View Full Version : Κλοπή R1 Π.Φάληρο
Black Diamond
08/05/2015, 21:09
Λυπαμαι πολυ :(
Εννοειται καλο ψοφο σε οποιον βαζει χερι σε ξενη περιουσια.αλλαξε μαρκα και συνεργειο.οτι χρειαστεις, πες :a52:
όχι ρε φιλε.. τι να πω ρε εχουν αποθρασυνθεί τελειως..
δε θελω τιποτα άλλο, έναν να πετυχω να φλερταρει τη δικια μου (που δε νομιζω καθως δεν εχει ζητηση αλλα ποτε δεν ξερεις)
θα του κοψω το πουλι, θα του το βαλω στον πατο και μετα θα του το δωσω να το φαει..
μακαρι να πανε όλα καλα ρε φιλε.. ειτε το βρεις ειτε αποζημειωθεις, να είναι γρηγορα και αταλαιπώρητα..
Κρίμα ρε φίλε. Μακάρι να τη βρεις.
Οι περισσότεροι το έχουμε περάσει. Τώρα έχει παραγίνει όμως.
Σκ@τα στον τάφο τους.
alexxxcbr
08/05/2015, 21:47
Κριμα ρε φιλε.Υπομονη για το επομενο.:wave2:
MG-KTiNoS
08/05/2015, 21:50
Ρε Τολαρε τι λες τώρα;;;
Το διάβαζα στην αρχή και νόμιζα οτι είναι για κάποιον άλλο , φιλο ξέρω γω και μετα κατάλαβα. Βασικά δε μπορουσα να το πιστέψω
Μη σε παιρνει απο κάτω , όλα γίνονται
Αμα θες γρήγορες βόλτες με τη γυναικα σου δανειζω το Beverly αλλά μονο για ευθεία.
:beer: :beer:
:uplate:
Mits-fz6
08/05/2015, 21:54
Πραγματικά ξενέρωσα τόσο πολύ όταν διάβασα αυτό που γράφεις.
Καλά ξεμπερδέματα με τις ασφάλειες. Πραγματική παρηγοριά που προνόησε και πολύ καλό παράδειγμα για μηχανές τέτοιας αξίας.
Δυστυχώς πέρα από το στολίδι που καμαρώνουμε και αγαπάμε, κλέβουν το χρόνια και τον ιδρώτα που δώσαμε για το αποκτήσουμε.
Καλό κουράγιο και από μένα
Ρε δε ξέρω τι να γράψω γμ τη πτνμ!
Τόλη ευχομαι να ξεμπερδέψεις γρήγορα με την ασφαλιστική και να ευχαριστηθείς την άνοιξη με καινούριο δίτροχο.
o_gavros
08/05/2015, 23:22
όχι γαμώ το μπελά μου...όχι...
εχουμε βόλτες να κάνουμε ρε, γέλια να ρίξουμε...
Τόλη έχω ξενερώσει σα να ήταν δικό μου ρε.
Σκατά.
filipp0s
08/05/2015, 23:25
Κριμα ρε φιλε, τι να πω... :( Ευχομαι να πανε καλα ολα με την ασφαλεια τουλ.
Τόλη ψυχραιμία και υπομονή.:sad:
gior-gos
09/05/2015, 09:44
Τολη
το κακο που εκαναν θα το βρουν μπροστα τους
το κακο που επαθες θα σου γυρισει σε καλο.
Ισορροπίες της ζωης.
Υπομονη.
φιλε δεν σε ξερω....και προφανως μακαρι απο δω και περα να μην σου ξανασυμβει και να τελειωσουν τα πραγματα με την ασφαλεια ομαλα......σκεψου ομως αυτη η ατυχια να εγινε για να σε προστατεψει απο κατι...πχ ενδεχομενη γερη σαβουρα.....επειδη δεν εχουμε ποτε the big picture.....δεν ξες καμια φορα....
Οχι ρε πουστη μου!!!
Κρινα ρε τολη...
Μόνο κρίνα? και γλαδιόλες!!
Ρε Τόλη, τι να πω, εύχομαι να μη βρεθεί ούτε βίδα για κανά τέρμηνο...
Μόνο κρίνα? και γλαδιόλες!!
Ρε Τόλη, τι να πω, εύχομαι να μη βρεθεί ούτε βίδα για κανά τέρμηνο...
Στ' αλήθεια παίρνει τόσο πολύ?
Στ' αλήθεια παίρνει τόσο πολύ?
90 ημέρες.Μετά προσκομίζεις την ασφαλιστική, ένα χαρτί απο την ποτενομία οτι δεν βρέθηκε το μπισικλέτ,και μετά απο καμια εβδομάδα σου δίνουν το ποσό της ασφάλισης.*
*Είπαν.
ελπιζω να γινει κατι βρε φιλε.εσυ να εισαι καλα.τι να σου πω?ξερω πως ειναι να ξυπνας να πας για δουλεια και να στο εχουν φαει.παθων και γω πριν χρονια και επαρχια.
zannisvel
09/05/2015, 15:31
Ρε 'συ Τολη ουτε αν ηταν δικο μου δε θα ειχα στεναχωρηθει τοσο.
Και απο μενα ευχες η να βρεθει αρτιο η να μη βρεθει τιποτα στο τριμηνο.
Αυριο μπορει να ειμαι για κατι δουλειες Συνταγμα, αν κατσει θα φερω καφεδακι.
:beer:
macdeath_s
09/05/2015, 16:20
90 ημέρες.Μετά προσκομίζεις την ασφαλιστική, ένα χαρτί απο την ποτενομία οτι δεν βρέθηκε το μπισικλέτ,και μετά απο καμια εβδομάδα σου δίνουν το ποσό της ασφάλισης.*
*Είπαν.
Το disclock τι μάρκα ήταν και πού κόπηκε ? Αν στα πρήζω πάνω στον πόνο σου μπορείς και να με αγνοήσεις :beer:
Μάρκα δε θυμάμαι. Στο υψιλον το κόψανε. Πάνω στη κουρμπα δλδ.
thunder ace
09/05/2015, 17:21
Σε διπλανο μοτο φορουμ ενα παιδι αναφερει οτι του κλεψανε κινεζικο σκουτερακι!!!!!!και καπου αλλου διαβασα(δεν θυμαμαι που)για δυο τουονο μεσα σε λιγες μερες!!!!!Ρε λες να κλειδωνω και τον ασσο;
motoexelixis
09/05/2015, 17:55
Στην πολη μου, προ ημερων, ο ιδιοκτητης κατεβηκε απο την πολυκατοικία την ωρα που καποιος προσπαθουσε να του κλεψει το μηχανακι,το τι εγινε δε λεγεται.Παρεμπιπτοντως απορω με την ψυχραιμια του 7τολη, ειλικρινα στη θεση του δε ξερω πως θα αντιδρουσα
όχι γαμώ το μπελά μου...όχι...
εχουμε βόλτες να κάνουμε ρε, γέλια να ρίξουμε...
Τόλη έχω ξενερώσει σα να ήταν δικό μου ρε.
Σκατά.
Θα ξανακάνουμε βόλτες.Όλα θα πάνε καλά αρκεί να μην πάνε στραβά.
(Τι είπα πάλι ο Π@#@@ς)
Στην πολη μου, προ ημερων, ο ιδιοκτητης κατεβηκε απο την πολυκατοικία την ωρα που καποιος προσπαθουσε να του κλεψει το μηχανακι,το τι εγινε δε λεγεται.Παρεμπιπτοντως απορω με την ψυχραιμια του 7τολη, ειλικρινα στη θεση του δε ξερω πως θα αντιδρουσα
https://www.youtube.com/watch?v=T10EaHx7ICs
Δεν μπορώ να διαχωρίσω αν με ενοχλει το ο,τι δεν έχω μηχανάκι ή η πράξη της κλοπής.Νομίζω το δευτερο.
Δεν μπορώ να διαχωρίσω αν με ενοχλει το ο,τι δεν έχω μηχανάκι ή η πράξη της κλοπής.Νομίζω το δευτερο.
Εξαρτάται από τι ονειρεύεσαι Τόλη. Αν βλέπεις το μηχανάκι να του το βάζεις στον μΠάτο, το δεύτερο. Εγώ μετά από κάποια στιγμή, το δεύτερο ήθελα.
Απλά αισθάνομαι να μικραίνω.Ο,τι κάποιος, (ο-οι κλέφτες) με βλέπει ,και γελάει, χωρις να τον βλέπω και να αντιδράσω μακελερίe hail and kill.
ξεχνα τα ολα φιλος,
υπομονη και επιμονη,
καλου κακου ριξε κανα ευχέλαιο
μεγαλη γρουσουζια η κλοπη να ξερεις....
εισαι το καλυτερο παραδειγμα ασφαλειας μοτο και
ομως επεσες θυμα,
να τα βλεπουμε ολοι που με μια abus νομιζουμε οτι κατι καναμε.
και η ασφαλεια κλοπης για τετοια εργαλεια τελικα ειναι απαραιτητη,
μπραβο και για την σταση σου, ευχομαι αυτο να ειναι το χειροτερο που σε βρηκε στην ζωη σου,
και απο δω και μπρος ολα μελι γαλα
tsompanis
20/05/2015, 10:48
Είναι από τις φορές που θέλεις να γράψεις κάτι για να απαλυνεις τον πόνο του άλλου αλλά δεν ξέρεις τι. Παντως Τόλη αν και δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, πολύ ευχαρίστως σου δίνω την δικιά μου να κάνεις το καλοκαιρινό Ταξίδι σου, μαζί με τις βαλίτσες.
Μόνο να της βάζεις άγκυρα το βράδυ μην ξυπνήσει κανένας ρελες και έχεις άλλα:lol:
Bob_o_mastoras
20/05/2015, 11:17
Oχι ρε φιλε... Παλι;;;;; :eek::uplate:
Δεν το ειχα προσεξει οταν το ανεβασες..
Γμστ....:cry:
Δεν ξερω τι να πω...
treloskavalaris
30/05/2015, 19:15
πω φιλε κριμα.... και εμενα αυτο μου φαγανε λευκο κοκκινο απο νεα φηλαδελφεια
Ο πρώτος μήνας πέρασε.Κάνω υπομονή με ευλάβεια τζιχάντ αλλα λοξές ματιές ρίχνώ και στις αγγελίες.
Ειμαι σε φάση πλέον μακάρι να βρεθεί γιατί που να ψάχνεις πάλι που να ελεγχεις να παραγγέλνεις περιφερειακά κτλ.
Ισως βέβαια και να έχουν τη γλύκα τους όλα αυτά με αποτέλεσμα ένα χαμόγελο.
Καπου εκεί είναι η όλη ιστορία..
Ένα χαμόγελο δικό σου,ένα χαμόγελο απο αυτόν που αγαπάς και σε αγαπάει, και σου δίνει δύναμη η οποία περνάει,ίσως,και σε άψυχα αγαθά που, με τον καιρό αποκτούν λίγη απο τη ψυχή σου και αυτά, πλέκοντας την ιστορία τους, μαζί σου.Απλά συνεχίζεις..
Για ένα χαμόγελο,μια ανάταση ψυχής.
Keep on rotting in the free world.
spyrakos35
09/06/2015, 12:17
Οι υπολοιποι θα ειναι πιο δυσκολοι....
Υπομονη....
Είναι από τις φορές που θέλεις να γράψεις κάτι για να απαλυνεις τον πόνο του άλλου αλλά δεν ξέρεις τι. Παντως Τόλη αν και δεν έχουμε γνωριστεί από κοντά, πολύ ευχαρίστως σου δίνω την δικιά μου να κάνεις το καλοκαιρινό Ταξίδι σου, μαζί με τις βαλίτσες.
Μόνο να της βάζεις άγκυρα το βράδυ μην ξυπνήσει κανένας ρελες και έχεις άλλα:lol:
Άκυρο σε σχέση με το νόημα του νήματος αλλά σχετικό με αυτό που εγώ ονομάζω μοτοσυκλετισμό. Για κάτι τέτοια μούτρα σαν και του λόγου σου χαίρομαι που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης μοτοπαρέας.
Τα σέβη μου άρχοντα.
:)
Σήμερα ειναι τα 40.
Να ζήσομεν να τον θυμόμαστε. :D
spyrakos35
18/06/2015, 14:43
Σήμερα ειναι τα 40.
:lol:
notakos600
18/06/2015, 15:48
Σήμερα ειναι τα 40.
Εσύ να είσαι γερός και δυνατός ρε φίλε.
Τι να πω...
skylaros
18/06/2015, 15:54
Τόλη μη τα κάνεις αυτά ρε φίλε, όποτε βλέπω ότι κάποιος έχει γράψει στο θέμα αυτό και δεν έχει μπει Αύγουστος στρεσάρομαι με το ζήτημα της ασφαλιστικής και με πιάνει σφίξιμο. Εύχομαι να περάσει γρήγορα ο καιρός και να έχεις καινούργιο μωρό που να το ευχαριστηθείς πολύ περισσότερο!
Άμα δε κάνουμε και λίγο χιούμορ δε βγαίνει το θέμα εύκολα.
Μόλις όμως γίνει η διεκπέραιωση, έχω κάποιες σκέψεις για κουβεντούλα.
Όταν έρθει η ώρα όμως.
Το βλέπω το νήμα να έρχεται. .....
"Rpg ή claymore ";:lol:
Το βλέπω το νήμα να έρχεται. .....
"Rpg ή claymore ";:lol:
:moutza:
Κατάνα θα είναι αλλά όταν έρθει η ώρα.
Eversman
18/06/2015, 18:44
Σήμερα ειναι τα 40.
Βρε πώς περνάει ο καιρός! Κουραγιο, λιγες έμειναν παλικάρι μ'!
Που είπαμε πάμε τον Αύγουστο? Το γύρο της Μάνης? :D
Το γύρο της Μάνης? :D
εχει καλο σουβλακι αυτο το μαγαζι? από τιμες τι λεει? :lol:
Eversman
19/06/2015, 08:41
εχει καλο σουβλακι αυτο το μαγαζι? από τιμες τι λεει? :lol:
Οτιδήποτε από τη Μάνη είναι καλό!! Έχει και κάτι πορτοκαλόπιτες!!!!! Άν πάς, να τους πείς ότι σε έστειλα εγώ :lol:
Δε μου τα λένε καλά όμορφα και ωραία και βουρλίζομαι...
Θα επανέλθω...:a52::a52::a52::rtr::rtr:
spyrakos35
17/07/2015, 14:59
Δε μου τα λένε καλά όμορφα και ωραία και βουρλίζομαι...
Θα επανέλθω...:a52::a52::a52::rtr::rtr:
ψύχραιμαααααααααααααααααα
έξυπναααααααααααααααααα
TAVOR
Σύντομη περιγραφή
Η λοραζεπάμη, δραστικό συστατικό του TAVOR ανήκει στην κατηγορία των βενζοδιαζεπινών. Τα φάρμακα της κατηγορίας αυτής δρουν ως αγχολυτικά όταν χορηγούνται σε μικρές δόσεις στη διάρκεια της ημέρας.
Πηγή: www.galinos.gr
pipe_smoker
17/07/2015, 15:25
Τί ταβόρ και βάλιουμ...
Έτσι όπως τον κόβω τον Τόλη τώρα θα τους χώσει το μισό φαρμακείο του Χτήνου στο γκWLo.
Ας επανέλθει πρώτα να μας πει τί και πώς.....
Από ότι κατάλαβα, του κάνει νούμερα η ασφαλιστική.....:(
Ή αυτό ή τον πήραν οι κλέφτες και τον βρίζουν.
Νούμερα. Ασφαλιστική. Θα επανέλθω.
"Ε φίλε, κοίταξα μόλις το car.gr και έχει ένα R1 '08 στα 3900. Σου δίνουμε 2 χιλιάρικα και είμαστε οκ!"
"Ε φίλε, κοίταξα μόλις το car.gr και έχει ένα R1 '08 στα 3900. Σου δίνουμε 2 χιλιάρικα και είμαστε οκ!"
Αυτό που λες δεν υφίσταται γιώργο για ένα κ μόνο λόγο,η ασφάλεια που κάνεις είναι για την αξία που του έχεις βάλει και αντιστοίχως πληρώνεις το αντίτιμο...απο τη στιγμή που εγώ π.χ. παω και τους δηλώσω GSXR K7 αξία 5.500 και δεχθούν μετά που να γαμ@#$@$ε χάμω δε μπορούν να πούν κάτι.Δεν είναι σαν την αποζημίωση απο τροχαίο.Τουλάχιστον έτσι ξέρω.
Τόλη γμα τους τα πρέκια....αδειάζω τις άμστελ ^^....:D
amyroukai
17/07/2015, 18:01
λαθος Αντώνη και ξαναδές το συμβόλαιο...
λαθος Αντώνη και ξαναδές το συμβόλαιο...
Οκ τζόνι.Γουίλ ντού δατ..Ζητώ συγγνώμη για την απολυτότητα μου τότες!
Λάθος Tavor αναφέρεις.
Αυτο το Tavor θέλει ο Τολις........
338659
tzimidis
17/07/2015, 18:59
Οκ τζόνι.Γουίλ ντού δατ..Ζητώ συγγνώμη για την απολυτότητα μου τότες!
To grafei synithos kapou sto telos: i eythyni gia tin etisia anaprosarmogi tis asfalizomenis aksias tou oximatos barainei ton asfalizomeno.
diladi an den katebazeis esy kathe eksamino/xrono tin aksia, aytoi synexizoun na eisprattoun ta ypsila asfalistra, alla otan erthei i ora se apozimionoun gia tin trexousa aksia- de mpa na plirones asfalistra 5000 to mina
πάντως τελευταία φορά που είχα κοιτάξει στην anytime, είτε έβαζα αξία αυτοκινήτου 10.000 είτε 20.000 τα ασφάλιστρα τα έβγαζε ακριβώς τα ίδια, αντε με διαφορά 1-2 ευρό. άρα το ποιο πιθανό είναι ότι η αξία είναι η τρέχουσα αλλά και να μην έχεις κάνει αναπροσαρμογή δεν πληρώνεις παραπάνω στην ασφαλιστική.
Antonisss
17/07/2015, 22:46
Στην δικιά μου περίπτωση, με ασφάλεια κλοπής Interamerican, κάπου στο συμβόλαιο έλεγε ότι η αποζημίωση υπολογίζεται με την τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος. Το συμβόλαιο όταν μου κλέψανε το μηχανάκι (μετά από αυτόματες αναπροσαρμογές της αξίας της μηχανής) ήταν για 8.000€. Τρέχουσα εμπορική αξία της μηχανής τότε ήταν ~ 5.500€. Μου είπαν 7.000, τα πήρα και έφυγα
Εύχομαι να πάνε όλα καλά !
Τέλος και κλείδωμα,λουκέτο εδώ.Ο κύκλος έκλεισε.
Ναι, αλλά πες μας τί έγινε.
Θα μπορούσε να είχε πάει και καλύτερα.Ας αρκεστουμε σε αυτό.
pipe_smoker
24/07/2015, 11:20
Τέλος και κλείδωμα,λουκέτο εδώ.Ο κύκλος έκλεισε.
Να υποθέσω ότι για να το λες έτσι, ασχέτως αν είναι καλά ή κακά τα νέα, δε θες να τα γράψεις δημοσίως.
Σεβαστό.
Αν αλλάξεις γνώμη, let me know και το ξεκλειδώνω.
Εύχομαι να πήγαν όλα καλά:beer: