View Full Version : Αν κατι παει στραβα πανε ολα στραβα!!!!
Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
Ψαχνω εξατμισα στην δυτικη μακεδονια να μου φταιξει λαιμους για το Cbraki μου
taisteal
04/08/2015, 01:04
Τι επαθες;
motoexelixis
04/08/2015, 01:06
Πως να ξεκινησω δεν ξερω...................
Καβαλας,γυρνας διακοπτη,πατας μιζα παιρνει μπρος,συμπλεκτη,βαζεις πρωτη(κατω η πρωτη,οι αλλες πανω)ανοιγεις λιγο το γκαζι,αφηνεις συμπλεκτη,εφυγες....
Υ.Γ ριχνεις και μια ματια στο σταντ, σε περιπτωση που το εχεις ξεχασει ανοιχτο παραμονευει η σουπα....
Υ.Γ2 αν θες υπαρχει και αναλυτικα η διαδικασια φρεναρισματος,αλλα θα στην πει μαλλον καποιο αλλο παιδι...:D
Τι επαθες;
Ειναι μια πολυ μεγαλη και κωμικοτραγικη ιστορια που θυμιζει και την παροιμια 'οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα' :(
motoexelixis
04/08/2015, 01:09
ε για πες....
taisteal
04/08/2015, 01:09
Ειναι μια πολυ μεγαλη και κωμικοτραγικη ιστορια που θυμιζει και την παροιμια 'οποιος θελει τα πολλα χανει και τα λιγα' :(
Η παροιμια ισχυει,αλλα πες μας και τι εγινε.
ε για πες....
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα να παρω μεγαλυτερο ψυγειο για μουρη και τελικα αγορασα ενα τεραστιο σε σχεση με αυτο που φορουσα (απο cbr1000) (θα δειτε φωτο) ... το παω στον μαστορα και μου λεει θα μπει οριακα ισα ισα να μην ακουμπαει ο μπροστινος τροχος στο ψυγειο οταν φρεναρεις και γενικα στις λακουβες....το βαζουμε πανω που λες και επειδη εβρισκε λιγο σκαω μια κατοσταρα ακομα (πρωτη κατοσταρα ηταν το ψυγειο που αγορασα) σκαω μια κατοσταρα ακομα λοιπον για να αγορασω καινουργιο λαστιχο μπροστα αντι για 120/70/17 που φορουσα πηρα 120/60/17....τελικα το ψυγειο πριν λιγες μερες τρυπησε...ο λογος αγνωστος μαλλον φταει που το ειχαμε να ακουμπαει πανω στους λαιμους ή ακουμπησε ο μπροστινος τροχος σε καποια λακουβα και μου εκανα ζημια......Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
Λοιπον πριν καιρο εφα
Έλα ρε! :(
:lol::beer:
taisteal
04/08/2015, 01:22
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα
Εκει ξεκινανε ολα ;)
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια....
Μήπως ήταν πετριά;;;;;;;
kostaskk
04/08/2015, 02:59
βαρα τους με την βαρια να πανε λιγους ποντους ποιο πισω
δηλαδη θελεις να προσαρμοσεις ολο το υπολοιπο μηχανακι πανω σε ενα τρυπιο ψυγειο;
με τον τροπο που περιγραφεις πως σκας τα κατοσταρικα οι μαστορες της περιοχης σου πρεπει να σε εχουν κανει επιτιμο μελος:bawl:
α, και οταν κανουμε χαζομαριτσες δεν σημαινει οτι ''κατι πηγε στραβα''
spyrakos35
04/08/2015, 06:31
δηλαδη θελεις να προσαρμοσεις ολο το υπολοιπο μηχανακι πανω σε ενα τρυπιο ψυγειο;
με τον τροπο που περιγραφεις πως σκας τα κατοσταρικα οι μαστορες της περιοχης σου πρεπει να σε εχουν κανει επιτιμο μελος:bawl:
α, και οταν κανουμε χαζομαριτσες δεν σημαινει οτι ''κατι πηγε στραβα''
Γιατι δε δεχεσαι τη διαφορετικοτητα φιλε;
:lol:
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια ντε και καλα να παρω μεγαλυτερο ψυγειο για μουρη και τελικα αγορασα ενα τεραστιο σε σχεση με αυτο που φορουσα (απο cbr1000) (θα δειτε φωτο) ... το παω στον μαστορα και μου λεει θα μπει οριακα ισα ισα να μην ακουμπαει ο μπροστινος τροχος στο ψυγειο οταν φρεναρεις και γενικα στις λακουβες....το βαζουμε πανω που λες και επειδη εβρισκε λιγο σκαω μια κατοσταρα ακομα (πρωτη κατοσταρα ηταν το ψυγειο που αγορασα) σκαω μια κατοσταρα ακομα λοιπον για να αγορασω καινουργιο λαστιχο μπροστα αντι για 120/70/17 που φορουσα πηρα 120/60/17....τελικα το ψυγειο πριν λιγες μερες τρυπησε...ο λογος αγνωστος μαλλον φταει που το ειχαμε να ακουμπαει πανω στους λαιμους ή ακουμπησε ο μπροστινος τροχος σε καποια λακουβα και μου εκανα ζημια......Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
Καλημέρα φίλαι, μήπως πουλάς το cbr;
dimmie_72
04/08/2015, 09:01
Αυτο που θελω τωρα ειναι εναν εξατμισα να μου φτιαξει τους λαιμους ομως θελω εγω (δλδ λιγο ποιο πισω απ οτι ειναι τωρα)....
... και επειδή τις προηγούμενες φορές βρήκες λύση εδώ, είπες να ξαναδοκιμάσεις. :lol:
Καλημέρα φίλαι, μήπως πουλάς το cbr;
το θες πολύ?
βαρα τους με την βαρια να πανε λιγους ποντους ποιο πισω
339211
Desperado
04/08/2015, 09:14
Epic thread detected!!!!
339212
Βάλε το παλιό σου ψυγείο επάνω φίλε μου και μην ασχοληθείς άλλο.....
Κι αυτοί οι μαλάκες της Honda, κοίτα πώς τους έφτιαξαν. Πιάνουν τόσο χώρο!
το θες πολύ?
εγώ έκανα μια ερώτηση, τη κολοκυθιά θα παίξουμε;
το πουλάς; κι αν ναι, πόσο;
Εγω στην θεση σου θα εβγαζα το ψυγείο και θα εψαχνα για αλλο μηχανάκι να το προσαρμοσω.
Το μηχανακι που φοράει τωρα το ψυγείο σου είναι μικρό,
και οπως καταλαβαινεις χανεις σε απόδοση.
Ψαξε βρες ενα αλλο (μηχανακι) να το φορεσεις επάνω και αυτο που εχεις πουλησε το ή ανταλλαξε το.
Νομιζω το μελος Ζεύκας έχει ενα ζευγαρι φλασακια και ψάχνει ενα μηχανακι για να τα βαλει επάνω.
Για ρωτησε τον αν ενδιαφέρεται.
dimmie_72
04/08/2015, 09:25
ποιο μηχανάκι έχει το παιδί είπαμε; :rolleyes:
Stergios69
04/08/2015, 09:35
Στα σοβαρα τώρα, αυτό που ζητάς, δεν γίνεται με όσα κατοσταρικά κι αν πληρώσεις...
georgemark
04/08/2015, 09:38
θα χρειαστείς μακρύτερες σωληνώσεις και θα το εφαρμόσεις στο πλάι , vfr κ'ετς, με πιο μακρυες ακόμα στην πρόσοψη της μπαγκαζιέρας (λέω στην πρόσοψη για να το χτυπά ο αέρας αλλά θα πρέπει να σκύβεις και λίγο).
Έναν κουρμπαδόρο χρειάζεσαι και τέλος. Θα φυσάει το μηχανάκι.
catmaster
04/08/2015, 09:48
Αν θες διάβασε αυτό που σου γράφω πολύ σοβαρά
πήγαινε δώσε το μηχανάκι σου σε ένα μαντρά και πάρε ένα Toyota Starlet , αυτό με τις τέσσερις ρόδες
δεν κάνεις για μηχανάκια παιδί μου και στο λέω ειλικρινά με καλή και φιλική πρόθεση , ούτε σε δουλεύω ούτε τίποτα
pipe_smoker
04/08/2015, 10:28
Αν θες διάβασε αυτό που σου γράφω πολύ σοβαρά
πήγαινε δώσε το μηχανάκι σου σε ένα μαντρά και πάρε ένα Toyota Starlet , αυτό με τις τέσσερις ρόδες
δεν κάνεις για μηχανάκια παιδί μου και στο λέω ειλικρινά με καλή και φιλική πρόθεση , ούτε σε δουλεύω ούτε τίποτα
Μή δείτε άνθρωπο με μεράκι να το πονάει λίγο το μηχανάκι του.
Αμέσως να πέσετε να τονε φάτε:bawl:
catmaster
04/08/2015, 10:48
Μή δείτε άνθρωπο με μεράκι να το πονάει λίγο το μηχανάκι του.
Αμέσως να πέσετε να τονε φάτε:bawl:
άλλο να το πονάω το μηχανάκι και άλλο να το δένω για bondage ...
pipe_smoker
04/08/2015, 10:54
άλλο να το πονάω το μηχανάκι και άλλο να το δένω για bondage ...
Ωχου μωρε τώρα....
Λεπτομέρειες!
Και στο φιναλε, γιαπωνέζικο δεν ειναι? Χοντα δεν ειναι?
Ε, πρεπει να τα κάνει όλα αυτά που θέλει ο Ντάλτον και να μην κάνει και κιχ. Άντε μπράβο :lol:
Bob_o_mastoras
04/08/2015, 11:04
... και επειδή τις προηγούμενες φορές βρήκες λύση εδώ, είπες να ξαναδοκιμάσεις. :lol:
Εγω στην θεση σου θα εβγαζα το ψυγείο και θα εψαχνα για αλλο μηχανάκι να το προσαρμοσω.
Το μηχανακι που φοράει τωρα το ψυγείο σου είναι μικρό,
και οπως καταλαβαινεις χανεις σε απόδοση.
Ψαξε βρες ενα αλλο (μηχανακι) να το φορεσεις επάνω και αυτο που εχεις πουλησε το ή ανταλλαξε το.
Νομιζω το μελος Ζεύκας έχει ενα ζευγαρι φλασακια και ψάχνει ενα μηχανακι για να τα βαλει επάνω.
Για ρωτησε τον αν ενδιαφέρεται.
:bawl::rotflmao::bawl::rotflmao:
A ρε Δαλτωνα! Να 'σαι παντα καλα να ποσταρεις τετοια επικα thread και να βασανιζεις το cbr!!! :beer:
motoexelixis
04/08/2015, 11:28
Μια απορια εχω,αν αντι του cbr ειχε κανενα ντουκο 748 τι θα ειχε απομεινει;:D
υπάρχει λόγος που οι λαιμοί δεν ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ.
Επίσης μεγαλύτερο ψυγείο, θα χρειαζόσουν αν είχες κάνει σοβαρές μετατροπές στο μοτέρ, και πάλι δεν είναι σίγουρο. Ξαναβάλε όλα τα μαμά επάνω, πούλα αυτά που πήρες μπας και σου μείνει κάτι στο χέρι....
.......μπας και σου μείνει κάτι στο χέρι....
Βρε εχε χάρη που είναι χοντα αλλιώς όντως θα ειχε κατι στο χέρι .....
pipe_smoker
04/08/2015, 11:52
Μια απορια εχω,αν αντι του cbr ειχε κανενα ντουκο 748 τι θα ειχε απομεινει;:D
Οι αναμνήσεις:lol:
theofilos888
04/08/2015, 11:57
Οι αναμνήσεις:lol:
Βραχυκυκλωμενες θα ηταν και αυτες...... :evil:
Μη τύχει να παει άνθρωπας να πιει μια μπιτσομπαρόμπυρα, αμεσως να τα μαμησετε την μανα, καριόλια....:D
catmaster
04/08/2015, 12:02
Μη τύχει να παει άνθρωπας να πιει μια μπιτσομπαρόμπυρα, αμεσως να τα μαμησετε την μανα, καριόλια....:D
παραδέξου ότι σου λείπουν οι Αυγουστιάτικες μέρες που έμπαινε ο Κρούκης τα ξημερώματα και γέμιζε τα τεχνικά με τσόντες, και άσε σε τα μας τα ψόφια :smokin:
Βρε εχε χάρη που είναι χοντα αλλιώς όντως θα ειχε κατι στο χέρι .....
339216
παραδέξου ότι σου λείπουν οι Αυγουστιάτικες μέρες που έμπαινε ο Κρούκης τα ξημερώματα και γέμιζε τα τεχνικά με τσόντες, και άσε σε τα μας τα ψόφια :smokin:
Μη με κανεις να βουρκώσω, άσπλαχνη παλιολινατσα...
Μην σπαμαρετε παρακαλω!
Kαλα!Θα μπορουσε να βαλει το ψυγειο μεσα από τις εξατμησεις!:D
Kαλα!Θα μπορουσε να βαλει το ψυγειο μεσα από τις εξατμησεις!:D
Μονο στα vstrom :):)
βαλε το μοτερ αναποδα .. YZF κι ετσ :cool:339218
theofilos888
04/08/2015, 13:40
ποσο το πουλαει μαθαμε;;;;;; :evil:
ποσο το πουλαει μαθαμε;;;;;; :evil:
Φιλαράκι στην σειρα σου.......
theofilos888
04/08/2015, 13:46
Φιλαράκι στην σειρα σου.......
Πισω και σας εφαγα...... Προηγουμαι γιατι εχω μεγαλη κοιλια και ηδη πανω απο 1 χοντα ακομη......!!!!!! :bawl: ;) :p
Πισω και σας εφαγα...... Προηγουμαι γιατι εχω μεγαλη κοιλια και ηδη πανω απο 1 χοντα ακομη......!!!!!! :bawl: ;) :p
Α! Τον καημένοοοοο ......
:bawl:
εγώ ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. όποιος ενδιαφέρεται τις πουλάω
theofilos888
04/08/2015, 13:52
Α! Τον καημένοοοοο ......
Οιχ ρε συ..... ειναι τα γρηγορα τα δικα μου...... τα χοντα εεεεε;;;;; :bawl:
υπάρχει λόγος που οι λαιμοί δεν ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ.
Επίσης μεγαλύτερο ψυγείο, θα χρειαζόσουν αν είχες κάνει σοβαρές μετατροπές στο μοτέρ, και πάλι δεν είναι σίγουρο. Ξαναβάλε όλα τα μαμά επάνω, πούλα αυτά που πήρες μπας και σου μείνει κάτι στο χέρι....
Δεν θέλω να ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ. ..Τώρα έχουν απόσταση περίπου είκοσι πόντους. Αυτήν η απόσταση θέλω να μειωθεί στο μισό οπότε δεν θα ακουμπάει ούτε το ψυγείο στους λαιμούς ούτε οι λαιμοι στο μοτέρ
theofilos888
04/08/2015, 13:53
εγώ ξέρω όλες τις λεπτομέρειες. όποιος ενδιαφέρεται τις πουλάω
Στις ανταλλασω με ενα σετ πηνια για το πραπριλια...... ;)
theofilos888
04/08/2015, 13:53
Δεν θέλω να ακουμπάνε πάνω στο μοτέρ. ..Τώρα έχουν απόσταση περίπου είκοσι πόντους. Αυτήν η απόσταση θέλω να μειωθεί στο μισό οπότε δεν θα ακουμπάει ούτε το ψυγείο στους λαιμούς ούτε οι λαιμοι στο μοτέρ
Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;
Το οτι θα ζεσταινεται το λαδι στο φιλτρο και θα σου σκασει στη μαπα, δε σου περασε απο το μυαλο;
Για όλα υπάρχει λύση. ..
αρκεί να βρεθεί ένας εξατμισας
Αν κρινω απο την φωτογραφία στο αβαταρ,μάλλον καλο θα του κανει........
nikos_abel
04/08/2015, 13:57
Ρε παιδιά, μια και δεν μπαίνω τόσο συχνά πια, είναι αληθινός; Είστε σίγουροι;
Για όλα υπάρχει λύση. ..
αρκεί να βρεθεί ένας εξατμισας
Στειλε pm στον Καντάφι a.k.a αρκουδιαρη και ζητησε του την γνώμη του........
Στις ανταλλασω με ενα σετ πηνια για το πραπριλια...... ;)
έχω αλλάξει ήδη. και πηνία και ανορθωτή.
δέχομαι quickshifter
theofilos888
04/08/2015, 14:04
έχω αλλάξει ήδη. και πηνία και ανορθωτή.
δέχομαι quickshifter
Δε μπορω, γιατι μετα θα με περνας.....χιχιχι Να αντιπροσφερω ενα σετ ασφαλειες; (δε μπορει, ιταλικο ειναι, κατι θα καψει....χιχιχι)
5 χρόνια τώρα δεν εχει καψει ασφάλεια ποτέ.
μόνο ένα μικρό λαμπάκι θέσης το οποίο μια ζωή ξεχνάω να το αλλάξω
ρε για τα μπουρδέλα τα απρίλια θα μιλήσουμε εδώ; :lol:
theofilos888
04/08/2015, 14:10
Ε ναι.... τα χοντα απεδειξε ο νταλτον, πως ειναι αθανατα.....
spyrakos35
04/08/2015, 14:13
Ναι αλλα τωρα το βαλαμε στο ματι.....
παίδες ξεφεύγετε. άμα έχετε να προτείνετε κάποια λύση στο παλικάρι έχει καλώς
παίδες ξεφεύγετε. άμα έχετε να προτείνετε κάποια λύση στο παλικάρι έχει καλώς
+400
Bob_o_mastoras
04/08/2015, 14:37
Oι κουρμπες των λαιμων κατασκευαζονται βαση μελετης απο το εργοστασιο. Δεν ειναι τυγχαιες. Οποτε ασ'τες ησυχες.
Βγαλε και το 1000αρι ψυγειο και πουλα το αναφερωντας οτι εισαι ο Νταλτον απο το moto.gr και το φοραγες στο cbr (ωστε να πιασεις καλη τιμη λογω ιστορικοτητας) και βαλε το παλιο σου ψυγειο.
pipe_smoker
04/08/2015, 14:38
Oι κουρμπες των λαιμων κατασκευαζονται βαση μελετης απο το εργοστασιο. Δεν ειναι τυγχαιες. Οποτε ασ'τες ησυχες.
Βγαλε και το 1000αρι ψυγειο και πουλα το αναφερωντας οτι εισαι ο Νταλτον απο το moto.gr και το φοραγες στο cbr (ωστε να πιασεις καλη τιμη λογω ιστορικοτητας) και βαλε το παλιο σου ψυγειο.
Τί λες μωρέ μλκ κι εσύ τώρα?
Γυρεύοντας για κάρτα πας μου φαίνεται.
Γιά σύνελθε λιγάκι!
wthanasis
04/08/2015, 14:44
Λοιπον πριν καιρο εφαγα μια φλασια .....
Αυτό είναι ! Να μην τρως τέτοια πράγματα φίλε μου.
Προφανώς σε πειράζουν και μετά ξεσπάς τον πόνο σου στο έρμο το μηχανάκι...
taisteal
04/08/2015, 14:46
Γαμα το..
Παω για κανενα μπανιο...
:lol:
amyroukai
04/08/2015, 14:54
Θέλω να πω, με δισταγμό, τον φίλο σου τον γκουγκλ γιατί τονΕ σνομπάρεις;
Και άντε πες βαριέσαι. Έχει στο μοτο περιοδικό μια καταχώριση που ίσως σου κάνει. μοτονιο λέγεται το μαγαζί. κάποτε θυμάμαι ένας εκ των Πειραιωτών έφτιαχνε λαιμούς... Αλλά χωρίς το μηχανάκι παρέα δουλειά δεν θα σου κάνει κανείς.
Και σε άλλα σοβαρά θέματα, το αν οι αλλαγές στις κουρμπες των λαιμών θα χαλάσουν την απόδοση γενικώς γιατί η ροή των καυσαερίων θα γίνει ότι να'ναι...
Βαλε αλλο ψυγειο και μην ασχολεισαι με λαιμους κτλ. Θα πληρωσεις ενα σκασμο λεφτα και θα δημιουργησεις αλλα προβληματα.
Κι' όμως '' ζούν ανάμεσά μας''....................
dimmie_72
04/08/2015, 16:19
θα βάλει ψυγείο από scania και θα είναι ακόμη πιο μούρη.
εναλλακτικά μπορεί να το βάλει και για ιστίο και να το κάνει varadero. :p
dimmie_72
04/08/2015, 16:21
όχι ρε, virtual είναι.
τον ενεργοποιεί ο sniper όταν πέφτει η κίνηση... :D