Σύνδεση

View Full Version : μα τι σκ@τ@ δοκιμές κάνουν πριν βγάλουν τις μοτό στην παραγωγή???

Σελίδες : 1 [2] 3

Cpt. Haddock
01/12/2015, 16:02
εσύ να λες πάλι καλά που δεν σου ήρθαν τίποτα φωτογραφίες με τη πινακίδα σου :p:lol:

:a37::a021::a021::a021:

stefanos
01/12/2015, 16:29
οπως καταλαβατε, ολα εχουν να κανουν με το χρημα..
οπως δεν ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση απο ενα κινεζικο κλιματιστικο να σου δουλεψει 5 χρονια σερι χωρις κιχ...
ετσι ΠΡΕΠΕΙ να εχεις απαιτηση να σου δουλεψει η λειτουργια TURBO σε ενα επωνυμο που εχεις χρυσοπληρωσει...

Διαφωνώ.
Εχω απαίτηση από την κάθε honda να βγάλει ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι λειτουργικό οικονομικό κλπ για να κάνω την δουλειά μου,
να μετακινηθώ με όσο γίνεται ασφαλή τρόπο από το σημείο α στο σημείο β οπότε δεν δικαιολογείται ούτε κούνημα ούτε βλάβη ούτε "ρύθμιση" ούτε τίποτα.
Από τον premium όπως λές, "ειδικό" να σου πώ εγώ, μικρό να σου πεί ο άλλος, που θα πάρω το καθαρόαιμο το τουριστάδικο το adv απλά περιμένω μια καλή βάση για την ειδική χρήση που
προορίζω το μηχανάκι.
Από εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να το προσαρμόσω στα γούστα μου να βάλω το τιμόνι μου τις αναρτήσεις μου τα μαρσπιέ μου τα ελατήριά μου τα μπαγκάζια μου και ότι άλλο πιστεύω εγώ,
ώστε να γίνει αυτό που θα κάνω το ειδικό γούστο μου.
Εάν τώρα περιμένω από το μηχανάκι να μου πεί πώς θα ταξιδέψω ή πώς θα πάω χώμα ή πίστα ή ότι άλλο γιατί είναι αυτό "ειδικό" και εγώ άσχετος...:rolleyes:

devil's animal
01/12/2015, 16:44
Διαφωνώ.
Εχω απαίτηση από την κάθε honda να βγάλει ένα απροβλημάτιστο μηχανάκι λειτουργικό οικονομικό κλπ για να κάνω την δουλειά μου,
να μετακινηθώ με όσο γίνεται ασφαλή τρόπο από το σημείο α στο σημείο β οπότε δεν δικαιολογείται ούτε κούνημα ούτε βλάβη ούτε "ρύθμιση" ούτε τίποτα.
Από τον premium όπως λές, "ειδικό" να σου πώ εγώ, μικρό να σου πεί ο άλλος, που θα πάρω το καθαρόαιμο το τουριστάδικο το adv απλά περιμένω μια καλή βάση για την ειδική χρήση που
προορίζω το μηχανάκι.
Από εκεί και πέρα ΠΡΕΠΕΙ να το προσαρμόσω στα γούστα μου να βάλω το τιμόνι μου τις αναρτήσεις μου τα μαρσπιέ μου τα ελατήριά μου τα μπαγκάζια μου και ότι άλλο πιστεύω εγώ,
ώστε να γίνει αυτό που θα κάνω το ειδικό γούστο μου.
Εάν τώρα περιμένω από το μηχανάκι να μου πεί πώς θα ταξιδέψω ή πώς θα πάω χώμα ή πίστα ή ότι άλλο γιατί είναι αυτό "ειδικό" και εγώ άσχετος...:rolleyes:

no problemo...απλα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...
:beer:
δεν μπορω ομως να μην σχολιασω το οτι το "απροβληματιστο", "λειτουργικο", "οικονομικο" μηχανακι που θα βγαλει η οποια honda ή yamaha το παιρνεις (οπως ειπες) για να κανεις την δουλεια σου και να μετακινηθεις με ασφαλη τροπο απο το α σημειο στο β...αυτο δεν σημαινει τελικιασμενος ομως...
αν θες να πηγαινεις με την τελικη του οποιουδηποτε οχηματος, οφειλεις να την "ψαξεις" αλλιως..με αλλες αναρτησεις..με σταμπιλιζατερ, με φλαπς στο φαιρινγκ οπως τα gp...καπως αλλιως..
ποσο δε μαλλον οταν το οχημα αυτο ειναι πολυ κατω σε κοστος σε σχεση με το ανταγωνισμο...
που σημαινει οτι εχει φτιαχτει για μετριες καταστασεις..και απευθυνεται σε ΜΗ ψαγμενους χρηστες, που ΔΕΝ ψαχνουν τελικες...

αντιθετως, απο το premium "ΕΙΔΙΚΟ" μηχανακι δεν περιμενεις μια καλη βαση για να ψαχτεις εσυ...θες ΤΟ μηχανακι που κανει αυτο το οποιο διαφημιζει οτι κατασκευαστηκε...
οι οποιες παρεμβασεις θα ειναι καθαρα θεμα γουστου και οχι ουσιας...
αδιανοητο να παιρνεις ενα "ready to race" και να ψαχνεις να του αλλαξεις αναρτησεις, φρενα, κλπ...
οπως αδιανοητο να παιρνεις ενα adv και να μην μπορεις να βαλεις βαλιτσες πανω επειδη "με βαλιτσες παει μονο μεχρι 180"...

υποτιθεται οτι τα φραγκα τα σκας για να παρεις το μηχανακι που ταξιδευει γαμάτα, παει χωμα ακομα πιο γαμάτα κλπ..κλπ..επειδη ειναι το ΕΙΔΙΚΟ μηχανακι...και εσυ ο ψαγμενος χρηστης που ξερεις τι παιρνεις και γιατι...υποτιθεται...

stefanos
01/12/2015, 18:26
no problemo...απλα βλεπουμε διαφορετικα τα πραγματα...
δεν μπορω ομως να μην σχολιασω το οτι το "απροβληματιστο", "λειτουργικο", "οικονομικο" μηχανακι που θα βγαλει η οποια honda ή yamaha το παιρνεις (οπως ειπες) για να κανεις την δουλεια σου και να μετακινηθεις με ασφαλη τροπο απο το α σημειο στο β...αυτο δεν σημαινει τελικιασμενος ομως...
αν θες να πηγαινεις με την τελικη του οποιουδηποτε οχηματος, οφειλεις να την "ψαξεις" αλλιως..με αλλες αναρτησεις..με σταμπιλιζατερ, με φλαπς στο φαιρινγκ οπως τα gp...καπως αλλιως..
ποσο δε μαλλον οταν το οχημα αυτο ειναι πολυ κατω σε κοστος σε σχεση με το ανταγωνισμο...
που σημαινει οτι εχει φτιαχτει για μετριες καταστασεις..και απευθυνεται σε ΜΗ ψαγμενους χρηστες, που ΔΕΝ ψαχνουν τελικες...

αντιθετως, απο το premium "ΕΙΔΙΚΟ" μηχανακι δεν περιμενεις μια καλη βαση για να ψαχτεις εσυ...θες ΤΟ μηχανακι που κανει αυτο το οποιο διαφημιζει οτι κατασκευαστηκε...
οι οποιες παρεμβασεις θα ειναι καθαρα θεμα γουστου και οχι ουσιας...
αδιανοητο να παιρνεις ενα "ready to race" και να ψαχνεις να του αλλαξεις αναρτησεις, φρενα, κλπ...
οπως αδιανοητο να παιρνεις ενα adv και να μην μπορεις να βαλεις βαλιτσες πανω επειδη "με βαλιτσες παει μονο μεχρι 180"...

υποτιθεται οτι τα φραγκα τα σκας για να παρεις το μηχανακι που ταξιδευει γαμάτα, παει χωμα ακομα πιο γαμάτα κλπ..κλπ..επειδη ειναι το ΕΙΔΙΚΟ μηχανακι...και εσυ ο ψαγμενος χρηστης που ξερεις τι παιρνεις και γιατι...υποτιθεται...

Στο πρώτο κομμάτι να συμφωνήσω εφόσον μιλάμε για τελικές σε μεγάλα μηχανάκια και οχι για σκούτερ στα 60.
Στο δεύτερο κομμάτι :
"τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους":D

spyro
01/12/2015, 18:33
....
Στο δεύτερο κομμάτι :
"τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιους κώλους":D

το θεμα είναι οτι τελικά με αυτά τα μικροπροβλήματα αποδεικνύεται οτι δεν είναι και τόσο μεταξωτά τα βρακιά αυτά, όσο διαφημίζουν.

μεταξωτό είναι και ένα haya, αλλά στα 298χλμ δε σου λεει μπορεί και αμα και έτσι και αφού....

εγώ το 1190 που δοκίμασα μετά τα 230 χωρίς βαλίτσες και χωρίς top case χόρευε πάντως

MG-KTiNoS
01/12/2015, 18:37
Ρε Blade...για το Tracer μιλάμε...που απευθύνεται στο κοινό με το τζινάκι, το jet κράνος, την βαλίτσα, τα άσπρα δόντια και το clean look. Δεν μιλάμε για RRRRRR, ούτε κανέναν κανίβαλλο SM.

δε γκάνει για μένα διλαδιςςςςςς??????
:(

MG-KTiNoS
01/12/2015, 18:55
η αληθεια βρισκεται καπου στην μεση...
απο την μια τα εργοστασια που "πουλανε"... γενικως...
και απο την αλλη οι πελατες που "αγοραζουν"...γενικως...

τωρα τι πουλιεται και τι αγοραζεται ειναι λιγο υποκειμενικο...λιγο περιπετεια, λιγο πουλ μουρ, λιγο ονειρο, λιγοτερο μηχανακι, ακομα λιγοτερη λογικη...

"ναι εγω εδωσα 10Κ για μηχανακι που τελικιαζει στα 240 και δεν μπορω να τελικιασω"-->ιδιοκτητης tracer
και
"εγω εβγαλα μηχανακι που κανει τα παντα καλα ΧΩΡΙΣ βαλιτσες γιατι με τις βαλιτσες ειναι ακραιο να θες να πας με 270, οποτε δεν εριξα χρημα να εξελιξω αεροδυναμικες βαλιτσες, και καλα εκανα"-->KTM

οπως καταλαβατε, ολα εχουν να κανουν με το χρημα..

Και το κλειδί είναι σ αυτό που λέμε μέσος αναβάτης μαλάκας
Πόοοοοσοι θα τελικώσουν άραγε το τρέισερ και το ΚΤΜ με μπαγκάζια.
10%? 20? 30????
Όλοι οι άλλοι δεν θα δουν ΠΟΤΕ το πρόβλημα.
Αυτό που θα δουν είναι τα χαρτιά....
189524 άλογα Ουάου....
26589χλμ τελική.
Το πήρα και ζω το μύθο μου. Το μηχανάκι σκίζει και σκίζω κι εγώ. Δεν θέλω να το σκίσω... για ΑΝ ήθελα....
Και να τα Αdv στα γκαράζ....
Και να τα ποσρικά που δεν έχουν δει πίστα
Και να τα GSXR στο Μπουρνάζι.

Θελεις να δεις δεν θες να ζήσεις....
Που είπε κι ο μαλακοτζιμάκος....

Μια χαρά είναι τα μηχανάκια όσο είσαι ο μέσος αναβάτης.
Μόλις φύγεις από το κλισέ τα μηχανάκια έχουν προβλήματα...
ΥΠΑΡΚΤΑ.

ή να το πω και λαικά

άλλοι γαμάνε και άλλοι βλέπουνε, με το μπαρδόν κυρίες μου.

Johny the Fox
01/12/2015, 19:04
2 πραγματα συναγονται απο το τοπικ.
1) Τα ψηλα μηχανακια κουνανε αν εχουν 150 αλογα
2) Για να πιασει 300 ενα μηχανακι στο ακουνητο ,πρεπει να ειναι σαν πρισμενο γελαδι με αιμορροιδες,γιατι ετσι οριζει την αεροδυναμικη ο ΘασουΣύρω Τοκασόνι!

amyroukai
01/12/2015, 19:15
2 πραγματα συναγονται απο το τοπικ.
1) Τα ψηλα μηχανακια κουνανε αν εχουν 150 αλογα
2) Για να πιασει 300 ενα μηχανακι στο ακουνητο ,πρεπει να ειναι σαν πρισμενο γελαδι με αιμορροιδες,γιατι ετσι οριζει την αεροδυναμικη ο ΘασουΣύρω Τοκασόνι!

Τα ψηλά μηχανάκια κουνάνε στα πολλά χιλιόμετρα ρε αγόρι. Χαζός δεν είσαι, απορώ γιατί τον κάνεις τώρα, απλά για να στηρίξεις την αγαπημένη σου μάρκα. Τα πολλά άλογα τους δίνουν την δυνατότητα φτάσουν στα πολλά χιλιόμετρα, δεν τα κάνουν κουνιστά σώνει και καλά. Επίσης για να φαίνονται τα ψηλά και βαριά μηχανάκια ευκίνητα, έχουν και "αεράτη" γεωμετρία με μικρό ίχνος και κάστερ, που δεν βοηθάει στα πολλά χιλιόμετρα.

Για να πιάσει τα 300 ένα μηχανάκι ακούνητο, ο μόνος που ορίζει οτιδήποτε είναι η Φυσική. Το αν ο Σουγκαμότο Σπίτι ακολουθεί ένα δρόμο, δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός αλλά αν δεν κουνάει στα 300 το κατασκεύασμά του, πάει να πει ότι είναι σωστός. Ας βρουν και οι άλλοι τον δικό τους.

MG-KTiNoS
01/12/2015, 19:17
Για να πιάσει τα 300 ένα μηχανάκι ακούνητο, ο μόνος που ορίζει οτιδήποτε είναι η Φυσική. Το αν ο Σουγκαμότο Σπίτι ακολουθεί ένα δρόμο, δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός αλλά αν δεν κουνάει στα 300 το κατασκεύασμά του, πάει να πει ότι είναι σωστός. Ας βρουν και οι άλλοι τον δικό τους.

Εδώ να ξεκαθαρίσουμε ότι 200 και 300 βλέπεις μόνο Γερμανία (και όχι παντού)
και ΕΛλάδα ε?
:lol:

amyroukai
01/12/2015, 19:21
Και αλλού, εκτός αν όλοι οι δημοσιογράφοι παγκοσμίως έχουν τελειώσει τις σχολές δημοσιογραφίας "Μυνχάουζεν".
Τα 200 παντού τα βλέπεις, αν ξέρεις που να τα δεις... Εκτός και αν όλοι οι χρήστες φόρουμ παγκοσμίως έχουν τελειώσει την ίδια σχολή. Καλά, αυτό το δεύτερο μπορεί :lol:

Johny the Fox
01/12/2015, 19:23
Τα ψηλά μηχανάκια κουνάνε στα πολλά χιλιόμετρα ρε αγόρι. Χαζός δεν είσαι, απορώ γιατί τον κάνεις τώρα, απλά για να στηρίξεις την αγαπημένη σου μάρκα.

Ξερεις τι μλκια κανω μονιμα εγω; Εκθετω μονο την εμπειρια μου
Τι λες ;Εσυ κανεις την ιδια μλκια ;

RaGe_Raptor
01/12/2015, 19:25
Εγνατία rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bitches....!!!! ζηλεύτε τώρα. :p

MG-KTiNoS
01/12/2015, 19:28
Ιταλία 200 το ξεχνάς.
Οι κάμερες είναι ΙΧ και ούτε οι μπάτσοι δεν ξέρουν που είναι.
ΤΟ μπουγιουρντί σου έρχετε σπίτι χωρίς να το δει μάτι ανθρώπου ! !!!! !
(ον λάιν κάμερα, κέντρο, εκτύπωση, τσουβάλι, πόστα)
:a9:

teogtp
01/12/2015, 19:29
Εγνατία rulzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bitches....!!!! ζηλεύτε τώρα. :p

Ευθειακιδες ρπστμ......
:tooth:

RaGe_Raptor
01/12/2015, 19:35
Ευθειακιδες ρπστμ......
:tooth:

έχει και κάτι παρατεταμένες.....μούρλια..και στροφές ΑΜΑ το λέει η ψυχή σου...πάνω από Καβάλα.......................όχι εγώ,ένας απ'το χωριό δε τον ΓΚσέρεις...

amyroukai
01/12/2015, 19:36
Ξερεις τι μλκια κανω μονιμα εγω; Εκθετω μονο την εμπειρια μου
Τι λες ;Εσυ κανεις την ιδια μλκια ;

Κοίτα, 300 δεν έχω πάει. Ανώτατη ένδειξη σε κοντέρ σκάρτα 270 (σε δρόμο κλειστό σε κυκλοφορία και με επαγγελματία οδηγό, εννοείται).
Αλλά 180 με ψηλό μηχανάκι έχω δει (στις ίδιες με αποπάνω συνθήκες) και σταθερό δεν ήταν επ'ουδενί. Στην ίδια ταχύτητα, το fazer χασμουριέται. Στην αποπάνω ταχύτητα εγώ δεν ένιωθα άνετα, εκείνο δεν χαμπάριαζε.

Η εμπειρία μου λοιπόν είπε <<ψηλό ασταθές, χαμηλό "αεροδυναμικό" σταθερό>>. Είπε ότι το σώμα όρθιο λειτουργεί ως ιστίο ενώ σκυμμένο δεν επηρεάζει τόσο. Και μέχρι εκεί ξέρω και λέω. Μαλακία εμπειρία λες να έχω; Να το δεχτώ γιατί "high end" σύγχρονα μηχανάκια δεν έχω καβαλήσει ποτέ.

spyro
01/12/2015, 19:44
...

Η εμπειρία μου λοιπόν είπε <<ψηλό ασταθές, χαμηλό "αεροδυναμικό" σταθερό>>. Είπε ότι το σώμα όρθιο λειτουργεί ως ιστίο ενώ σκυμμένο δεν επηρεάζει τόσο. Και μέχρι εκεί ξέρω και λέω. Μαλακία εμπειρία λες να έχω; Να το δεχτώ γιατί "high end" σύγχρονα μηχανάκια δεν έχω καβαλήσει ποτέ.

να σημειώσω οτι, όταν ανέφερα οτι το το 1190 χόρευε μετά τα 230, εννοούσα με το κράνος μου κολλημένο στο ντεπόζιτο και τα χέρια ίσα που άγγιζαν το τιμόνι.

δεν είναι οτι εγώ του έκανα τη παντιέρα

spyrakos35
01/12/2015, 19:45
Αναρτησεις ρυθμισες;

sapila racing
01/12/2015, 19:46
να σημειώσω οτι, όταν ανέφερα οτι το το 1190 χόρευε μετά τα 230, εννοούσα με το κράνος μου κολλημένο στο ντεπόζιτο και τα χέρια ίσα που άγγιζαν το τιμόνι.

Ε να μην πηγαίνεις κι εσυ πανω απο 230! :D

amyroukai
01/12/2015, 19:49

Και είναι αυτή νορμάλ θέση οδήγησης...;
Θα βγει ο Σπυράκος να γελάσει τώρα που στα 230 βάζει κανελίτσα στον καπουτσίνο νεκαφεινέ με άπαχο γάλα του... (Κάτι πήγε να πει ο Ζόπας αλλά μετά θυμήθηκε ότι το βαρκαντέρο 230 μόνο σε ευνοϊκό τυφώνα και δεν τρώμε σε καταιγίδα, κουνάει το καράβι και φέρνει αναγούλα).

spyrakos35
01/12/2015, 19:52

Johny the Fox
01/12/2015, 19:56
2010...

346613

2012

346615

2014

346614

255-265 τελικες ακλονητα

Γιατι πρεπει να πεισω οτι το ψηλο μηχανακι δεν κουναει οταν εχω παρει τρια ιδια διαδοχικα μοντελα ;

amyroukai
01/12/2015, 20:01
Γιατί ένα σωρό άλλοι που το οδηγούν γράφουν ότι κουνάει... Και φυσικά να σε πιστέψω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλοι οι άλλοι είναι παραμυθάδες.

Και επί προσωπικού, το πιο "νέο" μηχανάκι στο γκαράζ ήταν του 2005, οπότε όπως ήδη σου έχω γράψει, η εμπειρία μου περιορίζεται σε "παλιατζούρες" άλλης κατηγορίας τιμών.

Johny the Fox
01/12/2015, 20:13
Γιατί ένα σωρό άλλοι που το οδηγούν το μουλτι και γραφουν ότι κουνάει... Και φυσικά να σε πιστέψω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλοι οι άλλοι είναι παραμυθάδες.

Καποιος λεει δρακους και φιδια.Το σωρο οι αλλοι που το οδηγουν και αναφερουν οτι κουναει που το εχουν γραψει ;
Στο μοτο;στο ducatisti; στο mybike ; σε ξενα φορα μουλτιστραντα ;Εγω δεν εχω αντιληφθει τπτ εδω και πεντε χρονια που το οδηγω και εννοειται παρακολουθω τα παντα γυρω απο το μοντελο

Ενα Link please να μαθω και εγω αυτο που γραφεις

Και φυσικα να σε πιστεψω , απλα εγω εχω βιτσιο να αποδεικνυω οτι γραφω

amyroukai
01/12/2015, 20:58
http://www.ducati.ms/forums/44-multistrada/109508-3-digit-headshake-mts1200.html#/forumsite/3254/topics/109508?page=1

Το δεύτερο νήμα χρήστη για το ίδιο ζήτημα, με άλλα λάστιχα...http://www.ducati.ms/forums/92-hypermotard/268457-still-having-front-end-wobble-head-shake-problems.html#/forumsite/3254/topics/268457?page=1

Βαριέμαι να βρω άλλα, δεν θα παραπέμψω σε δημοσιογραφικά γραφομενα καν.

pipe_smoker
01/12/2015, 21:05
..........

Τζώνη, κάνε μου λίγο τη χάρη και πάρ'το αλλιώς γιατί κάπου κάτι έχεις καταλάβει λάθος.

Ωραία μηχανάκια έχεις και να τα χαίρεσαι, αλλά άσε τις απόλυτες αλήθειες και τις αποδείξεις στην άκρη.

Δεν είμαστε κανάς κλειστός επιστημονικός κύκλος που ψάχνουμε να λύσουμε τα μυστήρια του πλανήτη.
Ένα φόρουμ για μοτοσυκλέτες είμαστε, που ο καθένας ανοίγει ένα λογαριασμό και γίνεται μέλος και γράφει.
Από επιστήμονες μέχρι πιτσιρικάδες κάγκουρες με 50άρια "φτιαγμένα".

Μπορείς λοιπόν να λες την άποψή σου και να τοποθετείσαι όπως κάνουν όλοι, και όπως εσύ λες ότι το μούλτι δεν κουνάει στα 260, να σου πω εγώ ότι λες μλκίες γιατί όταν το καβάλησα κούναγε από τα 180.
Κι άσε αυτούς που διαβάζουνε να κρίνουν όπως καταλαβαίνουν.

ΥΓ. Θυμήσου ότι μπήκες με φόρα επειδή έπεφτε κράξιμο στα ντουκάτια, και άρχισες να τα υπερασπίζεσαι κλπ.
Τώρα τα έχεις βάλει με τα μπούσα, με τα χόντα, με τα άφρικα και με δεν ξέρω γω τί άλλο, και λες για χοντρες γελάδες με αιμορροΐδες κλπ.
Κοίτα να χαλαστείς αν κάποιος θίξει τα μηχανάκια σου πάλι...

Johny the Fox
01/12/2015, 21:20
ΥΓ. Θυμήσου ότι μπήκες με φόρα επειδή έπεφτε κράξιμο στα ντουκάτια, και άρχισες να τα υπερασπίζεσαι κλπ.
Τώρα τα έχεις βάλει με τα μπούσα, με τα χόντα, με τα άφρικα και με δεν ξέρω γω τί άλλο, και λες για χοντρες γελάδες με αιμορροΐδες κλπ.
Κοίτα να χαλαστείς αν κάποιος θίξει τα μηχανάκια σου πάλι...

Με κανενα δεν τα εχω βαλει ,απλα διαφωνω διαβαζοντας αποψεις του τυπου '' καποτε ειχα ενα φιλο,που ειχε ενα φιλο,που αυτος ο φιλος οδηγαγε το Μπουζα ενος φιλου του ''.Καντε και λιγο κρατει μερικοι.Εαν σκοπος εδω μεσα ειναι να πεσουν κοκορομαχιες και οχι να ακουστουν δυο-τρεις σωστες κουβεντες συγνωμη αλλα εχω αρχισει ηδη να βαριεμαι και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να καυγαδιζω με ατομα που εκτιθενται λεγοντας οτι ναναι αρκει να κοκορομαχησουν.Δεν εκραξα πουθενα το αφρικα,(κανε ενα κοπο να το διαπιστωσεις ).Στο μονο που διαφωνησα ειναι σε ενα λεγομενο οτι
οι γιαπωνεζοι δεν ηταν μαλακηδες που εφτιαξαν ετσι το χαγιαμπουζα για σταθεροτητα στα 300 χλμΚαι επαναλαμβανω οτι και αλλα μηχανακια ειναι βραχοι στα 300 αλλα δεν εχουν το σχηματικο χαλι του μπουζα

Π.χ 346619

Στα 300 επαιζα με το θεριο χωρις ο κωλος του να εχει πρησμενη καμπουρα.Που το περιεργο δλδ

Over and out

Bob_o_mastoras
01/12/2015, 21:20
Tωρα τι συζητατε...;; Αντε και να μην κουναει το Μουλτι ο κανονας παραμενει. Ψηλο μηχανακι με γρηγορη γεωμετρια και μικρο βαρος ειναι λογικο να παρουσιαζει ασταθειες στα πολλα.. Απλη φυσικη ειναι.. Το κατορθωμα για εναν κατασκευαστη ειναι να περιορισει το φαινομενο στο ελαχιστο.

Κατα τα αλλα, να μην τρεχετε τοσο να μην κουναει!!! :p

pipe_smoker
01/12/2015, 21:29
Με κανενα δεν τα εχω βαλει ,απλα διαφωνω διαβαζοντας αποψεις του τυπου '' καποτε ειχα ενα φιλο,που ειχε ενα φιλο,που αυτος ο φιλος οδηγαγε το Μπουζα ενος φιλου του ''.Καντε και λιγο κρατει μερικοι.Εαν σκοπος εδω μεσα ειναι να πεσουν κοκορομαχιες και οχι να ακουστουν δυο-τρεις σωστες κουβεντες συγνωμη αλλα εχω αρχισει ηδη να βαριεμαι και δεν εχω την παραμικρη διαθεση να καυγαδιζω με ατομα που εκτιθενται λεγοντας οτι ναναι αρκει να κοκορομαχησουν.

Γι'αυτό είναι οι απόψεις.
Για να διαφωνούν κάποιοι και να συμφωνούν κάποιοι άλλοι.

Το ποιές είναι οι σωστές και ποιές οι λάθος κουβέντες είναι άλλο ζήτημα.
Αν εσύ βαριέσαι είναι δικό σου ζήτημα.
Ο κώλος του μπούσα είναι υποκειμενικό ζήτημα.
Εσένα δε σου αρέσει. Εμένα μου αρέσει, και με το ζζρ ξερνάω.

Johny the Fox
01/12/2015, 21:39
Ο κώλος του μπούσα είναι υποκειμενικό ζήτημα.
Εσένα δε σου αρέσει. Εμένα μου αρεσει , και με το ζζρ ξερνάω.

οταν περνας μπροστα απο εκκλησια ,αισθανεσαι περιεργα;

346621

pipe_smoker
01/12/2015, 21:43
οταν περνας μπροστα απο εκκλησια ,αισθανεσαι περιεργα;

346621

Το παίρνω ως χιούμορ και πάω παρακάτω....

BLiTzER
01/12/2015, 21:48
Εγώ ξερνάω και με το zzr και με το busa και οφείλω να πω ότι η αεροδυναμική του busa είναι εξαίσια. Το ότι και άλλα μηχανάκια είναι σταθερά στα 300, δεν το κάνει λιγότερο αεροδυναμικό.

irinia
01/12/2015, 21:49
έχω πάει με 220 με tiger 1050 με τριβάλιτσο τίγκα φορτωμένο.

δε μπα να λες εσύ ότι θες...

EΓΙΝΕ ΤΟ 1050 ON-OFF ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ..??

Πολύ πλούσια γκάμα αυτή η Τράιομφ,
800 κυβικά, 1050 και 1200..??
Δεύτερον .......διάβασε τις οδηγίες για το πόσο πρέπει να πηγαίνεις με βαλίτσες
μην το ξεσκίζεις είναι θέμα τύχης από ένα σημείο και μετά το να γίνεις ή όχι μακαρίτης
με βαλίτσες που δεν είναι της μηχανής ενσωματωμένες δηλαδή.
Τουλάχιστον ακολούθα τα μισά από αυτά που προτείνουν οι κατασκευαστές.
ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ,εσύ ό ένας ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ,δεν αποτελείς κριτήριο για να βγούνε συμπεράσματα...!!!
Δοκίμασε explorer στα 230,ΚΤΜ στα 250 και μετά τα λέμε...!!!
Μόνο μηχανάκια με πολύ καλή αεροδυναμική είναι για πάνω από 200,δε μιλάμε για βαλίτσες ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ φυσικά.
ΕΓΚΛΗΜΑ.....!!!!

devil's animal
01/12/2015, 21:50
ενταξει μην το κανουμε και μεσανατολικο...:rolleyes:
καποια ψηλα μηχανακια κουνανε πολυ στα πολλα, καποια δεν κουνανε καθολου και καποια κουνανε λιγο...

αλλου ειναι το ζητημα...

στο οτι οι καταναλωτες δεν ξερουν που να φωναξουν και που να σιωπησουν, οταν διαπιστωνεται μια τετοια αστοχια/ανωμαλια...

αν καποιοι απο σας θεωρειτε οτι δινοντας 20 χηνες, ειναι κατορθωμα που δεν κουναει, sorry αλλα ειναι λαθος...ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να μην κουναει...
επισης αν καποιοι απο σας θεωρειτε οτι δινοντας 10 χηνες, και κουναει στην τελικη, εχετε δικαιωμα στο να φωναζετε, ΛΑΘΟΣ...δεν εχετε...

πλεον ειναι λιγα τα λεφτα...δεν ειμαστε στο 1990...η μεση τιμη της κατηγοριας ειναι 15..και τα ψηλα κλιμακια παιζουν στα 20...δλδ διπλη τιμη...

irinia
01/12/2015, 21:56
το θεμα είναι οτι τελικά με αυτά τα μικροπροβλήματα αποδεικνύεται οτι δεν είναι και τόσο μεταξωτά τα βρακιά αυτά, όσο διαφημίζουν.

μεταξωτό είναι και ένα haya, αλλά στα 298χλμ δε σου λεει μπορεί και αμα και έτσι και αφού....

εγώ το 1190 που δοκίμασα μετά τα 230 χωρίς βαλίτσες και χωρίς top case χόρευε πάντως

ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ.............

Είπες...!!!

spyrakos35
01/12/2015, 22:05
Με συγχωρεις σταυρο αλλα με τη λογικη σου, το του δεκαρικου στα τριαντα χιλιαδες χλμ ειναι πιθανο και αποδεκτο να ανατιναχτει;

Johny the Fox
01/12/2015, 22:05
Το παίρνω ως χιούμορ και πάω παρακάτω....

δεν αντιλαμβανεσαι την πλακα της φωτοσοπιας ρε συ ;:eek:

devil's animal
01/12/2015, 22:22
Με συγχωρεις σταυρο αλλα με τη λογικη σου, το του δεκαρικου στα τριαντα χιλιαδες χλμ ειναι πιθανο και αποδεκτο να ανατιναχτει;

οχι...ολα εχουν και ενα οριο...
αν ειχε 5, ναι θα μπορουσε να ανατιναχτει...

δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα...
γιατι δλδ τα παπια απο τα alex pak κανουν την μιση τιμη απο τα ιαπωνικα?

τι απαιτησεις θα εχει ενα αγοραστης απο αυτα που κανουν 6-7 κατοσταρικα?
τι απαιτησεις θα εχει απο τα ιαπωνικα που κανουν 2 και 2,5 χιλιαρικα ιδια cc με τα china?

σε ολα τα προϊοντα ετσι ειναι ρε μαγκες...:a15:

τι να πει ο κατοχος hyundai για οδηγικη συμπεριφορα και τι ο κατοχος mercedes? (ευτυχως που τα hyundai εχουν βγει σκυλοι και δεν ανατιναζονται :lol:)

irinia
01/12/2015, 22:25
ΕΠΕΙΔΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΕΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ...........

Σαν κάτοχος Χαγιαμπούζα για 9 χρόνια gen1 και gen2,
σαν κάτοχος zzr 4 χρόνια
σαν κάτοχος 2 blackbird για 2 χρόνια
ΜΠΟΡΩ ΡΕ ΚΟΥΚΛΕ ΝΑ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ..??
Λοιπόν λίαν επιεικώς αν δεν είσαι ντήλερ της ντουκάτι γράφεις σαχλαμάρες...!!!
Αν είσαι στο τιμ καλά κάνεις γράφε ότι νάναι,τρέλλα πουλάς...!!!
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΛΟΙΠΟΝ το σχήμα του Χαγιαμπούζα ΕΠΕΒΛΗΘΗ από τους σχεδιαστές
μετά από εξαντλητικές έρευνες και πειράματα.
Από το 1999 δεν μπόρεσε να βγει κανένα μηχανάκι με τέτοια αεροδυναμική,ούτε το νέο zzr...!!!
Aν είχες την τύχη να ανεβείς σε κάποιο θα καταλάβαινες τι σημαίνει ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και πως
αυτή καθορίζεται χωρίς να έχει ΚΑΜΜΙΑ σχέση με την αισθητική...!!
Εκεί θα έβλεπες πως μόλις οι ταχύτητες περνούσαν τα 200 χλμ. το μηχανάκι θα άρχιζε να κολλάει
στο δρόμο και η ανάρτηση να τον διαβάζει..!!
Στα δε 300 οι αγκώνες στα γόνατα κολλημένοι ,το κεφάλι στο τεπόζιτο και οι μηροί σφιχτοί,
αλλιώς ΕΓΙΝΕΣ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ...!!!
Ανέβα τώρα εσύ στο άλογο και πήγαινε ακλόνητος στα 250,ο καθένας ότι θέλει λέει...!!!

dimmie_72
01/12/2015, 22:34
Φοβάμαι να αναφέρω σαν κάτοχος και χρήστης ότι Capo του '04 με τις εργοστασιακές αλουμινιένες δεν κουνάει πάνω από 200, γιατί με βάση τα επικαλούμενα άρθρα και επικλήσεις τρίτων μάλλον θα χαρακτηριστώ στην καλύτερη περίπτωση.... αιρετικός. :p

Johny the Fox
01/12/2015, 22:39

σαν κάτοχος zzr 4 χρόνια
Από το 1999 δεν μπόρεσε να βγει κανένα μηχανάκι με τέτοια αεροδυναμική,ούτε το νέο zzr...!!!
Aν είχες την τύχη να ανεβείς σε κάποιο θα καταλάβαινες τι σημαίνει ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ και πως
Εκεί θα έβλεπες πως μόλις οι ταχύτητες περνούσαν τα 200 χλμ. το μηχανάκι θα άρχιζε να κολλάει
Στα δε 300 οι αγκώνες στα γόνατα κολλημένοι ,το κεφάλι στο τεπόζιτο και οι μηροί σφιχτοί,
Ανέβα τώρα εσύ στο άλογο και πήγαινε ακλόνητος στα 250,ο καθένας ότι θέλει λέει...!!!

R U talking to me

εαν τοκινγκ του μη η απαντηση ειναι απλη.Χου γκιβζ ε φακ αμπαουτ χαλιαμπουζα

Bob_o_mastoras
01/12/2015, 22:42
R U talking to me

346627

RaGe_Raptor
01/12/2015, 22:43
Hayabusa 2 (http://www.iflscience.com/space/hayabusa-2-takes-stunning-image-earth-and-moon)

irinia
01/12/2015, 22:47
R U talking to me

εαν τοκινγκ του μη η απαντηση ειναι απλη.Χου γκιβζ ε φακ αμπαουτ χαλιαμπουζα

ΟΧΙ ΡΕ..........

Σε έναν τύπο που μας τα έχει πρήξει με μια εταιρία μοτό που ΦΑΛΗΡΙΣΕ
και την αγόρασαν κάτι αυτοκινητάδες που τους έβγαλαν οι αμερικάνοι
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,και ψάχνουν τώρα καμμιά 40αριά δις να ξεμπλέξουν...!!

DrEvil
01/12/2015, 22:52
Οτι και να λετε και οσο και να κουναει (που μαλλον θα κουναει) στα *παρα* πολλα....

Το Μουλτι ειναι μουναρα!

kostaskk
01/12/2015, 23:50
τα on-off motard,ψηλοφτερα, γυμνα δεν ειναι μηχανακια για να πηγαινεις με τα 300.
λογο σχεδιασης εχουν ασταθεια (βλεπε μεγαλο κενο μοτερ-ασφαλτος,αεροδυναμικη,γεωμετρια,κατανομη βαρους,κεντρο βαρους )
για υψηλες ταχυτητες και σταθερότητα υπαρχουν τα χαμηλα μηχανακια με φερινκ.
αν αγορασες ψηλο μηχανακι χωρις καρινα-φερινκ για σταθερότητα στα πολλα εχεις αγορασει λαθος μηχανακι, δεν φταινε οι κατασκευαστες

εμενα κουναει απο τα 160 και εχω japan του 88

BLiTzER
01/12/2015, 23:54
Εμένα, πάντως, είναι σταθερότατο μέχρι την τελική του.

devil's animal
02/12/2015, 00:04
εμενα παλι κανει κατι κουνηματακια, αλλα μαλλον ειναι φυσιολογικο εκει κοντα στα 200...

Bob_o_mastoras
02/12/2015, 00:30
Και εγω, παντως, συμπασχω πλεον με το ΚazeRι.
Εσφιξα το λαιμο και γρασσαρα τα ρουλεμαν του αλλα παλι μετα τα 80 συνεχιζει να κοσκινιζει το τιμονι αν αφησω τα χερια... (λιγοτερο απο πριν ομως)

Απαραδεκτο, ειδικα αν σκεφτει κανεις τα 650 € που εδωσα.. :lol::p

Ζεύκας
02/12/2015, 01:04

σαν κάτοχος zzr 4 χρόνια

δεν νομίζω ότι διαφώνησε κανείς πως στο γεγονός πως το σχήμα του μπούζα δεν φτιάχτηκε για αεροδυναμικούς κ μόνο σκοπούς.
και ήταν βασιλιάς της ευθείας και των τελικών μέχρι το 2010 μέχρι που βγήκε το s1000rr -μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτά είναι τα δεδομένα.
από φέτος είναι το kawasaki h2.

επίσης η σκυφτή θέση του μπούζα ή του μπλακμπερντ τους επιτρέπουν να φτάσουν τα 300.
γιατί δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι ότι η αεροδυναμική και τα άλογα ενός μουλτιστράντα ή ενός 1190 μπορούν να φτάσουν τα 260;
το κουφό θα ήταν να έβγαινε κάποιος κάτοχος και να έλεγε ότι πιάνουν τα 300!

Ζεύκας
02/12/2015, 01:07
επίσης το υφάκι που βγαίνει εκατέρωθεν δεν αξίζει.
και το λέω εγώ που -κακώς- είχα μπει πρόσφατα σε αυτό το τριπάκι.

ας ηρεμήσουμε :)

irinia
02/12/2015, 01:51
δεν νομίζω ότι διαφώνησε κανείς πως στο γεγονός πως το σχήμα του μπούζα δεν φτιάχτηκε για αεροδυναμικούς κ μόνο σκοπούς.
και ήταν βασιλιάς της ευθείας και των τελικών μέχρι το 2010 μέχρι που βγήκε το s1000rr -μας αρέσει δεν μας αρέσει αυτά είναι τα δεδομένα.
από φέτος είναι το kawasaki h2.

επίσης η σκυφτή θέση του μπούζα ή του μπλακμπερντ τους επιτρέπουν να φτάσουν τα 300.
γιατί δεν μπορούν να δεχτούν κάποιοι ότι η αεροδυναμική και τα άλογα ενός μουλτιστράντα ή ενός 1190 μπορούν να φτάσουν τα 260;
το κουφό θα ήταν να έβγαινε κάποιος κάτοχος και να έλεγε ότι πιάνουν τα 300!

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ 260 ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΜΙΞΕΡ..........

Εκείνο που ξέρω είναι ότι πάνω από τα 180 όλα αυτά τα μηχανάκια
με το στήσιμο που έχουν είναι ΒΑΡΚΑ-ΓΥΑΛΟ...!!!
Δε γίνεται δε να είσαι με 200+ και να πηγαίνεις όρθιος,πρέπει να είσαι
πολύ ΒΛΑΚΑΣ, και να ψάχνεις το χάρο...!!!
Το S1000rr είναι αυτό που με την αγορά κάνουν ΔΩΡΟ και ένα μοτέρ..??
Το καβασάκι εννοείται ότι είναι ο βασιλιάς αυτή τη στιγμή των τελικών και των επιταχύνσεων,
της αεροδυναμικής όμως παραμένει το χαγιαμπούζα..!!
Δεν επιτρέπει το χαγιαμπούζα και το μπλάκμπερντ να φθάσει τα 300 η ΣΚΥΦΤΗ θέση οδήγησης,
ΑΛΛΑ Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ.Δε γίνεται να σταθείς όρθιος με τόσα χλμ....!!!
Του μούλτι και το ΚΤΜ ........πολύ απλά δεν διαθέτουν καμμία αεροδυναμική για 250 που πηγαίνουν.
Δύο μοτέρ γαιδούρια έχουν που τα πιάνουν λόγω δύναμης και ο θεός βοηθός...!!!
Από μέρους μου δεν υπάρχει κανένα υφάκι,όλη μου τη ζωή σαράντα χρόνια είχα πάντα πολλά αρκουδόγκαζα.
Να μην έχω άποψη..??
Ε όταν ακούω βλακείες προσκολλημένες σε φανατίλα ή απαντήσεις τύπου ειμαστε η τάδε εταιρεία
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ...???
Εξάλλου εδΏ μέσα όλη την παπαριά μας γράφουμε όπως και να το δεις.
ΜΠΟΥΟΝΑ-ΝΟΤΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:wave2:

Ζεύκας
02/12/2015, 02:00
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΙΑΝΕΙ 260 ΤΟ ΜΟΥΛΤΙΜΙΞΕΡ..........

Εκείνο που ξέρω είναι ότι πάνω από τα 180 όλα αυτά τα μηχανάκια
με το στήσιμο που έχουν είναι ΒΑΡΚΑ-ΓΥΑΛΟ...!!!
Δε γίνεται δε να είσαι με 200+ και να πηγαίνεις όρθιος,πρέπει να είσαι
πολύ ΒΛΑΚΑΣ, και να ψάχνεις το χάρο...!!!
Το S1000rr είναι αυτό που με την αγορά κάνουν ΔΩΡΟ και ένα μοτέρ..??
Το καβασάκι εννοείται ότι είναι ο βασιλιάς αυτή τη στιγμή των τελικών και των επιταχύνσεων,
της αεροδυναμικής όμως παραμένει το χαγιαμπούζα..!!
Δεν επιτρέπει το χαγιαμπούζα και το μπλάκμπερντ να φθάσει τα 300 η ΣΚΥΦΤΗ θέση οδήγησης,
ΑΛΛΑ Η ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥΣ.Δε γίνεται να σταθείς όρθιος με τόσα χλμ....!!!
Του μούλτι και το ΚΤΜ ........πολύ απλά δεν διαθέτουν καμμία αεροδυναμική για 250 που πηγαίνουν.
Δύο μοτέρ γαιδούρια έχουν που τα πιάνουν λόγω δύναμης και ο θεός βοηθός...!!!
Από μέρους μου δεν υπάρχει κανένα υφάκι,όλη μου τη ζωή σαράντα χρόνια είχα πάντα πολλά αρκουδόγκαζα.
Να μην έχω άποψη..??
Ε όταν ακούω βλακείες προσκολλημένες σε φανατίλα ή απαντήσεις τύπου ειμαστε η τάδε εταιρεία
ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΟΓΑ...???
Εξάλλου εδΏ μέσα όλη την παπαριά μας γράφουμε όπως και να το δεις.
ΜΠΟΥΟΝΑ-ΝΟΤΕ ΑΕΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

την αεροδυναμική του μπούζα τη παραδέχομαι και το ξέρω γτ έχω 300ρισει με ένα δαύτο.
εσύ πως ξέρεις ότι τα μουλτι/1190 δεν τα πιάνουν τα 250; χειροπιαστά.

επίσης η ρετσινιά με το μοτέρ του σ1000ρρ ήταν τη πρώτη χρονιά το 2010. σε λίγο μπαίνουμε το 2016. έλεος.
και η αποψή σου για τις μηχανές 40 χρόνια που έχεις καβαλήσει σεβαστή αλλά μην βγάζεις άκυρο όλες τις άλλες.

όσο για τη στάση σου απέναντι στη φανατίλα πρέπει να απαντάμε ανάλογα; νταξ αν κάποιος είναι γραφικός καλύτερα
να το γυρνάμε στο χαβαλέ, μην οξύνουμε τα πνεύματα, λέω εγώ σαν παθών.

7Tolis
02/12/2015, 02:06
Το θέμα είναι να βγαίνουν σωστότερα μηχανάκια και να δουλευουν out of the box.

(To multi είναι νάρα)

irinia
02/12/2015, 02:13
την αεροδυναμική του μπούζα τη παραδέχομαι και το ξέρω γτ έχω 300ρισει με ένα δαύτο.
εσύ πως ξέρεις ότι τα μουλτι/1190 δεν τα πιάνουν τα 250; χειροπιαστά.

επίσης η ρετσινιά με το μοτέρ του σ1000ρρ ήταν τη πρώτη χρονιά το 2010. σε λίγο μπαίνουμε το 2016. έλεος.
και η αποψή σου για τις μηχανές 40 χρόνια που έχεις καβαλήσει σεβαστή αλλά μην βγάζεις άκυρο όλες τις άλλες.

όσο για τη στάση σου απέναντι στη φανατίλα πρέπει να απαντάμε ανάλογα; νταξ αν κάποιος είναι γραφικός καλύτερα
να το γυρνάμε στο χαβαλέ, μην οξύνουμε τα πνεύματα, λέω εγώ σαν παθών.

ΕΧΕΙ ΜΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ

Με τη στάση του και μίλησα τελευταίος.
Η άποψη είναι άποψη τι να κάνουμε,30 δεν ξαναγίνομαι,δε νομίζεις ότι θάχω καλύτερη
από κάποιον χθεσινό..??
Αν διάβαζες προσεκτικά θα έβλεπες ότι δεν αμφισβητώ το αν τα πιάνουν,άσε που έγραψα ότι έκανα βόλτα
και παλαιότερα με ΚΤΜ αλλά τό πως ΠΑΝΕ μετά τα 200..??
Για το ΚΤΜ έχω γνώμη το έκανα καλή βόλτα,για το μούλτι διαβάζω αυτά που γράφονται
και βάζω και την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια που είχα πάντοτε σχεδόν δεύτερη μοτό on-off.
Δε γίνεται αυτό το κουστούμι να μην κουνάει πάνω από τα 200,όποιος δοκίμασε αρκετά αυτά τα χιλιόμετρα
ξέρει καλά.
Όσο για το s1000rr ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΕΤΣΙΝΙΑ,μια πραγματικότητα είναι...!!!
Το άκουσες πουθενά,πούλησε..??
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,ούτε στις αντιπροσωπείες,το Χάγια κουβαλάει πίσω του έναν θρύλο
15 χρόνια τώρα...!!
ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην κάνουμε ατυχείς συγκρίσεις,ένα μηχανάκι που έσπασε όλα τα ρεκόρ,
με ένα που έσπαγε μόνο τα μοτέρ του...!!!

irinia
02/12/2015, 02:17
Το θέμα είναι να βγαίνουν σωστότερα μηχανάκια και να δουλευουν out of the box.

(To multi είναι νάρα)

ΟΤΑΝ ΔΙΝΕΙΣ 22000 ΕΥΡΩ

Και μετά αρχίζεις τις πατέντες του κάθε μάστορα για να δουλέψει το μοτέρ σωστά
πως το βλέπεις....καλό..??

7Tolis
02/12/2015, 02:22
Το ίδιο λέμε Terens.απλά το μούλτι είναι νάρα.

irinia
02/12/2015, 02:31
Το ίδιο λέμε Terens.απλά το μούλτι είναι νάρα.

ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ..........

Ωραίο αλλά μην αγγίζετε..??
Εντάξει οι Ιταλοί ήταν πάντα κορυφαίοι στο σχέδιο.
Άλφα ρομέο για παράδειγμα,κορυφαίος σχεδιασμός και ντιζάιν,
όμως και τέρας............:lol:αξιοπιστίας:lol:

7Tolis
02/12/2015, 02:34
ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ.........

Οποιος έχει τα γένεια έχει και τα χτένια.

irinia
02/12/2015, 02:43
ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ.........

Οποιος έχει τα γένεια έχει και τα χτένια.

ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΒΓΑΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ..........

Την οικονομική μας δυνατότητα ανάλογα με το τι γράφει ο καθένας...??
Πούσαι ρε Ζεύκα που ζητάς και σοβαρότητα.
Δεν τόξερα φίλε ότι έπρεπε να αγοράσω την Ιταλική ΠΑΤΑΤΑ για να σας αποδείξω ότι
στέκομαι καλά στα οικονομικά.
Όταν σας γράφω όμως ότι κάποιες μάρκες αποτελούν για τους Νεοέλληνες
δείγμα του κοινωνικού τους στάτους δεν αρέσει σε μερικούς.
Αποκλείεται κατ'εσένα δηλαδή να μην το πάω..??
Τόσο σίγουρο τόχεις..??

irinia
02/12/2015, 02:47
ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.............

Κοιμήθηκε,το χάσαμε.

7Tolis
02/12/2015, 02:48
άλλο εννοώ.Εννοώ πως αν κάποιος έχει τα λεφτα να το πάρει το μουλτι και το κάθε μουλτι,αν προκύψει κάποιο θέμα,θα μπορέσει και να ανταπεξέλθει.Μιλάμε για κάποιον λογικό άνθρωπο πάντα.

irinia
02/12/2015, 02:53
άλλο εννοώ.Εννοώ πως αν κάποιος έχει τα λεφτα να το πάρει το μουλτι και το κάθε μουλτι,αν προκύψει κάποιο θέμα,θα μπορέσει και να ανταπεξέλθει.Μιλάμε για κάποιον λογικό άνθρωπο πάντα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΧΡΟΝΙΑ..........

Ότι τα μεταξωτά βρακιά κ.λ.π...
Πόσες φορές το έχω πει,και πόσοι δεν κορόιδεψαν λέγοντας τι σε νοιάζει εσένα
αν εγώ θα κάνω πέτρα το σκατό μου κι αν αντί για βόλτα τα Σάββατα μαζεύω
για τη δόση τέλος του μήνα ή για το σέρβις που θέλει 300-400..??

irinia
02/12/2015, 02:57
ΓΟΝΑΤΙΣΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ........

Οι γέροι κοιμούνται νωρίς ,από τις 6 είμαι ξύπνιος

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

7Tolis
02/12/2015, 03:02
Δεν τίθεται θέμα στάτους εδω ούτε νεοχαζοέλληνα.Ισχύει για τα πάντα.Αν δε μπορείς να ανταπεξέλθεις,μην το αγοράζεις.Κάθε αγορά επιφέρει και κάποιες ευθύνες.Αν δεν μπορείς να τις αναλάβεις τότε είσαι λάθος.Ετυχώς έχουμε αρχίσει και το καταλαβαίνουμε σιγά σιγά αυτό και το αίσθημα της υπέρμετρης αυτοπεποίθησης μετριάζεται σε πιο λογικές κινήσεις.Θα έρθει μέρα που θα μιλάμε πιο τοκ τοκ είναι βολικότερο και καλύτερο.

Τοκ τοκ=τρικυκλο μέσο μεταφοράς σε Ινδία,Αίγυπτο κτλ στολισμένο με πολλά φωτάκια και μπαρμπαδελάκια.

DrEvil
02/12/2015, 03:57
To Multiμουναρα ειναι μουναρα,
Τελεια και starx:mas τι λενε οι χεητερς.

Ναι, δεν εχουν ολοι τα λ7 να το παρουνε.

Και συ ειχες τα καλυτερα Τερενς φιλε μου, αλλα μην αρνείσαι το να ζουν την ζωη τους οι υπολοιποι, οπως αυτοι θελουν.

Ορθια, σκυφτα, κουνιστα η οχι τα εχει τα χλμ.....
και παραμενει μια απο τις πιο ομορφες μοτο αραουντ, οσο και να χτυπας τον γερικο κωλο σου κατω.

Τα ψυχωφελιμα τα αντιπαρερχομαι γιατι απλα δεν εχει να λεει η καυλα του καθενος με το μιρμιρι το δικο σου.

Σε πολλα συμφωνω μαζι σου, αλλα μην κρινεις την καυλα μας με οικονομικα μεγεθη,
ασε που δεν ξες τι κουβαλα η πουγκα του καθ' ενος.

spyrakos35
02/12/2015, 04:44
Φοβάμαι να αναφέρω σαν κάτοχος και χρήστης ότι Capo του '04 με τις εργοστασιακές αλουμινιένες δεν κουνάει πάνω από 200, γιατί με βάση τα επικαλούμενα άρθρα και επικλήσεις τρίτων μάλλον θα χαρακτηριστώ στην καλύτερη περίπτωση.... αιρετικός. :p

το 1000άρι το στρώμα που τόσα του έχω σούρει, ομοίως, ποτέ δεν κούνησε...... και με βαλίτσα πίσω, και δικάβαλος και τριβάλιτσος

RaGe_Raptor
02/12/2015, 05:00
το 1000άρι το στρώμα που τόσα του έχω σούρει, ομοίως, ποτέ δεν κούνησε...... και με βαλίτσα πίσω, και δικάβαλος και τριβάλιτσος

Πόοοοοσα έπιανε μωρέ το στρώμα..!!!!! :p

spyrakos35
02/12/2015, 05:11

240 μια φορα δικαβαλο και με βαλιτσα

Ποτε δεν τα ξαναδα

Μαλλον κατι ανατιναχτηκε μεσα του

skylaros
02/12/2015, 05:12

https://www.youtube.com/watch?v=Kj178APgdno

spyrakos35
02/12/2015, 05:15
https://www.youtube.com/watch?v=Kj178APgdno

Πλακα πλακα, κριμα η μπουζουκι ποτε δεν ασχοληθηκε σοβαρα με αυτο το μηχανακι.....

Οπως το εβγαλε (προβληματικο) ετσι το αφησε.....

bros400pgm
02/12/2015, 05:52
240 μια φορα δικαβαλο και με βαλιτσα

Ποτε δεν τα ξαναδα

Μαλλον κατι ανατιναχτηκε μεσα του

Το έστρωνες? Λίγα μου φαίνονται για στρώμα.

spyrakos35
02/12/2015, 07:05
Το έστρωνες? Λίγα μου φαίνονται για στρώμα.

ξαναδιάβασε, το 1000 λέμε

αν τώρα δεν το πιστεύεις, δεν μπορώ να κάνω και κάτι

ΝIKOLTSOS
02/12/2015, 07:20
ΚΑΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΣΑΝ ΤΟ..........

Ωραίο αλλά μην αγγίζετε..??
Εντάξει οι Ιταλοί ήταν πάντα κορυφαίοι στο σχέδιο.
Άλφα ρομέο για παράδειγμα,κορυφαίος σχεδιασμός και ντιζάιν,
όμως και τέρας............:lol:αξιοπιστίας:lol:

Για πες... για πες...
:smokin:

irinia
02/12/2015, 07:32
Για πες... για πες...
:smokin:

ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΦΙΛΕ............

Άλφα ρομέο δε σου φτάνει..??
Όρεξη να το ξαναπάμε από την αρχή έχεις..??
Σα να λέμε τογιότα κορόλα,νισσάν τσέρυ, η χόντα σιβίκ,
κάτι τέτοιο.......:lol::lol::lol:

MG-KTiNoS
02/12/2015, 07:36
χαγιαμπούζα vs on off

Μετά τα 200...
Δεν κάνω καν τον κόπο.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ !

irinia
02/12/2015, 07:39
χαγιαμπούζα vs on off

Μετά τα 200...
Δεν κάνω καν τον κόπο.

ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΛΑ !

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ

Άμα έχεις Ευρω-ΠΕικό και ειδικά φτου-κάτι
όλα τα σκίζεις και όλα τα μαχαιρώνεις.

MG-KTiNoS
02/12/2015, 07:46
... και φτύνεις τα κουκούτσια....

Bladerunner
02/12/2015, 08:34
Την πρώτη μου 300άρα - στο κοντέρ ε; - την είδα στον Σείριο με ένα FZR 1000. Και μάλιστα δικάβαλο.
Δεν θυμάμαι να κούναγε. Ή να με ...πείραζε ;)

Με ένα τέτοιο:

346639

Δεν το λες και αγελάδα!

irinia
02/12/2015, 08:38
Την πρώτη μου 300άρα - στο κοντέρ ε; - την είδα στον Σείριο με ένα FZR 1000. Και μάλιστα δικάβαλο.

Με ένα τέτοιο:

346639

Δεν το λες και αγελάδα!

ΖΟΡΙΚΟ

Το έχω πάει ,αυτά δεν ήταν με εκείνο το σύστημα exup πως το λέγανε..??
Η κάνω λάθος..??

pipe_smoker
02/12/2015, 08:39

Εκει πιστευω ειναι ολο το ζουμι...

Bladerunner
02/12/2015, 08:40
Το έχω πάει ,αυτά δεν ήταν με εκείνο το σύστημα exup πως το λέγανε..??

To δικό μου ήταν τοy '88 (Genesis)
To Exup μπήκε ένα χρόνο μετά.

teogtp
02/12/2015, 08:47
Εκει πιστευω ειναι ολο το ζουμι...

Τελικα ειναι αποδεκτο για εναν κατασκευαστη να βαζει ενα μοτερ πυραυλο σε ενα πακετο πλαισιου και αναρτησεων που δεν μπορει να το υποστηριξει καταλληλα;

MG-KTiNoS
02/12/2015, 08:52
Τελικα ειναι αποδεκτο για εναν κατασκευαστη να βαζει ενα μοτερ πυραυλο σε ενα πακετο πλαισιου και αναρτησεων που δεν μπορει να το υποστηριξει καταλληλα;
Δεν υπάρχει αποδεκτό...

Υπάρχει νόμιμο και παν απ όλα....
ΠΟΥΛΑΕΙ ????

Pan (dvs)
02/12/2015, 08:55
Γιατί ένα σωρό άλλοι που το οδηγούν γράφουν ότι κουνάει... Και φυσικά να σε πιστέψω, αλλά αυτό δεν σημαίνει αυτομάτως πως όλοι οι άλλοι είναι παραμυθάδες.
.................

Ειπαμε δεν γινεται να παμε αναποδα στους νομους της Φυσικης,οσα λεφτα και να δωσουμε.

ΓΟΝΑΤΙΣΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΩ........

Οι γέροι κοιμούνται νωρίς ,από τις 6 είμαι ξύπνιος

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ

Σα το ζηταω σαν χαρη.Μην μου τον κρατατε ξυπνιο τετοιες ωρες.

Πλακα πλακα, κριμα η μπουζουκι ποτε δεν ασχοληθηκε σοβαρα με αυτο το μηχανακι.....
...

Παλικαρι μου,αυτος ο κολοσσος,απο τη στιγμη που εβγαλε το Bantit και αγγιξε την τελειοτητα,δεν εχει κανενα λογο να ασχοληθει με οτιδηποτε.

ΥΓ Και συ Τζωνη παλικαρι μου,σταματα να τις αγορασεις τρεις -τρεις.Νομιζουνε οτι κανανε καλη δουλεια και βγαζουνε και αλλες.

spyrakos35
02/12/2015, 08:57

είπαμε, θέλουν ρύθμισμα οι αναρτήσεις

αναρωτιέμαι αν αυτοί που τα δοκίμασαν (οι δημοσιογράφοι ντε) έπαιξαν με τις αναρτήσεις αφού διαπίστωσαν το "θέμα"

θα ρωτήσω (τον έναν που ξέρω) και θα επανέλθω

Δεν υπάρχει αποδεκτό...

Υπάρχει νόμιμο και παν απ όλα....
ΠΟΥΛΑΕΙ ????

αν το κρίνουμε αποδεκτό, θα πουλήσει, αν όχι, δε θα πουλήσει
σο σιμπλ

pipe_smoker
02/12/2015, 09:00

Αμα διαβαζει moto.gr και του εχουν γινει καρπουζα, ας τουρμπισει και την αφρικα:lol:

Το τί σημαινει "υποστηριζω καταλληλα" απο την πλευρα του κατασκευαστη ειναι ενα θεμα.
Και νομιζω φαινεται, αν διαβασεις την πλευρα του αγοραστη στις τελευταιες 5-10 σελιδες.

Υπαρχει λογος που στα gp δεν τρεχουν με 1190, οπως επισης και που στα μοτοκρος τρεχουν με μηχανακια που ζυγιζουν οσο οι καθρεφτες και η σελα του GS, και που για ντραγκστερ δε στηνουνε μουλτι.

Τεσπα.
Τα θεμε ολα, τα θεμε τωρα, τα θεμε κι ανετα, τα θεμε κι ακουνητα....
Δεν ξερω.

Το μονο που ξερω ειναι λιγο προσοχη εκει εξω, γιατι με αυτα που διαβαζω, ή εγω οδηγω σαν τη Βουγιουκλακη, ή οι τελικες και οι 250αρες και οι 300αρες εχουν γινει πιο στραγαλια κι απ'τα αλογα.....

MG-KTiNoS
02/12/2015, 09:02
αν το κρίνουμε αποδεκτό, θα πουλήσει, αν όχι, δε θα πουλήσει
σο σιμπλ

Ναι μόνο που το απεδεκτό δεν έχει να κάνει με τη λογική
αλλά με την καβλάντα που κουβαλάει ο καθένας.
Ο άλλος πχ έβγαλε σκούτερ 800 τους είπε σπορτ
και πουλούσε μια χαρά....
Άμα αρέσει, πουλάει...
Καλό κακό δεν παίζει ρόλο.
Ο χρήστης αποφασίζει
:cry:

PortisHead
02/12/2015, 09:04

Γιατι το λες αυτο ?

Kawasaki Mach III
500cc - διχρονο - τρικυλινδρο
........................................
........................................
:eyepop:
https://www.google.com/search?q=kawasaki+mach+3&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjovM7k2rzJAhVBlQ8KHRqVDmkQsAQIHw&biw=1221&bih=434

irinia
02/12/2015, 09:12
Άμα αρέσει, πουλάει...
Ο χρήστης αποφασίζει

Ο ΧΡΗΣΤΗΣ, ΝΟΜΙΖΕΙ,ΟΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

Αποφασίζουν άλλοι πριν από αυτόν για αυτόν,αλλά που να το παραδεχτούμε,εγωισμός γαρ...!!!

spyrakos35
02/12/2015, 09:15
Άμα αρέσει, πουλάει...
Ο χρήστης αποφασίζει

το ίδιο λέμε

;)

teogtp
02/12/2015, 09:17
Το αποδεκτο το καθοριζει ο αγοραστης.
Αν του δειξεις τ'@ρχιδια σου νομιζω οτι θα το πιασει το νοημα.....;)

devil's animal
02/12/2015, 09:21

στεγνα, κοφτα οχι...
αλλα εδω εχουμε 2 διαφορετικες περιπτωσεις...

το ενα ειναι ΤΟ μηχανακι και κουναει με τις βαλιτσες...αρα δεν ειναι οτι δεν υποστηριζεται το μοτερ απο το πλαισιο και τις αναρτησεις...μιλαμε για κατι που του αλλαζει την συμπεριφορα και ειναι προσθετο...σημαντικο μεν για τα ταξιδια και γι'αυτο που εχει βγει το μηχανακι...προσθετο δε...

και το αλλο κουναει στα πολλα απο την μανα του, που αν δεν ειναι θεμα σταμπιλιζατερ, κεντρικου παξιμαδιου τιμονιου, ή τελοσπαντων κατι που φτιαχνεται ευκολα και απλα και ειναι θεμα καστερ και ιχνους, τοτε το πραγμα αλλαζει...

τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη...

μα την Μπαναγια, μου ερχεται να αρχισω να σχεδιαζω αεροδυναμικες βαλιτσες για το κατεμι, να χεστω στο τΑλαρο...:look:

teogtp
02/12/2015, 09:29
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θα την ριξω την αγωγη μου στην Σουτζουκι γιατι στα 278 ξεβιδωνουν οι καθρεφτες................

RaGe_Raptor
02/12/2015, 09:31
Δεν ξερω τι λετε εσεις αλλα εγω θα την ριξω την αγωγη μου στην Σουτζουκι γιατι στα 278 ξεβιδωνουν οι καθρεφτες................

να μην πέφτεις στα 278....όλα εγώ???!!!

amyroukai
02/12/2015, 10:08
μα την Μπαναγια, μου ερχεται να αρχισω να σχεδιαζω αεροδυναμικες βαλιτσες για το κατεμι, να χεστω στο τΑλαρο...:look:

Στην αεροδυναμική σήραγγα του ΑΠΘ, να φανταστώ; Τι, δεν έχει; Α, συγγνώμη, χάσατε.

spyrakos35
02/12/2015, 10:09
Στην αεροδυναμική σήραγγα του ΑΠΘ, να φανταστώ; Τι, δεν έχει; Α, συγγνώμη, χάσατε.

στων τεμπών..... όπου να ναι τελειώνει.....

devil's animal
02/12/2015, 11:35

ο δρομος ειναι το καλυτερο πεδιο για tests...
με πραγματικες συνθηκες και με τεραστια ποσοστα αληθειας στα αποτελεσματα...

απλα θελω να μου δωρισουν ενα 1190/1290 για να ξεκινησω...:lol:

teogtp
02/12/2015, 12:07
ο δρομος ειναι το καλυτερο πεδιο για tests...
με πραγματικες συνθηκες και με τεραστια ποσοστα αληθειας στα αποτελεσματα...

απλα θελω να μου δωρισουν ενα 1190/1290 για να ξεκινησω...:lol:

Καλα.......
Βολεψου και εσυ με μια τυροπιτα........... (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=147308&page=4&p=2670760&viewfull=1#post2670760):D