Σύνδεση

View Full Version : Βενζιναδικα και "κατεβαινετε λιγο απο την μηχανη;"

Σελίδες : 1 2 [3]

teogtp
19/12/2014, 09:07
Ξέρεις ομως με τι σου γεμισε;;)

irinia
19/12/2014, 09:24
ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΣ ΚΑΛΑ

Είπαμε εγώ γεμίζω.....

alex14
19/12/2014, 10:03
ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΑΛΕΞ.............

Όπως αντιλαμβάνεσαι,πολύ ατυχής η παρομοίωση σου..!!
Ο ένας θέλει 6 χρόνια αν είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ,κι ο άλλος προσλαμβάνεται Δευτέρα
και πιθανόν την Τρίτη να είναι αλλού αφού σπούδασε το αντικείμενο κανένα τεταρτάκι το πολύ ...!!!!
Μην ξεχνάς δε πως σε όλες τις πολιτισμένες χώρες της Ευρώπης εκτός από τις Μπανανίες,
οί όδηγοί βάζουν μόνοι τους καύσιμο στο αυτοκίνητο και στο μηχανάκι επειδή προφανώς διαπίστωσαν
οι άνθρωποι ότι ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ.....!!!
Άρα ΚΑΙ κατεβαίνουν για ασφάλεια όπως είπαν μερικοί και προσέχουν ταυτόχρονα, διότι τον δικό τους κώλο
ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ αν κάνουν λάθος...!!!

Προφανως και κανω πλακα. Την εχω πατησει πολλες φορες ειδικα στο αυτοκινητο με υπερχειλιση.
Σιγα μωρε μου λεει τι κανεις ετσι, θα ριξω λιγο νερο. Οχι μ@λ@κ@ μου, σε προειδοποιησα οτι θα βγει απ'εξω. Φτιαξε σαπουναδα τωρα και πλυνε με σφουγγαρι για να μαθεις.

amyroukai
19/12/2014, 10:05
Ξερω αρκετα πρατηρια και εδω, που δεν φοβουνται να μην την κανεις.
Που θα πας;
Αφου στο παρακατω τετραγωνο θα μεινεις...............................

Είναι που πρωθούν την πατέντα για κίνηση οχημάτων με νερό. Μην είσαι κουτούτσικο, οι άνθρωποι βλέπουν στο μέλλον.

teogtp
19/12/2014, 10:08
Είναι που πρωθούν την πατέντα για κίνηση οχημάτων με νερό. Μην είσαι κουτούτσικο, οι άνθρωποι βλέπουν στο μέλλον.

Nτο΄πιασες...........:D

SHOOTER045
19/12/2014, 10:09
Ξερω αρκετα πρατηρια και εδω, που δεν φοβουνται να μην την κανεις.
Που θα πας;
Αφου στο παρακατω τετραγωνο θα μεινεις...............................

Αν στο < χωριό > σου βάζουν σκέτο νερό...

teogtp
19/12/2014, 10:14
Αν στο < χωριό > σου βάζουν σκέτο νερό...

Τοσα χρηματα τους δινεις...............ενα ποτηρακι νερο να μην σε "κερασουν";
Παραπονο δεν εχουμε...........:rolleyes:

dimitrisag
19/12/2014, 13:26
Πάντως εγώ τον βρήκα τον αντάρτη... Shell στην Πειραιώς, ψηλά προς την Αθήνα,μου λέει να κατέβω, παίρνω (ειλικρινά άθελά μου) ένα βλέμμα απελπισίας επειδή είχα είδη αργήσει στη δουλειά και μου λέει "καλά δεν πειράζει..."!

Δεν μας ταιριάζει η υποταγή ρε!:D

AristidisZ
19/12/2014, 20:43
σταμάτησα το διάβασα στην 9η σελίδα, και τελικά κατέληξα στο ότι παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που γεμίζει και δεν έχει διπλό σταντ...
μια φορά πήγα σε shell, για να γεμίσω έκανα ακροβατικά προσπαθώντας να φέρω τη μηχανή κάθετα ενώ εγώ ήμουν ξεκαβαλημένος
ταλαιπωρία σκέτη...

συμφωνώ ότι είναι για το καλό μου και κανόνας ασφαλείας, αλλά εδώ δε τηρούμε άλλους κι άλλους...

pipe_smoker
19/12/2014, 22:57
σταμάτησα το διάβασα στην 9η σελίδα, και τελικά κατέληξα στο ότι παίζει να είμαι ο μόνος άνθρωπος που γεμίζει και δεν έχει διπλό σταντ...
μια φορά πήγα σε shell, για να γεμίσω έκανα ακροβατικά προσπαθώντας να φέρω τη μηχανή κάθετα ενώ εγώ ήμουν ξεκαβαλημένος
ταλαιπωρία σκέτη...

συμφωνώ ότι είναι για το καλό μου και κανόνας ασφαλείας, αλλά εδώ δε τηρούμε άλλους κι άλλους...

Eεεεε ψιλοαναφέρθηκε αλλά στα ψιλά.

Σου λέει άσ'τη στο πλάι κι όσο πάρει, αλλιώς κράτα την ίσα και κάνε κουμάντο.

EVI
20/12/2014, 20:09
επισεις ολοιο οσοι δεν εχουν προβλημα και το κανουν για την ασφαλεια τους , κλεινουν και τα κινητα τους .... :P

εγω παντως ναι...παω σταματω κατεβαινω απο μηχανη βγαζω γαντια ,
τηλ το κλεινω του λεω μισο......μετα κρατω κοντρα τη μηχανη αν δεν ειναι ευθεια κατω, με το ενα χερι με το αλλο κλεινω τηλ ειπαμε , εχω πεταξει γαντια κρανος κλπ ΚΥΡΙΑ κανω 45 λεπτα μετα να φορεσω εξοπλισμο να ξανα ανοιξω το τηλ κλπ .... για αυτο αργω....δεν ειμαι κουλαδι... :P, 5 ευρω βενζινη 1 ωρα :lol:

lonerider
18/01/2015, 00:29
Ρε τύποι ο καθένας ότι γουστάρει κάνει ...η σελ γουστάρει να σε κατεβασει από την μηχανη και ο χ οδηγός δεν γουσταρει να κατέβει. ...ο καθενας για τοθς δικους του λογους... και οι δύο δίκιο έχουν. ..
Εγώ είμαι old school....δεν κατεβάινω. .;)

RaGe_Raptor
02/03/2015, 20:51
μάλλον θα πρέπει να κατεβαίνουμε,ε;;;!!!!! (http://www.visordown.com/motorcycle-videos/video-why-you-should-get-off-your-bike-before-filling-up/26347.html#ixzz3TFTwktzI)

Μανολης67
02/03/2015, 21:00
Νομίζω πως οι BMW F GSακηδες που φουλάρουν από πίσω κατεβαινουν έτσι και αλλιώς...

teogtp
02/03/2015, 21:03
Νομίζω πως οι BMW F GSακηδες που φουλάρουν από πίσω κατεβαινουν έτσι και αλλιώς...

Αμα ειναι μεγαλη η μανικα........

mikes
02/03/2015, 21:56
Νομίζω πως οι BMW F GSακηδες που φουλάρουν από πίσω.....

:smokin: :a014: :a014:

Billymuse
02/03/2015, 21:56
μάλλον θα πρέπει να κατεβαίνουμε,ε;;;!!!!! (http://www.visordown.com/motorcycle-videos/video-why-you-should-get-off-your-bike-before-filling-up/26347.html#ixzz3TFTwktzI)

Αστέρια και τα δυο και ο οδηγός και ο Βενζινάς..
''the bike caught fire when the automatic shut-off failed and the pump attendant overfilled the tank, spilling fuel on the hot engine''

taisteal
03/03/2015, 00:09

Οχι.
Γεμιζεις και χωρις να κατεβεις.

taisteal
03/03/2015, 00:11
Αμα ειναι μεγαλη η μανικα........

:moutza:

Την ατακα την εχεις ετοιμη μην χασεις :lol: