Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 95

Θέμα: Παράξενη τεχνική....

  1. #1
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγγραφή
    13/08/2011
    Μηνύματα
    8.032

    Παράξενη τεχνική....

    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	10155089_273410049525034_2889324336463610014_n.jpg 
Προβολές:	579 
Μέγεθος:	67,0 KB 
ID:	323724

    Ξέρει κανένας κάτι παραπάνω???
    ανανήψαντας

  2. #2
    κάπνισμα πριν το ψήσιμο....

  3. #3
    Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Εγγραφή
    24/11/2011
    Μηνύματα
    3.966
    Δεν ήξερα οτι το γκοτζίλα που είχαμε στο στρατό το κάνουμε και στα κάρβουνα
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

  4. #4
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγγραφή
    13/08/2011
    Μηνύματα
    8.032
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα οτι το γκοτζίλα που είχαμε στο στρατό το κάνουμε και στα κάρβουνα


    ανανήψαντας

  5. #5
    @@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγγραφή
    18/05/2014
    Μηνύματα
    3.729
    Λογικα, αμα δεν ειναι πολυ πυρωμενα τα καρβουνα γινονται σιγα σιγα και πιο "καπνιστες".
    Θα ειχε περισσοτερο λογικη αν εκλεινε απο μπροστα ο φουρνος. Τωρα ετσι δεν ξερω τι μπορει να βγει σαν αποτελεσμα. Σιγουρα θα καει το κοκκαλο που παταει στη σχαρα και λογικα οι μπροστα δεν θα γινουν σαν τις πισω.
    καλυτερα να τα περνουσε σουβλα τα κοματια οπως ητανε.

    Καλη χωνεψη!
    MADE IN JAPAN 日本製

  6. #6
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγγραφή
    13/08/2011
    Μηνύματα
    8.032
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stam2 Προβολή μηνύματος
    κάπνισμα πριν το ψήσιμο....
    Για πες....

    ανανήψαντας

  7. #7
    @@ μαστορας Το avatar του/της Bob_o_mastoras
    Εγγραφή
    18/05/2014
    Μηνύματα
    3.729
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Billymuse Προβολή μηνύματος
    Δεν ήξερα οτι το γκοτζίλα που είχαμε στο στρατό το κάνουμε και στα κάρβουνα
    Εχοντας διαταλεσει και κρεοπωλης εχω να σου πω οτι φαινεται μια χαρα χοιρινο. Τουλαχιστον οι μπροστα μπροστα που φαινονται.
    Τα αλλα πιο πισω μοσχαρι ειναι Κτηνε;;;
    MADE IN JAPAN 日本製

  8. #8
    Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    Εγγραφή
    13/08/2011
    Μηνύματα
    8.032
    Δεν ξέρω ένας φίλος από ΤΔΜ Ιτάλια το πόσταρε κι εγώ αρχίζω δίαιτα...
    ανανήψαντας

  9. #9
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από MG-KTiNoS Προβολή μηνύματος
    Για πες....

    Ε, τι να πω? Οι μπριζόλες είναι θεόχοντρες, κάνουν μόνο για κάρβουνο. Πριν λοιπόν τις ψήσεις κανονικά, τις βάζεις με το κόκκαλο κάτω όπως έχει κάνει ο φίλος σου, για να κόβει την κάψα αλλά και να γίνει καλύτερα το μέρος που είναι κοντά στο κόκκαλο, και βάζεις και ξερό θυμάρι ή δεντρολίβανο, ότι γουστάρεις, και καπνίζονται...
    Βέβαια μετά από λίγο που θα έχουν αρχίσει να ιδρώνουν και να στάζουν σαν τα χοιρινά στους διαδρόμους των γυμναστηρίων, θέλουν ξάπλωμα, και αλλαγή φωτιας, για κανονικό ψήσιμο... Οι συγκεκριμένες δεν μπορούν να ψηθούν σωστά αν περιμένεις να γίνουν μόνο με κάπνισμα... Για κάπνισμα μόνο θέλεις πιο λεπτές...
    Όμως με αυτόν εδώ τον τρόπο οι συγκεκριμένες αν και χοντρές θα γίνουν λουκούμι συριανό...

  10. #10
    Banned
    Εγγραφή
    10/02/2013
    Μηνύματα
    9.317
    Έχει κανείς υπ όψιν τού τις ρωμαϊκές σούβλες?
    Στην αρχή παίρνεις μία κότα, την βάζεις μέσα σε μία γαλοπούλα, την οποία βάζεις μέσα σε κατσικάκι, το οποίο βάζεις μέσα σε αρνί, το οποίο βάζεις μέσα σε μοσχάρι
    Περνάς την σούβλα και ψηνοντας το εξωτερικό καπνίζεται και ψήνεται το εσωτερικό
    Έτσι τρως απ όλα

  11. #11
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SHOOTER045 Προβολή μηνύματος
    Έχει κανείς υπ όψιν τού τις ρωμαϊκές σούβλες?
    Στην αρχή παίρνεις μία κότα...
    ...ξέχασες το ορτύκι...μη μείνουμε και νηστικοί....

  12. #12
    Banned
    Εγγραφή
    10/02/2013
    Μηνύματα
    9.317
    Ναι ρε γμτ
    Και μάλιστα το ορτυκι γεμιστό με κάστανα
    Πέραν τής πλάκας το είχα διάβασει σε ένα βιβλίο κάποτε και μού έμεινε
    Μετά από μεγάλη μάχη, έτσι τραπεζονοντουσαν οι Ρωμαίοι

  13. #13
    M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Εγγραφή
    11/11/2002
    Μηνύματα
    15.787
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bob_o_mastoras Προβολή μηνύματος
    Εχοντας διαταλεσει και κρεοπωλης εχω να σου πω οτι φαινεται μια χαρα χοιρινο. Τουλαχιστον οι μπροστα μπροστα που φαινονται.
    Τα αλλα πιο πισω μοσχαρι ειναι Κτηνε;;;
    Τα γουρούνια που ειχατε ζύγιζαν πάνω απ 500 κιλά;

    Μοσχαρίσιες είναι.. Το ότι τις ψήνουν και μόνο είναι έγκλημα.

    Και δεν τις καπνίζουν.... που ακούστηκε κάπνισμα με κάρβουνα;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

  14. #14
    Μέσα σόλα αυτός ο Σνάιπερ .

    Το κρέας κάνει από χλμ μακρυά Μμμμμμμμμμμμμμ.. Καραμοσχαρίσιο και κιαλοσιτεμένο .

    Ως γνωστό το μοσχάρι τρώγεται από ελάχιστα ψημένο , μέχρι καλοψημένο , ανάλογα με την γαστρημαργική επιθυμία του καθενός .

    Μία τεχνική για να κρατήσει τα ζουμιά του και να γίνει τρυφερό και μαλακό , είναι να περαστεί από όλες τις μεριες , ώστε να θωρακιστεί .

    Σε καμία περίπτωση δεν καπνίζεται έτσι ..... Απλά ψήνεται από μερακλήδες , όπως ακριβώς πρέπει για το συγκεκτημένο κομάτι κρέατος .

    ...Πολλοί τυχεροί όσοι συνέφαγαν !!


    Και μια πρόσφατη δική μου

    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20140923_204721.jpg 
Προβολές:	495 
Μέγεθος:	89,1 KB 
ID:	323737

  15. #15
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sniper Προβολή μηνύματος
    που ακούστηκε κάπνισμα με κάρβουνα;
    Μόνο με συριακή λατάκια θα πάρουν το σωστό άρωμα

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

  1. ΤΕΧΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΓΙΑ Kaze-r
    από torque στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 15/06/2006, 16:50
  2. τεχνικη καταρτηση
    από wrenchfzr στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2005, 14:52
  3. Μας ενδιαφερει....νεα τεχνικη !!!!
    από hornet στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 29/01/2005, 13:32
  4. Πολυ Παραξενη Συζητηση
    από psaroulis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2004, 01:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

  • Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF