
βλεπω οι περισσοτεροι εδω θελουν να κανουν χαβαλε!!!
Γιατί, εσύ μιλάς σοβαρά;
:rotflmao:
ntinatina
25/08/2014, 12:18
Ενοειταιι πως μιλαωω σοβαραα δεν θα εχανα το χρονο μου να μπαινω εδω και να κανω χαβαλεε καταλαβες;
R1 πάρε. Μια χαρά μοτό. Απλά να υπολογίζεις και ακριβά περιφερειακά όπως τεφλον σύνδεσμοι , βίδες τιτανίου και συσκευή lazarov Δεν σου κάνω χαβαλέ γιατί θεωρώ δεδομένο πως αυτή θα είναι η συνέχεια.
η αληθεια ειναι οτι ειμαστε λιγο <<τρελα>> αγορια και μας βγαινει περισσοτερο οταν ακουμε παπάτζες:a30::a30:
Δωστε ρε παιδια μια σοβαρη απαντηση στην γυναικα..
322261
Γιατί, εσύ μιλάς σοβαρά;
:rotflmao:
Πάει ένας τύπος σε ένα συνεργείο με ένα Zastava σαραβαλιασμένο. Τον πλησιάζει ο μάστορας και του λέει:
- "Τι θέλετε;"
- "Ακου φίλε του λέει, θέλω να φτιάξεις το παρμπρίζ, τους προφυλακτήρες να βάλεις immobilizer/sun-roof/αυτόματο κλείδωμα, ηλεκτρικούς καθρέφτες, ABS και οπωσδήποτε κλιματισμό".
- "Έγινε", του λέει ο μάστορας.
- "Σε πόση ώρα να έρθω να το πάρω"; του λέει ο πελάτης.
- "Έλα σε κανένα μισάωρο", του λέει ο μάστορας.
- "Μη λες μαλακίες", του λέει ο πελάτης.
- "Εσύ άρχισες πρώτος..."
:smokin:
Ενοειταιι πως μιλαωω σοβαραα δεν θα εχανα το χρονο μου να μπαινω εδω και να κανω χαβαλεε καταλαβες;
Α, ΟΚ, sorry παρεξήγησις.
Προκειμένου να λάβεις τη βοήθεια που θέλεις τότε, θα πρέπει να δώσεις κάποιες περαιτέρω πληροφορίες.
Το να φέρεις μια μοτοσικλέτα όσο γίνεται πιο κοντά στα μέτρα σου είναι σχετικά απλό, ρυθμίζοντας κατάλληλα τις αναρτήσεις.
Για να προτείνει όμως κάποιος σωστές ρυθμίσεις για την ανάρτηση της μοτοσικλέτας, θα πρέπει να γνωρίζει το βάρος που αυτές καλούνται να διαχειριστούν.
Επομένως θα πρέπει να γράψεις πέρα από το ύψος και το βάρος σου αλλά και την αναλογία αυτού του βάρους (χοντρικά) πάνω και κάτω από τη μέση. Δεδομένου πως τα superbikes στα οποία προσανατολίζεσαι οδηγούνται κατά κανόνα "σκυφτά" η κατανομή του βάρους του αναβάτη επηρεάζει σημαντικά τις ρυθμίσεις.
Μπορείς να διαβάσεις και το σχετικό άρθρο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=12418) του συντοπίτη σου Oldman (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=10991), ο οποίος (εικάζω) δε θα διστάσει και να σε βοηθήσει μέσω π.μ.
Εαν δεν κανεις πλακα ....
Ουτε καν να το σκεφτεις για τις μηχανες που θες.
Ο συνδυασμος υψους και μη εμπειριας ειναι πολυ επικυνδινος. Να στο πω απλα, ουτε καν θα τις ξεκινησεις.
Εαν θελεις ξεκινα με κατι πολυ μικρο. Κανα παπι/σκουτερ θα ελεγα.
ntinatina
25/08/2014, 12:38
Οσο για το βαρος μου ειμαι 50 κιλα κ απ οσο ξερω το gsxr ειναι περιπου στα 205 κιλα!!!απο τις περισσοτερες γνωμες που πηρα αναγκαστικα πρεπει να ξεκινησω απο κατι μικρο :( :(
PetranGR
25/08/2014, 12:38
https://www.youtube.com/watch?v=UT10C2fcDq8
μόνο η 1η ... δύσκολα .. σε βλέπω...
παρότι για το ύψος σου θα κουμπώσεις ακριβώς στην θέση οδηγήσης...
Bob_o_mastoras
25/08/2014, 13:02
:a55::hmm::rolleyes:
Μαλιστα... Gsxr 750 και R1...
:bawl::wave2:
Trolling probability: 100%
Black Diamond
25/08/2014, 13:04
cbr125 cc και ανα 2 χρόνια ανέβαινε κυβικά. Αν δεν έχεις εμπειρία που λες τότε και τα "μικρά" μια χαρά -γρήγορα- θα σου φαίνονται. ξεκίνα απο εκεί μη φας και κανα άνθρωπο ( με όλο τον σεβασμό). Δεν αναφέρω καν το budjet που θες για αγορά supersport μεγάλου κυβισμού, συντήρησης και σαφώς άριστου εξοπλισμού. Πάρε το μικρό και κάνε ένα σχολείο (california riding school πχ). βρες παρέα και γράψε χιλιόμετρα. όλα έρχονται στην ώρα τους. πες μας που κατέληξες.
cbr125 cc και ανα 2 χρόνια ανέβαινε κυβικά. Αν δεν έχεις εμπειρία που λες τότε και τα "μικρά" μια χαρά -γρήγορα- θα σου φαίνονται. ξεκίνα απο εκεί μη φας και κανα άνθρωπο ( με όλο τον σεβασμό). Δεν αναφέρω καν το budjet που θες για αγορά supersport μεγάλου κυβισμού, συντήρησης και σαφώς άριστου εξοπλισμού. Πάρε το μικρό και κάνε ένα σχολείο (california riding school πχ). βρες παρέα και γράψε χιλιόμετρα. όλα έρχονται στην ώρα τους. πες μας που κατέληξες.
Ελπιζω οχι σε κανενα χωραφι...........
iliasfyntanidis
25/08/2014, 13:09
Α, ΟΚ, sorry παρεξήγησις.
Επομένως θα πρέπει να γράψεις πέρα από το ύψος και το βάρος σου αλλά και την αναλογία αυτού του βάρους (χοντρικά) πάνω και κάτω από τη μέση. Δεδομένου πως τα superbikes στα οποία προσανατολίζεσαι οδηγούνται κατά κανόνα "σκυφτά" η κατανομή του βάρους του αναβάτη επηρεάζει σημαντικά τις ρυθμίσεις.
Μπορείς να διαβάσεις και το σχετικό άρθρο (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=12418) του συντοπίτη σου Oldman (http://www.moto.gr/forums/member.php?u=10991), ο οποίος (εικάζω) δε θα διστάσει και να σε βοηθήσει μέσω π.μ.
Επίσης μπορείς να βάλεις και φωτογραφία,αυτό θα βοηθούσε περισσότερο.
Βασικά πρέπει να μας βάλεις και μια φωτογραφία σου για να κρίνουμε τι μηχανάκι να σου προτείνουμε, να δούμε τι σου πάει...
https://www.youtube.com/watch?v=izt1NQUUaJY
δηλαδη υπαρχουν σοβαρες απαντησεις στο θεμα:
γυναικα με σωματικη διαπλαση δεκαχρονου θελει για πρωτο μηχανακι R1
:bawl:
SHOOTER045
25/08/2014, 13:28
Η Yamaha βγάζε μικρό 125
Που το ονομάζει yzf και χρωματικα μοιάζουν. ξεκινά με κάτι τέτοιο ας πούμε
Η Suzuki κάτι σε τζιξερ δεν έχει μικρό, μόνο κάτι παπιά που χρωματικα παραπέμπουν σε τζιξερ
Μπά............μην είσαι τόσο σίγουρη, αρκετοί ψάχνουν και για γκόμενα
Η Yamaha βγάζε μικρό 125
Που το ονομάζει yzf και χρωματικα μοιάζουν. ξεκινά με κάτι τέτοιο ας πούμε
πολύ καλή συμβουλή, όπως και το cbr250 και το ninja250. Μηχανές που μοιάζουν πάρα πολύ με το στύλ που της αρέσει, αλλά με λιγότερο επικίνδυνα κυβικά και ιπποδύναμη...
Επί του θέματος επίσης, όποιος πιστεύει ότι είναι troll το θέμα και το ρώτημα, μπορεί να μην απανήσει και ας μοιραστεί και τις αμφιβολίες του.
Όμως αγενείς τροποι και απαντήσεις νομίζω ότι μειώνουν το ίδιο το επίπεδο του φόρουμ....
Δεν καταλαβαίνω μερικοί, στην αδερφή σας ή στην κόρη σας θα σας φαινόταν ωραίο να της απαντάνε έτσι....?
Pan (dvs)
25/08/2014, 13:50
ntinatina
Η αφροκεμα του φορουμ ασχοληθηκε πολυ σοβαρα με το θεμα σου και σου εδωσε σοβαρες απαντησεις αλλα με λαθος τροπο.Υπαρχουνε μελη που εχουνε καιρο να πηδηξουνε,μελη που προσπαθουνε χρονια να βρουνε γκομενα αλλα με τετοιο μυαλο δεν......,αλλοι που βλεπουνε σκαθαρια και πρασσινιζουνε απο το κοκο τους.Δειξε υπομονη και κατανοηση.
Ελπιζω καποια στιγμη να σοβαρευτουνε και να σου προσφερουνε τις τεραστιες γνωσεις τους στο συγκεκριμενο θεμα.
Μεχρι τοτε ομως.......................................
spyrakos35
25/08/2014, 13:50
Μπά............μην είσαι τόσο σίγουρη, αρκετοί ψάχνουν και για γκόμενα
Ειπε ο "σουδειξωτηνμπανιέραμου"......
για πρωτο μηχανακι R1
Γι' αυτό λέγεται R1, χαλλόου...
Μετά παίρνεις R2, R3 και πάει λέγοντας.
akis_trevor
25/08/2014, 14:09
Γι' αυτό λέγεται R1, χαλλόου...
Μετά παίρνεις R2, R3 και πάει λέγοντας.
:bawl::bawl:
Λοιπόν, αν δεν είσαι τρολλάκι, και θέλεις σοβαρή απάντηση πρέπει να μας δώσεις τα εξής στοιχεία:
- Τι εμπειρία έχεις σε οδήγηση μηχανών.
- Τι κατηγοριας δίπλωμα έχεις.
- Ποιά θα είναι η χρήση της μηχανής (πόλη, εκδρομές, να κουβαλάς τα ψώνια απο το σουπερμάρκετ, πίστα, ξέρω γω τι).
- Ποιές κατηγορίες μηχανών σε τραβάνε και γιατί (γιατί το θές το ρημάδι το R1; ).
- Φυσικά/σωματικά χαρακτηριστικά (αυτά μας τα έδωσες ήδη...).
- Καινούργιο ψάχνεις ή μεταχειρισμένο;
- Και βέβαια, πόσα χρήματα έχεις/θέλεις να διαθέσεις...
Αυτά...
Όπως λοιπόν, καταλαβαίνεις (αν βεβαίως ΔΕΝ μας τρολλάρεις....) ΟΛΟΙ εδώ σου λέμε ότι αυτό που πας να κάνεις είναι, απλά, αυτοκτονία και καλά να φας μόνη το κεφάλι σου, (δικό σου είναι....) μην φας και κανενός άλλου είναι το θέμα.
κάνε, αν πράγματι, αγαπάς τις μηχανές ότι είπαμε όλοι εδώ (έστω με λάθος τρόπο μερικοί, ένεκα η ζέστη) ξεκίνα με ένα μικρό (μεταχείρω, βεβαίως) και σταδιακά ανεβαίνεις.
Άλλωστε αν δεν κάνω λάθος δεν νομίζω να έχεις το απεριόριστο δίπλωμα, ναι;
Και όπως είπα πιο πάνω στο άλλο ποστ μου, παντού και πάντα κράνος και τα μάτια οχι 14 αλλά 1014 είναι ζούγκλα εκεί έξω, για τις μηχανές.
Και, τέλος, εγώ έχω γκόμενα.....δεν χρειάζομαι άλλη :D
SHOOTER045
25/08/2014, 15:04
Λοιπόν, αν δεν είσαι τρολλάκι, και θέλεις σοβαρή απάντηση πρέπει να μας δώσεις τα εξής στοιχεία:
- Ποιά θα είναι η χρήση της μηχανής (πόλη, εκδρομές, να κουβαλάς τα ψώνια απο το σουπερμάρκετ, πίστα, ξέρω γω τι).
- Ποιές κατηγορίες μηχανών σε τραβάνε και γιατί (γιατί το θές το ρημάδι το R1; ).
2
Αυτά...
Έτσι όπως τα λες είναι γέροντα
Όχι σαν μερικούς μερικούς.....
Στην τελική και ο pedrosa στα κιλά και στο μπόι της είναι, αλλά το στιβει το. RC 211/212/213 κλπ κλπ
Μόνο που δεν ξεκίνησε με αυτό...:D
ntinatina
25/08/2014, 15:17
Εχω οδηγησει μονο παπακι και μου φανηκε πολυ ευκολο αλλωστε ξερω πως το βαρος σου δεν παιζει ρολο για μεγαλες μηχανες παιζει η εμπειρα την οποια δεν την εχω κ εχω αμφιβολιες και δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω παρολο που μ αρεσει πολυ η αδρεναλινη!!! Οσους μου απαντησαν με σοβαροο τροποο τους ευχαριστωω πολυυ!!!
Greenthing
25/08/2014, 15:22
η ηλικια σου ποια ειναι? οταν λες οδηγησα παπακι εννοεις ειχες η απλα το ειχες κανει βολτα? παντως ειναι προτιμοτερο να ξεκινησεις απο τα μικρα για να ανεβεις...
Δεν εχω δει καμια σκαλα που το πιο ψηλο σκαλι να ειναι το πρωτο.. :beer:
Εχω οδηγησει μονο παπακι και μου φανηκε πολυ ευκολο αλλωστε ξερω πως το βαρος σου δεν παιζει ρολο για μεγαλες μηχανες παιζει η εμπειρα την οποια δεν την εχω κ εχω αμφιβολιες και δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω παρολο που μ αρεσει πολυ η αδρεναλινη!!! Οσους μου απαντησαν με σοβαροο τροποο τους ευχαριστωω πολυυ!!!
Και εγω απο παπί ξεκίνησα....
Η απειρία και η αδρεναλίνη δεν είναι και ότι καλύτερο ξέρεις.... Γεμάτα καντήλια είναι οι δρόμοι απο την αδρεναλίνη.
Απο κεί και πέρα ότι σε φωτίσει ο Θεός....
Bob_o_mastoras
25/08/2014, 15:27
η ηλικια σου ποια ειναι? οταν λες οδηγησα παπακι εννοεις ειχες η απλα το ειχες κανει βολτα? παντως ειναι προτιμοτερο να ξεκινησεις απο τα μικρα για να ανεβεις...
Δεν εχω δει καμια σκαλα που το πιο ψηλο σκαλι να ειναι το πρωτο.. :beer:
:nono:
Κι'ομως φιλε μου. Ιδου:
322263
taisteal
25/08/2014, 15:29
:plaf:
SHOOTER045
25/08/2014, 15:29
Καρντασινα μ
Λίγο η πλάκα λίγο το σοβαρό, αν δεις και παρόμοια θέματα που τα ξεκίνησαν άντρες τις ίδιες απαντήσεις είχαν
Μην σκας
Σίγουρα κανείς δεν θέλει το κακό σου, ούτε θα κερδίσουν, ούτε θα χάσουν αν πάρεις R1
Αλλά ζητώντας συμβουλές για το αν πρέπει η όχι να ξεκινήσεις την διτροχη καριέρα σου με ένα R1 η με ένα 750 τζιξερ, σχεδόν όλοι ήταν αρνητικοί
Αν ήσουν αγωνιαρα, ποίο έμπειρη, κλπ και το θέμα ήταν R1 vs GSXR τότε οκ
ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΠΡΏΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
Greenthing
25/08/2014, 15:34
:nono:
Κι'ομως φιλε μου. Ιδου:
322263
ενταξει με ισοπεδωσες :lol:
αλλα αυτο ειναι σκαλι οχι σκαλα :beer:
R1 πάρε. Μια χαρά μοτό. Απλά να υπολογίζεις και ακριβά περιφερειακά όπως τεφλον σύνδεσμοι , βίδες τιτανίου και συσκευή lazarov Δεν σου κάνω χαβαλέ γιατί θεωρώ δεδομένο πως αυτή θα είναι η συνέχεια.
Αισιόδοξο σε βρίσκω. Για να βάλει κάποιος Λαζάροφ πρέπει να υπάρχει άκρο.
Βέβαια μπορεί να κάνει την έκπληξη, να το πάρει το μηχανάκι, να ξεκινάει από στάση με 1 κουμπωμένη και το 1 πόδι στο μαρσπιέ, το άλλο στην άσφαλτο και καβαλήσει αφού ξεκινήσει η μοτο.
Μπορεί να είναι ταλέντο η κοπέλα κι εμείς να την ειρωνευόμαστε.
Αυτά...
Σιγά ρε μάστορα μη σου πει και τι Νο σουτιέν φοράει. Μηχανάκι θέλει να πάρει, άλλο τι φαντασιώνεσαι εσύ και άλλο πράγμα η αλήθεια.
Και, τέλος, εγώ έχω γκόμενα.....δεν χρειάζομαι άλλη :D
Σιγουράκι?? Φωτο παίζει?? Όχι για μένα, για το αρχείο μου τη θέλω.
Σιγουράκι?? Φωτο παίζει?? Όχι για μένα, για το αρχείο μου τη θέλω.
Φωτό παίζουν πολλές από όλες τους (3 είναι....) αλλά βρίσκονται στα αυστηρώς κλειδωμένα αρχεία μου στο κινητό (δεν φαίνονται πουθενά στην galery για τον φόβο των Ιουδαίων :cool: ) :D
Φωτό παίζουν πολλές από όλες τους (3 είναι....) αλλά βρίσκονται στα αυστηρώς κλειδωμένα αρχεία μου στο κινητό (δεν φαίνονται πουθενά στην galery για τον φόβο των Ιουδαίων :cool: ) :D
Αντρόιντ να υποθέσω??
Δώσε αριθμό τηλεφώνου και τ' άλλα άστα σε μένα. Κάθε τι κλειδωμένο και απαραβίαστο είναι "το ίρτζι μου" που έλεγε και ο μεγάλος Βέγγος.
Στείλε πμ. Περιμένω.
:D
Bob_o_mastoras
25/08/2014, 16:05
Ελπιζω να μην διαβαζουν μοτο.γρ.
Αν και ψαχνωντας τα σαϊτ που εχει επισκευτει θα μπορουσαν ευκολα να βρουν το ποστ αν ειναι λιγο τσακαλια και ψαχνονται. Και μετα...
:pantofla::a26::vava:
:tooth::tooth::tooth:
SHOOTER045
25/08/2014, 16:05
Θα ανοίξουμε ένα θέμα σχετικό
<Γ@μιστες vs πισωγλεντηδων>:-D:-D:-D
ntinatina
25/08/2014, 16:07
Αν αφησουμε στην ακρη τις μεγαλες για αρχη...για κατι πιο μικρο αλλα εντυπωσιακο ποιο θα μου προτεινατε;και επισης ξερεται καμια καλη σελιδα που πουλανε μεταχειρισμενα;
Greenthing
25/08/2014, 16:29
kawasaki ninja 250 η 300 ομορφο και καλο για πρωτο...
doctoras
25/08/2014, 16:55
Αν αφησουμε στην ακρη τις μεγαλες για αρχη...για κατι πιο μικρο αλλα εντυπωσιακο ποιο θα μου προτεινατε;και επισης ξερεται καμια καλη σελιδα που πουλανε μεταχειρισμενα;
honda cbr125, yamaha yzf125, ktm duke 125
ολοκληρωμένες μοτοσυκλέτες αναλόγου badget ελαφριές κατασκευές (εώς 140kg) και κατάλληλες για όλες τις χρήσης ακόμη και για πίστα ότι πρέπει για την περίπτωση σου, απέφυγε τα 250cc λόγο βάρους κυρίως (+30 κιλά απο τα 125cc)
εάν θέλεις να μάθεις γρήγορη οδήγηση μη περιμένεις να μάθεις από μόνη σου αλλά να κατευθυνθείς άμεσα σε σχολή ασφαλούς οδήγησης όπως το california superbike school όπως και άλλες αντίστοιχες
επίσης υπολόγιζε στο κόστος αγοράς, κράνος, μπουφάν, γάντια, μπότες,ζώνη μέσης παντελόνι εγνωσμένης αξίας
προχώρα με αυτά και τα ξαναλέμε
καλή αρχή
www.car.gr και δωστου να καταλαβει στο ψαξιμο..
Honda vtr 250 θα σου προτεινα εγω μικρο και εντυπωσιακο..;)
Σιγά ρε μάστορα μη σου πει και τι Νο σουτιέν φοράει. Μηχανάκι θέλει να πάρει, άλλο τι φαντασιώνεσαι εσύ και άλλο πράγμα η αλήθεια.
Α εγώ δε φαντασιώνομαι τίποτα, τα αφήνω για άλλους αυτά, ελεύθερα!
SHOOTER045
25/08/2014, 17:23
Αν μας πεις και το μπάτζετ σου,οπως και τι είδους χρήση Θέλεις να κάνεις
Θα σου προτείνουμε και μηχανάκια
Αν μας πεις και το μπάτζετ σου,οπως και τι είδους χρήση Θέλεις να κάνεις
Θα σου προτείνουμε και μηχανάκια
Σου είπε το κορίτσι.... R1 και δεν συμμαζεύεται....
Αφήστε τα αυτά τα κασόνια και προτείνετε κανα turbobusa..... :a01:
κοπελια...... (αν εισαι κοπελια)
δεν χρειαζεται να χαλιεσαι και να μου τη λές προσωπικα και ιδιωτικα με μυνημα
απλα να ξερεις οτι δεν μπορεις να παρεις σοβαρη απαντηση σε γελοια ερωτηση
κι αν οντως πας για μηχανη καλα χλμ σε οτι κι αν διαλεξεις;)
ntinatina
25/08/2014, 19:48
κοπελα ειμαι και αν αυτα που λεω σου φαινονται γελοια απλα μην απαντας ασχολησου με κατι αλλο και οχι με τις γελοιες ερωτησεις το πιασες?οσο για τους υπολοιπους σας ευχαριστω πολυυ για την βοηθεια σας με διευκολυνατε πολυυυ ¨)
PetranGR
25/08/2014, 21:19
ωραία τότε πάρε Ninja 250 και τα λέμε όταν το πάρεις,κράνος ε...
KotsosDR
25/08/2014, 21:39
322280
SHOOTER045
25/08/2014, 21:53
Αυτό το έπαιρνα και εγώ
Αυτό το έπαιρνα και εγώ
Συμφωνώ απόλυτα!
SHOOTER045
25/08/2014, 22:31
Συμφωνώ απόλυτα!
<Να έχει ο μπαμπάς, και του παιδιού να μην του δίνει... >
Eχω πετάξει χαρταετό μπορώ να πιλοτάρω F16? και το ρωτάει και γυναίκα μμμμ :a014::a014:
troll ξεtrol φάση έχει.
Καλως ήρθες Ντονατελάκι!:)
SHOOTER045
26/08/2014, 00:34
κοπελα ειμαι και αν αυτα που λεω σου φαινονται γελοια απλα μην απαντας ασχολησου με κατι αλλο και οχι με τις γελοιες ερωτησεις το πιασες?οσο για τους υπολοιπους σας ευχαριστω πολυυ για την βοηθεια σας με διευκολυνατε πολυυυ ¨)
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?fs=1&category=223&make=&variant=&price-from=%3E100&price-to=®istration-from=%3E2004®istration-to=%3C2014&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=%3E100&engine_size-to=%3C350&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=&gearbox_type=&kteo=&sort=&rg=&radius=&postcode=&modified=&hi=&st=&offer_type=sale
καπου μεσα σε αυτες τις σελιδες εισαι
*ΠΡΟΣΟΧΗ*
συνηθως αυτα τα παιρνουν πιτσιρικαδες
που σημαινει πολυ πιωμα και σκισιμο
ενδελεχης ελεγχος προ της αγορας
για οτιδηποτε αλλο εδω ειμαστε
Lioulios
26/08/2014, 01:04
Aν το φυσάς ....Πάρε το ΚΤΜ της πιο πάνω φωτό και θα είσαι και ωραία και μοιραία . (Δεν το έχει πολύς κόσμος και θα διαφέρεις κιόλας ...Είσαι και κοπέλα ...Ένα παραπάνω .
Όλοι θα λένε ¨αυτή με το ΚΤΜ¨ και μπορεί να γίνεις και φίρμα ) .
Στην Πάτρα ήταν-είναι μια με ένα δούκα και όλοι την ήξεραν
Καταρχήν είναι μικρό , αλλά και δυνατό . Όχι πολύ παραπάνω δυνατό από αυτό που χρειάζεσαι ... Αλλά παραπάνω σίγουρα . Θέλει πολύ προσοχή και καλό θα ήταν αν το πάρεις να πας σε καμια πίστα που υπάρχουν ωραιότατοι δάσκαλοι που σου μαθαίνουν διάφορα ωραία . Στριψίματα , ανοίγματα , φρεναρίσματα ...και μετά γίνεσαι καλύτερος οδηγός
Αν δεν το φυσάς πάρε κανα ΄125άρι ή 250άρι Γιαπωνέζικο .
Αν πάρεις κάτι μεγαλύτερο , θα πεθάνεις . Κρίμα είναι .
Red Rider
26/08/2014, 11:26
Αν πάρεις κάτι μεγαλύτερο , θα πεθάνεις . Κρίμα είναι .
Μακάβριος! :cry::lol:
Υγ. Το ΚΤΜ φαίνεται κακάσχημο.
παμε για 500 ποστ τι λετε;:a014:Παρε R1 κοπελια αν σου αρεσει εμενα μου περισσεύει!
eimai (1.55) ti mporw na kanw?
Αφου δεν πρόσεχες και εβγαινες στην πάχνη το πρωί, τωρα τπτ...
Αφου δεν πρόσεχες και εβγαινες στην πάχνη το πρωί, τωρα τπτ...
Επιστρέψαμε ανανεωμένοι και αρχίσαμε να λέμε χαζά???
Άσε ρε το κορίτσι ήσυχο, το θρεντ έχει πολύ λίγα βιουζ ακόμα. Αν είναι να κάνουμε κάτι ας το κάνουμε σωστά και με μεγάλη τηλεθέαση
:smokin:
SHOOTER045
26/08/2014, 14:07
103
102
101
Θολο έλεγχω....
kalispera
endiaferomai na parw mixani megalou kubismou alla den exw to katallilo upsos giana ftasw eimai (1.55) ti mporw na kanw?
ΓΟΒΑ ΣΤΙΛΛΕΤΟ..............
Καί σκαμπώ...!!!
Από κάτι τέτοια θέματα φαίνεται η απουσία του ego_o_idios...
SHOOTER045
26/08/2014, 21:20
Τα φρέσκα δεν του αρέσουν
Περίμενε μερικά χρονάκια
iliasfyntanidis
26/08/2014, 21:23
Μέτωπο εκκλησάκι
kalispera
Μια φωτό με μπικίνι θα βοηθούσε τα μάλα για να σε συμβουλέψουμε σωστά... :D
Τα φρέσκα δεν του αρέσουν
Περίμενε μερικά χρονάκια
xaxaxax
μηχανες για γυναικα
Αμα σου πω οτι καμια διτροχη δεν μου ηρθε στο μυαλο;...
:D