View Full Version : Είσαι πολύ παλιός αν....
Σελίδες :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
kostas777
16/02/2015, 16:36
Στην πρωτεύουσα δεν νομίζω το παίζανε...
Στην πρωτεύουσα το παίζαμε, το λέγαμε τζαμί ή ζολί, για το χωριό είχαμε τους στρατούς των καουμπόηδων και ινδιάνων μεταξύ άλλων
sapila racing
20/02/2015, 09:39
Είσαι παλιός αν σε έχει κυνηγήσει καρουμπαλιέρα Mitsubishi Galant Σ....
Αμα την γλύτωσες ακόμα καλύτερα! :D
SHOOTER045
20/02/2015, 09:56
Εμένα κάποτε με κυνηγούσε ένα FIAT mirafiori ,αλλά τοτε είχα το ΙΤ....
Μανολης67
20/02/2015, 09:59
ΙΤ??? Θάνατος......παλιές καλές εποχές!!!
εμενα με ειχαν κυνηγησει 2 ζηταδες..γιατι ειχα βουτηξει ενα περιοδικο..
Metal Hammer :bawl::bawl:
SHOOTER045
20/02/2015, 10:04
εμενα με ειχαν κυνηγησει 2 ζηταδες..γιατι ειχα βουτηξει ενα περιοδικο..
Metal Hammer :bawl::bawl:
Θα ήθελαν να το διαβάσουν και αυτοί
Σιγά ρε ,αν δεν έχει το μπάτσικο μπρός κάθισμα "πάγκο" και ταχύτητες πάνω ,λογίζεται για φρεσκαδούρα ...
331515
dimmie_72
20/02/2015, 10:48
ρε συ, τελικά καλά λένε ότι για να μειώσει την εγκληματικότητα η αστυνομία μαζεύει όλους τους παράνομους... :D
Σιγά ρε ,αν δεν έχει το μπάτσικο μπρός κάθισμα "πάγκο" και ταχύτητες πάνω ,λογίζεται για φρεσκαδούρα ...
331515
Kαι οι πολιτσμανοι να ειναι μεσα με τα καπέλα...
SHOOTER045
20/02/2015, 11:13
ρε συ, τελικά καλά λένε ότι για να μειώσει την εγκληματικότητα η αστυνομία μαζεύει όλους τους παράνομους... :D
Δεν γεννηθηκα με την στολη.
Υπηρξα και εγω εφηβος τι να κανουμε.............
karellen
20/02/2015, 11:48
Χάρλευ μετράει;
dimmie_72
20/02/2015, 12:09
Χάρλευ μετράει;
μόνο σε ταινία finos film
331515
A, γειά σου ρε Πάνο...............
Να οδηγάς Γκαρέλι...........
331520
και να σε κυνηγάει ZEPHYR της χωροφυλακής......
331521
SHOOTER045
20/02/2015, 12:41
Με τον φούντα οδηγό?
Αν θεωρεις μια απο τις καλυτερες ταινιες τον επαγγελματια με τον ζαν πωλ μπελμοντω.
dimmie_72
20/02/2015, 12:57
Με τον φούντα οδηγό?
εσύ μη μιλάς... τουλάχιστον τότε τα φορούσαν τα πηλήκια, δεν τάχαν στο πορτ-μπαγκάζ για κάναν επίσημο :p
sapila racing
20/02/2015, 13:08
Χάρλευ μετράει;
Πως δεν μετράει!
Ομως εγώ δεν θυμαμαι κανενα Harley να κυνηγάει κανεναν.
Ηταν παλιά ενας πολύ βαρύς τροχονόμος με Harley κι ενα μουστακι τεράστιο και με είχε σταματήσει στην Αλεξάνδρας, ενω ανεβαινα με το CB50 μου.
Αφού με έλεγξε και ημουν ΟΚ τον ρώτησα πως κι έχει Harley, ενώ είχαν τότε τα CB750, και μου είπε οτι δεν το αλλάζει με τίποτα το Harley.
Ηταν παλιάς σχολής, κράνος απο αυτα που ηταν με πετσινο το κατω μερος, με σφυρίχτρα με αλυσίδα κλπ.....
dimmie_72
20/02/2015, 13:11
Πως δεν μετράει!
Ομως εγώ δεν θυμαμαι κανενα Harley να κυνηγάει κανεναν.
κάτσε να βρω την ταινία :lol:
κάτσε να βρω την ταινία :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=eO8NPvlUHB4
αυτη πρεπει να λες :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=eO8NPvlUHB4
αυτη πρεπει να λες :lol:
A, o Πετρόχειλος.. Από τότε σκληρό παιδί... :rotflmao:
SHOOTER045
20/02/2015, 13:53
εσύ μη μιλάς... τουλάχιστον τότε τα φορούσαν τα πηλήκια, δεν τάχαν στο πορτ-μπαγκάζ για κάναν επίσημο :p
Και εγώ ούτε θυμάμαι αν έχω και πού είναι
SHOOTER045
20/02/2015, 13:57
Αν θεωρεις μια απο τις καλυτερες ταινιες τον επαγγελματια με τον ζαν πωλ μπελμοντω.
Εκείνη η καταδίωξη έχει ψηφιστεί στις καλύτερες καταδιωξεις στην ιστορία του σινεμά.
Αλλά εγώ έλεγα για την άλλη, με τον φουντα αστυνομικό, μια ληστεία μάλλον με Suzuki PE κλπ κλπ
A, γειά σου ρε Πάνο...............
Να οδηγάς Γκαρέλι...........
331520
και να σε κυνηγάει ZEPHYR της χωροφυλακής......
331521
Μπαγάσα Βάγκο δεν έγινες Λώρενς άδικα, καλοφάγωτα ρεεεεεεεεεε.
http://www.newmoney.gr/diethni/item/221712-basilias-moirazei-ston-lao-tou-pano-apo-30-dis-dol
nikos_abel
22/02/2015, 20:30
Ευκαιρίας δοθείσης:
Πως ορίζεται το παρόν;
Ποια είναι τα ' όριά ' του προτού γίνει παρελθόν;
Παρεπιπτόντως, έπεσα πάνω σε αυτό που είναι πολύ όμορφο και απλό -> https://www.youtube.com/watch?v=DJ6Gb3iZ1Lo&feature=em-subs_digest-vrecs
Μανολης67
22/02/2015, 21:15
Αν πρόλαβες τα αυτοσχέδια βάρη, της μπάρες δηλαδή, με τον υδραυλικό σωλήνα πριονισμένο και στης άκρες ζάντες αυτοκινήτου, η τενεκέδες με τσιμέντο.....:)
askianos
23/02/2015, 11:03
Αν πρόλαβες τα αυτοσχέδια βάρη, της μπάρες δηλαδή, με τον υδραυλικό σωλήνα πριονισμένο και στης άκρες ζάντες αυτοκινήτου, η τενεκέδες με τσιμέντο.....:)
εγραψες!!!!!!!!:a012:
:rockon: :rockon: :rockon:
Τη Χριστίνα μαραγκόζη πρώτο όνομα.
Aρκετά παλιός αν πρόλαβες τα παλιά διόδια που μπορούσαν να πληρώσουν και οι δεξιά καθήμενοι...
Μανολης67
23/02/2015, 18:57
Τη Χριστίνα μαραγκόζη πρώτο όνομα.
Μόνο?? ειχε και άλλα καλά...
.........To αυτοκίνητό σου είχε ξεχωριστό κλειδί για την πόρτα, το πορτ-μπαγκάζ και την μίζα.............
askianos
23/02/2015, 20:29
αν ...προλαβες αυτοκινητο που για να πεταξει νερο στο τζαμι πρεσάριζες μια φουσκα με το δακτυλο από μεσα!
αν προλαβες τα ραδιοκασετόφωνα που επαιρναν.... βιντεοκασέτες!
αν για να αλλαξεις σαμπρελα στο ποδηλατο στραβωνες τα μισα κουταλια της μανας σου χρησιμοποιώντας μπαλωματα ΒΟΥΛΚΑΝ!!:smokin:
καπου κοντα στο χωριο σου περνουσε ειδικη του ακροπολις....
και δεν ηταν στα περιξ της λαμιας!
Αν δεν πρόλαβες να δεις τη μάνα σου να βάζει στα ρούχα λουλάκι δεν ...
Αν δεν στριμωχνόσουνα μαζί της στον παρακάτω τηλ θάλαμο
331786
και δεν την έβαζες να σ' ανεβάσει να ρίξεις το κάτωθι νόμισμα δεν...
331787
http://www.ebay.com/itm/Greece-Telephone-Coin-Token-OTE-Greek-Telecommunications-RRR-Year-1966-19mm-/161124404666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2583c34dba
Και φυσικά αν φόρεσες πάνες μιας χρήσης δεν είσαι παλιός ...
karellen
27/02/2015, 12:21
αν για να αλλαξεις σαμπρελα στο ποδηλατο στραβωνες τα μισα κουταλια της μανας σου χρησιμοποιώντας μπαλωματα ΒΟΥΛΚΑΝ!!:smokin:
...που στο κουτάκι τους επάνω είχαν ενσωματωμένο μεταλλικό τρίφτη.
nikos_abel
27/02/2015, 12:28
... αν καταλαβαίνεις ακριβώς τι σημαίνει το αστείο
Γιου νόου μπέτα, αι νόου βι έιτς ες
Αν δεν πρόλαβες να δεις τη μάνα σου να βάζει στα ρούχα λουλάκι δεν ...
Αν δεν στριμωχνόσουνα μαζί της στον παρακάτω τηλ θάλαμο
331786
και δεν την έβαζες να σ' ανεβάσει να ρίξεις το κάτωθι νόμισμα δεν...
331787
http://www.ebay.com/itm/Greece-Telephone-Coin-Token-OTE-Greek-Telecommunications-RRR-Year-1966-19mm-/161124404666?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2583c34dba
Και φυσικά αν φόρεσες πάνες μιας χρήσης δεν είσαι παλιός ...
ωωωρε θηρίο που πήγες και τους θυμήθηκες τούτους τους τηλ. θαλάμους. Ρπστμ είμαι πολύ παλιός τελικά.
dimmie_72
27/02/2015, 17:47
Όποιος έχει προλάβει δίκες για μοιχεία... :blush:
Υ.Γ. Πολύ γέλιο στο ακροατήριο :lol:
αν.................θυμασαι το ονομα του Μικρου Ηρωα το ονομα της γκομενας του,του μεξικανου φιλου οπως και του ινδιανου φιλου του:rolleyes:
thunder ace
04/03/2015, 13:32
αν.................θυμασαι το ονομα του Μικρου Ηρωα το ονομα της γκομενας του,του μεξικανου φιλου οπως και του ινδιανου φιλου του:rolleyes:
μαλλον τα μπερδεψες.
μαλλον τα μπερδεψες.
σωστος ace μικρος καουμποη (μικροι ηταν και οι 2 και μπερδευτηκα):)
Τζιμ Ανταμς
Ντιάνα
Πεπίτο
Τσιπιρίπο
Θυμάμαι καλά?
thunder ace
04/03/2015, 15:52
Τζιμ Ανταμς
Ντιάνα
Πεπίτο
Τσιπιρίπο
Θυμάμαι καλά?
κεραυνος και αστραπη.
Tα ''αλεξικέραυνα'' πίσω από κάτι Φιατ 127 , τά θυμάται κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;
andreaspetr
04/03/2015, 21:02
Tα ''αλεξικέραυνα'' πίσω από κάτι Φιατ 127 , τά θυμάται κανένας;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Εχω ενα τετοιο που ειχε βαλει ο πατερας μου στο πρωτο αμαξι,εχω και το αμαξι βεβαια :D
πιο πολυ για τον στατικο ηλεκτρισμο ηταν νομιζω.
εγω ελεγα οτι το αμαξι μας ειχε ουρα...
Έβλεπες ταξί να σέρνει χοντρή αλυσίδα κάτω και να κουδουνάει σα στοιχειό...
panagiotis dim
05/03/2015, 09:28
Aν θυμασαι....
Disco video,barbarella επι της Λ.Συγγρου
Disco ABC ,στη Πατησιων
San lorentzo στη παραλια
Jacky O πισω απ το Χιλτον
Αυτοκινηση στη Κηφισιας
η ABC ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
sapila racing
05/03/2015, 09:40
η ABC ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΧΑΡΝΩΝ
Δεν θυμάσαι καλά, στην Πατησίων ήταν. :wave2:
panagiotis dim
05/03/2015, 09:43
βρέ ., οταν εγώ εχτιζα την λεγάμενη εσύ ακόμα ησουν πολύ μικρός . ΑΧΑΡΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΚΑΘΕΤΟΣ . οπως και η quinda sth plateia kypselis sto P
Για την ακρίβεια, στην Αχαρνων δεν υπήρχε καμία Disco.
Aρη θυμασαι πως την έλεγαν την disco στην Πλ. Κολιάτσου; Κολλησα
panagiotis dim
05/03/2015, 09:48
NAI εχετε δικιο πατησίων ηταν κοντά στην station one
sapila racing
05/03/2015, 09:56
Η Station One ηταν στην Κολιατσου. :wave2:
NAI εχετε δικιο πατησίων ηταν κοντά στην station one
Μερσί! :beer:
sapila racing
05/03/2015, 10:03
βρέ ., οταν εγώ εχτιζα την λεγάμενη εσύ ακόμα ησουν πολύ μικρός . ΑΧΑΡΝΩΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΩΔΕΚΑΝΉΣΟΥ ΚΑΘΕΤΟΣ . οπως και η quinda sth plateia kypselis sto P
Βρε δεν μου ρίχνεις και τόσα πολλά χρόνια, αλλά μαλλον εχεις αρχίσιε και ξεχνάς! :p
H Quinda δεν ηταν στο Π ούτε στην Πλατεια Κυψέλης.
Ηταν στην Φωκιωνος λιγο πιο χαμηλά απο την πλατεία Κυψέλης.
Το Π ηταν στο υψος της δημοτικής αγοράς και αράζαμε εκεί για χρόνια πριν κλείσει όλη η Φωκιωνος για ολική ανακατασκευή...
Κυψελιώτης εμαι. :wave2:
lykourgi
05/03/2015, 10:42
Φωκίωνος Νέγρη 82.
Τώρα είναι κομμωτήριο.
dimmie_72
05/03/2015, 10:58
Υπόγειο του κερατά με καθρέφτες. Η ABC υπόγειο μεν, αλλά πολύ κυριλέ με γκαρσόνια με γιλέκα και επισημότητα τελείως αταίριαστοι με το περιβάλλον. ;)
Υπόγειο του κερατά με καθρέφτες. Η ABC υπόγειο μεν, αλλά πολύ κυριλέ με γκαρσόνια με γιλέκα και επισημότητα τελείως αταίριαστοι με το περιβάλλον. ;)
Οι περισσότερες είχαν καθρέφτες... Disco μπάλα, καθρέφτες, περιστρεφόμενα φώτα κλπ...
meles21cbr
05/03/2015, 11:08
Αεκαρα πρωταθλήτρια ...:a23::a23:
330652
Γκολ ο σουπερ Αλεξανδρής !!!
Στην Α1 ο Σπορτινγκ!!
dimmie_72
05/03/2015, 11:13
Οι περισσότερες είχαν καθρέφτες... Disco μπάλα, καθρέφτες, περιστρεφόμενα φώτα κλπ...
η station τους είχε σε υπερβολή γιατί επειδή ήταν καταγώγιο έπρεπε να μοιάζει μεγαλύτερη :lol:
panagiotis dim
05/03/2015, 11:45
Βρε δεν μου ρίχνεις και τόσα πολλά χρόνια, αλλά μαλλον εχεις αρχίσιε και ξεχνάς! :p
Το Π ηταν στο υψος της δημοτικής αγοράς και αράζαμε εκεί για χρόνια πριν κλείσει όλη η Φωκιωνος για ολική ανακατασκευή...
Κυψελιώτης εμαι. :wave2:
πρέπει να έχεις δίκιο . εδώ μιλάμε για το 1979-80 περίπου ΄που σύχναζα στο ροκουπόγειο
Kανένας Κηφισιώτης παίζει να μας βοηθήσει στο παρακάτω.
Πως λέγαν το μπαράκι στο 1ο όροφο νεοκλασικού απέναντι από το άλσος Κεφαλαρίου στη κάτω πλευρά προς Αθήνα (Φιλαδελφέως) ,έχει χτιστεί τώρα εκεί ένα μοντέρνο τέρας...
Bladerunner
05/03/2015, 12:43
Πως λέγαν το μπαράκι στο 1ο όροφο νεοκλασικού απέναντι από το άλσος Κεφαλαρίου στη κάτω πλευρά προς Αθήνα (Φιλαδελφέως) ,έχει χτιστεί τώρα εκεί ένα μοντέρνο τέρας...
Το Baby booze δεν ήταν εκεί;
Το Baby booze δεν ήταν εκεί;
Μιλάω για 85 περίπου το κτίριο ήταν χαρακτηριστικό μεγάλες κολώνες , εξωτερική σκάλα ,μέσα pub φάση darts κλπ.
Μανολης67
05/03/2015, 14:19
Quinda ...!!!!! Δεν έχω ιδέα απο Αθήνα, (για να είμαι ειλικρινής έμεινα 4 μήνες, με της καλύτερες αναμνήσεις..) και δεν πήγα ποτέ Quinda αλλά την είχε αφιέρωμα η Μηχανή του χρόνου...Cult μαγαζί, και Cult άνθρωποι και καταστάσεις...
όποιος έχει διδαχτεί αυτό
332067
SHOOTER045
06/03/2015, 18:57
Γυμνασίου ήταν αυτή η φυσική?
Γιατί στο λύκειο ( Τ. Ε. Λ) δεν είχαμε φυσική.
Κάτι μπλέ βιβλία θυμάμαι< ίδρυμα ευγενιδου >
dimmie_72
06/03/2015, 19:11
όποιος έχει διδαχτεί αυτό
πω, πω τι θυμήθηκα τώρα! 350 κάπου σελίδες, εγκυκλοπαίδεια ολόκληρη!
Ο Μάζης ήταν παντός καιρού και στο λύκειο και για 500 χρόνια είχαν τα βιβλία του
dimmie_72
06/03/2015, 19:29
αν έχεις περάσει ώωωωρες ολόκληρες συζητώντας με τους φίλους αν ο πραγματικός McCartney έχει αντικατασταθεί από σωσία και τα σημάδια στους δίσκους που υπονοούν τον θάνατό του.
Μανολης67
06/03/2015, 19:30
Ο Μάζης ήταν παντός καιρού και στο λύκειο και για 500 χρόνια είχαν τα βιβλία του
Μάζης,,,,,,τι μου θύμισες! το κακό με τα βιβλιά αυτά, ηταν ότι ήταν βάρος στις κοπάνες.....
SHOOTER045
06/03/2015, 19:36
Από την Τρίτη γυμνασίου και μετά, είχα καταργήσει τις τσάντες, και είχα δίπλα τριπλά βιβλία.
Έτσι έπαιρνα ότι να ναι και ότι με βόλευε ( τα ποίο ελαφριά) αρκεί να έχω βιβλία στο χέρι και να γλιτώνω την ανάκριση στο σπίτι
SHOOTER045
07/03/2015, 15:39
Τρύπια πεντάρα
SHOOTER045
07/03/2015, 16:04
Δεν τις πρόλαβα
Αλλά είχαμε πολλές σε ένα υπόστεγο, τα καρφιά στις λαμαρίνες ήταν στερεωμενα με τέτοια νομίσματα
alexzafeir
07/03/2015, 18:16
Δεν τις πρόλαβα
Αλλά είχαμε πολλές σε ένα υπόστεγο, τα καρφιά στις λαμαρίνες ήταν στερεωμενα με τέτοια νομίσματα
Kαι περασμενες στα κλειδια του σπιτιου
πολυ κοντα...!!!!!!!!
Καπου σε καποιο κουτί πρεπει να έχω ακόμη μερικές.... και εικοσάρες...
Ηταν απο αλουμίνιο...
Στην Κολιάτσου ειχε μια ντίσκο Concorde αν θυμάμαι καλά .
Μετά ειχε το γνωστο μπιλιαρδαδικο Ρεγγινα εκεί κοντά στο 8οΓυμνασιο , το 13 η 39 το υπόγειο , το 77 στην πλατεία Αμερικής και τις Αμπαρες την μπουζουκερια στην Αχαρνων .
Ο Μάγος στην πλατεία Αμερικής δεν ξέρω απο ποτε υπήρχε η αν ακόμα υπάρχει .
Θυμάμαι την Φιλαδέλφεια με μονοκατοικίες παλιές , το μενιδι , εξοχή , χωράφια , το νέο Ηράκλειο με λίγες πολυκατοικίες και πολύ πράσινο , απο την Δεκελειας οταν συνεχίζεις το δρόμο μεταμόρφωση για Κηφισιά ηταν εξοχή οπως οι Θρακομακεδόνες και βέβαια θυμάμαι τα ρολερς στο Κεφαλαρι και κάτι μαγαζιά που τότε ηταν καφετέριες οχι οπως τις εννοούμε σήμερα , ηταν να πιεις μια πορτοκαλάδα Ήβη με το καλαμακι απο το γυάλινο μπουκάλι , να φας καμία σοκολατίνα τεσπα , το ένα ηταν του Απέργη στην Κηφισιά και το αλλο δεν θυμάμαι το όνομα αλλα πρεπει να ηταν στην πολιτεία που ειχε γκαζόν έξω , πεύκα μεγάλα πάνω απο το μαγαζί και αυτό που θυμάμαι περισσότερο ειναι οτι ειχε ξύλινα τραπεζάκια απο κορμούς δέντρου και γύρω διάσπαρτα φωτηστηκα σε μορφή κόκκινων μανιταριών και το όλο μαγαζί ξύλινο με τις καρέκλες έξω οπως ηταν και στο Λουμπαρδιαρη μεταλλικό πλαίσιο και αυτό το λεπτό λάστιχο που ηταν σαν κορδόνι . Αυτό το μέρος οπως και ο Λουμπαρδιαρης ειναι σε πολλές Ελληνικές ταινίες του '60-'70
SHOOTER045
08/03/2015, 10:47
Την Coca Cola σε γυάλινο επιστρεφομενο μπουκάλι του λίτρου
Μετά ειχε το γνωστο μπιλιαρδαδικο Ρεγγινα εκεί κοντά στο 8οΓυμνασιο , το 13 η 39 το υπόγειο , το 77 στην πλατεία Αμερικής και τις Αμπαρες την μπουζουκερια στην Αχαρνων .
Θυμάμαι την Φιλαδέλφεια με μονοκατοικίες παλιές , το μενιδι , εξοχή , χωράφια , το νέο Ηράκλειο με λίγες πολυκατοικίες και πολύ πράσινο , απο την Δεκελειας οταν συνεχίζεις το δρόμο μεταμόρφωση για Κηφισιά ηταν εξοχή οπως οι Θρακομακεδόνες και βέβαια θυμάμαι τα ρολερς στο Κεφαλαρι και κάτι μαγαζιά που τότε ηταν καφετέριες οχι οπως τις εννοούμε σήμερα , ηταν να πιεις μια πορτοκαλάδα Ήβη με το καλαμακι απο το γυάλινο μπουκάλι , να φας καμία σοκολατίνα τεσπα , το ένα ηταν του Απέργη στην Κηφισιά και το αλλο δεν θυμάμαι το όνομα αλλα πρεπει να ηταν στην πολιτεία που ειχε γκαζόν έξω , πεύκα μεγάλα πάνω απο το μαγαζί και αυτό που θυμάμαι περισσότερο ειναι οτι ειχε ξύλινα τραπεζάκια απο κορμούς δέντρου και γύρω διάσπαρτα φωτηστηκα σε μορφή κόκκινων μανιταριών και το όλο μαγαζί ξύλινο με τις καρέκλες έξω οπως ηταν και στο Λουμπαρδιαρη μεταλλικό πλαίσιο και αυτό το λεπτό λάστιχο που ηταν σαν κορδόνι . Αυτό το μέρος οπως και ο Λουμπαρδιαρης ειναι σε πολλές Ελληνικές ταινίες του '60-'70
Αλάσκα
332161
Ρόλερ και Παλμιέρ στη θέση του σήμερα.
332162
Ρόλερ είχαμε και στο Χαλάνδρι τα θυμάστε ???
Μετά ειχε το γνωστο μπιλιαρδαδικο Ρεγγινα εκεί κοντά στο 8οΓυμνασιο , το 13 η 39 το υπόγειο ,
To 39 ήταν το υπόγειο.
το 77 στην πλατεία Αμερικής και τις Αμπαρες την μπουζουκερια στην Αχαρνων .
Οι Αμπάρες ήταν μετά το 87-88 αν δεν κάνω λάθος.... Αντύπας, Μάκης κλπ..... ΜαραμένΙη μου γαρδένια, το προσκλητήριο κλπ :bawl:
Τη Φάντα στο καφέ γυάλυνο μπουκάλι τη θυμαται κανένας;
Χ Ράιντερ το πανέμορφο Εντελβάις με τον ξύλινο σκελετό στη Κηφισιά (που όλως τυχαίως κάηκε) ξέχασες και από αναψυκτικά μάλλον όλοι πιτσιρικάδες είστε...
Σουέπς και αντί κόκα ΤΑΜ ΤΑΜ και τα μυαλά στα κάγκελα ρεεεεεεε (φωτό αργότερα να πάω σπίτι πρώτα)
SHOOTER045
09/03/2015, 11:42
Στο επαρχία ντεν έπαιζε ταμ ταμ
Ξυνο νερό - Φλώρινα, γκαζόζα κλπ
Πορτοκαλάδα αντί σε μπουκάλι σε πλαστικό σε σχήμα μπάλας στο γήπεδο. Τι πορτοκαλάδα, πορτοκαλί ζαχαρόνερο ήταν!
lykourgi
09/03/2015, 13:18
Πορτοκαλάδα αντί σε μπουκάλι σε πλαστικό σε σχήμα μπάλας στο γήπεδο. Τι πορτοκαλάδα, πορτοκαλί ζαχαρόνερο ήταν!
Τι θυμήθηκες.....
Και μετά γέμισμα με βρεγμένες χαρτοπετσέτες και παίζαμε μπάλα (ή το πετάγαμε αντί για πέτρα, σε πιο ζόρικες φάσεις).
:)
SHOOTER045
09/03/2015, 13:48
νερο με υποψια πορτοκαλιου
Εισα παλιός αν το A.Φ.Μ σου ξεκινάει με δυο μηδενικά μπροστά.
Αυτό φίλε δεν ειναι παλιός, είναι γέρος.
Τι να μου πείτε ρε γατακια.......
Για να καταλάβετε το μαγαζί μου βρίσκεται στα Παλαιά Βόλου. ........
:tooth:
gior-gos
09/03/2015, 14:18
και αν η ταυτότητά σου γραφει βασίλειον της Ελλάδος που το χαρτί ή η ζελατίνα ηταν γεμάτη μικρές μπλε κορώνες :a024:
SHOOTER045
09/03/2015, 14:30
Τι να μου πείτε ρε γατακια.......
Για να καταλάβετε το μαγαζί μου βρίσκεται στα Παλαιά Βόλου. ........
:tooth:
Τον γάιδαρο πρόπερσι τον πούλησε.
Και το τρίκυκλο βάρεσε μπιελα.
Ευτυχώς έχει έναν χαμαλη...
Αυτό φίλε δεν ειναι παλιός, είναι γέρος.
ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ???? ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ???
:beer::beer::beer:
Pan (dvs)
09/03/2015, 19:53
Yπηρχανε και κατι τριγωνες σαν πυραμιδα.
SHOOTER045
09/03/2015, 20:01
Yπηρχανε και κατι τριγωνες σαν πυραμιδα.
Τις γρανίτες λες?
Pan (dvs)
09/03/2015, 20:05
Τις γρανίτες λες?
Oχι ρε Δημητρη,κανονικη πορτοκαλαδα.Ητανε η πρωτη σε tetra pack.Ασπρη συσκευασυια με φωτογραφια απο κομμενο πορτοκαλι.
RaGe_Raptor
09/03/2015, 20:08
με 2 άσσους? γατάκι ,ε?????
Pan (dvs)
09/03/2015, 20:14
Και αλλο ενα.Δεν το πετυχα εγω ,αλλα μου το λεγανε οι μεγαλυτεροι.
332193
Είχε με 3 και με 5 δραχμές
nikos_abel
09/03/2015, 21:09
Και αλλο ενα.Δεν το πετυχα εγω ,αλλα μου το λεγανε οι μεγαλυτεροι.
332193
Εμείς έχουμε καταπιεί και το παιχνιδάκι (και να μη πω την αγωνία του πως θα βγει και δε θα χαθεί)