View Full Version : Google maps χωρίς σύνδεση στο internet
Νομίζω το βρήκα.Βρήκα και το μεγάλο φάουλ όμως.Οπως και στο navigon,αν βάλεις πχ Νάξου 13 αθήνα,καλή τύχη με το να πετύχεις το σωστό.Βέβαια είναι δωρεάν αλλά,αλλά.
Νομίζω το βρήκα.Βρήκα και το μεγάλο φάουλ όμως.Οπως και στο navigon,αν βάλεις πχ Νάξου 13 αθήνα,καλή τύχη με το να πετύχεις το σωστό.Βέβαια είναι δωρεάν αλλά,αλλά.
Ε βάλε νάξου 13, περιστέρι
Αφου αθήνα θέλω να πάω.
Και αθήνα έχει παραπάνω απο μια Νάξου??
Εννοώ πως, ως Αθήνα πιάνει όποιον δήμο στην Αττική έχει οδό Νάξου και στα παρουσιάζει ως αποτελέσματα.Για κάποιον που μένει Αθήνα ,αντε μετά απο λίγο θα καταλάβει πως κάτι πάει στραβα.Για κάποιον που δε μένει,καλή τυχή.
Εννοώ πως, ως Αθήνα πιάνει όποιον δήμο στην Αττική έχει οδό Νάξου και στα παρουσιάζει ως αποτελέσματα.Για κάποιον που μένει Αθήνα ,αντε μετά απο λίγο θα καταλάβει πως κάτι πάει στραβα.Για κάποιον που δε μένει,καλή τυχή.
Παρουσιάζει παραπάνω απο ένα αποτέλεσμα, χωρις όμως να τα διαφοροποιεί μεταξύ τους?
Ναι αυτό.Γράφει όμως τον Τ.Κ αλλά και πάλι,δυσκολο είναι έτσι.
amyroukai
19/11/2015, 17:52
Νάξου 13, βάζει 18 αποτελέσματα... λολ βγάλε άκρη! Τα διαφοροποιεί με ταχυδρομικό κωδικό.
Ναι αυτό.Γράφει όμως τον Τ.Κ αλλά και πάλι,δυσκολο είναι έτσι.
Νάξου 13, βάζει 18 αποτελέσματα... λολ βγάλε άκρη! Τα διαφοροποιεί με ταχυδρομικό κωδικό.
18 χρόνια επιτυχίες δηλαδης :lol: :lol:
Αφου αθήνα θέλω να πάω.
Και συ βρε πουλακι μου τι πας να κανεις στην Αθηνα;
Κατσε Λαμια που ξερεις τι σου γινεται....
:D
Τελικά τι να προτιμήσουμε σε γενικές γραμμές?
Heremaps ή Googlemaps?
Το Here maps τα σπάει. Το χρησιμοποιώ περιστασιακά εδώ και χρόνια και πάντα με εκπλήσει με την λειτουργία και αποτελεσματικότητά του. Και δεν χρειάζεται σύνδεση δεδομένων... Και είναι ενσωματωμένο δωρεάν άκόμα και στο φθηνότερο πρωην Nokia και νυν Microsoft... Δαγκωτό...
Bradipous
13/04/2016, 13:52
+1 για το here maps και απο μένα, μακράν οι καλύτεροι χάρτες, ακόμη και στην offline λειτουργεία είναι άψογο και το fb αυτούς χρησιμοποιεί και αν δεν κάνω λάθος ανοίκει στο vw group.
Billymuse
13/04/2016, 14:00
here maps δοκιμασμένο και στο εξωτερικό απλα η καλύτερη επιλογή
amyroukai
13/04/2016, 15:21
+1 για το here maps και απο μένα, μακράν οι καλύτεροι χάρτες, ακόμη και στην offline λειτουργεία είναι άψογο και το fb αυτούς χρησιμοποιεί και αν δεν κάνω λάθος ανοίκει στο vw group.
Συναγοράστηκαν από όλους τους γερμανούς μαζί, VW, BMW, Merc.
here maps αξίζει γτ κατεβάζεις το χάρτη της εκάστοτε χώρας και έχεις και φωνητική πλοήγηση.
βολεύει πάρα πολύ άμα πας σε ξένη χώρα, ενημερώνει και για συγκοινωνίες κτλ κτλ
Το έψαξα λίγο, από περιέργεια και διαβάζω πολλά αρνητικά σχόλια για την τελευταία έκδοση του Here.
Μια απορία για το Here.Πως στο (Σπυρακος35) βάζεις διασταύρωση;
amyroukai
05/07/2017, 08:43
δεν.
γενικά η αναζήτηση είναι κάπως εκνευριστική/προβληματική.