View Full Version : Parkside και εργαλεία απ' τα Lidl
Σελίδες :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
... 3 μετρισεις σε διάφορα φάσματα ροπής όλες κάτω του 4% ακρίβεια,, (νομίζω κάπου κοντά στο 3% ήταν στην μέγιστη ροπη και ούτε 0,5%0στην μεση) το δοκίμασα στα 40 και 60 Nm και μου φάνηκαν πολύ δύναμη, δλδ για παξιμάδια ρόδας,καμπάνα,βολαν
Επειδή δεν τό 'χω και πρώτη φορά πήρα δυναμόκλειδο (πχ για τέντωμα της αλυσίδας). Τι εννοείς; Ότι δεν είναι καθόλου ακριβές;
kostaskk
27/09/2024, 14:01
Το ανάποδο, έχει ακρίβεια, η έτσι λενε
motojojo
27/09/2024, 16:25
Εμενα με ψήνει η σκουπα. Αξίζει;
kostaskk
27/09/2024, 16:55
456180
456181
456182
Λάθος θυμόμουν, 1,6% είναι η μέγιστη απόκλιση (στο δικό μου) στο φυλλάδιο αναφέρουν μέχρι 4%
telegonos
27/09/2024, 18:35
Τα νούμερα που έχει είναι μεγαλα για εφαρμογή μοτοσυκλέτας.
Αυτό ουσιαστικά είναι για άξονες τροχών και παξιμάδι τιμονοπλακας μόνο
Στην μοτοσυκλέτα είναι χρήσιμα τα νούμερα 10-55nm, που είναι σχεδόν όλο το εύρος , εκτός εδώ.
Τι μετράει το δυναμοκλειδο? Με 20€ θα χτυπάει όπου νάνε
Πολύ καλό το είδα. https://youtu.be/GIH-goLgXJc?si=ten4HJHiGTZx1aOH
Κάνετε πάρτυ με λιντλοροπόκλειδα και μοτεράκια τρυπανιώνε και δεν μιλάει κανείς?
Ντροπή
Lioulios
28/09/2024, 13:08
Ασε που στη Γαλλια το παιρνουν και 3 ευρω λογοτερα
Πολύ καλό το είδα. https://youtu.be/GIH-goLgXJc?si=ten4HJHiGTZx1aOH
Φτου ρε γμτ, δεν το πήρα χαμπάρι. Και το ήθελα κι εγώ για την αλυσίδα. Θα πάω αύριο να δω μήπως και ξέμεινε κανένα.
thunder ace
29/09/2024, 19:06
Εχω ενα ...το πηρα αλλα τελικα δεν χρειαζεται.
Στο στελνω με ΚΤΕΛ
Εντελως καινουριο...ετσι.
Αν δεν βρεις
Στο στελνω με ΚΤΕΛ
Αν δεν βρεις
Θα παω αυριο να δω στα δυο κοντινα και αν δεν το βρω θα μιλησουμε να μου το στειλεις. :beer:
Στο στελνω με ΚΤΕΛ
Αν δεν βρεις
Τι έγινε ρε κεραυνέ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τελειώσανε τα πισί κι' αρχίσαμε να πουλάμε κι' εργαλεία;;;;;;;;;;;;
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:
thunder ace
29/09/2024, 19:23
Και την ψυχη μου στο διαβολο θα πουλησω!!!!!
Το smart μην ξεχάσεις...:bawl:
Θα παω αυριο να δω στα δυο κοντινα και αν δεν το βρω θα μιλησουμε να μου το στειλεις. :beer:
Βρέθηκε τελικά. Ωραίο εργαλείο φαίνεται. Το δικό μου λέει σφάλμα 0,5%-1,7%.
Thunder ace ευχαριστώ κι ας μη χρειάστηκε.
Manalishi
30/09/2024, 17:35
Εγώ εκείνον τον non-binary (αφού δεν ξέρει τί είναι...) εκκινητή/τρόμπα/φορτιστή/δονητή ήθελα...Δεν βρήκα
doctor_john
30/09/2024, 18:06
Έιδα κουκουλες moto και auto.
ωραίος και εχτές πέταξα την δικιά μου,αν την πετύχω με 9ε είναι κελεπούρι να βγάλει έστω 1 χρόνο.
motojojo
10/10/2024, 09:47
Ξερετε καποιο λιντλ που να διαθέτει ποσότητα αποθεμάτων;
Ένα που εχω κοντά πρέπει να φερνει λίγα κομματια με αποτέλεσμα να εξαντλούνται γρήγορα.
Lioulios
10/10/2024, 10:04
Ένα που εχω κοντά πρέπει να φερνει λίγα κομματια με αποτέλεσμα να εξαντλούνται γρήγορα.
Nα πας πρωι πρωί .Μονο ετσι βρισκεις .
karellen
10/10/2024, 10:35
Κάποιο φεγγάρι πήγαινα σε ένα ταμείο και τους ρωτούσα,επειδή είναι όλα online ξέρουν τη διαθεσιμότητα σε γειτονικά υποκαταστήματα.Μια φορά μάλιστα είχαν πάρει τηλέφωνο ένα.
Από σήμερα PARKSIDE® Επαναφορτιζόμενο παλμικό κατσαβίδι 20V PASSK 20-Li C2 με μπαταρία 4Ah και φορτιστή στα 65€
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeno-palmiko-katsavidi-20v-passk-20-li-c2/p10044895?pageId=10056673&tabCode=Next_Sales_Week
456603
Συμπεριλαμβάνονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V (4 Ah) και φορτιστής (4,5 A)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ένδειξη κατάστασης φόρτισης LED 3 βαθμίδων
Φορτιστής με αυτόματη απενεργοποίηση και ένδειξη φόρτισης LED
Μπαταρία: ιόντων λιθίου 20 V (4 Ah)
Προεπιλογή ροπής στρέψης: 100 / 150 / 200 / 300 / max. 400 Nm
Αριθμός στροφών χωρίς φορτίο: 0–2300 min⁻¹
Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 4 καρυδάκια (17 / 19 / 21 / 23 – μήκος έκαστο 75 mm)
Διάρκεια λειτουργίας: περ. 50 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 4 Ah) / περ. 100 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 8 Ah)
Χρόνος φόρτισης: περ. 60 min (μπαταρία 4 Ah) / περ. 120 min (μπαταρία 8 Ah)
Από σήμερα PARKSIDE® Επαναφορτιζόμενο παλμικό κατσαβίδι 20V PASSK 20-Li C2 με μπαταρία 4Ah και φορτιστή στα 65€
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeno-palmiko-katsavidi-20v-passk-20-li-c2/p10044895?pageId=10056673&tabCode=Next_Sales_Week
456603
Από αυτά που γράφει μέσα μπερδεύτηκα, περιλαμβάνεται στην τιμή μπαταρία και φορτιστής η πουλιωνται χώρια ;
Από αυτά που γράφει μέσα μπερδεύτηκα, περιλαμβάνεται στην τιμή μπαταρία και φορτιστής η πουλιωνται χώρια ;
Περιλαμβανεται. Η μπαταρια των 2Ah και ο φορτιστης κανουν 25€ μαζι. Η 4Ah μονη της , εχει 25€ επισης. Αρα στα 65€ με 4Ah και φορτιστη ειναι καλη τιμη.
Περιλαμβανεται. Η μπαταρια των 2Ah και ο φορτιστης κανουν 25€ μαζι. Η 4Ah μονη της , εχει 25€ επισης. Αρα στα 65€ με 4Ah και φορτιστη ειναι καλη τιμη.
Ναι εφόσον περιλαμβάνονται 4 Αhκαι φορτιστής είναι οκ, ειδικά μιας και έχει τέσσερις σκάλες ρυθμισης.
ξερει κανεις που επισκευαζουν αυτα τα εργαλεια?
υπαρχει συνεργειο parkcide?
ξερει κανεις που επισκευαζουν αυτα τα εργαλεια?
υπαρχει συνεργειο parkcide?
Αν είναι εντός εγγύησης (3 ή 5 έτη ανάλογα το εργαλείο) πρώτα παίρνεις τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών στο 8001113333, έχοντας την απόδειξη και το ΙΑΝ. Θα σε συνδέσουν με το http://houston-service.com/ που είναι και το μοναδικό service στην Ελλάδα. Κατά 99% στα εντός εγγύησης. κάνουν αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων.
Στα εκτός εγγύησης, πρέπει να πας από εκεί και έχει ελάχιστη χρέωση ελέγχου (νομίζω 15€).
Είναι εντός εγγύησης?
Ναι αλλά δεν υπάρχει απόδειξη. Οπότε πιάνεται για όχι
Οπότε παω απευθείας στο σαιτ και βλέπουμε. Ευχαριστώ
προσπαθησε με το ΙΑΝ που γραφει στο κουτι
μπορει να σε καλυψουν
Ναι αλλά δεν υπάρχει απόδειξη. Οπότε πιάνεται για όχι
Πάρε τηλ κ πες ότι την έχεις την απόδειξη κ θα τη βρεις. Να έχεις μπροστά σου το μηχάνημα όμως, να τους πεις το s/n
Grafton 505
13/10/2024, 20:05
Έχει πάρει κανείς το αλυσοπρίονο να πει εντυπώσεις ;
456654
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-alysopriono-pks-2200-a1/p10040776?flyx=6ce38cfb-822b-11ef-a94a-fa163f822932
telegonos
13/10/2024, 21:26
456654
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-alysopriono-pks-2200-a1/p10040776?flyx=6ce38cfb-822b-11ef-a94a-fa163f822932
To Εχω πάρει εγώ.
Για κάποιον που έχει δυο-τρια-τέσσερα δεντρα στο σπίτι του, και μια φορά στα δυο-τρία χρόνια θέλει να τα ''κουρεύει'' γερά, είναι καλό.
Επίσης, αν θέλεις να κόβεις ξύλα για τζάκι ή ξυλόσομπα ας πούμε, πάλι καλό είναι.
Δεν το έχω δοκιμάσει σε συστηματική-καθημερινή χρήση, δεν είμαι...ξυλοκόπος.
Στα δύο χρόνια, με αυτήν την χρήση, στόμωσε η αλυσίδα -λογικό- , βρήκα εύκολα ανταλλακτική στο Leroy Merlin στα δεκαοκτώ ευρώ περίπου, φοράει κοινό τύπο. Επίσης στόμωσε γιατί δεν την πρόσεχα και ιδιαίτερα, έκοβα ας πούμε παλέτες πάνω σε τσιμέντο, έπερνε που και που και λίγο τσιμέντο το κόψιμο (χωμα και τσιμέντο, οτι χειρότερο για τα δόντια)
Επίσης το πλαστικό κουμπί, το κόκκινο, το μεγάλο, είναι για να ξεσφίγγεις το σύστημα της λάμας, ώστε να την τεντώνεις με το μικρό κόκκινο κουμπί. Αυτό το κόκκινο μεγάλο κουμπί, είναι πλαστικό, και έχει εγκλωβισμένο μέσα στο πλαστικό ένα μεταλλικό παξιμάδι. Σε κάποια φάση, άρχισε να πηδάει το πλαστικό γύρω από το παξιμάδι, δλδ να γυρνάει το πλαστικό χωρίς να γυρνάει το παξιμάδι, οπότε το κατήργησα όλο μαζί και έβαλα ένα απλό παξιμάδι, και απλά χρησιμοποιώ καστάνια με καρυδάκι, όποτε θέλω να ρυθμίσω.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι, μου κάνει την δουλειά, και δεν μασάει, χωρίς να μπλέκω με βενζίνες, πιστόνια, να δεν έχει λάδι, να κόλλησε, να δεν παίρνει, να βράχηκε το μπουζί και λοιπές δυσκολίες. Ηλεκτρισμός, πατάω σκανδάλη, δουλεύει.
Εχει και συμπλέκτη που δεν δίνει μια και όξω κίνηση στην αλυσίδα μόλις πατάς την σκανδάλη, σου κάνει ομαλή σύμπλεξη, οπότε δεν έχει τινάγματα και τέτοια.
Οπότε παω απευθείας στο σαιτ και βλέπουμε. Ευχαριστώ
Κοίταξε την ετικέτα που είναι επάνω στο εργαλείο, πιθανότατα αναφέρει ημερομηνία κατασκευής, η οποία αν είναι εντός της εγγύησης έχεις αρκετές ελπίδες για αντικατάσταση. Στα εντός εγγύησης, πρέπει πρώτα να πάρεις τηλ στο 8001113333 (είναι πολύ εξυπηρετικοί)
o_gavros
14/10/2024, 07:15
456603
Συμπεριλαμβάνονται επαναφορτιζόμενη μπαταρία 20 V (4 Ah) και φορτιστής (4,5 A)
Επαναφορτιζόμενη μπαταρία με ένδειξη κατάστασης φόρτισης LED 3 βαθμίδων
Φορτιστής με αυτόματη απενεργοποίηση και ένδειξη φόρτισης LED
Μπαταρία: ιόντων λιθίου 20 V (4 Ah)
Προεπιλογή ροπής στρέψης: 100 / 150 / 200 / 300 / max. 400 Nm
Αριθμός στροφών χωρίς φορτίο: 0–2300 min⁻¹
Εξαρτήματα που συμπεριλαμβάνονται: 4 καρυδάκια (17 / 19 / 21 / 23 – μήκος έκαστο 75 mm)
Διάρκεια λειτουργίας: περ. 50 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 4 Ah) / περ. 100 min. (επαναφορτιζόμενη μπαταρία 8 Ah)
Χρόνος φόρτισης: περ. 60 min (μπαταρία 4 Ah) / περ. 120 min (μπαταρία 8 Ah)
γιατί παλμικό κατσαβίδι όταν είναι ξεκάθαρα μπουλονοκλειδο;
Σωστός!
SeniorCanardo
14/10/2024, 10:30
456654
'Εχω ένα παρόμοιο στην αποθήκη όταν το lidl τα έφερνε με άλλη επωνυμία.
Για οικιακή ερασιτεχνική χρήση "του κώλου" είναι ΟΚ.
Δεν έσπασε τίποτα, δεν χάλασε τίποτα, έχει ακόμα την μαμά αλυσίδα και έχει κόψει ουκ ολίγα, αλλά τα εργαλεία γενικά τα χειρίζομαι με σεβασμό.
Για κορμούς μέχρι 20cm διάμετρο (και ανάλογα με το είδος της ξυλείας) και με τη σχετική υπομονή κάνει, από εκεί και πάνω δύσκολα.
Θα το κουράσεις και θα σε κουράσει.
Αν χρειάζεσαι φορητότητα, να ανέβεις σε σκάλα ή να σκαρφαλώσεις σε δέντρο να κόψεις κλαδιά, προφανώς και το ηλεκτρικό κάνει τα πράγματα δύσκολα αφού μπλέκεις με μπαλαντέζες κλπ.
Σε τέτοια περίπτωση ΚαΤεΜέ πας σε διχρονάκι αποκλειστικά.
Την αλυσίδα όταν στομώνει την ακονίζουμε (απλή διαδικασία του 5λεπτου), προφανώς και δεν την πετάμε. :plaf:
Την αλλάζουμε όταν έχει φθαρεί.
lykourgi
14/10/2024, 16:25
Την αλυσίδα όταν στομώνει την ακονίζουμε (απλή διαδικασία του 5λεπτου), προφανώς και δεν την πετάμε. :plaf:
Την αλλάζουμε όταν έχει φθαρεί.
Σωστό.
Και μάλιστα, καλό είναι όσοι χρησιμοποιούν πριόνια, να μάθουν να ακονίζουν. Πολλά μαγαζιά που συντηρούν γεωργικά εργαλεία, δεν ακονίζουν πλέον αλυσίδες (ενώ το έκαναν, στο πρόσφατο παρελθόν). Μόνο πουλάνε καινούργιες.
Στην Αθήνα τουλάχιστον. Δεν ξέρω για επαρχία.
Grafton 505
14/10/2024, 16:27
....
Ευχαριστώ. Με κάληψες !
:beer:
karellen
14/10/2024, 17:32
Σωστό.
Και μάλιστα, καλό είναι όσοι χρησιμοποιούν πριόνια, να μάθουν να ακονίζουν. Πολλά μαγαζιά που συντηρούν γεωργικά εργαλεία, δεν ακονίζουν πλέον αλυσίδες (ενώ το έκαναν, στο πρόσφατο παρελθόν). Μόνο πουλάνε καινούργιες.
Στην Αθήνα τουλάχιστον. Δεν ξέρω για επαρχία.
Παλιά έβγαζε το Λιντλ ακονιστικό αλυσίδας, με το μοτερακι του, τη μικρή μέγκενη του, κομπλέ όλα με 30€.
Το αναμένω πως και πως γιατί ακόνισμα με το χέρι δε λέει, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει.
Road Pirat
14/10/2024, 18:47
Το είχε φέρει πριν λίγες εβδομάδες, αν δεν θες να περιμένεις έχει και σε μαγαζιά με εργαλεία
Παλιά έβγαζε το Λιντλ ακονιστικό αλυσίδας, με το μοτερακι του, τη μικρή μέγκενη του, κομπλέ όλα με 30€.
Το αναμένω πως και πως γιατί ακόνισμα με το χέρι δε λέει, όλο και κάτι θα σου ξεφύγει.
Το είχε φέρει πριν λίγες εβδομάδες, αν δεν θες να περιμένεις έχει και σε μαγαζιά με εργαλεία
To πήρα πρίν από κάνα μήνα στα 25ευρώ...
456683
To Εχω πάρει εγώ.
Για κάποιον που έχει δυο-τρια-τέσσερα δεντρα στο σπίτι του, και μια φορά στα δυο-τρία χρόνια θέλει να τα ''κουρεύει'' γερά, είναι καλό.
Επίσης, αν θέλεις να κόβεις ξύλα για τζάκι ή ξυλόσομπα ας πούμε, πάλι καλό είναι.
Δεν το έχω δοκιμάσει σε συστηματική-καθημερινή χρήση, δεν είμαι...ξυλοκόπος.
Στα δύο χρόνια, με αυτήν την χρήση, στόμωσε η αλυσίδα -λογικό- , βρήκα εύκολα ανταλλακτική στο Leroy Merlin στα δεκαοκτώ ευρώ περίπου, φοράει κοινό τύπο. Επίσης στόμωσε γιατί δεν την πρόσεχα και ιδιαίτερα, έκοβα ας πούμε παλέτες πάνω σε τσιμέντο, έπερνε που και που και λίγο τσιμέντο το κόψιμο (χωμα και τσιμέντο, οτι χειρότερο για τα δόντια)
Επίσης το πλαστικό κουμπί, το κόκκινο, το μεγάλο, είναι για να ξεσφίγγεις το σύστημα της λάμας, ώστε να την τεντώνεις με το μικρό κόκκινο κουμπί. Αυτό το κόκκινο μεγάλο κουμπί, είναι πλαστικό, και έχει εγκλωβισμένο μέσα στο πλαστικό ένα μεταλλικό παξιμάδι. Σε κάποια φάση, άρχισε να πηδάει το πλαστικό γύρω από το παξιμάδι, δλδ να γυρνάει το πλαστικό χωρίς να γυρνάει το παξιμάδι, οπότε το κατήργησα όλο μαζί και έβαλα ένα απλό παξιμάδι, και απλά χρησιμοποιώ καστάνια με καρυδάκι, όποτε θέλω να ρυθμίσω.
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι, μου κάνει την δουλειά, και δεν μασάει, χωρίς να μπλέκω με βενζίνες, πιστόνια, να δεν έχει λάδι, να κόλλησε, να δεν παίρνει, να βράχηκε το μπουζί και λοιπές δυσκολίες. Ηλεκτρισμός, πατάω σκανδάλη, δουλεύει.
Εχει και συμπλέκτη που δεν δίνει μια και όξω κίνηση στην αλυσίδα μόλις πατάς την σκανδάλη, σου κάνει ομαλή σύμπλεξη, οπότε δεν έχει τινάγματα και τέτοια.
Ειχα βρει κι εγω ενα τετοιο στη λιντλοσαβούρα του πατερα μου. Προσπαθησα να το δουλεψω αλλα εβγαινε συνεχεια η αλυσιδα, χαλαρωνε και ηθελε σφίξιμο που φυσικα δεν εσφιγγε σωστα με την πλαστική βίδα.
Μπραβο που βρήκες πατεντα για να το φτιαξεις γιατί το δικό μου έφυγε όπως ήταν μπλε κάδο.
Βρηκα και αυτό που δεν πέταγε λάδι στην αλυσίδα και για αυτό μάλλον ο πατερας μ το ειχε παροπλίσει. Ενα βιντεακι απο το youtube και 12ε μια καινουργια αντλία λαδιου και έγινε καινούργιο.
456695
Εχεις δικιο, λογικα λαθος στον τιτλο.
Tallyban
15/10/2024, 07:20
Λιντλοσαβούρα,αχαχαχαχα,έγραψε.
Εχεις δικιο, λογικα λαθος στον τιτλο.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=158288&page=6&p=3192958&viewfull=1#post3192958
Το ίδιο πράγμα είναι.
Οι δυο ονομασίες χρισιμοποιούνται για να περιγράψουν καποια δευτερεύοντα χαρακτηριστικά του εργαλείου αλλά πρόκειται για το ίδιο εργαλείο.
Μπουλενόκλειδα συνήθως ονομάζουμε αυτά που είναι μεγάλα και βαριά, έχουν καρέ και χρησιμοποιούνται για μεγάλα μπουλόνια όπως στους τροχούς ενώ τα μικρότερα με υποδοχή για μύτες τα λέμε κρουστικά ή παλμικά κατσαβίδια.
Και τα μικρά όμως είναι μπουλενόκλειδα και τα μεγάλα είναι κρουστικά κατσαβίδια. Τώρα όποιος πάει για δουλειά σε βολκανιζατέρ και ζητήσει απ' το μάστρορα το παλμικό κατσαβίδι για τους τροχούς μη τα βάλει μαζί μου μετά, ε!
o_gavros
15/10/2024, 12:17
ενα τρικ για πιο γρήγορο λιμάρισμα της αλυσίδας στο πριόνι, είναι να βάλεις την λίμα σε ενα τσοκ ερκαλείου (τρυπανι,κλπ) και να πατας την σκανδάλη όσο την περνάς απο το εκάστοτε δόντι. Εννοείται ότι και ενα πέρασμα, αν γίνει σωστά, θα αρκεί για να έχεις παλι κοφτερή ακμή αλλα και να μη μαδήσεις τελείως το δόντι.
motojojo
15/10/2024, 15:30
Θα αρχισω να μαζευω κι εγω λιντλοσαβουρα, τσιμπησα το πιεστικο χτες, προβληματιζομαι μηπως αξιζει και το ντρεμελακι.
Θα αρχισω να μαζευω κι εγω λιντλοσαβουρα, τσιμπησα το πιεστικο χτες, προβληματιζομαι μηπως αξιζει και το ντρεμελακι.
Αν μιλάς για το μικρό πιεστικό των 50 ευρώ, πες εντυπώσεις με ενδιαφέρει...
motojojo
15/10/2024, 18:14
Αυτό.
Βέβαια δεν το έχω ακόμα στα χέρια μου, έστειλα άλλον να το πάρει.
panavour
16/10/2024, 01:00
Αν μιλάς για το μικρό πιεστικό των 50 ευρώ, πες εντυπώσεις με ενδιαφέρει...
αντιστοιχο σε προδιαγραφες που ειχα παρει πριν 7 χρονια απ το λιντλ της ιδιας εταιρειας ηταν μια χαρα,για τα λεφτα του.49,99 ευρω.ακομα τοχω για την βεραντα και τα περιξ.ερασιτεχνικη χρηση βεβαια,οχι καθημερινη,να εξηγουμεθα για να μην παρεξηγουμεθα.:look:
αντιστοιχο σε προδιαγραφες που ειχα παρει πριν 7 χρονια απ το λιντλ της ιδιας εταιρειας ηταν μια χαρα,για τα λεφτα του.49,99 ευρω.ακομα τοχω για την βεραντα και τα περιξ.ερασιτεχνικη χρηση βεβαια,οχι καθημερινη,να εξηγουμεθα για να μην παρεξηγουμεθα.:look:
Κι εγώ για την ίδια χρήση το θέλω, βεράντα και μηχανή μια στο τόσο
motojojo
16/10/2024, 20:54
Για τετοια χρήση το πήρα κι εγω.
Ολη η ιστορια προς ενημέρωση για το πως δουλευει η εγγύηση του lidl για τα εργαλεία,ετσι για να υπαρχει .
Έχω αγοράσει δισκοπριονο πριν απο 23 μήνες.
Το βαζω μετα απο 2 μηνες να κοψω ενα στραντζαριστο, και με το που κοβει 2 ποντους, σβηνει.:cry:
Ψαχνω αποδειξη για αλλαγη αλλα καπου εχει χαθει. Κατι που δεν εχει ξαναγίνει ποτέ.
Γάματο λεω .Το φαγαμε.:rolleyes:
Γινεται κουβεντα εδω, και με τις συμβουλες των ΟΚΤΑΝΙΟ, R43 και toyar ,παιρνω τηλεφωνο τεταρτη και τους λεω οτι δεν εχω αποδειξη.
Με καλουν απο το σερβις και με το ΙΑΝ, βρισκουν το κομματι ποτε πουληθηκε.
"φερτε το εδω, και θα σας πάρουμε τηλέφωνο να σας ενημερώσουμε ποτε θα ερθει η αλλαγή."
οκ θα το φερω αυριο.
Πέμπτη με παιρνουν τηλεφωνο" εχει ερθει ,ελατε αυριο να το πάρετε.":eek:
Παω την παρασκευη, το δίνω,το βαζουν στην πριζα, "α! ενταξει ,δεν δουλευει. Παρτε το αλλο στο κουτι του και την απόδειξη αλλαγής"
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ? ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ?:eek:
Ετσι ευκολα και απλα.
Τελικά ειναι καλο για την εταιρία να δημιουργεί μια εμπιστοσύνη για το after sales.
lazarefa
02/11/2024, 11:39
Λίγο πολύ έτσι δουλεύουν με τις εγγυήσεις τους (κι ευτυχώς για εμάς). Το θέμα είναι ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια φαίνεται να έχουν σαφώς ρίξει κι άλλο την ποιότητα σε πολλά εργαλεία τους, με συνέπεια ακόμα και περιστασιακοί χομπίστες που κατά κανόνα δεν ζορίζουν τα εργαλεία, να χρειάζεται συχνά να καταφεύγουν σε χρήση της εγγύησης. Έχω ακούσει/διαβάσει τελευταία για αρκετές περιπτώσεις όπου ακόμα και μετά από 3-4 χρήσεις του εργαλείου, αυτό να τα παίζει και να πρέπει να γίνει χρήση εγγύησης. Και καλά αν την πατήσει κάποιος 1-2 φορές σε μερικά χρόνια και δε βγάζει μεροκάματο από το προβληματικό εργαλείο, ενδεχομένως δεν έγινε και κάτι τρομερό. Φαντάσου όμως για κάποιους να πρέπει κάθε τρεις και λίγο να τρέχουν σε σέρβις/αποδείξεις κοκ. Επίσης ακόμα και για μένα που μια στο τόσο θα δουλέψω ένα εργαλείο, το να με κρεμάσει αναίτια (=χωρίς να το ζορίσω) σε κάποια δουλειά και να μείνω στον άσο, όπως και να το κάνουμε είναι λίγο θέμα.
Τέλος, τελευταία διαβάζω αρκετές περιπτώσεις όπου (μάλλον στο τυχαίο) παραδίδονται σε πελάτες που κάνουν χρήση εγγύησης εργαλεία με ίδια ή και χειρότερα θέματα από αυτά που επιστρέφουν.
Για να μην παρεξηγηθώ, εξακολουθώ κι εγώ να θεωρώ τα Parkside τίμια κατά κανόνα εργαλεία, απλά καλό είναι να έχουμε κατά νου και την άλλη όψη του νομίσματος, αν κι εφόσον μας κάτσει στραβή..
o_gavros
02/11/2024, 11:46
το ότι έκοψε δύο μόλις πόντους και πέθανε ασουμε δεν μας προβληματίζει;
δεν τα λες και φτηνά πλέον τα παρκασαηντ
Τα εχω ξαναγραψει εδω για τα λιντλοεργαλεια και εφαγα διαδικτυακη παντόφλα...
Πολλοι εχοντας δωσει 20ε για ενα εργαλειο ειτε δεν ασχολουνται να το γυρισουν πισω, ή έχασαν την αποδειξη, ή όταν πας να το βαλεις μπροστα ως ερασιτεχνης και κανει μπαμ εχει περασει η τριετία ή συνδυασμός των αποπάνω.
Τα ξερουν προφανως αυτα οχι μονο το λιντλ αλλα όλες οι εταιρίες.
Εγραφε κάποιος ότι όταν μια εταιρία δεν επισκευαζει εντός εγγύησης το εργαλειο και κατευθείαν σου δινει καινουργιο δεν την ενδιαφέρει ούτε γιατί χάλασε ουτε να αναβαθμίσει το προβληματικό εξαρτημα. Τετοια ειναι τα πανακριβα Milwaukee. Η μακιτα πχ, εκτός οτι τα εργαλεία της ειναι τα πλέον επισκευασιμα, συχνα θα δεις ότι το νεο ανταλλακτικό ειναι διαφορετικό απο το παλιό. Αυτο γιατί εχουν την πληροφορία του τι χαλαει συχνότερα και θα δεις οτι αλλαζουν / βελτιωνουν κατι, ακόμα και σε εργαλείο που δεν κυκλοφορεί πλεον...
το λιντλ δεν ειναι εταιρεια εργαλειων αλλα σουπερμαρκετ
πουλαει οτιδηποτε εως και εργαλεια
το θεμα δεν ειναι αν τα εργαλεια του ειναι καλα -που δεν ειναι- αλλα αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
κατα την ταπεινη μου αποψη αξιζουν τα λεφτα τους και η ευκαιρια εγκειται στο after sales που δεν συνανταται σε εργαλεια ισης η και μεγαλυτερης αξιας
το αν θα εξυπηρετησουν καποιον εξαρταται απο τις απαιτησεις του αλλα ειναι δεδομενο οτι μεροκαματο με κατσαβιδι του μισου ευρω δε βγαινει
panavour
03/11/2024, 20:18
Τα εχω ξαναγραψει εδω για τα λιντλοεργαλεια και εφαγα διαδικτυακη παντόφλα...
Πολλοι εχοντας δωσει 20ε για ενα εργαλειο ειτε δεν ασχολουνται να το γυρισουν πισω, ή έχασαν την αποδειξη, ή όταν πας να το βαλεις μπροστα ως ερασιτεχνης και κανει μπαμ εχει περασει η τριετία ή συνδυασμός των αποπάνω.
Τα ξερουν προφανως αυτα οχι μονο το λιντλ αλλα όλες οι εταιρίες.
Εγραφε κάποιος ότι όταν μια εταιρία δεν επισκευαζει εντός εγγύησης το εργαλειο και κατευθείαν σου δινει καινουργιο δεν την ενδιαφέρει ούτε γιατί χάλασε ουτε να αναβαθμίσει το προβληματικό εξαρτημα. Τετοια ειναι τα πανακριβα Milwaukee. Η μακιτα πχ, εκτός οτι τα εργαλεία της ειναι τα πλέον επισκευασιμα, συχνα θα δεις ότι το νεο ανταλλακτικό ειναι διαφορετικό απο το παλιό. Αυτο γιατί εχουν την πληροφορία του τι χαλαει συχνότερα και θα δεις οτι αλλαζουν / βελτιωνουν κατι, ακόμα και σε εργαλείο που δεν κυκλοφορεί πλεον...
γι αυτο ειναι πανακριβα,οποιος δεν ταχει να τα δωσει απ το lidl λοιπον.
γι αυτο ειναι πανακριβα,οποιος δεν ταχει να τα δωσει απ το lidl λοιπον.
To ίδιο ισχύει και για τις μοτοσυκλέττες.
Οποιος δεν έχει γιά σοβαρό μηχανάκι, παίρνει κινέζικο..
Μηχανάκι από τα λιντλ, κάποτε πούλαγε και το άλεξπάκ......
o_gavros
03/11/2024, 21:30
...αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
εγώ αυτό θίγω,ότι πλέον εδώ και καιρό δεν κοστίζουν λίγα.
λίγα με την έννοια που είχανε πριν μερικά χρόνια δηλαδή του στυλ,έλα μωρέ 20-25€ κάνει το τρυπάνι, πάρτο να βρίσκεται,να κρεμάσουμε κάνα κουρτινοξυλο,να κάνουμε καμιά τρύπα για τον καθρέφτη κλπ.
έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. τα μαύρα όμως σκοτώνουν. το τροχακι του επίσης. Δικά του λόγια, άνθρωπος που στη δουλειά του χειρίζεται εργαλεία εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ.
Μόνο που άμα δεν έχεις ήδη μπαταρίες και φορτιστές, σόλο τα εργαλεία δεν είναι πια στην κατηγορία τιμής "έλα μωρέ πάρτο να βρίσκεται, τζάμπα είναι".
προφανώς και ανέβηκε η ποιότητα γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα.
Σε αυτό μέσα αν βάλεις και τη. σούπερ χαλαρή εγγύηση, έχουν σίγουρα μερίδιο της αγοράς.
το λιντλ δεν ειναι εταιρεια εργαλειων αλλα σουπερμαρκετ
πουλαει οτιδηποτε εως και εργαλεια
το θεμα δεν ειναι αν τα εργαλεια του ειναι καλα -που δεν ειναι- αλλα αν αξιζουν τα λιγα λεφτα που κοστιζουν
κατα την ταπεινη μου αποψη αξιζουν τα λεφτα τους και η ευκαιρια εγκειται στο after sales που δεν συνανταται σε εργαλεια ισης η και μεγαλυτερης αξιας
το αν θα εξυπηρετησουν καποιον εξαρταται απο τις απαιτησεις του αλλα ειναι δεδομενο οτι μεροκαματο με κατσαβιδι του μισου ευρω δε βγαινει
Εγώ , πάντως, έχω βγάλει και ουκ ολίγες φορές.:D
έχει μεγάλη σημασία το πως φέρεσαι στο εργαλείο και να το χρησιμοποιείς για την χρήση την οποία προορίζεται.
Αν ο άλλος δεν νιώθει και παλεύει, φερ ειπείν με τον βιδολόγο να τρυπήσει μπετό, ε, δεν φταίει το εργαλείο και ναι, το έχω δει πολλές φορές το έργο σε άλλους.
Δεν είναι τυχαίο ότι έχω 2 κατσαβίδια μπαταρίας "φτηνιάρικα" (<30 €) και 2 κρουστικά ρεύματος, 15 χρόνια τώρα και δεν έχουν πάθει τίποτα.
Έχουν βγάλει πολλάκις τα λ7 τους.
Περιμένω να χαλάσει κανένα μπαταρίας για να βρω αφορμή να κάνω ανανέωση αλλά φευ....:cry::lol:
grinderx
03/11/2024, 22:43
εγώ αυτό θίγω,ότι πλέον εδώ και καιρό δεν κοστίζουν λίγα.
λίγα με την έννοια που είχανε πριν μερικά χρόνια δηλαδή του στυλ,έλα μωρέ 20-25€ κάνει το τρυπάνι, πάρτο να βρίσκεται,να κρεμάσουμε κάνα κουρτινοξυλο,να κάνουμε καμιά τρύπα για τον καθρέφτη κλπ.
έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. τα μαύρα όμως σκοτώνουν. το τροχακι του επίσης. Δικά του λόγια, άνθρωπος που στη δουλειά του χειρίζεται εργαλεία εκατοντάδων έως και χιλιάδων ευρώ.
Μόνο που άμα δεν έχεις ήδη μπαταρίες και φορτιστές, σόλο τα εργαλεία δεν είναι πια στην κατηγορία τιμής "έλα μωρέ πάρτο να βρίσκεται, τζάμπα είναι".
προφανώς και ανέβηκε η ποιότητα γιατί αλλιώς θα είχαν πρόβλημα.
Σε αυτό μέσα αν βάλεις και τη. σούπερ χαλαρή εγγύηση, έχουν σίγουρα μερίδιο της αγοράς.
Συμφωνώ. Πριν κάνα δίμηνο έψαχνα για μπορντουροψάλιδο. Επειδή μεγάλες απαιτήσεις δεν έχω*, δεν ήθελα να ξοδέψω πολλά χρήματα. Τελικά βρήκα ένα εξαιρετικό για τα λεφτά του μπορντουροψάλιδο με μπαταρία από το Praktiker. Κόστισε λίγο παραπάνω από του Lidl με καλώδιο και το έβαλα και σε δόσεις ;)
*Για κάτι ψωραλέα λιγούστρα το χρειάζομαι. Εύκολη δουλειά, πιο πολλή ταλαιπωρία είναι να καθαρίσω το χώρο μετά το κλάδεμα.
έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα.
Αντίστοιχα, έχω φίλο με συνεργείο που λέει οτι αυτό το παλιό ήταν το πιο καλό που έχει βγάλει.
Δεν είναι θέμα παλιού και καινούριου, ούτε πράσινου μοντέλου και μαύρου. Είναι απλά ότι σου κάτσει. Έτσι ήταν πάντα, έτσι είναι ακόμα, δεν έγιναν ούτε καλύτερα ούτε χειρότερα. Οι τιμές ανέβηκαν επειδή ανέβηκαν σε όλα. (εργαλεία και μη).
Ενίοτε το εργαλείο είναι διαφορετικό γιατί αλλάζει ο προμηθευτής και απλά υστερεί σε διαφορετικούς τομείς.
BTW πήρα και εγώ εργαλείο λιντλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αγορά του. :D Φωτό αργότερα.
BTW πήρα και εγώ εργαλείο λιντλ και είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' την αγορά του. :D Φωτό αργότερα.
:eek::eek: Ξάπλωσε, πάρε 2 ντεπόν να σου περάσει και γύρνα το πίσω!
:p
o_gavros
04/11/2024, 17:06
θα πήρε κάνα φούρνο μικροκυμάτων ή κάνα ερφραηερ μωρέ, πόσο εύκολα τσιμπατε;;;
έχω φίλο, τεχνίτη, που έχει στο σπίτι του πάρα πολλά, ορισμένα και διπλά, αρκετά χρόνια τώρα.για παράδειγμα μου λέει ότι το παλιό παλιο δραπανοκατσαβιδο το πράσινο ήταν μουφα. ......
Αν αναφέρεσαι σε αυτά :
457665
....θα διαφωνήσω. Το 'χω κάπου 25 χρόνια, έχει κάνει οτιδήποτε δουλειά μπορείς
να φανταστείς έχει κάπου 5 χρόνια που μάλλον θέλει ρουλμάν, αλλα εκεί...σκυλί ατάιγο...
και δεν είναι γερμανικό....
457666
Αλλά ακόμα και τ' αυτοκόλλητά του είναι εκεί.... στην θέση τους
457667
Απλά τώρα τελευταία δείχνω μιά προτίμηση στον κινέζο κυρίως λόγω
ευχρηστίας (μπαταρίας γαρ....)
Τον άλλο κινέζο (το μαύρο) μία που το πήρα και μία που το παράτησα.....
457668
o_gavros
04/11/2024, 17:45
για τα παρκσαηντ μιλάμε Βάγγο.
το εμτοπ πρέπει να είναι κόπια της Τοταλ
για τα παρκσαηντ μιλάμε Βάγγο....
Α, καλά. Οτι να 'ναι κατάλαβα.......:facepalm:
:eek::eek: Ξάπλωσε, ...
Μέσα έπεσες ρε κιορατά!
457680
457681
Πήραμε μερικά τέτοια στη δουλειά... δεν κακά....
Από τα ξύλινα αυτοσχέδια σκαμπό που είχαμε, είναι σίγουρα καλύτερα...
Μέσα έπεσες ρε κιορατά!
457680
457681
Μεγεια Αποστόλη, ωραίο φαίνεται.
Δεν το πήρα είδηση, ίσως έπαιρνα κιεγω.
Αν αναφέρεσαι σε αυτά :
457665
....θα διαφωνήσω. Το 'χω κάπου 25 χρόνια, έχει κάνει οτιδήποτε δουλειά μπορείς
να φανταστείς έχει κάπου 5 χρόνια που μάλλον θέλει ρουλμάν, αλλα εκεί...σκυλί ατάιγο...
και δεν είναι γερμανικό....
457666
Αλλά ακόμα και τ' αυτοκόλλητά του είναι εκεί.... στην θέση τους
457667
Απλά τώρα τελευταία δείχνω μιά προτίμηση στον κινέζο κυρίως λόγω
ευχρηστίας (μπαταρίας γαρ....)
Τον άλλο κινέζο (το μαύρο) μία που το πήρα και μία που το παράτησα.....
457668
Το πράσινακι δεν είναι γερμανικό αλλά ελβετικό, ίσως και καλύτερο... Στο σκιλ πάρε μια σταθερή βάση που βιδώνει στον πάγκο και το πιάνει στον λαιμό, βάλτου και μια συρματινη καμπάνα και είναι μια χαρά. Κάποτε τα σκιλ ήτανε made in Holland.
o_gavros
05/11/2024, 09:13
εγώ το έχω σε κόκκινο.
το χα τσιμπήσει πριν καναδυο χρόνια αλλά άργησα να τονσυναρμολογησω.
το βλέπω τακτικά οπότε μην αγχώνεσαι,κάπου θα το ξαναπετυχεις
εγώ το έχω σε κόκκινο.
το χα τσιμπήσει πριν καναδυο χρόνια αλλά άργησα να τονσυναρμολογησω.
το βλέπω τακτικά οπότε μην αγχώνεσαι,κάπου θα το ξαναπετυχεις
Θα έχω το νου μου.
grinderx
05/11/2024, 11:26
Μέσα έπεσες ρε κιορατά!
457680
457681
Μεγεια! Το έχει αυτή τη βδομάδα; Κόστος;
Ευχαριστώ μάγκες! :beer:
Ούτε εγώ τα παίρνω είδηση αυτά. Η γυναίκα μου ήθελε να μου το πάρει και της έδωσα την άδεια. :lol:
Μεγεια! Το έχει αυτή τη βδομάδα; Κόστος;
Δε ξέρω, το έχω κανένα μήνα. Με κάποιο κουπόνι 22 ευρώ. Χωρίς κουπόνι ήταν πιο ακριβό αλλά δέρω πόσο είχε.
Edit.. Χωρίς το κουπόνι μου λέει, είχε 30 ευρώ.
grinderx
05/11/2024, 14:53
:a013:
Όσοι ενδιαφέρεστε, αν δε σαν ενδιαφέρει η χρήση σαν καθισματάκι, θα σας πρότεινα αυτού του τύπου που τοποθετεί το σώμα χαμηλότερα.
https://akritidis-tools.gr/ksaplostres-sinergiou/14522-ksaplostra-sinergiou-troxilati-plastiki.html
Από 23 ευρώ.
https://www.skroutz.gr/s/51856964/Geko-G02095-Xaplostra-me-Dynatotita-Anypsosis-eos-4-8ton.html
Ή ακόμα και αυτή που είναι μεταλλική. Και αυτή τοποθετεί το σώμα χαμηλότερα και προσφέρει καλύτερη στήριξη στο κεφάλι.
https://www.skroutz.gr/s/51927213/Geko-Xaplostra.html
Με 7 περισσότερα απ' του λιντλ με ίδια σχεδίαση. Δε ξέρω αν θα υπερτερεί κάπου αλλά κλάιν, δε θα το εξέταζα καν.
https://www.skroutz.gr/s/39454938/Yato-YT-08802-Xaplostra-Kathisma.html
Τα 22 ευρώ που την πήρα εγώ ήταν χώμα. Αυτό με τα κουπόνια δε το ξέρω αλλά όποιος έχει και δε βιάζεται φαντάζομαι θα ξαναφέρει. Την είχα δει και παλιότερα.
grinderx
05/11/2024, 15:17
Αυτό σαν του Lidl, που γίνεται και καθισματάκι, είναι ότι πρέπει.
RaGe_Raptor
05/11/2024, 15:19
48€ στο Σκρουτζ!
457751
Tallyban
05/11/2024, 19:11
Είχα και εγώ το ίδιο δράπανο ελβετικής κατασκευής σε 550w,αλλά μετά από σκληρή χρήση τρυπηματος μπετον τα έπαιξε.
Αντικαταστάθηκε από ένα Μπλάκ&Ντέκερ που έχει φάει όμοια χρήση και έχει βγει παλικαρι.
lazarefa
13/11/2024, 09:14
Όσοι ενδιαφέρεστε, αν δε σαν ενδιαφέρει η χρήση σαν καθισματάκι, θα σας πρότεινα αυτού του τύπου που τοποθετεί το σώμα χαμηλότερα.
https://akritidis-tools.gr/ksaplostres-sinergiou/14522-ksaplostra-sinergiou-troxilati-plastiki.html
Από 23 ευρώ.
https://www.skroutz.gr/s/51856964/Geko-G02095-Xaplostra-me-Dynatotita-Anypsosis-eos-4-8ton.html
Ή ακόμα και αυτή που είναι μεταλλική. Και αυτή τοποθετεί το σώμα χαμηλότερα και προσφέρει καλύτερη στήριξη στο κεφάλι.
https://www.skroutz.gr/s/51927213/Geko-Xaplostra.html
Με 7 περισσότερα απ' του λιντλ με ίδια σχεδίαση. Δε ξέρω αν θα υπερτερεί κάπου αλλά κλάιν, δε θα το εξέταζα καν.
https://www.skroutz.gr/s/39454938/Yato-YT-08802-Xaplostra-Kathisma.html
Τα 22 ευρώ που την πήρα εγώ ήταν χώμα. Αυτό με τα κουπόνια δε το ξέρω αλλά όποιος έχει και δε βιάζεται φαντάζομαι θα ξαναφέρει. Την είχα δει και παλιότερα.
Για όποιον ενδιαφέρεται για την τροχήλατη ξαπλώστρα συνεργείου των Lidl που αγόρασε ο Απόστολος (daz), θα την ξαναφέρουν στις 23/11, στα 25 ευρώ:
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-trocilati-xaplostra-synergeioy-2-se-1/p10047064
lazarefa
23/11/2024, 09:52
Πολύ καλή τιμή για το κλασικό 20βολτο επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο Parkside την επόμενη Πέμπτη 28/11, στα 30 ευρώ (με Lidl Plus) μαζί με μπαταρία 2ΑΗ και φορτιστή:
https://www.lidl-hellas.gr/p/parkside-epanafortizomeno-drapanokatsavido-pabs-20-li-g8/p10047413
48€ στο Σκρουτζ!
457751
Ξανά από σήμερα στα 24.99€...
https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/21-11-lidl-food-nonfood/view/flyer/page/40
basilis_k6
23/11/2024, 16:39
Ξανά από σήμερα στα 24.99€...
https://www.lidl-hellas.gr/l/el/fyladia/21-11-lidl-food-nonfood/view/flyer/page/40
η κουκουλα τι να λεει αραγε??
η κουκουλα τι να λεει αραγε??
:a013:
KostasRS
23/11/2024, 22:13
Την κουκούλα την είδα σήμερα, πολύ σκληρό νάιλον και χωρίς εσωτερική επένδυση
Την Πέμπτη 12βολτο με δύο μπαταρίες, τρυπάνια, μπιτς, σειρά performance.
459461
Την Πέμπτη 12βολτο με δύο μπαταρίες, τρυπάνια, μπιτς, σειρά performance.
459461
Δεν έχω δικαιολογία να το χτυπήσω ρε γμτ, τα 2 που έχω δεν λένε να ψοφήσουν εδώ και 10 χρόνια :cry: τα έχω βαρεθεί, λέμε! :lol:
Δεν έχω δικαιολογία να το χτυπήσω ρε γμτ, τα 2 που έχω δεν λένε να ψοφήσουν εδώ και 10 χρόνια :cry: τα έχω βαρεθεί, λέμε! :lol:
Δωστα μου να στα χαλάσω. :lol:
stefanos
13/01/2025, 13:31
Μικρό, brushless, li-ion, και επαγγελματική σειρά.:D
motojojo
13/01/2025, 14:00
Κι εμενα με διαολιζει λιγο που δεν το χρειάζομαι
harris_x
13/01/2025, 14:19
το δικό μου Δραπανοκατσάβιδο έχει θέμα με τη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να πάρω ένα άλλο γιατι μπαταρία δε νομίζω να με συμφέρει να πάρω.
Να πάρω το παραπάνω, το παρακάτω ή κάποιο άλλο;
https://www.skroutz.gr/s/55851674/Einhell-TE-CD-18-44-Li-i-Kroustiko-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-1x2-5Ah-4514287.html
Η χρήση θα είναι μία φορά στα 1000 χρόνια που θα έχω με κάτι να ασχοληθώ.
το δικό μου Δραπανοκατσάβιδο έχει θέμα με τη μπαταρία, οπότε θα πρέπει να πάρω ένα άλλο γιατι μπαταρία δε νομίζω να με συμφέρει να πάρω.
Να πάρω το παραπάνω, το παρακάτω ή κάποιο άλλο;
https://www.skroutz.gr/s/55851674/Einhell-TE-CD-18-44-Li-i-Kroustiko-Drapanokatsavido-Mpatarias-18V-1x2-5Ah-4514287.html
Η χρήση θα είναι μία φορά στα 1000 χρόνια που θα έχω με κάτι να ασχοληθώ.
Για τόση Χρήση που λες, 2 μπαταρίες δεν τις χρειάζεσαι. Και αυτό που έβαλες μια χαρά είναι.
Απλά του λιντλ έχει εξαρτήματα που δεν είναι κακό να υπάρχουν στην δεδομένη στιγμή του μια στο τόσο. Πάρε του λιντλ....
Μικρό, brushless, li-ion, και επαγγελματική σειρά.:D
Li-ion είναι όλα πλέον, ακόμα και τα φτηνιάρικα των 20 ευρώ.
Απλά το Einhell σαν σύστημα 18V αντί για 12V θα σου βγάζει λιγότερο το λάδι για να ανοίξεις τρύπα σε μπετό π.χ.
stefanos
13/01/2025, 14:32
Li-ion είναι όλα πλέον, ακόμα και τα φτηνιάρικα των 20 ευρώ.
brushless?????????? και μια σταλιά χώνεται σε γωνιές σε ράφια επίπλων....