Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 19

Θέμα: Αυτό δε με τα κινητά στο χέρι των οδηγών....

Αυτό δε με τα κινητά στο χέρι των οδηγών....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ChrisNt Προβολή μηνύματος
    Σε είδα στην Εκάλη να μου πετάγεσαι ξαφνικά από στενό ενώ πήγαινα με καμιά εκατοστάρα στην λεωφόρο Θησέως .Εκείνα τα δευτερόλεπτα η μόνη σκέψη που πέρασε από το μυαλό μου ήταν ότι δεν υπάρχει περίπτωση να την γλιτώσω ..γαμήθηκα στα φρένα ο πίσω τροχός μπλόκαρε και εκεί που περίμενα να πέσω από πίσω σου σταμάτησα ίσα ίσα πριν ακουμπήσει ο τρόχος στον προφυλακτήρα .Σταμάτησες δεξιά για να μου πεις συγνώμη και είδα πως είχες στο χέρι το κινητό ..περιττό να πω τι επακουλούθησε ..προσοχή παίδες

...τι να πω πια, έχει καταντησει η απόλυτη αηδία. Προχθές το σκεφτόμουν έντονα, άμα δλαδή έβγαιναν σεργιάνι οι φίλοι μας οι μπλε μόνο για αυτές τις κήσεις, ίσα που
    θα ξεχρέωνε και η χώρα σε καμμιά βδομάδα....

...αλλά και το τραγικό, αυτοκίνητο 20 χιλ. ευρώ. Κινητό 600 ευρώ. Ένα μπλου τουθ ρε ζωντόβολο, δε λέω να μη μιλάς καθόλου, ένα μπλου τουθ των 20 ευρώ δε
    μπορείς να πάρεις; Ένα χαντς φρι με καλώδιο, έστω, κι ας είναι και αυτό παράνομο, ίσα να έχεις το χέρι ελέυθερο να αλλάξεις καμμιά ταχύτητα και να μην πάθει
    ο σβέρκος σου εξάρθρωση.....

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    παλιότερα είχα πολύ επιθετική αντίδραση σε όσους μίλαγαν στο κινητό και το αυτοκίνητο πήγαινε βάρκα γυαλό...λόγω ατιμωρησίας πλέον είναι τόσο πολλοί (ακόμα και δικοί μας με 2τροχα) που είναι πραγματικά ανέφικτο να τους συνετίσεις με το καλό ή με το άγριο όλους.

παλιότερα πλακώθηκα στις μάπες. κατέβασα καθρέφτες, κλότσησα λαμαρίνες.....μόνο τη ζαχαρένια μου χάλασε ενώ αυτοί πολλαπλασιάζονται εκθετικά.

αντιός αμίγκος είναι η κατάσταση. το οτι φέτος την έχω γλιτώσει από το στατιστικό μέσο όρο είναι γιατί έχω τόσο λίγη δουλειά που κάνω το 1/4 των χιλιομέτρων και των ωρών που κινούμαι στη κίνηση από τις προηγούμενες χρονιές.
    καλή τύχη σε όλους.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Και το bluetooth δε βοηθάει ιδιαίτερα. Το θέμα δεν είναι τόσο ότι έχουν απασχολημένο το χέρι τους ή τα μάτια τους, αλλά ότι έχουν το μυαλό τους αλλού. Όσοι, δε, το κάνουν πάνω στο μηχανάκι (σκούτερ κατά κανόνα) είναι ακόμα χειρότεροι. Γενικά ψόφος, αργός και επώδυνος.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ειναι μαστιγα κυριοι δυστυχως
    δεν παιρνουν bluetooth γιατι δε μιλανε.........γραφουν μηνυματα
    ειναι εξοργιστικο να εισαι με το μηχανακι και οι οδηγοι γυρω σου με 1,5 τονο σιδερα να ριχνουν κλεφτες ματιες στο δρομο ενω κοιτανε το κινητο
    στις γυναικες δε το ποσοστο πρεπει να ειναι πανω απο 80%

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Οι γυναίκες έτσι κι αλλιώς το ίδιο οδηγούν και με όλες τις αισθήσεις τους εκεί.
    Life begins at 45°.

Πονεμένο θέμα. Δεν γράφω και πολλά γιατί μόνο βρισίδια θα γράψω.

Κορυφαία περίπτωση που πέτυχα: ντελιβεράς στο ένα χέρι δεξια μαζί με το γκάζι κραταει φρεντοεσπρεσάρα, στο αριστερο κινητό, μιλάει στο γκομενάκι και το μηχανάκι πάει όπως να ναι αντίθετα σε μονοδρομο, εννοείται ξεκράνωτος καλοκαίρι είναι.

Βλακεία μου που δεν πήγα δίπλα του να του πω: φιλαράκι, μου στρίβεις ένα τσιγαράκι

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CIRUS Προβολή μηνύματος

Βλακεία μου που δεν πήγα δίπλα του να του πω: φιλαράκι, μου στρίβεις ένα τσιγαράκι
    Απαντηση.....

Καλα εισαι μ@λακας; Οδηγαω δε βλεπεις;

πουτσ@@@@@@@@@

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Τραγικά. Όλα. Από τη νοοτροπία και την υπεροψία όλων μέχρι και την απουσία ελέγχου και επιβολής ποινών.

Δυστυχώς έχει γίνει τώρα "μόδα" και στα δίτροχα.

Σε μικροδιαδρομές πλέον κουράζομαι αφάνταστα να προσέχω όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους αυτούς. Τα μάτια (και τ' αφτιά και όλες οι αισθήσεις) όχι 14 αλλά 1014 !!!

Α, και φυσικά ενώ μιλάμε και στο κινητό περνάμε και το κόκκινο, δεν τρέχει κάστανο...

Κλείνω όπως άρχισα. Τραγικά. Όλα.
    Φύγαμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MG-KTiNoS
    ρε σεις

ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΠΙΣΩ

Ποιό κινητό και μπλε δόντι μου λέτε???

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΙΣ ΣΕΛΦΙ ΜΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ ΚΑΙ ΑΝΕΥ !!!!
    Ξεκράνωτοι, ξεβράκωτες, μούτρα γαιδάρου
    ποζάρουν με το όχημα να ρολάρει και φόντο θάλασσα!
    Τι τέλεια που περνάμε !!!!

Κι ο χάρος από πάνω νιεχ νιεχ με το δρεπάνι!
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	images-60.jpg 
Προβολές:	393 
Μέγεθος:	5,8 KB 
ID:	339333
    ανανήψαντας

ευθειακιας Το avatar του/της noodles
    κινητο, φραπε και τσιγαρ στο χερι? last year αυτα! πριν 15 μερες καναμε το γυρο του βολου με κατι φιλους (εχει πολλες στροφες για οσους ξερουν). οι ακρανωτοι με τα σκουτερ, γυμνα κτλ που κατεβαινανε ταπα, δε μας εκαναν καμια εντυπωση. κορυφαιοι ηταν 4 τυποι πανω σε 2 vstrom, varadero κατι τετοιο ακρωνοτοι-σορτσακι-κοντομανικο εκ των οποιων ο ενας οδηγος κραταγε selfie stick και εβγαζε φωτο, ο οδηγος ετσι, οχι ο συνεπιβατης. πηγαινανε με αρκετα χλμ σε δρομο με πολλες στροφες. δεν υπαρχει καμια ελπιδα μην το ψαχνετε.
    it was nothing, just the normal thing to do at the time

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από balkan Προβολή μηνύματος
    Απίστευτο πως το κατάφεραν...
    Φύγαμε...

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πέραν του φαινομένου της οδήγησης ταυτόχρονα με τη χρήση κινητού, γενικά είναι η απόλυτη αηδία αυτή με το κινητό, ιδιαίτερα με την έλευση των smartphones... σε καφετέριες, εστιατόρια, μαγαζιά, εκδηλώσεις, παραλίες, μετρό, τράπεζες, δεν ξέρω κι εγώ που, όλοι καρφωμένοι σε μια χαζοοθόνη μερικών ιντσών και πέρα δώθε με το δάχτυλο την αφής... Πας στην παραλία και βλέπεις 4-5 παρέα ο καθένας με το κινητό να "σερφάρει" και να μη μιλάνε μεταξύ τους, κατάντια...

Παλαιό μέλος
    Λέμε για τους κουτάκηδες, αλλά δεν κοιτάμε και τα δικά μας, στην Μυτιλήνη που μένω σκουτεράκηδες με 2 και 3 παιδιά (!!!) στην μπανιέρα στελνουν μυνηματα και μιλάν στο κινητό, για κράνος βέβαια ούτε λόγως, προχθές παπάκιας με μαγιό και σορτς οικογενειακώς με τα 2 παιδιά του έστελνε επί 10δεκαλεπτο μυνήματα
    Τελευταία τροποποίηση από Μανολης67; 12/08/2015 στις 18:58.

χιλιομετροφάγος! Το avatar του/της pektis
    Με τα κινητα, εχει ξεφυγει η κατασταση εδω και πολυ καιρο...
    Βλεπεις τα αυτοκινητα να αλλαζουν λωριδα στα καλα καθουμενα και πλεον δεν αναρωτιεσαι τι παει στραβα, γιατι ξερεις οτι θα δεις τον μ@λ@κα οδηγο με το κινητο...
    Στα μηχανακια ειναι χειροτερη η κατασταση...
    προσέχουμε για να έχουμε!...

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τα δίτροχα στο στόχαστρο των κακοποιών
    από Αλεξανδρος...! στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2014, 22:44
  2. "..με το κλειδί στο χέρι.."
    από menos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 14/09/2012, 16:46
  3. Πού'σαι Trooper !! (εσύ με τα όμικρον στο "ου")
    από makis206 στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια
    Απαντήσεις: 88
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2009, 22:52
  4. Τι θα γίνει με τα κινητά επιτέλους?
    από agelosmarinis στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 161
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2008, 15:18
  5. Προβλημα με τα καλωδια στο FZ6n
    από +FoniaS+ στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2006, 17:04

Κανόνες δημοσιεύσεων