Σύνδεση

View Full Version : πως να σταματήσετε έναν κόπανο....

Σελίδες : [1] 2

stam2
01/10/2015, 13:39
Στην μαγευτική Ρωσσία κάποιοι "έξυπνοι" κουτάκηδες για να γλιτώσουν από την κίνηση περνάνε από τα πεζοδρόμια... Μία ομάδα ηρωϊκών εφήβων και νέων έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς τους παράνομους πεισματάρηδες και εξελλίσεται μία σειρά από ιλαρά περιστατικά....
απολαύστε...

https://www.youtube.com/watch?v=OEWDt1XIsZg

διπλό επεισόδιο...
https://www.youtube.com/watch?v=tH1JGziC-hc&list=UUMrKscEv_Ri1pvlRsLxsqJQ&index=33
https://www.youtube.com/watch?v=Y6TNLEZUVB0&list=UUMrKscEv_Ri1pvlRsLxsqJQ&feature=iv&src_vid=tH1JGziC-hc&annotation_id=annotation_1365293151

και μία χαμηλή πτήση...
https://www.youtube.com/watch?v=ibl6SHbq8sY

BLiTzER
01/10/2015, 14:10
και μία χαμηλή πτήση...

ComfortBlades 2 weeks ago
Better be careful. The lower part of that guy's body is in the military. Too bad his top part didn't sign up.

:lol: :lol: :lol:

vaska
01/10/2015, 15:00
άψογοι!!

stam2
01/10/2015, 15:20
είναι μάγκες γιατί δεν μασάνε. τρώνε μάπες κι όμως επιμένουν ευγενικά ή νόμιμα.
σε άλλα επεισόδια τα βάζουν με μαφιόζους, τσετσένους, και μπράβους νυκτόβιους.

εδώ τα βραδυνομάγαζα που κάνουν πάρκινγκ όλόκληρα πεζοδρόμια για τις κουρσάρες των θαμώνων είναι ανενόχλητα...

βέβαια ακόμα τα πεζοδρόμια δεν έχουν γίνει πέρασμα αυτοκινήτων...

teo_g7
01/10/2015, 15:52
είναι μάγκες γιατί δεν μασάνε. τρώνε μάπες κι όμως επιμένουν ευγενικά ή νόμιμα.
σε άλλα επεισόδια τα βάζουν με μαφιόζους, τσετσένους, και μπράβους νυκτόβιους.

εδώ τα βραδυνομάγαζα που κάνουν πάρκινγκ όλόκληρα πεζοδρόμια για τις κουρσάρες των θαμώνων είναι ανενόχλητα...

βέβαια ακόμα τα πεζοδρόμια δεν έχουν γίνει πέρασμα αυτοκινήτων...

Γιατί είναι πολύ στενά γι αυτό !!!Τα μηχανάκια όμως μια χαρά περνάνε σφαίρα και κορνάρουν κιόλας σε καμία γριά που βγαίνει από καμία πολυκατοικία γιατί ως γνωστόν έχουν προτεραιότητα

pipe_smoker
01/10/2015, 16:39
Καλοί μαλακες.
Και οι μεν και οι δε.

Ζητω ο βιτζιλαντισμος λέμε.

MG-KTiNoS
01/10/2015, 16:49

τρομερά β....μπαλα...!!!!

:uplate:

RaGe_Raptor
01/10/2015, 16:53
τρομερά β....μπαλα...!!!!

:uplate:

βρε καλά σε λένε μπολντόζα........:lol:

pipe_smoker
01/10/2015, 17:24
βρε καλά σε λένε μπολντόζα........:lol:

Ε μα!:a10:

Α ρε χτήνε!

Joyrider
01/10/2015, 17:55
Καλοί μαλακες.
Και οι μεν και οι δε.

Ζητω ο βιτζιλαντισμος λέμε.

+599
Πάρκαρες παράνομα; Μισό να σε εκβιάσω, να σου καταστρέψω την περιουσία και να σου παρεμποδίσω την ελεύθερη μετακίνηση :rolleyes:

pipe_smoker
01/10/2015, 18:12
+599
Πάρκαρες παράνομα; Μισό να σε εκβιάσω, να σου καταστρέψω την περιουσία και να σου παρεμποδίσω την ελεύθερη μετακίνηση :rolleyes:

Exactly.

Κι έχει και πάρακατω....

1ον. Όλο αυτό για τα 15 Γουορχολικά λεπτά δημοσιότητας στο σωλήνα....
Όχι για να μην τρελαθούμε κιόλας, ότι τα παλουκάρια είναι σαν τίποτις ακτιβιστές της Greenpeace που πάνε και σκυλοπνίγονται για να ανέβουν στα φαλαινοθηρικά.

2ον. Κάπως έτσι έγιναν και τα χρυσαύγουλα "μάγκες", περνώντας τις γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο κι έχοντας το νου τους μή τους κλέψουν τα πορτοφόλια οι σκούροι τύποι.
Like it or not, κάποιες δουλειές είναι για να γίνονται από συγκεκριμένα άτομα, για συγκεκριμένους λόγους, που αυτή είναι η νόμιμη εργασία τους.
Δε λέω, έχει γοητεία να τη δει ο καθένας βιτζιλάντης και Τσαρλς Μπρόνσον, αλλά το τίμημα είναι βαρύ.

3ον. Αν θέλανε οι τύποι να κάνουνε μαγκιά, ας πηγαίνανε με την κάμερα στο αστυνομικό τμήμα να παρουσιάσουν τα στοιχεία και τα επιχειρήματά τους, και να μας δείχνανε τί θα τους έλεγαν οι μπάτσοι που δεν υπάρχει έλεγχος από την τροχαία.

4ον. Την υγειά τους να'χουν οι άνθρωποι, κι ας είναι μαλάκες, μόνο αυτά τα βιντεάκια φτάνουν στο youtube.
Τα βιντεάκια στα οποία κατεβαίνει ο τύπος με το tokarev στο χέρι και τους βάζει να κάνουν κόλπα μεσαιωνικά με την κάμερα και τους πρωκτούς τους, δε θα παίξουν ποτέ....

spyrakos35
01/10/2015, 18:16
4ον. Την υγειά τους να'χουν οι άνθρωποι, κι ας είναι μαλάκες, μόνο αυτά τα βιντεάκια φτάνουν στο youtube.
Τα βιντεάκια στα οποία κατεβαίνει ο τύπος με το tokarev στο χέρι και τους βάζει να κάνουν κόλπα μεσαιωνικά με την κάμερα και τους πρωκτούς τους, δε θα παίξουν ποτέ....

:lol:

Τι περιγραφη το ατομο, χαχαχαχαχα

pipe_smoker
01/10/2015, 18:26
:lol:

Τι περιγραφη το ατομο, χαχαχαχαχα

Επηρεασμένος από την (classic/historic/epic) απειλή του Marcellus Wallace:D

342193

MG-KTiNoS
01/10/2015, 18:41
2ον. Κάπως έτσι έγιναν και τα χρυσαύγουλα "μάγκες", περνώντας τις γιαγιάδες στο απέναντι πεζοδρόμιο κι έχοντας το νου τους μή τους κλέψουν τα πορτοφόλια οι σκούροι τύποι.
Αυτά δεν έγιναν ποτέ...
Σ ένα ΑΤΜ περίμεναν και η γριά ήταν η μάνα τους ενός....
http://tvxs.gr/news/blogarontas/i-pragmatiki-istoria-piso-apo-stimeno-reportaz-gia-tis-grioyles-kai-tin-xrysi-aygi

Joyrider
01/10/2015, 18:46
Επηρεασμένος από την (classic/historic/epic) απειλή του Marcellus Wallace:D
342193

Αχααα!
342196

pipe_smoker
01/10/2015, 18:55
Αυτά δεν έγιναν ποτέ...
Σ ένα ΑΤΜ περίμεναν και η γριά ήταν η μάνα τους ενός....
http://tvxs.gr/news/blogarontas/i-pragmatiki-istoria-piso-apo-stimeno-reportaz-gia-tis-grioyles-kai-tin-xrysi-aygi

Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...

Το ίδιο πράγμα λέμε.
Η διαφωνία μας είναι στο αν όντως έγινε αυτό που ανέφερα, ή αν ήταν στημένο ένα περιστατικό?

Χεστήκαμε.

Και αν αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο, υπήρχαν άλλα που δεν ήταν.
Έχει τύχει να μου την "πέσουν" χρυσαύγουλα μαύρη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας γυρνώντας από ένα μαγαζί που είχα πάει να ακούσω ένα φίλο, και να με αρχίσουν στα "Ρε φίλε, δείξε την ταυτότητά σου και φύγε. Τί πρόβλημα έχεις? Εμείς μόνο ταυτότητα σου ζητάμε να μας δείξεις για να σιγουρευτούμε ότι δεν είσαι παράνομος κλπ κλπ κλπ", και παππούς περαστικός να τους λέει μπράβο και να μου βάζει και χέρι που δεν τους έδειχνα ταυτότητα γιατί "αυτοί φυλάνε τη γειτονιά".

Ε τους είπα κι εγώ να φωνάξουμε την αστυνομία να δείξουμε όλοι μαζί ταυτότητες και να αναφέρω το περιστατικό και μόλις έβγαλα το κινητό και είδαν ότι όντως καλούσα αστυνομία και δεν έλεγα μλκίες, σκορπίσανε....

Γνωστός μου, μεγάλος φαν των "σπιτιών" με τα κόκκινα φωτάκια, έπινε νερό στο όνομα των χρυσαύγουλων γιατί κάθε φορά που έβγαινε την τσάρκα του, τους έβλεπε σχεδόν σε κάθε στενό να κάνουν τις "περιπολίες τους" κι ένιωθε ασφάλεια:a31:

Το ότι το κράτος είχε αφήσει τα αυγά να παριστάνουν τους καουμπόϊδες για να κερδίσουν τη συμπάθεια πολλών, είναι πιο γνωστό κι από τα κάλαντα και δε χωράει αμφισβήτηση Νίκο;)

devil's animal
02/10/2015, 00:13
και μονο που τα κανουν αυτα στην Ρωσια, που υπαρχουν δεν ξερω και εγω ποσοι οπλισμενοι ψυχακηδες, τους κανει να εχουν balls of steel...
επισης το σημαντικο ειναι οτι ειναι ευγενικοι, δεν βριζουν και δεν χειροδικουν εκτος και αν παραστει φοβερη αναγκη...

αν περπατουσα στο πεζοδρομιο με την κορη μου, του ελεγα να φυγει και αυτος ξεκινουσε να με βριζει και να προσπαθησει να με χτυπησει, δεν ξερω κατα ποσο θα ημουν τοσο ψυχραιμος...το πιθανοτερο θα ηταν να εκανα ενα combo με τρια ντιρεκτ, 2 κροσε και ενα λοου...:look:

congate7
02/10/2015, 01:21

https://youtu.be/loxZgo3Jk74?t=5m28s

edit https://www.youtube.com/watch?v=5oRHEaYvo3Q

devil's animal
02/10/2015, 08:25

εχει αρκετα με οπλο...
αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=O1jGNd4Deys) ειναι ωραιο γιατι πριν το παιζει γ@μαω Μαο, και μετα που ερχονται οι τσεοι ειναι κοτα λυρατη...

pipe_smoker
02/10/2015, 09:46
και μονο που τα κανουν αυτα στην Ρωσια, που υπαρχουν δεν ξερω και εγω ποσοι οπλισμενοι ψυχακηδες, τους κανει να εχουν balls of steel...
επισης το σημαντικο ειναι οτι ειναι ευγενικοι, δεν βριζουν και δεν χειροδικουν εκτος και αν παραστει φοβερη αναγκη...

Ούτε για balls of steel πρόκειται, ούτε για ψύχραιμος δενξερωγωτιδες.

Το όλο πράγμα ειναι τόσο οργανωμένο, που φαίνεται οτι πρόκειται για μπίζνα κάποιου είδους.
Δεν ειναι 5 πιτσιρικάδες που βγήκαν να κάνουν το έτσι τους, ή να διδάξουν ήθος.

Όσο καφροι ειναι οι οδηγοί στη Ρωσία, αλλο τόσο καφροι ειναι κι αυτοί.

αν περπατουσα στο πεζοδρομιο με την κορη μου, του ελεγα να φυγει και αυτος ξεκινουσε να με βριζει και να προσπαθησει να με χτυπησει, δεν ξερω κατα ποσο θα ημουν τοσο ψυχραιμος...το πιθανοτερο θα ηταν να εκανα ενα combo με τρια ντιρεκτ, 2 κροσε και ενα λοου...:look:

Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".

Ποια πιστεύεις οτι θα ηταν η αντίδραση σου?

Το ξέρω.
Είδα κι αυτά, είδα κι αλλα που έχει με όπλα.

Αυτό που είπα ειναι οτι το βιντεακι που κάποιος τελικα τους τα σπάει τα παΐδια, ή τους φυτεύει καμια 9αρα στο γόνατο, μάλλον δεν πρόκειται να παίξει...

Τί θέλω να πω?
Σε όσα βγαίνουν νικητές, ακόμα κι απέναντι σε όπλα γιατι το δίκαιο πάντα νικάει κλπ, "παρε να'χεις κοσμε".
Μπες και στον πειρασμό να κανεις κι εσύ καμια παρόμοια μαλακια.

Τις περιπτώσεις που κατέληξαν με την κάμερα στον πρωκτο, θα τις βλέπαμε μόνο αν βιντεοσκοπουσε κι ο οδηγός.

εχει αρκετα με οπλο...
αυτο (https://www.youtube.com/watch?v=O1jGNd4Deys) ειναι ωραιο γιατι πριν το παιζει γ@μαω Μαο, και μετα που ερχονται οι τσεοι ειναι κοτα λυρατη...

Πιθανολογω, δεν είμαι σίγουρος, οτι αφού εχουν ειπωθεί όλα με τους τσεους κλπ και άκρη δεν έχει βρεθεί, καταλήγει το όλο πράγμα στο "Θέλετε να κάνετε μήνυση στον κύριο?".
Οποτε εκει παίζει το "Οχι, αρκεί να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στην κάμερα, να πει οτι ειναι μαλακας, οτι δε θα ξανατραβηξει όπλο, οτι with great power comes great responsibility, και να αναφωνήσει "Ζήτω οι ctoπχαm.com, κάντε όλοι subscribe τώρα!""

Σχεδόν όλα όσα έχω δει με όπλο κάπως έτσι τελειώνουν.

vaska
02/10/2015, 09:53
Για να μην ξεφύγουμε από το θέμα...

Το ίδιο πράγμα λέμε.
Η διαφωνία μας είναι στο αν όντως έγινε αυτό που ανέφερα, ή αν ήταν στημένο ένα περιστατικό?

Χεστήκαμε.

Και αν αυτό το συγκεκριμένο περιστατικό ήταν στημένο, υπήρχαν άλλα που δεν ήταν.
Έχει τύχει να μου την "πέσουν" χρυσαύγουλα μαύρη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας γυρνώντας από ένα μαγαζί που είχα πάει να ακούσω ένα φίλο, και να με αρχίσουν στα "Ρε φίλε, δείξε την ταυτότητά σου και φύγε.............

Το ότι το κράτος είχε αφήσει τα αυγά να παριστάνουν τους καουμπόϊδες για να κερδίσουν τη συμπάθεια πολλών, είναι πιο γνωστό κι από τα κάλαντα και δε χωράει αμφισβήτηση Νίκο;)

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά τα Χρυσαύγουλα με τους πιτσιρικάδες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να περπατούν στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν.

BLiTzER
02/10/2015, 10:00
Αν είχες παρκάρει παράνομα (δε λέω να σηκώσεις χειρόφρενο στη μέση του δρόμου) και περίμενες με αλαρμ να πάρεις την κόρη σου απο το σχολείο, και σκάγανε μύτη αυτοί οι τύποι, έβλεπες δυο κάμερες να σε γράφουν, και να σου λένε με υφακι χαμογελαστό και δήθεν ευγενικό, "Γεια σας, έχετε παρκάρει παράνομα. Φύγετε γιατι θα σας κολλησω ενα αυτοκόλλητο σα χαρταετο στο παρμπρίζ".

Καταλαβαίνω απολύτως τι λες και έχει μια λογική, ως ένα σημείο. Αλλά το παραπάνω "παρκάρω παράνομα, αλλά δεν πειράζει μωρέ, αφού έχω αλάρμ και περιμένω την κόρη μου" είναι ελληνική (και όχι μόνο) νοοτροπία, είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να εκλείψει κάποια στιγμή. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι τύποι.

Όλοι έχουμε μια δικαιολογία για να κάνουμε την παρανομία μας. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Αλλά, συνήθως, είναι παρανομία για κάποιο λόγο.

Antonisss
02/10/2015, 10:09
Αυτό το αυτοκόλλητο που μετά για να το βγάλεις πρέπει να σαι με το πιστολάκι από πάνω για 1 ώρα είναι σπαστικότατο!! :lol:

Μου χαν κολλήσει κάποτε ένα αυτοκόλλητο "Γάιδαρος είμαι και όπου θέλω παρκάρω" στο μηχανάκι μου έξω από το σπίτι μου (πεζοδρόμιο) αλλά ευτυχώς έφυγε με τη μία!

el_hymador
02/10/2015, 10:14
Εγώ άλλο πράμα είδα, μεγάλο ποσοστό σκατονεόπλουτων, όπως Ελλάδα!

spyrakos35
02/10/2015, 10:17
Αυτό το αυτοκόλλητο που μετά για να το βγάλεις πρέπει να σαι με το πιστολάκι από πάνω για 1 ώρα είναι σπαστικότατο!! :lol:

Μου χαν κολλήσει κάποτε ένα αυτοκόλλητο "Γάιδαρος είμαι και όπου θέλω παρκάρω" στο μηχανάκι μου έξω από το σπίτι μου (πεζοδρόμιο) αλλά ευτυχώς έφυγε με τη μία!

Εγω θα τον πηδουσα επιτοπου....

Εχω παρκαρει παρανομα;
Φωναξε τροχαια να με γραψει. Σεβαστο....

Η φθορα ξενης περιουσιας ειναι αδικημα....

BLiTzER
02/10/2015, 10:19

Εχω παρκαρει παρανομα;
Φωναξε τροχαια να με γραψει. Σεβαστο....

Η φθορα ξενης περιουσιας ειναι αδικημα....

Με την ίδια λογική, το να τον πηδήξεις επί τόπου είναι αδίκημα. Φώναξε αστυνομία και κάνε του μήνυση. Σεβαστό ;P

spyrakos35
02/10/2015, 10:19
Με την ίδια λογική, το να τον πηδήξεις επί τόπου είναι αδίκημα. Φώναξε αστυνομία και κάνε του μήνυση. Σεβαστό ;P

Ελα ρε, ασε τις εξυπναδες....

nikolis!
02/10/2015, 10:20
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά τα Χρυσαύγουλα με τους πιτσιρικάδες που διεκδικούν το δικαίωμά τους να περπατούν στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν.

Μπαίνουν στην ίδια ζυγαριά καθώς οι πράξεις και των μεν και των δε, δεν γίνονται για το ήθος, ούτε αποτελούν λειτούργημα(αν και έτσι το παρουσιάζουν).
Κάποιοι το κάνουν για τις ψήφους, και άλλοι για τα views.
Δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν δω την ίδια ομάδα πιτσιρικάδων να κάνει κάτι άσχετο και viral.

Αντικειμενικά, είναι μεγάλη γυφτιά η καταπάτηση πεζοδρομίων και ποδηλατόδρομων με οποιαδήποτε δικαιολογία.
Η υπερβολές που βλέπουμε στα βίντεα όμως είναι περιττές και μόνο αντιπαραθέσεις μπορούν να φέρουν.

BLiTzER
02/10/2015, 10:22
Ελα ρε, ασε τις εξυπναδες....

Ε ακριβώς έτσι είναι. Ό,τι μας βολεύει.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Αλλά, εφόσον έχω παρκάρει παράνομα, έχω άδικο από τα αποδυτήρια.

Ο λόγος που υπάρχει ο "βιτζιλαντισμός" είναι επειδή ο έλεγχος της αστυνομίας είναι ανύπαρκτος. Αλλά κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σε τύπους με τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις.

kostasagk
02/10/2015, 10:24
περσυ στα εξαρχεια τουμπαρανε ενα αυτοκινητο που ειχε σταθμευση παρανομα και εκλεινε το δρομο, καλα του κανανε ας εκανε μηνηση , η λυση δεν ειναι φερε την τροχαια να με γραψει γιατι απλα η τροχαια δεν κανει την δουλεια της που πληρωνεται, οατν φωναξα να παρουν τις πινακιδες απο αυτοκινητο που μου ειχε κλειση το γκαραζ ,ξερετε τι μου λεγανε ¨πρεπει λεει να βαλει και εδω σημα απαγορευεται και εκει σημα ,κυριοι λεω εχετε τηνορεξη να βγαλετε τις πινακιδες η θα φωναξω τον εισαγγελεα?
αστα η χωρα ειναι ενα μεγαλοφρενοκομειο ειχε πει ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ,απεφυγε να πει μπουρδελο

εκει ποιπον που δεν εχει παρουσια το κρατος εκει θα εμφανιζεται ο καθενας να κλειση το κενο

devil's animal
02/10/2015, 10:25
Ούτε για balls of steel πρόκειται, ούτε για ψύχραιμος δενξερωγωτιδες.

Το όλο πράγμα ειναι τόσο οργανωμένο, που φαίνεται οτι πρόκειται για μπίζνα κάποιου είδους.
Δεν ειναι 5 πιτσιρικάδες που βγήκαν να κάνουν το έτσι τους, ή να διδάξουν ήθος.

προσπαθω να καταλαβω που βρισκεται η μπιζνα και δεν μπορω...:confused:
εκτος αν εννοεις τα φραγκα απο το youtube...
αλλα αν μετα απο καθε βιντεακι εβγαινε και ενας και ελεγε "παρτε μπλουζακι της οργανωσης" ή "καντε donate οποιοδηποτε ποσο για να μπορεσουμε να υπαρχουμε και να προστατευουμε τα πεζοδρομια", θα ηταν μπιζνα...

Όσο καφροι ειναι οι οδηγοί στη Ρωσία, αλλο τόσο καφροι ειναι κι αυτοί.

οχι φιλε...αυτοι ειναι πεζοι...και δεν κανουν κατι παρανομο...οπως π.χ. να ξυλοφορτωνουν μεταναστες γιατι μπορουν...ουτε εχουν επιθετικη συμπεριφορα, οτι και να τους εχουν κανει...δεν βλεπω και εγω ομοιοτητα με χρυσαυγουλα..ουτε καφριλικι στην συγκεκριμενη περιπτωση...

αν ειχα παρκαρει πανω στο πεζοδρομιο και περιμενα την κορη μου ή δεν ξερω και εγω ποιον, θα ημουν τερμα μ@λακας και θα μου αξιζε το κραξιμο απο μερους τους...
εκτος αν η κορη μου ηταν αναπηρη (φτου, φτου!) και υπηρχε κανενας ταφρος μπροστα απο το σχολειο που δεν θα μπορουσε να σπρωχτει το καροτσακι κλπ...
το να κινεισαι πανω στο πεζοδρομιο, ειναι μεγιστη μ@λακια (δεν λεω οτι δεν το εχω κανει)...αλλα οχι να τους βγαλουμε και λαδι τους αλλους...
αν για τον οποιοδηποτε λογο τραυματιστει πεζος απο οχημα που ειναι πανω σε πεζοδρομο-πεζοδρομιο, ξερεις τι παιζει για τον οδηγο του οχηματος? αγριο σεξ..πολυ αγριο..σοδομισμος και λιγα λεω...και ετσι πρεπει...

Ποια πιστεύεις οτι θα ηταν η αντίδραση σου?

κοτισια...

Πιθανολογω, δεν είμαι σίγουρος, οτι αφού εχουν ειπωθεί όλα με τους τσεους κλπ και άκρη δεν έχει βρεθεί, καταλήγει το όλο πράγμα στο "Θέλετε να κάνετε μήνυση στον κύριο?".
Οποτε εκει παίζει το "Οχι, αρκεί να ζητήσει συγγνώμη μπροστά στην κάμερα, να πει οτι ειναι μαλακας, οτι δε θα ξανατραβηξει όπλο, οτι with great power comes great responsibility, και να αναφωνήσει "Ζήτω οι ctoπχαm.com, κάντε όλοι subscribe τώρα!""

Σχεδόν όλα όσα έχω δει με όπλο κάπως έτσι τελειώνουν.

μαζι σου...αυτο δειχνει ομως οτι οι τυποι δεν μασανε ακομα και απο οπλα...κανουν το σωστο και οι κοκκορες που τραβανε τα γκανια γινονται κοτες μολις ερχονται οι αρχες...
οποιοσδηποτε αλλος και να'τανε...ακομα και μπατσος που οπλοφορει, θα του'χε παει το σκατο στην καλτσα μολις το'βλεπε να βγαινει...γιατι ακριβως δεν ξερεις ποσο τρελος ειναι ο αλλος και κατα ποσο γουσταρει να το χρησιμοποιησει...
μπορει βεβαια αυτο να δειχνει και ελλειψη αισθησης κινδυνου απο μεριας τους...που δεν ειναι καλο...γιατι παιζουν το κεφαλι τους κορωνα γραμματα...
ισως αν υπηρχε κανενας μπατσος αναμεσα τους, να ηταν καλυτερα τα πραγματα και να μπορουσε να κοψει και την κληση σου κυριος...χωρις μα και μου...

:wave2:

pipe_smoker
02/10/2015, 10:27

Αν πιστεύεις ότι θα έβαζα στην ίδια ζυγαριά τα αυγά με αυτούς που διεκδικούν το δικαίωμα τους να περπατάνε στο πεζοδρόμιο χωρίς να κινδυνεύουν κλπ, πάσο.

Ένα από τα πολλά που λέω, είναι ότι οι συγκεκριμένοι τύποι δε διεκδικούν κανένα τέτοιο δικαίωμα.
Και οι προεκτάσεις που μπορεί να έχει η "ιδιωτικοποίηση" τμήματος του γενικότερου συστήματος δικαιοσύνης κλπ, μπορείς να το δεις στην Αμερική, και σε χώρες με κυνηγούς επικηρυγμένων που πληρώνονται με το κεφάλι, για να καταλήξουν σε ιδιωτικές φυλακές που αντιστοίχως πληρώνονται με το κεφάλι και πάει λέγοντας.

Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, είχες πει ότι όποτε βλέπεις κάποιον να πετάει σκουπίδια από το αυτοκίνητο, τα μαζεύεις και του τα επιστρέφεις.
Βγάζεις βίντεο? Όχι.
Διαφημίζεις τη "μαγκιά σου"? Όχι.

Νομίζω είναι εύκολο να διακρίνει κανείς τις διαφορές.

Καταλαβαίνω απολύτως τι λες και έχει μια λογική, ως ένα σημείο. Αλλά το παραπάνω "παρκάρω παράνομα, αλλά δεν πειράζει μωρέ, αφού έχω αλάρμ και περιμένω την κόρη μου" είναι ελληνική (και όχι μόνο) νοοτροπία, είναι ΛΑΘΟΣ και πρέπει να εκλείψει κάποια στιγμή. Αυτό ακριβώς προσπαθούν να κάνουν οι συγκεκριμένοι τύποι.

Όλοι έχουμε μια δικαιολογία για να κάνουμε την παρανομία μας. Δε βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω. Αλλά, συνήθως, είναι παρανομία για κάποιο λόγο.

Δεν κατάλαβες.
Δεν είπα πουθενά ότι δεν πειράζει που πάρκαρες παράνομα.
Πειράζει και παραπειράζει.
Κι ας έχεις και αλάρμ, κι ας περιμένεις και την κόρη σου.

Απλά μιας και είπε ο devil's ποιά πιστεύει ότι θα ήταν η αντίδρασή του αν ήταν στη θέση του πεζού, τον ρωτάω ποιά θα ήταν η αντίστοιχη αντίδρασή του αν καθόταν πίσω από το τιμόνι.

Joyrider
02/10/2015, 10:27
Νομίζω ότι αποδείχθηκε μέσα σε λίγα ποστς ότι όταν αποφασίζεις μόνος σου για το τι τιμωρία θα εφαρμόσεις για κάτι που δεν σου γουστάρει (έστω και παράνομο) ξεκινάει αλυσιδωτή αντίδραση παρόμοιων αποφάσεων.
Όταν σε κόφτει η νομιμότητα μένεις στην νομιμότητα δεν εφευρίσκεις δική σου.
Όταν ήμασταν λύκειο και έμπαινε αυτοκίνητο στον πεζόδρομο απλά δεν κάναμε στην άκρη. Όση κόρνα και να βάραγε μας ακολουθούσε με 10 μέχρι να βγούμε από τον πεζόδρομο :D

BLiTzER
02/10/2015, 10:31
Δεν κατάλαβες.
Δεν είπα πουθενά ότι δεν πειράζει που πάρκαρες παράνομα.
Πειράζει και παραπειράζει.
Κι ας έχεις και αλάρμ, κι ας περιμένεις και την κόρη σου.

Ναι, δε σε κατηγόρησα για κάτι :P Aπλά πήρα το παράδειγμά σου ως αφορμή για να θίξω το πρόβλημα.

Νομίζω ότι αποδείχθηκε μέσα σε λίγα ποστς ότι όταν αποφασίζεις μόνος σου για το τι τιμωρία θα εφαρμόσεις για κάτι που δεν σου γουστάρει (έστω και παράνομο) ξεκινάει αλυσιδωτή αντίδραση παρόμοιων αποφάσεων.
Όταν σε κόφτει η νομιμότητα μένεις στην νομιμότητα δεν ευευρίσκεις δική σου.

Iσχύει και είναι πολύ λεπτά τα όρια. Ακριβώς γι'αυτό είναι παράνομο να "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου", για να αποτραπεί το χάος. Αλλά τι γίνεται όταν η αστυνομία είναι ανύπαρκτη; Προσεύχεσαι;

spyrakos35
02/10/2015, 10:36
Ε ακριβώς έτσι είναι. Ό,τι μας βολεύει.

Ναι, καταλαβαίνω τι λες. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Αλλά, εφόσον έχω παρκάρει παράνομα, έχω άδικο από τα αποδυτήρια.

Ο λόγος που υπάρχει ο "βιτζιλαντισμός" είναι επειδή ο έλεγχος της αστυνομίας είναι ανύπαρκτος. Αλλά κάποιος πρέπει να δώσει ένα μάθημα σε τύπους με τέτοιες συμπεριφορές. Αν δεν πάθεις, δε μαθαίνεις.

Ωπα.... Λαθος

Το οτι εχω/εις αδικο απο τα αποδυτηρια σωστο....

Αυτο ομως δε δινει σε κανεναν το δικαιωμα να παρει το νομο στα χερια του....

Ας φωναξει τους τσεους και ας μου κοψουν το γκωλο....

Οποιαδηποτε αλλη κινηση ειναι εποδ.... Ενοπει.... Εδοπειν..... Αυτο τελος παντων της Ζωαρας

BLiTzER
02/10/2015, 10:39
Ωπα.... Λαθος

Οποιαδηποτε αλλη κινηση ειναι εποδ.... Ενοπει.... Εδοπειν..... Αυτο τελος παντων της Ζωαρας

Nαι ρε Σπυράκο, αυτό είναι το ΣΩΣΤΟ, δε διαφωνούμε. Αλλά στην επόμενη πρότασή σου, αντιφάσκεις. Λες ότι θα τον πηδούσες. Με ποιο δικαίωμα; Φώναξε την αστυνομία... Νομίζω με "πιάνεις" :)

Εσύ, αν δεν κάνω λάθος, είχες πει ότι όποτε βλέπεις κάποιον να πετάει σκουπίδια από το αυτοκίνητο, τα μαζεύεις και του τα επιστρέφεις.
Βγάζεις βίντεο? Όχι.
Διαφημίζεις τη "μαγκιά σου"? Όχι.

Aν κάποιος του τραβήξει όπλο ή τον παρασύρει με το αυτοκίνητό του, θα εύχεται να είχε βίντεο.

Joyrider
02/10/2015, 10:43
Iσχύει και είναι πολύ λεπτά τα όρια. Ακριβώς γι'αυτό είναι παράνομο να "παίρνεις τον νόμο στα χέρια σου", για να αποτραπεί το χάος. Αλλά τι γίνεται όταν η αστυνομία είναι ανύπαρκτη; Προσεύχεσαι;

Έτσι γενικώς δεν μπορώ να δώσω απάντηση για οποιαδήποτε περίπτωση δεν υπάρχει η αστυνομική παρέμβαση γιατί αλλάζει η σοβαρότητα.
Στο συγκεκριμένο ας πούμε κάτι παράνομο αλλά βιτζιλαντικό που θα μπορούσαν να κάνουν είναι να πάνε και να βιδώσουν δυο κολωνάκια στην αρχή του πεζοδρομίου.
Είναι outlaw για να γουστάρουν :lol: είναι ηθικό για τον λόγο που το κάνουν και δίνει και πρακτική λύση.

BLiTzER
02/10/2015, 10:45
Απορώ, πάντως, που υπάρχει τόσο εύκολη πρόσβαση από τα αυτοκίνητα στα πεζοδρόμιά τους. Εδώ, τουλάχιστον, χωράνε μόνο μηχανάκια (συχνά ούτε αυτά, ούτε καν πεζοί), οπότε έχουμε λύσει το μισό πρόβλημα :P

Joyrider
02/10/2015, 10:50
οχι φιλε...αυτοι ειναι πεζοι...και δεν κανουν κατι παρανομο...οπως π.χ. να ξυλοφορτωνουν μεταναστες γιατι μπορουν...ουτε εχουν επιθετικη συμπεριφορα, οτι και να τους εχουν κανει...δεν βλεπω και εγω ομοιοτητα με χρυσαυγουλα..ουτε καφριλικι στην συγκεκριμενη περιπτωση...:wave2:

Εκβισμός, φθορά περιουσίας, παρεμπόδιση; Δεν είναι παράνομα;

Δεν είναι καφριλίκι το μην αφήνουν το αυτοκίνητο να βγει από το πεζοδρόμιο εκείνη την στιγμή και να το αναγκάζουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να κάνει όπισθεν;
Δεν είναι καφριλίκι να κολλάνε 2-3 αυτοκόλλητα και να συνεχίζουν αν δεν πιάνει ο εκβιασμός τους;
Δεν είναι καφριλίκι να ανεβαίνουν στα καπό ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και να μην αφήνουν την μαντάμ βυζόμπαλα να βγει από το βενζινάδικο;

BLiTzER
02/10/2015, 10:53
Γενικά, αν εξαιρέσεις τον τραμπουκισμό (απέναντι σε τραμπούκους, όμως, οπότε εν μέρει δικαιολογείται), είναι αρκετά ευγενικοί και ήρεμοι. Πέρα από τα αυτοκόλλητα, δεν κάνουν κάτι άλλο μεμπτό. Δεν ακουμπούν κανέναν εκτός αν τους αναγκάσει και ανεβαίνουν στο καπό μόνο σε όσους προσπαθούν να ξεφύγουν πατώντας γκάζι, αδιαφορώντας για την πιθανότητα τραυματισμού κάποιου.

pipe_smoker
02/10/2015, 11:29
Μου ειναι δύσκολο να κουοταρω γιατι γράφω απο κινητό.

Δείτε αν θέλετε το βιντεακι με τον σκουτερακια. (Τον οποίο τον φτάνουν στο αμήν όπως και όλους τους άλλους και χάνει τα λόγια του, την υπομονή του κλπ)

Το οτι τον παίρνει ο άλλος στο κυνήγι και πέφτει μπροστά του για να έχει να ισχυριστεί οτι ο σκουτεροβιος τον χτύπησε με το μηχανάκι, μοιάζει με αγώνα μπάσκετ που τρέχει να μπει ο αμυντικός μπροστά απο τον επιθετικό και να σταθεί ακινητος για να εκβιασει επιθετικό φάουλ.

Δουλευομαστε?

Και ξαναλέω!
Το οτι θεωρώ αυτούς μαλακες, δε σημαίνει οτι δικαιολογώ τους οδηγούς που καβαλάνε πεζοδρόμια, που οδηγούν σουρωμενοι (το περισσότερο ξύλο απο όσα βιντεακια είδα το μάζεψε απο μια κοπελια που πρεπει να ηταν κόκκαλο απο την κόκα), το οτι ειναι καφροι βλαχοι "Ξες ποιος ειμι γω?" και λοιπά.

Κακώς, πολυ κακώς, συμβαίνει αυτό.
Και όλοι αυτοί πρεπει να τιμωρηθούν, με σκοπό τη συμμόρφωση κι οχι τη διαπόμπευση στο Ίντερνετ.

Μιας και έχει φύγει λίγο απο τη μόδα το τρολαρισμα σε άμαχο πληθυσμό, και έχει δημιουργηθεί ενα αίσθημα self righteousness, πλέον η πατέντα ορίζει "βρίσκω φταιχτη, του μαμαω το ταμ τιριριμ και τον κρεμάω ανάποδα στην πλατεία, και όλοι βαράνε παλαμάκια"

Αν θυμάμαι καλά στον Γκαιτε αποδίδεται το ρητό:

Το οτι ο κροκόδειλος έφαγε τον εχθρό σου, δεν τον κάνει φίλο σου.

congate7
02/10/2015, 11:40
Από όσα βιντεάκια είδα οι «πιτσιρικάδες» δεν είναι τυχαίοι. Οι αντιδράσεις τους σε αυτούς που τσαμπουκαλεύονται δείχνουν ότι ξέρουν να αμυνθούν

Πάντως πριν κάποιο καιρό, με φίλο που τον είχε χτυπήσει αυτοκίνητο που η οδηγός του μιλούσε στο κινητό είχαμε σκεφτεί μία ανάλογη κίνηση.
Είχαμε σκεφτεί να βγάλουμε αυτοκόλλητα του τύπου: «Άσε το κινητό μωρή φώκια και οδήγα» και «Άσε το κινητό το κινητό και πιάσε το τιμόνι ρε μπαγλαμά» και θα πηγαίναμε δικάβαλο την Πατησίων να τα κολλάμε.
Το σχέδιο ξεχάστηκε αλλά στην αναζήτηση του κατάλληλου σλόγκαν είχαμε ρίξει πολύ γέλιο.

stam2
02/10/2015, 11:57
από χθες που το δημοσίευσα, σήμερα ξαναβλέπω το νήμα και εκπλήσσομαι από την έκταση που έχει λάβει...
έχει πλάκα πάντως που και για τα πιο αυτονόητα πράγματα θα βρεθούν ένας-δυο να εγείρουν αντεπιχειρήματα και να καταδιώξουν τον εν προκειμένω "βιτζιλαντισμό". (ωραία λέξη, και ελληνικότατη...).

Μία παρέα πιτσιρικάδων αποφασίζουν αντί να κάθονται να παίζουν battlefield κλπ στη ζεστασιά του σπιτιού τους, να βγουν στους κρύους δρόμους της Μόσχας, ενάντια σε ανθρώπους που έχουν μείνει κολλημένοι στο 1990 (όπως ωραία λέει ένας στο βίντεο), που νομίζουν ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, κουβαλώντας ένα ρόπαλο, ένα πυροβόλο όπλο, ή ένα μαχαίρι μαζί τους και εξασφαλίζοντας το παράνομο "ετσιθέλω" τους, εκμεταλλευόμενοι φυσικά την απουσία ή την αναλγησία της αστυνομίας.
Και αυτοί οι νεαροί εξασφαλίζουν μία εύθραυστη ασφάλεια έχοντας 2 κάμερες μαζί τους, ώστε να καταγραφεί η όποια εχθρική κίνηση γίνει εναντίον τους, και αμύνονται χωρίς όπλα όπως μπορούν όταν δεχθούν επίθεση.
Και η πολεμική εναντίον τους πάει ως εξής: έχουν κάμερα για να κάνουν εντύπωση, σίγουρα βρίσκεται κάποια μπίζνα από πίσω, δεν δείχνουν τα βίντεο που τους βάζουν την κάμερα στην απόφυση κλπ κλπ... Τι να πω, συγχαρητήρια για το σκεπτικό.

Σε ένα παράλληλο νήμα αν μιλάγαμε για μολότοφ σε βιτρίνες, σπάσιμο ξένης περιουσίας, ρύπανση δημόσιων χώρων, κατάληψη οικιών (βίλες αμαλίας κλπ), συλλογές μπουκαλιών μπύρας, κατάληψη πλατειών κλπ, εκεί θα μιλάγαμε για μία υγιή πρωτοβουλία των πολιτών, μία αυθόρμητη εκδήλωση ενάντια στην εξουσία της πολιτείας, μία μάχη κατά του κατεστημένου, και μία αυτοοργάνωση των ελεύθερων, αναρχικών, αντιεξουσιαστικών, αντιφασιστικών κλπ αντί, ευγενών φυσιογνωμιών αυτής της πόλης...
Όμως το να βγεις στο πεζοδρόμιο να διεκδικήσεις την ασφαλή και ελεύθερη διέλευση των πεζών, είναι στυγνός βιτζιλαντισμός. Αυτό, τίποτε άλλο.

PortisHead
02/10/2015, 12:10
Θυμαται κανεις (αν περναγε απο κει)
στο μακρινο 2009-2010 (προ κρισης δλδ.)
Στο σχιστο Σκαραμαγκα που γινοτανε το πρωι της πόπης και η κινηση εφτανε τα 4-5 χλμ.
μεχρι να βγεις κατω στη γεφυρα της Εθνικης ?

Καποιοι μαγκες βγαιναν στο αντιθετο ρευμα,και κατεβαιναν με την οπισθεν μεχρι κατω στο φαναρι.
Μιλαμε για 5χλμ. οπισθεν σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας.
1 χρονο περναγα απο κει, το εβλεπα το φαινομενο,τροχαια ΠΟΤΕ.

Joyrider
02/10/2015, 12:35
...

Πολύ ωραία δομημένο το logical fallacy σου αλλά επειδή τυχαίνει να διαφωνώ και με τον "χουλιγκανίστικο αναρχισμό" αλλά και με τα τυπάκια του βίντεο, μπορείς να τοποθετηθείς επί των παρανομιών που κάνουν και των καφριλικίων που αναφέρω παραπάνω;

sniper
02/10/2015, 12:38
...
Όμως το να βγεις στο πεζοδρόμιο να διεκδικήσεις την ασφαλή και ελεύθερη διέλευση των πεζών, είναι στυγνός βιτζιλαντισμός. Αυτό, τίποτε άλλο.

Εσύ δλδ συμφωνείς μαζί τους; Αν συμφωνείς, και θες να το κάνεις γιατί δεν ξεκινάς;

bulmont
02/10/2015, 12:44

Ισα ρε Γκουζγκούνη Νο 2...........................

Bowleno
02/10/2015, 12:55
Ωπα.... Λαθος

Επονείδιστη ρε :a38: :lol:

Κατά τα λοιπά, συμφωνώ, ουδείς έχει το δικαίωμα να παίρνει τον νόμο στα χέρια του.... το παράδειγμα του joyrider πιο πάνω, είναι ότι πιο κατάλληλο η απλά, στήνεις ένα τραπεζάκι και 2 καρέκλες :D

Bowleno
02/10/2015, 12:59
και επίσης, 2-3 σειρές από δαύτα που "εντελώς τυχαία" βρέθηκαν εκεί.....

342233 :smokin:

HelenKoR
02/10/2015, 13:09
Θυμαται κανεις (αν περναγε απο κει)
στο μακρινο 2009-2010 (προ κρισης δλδ.)
Στο σχιστο Σκαραμαγκα που γινοτανε το πρωι της πόπης και η κινηση εφτανε τα 4-5 χλμ.
μεχρι να βγεις κατω στη γεφυρα της Εθνικης ?

Καποιοι μαγκες βγαιναν στο αντιθετο ρευμα,και κατεβαιναν με την οπισθεν μεχρι κατω στο φαναρι.
Μιλαμε για 5χλμ. οπισθεν σε δρομο ταχειας κυκλοφοριας.
1 χρονο περναγα απο κει, το εβλεπα το φαινομενο,τροχαια ΠΟΤΕ.

Τώρα κατεβαίνουν κανονικά με τη μούρη.

PortisHead
02/10/2015, 13:14

Απο το κανονικό ρευμα να υποθέσω πως εννοεις,γιατι πλεον δεν υπάρχει η κίνηση του τότε.

HelenKoR
02/10/2015, 13:15
Όχι, απο το αντίθετο εννοώ

PortisHead
02/10/2015, 13:19
Όχι, απο το αντίθετο εννοώ

:eek::eek:

Για ποιο λογο ? Εφόσον κίνηση δεν υπάρχει πια εκει.

BLiTzER
Για τη φάση.

Panos76
Για να μη χάνονται οι καλές συνήθειες :D

stam2
02/10/2015, 13:24
Εσύ δλδ συμφωνείς μαζί τους; Αν συμφωνείς, και θες να το κάνεις γιατί δεν ξεκινάς;
εσύ δλδ συμφωνείς με τους τσαμπουκάδες παραβάτες και καταπατητές των πεζοδρομίων?
Και γιατί δεν το κάνω? διότι μόνος μου δεν μπορώ. Θες να έρθεις παρέα, ή συμφωνείς με την κατάληψη των πεζοδρομίων?

Πολύ ωραία δομημένο το logical fallacy σου αλλά επειδή τυχαίνει να διαφωνώ και με τον "χουλιγκανίστικο αναρχισμό" αλλά και με τα τυπάκια του βίντεο, μπορείς να τοποθετηθείς επί των παρανομιών που κάνουν και των καφριλικίων που αναφέρω παραπάνω;

κανένα fallacy. Είμαι υπέρ της αυτοδίκαιης αντίδρασης βασιζόμενης μόνο στα δικαιώματα που σου δίνει ο Νόμος. Το να περπατάς στο πεζοδρόμιο και να απαγορεύσεις με την παρουσία σου το να περάσει ο άλλος με τροχοφόρο είναι νόμιμο. Το να υπερασπιστείς τη θέση σου με λογικά επιχειρήματα, είναι νόμιμο. Το να του υποδείξεις από που να πάει ΔΕΝ είναι παράνομο στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το να βανδαλίσεις ξένη περιουσία είναι παράνομο. Αλλά εδώ δεν μιλάμε για βανδαλισμό. Μιλάμε για τέχνασμα. Για ένα αυτοκόλλητο. Το οποίο είναι ενοχλητικό αλλά βγαίνει. Ναι, ίσως είναι ένα βήμα παρακάτω για εμένα, όμως νομικά, σε ένα δικαστήριο δεν νομίζω ότι θα ευσταθούσε η κατηγορία του βανδαλισμού, από τη στιγμή που είναι αφαιρούμενο και δεν αφήνει κάτι πάνω στο γυαλί. Θα έπρεπε να το κυνηγήσει κάποιος πολύ και να κατασκευάσει μία βαριά κατηγορία, όπως μία απόπειρα πρόκλησης βλάβης, ή πρόκλησης ατυχήματος κλπ, που πάλι θα ήθελε καλό στήσιμο. Και στην τελική δεν είδα κανέναν να υποβάλει μήνυση ενώπιον των αστυνομικών αρχών κατά της πράξης του "βανδαλισμού". Αντιθέτως όλοι στο τέλος θέλοντας και μη, επικροτούσαν την πράξη αντίδρασης. Εκτός αυτού δεν βλέπω άλλη παρανομία.
Άρα ναι, για μένα δουλεύει η ομάδα αυτή, και χρησιμοποιώντας την δύναμη της εικόνας, αυξάνει το αποτέλεσμά της κερδίζοντας υποστηρικτές, καταδεικνύοντας ένα υπόδειγμα ορθής οδηγικής συμπεριφοράς, αλλά και δίνοντας ένα παράδειγμα αντίδρασης στην παρανομία αυτή.

PortisHead
02/10/2015, 13:28
Οι αμερικανοι λένε ενα σοφο ρητο : "Mind your own business !"
Εξαιρουνται η κακοποίηση παιδιων και ζώων.
Εκει επεμβαίνουμε αμεσα,ακομα και παρανομωντας.

devil's animal
02/10/2015, 13:30
Εκβισμός, φθορά περιουσίας, παρεμπόδιση; Δεν είναι παράνομα;

Δεν είναι καφριλίκι το μην αφήνουν το αυτοκίνητο να βγει από το πεζοδρόμιο εκείνη την στιγμή και να το αναγκάζουν ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ να κάνει όπισθεν;
Δεν είναι καφριλίκι να κολλάνε 2-3 αυτοκόλλητα και να συνεχίζουν αν δεν πιάνει ο εκβιασμός τους;
Δεν είναι καφριλίκι να ανεβαίνουν στα καπό ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ και να μην αφήνουν την μαντάμ βυζόμπαλα να βγει από το βενζινάδικο;

πλακα κανεις τωρα ετσι?
βαζεις αυτα..που τα μισα δεν ειναι καν σωστα και δεν θα εστεκαν σε ενα δικαστηριο σαν κατηγοριες*, απεναντι σε προκληση σωματικων βλαβων με προθεση και χωρις προθεση...απειλη κατα ανθρωπινης ζωης...ενοπλη απειλη και επιθεση σε αοπλους και αλλα πολλα??

*γιατι το αυτοκολλητο στο παρμπριζ δεν ειναι φθορα..οπως δεν ειναι φθορα και το να σηκωθει ο υαλοκαθαριστηρας και να μπει κληση...
παρεμποδιση σε ποιον και που? δλδ αν σταματησω καποιο οχημα που πηγαινει αναποδα σε μονοδρομο ή πανω σε πεζοδρομο, βαζοντας το κορμι μου ή το αυτοκινητο μου κανω παρεμποδιση...και οι φοιτητες στο Πολυτεχνειο το παρεμποδιζαν το τανκ που ηθελε να μπει μεσα, ναι?:rolleyes:

GFawkes
02/10/2015, 13:30
:a014:

sniper
02/10/2015, 13:34
εσύ δλδ συμφωνείς με τους τσαμπουκάδες παραβάτες και καταπατητές των πεζοδρομίων?
Και γιατί δεν το κάνω? διότι μόνος μου δεν μπορώ. Θες να έρθεις παρέα, ή συμφωνείς με την κατάληψη των πεζοδρομίων?

...

Εφόσον δεν υπάρχει αφενός αστυνόμευση ή επαρκής χώρος σταθμευσης, θα την βάλω όπου βρω.
Αν ερθεις και μου τη σπάσεις, θα λάβω τα αντιστοιχα μέτρα μετά εγώ.

Αν θες ζουγκλα, την έχεις. Απλό.

alex14
02/10/2015, 13:49

ετσι ακριβως. 500-1000 μ@λ@κες να περιμενουν μια ωρα μεχρι τα φαναρια και οι "εξυπνοι" την κανουν στο αντιθετο. :mad:
Αστυνομια δεν εχω δει ποτε και περναω καθε μερα.

Joyrider
02/10/2015, 13:54
κανένα fallacy
Το fallacy βρίσκεται στην αναλογία που κάνεις γιατί δεν έχουν καμιά σχέση οι περιπτώσεις.

Το να του υποδείξεις από που να πάει ΔΕΝ είναι παράνομο στην συγκεκριμένη περίπτωση
Δεν τους αρκεί να κατέβει απλά από το πεζοδρόμιο από εκεί που βρίσκεται αλλά του ορίζουν και τον τρόπο που θα το κάνει. Θα μπορούσαν να ορίσουν πχ και την τιμωρία να πηδάει επιτόπου χτυπώντας το κούτελό του λέγοντας 10 φορές "δεν θα ξανανέβω σε πεζοδρόμιο". Δεν έχει σταματημό ο αυθαίρετος ορισμός τιμωριών.

Το να βανδαλίσεις ξένη περιουσία είναι παράνομο.
Οπότε πολύ άνετα στέκει η κατηγορία αν σου βαθουλώσουν το καπό ανεβαίνοντας άνω δυο άτομα.
Όπως επίσης και με το να κολλάνε αυτκόλλητα και να σου κρύβουν το οπτικό πεδίο δημιουργώντας συνθήκες ατυχήματος.
Το γράφει και ο ποινικός κώδικας
http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CB4QFjAAahUKEwimmeXr2qPIAhUFiSwKHVLqCZQ&url=http%3A%2F%2Fwww.yen.gr%2Fphp%2Fdownload_xitem.php%3Fxitem%3D24745%2Fpd_fek106_85.pdf&usg=AFQjCNHKGKTimR1OAI93Y9T5sD6vHxdDlQ&bvm=bv.104317490,d.bGg&cad=rja

Για τον εκβιασμό ούτε αυτός υπάρχει;, κάνε αυτό αλλιώς σου κολλάω αυτοκόλλητο σου κάνω αυτό εκείνο και ότι άλλο μου γκαυλώσει. Εδώ σε έναν τύπο του είπανε σταμάτα να φωνάζεις γιατί θα σου κολλήσω αυτοκόλλητο.

kokos08
02/10/2015, 13:54
Οι δημοκρατικες διαδικασιες σας μαραναν. Καλα κανουν τα παιδια και μπραβο τους. Τι ψαχνετε να βρειτε δεν καταλαβαινω. Θα προτιμουσα με ενα ροπαλο να τους σπανε το παρμπριζ καλυτερα. Εσυ Ελληναρα δημοκρατη περιμενε την αστυνομια γιατι πανω απ ολα εισαι νομοταγης! Οταν πατησουν το παιδι σου πανω στο πεζοδρομιο κατσε στο παγκακι ασε το παιδι σου μεσα στα αιματα πανω στο πεζοδρομιο και περιμενε το ασθενοφορο να το παραλαβει και την αστυνομια να παρει τις πινακιδες στον οδηγο και να του κανεις μηνυση.
Αυτοι που σκιζονται τοσο για δημοκρατικες διαδικασιες ειναι οι ιδιοι που παρανομουν περισσοτερο. Ωραιο το πεπλο της δημοκρατιας...

Joyrider
02/10/2015, 13:57
πλακα κανεις τωρα ετσι?
βαζεις αυτα..που τα μισα δεν ειναι καν σωστα και δεν θα εστεκαν σε ενα δικαστηριο σαν κατηγοριες*, απεναντι σε προκληση σωματικων βλαβων με προθεση και χωρις προθεση...απειλη κατα ανθρωπινης ζωης...ενοπλη απειλη και επιθεση σε αοπλους και αλλα πολλα??

*γιατι το αυτοκολλητο στο παρμπριζ δεν ειναι φθορα..οπως δεν ειναι φθορα και το να σηκωθει ο υαλοκαθαριστηρας και να μπει κληση...
παρεμποδιση σε ποιον και που? δλδ αν σταματησω καποιο οχημα που πηγαινει αναποδα σε μονοδρομο ή πανω σε πεζοδρομο, βαζοντας το κορμι μου ή το αυτοκινητο μου κανω παρεμποδιση...και οι φοιτητες στο Πολυτεχνειο το παρεμποδιζαν το τανκ που ηθελε να μπει μεσα, ναι?:rolleyes:

Γιατί να τα ξαναγράφω;

Αυτή στο βενζινάδικο την είδες; Ανέβηκαν στο καπό από μόνοι τους; Την εμπόδιζαν να φύγει από το βενζινάδικο; Της έβαλαν 3 αυτοκόλλητα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει; Εκβιάζουν τους πάντες πως αν δεν κάνουν ότι θέλουν όπως θέλουν θα εφαρμόσουν την τιμωρία που αποφάσισαν; Όλα αυτά δεν στέκουν σε δικαστήριο;

Το πολυτεχνείο εμπίπτει στα fallacies...

dimmie_72
02/10/2015, 13:58
Oι ακτιβιστές της greenpeace, ο καπετάνιος που κυνηγάει τα φαλαινοθηρικά με τους πιστσιρικάδες στα βίντεο ποια διαφορά έχουν;
... και μη μου πει κανείς ότι η ένταση και η προβολή των ενεργειών είναι που κάνει τη διάκριση.

Μια μορφή ακτιβισμού είναι κι αυτό που βλέπουμε κι ας το δεχτούμε σαν κοσμοθεωρία. Ο καθείς αντιδρά ανάλογα με τη δική του κοσμοθεωρία.

Bladerunner
02/10/2015, 13:59
Αν δεχόμαστε ότι υπερτερεί η προσωπική μας κρίση έναντι του νόμου, τότε ας είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε και τις συνέπειες της προσωπικής κρίσης κάποιου άλλου.

ggs
02/10/2015, 14:02
Παιδες , αν ειστε ετοιμοι να σκοτωσετε και να σκοτώθητε για μια μ@λ@κια που κανεις καποιος στον δρομο , καλυτέρα να αφήνετε σπίτι την μηχανή και να παίρνετέ λεωφορείο..

devil's animal
02/10/2015, 14:07
Γιατί να τα ξαναγράφω;

Αυτή στο βενζινάδικο την είδες; Ανέβηκαν στο καπό από μόνοι τους; Την εμπόδιζαν να φύγει από το βενζινάδικο; Της έβαλαν 3 αυτοκόλλητα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να οδηγήσει; Εκβιάζουν τους πάντες πως αν δεν κάνουν ότι θέλουν όπως θέλουν θα εφαρμόσουν την τιμωρία που αποφάσισαν; Όλα αυτά δεν στέκουν σε δικαστήριο;

Το πολυτεχνείο εμπίπτει στα fallacies...

συνειδητοποιεις οτι ανεβηκαν στο καπο επειδη πηγε να τους πατησει, ετσι? και αν την αφηναν θα την ειχε κανει οπως και ο καθε ενας ευθυνοφοβος απ'ολους αυτους..αφου η λογικη ειναι "ας φυγω τωρα που μπορω για να μην μπλεξω"...

και το να εμποδισεις καποιον να φυγει αν εχει διαπραξει αδικημα δεν ειναι παρανομο...μαλιστα ο νομος προβλεπει οτι συλληψη μπορει να κανει και ο πολιτης..το πως θα γινει δεν το λεει, αλλα αν βρεθεις μπροστα σε μια αξιοποινη πραξη μπορεις απλα και μονο φωναζοντας να συλλαβεις τον δραστη...'νταξει ουτοπικο...

τα αυτοκολλητα τα εβαλαν ακριβως για να μην μπορει να φυγει...εχει σηκωσει χερι σε ολους τους...μπορει να ηθελαν να της κανουν μηνηση και γι'αυτο να μην την αφηναν να φυγει...

απειρες περιπτωσεις που πολιτες πιανουν αυτον που χειροδικει εναντι αλλου ή διαπραττει καποιου αλλου ειδους αδικημα μεχρι να ερθει η αστυνομια...τι θα πει ο παρανομος? θα κανω μηνυση για παρεμποδιση σ'αυτους που δεν μ'αφησαν να φυγω ενω ειχα παρανομησει? παμε καλα?

sniper
02/10/2015, 14:13
...

απειρες περιπτωσεις που πολιτες πιανουν αυτον που χειροδικει εναντι αλλου ή διαπραττει καποιου αλλου ειδους αδικημα μεχρι να ερθει η αστυνομια...τι θα πει ο παρανομος? θα κανω μηνυση για παρεμποδιση σ'αυτους που δεν μ'αφησαν να φυγω ενω ειχα παρανομησει? παμε καλα?

Η μόνη περίπτωση που αυτό επιτρέπεται στην Ελλάδα είναι σε αυτόφωρο κακούργημα... Ναι, στις υπόλοιπες περιπτώσεις, θα την φας την μηνυσουλα απο τον άλλο κια θα κριθείς κι ένοχος για παράνομη κατακράτηση

Άρθρο 250 Παράνομη κατακράτηση

Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις των άρθρων 248 και 249, απάγει ή κατακρατεί άλλον χωρίς τη θέλησή του ή του στερεί με άλλον τρόπο την ελευθερία της κίνησής του τιμωρείται με φυλάκιση ως πέντε έτη και χρηματική ποινή και αν η κατακράτηση διήρκεσε μακρό χρονικό διάστημα ή τελέστηκε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 6 του Συντάγματος, με φυλάκιση από δυο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Joyrider
02/10/2015, 14:14
συνειδητοποιεις οτι ανεβηκαν στο καπο επειδη πηγε να τους πατησει, ετσι? και αν την αφηναν θα την ειχε κανει οπως και ο καθε ενας ευθυνοφοβος απ'ολους αυτους..αφου η λογικη ειναι "ας φυγω τωρα που μπορω για να μην μπλεξω"...

και το να εμποδισεις καποιον να φυγει αν εχει διαπραξει αδικημα δεν ειναι παρανομο...μαλιστα ο νομος προβλεπει οτι συλληψη μπορει να κανει και ο πολιτης..το πως θα γινει δεν το λεει, αλλα αν βρεθεις μπροστα σε μια αξιοποινη πραξη μπορεις απλα και μονο φωναζοντας να συλλαβεις τον δραστη...'νταξει ουτοπικο...

τα αυτοκολλητα τα εβαλαν ακριβως για να μην μπορει να φυγει...εχει σηκωσει χερι σε ολους τους...μπορει να ηθελαν να της κανουν μηνηση και γι'αυτο να μην την αφηναν να φυγει...

Συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν μπροστά στον οποιονδήποτε από μόνοι τους;
Αυτός που πήγε να κατέβει από το πεζοδρόμιο και μπήκαν μπροστά του για να τον αναγκάσουν να κάνει όπισθεν και αυτός πήγε να τους πατήσει;
Σε όλους παρεμποδίζουν το οπτικό πεδίο βάζοντας τα αυτοκόλλητα.
Όλους τους εκβιάζουν.

Billymuse
02/10/2015, 14:17
Συνειδητοποιείς ότι μπαίνουν μπροστά στον οποιονδήποτε από μόνοι τους;
Αυτός που πήγε να κατέβει από το πεζοδρόμιο και μπήκαν μπροστά του για να τον αναγκάσουν να κάνει όπισθεν και αυτός πήγε να τους πατήσει;
Όλους τους εκβιάζουν.

Τα αυτοκόλητα δεν τα κολλάνε με την πρώτη τους προειδοποιούν, και ουτε πετάγονται τελευταια στιγμή στα αυτοκίνητα απο μακρια τους βλέπουν οι οδηγοί
και οταν βλέπουν και 2-3 κάμερες κάτι υποψιάζονται όσοι δε γνωρίζουν και έτσι ξαναβγαίνουν στο δρόμο. Δεν σε είδα να μιλάς για τη φθορά που κάνουν τα αυτοκινητα
στα πεζοδρόμια...

sniper
02/10/2015, 14:19
Στην μαγευτική Ρωσσία κάποιοι "έξυπνοι" κουτάκηδες για να γλιτώσουν από την κίνηση περνάνε από τα πεζοδρόμια... Μία ομάδα ηρωϊκών εφήβων και νέων έρχεται σε σύγκρουση με αυτούς τους παράνομους πεισματάρηδες και εξελλίσεται μία σειρά από ιλαρά περιστατικά....
απολαύστε...

διπλό επεισόδιο...
https://www.youtube.com/watch?v=tH1JGziC-hc&list=UUMrKscEv_Ri1pvlRsLxsqJQ&index=33
https://www.youtube.com/watch?v=Y6TNLEZUVB0&list=UUMrKscEv_Ri1pvlRsLxsqJQ&feature=iv&src_vid=tH1JGziC-hc&annotation_id=annotation_1365293151

και μία χαμηλή πτήση...

ΕndoMeTaxi, εκεί στη Ρωσσία κυκλοφορουν κάτι μπουμπουκια 2μετρα και 150κιλά με γκάνια που θέλω να δω βιντεάκι μ' αυτούς σταματημένους απο τους ρομπεν των πεζοδρομίων...

Billymuse
02/10/2015, 14:21
Νικο 3:45 (https://www.youtube.com/watch?v=ZBQhW2OjKwk&pxtry=3&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZBQhW2OjKwk%26pxtry%3D3&has_verified=1)

Εdit: στη πρώτη θέση ειναι βγαλμένη απο ταινία τυπου Die Hard:lol:

Joyrider
02/10/2015, 14:22
Τα αυτοκόλητα δεν τα κολλάνε με την πρώτη τους προειδοποιούν, και ουτε πετάγονται τελευταια στιγμή στα αυτοκίνητα απο μακρια τους βλέπουν οι οδηγοί
και οταν βλέπουν και 2-3 κάμερες κάτι υποψιάζονται όσοι δε γνωρίζουν και έτσι ξαναβγαίνουν στο δρόμο. Δεν σε είδα να μιλάς για τη φθορά που κάνουν τα αυτοκινητα
στα πεζοδρόμια...
Το πρώτο είναι εκβιασμός, το δεύτερο δεν έχει σημασία πότε το κάνουν αλλά ότι το κάνουν και το τελευταίο είναι αυτονόητο.

sniper
02/10/2015, 14:24
Νικο 3:45 (https://www.youtube.com/watch?v=ZBQhW2OjKwk&pxtry=3&oref=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DZBQhW2OjKwk%26pxtry%3D3&has_verified=1)

Εdit: στη πρώτη θέση ειναι βγαλμένη απο ταινία τυπου Die Hard:lol:

Αυτός είναι αδύνατος... Μιλάω για κάτι παλικάρια αμίλητα...

Panos76
02/10/2015, 14:25
Θυμάστε ένα επεισόδιο (http://www.youtube.com/watch?v=lJhr_MYO_rE) στο κάντιντ κάμερα στη Ρωσία με το γραμματοκιβώτιο;

Να το θυμηθήτε, Κάποια μέρα έτσι θα καταλήξουν τα παλικάρια.

BLiTzER
02/10/2015, 14:26
Seems legit.

kostasagk
02/10/2015, 14:28
τι τα θελετε περι δημοκρατιας και νομιμοτητας... αμα σε χτυπησουν ,η κανενα παιδι μας , απο καποιον που περναει με κοκινο,στοπ,μιλαει στο κινητο,ανεβαινει πεζοδρομια κλπ κλπ ,να δω τι θα πει οταν ο δικαστης ριξει στον ενοχο 3χρονια με αναστολη και χιλια ευρω προστιμο και ο αλλος μπορει να ταλαιπωρειται μια ζωη

εχω γνωστο που το μηχανακι τον πατησε σε πεζοδρομιο απο πισω στην αχιλειο πτερνα και την εκοψε μαζι με κατι καταγματακια,εκανε να περπατηση 6 μηνες και ακομα και 3 χρονια αργοτερα ολο και εχει ενοχλησης...

Panos76
02/10/2015, 14:28
Δε το ξέρω αυτό, πάντως είχε συζητηθεί αρκετά πριν χρόνια. Αλλά και μούφα να είναι, δεν είναι καθόλου απίθανο να συμβεί.

stam2
02/10/2015, 15:03
Εφόσον δεν υπάρχει αφενός αστυνόμευση ή επαρκής χώρος σταθμευσης, θα την βάλω όπου βρω.
Αν ερθεις και μου τη σπάσεις, θα λάβω τα αντιστοιχα μέτρα μετά εγώ.

Αν θες ζουγκλα, την έχεις. Απλό.
Το νου σου γιατί δεν ξέρεις τι θηρία μπορεί να κυκλοφορούν στη ζούγκλα...
προσωπικά από εμένα αν τύχει το πιο πιθανό είναι να εξασφαλίσεις κλησούλα 20ευρουλίνια. Μέχρι εκεί πάω προς το παρόν...

Το fallacy βρίσκεται στην αναλογία που κάνεις γιατί δεν έχουν καμιά σχέση οι περιπτώσεις.
Η αναλογία είναι trivial και όχι fallacy.

Δεν τους αρκεί να κατέβει απλά από το πεζοδρόμιο από εκεί που βρίσκεται αλλά του ορίζουν και τον τρόπο που θα το κάνει. Θα μπορούσαν να ορίσουν πχ και την τιμωρία να πηδάει επιτόπου χτυπώντας το κούτελό του λέγοντας 10 φορές "δεν θα ξανανέβω σε πεζοδρόμιο". Δεν έχει σταματημό ο αυθαίρετος ορισμός τιμωριών.
Το μόνο υπερβολικό που τους καταλογίζω. Η επιμονή τους να γυρίσει πίσω. Το άλλο που λες με το κούτελο δεν παίζει σαν υπόθεση.

Οπότε πολύ άνετα στέκει η κατηγορία αν σου βαθουλώσουν το καπό ανεβαίνοντας άνω δυο άτομα.
Απάντησε ήδη ο delvil's animal, ήταν τεχνικό screen το οποίο η βυζαρού αλλά και άλλοι, αποφάσισαν να περάσουν από πάνω. Ήταν λογικό να βρεθούν στο καπό και ο Νόμος θα είναι με το μέρος τους σε δικαστική αναμέτρηση.

Η μόνη περίπτωση που αυτό επιτρέπεται στην Ελλάδα είναι σε αυτόφωρο κακούργημα... Ναι, στις υπόλοιπες περιπτώσεις, θα την φας την μηνυσουλα απο τον άλλο κια θα κριθείς κι ένοχος για παράνομη κατακράτηση

Όποιος, εκτός από τις περιπτώσεις των άρθρων 248 και 249, απάγει ή κατακρατεί άλλον χωρίς τη θέλησή του ή του στερεί με άλλον τρόπο την ελευθερία της κίνησής του τιμωρείται με φυλάκιση ως πέντε έτη και χρηματική ποινή και αν η κατακράτηση διήρκεσε μακρό χρονικό διάστημα ή τελέστηκε κατά παράβαση των διατάξεων του άρθρου 6 του Συντάγματος, με φυλάκιση από δυο ως πέντε έτη και χρηματική ποινή.

Σε τυχόν δικαστήριο σε βάζω στοίχημα ότι θες ότι θα αθωωθούν. Διότι δεν υπάρχει φυσική επαφή, εγκλεισμός, ή παρεμπόδιση φυσικού προσώπου, αντιθέτως αφορά τροχοφόρο όχημα. Συνεπώς εμπίπτει σε ΚΟΚ για παρακώλυση κυκλοφορίας η οποία είναι αστεία, διότι δεν υφίσταται κυκλοφορία τροχοφόρων πάνω σε πεζοδρόμιο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά μάλλον ο δικηγόρος που θα αναλάμβανε ως κατήγορος μάλλον δεν θα αναλάμβανε καν... Ειδικά αν έβλεπε και κάποιο από τα βίντεο.

sniper
02/10/2015, 15:08
Το νου σου γιατί δεν ξέρεις τι θηρία μπορεί να κυκλοφορούν στη ζούγκλα...
προσωπικά από εμένα αν τύχει το πιο πιθανό είναι να εξασφαλίσεις κλησούλα 20ευρουλίνια. Μέχρι εκεί πάω προς το παρόν...

...

Σε τυχόν δικαστήριο σε βάζω στοίχημα ότι θες ότι θα αθωωθούν. Διότι δεν υπάρχει φυσική επαφή, εγκλεισμός, ή παρεμπόδιση φυσικού προσώπου, αντιθέτως αφορά τροχοφόρο όχημα. Συνεπώς εμπίπτει σε ΚΟΚ για παρακώλυση κυκλοφορίας η οποία είναι αστεία, διότι δεν υφίσταται κυκλοφορία τροχοφόρων πάνω σε πεζοδρόμιο. Δεν ξέρω αν χρειάζεται να το εξηγήσω καλύτερα, αλλά μάλλον ο δικηγόρος που θα αναλάμβανε ως κατήγορος μάλλον δεν θα αναλάμβανε καν... Ειδικά αν έβλεπε και κάποιο από τα βίντεο.

Τωρα είσαι στο προανακριτικό προσωπικό ή στο δικαστικό;

PortisHead
02/10/2015, 15:09
Ρε σεις για ποιες δικαστικες αναμετρησεις και μυνησεις μιλάτε ???
Για αυτες που εκδικάζονται μετα απο 10 χρονια και απαιτουν 300 ευρω παράβολο ?

Σιγα μη σε μυνήσει κανεις :lol:

kostas777
02/10/2015, 15:18
Θα έπρεπε να είναι με κουκούλες και ρόπαλα ;)

400 χιλιάδες ρόπαλα πουλήθηκαν πέρισυ στη Ρωσία και μόλις 1 μπαλλάκι. Όλοι με το ίδιο παίζουν;
http://news247.gr/eidiseis/paraksena/giati-oi-rwsoi-agorazoyn-maniwdws-ropala-mpeizmpol-alla-oxi-mpalakia.3694955.html

pipe_smoker
02/10/2015, 15:20
Με έχουν καλύψει πλήρως ο sniper και ο Joyrider (κι ο blade, κι ο ggs κλπ), και δε θα μπω στον κόπο να απαντήσω κι εγώ στον καθένα συγκεκριμένα και να παραθέτω κλπ.

Για όσους συνεχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα.
Προσπαθήστε να καταλάβετε ότι κανείς δεν παίρνει το μέρος των τύπων που παρανομούν.
Άλλες είναι οι ενστάσεις μας.

ΥΓ. Για όσους συνεχίζουν να μπερδεύουν τα πράγματα επίτηδες, σας έχει πάρει χαμπάρι και η κουτσή Μαριώ:wave2:

Joyrider
02/10/2015, 15:28
Το μόνο υπερβολικό που τους καταλογίζω. Η επιμονή τους να γυρίσει πίσω. Το άλλο που λες με το κούτελο δεν παίζει σαν υπόθεση.

Απάντησε ήδη ο delvil's animal, ήταν τεχνικό screen το οποίο η βυζαρού αλλά και άλλοι, αποφάσισαν να περάσουν από πάνω. Ήταν λογικό να βρεθούν στο καπό και ο Νόμος θα είναι με το μέρος τους σε δικαστική αναμέτρηση.

Και ξανααπάντησα

... μπαίνουν μπροστά στον οποιονδήποτε από μόνοι τους.
Όλους τους εκβιάζουν.

pipe_smoker
02/10/2015, 15:43
Και ξανααπάντησα

Και άλλες 300 φορές να απαντήσεις, τσάμπα θα πάει.

Η λίστα με αυτά που μπορεί να κατηγορηθούν οι "ακτιβιστές", αν έχει και ο οδηγός (ή καλύτερα ο συνοδηγός) μια κάμερα κι έναν καλό δικηγόρο, γεμίζουν ξετυλιγμένο κωλόχαρτο.

SONone
02/10/2015, 16:22
Τις περιπτώσεις που κατέληξαν με την κάμερα στον πρωκτο, θα τις βλέπαμε μόνο αν βιντεοσκοπουσε κι ο οδηγός.

εχεις ξεσκιστει με τις καμερες σε κολους.. τι σκατα category στα πορνο σιτε ειναι αυτο? :p :cool:

pipe_smoker
02/10/2015, 16:24
εχεις ξεσκιστει με τις καμερες σε κολους.. τι σκατα category στα πορνο σιτε ειναι αυτο? :p :cool:

Κι όμως υπάρχει αλλά δε θυμάμαι πώς λέγεται:lol:

BLiTzER
02/10/2015, 16:26
Rule 34.

Vegeta
02/10/2015, 16:51
Θυμάστε ένα επεισόδιο (http://www.youtube.com/watch?v=lJhr_MYO_rE) στο κάντιντ κάμερα στη Ρωσία με το γραμματοκιβώτιο;

Να το θυμηθήτε, Κάποια μέρα έτσι θα καταλήξουν τα παλικάρια.

Από αυτά που ακούς μην πιστεύεις τίποτα, κι από αυτά που βλέπεις να πιστεύεις τα μισά...

https://www.youtube.com/watch?v=iK0L4vUsYgs

https://www.youtube.com/watch?v=sCwOrGQkz8I

devil's animal
02/10/2015, 17:37

αρθρο 275 Κ.Π.Δ
Στα αυτοφωρα εγκληματα. 1 Προκειμενου για αυτοφωρα κακουργηματα και πλημμεληματα οι ανακριτικοι υπαλληλοι των αρθρων 33 και 34, καθως και καθε αστυνομικο οργανο, εχουν υποχρεωση, ενω οποιοσδηποτε πολιτης το δικαιωμα, να συλλαβουν το δραστη, τηρωντας τις διαταξεις του Συνταγματος και του αρθρου 279 του κωδικα για την αμεση προσαγωγη του στον εισαγγελεα.

εκτος αν η προκληση σωματικης βλαβης ειναι πταισμα και δεν το ξερω...μια χαρα εχουν το δικαιωμα (και οχι την υποχρεωση οπως οι τσεοι) να την συλλαβουν...

τα αρθρα 250,248 και 249 δεν εχουν κατι σχετικο ουτε στο Π.Κ ουτε στο Κ.Π.Δ...

mea culpa ως προς την γενικευση...

S705
02/10/2015, 18:35
αυτου του μαλακα τι να του κανω? απο λογια δεν ακουει.
342241

spyrakos35
02/10/2015, 18:37
Μηπως να του το πεις στα γερμανικα;

S705
02/10/2015, 18:40
Δεν ξέρω και καραγκούνικα!!!!

pipe_smoker
02/10/2015, 18:41
αυτου του μαλακα τι να του κανω? απο λογια δεν ακουει.
342241

Αν σε ενοχλεί τόσο πολύ, κάλεσε την τροχαία.

Θα φάει την κλήση του και θα το πάρει λογικά.

spyrakos35
02/10/2015, 18:42
Φωναξε την τροχαια.....
Η γυναικα μου το ειχε κανει οταν παρκαρισμενο κουτι σε πεζοδρομιο την αναγκαζε να βγει στο δρομο με το καροτσακι με το μωρο.....

S705
02/10/2015, 18:44
Φωναξε την τροχαια.....
Η γυναικα μου το ειχε κανει οταν παρκαρισμενο κουτι σε πεζοδρομιο την αναγκαζε να βγει στο δρομο με το καροτσακι με το μωρο.....

3 φορές κάλεσα και δεν έχουν έρθει!!!!!!! Και έχω και εγώ παιδί και μωρό.

pipe_smoker
02/10/2015, 18:48
3 φορές κάλεσα και δεν έχουν έρθει!!!!!!! Και έχω και εγώ παιδί και μωρό.

Ρε μάστορα τώρα κι εσύ:rolleyes:

Ξαναπάρε και 4η, και πες τους ότι είναι μαλακες και τον παίζουν γιατί έχεις πάρει άλλες 3 φορές (ευγενικά).
Τόσος κόπος είναι?
Δεν είπε κανείς να πας με τα πόδια να τους φωνάξεις.

ΥΓ. Εκτός αν όλο αυτό γίνεται για να καταλήξουμε στο "κλώτσα τη να πέσει" κλπ και να προχωρήσει η κουβέντα.

S705
02/10/2015, 18:58
ΥΓ. Εκτός αν όλο αυτό γίνεται για να καταλήξουμε στο "κλώτσα τη να πέσει" κλπ και να προχωρήσει η κουβέντα.

Προς θεού όχι κάτι τέτοιο. Δεν πάω στο επίπεδο τους .;)

devil's animal
02/10/2015, 18:59
Προς θεού όχι κάτι τέτοιο. Δεν πάω στο επίπεδο τους .;)

ρε κλωτσα την να πεσει...bmw ειναι...:evil:

πλακιτσα..πλακιτσα...:D