Σύνδεση

View Full Version : MOTO GP ROUND 15. 9-11/10 2015 MOTUL GP OF JAPAN

Σελίδες : 1 2 3 4 [5]

RaGe_Raptor
13/10/2015, 09:34
όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος (λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό σε όλα τα αθλήματα) τότε ότι και να κάνεις που σου έχει πάει καλά μεταφράζεται απο τη μάζα ως:

.... σχέδιο, μεγαλοσύνη, τιτανοτεράστιων μεγεθών πνευματικής αντίληψης πράξεων, διαστημικών διαστάσεων στρατηγικός σχεδιασμός, τετραθεμέλιων βάσεων αγωνιστικής στρατηγικής κτλ κτλ

True...

spyrakos35
13/10/2015, 09:38
όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος (λίγοι το έχουν καταφέρει αυτό σε όλα τα αθλήματα) τότε ότι και να κάνεις που σου έχει πάει καλά μεταφράζεται απο τη μάζα ως:

.... σχέδιο, μεγαλοσύνη, τιτανοτεράστιων μεγεθών πνευματικής αντίληψης πράξεων, διαστημικών διαστάσεων στρατηγικός σχεδιασμός, τετραθεμέλιων βάσεων αγωνιστικής στρατηγικής κτλ κτλ

πριν λίγες βδομάδες λέγαμε άλλα....

οτι πχ δε διαβασε καλά τον αγώνα και έπρεπε να αλλάξει λάστιχα πιο νωρίς και μαλακία έκανε και τέτοια ωραία....

όπου φυσάει ο άνεμος πάμε, γενικώς για όλους μας

RaGe_Raptor
13/10/2015, 09:47
πριν λίγες βδομάδες λέγαμε άλλα....

οτι πχ δε διαβασε καλά τον αγώνα και έπρεπε να αλλάξει λάστιχα πιο νωρίς και μαλακία έκανε και τέτοια ωραία....

όπου φυσάει ο άνεμος πάμε, γενικώς για όλους μας

Ναι το λέγαμε και δεν έχουμε πρόβλημα να δούμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό που λέει όμως ο Spyro συμβαίνει ....

BLiTzER
13/10/2015, 09:50

Ναι, αλλά όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος, όλα αυτά τα έχεις κερδίσει με την αξία σου, οπότε δικαίως.

spyrakos35
13/10/2015, 09:50
Ναι το λέγαμε και δεν έχουμε πρόβλημα να δούμε τα πράγματα ως έχουν. Αυτό που λέει όμως ο Spyro συμβαίνει ....

ναι αλλά ο συνονόματος, δηλωμένος φαν του κλάψα (:lol:), το είπε για να λοιδωρήσει τον πανμέγιστο βάλε..... :lol:

vassilis88
13/10/2015, 09:54
imho
ο ροσσεας εκανε (μεγαλο) λαθος στο μισανο, απλα ο λορε μεγαλυτερο.....
κ στο μοτεγκι, δν πιστευω οτι κρατησε λαστιχο η τπτ τετοιο
συνηθως η φθορα ειναι θεμα σεταπ, εξαλλου στη βροχη δν τρωγεται το βροχινο μολις στεγνωσε τα φτυσε του λορε κ ειναι κ πιο σμουθ οδηγος στο μπροστινο απτο ροσσι
αλλα τη στιγμη που εχασε τη 2η θεση ηταν κ κωλοφαρδος....... εσωσε την τουμπα στο χιλιοστο

spyro
13/10/2015, 10:09
Ναι, αλλά όταν είσαι πολυ-πρωταθλητής και σε γενικές γραμμές ένας εν ενεργεία θρύλος, όλα αυτά τα έχεις κερδίσει με την αξία σου, οπότε δικαίως.

εννοείς δικαίως μεταφράζουμε όπως θέλουμε εμείς να μεταφράσουμε τα πράγματα για να συντηρήσουμε την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει απο πρίν? χμμμμμμ debatable

ναι αλλά ο συνονόματος, ...... το είπε για να λοιδωρήσει τον πανμέγιστο βάλε.....

:p

μπα περισσότερο είναι η εσωτερική μου μανία να μην αποδέχομαι τις υπερβολές στη μετάφραση των γεγονότων γύρω μου.

Εμείς οι οπαδοί των απανταχού outsiders ήμαστε συνήθως και ταυτόχρονα οπαδοί όλων των οδηγών. για εμάς δεν υπάρχει "χάλιας", "δόντιας", "κλαψιάρης", "γκρινιάρης", "αχώνευτος"

για εμας υπάρχουν όλοι και τους γουστάρουμε όλους. εγω γουστάρω Ρόσσι για παράδειγμα. μπορεί να λεω και κανα σύνθημα για τον Γιώργο αλλά κλαιν. κυρίως το κάνω γιατί ξέρω οτι είναι πιο γρήγορος απο τον Γιατρό και μου τη σπάει να βλέπω τον όχλο να τον ισοπεδώνει. Για τους ίδιους λόγους ήμουν και μεγάλος οπαδός του Stoner.

εσείς να κοιταχτείτε στον καθρέφτη που τρέχετε απο πίσω με τα σημαιάκια και με τους εξωπραγματικούς χαρακτηρισμούς.

RaGe_Raptor
13/10/2015, 10:11
ναι αλλά ο συνονόματος, δηλωμένος φαν του κλάψα (:lol:), το είπε για να λοιδωρήσει τον πανμέγιστο βάλε..... :lol:

:lol: ωστέ είχε δόλιο σκοπό....

BLiTzER
13/10/2015, 10:14
εννοείς δικαίως μεταφράζουμε όπως θέλουμε εμείς να μεταφράσουμε τα πράγματα για να συντηρήσουμε την εικόνα που έχουμε δημιουργήσει απο πρίν? χμμμμμμ debatable

Εννοώ ότι για να έχει καταφέρει τόσα, πιθανότατα η αλήθεια δεν απέχει πολύ από την υπερβολή. Κι αν - πλέον - απέχει, δεν πειράζει, δικαιούται και λίγο μύθο, μετά από τέτοια πορεία.

Γενικά είμαι Χοντάκιας (δε συμπάθησα ποτέ τη Yamaha), αλλά, μέχρι να αποσυρθεί ο Rossi, έχει τον πλήρη σεβασμό μου.

RaGe_Raptor
13/10/2015, 10:15

:p

μπα περισσότερο είναι η εσωτερική μου μανία να μην αποδέχομαι τις υπερβολές στη μετάφραση των γεγονότων γύρω μου.

Εμείς οι οπαδοί των απανταχού outsiders ήμαστε συνήθως και ταυτόχρονα οπαδοί όλων των οδηγών. για εμάς δεν υπάρχει "χάλιας", "δόντιας", "κλαψιάρης", "γκρινιάρης", "αχώνευτος"

για εμας υπάρχουν όλοι και τους γουστάρουμε όλους. εγω γουστάρω Ρόσσι για παράδειγμα. μπορεί να λεω και κανα σύνθημα για τον Γιώργο αλλά κλαιν. κυρίως το κάνω γιατί ξέρω οτι είναι πιο γρήγορος απο τον Γιατρό και μου τη σπάει να βλέπω τον όχλο να τον ισοπεδώνει. Για τους ίδιους λόγους ήμουν και μεγάλος οπαδός του Stoner.

εσείς να κοιταχτείτε στον καθρέφτη που τρέχετε απο πίσω με τα σημαιάκια και με τους εξωπραγματικούς χαρακτηρισμούς.

Με το "εσείς-εμείς" διαφωνώ πλαγίως,οριζοντίως και καθέτως...

Τώρα που είπες σημαιάκια, νίκησε ο Ντάνος και κουνούσαν τα 93 τα βλαμμένα ... :lol:

spyro
13/10/2015, 10:21
...

Τώρα που είπες σημαιάκια, νίκησε ο Ντάνος και κουνούσαν τα 93 τα βλαμμένα ... :lol:

:cry:

κρίμα για το παληκάρι όντως.... αλλά τώρα καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα σημαιάκια

spyrakos35
13/10/2015, 10:22
Με το "εσείς-εμείς" διαφωνώ πλαγίως,οριζοντίως και καθέτως...

Ειπαμε, η χονΔα δεν τον υπολογιζει...... Δεν μοιρασε σημαιακια με το 26

DoctoR_k6
13/10/2015, 10:27
Ειναι κακο κ κατακριτεο να υποστηριζει καποιος τον χ,ψ οδηγο κ να χαιρεται αν νικησει/χασει κ συγχρονως να μην γουσταρει καποιον για χ,ψ λογους??
Δεν λεμε να κανει βουντου να πεσει ο αλλος κλπ κλπ...κ σε εμας αρεσουν οι αγωνες κ να κρινονται μεσα στην πιστα κ ο καλυτερος ας το παρει.
Η ιστορια μιλαει απο μονη της θελουμε δεν θελουμε...χωνευουμε δεν χωνευουμε καποιον!!
Ολα τα αλλα ειναι για να λεμε...

Αντε ρε παππου για το 10ο!!!

RaGe_Raptor
13/10/2015, 10:28
:cry:

κρίμα για το παληκάρι όντως.... αλλά τώρα καταλαβαίνεις τι εννοώ με τα σημαιάκια

Όχι από πριν κατάλαβα και ξέρω τι γίνεται γύρω και τι απόψεις επικρατούν ... Να φανταστείς εγώ χαίρομαι να βλέπω ακόμη και τους αγώνες που περιγράφονται ως βαρετοί , μου αρέσει η μαεστρία με την οποία εξαφανίζεται κάποιος στο βάθος,όποιος κι αν είναι αυτός , και ξέρω να εκτιμώ την προσοπάθειά του. Αλλά επειδή εδώ μαζί μιλάμε το εσείς-εμείς δε μου κολλάει...

spyrakos35
13/10/2015, 10:33

εγώ πάλι, ναι μεν ροσσικός είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα να πω οτι ο χορχες είναι πιο γρήγορος και τον θαυμάζω για το αλανθαστο στυλ οδήγησής του....

γυαλιά (νομίζω) δε φοράω....

περιττό να πω οτι ξενέρωσα που ο ρόσσι δεν πάλεψε την πρώτη θέση με τον ντάνυ (αρκέστηκε στη δεύτερη - πρακτική F1) αλλά διακυβεύεται ολόκληρo πρωτάθλημα (στα 36 του, είναι πολύ σημαντικό αυτό) και τον καταλαβαίνω....

spyro
13/10/2015, 10:34
... Αλλά επειδή εδώ μαζί μιλάμε το εσείς-εμείς δε μου κολλάει...

αφου δεν θεωρείς τον εαυτό σου τύπο με σημαιάκι, τι αγχώνεσαι?

καλά είναι και το εσείς - εμείς. πως αλλιώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τους τύπους με τα σημαιάκια δηλαδή. με τη συζήτηση? με τα επιχειρήματα? :bawl:

RaGe_Raptor
13/10/2015, 10:39
αφου δεν θεωρείς τον εαυτό σου τύπο με σημαιάκι, τι αγχώνεσαι?

καλά είναι και το εσείς - εμείς. πως αλλιώς μπορείς να αντιμετωπίσεις τους τύπους με τα σημαιάκια δηλαδή. με τη συζήτηση? με τα επιχειρήματα? :bawl:

μπορείς απλά να τους αγνοείς. Τώρα αν ΟΛΟΙ οι υποστηρικτές του Ρόσσι σου φαίνονται για τέτοιοι ,πάσο....

RaGe_Raptor
13/10/2015, 12:09
342915

chillipf
13/10/2015, 12:23
Μπράβο.

περαστικά του :beer:

sapila racing
13/10/2015, 12:48
καλά νέα! :)
Ελπίζω να μπορέσει να επανέλθει πληρως και συντομα.

bleach
13/10/2015, 12:51
εγώ πάλι, ναι μεν ροσσικός είμαι αλλά δεν έχω πρόβλημα να πω οτι ο χορχες είναι πιο γρήγορος και τον θαυμάζω για το αλανθαστο στυλ οδήγησής του....

γυαλιά (νομίζω) δε φοράω....

περιττό να πω οτι ξενέρωσα που ο ρόσσι δεν πάλεψε την πρώτη θέση με τον ντάνυ (αρκέστηκε στη δεύτερη - πρακτική F1) αλλά διακυβεύεται ολόκληρo πρωτάθλημα (στα 36 του, είναι πολύ σημαντικό αυτό) και τον καταλαβαίνω....

:a10:

Antonisss
13/10/2015, 13:11

Για να παλέψει με τον Dani θα έπρεπε να έχει και το ρυθμό του, αλλά δεν τον είχε, οπότε δεν αρκέστηκε στη 2η, πήρε το μαξ που μπορούσε

spyrakos35
13/10/2015, 13:18
Για να παλέψει με τον Dani θα έπρεπε να έχει και το ρυθμό του, αλλά δεν τον είχε, οπότε δεν αρκέστηκε στη 2η, πήρε το μαξ που μπορούσε

δεν μπορούσε ή δε ρίσκαρε? εδώ σε θέλω....

γιατί 2/2 είναι βαρύ....

chillipf
13/10/2015, 13:19
Μάλλον συνδυασμός και των 2. :a014:

cityfly
13/10/2015, 13:37
imho
ο ροσσεας εκανε (μεγαλο) λαθος στο μισανο, απλα ο λορε μεγαλυτερο.....
κ στο μοτεγκι, δν πιστευω οτι κρατησε λαστιχο η τπτ τετοιο
συνηθως η φθορα ειναι θεμα σεταπ, εξαλλου στη βροχη δν τρωγεται το βροχινο μολις στεγνωσε τα φτυσε του λορε κ ειναι κ πιο σμουθ οδηγος στο μπροστινο απτο ροσσι
αλλα τη στιγμη που εχασε τη 2η θεση ηταν κ κωλοφαρδος....... εσωσε την τουμπα στο χιλιοστο
Φυσικά και τρώγεται στη βροχή το βρόχινο απλά στο στεγνό ...καταβροχθίζεται.
Μπορεί ο ρόσσι να πόνταρε στο ότι θα στεγνώσει σύντομα αλλά δεν είναι αρκετά στεγνά για να ξεκινήσει με σλικ και να του κατσε. Μπορεί και όχι, σε κάθε περίπτωση όταν έχεις να επιδείξεις τέτοια καριέρα δεν είναι δυνατό να βασίζεται στη τύχη. Είναι λογικότερο να υπολογίζεις ότι ήταν καλός υπολογισμός και όχι τύχη. Κι αντίστοιχα κακός υπολογισμός κι όχι ατυχία. Στην πλειοψηφία των περιπτώσεων πάντα.

Antonisss
13/10/2015, 13:41

γιατί 2/2 είναι βαρύ....

Έχω την τέλεια απάντηση!!

Μπορούσε/Ρίσκαρε τόσο (να τον κυνηγήσει) ώστε να αρχίσει να μαζεύει τον Jorge, να δει και τις γραμμές του (που κρύωνε τα λάστιχα του στο βρεγμένο κομμάτι της πίστας) και εν τέλει να τερματίσει 2ος. Αλλά ο ρυθμός του Dani θεωρώ είναι πέραν αμφισβήτησης

MG-KTiNoS
13/10/2015, 14:01

γιατί 2/2 είναι βαρύ....
Δεν υπάρχει τέτοια κουβέντα.
Ο σκοπός σε τέτοια ματς είναι να τερματίσεις πριν τον άμεσο αντίπαλο και ΚΥΡΙΩΣ
να μην πέσεις χάνοντας ΟΛΟΥΣ τους βαθμούς.
Ο κονΤός θέλει νέο συμβόλαιο στη χόντα και τον μάζεψε μέχρι να πεις Στόνερ.
Τι να δοκιμάσει δηλαδή να δει ?
Υπάρχει κάτι που δεν ήξερε για να ρισκάρει??

MG-KTiNoS
13/10/2015, 17:35
342937

342938

342939

MG-KTiNoS
13/10/2015, 17:36
342940

δε μπιστευω να τα πα΄ρει κανένας σοβαρά αυτά....
:D

Antonisss
13/10/2015, 18:09
http://ontrackoffroad.com/magazine/otor-116-october-13th/?numpage=26

Πολύ ωραίο άρθρο, αν και αναφορικά με τα δεδομένα και τη μπηχτή του Lorenzo, θυμάμαι χαρακτηριστικά μέσα στο 2013 δηλώσεις του Rossi να λέει ότι έχει δοκιμάσει το στήσιμο του Jorge και του ήταν αδύνατο να οδηγήσει το Μ1 το ίδιο καλά, διαφορετικό στυλ οδήγησης τελείως... Τι άλλαξε από τότε, δεν ξέρω

edit: http://www.crash.net/motogp/news/189445/1/qatar-motogp-rossi-choses-different-way-to-jorge.html

CLIFFIEM
13/10/2015, 19:30
Τώρα αυτό τι πάει να πει?
Ότι θα πέσει και και θα ξύσει κώλο ρε Μάνο?

Αν και τον αγαπάς και σε συμπαθώ
ΝΑΙ

CLIFFIEM
13/10/2015, 19:55
Χωρίς κακό ξενέρωτο και αγχωνευτο δε γίνεται δουλειά σε ένα κοινό που εχει γαλουχηθεί σε Χόλιγουντ ιστορίες από μικρά παιδιά. Είναι στο DNA τους.

Αν και δεν ξέρω αν απευθύνεται σε μένα το σχόλιο σου οπότε δε θα σου απαντήσω σε πρώτο πρόσωπο,
Ναι έχεις δίκιο σε γενικές γραμμές
Ναι είναι γεγονός ότι ο 99 είναι τιμόνι από τα λίγα και δεν τυχαίνει της αναγνώρισης που θα έπρεπε,
Αλλά ο τύπος μειώνει τον εαυτό του μόνος του

GIOTIS750
13/10/2015, 20:20
De Angelis shows signs of recovery after crash
October 13, 2015 10:19 pm

MOTEGI, Japan: Alex de Angelis on Monday remained in “critical condition” but showed signs of making a partial recovery after a practice crash caused bleeding inside his brain on the eve of the Japan Grand Prix at the weekend, organizers said. The San Marino rider has been sedated in the intensive care unit of Dokkyo Medical University Hospital following the crash in the fourth free practice session in Motegi on Saturday. De Angelis, 31, had a head and chest CT scan on Monday, which reassuringly showed that the intracranial hematoma he suffered was unchanged, MotoGP said in a statement on its website. http://www.manilatimes.net/de-angelis-shows-signs-of-recovery-after-crash/223695/

H.A.Balafoutre
13/10/2015, 20:52
Μακάρι να γίνει καλά το παλικάρι...και γρήγορα.

Antonisss
14/10/2015, 13:46
http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/motegi-mysteries/

Antonisss
14/10/2015, 14:46
http://www.motogp.com/en/news/2015/10/14/sometimes-being-the-fastest-rider-on-the-planet-isn-t-enough/187059

spyro
14/10/2015, 15:30
:beer:

ωραία άρθρα ρε φίλος

σε ευχαριστούμε

Antonisss
14/10/2015, 15:41
Τι με ευχαριστείτε, δεν τα έγραψα εγώ! :lol:

ptc
15/10/2015, 11:29
http://www.motorsportmagazine.com/race/motogp-race/motegi-mysteries/

Απο το αρθρο:
"Braking and corner entry are now hugely important in MotoGP, so it was no surprise to see the layout of Yamaha's 2016 YZR0-M1 prototype ridden at Motegi by wild card Katsuyuki Nakasuga. In its search for better braking balance, Yamaha has a fuel tank that's about three feet long. The tank extends all the way from the rear shock into the seat hump, with the filler cap mounted in the hump; in other words shifting the fuel load as far back as possible."

Μπορεις οντως να δεις στη φωτογραφια την ταπα του καυσιμου πισω απο τον αναβατη. Πολυ ενδιαφερον concept. Να δουμε αν θα το ακολουθησουν και αλλοι κατασκευαστες.

Antonisss
15/10/2015, 12:43
Στο Μ1 που έτρεχε ο Nakasuga, δεν έχει μπει ακόμα στα Μ1 που τρέχουν Rossi - Lorenzo

ptc
15/10/2015, 13:00
Στο Μ1 που έτρεχε ο Nakasuga, δεν έχει μπει ακόμα στα Μ1 που τρέχουν Rossi - Lorenzo

I know. Αναφερομουν στη φωτογραφια του Nakasuga στο αρθρο.