PDA

View Full Version : Παράξενη τεχνική....

MG-KTiNoS
29/09/2014, 15:25
323724

Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω???
:confused:

stam2
29/09/2014, 15:31
κάπνισμα πριν το ψήσιμο....

Billymuse
29/09/2014, 15:32
Δεν ήξερα οτι το γκοτζίλα που είχαμε στο στρατό το κάνουμε και στα κάρβουνα

MG-KTiNoS
29/09/2014, 15:32

:bawl:

:moutza:

Bob_o_mastoras
29/09/2014, 15:33
Λογικα, αμα δεν ειναι πολυ πυρωμενα τα καρβουνα γινονται σιγα σιγα και πιο "καπνιστες".
Θα ειχε περισσοτερο λογικη αν εκλεινε απο μπροστα ο φουρνος. Τωρα ετσι δεν ξερω τι μπορει να βγει σαν αποτελεσμα. Σιγουρα θα καει το κοκκαλο που παταει στη σχαρα και λογικα οι μπροστα δεν θα γινουν σαν τις πισω.
καλυτερα να τα περνουσε σουβλα τα κοματια οπως ητανε. ;)

Καλη χωνεψη! :)

MG-KTiNoS
29/09/2014, 15:33
κάπνισμα πριν το ψήσιμο....

Για πες....

:hmm:

Bob_o_mastoras
29/09/2014, 15:38

Εχοντας διαταλεσει και κρεοπωλης εχω να σου πω οτι φαινεται μια χαρα χοιρινο. Τουλαχιστον οι μπροστα μπροστα που φαινονται.
Τα αλλα πιο πισω μοσχαρι ειναι Κτηνε;;;

MG-KTiNoS
29/09/2014, 16:07
Δεν ξέρω ένας φίλος από ΤΔΜ Ιτάλια το πόσταρε κι εγώ αρχίζω δίαιτα...
:cry:

stam2
29/09/2014, 16:07
Για πες....

:hmm:

Ε, τι να πω? Οι μπριζόλες είναι θεόχοντρες, κάνουν μόνο για κάρβουνο. Πριν λοιπόν τις ψήσεις κανονικά, τις βάζεις με το κόκκαλο κάτω όπως έχει κάνει ο φίλος σου, για να κόβει την κάψα αλλά και να γίνει καλύτερα το μέρος που είναι κοντά στο κόκκαλο, και βάζεις και ξερό θυμάρι ή δεντρολίβανο, ότι γουστάρεις, και καπνίζονται...
Βέβαια μετά από λίγο που θα έχουν αρχίσει να ιδρώνουν και να στάζουν σαν τα χοιρινά στους διαδρόμους των γυμναστηρίων, θέλουν ξάπλωμα, και αλλαγή φωτιας, για κανονικό ψήσιμο... Οι συγκεκριμένες δεν μπορούν να ψηθούν σωστά αν περιμένεις να γίνουν μόνο με κάπνισμα... Για κάπνισμα μόνο θέλεις πιο λεπτές...
Όμως με αυτόν εδώ τον τρόπο οι συγκεκριμένες αν και χοντρές θα γίνουν λουκούμι συριανό...

SHOOTER045
29/09/2014, 16:25
Έχει κανείς υπ όψιν τού τις ρωμαϊκές σούβλες?
Στην αρχή παίρνεις μία κότα, την βάζεις μέσα σε μία γαλοπούλα, την οποία βάζεις μέσα σε κατσικάκι, το οποίο βάζεις μέσα σε αρνί, το οποίο βάζεις μέσα σε μοσχάρι
Περνάς την σούβλα και ψηνοντας το εξωτερικό καπνίζεται και ψήνεται το εσωτερικό
Έτσι τρως απ όλα

yes-u
29/09/2014, 16:39
Στην αρχή παίρνεις μία κότα...

...ξέχασες το ορτύκι...μη μείνουμε και νηστικοί....

SHOOTER045
29/09/2014, 16:51
Ναι ρε γμτ
Και μάλιστα το ορτυκι γεμιστό με κάστανα
Πέραν τής πλάκας το είχα διάβασει σε ένα βιβλίο κάποτε και μού έμεινε
Μετά από μεγάλη μάχη, έτσι τραπεζονοντουσαν οι Ρωμαίοι

sniper
29/09/2014, 16:57
Εχοντας διαταλεσει και κρεοπωλης εχω να σου πω οτι φαινεται μια χαρα χοιρινο. Τουλαχιστον οι μπροστα μπροστα που φαινονται.
Τα αλλα πιο πισω μοσχαρι ειναι Κτηνε;;;

Τα γουρούνια που ειχατε ζύγιζαν πάνω απ 500 κιλά;

Μοσχαρίσιες είναι.. Το ότι τις ψήνουν και μόνο είναι έγκλημα.

Και δεν τις καπνίζουν.... που ακούστηκε κάπνισμα με κάρβουνα; :rolleyes:

Lioulios
29/09/2014, 17:13
Μέσα σόλα αυτός ο Σνάιπερ .

Το κρέας κάνει από χλμ μακρυά Μμμμμμμμμμμμμμ.. Καραμοσχαρίσιο και κιαλοσιτεμένο .

Ως γνωστό το μοσχάρι τρώγεται από ελάχιστα ψημένο , μέχρι καλοψημένο , ανάλογα με την γαστρημαργική επιθυμία του καθενός .

Μία τεχνική για να κρατήσει τα ζουμιά του και να γίνει τρυφερό και μαλακό , είναι να περαστεί από όλες τις μεριες , ώστε να θωρακιστεί .

Σε καμία περίπτωση δεν καπνίζεται έτσι ..... Απλά ψήνεται από μερακλήδες , όπως ακριβώς πρέπει για το συγκεκτημένο κομάτι κρέατος .

...Πολλοί τυχεροί όσοι συνέφαγαν !!

Και μια πρόσφατη δική μου

323737

nikos_abel
29/09/2014, 17:14
που ακούστηκε κάπνισμα με κάρβουνα; :rolleyes:

Μόνο με συριακή λατάκια θα πάρουν το σωστό άρωμα :p

archi
29/09/2014, 17:17
Ναι ρε γμτ
Και μάλιστα το ορτυκι γεμιστό με κάστανα
Πέραν τής πλάκας το είχα διάβασει σε ένα βιβλίο κάποτε και μού έμεινε
Μετά από μεγάλη μάχη, έτσι τραπεζονοντουσαν οι Ρωμαίοι
λοιπόν εδώ είστε στο 10:30 (https://www.youtube.com/watch?v=cmo_87K7p2Y)
όλη η εκπομπή τα σπάει βασικά!!!

tzimidis
29/09/2014, 17:25
Στην αρχή παίρνεις μία κότα, την βάζεις μέσα σε μία γαλοπούλα, την οποία βάζεις μέσα σε κατσικάκι, το οποίο βάζεις μέσα σε αρνί, το οποίο βάζεις μέσα σε μοσχάρι
Περνάς την σούβλα και ψηνοντας το εξωτερικό καπνίζεται και ψήνεται το εσωτερικό
Έτσι τρως απ όλα

Tis romaikes soubles den tis iksera, alla emeis sto spiti mas ola ta fagita etsi "romaika" ta ftiaxnoume.
agapimeno to "romaiko" santouits, opou pairneis mia fratzola psomi, kobeis mia gonia, adeiazeis prosektika tin psixa kai to paragemizeis me tyri,zampon,feta,tyrosalata,piperia,ntomata,mpeikon,patates, kai meta kathesai kai to apolambaneis mexri na serbiristei to fagito.

exei kai diforoumeni ennoia , les p.x. "gynaika, apopse thelo romaiko" kai an den piasei to yponooumeno, toulaxiston tha pas gia ypno xortatos.

vaska
29/09/2014, 17:56
Tis romaikes soubles den tis iksera, alla emeis sto spiti mas ola ta fagita etsi "romaika" ta ftiaxnoume.
agapimeno to "romaiko" santouits, opou pairneis mia fratzola psomi, kobeis mia gonia, adeiazeis prosektika tin psixa kai to paragemizeis me tyri,zampon,feta,tyrosalata,piperia,ntomata,mpeikon,patates, kai meta kathesai kai to apolambaneis mexri na serbiristei to fagito.

exei kai diforoumeni ennoia , les p.x. "gynaika, apopse thelo romaiko" kai an den piasei to yponooumeno, toulaxiston tha pas gia ypno xortatos.

:bawl::bawl::moutza:

amyroukai
29/09/2014, 18:17

Αφροτουιν βγες απο το λογαριασμό του Τζίμιδη!!!

Επίσης yes-u ορτύκι βρε; το αίμα σου θα ψησουμε;

tzimidis
29/09/2014, 19:25
Αφροτουιν βγες απο το λογαριασμό του Τζίμιδη!!!;

re sy Jamiroquai , no aftrotwin here.

Apodeiksi: an imane o afromix tha ekleina to post legontas:

Re ante re gyriste piso sti zimbabwe re na ladosete to antero sas me fasolada to piato sta tessera pou thelete kai romaikes soubles, peinales !!

teogtp
29/09/2014, 19:33
Δεν ξέρω ένας φίλος από ΤΔΜ Ιτάλια το πόσταρε κι εγώ αρχίζω δίαιτα...
:cry:

vaffanculo πες του τον ΜΠΟΥΣΤΗ...........................
Δεν εχω βαλει μπουκια στο στομα μου σημερα......................

Pan (dvs)
29/09/2014, 19:35
Καπνιζουνε για λιγο το μοσχαρισιο κρεας πριν το βαλουνε στο φουρνο,ισα-ισα για να παρει τη μυρωδια απο τα καρβουνα.Πολλες φορες τα καρβουνα ειναι απο συγκεκριμενο ξυλο για να δωσει ειδικη μυρωδια στο κρεας.

Δεν ειναι κρεας για μπριζολα.

Bob_o_mastoras
29/09/2014, 21:31
Αυτα που φαινονται μπροστα μπροστα δεξια ειναι χοιρινη σπαλομπριζολα. Τα πισω μοσχαρι.
Αντε μου γινατε ολοι κρεοπωλες!:p:p

:a8::a8: Πες τους Ιταλους αντι για foto να στειλουν κανα μεζε την αλλη φορα!

yes-u
30/09/2014, 16:38
Από Amyrou: Επίσης yes-u ορτύκι βρε; το αίμα σου θα ψησουμε;
Πωωωωω, τι είπες τώρα, δεν το σκέφτηκα καν!!!!!!
Να αλλαχτεί το ορτύκι με πέρδικα πλζ αν δεν τα έχει περάσει ήδη ο σούτερ στη σούβλα...

SHOOTER045
30/09/2014, 17:14
Κοίτα αν μαζευόμασταν πολλοί
Την κάναμε την σούβλα
Βάζω και το τρακτέρ να την γυρνάει

mikes
30/09/2014, 21:53
Την κάναμε την σούβλα
αμα η σουβλα εχει να ταϊσει πολυ κοσμο, πρεπει να ειναι κατασκευη στιβαρη και πατεντιαρικη...

σουβλα μυδραλιο ας πουμε....

323925

SHOOTER045
30/09/2014, 22:10
Έχω δει στον κάμπο παρόμοια

Bob_o_mastoras
30/09/2014, 23:32
Την κάναμε την σούβλα

Ασ'το τρακτερ. Ολο και κανενας θα σκασει μυτη με GS. Εναν ακομα αξονα βρες. :lol:

cityfly
01/10/2014, 10:06
δεν ξέρω τι λέτε για τις μπριζόλες αλλά έριξα μια ματιά στο βίντεο με τα "περίεργα" φαγητά και λέω, λες να έχει έρθει και Ελλάδα;
και ανακάλυψα αυτό το θησαυρό
έχει πάει Κάλυμνο
https://www.youtube.com/watch?v=jpe0hu0ebE0

SHOOTER045
01/10/2014, 10:17
Κάποτε έτυχε να βρεθώ σε γλέντι γάμου σε ένα χωριό πάνω απ τον δομοκο, όπου η σπεσιαλιτέ ήταν σπληναντερο, μυαλό σουβλας αρνίσιο και προβατίνα κρύα
Εγώ εκείνη την μέρα έκανα νηστεία

Bowleno
01/10/2014, 13:05
αμα η σουβλα εχει να ταϊσει πολυ κοσμο, πρεπει να ειναι κατασκευη στιβαρη και πατεντιαρικη...

323925

Ban τον μΠούστη, τώρα!

sniper
01/10/2014, 13:25
Κάποτε έτυχε να βρεθώ σε γλέντι γάμου σε ένα χωριό πάνω απ τον δομοκο, όπου η σπεσιαλιτέ ήταν σπληναντερο, μυαλό σουβλας αρνίσιο και προβατίνα κρύα

Το κακό με τον δικό μας παράδεισο είναι ότι δεν έχουμε από 72 παρθένες ο καθένας μας.

7Tolis
01/10/2014, 15:03

Πρατίνα λέγεται. Επίσης και παλιοπράτνα.

tzimidis
01/10/2014, 15:19
Πρατίνα λέγεται. Επίσης και παλιοπράτνα.

Se parakalo poly na min diaspeireis pseydeis eidiseis.
Pratina ksedontiara legetai.

kai paizei na einai to pio anotero kreas ston planiti.

vaska
01/10/2014, 17:25
Se parakalo poly na min diaspeireis pseydeis eidiseis.
Pratina ksedontiara legetai.

kai paizei na einai to pio anotero kreas ston planiti.

Το ακούω συνέχεια και από πολλούς.

Παίζει να είναι ότι χειρότερο σε κρέας έχω φάει και πάντα ήταν η απορία μου πως τόσοι πολλοί λένε ότι είναι τόσο καλό.

Και δεν είμαι χορτοφάγος.

lykourgi
01/10/2014, 17:57

Παίζει να είναι ότι χειρότερο σε κρέας έχω φάει και πάντα ήταν η απορία μου πως τόσοι πολλοί λένε ότι είναι τόσο καλό.

Οσον αφορά το ψητό στα κάρβουνα, θα συμφωνήσω.

Αλλά, όλα τα "χοντρά" κρέατα (προβατίνες, γίδες, τράγοι, βοδινά) είναι πολύ ανώτερα σαν μαγειρευτά κατσαρόλας. Πολύ καλύτερη γεύση από τα αντίστοιχα γάλακτος.

tai
01/10/2014, 18:34

ειναι ενα κρέας που εαν δεν είναι σωστά σιτεμενο και κυρίως σωστά ψημένο ειναι σαν να τρως παπούτσι με λίπος. Εαν ομως πεσεις στο καλό, τότε δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Εαν περάσεις ποτε από τα χωριά της θήβας (τάχη,μελισσοχωρι,καπαρελλι,πλαταιες, λουτουφι βαγια κλπ) μην αμελήσεις να πάρεις ενα κιλο "χοντρό"στα κάρβουνα. Θα με θυμηθείς!

nikos_abel
01/10/2014, 18:43
ειναι ενα κρέας που εαν δεν είναι σωστά σιτεμενο και κυρίως σωστά ψημένο ειναι σαν να τρως παπούτσι με λίπος. Εαν ομως πεσεις στο καλό, τότε δεν θα το ξεχάσεις ποτέ. Εαν περάσεις ποτε από τα χωριά της θήβας (τάχη,μελισσοχωρι,καπαρελλι,πλαταιες, λουτουφι βαγια κλπ) μην αμελήσεις να πάρεις ενα κιλο "χοντρό"στα κάρβουνα. Θα με θυμηθείς!

Από το πόσα θα πληρωσει :lol:

sniper
01/10/2014, 20:00

Πες οτι μιλάς για προβατα... Γιατι το μοσχάρι τρωγεται κανονικότατα ωμό.

sniper
01/10/2014, 20:02

Γιατι καταλαβαίνουν ότι εισαι πατρινός και στην φοράνε... Άκου δεν ειναι καλό....

Lioulios
02/10/2014, 00:57
Και το αρνί τρώγεται ωμό , όπως ακριβώς και το μοσχάρι .... Είναι όμως και θέμα σιτέματος και να έχεις το κατάλληλο κομμάτι . Άλλο κομμάτι κάνει κατσαρόλα , άλλο σχάρα . Αν τα κάνεις ανάποδα , δεν θα φας .

...Την προβατίνα στα κάρβουνα που έφαγα μια φορά στην Παύλιανη (κοντα στην Αμφίκλεια) δεν θα την ξεχάσω ποτέ ....Όπως και το τοπίο !

taisteal
02/10/2014, 01:03

Για να το ακους απο πολλους μαλλον αληθεια θα ειναι ρε φιλε..
Αφου απο κρεατα δεν σκαμπαζετε εκει κατω βρεεεεεε

:a3:

GFawkes
02/10/2014, 14:53
Χοντρο στον Κυθαιρωνα....

ακομα και εγω το εφαγα και ηταν νοστιμο...

ισως βεβαια διοτι πηγαιναμε για εντουραδες μεσα στο π@#$$κρυο και μετα τρωγαμε και τις πετρες......

catmaster
02/10/2014, 15:48

323925

:uplate::uplate:

τι' ν τούτου ωρέ ;;

sniper
02/10/2014, 15:57
:uplate::uplate:

τι' ν τούτου ωρέ ;;

Ο παράδεισος λέοντα...

catmaster
02/10/2014, 16:06
Ο παράδεισος λέοντα...

ναι και μετά πάμε για καρδιοαρτηριακή παράκαμψη κατευθείαν ....:lol:

άσε και αυτό που έχω πολύ μου πέφτει... κάνει και κάπνισμα κάνει και ψήσιμο ... 324064

sniper
02/10/2014, 16:13
ναι και μετά πάμε για καρδιοαρτηριακή παράκαμψη κατευθείαν ....:lol:

άσε και αυτό που έχω πολύ μου πέφτει... κάνει και κάπνισμα κάνει και ψήσιμο ... 324064

Εισαι Ερασιτέχνης λέοντα... Επιφυλλάσομαι για φωτό της εγκαταστασης ψησταριάς (με 4 σουβλες full size/fully automated) και χωριάτικου φούρνου.

catmaster
02/10/2014, 16:20
Εισαι Ερασιτέχνης λέοντα... Επιφυλλάσομαι για φωτό της εγκαταστασης ψησταριάς (με 4 σουβλες full size/fully automated) και χωριάτικου φούρνου.

πάσο θα πάω αυτή τη φορά

(αλλά θα περιμένω και πρόσκληση όχι μόνο φάτε μάτια ψάρια ... ) :smokin:

ά και πουσαι ... να κάνεις πατέντα για την κίνηση με τις σούβλες από το 954 ... :D

sniper
02/10/2014, 16:21
πάσο θα πάω αυτή τη φορά

(αλλά θα περιμένω και πρόσκληση όχι μόνο φάτε μάτια ψάρια ... ) :smokin:

ά και πουσαι ... να κάνεις πατέντα για την κίνηση με τις σούβλες από το 954 ... :D

Aτέρμονες με κίνηση από μοτέρ υαλοκαθαριστήρων από DAF.

catmaster
02/10/2014, 16:29

:smokin:324066

SHOOTER045
02/10/2014, 16:32
:smokin:324066
Το αγοράζω.....

Για κάτι ποιο απλό σας έχω
6σπλη σούβλα με αλυσίδα που παίρνει κίνηση από μοτέρ γυαλοκαθαριστηρα
Και οι σούβλες είναι με γρανάζι ποδηλάτου

sniper
02/10/2014, 16:36
Το αγοράζω.....

Κι εμας το Set up έτσι είναι αλλά καταλήγει σε ατέρμονα που "κουμπώνουν" οι σούβλες!

catmaster
02/10/2014, 16:38
Το αγοράζω.....

δεν έχω ιδέα από θέμα κατασκευής σουβλας με υαλοκαθαριστήρες με έχετε πιάσει αδιάβαστο τελείως

δεν θα με χάλαγε να δω πως είναι μηχανικά μια τέτοια κατασκευή και να φτιάξω κάτι στον κήπο ...

και βασικά γκουγκλάρισα και μου πέταξε κάτι texas briskets το μαμημένο και λυσσάω της πείνας τώρα ...

sniper
02/10/2014, 16:41
δεν έχω ιδέα από θέμα κατασκευής σουβλας με υαλοκαθαριστήρες με έχετε πιάσει αδιάβαστο τελείως

δεν θα με χάλαγε να δω πως είναι μηχανικά μια τέτοια κατασκευή και να φτιάξω κάτι στον κήπο ...

και βασικά γκουγκλάρισα και μου πέταξε κάτι texas briskets το μαμημένο και λυσσάω της πείνας τώρα ...

Εισαι και μηχανικός ρπμ.... σκέψου αντι για μοτερ υαλοκαθαριστήρα το μπροστα γραναζι και στο πισω γραναζι αντι για αξονας τροχου ατέρμονας.. Τι διάολο... δεν σχεδιάζεις βαλλιστικό πύραυλο...

catmaster
02/10/2014, 16:46
Εισαι και μηχανικός ρπμ.... σκέψου αντι για μοτερ υαλοκαθαριστήρα το μπροστα γραναζι και στο πισω γραναζι αντι για αξονας τροχου ατέρμονας.. Τι διάολο... δεν σχεδιάζεις βαλλιστικό πύραυλο...

μηχανικος μοτόσακονΕ είμαι όχι ψησταριώνΕ ...

(και το μοτερ υαλοκαθαριστηρα δηκαδή δεν έχει "ελεύθερο" τζόγο ;; δεν μπατάρει το αρνί δηλαδή μόλις κάνει μισή περιστροφή ;; )

sniper
02/10/2014, 16:49
μηχανικος μοτόσακονΕ είμαι όχι ψησταριώνΕ ...

(και το μοτερ υαλοκαθαριστηρα δηκαδή δεν έχει "ελεύθερο" τζόγο ;; δεν μπατάρει το αρνί δηλαδή μόλις κάνει μισή περιστροφή ;; )

Γραμμικό είναι ρε χαμένε! Μια χαρα δουλευει, χρόνια τωρα (πολλά τα αρνια, γουρουνακια, κεφάλια, κοκορετσάκια κλπ κλπ)

SHOOTER045
02/10/2014, 16:49
Επειδή δεν την έχω εδώ αλλά στο χωριό
Θα βγάλω φώτο και θα σου στείλω
Σκέψου ότι κάνεις μια σκάφη με κανάλι στο πίσω μέρος όπου σέρνεται η αλυσίδα ποδηλάτου, εκεί φτιάχνεις καναλακια όπου κάθονται οι σούβλες με το γρανάζι, όλο αυτό παίρνει κίνηση από μοτέρ υαλοκαθαριστηρα για να σηκώνει βάρος
Και οι κάθετοι δοκοι αυξομειωνουν το ύψος απ τα κάρβουνα
Έχω ψήσει ταυτόχρονα 2 αρνιά και 2 κοκορετσια

sniper
02/10/2014, 16:51
Επειδή δεν την έχω εδώ αλλά στο χωριό
Θα βγάλω φώτο και θα σου στείλω
Σκέψου ότι κάνεις μια σκάφη με κανάλι στο πίσω μέρος όπου σέρνεται η αλυσίδα ποδηλάτου, εκεί φτιάχνεις καναλακια όπου κάθονται οι σούβλες με το γρανάζι, όλο αυτό παίρνει κίνηση από μοτέρ υαλοκαθαριστηρα για να σηκώνει βάρος
Και οι κάθετοι δοκοι αυξομειωνουν το ύψος απ τα κάρβουνα
Έχω ψήσει ταυτόχρονα 2 αρνιά και 2 κοκορετσια

Α εχεις σεταπ εκστρατείας εσυ! Εύγε!

catmaster
02/10/2014, 16:53
... (πολλά τα αρνια, γουρουνακια, κεφάλια, κοκορετσάκια κλπ κλπ)

....2 αρνιά και 2 κοκορετσια

μπα παναθεμά σας ρε τομάρια ....

SHOOTER045
02/10/2014, 16:53
Η σούβλα είναι κατασκευη του κάμπου
Από Λάρσα και κάτω
Και έκλεψα την πατέντα

sniper
02/10/2014, 16:54
μπα παναθεμά σας ρε τομάρια ....

Πάλι στην δίαιτα επεσες (αυτοβούλως προφανώς :bawl:);

SHOOTER045
02/10/2014, 16:57
Τώρα πού θα αρχίσουν τα τσίπουρα
Θα πάρουν φωτιά οι σούβλες
Όποιος γουστάρει έρχεται
Φαΐ ποτό υπάρχει

catmaster
02/10/2014, 16:57
Πάλι στην δίαιτα επεσες (αυτοβούλως προφανώς :bawl:);

ναι αλλά όχι αυτοβούλως ... ρώτα τον θείο ΕΝΦΙΑ και την θεία ΤΕΒΕ ... :cry::a02:

SHOOTER045
02/10/2014, 17:01
Δεν θα πεθάνουμε κιόλας...
Εντάξει για τις μαλακίες τούς δεν πήγα misano αλλά ως εκεί

tai
02/10/2014, 17:42
Από το πόσα θα πληρωσει :lol:
:nono:στα χωρια αυτα παιζει στο 70% της τιμης του αρνιου,

γιατι ρε φιλε? τα φορτηγά έχουν μεγαλύτερο μοτέρ από τα ημιφορτηγά ?
με το τοναζ παει? αλλο βαρος εχουν οι καθαριστήρες?
αλλα τι ψαχνω?
ο άλλος ο άχρηστος δεν του κοβει πως να συνδέσει ενα μοτέρ περιστροφικό σε σούβλα κι είναι και μουντζούρης μηχανικός εφαρμοστης μη χεσω,θα σου κόβει εσένα που είσαι και φλορογραφιάς?

sniper
02/10/2014, 19:20
:nono:στα χωρια αυτα παιζει στο 70% της τιμης του αρνιου,

γιατι ρε φιλε? τα φορτηγά έχουν μεγαλύτερο μοτέρ από τα ημιφορτηγά ?
με το τοναζ παει? αλλο βαρος εχουν οι καθαριστήρες?
αλλα τι ψαχνω?
ο άλλος ο άχρηστος δεν του κοβει πως να συνδέσει ενα μοτέρ περιστροφικό σε σούβλα κι είναι και μουντζούρης μηχανικός εφαρμοστης μη χεσω,θα σου κόβει εσένα που είσαι και φλορογραφιάς?

Ειδες για να γερνάς; Δεν βαζεις το καταραμενο να δουλεψει ή φυρανε... DAF είπα γιατι από DAF ήταν! :bawl::moutza:

MG-KTiNoS
02/10/2014, 19:45
Τώρα πού θα αρχίσουν τα τσίπουρα
Θα πάρουν φωτιά οι σούβλες
Όποιος γουστάρει έρχεται
Φαΐ ποτό υπάρχει

Oi Γκουτσαίοι θα πάνε Τρίκαλα χαχαχα

mikes
02/10/2014, 20:32
κοιτα να δεις ρε φιλε ενα πραμα...
στο φατσοβιβλιο μετα το αις μπακετ τσαλεντζ, ηρθε τωρα το ραπ τσαλεντζ, και εκει που λες οχι αλλο τσαλεντζ μπαινεις μοτο.γρ και βλεπεις σουβλα/ψησταρια τσαλεντζ....

Pan (dvs)
02/10/2014, 22:06
Τα προβατα ,αυτη την περιοδο,τα θεριζει ο καταροικος πυρετος (αν το λεω καλα).Αν και απ'οτι λενε δεν μεταδιδεται στον ανθρωπο ,μαζεψτε το μυαλο σας και ριχτε κανα γουρουνοπουλο στη σουβλα.

Η αν ειστε Πατρινοι πιπεριες και μελιτζανες.

teogtp
03/10/2014, 11:00
Δεν κανονιζετε να γινει καπου ενα φεστιβαλ χοληστερινης ωστε να βγουν ασφαλη συμπερασματα;
:D

pipe_smoker
03/10/2014, 12:00
Αρνιά κατσίκια πρόβατα (και πόσο μάλλον τα μυαλά τους τα σκώτια τα πλεμόνια τά'ντερα και τα σκατά τους) δεν τα τρώγω.*

Με βόδι θα μπορούσα να τρέφομαι σε καθημερινή βάση.

Και ναι, ακόμα και ωμό.
Τις δυο φορές που έχω πάει Γαλλία κόντεψα να τους ξεκληρήσω όλη την κτηνοτροφία.
Δεν τους πολυχωνεύω (θα μου πεις "λες και χωνεύεις και πολλούς ρε μάστορα) αλλά θα μπορούσα να ζήσω κάπου στην Προβηγκία μόνο για το κρασί, το κρέας και το πράσινο.

*να πέσω στην εξαίρεση των εξαιρέσεων και να βρεθώ σε μέρος που να παίζει καλό χοντρό εκεί αλλάζει το πράγμα. Αλλά αυτό έχει συμβεί 2 φορές στη ζωή μου.

Bob_o_mastoras
03/10/2014, 12:14
pipe δοκιμασε αλογο αν σου αρεσει το μοσχαρι. Θα μεινεις μ@λακας. Ειναι 5 level πιο πανω με παρομοια γευση. :a8:

Με μπριζοσατε και καθησα χθες και εφτιαξα μια πετρινη ψησταρια-καπνιστιριο diy στον κηπο. Κανει για ολα. Ψησιμο, καπνισμα, μαγειρεμα στυλ κλεφτικο κλπ.
Θα την ολοκληρωσω σημερα, εχει μεινει το καλωπιστικο μερος, το δομικο το εκανα χθες, και θα ανεβασω φωτο. Ειναι λιγο προτωγονη αλλα κανει καλη δουλεια. Εχω ξαναφτιαξει τετοια.

SHOOTER045
03/10/2014, 12:14
Δεν κανονιζετε να γινει καπου ενα φεστιβαλ χοληστερινης ωστε να βγουν ασφαλη συμπερασματα;
:D
αν μαζευτουν συμμετοχες
εχω κατι υπ οψιν μου
καζανι τσιπουρου
επισκεψιμο και ενοικιαζομενο
σουβλες και ψησταριες
κανονιζεις τα ατομα
τα κρεατα
αγοραζεις και τον μουστο σου
βγαζεις και το τσιπουρο σου
και μεχρι τελικης πτωσεως

pipe_smoker
03/10/2014, 12:41
pipe δοκιμασε αλογο αν σου αρεσει το μοσχαρι. Θα μεινεις μ@λακας. Ειναι 5 level πιο πανω με παρομοια γευση. :a8:

Έχω δοκιμάσει χωρίς να το ξέρω.
Πολύ παλιά.
Ωραίο μου είχε φανεί απ'ότι θυμάμαι.

Σόρρυ αλλά δε θα το ξανάκανα.
Δεν κάνω διαχωρισμό ανάμεσα στην αξία της ζωής του αλόγου, του αρνιού, του βοδιού, του πάνθηρα, και μην μπούμε κιόλας σ'αυτή τη διαδικασία.
It just doesn't suit me.

Κάτι τόσο όμορφο προτιμώ να το φωτογραφίσω παρά να το φάω.
Άλλος προτιμά να το φωτογραφίσει και μετά να το φάει.
Άλλος προτιμά να το φάει και μετά να το φωτογραφίσει. (αυτός μπορεί να πάρει και βραβείο καλλιτεχνικής φωτογραφίας:lol:)

Bob_o_mastoras
03/10/2014, 12:45
Να δεις και το γουρουνακι τι γλυκο και καλο ζωακι ειναι αλλα δυστυχως... πολυ νοστιμο επισης. Ειναι οντως ενα διλημα. :(

sniper
03/10/2014, 12:49
Υπάρχουν κι άνθρωποι που είναι γλυκύτατοι αλλά δεν τρώγονται με τίποτα.

SHOOTER045
03/10/2014, 12:51
Και η καμήλα, και άλλα πολλά

pipe_smoker
03/10/2014, 13:23
Να δεις και το γουρουνακι τι γλυκο και καλο ζωακι ειναι αλλα δυστυχως... πολυ νοστιμο επισης. Ειναι οντως ενα διλημα. :(

Το είπα.
Δε γενικεύω ούτε κάνω σύγκριση με άλλα ζώα. Λέω απλά πώς λειτουργώ εγώ.

tzimidis
03/10/2014, 13:53
Υπάρχουν κι άνθρωποι που είναι γλυκύτατοι αλλά δεν τρώγονται με τίποτα.
oi glykotsoutsounoi omos?

Bowleno
03/10/2014, 15:53
oi glykotsoutsounoi omos?

Αυτοί είναι για τους gay ρε συ :bawl:

teogtp
03/10/2014, 16:07
Αυτοί είναι για τους gay ρε συ :bawl:

Νταξει ρε συ......
μπορει να το γυρισε στο "ντιζελ":p

sniper
03/10/2014, 16:23
Νταξει ρε συ......
μπορει να το γυρισε στο "ντιζελ":p

Το αέριο είναι το επικίνδυνο...

tzimidis
03/10/2014, 17:38
Το αέριο είναι το επικίνδυνο...

Katharo methanio. Mia patenta/metatropi sti sela- enosi me tin olosomi, kai terma oi mpentzines!!
Pisokinisi leme rei........

Bob_o_mastoras
03/10/2014, 17:49
Δεν ειναι καθαρο μεθανιο. Περιεχει και υδροθειο! Πρεπει να ρυθμισεις το μιγμα!! :p:p

mikes
03/10/2014, 21:41
γατακια..... μαθετε να τρωτε ρε!!!

324130

324131

324132

teogtp
03/10/2014, 22:13
Τελευταια φωτο.......
"Ματαρες μου......":lol:

7Tolis
03/10/2014, 22:30
Να θέμα για το αυτοκόλλητο μάγκες. Ο Mike με το αρνί. Δεν φορούσε κράνος το αρνί.

teogtp
03/10/2014, 23:14
Ρε τολη.........
Το κρανος δεν τρωγεται....

catmaster
04/10/2014, 11:58
Mike είσαι θεός λέμε ... του μιλάς και το υπνωτίζεις και πριν και πάει και πέφτει μόνο του στο ταψί ;; :lol::lol:

AristidisZ
04/10/2014, 12:25
Αρνιά κατσίκια πρόβατα (και πόσο μάλλον τα μυαλά τους τα σκώτια τα πλεμόνια τά'ντερα και τα σκατά τους) δεν τα τρώγω.*

όποιος δε τρώει αρνίσια συκωταριά πρέπει να το κοιτάξει άμεσα...

pipe_smoker
04/10/2014, 13:01
όποιος δε τρώει αρνίσια συκωταριά πρέπει να το κοιτάξει άμεσα...

1. Σάλτα και γαμ... (αυτή τη Δευτέρα παίζει και να τα καταφέρω να σας έρθω να δω τα μούτρα σας :a30:)

2. Δεν μπορώ αυτή την έντονη γέυση αιματίλας που βγάζουν τα εντόσθια ρε Αρίστο. Μπορεί να μου έχει μείνει τραύμα από μικρός που μας ζαλίζανε τους όρχεις γιαγιάδες, θειάδες και λοιπές κατοχικόπληκτες (με το δίκιο τους όσα ξέρανε κι αυτές) να μας μπουκώσουνε μυαλό για να κάνουμε μυαλό, να μας μπουκώσουνε συκώτι για να κάνουμε συκώτι, να μας μπουκώσουνε @@ για να κάνουμε @@.

Όλα τα σωθικά και τα παράξενα την ίδια γέυση μου βγάζουν. Σιχαμένη καμένη αιματίλα.
Του βοδιού το αίμα από την άλλη το πίνω κι από το πιάτο ό,τι περισσέψει αφού φάω τις σάρκες του:evil:

Ε ρε και να μας διαβάσει κανας βίγκαν:bawl:

nikos_abel
04/10/2014, 13:20
Ας μην αρχίσει μια άγονη αντιπαράθεση, καθώς και εγω το βοδινά και τα μοσχαράκια το σκίζω, αλλα είναι το χειρότερο και πιο επικίνδυνο κρέας.

Όπως και το γάλα τους.

Το αγαπημένο μου δε, ειναι η γλυκυτατη κατα τα άλλα κατσικουλίτσα, αλλά και το άμοιρο αρνάκι.

Pan (dvs)
04/10/2014, 14:10
Ρε τολη.........
Το κρανος δεν τρωγεται....

Eτσι οπως τον κοβω,οχι μονο το κρανος αλλα και το μισο σαζμαν καταφερνει.

AristidisZ
04/10/2014, 14:58
Καλά έλα εσύ και το συζητάμε απο κοντά

mikes
04/10/2014, 17:39
Mike είσαι θεός λέμε ... του μιλάς και το υπνωτίζεις και πριν και πάει και πέφτει μόνο του στο ταψί ;; :lol::lol:
εμενα που με βλεπεις φιλε, το εχω παει σε αλλο επιπεδο! μπορω και τα υποτασω τα ζωντανα! το πασχα αμα βρεθω στο χωριο, με αμολανε στο μαντρι, και οποιο αρνι βαλω στο ματι, σκυβει το κεφαλι σε ενδειξη υποταγης και παει και περνιεται μονο του στη σουβλα..
...βεβαια μερικες φορες χρειαζεται να χρησιμοποιησω μεθοδους παραδειγματισμου... :lol:

324172