View Full Version : Το ΔΣ του Συλλόγου Απανταχού Καστανιτσιωτών – Η Τοπική Κοινότητα
MG-KTiNoS
26/03/2015, 23:17
http://astrosnews.gr/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CF%8E%CE%BD-%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%AD%CF%87%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%83%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%AD%CF%84/
:cool:
bikerted
26/03/2015, 23:25
Δεν κατσανε στο μαγαζι του ε???:a014:
amyroukai
26/03/2015, 23:27
Ναι, και; Ποπκορνακι και χαρακα να δουμε ποιος την εχει μεγαλυτερη;
Ετσι για την ιστορια, η εικονα της πλατειας ουτε εμενα μου αρεσει, αλλο αν βγαινει ωραια στις φωτο του κλαμπ σαντουιτς. Η νοοτροπια "εφερα λεφτα στο χωριο και δικαιουμαι να κανω οτι γουσταρω" επισης δεν μ'αρεσει. Τεσπα... ποπκορνακι...
MG-KTiNoS
26/03/2015, 23:31
Ετσι για την ιστορια, η εικονα της πλατειας ουτε εμενα μου αρεσει, αλλο αν βγαινει ωραια στις φωτο του κλαμπ σαντουιτς. Η νοοτροπια "εφερα λεφτα στο χωριο και δικαιουμαι να κανω οτι γουσταρω" επισης δεν μ'αρεσει. Τεσπα... ποπκορνακι...
Ότι γουστάρω... Υπερβολές... Δε του γκάστρωσαν και τη γήδα...
:lol:
taisteal
26/03/2015, 23:36
Πανελληνια θα το κανανε το χωριο οι μηχανοβιοι
:lol::lol:
bikerted
26/03/2015, 23:37
Εχμμ.... Οταν τα καναμε εμεις???
Ξανα :a014: και:beer:
amyroukai
26/03/2015, 23:40
Ότι γουστάρω... Υπερβολές... Δε του γκάστρωσαν και τη γήδα...
Σιγουρα, ουτε διαλυθηκε το χωριο με εναν διωρο καφε, η ιστορια ειναι να'χαμε να λεγαμε.
Ουτε και θα εχανε η βενετια βελονι αν σε ενα κατ'ομολογιαν τους αδειο χωρΓιο αφηναν τα μοτορΓια λιγο παρακατ' ομως...
Πάντως χωρίς πλάκα ακριβώς από κάτω από αυτή τη μικρή πλατεία έχει μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ άπλα που μπορούν να παρκάρουν ίσαμε και 100 μηχανές (ιδανικό και για προορισμός ετήσιας ;) ). Απλά πρέπει μετά να περπατήσεις λίγη ανηφόρα μέχρι να φτάσεις στην μικρή πλατεία που πάρκαραν αυτοί. Δε θα τους έπεφτε ο λώκος πάντως. Προσωπικά έτσι ακριβώς έκανα το 12 σε μια επίσκεψη μου εκεί και μου δώθηκε και η ευκαιρία να περπατήσω και στα ωραία γραφικά καλντερίμια του χωριού.
amyroukai
26/03/2015, 23:55
Εχμμ.... Οταν τα καναμε εμεις???
Ξανα :a014: και:beer:
Αγαπη, τσακωθηκαμε εμεις ποτε με χωριανους;
Η σκασαμε πενηντα νοματαιοι (τυχαιο το νουμερο) σε χωριο ετσι, πλην ετησιας; Δεν τα καναμε... η γερασα και ξεχασα, οποτε συγγνωμη προκαταβολικα.
MG-KTiNoS
27/03/2015, 00:02
Αγαπη, τσακωθηκαμε εμεις ποτε με χωριανους;
Η σκασαμε πενηντα νοματαιοι (τυχαιο το νουμερο) σε χωριο ετσι, πλην ετησιας; Δεν τα καναμε... η γερασα και ξεχασα, οποτε συγγνωμη προκαταβολικα.
Για την ιστορία ούτε αυτοί τσακώθηκαν. Πήγαν πέρασαν καλά (τ ακούμπησαν) δεν είχαν κανένα πρόβλημα με κανέναν και μετά.... Τσσσσσσσααααααακ είδαν αυτό το άρθρο.
Για την ιστορία πρέπει να ήταν πάνω από 40 μηχανάκια και 50 νοματαίοι.
Έκατσαν και 2 ώρες περίπου εκεί.
Θες τη γνώμη μου?
Ο "πρόεδρος" υπερβάλει και μεταξύ μας τον ξέρω τον τύπου του ανθρώπου
Τοπικιστής , "Οικολόγος" και ξερόλας.
Λογικό να μη ξαναπάνε...
Δεν θέλεις τουρισμό σου λέει ?
Κανένα πρόβλημα, πάμε δίπλα που θέλουν.
υγ
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν μάθω για ΜΚΟ και εθελοντές.
Μα καθόλου όμως
:D
yg 2
Δεν ξέρω αν πρόσεξες αυτό που λέει ότι από δω και πέρα έχει το λόγο η αστυνομία και ο δήμος...
Καλό ε?
Ελάτε εδώ να σας γράψω!
Ε ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ ΘΑ ΡΘΩ !!!
amyroukai
27/03/2015, 00:09
Γλυκιε μου, ξαναλεω, στο ειπε και ο ιτσιγκο. Το πληρωνω, σας χεζω και επειδη πληρωσα μαζεψτε τα κοπρανα χαμογελωντας δεν μου αρεσει.
Ναι ειναι υπερβολικος ο αρθρογραφος και ο δουσου του πολιτιστικου.
Ναι ειστε κακομαθημενοι αθηναιοι και οχι μονον και δεν παρκαρατε εκει που δεν θα ενοχλειτο ουδεις και θα χαζευατε και εσεις την ομορφη πλατεια.
Απο εκει και περα δεν εχω αλλο τι να πω...
MG-KTiNoS
27/03/2015, 00:18
Να σου πω πως το κωλοχώρι του ήταν έρημο οπότε δεν κατάλαβα ποιούς ενόχλησαν?
Αλλά όπως και να χει το θέμα παραμένει...
Εγώ δεν πάω εκεί γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω με χαζούς που μου στέλνουν αστυνομίες
:p
amyroukai
27/03/2015, 00:25
Να σου πω πως το κωλοχώρι του ήταν έρημο οπότε δεν κατάλαβα ποιούς ενόχλησαν?
Αλλά όπως και να χει το θέμα παραμένει...
Εγώ δεν πάω εκεί γιατί δεν έχω καμία διάθεση να μπλέκω με χαζούς που μου στέλνουν αστυνομίες
ε καλα, δεν εστειλαν. μην λες οτι να'ναι.
Και σε τελικη αναλυση ξαναπας και δεν παρκαρεις μεσα στα τραπεζια του αριστερου καταστηματος η μεσα στο υποστεγο-βιτρινα του δεξιου, λεμε τωρα. Ετσι απο σεβασμο στον χωρο που σε φιλοξενει. Και δεν πας στο μαγαζι του κυριου"φιλοξενου" αρθρογραφου και πες μας να μην παμε ουτε εμεις.
MG-KTiNoS
27/03/2015, 00:32
Είπε ο πρόεδρας...
-Το λόγο πια έχει και ο Δήμος και η Αστυνομία .....
και μια και οι βαραντέροι ΤΔΜάδες κλπ κλπ δεν θα ξαναπάνε θα περιμένουν έναν μαλάκα σαν κι εμένα...
(πρωτότυπο ε?)
και θα του τη φορέεεεσουν !!! !
-Όχι ευχαριστώ!
Ωραία η τσακονιά δε λέω αλλά και η Ηπειρός μια χαρά είναι...
Πάντως εγώ αν έβλεπα ταξιδιώτες μέσα στην βροχή να καταφθάνουν
στο ''χωριό'' μου ακόμα και μέσα στο δημαρχείο θα τους επέτρεπα να
παρκάρουν, για ν' αλλάξουν και θα τους έλεγα και μπράβο ...........................
Έπαιξε μπινιά στο τρέφεν. Ήρθαν οι ξεν'κρυφτε τα πορτοφόλια σας, κλειδώστε τις κόρες σας. Είναι πολλά χωριά που ερημώνουν. Άμα στραβώνουν οι ντόπιοι, έχει και αλλού πλατείες.
Που είναι η Ε.Ο.Μ να πάρει θέση για το τρεφφεν αυτό; :cry:
Cpt. Haddock
27/03/2015, 07:59
amyroukai
27/03/2015, 07:59
Αυτά παθαίνεις αν κάνεις τρέφφεν (ή μάλλον κάφφεν από ότι φαίνεται) χωρίς να έχεις το λάβαρο και την συναίνεση του γ.γ.
Περα απο την πλακα,ο δημαρχος δεν το εχει το επικοινωνιακο κομματι.
Αν ηθελε να θιξει τα κακως κειμενα,διαλεξε εντελως λαθος τροπο.
Το μονο που μπορει να καταφερει ειναι η απομονωση του τοπου του.
πυξιδας990
27/03/2015, 08:08
Είπε ο πρόεδρας...
-Το λόγο πια έχει και ο Δήμος και η Αστυνομία .....
και μια και οι βαραντέροι ΤΔΜάδες κλπ κλπ δεν θα ξαναπάνε θα περιμένουν έναν μαλάκα σαν κι εμένα...
(πρωτότυπο ε?)
και θα του τη φορέεεεσουν !!! !
-Όχι ευχαριστώ!
Ωραία η τσακονιά δε λέω αλλά και η Ηπειρός μια χαρά είναι...
λιγα με την τσακωνια ρε:evil:.
στο θεμα υπαρχει παρασκηνιο.
amyroukai
27/03/2015, 08:19
Καλά μλκιες λέει, έχω βγάλει 2/3 ημερήσιες εκεί που χαλλλλαρά γίνονται ΣΚ αν υπάρχει κέφι, όλο βουνό :)
Ε για πες, τι έγινε; Είχε ο πρόεδρος ντουκάτι και σκύλιασε που έσκασαν τα τζαπόνια στο χωριό του; Αυτά τα υπονοούμενα πετάτε συνέχεια εσείς οι μυημένοι και μας αφήνετε στην αγωνία για το τι έγινε ψηλά στην τσακωνία, κάνει και ρίμα.
Κλαιν- μαιν … βλαχοδημαρχοι που νομίζουν ότι είναι στο Μονακο , τοπική κουτοπονηριά , «παραδοσιακοί οικισμοί» με επιδότηση και γεμάτοι αυθαίρετα και αυθαιρεσία που πρέπει να τους πληρώνουμε Βενετία …
Αχταρμας όλα …μηχανες , 4Χ4, τουριστες , αγωνες…..
Αν και λατρεύω τα ορεινά , κυρίως , μέρη της Ελλάδας και όταν έχω την ευκαιρία να τα επισκεφθώ θέλω να καθίσω και να πιώ και να φάω μαζί με τους ντόπιους , δυστυχώς στα περισσότερα μέρη πλέον η κατάσταση είναι έτσι .
Η στρεβλή ιδέα που έχουν για τον τουρισμό και το κέρδος θα καταστρέψει τα πάντα.
Τα παραθαλάσσια έχουν αλλοτριωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες ….
Λιγες φορες ένοιωσα αυθεντικά πράγματα , κυριως από νεους που έχουν εγκαταλείψει την Αθηνα και ξαναγύρισαν στον τόπο τους και έφτιαξαν κάτι με αγάπη…
Σήμερα το απόγευμα φεύγω για ορεινή Καρδίτσα ….
lykourgi
27/03/2015, 09:20
Ετσι για την ιστορια, η εικονα της πλατειας ουτε εμενα μου αρεσει, αλλο αν βγαινει ωραια στις φωτο του κλαμπ σαντουιτς. Η νοοτροπια "εφερα λεφτα στο χωριο και δικαιουμαι να κανω οτι γουσταρω" επισης δεν μ'αρεσει.
Ακριβώς.
Οι πλατείες και οι πεζόδρομοι δεν είναι χώροι παρκαρίσματος. Τόσο στις πόλεις, όσο και στα χωριά.
Και δυστυχώς, το φαινόμενο είναι συνηθισμένο σε μοτο-εκδρομές.
Από την άλλη μεριά βέβαια, πιστεύω πως μια απλή παρατήρηση εκείνη την ώρα θα είχε λύσει το πρόβλημα άμεσα και χωρίς ανάγκη για την όποια συνέχεια.
Το γεγονός ότι δεν έγινε αυτό, αλλά βγαίνει ο τάδε σύλλογος (ή ΔΣ) και το καταδεικνύει στα ΜΜΕ με απειλές αστυνομίας κλπ, σημαίνει πως υπάρχει κάτι από πίσω (βλ. και πυξιδας990).
Αν διαβάσατε τα σχόλια, κάποιος (τακτικός επισκέπτης) γράφει πως όταν κάθονται και τρώνε σε συγκεκριμμένο μαγαζί, υπάρχει πάντα γκρίνια για το πάρκιγκ.......
MG-KTiNoS
27/03/2015, 09:26
Κλαιν- μαιν … βλαχοδημαρχοι που νομίζουν ότι είναι στο Μονακο , τοπική κουτοπονηριά , «παραδοσιακοί οικισμοί» με επιδότηση και γεμάτοι αυθαίρετα και αυθαιρεσία που πρέπει να τους πληρώνουμε Βενετία …
Αχταρμας όλα …μηχανες , 4Χ4, τουριστες , αγωνες…..
Αν και λατρεύω τα ορεινά , κυρίως , μέρη της Ελλάδας και όταν έχω την ευκαιρία να τα επισκεφθώ θέλω να καθίσω και να πιώ και να φάω μαζί με τους ντόπιους , δυστυχώς στα περισσότερα μέρη πλέον η κατάσταση είναι έτσι .
Η στρεβλή ιδέα που έχουν για τον τουρισμό και το κέρδος θα καταστρέψει τα πάντα.
Τα παραθαλάσσια έχουν αλλοτριωθεί τις προηγούμενες δεκαετίες ….
Λιγες φορες ένοιωσα αυθεντικά πράγματα , κυριως από νεους που έχουν εγκαταλείψει την Αθηνα και ξαναγύρισαν στον τόπο τους και έφτιαξαν κάτι με αγάπη…
Σήμερα το απόγευμα φεύγω για ορεινή Καρδίτσα ….
+1
και καλά να περάσεις
pipe_smoker
27/03/2015, 09:27
Με το μπαρδόνε, αλλά λέτε μ@λ@κίες.
Εγώ συμφωνώ 100% με τον πρόεδρα του χωριού!
περισσότεροι από 50 μοτοσικλετιστές μέλη των Varadero Club και TDM Hellas Club από την Αθήνα........ Αίσχος και ντροπή
Δυστυχώς είναι νοοτροπίες και πρακτικές μιας εποχής που πρέπει τελεσίδικα να αφήσουμε πίσω μας .
Άντε μπράβο! :tooth:
Cpt. Haddock
27/03/2015, 09:30
Ποτε θα κανει εκδρομη το gsx club? :smokin:
παντου τα ιδια!Τι θα γινει δηλ αν παρκαρουν στην πλατεια;:look:
Ενώ αν πηγαίναμε εμείς - Οι Καστάνιτσα ένα τσιγάρο δρόμος - δεν θα έτρεχε κάστανο με τα διακριτικά παπιά :D .
pipe_smoker
27/03/2015, 09:38
Ποτε θα κανει εκδρομη το gsx club? :smokin:
Τα gsx ταξιδεύουν μόνα τους.
Αν βάλεις 5-6 μαζί θα τρίζουν οι Εθνικές λέμεεεεεε:lol:
πάντως είτε σας αρεσει είτε δε σας αρέσει ο Δήμαρχος (δε ξέρω ποιος είναι) έχει δίκιο. Ούννοι και Βησιγότθοι τίγκα στα αξεσουάρ της touratech δεν τους απασχολεί διόλου εάν αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουν τις Κυριακές στα Ορεινά χωριά ανα την Νότια Ελλάδα. (Ακτίνα δράσης των Αθηναίων)
Brutale in your face εμφανίζεις με ξετάπωτες ακράποβιτς, τίγκα στo Robocop βηματισμό. Ήρθα μάγκες. και επειδή έχει φοβηθεί και το μάτι το τελευταίο καιρό και επειδή τα αξεσουάρ μου κοστίζουν κανα 3 χιλιάρικα, θα το παρκάρω μέσα στο σπίτι του ντόπιου.
Επειδή αφήνουν ένα 20άρικο ο καθένας περιμένουν τους τοπικούς δούλους να προσκυνήσουν.
παράταιρες εικόνες, κιτς θέαμα από κάποιους ευτραφείς Αθηναίους που το μόνο που πραγματικά τους νοιάζει είναι γιατί δεν μπορούν επιτέλους να ξήσουν μασπιέ ή να πάνε λίγο πιο γρήγορα, με τις καινούργιες ohlins που έβαλαν και ας μην το παραδέχονται. πάνε μια Κυριακή στη τοπική ταβέρνα να περιδρομιάσουν, με αμφιβόλου προελεύσεως κρέατα, για να δώσουν φωτογραφίες στα τοπικά φόρουμ σαν να είναι το κυνήγι που έπιασαν με τα ίδια τους τα χέρια
λες και το 20άρικο που δίνουμε το μοιράζουμε εξίσου σε όλους όσους μας ανέχονται. Οκ ας πεταχτεί κάποιος τώρα να μας πει ότι ο ταβερνιάρης θα κουνήσει τη τοπική οικονομία με αυτά τα 20άρικα που μάζεψε
οι 4χ4 ομάδες τίγκα στα φτιαγμένα για τρέιλ LC, Grand vittara, Cherockee, αλωνίζουν ότι χωράφι βρουν μπροστά τους (ιδιόκτητο ή μη – μέσα σε δρυμό ή μη), ψάχνοντας για «δυσκολίες», ώστε να τεστάρουν το νεό LCD διαφορικό, για να ανεβάσουν στο youtube βιντεάκια αδερφικής και συντροφικής θαλπωρής και επικοινωνίας, με λίγα ψεύτικα δάκρυα συγκίνησης για τα όμορφα, απλά πράγματα της ζωής που μέσα στη κρίση μπορούμε ακόμα να απολαμβάνουμε. (συνολική αξία ογκόλιθου 4χ4 έξω από τη ταβέρνα 80χλδ ευρώ. αξία εικόνας στο τοπικό πληθυσμό priceless).
«αδερφέ χάρηκα πάρα πολύ που σε γνώρισα και ήρθαμε κοντά και ανταλλάξαμε 2 κουβέντες μέσα σε αυτό το καταπληκτικό τοπίο που μας φέρνει πιο κοντά. ελπίζω να τα πούμε πάλι σε 4 μήνες που είναι η μεγάλη βόλτα. Αυτά είναι τα όμορφα της ζωής …… ααααααα»
και να οκ θύματα του καταναλωτισμού κάπου πρέπει να ξεδώσουμε. οκ να ξεδώσουμε όχι όμως να μας κακοφαίνεται όταν τόλμησαν να γκρινιάξουν οι τοπικοί
ναι και εγώ τέτοιος ήμουν / είμαι. δε με βγάζω απ’ έξω
Αυτά παθαίνεις αν κάνεις τρέφφεν (ή μάλλον κάφφεν από ότι φαίνεται) χωρίς να έχεις το λάβαρο και την συναίνεση του γ.γ.
Essen κάνεις .....
πιο σωστο...
πάντως είτε σας αρεσει είτε δε σας αρέσει ο Δήμαρχος (δε ξέρω ποιος είναι) έχει δίκιο. Ούννοι και Βησιγότθοι τίγκα στα αξεσουάρ της touratech δεν τους απασχολεί διόλου εάν αρέσει το θέαμα που παρουσιάζουν τις Κυριακές στα Ορεινά χωριά ανα την Νότια Ελλάδα. (Ακτίνα δράσης των Αθηναίων)
Brutale in your face εμφανίζεις με ξετάπωτες ακράποβιτς, τίγκα στo Robocop βηματισμό. Ήρθα μάγκες. και επειδή έχει φοβηθεί και το μάτι το τελευταίο καιρό και επειδή τα αξεσουάρ μου κοστίζουν κανα 3 χιλιάρικα, θα το παρκάρω μέσα στο σπίτι του ντόπιου.
....και να οκ θύματα του καταναλωτισμού κάπου πρέπει να ξεδώσουμε. οκ να ξεδώσουμε όχι όμως να μας κακοφαίνεται όταν τόλμησαν να γκρινιάξουν οι τοπικοί
Το αυτο...
ενα δικιο το εχει ο πρεοδρας...
Θα μπορουσαν ολοι να παρκαρουν στην κατω πλατεια...
250 χλμ εκανες ρε μπρουκλη...κουνα και τον κ@#ο σου 30 μετρα να περπατησεις...
Ασε που και μονο οτι καβαλουσαν TDθαθελαναμουνV & Vara ειναι παραπτωμα απο μονο του...
Πάντως εγώ αν έβλεπα ταξιδιώτες μέσα στην βροχή να καταφθάνουν
στο ''χωριό'' μου ακόμα και μέσα στο δημαρχείο θα τους επέτρεπα να
παρκάρουν, για ν' αλλάξουν και θα τους έλεγα και μπράβο ...........................
Που ρε....στην ερημο στην αραπια...
:rotflmao::lol:
πυξιδας990
27/03/2015, 10:06
λοιπον.
το 99% των μοτοσυκλετων εκει πανω πανε σε συγκεκριμενο μαγαζι.
γιατι πανε αραγε?
γιατι το παιδι που το εχει
1.εχει παρει αρκετες φορες μερος σε event με το vstrom
2.εχει μαζεψει αρκετο κοσμο απο το βουνο που ειχε προβλημα με το μηχανακι του-κοινως φορτωμα στον αγροτη
3.ειναι εκει σχεδον μονιμα,οχι εποχικος
και αλλα παρομοια.
τους συναδελφους τους τους χαλαει και τσιγκλανε τους τοπικους.
απο εκει ξεκινανε ολα.
αυτο το ξερει και ο ιδιος.
η πλατεια μια σταλια ειναι.
και γινεται μια σταλιτσα το καλοκαιρι που βγαζουν και τα τραπεζακια οι εποχικοι.................................
spyrakos35
27/03/2015, 10:09
............
+1300
ξέχασες να πεις για τα πουστριλίκια που πέφτουν ρε μ@λ@κ@.....
pipe_smoker
27/03/2015, 10:11
.....
Νομίζω ότι τα παρουσιάζεις πιο υπερβολικά απ'ότι τα παρουσίασε κι ο δήμαρχος.
Σιγά μην πήγαν να τους μαμήσουν και τα σπίτια.
Δεν έσκασαν μύτη οι Hells Angels να απαιτήσουν γη και ύδωρ. Δυο Club/λέσχες αναφέρει ότι πήγαν σύν τα 4Χ4. Σίγουρα θα υπάρχουν και μαλάκες εκεί μέσα αλλά πότε δεν υπήρχαν και πού δεν υπήρχαν?
Προσωπικά δεν υποστηρίζω τον τουρισμό του στυλ "Καλώς ήρθε το δολλάριο" και με δυο παράδες να κάτσετε να σας απαυτώσουμε.
Αλλά έρχεται κόσμος στον τόπο σου.
Αν θες να συνεχίσει να έρχεται (ΑΝ θες), συμβιβάζεσαι με κάποια πράγματα και μαθαίνεις να φέρνεις βόλτα κάποιες καταστάσεις.
Αν η αντιμετώπισή σου είναι "θα φωνάξω τους πολιτσμάνους να σας μαζέψουν κωλομηχανόβιοι γιατί αφήσατε ροδιές στην πλατεία", ε κάτσε και φάε την προβατίνα σου μαζί με τους συγχωριανούς σου.
Άμα θες να έρχονται μόνο "εκλεΧτοί καλεσμένοι", άλλαξε τόπο, κάνε ψαροταβέρνα στην ακροθαλασσιά να σου έρχονται μόνο οι σκαφάτοι και να τους πουλάς κατεψυγμένη κουτσομούρα 90€ το κιλό.
+1300
ξέχασες να πεις για τα πουστριλίκια που πέφτουν ρε μ@λ@κ@.....
:moutza: :lol:
Καλά τα λέτε όλοι παίδες, για αυτό η αλήθεια συνήθως είναι πάντα κάπου στη μέση.
Όλοι χωρούν αν υπάρχει στοιχειώδης λογική, παιδεία και καλή διάθεση σε αυτή τη χώρα.
......
Spyro εχεις ενα δικιο σε αυτά που λες .
Όμως , δυστυχώς , η συμπεριφορά των ντόπιων δεν αλλάζει ανάλογα αν ο άλλος είναι καγκουρας ή όχι ,ξιπασμένος ή όχι.
Μαλιστα , οσο ποιο πολλα λεφτα δειχνει να εχει ο «επισκεπτης» , τοσο ποιο πολύ λιγαει η μέση , αυξάνεται η έκκριση σάλιού για γλυψιμο και η προθυμία να παρκάρει την μερτσεντε ακόμη και μέσα στο σαλονι…
Επειδή αφήνουν ένα 20άρικο ο καθένας περιμένουν τους τοπικούς δούλους να προσκυνήσουν.
.....
+1 κι από μένα... Διότι είναι χρήσιμη και δέουσα η αυτοκριτική...
Σαφώς βέβαια και μία ταμπέλα κατεύθυνσης στον χώρο στάθμευσης ίσως να είχε λύσει το πρόβλημα προ πολλού,
ωστόσο η περίπτωση είναι φωτογραφικά η ίδια κάθε "καλό" σαββατοκύριακο με όλους εμάς τους αντβέντσουρους τύπους
που κατακλύζουμε τα ορεινά χωριουδάκια μαρσάροντας, παρκάροντας όπου νάναι,
και φωνάζοντας δυνατά προκαλώντας σύγχιση σε χωριουδάκια που από τη φύση τους είναι ήσυχα...
Προφανώς όμως ο δημαρχάρας δεν βρήκε τρόπο να το επικοινωνήσει πιο όμορφα και πιο σωστά...
ΥΓ. Στο συγκεκριμένο μέρος έχει φανταστική πορτοκαλόπιτα...:a32:
Cpt. Haddock
27/03/2015, 10:28
Συμφεροντα πιθανως θα παιζουν, αλλωστε ειναι η πηγη του 90% των καταγγελιων στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια). Απο την αλλη, συντασομαι με τον Σπυρο, το εχουμε κανει κι εμεις αρκετες φορες. Και ειναι λαθος. Στην τελικη, μια προσυνεννοηση δε βλαπτει, ενα τηλεφωνο στον παρεδρο "θα ειμαστε 60 μηχανες το Σαββατο, που μπορουμε να παρκαρουμε να μην ενοχλουμε;"
Το εχουμε κανει στις ετησιες αρκετες φορες.
Ασχετως συμφεροντων ή τροπου του δημαρχου, ειλικρινα, σας αρεσει αυτη η εικονα:
333099
Συμφεροντα πιθανως θα παιζουν, αλλωστε ειναι η πηγη του 90% των καταγγελιων στην Ελλαδα (ειδικα στην επαρχια). Απο την αλλη, συντασομαι με τον Σπυρο, το εχουμε κανει κι εμεις αρκετες φορες. Και ειναι λαθος. Στην τελικη, μια προσυνεννοηση δε βλαπτει, ενα τηλεφωνο στον παρεδρο "θα ειμαστε 60 μηχανες το Σαββατο, που μπορουμε να παρκαρουμε να μην ενοχλουμε;"
Το εχουμε κανει στις ετησιες αρκετες φορες.
Ασχετως συμφεροντων ή τροπου του δημαρχου, ειλικρινα, σας αρεσει αυτη η εικονα:
333099
Όχι .. δεν μου αρεσει …
Αλλα ρε Cap10 αφου το ξερεις το παιχνιδι…
Το σημαντικοτερο ρολο για το που θα παρκαρουν πολλες μηχανες , παίζει που θα παρκαρει η ΠΡΩΤΗ.
Υπεύθυνοι γι αυτό είναι οι κεφαλές του γκρουπ .
Δεν ξερω πως είναι το συγκεκριμένο μέρος (βλέπω μια πλατεία με κλειστά(?) μαγαζιά ) δεν ξερω τι φασαρία κάναν και τι ωρα πηγαν , αλλα όπως και να εχει , πολλες μηχανές σε μικρά χωριά θα πρέπει πρώτα να υπάρχει μι συνεννόηση .τουλάχιστον απολυτος σεβασμος , ρολαρισμα ή ακόμα και σβησιμο κινητήρα μέσα στο χωριό.
zannisvel
27/03/2015, 10:39
Η συζητηση συνεχιζεται και στα σχολια με τον Πρόεδρο Καστανιτσας να γραφει σεντονια.
Προσωπικα νομιζω οτι η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση.
Cpt. Haddock
27/03/2015, 10:40
Συμφωνουμε, αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση δεν μιλαμε για 10 μηχανες που βρεθηκαν στο περιπτερο και ειπαν παμε μια βολτα (btw δε θυμαμαι ποτε το εκανα αυτο τελευταια φορα.... :( ), αλλα για εκδρομη του Βαρκαδερο κλουμπ, οργανωμενη απο μερες με αρχηγο σκουπα κλπ. Δεν παιζει το "ωραια ειναι εδω ας αραξουμε"
Τεσπα. Μακρια απο τετοιους βαρκαδερο κλαμπ κλπ :lol:
zannisvel
27/03/2015, 10:51
Ωραια και ευγενικη απαντηση εδωσε και ο ταμιας του TDM Hellas.
[...]Σήμερα το απόγευμα φεύγω για ορεινή Καρδίτσα ….
Λίμνη Στεφανιάδα. Μόνο να 'χεις ψιλά, 1€ το φραπεδάκι! Φρέδα κλπ μην περιμενεις!:lol:
Καλό δρόμο.
dimmie_72
27/03/2015, 11:43
γατάκια TDMάδες... :p
333101
Τι;
Ειχε συναντηση η Αγετ Ηρακλης και βγαλατε τις μπετονιερες;:D
MG-KTiNoS
27/03/2015, 12:01
Τεσπα. Μακρια απο τετοιους βαρκαδερο κλαμπ κλπ :lol:
Μια χαρά είναι οι άνθρωποι και χαρά κάνουν τις βόλτες τους και περνά καλά.
(και μη λες σαχλαμάρες)
Νομίζω ακόμα ότι μια και ξέρω πολλούς απ αυτούς ότι αν κάποιος τους είχε πει να παρουν τα μηχανάκια
λίγο πιο πέρα δεν θα είχαν πρόβλημα.
και κάτι ακόμα
Την επαρχία την ξέρω μια χαρά.
Πως είπανε ότι παρκάρουν?
Εδώ είναι το χωρΓιό μου κι ότι θέλω κάνω....????
Λίμνη Στεφανιάδα. Μόνο να 'χεις ψιλά, 1€ το φραπεδάκι! Φρέδα κλπ μην περιμενεις!:lol:
Καλό δρόμο.
ωραια μέρη !!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131617)
τωρα θα παμε αλλου και με αυτοκινητο......αλλα θα φαμε πολλή λασπη!!! (site survey για την επομενη) ;)
el-Gatto
27/03/2015, 12:15
Ο Πάρνωνας είναι υπέροχος.
Μετά την πρώτη επίσκεψή μου -αρκετά χρόνια πρίν- ,εντυπωσιάστηκα απο τις ομορφιές του ,κ προσπαθώ να τον επισκέπτομαι 2-3 φορές τον χρόνο ,κυρίως με τουλάχιστον 2ήμερη παραμονή.
Χωρίς να είχα την τύχη να βρεθώ σε καμιά απο τις προαναφερθείσες μοτο-βόλτες ,οι οποίες έδωσαν αφορμή για το άχαρο θέμα που προέκυψε ,νιώθω την ανάγκη να πω κάποια πράγματα.
Στην Καστάνιτσα έχω βρεθεί αρκετές φορές.
Είναι ενα πανέμορφο χωριό ,σχεδόν στο πουθενά ,κ διασχίζεις πανέμορφη άγρια βουνίσια ομορφιά για να φτάσεις απο την μιά μεριά του ,κ ονειρικό βγαλμένο απο παραμύθια Καστανόδασος απο την άλλη πλευρά.
Εχω βρεθεί εκεί ,και με λιγοστή παρέα (2 μηχανές-4άτομα) ,κ με μεσαίου αριθμού χωμάτινη παρέα (10 μηχανές) ,κ με πολύ μεγάλη (3ο Οδοιπορικό Λεωνιδίου) ,όπου βρέθηκαν σταδιακά στην πλατεία του χωριού -μέσα σε 1-1,5 ώρα- πάνω απο 150 μοτοσυκλέτες ,μια κι εκεί ήταν 1 απο τα Tseck-Points του οδοιπορικού.
ΠΟΤΕ & ΚΑΝΕΝΑΣ ντόπιος δεν μας δημιούργησε ούτε καν την υποψία ,οτι κακώς βρεθήκαμε ή παρκάραμε στην πλατεία.
Βέβαια ,αναλόγως του αριθμού των μοτό ,κι επειδή πάντα σεβόμαστε τους τόπους που βρισκόμαστε ,προσπαθήσαμε να τις βάλουμε όσο πιό στην άνω άκρη της πλατείας κι όσο πιό μαζεμένες γινόταν.
Και πάντα -τουλάχιστον εγω προσωπικά- ρωτούσα τους ιδιοκτήτες των μαγαζιών αν ενοχλούμε -για να τις πάρουμε- κ οι απαντήσεις ήταν πάντα αρνητικές κ με χαμόγελο.
Συνήθως καθόμαστε για φαγητό στην ταβέρνα του Δημήτρη Αντωνίου ,επειδή είναι φίλος μοτοσυκλετιστής ,καλό παιδί ,φιλότιμος ,με διάθεση για βοήθεια σε όποιον την έχει χρειαστεί ,πολύ καλό φαγητό ,κ άψογη εξυπηρέτηση.
Πιστεύω ότι ,οι πολύ καλές δημόσιες σχέσεις του συγκεκριμένου ατόμου--επαγγελματία ,είναι κ ο σημαντικότερος λόγος προβολής του χωριού στα μοτοσυκλετιστικά δρώμενα ,άρα κ η αφορμή επίσκεψης απο γκρούπς μοτοσυκλετιστών.
Παρ'όλα αυτά ,επειδή έχω υπάρξει στο παρελθόν επαγγελματίας του χωρου εστίασης ,έχω φροντίσει να κάτσουμε κ στα διπλανά μαγαζιά ,όσες φορές θέλαμε μόνο καφέ ή κάποιο γρήγορο σνάκ ,για λόγους προφανείς.
Επίσης ,έχει τύχει να μοιραστούμε ,σε 2 μαγαζιά ,κάποιοι για φαγητό κ κάποιοι μόνο για καφέ.
Οπως και να'χει ,ποτέ δεν ένιωσα ανεπιθύμητος στην Καστάνιτσα.
Ούτε εγώ ούτε η μοτοσυκλέτα μου.
Και πάντα δείχνω σεβασμό στους τόπους που είμαι επισκέπτης ,κ νουθετώ κ όποιον παρεκλίνει ,κι ας φαίνομαι "περίεργος & κακός" στην παρέα.
Σημειώνω όμως κάτι για μοτοσυκλετιστές κ μή.
Οταν πηγαίνω βόλτα με την μοτοσυκλέτα μου ,στην στάση μου για καφέ ή φαγητό ,γουστάρω να την βλέπω ,έστω κ απο απόσταση.
Και πιστεύω ότι αυτό ισχύει για τους περισσότερους κ για διάφορους λόγους.
Επίσης ,πρέπει να είναι κατανοητό οτι ,υπάρχει μια πρακτική δυκολία στο να παρκάρεις 500 μετρα μακριά ,κ να κουβαλάς κράνη μπαλασκες τανκ μπαγκς ,κι όλα αυτά ντυμένος σαν ρόμποκοπ ,άρα κ με επιπλέον δυσκολία στην κίνηση.
Χώρια που ,αν όλα αυτά τα απαραίτητα μοτο-αξεσουάρς ,θα πρέπει να τα τοποθετήσεις στα τραπεζοκαθίσματα του μαγαζιού που θα κάτσεις ,θα πιάσουν χώρο για άλλα τόσα άτομα.
Κάτι που δεν συμφέρει τους επαγγελματίες εστίασης.
Επίσης ,επειδή οι επισκέψεις μας στη Καστάνιτσα (αλλά κ αλλου) γίνονται σχεδόν πάντα σε "νεκρές περιόδους" ,ουδέποτε ένιωσα οτι ενοχλήσαμε με την παρουσία μας κάποιον ,κάπου.
Το αντίθετο ,ένιωσα ευπρόσδεκτη την όποια επισκεπτική "φασαρία ή αναστάτωση" δημιουργήσαμε για λίγες ώρες ,σπάζοντας για λίγο την ηρεμία για κάποιους ή την ερημιά για κάποιους άλλους ,του συγκεκριμένου χωριού.
Αν λοιπόν οι Καστανιτσιώτες δεν επιθυμούν την πρόσβαση οχημάτων στην πλατεία ,μπορούν να κλείσουν την ανηφορική οδό εισόδου σε αυτήν με κάποια μπάρα ή αλυσίδα που να ανοίγει εύκολα ,αλλά μόνο για οχήματα τροφοδοσίας ,κ να απαγορεύσουν με αυτόν τον τρόπο την πρόσβαση γενικά των οχημάτων εκεί.
Γνωρίζοντάς το λοιπόν μετά αυτό ,εγώ σαν επισκέπτης ,θα επιλέξω να κάνω την στάση μου για φαγητό ή καφέ σε κάποιο άλλο χωριό ,σε κάποιο άλλο κατάστημα ,το οποίο θα μου προσφέρει τις προδιαγραφές που νιώθω οτι χρειάζομαι για να ευχαριστηθώ την στάση με την παρέα μου.
Θεωρώ οτι η αντίδραση των προυχόντων του χωριού ήταν ,εκτός απο υπερβολική κ άδικη για τους επισκέπτες μοτοσυκλετιστές ,ταυτόχρονα άστοχη κι επιζήμια για τον τόπο.
Είμαι δε ,σχεδόν σίγουρος ,οτι η αφορμή ,ήταν πιέσεις κ φαγωμάρα λόγω προσωπικών συμφερόντων.
Κάτι που επίσης είναι άδικο για τον δραστήριο επαγγελματία που κάνει κινήσεις για να αυξήσει την επισκεψιμότητα στο χωριό του.
Στην τελική ,οι "ανταγωνιστές" που κάθονται κ πινουν ούζα απλά περιμένοντας(κ καλά κάνουν αφού αυτό γουστάρουν) ,θα έπρεπε να είναι ευχαριστημένοι ακόμα κ με όσους περισέψουν για εκείνους ,αφού δεν έχουν κοπιάσει προσωπικά για να τους φέρουν στα μαγαζιά τους.
Και ο τρόπος για να τους ξαναφέρουν εκεί ,μαζί με άλλους ,θα έπρεπε να είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση κ η όμορφη συμπεριφορά κι όχι οι καταγγελίες.
el-Gatto
27/03/2015, 12:16
Εγώ θα ξαναπεράσω απο την Καστάνιτσα με την πρώτη ευκαιρία κ θα ξαναπάω στην πλατεία .
Θα σφίξω το χέρι του Δημήτρη ,κ θα τον ρωτήσω αν υπάρχει πρόβλημα να παρκάρω την μοτοσυκλέτα μου στην άκρη της πλατείας κ σε σημείο που να ΜΗΝ ενοχλεί.
Αν η απάντηση είναι η ίδια με όλες τις προηγούμενες φορές που βρέθηκα εκεί ,θα κάτσω κ πάλι στο χωριό για όσο χρόνο έχω.
Αν όχι ,θα μιλήσω για λίγο με τον Δημήτρη ,θα καβαλήσω ,κ θα πάω για άλλα...
:wave2:
spyrakos35
27/03/2015, 12:20
ωραια μέρη !!! (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=131617)
τωρα θα παμε αλλου και με αυτοκινητο......αλλα θα φαμε πολλή λασπη!!! (site survey για την επομενη) ;)
Ρε συ..... Δε Μπιστευω να το εφαγες εσυ το τζιπ του Μακ;
Μπορείτε να πάτε και Κοσμά ή Πλάτανο, για να μην πω για την - ούμπερ άλλες - διαχρονική επιλογή του Άστρους :D .
Ρε συ..... Δε Μπιστευω να το εφαγες εσυ το τζιπ του Μακ;
τι να τα κανω τα τζιπΣ και τα τεσσεραεπιτεσσερα ..... χοντα-αντβεντουρ-τουρατεκ-σιφουνας-λΕμΕ..:lol:
333104
τι να τα κανω τα τζιπΣ και τα τεσσεραεπιτεσσερα ..... χοντα-αντβεντουρ-τουρατεκ-σιφουνας-λΕμΕ..:lol:
333104
Ωρε φιλεεεεεε!!!!!!!
Αυτο σκαρφαλωνει και στο ταβανι!!!!!!!!!!!!
:tooth:
Αααχχχ έγινα σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή για να τη δω.
Ωρε φιλεεεεεε!!!!!!!
Αυτο σκαρφαλωνει και στο ταβανι!!!!!!!!!!!!
:tooth:
Αααχχχ έγινα σαν το κοριτσάκι του εξορκιστή για να τη δω.
upsidedown λΕμΕ ..Μαρτζοκια 50ρια...:bawl:
Φήμες λένε πως σχηματίστηκε ειδική ομάδα στο χωριό για την πρόληψη τέτοιων φαινομένων.
333105
upsidedown λΕμΕ ..Μαρτζοκια 50ρια...:bawl:
Μπορω να σου δωσω τον "βασιλια" που αποδεδειγμενα ειναι εντουρομηχανη.............:cry:
amyroukai
27/03/2015, 13:59
Μαϊστα. Τωρα που ξερουμε, πρωτον θα παμε, δευτερον δεν θα παρκαρουμε οπου να'ναι, τριτον αφου ξερουν αρκετοι τι ζορια τραβαει με τους λοκαλ κρετινους ο Δημητρης, το λιγοτερο που θα μπορουσαν να κανουν θα ηταν να μην δινουν περισσοτερες αφορμες...
Ο δρομος απο καστανιτσα για αγιο πετρο, ασφαλτος η χωμα;
Ο δρομος απο καστανιτσα για αγιο πετρο, ασφαλτος η χωμα;
Ερμαφρόδιτη κατάσταση, πατημένη άσφαλτο θα το έλεγα -70ς τσιμέντο με λακούβα. Θα βρω φωτό για δείγμα :D
MG-KTiNoS
27/03/2015, 14:07
"Ως ταμίας και μέλος του Δ/Σ της λέσχης TDM HELLAS,δε θα μπορούσα να μην καταθέσω κι εγώ τη δική μου θέση επί του θέματος.
Πρώτα από όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την τύχη που είχατε να γεννηθείτε και να κατάγεστε από αυτά τα μέρη,μιας και η Καστάνιτσα είναι σίγουρα ένα από τα ομορφότερα χωριά που έχουμε επισκεφθεί σε όλη την Ελλάδα!
Από εκεί και πέρα Κύριοι,για το θέμα του πάρκινγκ έχετε άδικο!
Όλα τα μαγαζιά ήταν κλειστά,εκτός από εκείνο που μας φιλοξένησε.
Δεν εμφανίστηκε κανένας κάτοικος και ουδείς άλλος παραπονέθηκε ή μας παρότρυνε να αναζητήσουμε το Δημοτικό πάρκινγκ.
Είμαστε άνθρωποι που σεβόμαστε απόλυτα τους γύρω μας και δεν υπήρχε περίπτωση να μην το πράξουμε και ετούτη τη φορά!
Επίσης,αν και ήδη το γνωρίζετε, φτάσαμε υπό βροχή στο χωριό σας.Κάτι που δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο την άφιξη μας,λόγω και της δύσκολης διαδρομής που προηγήθηκε.
Κλείνοντας θα ήθελα να σας επισημάνω μερικά πράγματα.
Μιας και κατάγομαι κι εγώ από την Αρκαδία και μάλιστα από το χωριό Βελημάχι της Γορτυνίας, έχω νιώσει στο πετσί μου τι θα πει ερήμωση σε ένα χωριό.
Πλατεία όμορφη και πέτρινη έχουμε και εμείς και μάλιστα μεγαλύτερη από τη δική σας.Ανθρώπους να την γεμίσουν δεν έχουμε!
Ως εκ τούτου,οφείλω να σας προειδοποιήσω πως αυτή η τόσο επικριτική στάση για «φιλοξενούμενους» , είναι μόνο αρνητική για τον τόπο σας.
Ήρθαμε σε μια νεκρή περίοδο μέσα στο χειμώνα και για μερικές ώρες δώσαμε ζωή στο χωριό σας!
Οι αναρτήσεις μας και οι φωτογραφίες μας για την συγκεκριμένη εκδρομή θα ήταν η καλύτερη διαφήμιση για να προσελκύσετε κι άλλους ανθρώπους, μιας και οι δύο λέσχες που σας επισκέφθηκαν την Κυριακή, είναι από τις πιο οργανωμένες και πολυπληθείς στον χώρο της μοτοσυκλέτας.
Πραγματικά κανείς από εμάς δεν περίμενε τέτοια αντιμετώπιση,αφού έχουμε συνηθίσει να μας υποδέχονται με φιλικούς χαιρετισμούς οι ηλικιωμένοι και με όμορφα χαμόγελα τα μικρά παιδιά σε όποια γωνιά και αν ταξιδέψαμε!
Φαίνεται εκείνοι εκτιμούν το κόπο και τα χιλιόμετρα για να τους προσεγγίσουμε..και γι’αυτό ακριβώς το λόγο είναι και τιμή μας που τους ανταμώνουμε!
Φιλικά,
Αλεξόπουλος Νικόλαος"
Cpt. Haddock
27/03/2015, 14:14
Μονο που την πλατεία δεν την γεμισαν με ανθρωπους αλλα με μηχανες :lol:
Ωραίος, Κύριος θα έλεγα. Anyway, ορίστε το δείγμα που υποσχέθηκα. Είναι από Πλάτανο προς Καστάνιτσα αλλά δυστυχώς δε φαίνεται καλά ο δρόμος.
Γενικά παλεύεται.
333109
Πολύ υπερβολική η ανακοίνωση για το που παρκάρανε οι μηχανές.
Απ'ότι διάβασα ήταν κλειστά τα τριγύρω μαγαζιά και γενικά ήταν ερημιά.
Τι τους πείραξε που για 2 ώρες υπήρχαν μηχανές; έκαναν υλικές ζημιές; πέταξαν σκουπίδια;
Μεγαλύτερης σημασίας είναι η αλλοίωση του τοπίου από τα τζιπάκια του 4χ4 club
amyroukai
27/03/2015, 14:54
προσπαθω να βρω τη ζορικη διαδρομη ως την καστανιτσα... καπου πηρε το ματι μου για καφε στο αρτεμισιο... γουατ δε φακ... απο εθνικη τριπολης πηγαν;
Ότι δεν έπρεπε να μπούνε στη πλατεία δεν έπρεπε ,
( έχω μπει και γω στο παρελθόν δεν βγάζω την ουρά μου απέξω )
αλλά παράλληλα και όλη η ιστορία είναι το μαγαζί του παλικαριού που προαναφέρθηκε ,
και το πως θα του κάνουν ζημιά .
Είναι ένα κλασικό παράδειγμα ελληνικής επαρχίας ,
και του να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα . ;)
Κακώς παίρνει έκταση ...
υγ. και σιγά και τη πλατεία , μην τρελαθούμε . Να κλάσεις στη μια γωνία την ακούει ο άλλος στην απέναντι .:lol:
Καλά η αναφορά του ταμία του ΤουΔουΜου κλουμπ μου θυμίζει λογική παιδιού δημοτικού. Είναι δυνατόν να μη δεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΑΝΑ μέσα στο χωριό καθώς μπαίνεις;;; Πρέπει να πάσχεις από στραβισμό ή να έχεις situational awareness από τα Warp ταχύτητας που κινείται ένα ΤουΔουΜου... ότι τι;; εσύ δεν πρέπει να ενδιαφερθείς από μόνος σου να παρκάρεις κάπου που να μην ενοχλείς; πρέπει να σε πάρουν από το χεράκι και να σε πάνε;
αλήθεια γιατί δεν πάτε ένα treffen μέχρι ένα ελβετικό χωρίο να κάνετε τα ίδια;; :a39:
Ένας λόγος που επίσης δε συμπάθησα τέτοιου τύπου "κλουμπ" και ευτυχώς που δε συμμετείχα ενργά, ήταν το πόσο κολημμένα συμπεριφέρονται γενικά και τις απόψεις ότι το -η επιτομή της φτήνιας και της μετριότητας μηχανή τους- είναι το υπέρτατο εργαλείο
georgezzr600
27/03/2015, 17:00
Δε μπορω να καταλαβω γιατι έχουμε αυτη τη παντελως χαζη νοοτροπία του παρκαρω 20 εκατοστα απο εκει που θα κατσω και θα φαω πιω καφε κλπ....για να βλεπω το εργαλειο μου ειναι η απαντηση του (υπογράφωνοτος της απαντησης) ,γιατι μπορω ειναι η απαντηση του κορυφαιου τραγουδιστη κολλητου μου και γιατι εκει μου εσβησε το αμαξι ειναι η απαντηση του κατοικου μιας μικρης πολης -χωριου κλπ
απο την αλλη πως την ειδαν οι ταβερνιαρηδες...οτι με μια κυριακη την εβδομαδα θα πρεπει να πληρωσω τα ρευματα-δανεια-σουπερ μαρκετ-εφορια-τα φροντηστηρια του παιδιου-τα απορρυπαντικα-τη γκαρσονιερα της γκομενας-την ιδια τη γκομενα -το φροντηστηριο του παιδιου της γκομενας???
ο σεβασμος πρεπει να ειναι αμφιδρομος και απο τ πλευρα του επισκεπτη όπου πηγαινει σε ενα μερος για οποιοιυς λογους θελει και απο της πλευρας του κατοικου που υποτιθεται οτι επιδιωκει τον τουρισμο και την επισκεψισιμότητα...
και οι δυο πλευρες εχουν τα δικια και τα αδικα τους.
AUFGEBRACHT
27/03/2015, 17:33
TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός... Για να ανάψουν και λίγο τα αίματα, από το Varadero Club έχω προσωπική εμπειρία, 6-7 χρόνια πριν, τους θυμάμαι πριν κάποια Κόρινθο που επέμενε ο "αρχηγός" να περάσουν μέσα από την πόλη για να κάνουν σαματά, γύρναγαν στους κεντρικούς δρόμους μαρσάροντας με ξερογκαζιές και κορνάροντας για να γυρίζει ο κόσμος να τους κοιτάει, εννοείται όλοι ξεκράνωτοι σχεδόν, έτυχε κι ήμουν στην ουρά της... παρέλασης και είχα πάθει πολιτισμικό σοκ. Η πλάκα είναι πως δεν ήταν ο δρόος τους μέσα από την πόλη, αλλά ο "αρχηγός" επέμενε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δύσμοιρους πολίτες...
MG-KTiNoS
27/03/2015, 17:52
Καλά η αναφορά του ταμία του ΤουΔουΜου κλουμπ μου θυμίζει λογική παιδιού δημοτικού. Είναι δυνατόν να μη δεις ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΛΑΝΑ μέσα στο χωριό καθώς μπαίνεις;;; Πρέπει να πάσχεις από στραβισμό ή να έχεις situational awareness από τα Warp ταχύτητας που κινείται ένα ΤουΔουΜου... ότι τι;; εσύ δεν πρέπει να ενδιαφερθείς από μόνος σου να παρκάρεις κάπου που να μην ενοχλείς; πρέπει να σε πάρουν από το χεράκι και να σε πάνε;
αλήθεια γιατί δεν πάτε ένα treffen μέχρι ένα ελβετικό χωρίο να κάνετε τα ίδια;; :a39:
Ένας λόγος που επίσης δε συμπάθησα τέτοιου τύπου "κλουμπ" και ευτυχώς που δε συμμετείχα ενργά, ήταν το πόσο κολημμένα συμπεριφέρονται γενικά και τις απόψεις ότι το -η επιτομή της φτήνιας και της μετριότητας μηχανή τους- είναι το υπέρτατο εργαλείο
Εγώ ρε φίλε δε συμπάθησα πότε τους ανθρώπους που κρίνουν τους άλλους....
Γνωρίζεις κάποιον από το κλαμπ και μιλάς?
Και σε τελική ρε φίλε τι σε κόφτει τι κάνει ο άλλος να γουστάρει?
Σου είπα εγώ ποτέ πόσους στιτάδες έχω μαζέψει κομμάτια στην εθνική όλα αυτα τα χρόνια?
Έλος πια με την κριτική. Ο ένας έτσι ο άλλος γιουβέτσι....
Και από που?
Από το μηχανάκι που καβαλάει.
ότι να ναι...
υγ
Ας μάθουν να παρκάρουν οι ιθαγενείς πληθυσμοί
Ας μάθουν να μην ανοίγουν δρόμους όπου γουστάρουν κλπ κλπ
και μετά κοιτάνε πως πάρκαραν οι άλλοι σε μια άδεια πλατεία
ενός άδειου χωριού.
Όσο για την Ελβετία για τόλμα να χτίσεις εκτώς σχεδίου και τα λέμε.
amyroukai
27/03/2015, 17:54
.. ο "αρχηγός" επέμενε να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στους δύσμοιρους πολίτες...
LOL LOL LOL τελικά μερικές κομπλεξικές συμπεριφορές είναι ίδιες, ότι μηχανάκια και να έχει η ομάδα.... :lol:
MG-KTiNoS
27/03/2015, 17:55
TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός...
Γνωρίζεις κάποιον από το ΤΔΜ και το λες αυτό?
Ή απλά έτσι νομίζεις???
(πριν 6 χρόνια δεν ξέρω τι έκανες και με ποιούς εγώ αυτούς που γνωρίζω είναι μια χαρά παιδιά)
MG-KTiNoS
27/03/2015, 17:57
LOL LOL LOL τελικά μερικές κομπλεξικές συμπεριφορές είναι ίδιες, ότι μηχανάκια και να έχει η ομάδα.... :lol:
Εγώ τους βαραντέρους κλαμπ και φόρουμ τους έχω δει αρκετές φορές στην εθνική και ΠΟΤΕ δεν διαπίστωσα κάτι τέτοιο.
Πολλοί αργοί ήταν κάποτε αλλά από ότι έχω δει έχουν βελτιωθεί τα τεέυταία χρόνια που οι πολλοί πήραν άλλα μηχανάκια.
amyroukai
27/03/2015, 17:57
Ή απλά έτσι νομίζεις???
(πριν 6 χρόνια δεν ξέρω τι έκανες και με ποιούς εγώ αυτούς που γνωρίζω είναι μια χαρά παιδιά)
Νικολάκη, με όλο το σεβασμό, ποιοί στο καλό νομίζετε ότι είστε και δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για τα πεπραγμένα σας... Έλεος ρε μαν με τον οπαδισμό.
Για το άλλο, το αργός ή γρήγορος δεν με νοιάζει (πιά). Αλλά δεν μιλούσα για δαύτους έτσι και αλλιώς σε αυτό που έκανες quote.
MG-KTiNoS
27/03/2015, 18:01
Νικολάκη, με όλο το σεβασμό, ποιοί στο καλό νομίζετε ότι είστε και δεν μπορεί κανείς να έχει άποψη για τα πεπραγμένα σας... Έλεος ρε μαν με τον οπαδισμό.
μια και ήμουν κάποια χρόνια στο κλαμπ αυτό σου λέω ότι όλα αυτά είναι άκυρα.
Τα παιδιά πρόσεχαν πολύ -και δεν νομίζω ότι έχει αλλάξει αυτό- να μην ενοχλούν
Δεν είμαι οπαδός αφού δεν πάω πια εκεί απλά δεν μου αρέσει να μιλάμε για άλλους
και να λέμε άκυρα.
Απλό είναι.
υγ
το ίδιο φυσικά θα πω και για σένα αν ακούσω κα΄τι στραβό για πάρτι σου.
Είναι στάση ζωής αυτό δεν είναι οπαδισμός.
Με το μπαρδόν.
ΤΟυς ξέρω τόσα χρόνια τους ΤΔΜδες , το ότι χώρισαν οι δρόμοι μας δεν πάει να πει
ότι ξαφνικά έγιναν μαλάκες.
Μια χαρά παιδιά είναι κι αν πας εκεί μια Τετάρτη (νομίζω) θα διαπιστώσεις και μόνο σου
του λόγου το αληθές.
:)
υγ
αν αύριο πα΄ρω γκαρέλι ρε αδερφέ θα γίνω άλλος???
AUFGEBRACHT
27/03/2015, 18:07
Ή απλά έτσι νομίζεις???
Κανέναν δεν γνωρίζω από το TDM club ούτε βεβαίως έχω κάτι εναντίον τους, ήταν αναφορά χάριν αστεϊσμού, προφανώς δεν έγινε αντιληπτό :wave2:
Ούτε με το Varadero Club είχα και έχω παρτίδες, μια και μόνο φορά έτυχε και βρέθηκα μαζί τους, απλά βρήκα τη συμπεριφορά των ταγών τους ολίγων καγκουρίστικη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
MG-KTiNoS
27/03/2015, 18:13
Κανέναν δεν γνωρίζω από το TDM club ούτε βεβαίως έχω κάτι εναντίον τους, ήταν αναφορά χάριν αστεϊσμού, προφανώς δεν έγινε αντιληπτό :wave2:
Ούτε με το Varadero Club είχα και έχω παρτίδες, μια και μόνο φορά έτυχε και βρέθηκα μαζί τους, απλά βρήκα τη συμπεριφορά των ταγών τους ολίγων καγκουρίστικη, τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.
TDM μαζί με Varadero, θανατηφόρος συνδυασμός...
ΥΠάρχουν παιδιά στο ΤΔΜ που έχουν κάνει ταξίδια εκεί που δεν το βάζει ο νους...
Κάποιος έχει κερδίσει και βραβείο λογοτεχνίας
Έχουν οργανώσει πολύ καλά σεμινάρια
Έχουν βοηθήσει το συνάνθρωπο τους πολλές φορές με λεφτά ή άλλα πράματα.
Έχουν δική τους τράπεζα αίματος.
Αμαρτία είναι να τους κρίνουμε από το μηχανάκι και να κάνουμε πλάκα.
pipe_smoker
27/03/2015, 18:22
@Χτήνος
Νίκο, ντάξει όσοι καβαλάνε τα ΤΔΜ και τα Βαραντέρο σέρνουν ένα "κακό όνομα", δικαίως αδίκως χεστήκαμε, πλάκα κάνουμε ούτως ή άλλως (εγώ τουλάχιστον).
Όπως σέρνουν ένα όνομα και αυτοί με τα ΒΣτρωμ, όπως και με τα BMW, και με τα σούπερσπορτ στις καφετέριες κλπ.
Ξαναλέω όμως, τουλάχιστον εγώ, το πάω στην πλάκα.
Μην τρελαίνεσαι κι εσύ.
Από κει και πέρα συμφωνώ απόλυτα με αυτό που είπες πριν.
Παίζει και ο λόγος που τους πειράξανε τα μηχανάκια στην πλατεία, να ήταν γιατί δεν είχαν σκεφτεί νωρίτερα να παρκάρουνε οι ίδιοι εκεί τα αγροτικά τους.
Σε όποιο χωριό έχω βρεθεί, είτε νησί, είτε ό,τι διάλο να'ναι, εκτός ελαχίστων φωτεινών εξαιρέσεων, βλέπω συνεχώς το ίδιο πράγμα.
Αυτοκίνητα δικά τους παρκαρισμένα μές στη μέση του δρόμου (κυριολεκτικά όμως), την προτεραιότητα την έχει ο ντόπιος (σήματα, στοπ, μονόδρομοι και λοιπές μαλακίες δεν παίζουνε), για να παρκάρεις είτε μηχανή είτε αυτοκίνητο πρέπει να βγει η κυρά κομπρέσα που της ανήκει το πεζοδρόμιο και να τα βρείτε, και τελειωμό δεν έχει.
Κι εδώ γίνονται τέτοια, αλλά όχι σε αυτό το βαθμό.
Και αν είναι μία φορά δική μας η μαλακία που έχουμε την απαίτηση επειδή πάμε να αφήσουμε 10 φράγκα να σεβαστούν κάποια πράγματα αυτονόητα, είναι 5 φορές δική τους η μαλακία που θέλουνε τα φράγκα για να τα σεβαστούν.
pipe_smoker
27/03/2015, 18:26
Συμφωνώ με τα υπόλοιπα αλλά εδώ είσαι λάθος, αν θες τη γνώμη μου.
Η πλάκα δεν είναι ούτε αμαρτία, ούτε κακό πράγμα.
Όλοι μπορεί να φάμε δούλεμα είτε για το μηχανάκι που καβαλάμε, είτε για το οτιδήποτε.
Εμένα όταν με είχε ρίξει κάτω ένας πστης, ένα παλικάρι με ένα ΤΔΜ σταμάτησε και με βοήθησε και τον ευχαριστώ και θα τον ευχαριστώ.
Είτε είχε ξετάπωτη, είτε φόραγε κράνος ή όχι.
Και το ίδιο θα έκανα κι εγώ για τον οποιονδήποτε ας καβάλαγε ακόμα και ντουκάτι:yuck:
Άλλο ο χαβαλές, κι άλλο τα σοβαρά;)
MG-KTiNoS
27/03/2015, 18:27
Δεν τρελαίνομαι ρε συ απλά μερικά πράγματα καλό είναι μπαίνουν στη θέση τους....
AUFGEBRACHT
27/03/2015, 18:41
ΥΠάρχουν παιδιά στο ΤΔΜ που έχουν κάνει ταξίδια εκεί που δεν το βάζει ο νους...
Κάποιος έχει κερδίσει και βραβείο λογοτεχνίας
Έχουν οργανώσει πολύ καλά σεμινάρια
Έχουν βοηθήσει το συνάνθρωπο τους πολλές φορές με λεφτά ή άλλα πράματα.
Έχουν δική τους τράπεζα αίματος.
Φίλτατε νομίζω πως το κάνεις μεγάλο θέμα χωρίς να υπάρχει λόγος... επίσης επέτρεψέ μου πως η παρατήρηση πως είναι αμαρτία να κρίνουμε κάποιον από το μηχανάκι έχει νόημα εάν είναι καθολική και δεν περιορίζεται η ευαισθησία μόνο στο μηχανάκι που έχουμε ή είχαμε. Είναι τώρα επιχείρημα ότι κάποιος από το TDM club έχει κερδίσει βραβείο λογοτεχνίας; Κι ο Sid εδώ μέσα έχει γυρίσει ολόκληρη την οικουμένη με 1200GS αλλά 1200GS=Κώστας Σόμμερ με ζελέ για κράνος να κόβει βόλτες στις καφετέριες του Μπουρναζίου.Μπράβο του του παλικαριού με το βραβείο λογοτεχνίας αλλά αυτό που κολλάει; Έχουμε πλάκα τελικά, από τη μια κοβόμαστε για τη λογοκρισία και την ελευθερία της έκφρασης αρκεί βέβαια να μην μας αγγίζει έμμεσα ή άμεσα. ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ!!!
theofilos888
27/03/2015, 18:49
Κοιτα που οι βλαχοδημαρχοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι μας εβαλαν να τσακωθουμε....... ψυχραιμια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο χαχαχαχαχα :wave2:
pipe_smoker
27/03/2015, 18:53
Κοιτα που οι βλαχοδημαρχοι και λοιποι κρατικοδιαιτοι μας εβαλαν να τσακωθουμε....... ψυχραιμια γιατι θα σκοτωσω ολο το χωριο χαχαχαχαχα :wave2:
Μην τρελαίνεσαι.....
Η ελπίδα έρχεται... Και ξέρουμε όλοι ποιός τη φέρνει:smokin:
Τρία γράμματά μονο φωτίζουν......:lol:
AristidisZ
27/03/2015, 19:15
πραγματικά αν μερικοί είχατε την ίδια πετριά με το τι γίνεται καθημερινά στις πόλεις, θα έπρεπε να είχατε πάρει από έναν ιδιωτικό γερανό και να μαζεύατε τα μισά και πλέον οχήματα που κυκλοφορούν...
αν θίχτηκε ο κυρ πρόεδρος, ας έπαιρνε τον ενωμοτάρχα από τη κάτω ραχούλα να πήγαινε να κόψει κλήσεις να τελειώνει το θέμα εκεί
εδώ γυναίκες με καρότσια δε μπορούν να ανέβουν σε ένα πεζοδρόμιο στο κέντρο της Αθήνας, μας μάρανε τώρα που κλείσανε οι άλλοι την πλατεία του χωριού για 2 ώρες και του χαλάσανε και το image
ρε δε μας χέζουν λέω εγώ
amyroukai
27/03/2015, 19:15
υγ
αν αύριο πα΄ρω γκαρέλι ρε αδερφέ θα γίνω άλλος???
Επ' αυτού μόνο γιατί με τα άλλα όντως μιλάμε για ανθρώπους που δεν γνωρίζω και οι γενικολογίες για τους τιντιεμάδες κλπ "πουλμουραίους" είναι χιλιοειπωμένες και γνωστές και μπορεί όντως οι εν λόγω να είναι οι εξαιρέσεις.
Για τον οπαδισμό και και τα ποιός γίνεσαι με το γκαρέλι. Σχετικά πρόσφατα θυμάμαι, είχε πεθάνει ένα παιδί με busa, κάπου στην ήπειρο ήταν; Μαζί με την γυναίκα του. Πρόσφατα θυμήθηκα την ιστορία γιατί διάβασα ότι ήταν από το σχολείο μου και κοντινή χρονιά με εμένα (αν έλεγαν για τον ίδιο αλλά παραείναι η σύμπτωση για να μην έλεγαν αυτόν). Είχε κανονιστεί ένα ταμείο, σε λογαριασμό τράπεζας, για τα παιδιά του. Ζήτησαν και κάποιοι πρώην μέλη του κλαμπ να μπουν (στις αρχές που ήταν πολύ φρέσκο) και έφαγαν άκυρο από τα μέλη του κλαμπ γιατί... δεν είχαν πιά busa. Τυφλός οπαδισμός και η μαλακία στο απόγειό της. Οπότε όποτε ακούω για "κλειστά" κλαμπ, άντε γειά σας και αέρα στα πανιά σας. Και δεν είναι το μόνο παράδειγμα του γιατί μακριά και αγαπημένοι, αλλά είναι μακράν το πιο χτυπητό.
amyroukai
27/03/2015, 19:18
Μην τρελαίνεσαι.....
Η ελπίδα έρχεται... Και ξέρουμε όλοι ποιός τη φέρνει:smokin:
GSX???
Αν είχε λίγο χιούμορ ο πρόεδρος-δήμαρχος της Καστανίτσας, θα έλεγε 'όλα καλά δε τρέχει κάστανο '.
BMW?
amyroukai
27/03/2015, 19:22
για μερικούς η θεία επιφοίτηση έχει έρθει από το PCX
Προσθήκη:
Ρε σεις, αυτοί κάνουν σοβαρό μοτο-τρως...
Στην πλατεία της Καστάνιτσας θα φάμε στο ταβερνάκι ''Το Στολίδι'' εκεί ο πολύ φιλόξενος φίλος Δημήτρης Αντωνίου θα μας περιμένει να γευτούμε και να απολαύσουμε τις ντόπιες και παραδοσιακές του συνταγές !!!!
Η τιμή είναι 13 ευρώ ανά άτομο.
Το κάθε άτομο θα μπορεί να επιλέξει σε αυτή την τιμή ένα από τα επόμενα πιάτα:
Ρεβύθια με κάστανα κοκκινιστά στο φούρνο, ή Χοιρινό με κάστανα, ή Κόκορα κοκκινιστό, ή Βραστό βεργάδι.
Ανά 4 άτομα θα είναι:
1 σαλάτα.
1 τυρί.
1 καστανοσαλάτα.
1 μερίδα ψωμί.
1/2 κιλό κρασί.
Όποιος θέλει αγριογούρουνο κοκκινιστό, σαν ατομική μερίδα θα έχει επιβάρυνση 3 ευρώ. (ντροπή και αίσχος η έκτακτη εισφορά αγριογούρουνου)
Ο ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ (ΣΠΥΡΑΚΟ ΖΕΙΣ ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ)
Τελικά πολύ κάστανο έτρεξε :)
Έχω να προτείνω και κάστανα στιφάδο και μην πείτε μαλακία, είναι πεντανόστιμα, τα φτιάχνω τακτικά.
Και η πολύ σοβαρή απορία που είχα, το βεργάδι τι στο διάτανο είναι;;;; Μου την έλυσε ο γούγλης: Το βεργάδι ή δευτερομίλιορο, είναι κατσίκι μεγαλύτερο των δύο ετών.
Και τώρα λοιπόν νομίζω ότι μιά εκδρομή στο χωρΓιό επιβάλλεται... :)
pipe_smoker
27/03/2015, 19:23
GSX???
Αααααααααα.....
Κάτι πάθατε σήμερα.....
Έλα, ένα γράμμα αλλάζεις και το βρήκες.... (https://www.youtube.com/watch?v=fnAFaIM-s8M)
Αααααααααα.....
Κάτι πάθατε σήμερα.....
Έλα, ένα γράμμα αλλάζεις και το βρήκες.... (https://www.youtube.com/watch?v=fnAFaIM-s8M)
333138
pipe_smoker
27/03/2015, 19:26
333138
Κι απ'αυτό θα μας φέρει:smokin:
amyroukai
27/03/2015, 19:31
Αααααααααα.....
Κάτι πάθατε σήμερα.....
Η επανάσταση θα ξεκινήσει από το Καπανδρίτι, ως γνωστόν. Απλά δεν είσαι μυημένος στην σωστή πατάτα με φέτα...
chr1s_86
27/03/2015, 20:21
Και τώρα λοιπόν νομίζω ότι μιά εκδρομή στο χωρΓιό επιβάλλεται... :)
Διαφήμιση κάνανε τελικά ! :lol:
(κι έχω και καιρό να πάω βόλτα...:blush:)
MG-KTiNoS
27/03/2015, 20:36
Αν σας γράψει πάντως ο πρόεδρος θα γελάω 2 μέρες...
:rotflmao:
pipe_smoker
27/03/2015, 20:58
Αν σας γράψει πάντως ο πρόεδρος θα γελάω 2 μέρες...
:rotflmao:
Εγώ θα πάω στην πλατεία εκεί που κάνουν κούνια τα παιδάκια και θα κάνω burn out....:tooth:
:lol::lol::lol:
@amyrou
Πολύ κάστανο μωρ'αδερφέ μου.
Τί είμαστε? Σκίουροι να μας ταΐζουν κάστανα και βελανίδια?:look: