View Full Version : MOTO GP ROUND 5 GRAND PRIX DE FRANCE
RaGe_Raptor
18/05/2015, 22:37
χειρουργείο αύριο ο Αλέϊξ....
MG-KTiNoS
18/05/2015, 22:47
αλήθεια τον νακαμότο γιατί δεν τον γουστάρετε κάποιοι;
ΓΙατί είναι Χόντα....
:lol:
(μη πω κι άλλα και γίνει Κούγκι εδώ μέσα... χαχαχαχαχα)
FotisFz1
18/05/2015, 22:48
γιατι ειναι σκατοφατσα:D
ripseventh
18/05/2015, 22:52
....γιατι ηγειται της χο(υ)ντας των χεπε...επισης ειναι και απο τους μεγαλους chef που περασαν απ το hrc βλεπε στονερ.
RaGe_Raptor
18/05/2015, 22:53
θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει την απάντηση που αποζητάς .......!!!! δε μπορεί....:p
endopandou
18/05/2015, 22:59
Το γιατί είναι χόντα... λογικό. Έκανε διάφορα η χόντα κυρίως στα gp500 απλά δεν θα πρέπει ευθύνεται για την αδυναμία των άλλων ανα τους αιώνες.
ο νακαμότος δεν είναι σκατόφατσα ρέι, ο τζάρβις είναι
ειναι και απο τους μεγαλους chef που περασαν απ το hrc βλεπε στονερ.
αυτό δε ντο κατάλαβα
α εννοείς που τον έφερε στην χόντα... οκ αργώ λίγο :D
endopandou
18/05/2015, 23:02
θα βρεθεί κάποιος να σου δώσει την απάντηση που αποζητάς .......!!!! δε μπορεί....:p
από περιέργεια ρώτησα, δεν θέλω να συμφωνήσω ή να διαφωνήσω με κάποιον για το ποιον του νακαμότο. Προσωπικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι που συνεχίζει να κουνάει τα 15 μύρια στη μύτη του τρελού.
χειρουργείο αύριο ο Αλέϊξ....
Τι έπαθε;
RaGe_Raptor
19/05/2015, 00:15
Τι έπαθε;
The Spaniard went to Barcelona today to be examined by Doctor Xavier Mir, who has done several tests on Aleix’s hand and has finally diagnosed a rupture of the collateral ligament of the thumb of the right hand.
LogOutGoRide
19/05/2015, 05:14
Όπως έχω ξαναπεί -κι έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια- αν η Χόντα και η Γιαμάχα θεωρούν ότι η Ντουκατι έχει πλεονέκτημα δεν έχουν
παρά να πάρουν κι αυτοί ένα όπεν μηχανάκι από αυτά που πουλάνε εδώ κι εκεί και να τρέχουν μ αυτό.
:D
Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
Έχεις δώσει νέο νόημα στο moto της Yamaha SEMAKIN DI DEPAN
Αυτό άλλωστε σημαίνει και αγώνες πρωτοτύπων. Για να πας μπροστά, πρέπει πρώτα να πας πίσω.Α, Όλα κι όλα. Και στο κάτω κάτω, αν δεν μπορούμε εμείς, να πισωγυρίσουν οι άλλοι.
thunder ace
19/05/2015, 07:42
Γιατι μοιαζει με το αφεντικο του Ζηκο(ΚΩΣΤΑΣ ΔΟΥΚΑΣ):D
MG-KTiNoS
19/05/2015, 10:42
Χαχαχαχααχαχαχαχαχαχα
Έχεις δώσει νέο νόημα στο moto της Yamaha SEMAKIN DI DEPAN
Αυτό άλλωστε σημαίνει και αγώνες πρωτοτύπων. Για να πας μπροστά, πρέπει πρώτα να πας πίσω.Α, Όλα κι όλα. Και στο κάτω κάτω, αν δεν μπορούμε εμείς, να πισωγυρίσουν οι άλλοι.
Πρωτότυπο ήταν και το μηχανάκι του Στόνερ πριν μειώσουν τη μπετζίνα, περάσουν στο μονομάρκα ελαστικά, περιορίσουν κλπ κλπ
Πρωτότυπο ήταν και το Απρίλια 2,5 πριν τους πουν ότι πρέπει να τρέχουν με μοτέρ Χόντα
Να συνεχίσω??
υγ
Τώρα ποιός έλεγε κι αυτοί έγραφαν δε γκζέρω αλλά κάτι έχασαν στο δρόμο με την όπεν
Ας πρόσεχαν...
Άσε που δεν ξανάγινε να προστεθεί ποτέ και πουθενά πως αν χάσεις τότε θα πάθεις αυτό κι εκείνο !
Μετά σου λέει δεν γουστάρουν το Νακαμότο.
GIOTIS750
19/05/2015, 17:46
335862
http://www.crash.net/motogp/news/219003/1/surgery-complete-for-both-espargaro-brothers.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss
GIOTIS750
19/05/2015, 21:47
https://www.youtube.com/watch?v=yYDbk6AHHzU
https://www.youtube.com/watch?v=yYDbk6AHHzU
foogr01:beer:
The Spaniard went to Barcelona today to be examined by Doctor Xavier Mir, who has done several tests on Aleix’s hand and has finally diagnosed a rupture of the collateral ligament of the thumb of the right hand.
Στο highside το πάθε;
Άντε περαστικά τους οικογενειακώς τα χειρουργία.
Na σου θυμίσω ότι στον τελευταίο αγώνα πριν αναλάβει ο Στόνερ ένας άλλος Αυστραλός που είχε έρθει ως γουάιλντ κάρτ τους πήγε κωλοφεράντζα απ την αρχή ως το τέλος, με το ντουκάτι του Στόνερ ή περίπου.
Την χρονιά εκείνη αν δεν είχε είχαν φάει λάχανο τον Καπιρόσσι έπαιζε για τίτλο μια χαρά.
Κι όλα αυτά τη στιγμή που ο πολύς Στόνερ έπεφτε ακόμα και με τα... μάτια με το δορυφορικό Χόντα.
Για την ιστορία την χρονια που ο Στόνερ πήρε ΠΠ έκανε ρεκόρ προσπερασμάτων στην ευθεία.... Πέρασε το Ρόσσι 8 ή παραπάνω φορές (δε θυμάμαι) στον ίδιο αγώνα.
Να υποθέσω πως ήταν η τρομερή πορδή του που έδινε κάτι χιλιάδες στροφές στο μοτέρ παραπάνω?
Έχω βαρεθεί να λέω τα ίδια και τα ίδια...
Ξανά και ξανά.
Καλή η θεωρία σου, αλλά δε μας εξήγησες γιατί το σούπερ ducati του '07 το πήγε μόνο ο Στόνερ (που "έπεφτε με τα μάτια" τη προηγούμενη σεζόν) και οχι ο Λόρις (που "έπαιζε για τίτλο μέχρι να τονε φάνε λάχανο").:rolleyes:
MG-KTiNoS
20/05/2015, 17:21
Καλή η θεωρία σου, αλλά δε μας εξήγησες γιατί το σούπερ ducati του '07 το πήγε μόνο ο Στόνερ (που "έπεφτε με τα μάτια" τη προηγούμενη σεζόν) και οχι ο Λόρις (που "έπαιζε για τίτλο μέχρι να τονε φάνε λάχανο").:rolleyes:
Για έναν ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ....
Γιατί ο Στόνερ ήταν τεράστιος πιλότος και έπεσε όλη η ομάδα πάνω του όπως ήταν και φυσικό να γίνει.
Αν θες όμως να σου αντιστρέψ την ερώτηση...
-Σ ένα καλοκαίρι ο Στόνερ έκοψε τις τούμπες. Τι έγινε? Έμαθε να οδηγάει σε 3 μήνες ή του ήρθε η φώτιση?
Τίποτε από τα δύο...
Απλά η ντουκάτι είχε εκείνη τι σεζόν τρομερό μηχανάκι.
Για να πάρεις ΠΠ δεν αρκεί λοιπόν να είσαι τιμόνι πρέπει να έχεις και μηχανάκι και τύχη...
(τα έχω πει χιλιάδες φορές)
υγ
Δεν σου λέω πως ο Στόνερ ήταν κουλάδι λέω ότι ιστορίες του τύπου ο Ρόσσι θα τους κέρδιζε ακόμα
και με σουζούκι δεν στέκουν..... (που έλεγαν κ΄ποτε)
endopandou
20/05/2015, 20:53
Ψάχνοντας να βρω κάτι σωστό στο ποστ του κτήνου ανακάλυψα πως συμφωνώ σε αυτό
ιστορίες του τύπου ο Ρόσσι θα τους κέρδιζε ακόμα
και με σουζούκι δεν στέκουν
Iannone vs Marquez. Στο 2,29 ο Marquez κάνει απίστευτα πράγματα...
https://www.facebook.com/lacurvadelmotociclista/videos/361899860674143/
clopypaste from Xlitos
clopypaste from Xlitos
κι επειδή στο βίντεο φεύγει γρήγορα
335895335896
335897
RaGe_Raptor
20/05/2015, 22:00
clopypaste from Xlitos
απίστευτα όντως αλλά νομίζω και λίγο "ανεξέλεγκτα"... δεν είναι εκείνο το sweet spot που έχουν τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο στο όριο, νομίζω...κι αυτό οφείλεται στο Χόντα...
και φυσικά εδώ να διευκρινίσω ότι μιλάω πάντα για το επίπεδο αυτών των αναβατών......
απίστευτα όντως αλλά νομίζω και λίγο "ανεξέλεγκτα"... δεν είναι εκείνο το sweet spot που έχουν τα πάντα υπό πλήρη έλεγχο στο όριο, νομίζω...κι αυτό οφείλεται στο Χόντα...
και φυσικά εδώ να διευκρινίσω ότι μιλάω πάντα για το επίπεδο αυτών των αναβατών......
...και των μοτοσυκλετών... μην το ξεχνάμε αυτό...
άλλη η αίσθηση και η ακρίβεια πληροφόρησης σε αυτά τα μηχανάκια και άλλη στα μηχανάκια του εμπορίου...
πάντως επειδή εδώ μιλάμε ειδικά για τον mm νομίζω ότι είναι κλασσικά μέρος του ελεγχόμενα ανεξέλεγκτου στύλ του... όπως λέμε επιμελώς ατημέλητος...
endopandou
21/05/2015, 09:00
στην συγκεκριμένη φάση ο Μαρκεζ προσπέρασε τον τύπο με το απλανές βλέμμα (Ιαννόνε) για να μην τον εμβολίσει.
Το απλανές Ιαννόνιο βλέμα απ την άλλη όταν τον προσπέρασε ο φίλος του ο βάλες μόνο περάστε που δεν του είπε παρότι έπαιζαν σε ίδιο γυρολόγιο, όταν όμως τον προσπέρασε ο Μαρκέζ λύσσαξε παρότι ο μικρός γύρναγε λίγο πιο γρήγορα.
Εντεταλμένοι ρε βάλε μου :tooth:
ήταν άλλη μια ευγενική προσφορά σους βαλεντινικούς φίλους :tooth:
spyrakos35
21/05/2015, 09:04
στην συγκεκριμένη φάση ο Μαρκεζ προσπέρασε τον τύπο με το απλανές βλέμμα (Ιαννόνε) για να μην τον εμβολίσει.
Το απλανές Ιαννόνιο βλέμα απ την άλλη όταν τον προσπέρασε ο φίλος του ο βάλες μόνο περάστε που δεν του είπε παρότι έπαιζαν σε ίδιο γυρολόγιο, όταν όμως τον προσπέρασε ο Μαρκέζ λύσσαξε παρότι ο μικρός γύρναγε λίγο πιο γρήγορα.
ναι ρε φίλε
του τον καρφώνει κιόλας, τι κόπτεσαι? :lol:
endopandou
21/05/2015, 09:11
ναι ρε φίλε
του τον καρφώνει κιόλας, τι κόπτεσαι? :lol:
:tooth: δε γκρατήθηκες κοφαλίτσα ε;
Όλα κι όλα φίλε. Ο εντεταγμένος με το απλανές βλέμμα Ιαννόνε είναι άντρας. Νομίζω. :tooth:
sapila racing
21/05/2015, 09:19
Δεν νομίζω οτι μπορεί καποιος αλλος να οδηγήσει ετσι χωρίς να πέσει. Αντε και να το κανει κάποιος αλλος για μια δυο στροφές, ενω ο Marc το κανει οποτε του χρειάζεται.
Οπως σε αυτην την φάση, αλλά και στο qualifying στην Αμερική στο COTA.
thunder ace
21/05/2015, 10:00
εχουν να τα πουνε για τα καλα.....στο (κοντινο)μελλον.Mαλλον εχει χρωστουμενα ο ιαννο απο τα moto2.
MG-KTiNoS
21/05/2015, 11:17
Ψάχνοντας να βρω κάτι σωστό στο ποστ του κτήνου ανακάλυψα πως συμφωνώ σε αυτό
ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ!!! !
:rotflmao:
335912
οσο νυχτώνει η τσαπου μεγαλώνει...
ΛΟΡΕ .....ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΥΥΥΥ....εεεερχεται ο τιτανομεγιστος
έ έ έρχεται
Who's your daddy bitch? σε λίγο...
Μόλις του έβγαλαν πινακίδα του γλυφιτζουρη...
σφιξου!!!!
ΕΡΧΕΤΑΙ...
:rotflmao::bigcry:
επιτέλους το δα. σε ευχαριστώ GIOTIS!
γατάκια ......
χαχαχαχχα
με την πιπίλα του "όταν θα βρεθεί στα δύσκολα να τον δούμε" θα μείνετε. λες και δεν έχει παλέψει σώμα με σώμα στο παρελθόν. ξεχνάτε ότι παίζει και να είναι ό μόνος οδηγός που κοντρολάριζε 4 μηχανές στο ποιον ρυθμό θα έχουν στον τελευταίο αγώνα το 2013, μπας και μπει ο Γιατρός ανάμεσα και φάει πόντους από ΜΜ.
με τη κατινιά θα μείνετε ρε
πάμε γερά ρε Γιώργαρε
endopandou
21/05/2015, 11:36
ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ!!! !
335912
ε ρε και να σκάσει στο μέλλον καμιά πικάντικη φωτό του πρίγκιπος... Ξέρεις... Να μαστε σε μια γωνιά να βλέπουμε τους σημαδεμένους πως θα τρέχουν πανικόβλητοι να σβήσουν τα τατού
Κλαίω :tooth::tooth:
335914
335915
spyrakos35
21/05/2015, 11:44
ήταν νέος και αμυαλος ρε
sapila racing
21/05/2015, 11:49
ΑΣΤΟΔΙΑΛΟ!!! !
335912
αΧΧΑΑΧΧΧΑ
Η πλατη του endo είναι?
Του εβαλε λαθος νούμερο στο φαίρινγκ και λαθος κράνος ο τατουατζής και το είδε μετα οταν πήγε σπίτι? :bawl:
Αυτα παθαίνει οποιος κανει tatoo στην πλατη. :D
endopandou
21/05/2015, 12:04
αΧΧΑΑΧΧΧΑ
Η πλατη του endo είναι?
Του εβαλε λαθος νούμερο στο φαίρινγκ και λαθος κράνος ο τατουατζής και το είδε μετα οταν πήγε σπίτι? :bawl:
Δεν ξέρω αν το κατάλαβες, πάλι κοτσάνα πέταξες :D
δεν μουαρέσουν οι ντούκοι
αΧΧΑΑΧΧΧΑ
Η πλατη του endo είναι?
Παίζει να είναι το μεγαλύτερο fail tatoo του πλανήτη. Ο Rossi με Ducati...:tooth: :tooth:
SHOOTER045
21/05/2015, 14:01
:rotflmao::bigcry:
επιτέλους το δα. σε ευχαριστώ GIOTIS!
γατάκια ......
χαχαχαχχα
με την πιπίλα του "όταν θα βρεθεί στα δύσκολα να τον δούμε" θα μείνετε. λες και δεν έχει παλέψει σώμα με σώμα στο παρελθόν. ξεχνάτε ότι παίζει και να είναι ό μόνος οδηγός που κοντρολάριζε 4 μηχανές στο ποιον ρυθμό θα έχουν στον τελευταίο αγώνα το 2013, μπας και μπει ο Γιατρός ανάμεσα και φάει πόντους από ΜΜ.
με τη κατινιά θα μείνετε ρε
πάμε γερά ρε Γιώργαρε
Δεν το μαθες?
Κάνουμε και σύλλογο ( που είναι και τής μοδος)
ΣυλλογοςΚατινωνΜοτοΤζιπι ο Βαλεντίνος ο Ροσσις .
Αμολατε Ρέι με το κλαψομου τον σπανο
335920
FORZA VALE. #46
Καλά, καλά...
Το παιδί έφτιαξε ψυχολογία, έχει τα κέφια του...
Μέχρι και δωράκια μοιράζει στον κόσμο...:D
335925
Ούτε με κυάλια δεν θα τον βλέπετε στο Μουτζέλλο λέμε
:p :p :p
H.A.Balafoutre
21/05/2015, 17:14
Ωραίο παπουτσάκι όμως. Καλοκαιρινό.
SHOOTER045
21/05/2015, 17:17
Καλά, καλά...
Το παιδί έφτιαξε ψυχολογία, έχει τα κέφια του...
Μέχρι και δωράκια μοιράζει στον κόσμο...:D
335925
Ούτε με κυάλια δεν θα τον βλέπετε στο Μουτζέλλο λέμε
:p :p :p
Κοντός ψαλμός αλληλούια.
Θα το δούμε σε μια εβδομάδα
SHOOTER045
21/05/2015, 17:18
Ωραίο παπουτσάκι όμως. Καλοκαιρινό.
Αντί να διαφημίζει, μπρατσακια και βατραχοπέδιλα....
thunder ace
21/05/2015, 17:22
Στο μουτζελλο ειναι η ωρα του Ιαννο.Θα σας σκισουμε ουλους.
SHOOTER045
21/05/2015, 17:31
Στο μουτζελλο ειναι η ωρα του Ιαννο.Θα σας σκισουμε ουλους.
Τα καλσόν????
:bawl::bawl::bawl:
thunder ace
21/05/2015, 17:35
Τα καλσόν????
:bawl::bawl::bawl:
καλα καλα...να σε δω την Κυριακη το απογευμα εσενα.:bigcry:
Έχει μνήμη ελέφαντα αυτός...να τον προσέχεις, για να σου δόσω να καταλάβεις, θυμάται ακριβώς τα σέττινγκς, από το GP500 το εβδομηντατέσσερο (tm αλλουνού αυτή η έκφραση) στο Βελγικό Grand Prix στο Spa-Francoρchamps στο MvAgusta του Phil Read, όπου ήθελε ειδική ρύθμιση για την Eau Rouge όπου bottόmιαζε αρκετά για να μη χάνει την αίσθηση του γκρίπ. Είναι αλλού σου λέω.
Εισαι τοσο μα τοσο μα τοσο μα τοσο λαθος μπαλαφουτρη
.
.
.
.
.
.
.
.
το εβδομηντατέσσερο (tm αλλουνού αυτή η έκφραση).
το εξηντατΕσσερω, ειναι το σωστο :bawl:
SHOOTER045
21/05/2015, 17:42
Και την προηγούμενη
Και την προ προηγούμενη εδώ ήμουν.
Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια της φτουκατι.
Όχι με λένε ριζο και όπως θέλω το γυρίζω...
thunder ace
21/05/2015, 17:54
Και την προηγούμενη
Και την προ προηγούμενη εδώ ήμουν.
Ακόμα και στα πέτρινα χρόνια της φτουκατι.
Όχι με λένε ριζο και όπως θέλω το γυρίζω...
Κοιτα.....αυτη τη χρονια τη χαιρομαι.Μετα απο 700 χρονια που τρεχει ο γιατρος ,πρωτη φορα που γουσταρω που παει ετσι.Γιατι ειναι ισως η πρωτη χρονια που παιρνει νικες και ιδρωνει.Αλλα θα σας σκισουμε...........:D