PDA

View Full Version : MotoGP Pre-Season 2016

Σελίδες : 1 2 3 [4] 5 6 7 8

mario27
21/01/2016, 12:16
Ειχε καλιο τωρα +λουθι η ΚΤΜ για το 2016

http://www.motorsport-magazin.com/motogp/news-223672-luethi-testet-motogp-maschine-fuer-ktm/

ptc
21/01/2016, 12:34
Μια λιγο διαφορετικη "ειδηση", πιο γκουρμε...

Ο VR κριτης στο ιταλικο Master Chef. Σε επεισοδιο που γυριστηκε στο ραντσο του και θα προβληθει αποψε, θα δοκιμασει τις δημιουργιες των σεφ και θα τους κρινει στην παραδοσιακη ιταλικη κουζινα.

http://www.motogp.com/en/in+the+media/2016/01/20/rossi-participates-in-italian-masterchef/191987

GIOTIS750
21/01/2016, 18:15
Μια λιγο διαφορετικη "ειδηση", πιο γκουρμε...

Ο VR κριτης στο ιταλικο Master Chef. Σε επεισοδιο που γυριστηκε στο ραντσο του και θα προβληθει αποψε, θα δοκιμασει τις δημιουργιες των σεφ και θα τους κρινει στην παραδοσιακη ιταλικη κουζινα.

http://www.motogp.com/en/in+the+media/2016/01/20/rossi-participates-in-italian-masterchef/191987

http://video.sky.it/masterchef/speciali/un_assaggio_della_sesta_puntata/v268559.vid

https://www.youtube.com/watch?v=c1LxS7Dx0P4
https://www.youtube.com/watch?v=c1LxS7Dx0P4

ptc:beer:

GIOTIS750
22/01/2016, 07:55
https://www.youtube.com/watch?v=lHT349UJS-Y
https://www.youtube.com/watch?v=lHT349UJS-Y

SHOOTER045:beer:

ptc:beer:

mario27
22/01/2016, 10:08
Ειχε καλιο τωρα +λουθι η ΚΤΜ για το 2016

http://www.motorsport-magazin.com/motogp/news-223672-luethi-testet-motogp-maschine-fuer-ktm/

+ randy de puniet

https://twitter.com/KTM_Racing/status/690459793123835905

MG-KTiNoS
22/01/2016, 10:28
+ randy de puniet

Ώρε γουστάρω θα πάει το τουμπίδι κλάουντ φέτο...
:D

υγ
και θα σπάσω πολύ πλάκα που δεν θα μπορούν να περάσουν το μπάρμπα ΟΥΤΕ φέτο
και θα τους βγει και ο ντούκος πολύ κακός πελάτης
:lol:

mario27
22/01/2016, 10:57
Προσεξε τι λεει. Λεει "guest test riders for 2016" Δλδ μπορει εχουν κανονισει 2ημερακι με χοφμαν και καλλιο και μπορει να τους φωναξουν (λουθι και ντε πουνιε) . Στην συνεχεια τα τεστ να συνεχιστουν σε αλλες πιστες , αλλες ημερομηνιες και να μην τους φωναξουν. Οι full time test riders ειναι οι χοφμαν κ καλλιο , οι αλλοι δυο (μπορει να ακολουθησει και κανενας ακομα) ειναι για τα εξτρα δεδομενα, το κατι παραπανω.

Στο υγ δεν καταλαβα τιποτα.

mario27
22/01/2016, 11:12
Απο το λινκ παραπανω και μεταφραση απο translate google
Lüthi θα ασκούν το επάγγελμα ως οδηγός δοκιμών, αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι τόσο Kallio και Hofmann κατά κύρια απασχόληση.
Αν, για παράδειγμα, τρεις μέρες, όταν η δοκιμή μπορεί την τελευταία ημέρα κάθονται σε ένα ποδήλατο αναβάτης Moto2. Ακριβώς για να παραμείνουν σε επαγρύπνηση για άλλες μορφές οδήγηση, τις προτιμήσεις και τα μεγέθη του σώματος
Beirer τότε σήμαινε ότι οι δοκιμές αυτές θα εξυπηρετήσει με τους πιλότους της Moto2 επίσης να εκτελέσει ένα είδος ελέγχου για τις δύο οδηγοί αγώνων δικαστήρια 2017th Στο προφίλ απαίτηση των «νέων, άγρια ​​πιλότοι Moto2» από την οποία Beirer μιλούσαν τότε

xaotikos
22/01/2016, 11:14
Και μετα αυτοι μας ειπανε αλλα εμεις ειπαμε και πως πως αυτοι θελανε αλλα εμεις μετα εμεις ειπαμε πως εμεις δεν θελουμε αλλα αυτοι μετα ειπαν πως ουτε εμεις θελουμε αλλα εμεις τους ειπαμε οκ θελουμε...αυτο ακριβως τιποτε αλλο

ΝIKOLTSOS
23/01/2016, 05:25
όσον αφορά τα χρώματα απογοητευτικά , τόσες αλλαγές στα μηχανικά (λάστιχα, 17αρες ζάντες, λίτρα καυσίμου, ηλεκτρονικά ) αλλα τα χρώματα τα ίδια...:(

Ωραίο είναι ρε γιατί???
Οκ ο Rossi είχε και πιο ωραία, αλλά και αυτό είναι μια χαρά...

350754

350755

RaGe_Raptor
23/01/2016, 14:25
άντε πάλι.... (http://www.visordown.com/motorcycle-racing-news-moto-gp/marquez-terminates-merchandising-contract-with-rossis-apparel-company/30723.html#ixzz3xzdVNLj7)

MG-KTiNoS
23/01/2016, 14:27
άντε πάλι.... (http://www.visordown.com/motorcycle-racing-news-moto-gp/marquez-terminates-merchandising-contract-with-rossis-apparel-company/30723.html#ixzz3xzdVNLj7)

hestika !

ptc
23/01/2016, 17:53

Οποιος και να το κανει το merchandise μικρη σημασια εχει. Ετσι κι αλλιως μετα τα περσινα καραγκιοζιλικια μονο οι συγγενεις και κοντινοι του φιλοι θα τα αγοραζουν.

devil's animal
25/01/2016, 14:04
Ωραίο είναι ρε γιατί???
Οκ ο Rossi είχε και πιο ωραία, αλλά και αυτό είναι μια χαρά...

350754

350755

αν γυρισεις στο καθετο την σχαρα της εξατμισης, 2 μπιφτεκια τα παιρνει ισα ισα...:lol:

Οποιος και να το κανει το merchandise μικρη σημασια εχει. Ετσι κι αλλιως μετα τα περσινα καραγκιοζιλικια μονο οι συγγενεις και κοντινοι του φιλοι θα τα αγοραζουν.

βεεεεβαια, θα κοψουν οι fans του marquez επειδη δεν υποταχθηκε ο μικρος στον τραμπουκισμο του rossi...
και τι ωρα θα γινει αυτο?

παρτε και την επισημη παρουσιαση (https://youtu.be/0oNUjS79wA4?t=25) της yamaha...

MG-KTiNoS
25/01/2016, 15:41
βεεεεβαια, θα κοψουν οι fans του marquez επειδη δεν υποταχθηκε ο μικρος στον τραμπουκισμο του rossi...
και τι ωρα θα γινει αυτο?

Το μοτο τζι πι δεν είνα μπάλα που είσαι ΜΠΑΟΚ μια ζωή.
Ο Ρόσσι σε 1 2 το πολύ χρόνια φεύγει.
Που θα πάνε οι φαν του Ρόσσι τότε???
Στο ΛοράντΖο μήπως???
:nono:

pipe_smoker
25/01/2016, 15:47
Στο ΛοράντΖο μήπως???

Πού θα πάνε?

(Αλήθεια ρωτάω)

sniper
25/01/2016, 15:52
Πού θα πάνε?

(Αλήθεια ρωτάω)

Αν το θέαμα είναι βαρετό, σπίτια τους...

MG-KTiNoS
25/01/2016, 15:52
Πού θα πάνε?

(Αλήθεια ρωτάω)

Δεν θα πάνε στο Μάρκεζ και δεν θα πάνε στο Χόρχε....
Θα πρέπει να "βρεθεί" (φτιαχτεί) ένα νέο αστέρι.
(για αυτό λένε πως ο μπιμπος έκανε μλκα... Από τον άλλο ακόμα κι Μικές έχει πιο πολλούς φίλους στο φ.β)

Αν το θέαμα είναι βαρετό, σπίτια τους...
παίζει κι αυτό...

RaGe_Raptor
25/01/2016, 16:05
Πιθανολογώ ένα μεγαααάλο ποσοστό βλέπει τζι-πι εξαιτίας του Ρόσσι οπότε θα πάνε μαζί του σε όποιο άθλημα πάει. Τα τζι-πι τα παρατάνε πάντως. Από την άλλη , υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν χωρίς να υποστηρίζουν κάποιον. Και είμαστε κι εμείς που είμαστε φαν των εταιριών... teamSUZUKI & Vinales :a08::a08:

chillipf
25/01/2016, 16:11
Πάντως Μαρκέζ δεν θα υποστηρίξουν με τίποτα. :nono:

Ήτουνε πολύ βαρύ το πράμα

mario27
25/01/2016, 16:29
Βλεπουμε το αθλημα για τις οδηγικες ικανοτητες των οδηγων και οχι για καποιον συγκεκριμενα.
Ξεχωριζουν , μαρκεθ, ρινς , βινιαλες ,μιλλερ , μορμπιντελι , λοουες και στα εντελως μικρα υπαρχουν ενα σωρο ιταλικα πιστολια, φαμπιο ντι τζιανταντονιο , μπουλεγκα , αντονελι, ο επομενος ιταλος θρυλος των gp ενεα μπαστιανινι, ααρον κανετ , μιρ , κουαρταραρο , μπο μπεντσνευντερ . Μονο αντονελι, μπαστιανινι , κουαρταραρο ξερουμε απο προηγουμενες χρονιες ολοι οι αλλοι ειναι καινουριοι. Και ειναι πολυ καλοι....:D

https://en.wikipedia.org/wiki/2015_FIM_CEV_Moto3_Junior_World_Championship
https://en.wikipedia.org/wiki/2015_Red_Bull_MotoGP_Rookies_Cup_season

spyro
25/01/2016, 16:34
Δεν θα πάνε στο Μάρκεζ και δεν θα πάνε στο Χόρχε....
Θα πρέπει να "βρεθεί" (φτιαχτεί) ένα νέο αστέρι.
(για αυτό λένε πως ο μπιμπος έκανε μλκα... Από τον άλλο ακόμα κι Μικές έχει πιο πολλούς φίλους στο φ.β)

παίζει κι αυτό...

Οι μεγαλύτεροι της ηληκίας που έχουν συνδυάσει τα moto.gp με τον ρόσσι μπορεί να σταματήσουν. Ευτυχώς όμως η ζωή συνεχίζεται και λογικά θα φέρει νέο αίμα και νέους πιτσιρικάδες φιλάλθλους που θα έχουν δει live περισσότερο να μαμάει ο Μάρκεζ ή κάποιος άλλος παρά ο Θεός των γερόντων και απλά θα αγνοήσει το πένθος το δικό σου και των υπολοίπων γερόντων και θα συνεχίσει να βλέπει moto.gp.

MG-KTiNoS
25/01/2016, 17:42
Οι μεγαλύτεροι της ηληκίας που έχουν συνδυάσει τα moto.gp με τον ρόσσι μπορεί να σταματήσουν. Ευτυχώς όμως η ζωή συνεχίζεται και λογικά θα φέρει νέο αίμα και νέους πιτσιρικάδες φιλάλθλους που θα έχουν δει live περισσότερο να μαμάει ο Μάρκεζ ή κάποιος άλλος παρά ο Θεός των γερόντων και απλά θα αγνοήσει το πένθος το δικό σου και των υπολοίπων γερόντων και θα συνεχίσει να βλέπει moto.gp.

Σπύρο ΤΩΡΑ έχω πάρει ένα γκουβά μαυρη μπογιά και βάφω τους τοίχους....

ΓιαΝΝΟΝε και Πετρούτσι ρεεεεεεεεε!!!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧ

SHOOTER045
25/01/2016, 20:26
Στο ΛοράντΖο μήπως???

Εγώ θα ασχοληθω με το πόλο

pipe_smoker
25/01/2016, 21:03
Εγώ έχω λίγο διαφορετική άποψη...

Σαν πολύ βαριά νομίζω το έχουμε πάρει το συμβάν.

Δε λέω ότι δεν ήταν. Ήταν.

Όπως ήταν και άλλα την εποχή που έγιναν, και μια 5ετία μετά ήταν απλά μια ανάμνηση κι ένα "Ναι, αλλά θυμάσαι τί είχε κάνει αυτός εκεί τότε?..."

Ο Μαρκέζ έκανε μια μαλακία, χοντρή.

Εγώ πιστεύω ότι ανετότατα θα επιλέξουμε να την "ξεχάσουμε" αν αρχίσει να σπέρνει πόνο όπως έκανε τα 2 πρώτα χρόνια, και να είναι ένα λέβελ πάνω από όλους τους άλλους.
Θα μάθει να κάνει pr, θα ζητήσει καμιά συγνώμη από το Ρόσσι (την ημέρα που θα δηλώσει ο Ρόσσι ότι παραιτείται), and the show will go on.

Εκτός και βρεθεί ξαφνικά κανάς άλλος και γίνει ο ήρωας του παραμυθιού, οπότε κρατήσει άνετα τη θέση του κακού ο Μαρκέζ.
Αλλά σάμπως δύσκολο μου φαίνεται...

MG-KTiNoS
26/01/2016, 01:05
Σαν πολύ βαριά νομίζω το έχουμε πάρει το συμβάν.
Δεν θα ξεχαστεί θα δεις...

Ζεύκας
26/01/2016, 01:55
Opinion: Why the Rossi vs. Marquez Controversy Isn’t Going Away in MotoGP, Any Time Soon (http://www.asphaltandrubber.com/oped/marc-marquez-valentino-rossi-motogp-op-ed/)

MG-KTiNoS
26/01/2016, 07:50
Εγώ δεν ξέρω ποιόν θα διαλέξει η Γιαχάμα αλλά βλέπω Βινιάλες Μίλλερ....
και κάποιον Ιταλό πιο αργά.

SHOOTER045
26/01/2016, 08:21
Θα ήθελα vinales η petrucci η antonelli

el_hymador
26/01/2016, 08:27
Το θέμα είναι ευρύτερο και πιάνει και το ισπανικοϊταλικό μέτωπο. Ο sic ήταν ένας σίγουρος διάδοχος του rossi αλλά... :(

Oπότε ο διάδοχος του Rossi, εκτός από ικανότητες, θα πρέπει να είναι Ιταλός και να έχει και το επικοινωνιακό... δεν βλέπω φως.

SHOOTER045
26/01/2016, 08:37
Το θέμα είναι ευρύτερο και πιάνει και το ισπανικοϊταλικό μέτωπο. Ο sic ήταν ένας σίγουρος διάδοχος του rossi αλλά... :(

Oπότε ο διάδοχος του Rossi, εκτός από ικανότητες, θα πρέπει να είναι Ιταλός και να έχει και το επικοινωνιακό... δεν βλέπω φως.

Ακριβώς

spyro
26/01/2016, 13:29
Opinion: Why the Rossi vs. Marquez Controversy Isn’t Going Away in MotoGP, Any Time Soon (http://www.asphaltandrubber.com/oped/marc-marquez-valentino-rossi-motogp-op-ed/)

τι αρθράρα είναι αυτή!!!!!

σε ευχαριστούμε Μπάμπη

"Their loyalty is blind, and they choose the side of their rider without question. No amount of argument or debate, no amount of data or evidence can change their mind. They become entrenched in their positions, repeating their arguments over and over again, impervious to the arguments given by the other side.

This is hardly a surprise. There is a growing body of scientific evidence showing that it is almost impossible to get anyone to change their minds on anything, no matter how conclusive the proof.
http://www.newyorker.com/science/maria-konnikova/i-dont-want-to-be-right

If people aren’t prepared to change their minds on subjects as important as vaccines, climate change, or the effect of legislation on market operation, gun ownership, abortion or immigration, the chances of them viewing the outcome of a sporting event differently are infinitesimal."

:beer:

RaGe_Raptor
27/01/2016, 12:18
http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/motogps-big-change/

simoril
27/01/2016, 17:22
Και ο Σουμάχερ έφαγε κράξιμο για την εσκεμένη στούκα που έριξε στον Βιλνέβ το'97, αλλά μετά το θέμα σιγά σιγά "ξεχάστηκε"...
Έσβησε απο τη μνήμη αυτων που ασχολούταν ως μια κακιά στιγμή.

Καλώς ή κακώς οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχουν τη νοοτροπία του ποδοσφαιρο-χούλιγκαν.

Έτσι είμαι σίγουρος οτι θα ξεχαστεί κάποια στιγμή και η απαράδεκτη ενέργεια του γιατρού να ωθήσει τον ΜΜ εκτός πίστας και να τον οδηγήσει σε πτώση (στον ίδιο αγώνα που 3 χρόνια πριν θρηνήσαμε νεκρό).

Ο sic ήταν ένας σίγουρος διάδοχος του rossi αλλά... :(

Ορίστε;

SHOOTER045
27/01/2016, 17:26
Και ο Σουμάχερ έφαγε κράξιμο για την εσκεμένη στούκα που έριξε στον Βιλνέβ το'97, αλλά μετά το θέμα σιγά σιγά "ξεχάστηκε"...

Καλώς ή κακώς οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού δεν έχουν τη νοοτροπία του ποδοσφαιρο-χούλιγκαν.

Έτσι είμαι σίγουρος οτι θα ξεχαστεί κάποια στιγμή και η απαράδεκτη ενέργεια του γιατρού να ωθήσει τον ΜΜ εκτός πίστας και να τον οδηγήσει σε πτώση (στον ίδιο αγώνα που 3 χρόνια πριν θρηνήσαμε νεκρό).

Ορίστε;

Αμφιβαλεις?

RaGe_Raptor
27/01/2016, 17:26

Ορίστε;

προβοκάτωρ ^

sapila racing
27/01/2016, 19:18

Ορίστε;

Καποιοι ίσως ξεχνούν, καποιοι άλλοι όχι.

Εγω δεν ξεχνάω τίποτα, ούτε τον Mansell που εκανε 4 γυρους με μαυρη σημαία μεχρι να μπορέσει να χτυπήσει τον Senna στο Estoril το 1989, ούτε το κ&^%δαχτυλο του Rossi στον Biaggi μετα την αγκωνιά στην Suzuka to 2001 ούτε την χοντρομ%%$ία του Lorenzo στον Simoncelli στην Valencia to 2010 οπου ο αχώνευτος θεωρούσε οτι έπρεπε να κανει ακρη ο Sic για να περάσει και αφού τον χτύπησε μετα τον κατηγορούσε κιόλας.
Μπορώ να συνεχίσω να γράφω σελίδες ολόκληρες.

Kαι είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν χιλιάδες σαν εμένα.

Αυτα είναι τα σιγμιότυπα που μένουν στην μνήμη, κι επίσης αυτά που καθορίζουν το ποιόν του κάθε οδηγού.

SHOOTER045
27/01/2016, 19:42
Και στην ducati να παει
Και πρωτάθλημα να πάρει (ο αχωνευτος)
Οι ιταλοί δεν θα τον συγχωρεσουν.
Ποσο δε μάλλον οι υπόλοιποι που δεν έχουν και ducati

MG-KTiNoS
27/01/2016, 19:45

Σ αυτό το συμπέρασμα πως έχετε φτάσει.... Δεν ξέρω !!!
Έγω όσα χρόνια ήμουν έξω και πήγαινα κι έβλεπα μια χαρά φανατισμένοι 'ηταν...
(οκ ξύλο δεν έπεφτε όπως στη μπάλα αλλά η χριστοπαναγία... εαπιζε χαλαρά)
Για τ αμάξια δεν ξέρω αλλά για τα μηχανάκια είναι σίγουρο ότι γαλανδόμοι δεν ήταν όλοι εκεί.
Κάθε άλλο.

MG-KTiNoS
27/01/2016, 19:46
Καποιοι ίσως ξεχνούν, καποιοι άλλοι όχι.

Kαι είμαι σίγουρος οτι υπάρχουν χιλιάδες σαν εμένα.

Ω ναι...
Στη Βραζιλία πχ πάντα υποδέχονταν του Σουμάχερ με ... χαρά...
(και δεν του είχε κάνει και τίποτα...)

SHOOTER045
27/01/2016, 19:48
Σ αυτό το συμπέρασμα πως έχετε φτάσει.... Δεν ξέρω !!!
Έγω όσα χρόνια ήμουν έξω και πήγαινα κι έβλεπα μια χαρά φανατισμένοι 'ηταν...
(οκ ξύλο δεν έπεφτε όπως στη μπάλα αλλά η χριστοπαναγία... επιζε χαλαρά)
Για τ αμάξια δεν ξέρω τι έπαιζε αλλά για τα μηχανάκια είναι σίγουρο ότι γαλανδόμοι δεν ήταν όλοι εκεί.

Ακριβώς
Πέρυσι οποτε πέρναγε ο αχωνευτος απο μπροστά μας του κατέβαζαν τα πάντα.
Όταν έπεσε έγινε της Πόπης.
Που να κέρδιζε και ο VALE

ΟΚΤΑΝΙΟ
28/01/2016, 20:22
Έτσι είμαι σίγουρος οτι θα ξεχαστεί κάποια στιγμή και η απαράδεκτη ενέργεια του γιατρού να ωθήσει τον ΜΜ εκτός πίστας

Ενα vroom στον κυριο ρε παιδια, καποιος?
:a018:

spyro
28/01/2016, 23:02
Ενα vroom στον κυριο ρε παιδια, καποιος?
:a018:

για αυτη τη φράση vroom εγω (ασχετα αν είχε δικιοο Ροσσι για τη μαλ@κισμενη συμπεριφορά του ΜΜ). στα υπολοιπα του μηνυματος δε συμφωνω. θεωρώ οτι ο φανατισμός υπάρχει παντου. η συμπεριφορά των ροσσικων εδω μεσα συτο δείχνει

SHOOTER045
28/01/2016, 23:12
για αυτη τη φράση vroom εγω (ασχετα αν είχε δικιοο Ροσσι για τη μαλ@κισμενη συμπεριφορά του ΜΜ). στα υπολοιπα του μηνυματος δε συμφωνω. θεωρώ οτι ο φανατισμός υπάρχει παντου. η συμπεριφορά των ροσσικων εδω μεσα συτο δείχνει

Που ειδες τον φανατισμό???

351037

slzr
28/01/2016, 23:36
Που ειδες τον φανατισμό???

351037
:rotflmao::rotflmao::rotflmao:

MG-KTiNoS
28/01/2016, 23:50

1 Ήταν μεγάλο λάθος του Ρόσσι αυτό που έκανε
2 Περί φανατισμού θα σου πω ένα πράμα μόνο
Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι η ντουκάτι όταν πήρε το ΠΠ
ήταν μπορδέλο και ΜΟΝΟ ο χεράς ο Στόνερ κατάφερε το θαύμα...
Επιμένουν ότι ΜΟΝΟ αυτός είχε νικήσει με το ντούκο κι όταν τους
θυμίζεις πως και ο Λόρις μια χαρά το πήγε ένα χρόνο πριν κάνουν πως δεν ακούν...
Το ότι για μια και μοναδική φορά στην ιστορία μια γουάιλντ πήρε νικη (και σώβρακα μαζί)
δεν τους λέει τίποτε...
:cool:

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/01/2016, 09:36
η συμπεριφορά των ροσσικων εδω μεσα συτο δείχνει

καλημερα :beer:
Θα σου πω για τη δικη μου συμπεριφορα (ροσσικος) ασχετα αν βλεπω αγωνες απο εποχες Rainey, Kosinski sta 250 και Barros οταν ηταν rookie ακομα...

Οταν εγινε το σκηνικο με το γονατο, εγω ειπα "Ρε μαλακα ροσσι τι μαλακια εκανες" και ημουν ετοιμος να τον ξεγραψω μια και καλη απο το μυαλο μου.
Οταν ομως ειδα τον αγωνα ξανα και ξανα, και ξανα, και παλι ξανα, τοτε ειδα ενα μικρο αρχιδι να κανει οτι μπορει προκειμενου να ριξει κατω το ροσσι.
Να συνεχισουμςε και τυος αλλους τελευταιους αγωνες? Δε θα βγαλουμε ακρη και το ξερεις ;)

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/01/2016, 09:41
Edit
Φιλος κολλημενος με τη χοντα (δε το λεω εγω, ο ιδιος το παραδχεται) οταν τον ρωτησα αν ειδε κατι περιεργο στο τελευταιο αγωνα, ειπε
.
.
.
.
.
.
.
.
Οχι, τι περιεργο να δω?

(οποτε, μη μιλαμε μονο για κολλημενους ροσσικους, ειναι και οι αλλοι :D )

spyro
29/01/2016, 09:47
καλημερα :beer:
Θα σου πω για τη δικη μου συμπεριφορα (ροσσικος) ασχετα αν βλεπω αγωνες απο εποχες Rainey, Kosinski sta 250 και Barros οταν ηταν rookie ακομα...

Οταν εγινε το σκηνικο με το γονατο, εγω ειπα "Ρε μαλακα ροσσι τι μαλακια εκανες" και ημουν ετοιμος να τον ξεγραψω μια και καλη απο το μυαλο μου.
Οταν ομως ειδα τον αγωνα ξανα και ξανα, και ξανα, και παλι ξανα, τοτε ειδα ενα μικρο αρχιδι να κανει οτι μπορει προκειμενου να ριξει κατω το ροσσι.
Να συνεχισουμςε και τυος αλλους τελευταιους αγωνες? Δε θα βγαλουμε ακρη και το ξερεις ;)

καλημέρα και σε εσένα,

<<spam mode on>>

αν προσέξεις λίγο τα λόγια μου θα καταλάβεις ότι συμφωνώ ότι έκανε μαλ@κίες ο μικρός, αλλά διαφωνώ με την απαράδεκτη μ@λακία του Ρόσσι. για μένα είναι 2 διαφορετικά πράγματα.

<<spam mode off>>

ΟΚΤΑΝΙΟ
29/01/2016, 10:03
Ο ροσσι για μενα το πρωταθλημα το εχασε στο Μιζανο.
Το οτι εκανε μαλακια και επρεπε να τιμωρηθει, δε διαφωνω ουτε εδω. 20 χρονια εμπειριας θα επρεπε να το ειχε διαχειριστει διαφορετικα

Ομως σκεψου, οδηγας στο δρομο, καποιο τσογλανι σου πεταγεται απο στοπ, χωνεται μπροστα σου στο φαναρι, σου παιρνει τη σειρα σου στη τραπεζα κτλ κτλ και εσυ βραζεις, θες να τον λυωσεις. Και ολα αυτα για ψυλλου πηδημα, οχι (πιθανον) να χασεις ενα παγκοσμιο εξαιτιας του ....

Παρε τωρα μια :beer: πρωι πρωι

DoctoR_k6
29/01/2016, 10:07
Ακρη δεν βγαινει σε αυτο το θεμα κ εχει υπεραναλυθει...
Το να κρινουμε εμεις απο τον καναπε μας τους οδηγους (που εκεινη την ωρα ειναι με την αδρεναλινη στα υψη) ειναι ατοπο πιστευω.
Ουτε εχουμε βρεθει στην θεση τους κ ουτε θα βρεθουμε ποτε...
Τωρα ποιος ειχε δικαιο κ ποιος αδικο δεν θα το μαθουμε ή τουλαχιστον θα παρουμε ενα feedback απο πρωην κ νυν οδηγους αγωνων που οσο να ναι μετραει παραπανω η γνωμη τους.
Μετα τον Ροσι ελεγα θα υποστηριζω Μαρκεζ γιατι μου αρεσε που μεχρι κ περισυ στα μισα φαινοταν να γουσταρει αυτο που κανει κ ο τροπος οδηγησης τους ειναι τερμα γκαζι κ τιποτα αλλο (με τα καλα κ τα ασχημα του) κ να μην εχει τον χαρακτηρα του Λορενθο(Που εγω δεν χωνευω), αλλα δυστυχως με ξενερωσε γιατι στα δικα μου ματια ειδα σκοπιμοτητα. Κ σκοπιμοτητα ωστε να κοψει πρωταθλημα απο αλλο οδηγο ενω αυτος δεν συμμετειχε στην διεκδικηση...Κριμα.

Κατα τ αλλα καλη χρονια να εχουμε κ να δουμε φετος που αλλαζουν τα λαστιχα κ γενικα θα αλλαξει ολη η οδηγηση των GP οπως λενε ποιος θα προσαρμοστει καλυτερα...

LogOutGoRide
29/01/2016, 10:14
Edit
Φιλος κολλημενος με τη χοντα (δε το λεω εγω, ο ιδιος το παραδχεται) οταν τον ρωτησα αν ειδε κατι περιεργο στο τελευταιο αγωνα, ειπε
.
.
.
.
.
.
.
.
Οχι, τι περιεργο να δω?

(οποτε, μη μιλαμε μονο για κολλημενους ροσσικους, ειναι και οι αλλοι :D )

είδα τον αγώνα πάνω απο πέντε φορές, αλλά και πάλι δεν βλέπω κάτι κακό! :tooth:

bros400pgm
29/01/2016, 10:21
Κ σκοπιμοτητα ωστε να κοψει πρωταθλημα απο αλλο οδηγο ενω αυτος δεν συμμετειχε στην διεκδικηση...Κριμα

Δηλαδη ειχε σκοπιμοτητα να κοψει το πρωταθλημα απο τον Ροσι, ενω δεν θα ειχε σκοπιμοτητα, εαν εκανε ακρη, να κοψει το πρωταθλημα απο το Λορενθο; Ειναι ηθικο δηλαδη να κανουν ολοι στην ακρη γιατι δεν εχουν σκοπο να παρουν πρωταθλημα; Ποιο σωστο θα ηταν τοτε να ετρεχαν οι 2 διεκδηκιτες και οποιος το επαιρνε (Λορενθο δηλαδη βαση λογικης).

Καλα τα λες οτι εχει υπερ-αναλυθει το θεμα, αλλα τα πραγματα εγιναν ως εξης στα ματια ολων: ο Ροσι τον κατηγορησε στην Αυστραλια, ο παπαρας ο Μαρκεζ θιχτηκε και του εδειξε τι σημαινει να σε κοβουν στην Μαλαισια, ο Ροσι τσαντιστηκε γιατι τον κοροιδευε ο νεος και τελος αρχισε την κλαψα γιατι τον εστειλαν στον πισω μερος του grid οταν δεν συγκρατησε τα νευρα του.
Δεν ξερω εαν ξεχναω κατι. Διορθωσε με :beer:

DoctoR_k6
29/01/2016, 10:28
Δηλαδη ειχε σκοπιμοτητα να κοψει το πρωταθλημα απο τον Ροσι, ενω δεν θα ειχε σκοπιμοτητα, εαν εκανε ακρη, να κοψει το πρωταθλημα απο το Λορενθο; Ειναι ηθικο δηλαδη να κανουν ολοι στην ακρη γιατι δεν εχουν σκοπο να παρουν πρωταθλημα; Ποιο σωστο θα ηταν τοτε να ετρεχαν οι 2 διεκδηκιτες και οποιος το επαιρνε (Λορενθο δηλαδη βαση λογικης).

Καλα τα λες οτι εχει υπερ-αναλυθει το θεμα, αλλα τα πραγματα εγιναν ως εξης στα ματια ολων: ο Ροσι τον κατηγορησε στην Αυστραλια, ο παπαρας ο Μαρκεζ θιχτηκε και του εδειξε τι σημαινει να σε κοβουν στην Μαλαισια, ο Ροσι τσαντιστηκε γιατι τον κοροιδευε ο νεος και τελος αρχισε την κλαψα γιατι τον εστειλαν στον πισω μερος του grid οταν δεν συγκρατησε τα νευρα του.
Δεν ξερω εαν ξεχναω κατι. Διορθωσε με :beer:

Το αν θα εφτανε ο Ροσι τον Λορενθο δεν το ξερουμε(Ηταν ηδη μπροστα)...απλα στα δικα μου ματια οπως απλα "εχασε" τα φρενα κ περασε ο Λορενθο δεν ειδα να σκυλιαζει να μαζεψει διαφορα οπως σκυλιασε μετα μετα αλληλοπροσπερασματα(Μακαρι ολοι να εκαναν ετσι εγω το προτιμω).
Οτι υπηρχε σκοπιμοτητα υπηρχε κατα την γνωμη μου. Τωρα ο καθενας για τους λογους του...
Το πως ενηργησαν οι κριτες το αφηνουμε αν ειναι σωστο η οχι. Θα προτιμουσα τελευταιο αγωνα να ξεκινουσανε κανονικα κ ας βγαζαν τα συμπερασματα τους μετα.

Τελοσπαντων θα φανουν πολλα πιστευω αυτη την χρονια κ περιμενω σκυλιασμενους αγωνες απο ολους...στην τελικη ας εχει κ λιγο τσαμπουκα το θεμα, μην το κανουμε τενις!!:beer:

bros400pgm
29/01/2016, 10:34
Ετσι, τσαμπουκας. Εγω θα γουσταρα ακομα και να σταματουσε ο Ροσι και να τον πλακωνε στο ξυλο τον Μαρκεζ... Λαθος του μεν, αλλα thats racing :lol:

RaGe_Raptor
29/01/2016, 10:35
Go Maverick!!!!!!!!!!!!!!! #25Gang ρεμουνιά………

#teamSUZUKI

Και Ρόσσι ρεμουνιά !!!!!!!!!!'
(Αν και ήταν κλαψομούνης στη Σεπάνγκ......και του βγήκε μπούμερανγκ )

ελπίζω φέτος να δούμε επικές μάχες.

stam2
29/01/2016, 10:38
δεν ξέρω αν θα μπορεσει ο ρόσσι με τα νέα δεδομένα και τη νέα χρονιά να είναι ανταγωνιστικός και φαβορί για πρώτος...
αν μπει και η σουζουκι δυναμικά όπως αναμένεται, τότε θα έχει πολύ ξύλο για την πρώτη πεντάδα....

bros400pgm
29/01/2016, 11:09
Mια χαρα θα τα παει ο κωλογερος. Εγω πιστευω θα κλεισει η ψαλιδα αναμεσα σε αυτον και τους 3 Ισπανους, με τα νεα δεδομενα/αλλαγες.

DoctoR_k6
29/01/2016, 11:10
Λογικα με τα νεα λαστιχα ξεχναμε τις ξαπλες στο εσωτερικο των στροφων κ τα ατελειωτα drift...
Παμε σε οδηγηση στυλ Λορενθο-Ροσι κ διαχειρηση ελαστικων!!

Suzukαρα φετος...Seamless κ δεν συμμαζευετε!! Καμια 20αρια αλογα να ειχαμε ακομα κ θα τους παιρναμε τα κιλοτακια!!!

GIOTIS750
29/01/2016, 12:30
και μην ξεχναμε και την DUCATI .

MG-KTiNoS
29/01/2016, 14:11
Ο ροσσι για μενα το πρωταθλημα το εχασε στο Μιζανο.

Για μένα ο μπαρμπα Ρόσσι δεν έχασε τίποτα. Ούτε φαβορί ήταν ούτε είδε κανένας ότι είχε τη φυσική ταχύτητα :p
να το πάρει.
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
:p

stam2
29/01/2016, 14:27
ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ
:p

:uplate: σε σύγκριση...

με τον φλας?
με τον τζειμς μποντ?
με ένα φωτόνιο?

Ζεύκας
29/01/2016, 14:59
Λογικα με τα νεα λαστιχα ξεχναμε τις ξαπλες στο εσωτερικο των στροφων κ τα ατελειωτα drift...
Παμε σε οδηγηση στυλ Λορενθο-Ροσι κ διαχειρηση ελαστικων!!

Suzukαρα φετος...Seamless κ δεν συμμαζευετε!! Καμια 20αρια αλογα να ειχαμε ακομα κ θα τους παιρναμε τα κιλοτακια!!!

Ο Βινιάλες φέτος προβλέπω ότι θα τα πάει εξαιρετικά.

Και δεν πιστεύω αυτό που θα γράψω, αλλά φαβορί για το πρωτάθλημα θα είναι ο Πεντρόζα.

θα έρθουν τα πάνω κάτω με τα μισελέν

MG-KTiNoS
29/01/2016, 15:32
:uplate: σε σύγκριση...

με τον φλας?
με τον τζειμς μποντ?
με ένα φωτόνιο?

MG-KTiNoS
29/01/2016, 15:35
Ο Βινιάλες φέτος προβλέπω ότι θα τα πάει εξαιρετικά.
Γουστάρω γιατί οι άλλοι έχουν... σιτέψει :lol:
Και δεν πιστεύω αυτό που θα γράψω, αλλά φαβορί για το πρωτάθλημα θα είναι ο Πεντρόζα.
Εγώ πιστεύω ότι θα τους καθαρίσει ο μπαρμπας και θα κλαίνε....
θα έρθουν τα πάνω κάτω με τα μισελέν
για το λόγο που λες, θα λυσσάξουν στα τουμπίδια. Κερδίζει όποιος καταφέρει να μείνει όρθιος...

:smokin:
Ελπίζω τα μισελέν να κάτσουν καλά στο ντούκο και να το πάρει ο.... ΓαιΝΝοΝεεεεεεε....
:a25:

GIOTIS750
29/01/2016, 18:13
Η ducati εχει ηδη ξεκινησει με Πιρρο.
351072
Η GP16 στην Sepang!
Την δοκίμασε ο Michele Pirro http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=21631

MotoGP » Sepang MotoGP Test: ‘Top six every race’ the aim for Vinales, Suzuki
29 January 2016
Maverick Vinales says he is setting his sights on 'the top six in every race' on what he expects to be a more powerful Suzuki GSX-RR.

Read more at http://www.crash.net/motogp/news/226328/1/top-six-every-race-the-aim-for-vinales-suzuki.html#oo5KtXXI3ZowSc5p.99

351071

Giorgio_Rp:beer:

slzr:beer:

DoctoR_k6:beer:

GIOTIS750
29/01/2016, 19:28
351075

Eχει και μικρο βιντεακι με το πραπρα να ζεσταινεται:smokin:
http://www.gp-inside.com/14974/29-janv-2016/mise-en-route-de-la-ducati-de-casey-stoner-a-sepang-enfin
351103

351102

mario27:beer:

MG-KTiNoS:beer:

simoril :beer:

byron :beer:

mario27
29/01/2016, 23:36
στροφη 3 , στροφη 3, στροφη 3 , στροφη 3, στροφη 3 :a13:
Ας εχουμε υποψιν και αυτο στο μυαλο αμα δωσουνε χρονους
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=145808&page=17&p=2690496&viewfull=1#post2690496
Παντως πρωτα περιμενω σχολια και feedback και κλαη μαην για χρονους :D

RaGe_Raptor
30/01/2016, 11:27
351100

sapila racing
30/01/2016, 11:33
351100

κανει και βρουμ βρουμ σιγουρα απο μεσα του! :D

Στο Phillip Island σιγουρα θα μας δώσει συγκινήσεις πάλι.

RaGe_Raptor
30/01/2016, 11:41
κανει και βρουμ βρουμ σιγουρα απο μεσα του! :D

Στο Phillip Island σιγουρα θα μας δώσει συγκινήσεις πάλι.

ναι τομπούστη...

MG-KTiNoS
30/01/2016, 12:09
Μακάρι να έρθει 2ος στο Φίλιπ άιλαντ......

(με το ΓιαΝΝοΝε 1ο)

GIOTIS750
30/01/2016, 13:01
351104

http://www.crash.net/motogp/news/226335/1/casey-stoner-makes-ducati-motogp-return.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

351105

MotoGP » Sepang MotoGP Test: Casey Stoner: 'I’ll do whatever I can for Ducati'
30 January 2016
"I feel I can make a difference... I'll do whatever I can for Ducati. I'm going to be putting a lot of effort in" - Casey Stoner.
Read more at http://www.crash.net/motogp/news/226339/1/casey-stoner-ill-do-whatever-i-can-for-ducati.html#ozG4SkfmFUcd0mTM.99

MG-KTiNoS
30/01/2016, 13:29
μλκ κάνουν που δε δίνουν στο Στονερίδη τη Δ16.... Στο κάτω κάτω ν ακούσουν και μια άλλη γνώμη....

mario27
30/01/2016, 15:49
Καινουρια λαστιχα , καινουρια ηλεκτρονικα , καινουρια ομαδα (αγνωστη μαλλον αφου αυτους που ειχε πηγαν μαζι στην χοντα και τους εχει ο μαρκεθ μερικους) καινουρια μοτο , εχει να ανεβει πανω σε προτωτυπο ενα χρονο ακριβως, η πιστα πολυ βρωμικη, το 2.02 με χρησιμοποιημενο ειναι υπερβολικα καλο για να ειναι πραγματικο. Θα επωφεληθουν και με το παραπανω οι ντουκαταιοι....

mario27
30/01/2016, 15:53
μλκ κάνουν που δε δίνουν στο Στονερίδη τη Δ16.... Στο κάτω κάτω ν ακούσουν και μια άλλη γνώμη....
Απο δευτερα με τους κανονικους ισως του δωσουν την gp16.

MG-KTiNoS
30/01/2016, 17:55
Αν ο Στονερρίδης κάνει χρόνους με τη Δ15 μετά από τόσα χρόνια εκτώς και τόσους μήνες χωρίς μηχανάκι...
Να χ... και τα νιάτα σας και τα ταλέντα σας μαζί....
(και δεν είναι τελικα τυχαίο ότι με π... κερδίσατε το μπάρμπα)
:moutza:

RaGe_Raptor
30/01/2016, 18:41
UPDATE: After speaking to the media, Casey Stoner and Ducati held their engineering debrief where it was decided that he will not test on Sunday, as originally planned, but instead return to the track during one day of next week's official test. Tuesday is thought most likely.

It means Stoner will be riding alongside the 2016 MotoGP race riders, with official timing...

Read more at http://www.crash.net/motogp/news/226339/1/casey-stoner-ill-do-whatever-i-can-for-ducati.html#HuH4HRZwBFvyCrsY.99

DoctoR_k6
31/01/2016, 01:13
7 δεκατα πισω απο Dovi με αυτες τις συνθηκες???
Wtf...
Δηλωστε τον για το πρωταθλημα ωστε να ειναι το καλυτερο της 15ετιας...

FotisFz1
31/01/2016, 10:49
πιστευω και ευχομαι να παει καλα η ντουκατι
Αμα δεν το παρει ο Γιατρος,ας το παρει ο Ιαννονε

GIOTIS750
31/01/2016, 15:43
https://www.youtube.com/watch?v=Nh06cTcthdg
https://www.youtube.com/watch?v=Nh06cTcthdg

GIOTIS750
31/01/2016, 15:43
https://www.youtube.com/watch?v=fi5yZ_6OS2s
https://www.youtube.com/watch?v=fi5yZ_6OS2s

simoril
31/01/2016, 16:17
Αμα δεν το παρει ο Γιατρος,ας το παρει ο Ιαννονε

:hypnotize::plaf::panic::dizzy::sick::bawl:

FotisFz1
31/01/2016, 17:20
:hypnotize::plaf::panic::dizzy::sick::bawl:

μαλλον δεν εχεις και πολλα να πεις οποτε εβαλες μερικα εμοτικονς...
μπορουσες απλα να μην γραψεις τπτ ξερεις...

byron
31/01/2016, 17:23
7 δεκατα πισω απο Dovi με αυτες τις συνθηκες???
Wtf...
Δηλωστε τον για το πρωταθλημα ωστε να ειναι το καλυτερο της 15ετιας...

+990

Μπορεί να είναι βιαστική πρόβλεψη, αλλά έχω την υποψία πως η Honda διέπραξε άλλη μια κολοσσιαία μαλακία.

p@nos
31/01/2016, 18:12
α ρε στονερ....μακαρι να τον ξαναδουμε μεσα...

simoril
31/01/2016, 18:13
μαλλον δεν εχεις και πολλα να πεις οποτε εβαλες μερικα εμοτικονς...
μπορουσες απλα να μην γραψεις τπτ ξερεις...

Τι θα μπορούσα να γράψω άλλωστε...
Τα εμοτικονς έδειξαν επακριβώς τις αντιδράσεις μου μετά την ανάγνωση του προηγούμενου σου ποστ.

Να κλείσω με μια ευχή. Αν δε το πάρει ούτε ο γιατρός ούτε ο Ιαννόνε... ε, ας το πάρει ο Μπάρμπερα ή έστω ο Ρέντινγκ.

SHOOTER045
31/01/2016, 19:00
Ας ξαναφερουν τον hayden,doohan
Αρκεί ο τρύπας να μην το πάρει

DoctoR_k6
31/01/2016, 19:02
+990

Μπορεί να είναι βιαστική πρόβλεψη, αλλά έχω την υποψία πως η Honda διέπραξε άλλη μια κολοσσιαία μαλακία.

Αν οντως ηθελε να ξαναμπει στο χορο κ αυτοι δεν τον αφησαν για χ,ψ λογους κ το κανει με Ducati ΝΑΙ κανανε μεγιστη μ@λακια...αλλα δεν ξερω κατα ποσο θελει.
Μακαρι παντως γιατι θα ναι κ γαμω(αν γινει)!!!

mario27
31/01/2016, 19:10
KTM moto2 test αλμερια

http://press.ktm.com/News_Detail.aspx?id=33911&menueid=7311&l=international

MG-KTiNoS
31/01/2016, 21:01
+990

Άμα φτάσουμε το 17 να ξαναδούμε Στονερ Ροσσι....
Πίσα και πούπουλα στη Ντόρνα και τον ΕΖμπελέτα κι όλους τους τρόμπες που ακόμα
και τώρα δεν έχουν καταλάβει πως....
ΑΛΛΗ η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗ

https://youtu.be/MyhW8i58Udo

H.A.Balafoutre
01/02/2016, 08:32
Με 2μιση ώρες ακόμη....αυτά τα πρόχειρα, από το επίσημο motogp.com

Έλα και καλό μήνα.

1 99 J. LORENZO 2:00.863
2 26 D. PEDROSA +0.917
3 9 D. PETRUCCI +0.948
4 29 A. IANNONE +1.049
5 93 M. MARQUEZ +1.415
6 45 S. REDDING +1.475
7 46 V. ROSSI +1.609
8 41 A. ESPARGARO +1.676
9 8 H. BARBERA +1.737
10 44 P. ESPARGARO +1.783

FotisFz1
01/02/2016, 09:00
Αρα οντως ο Στονερ πηγε πολυ καλα
με χειροτερες σιγουρα συνθηκες πιστας

spyro
01/02/2016, 09:07
αυτα είναι

θα γυρίσει ο κόσμος όλος με τον Στονερίδη.

έλα Ψαρά πάρε μας τα μυαλά λεμε

:beer:

H.A.Balafoutre
01/02/2016, 09:59
1 ώρα ακόμη.

1 99 J. LORENZO 2:00.684
2 26 D. PEDROSA +1.096
3 9 D. PETRUCCI +1.127
4 29 A. IANNONE +1.228
5 93 M. MARQUEZ +1.594
6 45 S. REDDING +1.654
7 46 V. ROSSI +1.788
8 41 A. ESPARGARO +1.855
9 35 C. CRUTCHLOW +1.902
10 8 H. BARBERA +1.916

Απ'ότι λένε τα άρθρα, "Ducati said Stoner set a best lap time of 2m 2.1s on Saturday." Από το παραπάνω άρθρο http://www.crash.net/motogp/news/226339/1/casey-stoner-ill-do-whatever-i-can-for-ducati.html#HuH4HRZwBFvyCrsY.99

Άρα θα είχε την 5η θέση του Μαρκέζ.

RaGe_Raptor
01/02/2016, 10:04
"Ducati has confirmed that Casey Stoner will be on track in Sepang tomorrow. 10 Ducatis on track tomorrow!!!!"

byron
01/02/2016, 10:11
Άμα φτάσουμε το 17 να ξαναδούμε Στονερ Ροσσι....
Πίσα και πούπουλα στη Ντόρνα και τον ΕΖμπελέτα κι όλους τους τρόμπες που ακόμα
και τώρα δεν έχουν καταλάβει πως....
ΑΛΛΗ η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑΥΤΗ ΚΙ ΑΛΛΗ ΤΟΥ ΚΑΝΤΗΛΑΝΑΥΤΗ

https://youtu.be/MyhW8i58Udo

Ντεν καταλαβαίνει, τι θέλει να πει το μικρό φαρμακόπαιντο :lol:

GIOTIS750
01/02/2016, 10:43
351186

351187

GIOTIS750
01/02/2016, 11:31
351189

KTM reveal plans for Moto2 entry

Published: Today 10:02
http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2016/february/ktm-reveal-plans-for-moto2-entry/

RaGe_Raptor
01/02/2016, 11:32
351190