View Full Version : Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;
pipe_smoker
27/09/2014, 18:28
να μεταφερθεί στα ανέκδοτα παρακαλώ....
Καθολου ανεκδοτο Σπυρο.
Δεν ξερω πως ακριβως το εννοει ο φιλος μιας και ειναι λιγο ασαφες το νοημα του ποστ του αλλα αν λεει αυτο που καταλαβαινω, συμφωνω.
Εχουμε γεμισει καμερες (κι εδω κι εξω) και τα προστιμα, εκτος απο 25ποντα παλουκια στον κwλο λογω του οικονομικου, ειναι και κατι πολυ χειροτερο αν ο αλλος χασει το διπλωμα του και δεν μπορει να κυκλοφορησει, να παει στη δουλεια του κλπ για Χ μηνες.
Ειναι ενας καποιος ανασταλτικος παραγοντας να σκεφτεσαι το ποσο θα ανοιξεις το γκαζι ξεροντας οτι ενα πρωι μπορει να ξυπνησεις και να σου εχει φερει ο ταχυδρομος γραμματακι που θα σε προσκαλουν για καφεδακι στην τροχαια της γειτονιας σου.
Ποσο μαλλον με μηχανακι που με ενα κλικ του καρπου εχεις παραβιασει τον μισο ΚΟΚ, και συνηθως αυτα που εχουν αυτο το κουσουρι, εχουν και το χαρακτηριστικο να σε "προκαλουν" να υποκυψεις στον πειρασμο.
Το:
-θελω να παρω ss
-εισαι σοβαρος μωρε? που θα το πας?
δε νομιζω οτι το λενε μονο γιατι δε βολευει για καθε μερα στους σκατενιους ελληνικους δρομους.
Ταπεινη μου αποψη.
Το:
-θελω να παρω ss
δε νομιζω οτι το λενε μονο γιατι δε βολευει για καθε μερα στους σκατενιους ελληνικους δρομους.
Ταπεινη μου αποψη.
To αυτό.....:beer:
Δεύτερο , λόγο το ότι υπάρχει μεγαλύτερη αστυνόμευση στους δρόμους και όχι με τη καλή έννοια. Είναι σπαστικό να πήγαινεις και άνα 10 μέτρα να σε σταματάνε ΔΙΑΣ και να σε ζαλίζουν γιατι η πινακίδα σου δε φαίνεται καλά και γιατί το ένα και γιατί το άλλο.
Στο supersport μηχανάκι μου, η πινακίδα φαίνεται μια χαρα, δεν είναι δα και απαραίτητο να την εξαφανίσεις...
spyrakos35
27/09/2014, 18:59
Καθολου ανεκδοτο Σπυρο.
Δεν ξερω πως ακριβως το εννοει ο φιλος μιας και ειναι λιγο ασαφες το νοημα του ποστ του αλλα αν λεει αυτο που καταλαβαινω, συμφωνω.
Εχουμε γεμισει καμερες (κι εδω κι εξω) και τα προστιμα, εκτος απο 25ποντα παλουκια στον κwλο λογω του οικονομικου, ειναι και κατι πολυ χειροτερο αν ο αλλος χασει το διπλωμα του και δεν μπορει να κυκλοφορησει, να παει στη δουλεια του κλπ για Χ μηνες.
Ειναι ενας καποιος ανασταλτικος παραγοντας να σκεφτεσαι το ποσο θα ανοιξεις το γκαζι ξεροντας οτι ενα πρωι μπορει να ξυπνησεις και να σου εχει φερει ο ταχυδρομος γραμματακι που θα σε προσκαλουν για καφεδακι στην τροχαια της γειτονιας σου.
Ποσο μαλλον με μηχανακι που με ενα κλικ του καρπου εχεις παραβιασει τον μισο ΚΟΚ, και συνηθως αυτα που εχουν αυτο το κουσουρι, εχουν και το χαρακτηριστικο να σε "προκαλουν" να υποκυψεις στον πειρασμο.
Το:
-θελω να παρω ss
Ταπεινη μου αποψη.
Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......
Και η πινακιδα παντα φαινοταν παντα θα φαινεται....
Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....
devil's animal
27/09/2014, 21:59
Στα εικοσι χρονια που καβαλαω ζητημα να με εχουν σταματησει δυο τρεις φορες......
Αν τωρα την εχεις βαλει στην αναρτηση καλα κανουν και σε σταματανε..,. Κακως δεν σου ριχνουν και κληση.....
οκ, και ποσο συχνα βολταρεις σε αττικη οδο με πανω απο 130?
ή ακομα και σε εθνικη οδο (πλεον)??
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
τα ss ΦΩΝΑΖΟΥΝ οτι δεν θελουν πινακιδα...
γενικως συμφωνω με οτι ειπε ο pipe...
εκτος αν εισαι καφετεριακιας...εκει αλλαζει το πραμα...και πινακιδα θα εχεις και σαν κοτα θα πηγαινεις μην ερθει και κολλησει κανενα μυγακι πανω και στο λερωσει και βενζινη δεν καις..και...και...και....
spyrakos35
27/09/2014, 22:06
οκ, και ποσο συχνα βολταρεις σε αττικη οδο με πανω απο 130?
ή ακομα και σε εθνικη οδο (πλεον)??
δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα...
τα ss ΦΩΝΑΖΟΥΝ οτι δεν θελουν πινακιδα...
γενικως συμφωνω με οτι ειπε ο pipe...
εκτος αν εισαι καφετεριακιας...εκει αλλαζει το πραμα...και πινακιδα θα εχεις και σαν κοτα θα πηγαινεις μην ερθει και κολλησει κανενα μυγακι πανω και στο λερωσει και βενζινη δεν καις..και...και...και....
α. καμμιά φορά χρειάζεται και λίγο μυαλό, ναι?
για να στο πω απλά, πρεπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ για να πηγαίνεις στην αττική οδό ή στην εθνική εκεί που ξέρεις οτι έχει κάμερες και δουλεύουν....
β. κανένα σσ μοτοσακό δεν έχει κατασκευαστεί για να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες σε δημόσιους δρόμους.... ό,τι φωνάζει δεν είναι το μοτοσακό, είναι ο αναβάτης του.... ο οποίος, αν νομίζει οτι δεν μπορεί πια να πηγαίνει τάπα γιατί θα τον τσιμπήσουν, ας πάρει σκουτεράκι.... ειδάλλως ας καταθέσει πινακίδες και ας μπαίνει μόνο μέγαρα/σερρες
Τελικά είναι γεγονός πως σε αυτό το φόρουμ γράφονται επικές βλακείες... :p
pipe_smoker
27/09/2014, 22:17
Ναι αλλα εκανες quote εμενα:lol:
Εγω δε μιλησα για πινακιδες. Ο φιλος μιλησε και νομιζω το εφερε ως απλο παραδειγμα.
Τεσπα. Αλλο λεω εγω στο ποστ μου.
Οσο αυξανεται η "αστυνομευση" και τα προστιμα, τοσο θα μειωνονται* και τα μηχανακια που με μισοσπασμενη πρωτη εχουν ξεσκισει τη μανουλα του ΚΟΚ.
*τουλαχιστον στους δρομους. Μπορει να τα παιρνουν για πιστες οσοι εχουν λεφτα (και ιδιωτικες πιστες).
Μακαρι να ειχα τα λεφτα να αγοραζα ενα τζιξερ ή μια Μ3 αλλα ξερω οτι απο την πρωτη εβδομαδα θα εμενα χωρις διπλωμα.
Ε οταν θα ειχα βαρεθει πια να μενω χωρις διπλωμα μπορει να τα πουλουσα κι εγω.
devil's animal
27/09/2014, 22:25
για να στο πω απλά, πρεπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ για να πηγαίνεις στην αττική οδό ή στην εθνική εκεί που ξέρεις οτι έχει κάμερες και δουλεύουν....
β. κανένα σσ μοτοσακό δεν έχει κατασκευαστεί για να κυκλοφορεί χωρίς πινακίδες σε δημόσιους δρόμους.... ό,τι φωνάζει δεν είναι το μοτοσακό, είναι ο αναβάτης του.... ο οποίος, αν νομίζει οτι δεν μπορεί πια να πηγαίνει τάπα γιατί θα τον τσιμπήσουν, ας πάρει σκουτεράκι.... ειδάλλως ας καταθέσει πινακίδες και ας μπαίνει μόνο μέγαρα/σερρες
α. μμμ, δλδ εσυ ξερεις ΑΚΡΙΒΩΣ ποιες καμερες δουλευουν ανεξαρτητως μερας και ωρας και ποιες οχι...και μπορεις να ξερεις και ποτε βγαινουν οι τσεοι με πιστολια-ρανταρ...μαλιστα...το φλιτζανι ποτε το λες?
β. ε,βεβαια ολα τα ss δεν εχουν κατασκευαστει για να κυκλοφορουν χωρις πινακιδες σε δημοσιους δρομους αλλα εχουν κατασκευαστει για να καταλυουν σχεδον ολο τον κ.ο.κ με την 1η ταχυτητα τους σε ολες τις χωρες του κοσμου...
τα ss πρεπει να κυκλοφορουν ΜΟΝΟ χωρις πινακιδα...αλλιως δεν τα χαιρεσαι...οποιος εχει και ξερει μπορει να το επιβεβαιωσει...ολοι οι υπολοιποι κοιταχτε για καμερες και κοφτε απο τα 160 στα 120 για να μην σας κανουν νταντα...
:wave2:
spyrakos35
27/09/2014, 22:29
Τελικά είναι γεγονός πως σε αυτό το φόρουμ γράφονται επικές βλακείες... :p
Χρονια τωρα
spyrakos35
27/09/2014, 22:32
τα ss πρεπει να κυκλοφορουν ΜΟΝΟ χωρις πινακιδα...αλλιως δεν τα χαιρεσαι...οποιος εχει και ξερει μπορει να το επιβεβαιωσει...ολοι οι υπολοιποι κοιταχτε για καμερες και κοφτε απο τα 160 στα 120 για να μην σας κανουν νταντα...
Μετα ομως κυρ παγκοσμιε αμα σε τσιμπησουν να εχεις τα κοχονες να μην παρακαλας να σου σβησουν την κληση
:p
pipe_smoker
27/09/2014, 22:33
Α. Ρε Σπυρο, δεν ειμαι και κομπιουτερακι να αποθηκευω στο μυαλο μου καθε σημειο που εχει καμερα.
Ουτε και ειναι κανεις ΜΑΛΑΚΑΣ ωστε να παει με οσα εκει που ξερει οτι δουλευουν οι καμερες.
Αλλα ποσες διαδρομες θα απομνημονευσεις?
Χωρια που δεν ειναι κι οτι ασφαλεστερο (ειδικα με μηχανη) να κοβεις απο τα 200 στα 80 γιατι ξερεις οτι στα Χ μετρα εχει καμερα. Εσυ το ξερεις. Ο μαλακας που μπορει να ερχεται απο πισω σου το ξερει?
Β. Εγω, αν θες να ειμαι ειλικρινης (γιατι μπορω και να μην ειμαι και να λεω μαλακιες), θα τα ζυγιαζα.
Δεν ξερω ποιο ειναι το προστιμο του να κυκλοφορεις χωρις πινακιδα. Αν ειναι πχ 300 ευρω ή Χ ευρω τελος παντων αλλα ΔΕΝ περιλαμβανει αφαιρεση διπλωματος, θα προτιμουσα να κυκλοφορω με το ρισκο να φαω την 300αρα (για οσο μπορει να την αντεχει η τσεπη μου) απλα γιατι ειδανε την πινακιδα να λειπει με το που βγηκα απο το γκαραζ και πηγα να ξεκινησω, παρα με το πρωτο ανοιγμα του γκαζιου να κινδυνευω να μεινω χωρις διπλωμα ή ακομα και να εχω το νου μου στο αν εχει καμερες αντι να ειμαι 100% προσηλωμενος στο δρομο.
spyrakos35
27/09/2014, 22:34
Ναι αλλα εκανες quote εμενα:lol:
Εγω δε μιλησα για πινακιδες. Ο φιλος μιλησε και νομιζω το εφερε ως απλο παραδειγμα.
Τεσπα. Αλλο λεω εγω στο ποστ μου.
Οσο αυξανεται η "αστυνομευση" και τα προστιμα, τοσο θα μειωνονται* και τα μηχανακια που με μισοσπασμενη πρωτη εχουν ξεσκισει τη μανουλα του ΚΟΚ.
*τουλαχιστον στους δρομους. Μπορει να τα παιρνουν για πιστες οσοι εχουν λεφτα (και ιδιωτικες πιστες).
Μακαρι να ειχα τα λεφτα να αγοραζα ενα τζιξερ ή μια Μ3 αλλα ξερω οτι απο την πρωτη εβδομαδα θα εμενα χωρις διπλωμα.
Ε οταν θα ειχα βαρεθει πια να μενω χωρις διπλωμα μπορει να τα πουλουσα κι εγω.
Και γω σου λεω οτι ενα σσ μπορεις να το χαρεις στο επακρο και με την πινακιδα πανω....
:beer:
Bob_o_mastoras
27/09/2014, 22:35
Η λυση ειναι να γινεται ολοι χωματινοι να ξεκ@υλωνετε εκει νομιμα. Πιστακια και διαδρομες υπαρχουν απειρες. :p
Τσιμπας ενα crossακι φθηνο (πραγμα το οποιο θα κανω του χρονου) και του δινεις και καταλαβαινει.
Ναι δεν θα πιανεις 200αρες αλλα lets face it η Ελλαδα δεν ενδεικνυται για τετοιου ειδους κανιβαλισμους.
Γι'αυτο αλλωστε πιστευω εγω υπερισχυσαν εν τελει τα ον-οφ οειδη στην αγορα εδω. Στο εξωτερικο βριθουν απο street μηχανακια και τα βρισκεις τζαμπα ενω ενα transalp 10ετιας το πληρωνεις χρυσο. Στην Ελλαδα παλι τα ον-οφ ειναι τζαμπα λογω μεγαλης προσφορας στην αγορα. Εκει ομως εχουν και δρομους με ποιοτητα και στον ταπητα και στη χαραξη παντου. Εχουν και πιστες αρκετες στις μεγαλες χωρες και γενικοτερα ειναι αλλη η υποδομη (μαλλον υπαρχει η υποδομη).
Γι'αυτο βγαζουν και οδηγους σε αγωνες. Αναλογικα με τοσα μηχανακια που κυκλοφορουν Ελλαδα οι μισοι στο motogp Ελληνες επρεπε να 'ναι. Και ομως οχι. Ενω βλεπεις οδηγους απο χωρες που βγαινεις στο δρομο και με το ζορι να δεις ενα μηχανακι.
ΓΤΠ
devil's animal
27/09/2014, 22:44
Μετα ομως κυρ παγκοσμιε αμα σε τσιμπησουν να εχεις τα κοχονες να μην παρακαλας να σου σβησουν την κληση
πες τα σ'αυτους που παρακαλανε...
εγω προσωπικα μια κουβεντα τους λεω εαν και εφ'οσον: "το ξερω, καντε οτι καταλαβαινετε"...
αλλα και λογικα να το παρεις ρε Σπυρακο, συμφερει η μη υπαρξη πινακιδας οταν ξερεις οτι καβαλας εναν πυραυλο εδαφους εδαφους...
ολα τα προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα ειναι 350 και 60 μερες το διπλωμα....
η πινακιδα ειναι 300 σκετο, χωρις την γαρνιτουρα της κρατησης...
ποσες φορες θα σε σταματησουν χωρις την πινακιδα?ποσες φορες θα σε γραψουν?
ενω αν τρεχεις στην αττικη οδο μπορει να τρως και απο μια 350αρα καθε μερα αμα λαχει...:rolleyes:
αν βγαινεις καθημερινα μ'ενα gsxr π.χ., στατιστικα και μονο σε συμφερει να μην την εχεις πανω γιατι το πολυ πολυ να φας 2-3 τριακοσαρια το χρονο...;)
pipe_smoker
27/09/2014, 22:51
πες τα σ'αυτους που παρακαλανε...
εγω προσωπικα μια κουβεντα τους λεω εαν και εφ'οσον: "το ξερω, καντε οτι καταλαβαινετε"...
αλλα και λογικα να το παρεις ρε Σπυρακο, συμφερει η μη υπαρξη πινακιδας οταν ξερεις οτι καβαλας εναν πυραυλο εδαφους εδαφους...
ολα τα προστιμα για υπερβολικη ταχυτητα ειναι 350 και 60 μερες το διπλωμα....
η πινακιδα ειναι 300 σκετο, χωρις την γαρνιτουρα της κρατησης...
ενω αν τρεχεις στην αττικη οδο μπορει να τρως και απο μια 350αρα καθε μερα αμα λαχει...:rolleyes:
αν βγαινεις καθημερινα μ'ενα gsxr π.χ., στατιστικα και μονο σε συμφερει να μην την εχεις πανω γιατι το πολυ πολυ να φας 2-3 τριακοσαρια το χρονο...;)
Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου:lol:
Βλεπε το ποστ μου παραπανω.
pipe_smoker
27/09/2014, 22:53
Και γω σου λεω οτι ενα σσ μπορεις να το χαρεις στο επακρο και με την πινακιδα πανω....
Ενα ss δεν το χαιρεσαι στο επακρο αμα δεν μπεις στην πιστα Σπυρο.
Απο κει και περα αλλος τη βρισκει ετσι αλλος γιουβετσι.
Ποικιλια να υπαρχει:beer:
devil's animal
27/09/2014, 22:58
Ευχαριστω που απαντησες στην ερωτηση μου:lol:
Βλεπε το ποστ μου παραπανω.
ναι ρε συ...
αφου το εχω πει τοσα posts πιο πανω οτι συμφωνω μαζι σου και καταλαβαινω και τον τροπο σκεψης σου...
pilotos_xtreme
27/09/2014, 23:00
Στο supersport μηχανάκι μου, η πινακίδα φαίνεται μια χαρα, δεν είναι δα και απαραίτητο να την εξαφανίσεις...
Βγές Αττική οδό για βολτούλα έτσι , απλά να έχεις βαθιές τσέπες στο παντελόνι σου. Φιλικά :)
spyrakos35
27/09/2014, 23:01
..........
πάλι την αττική οδό φέρνεις για παράδειγμα και αν σου ξανααπαντήσω για την αττική οδό θα με πεις καφετζου/πυθία και δεν ξέρω γω τι..... :lol:
SHOOTER045
27/09/2014, 23:05
Στην Ελλάδα τού πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε ότι ποιο καινούργιο σε ss
Ξέρω άτομα πού άλλαζαν κάθε χρόνο η κατευθείαν το επόμενο μοντέλο η αν η άλλη εταιρεία έβγαζε ποιο δυνατό(παραδοξως κανεις από αυτούς δεν πήρε το ς1000 )- συνεχίζω
Έκατσε λοιπόν η βάρκα εκατσαν όλοι
Η μάλλον οι περισσότεροι.
Μειώθηκαν οι βόλτες, οι ταχύτητες, πουλήθηκαν μότο κλπ
Από την άλλη μάθαμε να κατηγορούμε τα μαστοδοντα και ειδικά τα μεγάλα GS με τα προβολια,τα τουρατεκ και ότι πάνε στο ντακαρ τής γειτονιάς
Για τούς σουπερσπορταδες που με πολεμική περιβολη και ενδυμασία για πίστα, πάνε από την μια άκρη τής πόλης στην άλλη η σκάνε στην καφετέρια με την ολόσωμη περπατώντας σαν εξωγήινοι,και κυκλοφορανε με τούς πυραύλους τούς εντός πόλης μποτιλιαρισμενοι.
Δεν είδα σχόλιο για δαύτους
Είχα R1 το οποίο ελάχιστες φορές το έβγαλα μέσα στην πόλη
Σε επαρχιακους, εθνική, και λίγο πίστα
Όπου είναι και το φυσικό πεδίο δράσης των ss
Τα ίδια ξέρω από γνωστούς που μενουν έξω, το ss για τα σκ και κυρίως πίστα
Μπορεί να αυξήθηκαν οι έλεγχοι και τα πρόστιμα,αλλα μια επαρχιακή μπορείς να την πας
Μια πίστα ανά μήνα η περισσότερο επίσης
Είναι αδικο να έχεις ss και να το δουλεύεις σαν παπί
Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες
spyrakos35
27/09/2014, 23:07
Χωρια που δεν ειναι κι οτι ασφαλεστερο (ειδικα με μηχανη) να κοβεις απο τα 200 στα 80 γιατι ξερεις οτι στα Χ μετρα εχει καμερα. Εσυ το ξερεις. Ο μαλακας που μπορει να ερχεται απο πισω σου το ξερει?
επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???
:confused:
spyrakos35
27/09/2014, 23:09
...Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες
με την κατάλληλη περιβολή, μια χαρά το ακούω..... ;)
devil's animal
πάλι την αττική οδό φέρνεις για παράδειγμα και αν σου ξανααπαντήσω για την αττική οδό θα με πεις καφετζου/πυθία και δεν ξέρω γω τι..... :lol:
ωχου ρε Σπυρακο ενταξει...
χεσε την αττικη οδο...
πηγαινε μεχρι την πατρα...θα ξερεις ποτε και που εχουν βγει με πιστολι οι τσεοι?
ανεβα Θεσσ/νικη και απομνημονευσε ολο τον δρομο...και ρισκαρε παλι για το πιστολι...
κατα μεγαλο ποσοστο ολα τα τουνελ (κακια σκαλα, Πυργου-Πατρων, εγνατια οδος) εχουν καμερες...
τι θες ν'αποδειξεις? οτι μπορει καποιος να τρεξει με την πινακιδα πανω? οκ, μπορει μεχρι ενος οριου και παλι το παιζει γιατι δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες...
pilotos_xtreme
Φίλε μου ναι έχεις δίκαιο , είναι παράνομο και λάθος να μην έχεις πινακίδα. Και καλά θα κάνουν να σε σταματήσουν γιατί μπορεί να καβαλάς και κλεμένο. Αλλά ποιός βγαίνει πολεμική βόλτα ( εκτός αν πάρεις ss και πηγαίνεις με τα β-στορμ:lol: ) με κίνδυνο να φάει κλήσεις και να μην έχει ούτε μηχανάκι ούτε δίπλωμα μετά; ( εκτός του κινδύνου να σκοτωθεί ). Γιατί έχουν γεμίσει κάμερες παντού και το ποιντ συστεμ παραμονεύει όπως και οι τροιχαίοι για να γεμίσουν τα ταμεία. Δεν λέω τι είναι σωστό και τι όχι, απλά τους λόγους που δεν παίρνουν ss πλέον. Καλώς οι κακώς , οι κώλοι σφίξανε και το άθλημα κοστίζει. Μπορεί να είναι και καλύτερο αυτό , δεδομένου ότι λιγότεροι θα χτυπήσουν στο δρόμο, ποιός ξέρει.
Δεν καταλαβα.......
Ειναι κακο να εισαι καφετζου;:D
Εγω προσωπικα στα αρχιδια μου!
Ας με γραψουν......μια καυλα μου εμεινε ρε πουστη.
Θα την πλερωνω.
devil's animal
27/09/2014, 23:12
επειδή υπάρχουν άπειροι λογοι για τους οποίους κάποιος μπορεί από τα 200 να αναγκαστει να κόψει στα 80 (και όχι μόνο) και επειδή, όπως είπες, "ο μαλάκας που μπορεί να έρχεται από πίσω σου" δεν μπορεί να τους ξέρει, καταλήγουμε οτι ενδεχομένως να μην έπρεπε να πηγαίνουμε με 200???
'νταξει..των 160 και εσεις...
περαστε απ'το ταμειο...
spyrakos35
27/09/2014, 23:17
ωχου ρε Σπυρακο ενταξει...
χεσε την αττικη οδο...
πηγαινε μεχρι την πατρα...θα ξερεις ποτε και που εχουν βγει με πιστολι οι τσεοι?
ανεβα Θεσσ/νικη και απομνημονευσε ολο τον δρομο...και ρισκαρε παλι για το πιστολι...
κατα μεγαλο ποσοστο ολα τα τουνελ (κακια σκαλα, Πυργου-Πατρων, εγνατια οδος) εχουν καμερες...
τι θες ν'αποδειξεις? οτι μπορει καποιος να τρεξει με την πινακιδα πανω? οκ, μπορει μεχρι ενος οριου και παλι το παιζει γιατι δεν ειναι ολες οι μερες ιδιες...
πήγαινε στις επαρχιακές, έχει το ίδιο πανηγύρι
323601
(από βόλτα 60 χιλιομέτρων εντός αττικής χωρίς ιδιαίτερα στροφιλίκια, με λάστιχα που στρώνω - ΔΕΝ ειμαι Μπαγκόσμιος, οποιος θέλει καταλαβαίνει τι θέλω να πω)
PetranGR
27/09/2014, 23:22
Στην Ελλάδα τού πριν λίγα χρόνια κυκλοφορούσε ότι ποιο καινούργιο σε ss
Ξέρω άτομα πού άλλαζαν κάθε χρόνο η κατευθείαν το επόμενο μοντέλο η αν η άλλη εταιρεία έβγαζε ποιο δυνατό(παραδοξως κανεις από αυτούς δεν πήρε το ς1000 )- συνεχίζω
Έκατσε λοιπόν η βάρκα εκατσαν όλοι
Η μάλλον οι περισσότεροι.
Μειώθηκαν οι βόλτες, οι ταχύτητες, πουλήθηκαν μότο κλπ
Από την άλλη μάθαμε να κατηγορούμε τα μαστοδοντα και ειδικά τα μεγάλα GS με τα προβολια,τα τουρατεκ και ότι πάνε στο ντακαρ τής γειτονιάς
Για τούς σουπερσπορταδες που με πολεμική περιβολη και ενδυμασία για πίστα, πάνε από την μια άκρη τής πόλης στην άλλη η σκάνε στην καφετέρια με την ολόσωμη περπατώντας σαν εξωγήινοι,και κυκλοφορανε με τούς πυραύλους τούς εντός πόλης μποτιλιαρισμενοι.
Δεν είδα σχόλιο για δαύτους
Είχα R1 το οποίο ελάχιστες φορές το έβγαλα μέσα στην πόλη
Σε επαρχιακους, εθνική, και λίγο πίστα
Όπου είναι και το φυσικό πεδίο δράσης των ss
Τα ίδια ξέρω από γνωστούς που μενουν έξω, το ss για τα σκ και κυρίως πίστα
Μπορεί να αυξήθηκαν οι έλεγχοι και τα πρόστιμα,αλλα μια επαρχιακή μπορείς να την πας
Μια πίστα ανά μήνα η περισσότερο επίσης
Είναι αδικο να έχεις ss και να το δουλεύεις σαν παπί
Σαν να έχεις Γκόμενα την μεγκαν Φοξ, και να την βάζεις να καθαρίζει κρεμμύδια και να τηγανίζει πατάτες
εσένα και μπροστά σου να ήταν η μέγκαν φόξ ,θα την έλεγες τράβα κάνε κανά γύρο να ετοιμάσω τσιγάρο :P
Δεν έρχομαι,δεν έρχομαι :P Θα με πάρεις στο κυνήγι! (με τα έχεις και μαζεμένα...χεχεχε!)
Bob_o_mastoras
27/09/2014, 23:28
Θα ακουστω φλωρας και γερος αλλα μηπως, λεω, μηπως να μην πηγαινατε με 200 γιατι εκθετετε εαυτον και αλληλους σε κινδυνο πανω στο δημοσιο δρομο με εκατονταδες οχηματα;;
Ξερω ειναι αρρωστια και αδρεναλινη η ταχυτητα αλλα μηπως να σκεφτειτε πρωτα τις φαμιλιες σας και αυτους που σας αγαπανε;;
Κανεις δεν ειναι αθανατος η ατρωτος δυστυχως. Και οσο προκαλεις την τυχη σου τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να γινει η στραβη.
Και στα 200 σε δημοσιο οδικο δικτυο ο εξοπλισμος λιγη σημασια εχει.
"Πολλες φορες παει η στανη στη βρυση, μια φορα σπαει" λεει η παροιμια.
Για μενα αντι να σκεφτεστε πως θα αποφυγετε καμερες και ρανταρ και ποσο θα βγουν το χρονο τα προστιμα καλυτερα σκεφτειτε τη ζωη και την υγεια σας. Απειρως σημαντικοτερα απο τις 350αρες και τα διπλωματα.
spyrakos35
27/09/2014, 23:37
'νταξει..των 160 και εσεις...
περαστε απ'το ταμειο...
την εξυπνάδα την είπες, απάντηση δεν εδωσες....
ούτε και ο πιπάκιας βέβαια....
Arxagelos
27/09/2014, 23:45
https://www.youtube.com/watch?v=R5o6sOklUF8
Που χουνε πάει όλοι οι ssάδες....να να νανα!!!
:bawl:
Θα ακουστω φλωρας και γερος αλλα μηπως, λεω, μηπως να μην πηγαινατε με 200 γιατι εκθετετε εαυτον και αλληλους σε κινδυνο πανω στο δημοσιο δρομο με εκατονταδες οχηματα;;
Ξερω ειναι αρρωστια και αδρεναλινη η ταχυτητα αλλα μηπως να σκεφτειτε πρωτα τις φαμιλιες σας και αυτους που σας αγαπανε;;
Κανεις δεν ειναι αθανατος η ατρωτος δυστυχως. Και οσο προκαλεις την τυχη σου τοσο αυξανεις τις πιθανοτητες να γινει η στραβη.
Και στα 200 σε δημοσιο οδικο δικτυο ο εξοπλισμος λιγη σημασια εχει.
"Πολλες φορες παει η στανη στη βρυση, μια φορα σπαει" λεει η παροιμια.
Για μενα αντι να σκεφτεστε πως θα αποφυγετε καμερες και ρανταρ και ποσο θα βγουν το χρονο τα προστιμα καλυτερα σκεφτειτε τη ζωη και την υγεια σας. Απειρως σημαντικοτερα απο τις 350αρες και τα διπλωματα.
Μην μπεις σε αυτό το δρόμο σκέψης γιατί σύντομα θα αναθεωρήσεις για το αν πρέπει να καβαλάς μηχανάκι γενικότερα.
Η ζωή είναι μόνο ρίσκο. Άλλοι παίζουν εκ του ασφαλούς , άλλοι διχως αύριο. Το κακό είναι οτι αντίθετα με το τζόγο που ανάλογα με το ρίσκο, πάει και η χασούρα, στη ζωή πολλές φορές μπορεί να χάσεις πολύ περισσότερα σε σχέση με αυτά που ρίσκαρες. Και για να το σπάσω τάληρα...
Μεγάλα παιδάκια είμαστε θα έπρεπε να ξέρουμε. Εγώ προσωπικά παρότι ρέπω προς τη λαλακία από γεννησιμιού μου, από τότε που έγινα πατέρας ( και προ εβδομάδας δις:D) έκλεισα αρκετά το γκαζάκι μου. Μόνο πίστα πιέζω και εκεί με μέτρο.
Δεν λέω ότι ακολουθώ τον ΚΟΚ , αλλά δεν πιέζω να φτάσω τα όρια μου. Και θα συμφωνήσω με το Σπύρο πως υπάρχουν πολλά και καλά "πιστάκια" για να βγάλεις γούστα χωρίς το φόβο της κάμερας. Στην ανάγκη αν θες να κάνεις και ένα περιφερειακό γιατί τα σπάει, βγάλε την πινακιδούλα, παίξε μπάλα και πάμε παρακάτω:wave2:
Αυτιααααααά...
DoctoR_k6
28/09/2014, 00:54
Που ναι αυτο το 33αρι της πινακιδας που δεν σε νοιαζε κ να σε σταματησουνε...ελεγες γραψε θα πληρωσω.(7 μηνες εκανα να παω υπουργειο να την παρω)
Εδω με σταματουσαν ζηταδες με πινακιδα διπλωμενη κ ελεγα την αληθεια...τι θα μου κανετε αν με βαρεσετε με 200φευγα?
Κ μου λεγε ο ζητας...σε καταλαβαινω εγω αλλα ο επομενος δεν ξερω!!
Τελοσπαντων γρηγορες βολτες με πινακιδα ειναι ρισκο...τωρα μεσα στην πολη αν θες βαζεις αλλιως πλερουκου!!
Εδω με 120 πας για μακρη η σχοινια για μπανιο κ πεφτει 350 κ διπλωμα...ελεος!!
ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ...................
Έχουμε τέλος έποχής......
Άλλοίμονο άν ψάχνουμε κανένα έπαρχιακό στροφιλίκι
έρημικό νά ρίξουμε καμμιά γκαζιά καί μετά όταν βγαίνουμε
γιά τόν γυρισμό......κο..κο...κο.....κόττες....!!!!
Ή νοοτροπία άλλαξε,τά ήθη άλλαξαν,ή άστυνόμευση έγινε άφόρητη...!!
Πάρτε το χαμπάρι,καί τό κλάσιμο καταγράφεται πλέον...!!!
Πρέπει νά δηλώσεις άδιόρθωτος ρομαντικός ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ γιά νά άντέχεις άκόμα.
Υγ. ρέ Σούτερ δέ σκέφτηκες ποτέ αύτήν τήν πώς τήν είπες τή γκομενάρα
νά τήν έχεις νά μαγειρεύει ,νά καθαρίζει κρεμμύδια, καί σύ νά τής
τόν ΚΑΡΦΩΝΕΙΣ έκείνη τήν ώρα άπό πίσω...?? Άλλη έκδοχή λέμε....
Bladerunner
28/09/2014, 08:13
Ποτέ δεν κατάλαβα την έκφραση "με σταμάτησαν οι μπάτσοι". Τι πάει να πει σε σταμάτησαν; Έριξαν καρφιά στο δρόμο; Στήσανε τα περιπολικά κάθετα όπως στις ταινίες;
Σήμα σου κάνανε. Νόημα. Να σταματήσεις στην άκρη. Μόνος σου.
Αν είσαι καλός σε ένα συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι και δεν έχεις πινακίδα πάνω, μπορεί και να μη θες να σταματήσεις.:evil:
Red Rider
28/09/2014, 08:20
Ποτέ δεν κατάλαβα την έκφραση "με σταμάτησαν οι μπάτσοι". Τι πάει να πει σε σταμάτησαν; Έριξαν καρφιά στο δρόμο; Στήσανε τα περιπολικά κάθετα όπως στις ταινίες;
Αν είσαι καλός σε ένα συγκεκριμένο παιδικό παιχνίδι και δεν έχεις πινακίδα πάνω, μπορεί και να μη θες να σταματήσεις.:evil:
Έτσι έχεις και ένα λόγο παραπάνω να πας ακόμη πιο γρήγορα χωρίς αναστολές :D
SHOOTER045
28/09/2014, 08:31
Δεν φαντάζεσαι πόσο επικίνδυνο είναι και για τούς δυο εμπλεκόμενους αυτό
Την στιγμή που πλέον πολλοί κακοποιοί διαφόρων ειδικοτήτων προτιμούν τις Μοτο για τις μετακινήσεις και τις δουλειές τους
Arxagelos
28/09/2014, 08:32
Έτσι έχεις και ένα λόγο παραπάνω να πας ακόμη πιο γρήγορα χωρίς αναστολές :D
Παλικάρι πήγαινε άναψε κανένα κερί σήμερα, και αν είναι μην κυκλοφορείς με μηχανή για παν ενδεχόμενο!!! :lol:
spyrakos35
28/09/2014, 08:45
Μοδερατορας μοτοσυκλετιστικου φορουμ και να παροτρυνει εστω εμμεσα τετοιες συμπεριφορες; και μετα θα μιλησουμε για ασφαλεια και μαθηματα οδηγησης;
:uplate:
devil's animal
28/09/2014, 09:01
τι απαντηση να δωσω??
σου εχω κανει τοσες ερωτησεις και δεν εχεις απαντησει σε καμια...
3η φορα:
ρισκαρεις να πηγαινεις πανω απο 120 σε εθνικη οδο ή αττικη οδο ή εγνατια οδο και να εχει βγει εκεινη την ημερα ο τσεος με πιστολι-ρανταρ?
ξερεις ΟΛΑ τα σταθερα ρανταρ ολου του εθνικου μας δικτυου?? και μαλιστα ποια ειναι για το εφε και ποια δουλευουν??
εκτος αν δεν πηγαινεις εκτος οριων και ολα αυτα ειναι να'χαμε να λεγαμε...γιατι ουτε ss εχεις και απορω γιατι μπαινεις στον κοπο να απαντας τοση ωρα...:confused:
το οτι μπορεις να ευχαριστηθεις ενα δικυκλο και με 50χλμ/ωρα το ξερω μια χαρα...δεν χρειαζεται να ποσταρεις λαστιχα και να μου λες για επαρχιακο στροφιλικι...
καλως ή κακως ειναι αλλες οι δυνατοτητες των ss (ακομα και σε κλειστο επαρχιακο στροφιλικι) απο το καραβι που οδηγας...
μια απο τα ιδια και στον ανοιχτο δρομο...
και επειδη εχεις 1300cc ,μπορουμε να κανουμε ενα πειραμα...
να μου δωσεις το μηχανακι σου για μια εβδομαδα και να δουμε ποσες κλησεις θα μαζεψει...το μηχανακι, οχι εγω...
και για να στο κανω και πιο δελεαστικο, θα επιλεξεις ΕΣΥ τις διαδρομες που θα κανω...(εκτος αττικη εννοειται...για καμερες μιλαμε)...
τι λες?:smokin:
spyrakos35
28/09/2014, 09:22
...........
ω ρπστμ και τα βαριέμαι τα σεντόνια..........
πάμε μία (και τελευταία)....
τι απαντηση να δωσω??
στο παρακάτω ερώτημα που τόσο εύκολα βιάστηκες να γράψεις χαριτωμενιά
3η φορα:
ρισκαρεις να πηγαινεις πανω απο 120 σε εθνικη οδο ή αττικη οδο ή εγνατια οδο και να εχει βγει εκεινη την ημερα ο τσεος με πιστολι-ρανταρ?
ξερεις ΟΛΑ τα σταθερα ρανταρ ολου του εθνικου μας δικτυου?? και μαλιστα ποια ειναι για το εφε και ποια δουλευουν??
πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν ξέρεις οτι έχει ενεργες κάμερες σε ένα δρόμο και πας τάπα - το έγραψα πριν δεν το έγραψα?
επιπλέον, όχι δεν ξέρω όλες τις κάμερες.... και δεν πάω βάσει ορίων.... όπου ξέρω όμως, προσεχω για να έχω.... τέλος, βασει ευρωπαικής νομοθεσίας δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα (σταθερή ή όχι) αν προηγουμένως δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση.... τωρα αν εσύ ( ο καθένας δλδ) δεν την είδες, ας πρόσεχες....
εκτος αν δεν πηγαινεις εκτος οριων και ολα αυτα ειναι να'χαμε να λεγαμε...γιατι ουτε ss εχεις και απορω γιατι μπαινεις στον κοπο να απαντας τοση ωρα...
αν πηγαίνω εντός ορίων ή όχι το ξέρεις..... αυτό που εγώ δεν ήξερα είναι οτι για να συμμετέχω στην κουβέντα πρέπει να έχω σσ..... ντόινγκ.......
καλως ή κακως ειναι αλλες οι δυνατοτητες των ss (ακομα και σε κλειστο επαρχιακο στροφιλικι) απο το καραβι που οδηγας...
μια απο τα ιδια και στον ανοιχτο δρομο...
εσένα πρέπει να σου χουν κάνει κάτι τα καράβια..... τόση εμμονή.... σε όποιο τόπικ, νο ματερ γουάτ το θέμα, για το καράβι μου λες.....
και επειδη εχεις 1300cc ,μπορουμε να κανουμε ενα πειραμα...
να μου δωσεις το μηχανακι σου για μια εβδομαδα και να δουμε ποσες κλησεις θα μαζεψει...το μηχανακι, οχι εγω...
και για να στο κανω και πιο δελεαστικο, θα επιλεξεις ΕΣΥ τις διαδρομες που θα κανω...(εκτος αττικη εννοειται...για καμερες μιλαμε)...
τι λες?
το μηχανάκι μόνο του κλήσεις δεν μαζεύει εξ όσων γνωρίζω..... μεχρι τωρα ήξερα οτι ο οδηγός φταίει..... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος....
DoctoR_k6
28/09/2014, 09:28
Πλεον επειδη εχουμε κ λιγο περισσοτερο μυαλο απ οταν ημασταν 20 χρονων. Κυνηγιομασταν σε βουτες, λιμανακια κ σε αλλες περιπτωσεις που απλα ειχαμε βαλει 10 ευρω βενζινη κ ειχαμε αλλα 5 για καφε κ σουβλακι κ ξεραμε πως αν μας σταματησουνε με νοημα θα μας σκισουν κ δεν ειχαμε ουτε λεφτα ουτε μυαλο. Εθνικη πλεον θα ταξιδεψω κ με κ χωρις πινακιδα. Αναλογα το που κ αν ειμαι μονος. Αλλα να κατσω να κυνηγηθω μεσα στην πολη με ρισκο την ζωη μου κ αλλων δεν υπαρχει...εχω πινακιδουλα οταν ειμαι εντοα κ κυριος.
Απλα ξεφυγαμε απο το θεμα που ηταν η κριση, τα λεφτα κ αλλα τετοια κ οχι αν πρεπει να βαζουμε πινακιδα η οχι.
devil's animal
28/09/2014, 09:35
ω ρπστμ και τα βαριέμαι τα σεντόνια..........
πάμε μία (και τελευταία)....
στο παρακάτω ερώτημα που τόσο εύκολα βιάστηκες να γράψεις χαριτωμενιά
ισως να μην επρεπε να πηγαινουμε και με 100 σε περιπτωση που θα πρεπει να πεσουμε στα 40...τι λες? ισως να μην οδηγαμε καν μηχανες ή να μην οδηγαμε καθολου για να μειωσουμε τις πιθανοτητες...
οπως καταλαβαινεις ΔΕΝ μπορει να εχει νοημα αυτο βαση μονο της συλλογιστικης οτι μπορει να αναγκαστει να κοψουμε απο Χ ταχυτητα σε Ψ....
πρέπει να είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ αν ξέρεις οτι έχει ενεργες κάμερες σε ένα δρόμο και πας τάπα - το έγραψα πριν δεν το έγραψα?
επιπλέον, όχι δεν ξέρω όλες τις κάμερες.... και δεν πάω βάσει ορίων.... όπου ξέρω όμως, προσεχω για να έχω.... τέλος, βασει ευρωπαικής νομοθεσίας δεν μπορεί να υπάρχει κάμερα (σταθερή ή όχι) αν προηγουμένως δεν υπάρχει η απαραίτητη σήμανση.... τωρα αν εσύ ( ο καθένας δλδ) δεν την είδες, ας πρόσεχες....
ή μπορει απλα να μην εχεις πινακιδα πανω και να μην σκεφτεσαι: "ρπμ εδω ειναι η καμερα που δουλευει ή παρακατω?", "μμμ, τωρα αυτη η πινακιδα που προσπερασα με 230, ελεγε για καταγραφη ταχυτητας με ηλεκτρονικα μεσα ή ηταν καμια ασχετη?", "ω, ρπμ περασα την καμερα με +40...πως να την εχουν ρυθμισμενη να γραφει? στα +20, στα +30 ή στα +50?"
αν πηγαίνω εντός ορίων ή όχι το ξέρεις..... αυτό που εγώ δεν ήξερα είναι οτι για να συμμετέχω στην κουβέντα πρέπει να έχω σσ..... ντόινγκ.......
οχι, δεν πρεπει να εχεις ss για να συμμετεχεις, αλλα επειδη το θεμα ειναι "γιατι δεν κυκλοφορουν ss πλεον στους δρομους" και τιθεται το θεμα αστυνομευσης, καμερων και ταχυτητας, οταν γραφουν καποιοι που οντως εχουν ss και σου λενε καποια πραγματα, θα επρεπε να τα λαβαινεις περισσοτερο υπ'οψιν σου απο το να ακους μονο το κεφαλι σου...γνωμη μου...
εσένα πρέπει να σου χουν κάνει κάτι τα καράβια..... τόση εμμονή.... σε όποιο τόπικ, νο ματερ γουάτ το θέμα, για το καράβι μου λες.....
η δευτερη δουλεια μου ειναι ναυπηγος ρε και μιλαω καθαρα απο επαγγελματικο ενδιαφερον...:lol:
το μηχανάκι μόνο του κλήσεις δεν μαζεύει εξ όσων γνωρίζω..... μεχρι τωρα ήξερα οτι ο οδηγός φταίει..... μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος....
α, δεν ξερω...μπορεις να δοκιμασεις και να δεις ομως...
:beer::beer::beer:
ΤΟ ΑΣΚΕΙΣ ΤΟ ΣΠΟΡ.......Ή ΤΖΑΜΠΑ ΤΑ ΛΕΜΕ...??
Διότι άπό αύτά πού γράφεις άν κρίνω...??
Δέν είμαστε ούτε στό 70 ούτε στό 80 ούτε άκόμα καί στό 90 άν θές...!!
Σήμερα οί άστυνομικοί ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ καί πολύ καλά κάνουν ,όχι βέβαια
σάν τά δεκαεξάχρονα στήν Κρήτη,άφού ή έγκληματικότητα είναι πλέον
στά ύψη όπως τότε τό 70-80 πού άκούγαμε γιά Σικάγο κ.λ.π.,έτσι σήμερα
τούς ξεπεράσαμε διότι δέν έχουμε καί τήν όργάνωση τών Άμερικανών ,καί
ζούμε καί στό κέντρο τών Βαλκανίων μιά διαταραγμένη περιοχή.
Γιά νά βάλουμε τά πράμματα στή θέση τους...........γιά όσους ξέρουν τό παιχνίδι
πραγματικά όπως είπες,άν σού κάνουν σήμα στή Μαλακάσα νά σταματήσεις καί
έσύ τό άγνοήσεις,τό πιό πιθανό είναι νά μή φτάσεις ποτέ Λαμία άλλά στόν Κορυδαλλό.
Άν δέ έκείνη τήν ήμέρα έγινε καί κάποια ληστεία ή άλλο χοντρό έπεισόδιο μπορεί νά
φάς καί καμμία άδέσποτη...!!!
Ή μαγκιά πλέον έξαντλείται στίς κάμερες καί κανέναν τοπικό χωρίς αύτοκίνητο πού βαριέται
νά άναφέρει καί προτιμάει νά πιεί τόν καφέ του μέ ήρεμία σκεπτόμενος.......δέ γαμιέται
τό κωλόπαιδο Κυριακάτικα πού θά τρέχω έγώ τώρα...!!!
Όταν σού τύχει τέτοιοι θέμα στρίβεις στήν πρώτη έξοδο παρκάρεις σέ κανένα χωριουδάκι,
βγάζεις τήν πινακιδούλα στά φανερά περνάς ώραία τή μέρα σου μέ κανένα κοψίδι καί τό μεσημεράκι
χαλαρός κάνοντας τόν κοριό ξαναγυρίζεις ....ΗΡΕΜΑ καί ώραία σπίτι σου.
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΙΕΣΑΙ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΔΙΟΔΙΑ κ.λ.π....μέ τήν Έλληνική άστυνομία γιατί θά βγείς
χαμένος 100% άν ΘΕΛΗΣΟΥΝ νά άσχοληθούν μαζί σου γιά τό Χ λόγο....!!!!
Έπίσης κάτι άλλο,καί ή άστυνομία έχει πλέον καλούς στό παιδικό παιχνίδι.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ...??
Στίς κάμερες τήν κάνουμε,σέ μπλόκο τήν κάνουμε μέ προυποθέσεις,
καί λειτουργούμε έξυπνα , σέ άστική περιοχή
είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ νά τήν κάνουμε γιά πολλούς λόγους.
Όπως καί νάχει τό παιχνίδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΠΙΑ,έχει μείνει μόνο
τό κομμάτι τού έπικίνδυνου μέ τίς βαριές συνέπειες.
Καί όταν ή έπικινδυνότητα είναι πλέον ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ άπό τήν εύχαρίστηση
πού θά μπορούσε νά σού προσφέρει ή βόλτα άλλά καί τό κυνηγητό.........
τότε ..........NO PLAY........NO GAME....!!!!
υγ. Είναι μεγάλη τυραννία νά έχεις μηχανάκι πού τριακοσαρίζει
καί νά κυκλοφορείς μέ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...!!
devil's animal
28/09/2014, 09:44
Πλεον επειδη εχουμε κ λιγο περισσοτερο μυαλο απ οταν ημασταν 20 χρονων. Κυνηγιομασταν σε βουτες, λιμανακια κ σε αλλες περιπτωσεις που απλα ειχαμε βαλει 10 ευρω βενζινη κ ειχαμε αλλα 5 για καφε κ σουβλακι κ ξεραμε πως αν μας σταματησουνε με νοημα θα μας σκισουν κ δεν ειχαμε ουτε λεφτα ουτε μυαλο. Εθνικη πλεον θα ταξιδεψω κ με κ χωρις πινακιδα. Αναλογα το που κ αν ειμαι μονος. Αλλα να κατσω να κυνηγηθω μεσα στην πολη με ρισκο την ζωη μου κ αλλων δεν υπαρχει...εχω πινακιδουλα οταν ειμαι εντοα κ κυριος.
Απλα ξεφυγαμε απο το θεμα που ηταν η κριση, τα λεφτα κ αλλα τετοια κ οχι αν πρεπει να βαζουμε πινακιδα η οχι.
δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι την πινακιδα δεν την εχουμε και μεσα στην πολη...
πρεπει να ειναι βλακας καποιος για να μην εχει πινακιδα εντος αστικου ιστου...
1ον γιατι δεν υπαρχουν καμερες...
2ον εχει μπατσους (σχεδον) σε καθε γωνια που μπορουν να σε στριμωξουν ανετοτα...
σε ανοιχτους δρομους ομως δεν μπορουν να σε κυνηγησουν...και δεν ασχολουνται κιολας...
που να σε πιασουν? στην εθνικη οδο? μπορεις να τους ριξεις χλμ αν καβαλας ss...
στην αττικη οδο? μπορεις να βγεις στην επομενη εξοδο ή στην μεθεπομενη ή οπουδηποτε...τι θα κανουν? θα μπλοκαρουν ολες τις εξοδους επειδη καποιος δεν πληρωσε διοδια ή πηγαινε πανω απ'το οριο? ασε που η τροχαια αττικης οδου, δεν νομιζω οτι μπορει να κυνηγησει εκτος αυτης...
στην μαραθωνος? σε οποιοδηποτε οικισμο και να μπεις, χαθηκες...
και στην τελικη, δεν ασχολουνται ρε μαγκες οι μπατσοι μ'ενα μηχανακι που τρεχει...ΕΚΤΟΣ αν εχει πινακιδα πανω που εφ'οσον υπαρχει πιστολι ή σταθερη καμερα, αυτοι απλα παιρνουν την φωτογραφια, κοβουν το μπιλιετο και παιρνουν ενα τηλεφωνο...
end of story...
:a12:
DoctoR_k6
28/09/2014, 09:57
δεν νομιζω οτι ειπε κανεις οτι την πινακιδα δεν την εχουμε και μεσα στην πολη...
πρεπει να ειναι βλακας καποιος για να μην εχει πινακιδα εντος αστικου ιστου...
1ον γιατι δεν υπαρχουν καμερες...
2ον εχει μπατσους (σχεδον) σε καθε γωνια που μπορουν να σε στριμωξουν ανετοτα...
σε ανοιχτους δρομους ομως δεν μπορουν να σε κυνηγησουν...και δεν ασχολουνται κιολας...
που να σε πιασουν? στην εθνικη οδο? μπορεις να τους ριξεις χλμ αν καβαλας ss...
στην αττικη οδο? μπορεις να βγεις στην επομενη εξοδο ή στην μεθεπομενη ή οπουδηποτε...τι θα κανουν? θα μπλοκαρουν ολες τις εξοδους επειδη καποιος δεν πληρωσε διοδια ή πηγαινε πανω απ'το οριο? ασε που η τροχαια αττικης οδου, δεν νομιζω οτι μπορει να κυνηγησει εκτος αυτης...
στην μαραθωνος? σε οποιοδηποτε οικισμο και να μπεις, χαθηκες...
και στην τελικη, δεν ασχολουνται ρε μαγκες οι μπατσοι μ'ενα μηχανακι που τρεχει...ΕΚΤΟΣ αν εχει πινακιδα πανω που εφ'οσον υπαρχει πιστολι ή σταθερη καμερα, αυτοι απλα παιρνουν την φωτογραφια, κοβουν το μπιλιετο και παιρνουν ενα τηλεφωνο...
end of story...
:a12:
Η μαλακια ειναι πως κ εθνικη πλεον με 500 διοδια αν θελουν απλα δεν περνας. Τωρα αν ειναι να παω γιαννενα ταξιδι στο χωριο κ να παρακαμπτω συνεχεια μηπως κ κλεισουν κανα δρομο επειδη νομιζουν πως ειμαι κανας εγκληματιας τη γ@μησα. Απο 4,5 ωρες θα το κανω 7. Καμια φορα δεν ξερεις τι μυαλο εχει ο καθε αστυνομικος...
Παραδειγμα φετος πηγαινα γιαννενα κ εκεινη την μερα κανανε την ληστεια στο διστομο κ περασανε απεναντι στο ξυλοκαστρο κ χαθηκανε...πιστεψε με ειχε αστυνομια μπολικη
κ φαντασου μια μοτο με 2 ατομα να φευγει σε καθε σημα απο την κορινθο κ μετα...μπορει κανας τσακ νορις να εβγαζε την πιστολα κ με σταματουσε.
Τελοσπαντων ο καθενας κανει αυτα που νομιζει κ ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Το σωστο κ τον "κανονα" δεν θα τον προσδιορισει κανεις πιστευω.(κ.ο.κ υπαρχει βεβαια)
Εχουν πεσει κατι 300αρες αττικη που αν ειχα πινακιδα τωρα θα μουν ακομα μεσα!!:p
devil's animal
28/09/2014, 10:18
Η μαλακια ειναι πως κ εθνικη πλεον με 500 διοδια αν θελουν απλα δεν περνας. Τωρα αν ειναι να παω γιαννενα ταξιδι στο χωριο κ να παρακαμπτω συνεχεια μηπως κ κλεισουν κανα δρομο επειδη νομιζουν πως ειμαι κανας εγκληματιας τη γ@μησα. Απο 4,5 ωρες θα το κανω 7. Καμια φορα δεν ξερεις τι μυαλο εχει ο καθε αστυνομικος...
Παραδειγμα φετος πηγαινα γιαννενα κ εκεινη την μερα κανανε την ληστεια στο διστομο κ περασανε απεναντι στο ξυλοκαστρο κ χαθηκανε...πιστεψε με ειχε αστυνομια μπολικη
κ φαντασου μια μοτο με 2 ατομα να φευγει σε καθε σημα απο την κορινθο κ μετα...μπορει κανας τσακ νορις να εβγαζε την πιστολα κ με σταματουσε.
Τελοσπαντων ο καθενας κανει αυτα που νομιζει κ ειναι υπευθυνος των πραξεων του. Το σωστο κ τον "κανονα" δεν θα τον προσδιορισει κανεις πιστευω.(κ.ο.κ υπαρχει βεβαια)
Εχουν πεσει κατι 300αρες αττικη που αν ειχα πινακιδα τωρα θα μουν ακομα μεσα!!:p
ενταξει μιλας για ΤΗΝ περιπτωση τωρα...:rolleyes:
εγω οποτε εχω ανεβει Θεσσ/νικη, σε κανενα διοδιο δεν πληρωνω και σε αρκετα εχει μπατσους απο πισω...δεν εχει δοθει σημα να κλειστει το επομενο διοδιο, π.χ. :look: και αυτο νομιζω γινεται γιατι 1ον δεν ασχολουνται..και 2ον εσυ μπορει να βγεις σε μια απο τις 3-4 εξοδους μεχρι το επομενο διοδιο...που το ξερουν αυτοι? θα κινητοποιησουν ολη την ελ.ας της θεσσαλιας π.χ. για να σε βρουν??
αν τωρα το εχει σκασει ο παλαιοκωστας με μηχανακι απο τις φυλακες και τυχαινει να εισαι στον ιδιο νομο, ε, θα φας το κυνηγητο του αιωνα...:lol:
Να πω και γω τη γνωμη μου μιας και έκανα την αλλαγή απο street μηχανή σε ss....Το ηξερα απο πρίν οτι θα ειναι πιο άβολο, το ήξερα οτι τα μόνα που μπορει να κουβαλήσει ειναι ένα κινητό κι ένα πακέτο τσιγαρα κατω απο το μονόσελο, το ήξερα οτι η συνεπιβάτης δε θα βολεύεται και θα γκρινιάζει και παρ΄ολα αυτα η αγορά ηταν μια συνειδητη επιλογη. Οπως οι περισσότεροι ο χρόνος και το χρημα εχουν περιοριστει... αλλα ρε γμτ αυτο που σου προσφέρει μια τέτοια μηχανή σε εκδρομή το σ/κ δεν συγκρίνεται με τίποτα. Και δρόμοι για να την χαρεις εκτος απο πίστα ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Δεν μιλάω για 250αρες και να ξύνεις αγκώνες ούτε το παίζω χεράς (δεν είμαι αλλωστε). Έχει ακόμα δρόμους μακρυα απο εθνικές οδους και κάμερες με ελάχιστη κίνηση. Ορεινό στροφιλίκι καλή παρέα και δρομοοοο. Ισως σε λίγο καιρό να την αλλάξω, ισως να αλλάξω κατηγορια, αλλά γι αυτο που την πήρα το κάνει και με το παραπάνω. Την πήρα για μένα, την χάρηκα και θα συνεχίσω να το κάνω κάθε φορά που θα έχω την ευκαιρια.
323612
Θέμα: Πού χαθήκαν οι super sport μοτοσυκλέτες από τον δρόμο;
ακόμα εκει έξω είναι κάποιες σε πεισμα των υπολοίπων!!
επειδη το γραφουν πολλοι και επειδη δεν εχω ιδια πειρα..........
ειναι οι ss διασκεδαστικες σε ορεινο στροφιλικι οπου χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα και οι τελικες δεν παιζουν κανενα ρολο;:confused:
RaGe_Raptor
28/09/2014, 11:18
ειναι οι ss διασκεδαστικες σε ορεινο στροφιλικι οπου χρειαζεσαι τραβηγμα απο χαμηλα και οι τελικες δεν παιζουν κανενα ρολο;:confused:
Οι ss ΔΕΝ είναι διασκεδαστικές σε πολύ κλειστές ορεινές διαδρομές και μόνο... Οι φουρκέτες θέλουν sm ... Για ΟΛΕΣ τις άλλες περιπτώσεις είναι απλά ΚΑΥΛΑ...
devil's animal
28/09/2014, 11:23
μια χαρα διασκεδαστικες ειναι αν δουλευεις 1η, 2α...
αν πηγαινεις "κρεμασμενος" με τριτοτεταρτες, ειναι απλα βολτα...
Red Rider
28/09/2014, 13:41
Παλικάρι πήγαινε άναψε κανένα κερί σήμερα, και αν είναι μην κυκλοφορείς με μηχανή για παν ενδεχόμενο!!! :lol:
:lol:
Γιαυτό ένοιωθα περίεργα σημερα!
pipe_smoker
28/09/2014, 16:38
υγ. Είναι μεγάλη τυραννία νά έχεις μηχανάκι πού τριακοσαρίζει
καί νά κυκλοφορείς μέ ΠΙΝΑΚΙΔΑ...!!
Σωστός ο Τέρενς:beer:
Α. Έχομεν και δουλειές κύριος:p
Β. Σε τί να σου απαντήσω ρε Σπύρο?
Έλα να δούμε, άιντε...
Ωραία.
Κατ'αρχήν μια απάντηση σε αυτό έδωσε κι ο Κώστας (σε άλλον έκανε παράθεση αλλά απάντηση στην ερώτησή σου υπήρχε) κι ο Σταύρος.
Αν αρχίσουμε αυτό το βιολί δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Έφερα τα 200 σαν παράδειγμα, και να σου πω την αλήθεια 300 είχα γράψει και το έσβησα για να μην προκαλέσω:lol:
Από τα 160 κόβεις?
Από τα 140?
Τα 120?
Και σε τί δρόμο?
Και τί βλέπεις πίσω σου?
Γι'αυτό σου λέω άμα πιάσουμε τα αν και ίσως και μήπως και άμα....
Σκάσ'το μέσα Πολυχρόνη μας καρφώσαν οι γειτόνοι.
Να ξεκαβαλήσουμε να τελειώνουμε να χαρούν και οι μανούλες μας.
Θέλει skills αυτό κυρBlade:D
Αλλιώς αυτός που δεν τον σταμάτησαν οι μπάτσοι μπορεί να τονε σταματήσει καμιά νταλίκα, κανά ντουβάρι, καμιά κολόνα ή όπου βρει τέλος πάντων.
ΥΓ. Χωρίς να του έχει κάνει νόημα:lol:
spyrakos35
28/09/2014, 17:08
Α. Έχομεν και δουλειές κύριος:p
Β. Σε τί να σου απαντήσω ρε Σπύρο?
Έλα να δούμε, άιντε...
Ωραία.
Κατ'αρχήν μια απάντηση σε αυτό έδωσε κι ο Κώστας (σε άλλον έκανε παράθεση αλλά απάντηση στην ερώτησή σου υπήρχε) κι ο Σταύρος.
Αν αρχίσουμε αυτό το βιολί δε θα τελειώσουμε ποτέ.
Έφερα τα 200 σαν παράδειγμα, και να σου πω την αλήθεια 300 είχα γράψει και το έσβησα για να μην προκαλέσω:lol:
Από τα 160 κόβεις?
Από τα 140?
Τα 120?
Και σε τί δρόμο?
Και τί βλέπεις πίσω σου?
Γι'αυτό σου λέω άμα πιάσουμε τα αν και ίσως και μήπως και άμα....
Σκάσ'το μέσα Πολυχρόνη μας καρφώσαν οι γειτόνοι.
Να ξεκαβαλήσουμε να τελειώνουμε να χαρούν και οι μανούλες μας
:whiteflag:
AristidisZ
28/09/2014, 17:18
δικαίωμα
15+ χρόνια οδηγώ, χωρίς ιδιαίτερο σεβασμό στα όρια ταχύτητας
κλήση για υπερβολική (να χτυπήσω ξύλο) δεν έχω φάει μέχρι στιγμής...
spyrakos35
28/09/2014, 17:43
δικαίωμα
Δε ξερεις εσυ ρε..... Δεν εχεις και σσ.... Ασε τον πιπακια να σου πει που και ξερει και εχει σσ.....
Εδιτ....
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=142787
Να ρωταγαμε το συναδελφο;
pipe_smoker
28/09/2014, 18:03
δικαίωμα
Μπράβο σου (δεν το λέω ειρωνικά φυσικά).
Και τυχερός θα στάθηκες προφανώς, και θα ήξερες πού να τρέξεις και πού να κόψεις μέσες άκρες κλπ.
Εγώ έχω φάει. Και για ταχύτητα, και για επικίνδυνη οδήγηση, και δε θυμάμαι για τί άλλο.
Και με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή που δεν είναι ούτε ss ούτε το μισό @ από το χόρνετ σου.
Σε λα βι.
Το να τις μετράμε (τις κλήσεις) δε νομίζω ότι λέει κάτι.
Δε ξερεις εσυ ρε..... Δεν εχεις και σσ.... Ασε τον πιπακια να σου πει που και ξερει και εχει σσ.....
Ο πιπάκιας ούτε ξέρει, ούτε ss έχει.
Αν κάποιος υποστήριξε ότι ξέρει, ή πρέπει να έχεις ss δια να ομιλείς πες τα σε εκείνον.
Ο πιπάκιας την άποψή του εξέφρασε και είπε πώς αντιλαμβάνεται ο ίδιος ένα φαινόμενο και τί κάνει τώρα, και τί θεωρεί πως θα έκανε αν είχε μια πιο γρήγορη μηχανή.
"Ξέρω" δεν υπάρχει στην κουβέντα που κάνουμε.
Ο καθένας ζυγίζει και κρίνει για τον εαυτό του.
ΥΓ. Πριν έκραζες εμένα ότι δεν απαντώ, και τώρα που σου απάντησα μου σηκώνεις λευκή σημαία.
Τα έχουμε χιλιοπεί.
Ή το πάμε με το νόμο, ή το πάμε ο καθένας κάνει όπως νομίζει.
Εάν εσένα σου φαίνεται παράλογο/γελοίο/επικίνδυνο/ανεύθυνο το σκεπτικό "ληστής δεν είμαι και μου φτάνει που το ξέρω εγώ, οπότε βγάζω την πινακίδα και όπου θέλω να τρέξω τρέχω, όπου δε θέλω δεν τρέχω" άλλο τόσο μπορεί να μου φαίνεται εμένα το δικό σου σπαρτιάτικο σκεπτικό "δεν τρέχει κάτι με το να κλέψεις αρκεί να μη σε πιάσουν". Γιατί και μόνος σου λες ότι δεν πας με βάση τα όρια. Πας με βάση τη λογική σου περί κινδύνου είτε αυτό έχει να κάνει με το "μαλάκα κόψε θα σκοτωθείς" ή με το "μαλάκα κόψε έχει μπλόκο/κάμερα/έβερεστ στη γωνία".
spyrakos35
28/09/2014, 18:51
πάμε πάλι λοιπόν....
αποψή μου είναι οτι οι σσ δεν υπάρχουν πια λόγω οικονομικής κατάστασης και λόγω της αλλαγής στα διπλώματα (κατηγορίες)....
η θεωρία περί υπερβολικής αστυνόμευσης και του σπασαρχίδικου ελέγχου από τους ΔΙΑΣ (από κει άρχισε η εμπλοκή μου στο θέμα), κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά και εμπειρικά, ΔΕΝ ισχύει καθώς στα 20 χρόνια που οδηγάω μοτό αν με έχουν σταματήσει 2-3 φορές είναι θέμα.... και δεν πάω πάντα με τα όρια του ΚΟΚ.... και πινακίδα έχω πάνω.... και κλήση ακόμα δεν έχω φάει....
το γιατί κάποιος επιλέγει να έχει ή να μην έχει πινακίδα είναι δικό του θέμα και δεν το σχολιάζω..... δεν μπορώ όμως να μην πω το εξής.... αν αγόρια μου γλυκά σας σταματάνε οι ΔΙΑΣ και σας στραβοκοιτάνε γιατί δεν έχετε πινακίδα και σας "σπάνταρχίδια", μην παραπονιέστε, εσείς το προκαλεσατε αφαιρώντας την.... δε φταίνε ούτε οι ΔΙΑΣ, ούτε οι ερμήδες ουτε τπτ άλλο....
σε ότι αφορά στα σσ γενικότερα....
εξ ορισμού η αγορά σσ (και όχι μόνο), είναι πιο πολύ θέμα γκαύλας (σεβαστό στο 1300%) παρά ουσίας.... γιατί και μόνοι σας παραδέχεστε οτι για να το χαρείτε πρέπει να παρανομήσετε.... τωρα βέβαια πως γίνεται, να λέτε οτι "δεν πληρώνω διόδια γιατί δεν είναι δρόμοι αυτοί" και ταυτόχρονα να λέτε "δεν έχω πινακίδα πάνω γιατί δε μπορώ να πάω με 300 χωρίς να με τσιμπήσουν" δεν το καταλαβαίνω.... βεβαια, στην ελλάδα, και την πιτα ολοκληρη και το σκύλο χορτάτο.....
και για να προλάβω τυχόν πονηρούς, το 1300 το πήρα γιατί μπορούσα, γιατί γούσταρα, έχω πάει μία - δύο φορές στα 265 (κοντερίσια) οπου είναι και η τελική του, είμαι ερωτευμένος κάργα μαζί του, και το ευχαριστιέμαι στο μάξιμουμ.... και χωρίς να ακολουθώ τα όρια και με την πινακίδα απάνω.... α, και δε με θεωρώ πιο εξυπνο από κανέναν άλλον εδώ μέσα....
φιλούμπες στα μούτρα
Για να επανέλθουμε, είμαι καψούρης με το cbr 600 f από 16 χρονών (τώρα 32) και για πρώτη φορά έχω την οικονομική πιθανότητα να πάρω ένα του 2002-2004. Οπως πολλοί από εσάς με έχει προβληματίσει το θέμα... Αν και το συγκεκριμένο έχει φήμη φιλικού + πολυχρηστικού, δεν θα έχει καμία σχέση με το οικογενειακό σκούτερ που μοιράζομαι με τη γυναίκα. Μία λέω ότι τα όνειρα πρέπει να εκπληρώνονται, αν δε το πάρω τώρα δε θα το πάρω ποτέ, ή δε θα το βρω σε καλή κατάσταση.. Και μία λέω άντε και το πήρες.. τι θα το κάνεις? πού θα το πας? μηδέν πίστες.. Δρόμοι? Μένω Πάτρα, άντε μία Γαλαξίδι, μια Καλάβρυτα, και να φοβάμαι αν μετά τη στροφή θα έχει άσφαλτο ή χαλίκι ή τρύπα... Να κάθεται στο γκαράζ για 5-10 βόλτες το χρονο... ή να κάνει το παπί σπίτι - δουλειά για ποιο λόγο?? Πολύ μπέρδεμα..
τα λεφτα του μεταχειρισμενου ειναι βατα και αξιζουν οποιαδηποτε επιλογη χωρις αγχος για το αν θα γινει αποσβεση ή οχι
το παιρνεις ικανοποιεις την καψουρα σου κανεις τις οποιες βολτες σου και αν δεν σε τραβαει το ξαναπουλας με ελαχιστη χασουρα
θελει μονο προσοχη στην αγορα μη φορτωθεις κανενα χρεπι αλλα αυτο ισχυει παντου και παντα:beer:
pipe_smoker
28/09/2014, 19:34
πάμε πάλι λοιπόν....
αποψή μου είναι οτι οι σσ δεν υπάρχουν πια λόγω οικονομικής κατάστασης και λόγω της αλλαγής στα διπλώματα (κατηγορίες)....
Τεράστιοι παράγοντες και οι δύο και συμφωνώ απόλυτα.
η θεωρία περί υπερβολικής αστυνόμευσης και του σπασαρχίδικου ελέγχου από τους ΔΙΑΣ (από κει άρχισε η εμπλοκή μου στο θέμα), κατά την ταπεινή μου γνώμη αλλά και εμπειρικά, ΔΕΝ ισχύει καθώς στα 20 χρόνια που οδηγάω μοτό αν με έχουν σταματήσει 2-3 φορές είναι θέμα.... και δεν πάω πάντα με τα όρια του ΚΟΚ.... και πινακίδα έχω πάνω.... και κλήση ακόμα δεν έχω φάει....
Το ξαναείπαμε.
Αφενός δεν καταλαβαίνω πώς ακριβώς μπορεί να το εννοούσε ο φίλος, και βασικότερο όλα έχουν να κάνουν με το πόσο, πού, πώς και πώς (εμφανησιακά δυστυχώς) κινείται ο καθένας.
Ένα φουζουρού δε θα το σταματήσουν τόσο έυκολα όσο ένα TDM.
Έναν φουλ προβλεπέ γέροντα σαν και του λόγου σου :p δε θα τον σταματήσουν (ούτε θα του ζαλίσουν τα ούμπαλα) τόσο έυκολα/συχνά/έντονα όσο ενός πιτσιρικά.
Άμα καβαλάς χοντρή Μπεμβέ στη γλυφάδα και στο κωλο να'κει, πιο δύσκολα θα σου κάνουν έλεγχο απ'ότι άν βολτάριζες με κανά παλιό xt δικάβαλος, και νομίζανε ότι βγήκες τσάρκα να μαζέψεις τσάντες.
...δεν το σχολιάζω..... δεν μπορώ όμως να μην πω το εξής....
:tooth::tooth::tooth: (clopyright Byron)
Τα παράπονα και η γκρίνια φυσιολογικά είναι γιατί είμαστε άνθρωποι όχι ρομπότ.
Κι εσύ εκεί που πααίνεις με 140 ενώ το όριο είναι 90, αν ξαφνικά δεις μπροστά τον πιστολέρο να σου κάνει νόημα μή μου πεις ότι δε θα πεις από μέσα σου ένα "Όχι ρε ποοστη μου να γ@μήσω μέσα! Το @ τώρα βρήκε, γαμώ το φελέκι μου γαμώ!"
Συνειδητά πήγαινες πάνω από το όριο όπως συνειδητά βγάζει ο άλλος την πινακίδα (δεν κάνω σύγκριση του ποιο είναι χειρότερο. Το ότι γίναν και τα δύο συνειδητά τονίζω.)
Ανθρώπινο είναι να ξενερώσεις στη στραβή ακόμα κι αν φταις.
Το μέχρι που θα φτάσει η ξενέρα σου, αν θα αρχίσεις να φιλάς τα πόδια των τσέων για συγχώρεση, αν έρθεις μετά να ανοίξεις θρεντ να πεις τον πόνο σου, αν συγχιστείς προς στιγμήν και μετά πεις ένα "δε γαμιέται", είναι ανάλογα τον άνθρωπο και την περίσταση.
σε ότι αφορά στα σσ γενικότερα....
εξ ορισμού η αγορά σσ (και όχι μόνο), είναι πιο πολύ θέμα γκαύλας (σεβαστό στο 1300%) παρά ουσίας....
φιλούμπες στα μούτρα
Το "και όχι μόνο" τα λέει όλα.
Και η καύλα με την ουσία δεν είναι απαραίτητα δύο ξεχωριστά πράγματα. Για κάποιους ανθρώπους η ουσία τους είναι η καύλα, για κάποιους άλλους η καύλα τους είναι η ουσία.
Με το 1300άρι καλά έκανες και πήγες με όσα πήγες και να πηγαίνεις πάντα με όσα θεωρείς εσύ.
Δε σε έκρινα και ούτε πρόκειται και μακάρι να είχα κι εγώ ένα φουζουρού.
Φιλούμπες πολλές πολλές:beer:
AristidisZ
28/09/2014, 20:45
Μπράβο σου (δεν το λέω ειρωνικά φυσικά).
Και τυχερός θα στάθηκες προφανώς, και θα ήξερες πού να τρέξεις και πού να κόψεις μέσες άκρες κλπ.
Εγώ έχω φάει. Και για ταχύτητα, και για επικίνδυνη οδήγηση, και δε θυμάμαι για τί άλλο.
Και με το αυτοκίνητο και με τη μηχανή που δεν είναι ούτε ss ούτε το μισό @ από το χόρνετ σου.
Σε λα βι.
Το να τις μετράμε (τις κλήσεις) δε νομίζω ότι λέει κάτι.
βρε δεν είπα να μετράμε τις κλήσεις, αλοίμονο
ούτε ότι πάω τάπα και δε με γράφουν
απλά ποτέ μου δε νομίζω ότι θα σκεφτόμουν να μην αγοράσω ένα όχημα επειδή θα φοβόμουν μη με πιάσουν για υπερβολική ταχύτητα
εν ολίγοις θεωρώ πολύ υπερβολικό (έως και εκτός τόπου) το επιχείρημα "τα ss εξαφανίστηκαν λόγω υπερβολικής αστυνόμευσης"
(υ.γ. - έλα μια βόλτα κρίκο αύριο)
pipe_smoker
28/09/2014, 21:18
(υ.γ. - έλα μια βόλτα κρίκο αύριο)
Εχουν ζορισει υπερβολικα οι Δευτερες μου κι οχι μονο.
Μακαρι να τα καταφερω και να ερθω. No promises:beer:
peterTHErider
28/09/2014, 21:48
Για να επανέλθουμε, είμαι καψούρης με το cbr 600 f από 16 χρονών (τώρα 32) και για πρώτη φορά έχω την οικονομική πιθανότητα να πάρω ένα του 2002-2004. Οπως πολλοί από εσάς με έχει προβληματίσει το θέμα... Αν και το συγκεκριμένο έχει φήμη φιλικού + πολυχρηστικού, δεν θα έχει καμία σχέση με το οικογενειακό σκούτερ που μοιράζομαι με τη γυναίκα. Μία λέω ότι τα όνειρα πρέπει να εκπληρώνονται, αν δε το πάρω τώρα δε θα το πάρω ποτέ, ή δε θα το βρω σε καλή κατάσταση.. Και μία λέω άντε και το πήρες.. τι θα το κάνεις? πού θα το πας? μηδέν πίστες.. Δρόμοι? Μένω Πάτρα, άντε μία Γαλαξίδι, μια Καλάβρυτα, και να φοβάμαι αν μετά τη στροφή θα έχει άσφαλτο ή χαλίκι ή τρύπα... Να κάθεται στο γκαράζ για 5-10 βόλτες το χρονο... ή να κάνει το παπί σπίτι - δουλειά για ποιο λόγο?? Πολύ μπέρδεμα..
να σπαμαρω λιγο αλλα φετος το καλοκαιρι πρωτη φορα εκανα την διαδρομη πατρα-ιτεα-δελφοι-χαλκιδα και μπρορω να πω πως την απολαυσα τρομερα!πανεμορφα τοπια,σχετικα καλη ασφαλτος και με λιγη κινηση!
amyroukai
29/09/2014, 08:11
Βρε johnpan το f4 δεν είναι φτιαγμένο απο lego και δεν είναι desmosedici για να το εχεις για 5 βόλτες το χρόνο. Αν ξεκινας με το τι θα γίνει αν βρεθεί μια λακκούβα...
ακομα τις ψαχνετε? (τις ss που χαθηκαν?)
Βγές Αττική οδό για βολτούλα έτσι , απλά να έχεις βαθιές τσέπες στο παντελόνι σου. Φιλικά :)
Μα δε το πήρα το μηχανάκι για τις ευθείες της Α.Ο...
SS στην Ελλάδα είχαν/έχουν χοντρικά δύο κατηγορίες μοτοσυκλετιστών:
1) Αυτός που έχει το SS για τις πολεμικές των σουκού/πίστα/άντε και για κανά καφέ/μπύρα
2) Ο κάγκουρας που έχει το SS για κάθε μέρα 1-2 χλμ μέσα στη πόλη και το βράδυ στο καφέ και το κλαμπάκι
και για να φορτώνει το γκομενάκι να πουλάει μούρη.
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ λοιπόν -που η βενζίνη και οι φόροι πήραν τα πάνω τους και οι μισθοί τα κάτω τους-
ο μεν συνειδητοποιημένος μοτοσυκλετιστής της πρώτης κατηγορίας εξακολουθεί να έχει το SS αλλά πια το κυκλοφορεί σπανιότερα
ο δε κάγκουρας της δεύτερης κατηγορίας από τα gsxr/tdm/hayabusa το γύρισε στα megascooters
Ζεύκα έτσι οπως το έθεσες το 2) μου φαίνεται πιο ελκυστικό από το 1) :rotflmao:
SHOOTER045
29/09/2014, 14:49
Φαντάζομαι για το φορτωμα της αιθεριας ύπαρξης στο ανύπαρκτο σελακι ενός ss
Φαντάζομαι για το φορτωμα της αιθεριας ύπαρξης στο ανύπαρκτο σελακι ενός ss
Φαντάσου και το "ξεφόρτωμα" με μια γερή επιτάχυνση :)
SHOOTER045
29/09/2014, 16:30
Πόσα ξες εσύ...
Nathair Σέρρες είδα ήσουν το ΣΚ, τώρα μιλάς για ξεφορτώματα....πρέπει να ήταν καλό το τριήμερο έτσι; :D
Βρε johnpan το f4 δεν είναι φτιαγμένο απο lego και δεν είναι desmosedici για να το εχεις για 5 βόλτες το χρόνο. Αν ξεκινας με το τι θα γίνει αν βρεθεί μια λακκούβα...
OK έχεις δίκιο ότι δεν ξεκινάω σωστά αλλά είναι και το γεγονός ότι από κλιπονς δεν έχω εμπειρία πέρα από μερικές δανεικές βόλτες. Βάλε και το ένστικτο αυτοσυντήρισης λόγω ηλικίας κ πατρότητας, καταλαβαίνεις! Με bandit π.χ. έχω αρκετά χιλιόμετρα, και συγκριτικά με το f είναι ένα χαμηλό On off... Ο φόβος της λακούβας και του χαλικακίου (!) δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ όταν οδηγώ ss...
Nathair Σέρρες είδα ήσουν το ΣΚ, τώρα μιλάς για ξεφορτώματα....πρέπει να ήταν καλό το τριήμερο έτσι; :D
Μείον μιας μέρας βροχής, που το μόνο που έκανα ήτανε περίπατος στη πόλη, και περίπατος απο τη πόλη στη πίστα :)
Δε ξέρω, σκέφτομαι να ζητήσω μετάθεση Θεσ/κη σε αδελφή εταιρεία, χεχε!
SHOOTER045
29/09/2014, 19:28
OK έχεις δίκιο ότι δεν ξεκινάω σωστά αλλά είναι και το γεγονός ότι από κλιπονς δεν έχω εμπειρία πέρα από μερικές δανεικές βόλτες. Βάλε και το ένστικτο αυτοσυντήρισης λόγω ηλικίας κ πατρότητας, καταλαβαίνεις! Με bandit π.χ. έχω αρκετά χιλιόμετρα, και συγκριτικά με το f είναι ένα χαμηλό On off... Ο φόβος της λακούβας και του χαλικακίου (!) δεν ξέρω αν θα ξεπεραστεί ποτέ όταν οδηγώ ss...
Μια ζωή χωματερος
Το ποίο χαμηλό μηχανάκι ήταν το παπί μού
Στα χωματερα εστριβα πλαγιαζα και το έδαφος ήταν ακόμα μακριά
Στα όν οφ της δουλειάς το ίδιο
Με το gsx f 750 ήρθα ποίο κοντά αλλά και πάλι η θέση και όλα ήταν μακριά από ένα SS
Μια μέρα πάνω στην τρέλα μού πήγα πήρα ένα ZZR 1100 εκεί ήρθα κοντά και μια φορά την ένιωσα
Οι βασικές αρχές είναι ίδιες
Η θέση αλλάζει
Μετά από λίγα χρόνια πήρα και ένα R1 αλλά πλέον είχα συνηθίσει -μάθει την θέση του σώματος και το διαφορετικό φιλιγκ
Μια ζωή χωματερος
Το ποίο χαμηλό μηχανάκι ήταν το παπί μού
Στα χωματερα εστριβα πλαγιαζα και το έδαφος ήταν ακόμα μακριά
Στα όν οφ της δουλειάς το ίδιο
Με το gsx f 750 ήρθα ποίο κοντά αλλά και πάλι η θέση και όλα ήταν μακριά από ένα SS
Μια μέρα πάνω στην τρέλα μού πήγα πήρα ένα ZZR 1100 εκεί ήρθα κοντά και μια φορά την ένιωσα
Οι βασικές αρχές είναι ίδιες
Η θέση αλλάζει
Μετά από λίγα χρόνια πήρα και ένα R1 αλλά πλέον είχα συνηθίσει -μάθει την θέση του σώματος και το διαφορετικό φιλιγκ
Γνωρίζω τις βασικές αρχές και ότι είναι οι ίδιες, αλλά η σκόνη, η λακούβα, κλπ κλπ δεν είναι πιο επικύνδυνη με ένα ss? Είναι ιδέα μου ή είναι βάσιμη η φοβία? Νομίζω μόνο κ μόνο λόγω στησίματος, αναρτήσεων, κλπ κλπ συγχωρούνται πολύ λιγότερα με τα κλιπονάτα.
Bob_o_mastoras
29/09/2014, 21:41
Κοιτα, την λακουβα θα την νιωσεις πιο πολυ, σιγουρα. Θα επηρεασει και καταλυτικοτερα την ευσταθεια της μοτο λογω μειωμενης διαδρομης αναρτησεων. Αλλα δεν ειναι και κατι τραγικο αν εχεις το νου σου. Πιο κριμα ειναι για το μηχανακι.
Το γαρμπιλι-χαλικι-3Α-σφραγιστικο ή οπως αλλιως το λενε με οτι και να το βρεις, απο μοτοκρος μεχρι σσ, αμα εισαι στη στροφη επανω τα μουτρα σου θα φας κατα πασα πιθανοτητα. (τουλαχιστον με το σσ θα εισαι πιο κοντα στην ασφαλτο οταν θα φας τη σουπα :lol:). Καταργει τελειως την τριβη οταν βρισκεται πανω στην ασφαλτο.
Iamthagod
29/09/2014, 22:55
spam on
Η πινακίδα αν είναι κάτω από τον κώλο του gixxer φαίνεται από το fixed φωτογραφικό φακό (του ραντάρ) ; Νομίζω ότι λόγω του ύψους του φακού όχι... Γνωρίζει κανείς;
SHOOTER045
29/09/2014, 22:59
Δεν φαίνεται
Αλλά δεν στο συνιστώ, πέφτει συνεννόηση στα διόδια
Iamthagod
29/09/2014, 23:00
χθεσ το πρωί με χτύπησε ή 2 ή 3 φορές από καστοριά προς θεσσαλονίκη καθώς πήγαινα σέρρες στο css. για αυτο ρωτάω. Ευχαριστώ φίλε μου.
spam on
Η πινακίδα αν είναι κάτω από τον κώλο του gixxer φαίνεται από το fixed φωτογραφικό φακό (του ραντάρ) ; Νομίζω ότι λόγω του ύψους του φακού όχι... Γνωρίζει κανείς;
Οχι δεν φαινεται η πινακιδα.
spam on:
Μιλαμε δινω συμβουλες στον Θεο................
Τι να κλασει ο Τσακ Νορρις μπροστα μου!
spam off:
Bradipous
30/09/2014, 00:10
spam on:
spam off:
Εδω ανταλλασεις συνταγες για καφε με τον Moses, τι να λεμε τωρα!!
Φιλικη συμβουλη: αυτο για τον τσακ παρτο πισω οσο προλαβαινεις πριν σου ριξει καμια καπνισμενη σπαλομπριζολα κατακουτελα και ψαχνεσαι...
panos_zip
30/09/2014, 07:35
spam on:
spam off:
Και εσύ Teos είσαι...
Εδω ανταλλασεις συνταγες για καφε με τον Moses, τι να λεμε τωρα!!
Φιλικη συμβουλη: αυτο για τον τσακ παρτο πισω οσο προλαβαινεις πριν σου ριξει καμια καπνισμενη σπαλομπριζολα κατακουτελα και ψαχνεσαι...
Φιλαρακι ο Moses ειναι του τμηματος P.R..................
Εδω μιλαμε απευθειας με την διοικηση...............
:a015::a016:
ZOYN ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ! :a015::a016:
324861
324862
devil's animal
14/10/2014, 16:47
:a015::a016:
ZOYN ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΝ! :a015::a016:
324861
324862
που ειστε ρε καλοπαιδα εδω?
κατεβηκαμε απο θεσσαλονικη προς Ελασσονα (απο Λιβάδι) την Κυριακή μια βόλτα... εδώ ειναι στην σταση για καφεδάκι στην πλατεία της Ελλασόνας.
devil's animal
14/10/2014, 22:30
κατεβηκαμε απο θεσσαλονικη προς Ελασσονα (απο Λιβάδι) την Κυριακή μια βόλτα... εδώ ειναι στην σταση για καφεδάκι στην πλατεία της Ελλασόνας.
ομορφα...
:beer::beer: