View Full Version : Αυτό δε με τα κινητά στο χέρι των οδηγών....
nikos_abel
07/08/2015, 20:47
Σε είδα στην Εκάλη να μου πετάγεσαι ξαφνικά από στενό ενώ πήγαινα με καμιά εκατοστάρα στην λεωφόρο Θησέως .Εκείνα τα δευτερόλεπτα η μόνη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω ..γαμήθηκα στα φρένα ο πίσω τροχός μπλόκαρε και εκεί που περίμενα να πέσω από πίσω σου σταμάτησα ίσα ίσα πριν ακουμπήσει ο τρόχος στον προφυλακτήρα .Σταμάτησες δεξιά για να μου πεις συγνώμη και είδα πως είχες στο χέρι το κινητό ..περιττό να πω τι επακουλούθησε ..προσοχή παίδες
...τι να πω πια, έχει καταντησει η απόλυτη αηδία. Προχθές το σκεφτόμουν έντονα, άμα δλαδή έβγαιναν σεργιάνι οι φίλοι μας οι μπλε μόνο για αυτές τις κήσεις, ίσα που
θα ξεχρέωνε και η χώρα σε καμμιά βδομάδα....
...αλλά και το τραγικό, αυτοκίνητο 20 χιλ. ευρώ. Κινητό 600 ευρώ. Ένα μπλου τουθ ρε ζωντόβολο, δε λέω να μη μιλάς καθόλου, ένα μπλου τουθ των 20 ευρώ δε
μπορείς να πάρεις; Ένα χαντς φρι με καλώδιο, έστω, κι ας είναι και αυτό παράνομο, ίσα να έχεις το χέρι ελέυθερο να αλλάξεις καμμιά ταχύτητα και να μην πάθει
ο σβέρκος σου εξάρθρωση.....
George_Sp
07/08/2015, 20:53
παλιότερα είχα πολύ επιθετική αντίδραση σε όσους μίλαγαν στο κινητό και το αυτοκίνητο πήγαινε βάρκα γυαλό...λόγω ατιμωρησίας πλέον είναι τόσο πολλοί (ακόμα και δικοί μας με 2τροχα) που είναι πραγματικά ανέφικτο να τους συνετίσεις με το καλό ή με το άγριο όλους.
παλιότερα πλακώθηκα στις μάπες. κατέβασα καθρέφτες, κλότσησα λαμαρίνες.....μόνο τη ζαχαρένια μου χάλασε ενώ αυτοί πολλαπλασιάζονται εκθετικά.
αντιός αμίγκος είναι η κατάσταση. το οτι φέτος την έχω γλιτώσει από το στατιστικό μέσο όρο είναι γιατί έχω τόσο λίγη δουλειά που κάνω το 1/4 των χιλιομέτρων και των ωρών που κινούμαι στη κίνηση από τις προηγούμενες χρονιές.
καλή τύχη σε όλους.
Και το bluetooth δε βοηθάει ιδιαίτερα. Το θέμα δεν είναι τόσο ότι έχουν απασχολημένο το χέρι τους ή τα μάτια τους, αλλά ότι έχουν το μυαλό τους αλλού. Όσοι, δε, το κάνουν πάνω στο μηχανάκι (σκούτερ κατά κανόνα) είναι ακόμα χειρότεροι. Γενικά ψόφος, αργός και επώδυνος.
ειναι μαστιγα κυριοι δυστυχως
δεν παιρνουν bluetooth γιατι δε μιλανε.........γραφουν μηνυματα:(
ειναι εξοργιστικο να εισαι με το μηχανακι και οι οδηγοι γυρω σου με 1,5 τονο σιδερα να ριχνουν κλεφτες ματιες στο δρομο ενω κοιτανε το κινητο
στις γυναικες δε το ποσοστο πρεπει να ειναι πανω απο 80%:cry:
Οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς το ίδιο οδηγούν και με όλες τις αισθήσεις τους εκεί.
Πονεμένο θέμα. Δεν γράφω και πολλά γιατί μόνο βρισίδια θα γράψω.
Κορυφαία περίπτωση που πέτυχα: ντελιβεράς στο ένα χέρι δεξια μαζί με το γκάζι κραταει φρεντοεσπρεσάρα, στο αριστερο κινητό, μιλάει στο γκομενάκι και το μηχανάκι πάει όπως να ναι αντίθετα σε μονοδρομο, εννοείται ξεκράνωτος καλοκαίρι είναι.
Βλακεία μου που δεν πήγα δίπλα του να του πω: φιλαράκι, μου στρίβεις ένα τσιγαράκι
spyrakos35
07/08/2015, 21:44
Βλακεία μου που δεν πήγα δίπλα του να του πω: φιλαράκι, μου στρίβεις ένα τσιγαράκι
Απαντηση.....
Καλα εισαι μ@λακας; Οδηγαω δε βλεπεις;
:cry:
Τραγικά. Όλα. Από τη νοοτροπία και την υπεροψία όλων μέχρι και την απουσία ελέγχου και επιβολής ποινών.
Δυστυχώς έχει γίνει τώρα "μόδα" και στα δίτροχα.
Σε μικροδιαδρομές πλέον κουράζομαι αφάνταστα να προσέχω όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους αυτούς. Τα μάτια (και τ' αφτιά και όλες οι αισθήσεις) όχι 14 αλλά 1014 !!!
Α, και φυσικά ενώ μιλάμε και στο κινητό περνάμε και το κόκκινο, δεν τρέχει κάστανο...
Κλείνω όπως άρχισα. Τραγικά. Όλα.
MG-KTiNoS
08/08/2015, 08:54
ρε σεις
ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ
Ποιό κινητό και μπλε δόντι μου λέτε???
ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ !!!!
Ξεκράνωτοι, ξεβράκωτες, μούτρα γαιδάρου
ποζάρουν με το όχημα να ρολάρει και φόντο θάλασσα!
Τι τέλεια που περνάμε !!!!
Κι ο χάρος από πάνω νιεχ νιεχ με το δρεπάνι!
339333
κινητο, φραπε και τσιγαρ στο χερι? last year αυτα! πριν 15 μερες καναμε το γυρο του βολου με κατι φιλους (εχει πολλες στροφες για οσους ξερουν). οι ακρανωτοι με τα σκουτερ, γυμνα κτλ που κατεβαινανε ταπα, δε μας εκαναν καμια εντυπωση. κορυφαιοι ηταν 4 τυποι πανω σε 2 vstrom, varadero κατι τετοιο ακρωνοτοι-σορτσακι-κοντομανικο εκ των οποιων ο ενας οδηγος κραταγε selfie stick και εβγαζε φωτο, ο οδηγος ετσι, οχι ο συνεπιβατης. πηγαινανε με αρκετα χλμ σε δρομο με πολλες στροφες. δεν υπαρχει καμια ελπιδα μην το ψαχνετε.
https://www.youtube.com/watch?v=WvQTSeY3Wv4
https://www.youtube.com/watch?v=WvQTSeY3Wv4
Απίστευτο πως το κατάφεραν...
AUFGEBRACHT
11/08/2015, 21:57
Πέραν του φαινομένου της οδήγησης ταυτόχρονα με τη χρήση κινητού, γενικά είναι η απόλυτη αηδία αυτή με το κινητό, ιδιαίτερα με την έλευση των smartphones... σε καφετέριες, εστιατόρια, μαγαζιά, εκδηλώσεις, παραλίες, μετρό, τράπεζες, δεν ξέρω κι εγώ που, όλοι καρφωμένοι σε μια χαζοοθόνη μερικών ιντσών και πέρα δώθε με το δάχτυλο την αφής... Πας στην παραλία και βλέπεις 4-5 παρέα ο καθένας με το κινητό να "σερφάρει" και να μη μιλάνε μεταξύ τους, κατάντια...
Μανολης67
12/08/2015, 18:45
Λέμε για τους κουτάκηδες, αλλά δεν κοιτάμε και τα δικά μας, στην Μυτιλήνη που μένω σκουτεράκηδες με 2 και 3 παιδιά (!!!) στην μπανιέρα στελνουν μυνηματα και μιλάν στο κινητό, για κράνος βέβαια ούτε λόγως, προχθές παπάκιας με μαγιό και σορτς οικογενειακώς με τα 2 παιδιά του έστελνε επί 10δεκαλεπτο μυνήματα
Με τα κινητα, εχει ξεφυγει η κατασταση εδω και πολυ καιρο...
Βλεπεις τα αυτοκινητα να αλλαζουν λωριδα στα καλα καθουμενα και πλεον δεν αναρωτιεσαι τι παει στραβα, γιατι ξερεις οτι θα δεις τον μ@λ@κα οδηγο με το κινητο...
Στα μηχανακια ειναι χειροτερη η κατασταση...:rolleyes:
https://www.youtube.com/watch?v=yRIMlBoMJXE
Σχεδόν 20 χρόνια οδηγός αυτοκινήτου, προσεκτικός όσο γίνεται, άνθρωπο δεν έχω πάρει κάτω από τις ρόδες μέχρι τώρα...
ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ έχει χτυπήσει φέτος Αυγουστιάτικα τον κόσμο;
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ βγάζει ο νεοέλληνας στο τιμόνι, κάθε είδους τροχοφόρου;
Ειλικρινά, θα βάλω κάμερα στο αυτοκίνητο, όπως κάνουν υποχρεωτικά στην Ρωσία.
Σήμερα Πειραιάς-Γλυφάδα, ΚΑΝΕΝΑ παπάκι ή μηχανή δεν σταματούσε σε κόκκινο φανάρι... Χωρίς κράνος φυσικά, γιατί θα χαλάσει το λούκ...
Ο κομπλεξικός με το VW κάνει προσπεράσματα αλα Fast Furious και το λουρί της μάνας του.... και κοντεύει να συγκρουστεί με έναν μαύρο που οδηγεί αμφιβόλου αξιοπιστίας αυτοκίνητο... με εξίσου αμφίβολες ικανότητες οδήγησης... όλα αυτά σε απόσταση 30 μέτρων μπροστά μου.
Το τομάρι που λέγεται νεοέλληνας, αν δεν το τσακίσεις στην τσέπη του, δεν φτιάχνει (το φιλότιμο μας τελείωσε καμια δυο γενιές πίσω και βάλε)
Ευελπιστώ ο νόμος του Δαρβίνου να υπερισχύσει και με την φυσική επιλογή, να αποδεκατιστούν αυτά τα δίποδα και να μας αδειάσουν την γωνιά... το DNA και η συμπεριφορά τους, δεν μας χρειάζονται.
Garfield
19/08/2015, 00:20
Σχεδόν 20 χρόνια οδηγός αυτοκινήτου, προσεκτικός όσο γίνεται, άνθρωπο δεν έχω πάρει κάτω από τις ρόδες μέχρι τώρα...
ΤΙ Μ@Λ@ΚΙ@ έχει χτυπήσει φέτος Αυγουστιάτικα τον κόσμο;
ΠΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ βγάζει ο νεοέλληνας στο τιμόνι, κάθε είδους τροχοφόρου;
Ειλικρινά, θα βάλω κάμερα στο αυτοκίνητο, όπως κάνουν υποχρεωτικά στην Ρωσία.
Σήμερα Πειραιάς-Γλυφάδα, ΚΑΝΕΝΑ παπάκι ή μηχανή δεν σταματούσε σε κόκκινο φανάρι... Χωρίς κράνος φυσικά, γιατί θα χαλάσει το λούκ...
Ο κομπλεξικός με το VW κάνει προσπεράσματα αλα Fast Furious και το λουρί της μάνας του.... και κοντεύει να συγκρουστεί με έναν μαύρο που οδηγεί αμφιβόλου αξιοπιστίας αυτοκίνητο... με εξίσου αμφίβολες ικανότητες οδήγησης... όλα αυτά σε απόσταση 30 μέτρων μπροστά μου.
Το τομάρι που λέγεται νεοέλληνας, αν δεν το τσακίσεις στην τσέπη του, δεν φτιάχνει (το φιλότιμο μας τελείωσε καμια δυο γενιές πίσω και βάλε)
Ευελπιστώ ο νόμος του Δαρβίνου να υπερισχύσει και με την φυσική επιλογή, να αποδεκατιστούν αυτά τα δίποδα και να μας αδειάσουν την γωνιά... το DNA και η συμπεριφορά τους, δεν μας χρειάζονται.
Θα συμφωνήσω με χίλια μαζί σου! Δυστυχώς όμως τις περισσότερες φορές αποδεκατίζονται πέρνωντας και άλλους αθώους μαζί τους.
MG-KTiNoS
19/08/2015, 09:02
Χτες Αττική οδό Τζιπάρα με γυναίκα οδηγό έρχονταν κατά πάνω μου με σκοπό να μπει πρώτη στο γκισέ να πληρώσει.
Κατά πάνω μου με τη μπάντα στεγνά.
Κορνάρω τίποτα
Φρενάρω γιατί θα μ έβαζε από κάτω περνάει χωρίς να ρίξει μια ματιά....
Είμαι παλιΩΝ αρχών και δε βαρώ γυναίκες αλλά είχα και τη γκυρά πάνω και με κάτι τέτοια στραβωνω πολύ.
Αν πάθει κάτι η γυναίκα ή το παιδί μα το ΘΕό δεν θα πάω δικαστικά θα τον σπάσω στα 2 ακόμα κι αν είναι
Ο Μάικ Τάιζον.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ
ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ!
:rolleyes: