View Full Version : Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?
007mastras
17/03/2015, 12:09
Καλησπέρα!
Θέλω να πάρω scoooter το οποίο θα το έχω για πόλη αλλά και για βόλτες σε άλες πόλεις 200-300 χλμ.
Με την αναζήτηση μου έχω βρεί διάφορα μοντέλα αλλά αυτό που θέλω έιναι ακριβό σε σχέση με άλλα.
Θέλω το yamaha t max στα λεφτά που διαθέτω μπορώ να το πάρω μεταχειρισμένο μοτέλο 05-07 γιατί είναι τόσο ακριβό?Με τα ίδια λευτά μπορώ να πάρω πχ kymco 20011-12 μοντέλο..wtf?
Απόψεις για το t max?
Παλιότερα είχα έιχα ένα burgman 250 tyfoon 125, και γρνικά πέρασαν διάφορα μηχανάκια απο τα χέρια μου οπότε είμαι σίγουρος οτι θέλο scooter.
Ασε που θέλει και το κορίτσι να πάρω scooter και όχι μηχανή γιατί δέν την βολέυουν..
Φίλε μου απέφυγε καλύτερα τα μοντέλα με καρμπιρατέρ ήτοι μέχρι και το 2006 (αν δεν κάνω λάθος) έστω και αν είναι γρηγορότερο από το ψεκαστό και γενικά όσο πιο παλιό τόσο χειρότερο ήταν στα θέματα με τα ηλεκτρικά του.
Ιστορίες για στροφαλομπιέλες που πιθανόν να έχεις ακούσει αφορούσαν σε πλημμελή συντήρηση κυρίως.
Το ακριβό που λες, είναι μια ιστορία που αφορά σε όλα τα Ιαπωνικά σκούτερς, ενώ ο πατριάρχης των σκούτερς που ακούει στο όνομα Τ μαξ, παίζει σε 5ψήφια νούμερα και μόνο τυχαίο δεν είναι.
007mastras
17/03/2015, 13:50
Το μοντέλο που αναφέρω είναι injection καρμπυλατέρ είναι απο το 04 και πίσο.
Οτι είναι ακριβό όλοι το ξέρουμε αλλα θέλω να πώ τα αξίζει τα λεφτά του?
Στην κατηγορία του απο διάφορους που μιλάω μου λένε οτι είναι το καλύτερο/
Αυτο που ανέφερες για στροφαλομπιέλες ειναι γενικό η λές για το συγεκριμένο μοντέλο?Ο βασικός παράγοντας για να χτυπήσει μπιέλα κάποιος είναι το λάδι,με όλα όσα συνεπάγετε αυτο,πίεση ιξώδες κτλ κτλ
Εκεί έχω καταλήξει αλλά δέχομαι και άλες απόψεις θέλω ένα καλό scooter
στην κατηγορια καγκουροσκουτερ για μ@λακιες στις καφετεριες είναι νουμερο ένα οντως..... κατά τα αλλα εχει και καλυτερα
Το μοντέλο που αναφέρω είναι injection καρμπυλατέρ είναι απο το 04 και πίσο.
Οτι είναι ακριβό όλοι το ξέρουμε αλλα θέλω να πώ τα αξίζει τα λεφτά του?
Εδώ μπορούμε να πλατιάσουμε αρκετά και να πούμε ότι με τα χρήματα αυτά έχεις πολλές επιλογές σε ''καλύτερες'' προτάσεις πχ, τρανσάλπ κλπ.
Επειδή ωστόσο τα Τ μαξ έχουν κάνει σχολή από μόνα τους, είναι όμορφα, έχουν τεράστιους χώρους, είναι γρήγορα, και πολλά άλλα, θα έλεγα να ψαχτείς πολύ καλά με την κατάσταση του σκούτερ που σε ενδιαφέρει. Το ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σίγουρα κάτι σημαίνει.
Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από Τ μαξ αλλά από όλους θεωρούνται κορυφαία οπότε θέλει καλό ψάξιμο. Από ότι είδα στο car εκεί κυμαίνεται η τιμή τους για μοντέλα 2004-2006.
Προσωπικά θα πήγαινα στο 400άρι Χ μαξ σε ποιο καινούριο μοντέλο σε αυτά τα χρήματα.
Καλα βρε φίλε θα πάρεις σκουτερ επειδη το θέλει η κοπέλα σου ενω εσυ μπορεί να θέλεις κάτι άλλο;
alexzafeir
17/03/2015, 14:57
Μια καλη προταση ειναι αυτο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ , το ειχε ενας φιλος και η γυναικα του το λάτρεψε
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6066546/
007mastras
17/03/2015, 15:36
ναι όντος καλή πρόταση το kymco αλλά δέν μου αρέσει σάν μηχανάκι,είναι και 300αρι.
Θέλω σκούτερ και όχι άλη κατηγορία βαριέμαι να αλλάζω θέλω όταν κάνω ένα ταξίδι να είμαι αραχτός.
Επήσης θα ήθελα να πάω σε yamaha για ευνόητους λόγους..ποιοτητα κτλ κτλ
Θα κοιτάξω και για x max.
δευ υπάρχει κάποιος εδώ που να είναι κάτοχος ενός t-max?
007mastras
17/03/2015, 15:36
στην κατηγορια καγκουροσκουτερ για μ@λακιες στις καφετεριες είναι νουμερο ένα οντως..... κατά τα αλλα εχει και καλυτερα
τι οδηγάς εσύ?
panavour
17/03/2015, 16:31
αν θες οπως λες να εισαι βασιλιας στο ταξιδι με 3500 μετρητα-κασερι που λενε-
τοτε μονο αυτο
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6009854/
Και ειναι και ΗΟΝDA
Μαθε μπαλιτσα που λεει κι ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ:D:D
007mastras
17/03/2015, 16:41
καλή η περίπτωση και αυτή..αλλά ανάμεσα στα 2 θα διάλεγα πάλι το τ μαξ πολυ μεγάλο είναι αυτό...όπος είπα το θέλω και για μέσα στην πόλη σπίτι δουλεια κτλ..
Αυτό είναι τεράστιο..
007mastras
17/03/2015, 19:19
πείτε ρε παιδια τίποτα κανένας που έχει το T MAX εδω?
yannis24
17/03/2015, 19:49
Εγώ με το SYm 250gts, κάνοντας 110 κμ την ημέρα και σε δυο + χρονια έχω 46.000 κμ περίπου , ειμαι παρά πολυ ευχαριστημένος σε οικονομία και αξιοπιστία ......με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο !!!! Θα το πρότεινα ....
Πριν αποφασίσεις να ξέρεις το εξης:
Ψιθυρίζεται ότι τα χτ στρίβουν πιο εύκολα και έχουν καλύτερο έλεγχο μέσα στη στροφή από το Τ μαχ. :lol:
Ρε φιλαράκ..
Αφού το Τ θέλεις, γιατί το συζητάμε? Αυτό να πάρεις! Ψάξε να το βρεις όπως το θέλεις ή κάνε υπομονή και μάζευε χρήματα μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο και να έχεις τη δυνατότητα να το χτυπήσεις.
Αν δεν το πάρεις και αγοράσεις κάτι άλλο σε λίγο καιρό πάλι Τ μαχ θα ψάχνεις. Πάρτο να σου φύγει η καούρα μέχρι να σου κάτσει κάποιο άλλο.
Υπάρχουν μερικοί με σκούτερ αλλά δε γράφουν για να μη τους σταμπάρουμε. Και εσύ αν πάρεις Τ και μείνεις στο φόρουμ, θα περάσεις δύσκολες στιγμές (αρκει να έχεις χιούμορ). :lol:
:beer:
Στον τίτλο ήθελες να γράψεις "αγορά scooter.."?
Εκείνο το Λολάκι πάντως δεν μπόρεσα να το αποκωδικοποιήσω και με τρώει η περιέργεια! :lol:
lykourgi
17/03/2015, 21:00
Εφ' όσον είσαι αποφασισμένος για σκούτερ, ρώτα και στα εξής :
http://forum.scooterclubhellas.gr/index.php?sid=ab533f3583f6c7883ffbc115f60cc0e6
http://www.tmaxclub.gr/index.php/kunenaforum.html
τι οδηγάς εσύ?
Ενα hornet, γιατι θες να τα στησουμε?
Ψάξε να το βρεις όπως το θέλεις ή κάνε υπομονή και μάζευε χρήματα μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο και να έχεις τη δυνατότητα να το χτυπήσεις.
Σε αυτή τη φάση είμαι κ εγώ. Με τα ψέματα δουλειά δε γίνεται. ή έχεις το κασέρι κ παίρνεις κάτι που να αξίζει ή περιμένεις μέχρι να μαζέψεις ένα αξιόλογο ποσό για αυτό που σε ενδιαφέρει.
007mastras
18/03/2015, 09:29
Πριν αποφασίσεις να ξέρεις το εξης:
Ψιθυρίζεται ότι τα χτ στρίβουν πιο εύκολα και έχουν καλύτερο έλεγχο μέσα στη στροφή από το Τ μαχ. :lol:
Ρε φιλαράκ..
Αφού το Τ θέλεις, γιατί το συζητάμε? Αυτό να πάρεις! Ψάξε να το βρεις όπως το θέλεις ή κάνε υπομονή και μάζευε χρήματα μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο και να έχεις τη δυνατότητα να το χτυπήσεις.
Αν δεν το πάρεις και αγοράσεις κάτι άλλο σε λίγο καιρό πάλι Τ μαχ θα ψάχνεις. Πάρτο να σου φύγει η καούρα μέχρι να σου κάτσει κάποιο άλλο.
Υπάρχουν μερικοί με σκούτερ αλλά δε γράφουν για να μη τους σταμπάρουμε. Και εσύ αν πάρεις Τ και μείνεις στο φόρουμ, θα περάσεις δύσκολες στιγμές (αρκει να έχεις χιούμορ). :lol:
:beer:
Ahahah ναι αγωρά όχι αφορά!
Ενοείτε και θα μείνω στο φορουμ για να σας διορθόνω γιατί αποότι έχω διαβάσει έχετε πολλές ελείψεις!!αηαηαηα (πλάκα κάνω) :beer:
Υπάρχει κόντρα με τους σκουτεράδες?χαχαχαχα
007mastras
18/03/2015, 09:30
Στον τίτλο ήθελες να γράψεις "αγορά scooter.."?
Εκείνο το Λολάκι πάντως δεν μπόρεσα να το αποκωδικοποιήσω και με τρώει η περιέργεια! :lol:
Λολάκι είναι το league of legends online παιχνίδι, λόλ το λένε όλι θα το έχεις ακουστα/
paramedic
18/03/2015, 09:49
Δεν είναι λίγο οξύμωρο το γεγονός οτι για χρήση σε πόλη θέλεις αυτές τις μαούνες?
007mastras
18/03/2015, 10:17
Εμένα μου φαίνετε οξύμωρο το γεγονός να κυκλοφορείς μεσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή με ταχύτητες..
Ο καθένας όπος τον βολέυει φίλε μου.
Δεν καταλαβαινω γιατι αφήσατε εξω το honda sh300..Το πιο ανετο( σε ζιγκ-ζαγκ αναμεσα σε κινηση), το πιο αξιοπιστο( μηδενικες βλαβες) και πολύ δυνατο σκουτερ με τελικη πανω από 160χλμ και επιπλεον μακραν τα καλυτερα φρενα της κατηγοριας του, τα συνδιασμενα abs/cbs ,ότι καλυτερο σε θεμα ασφαλειας σημερα..λιγο πιο ακριβο από τον ανταγωνισμο αλλα στην τελικη, ότι πληρωνεις παιρνεις ....
Προσωπικά το άφησα έξω διότι είναι απλά πανάκριβο για αυτά που προσφέρει (χώρους, cc ) και διατηρώ επιφυλάξεις ως προς την ποιότητα κατασκευής του στο χρόνο.
Το σκούτερ είναι και αυτό μηχανάκι καλώς ή κακώς με τα + του και τα - . Μη το απορρίπτεται παίδες.
Έχει πανάκριβα σέρβις, μεγάλο κόστος εργατοώρας, για να αλλάξεις μια λάμπα πρέπει να λύσεις το μισό μηχανάκι κ στο λύσε - δέσε αν δεν είσαι προσεκτικός μπορεί να κάνεις ζημιά στα πλαστικά, έχει εντελώς βαρετή οδική συμπεριφορά και καταναλώνει αρκετά.
Ωστόσο, για κάποιο λόγο είναι θελκτικό, πολύ πρακτικό και άνετο.
Μετά από πολλές βασανιστικές σκέψεις και έχοντας πουλήσει πριν λίγο καιρό ένα 150άρι σκούτερ που είχα, το θεωρώ ''αναγκαίο κακό'' να επιστρέψω πάλι σε σκούτερ, αλλά μεγαλύτερο αυτή τη φορά. Έτσι έχω καταλήξει στο Χ μαξ 400.
Φίλε μου σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να οδηγήσεις αυτό που θα βρεις και να ενημερωθείς εκτενώς για το κόστος συντήρησης του. (είτε είναι Τ μαξ είτε οτιδήποτε άλλο).
Δεν ξερω αν αναφερεσαι στο sh αλλα αν συμβαινει αυτό επετρεψε μου να διαφωνησω..αρκετοι γνωστοι μου το εχουν και είναι υπερευχαριστημένοι...το συγκεκριμενο είναι αψογο και η καταναλωση του στα 4-5 λιτρα στα 100χλμ πιανοντας την τελικη του..οσο για ποιοτητα κατασκευης δεν νομιζω ότι η γιαμαχα εχει καλυτερη από τη χοντα και το συγκεκριμενο , όπως όλα τα χοντα, είναι αθραυστο και επαναλαμβάνω κανενα στην κατηγορια του δεν εχει την α ποτελεσματικοτητα των φρενων του..
Δεν μπορω να μην θυμηθώ συναδελφο μου που μολις πριν λιγες μερες εδωσε 700 ευρω για να αλλαξει μπιελα σε sym300, δυστυχως για αυτόν εκτος εγγυησης, 3 χρονια το εχει..η αξιοπιστια και σ τα σκουτερ λοιπον εχει τεραστια σημασια και φυσικα δεν αντιλεγω ότι και το t-max είναι ένα υπεροχο σκουτερ αλλα τα φρενα του sh δεν τα εχει και ουτε υπερτερει σε καποιον τομεα..φυσικα γνωμη μου..
Ναι, δε λέω ότι δεν είναι καλό μηχανάκι το SH, απλά το θεωρώ πανάκριβο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. (και άσχημο :D ) και φυσικά αν μιλάμε για σκούτερ μέχρι 300 cc και εγώ το sh προτείνω. Αλλά για mega scooter το Τ μαξ νομίζω είναι μονόδρομος.
Ναι, δε λέω ότι δεν είναι καλό μηχανάκι το SH, απλά το θεωρώ πανάκριβο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. (και άσχημο :D ) και φυσικά αν μιλάμε για σκούτερ μέχρι 300 cc και εγώ το sh προτείνω. Αλλά για mega scooter το Τ μαξ νομίζω είναι μονόδρομος.
Φυσικα και είναι ασχημο και ακριβουλι....δεν μπορεις να τα εχεις όλα...χε,χε,χε,...
nikos_abel
18/03/2015, 11:42
Υπάρχουν μερικοί με σκούτερ αλλά δε γράφουν για να μη τους σταμπάρουμε.
Χμ Χμ.
Ενα hornet, γιατι θες να τα στησουμε?
Κατα τα άλλα οι τ μαξάδες και οι σκουτεροβιοι ειναι κομπλεξικοι... Λες και ο άνθρωπος δεν ζήτησε όσο πιο καλά μπορούσε μια βοήθεια.....αλλά είπαμε οποίος ξέρει να στήνεται......
Κατα τα άλλα οι τ μαξάδες και οι σκουτεροβιοι ειναι κομπλεξικοι... Λες και ο άνθρωπος δεν ζήτησε όσο πιο καλά μπορούσε μια βοήθεια.....αλλά είπαμε οποίος ξέρει να στήνεται......
Εμεις με τις μηχαναρες ειμαστε μεγαλες κομπλέξαρες αφου....
Εμεις με τις μηχαναρες ειμαστε μεγαλες κομπλέξαρες αφου....
Mporw.gr ....σε περιμένει η Αννα Δρουζα ψαχνεσαι αφου
Χμ Χμ.
Ε ναι! Βλέπουν τι τράβηξες-τραβάς εσύ και το σκέφτονται! :cool:
Παίδες, μηχανάκι στην παγκόσμια ιστορία της μοτοκίνησης είναι μόνο ένα: cub economy 90. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να ασχολούμαστε :lol:
Εσύ τι οδηγείς?
Παίδες, μηχανάκι στην παγκόσμια ιστορία της μοτοκίνησης είναι μόνο ένα: cub economy 90. Τα υπόλοιπα είναι απλά για να ασχολούμαστε :lol:
Όχι το super cup 50? :D
nikos_abel
18/03/2015, 15:39
Ε ναι! Βλέπουν τι τράβηξες-τραβάς εσύ και το σκέφτονται! :cool:
Εγώ πουλάω καρντιά μου
007mastras
18/03/2015, 15:43
Πές ταααα
alexzafeir
18/03/2015, 18:44
NAI!!!!!!:beer::beer::beer:
Pros daz
Αυτή είναι ερώτηση που θα σε βοηθήσει να μου ραψεις κουστούμι; Εσύ τι ψηφίσες;
Pros daz
Αυτή είναι ερώτηση που θα σε βοηθήσει να μου ραψεις κουστούμι; Εσύ τι ψηφίσες;
Βλέπεις? Όταν κάποιος γράφει κάτι και εσύ αντί να διαφωνήσεις μαζί του του πετάς στο άκυρο αυτή την ερώτηση, ο άλλος νομίζει ότι του παίρνεις τα μέτρα.
Δες τώρα αυτή την ερώτηση, όταν ο nickald είπε το Τ-Μαχ καγκουροσκούτερ
τι οδηγάς εσύ?
Όπως βλέπεις ούτε εσύ ούτε ο nickald ήσασταν πολύ ευγενικοί όταν ο άλλος αντί να εκτιμήσει την άποψή σας και να διαφωνήσει μαζί της, ψάχνει πλάγιους τρόπους να την σνομπάρει. (Και με το δίκιο σας)
Όταν κάποιον τον λες βλάχο και σε ρωτάει εσύ από που είσαι, ε δεν έχει σκοπό να έρθει να σε ζητήσει! Η διαφορά όμως είναι ότι εδώ κανείς δεν είπε βλάχο κανέναν, γιατί ακόμα και αν το τ-μαχ είναι η πρώτη επιλογή του κάγκουρα, όπως ήταν-είναι το tdm και παλιότερα το παπί, αυτό δεν κάνει όσους έχουν t-max, κάγκουρες.
Το έχω πει 1000 φορές δεν είμαστε αυτό που οδηγούμε, ούτε κρινόμαστε απ' αυτό σαν άνθρωποι ή σαν χαρακτήρες. Να φανταστείς έχω πολλούς φίλους όχι μόνο με σκούτερ αλλά ακόμα και με tdm. :lol:
Επίσης κανένας δεν είπε τους σκουτεράδες κομπλεξικούς. Φυσικά δεν είναι ούτε λιγότερο κομπλεξικοί από οποιονδήποτε άλλο! :lol:
Με λίγα λόγια είμαστε όλοι για τα σίδερα και μεταξύ τρελών πρέπει να υπάρχει κατανόηση (και χιούμορ πάνω απ' όλα).
Peace αδέλφι. (εκτός κι αν οδηγείς σκούτερ οπότε είσαι θετός μου αδελφός). :lol:
Όχι δεν είχα σκοπό να σου ράψω κοστούμι, ήθελα να σου δείξω ότι είσαι λάθος που την έπεσες στον nickald :beer: :wave2:
Edit. To f650 το έχεις ακομα?
yiannis172
18/03/2015, 21:42
Καλησπέρα!
Θέλω να πάρω scoooter το οποίο θα το έχω για πόλη αλλά και για βόλτες σε άλες πόλεις 200-300 χλμ.
Με την αναζήτηση μου έχω βρεί διάφορα μοντέλα αλλά αυτό που θέλω έιναι ακριβό σε σχέση με άλλα.
Θέλω το yamaha t max στα λεφτά που διαθέτω μπορώ να το πάρω μεταχειρισμένο μοτέλο 05-07 γιατί είναι τόσο ακριβό?Με τα ίδια λευτά μπορώ να πάρω πχ kymco 20011-12 μοντέλο..wtf?
Απόψεις για το t max?
Παλιότερα είχα έιχα ένα burgman 250 tyfoon 125, και γρνικά πέρασαν διάφορα μηχανάκια απο τα χέρια μου οπότε είμαι σίγουρος οτι θέλο scooter.
Ασε που θέλει και το κορίτσι να πάρω scooter και όχι μηχανή γιατί δέν την βολέυουν..
SH 300 μτχειρο αλλιως Carnaby 300 Cruiser κουτα.
:wave2:
Λάθος μου ηταν ....ο τροπος αλλά πραγματικα έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγοριοποιησεις...Καβάλας τ Μαξ είσαι ποζερας Καβάλας Χάρλεϊ είσαι πιξας Καβάλας bmw είσαι δόξας ktm είσαι γαματος κοκ....καταλαβαίνω οτι και η πλάκα είναι μέσα στο παιχνιδι και έχει τοσα αλλά νήματα να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του αλλά μερικές φορες αυτόματα κάποιος με το που ακούει τ Μαξ bmw να αρχίζει να κραζει...ε τι να πω......κραζεις......θαυμαζεις που λέει και η ππ@παρια του jumbo οποτε no problem φιλέ daz
Λάθος μου ηταν ....ο τροπος αλλά πραγματικα έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγοριοποιησεις...Καβάλας τ Μαξ είσαι ποζερας Καβάλας Χάρλεϊ είσαι πιξας Καβάλας bmw είσαι δόξας ktm είσαι γαματος κοκ....καταλαβαίνω οτι και η πλάκα είναι μέσα στο παιχνιδι και έχει τοσα αλλά νήματα να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του αλλά μερικές φορες αυτόματα κάποιος με το που ακούει τ Μαξ bmw να αρχίζει να κραζει...ε τι να πω......κραζεις......θαυμαζεις που λέει και η ππ@παρια του jumbo οποτε no problem φιλέ daz
Κοίτα, όλοι σηκώνουν δούλεμα. Από τα tough boys με τα κτμ μέχρι τους παπόβιους με την γραβάτα στο χρώμα του παπιού.
Ανέκαθεν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια εκφράσεις και χαιρετισμοί του στυλ "που είσαι ρε κουλέ", "φώναξε τον μονόχειρα", "τσούλα το μπρίκι σου", "μάθε ισορροπία" κ.α. δεν σήμαιναν απολύτως τίποτα. Αρκεί να μην γίνονται κακοπροαίρετα.
Σε μια συνάντηση είχα πάει με το carnaby ενός φίλου. Όταν με ρώτησαν γιατί δεν ήρθα με το μπρίκι μου, στον έναν είπα επειδή βαριόμουν να τον περιμένω και στον άλλο ότι εκείνη την περίοδο δεν χώραγε τίποτα ανάμεσα στα πόδια μου. Αν είχα κτμ θα τους έλεγα ότι ήταν χαλασμένο. :lol:
κανε μια ερωτηση στο φορουμ των σκουτεραδων;)
κανε μια ερωτηση στο φορουμ των σκουτεραδων;)
Εκεί μέσα είναι σαν να προσπαθείς να πιεις νερό από μάνικα της πυροσβεστικής. :lol:
Ανέκαθεν στα μοτοσυκλετιστικά στέκια εκφράσεις και χαιρετισμοί του στυλ "που είσαι ρε κουλέ", "φώναξε τον μονόχειρα", "τσούλα το μπρίκι σου", "μάθε ισορροπία" κ.α. δεν σήμαιναν απολύτως τίποτα. Αρκεί να μην γίνονται κακοπροαίρετα.
Γι αυτό το λογο δε το συνεχισα.... γιατι αν ο άλλος δεν το πιανει με την μια δεν θα το πιασει με την καμια....
paramedic
19/03/2015, 21:09
Εμένα μου φαίνετε οξύμωρο το γεγονός να κυκλοφορείς μεσα στη πόλη με μεγάλη μηχανή με ταχύτητες..
Ο καθένας όπος τον βολέυει φίλε μου.
Και εμένα το ίδιο μου φαίνεται όποτε συμφωνούμε και σε αυτό που έγραψα εγώ μιας και τα mega scooter είναι στα ίδια μεγέθη με τις μεγάλες μηχανές φίλε μου.
yiannis172
19/03/2015, 21:12
Και εμένα το ίδιο μου φαίνεται όποτε συμφωνούμε και σε αυτό που έγραψα εγώ μιας και τα mega scooter είναι στα ίδια μεγέθη με τις μεγάλες μηχανές φίλε μου.
+1
Και αρκετα πιο δυσκινητα σε σχεση με πολλες μεγαλες μοτο.
Μην αναφερουμε και την τεραστια καταπονηση της μεταδοσης τους,στα συνεχη σταματα-ξεκινα...
Shaolin Monk
21/03/2015, 05:10
Βασικα με ενοχλει οταν ακουν την εκφραση "καγκουρομηχανακι". Δεν υπαρχουν τετοια, υπαρχουν "καγκουρες". Τωρα για το Τmax και αν κανει τα λ7 του. Θεωρω οτι τα κανει αλλα στα σκουτερ, οπως και στις στριτ-εντουρο-ονοφ κτλκτλ, ισχυει ο ιδιος κανονας. Αμα εχεις λ7, παιρνεις το Tmax και στριβεις σχεδον σαν μοτοσυκλετα, πας αερατος, εχει φοβερο μοτερ, ωραια φρενα και ΤΡΟΜΕΡΟ πλαισιο για σκουτερ. Αν παλι εχεις λ7, αλλα θελεις ξαπλα και ανεση, πας σε Burgman 650 και ειναι σαν να οδηγεις Goldwing σε σκουτερ, με θερμαινομενα γκριπς και σελες, ζελατινες πανω κατω, χειροκινητο κιβωτιο, βυζαντινους θρονους για καθισμα και ροπατο μοτερ. Αν εχεις λιγοτερα λ7 να ξοδεψεις, τοτε αλλαζεις κατηγορια και παιζεις με 400αρια που δεν ειναι και τοσο φθηνα ή 300αρια που εκει καπου αντεχεται το χτυπημα της μοιρας στο οικονομικα μας.... Απιστευτα μηχανακια, κανουν τα παντα για ενα σκουτερα τελειωμενο κυριολεκτικα. Για μενα προσωπικα, σκουετρ ιδανικο ειναι κατι στο μεγεθος και σχημα πχ του Sh (150-300). Αλλα αν τα εχεις παντα για χρηση ΜΟΝΟ μεσα στην πολη. Το προβλημα ειναι βασικα, οταν εχεις περιορισμενο μπατζετ και ονειρευεσαι Tmax,SilverWing, Burgman. Στον κοσμο της μοτοσυκλετας τα πραματα ειναι πιο απλα, αλλα στα σκουτερ υπαρχουν απιστευτες επιλογες σε καινουριο αλλα μικροτερο. Πιστευω οτι τα σημερινα Sym, Kymco πχ, ειναι φοβερα και ας μην εχουν απαραιτητα την ποιοτητα των "κορυφαιων και καλα"... Πιστευω οτι αξιζουν τα μεγαλα σαν μεταχειρισμενα αλλα μονο αν κανει καποιος και μεγαλες διαδρομες ή εκδρομες πανω απο 200 χλμ. Αλλιως πας για μικροτερο, πιο ευελικτο και με χαμηλότερο κοστος συντήρησης σκούτερ.
007mastras
26/03/2015, 13:25
Καλησπέρα παίδες..
Σήμερα έδωσα για σήματα και τα πέρασα καταρχάς.
Λοιπόν Το TMAX είναι το μηχανάκι ''των ονείρων μου'' που λένε μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και μηχανικά οπότε αργά η γρήγορα θα το πάρω,Λεφτάς δέν είμαι αλλά δέν είμαι καί άνεγος.
Τελικα θυμάστε που έλεγα για ενα ΧΤ660 του αδερφού μου?Μιλίσαμε και θα πάρω αυτό γιατί αυτός το έχει παρατημένο έκανε και 2 παιδιά οπότε θα το πάρω θα του ρίξω 500-600 γιουρια θα πληρώσω κάτι τέλη που χροστάει και είμαι έτοιμος..Οπος είπα όμος εγω το τμαξ θέλω οπότε θα βολευτώ με το χτ μέχρι να το βαρεθώ(κάνα χρόνο το πολύ) και μετά πάω για τμαξαραα
Θα φτιάξω ένα άλο θέμα τώρα για πληροφορίες σχετικα με το χτ
Μια χαρά. Θα σου κάτσει πάρα πολύ καλά το Χτάκι, θα το βολευτείς πιστεύω πολύ.
Καλούς κ προσεκτικούς δρόμους.
Τι μοντέλο είναι;
yiannis172
26/03/2015, 13:44
Καλησπέρα παίδες..
Σήμερα έδωσα για σήματα και τα πέρασα καταρχάς.
Λοιπόν Το TMAX είναι το μηχανάκι ''των ονείρων μου'' που λένε μου αρέσει πολύ εμφανισιακά και μηχανικά οπότε αργά η γρήγορα θα το πάρω,Λεφτάς δέν είμαι αλλά δέν είμαι καί άνεγος.
Τελικα θυμάστε που έλεγα για ενα ΧΤ660 του αδερφού μου?Μιλίσαμε και θα πάρω αυτό γιατί αυτός το έχει παρατημένο έκανε και 2 παιδιά οπότε θα το πάρω θα του ρίξω 500-600 γιουρια θα πληρώσω κάτι τέλη που χροστάει και είμαι έτοιμος..Οπος είπα όμος εγω το τμαξ θέλω οπότε θα βολευτώ με το χτ μέχρι να το βαρεθώ(κάνα χρόνο το πολύ) και μετά πάω για τμαξαραα
Θα φτιάξω ένα άλο θέμα τώρα για πληροφορίες σχετικα με το χτ
Δυσκολα να βαρεθεις το ΧΤΧ και να πας σε Τmax χωρις να φρικαρεις...ειπαμε μεγαλο παπι το ΧΤΧ αλλα οχι να του φαει και τη θεση ο καναπες :p
007mastras
26/03/2015, 14:06
Είναι XT R οχί X το onoff άν ήταν το X ενοείτε και θα έμενα με αυτό.Θα το βαρεθώ έυκολα το ξέρω γιατί το οδηγούσα συνέχεια στο χωριό.
Ασε που δέν στρίβουν και καλά αυτά τα onoff...buahahaha :)
2006 είναι
Shaolin Monk
27/03/2015, 09:28
Αν σου κατσει μι παρεα να κανεις και απλες εντουροδιαδρομες, δεν θα το βαρεθεις ποτε.... :beer: