PDA

View Full Version : Σαρλί της π...ς

Σελίδες : 1 [2] 3 4 5

MG-KTiNoS
15/01/2015, 10:31
Αμορφωσια και φανατισμος χερι χερι παντως. Τυχαιο;

πριν απ αυτά όμως η φτώχεια.

Η μάνα όλων των δυστυχιών του ανθρώπου.

amyroukai
15/01/2015, 10:51
πριν απ αυτά όμως η φτώχεια.

Η μάνα όλων των δυστυχιών του ανθρώπου.

Δεν είναι όλοι οι φτωχοί φανατικοί.
Το αντίθετο μάλλον.

stam2
15/01/2015, 10:54
όσο μπλέκονται οι άνθρωποι και οι φυλές τόσο η ανομοιογένεια θα προκαλεί οξύτερες διαφορές και προβλήματα...
αυτό αναφέρεται στα γκέτο, τις μικροκουλτούρες και στους μικρόκοσμους.

Προφανώς οι Αγγλοι, Γάλλοι, Ολλανδοί σήμερα υπόκεινται τις συνέπειες του προ αιώνων ιμπεριαλισμού τους...
Μόνο οι ΗΠΑ θα μπορούσαν να αποτελούν χώρα πολυπολιτισμική, λόγω του εποικισμού της ως Νέας Γής από όλους τους λαούς της υπόλοιπης γής, και αν δεν είχε επιλέξει την ιμπεριαλιστική αήθη πολιτική της από το '50 και μετά θα ήταν ακόμα η ασφαλέστερη, πιο ευτυχισμένη και πιο δεμένη μεγάλη χώρα της οικουμένης.
Όμως όσον αφορά τους Ευρωπαίους, πρώην αυτοκρατορικούς και αποικιοκράτες, αυτοί όλοι οι λαοί οι οποίοι ήταν δούλοι τους και υποχείριά τους, μετά από την χειραφέτηση του Ανθρώπου, είναι ισότιμοι σήμερα στις κοινωνίες τους, όχι όμως ενταγμένοι πλήρως σε αυτές λόγω των αντικειμενικών διαφορών των φυλών....
Αν και βολεύει τους παγκοσμιοποιητές αυτός ο αχταρμάς λαών που πάνε να φτιάξουν παντού σήμερα,
οι απανταχού λαοί είχαν, έχουν και θα έχουν σημαντικές διαφορές οι οποίες ειδικά σε περιόδους "κρίσης" θα οξύνονται.

Μακάρι χάρην απλότητος το χτύπημα να οφειλόταν μόνο σε διαφορές θρησκευτικού χαρακτήρα, όμως διατηρώ σοβαρές επιφυλάξεις για το ότι ουδέν αφήνεται στην τύχη του πια, ούτε οι ίδιες οι "αυθόρμητες" επαναστατικές, αντικομφορμιστικές, ή και εγκληματικές, πάσης φύσεως πράξεις, αλλά υποκινούνται όλα από υψηλά συμφέροντα...

Πιθανόν να ανήκω στην θρησκεία των συνωμοσιολόγων, αλλά δεν θα σκότωνα και γι' αυτή...
...διότι μπορεί να είναι και η ίδια μία συνωμοσία....

sniper
15/01/2015, 10:54
Δεν είναι όλοι οι φτωχοί φανατικοί.
Το αντίθετο μάλλον.

Σωστά, αλλά οι φανατικοί κάνουν τους πειναλέους ότι θέλουν... ;)

MG-KTiNoS
15/01/2015, 10:57
Το θέμα είναι ότι ένα παιδάκι 20 χρονών που γεννήθηκε σε μια δυτική κοινωνία, πήγε σχολείο (εκείνο το "Έλληνας είναι αυτός που εχει ελληνική παιδεία" το ξεχνάμε προς το παρόν), έχει φίλους - κατά πάσα πιθανότητα - ιθαγενείς δυτικούς (Γάλλους, Άγγλους, Δανούς, Έλληνες κλπ) αποφασίζει ξαφνικά να πάρει ένα όπλο (ΑΚ, πέτρα, μαχαίρι, μασουρια δυναμίτη) και να εκτελέσει κάποιους συνηθως εντελώς αθώους (ας μην το παμε στη συλλογική ευθύνη).

Για την ακρίβεια ήταν ένας ανόητος (αφού διαλαλούσε στο ιντερνέτ τι σκοπούς είχε)
Εκτός όμως απ αυτό ήταν και
-ένας μαύρος που δέχτηκε το ρατσισμό
-ένας αμόρφωτος (καμία σχέση με την παιδεία γενικώς)
-ένα εγκληματικό στοιχείο που απασχολούσε την αστυνομία συχνά ΠΡΙΝ
δει το φως και γίνει Μουσουλμάνος.
Ένας άνθρωπος δηλαδή που μπορεί να χαρακτηριστεί περιθοριακός και λούμπεν.
Μπορούμε λοιπόν εύκολα να καταλάβουμε τι εκρηκτικό μείγμα
είναι τελικά αυτό και πόσο μπορεί ο άνθρωπος αυτός να γίνει μαριονέτα
στα χέρια του οποιουδήποτε "έξυπνου" που του δώσει αξία και κυρίως
ΛΕΦΤΑ
Γνωστή, παλιά συνταγή και στην Ελλάδα από το 1821 ως την 17Ν και τη ΧΑ

Σωστά, αλλά οι φανατικοί κάνουν τους πειναλέους ότι θέλουν... ;)
Αυτό ήθελα να πω
+ φτώχεια αμορφωσιά και προκαταλήψεις
πάνε πακέτο

Cpt. Haddock
15/01/2015, 11:00
Μιλαμε κυριως (σε οτι αφορα τη Γαλλια) για παιδια μεταναστων, ηδη στην τριτη γενια, απο ανθρωπους που ερχονται απο χωρες που ειχαν γαλλικη παιδεια (ολες οι πρωην αποικιες Magreb και μεση ανατολη - Λιβανος, Συρια, Ελεφαντοστου, Τογκο κλπ). Εχουν φτασει στην τριτη γενια, ειναι ακομα πολιτες δευτερης κατηγοριας και καθως δεν εχουν ταξικη συνειδηση να καταλαβουν οτι πρέπει να παλεψουν σαν ταξη (μια πολιτικη παλη που ελεγε κι ο θειος Καρολος), βρισκουν διεξοδο για τα προβληματα στο θρησκευτικο διαχωρισμο. Ειναι ετσι πιονια του καθε φανατισμενου ιμαμη που κυρησει μισαλλοδοξιες για τους όποιους λογους....

Τα αποτελεσματα τα βλεπουμε.

spyro
15/01/2015, 11:37
1. Όντως μην χαλάσουμε το θέμα. Απλά για την ιστορία, τα γεγονότα (ιστορικά) τα οποία διαπράττονται απο λαούς/φυλές/εθνη, ευθύνονται πάντα οι ηγέτες αλλά τα εγκλήματα τα κάνουν οι ίδιοι οι λαοί ;)
2. Εγώ ξέρω γιατί πάνε, τροφή δίνω για σκέψη και κουβέντα.

με τον ίδιο τρόπο που εξηγείται το πώς ένα 15 χρονο στην Αμερική παίρνει καμια 10 αριά όπλα και μπαίνει σε ένα σχολείο μέσα και αρχίζει να πυροβολεί αδιακρίτως. Μέρες βίας. μέρες σκληρές και αποξενωμένες. μέρες της υπερβολής. υπερβολή στην ευαισθησία και στο συναίσθημα, υπερβολή στην αναισθησία και τη σκληράδα. μέρες απάνθρωπες. εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος στη παλαιστίνη, ιρακ, συρία, αφγανιστάν, να χάνεται μέρα με τη μέρα και εμείς απλά να βλέπουμε την είδηση ανάμεσα σε διαλλείματα του καλλιτεχνικού ειδησεογραφικού προγράμματος του star channel.

από το περασμένο Σεπτέμβριο που βγήκε στη επιφάνεια το πρόβλημα με το ISIS, και ιδιαίτερα μετα τις περιπτώσεις που φεύγανε διάφορα παιδιά από διάφορες χώρες (κυρίως όμως από τη Γαλλία) και πήγαιναν στη Συρία να καταταγούν, ή και καλά να εκπαιδευτούν, έχουν γραφτεί πάμπολλα άρθρα από πολλούς πολύ πιο ειδικούς από εμάς που προσπάθησαν να ερμηνεύσουν το φαινόμενο. (υπήρξαν παραδείγματα τραβηγμένα από διάφορα κοριτσάκια που έφευγαν από τη χώρα τους και μέσω Τουρκίας πήγαιναν στη πόλη της Ράκας στη Συρία για να καταταγούν. τα έπαιρναν οι άρχοντες εκει κάτω και τα περιποιόντουσαν μια χαρά. μετά ψάχνανε να βρουν τρόπο να δραπετεύσουν.

Τα βασικά σημεία τα εξήγησε ο skylaros. να προσθέσω και 1 ακόμα το οποίο μου έκανε εντύπωση τότε που διάβαζα τέτοιες ιστορίες και προσπαθούσα να καταλάβω και εγώ.

μέσω ηλεκτρονικής κοινωνικής δικτύωσης μεταξύ διαφόρων mainstream καναλιών, ο πόλεμος των τζιχαντιστών στη Συρία και το ιρακ έχει αποκτήσει στοιχεία κινηματογραφικά για μια σειρά από πιτσιρίκια τα οποία δεν έχουν πέραν των χαρακτηριστικών που ανέφερε ο skylaros, και ένα τρόπο να διοχετεύσουν και όλη αυτή την αποξένωση, αμορφωσιά, και ισοπέδωση της ζωής τους και που δεχοντουσαν

Στην Ελλάδα το ρόλο αυτόν τα τελευταία χρόνια τον έπαιξε η Χρυσή Αυγή. πέραν όλων των άλλων η Χρυσή Αυγή ήταν επίσης για χιλιάδες νέους στην Ελλάδα ο τρόπος «αυθεντικής», «αληθινής» και ολίγον τι «in» κοινωνικής συνεύρεσης. ανάλογα και την ιστορία και την εμπειρία ενός τόπου η συμοριοποίηση μιας γενιάς παίρνει διαφορετικά χαρακτηριστικά, Βραζιλία, Μεξικό, Αμερική, Ελλάδα, Ουκρανία, Ρωσία κτλ. διάλεξε και πάρε

Στη Γαλλία οι λύσεις μάλλον λίγες. η Λεπέν μάλλον εκφράζει τον mainstream μεσήλικα Γάλλο που φοβάται όλους αυτούς του μελαμψούς στη πόρτα του και η αριστερά βουλευτοποιήθηκε, υπουργοποιήθηκε και προθυπουργικοποιήθηκε

τι μένει?

το ISIS

PS. πρόσφατα έτρεχα σε ένα πάρκακι. τελειώνω με το τρέξιμο και πιάνω τις διατάσεις. λίγο πιο πέρα 3-4 παιδιά γύρω στα 15.

«-ρε φιλέ, αγαπάω τη πατρίδα μου ρε φίλε. την αγαπώ και την έχω πιο ψηλά από όλα γαμώ τη πουτ΄@να μου. για μένα η πατρίδα μου είναι το μεγαλύτερο πράγμα. είναι γαμώ ρε φίλε να αγαπάς τη πατρίδα σου.
-δεν υπάρχει πιο ιερό πράγμα ρε. εγώ βάζω τη πατρίδα μου πιο πάνω και από τη μάνα μου την ίδια ρε μαλάκα. είμαι ικανός να τη φυλακίσω, να τη φτύσω ρε συ άμα μας προδώσει. δε με νοιάζει τίποτα το καταλαβαίνεις? :sad:

amyroukai
15/01/2015, 11:53
PS. πρόσφατα έτρεχα σε ένα πάρκακι. τελειώνω με το τρέξιμο και πιάνω τις διατάσεις. λίγο πιο πέρα 3-4 παιδιά γύρω στα 15.

«-ρε φιλέ, αγαπάω τη πατρίδα μου ρε φίλε. την αγαπώ και την έχω πιο ψηλά από όλα γαμώ τη πουτ΄@να μου. για μένα η πατρίδα μου είναι το μεγαλύτερο πράγμα. είναι γαμώ ρε φίλε να αγαπάς τη πατρίδα σου.
-δεν υπάρχει πιο ιερό πράγμα ρε. εγώ βάζω τη πατρίδα μου πιο πάνω και από τη μάνα μου την ίδια ρε μαλάκα. είμαι ικανός να τη φυλακίσω, να τη φτύσω ρε συ άμα μας προδώσει. δε με νοιάζει τίποτα το καταλαβαίνεις? :sad:

To οποίον μας επιστρέφει στο ότι δεν φταίει η φτώχεια, η κρίση, το μνημόνιο, ο ΓΑΠ, ο Αντωνάκης, ο Χοντρός, ο "Ελαιόκαμπος", ο μπουμπούκος κλπ κλπ κλπ.
Έλλειψη μόρφωσης και συνολικής παιδείας. Έλλειψη ενδιαφέροντος από την οικογένεια για το πως μεγαλώνουν τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο "για να μην λέει ο γειτόνισσα", "γιατί εγώ πότε θα γίνω μάνα". Το πιτσιρίκι έτοιμο να γίνει ο επόμενος μαχαιροβγάλτης του "κόμματος" για τον "σκοπό". Οι αντίστοιχες συζητήσεις σε κορίτσια που έχω ακούσει σε καφετέριες γυρίζουν αποκλειστικά γύρω από το πόσους έχει πάρει η κάθε μία και πως. Παιδιά είναι αυτά...;

Μικe777
15/01/2015, 12:02
To οποίον μας επιστρέφει στο ότι δεν φταίει η φτώχεια, η κρίση, το μνημόνιο, ο ΓΑΠ, ο Αντωνάκης, ο Χοντρός, ο "Ελαιόκαμπος", ο μπουμπούκος κλπ κλπ κλπ.
Έλλειψη μόρφωσης και συνολικής παιδείας. Έλλειψη ενδιαφέροντος από την οικογένεια για το πως μεγαλώνουν τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο "για να μην λέει ο γειτόνισσα", "γιατί εγώ πότε θα γίνω μάνα". Το πιτσιρίκι έτοιμο να γίνει ο επόμενος μαχαιροβγάλτης του "κόμματος" για τον "σκοπό". Οι αντίστοιχες συζητήσεις σε κορίτσια που έχω ακούσει σε καφετέριες γυρίζουν αποκλειστικά γύρω από το πόσους έχει πάρει η κάθε μία και πως. Παιδιά είναι αυτά...;
καλλυτερα αυτα τα παιδια..απο τα αλλα που μισουν την πατριδα τους..
αλλα αφου ταυτισαμε την πατριδα με το κομμα!!
μετα μας φταινε οι τζιχαντιστες..:rolleyes:

sniper
15/01/2015, 12:07

Το ίδιο πράγμα είναι. Από τη στιγμή που δεν μπορουν να σκεφτούν ή σκέφτονται κατ' αυτόν τον τρόπο, τότε είναι ένα τίποτα.

spyro
15/01/2015, 12:14
kμετα μας φταινε οι τζιχαντιστες..:rolleyes:

:rolleyes:

Μικe777
15/01/2015, 12:19
:rolleyes:
αν εννοειτε οτι ο φανατισμος ειναι κακος
συμφωνω!!:cool:

Cpt. Haddock
15/01/2015, 12:21

:eek:

amyroukai
15/01/2015, 12:26

Ρε Μιχαλιό, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Ή ίσως τι καταλαβαίνεις από ότι διαβάζεις. Ή αν εγώ γράφω λάθος αυτά που θέλω να πω.

Μικe777
15/01/2015, 12:34
Ρε Μιχαλιό, ώρες ώρες αναρωτιέμαι αν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις. Ή ίσως τι καταλαβαίνεις από ότι διαβάζεις. Ή αν εγώ γράφω λάθος αυτά που θέλω να πω.

δεν ξερω..:lol:μπορει και να μην καταλαβαινω..:(
αυτα που ειπες εσυ σωστα ειναι δεν απαντησα σε εσενα..
η προταση του spyro μου φανηκε λιγο καπως..αλλα απαντησα
αν εννοει απο αποψη φανατισμου ολα κακα ειναι..το να αγαπας
την πατριδα σου ομως δεν το βλεπω κακο!
γι αυτο ειπα για τους τζιχαντιστες..αυτοι σκοτωνουν για την θρησκεια τους..
αλλο το ενα αλλο το αλλο!:wave2:

pipe_smoker
15/01/2015, 12:44
Και τωρα καποιος θα κανει τη μαλακια να ρωτησει "Ενω το να σκοτωνεις για την πατριδα σου δεν ειναι μαλακια?" και καπως ετσι ξεκινησαν ολα:bawl:

stam2
15/01/2015, 12:49
είμαι σίγουρος ότι πολλοί από σας θα θέλατε ο γιός του Σαμαρά ή του ΓΑΠ να είναι πρόθυμοι να κάνουν τα παντα για την πατρίδα, ξεκινώντας από το να "δώσουν" αυτούς που πρόδωσαν την πατρίδα... δηλαδή τους γονείς τους.
Τότε μάλλον δεν θα είναι οι "πορωμένοι" "ουγκ" , αλλά αγνοί πατριώτες...
Αντιθέτως ο γιος του ταμία του δήμου που έχει καταχραστεί όλο το αποθεματικό και έχει "βάλει" το δήμο και δυο τρεις προυπολογισμούς μέσα, θα είναι προδότης και πορωμένος....?
Συγνώμη, κάποιοι μάθαμε ότι η μεγαλύτερη οικογένεια είναι η πατρίδα... και μετά τα υπόλοιπα...
Αλλά τελικά μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν. Αυτοί που είναι πρόθυμοι να προδώσουν την πατρίδα για την οικογένεια,
και όχι αυτοί που είναι πρόθυμοι να προδώσουν την οικογένεια για την πατρίδα....

τεσπα, ξεφύγαμε... εντωμεταξύ συνελήφθη ο Μπαλαμπαλα γιατί υποκινεί, και προκαλεί...
Μάλλον οι Σαρλοί ήταν καλά παιδιά και δεν προκαλλούσαν... τους εβραίους... μόνο τους μουσουλμάνους.
http://www.protothema.gr/world/article/442251/gallia-sunelifthi-o-xana-komikos-diedone-giati-dilose-oti-einai-sarli-koulibali/

pipe_smoker
15/01/2015, 13:35
Συγνώμη, κάποιοι μάθαμε ότι η μεγαλύτερη οικογένεια είναι η πατρίδα... και μετά τα υπόλοιπα...
Αλλά τελικά μας κυβερνάνε αυτοί που μας αξίζουν. Αυτοί που είναι πρόθυμοι να προδώσουν την πατρίδα για την οικογένεια,
και όχι αυτοί που είναι πρόθυμοι να προδώσουν την οικογένεια για την πατρίδα....

Μην είν' οι κάμποι...
Οι μεζονέτες στα ψηλά βουνά...
Τα σύνορα και οι φράχτες...
Ή τα χρυσομαυροντυμένα μας ναζί παιδιά?

Μάλλον οι Σαρλοί ήταν καλά παιδιά και δεν προκαλλούσαν... τους εβραίους... μόνο τους μουσουλμάνους.

Ποιούς δεν προκαλούσαν οι Σαρλοί?:bawl:

Α, και by the way...

όσο μπλέκονται οι άνθρωποι και οι φυλές τόσο η ανομοιογένεια θα προκαλεί οξύτερες διαφορές και προβλήματα...

Το ξαναπαίζεις μια αυτό αν δε σου κάνει κόπο γιατί μου ακούστηκε λίγο φάλτσο?
Μπορεί βέβαια να φταίνε και τα αυτιά μου.

stam2
15/01/2015, 13:45
Μην είν' οι κάμποι...
Οι μεζονέτες στα ψηλά βουνά...
Τα σύνορα και οι φράχτες...
Ή τα χρυσομαυροντυμένα μας ναζί παιδιά?

τι εννοείς...???

Το ξαναπαίζεις μια αυτό αν δε σου κάνει κόπο γιατί μου ακούστηκε λίγο φάλτσο?
Μπορεί βέβαια να φταίνε και τα αυτιά μου.

τι δεν κατάλαβες? γιατί δεν είναι πολύπλοκο...

pipe_smoker
15/01/2015, 14:03
τι εννοείς...???

Τίποτα το συγκεκριμένο.

Σκάρωσα ένα ποιηματάκι έτσι στα πρόχειρα, μπας και βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι στην επίλυση του από καταβολής κόσμου (σχεδόν) προβληματισμού περί του "Τί είν' η πατρίδα μας".

(οκ, ψιλοέκλεψα από το original, το παραδέχομαι.)

τι δεν κατάλαβες? γιατί δεν είναι πολύπλοκο...

Ακριβώς.
Κι εμένα υπερβολικά απλό, έως και απλοϊκό θα έλεγα, μου φάνηκε, γι'αυτό και είπα να ζητήσω μια ανάλυση μπας και υπήρχε κανά κρυφό νόημα και δεν το έπιασα.

Άρα λοιπόν κατά τη δική σου (ταπεινή) άποψη, ο καθείς "στο σπίτι του", ο άσπρος με την άσπρη, ο μαύρος με τη μαύρη, να καθαρίζει το τοπίο και οι φυλές γιατί αλλιώς μπλεκόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας.

akis_trevor
15/01/2015, 14:11
για ποια πατριδα μιλαμε;;;;

pipe_smoker
15/01/2015, 14:38

Τώρα, πατρίδα-παρτίδα? Θα σε γελάσω.

sniper
15/01/2015, 14:51
Μην την χαλάσετε τη συζήτηση με τα όλοι είμαστε μια παρέα και επι γης ειρήνη...

Καλη η θεωρία αλλά στην πράξη βρωμάμε.

dimmie_72
15/01/2015, 15:02
Tο δάσος δεν είναι το εκτελεστικό όργανο aka "παιδί" ανεξαρτήτως κουλτούρας και προέλευσης που κάποιος βρήκε πρόσφορο έδαφος να καλλιεργήσει και να μετατρέψει σε τέρας, αλλά οι καθόλου σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν αυτές τις οργανώσεις που δίνουν τις εντολές.

Εγώ προσωπικά θεωρώ πιο επικίνδυνο τον λευκό Νορβηγό ψυχάκια πανεπιστημιακής εκπαίδευσης που κατέχοντας το πνευματικό background διαμορφώνει τη δική του ιδεολογία και για να την εκφράσει μπαίνει σε ένα camp και το αιματοκυλίζει, η τον πνευματικό ιδρυτή μιας αίρεσης που οδηγεί στην αυτοκτονία εκατοντάδες, η τον κατά τα άλλα ευηπόληπτο που τις νύχτες κομματιάζει π@τάνες παρά τα στρατιωτάκια.

Το δάσος είναι η Αλ-Κάϊντα, η τερατώδης δύναμη που έχει αναπτύξει, οι σκοποί της και η παντελής αδυναμία ελέγχου της από τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του πλανήτη. Στο κάτω-κάτω κι αν δεν έβρισκε 1-2 υπνωτισμένα πρόθυμα για πιλάφι συνοδεία ροδαλών παρθένων μίσθωνε μια εταιρεία back operations και αιματοκύλιζε τη Mont και τη Le Figaro μαζί. Τι δεν έχει; Τις διασυνδέσεις η το χρήμα να το κάνει;

Οι μάγκες που τη διοικούν ως γνωστόν δεν είναι καθόλου παιδάκια ευεπίφορα σε κατήχηση ούτε μεγάλωσαν σε λούμπεν μικροαστικές κοινωνίες και γκέτο, αντίθετα έχουν δυτική πανεπιστημιακή εκπαίδευση, προέρχονται από πάμπλουτα αραβικά σόγια κι έχουν και τα κονέ να εξασφαλίζουν κολοσσιαίες χρηματοδοτήσεις.

Οι Αμερικάνοι και οι Ρώσοι που κατέχουν και τη διοίκηση της πληροφορίας αλλά είχαν και τη δύναμη να την εξαϋλώσουν εν τη γενέσει της, κοίταζαν ο μεν να παίζει πόλεμο με τον Σαντάμ προκειμένου να συνεχίσει ο redneck να φουλάρει με 0.9$ τα 4 λίτρα (και οι πετρελαϊκές του να θησαυρίζουν τους μετόχους τους) και ο άλλος ποιοι θα συμμετέχουν στην ολιγαρχία που θα μοιραστεί τον διαμελισμό της Ένωσης.

Όταν τελικά πήγε το ΝΑΤΟ στο Αφγανιστάν η οργάνωση είχε απλώσει τα πλοκάμια της σε όλο τον Αραβικό κόσμο και ο Μπινλάκος πανέξυπνα την έκανε για άλλες πολιτείες. Ταυτόχρονα δημιουργούσαν και κανέναν διαμελισμό και οι 2 σε σύμπραξη σε καμιά Γιουγκοσλαβία αλλά -πράγμα παράξενο- :cool: ακόμα και κει ξεφύτρωναν τα τεμένη σαν τα μανιτάρια.

Όταν το κατάλαβαν ότι το παιχνίδι με την Αλ-Κάϊντα είναι χαμένο, άφησαν τους "συμμάχους" να ρυθμίζουν την κυκλοφορία και να μοιράζουν κλήσεις γιατί ως γνωστόν το κράνος δεν χωράει στο τουρμπάνι και το Κόσοβο έχει χάλια οδικό δίκτυο κι έφτιαξαν ένα 2ο Ιράκ για την τιμή των όπλων και να "την κάνουν" αξιοπρεπώς μην τους κράζουν και στην ενδοχώρα.

Άντε πιάστους τους μαυριδερούς τώρα μαγκίτη μου και άσε τις προπαγάνδες περί θρησκοληψίας και λοιπές πολιτιστικές θεωρίες και αναλύσεις, η τζιχάντ όπως οι ίδιοι στο λένε έχει πολιτική υπόσταση και θα σε χορεύει ανατολίτικα μέχρι να καταρρεύσεις. :sad:

stam2
15/01/2015, 15:02
Άρα λοιπόν κατά τη δική σου (ταπεινή) άποψη, ο καθείς "στο σπίτι του", ο άσπρος με την άσπρη, ο μαύρος με τη μαύρη, να καθαρίζει το τοπίο και οι φυλές γιατί αλλιώς μπλεκόμαστε και τρωγόμαστε μεταξύ μας.
να πας να τα πεις σε κανα γκέτο αυτά...

Μην την χαλάσετε τη συζήτηση με τα όλοι είμαστε μια παρέα και επι γης ειρήνη...

Καλη η θεωρία αλλά στην πράξη βρωμάμε.

+1

nikos_abel
15/01/2015, 15:09

http://homouniversalisgr.blogspot.gr/2013/02/blog-post_7931.html

sniper
15/01/2015, 15:14
...
+1

Mην συμφωνείς απόλυτα εσύ μαζί μου γιατί διαφωνούμε.

@dimmie_72 : αν όλα αυτά δεν έγιναν με απώτερο σκοπό την εκμευτάλευση των εκει περιοχών. Επίσης μιλάμε για Αφγανιστάν Ιράκ κλπ αλλά μας διαφεύγει η Αιγυπτος, η Λιβύη και άλλα τέτοια ωραία μέρη... Το "μαυρονερό" τρέχει άφθονο μάλλον εκεί... Και μη μου πεις ότι δεν μπορούν αν θέλουν να εξοντώσουν την κορυφή της πυραμίδας... ;)

dimmie_72
15/01/2015, 15:23
@dimmie_72 : Και μη μου πεις ότι δεν μπορούν αν θέλουν να εξοντώσουν την κορυφή της πυραμίδας... ;)

Μπορεί και να μπορούν....

...............................,
,
,
,
,
,
,

,
,
,
,

,
,
,
,
,
....αλλά αν δεν θέλουν;

Το αποτέλεσμα ίδιο δεν είναι; ;)

sniper
15/01/2015, 15:28
Μπορεί και να μπορούν....

...............................,
,
,
,
,
,
,

,
,
,
,

,
,
,
,
,
....αλλά αν δεν θέλουν;

Το αποτέλεσμα ίδιο δεν είναι; ;)

Σαφώς... Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις.

OldMan
15/01/2015, 15:35
Tο δάσος δεν είναι το εκτελεστικό όργανο aka "παιδί" ανεξαρτήτως κουλτούρας και προέλευσης που κάποιος βρήκε πρόσφορο έδαφος να καλλιεργήσει και να μετατρέψει σε τέρας, αλλά οι καθόλου σκοτεινές δυνάμεις που ελέγχουν αυτές τις οργανώσεις που δίνουν τις εντολές.

Το δάσος είναι η Αλ-Κάϊντα, η τερατώδης δύναμη που έχει αναπτύξει, οι σκοποί της και η παντελής αδυναμία ελέγχου της από τις μεγάλες δυνάμεις αυτού του πλανήτη.
Εκ των ανω να συμπεράνω ότι οι καθόλου σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με τις μεγάλες δυνάμεις..??

stam2
15/01/2015, 15:36
Mην συμφωνείς απόλυτα εσύ μαζί μου γιατί διαφωνούμε.

Εγώ έτσι όπως το εκλαμβάνω συμφωνούμε.

dimmie_72
15/01/2015, 15:40
Σαφώς... Κορώνα κερδίζω, γράμματα χάνεις.

:a013:

Έτσι.

Πουθενά δεν λέω ότι όλα αυτά δεν έγιναν "επί σκοπόν".
Αλλά μη χαρακτηριστούμε και συνομωσιολόγοι (πούναι και της... μοδός). :a13:

dimmie_72
15/01/2015, 15:41
Εκ των ανω να συμπεράνω ότι οι καθόλου σκοτεινές δυνάμεις δεν έχουν καμία σχέση με τις μεγάλες δυνάμεις..??

όπως από πάνω...

Bob_o_mastoras
15/01/2015, 15:48
Παω στοιχιματακι για 300 ποστς. :a014::a014:

Αlahu akbar ρε!

329761

329762

:p:p

edit: gifακια δεν παιζει;;;;:confused: Δεν τα βλεπω να κουνιουνται..:(

pipe_smoker
15/01/2015, 17:03
να πας να τα πεις σε κανα γκέτο αυτά...

Το τί θα πω και πού θα το πω δε θα μου το υπαγορευσεις εσυ.
Και προσεχε τον τροπο σου.

@sniper
Νικο, δε με πιασανε οι ρομαντισμοι και τα "αν ολα τα παιδια της γης πιαναν γερα τα χερια".
Αλλα ο ρεαλισμος απο το "μην μπλεκουμε τις φυλες και χαλασει το γαλανολευκο DNA" απεχει τρομερα.
Και δε μιλαω ουτε θεωρητικα ουτε υποθετικα για να αναψουμε το πουρο και να αραξουμε στον καναπε που λες κι εσυ ;)

sniper
15/01/2015, 17:13
...
@sniper
Νικο, δε με πιασανε οι ρομαντισμοι και τα "αν ολα τα παιδια της γης πιαναν γερα τα χερια".
Αλλα ο ρεαλισμος απο το "μην μπλεκουμε τις φυλες και χαλασει το γαλανολευκο DNA" απεχει τρομερα.
Και δε μιλαω ουτε θεωρητικα ουτε υποθετικα για να αναψουμε το πουρο και να αραξουμε στον καναπε που λες κι εσυ ;)

Μικρέ ανόητε νεανία.... είδες πουθενά να λέω εγώ κάτι τέτοιο; Επίσης, και οι μουλάδες/τζιχαντιστές αυτά λένε, συμφωνουν και οι δύο (αντίπαλες) πλευρές... Δείχνει ποσο μ@λάκες είναι. Ή δεν είναι ;) (δες παραπάνω)

pipe_smoker
15/01/2015, 17:50
Μικρέ ανόητε νεανία.... είδες πουθενά να λέω εγώ κάτι τέτοιο;

Ε όχι και νεανίας, πατάω τα 30 σε 2 χρόνια :a029:.

Δεν είπες τίποτα τέτοιο.
Απλά το ποστ σου σχετικά με το να μη γυρίσει η κουβέντα σε "We are the world we are the children" κλπ, ήρθε καπάκι μετά τα δικά μου σχετικά με τα φυλετικά.

Ήθελα να σιγουρευτώ ότι δεν έχει γίνει μπέρδεμα.

Επίσης, και οι μουλάδες/τζιχαντιστές αυτά λένε, συμφωνουν και οι δύο (αντίπαλες) πλευρές... Δείχνει ποσο μ@λάκες είναι. Ή δεν είναι ;) (δες παραπάνω)

I know.
Διάβασα και συμφωνώ.

giannis23
16/01/2015, 07:21
θελει να πει,οτι δεν υπαρχει λογος να υποστηριζεις κατι επειδη το κανουν οι διπλα σου και μονο γι αυτο χωρις να εχεις προσωπικη αποψη..

stam2
16/01/2015, 08:50
Το τί θα πω και πού θα το πω δε θα μου το υπαγορευσεις εσυ.
Και προσεχε τον τροπο σου.
να πας να πεις ό,τι θες όπου θες, αλλά αν θες πέρνα να εξηγήσεις διεξοδικά τις θεωρίες σου και στα γκέτο,
και αν επιστρέψεις μας λες και τι σου είπανε...
ο τρόπος μου είναι μια χαρά, δεν δέχομαι υποδείξεις. ούτε σε έβρισα ούτε σε προσέβαλα με κάποιον τρόπο.

@sniper

τα περί γαλανόλευκου DNA είναι δικά σου λόγια και δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αν πάλι δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν φυλές ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, καταγωγή, και τρόπο ζωής... υπάρχει πάντα η εγκυκλοπαίδεια...
ΑΝ παρακολουθείς εξελίξεις στη Γαλλία τα τελευταία 6-7 χρόνια θα έπρεπε να είχες προσέξει το τι γίνεται μεταξύ των διαφορετικών μειονοτήτων αλλογενών, τις ιδιαιτερότητες που κουβαλήσανε στην καθημερινότητα του Γαλλικού έθνους και τις οξύτητες που αυτό προκάλεσε στην καθημερινότητα του απλού Γάλλου πολίτη. Κωλοφυλλάδες σαν τη Charlie απλώς καθημερινά κοιτάνε πως να οξύνουν και να προκαλέσουν διαφορές, αντί να δουν πώς θα ταιριάξουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μεταξύ τους, που σε περιπτώσεις και μέρη "στην πόλη του φωτός" δυστυχώς ζουν σαν υπάνθρωποι. Αυτά είναι γεγονότα, δεν είναι απόψεις. Από κει και πέρα, όταν θα επέλθει έξαρση του φαινομένου και στη χώρα μας (πράγμα που είναι προγραμματισμένο και σε εξέλιξη) τότε θα καταλάβουν λίγο περισσότεροι τι εστί βερύκοκο...

Τώρα αυτοί που βρίσκονται πίσω από φυλασσόμενα σπίτια, τα παιδιά τους τα παίρνει και τα αφήνει το σχολικό ιδιωτικού σχολείου, και συχνάζουν μόνο σε mall και φυλασσόμενους πάλι χώρους, μάλλον όλα αυτά θα περάσουν απαρατήρητα ή θα τους φανούν γραφικές εικόνες...
Μοναδικό παραθυράκι τους στην πραγματικότητα, είναι περιπτώσεις όπως ένα παράδειγμα στο ΚΕΠ Καλλιθέας που μία κιουρία με το γουναρικό και τη τζιπούρα διπλοπαρκαρισμένη απ' έξω στάθηκε λόγω ξαφνικής ανάγκης στην ουρά πίσω από 8 αλλοδαπούς και εμένα, και όταν έφτασε στο γκισέ έκανε παράπονα ότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθεί γρήγορα...

Έχει πολλές γραφικές ιστορίες να διηγείσαι αν θες, πάντως σε σχέση με την ιστορία του spyro από την οποία ξεκίνησε η παρένθεση της συζήτησης, θα προτιμούσα αν κάποτε προδώσω την πατρίδα, τα παιδιά μου να κάνουν αυτό που πρέπει... Λυπάμαι ωστόσο που άλλα παιδιά θα συνεχίσουν να κοιτάνε την παρτάρα τους και τις τσέπες τους εις βάρος της χώρας....

σχετικά με την απορία

πατρίς= η χώρα των πατέρων μας ετυμολογικά. Επικράτησε το πατρίς κατά το πατριαρχικό μοντέλο των προγόνων μας. Στην αρχαία Μινωική Κρήτη που ήταν μητριαρχικό το μοντέλο των οικογενειών ονομαζόταν Μητρίς. Αυτά δεν τα βρίσκεις σε μπαμπινιώτηδες και λοιπούς φονιάδες της γλώσσας μας, τα βρίσκεις σε λεξικά ανθρώπων που αγαπάνε τη γλώσσα μας και ας μην είναι Έλληνες όπως το Liddell & Scott...

αυτή είναι η πατρίδα... τώρα ο καθείς γνωρίζει για ποιά πατρίδα μιλάει...

ΥΓ. έχουμε φτάσει να πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για Ελλάδα, πατρίδα, φυλές, λαθρομετανάστες, εθνολογική αλοίωση κλπ να πρέπει να παίρνουμε και αποστάσεις από το γνωστό κόμμα μην κακοχαρακτηριστούμε από τα "ελεύθερα πνεύματα"... ΔΕΝ θα το κάνω ξανά αυτό, και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν στείρες και ξύλινες πολεμικές, όσοι γουστάρουν ταμπελες να κοιτάξουν να τις βάλουν στον εαυτό τους, γιατί εγώ δεν ανήκω πουθενά...

amyroukai
16/01/2015, 09:36
θελει να πει,οτι δεν υπαρχει λογος να υποστηριζεις κατι επειδη το κανουν οι διπλα σου και μονο γι αυτο χωρις να εχεις προσωπικη αποψη..

Θεωρητικά, έχεις δίκιο. Ελεύθερη σκέψη, κριτική ικανότητα κλπ. Το οποίο προϋποθέτει και ανοιχτό μυαλό, μόρφωση, γενικότερη παιδεία κλπ κλπ.
Πρακτικά, το πείραμα με τους πιθηκους και τη σκάλα με τις μπανάνες, το έχεις υπ' όψη; Στην κοινωνία (δυστυχώς) κατά κανόνα γίνεται ακριβώς αυτό που λες ότι δεν υπάρχει λόγος να γίνεται. Μπε.

amyroukai
16/01/2015, 10:01
...

Η αντίρρηση που έχω σ'αυτό είναι η εξής: Το ζήτημα με τους "υπανθρωπομετανάστες" δεν είναι πρωτόλειο στην Γαλλία. Το ότι οι άνθρωποι που μετοίκησαν εκεί έχουν μείνει στο ίδιο επίπεδο στο οποίο ήταν όταν πήγαν (ή και χειρότερο) δεν είναι πρόβλημα του "απλού/μέσου" κυρ Παντελή-Φρανσουά. Το να ενσωματωθείς σε μιά κοινωνία, το να διατηρήσεις την εθνότητά σου αλλά να σεβαστείς και την χώρα που σε φιλοξενεί (και στην οποία πήγες για καλύτερη ζωή θεωρητικά) είναι εφικτό. Το να προοδεύσεις, είναι εφικτό. Τριβές πάντα υπάρχουν, ακόμα και σε ομοιογενείς πληθυσμούς.

Κατά την ετυμολογία σου, πρακτικά "πατρίς/μητρίς" κλπ των μεταναστών δεύτερης γενιάς ή τρίτης ακόμα περισσότερο, είναι η Γαλλία. Άρα οι τρίτης γενιάς μετανάστες που στρέφονται κατά της Γαλλίας είναι προδότες.

Για το γενικότερο περί προδοσίας και πως αυτή ορίζεται από τον κάθε έναν βάσει των συμφερόντων και τον σκοπών που επιθυμεί να επιτύχει, κατασκευάζοντας εχθρούς... Το καταλαβαίνεις πως είναι λίγο αστείο;

dimmie_72
16/01/2015, 10:28
έχουμε φτάσει να πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για Ελλάδα, πατρίδα, φυλές, λαθρομετανάστες, εθνολογική αλοίωση κλπ να πρέπει να παίρνουμε και αποστάσεις από το γνωστό κόμμα μην κακοχαρακτηριστούμε από τα "ελεύθερα πνεύματα"...

Δε λέω, ένα δίκιο τόχεις. Με τη διαφορά ότι αναταραχή συμβαίνει παντού όπου διαταράσσονται οι ισορροπίες. Υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα "πολυπολιτισμικών" κοινοτήτων που ενώ ζούσαν αρμονικά επί 100ετίες, όταν εποικίστηκαν από μια συγκεκριμένη φυλή, με αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά το ποσοστό της, προκλήθηκε αναταραχή και μίσος.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και όταν εποικιστεί μία σχετικά "ομοιογενής" κοινότητα από άλλες φυλές, μέχρι να επέλθει ισορροπία.

sniper
16/01/2015, 10:46
Δε λέω, ένα δίκιο τόχεις. Με τη διαφορά ότι αναταραχή συμβαίνει παντού όπου διαταράσσονται οι ισορροπίες. Υπάρχουν πάμπολα παραδείγματα "πολυπολιτισμικών" κοινοτήτων που ενώ ζούσαν αρμονικά επί 100ετίες, όταν εποικίστηκαν από μια συγκεκριμένη φυλή, με αποτέλεσμα να αυξηθεί δραματικά το ποσοστό της, προκλήθηκε αναταραχή και μίσος.

Το ίδιο φυσικά συμβαίνει και όταν εποικιστεί μία σχετικά "ομοιογενής" κοινότητα από άλλες φυλές, μέχρι να επέλθει ισορροπία.

Είναι θέμα δομων, κοινωνικών αλλά και "κρατικών". Αν αυτές υπάρχουν (και λειτουργουν αποτελεσματικά), τότε θα αφομοιωθουν και οι "ξένοι". Αν όχι, βράσε όρυζα.

dimmie_72
16/01/2015, 11:09
αλλά και "κρατικών".

Το αυτό. Και στο Φαρ-Ουέστ γνωρίζουμε τι γινόταν όταν εποικίστηκε από όλες τις "φυλές του Ισραήλ" και μάλιστα της κατώτατης κοινωνικής υποστάθμης. Όταν όμως δημιουργήθηκε "Νόμος" αλλά και απόφαση να εφαρμόζεται απαρρέκκλιτα και ουσιαστικά, αυτά τα "κατακάθια" φτιάξανε την Αμερική του σήμερα. Οι δομές έρχονται μετά.

amyroukai
16/01/2015, 11:57
Δες και την Αυστραλια... Απο εξορια καταδικων, στις καλυτερες χωρες να ζεις...

bulmont
16/01/2015, 12:04

https://www.youtube.com/watch?v=UFCAHVCAMZk

Cpt. Haddock
16/01/2015, 12:07

Οι αβοριγινες δε θα συμφωνησουν ιδιαιτερα βεβαια :lol:

pipe_smoker
16/01/2015, 12:10
Είναι θέμα δομων, κοινωνικών αλλά και "κρατικών". Αν αυτές υπάρχουν (και λειτουργουν αποτελεσματικά), τότε θα αφομοιωθουν και οι "ξένοι". Αν όχι, βράσε όρυζα.

Το αυτό. Και στο Φαρ-Ουέστ γνωρίζουμε τι γινόταν όταν εποικίστηκε από όλες τις "φυλές του Ισραήλ" και μάλιστα της κατώτατης κοινωνικής υποστάθμης. Όταν όμως δημιουργήθηκε "Νόμος" αλλά και απόφαση να εφαρμόζεται απαρρέκκλιτα και ουσιαστικά, αυτά τα "κατακάθια" φτιάξανε την Αμερική του σήμερα. Οι δομές έρχονται μετά.

Α να μπράβο.
Ν'αγιάσουν τα δαχτύλια σας.

nickald
16/01/2015, 12:32
Την "Αμερική" του σήμερα την έχουμε ως παράδειγμα κοινωνικής δομής δηλαδή ?

pipe_smoker
16/01/2015, 12:41
να πας να πεις ό,τι θες όπου θες, αλλά αν θες πέρνα να εξηγήσεις διεξοδικά τις θεωρίες σου και στα γκέτο,
και αν επιστρέψεις μας λες και τι σου είπανε...

Πάμε παρέα να πει ο καθένας τα δικά του να δούμε ποιός θα επιστρέψει και ποιός όχι.

ο τρόπος μου είναι μια χαρά, δεν δέχομαι υποδείξεις. ούτε σε έβρισα ούτε σε προσέβαλα με κάποιον τρόπο.

Πρόσεχέ τον είπα.
Αν με είχες προσβάλει θα το είχες καταλάβει.

Και υποδείξεις για τους τρόπους μας δεχόμαστε όλοι από τους moderators/administrators.
Αν εσύ δε δέχεσαι ξελογκάρεις και ησυχάζεις.

τα περί γαλανόλευκου DNA είναι δικά σου λόγια και δεν είπα τίποτα τέτοιο. Αν πάλι δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν φυλές ανθρώπων με διαφορετικά χαρακτηριστικά, καταγωγή, και τρόπο ζωής... υπάρχει πάντα η εγκυκλοπαίδεια...

Μάλιστα...
Άρα δεν ήταν τόσο απλό τελικά το

Αν είναι δικά μου λόγια λοιπόν τα περί γαλανόλευκου DNA, κάτσε και κάνε ανάλυση στο πώς εννοείς το "μπλέκονται οι άνθρωποι και οι φυλές", πώς εννοείς την ανομοιογένεια, πώς εννοείς τα προβλήματα και πάει λέγοντας.

ΑΝ παρακολουθείς εξελίξεις στη Γαλλία τα τελευταία 6-7 χρόνια θα έπρεπε να είχες προσέξει το τι γίνεται μεταξύ των διαφορετικών μειονοτήτων αλλογενών, τις ιδιαιτερότητες που κουβαλήσανε στην καθημερινότητα του Γαλλικού έθνους και τις οξύτητες που αυτό προκάλεσε στην καθημερινότητα του απλού Γάλλου πολίτη. Κωλοφυλλάδες σαν τη Charlie απλώς καθημερινά κοιτάνε πως να οξύνουν και να προκαλέσουν διαφορές, αντί να δουν πώς θα ταιριάξουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι μεταξύ τους, που σε περιπτώσεις και μέρη "στην πόλη του φωτός" δυστυχώς ζουν σαν υπάνθρωποι. Αυτά είναι γεγονότα, δεν είναι απόψεις. Από κει και πέρα, όταν θα επέλθει έξαρση του φαινομένου και στη χώρα μας (πράγμα που είναι προγραμματισμένο και σε εξέλιξη) τότε θα καταλάβουν λίγο περισσότεροι τι εστί βερύκοκο...

Δεν έχω να προσθέσω κάτι.

Τώρα αυτοί που βρίσκονται πίσω από φυλασσόμενα σπίτια, τα παιδιά τους τα παίρνει και τα αφήνει το σχολικό ιδιωτικού σχολείου, και συχνάζουν μόνο σε mall και φυλασσόμενους πάλι χώρους, μάλλον όλα αυτά θα περάσουν απαρατήρητα ή θα τους φανούν γραφικές εικόνες...

Ε, ναι είπαμε πρέπει να μένεις Άγιο Παντελεήμονα για να ξέρεις τί γίνεται στη χώρα.

ΥΓ. έχουμε φτάσει να πρέπει κάθε φορά που μιλάμε για Ελλάδα, πατρίδα, φυλές, λαθρομετανάστες, εθνολογική αλοίωση κλπ να πρέπει να παίρνουμε και αποστάσεις από το γνωστό κόμμα μην κακοχαρακτηριστούμε από τα "ελεύθερα πνεύματα"... ΔΕΝ θα το κάνω ξανά αυτό, και ΔΕΝ με ενδιαφέρουν στείρες και ξύλινες πολεμικές, όσοι γουστάρουν ταμπελες να κοιτάξουν να τις βάλουν στον εαυτό τους, γιατί εγώ δεν ανήκω πουθενά...

Δε χρειάζεται να ανήκεις κάπου για να σε χαρακτηρίσει κάποιος από τις απόψεις σου.
Αν εγώ υποστηρίζω την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, την κρατικοποίηση και πάει λέγοντας μπορείς κάλλιστα να με πεις κομμουνιστή. Όχι κουκουέ.
Αν υποστηρίζω την υπεροχή της μίας φυλής έναντι της άλλης, το κακό που προέρχεται από διαφυλετικές σχέσεις, το "έξω οι ξένοι" κλπ μπορείς κάλλιστα να με αποκαλέσεις βλάκα, φασίστα, κλπ. Χρυσαυγίτης μπορεί να μην είμαι.

Νομίζω είναι ξεκάθαρη η διαφορά.

stefanos
16/01/2015, 12:48
Μπερδεύεται την κοινονία με την Θρησκεία.
Αυτό που έγινε στην Γαλλία γίνεται και στην Συρία και το Ιρακ και στις υπόλοιπες κοινονίες (πολιτισμένες και ειρηνικές όπως λέτε εγώ δεν έτυχε να πάω)
από ανθρώπους που δεν είναι καθόλου περιθωριακοί και είναι πλήρως ενταγμένοι στις κοινονίες τους.
Δεν είναι πράξη ανένταχτου, περιθωριακού, είναι πράξη φανατικού εξτρεμιστή.

pipe_smoker
16/01/2015, 12:51
Την "Αμερική" του σήμερα την έχουμε ως παράδειγμα κοινωνικής δομής δηλαδή ?

Αφήνοντας απ'έξω (που δε γίνεται να διαλέγουμε μόνο ό,τι μας αρέσει, οπότε θεωρητικά μιλώντας) την εξωτερική της πολιτική, τη μαλακία που τους δέρνει σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς κλπ (μην το αναλύσουμε θα φάμε 200 σελίδες), η Αμερική του σήμερα δεν είναι κι άσχημο μέρος να ζει κανείς.

*Μιλάμε πολύ χοντρικά βέβαια.
Λέγοντας Αμερική Αμερική είσαι μια χώρα μαγική, μιλάμε για τέσσερις ντουζίνες πολιτείες +, δεν είναι το ίδιο παντού, δεν είναι το ίδιο αν έχεις λεφτά κι αν δεν έχεις, και πάει λέγοντας.
Τη δομή που υπάρχει στις Σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα δε θα τη βρει στην Αμερική. Δε θα βρει όμως και τον αντίστοιχο φασισμό αν δεν είναι κατάλευκος σαν το γάλα.
Τέσπα, τεράστια κουβέντα.

amyroukai
16/01/2015, 13:18
Οι αβοριγινες δε θα συμφωνησουν ιδιαιτερα βεβαια :lol:

Ναι το σκεφτηκα αφου το εγραψα, εννοειται εχεις δικιο. Οπως και οι ινδιανοι σε ολη την Αμερικανικη ηπειρο... Αλλη κουβεντα δαυτη.

nickald
16/01/2015, 13:50
Αφήνοντας απ'έξω (που δε γίνεται να διαλέγουμε μόνο ό,τι μας αρέσει, οπότε θεωρητικά μιλώντας) την εξωτερική της πολιτική, τη μαλακία που τους δέρνει σε κάποιους συγκεκριμένους τομείς κλπ (μην το αναλύσουμε θα φάμε 200 σελίδες), η Αμερική του σήμερα δεν είναι κι άσχημο μέρος να ζει κανείς.

*Μιλάμε πολύ χοντρικά βέβαια.
Λέγοντας Αμερική Αμερική είσαι μια χώρα μαγική, μιλάμε για τέσσερις ντουζίνες πολιτείες +, δεν είναι το ίδιο παντού, δεν είναι το ίδιο αν έχεις λεφτά κι αν δεν έχεις, και πάει λέγοντας.
Τη δομή που υπάρχει στις Σκανδιναβικές χώρες για παράδειγμα δε θα τη βρει στην Αμερική. Δε θα βρει όμως και τον αντίστοιχο φασισμό αν δεν είναι κατάλευκος σαν το γάλα.
Τέσπα, τεράστια κουβέντα.

Απλα καταλαβαίνεις ότι βαζεις παρα πολλες προϋποθέσεις για να την θεωρήσεις ως σωστα δομημενη σαν κοινωνια....

Φασισμος και ρατσισμος είναι συνηθεστατα φαινομενα (διαφερουν μονο ως ποσοστα από πολιτεια σε πολιτεια) ανισοτητα (ταξικη, φυλετικη) είναι ο κανονας και όχι η εξαιρεση....

Υπαρχουν φωτεινες εξαιρέσεις γιατι μιλαμε για μια τεραστια χωρα (Το Σαν Φρανσίσκο για παράδειγμα είναι από τις πολεις με τις μεγαλύτερες ανοχες, τις λιγοτερες διακρισεις κλπ κλπ)

Τεσπα μεγαλη κουβεντα όπως λες και ισως λιγο εκτος θεματος....

Να πεις τον Καναδα να το "φαω" πιο ευκολα....

pipe_smoker
16/01/2015, 14:03
Απλα καταλαβαίνεις ότι βαζεις παρα πολλες προϋποθέσεις για να την θεωρήσεις ως σωστα δομημενη σαν κοινωνια.... Συμφωνώ. Κι αν δε βάλω προϋποθέσεις κι εξαιρέσεις κλπ καμία κοινωνία δε νομίζω πως μπορώ να τη θεωρήσω ως σωστά δομημένη (με τελεία και παύλα).

Φασισμος και ρατσισμος είναι συνηθεστατα φαινομενα (διαφερουν μονο ως ποσοστα από πολιτεια σε πολιτεια) ανισοτητα (ταξικη, φυλετικη) είναι ο κανονας και όχι η εξαιρεση.... Και πάλι συμφωνώ, απλά έκανα σύγκριση με κάποιες άλλες χώρες που παραγίνεται, και η εξαίρεση στον κανόνα είναι η υπερβολική επιβολή του κανόνα.

Υπαρχουν φωτεινες εξαιρέσεις γιατι μιλαμε για μια τεραστια χωρα (Το Σαν Φρανσίσκο για παράδειγμα είναι από τις πολεις με τις μεγαλύτερες ανοχες, τις λιγοτερες διακρισεις κλπ κλπ) Ναι πχ κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου.

Τεσπα μεγαλη κουβεντα όπως λες και ισως λιγο εκτος θεματος....

Να πεις τον Καναδα να το "φαω" πιο ευκολα....

Και μεγάλη κουβέντα κι εκτός θέματος απλά κύλησε κάπως προς τα εκεί το πράγμα.
Το είπα κι εγώ μέσες άκρες στο προηγούμενο ποστ μου ότι με χίλιες δυο παραμέτρους λέω τα όσα λέω.
Αν με ρώταγε κάποιος "πού θα ήθελα να ζω", θα προτιμούσα να αλλάξει την ερώτηση στο "πώς θα ήθελα να ζω", και το μέρος ας το έβγαζε κι ο τροχός της τύχης για να το πω όσο πιο απλά μπορώ.

Για τον Καναδά γνωρίζω πολύ λίγα, και μάλιστα από τον έναν τα ακούω έτσι από τον άλλο γιουβέτσι οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη.

stam2
16/01/2015, 14:04
Πρόσεχέ τον είπα.
Αν με είχες προσβάλει θα το είχες καταλάβει.

Και υποδείξεις για τους τρόπους μας δεχόμαστε όλοι από τους moderators/administrators.
Αν εσύ δε δέχεσαι ξελογκάρεις και ησυχάζεις.
Μπράβο ωραίος... και απειλές αναίτιες... μια χαρά τα πας, συνέχισε.
Κρίμα για το φόρουμ βέβαια το οποίο ως συντονιστής το αντιπροσωπεύεις...
Τόσο πολύ σε ενοχλούν αυτά που λέω και προσπαθείς με κάθε τρόπο να με σταματήσεις..? Θυμίζουν άλλες τακτικές αυτά...
Ξαναλέω δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα, και ΔΕΝ δεχομαι να μου μιλάς για τον τρόπο μου σαν να είμαι κανα παιδάκι.
Αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις αλλού. Αν έχεις κάτι εναντίον μου, πες το μπας και το λύσουμε είτε με συζήτηση από δω είτε από κοντά. Ειδ' άλλως σταμάτα να με προβοκάρεις και αν θες απαντάς σε αυτά που λέω ή πας παρακάτω.

Αν είναι δικά μου λόγια λοιπόν τα περί γαλανόλευκου DNA, κάτσε και κάνε ανάλυση στο πώς εννοείς το "μπλέκονται οι άνθρωποι και οι φυλές", πώς εννοείς την ανομοιογένεια, πώς εννοείς τα προβλήματα και πάει λέγοντας.
Δεν δύναμαι να το αναλύσω εδώ αυτό κυρίως διότι οι αντιδράσεις που δέχομαι είναι προκλητικές,
και δυστυχώς από συντονιστή ο οποίος απλά ψάχνει αφορμή για να επέμβει "συντονιστικά"...

Δε χρειάζεται να ανήκεις κάπου για να σε χαρακτηρίσει κάποιος από τις απόψεις σου.
Αν εγώ υποστηρίζω την κατάργηση της ιδιωτικής περιουσίας, την κρατικοποίηση και πάει λέγοντας μπορείς κάλλιστα να με πεις κομμουνιστή. Όχι κουκουέ.
Αν υποστηρίζω την υπεροχή της μίας φυλής έναντι της άλλης, το κακό που προέρχεται από διαφυλετικές σχέσεις, το "έξω οι ξένοι" κλπ μπορείς κάλλιστα να με αποκαλέσεις βλάκα, φασίστα, κλπ. Χρυσαυγίτης μπορεί να μην είμαι.

Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, βλάκα ΕΓΩ δεν θα σε αποκαλέσω ούτε κάτι άλλο. Δεν μιλάω ούτε σκέφτομαι έτσι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θες. Βέβαια επιβεβαιώνεις αυτό που είπα ότι έχεις πάγια τακτική να ταμπελώνεις τον κάθε ένα βασιζόμενος σε hotwords. Ελλάδα-Πατρίδα κλπ --> φασίστας κλπ κλπ...

Pan (dvs)
16/01/2015, 14:10
Εμεις οι "πολιτισμενοι" ,δημιουργουμε τις συνθηκες για να φυγουνε αυτοι οι ανθρωποι απο τις χωρες τους.Χωρες με πολιτισμο αρχαιοτερο απο της Ευρωπης (με μερικες ισως εξαιρεσεις).Να σημειωσω οτι στη Βαγδατη,οι ασφαλτοστρωμενοι δρομοι φωτιζοτανε την νυχτα, οταν στο Λονδινο πατουσανε τα σκ@τ@ τους και πλακωνοτανε στις μπουνιες ,για το ποιος θα φαει πρωτος, τον αρουραιο που βρηκανε ψοφιο στην αυλη τους.Για τη Δαμασκο ,δεν το συζητω καν............

Ερχονται λοιπον εδω,οσοι γλυτωσουνε απο το ταξιδι,με την ελπιδα οχι για ενα καλυτερο αυριο,γιατιδεν εχουν tv και δεν ξερουν το καλυτερο,αλλα για να επιβιωσουνε.Οταν με τα πολλα καταφερουνε να παρουνε την πολυποθυτη παραμονη σε καποια χωρα ,αρχιζει η αλλη Οδυσσεια τους,με την οποια δεν ασχολουμε περισσοτερο γιατι ειναι λιγο-πολυ γνωστη.

Οταν αυτον τον ανθρωπο συν τα αλλα τον φτυνουμε και το παραπεταμε ,τι περιμενουμε να κανει?Βουτυρο στο ψωμι του καθε φανατικου φονταμενταλιστη ,που θα τον εκμεταλευτει για τους δικους του σκοπους.

Εχουν πολυ μισος μεσα τους και δικαιολογημενα.Και παλι καλα να λεμε που κανουνε μονο τοσα λιγα.

Cpt. Haddock
16/01/2015, 14:32
Ναι το σκεφτηκα αφου το εγραψα, εννοειται εχεις δικιο. Οπως και οι ινδιανοι σε ολη την Αμερικανικη ηπειρο... Αλλη κουβεντα δαυτη.

Δυο καλα quotes που διαβασα τελευταια ήταν:

"Η παρανομη μεταναστευση ειναι προβλημα. Ρωτηστε και τους ινδιανους"

"Οι μονοι που εχουν το δικαιωμα να αντιτιθενται στην παρανομη μεταναστευση ειναι οι ινδιανοι"

stam2
16/01/2015, 14:33
Εμεις οι "πολιτισμενοι" ,δημιουργουμε τις συνθηκες για να φυγουνε αυτοι οι ανθρωποι απο τις χωρες τους.Χωρες με πολιτισμο αρχαιοτερο απο της Ευρωπης (με μερικες ισως εξαιρεσεις).Να σημειωσω οτι στη Βαγδατη,οι ασφαλτοστρωμενοι δρομοι φωτιζοτανε την νυχτα, οταν στο Λονδινο πατουσανε τα σκ@τ@ τους και πλακωνοτανε στις μπουνιες ,για το ποιος θα φαει πρωτος, τον αρουραιο που βρηκανε ψοφιο στην αυλη τους.Για τη Δαμασκο ,δεν το συζητω καν............

Ερχονται λοιπον εδω,οσοι γλυτωσουνε απο το ταξιδι,με την ελπιδα οχι για ενα καλυτερο αυριο,γιατιδεν εχουν tv και δεν ξερουν το καλυτερο,αλλα για να επιβιωσουνε.Οταν με τα πολλα καταφερουνε να παρουνε την πολυποθυτη παραμονη σε καποια χωρα ,αρχιζει η αλλη Οδυσσεια τους,με την οποια δεν ασχολουμε περισσοτερο γιατι ειναι λιγο-πολυ γνωστη.

Οταν αυτον τον ανθρωπο συν τα αλλα τον φτυνουμε και το παραπεταμε ,τι περιμενουμε να κανει?Βουτυρο στο ψωμι του καθε φανατικου φονταμενταλιστη ,που θα τον εκμεταλευτει για τους δικους του σκοπους.

Εχουν πολυ μισος μεσα τους και δικαιολογημενα.Και παλι καλα να λεμε που κανουνε μονο τοσα λιγα.

Σαφώς είναι τραγικό να βλέπεις απογόνους του Σαλλαχ αντ ντιν ή του Αβερρόη να στοιβάζονται σε κλουβιά, ή να τσακώνονται για τα πόστα στα φανάρια αλλά είναι διαφορετικός λαός και φυλή οι Ιρακινοί, άλλο οι Αλγερινοί άλλο ο κάθε ένας μετανάστης που κουβαλάει τη δική του κουλτούρα ιστορία, έθιμα...

Από τη στιγμή όμως που δεν υπάρχουν σωστοί θεσμοί να εντάξουν όσους αντέχει η κοινωνία σωστά και όμορφα και γίνονται όλα βεβιασμένα, προκύπτει αναβρασμός και συγκρούσεις. Παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ιμπεριαλισμός των δυτικών εισβάλλει στις χώρες όλων αυτών των ανθρώπων και τους αναγκάζει με το ζόρι να δεχθούν ξένα ήθη και έθιμα τα οποία είναι ενάντια στη δική τους κουλτούρα...
Για παράδειγμα όλος ο Αραβικός κόσμος που διατρανώθηκε κατά τη διάρκεια του ευρωπαϊκού μεσαίωνα διέπετο από το νόμο της Σαρίας, κατά του οποίου τώρα βάλει σύσσωμη η δύση λες και έθεσε κανείς σερίφη και δικαστή τους δυτικούς να επιβάλλουν σε όλο τον κόσμο τη νοοτροπία τους...
Κι όμως αυτά είναι ζωντανά καθημερινά παραδείγματα του ότι οι φυλές υπάρχουν, είναι τόσο διαφορετικές μεταξύ τους και είναι λάθος να πιέζεις την αχταρμαδοποίησή τους. Ολοι οι άνθρωποι έχουν αγάπη προς το ξένο, αλλά αν τους το επιβάλεις, τους το φέρεις με το ζόρι, τους μπουκώσεις με αυτό και τους αναγκάσεις να αλλάξουν δραστικά και γρήγορα παρά τη θέλησή τους, αντιδρούν...

OldMan
16/01/2015, 14:42
...............
Σταμίωνα κανόνισε...

Αν θέλεις να είσαι comme il faut (και απαιτείς από τους άλλους το ίδιο) μην ξανασκάσεις στα Τεχνικά να γραφεις για κλασμενες μπαταρίες....:smokin:

Bob_o_mastoras
16/01/2015, 14:52
Σταμίωνα κανόνισε...

Αν θέλεις να είσαι comme il faut

Τι ειναι αυτο το γαλλικο;;; :lol:

@Pipe: Η ΗΠΑ ειναι ελεϊνο μερος για να ζεις (τουλαχιστον οι μεγαλουπολεις).

@Cpt. Haddock: Οι Αβοριγινες και να ηθελαν να διαφωνησουν ειναι πλεον νεκροι οποτε ειναι δυσκολο. Φροντισαν γι'αυτο οι επικοι.

Δειτε επισης ενα προσφατο ντοκυμαντερ του Vice για τον αλκοολισμο στις επαρχιες των Ινουιτ στον Καναδα και πως οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.

amyroukai
16/01/2015, 15:00
οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.

Τώρα αυτό σημαίνει ότι έχοντας μάθει από την ιστορία, μπορούμε να μην επιτρέψουμε στους επόμενους έποικους να καταστρέψουν την κοινωνία και τον τρόπο ζωής των νυν κατοίκων περιοχών αφομοιώνοντας τους και προσαρμόζοντάς τους με ήπιους τρόπους (νομίζω είναι δυνατόν) ή είναι αναπόφευκτο και ιστορικά αποδεδειγμένο το ότι όταν δέχεσαι μεγάλο αριθμό εποίκων καταστρέφεσαι (το οποίο είναι και το επιχείρημα πίσω από κάθε βίαιη ρατσιστική οργάνωση);

Bowleno
16/01/2015, 15:01
@Cpt. Haddock: Οι Αβοριγινες και να ηθελαν να διαφωνησουν ειναι πλεον νεκροι οποτε ειναι δυσκολο. Φροντισαν γι'αυτο οι επικοι.

Μια χαρά τους είχα πετύχει εγώ στην Μελβούρνη το 2005, εξαθλιωμένοι, αλκοολικοί, έχουν καταντήσει να πουλάνε τουριστικά είδη (χειροποίητα μπούμερανγκ κ.λ.π) για τα προς το ζην καθώς δεν τους παίρνουν πουθενά, πάντως σαν λαός επιμένουν να υπάρχουν ακόμα. (για πόσο, δεν ξέρω.... :( )

Cpt. Haddock
16/01/2015, 15:18
Τώρα αυτό σημαίνει ότι έχοντας μάθει από την ιστορία, μπορούμε να μην επιτρέψουμε στους επόμενους έποικους να καταστρέψουν την κοινωνία και τον τρόπο ζωής των νυν κατοίκων περιοχών αφομοιώνοντας τους και προσαρμόζοντάς τους με ήπιους τρόπους (νομίζω είναι δυνατόν) ή είναι αναπόφευκτο και ιστορικά αποδεδειγμένο το ότι όταν δέχεσαι μεγάλο αριθμό εποίκων καταστρέφεσαι (το οποίο είναι και το επιχείρημα πίσω από κάθε βίαιη ρατσιστική οργάνωση);

Ενδεχομενως να μην μπορουμε να κανουμε και τιποτα, τα πραγματα θα παρουν τον οποιον δρομο τους. Ετσι κι αλλιως η ιστορια της ανθρωποτητας, απο τοτε που οι πρωτοι χομο σαπιενς εφυγαν απο την Αφρικη εως σημερα, δεν ειναι παρα μια ιστορια μεταναστεύσεων ομαδων, λαων, φυλων.

pipe_smoker
16/01/2015, 15:20
Μπράβο ωραίος... και απειλές αναίτιες... μια χαρά τα πας, συνέχισε.

Πού την είδες την απειλή, μόνο εσύ το ξέρεις.
Τέσπα.

Κρίμα για το φόρουμ βέβαια το οποίο ως συντονιστής το αντιπροσωπεύεις...

Ναι κρίμα. Είμαι η ντροπή του φόρουμ.
Θα ζητήσω άδεια από τους admins να κάνω χαρακίρι.

Τόσο πολύ σε ενοχλούν αυτά που λέω και προσπαθείς με κάθε τρόπο να με σταματήσεις..?

Αν σου απαντήσω σοβαρά, εσύ θα νομίζεις ότι σε ειρωνεύομαι.
Να σε ειρωνευτώ μπας και το εκλάβεις αλλιώς και κάνουμε δουλειά?
Χέσ'το.

Ξαναλέω δεν σε προκάλεσα, δεν σε προσέβαλα, και ΔΕΝ δεχομαι να μου μιλάς για τον τρόπο μου σαν να είμαι κανα παιδάκι.
Αυτές τις μαγκιές να τις κάνεις αλλού.

Βλέπε παραπάνω.

Δεν δύναμαι να το αναλύσω εδώ αυτό.....

Δεκτό.

....κυρίως διότι οι αντιδράσεις που δέχομαι είναι προκλητικές,
και δυστυχώς από συντονιστή ο οποίος απλά ψάχνει αφορμή για να επέμβει "συντονιστικά"...

Όπως νομίζεις.

Μπορείς να πιστεύεις ότι θες, βλάκα ΕΓΩ δεν θα σε αποκαλέσω ούτε κάτι άλλο. Δεν μιλάω ούτε σκέφτομαι έτσι. Δικαίωμά σου να πιστεύεις ότι θες.

Ούτε εγώ σε είπα βλάκα, κι εσύ έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ό,τι θες.
Όταν το εκφράζεις όμως, καλό είναι να έχεις και κάποια επιχειρήματα για να το στηρίξεις.

Βέβαια επιβεβαιώνεις αυτό που είπα ότι έχεις πάγια τακτική να ταμπελώνεις τον κάθε ένα βασιζόμενος σε hotwords. Ελλάδα-Πατρίδα κλπ --> φασίστας κλπ κλπ...

Ναι. Βέβαια. Το επιβεβαιώνω.
Γιατί? Επειδή.

Λοιπόν επειδή αρκετά τράβηξε, από μένα τέλος.

pipe_smoker
16/01/2015, 15:23
...δεν ειναι παρα μια ιστορια μεταναστεύσεων ομαδων, λαων, φυλων....

...πολέμων και αίματος δυστυχώς.

Bob_o_mastoras
16/01/2015, 15:25

Την μετακινηση πληθυσμων δεν μπορουμε να την αλλαξουμε. Συνεβαινε απο παντα, πολυ πριν την εφευρεση των εθνων-κρατων και θα συνεχισει να συμβαινει.
Αυτο που πρεπει να κανουμε (κατα τη γνωμη μου) ειναι να σεβομαστε τον τροπο ζωης του αλλου οσο σεβεται βεβαια και αυτος τον δικο μας και να μην εκλαμβανουμε το διαφορετικο ως εκ προϊμιου επικινδυνο. Το να προσπαθουμε να αφομοιωσουμε πληθυσμους ειναι επικινδυνο. Συνηθως καταληγει σε αντιδραση ή καταστροφη. Η αφομοιωση συμβαινει ουτως ή αλλως, απλα σε χρονικα πλαισια που δεν αντιλαμβανομαστε.

nikos_abel
16/01/2015, 15:35
Μια χαρά τους είχα πετύχει εγώ στην Μελβούρνη το 2005, εξαθλιωμένοι, αλκοολικοί, έχουν καταντήσει να πουλάνε τουριστικά είδη (χειροποίητα μπούμερανγκ κ.λ.π) για τα προς το ζην καθώς δεν τους παίρνουν πουθενά, πάντως σαν λαός επιμένουν να υπάρχουν ακόμα. (για πόσο, δεν ξέρω.... :( )

Καλά τους είδες, τους άκουσες όμως τι λέγανε;

(κωλόπαιδι abel, θα σε πετύχω δε θα σε πετύχω στραβοδόντη :lol: )

SHOOTER045
16/01/2015, 15:49
Τι ειναι αυτο το γαλλικο;;; :lol:

@Pipe: Η ΗΠΑ ειναι ελεϊνο μερος για να ζεις (τουλαχιστον οι μεγαλουπολεις).

Δειτε επισης ενα προσφατο ντοκυμαντερ του Vice για τον αλκοολισμο στις επαρχιες των Ινουιτ στον Καναδα και πως οι λευκοι επικοι τους κατεστρεψαν τις κοινωνιες και τον τροπο ζωης. Ειναι αρκετα σχετικο με το ολο θεμα.

Όπως κατέστρεψε εμάς το ανατολικό μπλοκ.
Όλες από εδώ περνούσαν για τας ευρωπας, και μας έκαναν μ@@νακηδες, χρήμα υπήρχε ( έστω) και δανεικό.
Τώρα που τελείωσε το μουρμουρι οι άντρες έμειναν στον άσσο και οι γυναίκες περιφέρονται μόνες και ψάχνουν εραστές στο face.
Στο δια ταύτα ο καθείς σπίτι του ,ειδικά αν εγώ δεν έχω να χορτάσω, δεν θα ταΐσω τον πεινασμένο. Κατ επέκταση όλους όσους έρχονται και βολοδερνουν με αγνώστους σκοπούς.
Δεν είναι όλοι καημένοι μετανάστες.
Τα ίδια λέγανε το 91-92 όταν άνοιξαν τα σύνορα με την Αλβανία, μπήκαν οι καημένοι και μαζί όλη η μαφία τους. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Δεν έχω σκυλί να ψοφήσει και του γείτονα.
Δεν έχω δηλαδή λεφτά εγώ ο μετανάστης, να κάψω το σπίτι ( σαν έννοια) του δυτικού.
+ του ότι έχουν τόση φανατιλα στην θρησκεία τούς, που αν ήταν χριστιανοί κάποιους που λέγανε για παστιτσιους και κλπ θα τους είχαν πιει το αίμα με καλαμάκι, αφού τούς είχαν κάνει πρωκτοσκοπηση, και μετά λιθοβολισμό.
Και οι δυτικοί έκαναν πουτανιές, εκχριστινισαν αζτεκους Ίνκας, αβοριγινες, αλλά δεν αποκεφάλιζαν.
Μπορεί αυτοί να ασπάζονται το ακραίο ισλάμ το το οποίο κάποιους συμφέρει και χρατοδοτειται, κλείνουν σχολεία και διδάσκουν σαρία = σκότωσες άπιστο, έχεις θέση στον ουρανό με άπειρες παρθένες κλπ.
Όλα για μια αρρωστημένη ιδέα κυριαρχίας θρησκειών,και πλούτου. Το ποιο απλο
Αν εφαρμοζόταν η σαρία εδώ πόσοι και πόσες θα λοξοκοιταζαν η θα ξενοπηδουσαν?
Ο πεοκοφτης θα πήγαινε τελικές.
Στο δια ταύτα οι δυτικοί εισέβαλαν με τον κάλπικο πολιτισμό στα εδάφη τους αντλωντας τις φυσικές πηγές πλούτου ( πετρέλαιο, ορυκτά κλπ) πες ότι αύριο φεύγουν όλοι οι δυτικοί από παντού, Ιράν, Ιράκ, Λίβανο Συρία, Αφγανιστάν κλπ κλπ.υι νομίζετε οτι θα γίνει?
Θα ζήσουν αρμονικά η οι δυνατοί τζιχαντιστες θα επιβληθούν των υπολοίπων?
Μάλλον το δεύτερο και μετά έρχεται η σειρά μας .
Άντε γιατί καιρό έχω να φάω κάρτα και κάτι με έπιασε

dimmie_72
16/01/2015, 15:57

ωχ, SHOOTER alert! Στα κόκκινα ο server.

sniper
16/01/2015, 16:03
...

Αν κι έχω κάποιες ενστασεις, δεν είπες κάτι που κινδυνεύεις με κάρτα.

υ.γ. Και οι Χριστιανοί αποκεφάλισαν. Και μάλιστα αρκετούς... και μεταξύ τους αποκεφάλιζαν ο ένας τον άλλο...

amyroukai
16/01/2015, 16:22
Και οι δυτικοί έκαναν πουτανιές, εκχριστινισαν αζτεκους Ίνκας, αβοριγινες, αλλά δεν αποκεφάλιζαν.

Τι δεν έκαναν οι χριστιανοί; :bawl:

Μλκ μη τα λες έτσι απότομα :bawl:

Για τα λοιπά, επίσης το σχόλιο είναι :bawl:
Σόρι μαν, κάρτα δεν ξέρω γιατί αποζητάς, ίσως έχεις επηρεαστεί από σύνδρομα ηρωοποίησης κατατρεχόμενου αδικημένου, πάντως συνέχισε, βγάζεις γέλιο.

stefanos
16/01/2015, 16:29
Κλαίω.:cry:

Για τους φτωχούς Σαουδάραβες και εμιρετιανούς που τους έχουν στριμώξεις οι Δυτικοί Ιμπερεαλιστές
να αγοράζουν Φερράρι και λαμπο με το στανιό ενα πράγμα.
Και να οι προσφορές για πρώην αεροδρόμια και να οικόπεδα για καζίνα και τέτοια του Σατανά.

SHOOTER045
16/01/2015, 16:30
Τι δεν έκαναν οι χριστιανοί; :bawl:

Μλκ μη τα λες έτσι απότομα :bawl:

Για τα λοιπά, επίσης το σχόλιο είναι :bawl:
Σόρι μαν, κάρτα δεν ξέρω γιατί αποζητάς, ίσως έχεις επηρεαστεί από σύνδρομα ηρωοποίησης κατατρεχόμενου αδικημένου, πάντως συνέχισε, βγάζεις γέλιο.

Έχω ξάδερφο τον Βασίλη τον καιλιδη ( που το έκανε καΐλας για συντομία)
Και θείο τον Ορέστη Μακρη όσο να ναι το γονίδιο του κατατρεγμένου κρατάει το πούστικο

amyroukai
16/01/2015, 16:33
Α, ορέστης δεν ήταν μακρίδης, να το συντομεύσει;

SHOOTER045
16/01/2015, 16:36
Α, ορέστης δεν ήταν μακρίδης, να το συντομεύσει;

Τα ευκόλως εννοουμενα παραλείπονται.

Pan (dvs)
16/01/2015, 16:36

Οχι εναν τη φορα,αλλα 10-10.

amyroukai
16/01/2015, 16:39
Οχι εναν τη φορα,αλλα 10-10.

Άντε ρε. Σε λίγο θα μας πεις ότι το σχίσμα δεν είχε σχέση με την τριαδικότητα του θεού αλλά με την επιρροή του κάθε πατριαρχείου και την κονόμα. Τι 'στε σεις οι άπιστοι ρπμ... :lol:

SHOOTER045
16/01/2015, 16:45
Ναι Πανο, και σταυροφορίες έκαναν και λεηλάτησαν και βίασαν και η πολις εάλω.
Τι να λέει τώρα.
Στο σήμερα που ζούμε,σταυρωσαν και αποκεφαλισαν αλλόθρησκους?
Έβαλαν φυλακή η σκότωσαν σκιτσογραφους που κορόιδευαν η διακωμωδουσαν τον Χριστό,τους Αγίους η την θρησκεία γενικότερα?
Λιθοβολούν και αποκεφαλίζουν τις μοιχες με συνοπτικές διαδικασίες?
Πουλάνε παιδιά σαν εμπόρευμα?

amyroukai
16/01/2015, 16:49
Έβαλαν φυλακή η σκότωσαν σκιτσογραφους που κορόιδευαν η διακωμωδουσαν τον Χριστό,τους Αγίους η την θρησκεία γενικότερα?

Ο "Παστίτσιος" δεν σου λέει κάτι; Αυτό ρε μαν πως σου ξέφυγε, αφού σε όλα μέσα είσαι, απορώ.

Για τα παιδάκια, την εμπορία ή την "προσωπική χρήση", είσαι σίγουρος για αυτά που λες;

sniper
16/01/2015, 16:54
Guys, ήρεμα...

Κυκλοφορουν διάφορα βιντεάκια στο δικτυο... ένα από αυτα δείχνει μια κακόμοιρη μουσουλμάνα σε κάποιο εμπολεμο κράτος της αραβιας να δικάζεται απο τοπικο μουλά για κάποιο τρομερό εγκλημα (ποιος να ξερει, μπορεί να κυκλοφόρησε χωρίς τσαντόρ, μπορει να έπεσε θυμα βιασμού κλπ) και να εκτελείται επιτόπου με πιστολιά στο κεφάλι... Οι γύρω κάφροι, με τα σμαρτφόν στα χερια το κατεγραφαν και μετά την εκτέλεση φωνάζαν το γνωστό Τακμπιρ...

Ακόμα ζουν στον μεσαίωνα λέμε.

sniper
16/01/2015, 16:56
Ο "Παστίτσιος" δεν σου λέει κάτι; Αυτό ρε μαν πως σου ξέφυγε, αφού σε όλα μέσα είσαι, απορώ.

Για τα παιδάκια, την εμπορία ή την "προσωπική χρήση", είσαι σίγουρος για αυτά που λες;

Ναι κι εδω έχουμε θρησκευτικό φανατισμό... και οι καθολικοι είναι χειρότεροι από εμάς... αλλά απέχουμε έτη φωτός από τους μουλάδες....

SHOOTER045
16/01/2015, 16:59
Ναι κι εδω έχουμε θρησκευτικό φανατισμό... και οι καθολικοι είναι χειρότεροι από εμάς... αλλά απέχουμε έτη φωτός από τους μουλάδες....

Με κάλυψε ο sniper

amyroukai
16/01/2015, 17:13
Μερικά μυαλά δεν απέχουν. Απλά δεν μπορούν να κάνουν τα ίδια. Να παραθέσω το ποστάκι του ανατολικουμπλοκαιδοιοκαμμένου που προτείνει να σφάξουμε καμμιά μοιχαλίδα του "βιβλίου" μπας και εισάγει το μόριό του σε ημεδαπό σαρκίο πάλι ο πτωχός γραικός χωρίς να πρέπει να ανοίξει λογαριασμό στο καταραμένο μέσο; Μπορεί να ήταν χούμορ, δεν κατάλαβα γιατί με έχει πιάσει λίγο το ρινικό εκνέφωμα για την καταρροή, δεν είχε και εμότικον η παράγραφος, ξέρεις τώρα, φαίνεται λίγο σαν παράλογο παραλήρημα υπερχριστιανικού αυταρχισμού ουδόλως διάφορο από τα των μουλάδων κυρηττόμενα.

Και δεν έχω καταλάβει το που πάει η όλη κουβέντα. Ναι οι μουλάδες είναι σε άλλο κόσμο. Στον δικό τους. Και στον κόσμο τους καλά κάνουν, αν δεν ήθελαν να υπόκεινται οι πιστοί στα επιβαλλόμενα θα είχαν επαναστατήσει. Θα τους κάνουμε όλους Σουηδία επειδή εμείς σκεφτόμαστε διαφορετικά; Θα τους σφάξουμε (ξανά) για να πάμε τη δημοκρατία στη χώρα τους, μαζί με τα "σωστά και πρέποντα" ήθη και έθιμα της δύσης; Εδώ τις κλειτοριδεκτομές πήγαν να σταματήσουν και έγινε χαμός από γυναίκες που υποστήριζαν "την ελεύθερη άσκηση της πρακτικής της θρησκείας τους" και φρίττω μεν, δικαίωμά τους δε.
Ή το ζήτημα μας ήταν το γιατί οι μουλάδες έχουν αποκτήσει σφαίρα επιρροής και πεδίο δράσης έξω από τον πλανήτη Μουλά-Μουλά; Νομίζω το τελευταίο...

Pan (dvs)
16/01/2015, 17:16
Ναι Πανο, και σταυροφορίες έκαναν και λεηλάτησαν και βίασαν και η πολις εάλω.
Τι να λέει τώρα.
Στο σήμερα που ζούμε,σταυρωσαν και αποκεφαλισαν αλλόθρησκους?
Λιθοβολούν και αποκεφαλίζουν τις μοιχες με συνοπτικές διαδικασίες?
Πουλάνε παιδιά σαν εμπόρευμα?

Που ξερεις,μπορει το δικο μας σημερα,να ειναι το δικο τους χθες.Τι σημασια εχει ο χρονος.Εμεις μπορει να θεωρουμε οτι διανυουμε μια περιοδο πολιτισμου και σε αυτους να μη λεει τιποτε αυτο.

stefanos
16/01/2015, 17:20
Μερικά μυαλά δεν απέχουν.

Άλλο μερικά μυαλά ,άλλο νομοθεσία κράτους

pipe_smoker
16/01/2015, 17:22

Γεγονός.

Guys, ήρεμα...

Κυκλοφορουν διάφορα βιντεάκια στο δικτυο... ένα από αυτα δείχνει μια κακόμοιρη μουσουλμάνα σε κάποιο εμπολεμο κράτος της αραβιας να δικάζεται απο τοπικο μουλά για κάποιο τρομερό εγκλημα (ποιος να ξερει, μπορεί να κυκλοφόρησε χωρίς τσαντόρ, μπορει να έπεσε θυμα βιασμού κλπ) και να εκτελείται επιτόπου με πιστολιά στο κεφάλι... Οι γύρω κάφροι, με τα σμαρτφόν στα χερια το κατεγραφαν και μετά την εκτέλεση φωνάζαν το γνωστό Τακμπιρ...

Κι αυτό γεγονός.

Το πράγμα είναι πολύ απλό (από πλευράς εξήγησης όχι επίλυσης), και δεν έχει να κάνει με το τί λέει το κάθε βιβλιαράκι του κάθε θεού.

MG-KTiNoS
16/01/2015, 17:27

Ρε συ το σχολείο ήταν το πρώτο που πήγε καταδιόλου με την κρίση, όχι μόνο την οικονομική.
Ούτε δασκάλους δεν έχουν να βγάλουν το πρόγραμμα τι λέμε τώρα...?

υγ
και ποιό πρόγραμμα δηλαδή τις μαλακίες που έχουν βάλει για μάθημα έτσι?

stefanos
16/01/2015, 18:17
Ρε συ το σχολείο ήταν το πρώτο που πήγε καταδιόλου με την κρίση, όχι μόνο την οικονομική.
Ούτε δασκάλους δεν έχουν να βγάλουν το πρόγραμμα τι λέμε τώρα...?

υγ
και ποιό πρόγραμμα δηλαδή τις μαλακίες που έχουν βάλει για μάθημα έτσι?

Ναι οι γονείς στην Ελλάδα είναι πρότυπα και φταίει το σχολείο για το χάλι μας.

amyroukai
16/01/2015, 18:26
Άλλο μερικά μυαλά ,άλλο νομοθεσία κράτους

Παπαθεμελής, σου λέει κάτι;

stefanos
16/01/2015, 18:35
Παπαθεμελής, σου λέει κάτι;

Ε αυτό είναι να συγκρίνουμε τον γραφικό που ψηφίσαμε ένα φεγγάρι (γαμώ τις εποχές) με την θρησκευτική αστυνομία των ισόβιων μοναρχών.

amyroukai
16/01/2015, 18:44
Ε αυτό είναι να συγκρίνουμε τον γραφικό που ψηφίσαμε ένα φεγγάρι (γαμώ τις εποχές) με την θρησκευτική αστυνομία των ισόβιων μοναρχών.
Νομοθέτησε ο γραφικός όμως, κατά τα χρηστά του ήθη και τα λουστήκαμε.

Και κοίτα να δεις και (σύμφωνα με κάποια γκάλοπ) ποιοί γραφικοί του κάποτε θα πάρουν εντολή σχηματισμού κυβέρνησης ως τρίτο κόμμα και έλα και πες μου ότι η μαλακία δεν είναι κολλητική...

Cpt. Haddock
16/01/2015, 19:48

Οχι ακομα, τωρα. Με χιλια χρονια καθυστερηση απο το δικο μας μεσαίωνα

MG-KTiNoS
16/01/2015, 21:23
Ναι οι γονείς στην Ελλάδα είναι πρότυπα και φταίει το σχολείο για το χάλι μας.

κι αυτοί στην ίδια βοιδοσχολή πήγαν....

Οχι ακομα, τωρα. Με χιλια χρονια καθυστερηση απο το δικο μας μεσαίωνα
Ο μεσαίονας ήταν και καλή εποχή.
Στην αναγέννηση έγινε της πουτάνας.
Όταν οι άνθρωποι άρχισαν να ρωτούν γιατί
και να λένε ΟΧΙ

MG-KTiNoS
16/01/2015, 21:28

Γουέλ....
Ισόβιους μονάρχες είχαμε κι εδώ....
και ρουφιάνους να φακελώνουν τι γραψαμε δω μέσα ή είπεμ στο καφενείο έχουμε ακόμα.
Εδώ απλά κρατάμε τα προσχήματα. (μερικές φορές, γιατί κάποιες άλλες μπορεί να πέσουμε πάνω σε καμια γλάστρα ή ζαρτινιέρα
--------------------------------------------------------------------------

ρε παιδιά για το βουδιστικό μοναστήρι έχει ακούσει κανένας τίποτα?
ή για τη στούπα (βουδιστική εκκλησία) στη Κόρινθο?

Bob_o_mastoras
16/01/2015, 21:33
ρε παιδιά για το βουδιστικό μοναστήρι έχει ακούσει κανένας τίποτα?
ή για τη στούπα (βουδιστική εκκλησία) στη Κόρινθο?

Nαι. Ετοιμαζουν βομβιστικες επιθεσεις σε αμαχο πληθυσμο σε ολες τις μεγαλες ελληνικες πολεις.
Επισης απειλουν οτι θα ξυλοφορτωσουν ολους τους αλλοθρησκους χρησιμοποιωντας κουνγκ-φου (kung-fu).
:tooth::tooth::tooth:

MG-KTiNoS
17/01/2015, 08:42
Βασικά δεν ετοιμάζουν τίποτα, γιατί το μοναστήρι δέχτηκε επίθεση και έκλεισε
ενώ η Στούπα κατεδαφίστηκε την πρώτη φορά και έπρεπε να γίνουν οι Ολυμπιακοί
και να κλείσουν οι μπίζνες με την Κορέα ώστε να δεχτεί ο τοπικός ιεράρχης να μην καβαλάει
τη μπολντόζα της Νομαρχίας και να κάνει επελάσεις σε ΙΧ οικόπεδα....
-για την ιστορία-

amyroukai
17/01/2015, 09:22

Η Καρδαμύλη τη γλίτωσε; Καλά, αυτοί οι Μανιάτες όλο φρουφρου και αρώματα τελικά... :lol:

Εχθροί. Παντού εχθροί. Kill kill kill.

MG-KTiNoS
17/01/2015, 09:35
Η Καρδαμύλη τη γλίτωσε; Καλά, αυτοί οι Μανιάτες όλο φρουφρου και αρώματα τελικά... :lol:

Εχθροί. Παντού εχθροί. Kill kill kill.

:a43:

Bob_o_mastoras
17/01/2015, 11:48
Βασικά δεν ετοιμάζουν τίποτα, γιατί το μοναστήρι δέχτηκε επίθεση και έκλεισε
και να κλείσουν οι μπίζνες με την Κορέα ώστε να δεχτεί ο τοπικός ιεράρχης να μην καβαλάει
τη μπολντόζα της Νομαρχίας και να κάνει επελάσεις σε ΙΧ οικόπεδα....
-για την ιστορία-

:eek::eek::cry::cry: