PDA

View Full Version : Aγορά Μτχ/ης μοτό απο έκθεση,δόσεις-εξοδα κλπ

CustomBoy
05/10/2014, 14:44
Καλησπέρα στην παρεα...

λόγω του οτι ειμαι στην αναζήτηση το τελευταίο διάστημα για κάτι οικονομικό ,για να μπορώ να μετακινουμαι στη σχολή μου και γενικώς,βλέπω γενικώς αγγελίες,αλλα τελευταία κατέληξα κάπου οπου τα λεφτα ειναι λίγα και το μηχάνημα τα αξιζει (το ειδα-καβαλησα και απο κοντα) μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες...

Η αγορά αφορά μηχανη απο γνωστή εκθεση στην καλλιθέα οπου ειχαμε την εξης κουβεντα

Μηχανη-> τιμη αγγελίας στο car.gr 550ε

Παω απο κοντα,βλέπω τη μηχανη,μιλαω με τον ανθρωπο εκει μου λεει ''η μηχανη ειναι στα 500ε''

μιλήσαμε για διακανονισμό με δόσεις μου εξηγησε τι χρειάζεται,τον ευχαρίστησα,φευγει, Δεν περνάει 1 λεπτο ξαναβγαινει λέγοντας μου το εξης

''ξεχασα πως δεν γινεται διακανονισμός,γιατι η τράπεζα δικαιολογεί μοτο με αδεια μετα το 2000 μονο''

τρώω το πρωτο χαστουκι+ξενερωμα...

επανέρχομαι και με τον πατέρα μου να την ελέγξουμε παρέα την επομενη μερα,και ειμαστε στα χαρτιά μπας και το προχωρήσουμε...
ο πωλητής εχει μια μηχανη,αγορασμένη (προφανώς) απο αλλον ιδιώτη,με τιμη στα 500ε και μας λέει το εξης...500ε + 100 τα εξοδα μεταβίβασης, 600συνολο!!!!

''γιατι τόσο πολυ?"

"γιατι μας υποχρεώνουν να μεταβιβασουμε απο τον πωλητη πρώτα σε εμάς,και μετα σε εσάς"

εν τέλει ξενέρωσα παρα πολύ και έφυγα,και προσπαθώ να δώ πως και τι μπορεί να γίνει...ήξερα οτι οι μεταβιβάσεις μοτο κυμαινονται στα 40ευρω μεχρι 400κυβικά...

Eίμαι τόσο λάθος ή προσπαθουν να με πιάσουν κορόιδο?

Το μηχανάκι το θέλω,αλλα επειδή κολλάω στα λεφτα,δεν ξερω τι μπορώ να κάνω...κυρίως με σκότωσαν τα 100ευρω για τη μεταβίβαση...συμφωνα με αυτα π μ ειπε ο father,στην εκθεση πληρώνεις μονο απο αυτους σε σένα...

Για βοηθήστε μπας και βγέι ακρη...

theofilos888
05/10/2014, 15:11
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

CustomBoy
05/10/2014, 15:18
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις;

προσπαθω να καταλάβω,μιας και δεν εχω την απαραίτητη εμπειρία, αν αυτα π μ λεει ισχυουν ή προσπαθεί απλα να μου πουλήσει και να ξεφορτωθεί τη μοτό...

σε μια τιμή 550 (Αναγραφόμενη του site) την οποία μου ''κατεβαζει'' στα 500 απο κοντα,μου κολλάει και αλλα 100 ως εξοδα μεταβίβασης...

αυτα δεν επρεπε να περιλαμβάνονται στην τελική τιμή της μοτο?..και εστω οτι δεν...ειναι όντως τόσα πολλά ??

αυτο με τον διακανονισμό ισχύει??

:beer:

απλα προσπαθώ να κατανοήσω και να καταλήξω για αυτο ρώτησα εδω μεσα

dimzan
05/10/2014, 15:34
προσπαθω να καταλάβω,μιας και δεν εχω την απαραίτητη εμπειρία, αν αυτα π μ λεει ισχυουν ή προσπαθεί απλα να μου πουλήσει και να ξεφορτωθεί τη μοτό...

σε μια τιμή 550 (Αναγραφόμενη του site) την οποία μου ''κατεβαζει'' στα 500 απο κοντα,μου κολλάει και αλλα 100 ως εξοδα μεταβίβασης...

αυτα δεν επρεπε να περιλαμβάνονται στην τελική τιμή της μοτο?..και εστω οτι δεν...ειναι όντως τόσα πολλά ??

καλυτερα με 15€ παρε καρτα απεριοριστων αφου εισαι φοιτητης.

ειμαι 1000% σιγουρος πως δεν ξερεις τι κοστιζει η συντηρηση και χρηση ενος μοτο. Βρηκες ενα με 500€ και νομιζεις πως εκει τελειωσαν ολα (τα εξοδα).

SHOOTER045
05/10/2014, 15:40
Αν δεν ανέφερε ξεκάθαρα ότι στην τιμή περιλαμβάνονται έξοδα μεταβίβασης τότε όντως ανέβαινει τόσο
Πιθανόν ο πρώην ιδιοκτήτης να την άφησε ως ανταλλαγή με εξουσιοδότηση στο κατάστημα
Οπότε η άδεια είναι ακόμα στον προηγούμενο
Το γιατί είναι αυξημένη τόσο η τιμή μάλλον η ο υπάλληλος θα τσιμπήσει μεροκαματακι
Η είναι ταρίφα απ το αρμόδιο γραφείο πού συνεργάζεται η αντιπροσωπεία
Διακανονισμό μόνο η εταιρεία που το έχει μπορεί να σού κάνει, μπορούν αν θέλουν να συμπεριλάβουν και τα έξοδα μεταβίβασης
Μέσω γραμματίων συνήθως, αλλά το συνολικό κόστος θα ανέβει

catmaster
05/10/2014, 15:44

παιχταρά μου αν κατάλαβα καλά η τιμή μετρητοίς είναι στα 500 σύν τα έξοδα μεταβίβασης που λογικά πρέπει να είναι ενα παράβολο κόστους 40 ευρώ (περίπου)

όλα τα άλλα (κτεο , τελη κυκλοφορίας ) βαροάινουν τον πωλητή ΕΚΤΟΣ και αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό

τώρα (αν κατάλαβα καλά) εσύ δεν πας να πάρεις την μηχανή μετρητοίς αλλά μέσω τράπεζας ... εκεί έχεις εκτός του παραβόλου μεταβίβασης και έξοδα φακέλου και εγγυητές και άλλα

ε λογικό δεν είναι να διαφέρει η τιμή σε αγορά μετρητοίς και σε αγορά με δόσεις ;;

CustomBoy
05/10/2014, 15:57
dimzan

ειμαι 1000% σιγουρος πως δεν ξερεις τι κοστιζει η συντηρηση και χρηση ενος μοτο.

Καταρχήν δε βρίσκω το λόγο να εκφράζεσαι ετσι Α) γιατι δεν με ξέρεις...ΚΑΙ Β) διοτι μίλησα για ΕΜΠΕΙΡΊΑ ΣΕ ΑΓΟΡΑ ΜΟΤΟ...και Ό Χ Ι σε συντηρηση-οδηγηση-σερβις-χρηση....παμε παρακάτω...

SHOOTER045->
Καταρχήν ευχαριστώ για την ολοκληρωμένη απαντηση..

στο διαταύτα ..

Αν δεν ανέφερε ξεκάθαρα ότι στην τιμή περιλαμβάνονται έξοδα μεταβίβασης τότε όντως ανέβαινει τόσο οχι δεν ανέφερε τίποτα
Πιθανόν ο πρώην ιδιοκτήτης να την άφησε ως ανταλλαγή με εξουσιοδότηση στο κατάστημα δεν το γνωρίζω
Οπότε η άδεια είναι ακόμα στον προηγούμενο πιθανότατα
Το γιατί είναι αυξημένη τόσο η τιμή μάλλον η ο υπάλληλος θα τσιμπήσει μεροκαματακι για αυτό ειμαι απόλυτα σίγουρος..συνηθως ετσι γίνεται
Η είναι ταρίφα απ το αρμόδιο γραφείο πού συνεργάζεται η αντιπροσωπεία
Διακανονισμό μόνο η εταιρεία που το έχει μπορεί να σού κάνει, μπορούν αν θέλουν να συμπεριλάβουν και τα έξοδα μεταβίβασης
Μέσω γραμματίων συνήθως, αλλά το συνολικό κόστος θα ανέβει δεν με απασχολεί να ανέβει και λιγο το κόστος,μιας κ εξαρχής πιστευα οτι θα την αγοράσω με δόσεις-γραμματα κλπ όμως ο ίδιος πωλητής της εκθεσης μου ανέφερε επακριβως ''η τραπεζα δικαιολογεί διακανονισμό για μοτο με αδεια μετα το 2000" ...επισης ρώτησα αν μπορεί ο ιδιος να κάνει κάτι με δόσεις κ η απάντηση ηταν αρνητική...

catmaster->
παιχταρά μου αν κατάλαβα καλά η τιμή μετρητοίς είναι στα 500 σύν τα έξοδα μεταβίβασης που λογικά πρέπει να είναι ενα παράβολο κόστους 40 ευρώ (περίπου)

όλα τα άλλα (κτεο , τελη κυκλοφορίας ) βαροάινουν τον πωλητή ΕΚΤΟΣ και αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό η μηχανή ειναι περασμένη και κτέο,κ εχει και πληρωμένο σήμα..μακάρι να ηταν 40 οπως ήξερα και εγώ..αλλα αυτός μου ζητάει ΚΑΙ 500μετρητοις ΚΑΙ 100 μεταβίβαση

τώρα (αν κατάλαβα καλά) εσύ δεν πας να πάρεις την μηχανή μετρητοίς αλλά μέσω τράπεζας ... εκεί έχεις εκτός του παραβόλου μεταβίβασης και έξοδα φακέλου και εγγυητές και άλλα

ε λογικό δεν είναι να διαφέρει η τιμή σε αγορά μετρητοίς και σε αγορά με δόσεις ;; εγω ειχα σκοπό να την αγοράσω με δόσεις (ή μεσω πιστωτικής ή οπως τελος παντων γινεται) ..απο τη στιγμή που δεν γινεται,κοιταω πως μπορώ να την αγοράσω μετρητοίς αλλα και χωρίς να μου πιασει το ΚωΛ@ρ*%Κι ο πωλητης...το θέμα ειναι οτι...ειναι ΛΟΓΙΚΟ να διαφερει η τιμη σε αγορά μετρητοις και σε αγορά με δόσεις...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ δοσεις :D

ευχαριστώ όλους για τη βοηθεια :beer:

Bradipous
05/10/2014, 16:00
Αν καταλαβα καλα προβληματιζεται για το αν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει και τις 2 μεταβιβασεις, οποτε παει 40+40 ε και ενα 20αρακι για τον κοπο του 100.

George_Sp
05/10/2014, 16:01
Για τόσο μικρό πόσο κάνε λίγο υπομονή, κόψε κάνα μήνα καφέδες ποτά και μάζεψε λίγα στην άκρη, ζήτα και από κάνα συγγενή να τσοντάρει με αντάλλαγμα κάνα μαστόρεμα και νάτα τα έξτρα που ψάχνεις. Πολύ ταλαιπωρία να μπλέξεις με δόσεις γραμμάτια τράπεζες και στο τέλος θα βγεις ζημιωμένος κιόλας.

CustomBoy
05/10/2014, 16:09
Αν καταλαβα καλα προβληματιζεται για το αν ειναι υποχρεωμενος να πληρωσει και τις 2 μεταβιβασεις, οποτε παει 40+40 ε και ενα 20αρακι για τον κοπο του 100.

τα ίδια σκέφτηκα και εγω με το μυαλό μου...

Για τόσο μικρό πόσο κάνε λίγο υπομονή, κόψε κάνα μήνα καφέδες ποτά και μάζεψε λίγα στην άκρη, ζήτα και από κάνα συγγενή να τσοντάρει με αντάλλαγμα κάνα μαστόρεμα και νάτα τα έξτρα που ψάχνεις. Πολύ ταλαιπωρία να μπλέξεις με δόσεις γραμμάτια τράπεζες και στο τέλος θα βγεις ζημιωμένος κιόλας.

ζημιωμένος δε λές τίποτα...ειναι και μικρό το ποσό..υπομονή εχω ευτυχώς...απο καφέδες και ποτά ειναι ήδη κομμένα...

γεια μας :beer::beer:

dimzan
05/10/2014, 16:15
ημουν οντως επιθετικος.

Αλλα, αν δεν εχεις 500€ στην ακρη καλυτερα μην παρεις μηχανη. Ενδεικτικα αναφερω οτι ενα καλο σερβις τα φτανει ανετα τα 500€ σε ενα μηχανακι που δεν εχει φρεσκα αναλλωσιμα. Δηλαδη λαστιχα (200+ €) αλυσιδα (100+ €) τακακια λαδαι φιλτρα μπουζι (βαλε οσα € θες εδω). Επισης ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας παιζεις στα 200-500€ το χρονο αναλογως κυβικων,ηλικιας και καλυψεων ασφαλιστικης.

Οι βενζινες που καις τον χρονο ειανι κερασακι στην τουρτα.

Με 500€ δε νομιζω να υπαρχει αξιολογη μεταχειρισμενη μηχανη που να μη θελει αλλα τοσα σε σερβις για να κυκλοφορησει αξιοπρεπως και να μη φοβασαι να την κυκλοφορησεις. Απ οτι βλεπω το μηχανακι το θες για καθημερινο, αρα πρεπει να βρεις κατι αξιοπιστο. Όχι κατι που μπορει να σε αφησει ανα πασα στιγμη. Εκτος αν θες μηχανη για μια βολτα την κυριακη που δε σε απασχολει αν θα φτασεις στο προορισμο σου, απλα να νιωθεις λιγο τη χαρα του διτροχου.

Με 15€ το μηνα που κοτσιζει η καρτα απεριοριστων διαδρομων πας οπου θες με ασφαλεια με το αντιστοιχο τιμημα στο χρονο.

κρανος μπουφαν γαντια υπαρχουν?

SHOOTER045
05/10/2014, 16:15
Πιθανόν αυτό πού ειπε ο βραδυποδας
Η Μοτο είναι στο κατάστημα με εξουσιοδότηση του προηγούμενου, άρα εσύ πιθανότατα να καρφωθείς τις δύο μεταβιβάσεις
Αν και μάλλον είναι μεροκαματακι του υπαλλήλου λέω εγώ
Κάνε αυτό πού είπε ο George μάζεψε τα φράγκα δωστα όλα μαζί και καθάρισες

SHOOTER045
05/10/2014, 16:21
Τι μηχανάκι είναι?
Εν μέρει ο dimzan έχει δίκιο
Αν χρειάζεται αμέσως αναλώσιμα -λάστιχα - αλυσιδογραναζα σέρβις το κόστος θα εκτοξευθεί
Εκτός και το βάλεις στην άκρη για οταν προσέχουν φράγκα για τα υπόλοιπα
Το μπαντιτ το πήρα 350 αλλά ήθελε όλα τα παραπάνω
Περπατούσε μεν αλλά....

toyar
05/10/2014, 16:27
με 500 ευρω μηχανακι δεν προκειται να λυσεις κανενα προβλημα μετακινησης απλα θα πεταξεις τα λεφτα σου
αν το ποσο αυτο για σενα ειναι το ανωτερο δυνατο καλυτερα δωστα προκαταβολη και παρε κατι καινουριο με δοσεις με σκοπο να ξερεις οτι για την επομενη διετια τουλαχιστον μεχρι να ληξει η εγγυηση θα εχεις μηχανακι με μονο εξοδο μια συγκεκριμενη δοση

CustomBoy
05/10/2014, 17:06
ημουν οντως επιθετικος. δεν πειραζει ρε αδερφε

Αλλα, αν δεν εχεις 500€ στην ακρη καλυτερα μην παρεις μηχανη. Ενδεικτικα αναφερω οτι ενα καλο σερβις τα φτανει ανετα τα 500€ σε ενα μηχανακι που δεν εχει φρεσκα αναλλωσιμα. Δηλαδη λαστιχα (200+ €) αλυσιδα (100+ €) τακακια λαδαι φιλτρα μπουζι (βαλε οσα € θες εδω). Επισης ασφαλεια και τελη κυκλοφοριας παιζεις στα 200-500€ το χρονο αναλογως κυβικων,ηλικιας και καλυψεων ασφαλιστικης.

Οι βενζινες που καις τον χρονο ειανι κερασακι στην τουρτα.

Με 500€ δε νομιζω να υπαρχει αξιολογη μεταχειρισμενη μηχανη που να μη θελει αλλα τοσα σε σερβις για να κυκλοφορησει αξιοπρεπως και να μη φοβασαι να την κυκλοφορησεις. Απ οτι βλεπω το μηχανακι το θες για καθημερινο, αρα πρεπει να βρεις κατι αξιοπιστο. Όχι κατι που μπορει να σε αφησει ανα πασα στιγμη. Εκτος αν θες μηχανη για μια βολτα την κυριακη που δε σε απασχολει αν θα φτασεις στο προορισμο σου, απλα να νιωθεις λιγο τη χαρα του διτροχου.

Με 15€ το μηνα που κοτσιζει η καρτα απεριοριστων διαδρομων πας οπου θες με ασφαλεια με το αντιστοιχο τιμημα στο χρονο.

κρανος μπουφαν γαντια υπαρχουν? ναι εχω κράνος της shark(ellipse s900) ,μπουφαν γαντια colori :) εχω φροντίσει για αυτά ώς συνεπιβάτης σε άλλους

Η Μοτο είναι στο κατάστημα με εξουσιοδότηση του προηγούμενου, άρα εσύ πιθανότατα να καρφωθείς τις δύο μεταβιβάσεις
Αν και μάλλον είναι μεροκαματακι του υπαλλήλου λέω εγώ
Κάνε αυτό πού είπε ο George μάζεψε τα φράγκα δωστα όλα μαζί και καθάρισες μαλλον ετσι με βλέπω με ολα μαζι τα φραγκα...σίγουρα θα τσεπώσει και ο μαγκας εκει ...

Τι μηχανάκι είναι?
Εν μέρει ο dimzan έχει δίκιο
Αν χρειάζεται αμέσως αναλώσιμα -λάστιχα - αλυσιδογραναζα σέρβις το κόστος θα εκτοξευθεί
Εκτός και το βάλεις στην άκρη για οταν προσέχουν φράγκα για τα υπόλοιπα
Το μπαντιτ το πήρα 350 αλλά ήθελε όλα τα παραπάνω
Περπατούσε μεν αλλά.... ελεγξα οτι περπατάει,και οτι αμεσα δεν χρειάζεται αναλώσιμα..για αυτο και το κάνω κουβέντα...το μηχανάκι δηλαδη ειναι σε θέση να αγοραστεί και να οδηγηθεί..εννοείται οτι λαμβάνω υπόψιν ασφάλιστρα-τελη-βενζινες κ.ο.κ κ.ο.κ

cosgili
05/10/2014, 17:19
Καλησπέρα στην παρεα...

λόγω του οτι ειμαι στην αναζήτηση το τελευταίο διάστημα για κάτι οικονομικό ,για να μπορώ να μετακινουμαι στη σχολή μου και γενικώς,βλέπω γενικώς αγγελίες,αλλα τελευταία κατέληξα κάπου οπου τα λεφτα ειναι λίγα και το μηχάνημα τα αξιζει (το ειδα-καβαλησα και απο κοντα) μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες...

Η αγορά αφορά μηχανη απο γνωστή εκθεση στην καλλιθέα οπου ειχαμε την εξης κουβεντα

Μηχανη-> τιμη αγγελίας στο car.gr 550ε

Παω απο κοντα,βλέπω τη μηχανη,μιλαω με τον ανθρωπο εκει μου λεει ''η μηχανη ειναι στα 500ε''

μιλήσαμε για διακανονισμό με δόσεις μου εξηγησε τι χρειάζεται,τον ευχαρίστησα,φευγει, Δεν περνάει 1 λεπτο ξαναβγαινει λέγοντας μου το εξης

''ξεχασα πως δεν γινεται διακανονισμός,γιατι η τράπεζα δικαιολογεί μοτο με αδεια μετα το 2000 μονο''

τρώω το πρωτο χαστουκι+ξενερωμα...

επανέρχομαι και με τον πατέρα μου να την ελέγξουμε παρέα την επομενη μερα,και ειμαστε στα χαρτιά μπας και το προχωρήσουμε...
ο πωλητής εχει μια μηχανη,αγορασμένη (προφανώς) απο αλλον ιδιώτη,με τιμη στα 500ε και μας λέει το εξης...500ε + 100 τα εξοδα μεταβίβασης, 600συνολο!!!!

''γιατι τόσο πολυ?"

"γιατι μας υποχρεώνουν να μεταβιβασουμε απο τον πωλητη πρώτα σε εμάς,και μετα σε εσάς"

εν τέλει ξενέρωσα παρα πολύ και έφυγα,και προσπαθώ να δώ πως και τι μπορεί να γίνει...ήξερα οτι οι μεταβιβάσεις μοτο κυμαινονται στα 40ευρω μεχρι 400κυβικά...

Eίμαι τόσο λάθος ή προσπαθουν να με πιάσουν κορόιδο?

Το μηχανάκι το θέλω,αλλα επειδή κολλάω στα λεφτα,δεν ξερω τι μπορώ να κάνω...κυρίως με σκότωσαν τα 100ευρω για τη μεταβίβαση...συμφωνα με αυτα π μ ειπε ο father,στην εκθεση πληρώνεις μονο απο αυτους σε σένα...

Για βοηθήστε μπας και βγέι ακρη...

Καταρχήν εσένα σαν αγοραστή σε βαραίνει μόνο η μεταβίβαση προς εσένα, ότι άλλο χρειάζεται παραπίσω βαραίνει τον πωλητή και θα έπρεπε να το έχει συμπεριλάβει στην τιμή.
Εγώ από αυτό και μόνο θα την έκανα με ελαφρά γιατί ξεκάθαρα πρόκειται για λαμόγιο, με ότι αυτό συνεπάγεται για το μηχανάκι που πουλάει.
Ειδικά αν είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "έμπορας" της κακιάς ώρας, μακριά και αλάργα. Ψάξου λίγο στο νετ και θα καταλάβεις τι εννοώ... :wave2:

est
05/10/2014, 17:34
Δε ρίχνεις και μια ματιά στις αγγελίες πχ. καρ, χε κτλ, μήπως παίζει απευθείας αγγελία από τον κάτοχο;
Και για αυτούς που λένε πως δεν παίζει μοτό στα 500, εγώ λέω πως κάνουν λάθος. Μια χαρά 250αράκια βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Οκ, παλιά. Αλλά τσουλάνε χωρίς προβλήματα.

gior-gos
05/10/2014, 18:44
Ειδικά αν είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος "έμπορας" της κακιάς ώρας, μακριά και αλάργα.

Αυτο προσεξε το..

Αν ειναι αυτος που πουλαει βύνη ;) μακρια...

toyar
05/10/2014, 19:03
μηχανακι που πουλαει ΕΜΠΟΡΟΣ 500 ευρω ειναι ο ορισμος του ρημαδιου
ειναι βεβαιο οτι ο πρωην ιδιοκτητης το ειχε για πεταμα και το εκανε ανταλλαγη για εναν τενεκε φετα (μικρο)

SHOOTER045
05/10/2014, 19:09
Δε ρίχνεις και μια ματιά στις αγγελίες πχ. καρ, χε κτλ, μήπως παίζει απευθείας αγγελία από τον κάτοχο;
Και για αυτούς που λένε πως δεν παίζει μοτό στα 500, εγώ λέω πως κάνουν λάθος. Μια χαρά 250αράκια βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά. Οκ, παλιά. Αλλά τσουλάνε χωρίς προβλήματα.
Αυτό που λέει ο φίλος
Μήπως υπάρχει αγγελία από τον κάτοχο?
Η Μοτο έχει πινακίδα

SONone
05/10/2014, 21:41
το ειδα αργα. και πλεον εχει παει αλλου η κουβεντα.
αλλα ας το πω γιατι κανεις δεν απάντησε.
550€ λεει η αγγελία.. οι έμπορες συνηθως σε μια αγγελία λενε οτι θελουν οι αλλοι βαζουν 1€!!! κανει 1€ ? οχι..
σε ειδε μαγκα? σε γουσταρε? ειναι η μαλακια που τον δερνει? οπως θες πεστο. η τιμη ειναι 500 για εσενα.(μπορει και για ολους τους αλους)
τι ειναι τα 100 ευρο? ειναι 39€ η μεταβίβαση στο υπουργείο , τα τρέχοντα τέλη κυκλοφορίας 22€ ή 55€ (γιατι η εμπορες οταν έχουν ενα μηχανάκι δεν ειναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν τελη) και τελος , για την "διεκπεραίωση" γιατι εσυ πας μονο σε ενα κεπ του κανεις την εξουσιοδοτηση και αυτος σε 2 μερες σου φερνει την προσωρινή άδεια και την μηχανή αφου του δωσεις το υπόλοιπο ή ολο το συμφωνηθέν ποσο. δεν τρέχεις σε υπουργεία και μαλακίες.
υπάρχουν και γενικά διεκπεραιωτες αυτος (http://www.diekpereoseis.gr/metavivasi-aytokinhta) πχ χρεώνει 20€

οσο για το τι μπορει να χρειαστεί μια μεταχειρισμενη μοτο οσο αψογη και να ειναι, ειναι παρκαρισμένη στο μαγαζι x καιρο.. δεν ξερεις κανεις δεν ξερει. λάστιχα πες κοιτας ημερομηνία και ειναι οκ. οποτε με το που την παίρνεις πας για λαδια+φιλτρο (και τακακια να πω?.)

πατε τωρα στο αλλο και διευκρινίζω οτι δεν περνω το μέρος κανενός έμπορα. ΑΛΑ δεν μπορουμε να λενε πραγματα στο αερα.
Εγω πήρα μοτο απο τον χ εμπορα και ηταν γαματη. ειναι αυτο αποδεικτικο για τον χ εμπορα?

οκ σε καπιους εκατσε σκαρταδουρα, οκ οι εμπορες γυρνανε τα κοντερ.. ξερω και ιδιωτη που το εκανε.. πούλησα ενα κοντερ σε εναν τυπο με κλε με 25000χλμ και 3 μερες μετα ειδα να πουλαει το κλε ( εκεινο που ειχε ερθει να παρει το κοντερ) και να λεει οτι η μοτο εχει 25000χλμ γιατι κυκλοφορούσε μονο καλοκαίρια. δεν μπορεις να εμπιστευτείς κανένα. ελενχεις και ξερεις τι σου γινετε..

typhoon
05/10/2014, 23:44
Είναι κρίμα που όταν είμαστε νεοι δεν ακούμε την πείρα των μεγαλυτερων. Αλλά έτσι κι αλλιώς όλοι το έχουμε κάνει ρε φίλε κ ποιος είμαι εγώ να σε κρίνω.

Με το καλο να μαζέψεις τα χρήματα λοιπόν κ καλούς δρόμους να έχεις

Bob_o_mastoras
06/10/2014, 01:26
μηχανακι που πουλαει ΕΜΠΟΡΟΣ 500 ευρω ειναι ο ορισμος του ρημαδιου
ειναι βεβαιο οτι ο πρωην ιδιοκτητης το ειχε για πεταμα και το εκανε ανταλλαγη για εναν τενεκε φετα (μικρο)

:bawl::bawl::bawl::bawl:

Bowleno
06/10/2014, 08:26
:bawl::bawl::bawl::bawl:

Τι γελάς ρε; :a38:

Έχεις δει πόσο κάνει ένας μικρός τενεκές φέτα;;; :cry:

daz
06/10/2014, 09:44
Τι μηχανή είναι?

CustomBoy
06/10/2014, 12:43
καλησπέρα....ειναι kawasaki klr 250 μοντέλο του 92 ...ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και καλους δρόμους να εχουμε

ypapadio
11/10/2014, 15:33
Η εξουσιοδότηση δν σημαίνει διπλή μεταβίβαση!!!
Με την εξουσιοδότηση ο προηγούμενος ιδιοκτήτης εξουσιοδοτεί το Χ πρόσωπο να πραγματοποιήσει την μεταβίβαση στον οποιοδήποτε νέο αγοραστή αντί αυτού. Όποτε κακώς σου "ζητά" διπλή μεταβίβαση αν σου την ζητά! Τώρα αν χρεώνει τον δικό του κόπο για την διεκπεραίωση της μεταβίβασης ειναι άλλο καπέλο!!!

Εγω πάντως θεωρώ πως η δήθεν έκπτωση των 50€ που σου έκανε στην αρχή, την ξαναπαίρνει μέσω αυτού του τρικ!!!

:wave2:

Dbnn
11/10/2014, 18:47
καλησπέρα....ειναι kawasaki klr 250 μοντέλο του 92 ...ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και καλους δρόμους να εχουμε

Ωχ........ Shooter που εισαι;
Ουτε μηνα δεν ειχα το Klx και εκαψε τα παντα, μεχρι μοτερ βαρεσε.....
Και ακομα ψαχνω ηλεκτρονικη και εκανα πατεντα με παπιου να κυκλοφορω.....
Ρωτα τον shooter ποσο καιρο ψαχναμε και ψαχνουμε ακομα ανταλλακτικα. Υποψιν το μηχανακι ηταν οκ. (Η ετσι φαινοταν, οτι σας βολευει) Απλα πεθανε στα χερια μου.....