View Full Version : Multistrada Enduro
Cpt. Haddock
24/01/2016, 20:21
ναι και πολυ καλα κανετε ορισμενες φορες.αλλα σε αρκετες περιπτωσεις μηπως ειναι πολυ υποκειμενικο πως κρινει ο εκαστοτε μοντ αν ειναι κατι flame η υβριστικο και το εξαφανιζει χωρις να υπαρχει λογος?
το ειδα σε δικα μου ποστς χωρις να ειναι επουδενι υβριστικα.
τι ψαχνω τωρα ε?
Αναγκαστικα ειναι υποκειμενικό το θεμα (λαμβανοντας υποψη κανονες αλλα και κοινη λογική). Ανθρωπος κανει το σβησιμο, όχι αλγοριθμος. Και αδικιες θα γινουν και καποιοι θα στεναχωρηθουν και, μοιραία, καιγονται και χλωρα μαζι με ξερα. Λαβε υποψη σου οτι δε σβηνουμε μονο τα "υβριστικα" αλλα και τα εκτος θεματος, οποτε ακομα και απαντησεις σε υβριστικα, ακομα κι αν ειναι ευγενικες, φεύγουν για να μη συνεχιζεται η κουβέντα.
Ξαναλέω οτι όλα σβηνονται βασει κανονων και κοινης λογικης και οι όποιες αδικίες δεν εχουν να κανουν με προσωπικα, αλλα με βιασυνες ή αβλεψιες. Γιατι ανθρωποι ειμαστε, δε γινεται να εχουμε καθε θρεντ σε μονιτορ, ουτε συνεχεια να προειδοποιούμε "μεινετε εντος θεματος", ουε να στελνουμε πμ στον καθενα γιατι και πως και στην τελικη μεγάλα παιδια ειμαστε, καταλαβαινομαστε.
:wave2::beer::wave2:
Αντε πάλι....
Και μετά λέμε για σφουγγαρισματα , κακούς μοντς και αρκούδες...
Ρε σεις, τι κατηγορία είναι το κάθε θέμα το διαβάζετε;
Πόσο δύσκολο είναι στο θέμα για το μουλτι να γράφετε ΌΤΙ ΘΈΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΛΤΙ, ΣΤΟ ΘΈΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΦΡΙΚΑ ΌΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΑΦΡΙΚΑ κλπ
Υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να θέλουν να δουν πληροφορίες, να ψάχνουν κάτι σχετικά με ένα μοντέλο κλπ υπάρχουν και πολλοί που δεν είναι καν μέλη αλλά επειδή είμαστε ένα ΑΝΟΙΧΤΟ Φόρουμ μπορούν να βλέπουν...
Όσοι θέλουν να πουν την άποψή τους για άσχετα με ένα μοντέλο θέματα μπορούν ΑΝΕΤΑ να ανοίξουν ένα άλλο θέμα σε όποια κατηγορία νομίζουν ότι ταιριάζει...
Μην κάνουμε μπάχαλο με το σπαμ κάθε θρεντ, ειδικά τα αμιγώς μοτοσυκλετιστικα...
Αντε πάλι μόντ ρίξε μια σκούπα.... :D
ΕΝΩ Η ΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ............ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 2012
Είχε μόνο 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑπωλήσεις για το ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,
ενώ έκλεισε το 2011 με 12,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πωλήσεις..!!!
Άρχισε να τρέμει τώρα που ανέβηκε η Ντουκάτι,κρύος ιδρώτας τους έπιασε.....:lol:
http://www.newsbeast.gr/car/arthro/350724/rekor-poliseon-pagosmios-gia-tis-motosukletes-tis-honda
Ρε Τέρενς έλεος ρε φίλε! Ε Λ Ε Ο Σ!
ΟΚ, καταλάβαμε τι θες να πεις στο 500στό σου ΙΔΙΟ ποστ.
Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνεσαι σε κάθε θρεντ για μηχανάκι μη Χόντα ή μη Ιαπωνικό ή μη οικονομικό ή δεν ξέρω και γω τι άλλο περνάει σαν καλό με τα δικά σου κριτήρια αλλά ΕΛΕΟΣ!
Εχεις καταντήσει το λιγότερο κουραστικός.
Eλεγα να την κανω την αλλαξοκ@λια και να παρω ευρωπαικο!!
αλλα με μεταπεισε ο Τερενς :bawl:
Βασικα σπαμ κανει ο τερενς...πριζοντας μας τα παπαρια
Cpt. Haddock
25/01/2016, 11:22
ΕΝΩ Η ΧΟΝΤΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ............ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΟ 2012
Είχε μόνο 3,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑπωλήσεις για το ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ,
ενώ έκλεισε το 2011 με 12,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ πωλήσεις..!!!
Άρχισε να τρέμει τώρα που ανέβηκε η Ντουκάτι,κρύος ιδρώτας τους έπιασε.....:lol:
http://www.newsbeast.gr/car/arthro/350724/rekor-poliseon-pagosmios-gia-tis-motosukletes-tis-honda
Πάλι τα ίδια με τις πωλησεις... Τζάμπα μιλάμε, τζάμπα γράφουμε... :a018:
Ρε συ Τέρενς, πραγματικα πώς μπορεις να συγκρινεις αριθμο πώλησεων με μια εταιρια που φτιαχνει και παπια; Μονο Ταϊλάνδη/Ινδονησία να βάλεις, ξεφυγε το νούμερο.
'Η νομιζεις οτι μια εταιρια που κοστολογει τα μηχανακια της 20,000 ευρω (καλώς ή κακώς), ενδιαφέρεται για όγκο πωλήσεων; Ελεος, θυμιζεις τον τυπο στη διαφημιση με το οτομπιανκι που κοιταζε τη φεραρι και ρωταγε αν ειναι καλη γιατι δεν εχει δει πολλα στο δρομο.
Επαναλαμβάνεσαι συνέχεια*. Δεν ειναι επιχειρημα ο όγκος πωλησεων, ειδικα όταν μιλάμε για μηχανες που πρωτιστως τις θελουμε για να τις χαιρόμαστε.
*κι επαναλαμβανόμαστε κι εμεις μαζι σου
To προβλημα με το σπαμ του τερενς ειναι οτι καταφερνει να τρελαινει ενα σωρρο κοσμο με τα παρανοικα που γραφει, με αποτελεσμα να μπαινεις σε ενα θρεντ και μετα απο 4 5 σελιδες να διαβαζεις για πωλησεις στο πακισταν, την εργατωρα συη γερμανια, τη μειωση των συνταξεων, των πλουσιων που τους χαριζουν μηχανακια μπλα μπλα μπλα...οκ δυο τρεις φορες εχει πλακα αυτο, μετα και κουραστικο κατανταει, και καταστρεφει και τα μισα θρεντ του φορουμ
βγαίνω βολτούλα με το καινούργιο μου ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΝΕΡΕ τ
Καλοριζικο, καλες βολτες και να το απολαυσεις οσο περισσοτερο γινεται.
Nostradamus
25/01/2016, 12:50
Καλοριζικο, καλες βολτες και να το απολαυσεις οσο περισσοτερο γινεται.
+600 και βαλε και μερικες φωτο να το δουμε το τουμπανο (αλλα χωρις σχολια) :p:p :lol:
...
βγαίνω βολτούλα με το καινούργιο μου ΣΟΥΠΕΡ ΤΕΝΕΡΕ το οποίο κόστισε
περισσότερο από το μούλτι έτσι όπως το έκανα..!!
...
Δεν χρειάζεται να θίγεσαι, δεν σε βρίσαμε, απλά είπα ότι μας τα έχεις κάνει μπαλόνια, δεν μας έβρισες, ούτε σ' εβρισε κανένας.
Καλές βόλτες με το τενερέ.
Cpt. Haddock
25/01/2016, 12:55
Πες μου όμως ρε δίκαιε Αριστείδη ,δεν είδες ότι απάντησα στη θριαμβολογία του από πάνω
που πανηγύριζε για τις πωλήσεις της εταιρίας Ντουκάτι..??
Δεν μπορεί να είσαι τυφλός..??
ΤΟ ΕΙΔΕΣ...!!
ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ..??
Ρε αγορινα, γιατι σωνει και καλα να απαντησεις με κατι που δεν μπαινει στο πλαισιο συγκρισης? Γιατι να απαντησεις στην τελικη. Επισης, το συγκεκριμενο ποστ δεν ενοχλει γιατι μιλαει για πωλησεις ντουκατι σε θρεντ για ντουκατι. Πόσο πιο απλα να στο πούμε.
Αντε καλές βόλτες και ανοιξε κανενα θρεντ να διαβασουμε εντυπωσεις και να πουμε τη γνωμη μας :a39:
................. και να πουμε τη γνωμη μας :a39:
:lol:
Part 3
https://youtu.be/EnaenBLbnmE
Παρτε το και full στο κατουραtech :smokin:
amyroukai
26/01/2016, 19:25
O Γερμανούλης είναι λίγο... "ελαφρύς" ή μου φάνηκε;
Πάντως τρελή, τρελή, τρελή μαγκιά της τούρατεκ ότι κατάφερε και πέρασε ως το απόλυτο πουλ μουρ εξάρτημα (όχι πάντα καλής ποιότητας) αναγκάζοντας τους κατασκευαστές να συνεργάζονται μαζί της, προκειμένου να πουλήσουν την απαραίτητη δηθενιά στους δηθενίστας πελάτες. Λύγισε ακόμα και η Χόντα... Ρισπέκτ.
gior-gos
26/01/2016, 21:33
Μα φλασακια στις χουφτες;
amyroukai
26/01/2016, 21:40
Δεν είναι πρωτιά αυτό, Γιώργο
Part 3
https://youtu.be/EnaenBLbnmE
Παρτε το και full στο κατουραtech :smokin:
:eek::a31:
κανει και μοτοκρος το εργαλειο?
να πηδηξεις τραπεζι με αυτο αλλο πραγμα λεμε!:bawl::bawl:
gior-gos
26/01/2016, 22:01
Δεν είναι πρωτιά αυτό, Γιώργο
Υπαρχει άλλο "enduro" μηχανακι με φλασακια στις χουφτες; Μπορει να μη θυμαμαι και καλα βεβαια..
Με την πρωτη τουμπα πάνε τα φλασακια.
Νομίζω ότι, στην πρώτη τούμπα, τα φλασάκια θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί.
gior-gos
26/01/2016, 22:04
Νομίζω ότι, στην πρώτη τούμπα, τα φλασάκια θα είναι το λιγότερο που θα σε απασχολεί.
Σαφως. Για την χωματινη φιλοσοφια της μηχανης το λεω.
amyroukai
27/01/2016, 08:56
Είναι η κιουριλέ χωμάτινη φιλοσοφία. Το ΑΝ ΘΕΛΗΣΩ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ. Αραγμένος στα στάρμπακς, με την παρέα. Όπως και τα αντίπαλα. Για κάθε ένα που ταξιδεύει, εκατό αράζουν με φορτιστή κουκουλωμένα στο γκαράζ ή γυαλισμένα στο καφέ. Θα έλεγα "σημεία των καιρών" αλλά τελικά πάντα έτσι ήταν.
amyroukai
20/03/2016, 18:10
Και...
Ένα review που... Τα λέει μια χαρά για το ντουκι!!!
http://www.motorcyclistonline.com/2016-ducati-multistrada-1200-enduro-first-ride-dirt
Δεινόσαυρος
21/03/2016, 20:23
Υπαρχει άλλο "enduro" μηχανακι με φλασακια στις χουφτες;
Κατά τη γνώμη μου φλασάκια στις χούφτες είναι βλακεία για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μηχανή. Ποια είναι η μηχανή που δεν θα φάει έστω μια χαζοπτώση;... γιατί δεν πρόσεξες στο παρκάρισμα, γιατί κάποιος βλαμμένος την έσπρωξε, γιατί έλιωσε η άσφαλτος κάτω από το στάντ, γιατί, γιατί... 1002 γιατί.
Μού φαίνεται ότι πρόκειται για μόστρα βλαχοπλούσιου - και να σπάσουν έχω τα φράγκα να πλερώνω για άλλα! :a21:
Johny the Fox
21/03/2016, 20:52
Κατά τη γνώμη μου φλασάκια στις χούφτες είναι βλακεία για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ μηχανή. Ποια είναι η μηχανή που δεν θα φάει έστω μια χαζοπτώση;... γιατί δεν πρόσεξες στο παρκάρισμα, γιατί κάποιος βλαμμένος την έσπρωξε, γιατί έλιωσε η άσφαλτος κάτω από το στάντ, γιατί, γιατί... 1002 γιατί.
Μού φαίνεται ότι πρόκειται για μόστρα βλαχοπλούσιου - και να σπάσουν έχω τα φράγκα να πλερώνω για άλλα! :a21:
Τα φλασακια ειναι αθραυστα μεσα στις φωλιες της χουφτας.Το μηχανακι μπορει να κοστιζει 25 k αλλα δεν απευθυνεται σε μαλακες
Δεινόσαυρος
21/03/2016, 20:56
Τα φλασακια ειναι αθραυστα μεσα στις φωλιες της χουφτας.Το μηχανακι μπορει να κοστιζει 25 k αλλα δεν απευθυνεται σε μαλακες
A, OK, κάτι κι αυτό... νομίζω... :confused:
ΝIKOLTSOS
22/03/2016, 07:14
Μπορεί να μην απαυθύνεται σε μαλάκες... αλλά χώμα και φλάς στις χουφτες δεν είναι καθόλου έξυπνο συνδιασμός είτε είσαι μαλακάς είτε όχι...
Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι γιατί και ας είσαι ασφάλτινος...
:beer:
Κατά τα άλλα αν είχε η γιαγιά μου καρούλια θα το αγόραζα μόνο και μόνο για την καγκουριά της φάσης
ούτε gs ούτε ktm ρε... ducati και χώμα...:lol: :evil:
Εγώ νόμιζα ότι οι έξυπνοι παίρνουν μόνο VSTROM :lol:
Johny the Fox
22/03/2016, 10:35
Μπορεί να μην απαυθύνεται σε μαλάκες... αλλά χώμα και φλάς στις χουφτες δεν είναι καθόλου έξυπνο συνδιασμός είτε είσαι μαλακάς είτε όχι...
Φαντάζομαι αντιλαμβάνεσαι γιατί και ας είσαι ασφάλτινος...
:beer:
εχουν κοτσαρει τα φλας πανω στις χουφτες γιατι ειναι λεντοταινιες.Αθραυστες και με λιγοτερο βαρος.Αυτη ειναι η λογικη τους.Απλο δεν ειναι ;
:)
dimmie_72
22/03/2016, 10:52
εχουν κοτσαρει τα φλας πανω στις χουφτες γιατι ειναι λεντοταινιες.Αθραυστες και με λιγοτερο βαρος.Αυτη ειναι η λογικη τους.Απλο δεν ειναι ;
πάψε εσύ δεν ξες... :D
μόνο προβολάκια hella και να εξέχουν είναι αποδεκτά σε adv μηχανάκι :lol:
ΝIKOLTSOS
22/03/2016, 12:18
Ενδιαφέρον...
Όταν θα φάνε δηλαδή τσαμπουκά στην πτώση θα αντέξουν....?
πάψε εσύ δεν ξες... :D
μόνο προβολάκια hella και να εξέχουν είναι αποδεκτά σε adv μηχανάκι :lol:
το μηχανάκι σου που είπαμε βλέπει λάσπη, κροκάλα κτλ.? στο παρτέρι της πλατείας?
dimmie_72
22/03/2016, 12:33
το μηχανάκι σου που είπαμε βλέπει λάσπη, κροκάλα κτλ.? στο παρτέρι της πλατείας?
άσε το δικό μου.
το πιο adv ride που κάνει είναι σε κακοστρωμένη άσφαλτο και δεν έχει hella.
για τους unstoppable μιλάω.
peterTHErider
13/04/2016, 13:33
σημερα καβαλησα στατικα το μηχανακι!πηρε οντως μποι καθως με το 1.82 μου παταγα λιγο καλυτερα απο μυτες αλλα εκει που αλλαξε εντελως ειναι ο ογκος!εγινε θηριο ρε παιδι μου!θυμιζει πολυ bmw adv. σε οψη απο αποψη μεγεθους!η αισθηση ειναι οτι κουμπωνα πολυ ωραια και με το τιμονι εκει που το θελεις!ισως ειναι λιγο φαρδυ το τιμονι για τα γουστα μου αλλα ειναι θεμα συνηθειας αυτο.κατα αλλα το χακι ματ χρωμα του τελειο και οι σελες αναβατη-συνεπιβατη οσο μαλακες τις θελεις!
περισσοτερα οταν το οδηγησω!
peterTHErider
03/05/2016, 11:51
για να ξεκινανε σιγα σιγα οι κωλοτουμπες παρακαλω...
http://africatwin1000.blogspot.gr/2016/04/essai-mcn-comparaison.html
amyroukai
03/05/2016, 12:28
για να ξεκινανε σιγα σιγα οι κωλοτουμπες παρακαλω...
http://africatwin1000.blogspot.gr/2016/04/essai-mcn-comparaison.html
Το έχω ήδη ανεβάσει στο νήμα της αφρικα :)
peterTHErider
03/05/2016, 14:17
Το έχω ήδη ανεβάσει στο νήμα της αφρικα :)
Το ειδα αμυρου απλα εδω ταιριαζει καλυτερα νομιζω...:wave2:
Αυτο παντως κανει κανονικο εντουρο! στο gibraltar-athens
359215
οσοι Αθηναιοι δοκιμαστε και αυτο και το S στην εκθεση SMF
amyroukai
19/05/2016, 23:45
οσοι Αθηναιοι δοκιμαστε και αυτο και το S στην εκθεση SMF
ΑΝ δεν έχει πάλι πινακιδάκι "πουλημένο μην αγγίζετε" όπως πέρυσι... Γιατί υπάρχουν και τούτα.
ΑΝ δεν έχει πάλι πινακιδάκι "πουλημένο μην αγγίζετε" όπως πέρυσι... Γιατί υπάρχουν και τούτα.
εχει test ride Γιαννη.Εγω τα εκανα εδω στην Θεσνικη 2 μερες μετα την εκθεση για κανα 40λεπτο.Φανταζομαι κατι τετοιο θα ισχυει και κατω.
notakos600
20/05/2016, 00:03
Αυτο παντως κανει κανονικο εντουρο! στο gibraltar-athens
359215
Και θα βγάλει αυτό το πράγμα ολόκληρο αγώνα χωρις να σκορπίσει;
amyroukai
20/05/2016, 00:11
εχει test ride Γιαννη.Εγω τα εκανα εδω στην Θεσνικη 2 μερες μετα την εκθεση για κανα 40λεπτο.Φανταζομαι κατι τετοιο θα ισχυει και κατω.
Κοίτα, μετά την ήττα από την gs με την χαμηλή σέλα, δεν πεθαίνω να πάρω άλλο ένα μηχανάκι που όπως διαβάζω βολευει τους κοντούς πάλι, αν δεν ανέβω έστω στατικά.
Γαμημένοι φροντο στο λαιμό να σας κατσει το ζβαν.
Μα, λένε πως το Μουλτιστράντα Εντούρο δεν είναι για κοντούς..
(ούτε μου φαίνεται κοντός ο τύπος που ποζάρει παραπαν')
amyroukai
20/05/2016, 00:31
Η απόσταση σέλα μαρσπιέ. Εκεί είναι η ζημιά. Θα δείξει...
Δεν πάει άσχημα... https://youtu.be/5Z_YfMBSt54
το μηχανακι που το ειδα στην αντιπροσωπια παντως ειχε πολυ μπουγιο και ηταν αρκετα ψιλο...η αληθεια ειναι οτι με εντυπωσιασε, παροτι σε οτι φωτο το χα δει δε μαρεσε...
doctoras
20/05/2016, 07:41
Η απόσταση σέλα μαρσπιέ. Εκεί είναι η ζημιά. Θα δείξει...
Δεν πάει άσχημα... https://youtu.be/5Z_YfMBSt54
πρέπει να είναι μεγάλος σφίχτης ο τύπος και προπονημένος σε ολυμπιακά αθλήματα..δε γίνεται αλλιώς
με ένα ταπεινό dt125(120 κιλά φουλγεμάτο) πάνω απο 1-2 ώρες έχω πεθάνει απο την κούραση και που να σε κάτσει καμιά πτώση...
amyroukai
20/05/2016, 07:52
Αν δεν βαριέσαι, ψάξε στο κανάλι του να δεις μονοπάτι με super tenere.
amyroukai
27/05/2016, 01:41
https://youtu.be/FrxscwTIlyw
Ένα ακόμα συγκριτικό.
amyroukai
20/06/2017, 21:21
Multistrada 1200 Enduro PRO
Ανταγωνιστής του r1200gs RALLYE στην ίδια λογική. Λάστιχα, χρώματα, κάγκελα, προβολάκια, χαμηλή ζελατίνα, εξάτμιση e, presto Luigi. Σύντομα στις εκθέσεις.
Μου τρέχουν τα σάλια (αν και είναι κωμικά μεγάλο, το ένιωθα πιο μεγάλο από GS ADV όταν το καβάλησα στην έκθεση).
384163
384164
384166
Bob_o_mastoras
20/06/2017, 21:54
:facepalm:
Ποτε θα σταματησει αυτη η παρωδια με τα "enduro" μισου τονου...;;;
Κλαυσιγελος.
amyroukai
20/06/2017, 22:01
μόλις πιάσει αγοραστικό ποσοστό το νέο κύμα των 700/800/890 κάτι των 200 κιλών θα χάσουν αγορά και λογικά θα μειωθούν οι "αταίριαστες με την προτεινόμενη χρήση" εκδόσεις και θα μείνουν οι βασικές.