View Full Version : Motogp round 8 Assen
Μ Α Λ Α Κ Α ..................................
:uplate::uplate::uplate::uplate:
AUFGEBRACHT
27/06/2015, 14:43
Ανατριχίλα....
stefanos
27/06/2015, 14:44
Και στο ΜΧ ρε:lol:
RaGe_Raptor
27/06/2015, 14:44
εμβολισμός και πάλι......
AUFGEBRACHT
27/06/2015, 14:45
Έτσι που τον γυρόφερνε ο Γιατρός, μου θύμιζε Μεγάλο Λευκό καρχαρία που ζυγίζει το θήραμα πριν του επιτεθεί...
MG-KTiNoS
27/06/2015, 14:45
:uplate::uplate::uplate::uplate:
+1
(άντε γαμήσου Μάρκεζ....τα ίδια και τα ίδια ρπστμ)
amyroukai
27/06/2015, 14:46
παρα τη βια και τη νοθεια... :)
#46 ftw
spyrakos35
το κωλόπαιδο πήγε να τον ρίξει αλλά δεν του βγήκε
μπράβο βάλε
Ειναι επικινδυνος.....
Κανονικα πρεπει ολοι οι οδηγοι να τον πλακωσουν στις μπουφλες
blackbusa
FWNAZOUN STO PADDOCK TOU MM...IMARTON....
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!
VR 46!!!
Δείτε τη σουζίτσα που κάνει τη στιγμή που βγαίνει στην αμμοπαγίδα στην τελευταία στροφή για να μην πέσει...
ΤΙ να πεί κανείς για αυτό τον ΟΔΗΓΟ!
Ποιος να συγκριθεί μαζί σου!!!
Oh Vale Vale!
Σε λίγο ο Γιατρός θα τερματίζει και με back flip :eek:.......
μουνάκι ΜΜ αυτά σε Πεντρόζα και Λορενθο.
όχι στον Θρυλο
Μέγιστη μαλακία ο ΜΜ...απλά
Δεν υπήρχε περίπτωση να περάσει με κλειστή πόρτα, μόνο να τον ρίξει μπορούσε. Κρίμα
Μπήκε σουζαριστός στο γρασίδι και πέρασε μετά πάνω από τα χώματα... πω πω πω πω πω πω
ΑΓΩΝΙΑ μέχρι το τελευταίο μιλισεκόντ
RaGe_Raptor
27/06/2015, 14:48
ευτυχώς κάνει dirt-track.........!!!!!!!:lol:
spyrakos35
27/06/2015, 14:48
Καταφερε να με κανει να τον σιχαθω για το υπολοιπο της καριερας του.....
Για μενα δεν υπαρχει πλεον
Να δω τι θα γίνει τώρα που θα τον συναντήσει... θα τραβήξει κανένα αφτί ;
amyroukai
27/06/2015, 14:50
ιδιαιτερως τσογλανερη κινηση. γλιστρημα και εμβολισμος κανονικα. ευτυχως που δεν επεσε ο ροσι.
του εδωσε και το χερι. λολ.
blackbusa
27/06/2015, 14:50
molis xairetithikane alla oxi me ton klassiko tropo...me agkalitses kai filakai diladi...tha pesei poly aima sta epomena....
molis ton rwtisan gia tin teleftia strofi kai ekane tin papia kai eipe kai mia malakia...krima...
Μπα...στα @@ του τον έχει γραμμένο. Και είναι και μεγάλα.
μέχρι και ο Μαρκεζ βγηκε στο γρασίδι που πήρε αντιαγωνιστικα την εσωτερικη!!!
δλδ τι περιμενε;
thunder ace
27/06/2015, 14:51
όχι στον Θρυλο
Ακριβως....θελει πολυ φρουτοκρεμα ακομα.
GIOTIS750
27/06/2015, 14:53
337808
Μα τι λέει ; Τα εννοεί ; Τα πιστεύει ειλικρινά; Ή τα λέει γιατί πρέπει ;
Edit: για το ΜΜ μιλάω.
GIOTIS750
27/06/2015, 14:54
όχι στον Θρυλο
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ :beer:
σκοπεύει και η Χόντα να κάνει ένσταση!
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
Vstrommer71
27/06/2015, 14:56
Γι αυτο ειναι ωραιο αυτο το αθλημα.Γιατι τρομεροι οδηγοι συναγωνιζονται για την νικη.Και οι κωλοπαιδισμοι,και τα σπρωξιματα και τα απροοπτα ειναι μεσα στον αγωνα.Εξαιρετικη αποδοση του ΜΜ,μετα μαλλον καταλαβε οτι υπαρχει καποιας μορφης Θεια Δικη.Μπραβο στον Γιατρο,εξαιρετικος...κι οπως ειπαμε η γρια κοτα εχει το ζουμι!
337809
thunder ace
27/06/2015, 14:56
ωρε τι ειπε ο ροσι:στη τελευταια στροφη με ακουμπησε αλλα" ειμουν ετοιμος"
ειναι τυχερο το αρχιδακι που δεν επεσε ο γιατρος να τον πηγαιναμε γαμιωντας μεχρι την ισπανια
RaGe_Raptor
27/06/2015, 14:58
τα αίματα άναψαν...τέρμα τα γελάκια και οι αγκαλίτσες......
ωρε τι ειπε ο ροσι:στη τελευταια στροφη με ακουμπησε αλλα" ειμουν ετοιμος"
στη γριά πουτάνα δεν τα κανεις αυτα. γιατι τα εχει κανει ηδη με επιτυχια ΚΑΙ ΑΝΤΡΙΚΙΑ #catalunya2009
vangelis 64
27/06/2015, 15:05
[QUOTE=MG-KTiNoS;2607088]+1
(άντε γαμήσου Μάρκεζ....τα ίδια και τα ίδια Ακριβώς!Άει στα γαμήδια μαλακισμένο και κάτσε πάνω στο ντροπιαστικό κωλοδάχτυλο με το χαριτωμένο σου γελάκι.Ηλίθιε!
LogOutGoRide
27/06/2015, 15:06
Ωραίος αγώνας. Μπράβο στον Rossi για την νίκη του.
Θα έχει ενδιαφέρον η συνέντευξη τύπου.
Μερικούς απλά δεν μπορώ να τους καταλάβω.
bros400pgm
27/06/2015, 15:09
Περιεργο. Θα ορκιζομουν οτι ετσι ειναι οι αγωνες.............
ps. Ξεχασα, υπαρχουν και οι παρωπιδες.:wave2:
οι αγώνες δεν είναι "πέρνω την εσωτερική μόνο και μόνο να σε βγάλω εκτός πίστας"
εάν το έχει κάνει ο Ρόσσι παρακαλώ να μου το θυμίσεις :wave2:
vangelis 64
27/06/2015, 15:14
Οι αγώνες δεν σημαίνουν αντιαθλητική συμπεριφορά,νομίζω;Εκτός κι αν σάς φασίνεται λογικό αυτό που πήγε να να κάνει ο Μαρκέθ
amyroukai
27/06/2015, 15:15
Το να μπαίνεις φρεναριστός γλιστρητός τελευταία στροφή και να φρενάρεις πάνω στον αντίπαλο... ε δεν είναι ακριβώς "έτσι" οι αγώνες.
ο Μαρκέζ αυτό το έχει κάνει πολλές φορές.
και οδηγάει επικίνδυνα. γι'αυτό κ είναι πέφτουλας φέτος
και γίνεται επικίνδυνος για τους άλλους.
να θυμίσω σύγκρουση με Πεντρόζα που του ξεκόλλησε τον πίσω αισθητήρα του tc;
και έφαγε ο Πεντρόζα ένα τρομερό highside;
bros400pgm
27/06/2015, 15:20
οι αγώνες δεν είναι "πέρνω την εσωτερική μόνο και μόνο να σε βγάλω εκτός πίστας"
εάν το έχει κάνει ο Ρόσσι παρακαλώ να μου το θυμίσεις :wave2:
Το συμπερασμα να σε βγαλω εκτος πιστας δεν το συμμεριζομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση. Το ειχε κανε στον Τζιμπερνο και γουσταρα απιστευτα.
Εδω δεν ειναι το κιτρινο γκρουπ των Μεγαρων. Στο gp, αφηνεις 20 εκατοστα και ο αλλος θα χωθει. Εχουν και το ταμπεραμεντο και την οξυδερκεια να προχωρησουν, δεν ειναι τιποτενιοι σαν εμας.
LogOutGoRide
27/06/2015, 15:21
Άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Το αν έκανε κάτι αντιαθλητικό, υπάρχουν άνθρωποι στην πίστα να το κρίνουν. Παρεμπιπτόντως, δεν ασχολήθηκαν καν.
Τα "κολωδάχτυλα", "αεί γαμήσου" κάτσε τώρα στην απαυτην που κάθεται ο Ούτσιο, που κολλάνε;
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:21
ότι έκανε ο Μαρκ το έχει κάνει ο Βάλε στον ΤζιμπερΝΙΑΟΥ...ο ισπανάκος ήταν άτυχος όμως αφού δεν είχε σικέϊν μπροστά να το κόψει......
OptimusPrime
27/06/2015, 15:23
Κανενα βιντεο απο το συμβαν εχουμε ?
LogOutGoRide
27/06/2015, 15:25
Αυτά είναι γνωστά και τα ξέρουν όλοι.
Δεν ασχολούμαι με αυτά.
Είπαμε, υπάρχουν αγωνοδίκες για να κρίνουν αν υπάρχει κάτι και αναλόγως να πράξουν.
Για τα άλλα τα "φίλαθλα" λέω που γράφονται.
Και αναρωτιόμουν σε παλιότερο αγώνα, ποιοι είναι αυτοί που γιόυχαραν τον Lorenzo και έκανα τέτοια πράγματα, σε έναν αγώνα MotoGP.
Δεν το παίζω Παναγίτσα, γιατί δεν είμαι. Αλλά ρε παιδιά, χαλαρά.
Προσπάθησε ο ένας, κέρδισε ο άλλος.
Ξέρουν όλοι που φρέναρε, αν γλίστρησε, αν άφησε ανοιχτή πόρτα κλπ.
Ωπα αρχίζει η P C
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:32
Ωπα αρχίζει η P C
και περιμέεεεεεεενουμε............ τουρουρουρουρουορουορου....
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:34
ρε μπας και πλακώθηκαν στα μπουνίδια Ρόσσι και Μαρκ και γι'αυτό αργεί........
LogOutGoRide
27/06/2015, 15:34
Χαχαχαχααχαχαχ
Έφαγα παραμύθι. Μόνο μουσική παίζει.
Χμ, αργούν. Λες;;;;;;
Ααααααα fuckkkkkkk. Με πρόλαβες.
Ρε, έκοψες δρόμο;
Μα τι λέει ; Τα εννοεί ; Τα πιστεύει ειλικρινά; Ή τα λέει γιατί πρέπει ;
Edit: για το ΜΜ μιλάω.
Μπορεί κάποιος συμφορουμίτης να πει περιληπτικά τι είπε;
Ευχαριστώ
ότι έκανε ο Μαρκ το έχει κάνει ο Βάλε στον ΤζιμπερΝΙΑΟΥ
Το συμπερασμα να σε βγαλω εκτος πιστας δεν το συμμεριζομαι στην συγκεκριμενη περιπτωση. Το ειχε κανε στον Τζιμπερνο και γουσταρα απιστευτα.
Που αναφερόμαστε; Χερέθ 2005; Να το δεχτώ ότι ήταν αντικανονικό και δεν άξιζε τη νίκη κτλ κτλ
στα 13 χρόνια motogp αυτός είναι ο σταυρός του Ρόσσι;
Εδώ μιλάμε ότι ο Μαρκέζ ήταν τσουτσέκι πρίν ακόμα ανέβει στα gp, χώρια πόσο επικίνδυνος έχει υπάρξει 3 χρόνια τώρα.
Ο μόνος ίσως οδηγός που έφτανε την καφρίλα και την επικινδυνότητα του Μαρκέζ ήταν ο μακαρίτης ο Σιμοντσέλι.
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:40
που'σαι Μπαλαφουτρρ..... πάει η πρόβλεψη,χάλασε......:lol:
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:42
Νιώθω ότι νίκησα τον αγώνα λέει ο Μαρκ....ότι νιώθει ο καθένας,τι να κάνουμε......:lol:
Billymuse
27/06/2015, 15:44
Απλα και ωραία .οχι μαλακίες στον δάσκαλο Μαρκ
337815
DoctoR_k6
Μια λεξη αρκει...:a012:
Billymuse
Επίσης θα πρέπει να έγιναν ωραίες μάχες απο την 5 εως 11 θέση... κρίμα που αναγκαστικά ο σκηνοθέτης έδειχνε τι γινόταν μπροστα..
bros400pgm
27/06/2015, 15:45
Που αναφερόμαστε; Χερέθ 2005; Να το δεχτώ ότι ήταν αντικανονικό και δεν άξιζε τη νίκη κτλ κτλ
στα 13 χρόνια motogp αυτός είναι ο σταυρός του Ρόσσι;
Εδώ μιλάμε ότι ο Μαρκέζ ήταν τσουτσέκι πρίν ακόμα ανέβει στα gp, χώρια πόσο επικίνδυνος έχει υπάρξει 3 χρόνια τώρα.
Ο μόνος ίσως οδηγός που έφτανε την καφρίλα και την επικινδυνότητα του Μαρκέζ ήταν ο μακαρίτης ο Σιμοντσέλι.
Σου τονισα οτι εγραψα μονο για το σημερινο. ;)
ps. Στο apriliabikers ειχα βαλει στοιχημα οτι το aprilia θα περασει τον Ροσι. Ειχα μια ευκαιρια, δεν μου εκατσε γαμωτο με τον μαλακα τον Μαρκεζ :cry::cry::cry::cry:
:lol::lol::lol:
RaGe_Raptor
27/06/2015, 15:47
τα αλλάζει τώρα ο Μαρκ...........
Θεωρώ ότι ο Μάρκεζ μια χαρά πήγε να περάσει.
Επίσης, ο Ρόσι μια χαρά δεν τον άφησε. Οπότε και σήκωσε για να μην πέσει και έκοψε τη στροφή.
Ε, μετά ήταν ο τερματισμός, τι να κάνουμε?
Forza :beer:
To θέμα είναι, πως Rossi vs Marquez στις κόντρες τους είναι 2-0.
Τα άλλα είναι να΄χαμε να λέγαμε. :beer:
LogOutGoRide
27/06/2015, 16:06
Το μεγάλο στην υπόθεση είναι πως ο ένας έπαιζε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και ο άλλος μόνο το γόητρο.
Είδαμε έναν καταπληκτικό αγώνα και τρεις μεγάλους αναβάτες στην συνέντευξη τύπου.
Ο πιο άτυχος από όλους είναι ο Lorenzo και μετά ο balafoutres.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αυτούς που έχουν γνώμη για το οτιδήποτε και τα ξέρουν όλα.
Υ.Γ. Άστο καλύτερα.
Πιο καλά να βάλω τα moto3
H.A.Balafoutre
27/06/2015, 16:11
που'σαι Μπαλαφουτρρ..... πάει η πρόβλεψη,χάλασε......:lol:
Όχι ρε γμτω...μα είναι δυνατόν, εγώ ο #1 μοτοτζιπιολόγος να πέσω έξω...είναι δυνατόν....:lol:
Αλλά κι αυτός ο Λόρε...τι το ήθελε το μαλακό...κι εγώ από την άλλη πάλι, δεν είδα τα σημάδια...??? Μάλλον αντιγράφει το Ρόσσι....γι'αυτό...
Ο Ρόσσι πάλι..τόσα χρόνια στις στροφές να κοπανιέται με μικρότερους...δε βαρέθηκε...:bawl:
Μα είναι αγώνες αυτοί....
H.A.Balafoutre
27/06/2015, 16:12
Το μεγάλο στην υπόθεση είναι πως ο ένας έπαιζε την πρωτιά στο πρωτάθλημα και ο άλλος μόνο το γόητρο.
Είδαμε έναν καταπληκτικό αγώνα και τρεις μεγάλους αναβάτες στην συνέντευξη τύπου.
Ο πιο άτυχος από όλους είναι ο Lorenzo και μετά ο balafoutres.
Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για αυτούς που έχουν γνώμη για το οτιδήποτε και τα ξέρουν όλα.
Υ.Γ. Άστο καλύτερα.
Πιο καλά να βάλω τα moto3
Ρίξε κι εσύ αλάτι στις πληγές μου....ρίξε:bawl:. Κατά τα άλλα...σωστά μιλάς.
LogOutGoRide
27/06/2015, 16:13
Ε μα ρε Γιώργη!
Έφτασες κοντά όμως. Μπράβο.
Δεν σε πίστεψα τότες.
AUFGEBRACHT
27/06/2015, 16:19
Moto3 ποιος τερμάτισε στο πλάι της μοτοσυκλέτας και όχι πάνω; Ο Τσέχος;
RaGe_Raptor
27/06/2015, 16:19
Ε μα ρε Γιώργη!
Έφτασες κοντά όμως. Μπράβο.
Δεν σε πίστεψα τότες.
δεν τον πίστεψε κανείς...!!!! ούτε αυτός το πίστευε,είπε να τρολλάρει λίγο......:lol:
congate7
27/06/2015, 16:21
Τον αγώνα που μπορούμε να τον βρούμε?
LogOutGoRide
27/06/2015, 16:22
Το πίστευε και πολύ μάλιστα ο παλιοYamahakias! Απλά είπε να το ρίξει λίγο στην πλάκα και καλά χαβαλέ για να μην τον πάρουμε στο ψιλό. Είναι πονηρός ο ψηλέας
H.A.Balafoutre
27/06/2015, 16:24
Το πίστευε και πολύ μάλιστα ο παλιοYamahakias! Απλά είπε να το ρίξει λίγο στην πλάκα και καλά χαβαλέ για να μην τον πάρουμε στο ψιλό. Είναι πονηρός ο ψηλέας
Είμαι πονηρός...κάνω αγώνες τακτικής....:lol:
Είναι που δεν έχω κλιπονάτο...γι'αυτό...αλλά δε θα πάρω κι εγώ...θα δείτε τι θα πάθετε!!! :evil:
RaGe_Raptor
27/06/2015, 16:24
"my goals are so high that I feel uncomfortable sharing them with small minded people"... σε τέτοια φάση ήταν ο George?
LogOutGoRide
27/06/2015, 16:28
"my goals are so high that I feel uncomfortable sharing them with small minded people"... σε τέτοια φάση ήταν ο George?
Με προβλημάτισες τώρα. Νομίζω πως όχι. Ακούστηκε κάπου από το βάθος μια φωνή με σχεδόν τρεμάμενη είπε "να δείτε μαλακες που θα κάνει πέντε σερί νίκες". Μετά σιωπή....και μετά γέλιο και φάσκελα.
Μια και σε βρήκαμε όμως. Τα Suzuki; όλα καλά; προσεχτε ρε να μας φάτε τον αντικαταστάτη του κοντού. Τον νου σας.
Γεια σου ρε Jorge balafoutre
Billymuse
27/06/2015, 16:29
Τον αγώνα που μπορούμε να τον βρούμε?
Σε κανα δυο ωρες στο kickass θα το έχουν ανεβάσει τσέκαρα τωρα και δεν υπάρχει για την ώρα..
H.A.Balafoutre
27/06/2015, 16:31
Χμμμμμ δηλαδή με προκαλείς για άλλη μια επική πρόβλεψη...χμμμμμ άσε καλύτερα.....:bawl:
Και το 4 στα 5 το δέχομαι...χαχαχααχα
LogOutGoRide
27/06/2015, 16:32
On kodi we trust για ταινίες και κονσέρβα αγώνες σε 720p.
Μπορεί βέβαια και live, αλλά καθότι προσφορά για φέτος, τιμήσαμε την Dorna. Του χρόνου βλέπουμε.
Σε δυο βδομάδες πάλι εδώ.
Billymuse
27/06/2015, 16:36
Πρεπει να το ανεβασαν...
ωπα ναι σωστόςςςς
http://kat.cr/motogp-2015-round-08-motogp-race-assen-720p-t10854137.html
blackbusa
27/06/2015, 16:37
οποιος συγκρίνει το σημερινό του ΜΜ με το 2005 του VR ειναι το λιγότερο άσχετος...στην σημερινή περίπτωση ο ΜΜ δεν πήρε καμμια εσωτερική αφου υπήρχε και αριστερή στροφή μετά και η αγωνιστικη του γραμμη ηταν τέτοια που αν δεν άλλαζε πορεία λόγω της επαφής ο Vale θα έπεφταν μαζι,ενώ το 2005 ο VR οντως πέταξε τον Gib εκτός πίστας οχι μονο απο το ακούμπηγμα αλλα και γιατί ενω είχε την εσωτερικη άνοιγε την γραμμη του έχοντας ιδια πορεία...
ειπαμε είμαστε Ροσσικοί αλλα οταν πχ έφαγε το προσπέρασμα απο τον ΜΜ στην corkscrew δεν κράζαμε αλλα ειπαμε μπράβο , σε αντίθεση με κάποιοθε αλλους που την μια χρονιά έκραζαν και την επόμενη έλεγαν καλα να πάθει...
οσο και να μην γουστάρετε ο VR μπορει να ειναι μεγάλος οταν κερδίζει αλλα ειναι ακομα μεγαλύτερος winner οταν χάνει...σε αντιθέση με κάποιους άλλους...
:wave2:
4 χρονια για να κατεβει...αχαχα...πολλοι leechers!!!
Billymuse
27/06/2015, 16:39
337819
blackbusa
27/06/2015, 16:48
337819
https://www.youtube.com/watch?v=0WWelo_q3qk
:lol:
GIOTIS750
27/06/2015, 17:13
https://www.youtube.com/watch?v=m_bIaupAeSE
https://www.youtube.com/watch?v=m_bIaupAeSE
MG-KTiNoS:beer:
bros400pgm
27/06/2015, 17:16
οποιος συγκρίνει το σημερινό του ΜΜ με το 2005 του VR ειναι το λιγότερο άσχετος...στην σημερινή περίπτωση ο ΜΜ δεν πήρε καμμια εσωτερική αφου υπήρχε και αριστερή στροφή μετά και η αγωνιστικη του γραμμη ηταν τέτοια που αν δεν άλλαζε πορεία λόγω της επαφής ο Vale θα έπεφταν μαζι,ενώ το 2005 ο VR οντως πέταξε τον Gib εκτός πίστας οχι μονο απο το ακούμπηγμα αλλα και γιατί ενω είχε την εσωτερικη άνοιγε την γραμμη του έχοντας ιδια πορεία...
ειπαμε είμαστε Ροσσικοί αλλα οταν πχ έφαγε το προσπέρασμα απο τον ΜΜ στην corkscrew δεν κράζαμε αλλα ειπαμε μπράβο , σε αντίθεση με κάποιοθε αλλους που την μια χρονιά έκραζαν και την επόμενη έλεγαν καλα να πάθει...
οσο και να μην γουστάρετε ο VR μπορει να ειναι μεγάλος οταν κερδίζει αλλα ειναι ακομα μεγαλύτερος winner οταν χάνει...σε αντιθέση με κάποιους άλλους...
Ασχετος εισαι εσυ κ να προσεχεις τι γραφεις οταν βρισκεσαι σε μια συζητηση
GIOTIS750
27/06/2015, 17:21
Με ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνων και ο Mike Webb διέλυσαν τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να υπήρχαν, αναφορικά με την επαφή του Marc Marquez με τον Valentino Rossi.
Το δίδυμο πάλευε για τη νίκη στον αγώνα του Assen, όταν στο τελευταίο εσάκι ο Marquez επιχείρησε να μπει από την εσωτερική του Vale και ακούμπησε τον Ιταλό άσο, αναγκάζοντάς τον να πάει ευθεία κι εκτός πίστας στην υπόλοιπη στροφή!
Πάντως όταν τους ρώτησαν και τους δυο, στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα, ποιός θα κέρδιζε αν δεν υπήρχε αυτή η επαφή, ο Valentino Rossi απάντησε: «... θυμάμαι ότι ήμουν μπροστά».
Για να πάρει την απάντηση αμέσως από τον Marquez: «... θυμάμαι ότι ήμουν από την εσωτερική!»
Η Επιτροπή φυσικά εξέτασε το συμβάν από «... όλες τις διαθέσιμες κάμερες και η απόφαση είναι ότι επρόκειτο για αγωνιστικό συμβάν. Κυρίως βασιστήκαμε στη λήψη από ελικόπτερο, που έδειξε ότι πάντα ο Valentino ήταν μπροστά».
«Έτσι, ο Valentino είχε το δικαίωμα να διαλέξει γραμμή. Ήταν μπροστά, δεν είχε χάσει τη θέση του. Όταν ο Marc ακούμπησε τον Valentino, ο τελευταίος έπρεπε να ανοιχτεί. Αυτά συμβαίνουν. Δεν μπορούσε να το αποφύγει».
Από την άλλη κάποιος θα μπορούσε να ισχυριστεί ότι ενδεχομένως θα έπρεπε να τιμωρηθεί ο Marquez για επικίνδυνη οδήγηση, εξωθώντας εκτός γραμμής τον Vale με την επαφή.
«Εν τέλει κανείς δεν κέρδισε θέση και κανείς δεν είχε πλεονέκτημα. Μπήκαν και βγήκαν από τη στροφή στην ίδια θέση. Κανείς δεν κέρδισε κάτι. Τέλος», ήταν η απάντηση του Webb!
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=20153
gixxerman:beer:
spyrakos35:beer:
Athass:beer:
el-Gatto:beer:
fournas:beer:
GIOTIS ευχαριστούμε για την ενημέρωση :beer:
GIOTIS750
27/06/2015, 17:39
GIOTIS ευχαριστούμε για την ενημέρωση :beer:
Να εισαι καλα φιλαρακη:beer:
spyrakos35
27/06/2015, 18:05
Ασχετος εισαι εσυ κ να προσεχεις τι γραφεις οταν βρισκεσαι σε μια συζητηση
συγνώμη κύριοι αλλά μεταξύ μας ο πιο ασχετος είμαι εγώ.....
ωστόσο,
μεταξύ του συμβάντος του 2005 και του σημερινού, το ένα είναι "μπινιά" το άλλο είναι "αντιαθλητικό"
το 2005 ο ρόσσι είχε γραμμή που την άνοιξε κατά την στροφή για να μην περάσει ο τζιμπε (και τον έβγαλε εκτός),
σήμερα ο αρχίδης, πηρε την εσωτερική χωρίς να έχει γραμμή (στο γκαζόν πήγε και αυτός, αυτή τη γραμμή αν ήταν μόνος του δε θα την είχε με τίποτα) με σκοπό να βγάλει εκτός τον ρόσσι.....
δική μου άποψη, ενός άσχετου.... :beer:
congate7
27/06/2015, 18:25
Πρεπει να το ανεβασαν...
ωπα ναι σωστόςςςς
http://kat.cr/motogp-2015-round-08-motogp-race-assen-720p-t10854137.html
Ευχαριστώ :a014:
MG-KTiNoS
27/06/2015, 18:27
Έτσι είναι οι αγώνες αλλά όταν σε κάθε αγώνα ο ΜΜ κοπανάει κάποιον
τότε φεύγουμε από τους αγώνες και πάμε στα συγκρουόμενα.
Μέχρι να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό οπότε να δούμε τότε τι θα λέει.
Μ αρέσει ο Μάρκεζ σαν οδηγός αλλά νομίζω πως πρέπει να του κόψουν
τις μαλακίες.
:alien:
bros400pgm
27/06/2015, 18:28
ωστόσο,
μεταξύ του συμβάντος του 2005 και του σημερινού, το ένα είναι "μπινιά" το άλλο είναι "αντιαθλητικό"
το 2005 ο ρόσσι είχε γραμμή που την άνοιξε κατά την στροφή για να μην περάσει ο τζιμπε (και τον έβγαλε εκτός),
σήμερα ο αρχίδης, πηρε την εσωτερική χωρίς να έχει γραμμή (στο γκαζόν πήγε και αυτός, αυτή τη γραμμή αν ήταν μόνος του δε θα την είχε με τίποτα) με σκοπό να βγάλει εκτός τον ρόσσι.....
Εγω μπορει να ειμαι πιο ασχετος, αλλα τουλαχιστον δεν τον προσεβαλα.
Ο μικρός πρέπει να τρελάθηκε με την προσπέραση που του έσκασε ο Rossi -συν ότι- του τη φύλαγε από την τελευταία τους.... "επαφή" :D
Άρα για μένα σκόπιμα πήγε να ρίξει κάτω τον γιατρό. Ευτυχώς που δεν έγινε... Τρέξανε και οι δύο φοβερά.
Μεγάαααααλη πτάνα ο doc :lol:
bros400pgm
27/06/2015, 18:34
Έτσι είναι οι αγώνες αλλά όταν σε κάθε αγώνα ο ΜΜ κοπανάει κάποιον
τότε φεύγουμε από τους αγώνες και πάμε στα συγκρουόμενα.
Μέχρι να πάθει κάποιος κάτι σοβαρό οπότε να δούμε τότε τι θα λέει.
Μ αρέσει ο Μάρκεζ σαν οδηγός αλλά νομίζω πως πρέπει να του κόψουν
τις μαλακίες.
:alien:
Σωστο. Σημερα στα ματια μου ομως δεν εκανε το παρατολμο. Ετσι πιστευω δηλαδη.
MG-KTiNoS
27/06/2015, 18:46
α και κάτι ακόμα....
Δεν πίστευα πως ο Ρόσσι θα ήταν για τίτλο φέτος.
Εκ του αποτελέσματος όμως... Είναι.
ΑΚόμα κι αν δεν τα καταφέρει στο τέλος θα φύγει με το κεφάλι ψηλά.
(αν τα καταφέρει όμως οι άλλοι θα είναι να τους κλαιν οι ρέγγες )
Ο Πετρογκαζάκης νομίζω πως πρέπει να παραδώσει το μηχανάκι σε κάποιον άλλο.
Φτάνει ρε μεγάλε....
Όλα τα ωραία μια μέρα τελειώνουν.
:rolleyes:
spyrakos35
27/06/2015, 18:51
Σωστο. Σημερα στα ματια μου ομως δεν εκανε το παρατολμο. Ετσι πιστευω δηλαδη.
Αν αντι να κανει το απιστευτο ο ντοκ, επεφτε, δεδομενης της εντελως λαθος γραμμης του μμ, θα ελεγες το ιδιο;
GIOTIS750
27/06/2015, 19:06
ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΕΔΩ ΟΛΟΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ
https://vid.me/4D7Z
337821
bros400pgm
27/06/2015, 19:22
Αν αντι να κανει το απιστευτο ο ντοκ, επεφτε, δεδομενης της εντελως λαθος γραμμης του μμ, θα ελεγες το ιδιο;
Ναι, γιατι εξηγησα οτι το βλεπω σχεδον ιδιο με αυτο που εκανε ο Ροσι το 5, στον κλαψα. Η διαφορα εδω ειναι οτι κ να εστριβαν, στην καλυτερη για τον Μαρκεζ, διπλα διπλα, ο Ροσι παλι θα εβγαινε πρωτος.
Ti θυμήθηκα τώρα... η διαφορά μεταξύ καλών οδηγών και εξωγήινων. Ίδιος αγώνας, ίδια στροφή, 10 χρόνια πριν.
Assen 2006 -> http://www.dailymotion.com/video/x1mrfh_edwards-hayden-assen-2006_sport
Assen 2015 -> https://www.youtube.com/watch?v=iR98V8SLqLY
thunder ace
27/06/2015, 19:35
Ti θυμήθηκα τώρα... η διαφορά μεταξύ καλών οδηγών και εξωγήινων. Ίδιος αγώνας, ίδια στροφή, 10 χρόνια πριν.
Assen 2006 -> http://www.dailymotion.com/video/x1mrfh_edwards-hayden-assen-2006_sport
Assen 2015 -> https://www.youtube.com/watch?v=iR98V8SLqLY
και του στερησε την μοναδικη νικη που ΘΑ επερνε σε ΟΛΗ του την καριερα.
sapila racing
27/06/2015, 19:57
Τωρα είδα τον αγώνα εγω!
Φανταστικός ήταν, οδήγησαν και οι δύο πολύ δυνατά.
Μετα το touch ο Rossi εκανε και μια σουζίτσα να βγάλει στα σιγουρα την αμμοπαγίδα αλώβητος. :D
blackbusa
27/06/2015, 20:09
ωστόσο,
το ιδιο γράψαμε αρα ειμαστε 2 οι άσχετοι...:wave2:
sapila racing
27/06/2015, 20:30
και του στερησε την μοναδικη νικη που ΘΑ επερνε σε ΟΛΗ του την καριερα.
Δεν του την στερησε κανείς, μονος του την πατησε τότε ο Colin. Τον συμπαθώ, αλλά ετσι ειναι.
Το τελευταίο S στο Assen ειναι μεγαλη υπόθεση.
congate7
27/06/2015, 21:29
Πολύ καλός αγώνας και από τους 2. Α ρε Ρόσσαρε μακάρι και εγώ στα 36 μου να γ@μ@ω 22 πουτ@ν@κι@ σαν το μαρκέζ
Και λίμνη να του βάλουν θα την περάσει ο γιατρός
MG-KTiNoS
27/06/2015, 21:34
Και λίμνη να του βάλουν θα την περάσει ο γιατρός
Άρε κουφάλα γιατρέ....
Ένας εσύ κι ένας ο Άγ. Πέτρος !
:lol: