View Full Version : Δημοψήφισμα 2015 - Μέρος 2ο
nikos_abel
06/07/2015, 18:48
Και μπορώ να επιβεβαιώσω πως κάποια απ΄τα πιο έξυπνα μυαλά στη δουλειά μου, προέρχονται από Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους που στράφηκαν μετά στα Οικονομικά.
Άρα επιβεβαιώνεις ότι βρίσκομαι σε καλό δρόμο. Μαθαίνω, μαθαίνω (και έχω πολλά να μάθω) :lol: :beer:
nikos_abel
06/07/2015, 18:49
αν αυτό (ασχέτως αποτελέσματος) μας βγήκε σε καλό...
Αυτό εχει ακόμη να δείξει σε τι θα μας βγει. Τώρα απλά παρακολουθούμε, προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν.
MG-KTiNoS
06/07/2015, 18:50
Και τα χρυσαύγουλα ήτανε στο ΟΧΙ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ.....
skylaros
06/07/2015, 18:53
Εσύ φτιάξε μια μηχανή που να μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο και άστα αυτά !
nikos_abel
06/07/2015, 18:55
Εσύ φτιάξε μια μηχανή που να μπορεί να ταξιδέψει στο χρόνο και άστα αυτά !
Μα έχω φτιάξει ηδη :smokin:
pipe_smoker
06/07/2015, 19:06
ΝΟΜΙΖΕΙΣ.....
Ναι, πιθανοτατα εχεις δικιο.
Παντως αυτο βγηκε προς τα εξω τουλαχιστον σε ενα βαθμο.
RaGe_Raptor
06/07/2015, 19:24
Ευτυχώς βγήκε το ΟΧΙ
Γιατί εαν είχε βγει το ΝΑΙ, τότε ο Βαρουφάκης θα δήλωνε παραίτηση και θα είχαμε σύγκλιση συμβουλίου αρχηγών κομμάτων για να δεχτούμε νέο Μνημόνιο....
προσωπικά συμφωνώ με τον προλαλήσαντα......ψευδαίσθηση δημοκρατίας για να γίνει πιο εύπεπτο...ποιό? το μνημόνιο καλέ.........
καλά όλα τα φαντάσματα που βγήκαν υπέρ του ναι (και όλοι οι παπάρες τύπου ΣΣάαααακηηηηηηηηη) έκαναν ακριβώς το αντίθετο.. και τα κανάλια επίσης με αποκορύφωμα,κατά τη γνώμη μου, το σπρώξιμο του ρεπόρτερ σε γέρο που περίμενε στο ΑΤΜ επειδή ΤΟΛΜΗΣΕ να ξεστομίσει άλλα απ'αυτά που περίμενε......εμετικά....
skylaros
06/07/2015, 19:25
Είδατε την Τρέμη πως έτρεμε όταν είπε η Βαλαβάνη για τις θυρίδες ?
kostaspetrou
06/07/2015, 19:56
Διαφωνώ κάθετα, ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ήταν και μάλιστα και με συγκεκριμένο μνμ. "Αλέξη πήγαινε και φέρε συμφωνία που να την αντέχουμε".
Όχι φίλε, τ' ειν' αυτά που λες;
Σκέψου:όταν υπογράφεις ασφαλιστήριο συμβόλαιο για τη μηχανή σου,αποδέχεσαι ΣΥΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ όρους,όχι όρους που θες,σωστά;
Κατ'αναλογία δεν μπορεί το δημοψήφισμα να το ερμηνεύει κανείς όπως θέλει.
Άλλο εκλογές άλλο δημοψήφισμα.
Στις εκλογές ψηφίζεις πρόσωπα και πολιτικές,στα δημοψηφίσματα ερωτάσαι για συγκεκριμένα θέματα.
Τα δημοψηφίσματα Κριμαίας,Σκωτίας και το δικό μας τότε που ρωτούσαν για τη μορφή του πολιτεύματος, αφορούσαν σε συγκεκριμένα θέματα,δεν αφορούσαν το αν είναι ευχαριστημένοι/εμπιστεύονται οι πολίτες την κυβέρνηση!
Επίσης μην ακούμε για "Αλέξη πήγαινε και φέρε συμφωνία που να την αντέχουμε" καθώς εκλέχτηκε υποσχόμενος ρητά και κατ' επανάληψη ότι θα σκίσει μνημόνια μ'ένα διάταγμα,θα κόψει κωλαράκια κλπ!
Μην τρελλαθούμε!
Αν υπογράψει συμφωνία που προβλέπει μέτρα τότε είναι και με τη βούλα ο χειρότερος που πέρασε ποτέ!
Τόσα ψέματα,τόσε κωλοτούμπες σε λίγους μήνες δεν έχει κάνει κανείς!
ΥΓ:γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα για ΕΝΦΙΑ,κατώτατο μισθό στα 752€,ιθαγένεια και τζαμί;
Είναι κρισιμότατα θέματα και σαφέστατα διατυπωμένα.
RaGe_Raptor
06/07/2015, 20:12
όλο και περισσότεροι σύμμαχοι...... (http://www.mixanitouxronou.gr/sigcharitiria-epistoli-estile-o-fintel-kastro-ston-alexi-tsipra-i-chora-sou-genna-to-thavmasmo-stous-laous-pou-vlepoun-pos-brosta-se-apiles-apo-to-exoteriko-iperaspizete-tin-taftotita-tis-ke-tin/)
σχόλια σας παρακαλώ......μόνο εμένα δε μ'αρέσει?
Επίσης μην ακούμε για "Αλέξη πήγαινε και φέρε συμφωνία που να την αντέχουμε" καθώς εκλέχτηκε υποσχόμενος ρητά και κατ' επανάληψη ότι θα σκίσει μνημόνια μ'ένα διάταγμα,θα κόψει κωλαράκια κλπ!
Μην τρελλαθούμε!
Αν υπογράψει συμφωνία που προβλέπει μέτρα τότε είναι και με τη βούλα ο χειρότερος που πέρασε ποτέ!
Σε παρακαλώ πες μου ότι τρολλάρεις
Δεν μπορεί να πιστεύεις στα σοβαρά ότι ο Τσίπρας θα φέρει πίσω συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει μέτρα... :priest:
alexzafeir
06/07/2015, 20:16
Είδατε την Τρέμη πως έτρεμε όταν είπε η Βαλαβάνη για τις θυρίδες ?
NAI !!!! και η Σταη οταν πηρε το μήνυμα ...
tzimidis
06/07/2015, 20:16
Εαν το μέτρο για την επιτυχία\αποτυχία ενός πολιτικού είναι οι κωλοτούμπες , άσε , υπάρχουν άλλοι που δεν θα ξεπεραστούν ποτέ των ποτών από κανέναν.
Τα τόσα ψέματα και τις τόσες κωλοτούμπες τις έχουν κάνει όχι σε 5 μήνες αλλά σε 1 εβδομάδα.
Προσωπικά θα κρίνω μετά το πέρας της θητείας του -ποτέ δεν ξέρεις τι άσους μπορεί να κρύβει στο μανίκι του ή πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει ακόμα.
RaGe_Raptor
06/07/2015, 20:17
...ΥΓ:γιατί δεν κάνει δημοψήφισμα για ΕΝΦΙΑ,κατώτατο μισθό στα 752€,ιθαγένεια και τζαμί;
Είναι κρισιμότατα θέματα και σαφέστατα διατυπωμένα.
χαζός είναι..???:lol:
ίσα-ίσα το αντίθετο.......λαοπλάνος..έτσι τον έχω χαρακτηρίσει και είναι χάρισμα που ,κατά την άποψή μου, το είχε και ο Παπανδρέου...ο Ανδρέας,ε!!!!!!
el_hymador
06/07/2015, 20:18
όλο και περισσότεροι σύμμαχοι...... (http://www.mixanitouxronou.gr/sigcharitiria-epistoli-estile-o-fintel-kastro-ston-alexi-tsipra-i-chora-sou-genna-to-thavmasmo-stous-laous-pou-vlepoun-pos-brosta-se-apiles-apo-to-exoteriko-iperaspizete-tin-taftotita-tis-ke-tin/)
Μλκια... έπρεπε να φτιάξουν spotάκι με Φιντέλ ως αντίπραξη στο spotάκι Σάκη, πριν το δημοψήφισμα.
georgemark
06/07/2015, 20:18
Τιμή και δόξα στις φτωχομανες περιοχές που έφεραν τα μεγαλύτερα ποσοστά του ναι.... Εκάλη Κηφισιά Ερυθραία
RaGe_Raptor
06/07/2015, 20:24
Μλκια... έπρεπε να φτιάξουν spotάκι με Φιντέλ ως αντίπραξη στο spotάκι Σάκη, πριν το δημοψήφισμα.
στο επόμενο ρε φίλε.....δε θ'αργήσει φαντάζομαι......:D
kostaspetrou
06/07/2015, 20:25
Σε παρακαλώ πες μου ότι τρολλάρεις
Δεν μπορεί να πιστεύεις στα σοβαρά ότι ο Τσίπρας θα φέρει πίσω συμφωνία που δεν θα περιλαμβάνει μέτρα... :priest:
Το θέμα δεν είναι το τί πιστεύω εγώ,αλλά το ότι αποκτάει ο κόσμος αναισθησία σε ανθρώπους που τάζουν ένα κάρο υποσχέσεις τις οποίες ο κόσμος ενδόμυχα ξέρει ότι ΔΕΝ παίζει να τις υλοποιήσει,αλλά παρ' όλ'αυτά τους ψηφίζει!
Δεν ξέρω το τί θα κάνει, ξέρω ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης.
Αν δεν μπορεί, να παραιτηθεί,να πει "παιδιά προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα" και να πάμε σ'εκλογές.
kostaspetrou
06/07/2015, 20:31
Εαν το μέτρο για την επιτυχία\αποτυχία ενός πολιτικού είναι οι κωλοτούμπες , άσε , υπάρχουν άλλοι που δεν θα ξεπεραστούν ποτέ των ποτών από κανέναν.
Τα τόσα ψέματα και τις τόσες κωλοτούμπες τις έχουν κάνει όχι σε 5 μήνες αλλά σε 1 εβδομάδα.
Προσωπικά θα κρίνω μετά το πέρας της θητείας του -ποτέ δεν ξέρεις τι άσους μπορεί να κρύβει στο μανίκι του ή πόσο σκατά μπορεί να τα κάνει ακόμα.
Δεν έχει κάνει κανείς περισσότερες κ/μ(κωλοτούμπες/μήνα) απ'αυτούς και δεν χρειάζεται να εξαντλήσει την τετραετία.
Εγώ ξέρω ότι αυτούς τους μήνες έκανε το παν μέσω θείας Τασίας για τους λαθρομετανάστες:κατήργησε τη διάταξη για παράνομη είσοδο(αν είναι δυνατόν...),ενέκρινε τζαμί,θέλει να δώσει ιθαγένεια.
Ουσιαστικά τους προσκαλεί.
Οι πράκτορες στη Θράκη που κατεβαίνουν με το Σύριζα έχουν ξεσαλώσει.
Προωθεί επίσης γκέι πράιντ,μπάφο φέστιβαλ κλπ.
Αυτά μπορείς να μου πεις γιατί τα κάνει;Σε τί οφελούν σ'αυτή τη δύσκολη στιγμή;
Μήπως για ν'αποκτήσει κομματικό στρατό;
Ευχαριστώ δε θα περιμένω τετραετία, η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται.
AUFGEBRACHT
MILF = Mothers I'd Like to F@@k
GILF = GrandMothers I'd Like to F@@k
κι αποσο γνωριζουμε δεν εχει εγγονια ακομα η Σταη.
Μην την ρίχνουμε και κατηγορία.
JILF=Journalists I'd Like to F@ck (λόγω επαγγελματικής ιδιότητας)
Bob_o_mastoras
Hasta la victoria siempre. :D:p
Δεν συμφωνω πολιτικα με το καθεστως Καστρο (αν και σαφως ειναι βημα προς την σωστη κατευθυνση), αλλα χαιρομαι που μας χαιρετιζει ως λαο.
Πιο πολυ ειχα χαρει με τον πινακα δωρο που ειχαν στειλει οι Ζαπατιστας στην "αξια, εξεγερμενη ελληνικη νεολαια" οπως αναφεραν οι ιδιοι, το Δεκεμβρη του '08.
338253
αφιερωμενο con respeto y admiracion (με σεβας και θαυμασμο) οπως ειχαν γραψει. Ειχα δακρυσει οταν το ειδα.
skylaros
Αντιλαμβάνεστε πως δεν απέκτησε ο κόσμος ξαφνικά ταξική συνείδηση απλά τον έχει επηρεάσει πολύ στη ζωή του η "κρίση". Εκεί που υπήρξε το ναι έχει επηρεαστεί σαφώς λιγότερο ως καθόλου... όποιος γυρνάει σε τέτοια μέρη το βλέπει!
Ρε MG-Ktine...αφού ο εντυπωσιασμός σου είναι φωτοβολίδα, γιατί ρε πουλάκι μου το συνεχίζεις? Ο Παπαθανασίου ήταν ο άχρηστος με την χαρτοπετσέτα (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145739&page=86&p=2609284&viewfull=1#post2609284).
Η συσχέτιση μεταξύ σπουδών και επαγγέλματος δεν χρειάζεται να έχει σχέση, μιας και δεν μιλάμε για Ιατρική ή Φαρμακολογία. Ο Σόιμπλε, είναι δικηγόρος πχ, μήπως είναι αποτυχημένος για την χώρα του?
Σε ότι αφορά τους μηχανολόγους και ηλεκτρολόγους υπάρχει μια πολύ μεγάλη σχέση μεταξύ των (άσχετων φαινομενικά) επιστημών.
Μαθηματικά, στατιστική, μοντέλα αλγοριθμων είναι τα προφανή κοινά πεδία. Γκούγλαρε Quantitative Analysis πχ..:D. Και μπορώ να επιβεβαιώσω πως κάποια απ΄τα πιο έξυπνα μυαλά στη δουλειά μου, προέρχονται από Ηλεκτρολόγους-Μηχανολόγους που στράφηκαν μετά στα Οικονομικά.
Οκ, διαφωνούμε.
Τα δύο πεδία Ηλεκτρολόγοι - Μηχανολόγοι έχουν διαχωριστεί από τα τέλη της δεκαετίας του 80 . Σχέση με μοντέλα έχουν σχεδόν όλες οι θετικές επιστήμες και επαφίεται στο μέτρο της αντίληψης του καθενός πως θα τα προσαρμόσει σε πραγματικές συνθήκες . Η θεωρία υπολογισμού και η πολυπλοκότητα αλγορίθμων είναι αντικείμενο των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και των Επιστημόνων Υπολογιστών . Αυτό που στο εξωτερικό λένε computer science που δεν είναι απαραίτητο να είσαι μηχανικός για να πάρεις τον κλάδο . Στα εδώ πολυτεχνεία είναι η εξιδείκευση που παίρνει ο φοιτητής όταν τελειώσει τον κορμό των σπουδών του hλεκτρολόγου μηχανικού και σήμερα μετράει στο ελληνικό δημόσιο και το εξωτερικό σα master of science .
http://www.capital.gr/oikonomia/3041530/diatirei-ton-ela-i-ekt-auxanei-to-kourema-stis-egguiseis-ton-trapezon
Αναμένω ανάλυση από Byron...
tzimidis
06/07/2015, 20:41
Οι πράκτορες στη Θράκη που κατεβαίνουν με το Σϋριζα έχουν ξεσαλώσει. Ενώ πριν με γκιουλ καραχασαν , αχμετ σαδικ, και πόσους άλλους που τους ξεχασα , ήταν παναγίες. δεν ηταν οι βουλευτες νδ/πασόκ που καλούσαν σε περιοδείες στη θρακη τον γιλντιριμ ακτουνά και τους λοιπούς τούρκους αλυτρωτιστές.
Προωθεί επίσης γκέι πράιντ,μπάφο φέστιβαλ κλπ. στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε , το μόνο που δεν με ενοχλεί είναι το athens pride και το μπαφος φεστιβαλ. πολύ περισσότερο με ενοχλεί η υποκρισία του είμαι γκεϊ βουλευτης νδ/πασοκ/χα αλλά συμμορφώνομαι με την κομματική γραμμή και το παίζω γνήσιο ελληνικό σερνικό
Ευχαριστώ δε θα περιμένω τετραετία, η καλή μέρα απ'το πρωί φαίνεται. μηδένα προ του τέλους μακάριζε
ανάλογα με το ύψος του κουρέματος , υπάρχει κίνδυνος να τους χρωστάμε κιόλας . Αν κουρέψουν αρκετά τις εγγυήσεις , η διαφορά από την ονομαστική τους αξία θα ζητηθεί από την ΕΚΤ σαν χρέος από το ελληνικό κράτος . Μάθανε ότι γαμι@μαστε πλακώσανε και οι γ...
kostaspetrou
06/07/2015, 20:56
Ενώ πριν με γκιουλ καραχασαν , αχμετ σαδικ, και πόσους άλλους που τους ξεχασα , ήταν παναγίες. δεν ηταν οι βουλευτες νδ/πασόκ που καλούσαν σε περιοδείες στη θρακη τον γιλντιριμ ακτουνά και τους λοιπούς τούρκους αλυτρωτιστές.
Απ'τη στιγμή που εκλέχθηκε λέγοντας ότι ΔΕΝ θα είναι σαν τους άλλους δεν υπάρχει δικαιολογία!
Καμμία!
Ή μήπως θεωρείς ότι το 36% έγιναν συριζαίοι από πεποίθηση;
Το κόψιμο της Σαμπιχά το ξέχασες;
στην παρούσα φάση που βρισκόμαστε , το μόνο που δεν με ενοχλεί είναι το athens pride και το μπαφος φεστιβαλ. πολύ περισσότερο με ενοχλεί η υποκρισία του είμαι γκεϊ βουλευτης νδ/πασοκ/χα αλλά συμμορφώνομαι με την κομματική γραμμή και το παίζω γνήσιο ελληνικό σερνικό
Εμένε και πολλούς άλλους μας ενοχλούν διότι είναι ανήθικο και παράνομο.
Πότε θα σ'ενοχλήσει το να διαφημίζεται σε ανήλικα παιδιά(τυχόν παιδιά/ανήψια αν έχεις)η παρά φύσιν ασέλγεια και η χρήση ναρκωτικών;
Πόσο κοστολογείς την προσοχή σου σ'αυτά τα θέματα;
Τί μισθό θες ώστε ν'αρχίσει να σ'ενοχλεί;
Ιθαγένεια(και η αλλοίωση μέσω αυτής του εκλογικού σώματος), η δημιουργία μειονοτήτων απ'το πουθενά,το τζαμί να υποθέσω δε σ'αφορούν καθόλου;
Μάλιστα...
Παντελώς άσχετη η αναφορά σου στα άλλα κόμματα με το θέμα μας.
tzimidis
06/07/2015, 21:01
[/QUOTE]
αϊ ρεστ μάϊ κέϊς
Οι προφητειες του αγιου Παισιου περιεγραφαν αυτο που βιωνουμε σημερα και το τελικο αποτελεσμα κατα την προφητεια του ηταν ξκαθαρο: τοχρεος δεν θα πληρωθει και ολα θα πανε καλα για την ελλαδα τελικα...
Ας προετοιμαζομαστε για το δευτερο μερος τηε προφητειας που αφορα ελληνοτουρκικη συγκρουση στο αιγαιο με τελικο νικητη την ελλαδα φυσικα με ρωσικη βοηθεια...
Ο τοπος μας δεν προκειται να χαθει ποτε, το προσπαθησαν πολλοι σοιμπλε αλλα δεν τα κταφεραν στο παρελθον...
georgemark
06/07/2015, 21:04
Γιατί αν δεν το έλεγε ο άγιος θά το πληρώναμε ?
Bob_o_mastoras
06/07/2015, 21:08
Οι προφητειες του αγιου Παισιου περιεγραφαν αυτο που βιωνουμε σημερα και το τελικο αποτελεσμα κατα την προφητεια του ηταν ξκαθαρο: τοχρεος δεν θα πληρωθει και ολα θα πανε καλα για την ελλαδα τελικα...
Ας προετοιμαζομαστε για το δευτερο μερος τηε προφητειας που αφορα ελληνοτουρκικη συγκρουση στο αιγαιο με τελικο νικητη την ελλαδα φυσικα με ρωσικη βοηθεια...
Ο τοπος μας δεν προκειται να χαθει ποτε, το προσπαθησαν πολλοι σοιμπλε αλλα δεν τα κταφεραν στο παρελθον...
Mια φορα που τον ειχα επισκευτει στη σκητη του μου ειχε πει οτι θα δεις Varadero να τριακοσαριζει και δε θα το κουναει ο αερας!
:lol::lol:
:p
Απ'τη στιγμή που εκλέχθηκε λέγοντας ότι ΔΕΝ θα είναι σαν τους άλλους δεν υπάρχει δικαιολογία!
Καμμία!
Ή μήπως θεωρείς ότι το 36% έγιναν συριζαίοι από πεποίθηση;
Το κόψιμο της Σαμπιχά το ξέχασες;
Εμένε και πολλούς άλλους μας ενοχλούν διότι είναι ανήθικο και παράνομο.
Πότε θα σ'ενοχλήσει το να διαφημίζεται σε ανήλικα παιδιά(τυχόν παιδιά/ανήψια αν έχεις)η παρά φύσιν ασέλγεια και η χρήση ναρκωτικών;
Πόσο κοστολογείς την προσοχή σου σ'αυτά τα θέματα;
Ιθαγένεια(και η αλλοίωση μέσω αυτής του εκλογικού σώματος), η δημιουργία μειονοτήτων απ'το πουθενά,το τζαμί να υποθέσω δε σ'αφορούν καθόλου;
Μάλιστα...
Παντελώς άσχετη η αναφορά σου στα άλλα κόμματα με το θέμα μας.
Δεν ψήφισες ΟΧΙ ,η εντολή για κομματική πειθαρχία ποιά ήταν ; ΟΧΙ νόμίζω , τώρα τι ζητάς ;
Mια φορα που τον ειχα επισκευτει στη σκητη του μου ειχε πει οτι θα δεις Varadero να τριακοσαριζει και δε θα το κουναει ο αερας!
:lol::lol:
Ε ναι αν περιμένεις 200 χρόνια θα δεις την προφητεία να πραγματοποιείτε . Γενικά όλες οι προφητείες κάποια στιγμή στο διηνεκές θα βγουν ... Υπομονή δείξε !
Το πρώτο κλείδωσε ; Γιατί το κράτος είναι χρεωμένο από τη δημιουργία του , το δε θα πληρωθεί , αν δείξεις λίγο υπομονή μπορεί ν αλλάξουν τα κόζα !!! Δείξε κι εσύ λίγο υπομονή 100-200 χρόνια ! Σε τόσο στενά χρονικά περιθώρια έβαλε κι αυτός ο χριστιανός το χρησμό ;
Γιατί αν δεν το έλεγε ο άγιος θά το πληρώναμε ? Τίποτα δεν έχει τελειώσει ...
pipe_smoker
06/07/2015, 21:26
Εμένα πάντως Γιώργο δε μ'ενοχλεί κιόλας.
Πιθανότατα στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο Κάστρο, όχι να το γράψει δεν μπορεί, ούτε να το υπαγορεύσει.
Αλλά γενικότερα, όπως είπε κι ο Μπομπ, έστω κι αν είναι για το τυπικό της υπόθεσης, ευχάριστο μου είναι που μας χαιρετίζουν.
Κι ας είναι ανούσιο.
Αν μας χειροκροτούσε κανάς Σόιμπλε ή κανάς Ντάισελπατάτεςμπλουμ για τις αποφάσεις μας, εκεί θα ανησυχούσα πραγματικά;)
Αντιλαμβάνεστε πως δεν απέκτησε ο κόσμος ξαφνικά ταξική συνείδηση απλά τον έχει επηρεάσει πολύ στη ζωή του η "κρίση".
Εννοείται αυτό σκύλαρε.
Δε νομίζω πως είναι κάποιος τόσο γκαβός για να μην το βλέπει.
Όσοι είχαν ταξική συνείδηση την είχαν κι από πριν.
Δεν τους ξύπνησε ξαφνικά ένα δημοψήφισμα.
Αφήνοντας απ'έξω τις όποιες πιθανές συνέπειες μπορεί να είχε το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα κι αν ήταν μαλακία ή όχι το να γίνει δημοψήφισμα κλπ, και βλέποντας το από μια κοινωνιολογική σκοπιά το πράγμα, σίγουρα δείχνει κάποια πράγματα το ότι ο κόσμος επέλεξε να πει ΟΧΙ.
Όπου κι αν νόμιζε ότι το έλεγε ο καθένας, για όποιον λόγο κλπ. Τα τονίζω όλα αυτά για να μην παρεξηγηθώ.
AUFGEBRACHT
06/07/2015, 21:30
Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα σε Γερμανία/Φινλανδία/Σλοβακία π.χ. με ερώτημα "Συμφωνείτε να δοθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ΝΑΙ ή ΟΧΙ" ποια θα ήταν άραγε τα ποσοστά του ΟΧΙ; Θα ήταν νίκη άραγε του γερμανικού/φινλανδικού/σλοβακικού λαού και της δημοκρατίας η οποία θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν ή δεν θα πιανόταν επειδή η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα κι έχουμε το copyright;
spyrakos35
06/07/2015, 21:36
Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα σε Γερμανία/Φινλανδία/Σλοβακία π.χ. με ερώτημα "Συμφωνείτε να δοθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ΝΑΙ ή ΟΧΙ" ποια θα ήταν άραγε τα ποσοστά του ΟΧΙ; Θα ήταν νίκη άραγε του γερμανικού/φινλανδικού/σλοβακικού λαού και της δημοκρατίας η οποία θα έπρεπε να ληφθεί υπόψιν ή δεν θα πιανόταν επειδή η δημοκρατία γεννήθηκε στην Ελλάδα κι έχουμε το copyright;
το όχι θα κέρδιζε
κάτσε να δουμε στην ισπανία τώρα στις εκλογές τι θα γίνει
Στους κακομοίρηδες αυτούς έχει επιβληθεί φόρος ανάλογος του ΕΝΦΙΑ για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.
Σοβαρευτείτε μερικοί...
τα λεφτά που έχουν βγάλει οι εταιρείες αυτών με τις μιζούλες που έδιναν προς το πολιτικό σύστημα που μας κούνησε μαντήλι χτες, είναι πολλαπλάσια απ' αυτά που μας δάνεισαν...για τους Γερμανούς είναι γνωστά..οι ψαράδες με τη ΝΟΚΙΑ, μια χαρά φράγκα έβγαλαν το 2004..δεν πειράζει η ΝΟΚΙΑ βυθίζεται σιγά σιγά, να'ναι καλά οι τόνοι και το ψάρεμά τους.
H προπαγάνδα ότι ο Σλοβάκος/Γερμανός/Φιλανδός φορολογούμενος είναι πλέον passe.
Πλέον, τον Γερμανό περισσότερο τον συμφέρει να μας δανείζει και να παίρνει fast track όποια κρατική επιχείρηση-μονοπώλιο έχει μείνει (καλόβλεπαν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ αλλά δεν πρόλαβαν...), παρά να πουλάνε αυτοκίνητα.
pipe_smoker
06/07/2015, 21:41
Ανάλογα πώς θα το πούλαγαν κι εκεί, ανάλογο αποτέλεσμα πιθανότατα να έβγαινε.
Άλλη ερώτηση η "Συμφωνείτε να παρέχει το κράτος μέσω των τραπεζών οικονομική στήριξη, σε μία χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία βρίσκεται σε μια τρομακτικά δυσχερή θέση στην οποία την έφεραν οι πολιτικοί του παρελθόντος?"
Κι άλλη ερώτηση η "Θέλετε να δώσετε φράγκα από την τσέπη σας για να τα τσεπώσουν οι τεμπελχανάδες οι Έλληνες, που ως γνωστόν κοιμούνται όλη μέρα σα Μεξικανοί, τρώνε σα Μπούστηδες, κι όλα αυτά για να παίρνουνε δυνάμεις να μας απαυτώνουν κόρες και γυναίκες όταν πηγαίνουμε στο χωράφι τους για διακοπές?"
Cpt. Haddock
06/07/2015, 21:42
Αν γινόταν ένα δημοψήφισμα σε Γερμανία/Φινλανδία/Σλοβακία π.χ. με ερώτημα "Συμφωνείτε να δοθεί περαιτέρω οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα ΝΑΙ ή ΟΧΙ" [...]
OXI ή ΝΑΙ ρωταμε πλέον συντροφε. Σε παρακαλω να μην παρακαμπτεις την επισημη γραμμη :smokin:
ανάλογα με το ύψος του κουρέματος , υπάρχει κίνδυνος να τους χρωστάμε κιόλας . Αν κουρέψουν αρκετά τις εγγυήσεις , η διαφορά από την ονομαστική τους αξία θα ζητηθεί από την ΕΚΤ σαν χρέος από το ελληνικό κράτος . Μάθανε ότι γαμι@μαστε πλακώσανε και οι γ...
Δεν ξέρω που τα έχεις ακούσει αυτά, αλλά σε διαβεβαιώ πως είναι λάθος.
Ήθελα να μάθω τι ναρκωτικά παίρνουν εκεί στον Περισσό.
Τόσα χρόνια λένε ΟΧΙ στην ΕΕ, ΟΧΙ στο Ευρώ.
Σήμερα βγαίνει ο Κουτσούμπας και λέει "Οχι σε μια επώδυνη συμφωνία ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ GREXIT" :cry:
Θα περιμένω τώρα τον γνωστό σύντροφο εδώ μέσα να πει:
Το ΚΚΕ τόσα χρόνια είναι το μόνο αξιόπιστο κόμμα γιατί μένει σταθερό στις απόψεις του. :lol:
O Κουτσούμπας είπε επακριβώς: "Η θέση του ΚΚΕ είναι ότι και οι δυο αυτές εκδοχές είτε δηλαδή συμφωνία με μνημόνιο και σκληρά μέτρα είτε grexit ή οτιδήποτε άλλο θα είναι σε βάρος του ελληνικού λαού. Η ρήξη με την ΕΕ, το κεφάλαιο και την εξουσία τους προϋποθέτει μια συνολικά άλλη στρατηγική, προϋποθέτει εργατική – λαϊκή εξουσία, το λαό να είναι πραγματικά στην εξουσία και να προχωρήσει σε κοινωνικοποίηση, σε αποδέσμευση από την ΕΕ, σε μονομερή διαγραφή του χρέους. Αυτό συνιστά μια ολοκληρωμένη συνολικά διαφορετική πρόταση του ΚΚΕ και δεν σχετίζεται με τις διάφορες απόψεις που θα οδηγήσουν σε νέα φτωχοποίηση το λαό μας. Και εννοώ απόψεις που υπάρχουν και σε άλλα κόμματα, μειοψηφικές αυτή τη στιγμή, όπως είναι το κυβερνών κόμμα για έξοδο μόνο από το νόμισμα" (από 902)
Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι σε αντίθεση με όσα έλεγε στο παρελθόν ή εν πάσει περιπτώσει δημιουργεί μια πολύ κακή και όχι δημιουργική ασάφεια.
Κατά τα λοιπά, το μασάζ για το μνημόνιο συριζα έχει ξεκινήσει
και γιατί δε σ αρέσει δλδ , επειδή είναι ο Κάστρο ; Η Κούβα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να πηγαίνεις κόντρα στο κατεστημένο , το πλήρωσε με 50 χρόνια εμπάργκο από τις ΗΠΑ . Τι περιθώρια αφήνουν τα μνημόνια για την οικονομία ν αναπνεύσει όπως έχουν κατατεθεί από τους τροϊκανούς , ή πιστεύεις ότι με τις οδηγίες τους θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε για πολύ ακόμα ; Αν δεχτείς όσα σου προσφέρουν σαν λύση , υπάρχει η πιθανότητα να βγεις από το τέλμα μετά από 20 χρόνια ίσως + . Αυτό το λες ελπίδα ; Ο Βαρουφάκης ένα παπάρας και φανφαρόνος ήταν αλλά ... από την αρχή έλεγε κάτι απόλυτα σωστό . Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και με τα μέτρα λιτότητας που επιβάλετε στη χώρα η κατάσταση θα χειροτερεύει . Και μην ακούς ότι ο Σαμαράς ήταν έτοιμος να βγει από τα μνημόνια και τα υπόλοιπα κουραφέξαλα , γιατί όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από το success sorry του Σαμαρά σμε τα πρωτογενή πλεονάσματα και την ανάπτυξη , τα ταμεία είχαν τρύπα 452εκ € και ξέρεις γιατί ; Γιατί ενώ οι αριθμοί μπορεί να έβγαζαν + στον ισολόγισμό είχαν υπολογίσει ότι ο πολίτης θα τους είχε πληρώσει . Για κακή τους τύχη όμως θα έπρεπε να έχουν γυρίσει τον Έλληνα ανάποδα για να ξέρουν 'ότι δεν πέφτει ούτε σεντς από τις τσέπες του . Ο ισολογισμός βέβαια όλα τα παραπάνω από τα δημοσιονομικά τα είχε συμπεριλάβει στα έσοδα που δεν έγιναν ποτέ.
MG-KTiNoS
06/07/2015, 21:48
Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών λέει, ψάχνει νομικό... παραθυράκι που θα επιτρέψει το Grexit.
Μα πραγματικά δεν μ ενδιαφέρει καθόλου....
Αρκεί φεύγοντας ν αφήσουμε εκεί όλους τους Ευρωγύφτους που μας κατάκλεψαν τα τελευταία χρόνια.
Στο κάτω κάτω αυτοί θέλουνε να μείνουνε Ευρώπη, ενώ εγώ είμαι Βαλκάνιος.
Αρβανίτης, Βλάχος κλπ
Καλό ταξίδι λοιπόν και να μας γράφεις.
Α και κάτι ακόμα ελπίζω όλες αυτές οι ιστορίες περί Ευρώπης των λαών να σας έχουν περάσει ως σήμερα.
Οι Άγγλοι δεν σεβάστηκαν το στρατό που έστειλαν στον κόλπο εμάς θα νοιαστούν ή θα μας λυπηθούν οι Γερμανοί?
Αρκετά ρε μάγκες...
Αρκετά ακούσαμε, αρκετά τραβήξαμε και αρκετά μας έκλεψαν με τις κωλοζίμενς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
:wave2:
@byron Νομίζω ότι όσο δανειζόμαστε από την ΕΚΤ τόσα δίνουμε εγγυήσεις από την ΤτΕ . Αν μας τις υποτιμήσουν το χρέος μας έχει παραμείνει στο ίδιο αλλά οι εγγύησεις μας έχουν χάσει από την ονομαστική τους αξία ; Μπορεί να κάνω και λάθος , δεν είμαι ειδικός .Ίσως αν πέσουν κάτω από την ονομαστική αξία του δανείου μας + το νόμιμο τόκο ; Εξήγησε αν θέλεις !
AUFGEBRACHT
06/07/2015, 21:52
Σοβαρευτείτε μερικοί...
Θα ήταν ευχής έργον, αλλά εδώ δεν πιάνουν οι ευχές...
Δεινόσαυρος
06/07/2015, 21:56
Βρε τον αλήτη, εμένα μου είπε οτι η Ural θα βγάλει Adventure στα 1300 κε, που θα διαλύσει τις Τευτονικές μάρκες (ΒΜW & KTM).
Τί κόλλημα είχε κι αυτός με το ξανθό γένος.
Αλλά ποτέ δεν ξέρεις, να μου πεις...
Δεινόσαυρος
06/07/2015, 22:00
Ευτυχώς βγήκε το ΟΧΙ
Γιατί εαν είχε βγει το ΝΑΙ, τότε ο Βαρουφάκης θα δήλωνε παραίτηση και θα είχαμε σύγκλιση συμβουλίου αρχηγών κομμάτων για να δεχτούμε νέο Μνημόνιο....
Στο τσακ τη γλιτώσαμε...
AUFGEBRACHT
06/07/2015, 22:00
OXI ή ΝΑΙ ρωταμε πλέον συντροφε. Σε παρακαλω να μην παρακαμπτεις την επισημη γραμμη :smokin:
Διαψεύδω ότι το έγραψα (επανήλθα στην επίσημη γραμμή;)
Ναι αλλά δε μας λες τι θ απαντούσαν και για τις υπόλοιπες χώρες που παρουσιάζουν πρόβλημα στα δημοσιονομικά τους ως προς τους αυστηρούς κανόνες που έχει θέσει η ΕΖ . Εντάξει η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο αποδιοπομπαίος τράγος της ΕΖ αλλά αν αύριο , σύντομα ο επόμενος είναι η Ιταλία ή ακόμα χειρότερα η Γαλλία τι θα πούνε ; Ρητορικό είναι το ερώτημα μου και γνωρίζεις γιατί !Αν λοπόν αρχίσουν να διώχνουν η Σλοβακία ειδικά όποιον δεν τους αρέσει ξέρεις τι μπορεί να γίνει πολύ σύντομα ! Με όλα αυτά δεν πιστεύω ότι πρέπει να σου παρέχουν βοήθεια στο διηνεκές για να σταθείς στα πόδια σου , αλλά καλώς η κακώς η Ελλάδα τώρα τη χρειάζεται και μην ξεχνάς ότι με τις δικές τους συνταγές χωθήκαμε ακόμα περισσότερο στο βούρκο . Σκέψου το ...
Και πουσαι μην ακους για ειδυλλιακές συνθήκες στην υπόλοιπη Ευρώπη γιατί η κατρακύλα μπορεί να έρθει ταχύτερα σε κάποιους από αυτούς που μας κουνάνε το δάκτυλο με την πρώτη ευκαιρία !
AUFGEBRACHT
06/07/2015, 22:07
Ρητορικό είναι το ερώτημα μου και γνωρίζεις γιατί ! !
Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι ρητορικό ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος...
taisteal
06/07/2015, 22:14
Την Πολη θα την παρουμε;;;
Η γραφειοκρατία των Βρυξελλών λέει, ψάχνει νομικό... παραθυράκι που θα επιτρέψει το Grexit.
Μα πραγματικά δεν μ ενδιαφέρει καθόλου....
Αρκεί φεύγοντας ν αφήσουμε εκεί όλους τους Ευρωγύφτους που μας κατάκλεψαν τα τελευταία χρόνια.
Στο κάτω κάτω αυτοί θέλουνε να μείνουνε Ευρώπη, ενώ εγώ είμαι Βαλκάνιος.
Αρβανίτης, Βλάχος κλπ
Καλό ταξίδι λοιπόν και να μας γράφεις.
Α και κάτι ακόμα ελπίζω όλες αυτές οι ιστορίες περί Ευρώπης των λαών να σας έχουν περάσει ως σήμερα.
Οι Άγγλοι δεν σεβάστηκαν το στρατό που έστειλαν στον κόλπο εμάς θα νοιαστούν ή θα μας λυπηθούν οι Γερμανοί?
Αρκετά ρε μάγκες...
Αρκετά ακούσαμε, αρκετά τραβήξαμε και αρκετά μας έκλεψαν με τις κωλοζίμενς και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο...
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
:wave2:
Αυτά είναι...:tooth:
Επειδή έδωσε η siemens μίζες, τα πήρε στην κράνα ο MG και θέλει να γίνει βαλκάνιος. :tooth:
Στο καλό ρε φίλε. Καλή μετακόμιση του φαρμακείου στη Σόφια, τσέκαρε μόνο αν είναι και εκεί "κλειστό επάγγελμα" και κουβαληθείς τσάμπα. :wave2:
@byron Νομίζω ότι όσο δανειζόμαστε από την ΕΚΤ τόσα δίνουμε εγγυήσεις από την ΤτΕ . Αν μας τις υποτιμήσουν το χρέος μας έχει παραμείνει στο ίδιο αλλά η εγγύησεις μας έχουν χάσει από την ονομαστική τους αξία ; Μπορεί να κάνω και λάθος , δεν είμαι ειδικός .Ίσως αν πέσουν κάτω από την ονομαστική αξία του δανείου μας + το νόμιμο τόκο ; Εξήγησε αν θέλεις !
Δεν έχει να κάνει με χρέος (πλέον), ο ELA αναπληρώνει τις καταθέσεις που χάνει το τραπεζικό σύστημα. Μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου που έληγε η δίμηνη παράταση (και την άφησαν να λήξει γιατί σκίζαμε και τότε καλτσόν) δεχόταν ως εγγυήσεις ελληνικά ομόλογα κατά παράβαση των κανονισμών του. Μετά την λήξη, μπήκαμε στον ELA, με εγγυήσεις που δίνει πλέον η Τρ.Ελλάδος, και αφορούν οποιοδήποτε δάνειο δεν είναι κόκκινο (που είναι περίπου 120 δις) + ομολογα του EFSF.
Τα λεφτά που μας δίνει μέσω ELA δεν είναι "αέρας", αλλά είναι οι καταθέσεις των πολιτών σε άλλες κεντρικές τράπεζες (που τους τα χρωστάει h EKT). Το ύψος των εγγυήσεων είναι συγκεκριμένο (καμμιά 20αριά δις έχουμε υπόλοιπο σε δάνεια), όπως και το ύψος του κουρέματος που υπολογίζει η ΕΚΤ ως ρίσκο να μην πληρωθεί (κάτι λιγότερο από 50% τώρα). Ανέβασε το ύψος του κουρέματος μεν, αλλά άφησε σταθερό το ύψος του ELA για να μην χρεοκοπήσουν χθες οι τράπεζες. Ουσιαστικά καμπανάκι χτύπησε πως περιμένει τι θα κάνουμε, πριν κάνει κάτι που θα τα διαλύσει όλα.
Αν χρεοκοπήσουμε, το πρόβλημα το έχει η ΕΚΤ (εμείς δεν το συζητάμε) γιστί μας δάνεισε καταθέσεις άλλων, σε αντίθεση με τις αντιρρήσεις πολλών κεντρικών τραπεζιτών.
Αν τελικά χρεοκοπήσουμε ή σκάσει κάποια τράπεζα που δεν θα μπορεί να πάρει ELA, δεν θα γίνει ανακεφαλαιοποίηση με λεφτά φορολογούμενων (bail out), αλλά με τα λεφτά των καταθετών (bail in). Αυτό φοβούνται όλοι...
Κάπως έτσι είναι απλοποιημένα, και γιαυτό τα υπερπόντια καρότα της Ραχήλ πως θα κόψει 100 δις μέσω ELA ήταν τραγικά αστεία για να τα λέει βουλευτής, και να βγαίνουν κάποιοι και να υποστηρίζουν πως έχει δίκιο (!).
Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι ρητορικό ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος... Αν θελεις να πάιξουμε την κολοκυθιά εγώ εδώ είμαι ! Δεν νομίζω πάντως να έχεις τέτοια διάθεση όταν ρωτούσες παραπάνω . Για το ερώτημα σου τώρα δεν έχω πει κουβέντα για το δημοψήφισμα , πάει αυτό τελείωσε . Αν θέλεις την άποψη μου για το δημοψήφισμα και για το τι θα μπορούσε να κερδίσει απ αυτό , για να μην τα ξαναγράφω γιατί έχει καταντήσει βαρετό για μένα τουλάχιστον ... http://www.koutipandoras.gr/article/144705/ekklisi-tis-kinas-na-synehistoyn-oi-diapragmateyseis-elladas-pistoton Θα με βρεις εύκολα !
Στους κακομοίρηδες αυτούς έχει επιβληθεί φόρος ανάλογος του ΕΝΦΙΑ για την οικονομική βοήθεια προς την Ελλάδα.
Σοβαρευτείτε μερικοί...
τα λεφτά που έχουν βγάλει οι εταιρείες αυτών με τις μιζούλες που έδιναν προς το πολιτικό σύστημα που μας κούνησε μαντήλι χτες, είναι πολλαπλάσια απ' αυτά που μας δάνεισαν...για τους Γερμανούς είναι γνωστά..οι ψαράδες με τη ΝΟΚΙΑ, μια χαρά φράγκα έβγαλαν το 2004..δεν πειράζει η ΝΟΚΙΑ βυθίζεται σιγά σιγά, να'ναι καλά οι τόνοι και το ψάρεμά τους.
H προπαγάνδα ότι ο Σλοβάκος/Γερμανός/Φιλανδός φορολογούμενος είναι πλέον passe.
Πλέον, τον Γερμανό περισσότερο τον συμφέρει να μας δανείζει και να παίρνει fast track όποια κρατική επιχείρηση-μονοπώλιο έχει μείνει (καλόβλεπαν ΔΕΗ και ΕΥΔΑΠ αλλά δεν πρόλαβαν...), παρά να πουλάνε αυτοκίνητα.
Κοίτα, για το τσίρκο είμαστε και κάθε γνώση είναι ανεκτίμητη. Αν ξέρεις πχ με κάποια στοιχεία πως τα δάνεια προς την Ελλάδα (OSI δλδ) δεν έχουν εγγραφεί ως χρέος στους προϋπολογισμούς των κρατών, θα ήθελα να τα βάλεις. Ολίγον passe, αλλά κάποιος πρέπει να μου ανοίξει τα μάτια γιατί αλλιώς μου τα έχουν πει.
MG-KTiNoS
06/07/2015, 22:35
Αυτά είναι...:tooth:
Επειδή έδωσε η siemens μίζες, τα πήρε στην κράνα ο MG και θέλει να γίνει βαλκάνιος. :tooth:
Στο καλό ρε φίλε. Καλή μετακόμιση του φαρμακείου στη Σόφια, τσέκαρε μόνο αν είναι και εκεί "κλειστό επάγγελμα" και κουβαληθείς τσάμπα. :wave2:
Έχω ένα φίλο που δουλεύει δ/ντης στη Γiουνικρεντιτ Σόφιας, άμα γίνει κανένα μπαμ και κρατικοποιηθούν οι τράπεζες θες να βάλω καμιά καλή κουβέντα?
:D
υγ
Ο ΚΤίνοΣ δήλωνε Βαλκάνιος από την εποχή που η Ιταλία είχε λιρέτα και η Γερμανία μάρκο.
(για την ιστορία)
:smokin:
λολ...το αγαπημένο τρόλ που λέγεται Στρατούλης, στην ΕΡΤ...
"Το κράτος έχει εναλλακτικές πηγές χρηματοδότησης, και απ΄το εσωτερικό και απ΄το εξωτερικό". Ποιές είναι οι πηγές στο εσωτερικό τον ρωτούν. "Οι τράπεζες" λέει. :tooth:
Αυτός ήταν με τον ΓΑΠ παλιά ?
Αν ξέρεις πχ με κάποια στοιχεία πως τα δάνεια προς την Ελλάδα (OSI δλδ) δεν έχουν εγγραφεί ως χρέος στους προϋπολογισμούς των κρατών, θα ήθελα να τα βάλεις. Ολίγον passe, αλλά κάποιος πρέπει να μου ανοίξει τα μάτια γιατί αλλιώς μου τα έχουν πει.
Όπως έχουν εγγραφεί και οι μπίζνες τους ως έσοδα.
Ή όταν δανείζονταν με 0,5% οι φίλοι μας και μας δάνειζαν με 4,5%, αν δεν κάνω λάθος.
Ο ΚΤίνοΣ δήλωνε Βαλκάνιος από την εποχή που η Ιταλία είχε λιρέτα και η Γερμανία μάρκο.
(για την ιστορία)
:smokin:
Πες μου πως πήγαινες και διακοπές στον Χότζα ή στον Ζίβκωφ να πηδήξω μέσα από κανένα πατζούρι.
pipe_smoker
06/07/2015, 23:09
Πες μου πως πήγαινες και διακοπές στον Χότζα ή στον Ζίβκωφ να πηδήξω μέσα από κανένα πατζούρι.
Αντε απαυτώσου ρε μλκ πια.
Το έκανα εικόνα και μου έκατσε σουσάμι στο λαιμό και πήγα να πνιγώ απ'τα γέλια:lol::lol::lol:
Λίγο ακόμα και θα με χάνατε.
Φαντάζομαι θα έχεις καταλάβει ότι ρητορικό ήταν και το ερώτημα του δημοψηφίσματος...
Και τώρα που έμαθες την άποψη μου για το δημοψήφισμα θα μου απαντήσεις στην ερώτηση μου για το ποιό πιστεύεις ότι θα είναι το αποτέλεσμα σε ένα δημοψήφισμα όπου το υποκείμενο θα ήταν η Γαλλία ;
pipe_smoker
06/07/2015, 23:11
Εκείνη την περίοδο ο Χτήνος σπούδαζε στην Ιταλία.
Διάβαζε, όπως είχε πει κι ο Χριστόδουλος, και δεν πήρε χαμπάρι τί γινόταν:bawl:
Όπως έχουν εγγραφεί και οι μπίζνες τους ως έσοδα.
Ή όταν δανείζονταν με 0,5% οι φίλοι μας και μας δάνειζαν με 4,5%, αν δεν κάνω λάθος.
Λίγο. Αφενός μεν με έσοδα (ή ότι άλλο εννοείς ως κάτι τέτοιο) μιλάς για εταιρίες και όχι για κράτη (διακρατικές συμφωνίες υπογράψαμε, όχι εταιρικές), και αφετέρου όταν πήραμε τα δάνεια το 2012 τα επιτόκια ήταν στο διάολο. Η Ισπανία τέλη του 2012 δανειζόταν με 7,5% στα 10 χρόνια και η Ιταλία με 7%, ενώ μας τα έδινε με 3% αρχικά και αρκετά πιο κάτω αργότερα με μια επιμήκυνση που κάνανε στο ενδιάμεσο.
Λεφτά από εμάς έβγαλαν οι Γερμανοί - Φινλανδοί-Ολλανδοί. Οι άλλοι λίγο ή πολύ (ο νότος ΠΟΛΥ) έμπαιναν μέσα τότε.
el_hymador
06/07/2015, 23:22
Αυτό που οι προφητείες έχουν αίσιο τέλος πάντα δεν το καταλαβαίνω...
Δηλαδή δεν μπορεί μια προφητεία να είναι έτσι;
338255
Έχει περιθώριο γύρω στα 1000-2000 χρόνια να γίνει πραγματικότητα και Γερο Ίμος ο Καταθλιπτικός να γίνει η πρώτη μούρη στις προβλέψεις !!!
MG-KTiNoS
06/07/2015, 23:52
Είσαι τυχερός που δεν έχω σκάνερ εδώ....
:lol:
Αν Γερμανία επί Χόνεκερ, Πολωνία με Γιαρουζέλσκι, Βουλγαρία επί Ζίβκοφ, Γιουγκοσλαβία επί Τίτο πάνω κάτω με το μηχανάκι.
Αλβανία δεν τα κατάφερα γιατί δεν με πήραν οι ΚΝίτες που είχαν πάει....
Ρουμανία επί Τσαουσέσκου και σε κάθε ευκαιρία θα ξαναγύριζα.
ΑΝΕΤΑ θα ζούσα σ όλες αυτές τις χώρες με νο1 μακράν των άλλων τη Ρουμανία.
Αντίθετα έχω άρνηση να γυρίσω στη Γερμανία, στην Ελβετία ή τη Αυστρία.
Ενώ κάτι Βέλγια Ολλανδίες κλπ μου φέρνουν γέλοια....
Εξαιρώ μόνο την Iταλία από ΕΥρώπη
Επειδή είσαι άπιστος Θωμάς :lol: και νομίζεις πως τα λέω γιατί "κονομάω"
από το (ορθάνοιχτο) κλειστό μου επάγγελμα....
Να σου αφιερώσω ένα βιντεάκι που έφτιαξα πριν λίγο καιρό από τη ΡΟυμανία.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μη με πρήζεις με τους λιμοκοντόρους της ΕΕ....
https://youtu.be/jFfBFcM4Zgc
MG-KTiNoS
07/07/2015, 00:26
338256
Αν Γερμανία επί Χόνεκερ, Πολωνία με Γιαρουζέλσκι, Βουλγαρία επί Ζίβκοφ, Γιουγκοσλαβία επί Τίτο πάνω κάτω με το μηχανάκι.
ΑΝΕΤΑ θα ζούσα σ όλες αυτές τις χώρες με νο1 μακράν των άλλων τη Ρουμανία.
Αντίθετα έχω άρνηση να γυρίσω στη Γερμανία, στην Ελβετία ή τη Αυστρία.
Ενώ κάτι Βέλγια Ολλανδίες κλπ μου φέρνουν γέλοια....
Εξαιρώ μόνο την Iταλία από ΕΥρώπη
Επειδή είσαι άπιστος Θωμάς :lol: και νομίζεις πως τα λέω γιατί "κονομάω"
από το (ορθάνοιχτο) κλειστό μου επάγγελμα....
Να σου αφιερώσω ένα βιντεάκι που έφτιαξα πριν λίγο καιρό από τη ΡΟυμανία.
Όχι τίποτε άλλο αλλά για να μη με πρήζεις με τους λιμοκοντόρους της ΕΕ....
https://youtu.be/jFfBFcM4Zgc
Κοίτα φιλαράκι...
Επειδή εσύ έκανες καριέρα στα σοσιαλιστικά πηδήματα με τις κομσομόλες μέσω των τζιν απ΄τη Καλαμάτα, δεν θα μας τρελάνεις άπαντες επειδή αναπολείς τις αξύριστες, ναι?
:moutza:
Ακαιπουσαι...
Εχει μείνει ακόμα η Υπερδνειστερία που δεν έχεις πάει. Αλοίψου με φούμο, κατάπιε 10 κουτιά Βιάγκρα και τράβα.
Στανταράκι θα νομίζουν πως πήγε ο Ομπάμα επίσημη επίσκεψη να τους σώσει άμα σκάσεις με το TDM.
:moutza::moutza:
RaGe_Raptor
07/07/2015, 01:51
Εμένα πάντως Γιώργο δε μ'ενοχλεί κιόλας.
Πιθανότατα στην κατάσταση που βρίσκεται τώρα ο Κάστρο, όχι να το γράψει δεν μπορεί, ούτε να το υπαγορεύσει.
Αλλά γενικότερα, όπως είπε κι ο Μπομπ, έστω κι αν είναι για το τυπικό της υπόθεσης, ευχάριστο μου είναι που μας χαιρετίζουν.
Κι ας είναι ανούσιο.
Αν μας χειροκροτούσε κανάς Σόιμπλε ή κανάς Ντάισελπατάτεςμπλουμ για τις αποφάσεις μας, εκεί θα ανησυχούσα πραγματικά;)
όχι Παναγιώτη,δε θα μου άρεσε...καθόλου...αλλά μην μπαίνεις στη λογική ή το ένα ή το άλλο..πειράζει να μη θέλω κανένα????
RaGe_Raptor
07/07/2015, 02:06
και γιατί δε σ αρέσει δλδ , επειδή είναι ο Κάστρο ; Η Κούβα γνωρίζει από πρώτο χέρι τι σημαίνει να πηγαίνεις κόντρα στο κατεστημένο , το πλήρωσε με 50 χρόνια εμπάργκο από τις ΗΠΑ . Τι περιθώρια αφήνουν τα μνημόνια για την οικονομία ν αναπνεύσει όπως έχουν κατατεθεί από τους τροϊκανούς , ή πιστεύεις ότι με τις οδηγίες τους θα μπορούσαμε να επιβιώσουμε για πολύ ακόμα ; Αν δεχτείς όσα σου προσφέρουν σαν λύση , υπάρχει η πιθανότητα να βγεις από το τέλμα μετά από 20 χρόνια ίσως + . Αυτό το λες ελπίδα ; Ο Βαρουφάκης ένα παπάρας και φανφαρόνος ήταν αλλά ... από την αρχή έλεγε κάτι απόλυτα σωστό . Το χρέος δεν είναι βιώσιμο και με τα μέτρα λιτότητας που επιβάλετε στη χώρα η κατάσταση θα χειροτερεύει . Και μην ακούς ότι ο Σαμαράς ήταν έτοιμος να βγει από τα μνημόνια και τα υπόλοιπα κουραφέξαλα , γιατί όταν ανέλαβε ο ΣΥΡΙΖΑ από το success sorry του Σαμαρά σμε τα πρωτογενή πλεονάσματα και την ανάπτυξη , τα ταμεία είχαν τρύπα 452εκ € και ξέρεις γιατί ; Γιατί ενώ οι αριθμοί μπορεί να έβγαζαν + στον ισολόγισμό είχαν υπολογίσει ότι ο πολίτης θα τους είχε πληρώσει . Για κακή τους τύχη όμως θα έπρεπε να έχουν γυρίσει τον Έλληνα ανάποδα για να ξέρουν 'ότι δεν πέφτει ούτε σεντς από τις τσέπες του . Ο ισολογισμός βέβαια όλα τα παραπάνω από τα δημοσιονομικά τα είχε συμπεριλάβει στα έσοδα που δεν έγιναν ποτέ.
εγώ να σου πω την αλήθεια αποτελέσματα θέλω....κόντρα στο κατεστημένο να πας,αλλά που πας ξεβράκωτος στ'αγγούρια....δε θεωρώ πρότυπα ούτε την Κούβα,ούτε την Βενεζουέλα κτλ ... δε θα πρέπει να επιδιώξουμε να τους μοιάσουμε,κατά την ταπεινή μου άποψη πάντα....
ΑΝ Η ΚΟΥΒΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ............
Δε θα είχε μείνει ούτε κοκκαλάκι του Κάστρο,θα τον είχαν εξαερώσει..!!
ΤΙΜΩΡΙΑ ήταν 50 χρόνια τώρα για όσους δεν το κατάλαβαν επειδή τόλμησε
μέσα στη μούρη τους να σηκώσει κεφάλι...!!
Και την αχρήστευσαν την έκαναν να φαίνεται μόνο ΓΡΑΦΙΚΗ και ακίνδυνη
ΠΡΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ...!!
Εδώ έφαγαν 2 προέδρους δικούς τους με συνοπτικές διαδικασίες,στον
τριτοκοσμικό θα κολλούσαν..??Αυτόν που θεωρούσαν πολύ επικίνδυνο τον ΤΣΕ,
τον βρήκαν και τον εξόντωσαν στα βάθη της λατινικής Αμερικής...!!!
Ποιός είπε άραγε.......ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ αν με δείτε να παίρνω την εξουσία στα χέρια μου,
την άλλη μέρα ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΜΕ...!!!
nicksior
07/07/2015, 06:36
Μη ξεχνάτε να προσέχετε. Χθες παραλίγο να γίνει…
Σχεδόν καθημερινή η διαδρομή , θα μπορούσα να την κάνω με δεμένα μάτια, κι όμως , απλά ξερά , παραβίασα στοπ.
Καλά να ναι ο ταρίφας , με πρόλαβε. Δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα απλά κοιταχτήκαμε , νομίζω πως είδα στο βλέμμα του κατανόηση , εύχομαι να είδε το ευχαριστώ στο δικό μου.
Εχω μάθει να εστιάζω το νου σ αυτό που κάνω , δεν επιτρέπω άλλες σκέψεις , ειδικά όταν οδηγώ. Τελευταία δεν το πολυκαταφέρνω.
Εδώ και 5 χρόνια κατάφερα να προφυλάξω την οικογένεια μου και μερικές άλλες από τις συνέπειες της κρίσης. Mε ξενύχτια, αλλαγές πλεύσης, νέες συνεργασίες...
Ζηλεύω όσους είναι μόνοι κι έφυγαν, αν μπορούσα θα είχα φύγει γλυτώνοντας από τους Βαρουφο-Σκουρλέτηδες & ΣΙΑ .
Οι κλειστές φαλιρισμένες , τράπεζες είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Μια εισαγωγή που δεν έγινε , οι κινέζοι που ουρλιάζουν στα μειλ..
Βλέπω τους πανηγυριστές του Συντάγματος και αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ο καπετάνιος του Τιτανικού έδωσε εντολή στην ορχήστρα να παίζει.
Αν αφήσεις το μυαλό σ αυτές τις σκέψεις .. Παραβιάζεις τα στοπ.
Καλη και προσεχτική ημέρα να έχετε .
ναι αλλά ξεκινάς με την επισήμανση ότι δε σ αρέσει η χαιρετούρα του Κάστρο ...
pipe_smoker
07/07/2015, 07:05
όχι Παναγιώτη,δε θα μου άρεσε...καθόλου...αλλά μην μπαίνεις στη λογική ή το ένα ή το άλλο..πειράζει να μη θέλω κανένα????
Δεν μπήκα σε λογική ή Φιντέλ ή Σοιμπλε.
Απλά το έφερα ως παράδειγμα.
Παραφράζοντας λίγο το γνωστό ρητό (στον Λένιν αποδίδεται last time I checked), "Όταν σε χειροκροταει ο εχθρός σου, ψάξε να βρεις που έχεις κάνει μαλακια".
Και οχι, σαφώς και δεν πειράζει να μη θες κανένα:beer:
MG-KTiNoS
07/07/2015, 07:13
Ακαιπουσαι...
Εχει μείνει ακόμα η Υπερδνειστερία που δεν έχεις πάει. Αλοίψου με φούμο, κατάπιε 10 κουτιά Βιάγκρα και τράβα.
Στανταράκι θα νομίζουν πως πήγε ο Ομπάμα επίσημη επίσκεψη να τους σώσει άμα σκάσεις με το TDM.
Μπά έχω μια πιο καλή ιδέα.
Λέω να φτιάξω τράπεζα εκεί να τους πουλάω στεγαστικά και μετά να τους τρώω και το σπίτι και τα λεφτά μαζί.
Ξέρεις εσύ....
:a08:
υγ
Νομίζεις ότι δεν έχω πάει στην Υπερδνειστερία....
MG-KTiNoS
07/07/2015, 07:30
Κοίτα φιλαράκι...
Επειδή εσύ έκανες καριέρα στα σοσιαλιστικά πηδήματα με τις κομσομόλες μέσω των τζιν απ΄τη Καλαμάτα, δεν θα μας τρελάνεις άπαντες επειδή αναπολείς τις αξύριστες, ναι?
:moutza:
ΩΠΑ
Αυτό δεν το είχα δει.
Αλλά σε συγχωρώ ρε συ γιατί δεν ξέρεις τι λες....
Τόσα χρόνια φασολάδα εδώ στην Ελλάδα που να καταλάβεις τι έπαιζε εκεί και τότε.
Το θέμα μουνί ξέχασε το, μην το ανοίγεις καν.
Κάτσε εδώ φάε στη μάπα όλες τις φακλάνες και μην λες κουβέντα.
Πιο καλά να μην ξέρεις καθόλου, πίστεψε με.....
:D
Μπά έχω μια πιο καλή ιδέα.
Λέω να φτιάξω τράπεζα εκεί να τους πουλάω στεγαστικά και μετά να τους τρώω και το σπίτι και τα λεφτά μαζί.
Ξέρεις εσύ....
Πως δεν ξέρω...
Στα κολχοζ παρακαλάνε να γυρίσουν τώρα οι άνθρωποι. :D
338257
MG-KTiNoS
07/07/2015, 07:45
Πως δεν ξέρω...
Στα κολχοζ παρακαλάνε να γυρίσουν τώρα οι άνθρωποι. :D
338257
Έχεις μπερδευτεί εντελώς!
Από τις γκόμενες το γύριζες στα κολχοζ...
dimmie_72
07/07/2015, 07:48
Ακαιπουσαι...
έλα πες την αλήθεια, επίτηδες το κάνεις...
υπ. εξωτερικών Υπερδνειστερίας:
338262
πρωθυπουργός Υπερδνειστερίας:
338263
:bawl:
Έχεις μπερδευτεί εντελώς!
Από τις γκόμενες το γύριζες στα κολχοζ...
Μα εκει γινονταν τα καλυτερα κονε!!!!!!
"Μωρο μου....πως τυλιγεις τις μπαλες απ'ταχυρο ετσι....."
Τελικά αποφασίσατε που θα πάμε για να πηδήξουμε??
Άντε κι έχω φουσκωμάρες και το ντεπόζιτο της χοντρής γεμάτο.
amyroukai
07/07/2015, 08:09
Άντε κι έχω φουσκωμάρες και το ντεπόζιτο της χοντρής γεμάτο.
Δεν έχεις βάλει ακόμα το ηλεκτρονικό μιναριστήρι τις τουρατεκ; Δεν σε βλέπω σωστό, ντεμεκ αντβέντσουρ είσαι Μπιλάκο.
Μλκες πραγματικά νόμιζα ότι το έβγαλε από το μυαλό του ο Βύρωνας το όνομα, το γκούγκλαρα και πέθανα στο γέλιο. "Χώρες με περιορισμένη αναγνώριση", προτεκτοράτο της Ρωσίας κλπ. Αλλά, εδώ θα κάνει χαρές το Μπιλιμιουζόπαιδο, ΧΟ παιδιά, ΧΟ. Αδέρφια μας στα μάτια του θεού...
Pan (dvs)
07/07/2015, 08:16
Μη ξεχνάτε να προσέχετε. Χθες παραλίγο να γίνει…
Σχεδόν καθημερινή η διαδρομή , θα μπορούσα να την κάνω με δεμένα μάτια, κι όμως , απλά ξερά , παραβίασα στοπ.
Καλά να ναι ο ταρίφας , με πρόλαβε. Δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτα απλά κοιταχτήκαμε , νομίζω πως είδα στο βλέμμα του κατανόηση , εύχομαι να είδε το ευχαριστώ στο δικό μου.
Εχω μάθει να εστιάζω το νου σ αυτό που κάνω , δεν επιτρέπω άλλες σκέψεις , ειδικά όταν οδηγώ. Τελευταία δεν το πολυκαταφέρνω.
Εδώ και 5 χρόνια κατάφερα να προφυλάξω την οικογένεια μου και μερικές άλλες από τις συνέπειες της κρίσης. Mε ξενύχτια, αλλαγές πλεύσης, νέες συνεργασίες...
Ζηλεύω όσους είναι μόνοι κι έφυγαν, αν μπορούσα θα είχα φύγει γλυτώνοντας από τους Βαρουφο-Σκουρλέτηδες & ΣΙΑ .
Οι κλειστές φαλιρισμένες , τράπεζες είναι κάτι που δεν μπορώ να ξεπεράσω. Μια εισαγωγή που δεν έγινε , οι κινέζοι που ουρλιάζουν στα μειλ..
Βλέπω τους πανηγυριστές του Συντάγματος και αντιλαμβάνομαι τον λόγο που ο καπετάνιος του Τιτανικού έδωσε εντολή στην ορχήστρα να παίζει.
Αν αφήσεις το μυαλό σ αυτές τις σκέψεις .. Παραβιάζεις τα στοπ.
Καλη και προσεχτική ημέρα να έχετε .
Ιδια περιπτωση με ενα φορτηγακι γνωστης courier.Ευτυχως τελευταια στιγμη με ειδε και γλυτωσαμε τα χειροτερα.
Με κοιταξε στα ματια με το βλεμα που ζηταει χιλιες συγνωμες.Του ειπα:καλημερα φιλαρακι και καλη συνεχεια.Κοντεψε να βαλει τα κλαματα.
Ας μεινουμε τουλαχιστον ανθρωποι.O καθενας εχει τον δικο του Γολγοθα.
Οσο για τα παρακατω,μια απο τα ιδια.Αλλα μεχρι ποτε θα μπορουμε να ειμαστε ορθιοι και να πολεμαμε?
el_hymador
07/07/2015, 08:44
Ρε να γίνουμε Κούβα αλλά με τους σωστούς όρους!
Μπορούμε να πηγαίνουμε σε κομματικές συγκεντρώσεις και 8ωρες αλά Φιντέλ ομιλίες του Αλέξη και να είναι κάπως έτσι;
https://www.youtube.com/watch?v=RlrNPBfOowg
Όχι άλλο Παπακωνσταντίνου, Μάλαμα, Πασχαλίδη και όλους τους μουχλομίζερους ρε πούστη μου! Έλεος πια!!!
Ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος Γκίντερ Φερχόιγκεν παραχώρησε συνέντευξη στο γερμανικό ραδιόφωνο Deutschlandradio Kultur και τόνισε πως στη διένεξη μεταξύ των δανειστών και της Ελλάδας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί μια άλλη γλώσσα. Μια γλώσσα που αποφεύγει, για παράδειγμα, λέξεις όπως το φταίξιμο.
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι ρίχνοντας ο ένας στον άλλο το φταίξιμο. Θα ήταν καλύτερα να μιλήσουμε για ευθύνη. Ευθύνη έχουν πολλοί, πάρα πολλοί. Φυσικά οι ίδιοι οι Έλληνες, η ΕΕ, η Κομισιόν και κυρίως ευθύνη έχουν οι υπουργοί Οικονομικών. Μεγάλη ευθύνη έχουμε και εμείς εδώ στη Γερμανία. Όμως δεν έχει τώρα σημασία να μοιράσουμε τις ευθύνες με μαθηματική ακρίβεια. Μετά από αυτόν τον Γολγοθά των τελευταίων χρόνων δεν πρέπει να ξαναρχίσουμε. Ενστερνίζομαι πλήρως την άποψη δυο σημαντικών πρώην προέδρων της Κομισιόν, του Ζακ Ντελόρ και του Ρομάνο Πρόντι, οι οποίοι λένε 'στοπ' τώρα, είναι καιρός για μια νέα αρχή. Και αν μου επιτρέπεται να κάνω μια πρόταση, ας αρχίσουμε από τη γλώσσα».
Ο Γκίντερ Φερχόιγκεν δήλωσε πως το αποτέλεσμα δεν τον εξέπληξε πραγματικά και πως οι δημοσκοπήσεις έπεσαν πάρα πολύ έξω ωστόσο όποιος παρακολουθούσε στενά καταλάβαινε πως η πλειονότητα των Ελλήνων είχε υιοθετήσει το «φτάνει πια». Τόνισε επίσης ότι η συζήτηση δεν μπορεί να περιστρέφεται μόνο γύρω από τις τράπεζες και τα χρέη αλλά το διακύβευμα είναι η τύχη ολόκληρης της Ευρώπης.
«Ξέρετε, η όλη ιστορία έχει και μια ανθρώπινη διάσταση, την οποία δεν πρέπει να αγνοούμε. Όποιος είδε αυτές τις εικόνες με τον συνταξιούχο που έκλαιγε μπροστά από την τράπεζα γιατί χρειαζόταν τα χρήματα, έβλεπε πως η ζωή του είχε διαλυθεί. Και υπάρχουν τέτοιοι στην Ελλάδα. Και πρέπει να πω πως εδώ πρέπει κανείς να σταματήσει να μιλάει για το ποιος φταίει, για το ποιος έκανε πότε τι. Θέλουμε πράγματι να φτάσουμε στο σημείο για να μιλάμε για ανθρωπιστική βοήθεια σε μια χώρα, η οποία εδώ και τριάντα χρόνια είναι μέλος της ΕΕ. Ανθρωπιστική βοήθεια; Καταλαβαίνετε; Είναι σαν να αποδεχόμαστε ότι ένα μέλος της ΕΕ θα βυθιστεί στη δυστυχία. Ανεξάρτητα από το τι λάθη έγιναν θα πρέπει να βοηθήσουμε εκεί που μπορούμε».
Ο Γκίντερ Φερχόιγκεν προέτρεψε τους ηγέτες της ΕΕ να κάνουν σαφές με τρόπο που δεν χωράει αμφιβολίες ότι θα κρατήσουν ενωμένη της Ευρώπη και την Ευρωζώνη. Ο πρώην Επίτροπος τόνισε πως εάν έχει ένα νόημα αυτό το δημοψήφισμα είναι να αναρωτηθούμε γιατί φτάσαμε μέχρι εδώ ώστε μια χώρα να πει με ένα τόσο υψηλό ποσοστό «φτάνει πια».
«Πρέπει να καταλάβουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μια μακροπρόθεσμη διαδικασία. Δεν μιλάμε για χρόνια, μιλάμε για δεκαετίες. Και θα πρέπει να ωριμάσει επίσης η άποψη ότι χωρίς μια περαιτέρω αναδιάρθρωση του χρέους δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Υπάρχει άνθρωπος που να πιστεύει ότι αυτό το χρέος θα αποπληρωθεί στο ακέραιο; Ποτέ δεν θα μπορέσει να αποπληρωθεί πλήρως».
πηγή http://www.dw.com/el/%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%83%CE%B5-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B5%CE%BC%CE%B1-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%81-%CF%86%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%B9%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BD/a-18564998
amyroukai
07/07/2015, 08:48
Ημέρα γκουγκλ σήμερα, παίζω και μαθαίνω #2.
Ο Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι (1912 - 1981), γνωστός αποκλειστικά με το ψευδώνυμο Χ. Ποσάδας (J. Posadas), υπήρξε Αργεντινός τροτσκιστής. Είναι ο εισηγητής μιας μικρής τάσης του τροτσκιστικού κινήματος που φέρει το όνομά του (ποσαδισμός) και χαρακτηρίζεται από την πεποίθηση, ότι ο σοσιαλισμός μπορεί να εγκαθιδρυθεί με πυρηνικά όπλα ή εξωγήινη επέμβαση.
ή μαζικά anal probes ή θα λάμπουμε όλοι τη νύχτα... :bawl: ε ρε γλέντια σήμερα...
pipe_smoker
07/07/2015, 08:58
Ο Χομέρο Ρομούλο Κριστάλλι Φρασνέλλι (1912 - 1981), γνωστός αποκλειστικά με το ψευδώνυμο Χ. Ποσάδας (J. Posadas), υπήρξε Αργεντινός τροτσκιστής. Είναι ο εισηγητής μιας μικρής τάσης του τροτσκιστικού κινήματος που φέρει το όνομά του (ποσαδισμός) και χαρακτηρίζεται από την πεποίθηση, ότι ο σοσιαλισμός μπορεί να εγκαθιδρυθεί με πυρηνικά όπλα ή εξωγήινη επέμβαση.
ή μαζικά anal probes ή θα λάμπουμε όλοι τη νύχτα... :bawl: ε ρε γλέντια σήμερα...
Δες το avatar του Χυμαδόρη.
Ποσαδιστής είναι ο άνθρωπος, από εκεί είναι εμπνευσμένο.
Πού ήσουν όταν λάμβαναν χώρα αυτές οι πολιτικές συζητήσεις ε?:lol:
el_hymador
07/07/2015, 08:59
Δες το avatar του Χυμαδόρη.
Ποσαδιστής είναι ο άνθρωπος, από εκεί είναι εμπνευσμένο.
Πού ήσουν όταν λάμβαναν χώρα αυτές οι πολιτικές συζητήσεις ε?:lol:
Τώρα πέρα από την πλάκα... αμφιβάλλει κανείς ότι η μόνη λύση είναι να σκάσει το mothership και να βάλει μια τάξη στα πράγματα;
MG-KTiNoS
07/07/2015, 09:00
:plaf:
nikos_abel
07/07/2015, 09:08
Γελάτε, γελάτε, η μηχανή του χρόνου είναι έτοιμη είπαμε, αλλά δε σας λέω τίποτα για να μην διαταράξω το χωροχρονικό συνεχές.....
pipe_smoker
07/07/2015, 09:10
Τώρα πέρα από την πλάκα... αμφιβάλλει κανείς ότι η μόνη λύση είναι να σκάσει το mothership και να βάλει μια τάξη στα πράγματα;
Εννοείται.
Μέχρι και τα αλιεν να σκάσουν πιο ευγενικά παίζει να μας φερθουν.
Γατάκι η Σιγκούρνι Γουιβερ μπροστά μας λέμε :lol:
.
Βγαλαμε ειδηση.....
η επομενη σιδεροκωλη θα ειναι για πηδημα....
Το που θα παμε ειναι που διαπραγματευομαστε....
Γεια σου ρε Μπιλ
Πιγολαμπιδας δλδ ο Κωστας;
πηραν φωτια τα @ρχιδι@ μας λεμε!!!!
spyrakos35
07/07/2015, 09:16
Βγαλαμε ειδηση.....
η επομενη σιδεροκωλη θα ειναι για πηδημα....
Το που θα παμε ειναι που διαπραγματευομαστε....
Γεια σου ρε Μπιλ
γιατί, έχει βρεθεί το ΤΙ θα πηδήξουμε???
pipe_smoker
07/07/2015, 09:19
γιατί, έχει βρεθεί το ΤΙ θα πηδήξουμε???
Πώς μου τη δίνει όταν οι άνθρωποι κολλάνε σε λεπτομέρειες.........
Με καλυψε ο πιπακιας.....
spyrakos35
07/07/2015, 09:46
ναι, οκ....
σε ανοργάνωτα πηδήματα να πάτε μόνοι σας και καλή τύχη αγόρια....
Δεν έχεις βάλει ακόμα το ηλεκτρονικό μιναριστήρι τις τουρατεκ; Δεν σε βλέπω σωστό, ντεμεκ αντβέντσουρ είσαι Μπιλάκο.
Μλκες πραγματικά νόμιζα ότι το έβγαλε από το μυαλό του ο Βύρωνας το όνομα, το γκούγκλαρα και πέθανα στο γέλιο. "Χώρες με περιορισμένη αναγνώριση", προτεκτοράτο της Ρωσίας κλπ. Αλλά, εδώ θα κάνει χαρές το Μπιλιμιουζόπαιδο, ΧΟ παιδιά, ΧΟ. Αδέρφια μας στα μάτια του θεού...
Αν δεν ήξερες την Υπερδνειπερία είσαι απλά ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΣ.
Φίλαι άνοιξε και κανένα βιβλίο,
φιλικά
vaska