Καλησπέρα στην παρεα...
λόγω του οτι ειμαι στην αναζήτηση το τελευταίο διάστημα για κάτι οικονομικό ,για να μπορώ να μετακινουμαι στη σχολή μου και γενικώς,βλέπω γενικώς αγγελίες,αλλα τελευταία κατέληξα κάπου οπου τα λεφτα ειναι λίγα και το μηχάνημα τα αξιζει (το ειδα-καβαλησα και απο κοντα) μου δημιουργήθηκαν οι εξής απορίες...
Η αγορά αφορά μηχανη απο γνωστή εκθεση στην καλλιθέα οπου ειχαμε την εξης κουβεντα
Μηχανη-> τιμη αγγελίας στο car.gr 550ε
Παω απο κοντα,βλέπω τη μηχανη,μιλαω με τον ανθρωπο εκει μου λεει ''η μηχανη ειναι στα 500ε''
μιλήσαμε για διακανονισμό με δόσεις μου εξηγησε τι χρειάζεται,τον ευχαρίστησα,φευγει, Δεν περνάει 1 λεπτο ξαναβγαινει λέγοντας μου το εξης
''ξεχασα πως δεν γινεται διακανονισμός,γιατι η τράπεζα δικαιολογεί μοτο με αδεια μετα το 2000 μονο''
τρώω το πρωτο χαστουκι+ξενερωμα...
επανέρχομαι και με τον πατέρα μου να την ελέγξουμε παρέα την επομενη μερα,και ειμαστε στα χαρτιά μπας και το προχωρήσουμε...
ο πωλητής εχει μια μηχανη,αγορασμένη (προφανώς) απο αλλον ιδιώτη,με τιμη στα 500ε και μας λέει το εξης...500ε + 100 τα εξοδα μεταβίβασης, 600συνολο!!!!
''γιατι τόσο πολυ?"
"γιατι μας υποχρεώνουν να μεταβιβασουμε απο τον πωλητη πρώτα σε εμάς,και μετα σε εσάς"
εν τέλει ξενέρωσα παρα πολύ και έφυγα,και προσπαθώ να δώ πως και τι μπορεί να γίνει...ήξερα οτι οι μεταβιβάσεις μοτο κυμαινονται στα 40ευρω μεχρι 400κυβικά...
Eίμαι τόσο λάθος ή προσπαθουν να με πιάσουν κορόιδο?
Το μηχανάκι το θέλω,αλλα επειδή κολλάω στα λεφτα,δεν ξερω τι μπορώ να κάνω...κυρίως με σκότωσαν τα 100ευρω για τη μεταβίβαση...συμφωνα με αυτα π μ ειπε ο father,στην εκθεση πληρώνεις μονο απο αυτους σε σένα...
Για βοηθήστε μπας και βγέι ακρη...