PDA

View Full Version : MotoGP Pre-Season 2016

Σελίδες : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

ptc
05/02/2016, 11:09
ωραίο σημερινό άρθρο για τον Stoner και τον νέο του ρόλο

https://motomatters.com/analysis/2016/02/05/casey_stoner_s_ducati_motogp_test_your_q.html

Απο το αρθρο

What Phillip Island tests is the testicular fortitude of the rider...

Δλδ, ποσο μεγαλα ειναι τα @@ του! :bawl:

spyro
05/02/2016, 11:49
Το Philip island είναι μια φοβερή πίστα και το γεγονός ότι ο Στόνερ ήταν πάντα κυρίαρχος όσο έπαιζε μπάλα σε αυτή δείχνει πόσο κοχόνες είχε / «έχει».

από την άλλη όμως θεωρώ ότι έχει και πολλά δείγματα σχιζοφρένειας. δε θέλει λεει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.
ε τότε τι κάνει εκεί και γράφει χρόνους σαν δοκιμαστής?
θέλει να είναι με την οικογένεια του αλλά θέλει να έχει και κάποια σχέση με το σπορ γιατι δε μπορεί να το αποβάλει. του δίνει μηχανάκι η Honda να παίζει που και που αλλά όμως τσαντίζεται όταν δεν τον ακούνε για τα προβλήματα που έχει. δε θέλει να οδηγεί μηχανάκι μόνο για να το οδηγεί. και γιατί να τον ακούσουν? και γιατί θέλεις εσύ να σε ακούσουν ρε φιλαράκι? τι θα κερδίσεις με αυτό?

μου φαίνεται ότι προσπαθεί να είναι στο επίκεντρο πάντα ως οδηγός (που από ότι δείχνει όντως είναι τεράστιος) με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και αν βγαίνει κάτι το ακαταλαβίστικο στη συμπεριφορά του

επίσης μου φαίνεται ότι η ζημιά που έχει κάνει ο Ρόσσι και σε αυτόν αλλά και στους άλλους 2 (ΜΜ και jl) είναι τεράστια. και δε μιλάω μόνο για συγκεκριμένα περιστατικά (πχ laguna seca), αλλά γενικά η αποδοχή του κόσμου για τον παππού και το γεγονός ότι αυτοί οι 3 δεν εισπράττουν κάτι παρόμοιο, τους έχει κάνει εντελώς παρανοϊκούς στις αντιδράσεις τους. Αυτό που κάνει τώρα ο Στόνερ είναι εντελώς σουρεαλιστικό και σχιζοφρενικό

νομίζω ότι και οι 3 (ΜΜ, στόνερ και jl) είναι πολύ παιδάκια μπροστά στον παππού. αντί να κοιτάξουν να πάρουν ΠΠ και σιγά σιγά να τους αποδεχθεί ο κόσμος και ιστορία χωρίς να το βιάσουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι είναι πιο γρήγοροι γενικά με διάφορους τρόπους. στο τέλος χάνουν και την αποδοχή και την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα ΠΠ.

βέβαια σε αυτόν τον τομέα ο jl δείχνει λίγο πιο εξυπνότερος έναντι των άλλων 2.

ptc
05/02/2016, 12:00
Το Philip island είναι μια φοβερή πίστα και το γεγονός ότι ο Στόνερ ήταν πάντα κυρίαρχος όσο έπαιζε μπάλα σε αυτή δείχνει πόσο κοχόνες είχε / «έχει».

από την άλλη όμως θεωρώ ότι έχει και πολλά δείγματα σχιζοφρένειας. δε θέλει λεει να συμμετάσχει στο πρωτάθλημα.
ε τότε τι κάνει εκεί και γράφει χρόνους σαν δοκιμαστής?
θέλει να είναι με την οικογένεια του αλλά θέλει να έχει και κάποια σχέση με το σπορ γιατι δε μπορεί να το αποβάλει. του δίνει μηχανάκι η Honda να παίζει που και που αλλά όμως τσαντίζεται όταν δεν τον ακούνε για τα προβλήματα που έχει. δε θέλει να οδηγεί μηχανάκι μόνο για να το οδηγεί. και γιατί να τον ακούσουν? και γιατί θέλεις εσύ να σε ακούσουν ρε φιλαράκι? τι θα κερδίσεις με αυτό?

μου φαίνεται ότι προσπαθεί να είναι στο επίκεντρο πάντα ως οδηγός (που από ότι δείχνει όντως είναι τεράστιος) με οποιονδήποτε τρόπο ακόμα και αν βγαίνει κάτι το ακαταλαβίστικο στη συμπεριφορά του

επίσης μου φαίνεται ότι η ζημιά που έχει κάνει ο Ρόσσι και σε αυτόν αλλά και στους άλλους 2 (ΜΜ και jl) είναι τεράστια. και δε μιλάω μόνο για συγκεκριμένα περιστατικά (πχ laguna seca), αλλά γενικά η αποδοχή του κόσμου για τον παππού και το γεγονός ότι αυτοί οι 3 δεν εισπράττουν κάτι παρόμοιο, τους έχει κάνει εντελώς παρανοϊκούς στις αντιδράσεις τους. Αυτό που κάνει τώρα ο Στόνερ είναι εντελώς σουρεαλιστικό και σχιζοφρενικό

νομίζω ότι και οι 3 (ΜΜ, στόνερ και jl) είναι πολύ παιδάκια μπροστά στον παππού. αντί να κοιτάξουν να πάρουν ΠΠ και σιγά σιγά να τους αποδεχθεί ο κόσμος και ιστορία χωρίς να το βιάσουν, προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποδείξουν ότι είναι πιο γρήγοροι γενικά με διάφορους τρόπους. στο τέλος χάνουν και την αποδοχή και την ευκαιρία να κυνηγήσουν τα ΠΠ.

βέβαια σε αυτόν τον τομέα ο jl δείχνει λίγο πιο εξυπνότερος έναντι των άλλων 2.

Δεν ξερω αν ειναι κατι που το εχεις διαβασει καπου αλλου, αν οχι παντως :a012:

Πολυ σωστο αυτο που λες, νομιζω εχεις τη βαση για ενα ωραιο αρθρο...

mario27
05/02/2016, 14:08
Πανε για 2ο αγωνα εκει στην Αυστραλια ή los poulos phillip island σε δυο χρονια ? :confused:

after the Tailem Bend circuit on Thursday passed a safety inspection for its MotoGP class A

http://www.adelaidenow.com.au/news/south-australia/shahins-tailem-bend-motorsport-park-passes-motogp-safety-inspection/news-story/622790d17fdf9385a668ed02566e07b7

DoctoR_k6
05/02/2016, 15:03
Δεν ξερω αν ειναι κατι που το εχεις διαβασει καπου αλλου, αν οχι παντως :a012:

Πολυ σωστο αυτο που λες, νομιζω εχεις τη βαση για ενα ωραιο αρθρο...

Submitted by avsatishchandra on Fri, 2016-02-05 09:34.Site Supporter

I can't find an appropriate word to describe what I am feeling reading Casey Stoner's statement that he has no intention to race. I do not for a minute doubt the sincerity of his statement of intent but it doubly surprises me because he left Honda because they gave him only on test and despite his volunteering to deputise for Pedrosa his offer was not taken up by Honda. In fact, it was that which broke his relationship with Honda. It is very obvious that Casey Stoner wants to ride; ride a MotoGP machine and that too in front of an audience and not in some private test track away from the people. He wants to compete and testing with other riders (not just Ducati riders) and setting times would give him immense satisfaction if he is faster than Rossi, Pedrosa, Lorenzo and Marc Marquez (he has already fired a salvo that Marquez did not allow Honda to give more opportunities to Stoner because he felt insecure).

For all that people say that Casey Stoner loved fishing, hated publicity work and wanted peace and quiet, I believe he left MotoGP in anger. Please don't ask me for reasons, I don't have any. What I am saying is just a hunch hypothesis and the basis of that is that Stoner did not fade away from the MotoGP world. He was very much there with various opinions on various subjects. In fact, the fact that he blamed the CRT class and said it is "sad to see good riders like Randy (De Puniet) going around so slowly disgusts me". I remember that Stoner had once punched De Puniet for looking for a tow and described him as a rider who cannot qualify on his own and so he always looks for tow from fast riders. I cite these instances to say that he went away a very angry man and appeared enough times off the track with comments on various aspects of MotoGP.

If his fascination is only riding than he could jolly well asked Honda or Ducati for one of their machines, paid for it and go riding at Philip Island or Eastern Creek or any of the other circuits that are there in Australia. Casey Stoner wants to ride with others, get some lime light on to himself and feel satisfied. Right now this testing thing is suitable enough to show he is still fast. Whatever be his reason to be a tester like Michelle Pirro, it is clear that Stoner would race if only he did not go on emphasizing that he will never race again. He has got himself into a corner there. But Ducati are not exactly paying him to sit in the garage and wave at cameras as the brand ambassador of Ducati. Being an ambassador for a motorcycle or car company is not like being an ambassador for clothing or watches or such things. I can see Dovizioso or Iannone being guillotined somewhere in the season for non-performance and Casey Stoner most reluctantly would get on to the bike to race. Otherwise who knows one crazy man who is hurting badly would walk up to him and say "so you realised that you have not enough talent to race perhaps".

Πανω κατω αυτο περιγραφει κ ο φιλος στα comments του αρθρου οπως κ ο Spyro.

el_hymador
05/02/2016, 18:48
Όντως είναι πολύ περίεργη η συμπεριφορά του Stoner γενικότερα. Σε αυτό το επίπεδο αν δεν είσαι τίγκα ανταγωνιστικός και ψιλο@δι με την καλή έννοια, προκοπή δεν κάνεις. Πως τώρα του έστριψε να εγκαταλείψει γενικότερα όντας στο ζενίθ του και με πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω... ίσως τελικά να είναι όντως όσο εγωϊστής χρειάζεται και απλά να παλεύει αυτή τη στιγμή να επιστρέψει με εντελώς δικούς του κανόνες και όρους.

maniatiakos
05/02/2016, 19:42
Πως τώρα του έστριψε να εγκαταλείψει γενικότερα όντας στο ζενίθ του και με πολλά ακόμα χρόνια μπροστά του, ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω... ίσως τελικά να είναι όντως όσο εγωϊστής χρειάζεται και απλά να παλεύει αυτή τη στιγμή να επιστρέψει με εντελώς δικούς του κανόνες και όρους.

Τους λόγους δεν μπορούμε να τους ξέρουμε.
Άλλοι λένε ότι ήταν οικογενειακοί λόγοι, αρέσκονται στον όρο "παντόφλα - σαγιονάρα", άλλοι πιστεύουν ότι υπήρχαν και λόγοι υγείας.

Πάντως, θυμάμαι ότι έκανε συνεχώς παράπονα για τα τα CRT λόγω μικρού ανταγωνισμού, για ότι δεν δίνονται "παλιές" εργοστασιακές σε άλλες ομάδες να τρέξουν περισσότεροι οδηγοί (το grid to '12 ήταν απελπιστικά άδειο, ο κόσμος που ήθελε να δει μάχες κοίταζε sbk εκείνη τη χρονιά), για την μείωση μηχανικών κ.α.

Την αποχώρηση από τους αγώνες, την ανακοίνωσε στον 4ο αγώνα του '12. Μέχρι τότε από τους 77 γύρους στους 3 πρώτους αγώνες, ήταν επικεφαλής στους 69...

Ίσως να είχε έλλειψη κινήτρων και προτίμησε να αποσυρθεί από το να γυρνάει στην πίστα άσκοπα με τα crt.

Σίγουρα, πάντως πρέπει να μετάνιωσε όταν το '13 ήρθε ο Μαρκέζ, ο Ρόσσι πήγε ξανά στη Yamaha και θα σκοτωνόταν με 4 οδηγούς αν παρέμενε.

RaGe_Raptor
05/02/2016, 20:02
Casey Stoner ‏@Official_CS27 2 Oct 2015
Went cycling yesterday morning and threw up, had back pain all day and am now in hospital with Kidney problems!

Casey Stoner ‏@Official_CS27 4 Oct 2015
Out of hospital today! One of my kidneys was swollen and only working at 35% but seems to be getting better, still not sure why it happened.

αυτά τα έχει γράψει ο ίδιος στο twitter (https://twitter.com/Official_CS27/status/649772837532602369?lang=en)
δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο η υγεία του στην απόφασή του να μην επιστρέψει full time.μην ξεχνάμε πως οι αθλητές στα μηχανοκίνητα (χρειάζεται να) είναι από τους πιο γυμνασμένους.

H.A.Balafoutre
05/02/2016, 22:46
Όλα γίνονται για κάποιο λόγο στα MotoGP. Υπομονή.

bikerted
06/02/2016, 11:34
Τα προβληματα τουStoner ηταν αρκετα!!!
Προσωπικα βαζω βασικο αυτο της υγειας!!!
Ακολουθει το οτι η Ducati (τοτε) και η Honda (ακομα) εφτιαχναν το μηχανακι οπως ηθελαν και ελεγαν "τρεξε" (το ιδιο θεμα ειχε και ο Rossi αν θυμαστε καλα και με τις δυο εταιρειες). Απλα δεν ειχε τα @@ (ο Stoner) να παει σε μια μικροτερη ομαδα/εταιρεια που να φτιαχνουν αυτο που τους λεει (κατα συνεπεια και καλυτερο μηχανακι).........
Υποθετω πως αν η Ducati φτιαξει (διορθωσει) αυτα που θα υποδειξει και εχουν αποτελεσμα θα ξαναδουμε τον Stoner ξανα να τρεχει!!!!
Υγ με το φτωχο μου το μυαλο αυτα καταλαβαινω........

GIOTIS750
08/02/2016, 09:12
Analysis: 10 things we learned from the Sepang MotoGP test http://www.motorsport.com/motogp/news/analysis-10-things-we-learned-from-the-sepang-motogp-test-672170/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-ALL&utm_term=News&utm_content=www

Statement on MotoGP rule changes

February 8, 2016 2:46 PM
http://www.foxsportsasia.com/motorsports/moto-gp/news/detail/item125257/statement-on-motogp-rule-changes/

351711

http://www.motorcyclenews.com/sport/motogp/2016/february/fim-mandate-motogp-tyre-pressure-sensors/

MotoGP: New Tech And Sporting Codes Explained http://www.sportrider.com/motogp-new-tech-and-sporting-codes-explained#page-2

351712

http://www.roadracingworld.com/news/bazs-alpinestars-suit-recorded-299-g-impact-in-180-mph-crash-at-sepang/

SHOOTER045:beer:

stam2:beer:

slzr:beer:

spyro
08/02/2016, 09:37
Lin Jarvis: Renewing Lorenzo is our first priority regardless of what Rossi does

351713

http://gpxtra.com/2016/02/05/lin-jarvis-renewing-lorenzo-is-our-priority/

ρε τον άσχετο. δε ξερει αυτός, φέρτε άλλον να το τρέξει το μαγαζί

GIOTIS750
08/02/2016, 11:54
Τωρα το βρηκα κατα λαθος απο τους σελιδοδεικτες :)

2013 ,14,15 full race ας ελπισουμε οτι θα βαζουνε και το 2016 τους αγωνες

http://racemotogp.com/gallery/videos/
διαλεγεις αγωνα π.χ
ανοιγει καινουργια σελλιδα
Video Full Race MotoGP Qatar 2015
και μετα κατω κατω λεει
Link Download : disini <<πατας εδω και βλεπεις σε HD:a014:

GIOTIS750
08/02/2016, 19:50
https://www.youtube.com/watch?v=ExhH5YWb1PE
https://www.youtube.com/watch?v=ExhH5YWb1PE

RaGe_Raptor
09/02/2016, 05:13
351752

mario27
09/02/2016, 12:10
ΑΜην γιατι εχουν ηδη καυθστερησει . Πως και πως περιμενε ο Κτινος :D

http://www.gpone.com/2016020919407/Il-prototipo-Aprilia-debutta-ad-Aragon.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter&utm_campaign=gponedotcom

+ κουαρταραρο κ ολιβειρα απο βαρκελωνη που κανουν τεστ

351777

351778

Ζεύκας
09/02/2016, 13:01
ρε τον άσχετο. δε ξερει αυτός, φέρτε άλλον να το τρέξει το μαγαζί

σχόλιο όλο ειρωνεία και μηδέν αντικειμενικότητα.

να κατηγορείς τους φαν του βαλεντίνου ότι φοράνε κίτρινες παρωπίδες ξέρεις.
αλλά κι εσύ Σπύρο μου τα ίδια είσαι, αλλά από αντίθετη πλευρά.

stam2
09/02/2016, 13:16

κάτσε ρε συ, τι είναι πιο αντικειμενικό από την προτεραιότητα της yamaha να ανανεώσει το συμβόλαιο με τον JoLo...?

mario27
09/02/2016, 13:58
Παρολο που με ξερουν και σαν αντιροσσικο (καμια σχεση αλλα anyway) σκεψη εκανα σαν τον Ζευκα στην αρχη αλλα το ξανακοιταξα το ποστ και λεει "φερτε αλλον" και "οχι τον αλλον" που σημαινει οτι δεν ειρωνευεται τον ροσσι αν νομιζαν μερικοι αυτο αλλα ειρωνευεται το δεδομενο, το ιδανικο ,το λογικο εννοωντας οτι σαν τον λορενθο δεν υπαρχει αλλος αυτην στιγμη (οδηγικο στυλ για γιαμαχα , Performance ,ψυχολογια ) στο γκριντ για την γιαμαχα.
Κανω λαθος Σπυρο? :a014:

RaGe_Raptor
09/02/2016, 14:03
Στον Λιν αναφέρεται ο εν Κέισι (ή Χόρχε) αδερφός Σπύρος. Φέρτε άλλον που θα δώσει προτεραιότητα στον Ρόσσι εννοεί. Και φυσικά το λέει για τους φαν του Ρόσσι που δεν είναι όλοι ίδιοι η γνωστή καραμέλα

MG-KTiNoS
09/02/2016, 14:14
Παρολο που με ξερουν και σαν αντιροσσικο (καμια σχεση αλλα anyway) σκεψη εκανα σαν τον Ζευκα στην αρχη αλλα το ξανακοιταξα το ποστ και λεει "φερτε αλλον" και "οχι τον αλλον" που σημαινει οτι δεν ειρωνευεται τον ροσσι αν νομιζαν μερικοι αυτο αλλα ειρωνευεται το δεδομενο, το ιδανικο ,το λογικο εννοωντας οτι σαν τον λορενθο δεν υπαρχει αλλος αυτην στιγμη (οδηγικο στυλ για γιαμαχα , Performance ,ψυχολογια ) στο γκριντ για την γιαμαχα.

δεν κατάλαβα τίποτα.....

spyro
09/02/2016, 15:52

αν και ακούγεται επιστημονικός ο τρόπος αντιμετώπισης σου, παρ' όλα αυτά δε μπορώ να μην παραδεχτώ οτι όντως κάνεις λαθος

:)

η δικιά μου φράση ήταν ξεκάθαρα ειρωνική προς τους φαν του Ρόσσι που μέχρι αυτή τη δήλωση του Jarvis, έλεγαν οτι είναι λίγα τα ψωμιά του Χόρχε στη Γιαμάχα και οτι του την έχουν στημένη για το πως συμπεριφέρθηκε και το πως θα πάρει τον π@υλο όπου να ναι και τέτοια

Στον Λιν αναφέρεται ο εν Κέισι (ή Χόρχε) αδερφός Σπύρος. Φέρτε άλλον που θα δώσει προτεραιότητα στον Ρόσσι εννοεί. Και φυσικά το λέει για τους φαν του Ρόσσι που δεν είναι όλοι ίδιοι η γνωστή καραμέλα

το αυτό (και ναι είμαι Στονερικός, Λορενθικός, Πεντροσικός, Ιανονικός, Ντοβιτσιοζικός και ολίγον τι Ροσσικός) επ' ουδενή δεν είμαι όμως με τον Μάρκεζ ή με παρωπίδες

:beer:

να κατηγορείς τους φαν του βαλεντίνου ότι φοράνε κίτρινες παρωπίδες ξέρεις.
αλλά κι εσύ Σπύρο μου τα ίδια είσαι, αλλά από αντίθετη πλευρά.

μου μούτρωσες μπαμπίνο?

γιατι καμάρι μου?

σε τι ακριβώς να δώσω αντικειμενικότητα? Του Jarvis τη συνέντευξη σχολίασα ειρωνικά για όλους όσους νομίζουν ότι η Γιαμάχα έχει ξεχάσει τον άσχετο, τον αγχώνευτο, τον κλαψιάρη κτλ.
Πάντως δε ξέρω αν έχει κανένας παράπονο από μένα. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι αντικειμενικός έναντι του Παππού και όπου βρω ευκαιρία του δίνω τα εύσημα για το τι έχει καταφέρει και τι προσφέρει ακόμα στο άθλημα.

το ανάποδο απο τους Ροσσικούς δε βλέπω να ισχύει

SHOOTER045
09/02/2016, 17:22
αν και ακούγεται επιστημονικός ο τρόπος αντιμετώπισης σου, παρ' όλα αυτά δε μπορώ να μην παραδεχτώ οτι όντως κάνεις λαθος

:)

η δικιά μου φράση ήταν ξεκάθαρα ειρωνική προς τους φαν του Ρόσσι που μέχρι αυτή τη δήλωση του Jarvis, έλεγαν οτι είναι λίγα τα ψωμιά του Χόρχε στη Γιαμάχα και οτι του την έχουν στημένη για το πως συμπεριφέρθηκε και το πως θα πάρει τον π@υλο όπου να ναι και τέτοια

το αυτό (και ναι είμαι Στονερικός, Λορενθικός, Πεντροσικός, Ιανονικός, Ντοβιτσιοζικός και ολίγον τι Ροσσικός) επ' ουδενή δεν είμαι όμως με τον Μάρκεζ ή με παρωπίδες

μου μούτρωσες μπαμπίνο?

γιατι καμάρι μου?

σε τι ακριβώς να δώσω αντικειμενικότητα? Του Jarvis τη συνέντευξη σχολίασα ειρωνικά για όλους όσους νομίζουν ότι η Γιαμάχα έχει ξεχάσει τον άσχετο, τον αγχώνευτο, τον κλαψιάρη κτλ.
Πάντως δε ξέρω αν έχει κανένας παράπονο από μένα. Το μόνο που κάνω είναι να είμαι αντικειμενικός έναντι του Παππού και όπου βρω ευκαιρία του δίνω τα εύσημα για το τι έχει καταφέρει και τι προσφέρει ακόμα στο άθλημα.

Τον κόβω και τον πεταω στα σκλια καλύτερα

RaGe_Raptor
09/02/2016, 17:57

βασικά θα πανηγυρίζω για Βινιάλες και Ρόσσι. κι επίσης ΚΑΘΕ φορά που θα πέφτει το μπάσταρδο #93 (κι ελπίζω να είναι πολλές) ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ(disclaimer για τους κολλημένους...) . and that's a first for me. :smokin:

Το μόνο που κάνω είναι να είμαι αντικειμενικός έναντι του Παππού και όπου βρω ευκαιρία του δίνω τα εύσημα για το τι έχει καταφέρει και τι προσφέρει ακόμα στο άθλημα.

αναφέρεσαι σε όλους τους Ροσσικούς???

MG-KTiNoS
09/02/2016, 18:06

Να κάνω μια απλή ερώτηξη....

Δεν έπρεπε ο Χόρχες να ρίξει στο Μπάρμπα καμιά 50αριά βαθμούς στη γκεφάλα????
Δεν έπρεπε ο ΓιαΝΝοΝε να ρίχνει στο Στονερίδι 2 3 δευτερόλεπτα για πλάκα???

Το ότι αυτά ΔΕΝ έγιναν τι μας λέει???

:lol:

GIOTIS750
09/02/2016, 18:16
http://www.motogpofficialvideos.com/:a014::a014::a014:

απο 1990 μεχρι 2015 μονο θελει απενεργοποιηση το ADBLOCK

τωρα εβαλα καταρ 2007:) τοτε το βλεπαμε απο ΕΤ3

bikerted:beer:

Μaggellanos:beer:

mario27:beer:

H.A.Balafoutre:beer:

ptc:beer:

bikerted
09/02/2016, 18:18
http://www.motogpofficialvideos.com/

Γαμσες!!!!!!

:beer::beer::beer:

GIOTIS750
09/02/2016, 18:48
Γαμσες!!!!!!

εχει και σεπανγκ 2016(4 με 5 giga η καθε μερα γιαυτο ισως αργει να φορτωση στην αρχη ) και της 3 μερες της ταινιες ολες κλπ

Billymuse
09/02/2016, 19:23
Δεν ξέρω αν μπήκε αυτη η φωτογραφία..το πίσω ελαστικό του Mπαζ..

351820

el_hymador
09/02/2016, 21:44
Δεν ξέρω αν μπήκε αυτη η φωτογραφία..το πίσω ελαστικό του Mπαζ..

351820

Με λίγο φαστ γίνεται σαν καινουργιο

bros400pgm
09/02/2016, 22:12
Με λίγο φαστ γίνεται σαν καινουργιο

Θα σκιστει πάλι. Δεν βλέπουν ότι ακουμπάει η εξάτμιση;

MG-KTiNoS
09/02/2016, 22:46
:lol:

el_hymador
09/02/2016, 22:52
Ήθελα πάντως να ακούσω την είδηση από Θεσσαλονικιό:

Ντεμέκ λλλάστιχα τα Mισλλλέν, έπαθε φούϊτ ο ΛΛΛΛορις Μπάοκ...εεε... Μπαζ ήθελλλα να σε πω γιά

el_hymador
09/02/2016, 22:57
...και από Κύπριο:

Έσσσσκασσεν Το λάστιχον σΤο bike Του Loris Λόρου...εεε.. Toυ Baz και σσσσυρθηκεν σΤo Τrack για πολλάν μέτραν...

ΝIKOLTSOS
10/02/2016, 00:58
Ευτυχώς που ο άνθρωπος είναι καλά...

351838

Το μηχανάκι με μια αλοιφή έτοιμο...

351839

Billymuse
10/02/2016, 07:15
Κατά την πτώση του ο αριστερός του ώμος δέχθηκε δύναμη 29.9g - περίπου δηλαδή τρεις φορές πάνω από τη μέγιστη δύναμη που δέχονται οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών και αρκετά παραπάνω από το όριο των 25g που μπορούν να προκαλέσουν θάνατο. (http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/sokaroyn-ta-stoixeia-thlemetrias-toy-atyxhmatos-toy-baz.3899565.html)

cityfly
10/02/2016, 11:03
Κατά την πτώση του ο αριστερός του ώμος δέχθηκε δύναμη 29.9g - περίπου δηλαδή τρεις φορές πάνω από τη μέγιστη δύναμη που δέχονται οι πιλότοι μαχητικών αεροσκαφών και αρκετά παραπάνω από το όριο των 25g που μπορούν να προκαλέσουν θάνατο. (http://www.sport24.gr/Sports/Motorsport/sokaroyn-ta-stoixeia-thlemetrias-toy-atyxhmatos-toy-baz.3899565.html)

Δούλεψε καλά ο αερόσακος ;)

spyro
10/02/2016, 16:52
διαζύγιο μεταξύ του σχεδιαστή κρανών Aldo Drudi και Markez, λόγω της παράλληλης επαγγελματικής σχέσης και φιλίας με Ρόσσι

http://www.moto.it/MotoGP/motogp-divorzio-tra-marquez-e-aldo-drudi-ma-rossi-non-c-entra.html

και ο πόλεμος συνεχίζεται

:D

GIOTIS750
10/02/2016, 18:47
διαζύγιο μεταξύ του σχεδιαστή κρανών Aldo Drudi και Markez, λόγω της παράλληλης επαγγελματικής σχέσης και φιλίας με Ρόσσι

http://www.moto.it/MotoGP/motogp-divorzio-tra-marquez-e-aldo-drudi-ma-rossi-non-c-entra.html

και ο πόλεμος συνεχίζεται

:D

Επειδη απο ιταλικα δεεεν,, Google μεταφραση Αγγλικα

After confirming in the last days of the breaking of the contract between the Marquez brothers and VR46 for merchandising management, the Spanish press announced another holdover from the "contact" Marquez-Rossi. This time, collateral victim would Aldo Drudi. The Italian designer will no longer be responsible for implementing the Spaniard's helmet graphic. How we learn the "dismissal" of Drudi would be yet another consequence of the end of season 2015. In fact this time things are not so. A few days ago we interviewed Aldo Drudi (view episode of Waiting DopoGP) and, well before the matter was raised by Marquez, we asked him if even for this season would have drawn the Marquez helmet.

"I Do not do it again, but it is not a question related to what happened with Valentino - was his response -. In fact we talked about it and we we joked with Vale, because I already had a problem with Marc. A relationship problem: I was not able to establish that relationship that I thought it was easy to establish with him as we see sunlight, smiling. What I seek is a relationship with the pilots that I follow, because to do a good job you need a little 'get into their mindset, you have to know them and share their passions to be able to create their helmets, their symbols, their things. Marc was all very good start, because it was so like you see on TV: smiling, helpful, not arrogant; but then I had some problems and I decided to stop working for him. Only after it happened what happened with Valentino.

With Marc we were left with an "I'll call you at the end of the championship" and of course then I have not heard more. But I think it's normal: motorcycle racing is an individual sport, so it is hard to share things. Even the designer can share, unless you are really quiet psychologically. "

bros400pgm
10/02/2016, 19:26
Χεστηκε η φοράδα στο αλώνι... Αυτά είναι για το κατιναριο

GIOTIS750
11/02/2016, 08:27
351900
351901

http://autoweek.com/article/car-news/bmw-m2-moto-gps-safety-car-rolling-m-performance-catalog

GIOTIS750
11/02/2016, 08:59
Cal Crutchlow: 2015 MotoGP Honda hardest bike I've ridden http://www.autosport.com/news/report.php/id/122761
351905

spyro
11/02/2016, 09:08
Χεστηκε η φοράδα στο αλώνι... Αυτά είναι για το κατιναριο

ναι γιατι οι υπόλοιπες συζητήσεις εδω μέσα είναι για σοβαρά θέματα και προβλήματα που οφείλουν να μας απασχολούν

351906

GIOTIS750
11/02/2016, 09:10
351907

http://www.crash.net/motogp/news/226552/1/jack-miller-confirmed-for-phillip-island-motogp-test.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

bros400pgm
11/02/2016, 10:36
ναι γιατι οι υπόλοιπες συζητήσεις εδω μέσα είναι για σοβαρά θέματα και προβλήματα που οφείλουν να μας απασχολούν

351906

Για το κατιναριο στην κοινωνια των motogp εννοω...

351909

GIOTIS750
11/02/2016, 17:25
Baz Q&A: “It could have been a lot worse… http://www.motogp.com/en/news/2016/02/11/baz-q-a-it-could-have-been-a-lot-worse/192686

MotoGP: Honda: 'Main concern is the electronics'
11 February 2016
“I think at the moment the gap to Jorge and Vale is a lot to do with the electronics” - Livio Suppo, Honda. http://www.crash.net/motogp/news/226562/1/honda-main-concern-is-the-electronics.html?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=rss

Analysis: How Rossi made Yamaha eat out of his hand http://www.motorsport.com/motogp/news/analysis-how-rossi-made-yamaha-eat-out-of-his-hand-672527/?utm_source=RSS&utm_medium=referral&utm_campaign=RSS-ALL&utm_term=News&utm_content=www

351944

Lorenzo: "It's normal that Yamaha prefers Rossi to win" http://www.motorsport.com/motogp/news/lorenzo-it-s-normal-that-yamaha-prefers-rossi-to-win-672307/

Marvel at these extreme MotoGP injury therapies
The lengths that some riders go to in order to recover in double quick time will impress you. http://www.redbull.com/en/motorsports/motogp/stories/1331776109986/motogp-extreme-therapies-treatments

BMW Motorrad to move to carbon-fibre bike frames? http://paultan.org/2016/02/11/bmw-to-move-to-carbon-fibre-frames-for-motorcycles/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Paultanorg+%28paultan.org+-+The+Automotive+Industry%3A+Cars%2C+News%2CTechnology%2C+Test+Drive+Reports%29

SHOOTER045
11/02/2016, 17:48
GO VALE GO VALE
GO #46

GIOTIS750
11/02/2016, 18:29
MotoGP EXCLUSIVE: The photos of the new Aprilia MotoGP
Thursday, 11 February 2016 11:42 by Matteo Aglio - MotoGP http://www.gpone.com/en/2016021119421/ESCLUSIVO-La-foto-della-nuova-Aprilia-MotoGP.html

351954

GIOTIS750
12/02/2016, 20:00
Sky Sport MotoGP HD - 3 hours ago

Rossi: “If I continue, it will be for two seasons”

Valentino Rossi spoke with SKY Sport MotoGP HD, the channel that shows the MotoGP™ World Championship in Italy, about the coming season and where he may be beyond 2016. “At the end of 2016 my contract will expire,” said the Movistar Yamaha MotoGP rider, “So I will have to decide whether to continue for another two seasons or not. If I continue, it will be for two seasons as all the contracts are for two years.”

With almost all of the factory riders having contracts expiring at the end of 2016, the competition will be fierce for the top rides in MotoGP™. Rossi has no plans to wait till the end of the season to make his decision however, “It will be like 2014 when I said: I will look at it after the first few races. You have to look at the first 5-6 races then start thinking.”

Despite being the oldest rider on the premier class grid, 2015 proved that age is just a number for Valentino Rossi who remains hungry for a tenth world title and is able to compete at the highest level. http://www.motogp.com/en/in+the+media/2016/02/12/rossi-if-i-continue-it-will-be-for-two-seasons/192739

https://www.facebook.com/motori.fanpage.it/videos/874739805985207/
SHOOTER045 :beer:

GIOTIS750
12/02/2016, 20:13
https://www.youtube.com/watch?v=6iVsoHVEoEs
https://www.youtube.com/watch?v=6iVsoHVEoEs

GIOTIS750
13/02/2016, 08:50
Valencia: confirmation Fenati, Bulega surprise
Friday, 12 February 2016 19:25 by rm - Moto3 http://www.gpone.com/en/2016021219433/Valencia-conferma-Fenati-sorpresa-Bulega.html

ptc
14/02/2016, 21:50
Repsol Honda Team launch in Indonesia

http://www.motogp.com/en/news/2016/02/14/repsol-honda-team-launch-in-indonesia/192781

GIOTIS750
15/02/2016, 11:12
Repsol Honda Team launch in Indonesia

http://www.motogp.com/en/news/2016/02/14/repsol-honda-team-launch-in-indonesia/192781

352163

http://motogp.hondaracingcorporation.com/report/repsol-honda-team-video-download-available-for-hrc-jakarta-presentation/ video

https://www.youtube.com/channel/UCbNDoymsxDcZbxuRZchg9ug

GIOTIS750
16/02/2016, 12:45
352267

https://www.youtube.com/watch?v=XKpB-Jjz9vs https://www.youtube.com/watch?v=XKpB-Jjz9vs

nikos_XT600:beer:

stam2
16/02/2016, 12:55
πρώτη φορά ακούω τη "m1" με τέτοια φωνή... :D

ptc
16/02/2016, 13:06
352267

Περιμενα κατι τετοιο...

https://youtu.be/Tr4zb-HHZs4?t=29

GIOTIS750
16/02/2016, 13:30
Περιμενα κατι τετοιο...

https://youtu.be/Tr4zb-HHZs4?t=29

:beer::beer:

cityfly
16/02/2016, 14:48
352267

https://www.youtube.com/watch?v=XKpB-Jjz9vs https://www.youtube.com/watch?v=XKpB-Jjz9vs

τι φωνή όλο νάζι ήταν αυτή...

amyroukai
16/02/2016, 18:30
Και χρόνια πολλά στον βαλε...

http://www.motomag.gr/news/race-news/oles-oi-gkomenes-toy-rossi

SHOOTER045
16/02/2016, 20:30
Χμμμμ
Το διάβασα όλο.
Και το πρωτο σχόλιο απο endopandou.
Βρε λες?????

ptc
16/02/2016, 23:43
Οι διαφορες αναμεσα στις δυο Honda των Pedrosa & MM.

http://www.gp-inside.com/15007/16-fevr-2016/spy-attitude-honda-2016-marquez-vs-honda-2016-pedrosa

GIOTIS750
17/02/2016, 07:47
Οι διαφορες αναμεσα στις δυο Honda των Pedrosa & MM.

http://www.gp-inside.com/15007/16-fevr-2016/spy-attitude-honda-2016-marquez-vs-honda-2016-pedrosa

Πολυ ωραιο ,εξυπνος τροπος για να δειξουν την διαφορα!:beer:

amyroukai ολες γυναικαρες , αλλα η πρωτη ειναι και η καλυτερη!!!:beer:

cityfly μπορει να ειναι και της Λιντας ποιος ξερει παντως ωραια ακουγεται:beer:

SHOOTER045 ολες αστερια ειναι:beer:

H.A.Balafoutre
17/02/2016, 08:37
Έλα να μην ξεχνιώμαστε.....έλα να μη χαλαρώνουμε...έχουμε δοκιμές στο Phillip Island της Αυστραλίας....!!!

1 PETRUCCI, Danilo Octo Pramac Yakhnich 1:31.764 11 / 12
2 VIÑALES, Maverick Team SUZUKI ECSTAR 1:32.483 0.719 0.719 20 / 20
3 SMITH, Bradley Monster Yamaha Tech 3 1:32.590 0.826 0.107 27 / 27
4 REDDING, Scott Octo Pramac Yakhnich 1:32.864 1.100 0.274 33 / 41
5 CRUTCHLOW, Cal LCR Honda 1:32.948 1.184 0.084 21 / 21
6 ROSSI, Valentino Movistar Yamaha MotoGP 1:33.088 1.324 0.140 26 / 27
7 ESPARGARO, Pol Monster Yamaha Tech 3 1:33.126 1.362 0.038 20 / 20
8 HERNANDEZ, Yonny Aspar MotoGP Team 1:33.841 2.077 0.715 6 / 6
9 MILLER, Jack Marc VDS Racing Team 1:33.992 2.228 0.151 6 / 6
10 IANNONE, Andrea Ducati Team 1:34.049 2.285 0.057 7 / 9
11 RABAT, Tito EG 0.0 Marc VDS 1:35.273 3.509 1.224 28 / 29
12 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:35.354 3.590 0.081 18 / 20
13 ESPARGARO, Aleix Team SUZUKI ECSTAR 1:35.584 3.820 0.230 2 / 2
14 LAVERTY, Eugene Aspar MotoGP Team 1:35.679 3.915 0.095 5 / 10
15 TSUDA, Takuya Suzuki Test Team 1:36.166 4.402 0.487 6 / 6
16 LORENZO, Jorge Movistar Yamaha MotoGP 1:39.825 8.061 3.659 14 / 24
17 PEDROSA, Dani Repsol Honda Team 1:40.138 8.374 0.313 15 / 15
18 DOVIZIOSO, Andrea Ducati Team

GIOTIS750
17/02/2016, 08:59
Former GP champion Cadalora joins Rossi camp http://www.motorsport.com/motogp/news/former-gp-champion-cadalora-joins-rossi-camp-673692/

GIOTIS750
17/02/2016, 09:00
Έλα να μην ξεχνιώμαστε.....έλα να μη χαλαρώνουμε...έχουμε δοκιμές στο Phillip Island της Αυστραλίας....!!!

1 PETRUCCI, Danilo Octo Pramac Yakhnich 1:31.764 11 / 12
2 VIÑALES, Maverick Team SUZUKI ECSTAR 1:32.483 0.719 0.719 20 / 20
3 SMITH, Bradley Monster Yamaha Tech 3 1:32.590 0.826 0.107 27 / 27
4 REDDING, Scott Octo Pramac Yakhnich 1:32.864 1.100 0.274 33 / 41
5 CRUTCHLOW, Cal LCR Honda 1:32.948 1.184 0.084 21 / 21
6 ROSSI, Valentino Movistar Yamaha MotoGP 1:33.088 1.324 0.140 26 / 27
7 ESPARGARO, Pol Monster Yamaha Tech 3 1:33.126 1.362 0.038 20 / 20
8 HERNANDEZ, Yonny Aspar MotoGP Team 1:33.841 2.077 0.715 6 / 6
9 MILLER, Jack Marc VDS Racing Team 1:33.992 2.228 0.151 6 / 6
10 IANNONE, Andrea Ducati Team 1:34.049 2.285 0.057 7 / 9
11 RABAT, Tito EG 0.0 Marc VDS 1:35.273 3.509 1.224 28 / 29
12 MARQUEZ, Marc Repsol Honda Team 1:35.354 3.590 0.081 18 / 20
13 ESPARGARO, Aleix Team SUZUKI ECSTAR 1:35.584 3.820 0.230 2 / 2
14 LAVERTY, Eugene Aspar MotoGP Team 1:35.679 3.915 0.095 5 / 10
15 TSUDA, Takuya Suzuki Test Team 1:36.166 4.402 0.487 6 / 6
16 LORENZO, Jorge Movistar Yamaha MotoGP 1:39.825 8.061 3.659 14 / 24
17 PEDROSA, Dani Repsol Honda Team 1:40.138 8.374 0.313 15 / 15
18 DOVIZIOSO, Andrea Ducati Team

MotoGP Phillip Island test Wednesday times - conditions mostly wet
352372
352373

Photo Gallery: First shots from the Phillip Island Test http://www.motogp.com/en/news/2016/02/17/photo-gallery-first-shots-from-the-phillip-island-test/192936

GIOTIS750
17/02/2016, 10:56
https://www.youtube.com/watch?v=PAN9CT-9yy0
https://www.youtube.com/watch?v=PAN9CT-9yy0

GIOTIS750
17/02/2016, 11:02
https://www.youtube.com/watch?v=8AOGzNN5lTc
https://www.youtube.com/watch?v=8AOGzNN5lTc

https://www.youtube.com/watch?v=AFa1-kciCb4
352383
https://www.youtube.com/watch?v=WtblCZQXRsA :a015: :a49:

cityfly
17/02/2016, 13:23
Μπάχαλο τις έχει κάνει τις δοκιμές ο καιρός μέχρι τώρα.

H.A.Balafoutre
18/02/2016, 07:33
Με ένα τέταρτο για τη λήξη...

1 99 J. LORENZO 1:29.357
2 46 V. ROSSI +0.047
3 93 M. MARQUEZ +0.153
4 25 M. VIÑALES +0.191
5 35 C. CRUTCHLOW +0.488
6 8 H. BARBERA +0.497
7 29 A. IANNONE +0.500
8 26 D. PEDROSA +0.560
9 4 A. DOVIZIOSO +0.785
10 45 S. REDDING +0.805

H.A.Balafoutre
18/02/2016, 07:55
Τελικά αποτελέσματα.

1 25 M. VIÑALES 1:29.131
2 93 M. MARQUEZ +0.161
3 99 J. LORENZO +0.226
4 46 V. ROSSI +0.273
5 35 C. CRUTCHLOW +0.540
6 8 H. BARBERA +0.723
7 29 A. IANNONE +0.726
8 26 D. PEDROSA +0.786
9 45 S. REDDING +0.810
10 38 B. SMITH +0.861

GIOTIS750
18/02/2016, 11:39
MotoGP Rossi: Lorenzo is now much closer
Thursday, 18 February 2016 09:51 by Matteo Aglio - MotoGP
352476

In the words of Valentino yesterday at Phillip Island today, summer's here and the sun shines even on the face of the Doctor . The fourth time (at 0 "273 from Vinales) suits him, especially because he enjoyed riding his M1. The Australian track he has always liked and regulatory developments have not ruined the taste.

" Today we were lucky for the weather and are happy - his debut - Being able to do many laps allowed me to understand many things, especially on the tires ."

Good things?

" I'm satisfied because I was fast from start to finish. I tried feel good on the bike and I was able to gradually improve both over a single lap that the pass or".

The 4th time you do not mind?

" No, because we are all attached and are also much closer to Lorenzo r Supervisory Department at Sepang" .

Lorenzo is closer than Malaysia, however, came Honda and Suzuki ...

" I think the situation will change from track to track, so it is important to work well on the tires to get a good foundation. Marquez went strong and Vinales was a surprise, but up to a certain point because I expected faster here " .

Michelin also satisfy you?

" I must admit that here the M1 I like most with Michelin that with Bridgestone . Every time I drove came out of the good times. I think if the departed race now I could stay with the best " .

French tires have surprised you?

" Before coming here I was a bit 'worried and instead go very well, both incoming and outgoing. Already in Sepang there had been a marked improvement . "

Including on the term?

" I did not do a real long runs, but I used tires that had more than 20 rounds and still could be fast " .

Do you find that new tires and electronics make the most physical guide?

" I know I said Lorenzo, but I do not seem " .

You have also tried the bike with the new chassis?

"In the end, because of the red flag, I did not have the time. I'll do it tomorrow, although I am very convinced that the best M1 is the most similar to 2015 " .

We spent the winter testing lap mark, think already the new season?

" The goal is always to win (laughs). I want to be as competitive as in past seasons and improve in qualifying, but I think that from this point of view, things will change a lot with Micheli ." http://www.gpone.com/en/2016021819479/Rossi-ora-Lorenzo-e-molto-piu-vicino.html

GIOTIS750
18/02/2016, 12:00
Τελικά αποτελέσματα.

1 25 M. VIÑALES 1:29.131
2 93 M. MARQUEZ +0.161
3 99 J. LORENZO +0.226
4 46 V. ROSSI +0.273
5 35 C. CRUTCHLOW +0.540
6 8 H. BARBERA +0.723
7 29 A. IANNONE +0.726
8 26 D. PEDROSA +0.786
9 45 S. REDDING +0.810
10 38 B. SMITH +0.861

Eπιτελους και η σουζουκι μια φορα πρωτη σε ενα τεστ ο Βιναλες το γυρναει γρηγοροτερα και απο Μαρκεζ !!!
Π.Α.Ο 106mm λεμε :a016::a016::a016: γουσταρω!!!

352474

GIOTIS750
18/02/2016, 12:18
https://www.youtube.com/watch?v=eFtYhpEQ0Do
https://www.youtube.com/watch?v=eFtYhpEQ0Do

stam2
18/02/2016, 12:20
έλα μωρή σουζούκι αρρώστεια!!!

κρίμα που η ducati δεν βάζει και τον stoner για δοκιμή στην πίστα του...
μάλλον για ψυχολογικούς λόγους ίσως δεν το κάνει... (?)

GIOTIS750
18/02/2016, 12:21
https://www.youtube.com/watch?v=tv73Cr8e8nM
https://www.youtube.com/watch?v=tv73Cr8e8nM

GIOTIS750
18/02/2016, 12:26
https://www.youtube.com/watch?v=0SIY_9PXFbs
https://www.youtube.com/watch?v=0SIY_9PXFbs

GIOTIS750
18/02/2016, 12:38
http://www.theguardian.com/sport/picture/2016/feb/18/sport-picture-of-the-day-cal-crutchlow-moto-gp
352473 http://www.gettyimages.com/galleries/photographers/mirco_lazzari_gp

mario27
18/02/2016, 13:24
έλα μωρή σουζούκι αρρώστεια!!!

κρίμα που η ducati δεν βάζει και τον stoner για δοκιμή στην πίστα του...
μάλλον για ψυχολογικούς λόγους ίσως δεν το κάνει... (?)

Ψιλοαχρειαστος ειναι αυτην την στιγμη καινουριο μηχανακι ,καινουρια λαστιχα , ecu , συνθηκες καιρου παραξενες κτλ
Ετσι και αλλιως τις πιστες και ειδικα στο Φιλιπ Αηλαντ θα ειναι γρηγορος και την ξερει σαν την παλαμη του. Οχι οτι δεν χρειαζετε να μπει αλλα οι ομαδες ξεκινανε απο το μηδεν σε καποια θεματα λογω καιρου και απο τον στονερ ζητανε αλλα πραματα την επιβεβαιωση , το κατι παραπανω , το κατι διαφορετικο , τις πληροφοριες στο πλαισιο, στα φρενα απο διαφορετικο στυλ κτλ
Μη μπερδευετε οδηγους σαν τον Ιαννονε κ Ντοβι με Πιρρο και στονερ .
Αμα τρεξει στο καταρ σε ενα μηνα σιγουρα θα μπει στο τεστ που ειναι σε δυο βδομαδες.

Edit Για τους σουζουκαιους, ο τσουντα ειχε πανω κατω seamless και λενε οτι μπορει να το εχουν στο πρωτο αγωνα οι οδηγοι της ομαδας.

RaGe_Raptor
18/02/2016, 14:56
Έτσι, ο Tsuda με διπλό seamless και μάλλον θα είναι έτοιμο στο Κατάρ. Το pi είναι για αρχιδάτους και ο top gun είναι. Δύσκολα θα μείνει με Suzuki βλέπω το κασέ του να εκτοξεύεται...

GIOTIS750
18/02/2016, 17:27
Maverick Viñales:

“Today I felt very good with my GSX-RR, confirming the positive feeling I had already yesterday even though it was in mixed conditions. Today we worked well in two ways; the first is the fastest lap, which gave me the first place, and the second is the approach we had with the development, improving little-by-little but consistently in every run, applying little improvements to the machine without any major change. This consistency gave me not only the fastest lap but also a very comfortable feeling with the pace. Of course the track was a contribution, let’s say. Here in Phillip Island I feel always confident, I like the track and I can express myself as I want, in any conditions. I’m happy to see that the machine is supporting me in this enjoyment, allowing me to be so competitive, I’m improving a lot in my capability to transfer my feelings to the team and they on their side are doing a great job supporting me and giving me good solutions for what I ask for. It’s a learning process for all of us and today’s result gives us an injection of enthusiasm.”

Aleix Espargaro:

“Today was not a good day for me, we tried a lot of different things to improve the feeling, especially working to be more effective in the entrance into the corners, where I felt totally uncomfortable, but probably it was a matter of myself. The bike improved a little since the morning, but today I felt too rigid in my movements over the machine and not able to ride as smoothly as I wanted. I will have a good rest tonight and then analyse things with my team to understand what and how we can improve, although I can’t blame them for today. The engine has improved a lot and the new tyres and seamless gearbox gave me much more stability in many corners. For sure Suzuki did a good job, we saw today Maverick’s performance which certifies that the potential is higher than what I did, therefore I’m really keen to recover my performance and get back to riding.”

http://www.racecar.co.uk/Motorsport/News/Vinales-tops-Phillip-Island-Moto-GP-timesheets/78324.htm

GIOTIS750
19/02/2016, 07:29
MotoGP » Phillip Island MotoGP Test Live Commentaries
http://www.crash.net/motogp/livecommentaries/5518/phillip-island-motogp-test.html

H.A.Balafoutre
19/02/2016, 07:42
5 Λεπτά από το τέλος.

1 93 M. MARQUEZ 1:29.158
2 25 M. VIÑALES +0.141
3 35 C. CRUTCHLOW +0.190
4 8 H. BARBERA +0.203
5 46 V. ROSSI +0.277
6 76 L. BAZ +0.425
7 26 D. PEDROSA +0.448
8 44 P. ESPARGARO +0.560
9 99 J. LORENZO +0.602
10 4 A. DOVIZIOSO +0.702

H.A.Balafoutre
19/02/2016, 07:51
Ο Πετρούτσι έσπασε το χέρι του, δυστυχώς.

GIOTIS750
19/02/2016, 08:00
1. = Marc Marquez ESP Repsol Honda Team (RC213V) 1m 29.158s [Lap 48/64] HON
2. = Maverick Viñales ESP Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 1m 29.299s +0.141s [11/39]SUZ
3. ˄ Cal Crutchlow GBR LCR Honda (RC213V) 1m 29.348s +0.190s [58/58]HON
4. ˅ Hector Barbera ESP Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 1m 29.361s +0.203s [57/65]DUC
5. ˅ Valentino Rossi ITA Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 1m 29.435s +0.277s [43/56]YAM
6. ˅ Loris Baz FRA Avintia Racing (Desmosedici GP14.2) 1m 29.583s +0.425s [11/54]DUC
7. ˅ Dani Pedrosa ESP Repsol Honda Team (RC213V) 1m 29.606s +0.448s [37/42]HON
8. ˄ Pol Espargaro ESP Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 1m 29.718s +0.560s [43/44]YAM
9. ˅ Jorge Lorenzo ESP Movistar Yamaha MotoGP (YZR-M1) 1m 29.760s +0.602s [16/41]YAM
10. ˅ Andrea Dovizioso ITA Ducati Team (Desmosedici GP16) 1m 29.860s +0.702s [49/65]DUC
11. ˄ Scott Redding GBR Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 1m 29.922s +0.764s [57/61]DUC
12. ˅ Andrea Iannone ITA Ducati Team (Desmosedici GP16) 1m 29.932s +0.774s [39/53] DUC
13. ˅ Danilo Petrucci ITA Octo Pramac Yakhnich (Desmosedici GP15) 1m 29.995s +0.837s [53/57]DUC
14. ˅ Jack Miller AUS Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V) 1m 30.023s +0.865s [37/37]HON
15. ˄ Tito Rabat ESP Estrella Galicia 0,0 Marc VDS (RC213V)* 1m 30.119s +0.961s [56/56]HON
16. = Bradley Smith GBR Monster Yamaha Tech 3 (YZR-M1) 1m 30.188s +1.030s [43/45]YAM
17. ˅ Aleix Espargaro ESP Team Suzuki Ecstar (GSX-RR) 1m 30.198s +1.040s [34/38]SUZ
18. = Yonny Hernandez COL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) 1m 30.492s +1.334sDUC [48/54]
19. = Eugene Laverty IRL Aspar MotoGP Team (Desmosedici GP14.2) 1m 31.055s +1.897s [25/45]DUC
20. = Takuya Tsuda JPN Suzuki Test Rider (GSX-RR) 1m 33.532s +4.374s [32/46]SUZ

8 DUCATI

5 HONDA

4 YAMAHA

3 SUZUKI

0 APRILIA η Απριλια δεν ηταν παρων Θα δοκιμασουν το ολοκαινουργιο πρωτοτυπο RS_GP στο Καταρ σε ιδιωτικο τεστ.

GIOTIS750
19/02/2016, 08:04

Σημερα αν διαβασα καλα ειχε πολλες πτωσεις

Eleven riders fell on Friday: Rabat (twice), Miller, Pol Espargaro, Aleix Espargaro (twice), Vinales, Smith, Crutchlow, Petrucci, Eugene Laverty, Jorge Lorenzo and finally test pace setter Marc Marquez for a total of 13 different accidents. Most were at Turn 4, the Honda hairpin.

http://www.crash.net/motogp/results/227715/1/phillip-island-motogp-test-friday-final.html

μεχρι τον 13ο γυρνανε στο 1,29

FotisFz1
19/02/2016, 08:31
Ρε την Avintia...
Σαν πολυ καλα δεν τα παει?
Κριμα για Πετρουτσι,πολυ τον συμπαθω
Προφανως προλαβαινει για Καταρ ε?

GIOTIS750
19/02/2016, 08:49
Ρε την Avintia...
Σαν πολυ καλα δεν τα παει?
Κριμα για Πετρουτσι,πολυ τον συμπαθω
Προφανως προλαβαινει για Καταρ ε?

Μπορει αλλα θα ειναι στο 100%?αναλογα με το σπασιμο ,θα δουμε ,ατυχια παντως .

GIOTIS750
19/02/2016, 09:02
https://www.youtube.com/watch?v=FpR3xUUq7QI
https://www.youtube.com/watch?v=FpR3xUUq7QI

stam2
19/02/2016, 09:07
η Απριλια δεν ηταν παρων Θα δοκιμασουν το ολοκαινουργιο πρωτοτυπο RS_GP στο Καταρ σε ιδιωτικο τεστ.

Δηλαδή θα τεστάρουν στο Losail σε ιδιωτικό τεστ μία φορά το καινούριο και μετά θα τρέξουν με αυτό το πρωτάθλημα, ή θα τρέξουν με το παλιό? ή ότι τους βγαίνει καλύτερα...?

MG-KTiNoS
19/02/2016, 09:16

το γ.....
:cry:

@#$%^&*(

RaGe_Raptor
19/02/2016, 09:20
Top Gun #25Gang
Άντε μωρή Σουζουκάρα δώσε άλογα στον μικρό...

GIOTIS750
19/02/2016, 09:39
Δηλαδή θα τεστάρουν στο Losail σε ιδιωτικό τεστ μία φορά το καινούριο και μετά θα τρέξουν με αυτό το πρωτάθλημα, ή θα τρέξουν με το παλιό? ή ότι τους βγαίνει καλύτερα...?

Mαλλον αμα γυρναει το καινουργιο καλυτερα (που θα γυρναει) αλλα που να ξερεις τι θα αποφασισει η απριλια,αλλα με το παλιο δεν ηταν ευχαριστημενοι
θελουν 100% μοτοτζιπι μηχανακι.

εδω κατι αναφερουν αλλα για το ποια θα τρεξουν στον πρωτο αγωνα δεν λενε...

http://www.asphaltandrubber.com/motogp/2016-aprilia-rs-gp-motogp-test/

το καινουργιο θα εχει γωνια 75 μοιρων μεταξυ τους οι κυλινδροι απο 65 που ειχε το παλιο
και θα εχει counter-rotating crankshaft δηλαδη στροφαλοφόρο άξονα αντίθετης περιστροφής
και +_10 κιλα ελαφρυτερο !!
εχουμε και το IRTA test 2 με 4 Μαρτιου

http://www.motogpofficialvideos.com/2016-preseason-philip-island-day3/

mario27
19/02/2016, 13:43
Ηδη ακουγονται φημες οτι ο στονερ θα αντικαταστησει τον πετρουτσι αμα αργησει πολλες βδομαδες.
Fuck...!Θα γ@μηΘ$% το timeline στο τουιτερ:rolleyes:

DAYMAN
19/02/2016, 15:19
πολλες πτωσεις σημερα και αρκετα θυματα :confused:

RaGe_Raptor
19/02/2016, 20:23
Δεν πάει καλά το πράγμα για τον Αλέιξ... Πολύ συναισθηματικοί τύποι οι Ισπανοί ρπστμ...
352548

ptc
19/02/2016, 20:50
https://twitter.com/MuchapichaGP/status/700601844490440704

ptc
19/02/2016, 20:55
Του Andrea του λειπει ο φιλος του...

352549

ptc
19/02/2016, 21:00
Νεο καθισμα για τον Baz, για να μη βρισκουν οι αγκωνες στα γονατα του. Οντας 1,90, το εχω κι εγω το προβλημα στο 636. :p

352551

mario27
19/02/2016, 22:05
Δεν πάει καλά το πράγμα για τον Αλέιξ... Πολύ συναισθηματικοί τύποι οι Ισπανοί ρπστμ...
352548

Απ οτους λιγους αναβατες που μπροστα απο το "υπερτιμημενος" μπαινει το "πολυ". Για βητα αναβατης σε κανα σουζουκι κανει την δουλεια του και βγαζει τα λεφτα για να μεινει Ανδορρα και να ζησει ζωαρα.
Για τον μαβερικ τα εχω ξαναπει.
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=141010&page=21&p=2522548&viewfull=1#post2522548
Για μενα θεωρειται καλυτερος απο τον μαρκεθ με πολυ περισσοτερο μυαλο αλλα ο μαρκ εφαγε το σμπρωξιμο του αιωνα. Και περαν απο τα μεγαλο ατου του (προσαρμοστικοτητα , σταθερο και γρηγορο γυρολογιο ) παει να βελτιωσει και τους απολυτους γυρους (βγαινεις για 2-3 και ξαναμπαινεις).
Αλλα ρε π@υστη πως το κανει ?! Σιγουρα θα δοκιζουν καινουρια πραγματα (οπως μοτερ κτλ), ξερουμε για καινουριο πλαισιο ,κανουρια λαστιχα και το παει οσο δεν παει ενω ο αλλος ειναι στον πατο. Τα ιδια εκανε σε ολες του τις χρονιες! ΣΕ ΟΛΕΣ!!! Γιατι καθε χρονια και κατι καινουριο για τον Βινιαλες! Και την πρωτη του χρονια στην μικροτερη (!), την δευτερη απο 125 σε μοτο3(!) , την τριτη απο φτρ χοντα σε ΚΤΜ , 2014 στην μοτο2 (!) , περυσι παλι αλλη κατηγορια (αλλο μηχανακι αλλα λαστιχα, ηλεκτρονικα , ομαδα ενω εβγαλε τους ιδιους ποντους με τον aleix !!!) και φετος ιδιο μηχανακι μεν αλλα παλι αλλαγες ! Και επειδη οι αλλαγες δεν ειναι σε προσωπικο επειδη (δλδ αλλαγη ομαδας , κατηγοριας ή μηχανακι) και τους πιανει ολους ,βγαινει το μεγαλο ατου σε σχεση με ολους τους υπολοιπους στο γκριντ .Αυτο που ελεγα στο λινκ πριν μηνες, η προσαρμοστικοτητα , οι συνεχομενοι γρηγοροι γυροι.
Οι περρισοτεροι ισως να μην εχουν συνειδητοποιησει για τι αναβατη μιλαμε. Ελπιζω να εδωσα μια ιδεα για το ποιόν του. Για μενα, σαν Μαριος, πιο πανω απο στονερ ,ροσσι , λορενθο , πεντροσα , μαρκεθ. Πιο πανω απο οτιδηποτε εχω δει οσα χρονια εχω δει.
Κριμα ομως να παει χαμενος . Ηδη εχει χασει δυο χρονιες προοδο για τον ιδιο και καλων αποτελεσματων σε αυτην την ομαδα και αυτο το μηχανακι.
Σορρυ σουζουκαιοι αλλα #να_τα_λεμε_αφτα! :D

http://pecinogp.com/suzuki-no-more-rookie-excuses/
http://pecinogp.com/maverick-vinales-dont-say-you-werent-warned-about/

GIOTIS750
20/02/2016, 08:00
352557

Giorgio_Rp:beer: