PDA

View Full Version : triumph explorer 1200 - 2016

Σελίδες : 1 [2]

pipe_smoker
24/11/2015, 12:30
346165

Οι συνυποστηρικτές να κάνουν βρουμ στο παρόν ποστ. Θα κληρωθεί Benelli.

:bawl:

el_hymador
24/11/2015, 12:39
+1 ότι λέει και ο καπνιστής πίπας.

Μην τα θεωρείτε ως προσωπική επίθεση οι κάτοχοι τέτοιων μοτοσικλετών, γιατί δεν είναι, και στην τελική όλα τα επιχειρήματα και οι απόψεις "εναντίον" καταρρίπτονται και ακυρώνονται πανηγυρικά με τρεις μόνο λέξεις: "γιατί-έτσι-γουστάρω". Απόλυτα σεβαστό, τίμιο και end of discussion φάση.

Ωστόσο -προσωπικά τουλάχιστον- δεν ρωτάω κανέναν "γιατί το πήρες;", δεν χρειάζονται απολογίες. Ξαναγράφω: Μαγκιά και μπράβο & να το χαίρεσαι και το λέω με πάσα ειλικρίνεια και χωρίς ίχνος ειρωνείας.

Εγώ την κατηγορία κρίνω, όχι τους αναβάτες και προσπαθώ να το κάνω αντικειμενικά.

Μηχανάκια πάνβαρα που φέρουν εκφυλισμένα χωμάτινα στοιχεία για να ικανοποιήσουν το και καλά on-off πρόσχημα, δεν τα καταλαβαίνω. Και δεν τα καταλαβαίνω γιατί τελικά αποδεικνύεται ότι αυτό γίνεται εις βάρος της συμπεριφοράς στο δρόμο, στον οποίο δρόμο -για να μην γελιόμαστε- θα γράψουν το 99,9% των χιλιομέτρων τους.

Μετά την κρίση του luxury πουλ - μουρ adventure my ass, η κατηγορία έχει αρχίσει πλέον να μετουσιώνεται σε κάτι πολύ πιο ουσιώδες. Θες άνετο μηχανάκι με όρθια θέση οδήγησης που να παίρνει δεύτερο άτομο και μπαγκάζια, να σε ταξιδεύει πασά, να έχει γκάζι και πολύ καλή οδική συμπεριφορά και να μην σου φεύγουν τα σφραγίσματα στο δευτερεύον επαρχιακό δίκτυο;

Οκ, διάλεξε:

Aprilia Caponord 1200
ΒΜW S1000XR
Ducati Multistrada 1200
Honda Crosrunner 800
Kawasaki Versys 1000
KTM SMT 990 (όταν έβγαινε)
MV Agusta Turismo Veloce
Triumph Tiger 1050
Yamaha MT 09 Tracer

Aπ΄όλα έχει ο μπαξές, μερικά πιο άνετα, μερικά πιο sport, αραχτά, κανίβαλους, ότι τραβάει η ψυχή του καθενός. Με 17" τροχούς και ελαστικά για δρόμο.

spyrakos35
24/11/2015, 12:40
@pipe_smoker

αν συνεχίσεις να ρίχνεις λάσπη τόσο σε μένα όσο και στο μηχανάκι μου, θα ανοίξω θέμα για τον κρητικό χυμαδόρη και θα γεμίσει το φόρουμ @γ@μητ@ χαζογκομενάκια

:bawl:

lmb990
24/11/2015, 12:46
El hymador αν δεν κανω λαθος εχεις το vstrom... ον-οφ λοιπον.., πως και δεν πηρες το tdm που εχει πιο πολυ γκαζι και ειναι καλυτερο στον δρομο και ειναι μονο ον?? Γιατι αυτη την συγκριση κανουμε εδω αλλα με ποιο καινουρια μηχανακια...

spyrakos35
24/11/2015, 12:47
τώρα, αράχτε

:a014:

dimmie_72
24/11/2015, 12:50
Τα πιο παλιά βαρίδια ον-οφ? (βαρκαντέρα, τρανσάλπ κλπ)

εμείς δεν χρειαζόμαστε πολλά κυβικά για να έχουμε βαριά μηχανάκια, το κάνουμε από άποψη. :a22:
πως δλδ άλλος παίρνει βαπόρι, άλλοι naked για να τις απλώνουν στο ντεπόζιτο κλπ; :p

el_hymador
24/11/2015, 12:50
El hymador αν δεν κανω λαθος εχεις το vstrom... ον-οφ λοιπον.., πως και δεν πηρες το tdm που εχει πιο πολυ γκαζι και ειναι καλυτερο στον δρομο και ειναι μονο ον?? Γιατι αυτη την συγκριση κανουμε εδω αλλα με ποιο καινουρια μηχανακια...

Γιατί πήρα μηχανάκι με βάση τις μεταφορικές ανάγκες μου που αυτή τη στιγμή είναι από το κλισέ σημείο Α στο κλισέ σημείο Β, με βάση τα χρήματα μου, το κόστος χρήσης και το κόστος κτήσης. Δεν είχα 20 χιλιάρικα στην τσέπη να κάνω την κ@υλα μου. TDM με την καμία όμως, καλύτερα ποδαράτο.:cry:

pipe_smoker
24/11/2015, 12:57
@pipe_smoker

αν συνεχίσεις να ρίχνεις λάσπη τόσο σε μένα όσο και στο μηχανάκι μου....

Γι'αυτό σε λέμε...

Πάρε ον-οφ, και στα @@ σου και οι λάσπες:lol:

....

Εννοείται πως δεν κάνουμε επίθεση σε κανέναν, ούτε και "κριτικάρουμε" τις επιλογές του καθενός.

Εγώ πρώτος λέω ότι έχω το πιο άχρηστο μηχανάκι του πλανήτη, αλλά το γουστάρω όσο δεν παίρνει.
Άμα με ρωτήσει κανείς γιατί το πήρα, μόνο αυτό μπορώ να του πω, και στα @@ μου λουλούδια. Λογαριασμό θα δώσω?

Αυτό στο οποίο καταλαβαίνω κάποιους παραπονούμενους, είναι ότι λόγω ύψους, έχουν περισσότερη άνεση στα πόδια/γόνατα με τα δαμάλια απ'ότι έχουν με τα CBF1000, Versys κλπ.
(Αλλά κι ο Ρόσσι ψηλός είναι και δείτε τι καβαλάει. Βολευτείτε πανάθεμά σας:bawl:)

Pan (dvs)
24/11/2015, 13:08
1200 κυβικα στο χωμα?:a018:

BLiTzER
24/11/2015, 13:09
Έχει περιοριστή στα 600cc, όταν ανιχνεύει πούδρα.

GFawkes
24/11/2015, 13:36
Honda Crosrunner 800
......

:bawl::rolleyes:

Κουκλι!!!!

MG-KTiNoS
24/11/2015, 14:32
1200 κυβικα στο χωμα?:a018:

Μην το βλέπεις ΜΟΝΟ έτσι....
Γιατί αν το χώμα είναι 5000χλμ μακριά πρέπει να φτάσεις και μέχρι εκεί.
Ακόμα σας διαφεύγει και μια άλλη "μικρή" λεπτομέρεια όταν μιλάτε για τροχούς.
Ακτίνες VS ζάντα αλουμίνιου.
Ακόμα παίζει ρόλο και η στιβαρότητα της κατασκευής πλαισίου αναρτήσεων.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά?
-Ότι στο ΤΔΜ έχω στραβώσει τις ζάντες 3 φορές και όταν γύρισα απ την Ουκρανία
ήμουν χωρίς πίσω αμορτισέρ. (και δεν έκανα εντούρο)
Αυτά δεν θα είχαν γίνει με το μηχανάκι που λέμε.
Ακόμα όλα αυτά τα μπλιμπλίκια που έχει μεταμορφώνουν το μηχανάκι στο χώμα.
(δε σπινιάρει, δε μπλοκάρει, δε σουζάρει και έχει συμπεριφορά 4Χ4)
Αυτοί που το σχεδίασαν πάντως ΑΥΤΑ είχαν στο μυαλό τους, τώρα αν κάποιος νομίζει ότι θα κάνει σκράμπλερ...
Δεν θα κάνει!

υγ
Το 990 στους κωλόδρομους της Βουλγαρίας (τρύπες και γύρω γύρω άσφαλτο)
πέρναγε κυριλίκι
Εγώ δούλευα κομπρεσέρ.
Και πάλι δε μιλάμε για εντούρο.

DrBig
24/11/2015, 14:39
Αυτοί που το σχεδίασαν πάντως ΑΥΤΑ είχαν στο μυαλό τους, τώρα αν κάποιος νομίζει ότι θα κάνει σκράμπλερ...
Δεν θα κάνει!

υγ
πέρναγε κυριλίκι
Εγώ δούλευα κομπρεσέρ.

Εδω νομιζω παιζει ρολο πιο πολυ η αναρτηση παρα ο τροχος. Κατιμας πχ 950SM που εχει 17ρη τροχο περναει αερα πανω απο σκατοδρομους αλλα εχει wp με 20εκ διαδρομες.

Johny the Fox
24/11/2015, 15:27
...να θυμηθω εναν απολογισμο οταν συμπληρωσω τα 100.000 χλμ σε κανα δυο χρονια ,για τις λαθος επιλογες μου στα 1200 κυβικα.Τα τελευταια δυο χρονια εχω περασει απο χωματινους επαρχιακους δρομους χιλιομετρων ,απο κορφοβουνια δικαβαλος ,εχω ξυσει μασπιεδες σε ορεινα στροφιλικια , πιστες και μεγαλες παρατεταμενες ,εχω παει εξω,εχω παει μεσα,εχω παει κατω και πλαγιως και την κατηγορια η τον χαρακτηρα απο τετοια μηχανακι ποτε δεν θα τα αλαξω.Να ειμαστε καλα και να γουσταρουμε οτι καβαλαμε και οποιος πει κακο για εμας ,να του βγει το ματι σαν λουκουμας...

346173

irinia
24/11/2015, 15:50
ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕ

Τζόνη..??

pipe_smoker
24/11/2015, 15:54
Τζονη, μην κανεις καμια μλκια κι απαντήσεις.

Θα με θυμηθείς.....:lol:

Johny the Fox
24/11/2015, 16:06
Τζονη, μην κανεις καμια μλκια κι απαντήσεις.

Θα με θυμηθείς.....:lol:

Οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται. (Χρρρρρρρρρ!!!)

ντουκατι φιλε terens

el_hymador
24/11/2015, 16:09

ντουκατι φιλε terens

μλκια έκανες...45 σελίδες χαλαρά. :cry:

MG-KTiNoS
24/11/2015, 16:13

:lol:

Johny the Fox
24/11/2015, 16:17

μονο τα περιεχομενα !! :a11:

Cpt. Haddock
24/11/2015, 16:25

ντουκατι φιλε terens

Πάει το θρεντ... :a35:

el_hymador
24/11/2015, 16:37
346179

Sapadak
24/11/2015, 16:39
Πάει το θρεντ... :a35:

Γιατι μέχρι τώρα? :lol:

Απλά τώρα θα αποκτήσει ενδιαφέρον

el_hymador
24/11/2015, 16:43
Γιατι μέχρι τώρα? :lol:

Απλά τώρα θα αποκτήσει ενδιαφέρον

Σκέφτομαι τον δύσμοιρο που θα επιχειρήσει να διαβάσει το συγκεκριμένο thread σε 5 χρόνια, γιατί ενδιαφέρεται να αγοράσει σαν μτχ το ένα εκ των δύο Exolorer που θα έχουν πουληθεί μέχρι τότε...:lol:

Sapadak
24/11/2015, 16:44
Σκέφτομαι τον δύσμοιρο που θα επιχειρήσει να διαβάσει το συγκεκριμένο thread σε 5 χρόνια, γιατί ενδιαφέρεται να αγοράσει σαν μτχ το ένα εκ των δύο Exolorer που θα έχουν πουληθεί μέχρι τότε...:lol:

Και τελικά θα καταλήξει να αγοράζει vstrom 1000 :lol:

MG-KTiNoS
24/11/2015, 16:45

650....

Pan (dvs)
24/11/2015, 16:50
Δεν θα κάνει!

υγ
πέρναγε κυριλίκι
Εγώ δούλευα κομπρεσέρ.

Δεν διαφωνουμε.Αρα παιρνουμε ενα μηχανακι οff και το κυκλοφορουμε σαν on.

el_hymador
24/11/2015, 16:51

ακόμα On Line θα είναι ο Terens και θα γράφει... :tooth:

vkats
24/11/2015, 17:54

Τρία θάναι ρε, γιατί θα πάρω κι εγώ ένα!!!

peterTHErider
24/11/2015, 17:54
χαχαχαχα!!!terens uber alles ρε!!
τζονι για να τον αποτελειωσεις πες του καλυτερα και ποσα ντουκατι εχεις...θα γραφει 7,5 μερες...

akis_trevor
24/11/2015, 18:00
ειλικρινα διαβαζω διαβαζω και δεν καταλαβαινω πως φτασαμε εδω.
μερικοι θελουν το βαλιτσακι του σπορ μπιλυ.να παιρνουν το μπουσα για τα στροφιλικια,το παπορι του σπυρακου για την εθνικη,το τζι ες για το ορεινο κλειστο κομματι και το κομπρεσερ καθαροαιμο για να μπαινουν στο χωμα..
τι θελετε να κανει το εξπλορερ και το καθε μοσχαρι ον οφ στα 1000+ κυβικα;;;τουμπια σε πιστα μοτοκρος;να ξυνει μαρσπιε στην ιτεα και τον μπραλο;;η μηπως να κανει διηθιση σαν παπι;
δεν εχουμε με τι να ασχοληθουμε και κραζουμε τα μηχανακια που εχουν 2-3-4 φορες αξια των δικων μας.ναι,μαλακια το εξπλορερ,ουτε εμενα μαρεσει.αλλα αν το βολταρω και αν ειχα λεφτα και αν και αν και αν ισως μαρεσε και το παιρνα ξερω γω;;
αντε να παμε καμια βολτα να ξελαμπικαρουμε...

BLiTzER
24/11/2015, 18:01
Ποιος παίρνει μπούσα για στροφιλίκια; :P

peterTHErider
24/11/2015, 18:06
Οκ.
Ειδικά τα 1190-1290 ακουβέντιαστο το πώς μπορούν να πάνε σε στροφιλίκι κλειστό κλπ.
(αυτό βέβαια μας κάνει εντύπωση γιατί πάνε πιο εύκολα από κάποια άλλα. Τα οποία αν βρεθεί κάποιος να τα πάει, ούτε την πινακίδα δε θα προλάβουν να δουν).

Αλλά ξαναλέω συμφωνώ.
Καρατιμόνα, ψηλή θέση, ροπάτα. Μαζί σου.

Μπορείς να μου φέρεις ένα παράδειγμα μπετονιέρας?

Ποιά μοτοσυκλέτα θεωρείς μπετονιέρα?

Τα πιο παλιά βαρίδια ον-οφ? (βαρκαντέρα, τρανσάλπ κλπ)
Τα muscle γυμνά? (cb1300, gsx1400, xjr1300 κλπ)
Τα touring? (Κ1600, FJR κλπ)

Εγώ και μόνο που το διαβάζω κ@υλώνω...

Το έχουμε χιλιοπεί.
Συμβιβασμοί χρειάζονται πάντα.
Ό,τι μηχανάκι και να διαλέξεις, κάπου θα συμβιβαστείς, λίγο ή πολύ.

Κι ο Σπυράκος με το FJR λιώνει στις σιδερόκωλες.
Μαζόχας δεν είναι να γουστάρει τις λακκούβες, αλλά το προτιμάει από ένα ον-οφ.

Άμα το λέει η σούφρα σου, που λέει κι ο Πιλαλί....
Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

Αδερφε χθες εκανα μια διαδρομη σε εθνικη και σχετικα καλο δικτυο και πραγματικα πριν βγω στην πολη παλι ελεγα στον εαυτο μου ποσο μαλακας ειμαι που σκεφτομαι να την αλλαξω...160-230 και το μηχανακι ειναι σε ραγες,η ζελατινα του κρανους ανοιχτη και ολα ηρεμα...σαν να ειναι το πιο απλο και ευκολο πραγμα...μετα ομως που μπηκα πολη παλι και αρχισαν τα γκαπα-γκουπα και αρχισαν οι κακες σκεψεις...
παρακατω,ναι μπετονιερα θεωρω τα παλια μεγκα ον οφ...που πολυ μελι μελι και τηγανιτα τιποτα...πολυ κακο για το τιποτα στο φιναλε....
off topic:μιας και το ανεφερες το κ1600 ειναι και γαμω τα μηχανακια με υπεροχη ποιοτητα κυλησης...αν ειχε και μια οπισθεν θα το ειχα ΑΚΟΜΑ...οταν βαλουν τα ξανασυζηταμε...πολυ μα πολυ βαρυ,δεν το εκανες πισω καβαλα ΠΟΤΕ.αλλα οταν το οδηγησεις εκτος πολης καταλαβαινεις πως ειναι το απολυτο τουριστικο μηχανακι που στριβει και ολας...καμια επαφη με(να μια μπετονιερα)το παλιο lt...

teogtp
24/11/2015, 18:06

Μην τον παρεξηγεις........
Θα εχασε σε καμια πιστα στο viber pop και επαθε παράκρουση. .......
:tooth:

dimmie_72
24/11/2015, 18:11
Μην τον παρεξηγεις........
Θα εχασε σε καμια πιστα στο viber pop και επαθε παράκρουση. .......
:tooth:

γιατί ρε παίρνει κανείς βαπόρι εκτός για να πάει κρουαζιέρα; :D

akis_trevor
24/11/2015, 18:28

που λεει ο λογος μωρε...:D:D:D
εδω εγω πηρα στρωμα...που αν μου το λεγες πριν 3-4 χρονια θα σε εβριζα...χαχαχαχα.

peterTHErider
24/11/2015, 18:43
που λεει ο λογος μωρε...:D:D:D
εδω εγω πηρα στρωμα...που αν μου το λεγες πριν 3-4 χρονια θα σε εβριζα...χαχαχαχα.

βρε λες να αρχιω να το σκεφτομαι σοβαρα το στρωμα...???:uplate:

Johny the Fox
24/11/2015, 19:03
off topic:μιας και το ανεφερες το κ1600 ειναι και γαμω τα μηχανακια με υπεροχη ποιοτητα κυλησης...αν ειχε και μια οπισθεν θα το ειχα ΑΚΟΜΑ...οταν βαλουν τα ξανασυζηταμε...πολυ μα πολυ βαρυ,δεν το εκανες πισω καβαλα ΠΟΤΕ.αλλα οταν το οδηγησεις εκτος πολης καταλαβαινεις πως ειναι το απολυτο τουριστικο μηχανακι που στριβει και ολας...καμια επαφη με(να μια μπετονιερα)το παλιο lt...

περισυ καλοκαιρι πηγα αεροπορικως Ισπανια μαζι με αλλους δυο για το gp.στην Jerez.Ειχαμε νοικιασει τρια μηχανακια που μας περιμεναν στο αεροδρομιο.Ενα k1600 gt,ενα χαρλευ ελλεκτρικ -ταδε -ουλτρα καπως ετσι,και ενα gs 1200 LC. Η διαδρομη μεχρι την πιστα κανα 600-700 χλμ.Πηρα το gs.Καποια στιγμη αλλαξοκωλιασαμε με το K1600.Mπαναια μου τι μοσχαρα αναισθητη ηταν αυτη ;;Δεν εχεις την παραμικρη αισθηση μοτοσυκλετας.(αφηνω τις λεπτομεριες γιατι το παραγ@μαμε το θεμα) αλλα ρε φιλε.Καλυτερα πρεζονι παρα αυτη η καθολου αισθηση.1000 φορες κουτι παρα σαν κουτι..:moutza:

346188

pipe_smoker
24/11/2015, 19:06
Αδερφε χθες εκανα μια διαδρομη σε εθνικη και σχετικα καλο δικτυο και πραγματικα πριν βγω στην πολη παλι ελεγα στον εαυτο μου ποσο μαλακας ειμαι που σκεφτομαι να την αλλαξω...160-230 και το μηχανακι ειναι σε ραγες,η ζελατινα του κρανους ανοιχτη και ολα ηρεμα...σαν να ειναι το πιο απλο και ευκολο πραγμα...μετα ομως που μπηκα πολη παλι και αρχισαν τα γκαπα-γκουπα και αρχισαν οι κακες σκεψεις...

Και τί ειναι λίγο γκαπα-γκουπα, μπροστά στην άπλα του ταξιδιού που περιγραφεις?:D

Τί καβαλας, αν επιτρέπεται?
Είχα την εντύπωση οτι το Κ1600 είχες ακόμα.

akis_trevor
24/11/2015, 19:32
βρε λες να αρχιω να το σκεφτομαι σοβαρα το στρωμα...???:uplate:

ανετα....στρωμα ρουλζ!!!:bawl:
περα απτην πλακα.
ναι τα μεγκα ον οφ των 15-20.000 ευρω ειναι too much,ειναι μαρκετινγκ ειναι 1002 πραγματα.αν ειχα λεφτα κι εγω μεγκα ον οφ θα παιρνα.τζαπαν μεν,ασχετο δε.
δεν θα εκανα κατι διαφορετικο απο αυτο που κανω με το στρωμα.απλα θα το εκανα πιο συγχρονα,πιο ανετα,πιο ροπατα,πιο κ@υλερ@.
υγ.μετα απο cbf 600,fazer 600,fazer 800 το στρωμα ειναι το πιο ψοφιο,ισως και το χειροτερο οσον αφορα τα νουμερα στα χαρτια,αλλα με βολευει περισσοτερο απο οποιοδηποτε αλλο μηχανακι.
:beer::beer:

spyrakos35
24/11/2015, 19:37
γιατί ρε παίρνει κανείς βαπόρι εκτός για να πάει κρουαζιέρα; :D

Γρηγορη κρουαζιερα ομως ;)

peterTHErider
24/11/2015, 21:48
Και τί ειναι λίγο γκαπα-γκουπα, μπροστά στην άπλα του ταξιδιού που περιγραφεις?:D

Τί καβαλας, αν επιτρέπεται?
Είχα την εντύπωση οτι το Κ1600 είχες ακόμα.

Τωρα ειμαι σε πιο σπορτ τουρινγκ μοτο.το κ 1300gt.
Ρε pipe εισαι η φωνη της λογικης που εχω και μου μιλαει μεσα στο μυαλο μου που μου λεει να μην αλλαξω μοτο γιατι θα ξενερωσω...

irinia
24/11/2015, 22:20
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ

V-strom θα πάρετε.....

peterTHErider
24/11/2015, 22:23
Παισιος?

taisteal
24/11/2015, 22:28
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ

V-strom θα πάρετε.....

Οχι.

Ακη,τα παντα κραζουμε ρε φιλε,οχι γιατι κοστιζουν 3-4 φορες πιο πανω απο τα δικα μας.
Και τα σκουτερ κραζουμε ,και τα ντουκατια,και τα γιαμαπα,και την καινουργια αφρικα,απλα γιατι....μπορουμε

:)

el_hymador
24/11/2015, 22:29
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ

V-strom θα πάρετε.....

Εγώ πήρα μεγάλε οδηγητή και είδα το φως το αληθινό, άλλαξε η ζωή μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος.

irinia
24/11/2015, 22:36
Εγώ πήρα μεγάλε οδηγητή και είδα το φως το αληθινό, άλλαξε η ζωή μου, έγινα καλύτερος άνθρωπος.

ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ.........

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.
Εσύ καβάλα τώρα το χρέπι και μούγγα..........τελίτσες...........

el_hymador
24/11/2015, 22:38
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΠΑΡΝΗΘΗΚΑ 2 ΦΟΡΕΣ.........

Πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις.
Εσύ καβάλα τώρα το χρέπι και μούγγα..........τελίτσες...........

Για πόσα αργύρια; Λέγε... για πόσα;

akis_trevor
24/11/2015, 22:43
Οχι.

Ακη,τα παντα κραζουμε ρε φιλε,οχι γιατι κοστιζουν 3-4 φορες πιο πανω απο τα δικα μας.
Και τα σκουτερ κραζουμε ,και τα ντουκατια,και τα γιαμαπα,και την καινουργια αφρικα,απλα γιατι....μπορουμε

:)

Ναι ρε μαν,εννοειται..στα @@ μου.κι εγω κραζω τα κακα του δικου μου πρωτα απολα οπως κι εσυ..
Αλλα μερικιι μαλλον θελουν διαστημοπλοιο οχι μηχανακι..

irinia
24/11/2015, 22:47
Για πόσα αργύρια; Λέγε... για πόσα;

ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...........

explorer θα είναι..??,το καινούργιο εννοείται,versys 1000 θά είναι..??
super tenere θά είναι..?? multistrada θα είναι..?? KTM θα είναι..??
Σίγουρα όχι bmw,v-strom 1000 τα βαρέθηκα,aprilia ΟΧΙ λέμε..!!

Johny the Fox
24/11/2015, 22:48
το κραξιμο εχει αξια μονο εαν πηγαζει απο την εμπειρια του κραζοντος.Εαν ο κραζων ,κραζει εκ πεποιθησεως τοτε ειναι για κραξιμο :lol:

taisteal
24/11/2015, 22:50
Αλλα μερικιι μαλλον θελουν διαστημοπλοιο οχι μηχανακι..

Και πολυ καλα κανουν,να γυριζει το χρημα ;)
Μεχρι και ο Τερενς μαστοδοντο ετοιμαζεται να χτυπησει,μην σου πω οτι το εχει παρει ηδη
το Βαυαρικο αεροψυκτο και μας το φερνει απεξω απεξω....

peterTHErider
24/11/2015, 22:55
ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ...........

explorer θα είναι..??,το καινούργιο εννοείται,versys 1000 θά είναι..??
super tenere θά είναι..?? multistrada θα είναι..?? KTM θα είναι..??
Σίγουρα όχι bmw,v-strom 1000 τα βαρέθηκα,aprilia ΟΧΙ λέμε..!!

Σε χανω ρε τερενς...γενικα κατακρινεις το μαρκετινγκ και την υπερκοστολογηση αγορας και συντηρησης και τωρα λες πως μπορει να παρεις το μουλτι και σου βρωμαει το bmw?ποια η διαφορα τους οσον αφορα την υπερκοστολογηση και το υπερβολικο κοστος συντηρησης τους και την ταση τους για ζημιες?

irinia
24/11/2015, 22:55
ΕΙΠΑΜΕ........... ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ

Αλλά όλα έχουν τα όρια τους.Για να πάρεις bmw πρέπει να είσαι πάρααααααααα πολύυυυυυυυυυυυυυυ

irinia
24/11/2015, 22:58
Σε χανω ρε τερενς...γενικα κατακρινεις το μαρκετινγκ και την υπερκοστολογηση αγορας και συντηρησης και τωρα λες πως μπορει να παρεις το μουλτι και σου βρωμαει το bmw?ποια η διαφορα τους οσον αφορα την υπερκοστολογηση και το υπερβολικο κοστος συντηρησης τους και την ταση τους για ζημιες?

ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

Με το χαλασμένο σασμάν..!!
Στα φόρουμ τα αμερικάνικα τα σούπερ-τενερέ βγάζουν μόνο
καμμιά 100αριά χιλιάδες ΜΙΛΛΙΑ,χωρίς εννοείται ούτε λάμπα αλλαγμένη..!!
Α....όσο για τη διαφορά για να σου λύσω την απορία,το ένα είναι μηχανάκι
και το άλλο ΧΟΥΡΝΤΑΣ..!! Μάντεψε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο:lol:

peterTHErider
24/11/2015, 23:10
ΕΓΩ ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ

Με το χαλασμένο σασμάν..!!
Στα φόρουμ τα αμερικάνικα τα σούπερ-τενερέ βγάζουν μόνο
καμμιά 100αριά χιλιάδες ΜΙΛΛΙΑ,χωρίς εννοείται ούτε λάμπα αλλαγμένη..!!
Α....όσο για τη διαφορά για να σου λύσω την απορία,το ένα είναι μηχανάκι
και το άλλο ΧΟΥΡΝΤΑΣ..!! Μάντεψε ποιο είναι το ένα και ποιο το άλλο:lol:

Ισως ετυχε σε μας.μην φανταστεις κατι τρελο αλλα εκανε πολυ σκληρες αλλαγες που με κατι αλλαγες διορθωθηκε.αλλα ηταν εντονο μεχρι να διορθωθει.ενημερωτικα το τενερε εφυγε εκει που το θελαμε.
Με τα bmw εισαι προκατειλημμενος οσο δεν παει.ειμαι στα 50000χωρις ουτε καμμενη λαμπα που λες και εσυ...και αν ειχε παλι μηχανακι οπως το θελω θα επερνα bmw με κλειστα ματια!

kordix
25/11/2015, 06:58
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ

V-strom θα πάρετε.....

Εμένα με τιμώρησε ο Θεός που δωσα το Γιαπωνέζο και με έριξε στα BMW.

kordix
25/11/2015, 07:07
Εμένα με τιμώρησε ο Θεός που δωσα το Γιαπωνέζο και με έριξε στα BMW.

Φρόντισε όμως να ναι κίτρινο

amyroukai
25/11/2015, 07:28
ΕΙΠΑΜΕ........... ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΟΧΑΣ

αν αυτο ηταν αληθεια, θα ψωνιζες βαραντερο τριτη φορα.

MG-KTiNoS
25/11/2015, 07:30
το κραξιμο εχει αξια μονο εαν πηγαζει απο την εμπειρια του κραζοντος.Εαν ο κραζων ,κραζει εκ πεποιθησεως τοτε ειναι για κραξιμο :lol:

+1000
Γιατί ο κάθε παρκαδόρος μας τα έχει κάνει Ζέπελιν.
Πάνε πρώτα ρε θείο και μετά τα λέμε.
Ξύπνα το πρωί με το χάραμα, Ζβήσρ το μηχανάκι τη νύχτα να δεις πως είναι και μετά μας τα λες!

irinia
25/11/2015, 08:38
αν αυτο ηταν αληθεια, θα ψωνιζες βαραντερο τριτη φορα.

AΥΤΟ ΚΡΙΘΗΚΕ ΛΙΑΝ ΕΠΙΕΙΚΩΣ

Επικίνδυνο..!!Με τρέλλανε στις βούτες.
Επίσης μια επισήμανση,όλα αυτά τα ονοφοειδή
ήταν πάντα ΔΕΥΤΕΡΑ μηχανάκια.Τώρα που μας χτύπησε η κρίση
το δεύτερο έγινε παπί και όταν ο γιατρός είπε περπάτα.........
πάει και το παπί,οπότε..??
Το τράιομφ το γουστάρω,καλός μάστορας υπάρχει στη Θεσσαλονίκη
ένας και εδώ και πολύτιμος,έρχεται την άνοιξη έμαθα,που διάβασες γιαυτό..??
MCN..?? Αυτούς δεν τους έχω και πολύ,Εγγλέζοι δεν είναι..??

amyroukai
25/11/2015, 08:49
Ναι εγγλέζοι αλλά όχι πάντα ευγενικοί με τα ουμφ, το πρώτης γενιάς εξπλόρερ δεν το είχαν για "καλό" λόγω πολύ μπελαλίδικου σέρβις.
Θα δοκιμάσω να φορτώσω το pdf στο τηλέφωνο μήπως και βγάλει καλύτερα screens από το νετμπουκ...

346212

346213

GFawkes
25/11/2015, 08:53
GS1150 που εδωσα το 12

195.000 χλμ

μαμα δισκοφρενα

2 αλλαγες συμπλεκτη,

2 πισω λαμπες και 1 εμπρος.

5 ζευγαρια λαστιχα

2 αλλαγες τακακια

ΤΕΛΟΣ

BLiTzER
25/11/2015, 08:58
2 αλλαγές τακάκια και 5 ζευγάρια λάστιχα σε 200k χλμ, λέει. Σε διάδρομο γυμναστικής τα'κανες τα χιλιόμετρα;!

GFawkes
25/11/2015, 09:00
2 αλλαγές τακάκια και 5 ζευγάρια λάστιχα σε 200k χλμ, λέει. Σε διάδρομο γυμναστικής τα'κανες τα χιλιόμετρα;!

Απο καφετερια σε ταβερνα και τουμπαλιν....

irinia
25/11/2015, 09:02
+1000
Γιατί ο κάθε παρκαδόρος μας τα έχει κάνει Ζέπελιν.
Πάνε πρώτα ρε θείο και μετά τα λέμε.
Ξύπνα το πρωί με το χάραμα, Ζβήσρ το μηχανάκι τη νύχτα να δεις πως είναι και μετά μας τα λες!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ

Να τους βάλουμε στην f1 με τόση εμπειρία ε..??

pipe_smoker
25/11/2015, 09:02
Τωρα ειμαι σε πιο σπορτ τουρινγκ μοτο.το κ 1300gt.
Ρε pipe εισαι η φωνη της λογικης που εχω και μου μιλαει μεσα στο μυαλο μου που μου λεει να μην αλλαξω μοτο γιατι θα ξενερωσω...

Καλα...
Κανε καμια μλκια να δώσεις το 13αρι για να πάρεις στρώμα και σε βλέπω μετα να ανοίγεις θρεντ ψάχνοντας θεραπεία για το χασμουρητό:lol:

Επιλογές υπάρχουν πολλές.
Ον-οφ δε χρειάζεται να πάρεις.

Αλλα αφού εισαι και μπεμβεδακιας και εισαι ικανοποιημένος με τη μηχανή σου, κάτσε εκει που κάθεσαι.

Σε χανω ρε τερενς...

:eek:
Να το κοιτάξεις!

irinia
25/11/2015, 09:14
Καλα...
Κανε καμια μλκια να δώσεις το 13αρι για να πάρεις στρώμα και σε βλέπω μετα να ανοίγεις θρεντ ψάχνοντας θεραπεία για το χασμουρητό:lol:

Αλλα αφού εισαι και μπεμβεδακιας και εισαι ικανοποιημένος με τη μηχανή σου, κάτσε εκει που κάθεσαι.

Να το κοιτάξεις!

ΦΙΛΑΡΑΚΟ......ΕΓΩ ΑΔΕΡΦΗ ΔΕ ΓΙΝΟΜΑΙ

O πετερ τέτοιος ξέρει τι εννοώ.
Τώρα πόσο σοβαρός μπορεί να είναι κάποιος εδώ μέσα..??
Μια καλή ερώτηση..........δίχως απάντηση

pipe_smoker
25/11/2015, 09:22

Που κολλάει τώρα αυτό....
Τεσπα.
Αμα ξέρει ο πετερ τέτοιος, εμένα μου περισσεύει.

Περί σοβαρότητας, υπάρχει σαφέστατη απάντηση.
Αν αρνείσαι εσύ να τη δεις, άλλη ιστορία.

Οχι οτι τρέχει και κάτι, δε θα χαλάσουμε τις καρδιές μας για τη σοβαρότητα του καθενός.

irinia
25/11/2015, 09:29
Η ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ

Ίσως έχει να κάνει και με το χώρο που κινείται λέμε.....τώρα

irinia
25/11/2015, 09:33
ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕΣ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ............

Με κάποιους εδώ μέσα ανταλλάσσω απόψεις σε κάποιο τουλάχιστον ΣΟΒΑΡΟ επίπεδο.
Σέβομαι την άποψη τους και συνομιλώ όντως σοβαρά,σε πολλές όμως άλλες περιπτώσεις
...........................................οπότε ζητώ την επιείκειαν σας..!!

el_hymador
25/11/2015, 09:36
Καιρό έχω να πω κάτι για τις μεγάλες μου αγάπες, τα BMW και ειδικά τα GS...

346215

GFawkes
25/11/2015, 09:42
Χαριτωμενο αλλα μακρυα απο την πραγματικοτητα...

el_hymador
25/11/2015, 09:44
Χαριτωμενο αλλα μακρυα απο την πραγματικοτητα...

Ναι, όπως και ο μπροστινός τροχός του GS...:tooth:

GFawkes
25/11/2015, 09:50
Ναι, όπως και ο μπροστινός τροχός του GS...:tooth:

O οποιος ομως εχει +50% προσφυση γιαυτο και λιωνει μπρος και πισω λαστιχο ταυτοχρονα...

el_hymador
25/11/2015, 10:02
O οποιος ομως εχει +50% προσφυση γιαυτο και λιωνει μπρος και πισω λαστιχο ταυτοχρονα...

Απόψεις εκφράζουμε και -το κυριότερο- πλάκα κάνουμε μην θίγεστε (δεν το γράφω για σένα, γενικά το λέω)

Σε ότι αφορά στο telelever, αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι η BMW αρχίζει να το εγκαταλείπει, με τα GS και RT να απομένουν τα μόνα μοντέλα που φέρουν αυτό το σύστημα. Όλα τα υπόλοιπα R, έχουν πλέον τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά. Γιατί άραγε; :confused:

spyrakos35
25/11/2015, 10:04
Απόψεις εκφράζουμε και -το κυριότερο- πλάκα κάνουμε μην θίγεστε (δεν το γράφω για σένα, γενικά το λέω)

Σε ότι αφορά στο telelever, αυτό που μου κάνει εντύπωση, είναι ότι η BMW αρχίζει να το εγκαταλείπει, με τα GS και RT να απομένουν τα μόνα μοντέλα που φέρουν αυτό το σύστημα. Όλα τα υπόλοιπα R, έχουν πλέον τηλεσκοπικό πιρούνι μπροστά. Γιατί άραγε; :confused:

δεν αντέχουν την μοναξιά της κορυφής αλλο

DrBig
25/11/2015, 10:06
Εχει και τα καλα του το τελε-λελε-λεβερ. Και πλακα πλακα με τα νεα ηλεκτρονικα δεν πειραζει και τοσο η απουσια πληροφορησης.

MG-KTiNoS
25/11/2015, 10:06
ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
Να τους βάλουμε στην f1 με τόση εμπειρία ε..??

Έχεις μπερδέψει τα σώβρακα με τις γραβάτες....

el_hymador
25/11/2015, 10:10
Όχι το ότι στρίβουν, στρίβουν. Απλά όποτε έχω οδηγήσει R με telelever, απαιτείται να κάνω ένα άλμα πίστης και να το εμπιστευθώ.

irinia
25/11/2015, 10:14
Έχεις μπερδέψει τα σώβρακα με τις γραβάτες....

ΕΧΩ.....ΕΧΩ

amyroukai
25/11/2015, 10:20
Εμένα πάλι ρε παιδιά το τελελέβερ πολύ μου άρεσε. Δεν με χάλασε διόλου η απουσία "αίσθησης" που υπάρχει μεν, πιο χλιαρή από ένα καλό συμβατικό μπροστινό δε. Κρατάει αφού...

spyrakos35
25/11/2015, 10:31
Εμένα πάλι ρε παιδιά το τελελέβερ πολύ μου άρεσε. Δεν με χάλασε διόλου η απουσία "αίσθησης" που υπάρχει μεν, πιο χλιαρή από ένα καλό συμβατικό μπροστινό δε. Κρατάει αφού...

φευγει χωρις προειδοποιηση αφού

peterTHErider
25/11/2015, 10:42

ο πετερ τετοιος δεν εχει ιδεα τι εννοεις και δεν εχει καμια γνωση αν γινεσαι η δεν γινεσαι αδερφη.τα υπολοιπα περι σοβαροτητας κλπ νομιζω πως μονο εσυ καταλαβαινεις τι θες να πεις.

peterTHErider
25/11/2015, 10:48
Καλα...

Να το κοιτάξεις!

pipe προφανως και δεν θα δωσω το Gt να παω σε στρωμα.ειπαμε,δεν θελω να δωσω τα ρεστα σε ψυχολογους μετα...
το κ δεν θελω να το δωσω και δεν θα το εδινα αν εμενα στη βορεια ελλαδα οπου εμενα οταν το πηρα.
δυστυχως ομως μετα την μετακομιση μου στην κρητη μονο ον οφ χρειαζεται να παρω.αν εχεις ερθει ποτε απο δω ξερεις τι και πως.
η τελευταια λυση που επεξεργαζομαι ειναι να δωσω το gt στον πατερα μου και να το περνω οταν θελω να παω κανενα ταξιδι πανω και να παρω το ον οφ που θελω εγω για εδω!:beer:

GFawkes
25/11/2015, 10:53
:
Θυμωσα

δεν σε εχω φιλο

κοβουμε;

pipe_smoker
25/11/2015, 13:09
pipe προφανως και δεν θα δωσω το Gt να παω σε στρωμα.ειπαμε,δεν θελω να δωσω τα ρεστα σε ψυχολογους μετα...
το κ δεν θελω να το δωσω και δεν θα το εδινα αν εμενα στη βορεια ελλαδα οπου εμενα οταν το πηρα.
δυστυχως ομως μετα την μετακομιση μου στην κρητη μονο ον οφ χρειαζεται να παρω.αν εχεις ερθει ποτε απο δω ξερεις τι και πως.
η τελευταια λυση που επεξεργαζομαι ειναι να δωσω το gt στον πατερα μου και να το περνω οταν θελω να παω κανενα ταξιδι πανω και να παρω το ον οφ που θελω εγω για εδω!:beer:

Όπα, πάσο.

Αλλάζει αρκετά το πράμα με αυτό τον παράγοντα.

Δεν το είχα προσέξει.

Ναι τότε το πράμα γέρνει προς την κατεύθυνση που λες:beer:

MG-KTiNoS
25/11/2015, 13:42
Όχι το ότι στρίβουν, στρίβουν. Απλά όποτε έχω οδηγήσει R με telelever, απαιτείται να κάνω ένα άλμα πίστης και να το εμπιστευθώ.

όταν θα το δεις στα motogp τότε θα ξέρεις ότι είναι πιο καλό από τ άλλα.
Ως τότε....
:wave2:

rider
25/11/2015, 19:15

ψηνεσαι να σε υιοθετήσω? :lol:

lleonidas
27/10/2017, 15:45
Teaser video (https://www.youtube.com/watch?v=njCEiS1NsDc) για το νέο Tiger Explorer (http://www.bikeit.gr/new-models/triumph/13083-nea-montela-2018-triumph-tiger-2018-teaser-video.html) με νέο κινητήρα(New Tiger Triple Engine),νέους διακόπτες, TFT έγχρωμη οθόνη, νέους προβολείς με LED λωρίδες και νέο design.
Είναι πιθανό στην EICMA να παρουσιαστεί και ανανεωμένη έκδοση του Tiger 800.

peterTHErider
27/10/2017, 21:54
:a013::a013::a013::a013::a46::a46::beer::beer::beer::a8::a8::a8:

lleonidas
07/11/2017, 13:09
Η σημαντικότερη από τις αλλαγές που θα επηρεάσει σημαντικά την συμπεριφορά έχει να κάνει με την συνολική μείωση του βάρους κατά 10 κιλά, που επετεύχθη τόσο από τον κινητήρα όσο από το πλαίσιο και τις εξατμίσεις. Πέρα από το εντυπωσιακό της υπόθεσης, το νούμερο των 100 αλλαγών που έχουν δεχθεί είναι και ενδεικτικό της σαρωτικής ανανέωσης που έκαναν οι μηχανολόγοι της Triumph.

Η απόδοση του κινητήρα φτάνει τους 141 ίππους, αλλά τώρα είναι πιο "γεμάτος" στην χαμηλή και μεσαία μπάντα των στροφών, ενώ έχει βελτιωθεί δραστικά και ο ήχος από τις εξατμίσεις. Επίσης, στον στάνταρ εξοπλισμό συμπεριλαμβάνεται πλέον ο μονόδρομος συμπλέκτης με υποβοήθηση, αλλά και το Triumph Shift Assist για αλλαγές χωρίς συμπλέκτη, τόσο στα ανεβάσματα όσο και στα κατεβάσματα.

Και στις δύο εκδόσεις έχουν τοποθετηθεί τα adaptive cornering lights, έχει αναβαθμιστεί το cruise control, η TFT οθόνη των οργάνων είναι εντελώς καινούργια, έγχρωμη και ρυθμιζόμενη, όλα τα φώτα είναι –φυσικά- τεχνολογίας LED, ενώ επανασχεδιασμένοι είναι οι διακόπτες που πλέον φωτίζονται. Η τεχνολογία keyless κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε μοτοσυκλέτα της Triumph , ενώ η έκδοση XC θα προσφέρει και την δυνατότητα επιλογής της χαρτογράφησης "Off-Road Pro".
Σε ό,τι αφορά τη θέση οδήγησης, ο συνδυασμός της αλλαγής του αφρώδους στη σέλα, η διαφορετική τοποθέτηση του τιμονιού και οι αλλαγές στη γεωμετρία του πλαισίου, προσφέρουν μια πιο εργονομική και άνετη στάση του σώματος. Αλλαγές όμως έγιναν και στο κοστούμι των Tiger, τονίζοντας μια πιο επιθετική εμφάνιση, με λεπτομέρειες όπως τα επανασχεδιασμένα μεταλλικά λογότυπα και τα νέα γραφικά, να συμβάλλουν στην συνολική αναβαθμισμένη εικόνα.

Στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό επιλέχθηκαν οι κορυφαίοι του είδους, όπως η μονάδα IMU που εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Continental η οποία ελέγχει το cornering ABS, το traction control και το hill assist, ενώ ο ηλεκτρονικός έλεγχος του γκαζιού δίνει την δυνατότητα για έξι διαφορετικά riding modes. Τα φρένα προέρχονται από την Brembo και οι ημιενεργητικές αναρτήσεις από την WP, ενώ η ζελατίνα ρυθμίζεται ηλεκτρικά.
Η έκδοση XR διαθέτει και τρεις… υποεκδόσεις (XR, XRx και XRT) με διαφορετικό εξοπλισμό που είναι προσανατολισμένες στην οδήγηση κυρίως σε άσφαλτο και λιγότερο στο χώμα, ενώ η XC προσφέρεται στις εναλλακτικές XCx και XCA.
Πηγή (http://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/triumph-tiger-1200-xcxr)
390070
390071
390072