View Full Version : 1-2-3 Μαίου 2015 Σερρες με το track-day.gr
μακάρι Άρη μου γιατί το θέλω εδώ και χρόνια αλλά όλο κάτι μου συμβαίνει
ωραιο ΣΚ....
αντε και στα δικα μας....
ρε παιδιά άκουσε κανείς τιποτα για τις φωτογραφίες?
sapila racing
09/06/2015, 11:16
ρε παιδιά άκουσε κανείς τιποτα για τις φωτογραφίες?
Oχι kanelo, εχω παρει τηλ, εχω στείλει mail και ακόμα τιποτα...
Απ΄ότι έμαθα από τον Χάλαρη, σήμερα-αύριο...:rolleyes:
Αν εχετε πλΕρωσει φωτογραφιες για 3 μερες, τσεκαρετε αν ειναι ολες οι μερες μεσα ;)
Αν εχετε πλΕρωσει φωτογραφιες για 3 μερες, τσεκαρετε αν ειναι ολες οι μερες μεσα ;)
Όοοοοταν τις παραλάβουμε, θα δούμε. ;)
Καλά, τόσο καιρό κάνουν οι φωτό να βγούνε; Πάνω από μήνα;
spyrakos35
10/06/2015, 08:20
ξέρεις πόση δουλειά έχει ο φωτογράφος?
να ρετουσάρει τα μοτοχρέπια
να ρετουσάρει τους αναβάτες-χρεπια
να ρετουσάρει τις κλίσεις στις στροφές....
τι νομίζεις οτι είναι, πήραμε το γκομενάκι, του κόψαμε λίγα παχάκια, του φουσκώσαμε τα βυζάκια και είναι έτοιμο?
:p
σας αγαπάω όλους
Από αυτά που έχω ακούσει, έχουν συμβεί διάφορα ανεξήγητα. Paranormal activity εντελώς...
Αρχικά έμαθα οτι ο φωτογράφος (bikerspirit aka Φιωτάκης) είχε δουλειά μετά τον track day.
Μετά έμαθα, πως ήταν άρρωστος.
Μετά έμαθα οτι είχε χαλάσει ο σκληρός δίσκος που είχε τις φωτό
Μετά, οτι με υπερ-προσπάθειες ανακτήθηκαν οι φωτό
Μετά, χάλασε και ο δεύτερος σκληρός στον οποίο είχαν τοποθετηθεί οι φωτό
Κάπου στα ενδιάμεσα διάβασα, οτι οκ μωρέ...καθυστερεί λίγο, αλλά στο μήνα (!) τα έχει έτοιμα.
Κάπου διάβασα οτι δεν μπορεί την πίεση, και ξέρεις τι δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τις φωτό...?
Γενικά, άκουσα διάφορες δικαιολογίες (κάποιες αστείες).
Η γνώμη μου είναι, πως ΞΕΡΩ πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεχωρίσεις όλες αυτές τις φωτογραφίες. Απλά χρειάζεται κάποιος επαγγελματισμός, συνεργασία με 1-2 άτομα για να γίνει το ξεκαθάρισμα και κανα δυο γρήγορα pc. Του πούστη δλδ...τα χρώματα και οι αριθμοί των μοτό χρειάζονται, και drag & drop.
Προφανώς κάτι από το τρίπτυχο επαγγελματισμός-συνέπεια-συνεργάτες λείπει. Πιθανολογώ όμως όλα μαζί...
ΥΓ. Οι φωτογραφίες έχουν πληρωθεί προκαταβολικά, ενώ κινητά και email έχουν δοθεί. Επομένως, τυχόν δικαιολογίες τύπου δυσκολίες επικοινωνίας, λεφτά κλπ δεν στέκουν.
harris_x
10/06/2015, 09:06
Από αυτά που έχω ακούσει, έχουν συμβεί διάφορα ανεξήγητα. Paranormal activity εντελώς...
Αρχικά έμαθα οτι ο φωτογράφος (bikerspirit aka Φιωτάκης) είχε δουλειά μετά τον track day.
Μετά έμαθα, πως ήταν άρρωστος.
Μετά έμαθα οτι είχε χαλάσει ο σκληρός δίσκος που είχε τις φωτό
Μετά, οτι με υπερ-προσπάθειες ανακτήθηκαν οι φωτό
Μετά, χάλασε και ο δεύτερος σκληρός στον οποίο είχαν τοποθετηθεί οι φωτό
Κάπου στα ενδιάμεσα διάβασα, οτι οκ μωρέ...καθυστερεί λίγο, αλλά στο μήνα (!) τα έχει έτοιμα.
Κάπου διάβασα οτι δεν μπορεί την πίεση, και ξέρεις τι δύσκολο είναι να ξεχωρίσεις τις φωτό...?
Γενικά, άκουσα διάφορες δικαιολογίες (κάποιες αστείες).
Η γνώμη μου είναι, πως ΞΕΡΩ πως δεν είναι και τόσο δύσκολο να ξεχωρίσεις όλες αυτές τις φωτογραφίες. Απλά χρειάζεται κάποιος επαγγελματισμός, συνεργασία με 1-2 άτομα για να γίνει το ξεκαθάρισμα και κανα δυο γρήγορα pc. Του πούστη δλδ...τα χρώματα και οι αριθμοί των μοτό χρειάζονται, και drag & drop.
Προφανώς κάτι από το τρίπτυχο επαγγελματισμός-συνέπεια-συνεργάτες λείπει. Πιθανολογώ όμως όλα μαζί...
ΥΓ. Οι φωτογραφίες έχουν πληρωθεί προκαταβολικά, ενώ κινητά και email έχουν δοθεί. Επομένως, τυχόν δικαιολογίες τύπου δυσκολίες επικοινωνίας, λεφτά κλπ δεν στέκουν.
ό,τι να 'ναι....
στο επόμενο θα έρθω εγώ να σας τραβήξω 4 φρι :lol:
sapila racing
10/06/2015, 10:10
ό,τι να 'ναι....
στο επόμενο θα έρθω εγώ να σας τραβήξω 4 φρι :lol:
Βεβαίως! :beer:
Ομως και να ησουν δεν θα σε αφηναν να μπείς στην πίστα για να φωτογραφήσεις. Μονο απ εξω.
Ειχαν συμφωνία βλέπεις...
xaotikos
10/06/2015, 10:12
O igf δεν ήταν ο φωτογράφος; Ειχε το logo του και στην αφίσα...
O igf δεν ήταν ο φωτογράφος; Ειχε το logo του και στην αφίσα...
ποιος είναι ο igf?
Edit. Ναι, αυτός είναι. Φιωτάκης.
spyrakos35
10/06/2015, 10:17
ποιος είναι ο igf?
o I dont Give a Fuck μάλλον
Γενικά πάντως, πάντα έτσι ήταν.
Μην ξεχνάτε ότι οι φωτογράφοι είναι κ καλλιτεχνικές φλέβες κ ο χρόνος για τους καλλιτέχνες είναι σχετικός.
Πέρα από την πλάκα πάντως, όταν οι φωτό είναι προπληρωμένες (όπως στην προκειμένη), κανείς δε βιάζεται. Όλα τα υπολοιπα events που έχει καλύψει, οι φωτογραφίες είναι έτοιμες-ανεβασμένες μαξ 1 βδομάδα μετά το event.
Το θέμα με την αποκλειστικότητα φωτό εντός της πίστας, είναι απλά λογικό κ σύνηθες.
Απο IGF πάντως, και προπληρωμένες φωτό, το αργότερο που τις έχω πάρει είναι 10 μερές μετά το event. Ηταν και ο Γιώργος και η Ιωάννα στο track day ή μόνο ο ένας; Γενικά έχουνε πάρα πολλή δουλειά από ότι φαίνεται, και στα extreme track days είναι οι επίσημοι φωτογράφοι, και στα CSS...
Αρχίζω να ανησυχώ τώρα για το πότε θα πάρω και εγώ τις δικές μου από Σέρρες...
harris_x
10/06/2015, 10:45
Βεβαίως! :beer:
Ομως και να ησουν δεν θα σε αφηναν να μπείς στην πίστα για να φωτογραφήσεις. Μονο απ εξω.
Ειχαν συμφωνία βλέπεις...
το ξέρω :(
λες να πάρω κανα κανόνι... :p
336943
sapila racing
10/06/2015, 10:52
336943
Tι? Δεν έχεις?
Να πάρεις βέβαια. :)
Ερχόταν παλιότερα ενας φιλος με το κανόνι και μας εβγαζε φωτό σε Track day στα Mέγαρα, απ εξω βεβαια.
Ανησυχησαν οι επίσημοι φωτογραφοι αμέσως και ρωτούσαν τι και πως...
Τωρα για τις φωτό του track day της πρωτομαγιάς στις Σερρες τα ειπε ο byron....
Γενικά πάντως, πάντα έτσι ήταν.
Μην ξεχνάτε ότι οι φωτογράφοι είναι κ καλλιτεχνικές φλέβες κ ο χρόνος για τους καλλιτέχνες είναι σχετικός.
Πέρα από την πλάκα πάντως, όταν οι φωτό είναι προπληρωμένες (όπως στην προκειμένη), κανείς δε βιάζεται. Όλα τα υπολοιπα events που έχει καλύψει, οι φωτογραφίες είναι έτοιμες-ανεβασμένες μαξ 1 βδομάδα μετά το event.
Το θέμα με την αποκλειστικότητα φωτό εντός της πίστας, είναι απλά λογικό κ σύνηθες.
Ασε ρε Λεώ τώρα...σιγά μην θεωρήσουμε τις φωτό του TD ως πορτραίτο της Leibovitz...:lol:
Για λόγους σύγκρισης, στο TD του Οκτώβρη με περισσότερες νομίζω συμμετοχές πήρα τις φωτογραφίες μου σε stickάκι στην πίστα! Αλλος φωτογράφος εννοείται, επομένως οι μαγικές λέξεις είναι "οργάνωση" και "επαγγελματισμός". Τα άλλα, είναι να ΄χαμε να λέγαμε...40 μέρες έχουν περάσει.
ΣΥμφωνώ οτι η προπληρωμή των φωτό ήταν λάθος. Αν εκκρεμούσε η πληρωμή των φωτό, υποψιάζομαι οτι οι φωτό θα ήταν στην ώρα τους.
επ επ επ
επαγγελματισμός!!!!:sick:
MG-KTiNoS
11/06/2015, 21:52
336943
Έχεις νεφρό?
harris_x
12/06/2015, 08:47
Έχεις νεφρό?
:lol:
έχω αλλα το κρατάω για ώρα ανάγκης :lol:
To κανόνι δεν αποτελεί ανάγκη :lol:
GFiotakis
15/06/2015, 13:39
Χαιρετώ όλους τους φίλους και τους «φίλους»
Ένα σχόλιο προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Η IGF (www.igf.gr) ειχε αναλάβει να φωτογραφήσει το συγκεκριμένο Track Day , πράγμα που έκανε και παρέδωσε το υλικό στον διοργανωτή που ανέλαβε την διακίνηση των φωτογραφιών, όπως και την εμπορική εκμετάλλευση, για αυτό και οι φωτογραφίες από το συγκεκριμένο Track Day δεν ανέβηκαν ποτέ στο site μας για διανομή.
Όλα τα υπόλοιπα σενάρια που γράφονται είναι απλά τα συνήθη σενάρια (ράδιο αρβύλα –φίδια κλπ)
Ξανάτονίζω την εμπορική εκμετάλλευση και την διανομή την έχει αναλάβει ο διοργανωτής.
Ότι έχουμε εμείς υπό την ευθύνη μας είναι στο site μας και μπορείτε να το δείτε.
Με εκτίμηση για την IGF
Γιώργος Φιωτάκης
Billymuse
15/06/2015, 14:20
Respect για την απάντηση αν όντως έχουν έτσι τα πράγαμτα
sapila racing
15/06/2015, 15:21
Χαιρετώ όλους τους φίλους και τους «φίλους»
Ένα σχόλιο προς αποκατάσταση της αλήθειας.
Η IGF (www.igf.gr) ειχε αναλάβει να φωτογραφήσει το συγκεκριμένο Track Day , πράγμα που έκανε και παρέδωσε το υλικό στον διοργανωτή που ανέλαβε την διακίνηση των φωτογραφιών, όπως και την εμπορική εκμετάλλευση, για αυτό και οι φωτογραφίες από το συγκεκριμένο Track Day δεν ανέβηκαν ποτέ στο site μας για διανομή.
Όλα τα υπόλοιπα σενάρια που γράφονται είναι απλά τα συνήθη σενάρια (ράδιο αρβύλα –φίδια κλπ)
Ξανάτονίζω την εμπορική εκμετάλλευση και την διανομή την έχει αναλάβει ο διοργανωτής.
Ότι έχουμε εμείς υπό την ευθύνη μας είναι στο site μας και μπορείτε να το δείτε.
Με εκτίμηση για την IGF
Γιώργος Φιωτάκης
Ευχαριστούμε για την απάντηση.
Οπως καταλαβαίνετε οι χαμένοι είμαστε όσοι εχουν πληρώσει και φωτό δεν πήραν εδω και 45 ημέρες.
Τωρα αυτό για τα ραδιο αρβυλα και τα φίδια το εκλαμβάνω ως χαριτωμενιά και σας παραπέμπω κι εγω με την σειρά μου στον διοργανωτή του track day.
Ο συμφορουμίτης που ενημέρωσε τους υπόλοιπους για το τι ειπε ο διοργανωτής δεν τα εβγαλε απ το μυαλό του προφανως....
Ο συμφορουμίτης που ενημέρωσε τους υπόλοιπους για το τι ειπε ο διοργανωτής δεν τα εβγαλε απ το μυαλό του προφανως....
Προφανώς...
Απορία...Την προηγούμενη Πέμπτη, οι φωτό του γρήγορου group που ρώτησα για τον sapila racing είχαν παραδωθεί?
Απορία...Οι φωτό του κόκκινου group που θέλω να παραλάβω για έναν φίλο, έχουν παραδωθεί?
Εμ, γιατί λέω εγώ πως ενώ προπληρώνω πάντα δεν είχα ποτέ σημαντική καθυστέρηση από IGF...
Εντωμεταξυ (endo με ταξι) ολα αυτα που εχω ακουσει το τελευταιο καιρο απο 3-4 ατομα, δε μπορουν λεει να τα γραψουν γιατι μετα δε θα μπορουν να ξαναβαλουν συμμετοχη στη συγκεκριμενη διοργανωση. Μαλακιες λενε, ε?
(δεν ημουν πανω, δε ξερω.... αν και ηθελα να παω να δω ενα σωρο φατσες που μου εχουν λειψει :beer: )
Συγνώμη, άμα είχαν προβλήματα γιατί θέλουν να ξαναβάλουν συμμετοχή με την ίδια διοργάνωση;
Μην αναρωτιέσαι όμως δημοσίως και μην αφήνεις μπηχτές εάν λένε μαλακίες γιατί δεν μπορουν να κριθουν τα λεγόμενά τους :wave2:
Ανέβασα κι αλλο ενα video, ειναι το 1ο session της Κυριακής.
Αρη, τι εκανε απο το 3.00 και μετα η κορινα μπροστα σου? :lol:
(οποιος βρει ποιος ειναι, κερδιζει δικαβαλο μαζι μου :D )
sapila racing
21/11/2015, 19:22
Αρη, τι εκανε απο το 3.00 και μετα η κορινα μπροστα σου? :lol:
(οποιος βρει ποιος ειναι, κερδιζει δικαβαλο μαζι μου :D )
Ελα ντε, τι έκανε?
Παντως από γκάζι είχε πολύ!:lol: