View Full Version : 1-2-3 Μαίου 2015 Σερρες με το track-day.gr
PetranGR
04/05/2015, 20:26
Ωραίος...
Ναι το είδαμε το R1Μ στο box του, όταν πήγαμε με τον Αρη να βρούμε τον κάτοχο του μαύρου R1 που φαίνεται από πίσω. Είναι αυτό που σας έλεγα στις προηγούμενες σελίδες...
Όταν μπορέσει ο Αρης, θα βάλει το κομμάτι του video που τον πετυχαίνουμε στην 13, και στην 15 φρενάρει και βγαίνει...
Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ο Γάλλος teammate του George...!!!!:a012:
Αν το βρείς κτλ. και το έχεις σε βίντεο στείλε μου το ,γιατί θα του το δώσω,θα το ήθελε σε βίντεο να δεί τι και πως επί της μηχανής.
Όσο για τα υπόλοιπα τέλος του μηνός θα τον δούμε με το έτοιμο και στημένο όπλο,για τον αγώνα. Γιατί τώρα ούτε αναρτήσεις δεν είχαν ρυθμίσει,απλά ήθελε να δεί πως πάει, σκέψου οτι όταν πήγε για το highside μετά μπήκε ένα τελευτάιο season και είπε ότι αν δεν τα πάει καλά θα φύγουν έτσι απλά γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού έχει μάπα λάστιχα.Αφού το έφτασε και στο όριο του.
Το ότι εγώ θα άκουγα άνθρωπο να λέει για το R1M ότι το έφτασε στο όριο του ,ότι ντάξει μωρέ δεν έχει και πολύ γκάζι στην επιτάγχυνση ,και ότι περίμενε περισσότερα πράγματα στην εκκίνηση κτλ. δεν το περίμενα. Εγώ τα βλέπω για διαστημόπλοια.
Όσο για τις χρονομετρήσεις του ,εκεί κοντεύω να σκάσω που γυρνούσε για πλάκα στο 1.20 με 1.21 έτσι με τόσο "χάλια"στημένη μηχανή όπως είπε ο ίδιος, και την ίδια ώρα ρεκόρ πίστας νομίζω είναι του βούλγαρου sic που λέει εγώ,έτσι όπως είναι τουμπανιαζζζζζμένο το νταγάρι του στο 1.18.
Οπότε περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα,αλλά και το ότι μας κάλεσε.
Ζητήσαμε να βγεί ένας φίλος μου φώτο μαζί του στην μηχανή,και πάει ο΄ενας δεξιά και ο άλλος αριστερά,και λέει ο γιώργος, τι ;;;;τι το ακουμπάς το ντεπόζιτο ;;; έτσι θα βγείς;;; ανέβα πάνω να βγείς σωστή φώτο. Ο άλλος του έφυγαν τα κλαπέτα :P
Χώρια οτι τον λεει τόσο φυσικά ,γιατί να βγείς ΄φωτο μαζί μου; σε φάση δεν είμαι κανένας εγώ...Μιλάμε ο άνθρωπος καθούσε μας μιλούσε λες και ήταν της παρέας μας,και ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
Απίστευτος!
το παλικαρι με το ρ1 θα ειναι στον αγωνα στα μεγαρα?αν καταλαβα καλα.
Καλησπέρα κι από μένα!!
Όντως πολύ καλή οργάνωση, με πολλές συμμετοχές, με καινούργιες γνωριμίες,byron, sapila και πολλά άλλα παιδιά άλλα και συναντήσεις με παιδιά που δυστυχώς ή ευτυχώς συναντιόμαστε μόνο σε trackdays.Αν θα μπορούσα να άλλαζα κάτι ίσως να έθετα κάποιους περιορισμούς στα σημεία και στους τρόπους προσπεράσματος για να αποφεύγονται προσπεράσεις μέσα στα ς και έτσι να αποφεύγονται παρατράγουδα. Επίσης νομίζω πως η χρονομέτρηση είναι ένα εργαλείο που βοηθά στην σωστή κατάταξη σε γκρουπ του κάθε αναβάτη και δεν πρέπει να είναι προαιρετική. Τα παραπάνω τα έχω δει να λειτουργούν σε άλλες διοργανώσεις και βοηθούν στο να αποφεύγονταν περιστατικά όπως αυτό που αντιμετώπισε ο Βύρωνας και πολλοί άλλοι.......... Πάντως το σίγουρο είναι πως πήγα με χαμόγελο και έφυγα με ακόμη μεγαλύτερο.
Τώρα το 1290 το έχω κάνει testride και δεν το οδήγησα στην πίστα. Σε σύγκριση με το v4 έχω να πω το εξής: Πολύ πολύ πιο φιλικό για τον καθένα,πιο όρθια θέση οδήγησης,άλλη γεωμετρία πιο εύκολο στις στροφές (δεν ξέρω πόσο είναι σταθερό μέσα σε αυτές) ΑΛΛΑ.... δεν με φόβισε!! 180 άλογα και....τίποτα. Ειχα το 990sm prin to v4 και το μηχανάκι με κ@υλωνε απίστευτα. Όταν πήρα το 1290 δεν είχα αυτό το συναίσθημα. Τώρα me to v4 έχω πάθει πλάκα με το σασί του. Το μηχανάκι είναι απίστευτα σταθερό, έχει πολύ δύναμη και με το shifter πορώνομαι. έχει μια ασάφεια βέβαια με τα σασμάν αλλά δεν βαριέσαι.... πάλι το τουρμπονο θα διάλεγα
Το σκέφτεσαι;
Πάμε παρέα τρειλεράτοι τον Οκτώβρη;;
χωραω αναμεσα σας???
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και όσο για το ρ1 ρε παιδιά.........πως δουλεύει ετσι το γ@@@@νο? τι ήχος είναι αυτός........απίστευτος. και το λέω εγώ ένας ευρωπαίος ψιλοκομπλεξικος. πολύ καλό πολύ καλό
devil's animal
04/05/2015, 22:04
Το σκέφτεσαι;
Πάμε παρέα τρειλεράτοι τον Οκτώβρη;;
Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αλλά μη μου ζητήσεις να οδηγήσω αμάξι, θα πάμε Σέρρες από Αιγαίο :lol:
χωραω αναμεσα σας???
σιγα κοριτσια, να οργανωθουμε...
εγω μια εθελοντρια θελω για να μοιραστουμε το δωματιο...:a01::a07::giggle::heartpound:
αντε δυο γιατι δεν ειμαι κτητικος και μονοφαγας...
:bawl::bawl:
Αν το βρείς κτλ. και το έχεις σε βίντεο στείλε μου το ,γιατί θα του το δώσω,θα το ήθελε σε βίντεο να δεί τι και πως επί της μηχανής.
Oxi, δεν κατάλαβες...σιγά μην προλαβαίναμε να τραβήξουμε σε video τον Τσίτο με το R1. Πιο πολύ ώρα θα τον είχαμε στο κάδρο αν τραβάγαμε απ΄την καφετέρια, παρά αν βρισκόμαστε πίσω του. :tooth:Για κάποιον άλλον απ΄το box του λέω.
kanelos :beer: Το video το πήρα απ΄τον Αρη, σε έχω 4-5 γύρους μπροστά μου μέχρι που έμπλεξα με ένα RC8. Stay tuned
PetranGR
05/05/2015, 02:49
Oxi, δεν κατάλαβες...σιγά μην προλαβαίναμε να τραβήξουμε σε video τον Τσίτο με το R1. Πιο πολύ ώρα θα τον είχαμε στο κάδρο αν τραβάγαμε απ΄την καφετέρια, παρά αν βρισκόμαστε πίσω του. :tooth:Για κάποιον άλλον απ΄το box του λέω.
kanelos :beer: Το video το πήρα απ΄τον Αρη, σε έχω 4-5 γύρους μπροστά μου μέχρι που έμπλεξα με ένα RC8. Stay tuned
από το ΒΟΧ του μήπως λες για το ZX10 ?
Τέλος του μήνα περιμένω να έχω καλά βιντεάκια του τσίτου.
335050
335051
335052
Καταπληκτικό το 2ήμερο, αλλά έφυγα με πρησμένο δεξί αστάγαλο διότι με χτύπησαν οι καινούργιες μποτες :-(. Κάποιες στιγμές την κυριακή υπέφερα, δεν μπορούσα να μετακινηθώ επάνω στο μηχανάκι. Next time better!
Με το GSXR ο κουμπάρος μου!!
harris_x
05/05/2015, 10:56
Να βάλω κοτσαδόρο να σας τραβήξω εγώ?:D
πολύ καλή ιδέα θα γλιτώσω και το κόστος του κοτσαδόρου για την alfa :tooth:
harris_x
05/05/2015, 10:58
Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αλλά μη μου ζητήσεις να οδηγήσω αμάξι, θα πάμε Σέρρες από Αιγαίο :lol:
:lol:
ok θα μιλήσουμε ;)
harris_x
05/05/2015, 11:01
χωραω αναμεσα σας???
στο τρέιλερ δυστυχώς χωράνε 2 μηχανάκια... στο αυτοκίνητο σίγουρα χωράς, να μιλήσουμε ;)
harris_x
05/05/2015, 11:03
σιγα κοριτσια, να οργανωθουμε...
εγω μια εθελοντρια θελω για να μοιραστουμε το δωματιο...:a01::a07::giggle::heartpound:
αντε δυο γιατι δεν ειμαι κτητικος και μονοφαγας...
:bawl::bawl:
Όλοι θα βολευτούμε :lol:
https://youtu.be/ZSixCB8hlYA
Μπήκα με Bridgestone R10 και το μπροστινό με οκτώ 20λεπτα έπαθε αρκετή ζημιά.Έπαιζα με πίεση 30-24. Μου είπαν έγινε επειδή δεν είχα κουβέρτες. Ισχύει?
Απο χρόνους ήμουν στο 34-35 με κάποιους στο 32-33. Ο κουμπάρος με D212 το λάστιχο δεν έπαθε τίποτα σε σχέση με το δικό μου.
menelaos46
05/05/2015, 11:25
https://youtu.be/ZSixCB8hlYA
Μπήκα με Bridgestone R10 και το μπροστινό με οκτώ 20λεπτα έπαθε αρκετή ζημιά.Έπαιζα με πίεση 30-24. Μου είπαν έγινε επειδή δεν είχα κουβέρτες. Ισχύει?
Απο χρόνους ήμουν στο 34-35 με κάποιους στο 32-33. Ο κουμπάρος με D212 το λάστιχο δεν έπαθε τίποτα σε σχέση με το δικό μου.
Δε βάζεις καμιά φωτογραφία....
menelaos46
05/05/2015, 11:27
R10 DOT Race
(+/- 2 lbs.)
Cold ----------- Off Warmers -------- Hot Off Track
26F / 26R ------ 29F / 30R ---------- 31F / 33R
Επίσης κάτι πρόχειρα έτσι που βρήκα...
Εγώ πάντως επειδή το φοράω το R10 στο Gixxer απ όσο θυμάμαι και ο λαστιχάς μου και με φίλους που ρώτησα την 1η φορά που μπήκα στο Μέγαρο έπαιζα 30-32.Αυτό δλδ μου είχαν προτείνει αυτό ακολούθησα και είχε φθορές στα νορμάλ επίπεδα.
335057
Αυτό είναι του Σαββάτου, μετά από 4 session.. Το λάστιχο είναι DOT 0914.
sapila racing
05/05/2015, 12:49
Αυτό είναι του Σαββάτου, μετά από 4 session.. Το λάστιχο είναι DOT 0914.
Το φαγε άσχημα. Και το Σάββατο δεν είχε πολύ ζέστη! Κάτι παίζεται... :confused:
Τα δικά μου είναι σαν καινούρια σε σχέση με τα δικά σου κι εχουν κάνει κάνει 5 μερες Σερρες το εμπρός και 4 το πίσω, από 5-6 session την ημέρα.
Γυροι στο 1.33 εως και 1.36 σε αυτό το track day, στο προηγούμενο με τα ιδια λαστιχα και την φρεσκια τότε ασφαλτο τον Οκτωβριο του 12, πήγαινα και 1.32.
Eιναι Rennsport και πίεση 30 κρυο το εμπρός 29 το πίσω.
Απο αναρτήσεις πως είναι το μηχανάκι σου? Μήπως η επαναφορά είναι πολύ γρήγορη ;)
Επρεπε να πείς μια κουβέντα να γνωριστούμε! Αλλη φορά. :wave2:
sapila racing
05/05/2015, 12:59
Kαι μια το R6 του sapila racing team.
Θα παρουμε φωτό κι απο τους φωτογραφους σύντομα φαντάζομαι.
Μέχρι την επόμενη φορά θα έχω καιρό να το ψάξω...
Τωρα ειδα σε μια φωτό και το βαν του Κρεμάλα.Α τη σουπίαν τη μελανοφόρον και δεν είπε τίποτα @#%#@.
menelaos46
05/05/2015, 19:18
Μέχρι την επόμενη φορά θα έχω καιρό να το ψάξω...
Φίλε μου συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά το λάστιχο δεν έγινε έτσι από τον τρόπο που οδηγείς, ο ρυθμός είναι πολύ αργός. Κάτι είναι πολύ λάθος ή στις πιέσεις (το πάρα πολύ πιθανό) ή στο αμορτισέρ ( δε νομίζω....). Επίσης τσέκαρε και το πιεσόμετρό σου καλού κακού με ένα άλλο.... Καλά και να σε ρωτήσω κάτι, βγήκες στο πρώτο εικοσάλεπτο και είδες καινούργιο λάστιχο έτσι και δε ρώτησες κάποιον να σου πει κάτι????
Νομίζω κάτι λάθος έκανες με τις πιέσεις... δεν εξηγείται αλλιώς. Γνώμη μου...
Φίλε μου συγνώμη αν σε απογοητεύω αλλά το λάστιχο δεν έγινε έτσι από τον τρόπο που οδηγείς, ο ρυθμός είναι πολύ αργός. Κάτι είναι πολύ λάθος ή στις πιέσεις (το πάρα πολύ πιθανό) ή στο αμορτισέρ ( δε νομίζω....). Επίσης τσέκαρε και το πιεσόμετρό σου καλού κακού με ένα άλλο.... Καλά και να σε ρωτήσω κάτι, βγήκες στο πρώτο εικοσάλεπτο και είδες καινούργιο λάστιχο έτσι και δε ρώτησες κάποιον να σου πει κάτι????
Νομίζω κάτι λάθος έκανες με τις πιέσεις... δεν εξηγείται αλλιώς. Γνώμη μου...
η κατάσταση της φωτογραφίας είναι μετά από τεσσερα εικοσαλεπτα.. δεν έγινε ετσι απο το πρωτο. Την κυριακή το πρωί τσέκαρα πίεση και είχε 27.5 αντί του 30 που περίμενα να έχει. Το πήγα στο 30, νομίζω ότι την Κυριακή την έβγαλε καλύτερα. Μου είπαν ότι οι ραγάδες αυτες είναι από τα ανεβα-κατεβα της θερμοκρασίας. Δεν είχα κουβερτες.
Γράφω αυτά που ακούω, ειδικός δεν είμαι.
Παντως τον Οκτώβριο που είχα μπεί με MENTZELER M5 και χρόνους 34-36 εκείνο δεν έπαθε τίποτα εντελώς.
η κατάσταση της φωτογραφίας είναι μετά από τεσσερα εικοσαλεπτα.. δεν έγινε ετσι απο το πρωτο. Την κυριακή το πρωί τσέκαρα πίεση και είχε 27.5 αντί του 30 που περίμενα να έχει. Το πήγα στο 30, νομίζω ότι την Κυριακή την έβγαλε καλύτερα. Μου είπαν ότι οι ραγάδες αυτες είναι από τα ανεβα-κατεβα της θερμοκρασίας. Δεν είχα κουβερτες.
Γράφω αυτά που ακούω, ειδικός δεν είμαι.
Παντως τον Οκτώβριο που είχα μπεί με MENTZELER M5 και χρόνους 34-36 εκείνο δεν έπαθε τίποτα εντελώς.
Οι κουβέρτες είναι για να μειώνουν το θερμικούς απότομους κύκλους θερμοκρασίας στο ζέσταμα και στο χαλάρωμα που ταλαιπωρούν το λάστιχο καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει και κατεβαίνει σταδιακά και όχι απότομα. Η έλλειψη τους δεν μπορεί να προκαλέσει την φθορά που έχει πάθει το δικό σου.
Λάθος πιέσεις, λάθος γόμα αν μιλάμε για γόμες αγωνιστικού τύπου, λάθος ρυθμίσεις ανάρτησης μπορούν να το κάνουν έτσι.
Μάλλον στην πρώτη αιτία είσαι...
taisteal
05/05/2015, 23:49
Λιγο στο ασχετο το ποστ μου,αλλα μπραβο παιδες
Και πολλα πολλα ακομη γυρολογια ευχομαι
:beer::beer::beer:
xaotikos
06/05/2015, 07:20
http://biketrackdayshub.com/motorcycle-tyre-wear-guide/
Ρίξτε μια ματιά και εδώ και θα δειτε ότι η ζημιά στα λάστιχα που δείξατε έχει συγκεκριμένο λόγο.
Βάλτε και κανένα βινδεάκι βρε παιδιά.
spyrakos35
06/05/2015, 12:25
ωραίο άρθρο :beer:
Ωραιο;
Γαματο....
Ευγε xaotikos
fazerakis
06/05/2015, 13:40
Πάρτε ένα βιντεάκι από το Σάββατο να φτιαχτείτε.
http://www.youtube.com/watch?v=PiDGY3EiRmU"]http://www.youtube.com/watch?v=PiDGY3EiRmU
OK, αλλά τι ήχος είναι αυτός; Έτσι κάνουν τα 1198;
http://www.youtube.com/watch?v=PiDGY3EiRmU"]http://www.youtube.com/watch?v=PiDGY3EiRmU
Το το γαμω-ticon "kovw_fleves" που είναι γμτ?
respect George. Νομίζω έκανες και πιο χαμηλό, έτσι δεν είναι? :beer:
...
Είναι enabled μόνο σε ποστ με s1000rr
OK, αλλά τι ήχος είναι αυτός; Έτσι κάνουν τα 1198;
ναι, βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα ένα πράμα :tooth:
fazerakis
06/05/2015, 14:06
respect George. Νομίζω έκανες και πιο χαμηλό, έτσι δεν είναι? :beer:
Δεν οδηγάω εγώ σε αυτό. Ηταν ο άλλος γρηγορος του ΒΟΧ ο Τάκης και οδηγάει τη μοτοσυκλέτα του Lkol.
Με το δικό του ΖΧ10 γύρισε 1.23.1
Εγώ περιορίστηκα στο 1.23.3 :smokin:
sapila racing
06/05/2015, 14:24
Δεν οδηγάω εγώ σε αυτό. Ηταν ο άλλος γρηγορος του ΒΟΧ ο Τάκης και οδηγάει τη μοτοσυκλέτα του Lkol.
Τα συγχαρητήριά μου για τον χρόνο σου Γιώργο! :beer:
Εγω ημουν 10 sec πιο αργός. :cry:
Ωραίο το video, το μηχανακι δεν κανει πουθενά τιποτα περιεργο, στρωτη οδηγηση και ο χρονος ερχεται αβίαστα.
Οκ, δεν είναι ντροπή...θα προσπαθήσεις να βελτιωθείς, ναι?
Α, 1:23:321 είναι το σωστό. :tooth: :tooth:
sapila racing
06/05/2015, 14:27
Οκ, δεν είναι ντροπή...θα προσπαθήσεις να βελτιωθείς, ναι?
Α, 1:23:321 είναι το σωστό. :tooth: :tooth:
Mιλησε κι η σημαδούρα τωρα για βελτίωση... :lol:
Mιλησε κι η σημαδούρα τωρα για βελτίωση... :lol:
Πες μου πως δεν καταλαβαίνεις πως κάνω πλάκα, μόνο αυτό και τέλος. :moutza:
ΥΓ. Οι σημαδούρες χρησιμοποιούνται ως παρομοίωση στο ψαροντούφεκο. Στα TD, ο όρος είναι κορίνα, όπως αυτή που φόραγε ο Κώστας στη φωτογραφία. :tooth:
harris_x
06/05/2015, 14:42
OK, αλλά τι αυτός είναι ήχος! Έτσι κάνουν τα 1198!
fixed :D
sapila racing
06/05/2015, 14:46
Πες μου πως δεν καταλαβαίνεις πως κάνω πλάκα, μόνο αυτό και τέλος. :moutza:
ΥΓ. Οι σημαδούρες χρησιμοποιούνται ως παρομοίωση στο ψαροντούφεκο. Στα TD, ο όρος είναι κορίνα, όπως αυτή που φόραγε ο Κώστας στη φωτογραφία. :tooth:
Εννοείται ρε φίλε, το ξερω οτι κανεις πλάκα, κι εγω το ίδιο κάνω.
Παντως κι εσυ βελτιώθηκες πολύ μεσα στο 3ήμερο. :beer:
Την ειδα την φωτό με την κορίνα. :bawl:
Φωτό να δούμε πότε θα πάρουμε.
menelaos46
06/05/2015, 16:23
Ωραίο βιντεάκι, ωραίο και το Ντουκάτι! :D
devil's animal
06/05/2015, 20:22
πολυ καλος!!
:a18::a18:
giannis21
06/05/2015, 23:15
τι θα γινει κυριοι mods;;;δε θα βρεθει ενας χριστιανος να κλειδωσει και να θαψει αυτο το @@##$%$# θεμα;;τρεις μερες εχουμε να κοιμηθουμε..και τωρα ανεβαζουν και βιδεα..ασταδιαλα:a22:
μαγκες μπραβο που περασατε τελεια,δωστε υλικο στο λαο!!με εψησε πολυ η φαση του τριημερου και θα το επιδιωξω για σεπτεμβρη.πολυ ευχαριστα επισης τα νεα για την κατασταση της πιστας!!συντομα και στα δικα μας!
ΝIKOLTSOS
06/05/2015, 23:24
τι θα γινει κυριοι mods;;;δε θα βρεθει ενας χριστιανος να κλειδωσει και να θαψει αυτο το @@##$%$# θεμα;;τρεις μερες εχουμε να κοιμηθουμε..και τωρα ανεβαζουν και βιδεα..ασταδιαλα:a22:
μαγκες μπραβο που περασατε τελεια,δωστε υλικο στο λαο!!με εψησε πολυ η φαση του τριημερου και θα το επιδιωξω για σεπτεμβρη.πολυ ευχαριστα επισης τα νεα για την κατασταση της πιστας!!συντομα και στα δικα μας!
+1000 εδώ κοντεύουμε να πάρουμε μηχανή πριν την ώρα μας!!!
sapila racing
07/05/2015, 08:43
Tuono V4
335160
Ωραίος ο kanelos!
Απο έξω που σας βλέπαμε να πηγαίνετε μαζί και μια ο ενας μια ο άλλος μπροστά, τα 2 Tuono να μπουμπουνάνε, φαινόταν οτι το διασκεδάζατε στο φούλ!
:beer:
Cpt. Haddock
07/05/2015, 08:49
Tuono V4
Πολυ σαμαρακι εχει η πιστα :p
sapila racing
07/05/2015, 08:55
Ανέβασα κι εγώ το 1ο video, εχω κάμποσα ακόμα... :D
Είναι απο το 2ο session του γρήγορου γκρούπ το Σάββατο 2 Μαίου.
Χρόνοι στο 1.33, είχα ανοιχτή πίστα μπροστά μου για κάποιο διάστημα. Γενικά ενα πολύ καλό session και χωρίς πολύ ζέστη, αφού είχε συννεφιά.
Την gopro την εχω βαλει σε βαση που στηρίζεται στο φαίρινγκ και το πλάνο είναι πιο καλό απ οτι μεσα απο την ζελατίνα, αλλά δεν φαίνονται τα όργανα.
https://www.youtube.com/watch?v=lq4cTFobCaI&feature=player_detailpage#t=5
Την gopro την εχω βαλει σε βαση που στηρίζεται στο φαίρινγκ και το πλάνο είναι πιο καλό απ οτι μεσα απο την ζελατίνα, αλλά δεν φαίνονται τα όργανα.
Στο δικό μου έχει λίγο κραδασμό λόγω τιμονιού.
https://www.youtube.com/watch?v=L38M8ZBP1jI
χεχεχεχε!!! ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον Βυρωνάκο που έκατσε πίσω μου να με τραβήξει!!!!!!!!!! μετά από 4 χρόνια είναι το πρώτο μου βιντεάκι και επιτελούς βλέπω την κουλαμάρα μου.............:beer::D
χεχεχεχε!!! ένα μεγάλο μεγάλο ευχαριστώ στον Βυρωνάκο που έκατσε πίσω μου να με τραβήξει!!!!!!!!!! μετά από 4 χρόνια είναι το πρώτο μου βιντεάκι και επιτελούς βλέπω την κουλαμάρα μου.............:beer::D
Στον Sapila το ευχαριστώ που μας δάνεισε την κάμερα χωρίς να φοβηθεί πως θα την βρεί σε κανένα χωράφι. :beer::beer:
Στον Sapila το ευχαριστώ που μας δάνεισε την κάμερα χωρίς να φοβηθεί πως θα την βρεί σε κανένα χωράφι. :beer::beer:
Ε τότε κι ένα μεγάλο ευχαριστώ στον sapila!!!!!! Και είπαμε.......το Σεπτέμβρη κερνάω καφεδούμπα μαζί με το κουλουράκι φυσικά.....foul extra:beer:
Ανέβασα κι εγώ το 1ο video, εχω κάμποσα ακόμα... :D
Είναι απο το 2ο session του γρήγορου γκρούπ το Σάββατο 2 Μαίου.
Χρόνοι στο 1.33, είχα ανοιχτή πίστα μπροστά μου για κάποιο διάστημα. Γενικά ενα πολύ καλό session και χωρίς πολύ ζέστη, αφού είχε συννεφιά.
....
....
:a18::heartpound:
sapila racing
08/05/2015, 08:57
Eκτός απο τους κραδασμούς κουνάει κιόλας αρκετά. :eek: Φαίνεται απο την μάσκα που πηγαινοέρχεται ενω είναι σταθερή!
Ωραίο video αλλά επρεπε να βαλεις και το κομμάτι που περνάει ο ένας τον άλλον και τούμπαλιν.
Μπουμπουνάγατε ολη την πίστα οι δυό σας! :cool:
kanelo τι καφέδες, τίποτα μπύρες να πιούμε! :beer:
όταν αλλαζετε γραμμες πανω στην ραφη του νεου στρωσίματος με το παλιο, νιώθετε καμια διαφορα?
Μονο που το βλεπω νιωθω μια ανασφαλεια ρε γμτ.....
Ειδικα στην 1 που βλεπω ότι αλλαζεις υλικο 2 φορες με πιανει κατι......
sapila racing
08/05/2015, 08:58
όταν αλλαζετε γραμμες πανω στην ραφη του νεου στρωσίματος με το παλιο, νιώθετε καμια διαφορα?
Μονο που το βλεπω νιωθω μια ανασφαλεια ρε γμτ.....
Μονο οπτικό είναι το θέμα, δεν νιώθεις τίποτα στο μηχανάκι.
Μονο οπτικό είναι το θέμα, δεν νιώθεις τίποτα στο μηχανάκι.
thanks man
alexxxcbr
08/05/2015, 09:10
:beer::beer:ειστε ωραιοι.
Eκτός απο τους κραδασμούς κουνάει κιόλας αρκετά. :eek: Φαίνεται απο την μάσκα που πηγαινοέρχεται ενω είναι σταθερή!
Ωραίο video αλλά επρεπε να βαλεις και το κομμάτι που περνάει ο ένας τον άλλον και τούμπαλιν.
Μπουμπουνάγατε ολη την πίστα οι δυό σας! :cool:
kanelo τι καφέδες, τίποτα μπύρες να πιούμε! :beer:
Ti εννοείς, κουνάει αρκετά? Αφού είναι πάνω στη τρόμπα η κάμερα και η μάσκα σταθερή...πιάνει όλες τις κινήσεις του τιμονιού.
Με τον Μιχάλη παίζαμε, αλλά όχι σ΄αυτό το video γιατί λίγο παρακάτω έμπλεξα με τρενάκι και τον έχασα. Πρέπει να δώ το άλλο μου video, αλλά αργότερα γιατί τώρα βλέπω τα δικά σου και του fazerakis να μάθω καμμιά γραμμή. :smokin:
@nickald, όπως τα είπε ο Αρης. Τέτοιες ραφές έχει σε όλη τη πίστα, αλλά δεν νοιώθεις τίποτα απολύτως.
fazerakis
08/05/2015, 10:32
Το βιντεο με το Ducati δεν είναι και υπόδειγμα γραμμών...οδήγαγε το παιδί ξένο μηχανάκι και δεν του βγαίνανε :lol:
sapila racing
08/05/2015, 10:43
Το βιντεο με το Ducati δεν είναι και υπόδειγμα γραμμών...οδήγαγε το παιδί ξένο μηχανάκι και δεν του βγαίνανε :lol:
Φαντάσου αν το ήξερε καλά το Ducati πως θα πήγαινε! :eek:
Eμ, τώρα εξηγούνται όλα...είναι προφανές οτι δεν το'χει :tooth:
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με του χρόνους των γκρουπ...
κατά την γνώμη σας οι χρόνοι του κάθε γκρουπ από που πρέπει να αρχίζουν?
sapila racing
08/05/2015, 14:42
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με του χρόνους των γκρουπ...
κατά την γνώμη σας οι χρόνοι του κάθε γκρουπ από που πρέπει να αρχίζουν?
Eιναι ολόκληρο θέμα αυτό...
Δεν μπορώ να πω για τα άλλα γκρουπ, αν και οταν μπήκα ενα session στους μεσαίους με τον byron ειδα οτι γινόταν χαμός. Καποιοι πήγαιναν γρήγορα, αλλοι ηταν σαν σταματημένοι. Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως θεωρώ οτι ειναι οι περίεργες γραμμές/αντιδράσεις που εχουν καποιοι οδηγοί.
Παντως στο γρήγορο γκρούπ δεν υπήρχε πρόβλημα για μένα, ισως όμως να ειχαν οι πολύ γρήγοροι γιατί υπήρχαν και καποιοι που γυριζαν στο 1.36+
Εγω γυριζα στο 1.33 και θα έπρεπε θεωρητικά να ημουν απο τους αργούς του γρήγορου γκρούπ, αλλά στην πράξη πέρναγα πολύ κόσμο.
spyrakos35
08/05/2015, 14:49
για πειτε εσείς που ξέρετε, τα γκρουπ με τι κριτήρια καθορίζονται?
Eιναι ολόκληρο θέμα αυτό...
Δεν μπορώ να πω για τα άλλα γκρουπ, αν και οταν μπήκα ενα session στους μεσαίους με τον byron ειδα οτι γινόταν χαμός. Καποιοι πήγαιναν γρήγορα, αλλοι ηταν σαν σταματημένοι. Το σημαντικότερο πρόβλημα όμως θεωρώ οτι ειναι οι περίεργες γραμμές/αντιδράσεις που εχουν καποιοι οδηγοί.
Παντως στο γρήγορο γκρούπ δεν υπήρχε πρόβλημα για μένα, ισως όμως να ειχαν οι πολύ γρήγοροι γιατί υπήρχαν και καποιοι που γυριζαν στο 1.36+
Εγω γυριζα στο 1.33 και θα έπρεπε θεωρητικά να ημουν απο τους αργούς του γρήγορου γκρούπ, αλλά στην πράξη πέρναγα πολύ κόσμο.
εγώ ήμουν στο μεσαίο γκρουπ με χρονους στο 33-34 πραγματικά υπήρχε πρόβλημα... αυτό ήθελα να πω.. αρκετές φορές πήγα να ''εμβολίσω'' μερικούς... ξενέρωνα...
...όπως και να έχει περάσαμε καλά.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω το μπλέ. Φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα και να βελτιωθώ.
sapila racing
08/05/2015, 15:08
Με τους χρόνους που γραφουν οι σενσορες.
εγώ ήμουν στο μεσαίο γκρουπ με χρονους στο 33-34 πραγματικά υπήρχε πρόβλημα... αυτό ήθελα να πω.. αρκετές φορές πήγα να ''εμβολίσω'' μερικούς... ξενέρωνα...
...όπως και να έχει περάσαμε καλά.
Την επόμενη φορά θα δοκιμάσω το μπλέ. Φαντάζομαι πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα και να βελτιωθώ.
Με 1.33 πηγαινες στο γρήγορο κι έτσι έκανα, αλλά οπως είπα υπήρχαν αρκετοί που πήγαιναν πιο αργα.
Στο μεσαίο ο κόσμος ηταν διπλάσιος απ το γρήγορο, κι εφ όσον πήγαινες 33-34 κι εγω νομίζω οτι πρεπει να πας στο μπλε την επόμενη, αρκεί να μην ζορίζεσαι σε αυτους τους χρόνους.
Θα το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο, και θα δείς κι αλλους και θα σε πανε και πιο γρήγορα. :wave2:
Με τους χρόνους που δηλώνεις, και αν υπάρχει θέμα, σε μεταφέρουν πάνω κάτω. Το αγωνιστικό είναι αυτονόητο με τι χρόνους πας, στο γρήγορο η πλειονότητα ήταν 1,29-1,33 το μεσαίο ήταν 1,33+ και το κίτρινο ακόμα πιο κάτω.
Στο μεσαίο που ήμουν εγώ υπήρχαν (απο τα pdf που είδα) 2 άτομα που γύρναγαν στο 1,29 και θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε στο μπλέ γιατί μόνο πρόβλημα τους δημιουργούσαμε. Δεν κατάλαβα γιατί δεν άλλαζαν...
sapila racing
08/05/2015, 15:24
Με τους χρόνους που δηλώνεις, και αν υπάρχει θέμα, σε μεταφέρουν πάνω κάτω. Το αγωνιστικό είναι αυτονόητο με τι χρόνους πας, στο γρήγορο η πλειονότητα ήταν 1,29-1,33 το μεσαίο ήταν 1,33+ και το κίτρινο ακόμα πιο κάτω.
Στο μεσαίο που ήμουν εγώ υπήρχαν (απο τα pdf που είδα) 2 άτομα που γύρναγαν στο 1,29 και θα έπρεπε να είναι οπωσδήποτε στο μπλέ γιατί μόνο πρόβλημα τους δημιουργούσαμε. Δεν κατάλαβα γιατί δεν άλλαζαν...
Τα PDF ηταν λιγο οτι ναναι οσον αφορά τα γκρούπ, οι χρόνοι μονο ειναι σωστοί. Δεν νομίζω να υπήρχαν ατομα στο 1.29 στο πρασινο.
Εγω εχω pdf που εσενα σε εχει στο μπλε γκρούπ, και το εχεις κι εσυ. :wave2:
Τα PDF ηταν λιγο οτι ναναι οσον αφορά τα γκρούπ, οι χρόνοι μονο ειναι σωστοί. Δεν νομίζω να υπήρχαν ατομα στο 1.29 στο πρασινο.
Εγω εχω pdf που εσενα σε εχει στο μπλε γκρούπ, και το εχεις κι εσυ. :wave2:
Α, οκ...δεν ήξερα οτι υπήρχε μπλέξιμο. Είδα κάποια συγκεντωτικά στο thatsracing νομίζω, και έδειχνε δύο άτομα του πράσινου γκρουπ στο 29. Ίσως ήταν τράμπα μηχανάκια ή σένσορες. Who knows...
spyrakos35
08/05/2015, 16:23
Και ο κατατακτηριος χρονος ποτε μετριεται σα δεδομενο προκειμενου για την κατανομη σε γκρουπ;
sapila racing
08/05/2015, 16:29
Και ο κατατακτηριος χρονος ποτε μετριεται σα δεδομενο προκειμενου για την κατανομη σε γκρουπ;
Την προηγούμενη φορά? :D
Καποιος που παει πρωτη φορά θα παει στους αρχάριους όπως και να χει και θα είναι με πλοηγό μπροστά που κοντρολλάρει τον ρυθμό και δεν τον περνάει κανενας.
Τους δείχνει γραμμές κλπ.
Οταν ξαναπαει θα ξερει τι γίνεται περίπου.
Η ύπαρξη σένσορα δεν μετριέται υποχρεωτικά. Όποιος ήθελε έβαζε σε πολύ χαμηλό κόστος (7€ το 3μερο). Η κατάταξη γινόταν κατά δήλωση, και αν υπήρχε θέμα ή ζητούσε μόνος του να αλλάξει γκρουπ, ή άλλαζε με την ευγενική παρότρυνση του πλοηγού που ήταν μέσα σε κάθε session.
Με τους χρόνους που γραφουν οι σενσορες.
Toν οποιο σενσορα, επρεπε να πληρωσεις κατιτις εξτρα για να τον παρεις
harris_x
08/05/2015, 20:25
Toν οποιο σενσορα, επρεπε να πληρωσεις κατιτις εξτρα για να τον παρεις
δηλαδήΣ; για πες :hmm:
δηλαδήΣ; για πες :hmm:
Εγραψα παραπάνω. 7€ για τις 3 μέρες, δηλαδή τίποτα. Και έπερνες και τα pdf-ια μετά για να κλαις. :bawl:
harris_x
08/05/2015, 22:13
Εγραψα παραπάνω. 7€ για τις 3 μέρες, δηλαδή τίποτα. Και έπερνες και τα pdf-ια μετά για να κλαις. :bawl:όντως δεν είναι κάτι
Άλλο ένα.
https://www.youtube.com/watch?v=_E7ZUwtf6VY
Ερώτηση απ' όσο ξέρετε.
Μπαίνουν πίστα παλιά μοτόρια (πριν το 84-85) ή δεν αφήνουν για λόγους ασφαλείας ?
Ερώτηση απ' όσο ξέρετε.
Μπαίνουν πίστα παλιά μοτόρια (πριν το 84-85) ή δεν αφήνουν για λόγους ασφαλείας ?
Τα μηχανάκια μπαίνουν...Τους αναβάτες περνάνε από τεστ κοπώσεως για λόγους ασφαλείας. :tooth:
Billymuse
09/05/2015, 07:18
Άλλο ένα.
https://www.youtube.com/watch?v=_E7ZUwtf6VY
Εκει στο 1:35 μπροστά σου ειναι HyperMotard? Ωραίο βιδεο :beer:
Εκει στο 1:35 μπροστά σου ειναι HyperMotard? Ωραίο βιδεο :beer:
Ναι, Hyper είναι. :beer:
Billymuse
09/05/2015, 09:28
Ναι, Hyper είναι. :beer:
Στις ευθείες πως άνοιγε?Πάντως στις στροφές έδειχνε αρκετα δυνατό..η έτσι έχω την εντύπωση...
γνκ ειναι ενα μηχανάκι που μου αρέσει παρα πολυ και ειχα την τύχη να το καβαλήσω για 2 τετράγωνα:cry:
μου έκανε εντύπωση και το βάρος του σαν παπάκι ειναι..
sapila racing
09/05/2015, 09:50
Ερώτηση απ' όσο ξέρετε.
Δεν υπαρχει περίπτωση να αποκλειστεί μοτοσυκλέτα λόγω παλαιότητας, αρκεί να περναει τον τεχνικό έλεγχο.
Παλιότερα σε αλλα track days εχει μπεί φίλος με Ducati Paso (Ducati weekend), αλλος με Norton Commando, αλλος με Pantah κι αλλος με MHR 900 (δικό μας παρείστικο trackday αυτό βέβαια).
Φυσικά θα πρέπει να μπούν στο αντίστοιχο group.
Το σκεφτόμουν να παρω κι εγω κανενα classic πάνω κάποτε, αλλά στις Σερρες πρέπει να εχει και γκάζι γιατί θέλει χιλιόμετρα.
Τωρα το σκέφτομαι πιο σοβαρά πλέον. ;)
Στις ευθείες πως άνοιγε?Πάντως στις στροφές έδειχνε αρκετα δυνατό..η έτσι έχω την εντύπωση...
γνκ ειναι ενα μηχανάκι που μου αρέσει παρα πολυ και ειχα την τύχη να το καβαλήσω για 2 τετράγωνα:cry:
μου έκανε εντύπωση και το βάρος του σαν παπάκι ειναι..
Στις ευθείες μειονεκτει σε σχέση με τα ss που ήταν εκεί αφού έχει πολλά άλογα λιγότερα. Ό ιδιοκτήτης του το διασκεδάζει καλά πάντως...
sapila racing
09/05/2015, 09:53
Άλλο ένα.
Βυρωνα αφού το μελέτησα κατέληξα οτι το τιμόνι φαίνεται να κουνάει τόσο γιατί στο video εχει μεγεθυνθεί η εικόνα και εχει κοπεί λίγο το πλάνο. :wave2:
Βυρωνα αφού το μελέτησα κατέληξα οτι το τιμόνι φαίνεται να κουνάει τόσο γιατί στο video εχει μεγεθυνθεί η εικόνα και εχει κοπεί λίγο το πλάνο. :wave2:
Πώς γκεγκεν ατό? :confused:
sapila racing
09/05/2015, 10:00
Πώς γκεγκεν ατό? :confused:
Δεν ξερω πως εγινε. :confused: Δες το original video σε σχέση με αυτό που ανεβηκε τελικά, συγκρινέ τα και θα το δείς. :wave2:
Εχει να κανει με την επεξεργασία και το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες μάλλον.
ο πλοηγος ένα γερομίλλε είχε; :tooth:
ο πλοηγος ένα γερομίλλε είχε; :tooth:
Μια χαρά πήγαινε το γερομιλλε...νομίζω πως είναι το τελευταίο mille που πουλήθηκε στην Ελλάδα. Είχε 3 πανω btw...
Άρη θα το δω.
Δεν ξερω πως εγινε. :confused: Δες το original video σε σχέση με αυτό που ανεβηκε τελικά, συγκρινέ τα και θα το δείς. :wave2:
Εχει να κανει με την επεξεργασία και το πρόγραμμα που χρησιμοποίησες μάλλον.
To πρόγραμμα δεν αλλάζει το ζουμ , ούτε έχει κόψει το πλάνο. Όπως είναι το original είναι, άρα υποθέτω πως είναι η επεξεργασία που έκανε το youtube. Μου ζήτησε να το σταθεροποιήσει και είπα οκ...
spyrakos35
09/05/2015, 12:58
Μου ζήτησε να το σταθεροποιήσει και είπα οκ...
ευτυχώς.... ιταλικό και το πρόγραμμα?
akis_trevor
09/05/2015, 13:27
Μου ζήτησε να το σταθεροποιήσει και είπα οκ...
αποεπελεξε το γιατι το κανει μνι το βιντεο.οχι συγκεκριμενα το δικο σου,γενικα ;)
ευτυχώς.... ιταλικό και το πρόγραμμα?
Το YouTube? Μπα...
sapila racing
09/05/2015, 17:54
Ανέβασα κι αλλο ενα video, ειναι το 1ο session της Κυριακής.
Εχει ωραίο φωτισμό μια και είναι πρωι και η πίστα φαίνεται πολύ καθαρά για οποιον θέλει να παρει μι ακαλή ιδέα πως είναι πλέον.
Κουράστηκα γρήγορα και βγήκα πριν τελειώσει το session, είναι η 3η ημέρα και η κούραση εχει πλέον μαζευτεί. Θέλαμε και ποτακι βλέπεις το Σαββατοβραδο. :lol:
Μετα απο μερικά ισοτονικά, μπανάνες κλπ ξαναμπήκα βεβαια κι εκανα κι αλλα session και πιο γρήγορα μάλιστα.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=HpBs3mHtyho#t=0
Άρη τα credits στο τέλος όλα τα λεφτά :lol:
sapila racing
10/05/2015, 10:41
Άρη τα credits στο τέλος όλα τα λεφτά :lol:
Βεβαια, σκηνοθεσία κι ετσι ο δικός σου. :lol:
Αντε βάλε μπρός να πας Μπάμπη, η πίστα ειναι καλύτερη απο ποτέ! :beer: