Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 55

Θέμα: Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?

Παλαιό μέλος

Post Αφορά scooter μέχρι 3500€ τι να πάρω?

Καλησπέρα!
    Θέλω να πάρω scoooter το οποίο θα το έχω για πόλη αλλά και για βόλτες σε άλες πόλεις 200-300 χλμ.
    Με την αναζήτηση μου έχω βρεί διάφορα μοντέλα αλλά αυτό που θέλω έιναι ακριβό σε σχέση με άλλα.
    Θέλω το yamaha t max στα λεφτά που διαθέτω μπορώ να το πάρω μεταχειρισμένο μοτέλο 05-07 γιατί είναι τόσο ακριβό?Με τα ίδια λευτά μπορώ να πάρω πχ kymco 20011-12 μοντέλο..wtf?
    Απόψεις για το t max?
    Παλιότερα είχα έιχα ένα burgman 250 tyfoon 125, και γρνικά πέρασαν διάφορα μηχανάκια απο τα χέρια μου οπότε είμαι σίγουρος οτι θέλο scooter.
    Ασε που θέλει και το κορίτσι να πάρω scooter και όχι μηχανή γιατί δέν την βολέυουν..
    Τελευταία τροποποίηση από 007mastras; 17/03/2015 στις 12:47.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Φίλε μου απέφυγε καλύτερα τα μοντέλα με καρμπιρατέρ ήτοι μέχρι και το 2006 (αν δεν κάνω λάθος) έστω και αν είναι γρηγορότερο από το ψεκαστό και γενικά όσο πιο παλιό τόσο χειρότερο ήταν στα θέματα με τα ηλεκτρικά του.

Ιστορίες για στροφαλομπιέλες που πιθανόν να έχεις ακούσει αφορούσαν σε πλημμελή συντήρηση κυρίως.

Το ακριβό που λες, είναι μια ιστορία που αφορά σε όλα τα Ιαπωνικά σκούτερς, ενώ ο πατριάρχης των σκούτερς που ακούει στο όνομα Τ μαξ, παίζει σε 5ψήφια νούμερα και μόνο τυχαίο δεν είναι.

Παλαιό μέλος
    Το μοντέλο που αναφέρω είναι injection καρμπυλατέρ είναι απο το 04 και πίσο.
    Οτι είναι ακριβό όλοι το ξέρουμε αλλα θέλω να πώ τα αξίζει τα λεφτά του?
    Στην κατηγορία του απο διάφορους που μιλάω μου λένε οτι είναι το καλύτερο/
    Αυτο που ανέφερες για στροφαλομπιέλες ειναι γενικό η λές για το συγεκριμένο μοντέλο?Ο βασικός παράγοντας για να χτυπήσει μπιέλα κάποιος είναι το λάδι,με όλα όσα συνεπάγετε αυτο,πίεση ιξώδες κτλ κτλ
    Εκεί έχω καταλήξει αλλά δέχομαι και άλες απόψεις θέλω ένα καλό scooter

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    στην κατηγορια καγκουροσκουτερ για μ@λακιες στις καφετεριες είναι νουμερο ένα οντως..... κατά τα αλλα εχει και καλυτερα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 007mastras Προβολή μηνύματος
    Το μοντέλο που αναφέρω είναι injection καρμπυλατέρ είναι απο το 04 και πίσο.
    Οτι είναι ακριβό όλοι το ξέρουμε αλλα θέλω να πώ τα αξίζει τα λεφτά του?
    Εδώ μπορούμε να πλατιάσουμε αρκετά και να πούμε ότι με τα χρήματα αυτά έχεις πολλές επιλογές σε ''καλύτερες'' προτάσεις πχ, τρανσάλπ κλπ.

Επειδή ωστόσο τα Τ μαξ έχουν κάνει σχολή από μόνα τους, είναι όμορφα, έχουν τεράστιους χώρους, είναι γρήγορα, και πολλά άλλα, θα έλεγα να ψαχτείς πολύ καλά με την κατάσταση του σκούτερ που σε ενδιαφέρει. Το ότι είναι ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ σίγουρα κάτι σημαίνει.

Προσωπικά δεν έχω εμπειρία από Τ μαξ αλλά από όλους θεωρούνται κορυφαία οπότε θέλει καλό ψάξιμο. Από ότι είδα στο car εκεί κυμαίνεται η τιμή τους για μοντέλα 2004-2006.

Προσωπικά θα πήγαινα στο 400άρι Χ μαξ σε ποιο καινούριο μοντέλο σε αυτά τα χρήματα.

Έτσι τα φτιάχνουν τώρα Το avatar του/της 7Tolis
    Καλα βρε φίλε θα πάρεις σκουτερ επειδη το θέλει η κοπέλα σου ενω εσυ μπορεί να θέλεις κάτι άλλο;
    Φίου φίου φι φι φίου

Μια καλη προταση ειναι αυτο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ , το ειχε ενας φιλος και η γυναικα του το λάτρεψε
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6066546/
    aleaxzafeir

Παλαιό μέλος
    ναι όντος καλή πρόταση το kymco αλλά δέν μου αρέσει σάν μηχανάκι,είναι και 300αρι.
    Θέλω σκούτερ και όχι άλη κατηγορία βαριέμαι να αλλάζω θέλω όταν κάνω ένα ταξίδι να είμαι αραχτός.
    Επήσης θα ήθελα να πάω σε yamaha για ευνόητους λόγους..ποιοτητα κτλ κτλ
    Θα κοιτάξω και για x max.
    δευ υπάρχει κάποιος εδώ που να είναι κάτοχος ενός t-max?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nickald Προβολή μηνύματος
    στην κατηγορια καγκουροσκουτερ για μ@λακιες στις καφετεριες είναι νουμερο ένα οντως..... κατά τα αλλα εχει και καλυτερα
    τι οδηγάς εσύ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    αν θες οπως λες να εισαι βασιλιας στο ταξιδι με 3500 μετρητα-κασερι που λενε-
    τοτε μονο αυτο

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6009854/

Και ειναι και ΗΟΝDA

Μαθε μπαλιτσα που λεει κι ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παλαιό μέλος
    καλή η περίπτωση και αυτή..αλλά ανάμεσα στα 2 θα διάλεγα πάλι το τ μαξ πολυ μεγάλο είναι αυτό...όπος είπα το θέλω και για μέσα στην πόλη σπίτι δουλεια κτλ..
    Αυτό είναι τεράστιο..

Παλαιό μέλος
    πείτε ρε παιδια τίποτα κανένας που έχει το T MAX εδω?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της yannis24
    Εγώ με το SYm 250gts, κάνοντας 110 κμ την ημέρα και σε δυο + χρονια έχω 46.000 κμ περίπου , ειμαι παρά πολυ ευχαριστημένος σε οικονομία και αξιοπιστία ......με εχει βγάλει ασπροπρόσωπο !!!! Θα το πρότεινα ....

«Αυτούς που χόρευαν τους είπαν τρελούς εκείνοι που δεν μπορούσαν να ακούσουν την μουσική»

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Πριν αποφασίσεις να ξέρεις το εξης:
    Ψιθυρίζεται ότι τα χτ στρίβουν πιο εύκολα και έχουν καλύτερο έλεγχο μέσα στη στροφή από το Τ μαχ.

Ρε φιλαράκ..

Αφού το Τ θέλεις, γιατί το συζητάμε? Αυτό να πάρεις! Ψάξε να το βρεις όπως το θέλεις ή κάνε υπομονή και μάζευε χρήματα μέχρι να εμφανιστεί κάποιο αξιόλογο και να έχεις τη δυνατότητα να το χτυπήσεις.

Αν δεν το πάρεις και αγοράσεις κάτι άλλο σε λίγο καιρό πάλι Τ μαχ θα ψάχνεις. Πάρτο να σου φύγει η καούρα μέχρι να σου κάτσει κάποιο άλλο.

Υπάρχουν μερικοί με σκούτερ αλλά δε γράφουν για να μη τους σταμπάρουμε. Και εσύ αν πάρεις Τ και μείνεις στο φόρουμ, θα περάσεις δύσκολες στιγμές (αρκει να έχεις χιούμορ).

Sent from me using a computer.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Στον τίτλο ήθελες να γράψεις "αγορά scooter.."?

Εκείνο το Λολάκι πάντως δεν μπόρεσα να το αποκωδικοποιήσω και με τρώει η περιέργεια!
    Sent from me using a computer.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι να παρω;
    από adam_tsouk στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2007, 19:43
  2. Τι να παρω ? GSXR 750 ή GSXR 1000
    από anco στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2006, 17:42
  3. Τι να πάρω άραγες;;;;;;;;;
    από arxaios στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2006, 21:13
  4. Τί να πάρω... τί να πάρω...
    από micmic στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 29
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2005, 11:11
  5. Αγορά 250 - Τι να πάρω ρε παιδιά?
    από johnpan στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2004, 19:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ