View Full Version : Είσαι πολύ παλιός αν....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
nikos_abel
28/02/2016, 08:36
...έχεις παίξει σε αυτή τη σειρά!!!
https://www.youtube.com/watch?v=p-moeRuOAuU
... και μπάλα στα διαλείμματα, κομπάρσοι (locals) vs πρωταγωνιστές, με το Βούλγαρη στην πλατεία!
Δάκρυσα....
thunder ace
28/02/2016, 08:47
FINA μάγκες μπορεί και να βάζατε αλλά EΛΒΥΝ με τίποτα ρε κουφ@λες...
Εμεις στο χωριο μου δεν ειχαμε ουτε fina ουτε ελβυν ουτε esso.Ti να τα καναμε τα βενζιναδικα;
SHOOTER045
28/02/2016, 08:57
Εμεις στο χωριο μου δεν ειχαμε ουτε fina ουτε ελβυν ουτε esso.Ti να τα καναμε τα βενζιναδικα;
Αχα
Cubaneiros κι έτος
Ζαχαροκάλαμα και οινόπνευμα :D
thunder ace
28/02/2016, 09:12
Αχα
Cubaneiros κι έτος
Ζαχαροκάλαμα και οινόπνευμα :D
γαιδουρειρος και προβατειρος.Εκεινα τα χρονια.
SHOOTER045
28/02/2016, 09:19
Έχω παει χωράφι με γαιδαρακο και κάρο για 2 συναπτά έτη
thunder ace
28/02/2016, 09:32
ασχετο:βλεπωντας το IT στη φωτο ,θυμηθηκα το YZ μου(ιδιο ψαλιδι).Ποσο μετανιωσα που το πουλησα.
Nαι τους πρόλαβα! και μάλιστα κάθε απογευμα περνούσε ο ένας απο την στροφή της Ραμόνας και τον χάζευα!!
Καλοκαίρι,απο την μέση και πάνω γυμνός με ένα τζόκει καπέλο,στρατιωτικό παντελόνι και γεμάτος μαυρίλες απο τα γράσα και τα λάδια!
Οδηγούσε μια BSA τίγκα στην πατέντα με ανταλακτικά απο dkw και bmw και με ταχύτητες στο ντεπόζιτο!
Είχαμε μια DKW 250 δίχρονη και μια φορά είχαμε κατέβει με τον πατέρα μου να πάρουμε πλατίνες στο υπόγειο που είχε κάτω απο το μαγαζί....σοκ και δέος!
Το υπόγειο περνούσε κάτω απο την λεωφόρο! Που να έχουν καταλήξει άραγε όλες αυτές οι συμμαχικές μοτοσυκλέτες,τα χαρλει του στρατού και όλα αυτά τα καλούδια!
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132123&highlight=%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82
dimmie_72
28/02/2016, 17:38
Έχω παει χωράφι με γαιδαρακο και κάρο για 2 συναπτά έτη
μλκες μη το χοντραίνετε γιατί έχω δει στη 10ετία του 2000 στη Λήμνο να οργώνουν με τα βόδια και ξύλινο υνί. :(
SHOOTER045
28/02/2016, 18:59
μλκες μη το χοντραίνετε γιατί έχω δει στη 10ετία του 2000 στη Λήμνο να οργώνουν με τα βόδια και ξύλινο υνί. :(
Και το 94 στην Μυτιλήνη ζύγιζαν με οκάδες.
Σό γουατ
... αν ξενύχταγες περιμένοντας μπροστά στο mtv να ξεκινήσει το headbangers ball με τη Vanessa
τι επική εκπομπή!!! :beer: :beer: :beer: :beer:
(ένα από τα πολλά αγαπημένα μου βιντεάκια, που το έβαζε και συχνά going down to die ROCK AM RING (https://www.youtube.com/watch?v=Q21gNxkheNg) )
αλλά και ο δικός μας ο μουστάκιας στο jeronimo groovy δεν τα πήγαινε καθόλου άσχημα!
με αυτήν (https://www.youtube.com/watch?v=7NJ_nzOckOQ) την κομματάρα στους τίτλους αρχής!
:beer: :beer: :beer: :beer:
https://www.youtube.com/watch?v=hcG5JtMOMEs
δεινοσαυροι και αρχαιοι του moto.gr ακουστε τον μεγαλο Στηβ να μιλαει για τα 80ς ζωη στην Ελλαδα,μοτοσυκλετα,κινηματογραφος,περιοχες κτλ.
υγ.εκτιμω οτι ειναι σχετικο για οσους ειναι παλαιοι και οχι μονο.
εισαι πολύ παλιός άν έχεις σέλφι από την δεκαετία του '80
τραβηγμένη με μηχανή με φίλμ..............................
355684
355684
Και σελφι και μαλλιά. .......
Εσυ βαλθηκες να στειλεις τον spyrako......
:D
taisteal
28/03/2016, 20:18
Εσυ βαλθηκες να στειλεις τον spyrako......
Και τωρα εχει μαλλια
Σαν τον Ozzy Osbourne μοιαζει,ειδικα στο crazy train
:lol::lol:
https://www.youtube.com/watch?v=ZcoweoZ6jpM
Εσυ βαλθηκες να στειλεις τον spyrako......ν' αγοράσει γρήγορα μιά περούκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:bawl::bawl::bawl:
headbanger
29/03/2016, 18:32
χα ! βαριόμουνα στην δουλειά και το διάβασα το θέμα.
Και μετά με έπιανε κατάθληψη ότι πάω για να κλείσω τα 30 το καλοκαιράκι. Αμ δε.
Νιούφης είμαι κύριοι. :bawl:
karellen
29/03/2016, 22:46
...πρόλαβες αυτό
355797
SHOOTER045
29/03/2016, 23:12
...πρόλαβες αυτό
355797
Ε ναι ρε
Αλίμονο
MG-KTiNoS
30/03/2016, 00:34
355684
https://youtu.be/pIlZhjVYYOQ
nikos_abel
30/03/2016, 07:58
...πρόλαβες αυτό
355797
Το πάνω το πρόλαβα, το κάτω, όχι δεν το πρόλαβα
355805
Το πάνω το πρόλαβα, το κάτω, όχι δεν το πρόλαβα
355805
:eek:
Τοτε πρέπει να εφτιαξαν και τις μπαλες στρογγυλές. ......
...πρόλαβες αυτό
355797
καθε Σαββατο απογευμα εριχνα ενα δικο μου ενα του συγχωρεμενου του παππου,πληρωμενα και χαρτζιλικι για τον κοπο μου να παω στο πρακτορειο.
Red Rider
31/03/2016, 08:15
καθε Σαββατο απογευμα εριχνα ενα δικο μου ενα του συγχωρεμενου του παππου,πληρωμενα και χαρτζιλικι για τον κοπο μου να παω στο πρακτορειο.
Και εμένα τα ίδια, τι αναμνήσεις...
Αν τις Κυριακές ετρωγες πασατεμπο ή ηλιοσπορο με την παρέα, καθισμένοι όλοι στο πεζοδρόμιο, ακούγοντας μπάλα στο τρανζίστορ.
Και έβγαινε στη βεράντα ο - η ρουφιανα της γειτονιάς και κρυφάκουγε για να πει τα καθέκαστα στους πατεράδες μας.
Και εμείς παίζαμε διπλό, φοραγαμε τις ελβιελες, οι φραγκατοι τα ζητά Ελλάς με τις πλαστικές ταπες απο κάτω, φτιάχναμε στο δρόμο τέρματα με πέτρες και τούβλα και λιωναμε με τις ώρες.
Μέχρι να βγει η μάνα στην αυλή και νΑ αρχίσει τις φωνές: Αρηηηηηηηη, Κωσταααα, Γιωργοοοοοοο και τότε μαζευόμασταν στα σπίτια μας, το βράδυ.
Και αν ο πατέρας είχε κέφια σε άφηνε να δεις "τ" αθλητικά" .
Τι ωραίες εποχές...
thunder ace
31/03/2016, 12:19
Αν εβγαινες στο δρομο και επαιζες με ολη την παρεα γκαζακια:μπαζ-παραμπαζο-διμπαζο-τριμπαζο κλπ μεχρι το κολομπαζο.Και ολα αυτα που;στη ΚΑΛΛΙΘΕΑ!!!!!!!!αν εχεις το θεο σου.Οταν δεν ειχαμε γκαζακια, χρησιμοποιουσαμε κομματια απο μαρμαρο.Και το επαθλο ηταν ,η γκαζακια η περιοδικα.Και το αλλα παιχνιδι που μου αρεσε ηταν τα καπακια στη ακρη του πεζοδρομιου.
Τώρα πείτε μου, για πόση ώρα ζείτε χωρίς οθόνη; :D (κυρίως οι τις σειράς μου και μετά)
taisteal
31/03/2016, 12:56
Τώρα πείτε μου, για πόση ώρα ζείτε χωρίς οθόνη; :D (κυρίως οι τις σειράς μου και μετά)
Για εβδομαδες..
...έχεις παίξει σε αυτή τη σειρά!!!
https://www.youtube.com/watch?v=p-moeRuOAuU
... και μπάλα στα διαλείμματα, κομπάρσοι (locals) vs πρωταγωνιστές, με το Βούλγαρη στην πλατεία!
Τι λες τώρα !!! Ένας από τους πρωταγωνιστές ήταν συμμαθητής στο δημοτικό.
tsompanis
01/04/2016, 21:52
Αν τις Κυριακές ετρωγες πασατεμπο ή ηλιοσπορο με την παρέα, καθισμένοι όλοι στο πεζοδρόμιο, ακούγοντας μπάλα στο τρανζίστορ.
Και έβγαινε στη βεράντα ο - η ρουφιανα της γειτονιάς και κρυφάκουγε για να πει τα καθέκαστα στους πατεράδες μας.
Και εμείς παίζαμε διπλό, φοραγαμε τις ελβιελες, οι φραγκατοι τα ζητά Ελλάς με τις πλαστικές ταπες απο κάτω, φτιάχναμε στο δρόμο τέρματα με πέτρες και τούβλα και λιωναμε με τις ώρες.
Μέχρι να βγει η μάνα στην αυλή και νΑ αρχίσει τις φωνές: Αρηηηηηηηη, Κωσταααα, Γιωργοοοοοοο και τότε μαζευόμασταν στα σπίτια μας, το βράδυ.
Και αν ο πατέρας είχε κέφια σε άφηνε να δεις "τ" αθλητικά" .
Τι ωραίες εποχές...
ωραίες ναι
σκηνικό εποχής,στην Θεσσαλονικη
απέναντι απο το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου,μέσα σε ένα στενό,έμεναν κάτι γύφτοι
εμείς παίζαμε εκεί μέσα στο στενό μπαλα
Βγαίνει μια μέρα η γύφτισα και φωνάζει....
'' Κουστάααααααακη...έλα να φας το αυγόςςςςς"
και της λέει ο κωστάκης...
''Όλο αυγό μι λες κι όλο το κιφάλ της ρέγγας μη δίνς" :rotflmao:
356017
Είσαι όχι και τόσο παλιός αν έπαιζες μπλιμπλικια..
Είσαι πολύ εάν με τα λεφτά που έχεις φάει στα μπλιμπλικια αγοραζες σπίτι τώρα..:lol:
SHOOTER045
02/04/2016, 15:50
356017
Είσαι πολύ εάν με τα λεφτά που έχεις φάει στα μπλιμπλικια αγοραζες σπίτι τώρα..:lol:
Βρίσκαμε ταίρι.
Ο καλύτερος επαιρνε το μπλε και έκανε σκατζα τον πράσινο,να πάρει όλες τις ζωές .
Μετα ο πράσινος έκανε το ίδιο στον μπλέ να πάρει όσες μζωες μπορεί ποιο πολλές για να σώζει η να θυσιάζεται στα δύσκολα.
Στην ελευθερωση στο 100ο' ταμπλό παίρνανε 254 παιχνίδια.
Και παίζαμε με τις ώρες.
Πολλές φορές οι μαγαζατορες έκαναν(τεχνητή) διακοπή ρεύματος και μας το έσβηναν
Πρόσθεσε και το κολπάκι με κουμπια-μοχλό για στάνταρ παπουτσάκι και τσίχλες..:p
Grafton 505
02/04/2016, 20:29
356017
Πολλά κουμπιά έχει αυτό ρε ''νιάτο'' .
Έχει πολλά γιατί τόσα του έβαλα εγώ για να παίζω όλα τα παιχνίδια..Εχω βάλει PC στο μπλιμπλικι με τα mame..:evil:
amyroukai
02/04/2016, 20:39
Μου έδωσε ο αδερφός το nintendo DS... Το μόνο παιχνίδι που μπορεσα να παίξω αξιοπρεπώς ήταν το παλιό καλό donkey kong jr που το θυμόμουν από τα handheld του 80...
356024
Μου έδωσε και ένα final fantasy. Θα πέσει πολύ γέλιο...
Grafton 505
02/04/2016, 20:39
Έχει πολλά γιατί τόσα του έβαλα εγώ για να παίζω όλα τα παιχνίδια..Εχω βάλει PC στο μπλιμπλικι με τα mame..:evil:
Ρε αθεόθοβε, έχεις δικό σου arcade στο σπίτι ; :lol:
:beer:
amyroukai
02/04/2016, 20:44
Πωπω με το mame είχε πέσει πολύ κάψιμο... Υπάρχει ακόμα;
Metal slug... :)
amyroukai
02/04/2016, 20:46
Oh yeah!!:smokin:
Χμ... Θα ψαχτω λίγο με γκουγλ, αν δεν βρω κάτι "σωστό" θα έχεις πμ για λεπτομέρειες.
Ρε αθεόθοβε, έχεις δικό σου arcade στο σπίτι ; :lol:
:beer:
Και όχι μόνο το έχω σπίτι..Σαλονι με συγκατάθεση της συζύγου..!
Γαμείς φίλε. Μπράβο.
Πες μας ότι παίρνει και εικοσάρικο για credit να μας στείλεις εντελώς.
:beer: :beer:
SHOOTER045
03/04/2016, 07:19
Γαμείς φίλε. Μπράβο.
Όχι ρε
Κανει το κόλπο με την χοντρή μισινεζα(πετονιά)
εχει η συζυγος 10 διευρα και του τα δινει ενα ενα οταν τελειωνει τις δουλειες που του βαζει..........
και κραταει και το κλειδακι που ανοιγει το κουτι:bawl:
Γαμείς φίλε. Μπράβο.
Όχι εικοσαρικο..το έχω ρυθμίσει για 50 cents..:D
Κάπου υπάρχει ένα site με όλα τα αρχαία, θα το ποστάρω αύριο που θα είμαι στο πισι μου. Εγώ είχα φάει χοντρό κόλλημα με το πρινς οφ πέρσια το 1 και το 2
356017
kik off ενα 20αρικο!δρχ!:cry:καθε φορα το τερματιζα!
final fight επισης και street fighter επαιζα με τις ωρες με λιγα λεφτα διοτι δεν ειχα!
ημουν πωρωμενος!!αργοτερα επαιζα Νba Live και επαιρνα phoenix suns Reggie Miller τι
παιχταρας!!!:a013:
Antonis S
04/04/2016, 22:29
Το Shinobi το θυμάται κανείς; Τι κάψιμο, αν είχα τα λεφτά που του χω ρίξει, στα @ρχιδι@ μου το μνημόνιο.
amyroukai
04/04/2016, 22:39
Πωπω... Εγώ δηλαδή που έπαιζα moon cresta και κάτι moon buggy αν τα θυμάμαι σωστά... Δεινόσαυρος;
Antonis S
04/04/2016, 22:53
Και το άλλο που είχες μια τάβλα και χτυπάγες ένα μπαλακι για να διαλύσει κάτι τουβλάκια πως το λεγανε;
Καλά η περιγραφή σκίζει ετσι;
lykourgi
04/04/2016, 23:06
Και το άλλο που είχες μια τάβλα και χτυπάγες ένα μπαλακι για να διαλύσει κάτι τουβλάκια πως το λεγανε;
Καλά η περιγραφή σκίζει ετσι;
Arcanoid.
SHOOTER045
04/04/2016, 23:10
Arcanoid.
:a013::a013::a013:
αν ειχες φαει κολλημα με αυτο:
https://www.youtube.com/watch?v=Ai-ocyGR_LQ
και σφαλιαρες απο τον πατερα σου, για να φυγεις επιτελους απο την τηλεοραση, οπου επαιζες ολη μερα (Κυριακη), για να δει επιτελους τα "νεα".
Το Shinobi το θυμάται κανείς; Τι κάψιμο, αν είχα τα λεφτά που του χω ρίξει, στα @ρχιδι@ μου το μνημόνιο.
Εικοσάρικο και τερματισμό πάντα. Με μισουσαν όσοι περίμεναν να παίξουν.
Arcanoid.
ArKanoid :p
Αν ξεκινήσουμε με παλιά games, δε θα τελειώσουμε ποτέ...
lykourgi
05/04/2016, 07:24
ArKanoid :p
Τι να σου πω, δίκιο θα έχεις. Δεν το έπαιζα εγώ, ένας φίλος είχε κολλήσει τότε.
Τι να σου πω, δίκιο θα έχεις. Δεν το έπαιζα εγώ, ένας φίλος είχε κολλήσει τότε.
Μμ αυτό το πράγμα, το οποίο έλεγχε ο παίκτης, ήταν ένα mothership, μια διαστημική κιβωτός, εξ ου και "ark".
Κατά τ'άλλα, ίσως το πρώτο ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνίδι που έπεσε ποτέ στα χέρια μου, όχι τόσο mainstream, αλλά εξαιρετικό:
356223
Και ΠΟΛΛΑ λεφτά είχαν φύγει σε αυτό:
356224
Και σε όλα του είδους (Cadillacs & Dinosaurs, Final Fight, Double Dragon, Streets of Rage κτλ).
SHOOTER045
05/04/2016, 08:31
TO κάψιμο
356225
356226
Αυτή τη μαλακία που τη λέγαμε "Ιππότη" την έχει τερματίσει κανένας ? Γιατί φίλος (ομολογουμένως μετά από αρκετή "προπόνηση" ) την τερμάτισε μπροστά μου με
ΕΝΑ κέρμα ...φυσικά ήταν και η τελευταία φορά που τον άφησε ο καταστηματάρχης να παίξει με το συγκεκριμένο...
356227
SHOOTER045
05/04/2016, 08:36
Εδώ απάνω το λέγαμε<νεκροθάφτη>
Και παρόλο που είχα κόλλημα και με αυτό δεν το τερμάτισα ποτέ
TO κάψιμο
356225
356226
Ένα κέρμα και αυτό. Σε κάποια φάση είχε κάτι γρίφους αλλά ήταν στα κινέζικα. Είχαμε μάθει την μορφή των γραμμάτων σε κάθε ερώτηση που έκανε και μετά από κάποιο διάστημα το πηγαίναμε τάπα. Αγαπημένο το boy wonder.
Κάψιμο ήταν το Black Tiger ή αλλιώς Black dragon. Με τον καιρό, με ένα κέρμα και αυτό. Κάψιμο όμως.
SHOOTER045
05/04/2016, 09:48
Ένα κέρμα και αυτό. Σε κάποια φάση είχε κάτι γρίφους αλλά ήταν στα κινέζικα. Είχαμε μάθει την μορφή των γραμμάτων σε κάθε ερώτηση που έκανε και μετά από κάποιο διάστημα το πηγαίναμε τάπα. Αγαπημένο το boy wonder.
Κάψιμο ήταν το Black Tiger ή αλλιώς Black dragon. Με τον καιρό, με ένα κέρμα και αυτό. Κάψιμο όμως.
Όοοο ναι οι γρίφοι με τις απαντήσεις.
Νομιζω στην τελευταία πίστα αλλιώς αντιμετωπιζες 3δρακους
Karate champ.......
Πολύ ξύλο ρε παιδι μου.....και ακομα τρώω. ....
Το βρηκα στο playstation store και το αγόρασα. ...
Red Rider
05/04/2016, 10:51
Μμ αυτό το πράγμα, το οποίο έλεγχε ο παίκτης, ήταν ένα mothership, μια διαστημική κιβωτός, εξ ου και "ark".
Κατά τ'άλλα, ίσως το πρώτο ΔΥΣΚΟΛΟ παιχνίδι που έπεσε ποτέ στα χέρια μου, όχι τόσο mainstream, αλλά εξαιρετικό:
356223
Και ΠΟΛΛΑ λεφτά είχαν φύγει σε αυτό:
356224
Και σε όλα του είδους (Cadillacs & Dinosaurs, Final Fight, Double Dragon, Streets of Rage κτλ).
Τι ειπες τώρα ρε Γιώργο!!
Gargoyles quest!! Το είχα λιώσει στο gameboy, ακόμα το παίζω σε emulator!
dimmie_72
05/04/2016, 11:01
Με θυμάμαι κάθε φορά μετά τα Αγγλικά, να παίζω αυτό :D
https://www.youtube.com/watch?v=xf1yo0URHwU
gior-gos
05/04/2016, 15:38
Τρελο σκαλωμα το pang..
356260
lykourgi
05/04/2016, 15:54
Μμ αυτό το πράγμα, το οποίο έλεγχε ο παίκτης, ήταν ένα mothership, μια διαστημική κιβωτός, εξ ου και "ark.
Μάλιστα, δεν το ήξερα.
Tetris, δεν έπαιζε κανένας;
Εννοείται! Το πρώτο δικό μου παιχνίδι. Δώρο με το πρώτο, original GameBoy (1990, αν θυμάμαι καλά). Και με λινκ για 2 παίκτες σε 2 GB :touched:
karellen
05/04/2016, 16:12
Κόλλημα ήταν κι αυτό αλλά ήθελε υπομονή
356264
Ναι, αλλά παίζαμε το άλλο, που είχε γκομενάκια από πίσω :p
Και το πρώτο παιχνίδι με το οποίο είπα "ΟΥΑΟΥ" με το εκπληκτικό animation του χαρακτήρα:
356265
Δάχτυλα χωρίς δέρμα, αίμα και άλλα ζουμιά να τρέχουν πριν ανακαλύψουμε τη χρήση του αναπτήρα bic.
Ηταν και το άλλο με το φίδι, που ειχε βγαλει καλό το δαχτυλο, σ' εκείνο αν δεν ερχοταν ο μαγαζάτορας να το βγαλει απο τη μπριζα, μετά από κανένα μισάωρο με ένα δεκάρικο, έφευγα με 40-50 δρχ όταν το "παρέδιδα' σε κάποιον άλλον για να γράψει το όνομά του στο high score... :bawl:
356266
356266
Εχω χαλάσει άπειρα πλήκτρα παίζοντας το :lol:
Track & Field; Κι αυτό το είχα λιώσει στο GB. Μαζί με τα πλήκτρα. Απαραίτητο το στυλό, για παγκόσμια ρεκόρ ^^
Εχω χαλάσει άπειρα πλήκτρα παίζοντας το :lol:
Track & Field; Κι αυτό το είχα λιώσει στο GB. Μαζί με τα πλήκτρα. Απαραίτητο το στυλό, για παγκόσμια ρεκόρ ^^
Διαβάστε τι έγραψα :beer:
Διαβάστε τι έγραψα :beer:
Επειδή είμαστε λιγάκι νεότεροι (και δε καπνίζαμε :lol: ) αντί για μπίκ, χρησιμοποιούσα 100ρικό (όχι χάρτινο ντεεε). Δύσκολο αλλά έπιανε. Με μπίκ, θα ήταν ευκολότερο τώρα που το σκέφτομαι.
Καμιά ιδέα για να γλιτώσουμε κανα πληκτρολόγιο υπάρχει, για να το παίζουμε σε κανα εμιουλεϊτορ?
Nαι! Και τώρα θυμήθηκα αυτό:
356267
Και όλα τα υπόλοιπα "... Games" της Epyx (Summer, Winter κτλ κτλ). Σε κάποιον ασπρόμαυρο 286.
congate7
05/04/2016, 16:48
Αρχαιολογίες :beer::beer:
Ρε παιδιά, ένα παιχνίδι με 3 πιστολέρο που ο ένας είχε καραμπίνα, ο δεύτερος 2 πιστόλια και ο τρίτος δεν θυμάμαι, πως λεγόταν?
Η μόνη πίστα που θυμάμαι ήταν που πηδούσαν σε ένα τραίνο και έπρεπε να φτάσουν στο μπροστινό βαγόνι.
Το θυμάται κανείς???
Ρε παιδιά, ένα παιχνίδι με 3 πιστολέρο που ο ένας είχε καραμπίνα, ο δεύτερος 2 πιστόλια και ο τρίτος δεν θυμάμαι, πως λεγόταν?
Η μόνη πίστα που θυμάμαι ήταν που πηδούσαν σε ένα τραίνο και έπρεπε να φτάσουν στο μπροστινό βαγόνι.
Το θυμάται κανείς???
Το express raider λες?
356268
congate7
05/04/2016, 17:08
Το express raider λες?
Όχι ρε φίλε. Αυτός με την καραμπίνα ήταν μουσάτος και φόραγε σομπρέρο.
Κάπου υπάρχει ένα site με όλα τα αρχαία, θα το ποστάρω αύριο που θα είμαι στο πισι μου......
Θα περιμένουμε πολύ ακόμα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Το θυμάται κανείς???
Αυτό λες. 4 ήταν.
356274
congate7
05/04/2016, 17:45
Αυτό λες. 4 ήταν.
:beer::a10::a23:
Αυτό ακριβώς!!!
Μη με βασανίζεις όμως!!! Πες και πως λέγεται.
https://en.wikipedia.org/wiki/Sunset_Riders
nikos_abel
05/04/2016, 17:46
Ταληράκι και asteroid. Αλλιώς δεν είστε παλιοί.
https://en.wikipedia.org/wiki/Leisure_Suit_Larry_in_the_Land_of_the_Lounge_Lizards
:a01::tooth:
AUFGEBRACHT
05/04/2016, 20:12
MIDNIGHT RESISTANCE
356278
Grafton 505
05/04/2016, 20:17
Έχει πολλά ταλέντα το μοτο τελικά ! :lol:
Nostradamus
05/04/2016, 20:30
356281
Shinobi ^^
Και:
356282
Όσοι γουστάρετε παλιά platform, κατεβάστε και παίξτε αυτό: http://gamejolt.com/games/i-wanna-be-the-guy-gaiden/8598
Αφού σπάσετε 84 πληκτρολόγια, επιστρέψτε να μας διηγηθείτε τις εμπειρίες σας.
Για την ιστορία, το τέλειωσα σε Hard μέσα σε 3 μέρες. Αλλά μου κόστισε 20 χρόνια πραγματικής ζωής.
Billymuse
05/04/2016, 20:58
Ποιος έχει παίξει αυτο το διαμάντι
Cadillacs and Dinaosaurs
356283
Ikari warriors, commando, 1941,Fernando Martin basketball στον amstrad.
Για να μην πιάσουμε τα pinball.....
Στον Amstrad έλιωνα σε αυτό:
356287
SHOOTER045
05/04/2016, 22:12
:smokin:
356277
Cabal
Τσ τσ
Αυτό το<ελευθερωνα >μόνος...
Καλά ρε Enduro racer κανείς δεν έπαιζε;;:lol:
Red Rider
05/04/2016, 22:23
Το πρώτο έπαιξα στον amstrad cpc 464 του πατέρα μου, και τώρα πλέον με android emulator..
Red Rider
05/04/2016, 22:31
Και μερικές για τον Billy
Red Rider
05/04/2016, 22:36
Πάντως παιδιά απίστευτη πλατφόρμα το android.
Αυτή την στιγμή έχω τα πάντα κυριολεκτικά σε μια συσκευή,emulators με χιλιάδες Roms,κονσολες, arcade,pc..
Και κάποτε περιμέναμε να έρθει Πάσχα μπας και πάρουμε καμία κασέτα για την κονσόλα.
andreaspetr
06/04/2016, 00:05
αν μαζευαμε τα λευτα που εχουμε παιξει σε τετοια ολοι μαζι ανετα βγαιναμε απο την κριση...
Ταληράκι και asteroid. Αλλιώς δεν είστε παλιοί.
Beat this bitch! Atari τέννις ή pong
356304
πάρε κόσμε, πάρε πάρε
https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games?&sort=creatorSorter&page=1