View Full Version : Motogp round 8 Assen
Καλώς τον.
Καλοκαίρι είναι ας πάμε για μπάνιο.
Για μία ακόμη φορά.
Ο σούπερ μικρός πύραυλος κέρδισε στα φρένα την τελευταία στοφή και μπήκε από εσωτερική.
Όταν το είδε αυτό ο πούστης έκλεισε πάνω του και δεν ολοκληρώθηκε η προσπέραση.
Ο Ούτσιο πάχυνε και πρέπει να προσέξει.
Όλοι μπορούν να γράφουν προκλητικά σχόλια με χαρακτηρισμούς.
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΟ..........
Εγώ δεν είμαι με κανέναν.
Αν βλέπεις πρόθεση στο Ρόσσι να πάρει τη γραμμή του,τότε είναι βαριά η κατάσταση...!!
Δεν παίζουμε στο playstation γιατί έτσι πήγε να στρίψει ή μάλλον δεν ήθελε να στρίψει
αλλά να ρίξει τον Ιταλό το παλικαράκι.Μη γράφεις ότι θες ,το πόσο πούστης είναι ο Ρόσσι
το έδειξε στα 37 του όταν τον πέρασε σα σταματημένο πριν λίγο σε εκείνη την τρελλή στροφή..!!
Το παιδάκι είναι ένα ρομποτάκι με ΣΚΑΤΟΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και θιασώτης του ο σκοπός αγιάζει τα μέσα.
Ο μοναδικός που έχω δει εδώ και καιρό που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ...!!!
Γίνεται πλέον ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ...!!!! Αν δεν είχε τη Χόντα από πίσω θα του είχαν τραβήξει τ' αυτιά ήδη...!!!
ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ
εχουμε ξεχασει πως ειναι οι αγωνες μου φαινεται...τετοια τζαρτζαρισματα ειναι μεσα στο παιχνιδι, απλα εχουν παραγινει αδερφιστικοι οι αγωνες και μας κανουν (αρνητικη) εντυπωση πλεον...
ο μαρκεζ το παλευει αλλα παραειναι επιθετικος, κυριαχρει η καβλα του τωρα και οχι το ταλεντο του...μολις παθει τον πρωτο σοβαρο του τραυματισμο θα επανελθει με το πανω κεφαλι να δουλευει περισσοτερο...
ΝΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ
Πολλά τέτοια τζαρτζαρίσματα,αλλά ΑΝΔΡΙΚΑ , όχι ΠΟΥΣΤΙΚΑ...!!!
Και ο άνθρωπος επαναλαμβάνεται,άρα τίποτε δεν είναι τυχαίο..!!
MG-KTiNoS
29/06/2015, 10:53
να ήταν και η πρώτη φορά....
κάτσε να δεις πως πήγαινε το συνθημα....
δε βάλατε μυαλό
τον έχετε μικρό
πούτσ@ αρζεντίνα
tsim... i ολλανδικό
:lol:
γήπεδο δεν έχεις παέι ρε???
:p
LogOutGoRide
29/06/2015, 11:22
Λοιπόοον
15χρονος εισαι???
Που ακριβως διακρινεις υφος στην απαντηση μου σαν το δικο σου?
Μαζεψου λιγο αδερφέ! !
Ο Ροσσι νικησε το λενε ολοι...η ιδια η Χοντα το παραδεχτηκε και οι μονοι που φωναζουν ειναι η οικογενεια Μαρκεζ και εσυ!
Είμαι όσο γουστάρω. Και δεν θα με μαζέψεις εσύ. Υπάρχει πρόβλημα;
Δεν μου αλλάζεις άποψη.
ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΔΕΡΦΟ..........
Εγώ δεν είμαι με κανέναν.
Τον έχω ότι θέλω.
Παπάρια δεν είσαι με κανέναν.
Να φωνάζεις αλλού και όχι σε μένα.
Περιμένουμε να μου την πέσουν κι άλλοι ή τελειώσαμε;
Λοιπόοον
Είμαι όσο γουστάρω. Και δεν θα με μαζέψεις εσύ. Υπάρχει πρόβλημα;
Δεν μου αλλάζεις άποψη.
Τον έχω ότι θέλω.
Παπάρια δεν είσαι με κανέναν.
Να φωνάζεις αλλού και όχι σε μένα.
Περιμένουμε να μου την πέσουν κι άλλοι ή τελειώσαμε;
Μαζεψου
Bladerunner
29/06/2015, 11:50
Αν γυρίσει (πάλι) σε προσωπικό επίπεδο με ειρωνείες, χαρακτηρισμούς κλπ θα ξεκινήσετε τα μπάνια πιο νωρίς από ότι περιμένατε.
AUFGEBRACHT
29/06/2015, 12:00
Ο Μάρκεζ και ο Ρόσσι λγότερο προσωπικά το έχουν πάρει τελικά...
Δεν ξερω εαν εχει μπει ( μιας και δεν πολυπαρακολουθω..) http://www.zougla.gr/automoto/article/termatise-me-ta-gonata-stin-asfalto
LogOutGoRide
29/06/2015, 12:02
Μην ασχολείσαι, όλοι περιμέναμε να δούμε τι θα γίνει στην τελευταία στροφή. Θα ήταν χαζός να μην προσπαθούσε κάτι ο Μαρκ, που τα παίζει πάντα όλα για όλα. Και ο Βάλε το ήξερε. Τα υπόλοιπα είναι φίτσουλας vs λαλάκης :)
Πόσες φορές το είπα ρε φίλε αυτό!
Απλά δεν γίνεται όποτε κάποιος πει κάτι διαφορετικό να γίνεται το κέντρο για άλλους. Πόσους χαρακτηρισμούς διάβασα σε τόσα ποστ και διαφορετικά θέματα;
Μα καλά και συγνώμη κι όλας. Το ποστ του ανθρώπου γιατί το έσβησες και κράτησες άλλα δικά μου που βγάζουν μάτια και άλλα ποστ από διαφορετικούς που προκαλούν;
LogOutGoRide
29/06/2015, 12:08
Μαζεψου
Όχι δεν μαζεύομαι!
mod σβήσε και τα δύο.
Ότι να'ναι ρε πστη μου.
ΛΟΙΠΟΝ, Η χόντα που τα έχει κάνει σκατά φέτος με το μηχανάκι της και είναι τρίτη κ καταιδρωμένη
πήγε στον λυκειάρχη aka αγωνοδίκη να κλαφτεί ότι έκλεψε η γιαμάχα στο διαγώνισμα.
ο ΑΓΩΝΟΔΙΚΗΣ αφού μελέτησε τα πλάνα με αντικειμενικότερο όλων την λήψη από το ελικόπτερο
έκρινε ότι ο Βαλεντίνο Ρόσι ήταν ανέκαθεν μπροστά, πήρε πρώτος τη στροφή και νίκησε δικαίως.
Το συμβάν καταγράφεται απλά ως racing incident γιατί και οι δύο εμπλεκόμενοι διατήρησαν τις θέσεις
τους καθόλη τη διάρκεια του συμβάντος ενώ δεν υπάρχει θέμα "κόβω δρόμο πρέπει να ακυρωθώ"
μιας και που οι δύο αναβάτες βγήκαν εκτός πίστας.
ΑΥΤΑ.
Τώρα στα του φόρουμ, εδώ και χρόνια θα υπάρχουν κάποια μέλη που αντιπαθούν έως σιχαίνονται τον Ρόσσι.
Σεβαστό και προσωπικά σκοτίστηκα, ούτε αδερφός του είμαι ούτε δικηγόρος ούτε μανατζέρ του.
Στην προσπάθεια τους να κάνουν μονίμως το άσπρο μαύρο και απελπισμένα να δικαιωθούν γίνονται πολύ
εριστικοί και επιθετικοί προς τους υπόλοιπους, τους βρίζουν, τους υποτιμούν. Φυσικά ποτέ δεν θα παραδεχτούν
τις κοτσάνες τους, ποτέ δεν θα παραδεχτούν έστω την παραμικρή αξία του αναβάτη που σιχαίνονται και πάντα
θα θυμούνται 1 περιστατικό που έγινε 15 χρόνια πριν.
Είναι κρίμα που γίνονται ο περίγελος όλων χωρίς να το καταλάβουν.
LogOutGoRide
29/06/2015, 12:13
Τώρα στα του φόρουμ, εδώ και χρόνια θα υπάρχουν κάποια μέλη που αντιπαθούν έως σιχαίνονται τον Ρόσσι.
Σεβαστό και προσωπικά σκοτίστηκα, ούτε αδερφός του είμαι ούτε δικηγόρος ούτε μανατζέρ του.
Στην προσπάθεια τους να κάνουν μονίμως το άσπρο μαύρο και απελπισμένα να δικαιωθούν γίνονται πολύ
εριστικοί και επιθετικοί προς τους υπόλοιπους, τους βρίζουν, τους υποτιμούν. Φυσικά ποτέ δεν θα παραδεχτούν
τις κοτσάνες τους, ποτέ δεν θα παραδεχτούν έστω την παραμικρή αξία του αναβάτη που σιχαίνονται και πάντα
θα θυμούνται 1 περιστατικό που έγινε 15 χρόνια πριν.
Είναι κρίμα που γίνονται ο περίγελος όλων χωρίς να το καταλάβουν.
Στα @@ μου ποιος είχε δίκιο και ποιος άδικο. Το έγραψα πολύ πιο πάνω.
Είμαι θαυμαστής του Rossi όσο εσύ.
Έχει γυρίσει σε προσωπικό ή όχι ακόμα. Να ξέρω δηλαδή.
Βρε παιδιά ηρεμία.Υπάρχει η πίστα και οι επόμενοι αγώνες.Ας μη γινόμαστε οπαδοί με την κακή έννοια.
Bladerunner
29/06/2015, 12:24
Ο αγώνας τελείωσε. Μαζί και η υπομονή μας να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια.
Μέχρι τον επόμενο λοιπόν ...:wave2: