View Full Version : Moto Gp Round 12 Octo British Grand Prix
Σα να είδα ένα δάκρυ στα μάτια του γιατρού όταν άνοιξε τη ζελατίνα...
Πρέπει να συγκινήθηκε :)
Καλά, μπορεί να ήταν και σταγόνες της βροχής :p
blackbusa
30/08/2015, 15:19
HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHA....O LORE PALI EDEIKSE TIN ZELATINA.....HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA....TI LOSER THEE MOU....
MG-KTiNoS
30/08/2015, 15:19
πάντως γαμώ τις προβλέψεις κάνατε εδώ μέσα ε????
:rotflmao:
Τσατισμένος με το κράνος πάλι ο Λόρε... έδειχνε τη ζελατίνα που λόγω καιρού είχε θολώσει....
Ναι μωρή κωλόγρια, μάθε στα παιδάκια πως ασπρισαν οι τρίχες από τα μπαρμπαλα σου...θέλουν πολλά καρβέλια ακόμα!!
MG-KTiNoS
30/08/2015, 15:22
Τσατισμένος με το κράνος πάλι ο Λόρε... έδειχνε τη ζελατίνα που λόγω καιρού είχε θολώσει....
πατάτα πατάτα,,,,
:lol:
blackbusa
30/08/2015, 15:23
pwwwwwww...espargaro epese ston Lorenzo kai meta epese monos tou....eftixws pou den ton peire mazi tou....
FotisFz1
30/08/2015, 15:24
ποιος ειχε γραψει για τον γιατρο οτι εχει τον απεθαντο?
ναι ΔΙΑΟΛΕ ποσο δικιο ειχες???
μας αρρωστησε ο Δοκτωρ
τους 3 τελευταιους γυρους γυριζα γυρω γυρω απο τα επιπλα στο σπιτι απ την αγωνια
MG-KTiNoS
30/08/2015, 15:25
ποιος ειχε γραψει για τον γιατρο οτι εχει τον απεθαντο?
Ιο...
:D
BTW, πολύ μ' αρέσει ο Colin Edwards σαν σχολιαστής !
FotisFz1
30/08/2015, 15:30
BTW, πολύ μ' αρέσει ο Colin Edwards σαν σχολιαστής !
σαν τον ΔΔ δεν εχει.....
blackbusa
30/08/2015, 15:30
Petrucci:den pisteva pou se kathe strofi evelepa ton Rossi olo kai pio konta alla stous 3 teleftaious gyrous evrexe poly,eixa kanei kai mia diafora apo ton Dovi, kai otan termatisa defteros gelaga san trellos
Rossi:molis eida ton MM na peftei pistepsa oti eixa megali diafora kai ekopsa ligo,afou kai tou Petrucci tha itan to prwto podium kai den tha riskare...telika sta motogp den prepei na xalarwneis pote...stous teleftaious 2 gyrous eixe toso nero pou ogigousa prosektikta...
LogOutGoRide
30/08/2015, 15:33
Το σουβλάκι ήταν έτοιμο, απλά του έφυγε από τα χέρια πριν το βάλει στα κάρβουνα.
Συγχαρητήρια στους πρώτους, πάμε για San Marino σε δυο εβδομάδες.
σαν τον ΔΔ δεν εχει.....
Ειλικρινά το λέω χωρίς να τον κοροϊδεύω. Κάνει ωραία σχόλια, είναι προσιτός και ξέρει και πολύ καλά το άθλημα καθώς και τους οδηγούς. Και παρόλο που καταλαβαίνεις ότι είναι αμερικάνος έχει πολύ καλή προφορά.
Πόσο καιρό έχουν να ανέβουν τρεις Ιταλοί στο βάθρο;
blackbusa
30/08/2015, 15:36
Το σουβλάκι ήταν έτοιμο, απλά του έφυγε από τα χέρια πριν το βάλει στα κάρβουνα.
Συγχαρητήρια στους πρώτους, πάμε για San Marino σε δυο εβδομάδες.
kai epese me ton kolo panw....aporw pou to eidate to souvlaki na erxete...gyrnagane sxedon to idio...kai den fanike na kathysterei ton MM o Vale...apo to apotelesma o MM to pige pali sto orio, kai ligo parapanw, kai dystixws antio zwi....fidakia....:wave2:
to souvlaki to etoiamaze o Petrucci alla den prolave...
FotisFz1
30/08/2015, 15:38
Ειλικρινά το λέω χωρίς να τον κοροϊδεύω. Κάνει ωραία σχόλια, είναι προσιτός και ξέρει και πολύ καλά το άθλημα καθώς και τους οδηγούς. Και παρόλο που καταλαβαίνεις ότι είναι αμερικάνος έχει πολύ καλή προφορά.
πλακα κανω φιλε για τον ΔΔ
ηταν πολυ συμπαθητικος και σαν οδηγος ο Κολιν
LogOutGoRide
30/08/2015, 15:38
Να μην ξεχνάμε και τον Iannone. Αν έπεφταν ακόμη πέντε έξι θα είχε καταπληκτικό αγώνα.
Ίσως τα φτερά στο φεριγκ να μην έφταναν και να έπρεπε να βάλουν περισσότερα.
Όλο και πιέζουν για αλλαγή των κανονισμών και να επιτραπεί στα ντουλάπια να χρησιμοποιούν kers. Έστω ένα afterburner, κάτι τελως πάντων.
Πέντε μήνες και κάτι (Κατάρ φέτος)
LogOutGoRide
30/08/2015, 15:42
kai epese me ton kolo panw....aporw pou to eidate to souvlaki na erxete...gyrnagane sxedon to idio...kai den fanike na kathysterei ton MM o Vale...apo to apotelesma o MM to pige pali sto orio, kai ligo parapanw, kai dystixws antio zwi....fidakia....:wave2:
to souvlaki to etoiamaze o Petrucci alla den prolave...
Έκανε τρεις φορές σερί ταχύτερο γύρο και η πινακίδα συνέχιζε να γραφει MM -0,1. Για αυτό το λέω. Του είχε πάρει τα μέτρα από τους πρώτους γύρους. Και οι δυο σίγουρα είχαν την στρατηγική τους και απλά και ήσυχα έπεσε πολύ...άκυρα. Ούτε που το κατάλαβε.
ripseventh
30/08/2015, 15:43
Μεγαλη πουτανα ο γιατρος..εκει που λες οτι γυρναει σε στεθερο ρυθμο με πισω τον μαρκ...εκεινος κατεβαζει χρονο και σε καθε στροφη κανει και best lap...ωραιο σχεδιο τσιμπησε ο μικρος και τον οδηγησε...που αλλου στην πτωση,γεια σου ρε γεροντα...ΙTALIAN JOB
blackbusa
30/08/2015, 15:46
Έκανε τρεις φορές σερί ταχύτερο γύρο και η πινακίδα συνέχιζε να γραφει MM -0,1. Για αυτό το λέω. Του είχε πάρει τα μέτρα από τους πρώτους γύρους. Και οι δυο σίγουρα είχαν την στρατηγική τους και απλά και ήσυχα έπεσε πολύ...άκυρα. Ούτε που το κατάλαβε.
Kwsti mou ops to eipes....3 gyrous seri sto 0,1....diaforetikes grammes o kathenas...den thymame kammia prospatheia prosperaseis apo MM...logika o enas pigaine tapa elegxomena (leme twra) o allos pigene tapa zw pethenw...kala pou den ton peire mazi tou giati tha eixame alla.....
LogOutGoRide
30/08/2015, 15:51
Ούτε τον Lorenzo ρε Πάνο είχε κάνει προσπάθεια να τον περάσει, αλλά του έραψε το κουστουμάκι στο τέλος. Έτσι νομίζω ήθελε να το πάει, εκτός και αν έβλεπε πως δεν το είχε όπως στον προηγούμενο αγώνα. Η κίνηση που έκανε από τέταρτος να βρεθεί γρήγορα πάλι (και με κάθε μέσο) πίσω από τον doctor, αυτό με αφήνει να καταλάβω. Μην τυχών και έκανε διαφορά και δεν ήταν από πίσω κολλητά. Στο τέλος και αν ακόμη μπορούσε να είναι εκεί, θα δοκίμαζε να περάσει, έχοντας στο μυαλό του πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Σίγουρα ήξερε πως αν ήταν βρόχινος ο αγώνας, ο αντίπαλός του ήταν ο γιατρός.
Άποψη μου.
Edit: Εκτός από την προσπέραση που έκανε, σίγουρα με το έτσι θέλω στην αρχή, που αλλού δεν πήγαινε χαλαρά; μια χαρά χαλαρός ήταν και το σχέδιο του πήγαινε καλά, τουλάχιστον μέχρι το σημείο που έπεσε.
Η αντίδραση του μετά την τούμπα τα λέει όλα.
Innersense
30/08/2015, 15:51
Μπράβο ρε Doc άξιος, τέρας αυτοσυγκέντρωσης! Και μπράβο και στον Danilo φυσικά!
Επιτέλους ο ΟΤΕ tv έβαλε σαν επιλογή δεύτερου καναλιού τον original αγγλικό ήχο! επιτέλους δε χρειάζεται να ακούμε τα ντουμπλαρίσματα του ΔΔ στις δηλώσεις!!!!
blackbusa
30/08/2015, 15:53
Ούτε τον Lorenzo ρε Πάνο είχε κάνει προσπάθεια να τον περάσει, αλλά του έραψε το κουστουμάκι στο τέλος. Έτσι νομίζω ήθελε να το πάει, εκτός και αν έβλεπε πως δεν το είχε όπως στον προηγούμενο αγώνα. Η κίνηση που έκανε από τέταρτος να βρεθεί γρήγορα πάλι (και με κάθε μέσο) πίσω από τον doctor, αυτό με αφήνει να καταλάβω. Μην τυχών και έκανε διαφορά και δεν ήταν από πίσω κολλητά. Στο τέλος και αν ακόμη μπορούσε να είναι εκεί, θα δοκίμαζε να περάσει, έχοντας στο μυαλό του πως δεν έχει να χάσει τίποτα. Σίγουρα ήξερε πως αν ήταν βρόχινος ο αγώνας, ο αντίπαλός του ήταν ο γιατρός.
Άποψη μου.
pios se pion???xathika...
LogOutGoRide
30/08/2015, 15:55
pios se pion???xathika...
Χαχαχαχα ότι κατάλαβες κατάλαβες. Πάει τώρα και αυτά είναι ιστορίες για αγρίους.
Πάω για βόλτα, φιλιά
blackbusa
30/08/2015, 16:00
Χαχαχαχα ότι κατάλαβες κατάλαβες. Πάει τώρα και αυτά είναι ιστορίες για αγρίους.
Πάω για βόλτα, φιλιά
apolytos tipota....kali volta...savroules...
bikerted
30/08/2015, 16:21
340132
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
:beer::beer::beer:
MG-KTiNoS
30/08/2015, 16:35
πολλά πολλα χρόνια και στα μεγάλα δεν θυμάμαι να το έχω δει ποτέ...
125 250 μπορεί
FotisFz1
30/08/2015, 16:37
στο Καταρ φετος λεμε
το εγραψε φιλος πιο πανω
γκρινιάρη Λόρε, μια ζωή αδικημένος απ τη ζωή...
AUFGEBRACHT
30/08/2015, 18:19
Κατεβηκε ο διατσιδης και τσεκαρισε πιστα........χοχοχχοχοχοχ
Πρέπει να γύρισε μούσκεμα...
GIOTIS750
30/08/2015, 19:48
Αφιερωμενο σε ολο το σαιτ !!!!
340134PARTY
https://www.youtube.com/watch?v=s3nEAmt5AZ8
:beer::beer::beer::beer::beer:
KONΣΕΡΒΑ ΑΓΓΛΙΑΣ http://www.dailymotion.com/video/x33og69_going-with-the-wind_sport
http://www.dailymotion.com/video/x33p2ja_gone-with-the-wind-2_sport
foogr01:beer::beer:
Athass:beer::beer:
RaGe_Raptor
30/08/2015, 20:31
λοιπόν πάμε:
όσα με κόπο έχτιζε καιρό,τα πήρε όλα το νερό.....
μόλις είδα συν.τύπου...τι γαμάτο τυπάκι αυτός ο πετρούξ...
DrIoannis
30/08/2015, 20:32
Πολύ ωραίος αγώνας!!! Πέρασε πάλι μπροστά ο γιατρός. Το πρωτάθλημα θα είναι ντέρμπι μέχρι το τέλος.
τι γαμάτο τυπάκι αυτός ο πετρούξ...
τα ίδια πιστεύει και ο Α.Εσπαργκαρό....και ο Αογιάμα...
Μπράβο ρε Doc άξιος, τέρας αυτοσυγκέντρωσης! Και μπράβο και στον Danilo φυσικά!
Επιτέλους ο ΟΤΕ tv έβαλε σαν επιλογή δεύτερου καναλιού τον original αγγλικό ήχο! επιτέλους δε χρειάζεται να ακούμε τα ντουμπλαρίσματα του ΔΔ στις δηλώσεις!!!!
Πως επιλέγεται ο αγγλικός ήχος;
/ Β
MG-KTiNoS
30/08/2015, 21:00
τα ίδια πιστεύει και ο Α.Εσπαργκαρό....και ο Αογιάμα...
κι ο ΚΤιΝοΣ....
:lol:
https://www.facebook.com/makis.zou/videos/10208012937231044/
giannis21
30/08/2015, 21:10
https://www.facebook.com/makis.zou/videos/10208012937231044/
αλητεια...:lol:
ripseventh
30/08/2015, 21:20
Λοιπον θα πατησεις πανω στο R/Control του otetv το κιτρινο κουμπακι που λεει lang,θα επιλεξεις ηχος αγγλικα..και τοτε θα εχεις nik harris και david emmet..στο σπικαζ:beer:
έγραψε πάλι ο γιατρός, ο Lorenzo γκρίνιαξε για το κράνος του ( θάμπωμα ζελατίνας ), γκρινιάρης - γκρινιάρης αλλά την αλήθεια να την λέμε , η ζελατίνα του ήταν χάλια και όταν έφτασε στα πιτς την έδειχνε επιδεικτικά στους ανθρώπους της ομάδας του...δεν θέλω να φαντάζομαι πως είναι να πηγαίνεις με 300 χιλιόμετρα στην βροχή με γραμμές με μία ζελατίνα θαμπωμένη...
giannis21
30/08/2015, 21:36
έγραψε πάλι ο γιατρός, ο Lorenzo γκρίνιαξε για το κράνος του ( θάμπωμα ζελατίνας ), γκρινιάρης - γκρινιάρης αλλά την αλήθεια να την λέμε , η ζελατίνα του ήταν χάλια και όταν έφτασε στα πιτς την έδειχνε επιδεικτικά στους ανθρώπους της ομάδας του...δεν θέλω να φαντάζομαι πως είναι να πηγαίνεις με 300 χιλιόμετρα στην βροχή με γραμμές με μία ζελατίνα θαμπωμένη...
κοιτα που θα χασει πρωταθλημα και θα φταει η hjc..σε ποιον να το πει..:cry:
argiris34
30/08/2015, 21:42
κοιτα που θα χασει πρωταθλημα και θα φταει η hjc..σε ποιον να το πει..:cry:
επειδη δεν ειναι η πρωτη φορα ας αφησει τα φραγκα της hjc και να πληρωσει κανα arai ή κανα shoei ελεος πια με τις μπουρουχες
υγ τα ιδια δεν ειχε παθει κι spies???
υγ2 δεν θυμαμαι σε ποιο πρωταθλημα μπορει bsb ή wsbk σε αναλογες συνθηκες καποιος ειχε φορεσει arai με τα αυτοκολητα της μαρκας που τον σπονσοραριζε τρελλο γελιο
είχε πάλι το ίδιο θέμα και πέρυσι σ έναν αγώνα, δεν θυμάμαι σε ποιόν, πάλι σε βροχή....
blackbusa
30/08/2015, 21:57
nai nai...gia ton epomeno agwna tha foraei ayto....https://www.youtube.com/watch?v=K3aSTBnD-Pc
:bawl:
Billymuse
30/08/2015, 23:00
Ωραίος αγώνας επειδή έσπασε η ρουτινα και ειδικά οι πρώτοι γύροι ήταν ολα τα ευρο με τις γραμμές
που έπαιρνε ο καθένας στη βρεγμένη άσφαλτο. Ο Γιατρός ανίκητος στη βροχή, ωραία και τα Ντουκάτι, ο Ιαοννόνε άφαντος..
δεν κατάλαβα πως κατάφερε να πέσει στα 300 μέτρα μετα την εκκίνηση ο Χερνάντεζ :lol:.
Να κάνω και μια χαζη ερώτηση..
Τα βρόχινα ελαστικά είναι για όλους τους αναβάτες τα ίδια? Και για factory και για τις open?
Επίσης, η ανα πίστα μπορεί να διαφέρει η γόμα? Η ας πουμε ειναι για όλες.. medium? :hmm:
Billymuse
30/08/2015, 23:10
Δηλώσεις του ξυνομούνι
«Στους τελευταίους γύρους άρχισα να φτάνω τον Dovizioso, ο οποίος έκανε κάποια λάθη, αλλά το κρύο είχε αρχίσει να είναι πιο έντονο κι έβρεχε περισσότερο, έχασα εντελώς το οπτικό πεδίο μπροστά μου, διότι η ζελατίνα θόλωσε κι έπρεπε να επιβραδύνω χάνοντας την ευκαιρία να πάρω την τρίτη θέση. Κρίμα, όμως στη βροχή δεν είχα τον ίδιο ρυθμό με τους Valentino και Marc. Η αίσθησή μου στους πρώτους τρεις ή τέσσερεις γύρους ήταν καλή και οδηγούσα καλά, αλλά οι άλλοι άρχισαν να πηγαίνουν πιο γρήγορα από εμένα. Οι Valentino και Marquez με πέρασαν, ημουν στην τρίτη θέση κι έχανα συνεχώς χρόνο σε κάθε γύρο. Είχαν καλύτερο ρυθμό από εμένα στην αρχή του αγώνα και δεν μπορούσα να κάνω κάτι για να τους ακολουθήσω, ξαφνικά, όταν έμπαινα στη σικέιν, παραλίγο να πέσω με τον Pol Espargaro που έκανε μια ακατανόητη κίνηση. Ήταν θαύμα που έμεινα πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τσαντίστηκα, αλλά ευτυχώς έμεινα στην πίστα».
Προσπάθησα μετά να παραμείνω στην τρίτη θέση αλλά οι Petrucci, Dovizioso και Pedrosa με πέρασαν. Μετά ήμουν σε θέση να πάω γρήγορα, βελτιωνόμουν και κατάφερα να περάσω τον Dani».
Ωραία καμπάνια η hjc :lol::lol: τη μια πέφτει η επένδυση,τώρα θόλωσε,ευτυχώς βροντάει σπάνια ο χόρχιας και όλα καλά.Πετρουτσι εξαιρετικός και μπράβο του.Στο San marino θα πάει εκει που έπρεπε να είναι πάλι.
LogOutGoRide
30/08/2015, 23:26
Δηλαδή; μεταξύ 15-23 θέση;
Δεν κατάλαβα ειλικρινά. Θα έπρεπε να είναι πάλι στο βάθρο;
15-23.Τώρα λόγω συγκαιριών έγινε αυτό.Τον χάρηκα πάντως έχει balls.
LogOutGoRide
30/08/2015, 23:35
Α μάλιστα. Συμφωνώ. Ακόμη και αν είναι (δεν το ξέρω) ταλεντάρα με αυτό που καβαλάει δεν πάει πουθενά.
O Pedrosa έκανε δηλώσεις; δεν είδα τίποτα από νέα.
FotisFz1
30/08/2015, 23:40
ti να πει και ο Πεντροσα?
και ποιος του δινει σημασια πλεον??
Πάντως ένα εύγε στη race direction για την σοφή απόφαση να διακόψει τον αγώνα πριν καν ξεκινήσει.
Έβαλε μυαλό κι αποφεύχθηκαν έτσι τα περσινά κωμικοτραγικά σκηνικά του sachsenring που όλοι σαν
μπουλούκι ξεκίνησαν από τα πιτς
H.A.Balafoutre
31/08/2015, 00:33
Περίπτωση αγώνα. Πολύ σημαντική και σοβαρή νίκη για τον Ρόσσι, ο Μάρκ με το που παει για στρατηγική...τα κάνει μαντάρα...έστω κι άθελά του...Λόρε...ΟΚ πάλι μαλακία...αλλά δεν είχε και το ρυθμό...το παραδέχθηκε...τι άλλο έρπεπε να πει για να σταματήσουνε τα απαράδεκτα σχόλια. Πετρούτσι, ο αγώνας της καριέρας του. Καλή φάση...πάμε πάλι...θα έχει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος τελικά κι ας είναι έξω η χοδνα. Όλα θα παίξουνε το ρόλο τους. Κι ο Ντάνι, κι ο Μάρκ.... Για να δούμε για να δούμε....
Πραγματικά θεωρείτε ότι αν όντως έφταιγαν τα κράνη του γλυφιτζούρη, δεν θα είχε σπάσει το μεταξύ τους συμβόλαιο? Ειδικά από τη στιγμή που έχασε βαθμούς?
Εκτός και αν τα ακουμπάνε γερά (και σε αυτόν και στη Yamaha) μετά τις αστοχίες (Κατάρ και Σίλβερστοουν) και κάνουν όλοι μαζί τα παπιά...:rolleyes:
giannis21
31/08/2015, 06:34
Στο καταρ την ευθηνη για τη μλκια με το κρανος την ανελαβε ο φροντιστης που δεν εβαλε σωστα την εδωτερικη επενδυση.ανθρωπινο λαθος.εδω τωρα εχουμε κατι αλλο.γιατι δεν παει στη agv να ησυχασει..;
πυξιδας990
31/08/2015, 07:19
Το κρανος το εδειχνε μετα απο κανα 5λεπτο που χαζευε το μηχανακι-πως να μην θολωσει?
Billymuse
31/08/2015, 08:35
Στο καταρ την ευθηνη για τη μλκια με το κρανος την ανελαβε ο φροντιστης που δεν εβαλε σωστα την εδωτερικη επενδυση.ανθρωπινο λαθος.εδω τωρα εχουμε κατι αλλο.γιατι δεν παει στη agv να ησυχασει..;
Μμμ agv κλασσης ανωτερη τι να σου πω
H.A.Balafoutre
31/08/2015, 09:21
Ο Λόρε πρέπει να ρωτήσει τον Aleix Espargaro, για τα Shark. Τέλος. Κόμπρες, μάμπες, κουνούπια, μυρμήγκια και σκυλιά στα κράνη τέλος. Καρχαρίας! Δεν έχουνε κανένα θέμα ποτέ.
πυξιδας990
31/08/2015, 09:37
Ο Λόρε πρέπει να ρωτήσει τον Aleix Espargaro, για τα Shark. Τέλος. Κόμπρες, μάμπες, κουνούπια, μυρμήγκια και σκυλιά στα κράνη τέλος. Καρχαρίας! Δεν έχουνε κανένα θέμα ποτέ.
τωρα αληθεια πιστευετε οτι θαμπωσε η ζελατινα-κατσε να βγουν βιντεακια απο τον αγωνα και θα δειτε αν ειναι θαμπωμενη..
Nαι Ok για το κράνος.Πόσο ευκολά θα αγοράζατε πλέον αυτή τη μάρκα κράνος;Εμένα δε με πείθει πάντως.Δεν κάνει τη δουλειά του σε ελαφριές παραμέτρους.Στο heavy duty θα δουμε και εκεί κάποια έκπληξη;
Mια παρατηρηση απλα για τον Χορχε.
Bad Loser.
Παντα κατι εξωτερικο φταιει εκτος απο τον ιδιο.
Πες ρε αδερφε...δεν ειχα την ταχυτητα ...δεν την παλευα...ηταν πιο γρηγοροι σκετο.
Τι μπουρδες μας αραδιαζεις συνεχεια για το κρανος η τον αναδρομο Ερμη???
πυξιδας990
31/08/2015, 09:51
340214
chillipf
31/08/2015, 09:59
Πώς τρέχουνε έτσι ρπμ στα νερά? :eek:
Όλοι..
βλακάδι λόρε
" Lorenzo has had two issues this year which have cost him points, as well as previous problems with fogging. Some of that is down to Lorenzo himself, as at Silverstone, Lorenzo did not fit the breath deflector, which is part of the solution to keeping the visor from fogging"
πηγή: https://motomatters.com/analysis/2015/08/31/2015_silverstone_motogp_sunday_round_up_.html
πυξιδας990
31/08/2015, 10:23
https://www.youtube.com/watch?v=WTP6Mppeduc
μεχρι να το κατεβασουν-κοιτακτε-θολωμενη πουθενα..
Και 2 φωτό. Δείτε Rossi και Lore (breath deflector..). Συν ότι όλοι με το που τελείωνε ο αγώνας σηκώναν τη ζελατίνα, όπως κάνουμε όλοι όταν παίζει βροχή και πάμε με λίγα. Και μου φτάνει ο loser στα πιτ και την κρατάει κλειστή φουλ για να θαμπώσει απ τα χνώτα.
340223
340224
(και οι δύο φωτό είναι απ τα fb τους)
vassilis88
31/08/2015, 10:48
νομιζω κ ο ραντης τετοιο ειχε.. αυτος κ αν το τεσταρε :p
οσο για το λορε παιδες θεωρω δν ειναι κ τοσο μπαντ λουζερ κ δικαιολογειται εν μερει να σπαζεται για τη μλκια το HJC.
το πρωταθλημα μπορει να κριθει στο Μποντο κ δε λεει να το χασεις ετσι
πλακα πλακα κ γω ειχα θεμα με τη ζελατινα, παλια ειχα αυτο του σπις στα σβκ χαχα
ο παππους παντως τον εχει στη βροχη.. ετσι να ριχνει χαχα! εγω ψαχνω ηδη εισητηρια για βαλενθια :p
GIOTIS750
31/08/2015, 10:58
340227
340229
340231
LogOutGoRide
31/08/2015, 10:59
Ο ίδιος δεν είπε ότι έβλεπε Marquez και Rossi να απομακρύνονται έχοντας καλύτερο ρυθμό στην βροχή, μη μπορώντας να ακολουθήσει;
Εχω και εγω ενα hjc fg-15...δεν μου εχει θολωσει ποτε με την antifog, μηπως ειναι ελλατωματικο;:D
Εχω και εγω ενα hjc fg-15...δεν μου εχει θολωσει ποτε με την antifog, μηπως ειναι ελλατωματικο;:D
Σου ριχνε ανελέητο τσάι o Rossi ΚΑΙ τα dulapi? Μαχόσουν για την 3η θέση? Είχες μπροστά σου τον Dovi?
Μόνο τότε συμβαίνει..:D
LogOutGoRide
31/08/2015, 11:16
Δεν μου φαίνεται καθόλου σαν bad loser. Τι έπρεπε να πει διαφορετικό δηλαδή;
Κάντε όμως τον κόπο και διαβάστε το όλο και όχι μόνο τον τίτλο.
http://m.crash.net/motogp/news/222497/1/lorenzo-i-completely-lost-vision.html
Αφιερωμενο σε ολο το σαιτ !!!!
340134PARTY
:beer::beer::beer::beer::beer:
KONΣΕΡΒΑ ΑΓΓΛΙΑΣ http://www.dailymotion.com/video/x33og69_going-with-the-wind_sport
http://www.dailymotion.com/video/x33p2ja_gone-with-the-wind-2_sport
foogr01:beer::beer:
Γιατί δεν μου παίζουν με android τα βίντεο στο dailymotion μήπως ξέρεις;
GIOTIS750
31/08/2015, 11:35
Γιατί δεν μου παίζουν με android τα βίντεο στο dailymotion μήπως ξέρεις;
Δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογη της Dailymotion τοτε πιστευω θα τα βλεπεις ανετα .
Φήμες λένε πως ο Giotis750 είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με 18 οθόνες και ένα τρελλό server απο πίσω του,να παρακολουθεί τα πάντα στο μηχανοκίνητο.
:beer::beer:
GIOTIS750
31/08/2015, 11:39
Φήμες λένε πως ο Giotis750 είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο με 18 οθόνες και ένα τρελλό server απο πίσω του,να παρακολουθεί τα πάντα στο μηχανοκίνητο.
:beer::beer:
:lol::lol::lol::beer::beer:
Mια παρατηρηση απλα για τον Χορχε.
Bad Loser.
Παντα κατι εξωτερικο φταιει εκτος απο τον ιδιο.
Πες ρε αδερφε...δεν ειχα την ταχυτητα ...δεν την παλευα...ηταν πιο γρηγοροι σκετο.
Τι μπουρδες μας αραδιαζεις συνεχεια για το κρανος η τον αναδρομο Ερμη???
Eγώ πάλι λέω το άλλο,είσαι ο 1 απο τους 2 υποψήφιους για κατάκτηση παγκοσμίου πρωταθλήματος και απ ότι φαίνεται προτίμησε μια πιο "χαμηλής" ποιότητας εταιρεία για να του παρέχει κράνος γιατί μάλλον το έπαιξε ρόλο το "σπονσοράρισμα" και τα λεφτά και το άντε το δέχομαι οτι το κράνος του ειναι ΓΤΠ και δε τους πηδάς;Συγγνώμη αλλά θα γαμούσα και τα συμβόλαια και όλα.Αν προσέξετε όταν μπαίνει στο paddock του το κράνος είναι τίγκα στη θολούρα.Παίζεται ολόκληρο πρωτάθλημα και παραμένει στα HJC.Πέρα απο όλα τ' άλλα όμως πιστεύω ξεκάθαρα οτι χτες οι άλλοι είχαν ρυθμό που δύσκολα θα τους έπιανε ο λόρε.Δε ξέρω ταπεινή μου γνώμη.Ο βαλεντίνο έκανε βουντου ο κιορατάς και ταυτόχρονα υποδειγματική οδήγηση.Ο άλλος ακόμα προσπαθώ να καταλάβω πως μέτρησε το τουμπίδι...
Υ.Γ. Μίλλερ αγόρι μου υπερβάλλων ζήλο α λα Μαρκ έδειξες και τον έστειλες κ τον άλλο για τσαγάκι που τα πήγαινε μια χαρά μέχρι εκείνη τη στιγμή.
Υ.Γ.2 Μακάρι όλοι οι όπεν να τρέχανε σαν τον πετρούκιο.Πραγματικά το παλικάρι είναι για πολλά ρησπέκτ.
Υ.Γ.3 Ευτυχώς που για κάποιο λόγο ο Espargaro Junior δεν τον σώριασε τον άλλο κάτω γιατί ακόμα μπουνιές θα παίζανε....
Δοκιμασε να κατεβασεις την εφαρμογη της Dailymotion τοτε πιστευω θα τα βλεπεις ανετα .
Κομπλε, thanks!
Πέρα απο όλα τ' άλλα όμως πιστεύω ξεκάθαρα οτι χτες οι άλλοι είχαν ρυθμό που δύσκολα θα τους έπιανε ο λόρε.Δε ξέρω ταπεινή μου γνώμη..
Και του λόρε επίσης
“First of all I think I think today I didn't have the pace to fight for the win. So Valentino deserved the victory and also Petrucci the second place. The problem was when it started raining more and the temperature went down and I caught Andrea I couldn't see. I completely lost my vision, because the visor was foggy,” Lorenzo said.
Ωπα παιδιά.Να μιλάμε σωστά. J.Lo είναι μόνο μια.
https://www.google.gr/search?q=J.lo&ie=utf-8&oe=utf-8&gws_rd=cr&ei=7yLkVaqBJ8KuUe2Al9AK
LogOutGoRide
31/08/2015, 11:54
Θα προτιμούσα τον J.Lo τον δικό μας, ακόμη και με θολωμένη ζελατίνα χαχαχαχαχαχ
"the visor was foggy"
340233
πυξιδας990
31/08/2015, 12:01
του μαρκεθ του μπλοκαρε το πισω φρενο,ετσι ειπε ο μανατζερ του..
Διάλογος πετρουτσι κτλ
-Ρε μαλάκες σιγουρα είμαι εγώ δευτερος;
-Ναι ρε έτσι λένε,αφου σου έδωσε και το χέρι ο Ρόσσι.
-Ρε συ Ρόσσι δε μου κάνεις πλάκα ε;Δευτερος ήρθα.
-Ε ιο σονο μαλάκας;Πάμε βράδυ τρατορία γιορτάσει 2η θέση στρόντζο πετρούτσι ανέβα στο πόντιουμ ρε πόντιε.
-Και που στέκομαι τώρα για τις φωτό ρε συ;
-Αλόρα παπάρα εκει διπλα σου πει αυτος εκεί,No?
-Γκράτσια Ροσσι και μετά τι κάνω;
-Σκουζα με ιο σονο φοτογκραφι τατιάνα μπα και πηδηξει καμια μέρα,να κατσει εκει εσυ φοτογκράφι έρθει φοτογκράφι εσυ,γελα λεγκε σι σι Duo duo
-Δεν ειναι καλά ρε τα Duo μια φορά είκε σπάσει ένα.
-Μα τι παπάρα εσυ πετρουτσι την απολυμάρα σου,duo στο ποντιουμ εσυ,τατιάνα εγκω.
-Ε ροσσι πως ανοιγκει το σαμπάνια ντε ξέρει εγκω πρώτο πόντιουμ.
-Ε βάι φακουλο πετρουτσι.ΠομΠάρε πάνω κάτω πέρα δώθε,ποπάρει σaμπανια scrofa π00τάνα όλα καπίσι;
-Καπίσι καπισι..
H.A.Balafoutre
31/08/2015, 12:11
340233
:bawl::bawl::bawl::moutza: Έχω χεστεί στα γέλια.....!!!! Κορυφαίο!!!
LogOutGoRide
31/08/2015, 12:20
Διάλογος πετρουτσι κτλ
-Ρε μαλάκες σιγουρα είμαι εγώ δευτερος;
-Ε ροσσι πως ανοιγκει το σαμπάνια ντε ξέρει εγκω πρώτο πόντιουμ.
-Ε βάι φακουλο πετρουτσι.ΠομΠάρε πάνω κάτω πέρα δώθε,ποπάρει σaμπανια scrofa π00τάνα όλα καπίσι;
-Καπίσι καπισι..
JaJaJaJaJaJaJaJaJaJa
Πάντως ένα μεγάλο μπράβο στον Πετρούτσι γιατί φόραγε ένα 110% κράνος
που γάμαγε και αυτό τον έστειλε στη δεύτερη θέση.
Κρίμα για ένα ταλαντούχο παιδί σαν τον Χόρχε να τον πηδάει μια ζελατίνα :(
Φαντάζομαι ο Πεντρόζα θα είχε ακόμα χειρότερη ζελατίνα από τον Χόρχε.
Καλά να μην μιλήσω για τους υπόλοιπους.
Επίσης να κράξουμε και τον Ρόσσι που μια ζωή έπαιρνε τα "καλά" Απρίλια, τα Χόντα, τα Γιαμάχα κτλ
και τώρα καβάτζωσε και το καλύτερο κράνος.
Γιατι ρε φίλαι δε παίζει ρόλο ο εξοπλισμός;
Καλά, χαλαρώστε λίγο. Σιγά μην βγάλουμε τον Χόρχε και κουλάδι δλδ...
GIOTIS750
31/08/2015, 12:30
Κομπλε, thanks!
τιποτα φιλαρακη να εισαι καλα :beer:
http://gr.euronews.com/news/streaming-live/ στα Ελληνικα εχει και την εκπομπη speed [μεχρι να το σταματησουν ]
MG-KTiNoS
31/08/2015, 13:52
του μαρκεθ του μπλοκαρε το πισω φρενο,ετσι ειπε ο μανατζερ του..
ωραίο αυτό το είπε και Στόνερ.....
MG-KTiNoS
31/08/2015, 13:54
Είναι μεγάλος οδηγός αλλά δεν έγινε ποτέ αυτό που λένε οι Ιταλοί ΦΟυόρι κλάσε.
blackbusa
31/08/2015, 13:54
den einai kouladi...apla einai bad loser...
Billymuse
31/08/2015, 14:33
den einai kouladi...apla einai bad loser...
σαν τους γαύρους δε ξέρουν να χάνουν
chillipf
31/08/2015, 14:38
Ασφαλώς και δεν είναι κουλάδι ο άνθρωπος.
Αν όμως κάτι δεν του πάει όπως ακριβώς θέλει, από την αρχή, τότε έχει θέμα.
Ήτανε όμως και ο Ρόσης αποφασισμένος, ακόμα και με τον Μάρκ κολημένο πίσω του, τραίνο πήγαινε.