PDA

View Full Version : ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ..?? (σούπερ τενερέ 1200 Z/ZE)

Σελίδες : 1 2 [3]

irinia
08/01/2017, 08:04
Εχει περισσοτερα αλογα και ροπη το Tenere απο το Africa. Ok, το αλλο ενα Africa που κουβαλαει σε βαρος ομως να το βαλουμε στην εξισωση...;;; :giggle:

ΚΑΙ ΣΥ ΤΑ ΙΔΙΑ ΡΕ ΜΠΟΜΠ..??

Έκανα εγώ κανένα συγκριτικό Άφρικα Τενερέ..??
Απλά βρήκα κάπου τις επιδόσεις του Τενερέ και τις παρέθεσα..!
Τι να συγκρίνουμε 2 ανόμοια μηχανάκια..??
Όποιος θέλει να είναι μοναχικός καβαλάρης και παιχνιδιάρης στο χώμα πάει για Άφρικα.
16 χιλιάρικα το αυτόματο......πολλά τα λεφτά για μένα.
Το Τενερέ είναι άλλο έργο,μπορεί να πάει και εκεί που πάει το Άφρικα με συμβιβασμούς.
Όπως και το Άφρικα μπορεί να ταξιδέψει με συμβιβασμούς.
Εγώ χώμα δεν πήγα,ΟΥΤΕ και θα πάω.Για άλλο λόγο πήρα Τενερέ για να ταξιδεύω καλύτερα
από fjr και vstrom...!!Και πίστεψε με ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ.
Τώρα γιατί μόλις παρέθεσα τις ιπποδυνάμεις 2 μοτό πρέπει να δούμε ποιανού είναι
ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ,αυτό ......απάντησε μας και εσύ. διότι ο άλλος μας είπε ότι τις βάλαμε κάτω
να τις μετρήσουμε,πως είμαι κολλημένος κ.λ.π.....
Για το πρώτο πράγμα που απέρριψα το Άφρικα ξέρεις ποιο ήταν..??
ΤΟ 2016 ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΩ ΜΗΧΑΝΑΚΙ 16000 ΕΥΡΩ ΜΕ ΣΑΜΠΡΕΛΑ..!!
Που κοστίζει 16500 το τρικολόρ,ζυγίζει 242 κιλά και αν του βάλεις σίδερα και μια καλή ποδιά
πάει στα 250 και έχει 94 άλογα σύμφωνα με τη Χόντα.
Όμως το μάρκετιγκ σου πουλάει ότι θέλεις.....15 κιλά η διαφορά Άφρικα με Τενερέ 257 το τενερέ
και 13900 η τιμή του με ζάντες για λάστιχα χωρίς σαμπρέλα,200 κυβικά επάνω και 18 άλογα, 112 λέει η Γιαμάχα.
Το χόντα ψάχνει ένα κοινό που νομίζει ότι θα κάνει το Παρί-Ντακάρ....ΝΟΜΙΖΕΙ λέμε,και φυσικά φαίνεται
ότι είναι πολύ καλύτερο στις χωμάτινες διαδρομές,άλλωστε τα διαφημιστικά σποτ 9 στα 10 στο χώμα το πρόβαλαν..!!
Tώρα πόσο ελαφρύ είναι με 242 κιλά..??
Ε τι να κάνουμε είπαμε το ένα είναι βαρίδι και το άλλο πούπουλο με βαρύ κόκκαλο.
Όπως και το bmw gs adventure που και αυτό 245 είναι..!
Και μένα πουπουλάκι μου φαίνεται το τενερέ όπως και κάποιου άλλου το Χόντα διότι,ο άνιθρωπος συνήθως
αυτό που ΘΕΛΕΙ να δει βλέπει και όχι την πραγματικότητα,αλλά άμα πέσει σε λακούβα στο χώμα
ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ..!!
Εγώ ήξερα γιατί και τι πήρα,αυτοί που αγόρασαν 250 κιλά και νομίζουν ότι θα ζωγραφίζουν στο χώμα τι είναι..??
Συνεπώς φίλε δεν έχω σκοπό να κάνω καμμία ΣΥΓΚΡΙΣΗ,απλά βρήκα ένα βιντεάκι και παρέθεσα τις επιδόσεις
σε ιπποδύναμη και ροπή.
Το να συγκρίνουμε ένα μηχανάκι που όλα τα διαφημιστικά το εμφανίζουν να πετάει στο χώμα
με ένα μηχανάκι ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ με ΑΞΟΝΑ,είναι αν μη τι άλλο ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΓΝΟΙΑ.
Είναι σαν να λέμε ποιο φρούτο είναι πιο νόστιμο το καρπούζι ή το ΜΑΡΟΥΛΙ..??

bros400pgm
08/01/2017, 08:40
Αυτοματα, οταν βαζεις δυναμομετρηση 2 μηχανων, το μυαλο παει στις επιδοσεις και στην συγκριση. Λογικο ειναι αυτο που λες να μην μπλεκουμε το ενα σαπιο με το αλλο σκορποχωρι, αλλα δυστυχως η δυναμομετρηση, μεταφραζεται σε δυναμη και παλι δυστυχως το μυαλο ολων παει στο ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Παρεπιπτοντως, η σαμπρελα ειναι must στο χωμα και καλως μπηκε στο africa. Ειναι σαν να λεμε πρεπει να φορας κρανος. Το τι μπορεις να κανεις με μηχανακι ανω των 50 κιλων στο χωμα, ειναι πασιφανες απολους, ακομα και απο αυτους που εχουν τα ready to race πορτοκαλι και παλευουν να αποδειξουν οτι κανουν για χωμα λογω τροχων :lol::lol:

irinia
08/01/2017, 08:51
Αυτοματα, οταν βαζεις δυναμομετρηση 2 μηχανων, το μυαλο παει στις επιδοσεις και στην συγκριση. Λογικο ειναι αυτο που λες να μην μπλεκουμε το ενα σαπιο με το αλλο σκορποχωρι, αλλα δυστυχως η δυναμομετρηση, μεταφραζεται σε δυναμη και παλι δυστυχως το μυαλο ολων παει στο ποιος την εχει μεγαλυτερη.

Παρεπιπτοντως, η σαμπρελα ειναι must στο χωμα και καλως μπηκε στο africa. Ειναι σαν να λεμε πρεπει να φορας κρανος. Το τι μπορεις να κανεις με μηχανακι ανω των 50 κιλων στο χωμα, ειναι πασιφανες απολους, ακομα και απο αυτους που εχουν τα ready to race πορτοκαλι και παλευουν να αποδειξουν οτι κανουν για χωμα λογω τροχων :lol::lol:

ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Αλλά ούτε και εγώ αναφέρθηκα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Και ναι συμφωνούμε με ένα μηχανάκι μέχρι 150 κιλά το πολύ
πας και παίζεις στο χώμα.ΚΤΜ υπάρχουν πολλά με 2500-3000 χιλιάδες ευρώ.
ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ,γιατί ξέρεις πόσο κάνει ένα πλαστικό της Χόντα..??
Από 300 και πάνω τα μικρά..!!! Και θα σου έρθει και σε 2 μήνες..!!
Συνεπώς φίλε.......το παραμύθι είναι που ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ γύρω από κάθε μηχανάκι.
Σήμερα η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ πάει σύννεφο,μέχρι και πότε θα ΚΛΑΣΟΥΜΕ
μας ορίζουν χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι.
Πολύ ακριβό παιχνίδι το Άφρικα,η σαμπρέλα είπες μόνος σου ότι καθορίζει
το για που είναι φτιαγμένο να κινείται το μηχανάκι.

bulmont
08/01/2017, 09:01
.....διότι,ο TERENS συνήθως
αυτό που ΘΕΛΕΙ να δει βλέπει και όχι την πραγματικότητα,.

Eπιτέλους το κατάλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:

bros400pgm
08/01/2017, 09:24
ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ

Αλλά ούτε και εγώ αναφέρθηκα σε ΣΥΓΚΡΙΣΗ.
Και ναι συμφωνούμε με ένα μηχανάκι μέχρι 150 κιλά το πολύ
πας και παίζεις στο χώμα.ΚΤΜ υπάρχουν πολλά με 2500-3000 χιλιάδες ευρώ.
ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΣΠΑΣΤΟ ,γιατί ξέρεις πόσο κάνει ένα πλαστικό της Χόντα..??
Από 300 και πάνω τα μικρά..!!! Και θα σου έρθει και σε 2 μήνες..!!
Συνεπώς φίλε.......το παραμύθι είναι που ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ γύρω από κάθε μηχανάκι.
Σήμερα η ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ πάει σύννεφο,μέχρι και πότε θα ΚΛΑΣΟΥΜΕ
μας ορίζουν χωρίς να το παίρνουμε χαμπάρι.
Πολύ ακριβό παιχνίδι το Άφρικα,η σαμπρέλα είπες μόνος σου ότι καθορίζει
το για που είναι φτιαγμένο να κινείται το μηχανάκι.

Στο ξαναλεω, αυτο που γινεται εκει λεγεται δυναμομετρηση και μετραει δυναμη αναμεσα στα μηχανακια (βαζω μεσα και το αλλο βιντεο που ανεβασες με το africa, σαν συγκριση). Αυτοματως πας στην λογικη της συγκρισης. Το τι βλεπει ο καθενας ειναι ασχετο γιατι πχ εγω βλεπω ενα δυναμομετρο για κλαματα.
Αυτοι που οδηγουν τα μαμουθ στο χωμα (συμπεριλαμβανομενου και μενα) προσπαθουν να ξεγελασουν τον εαυτο τους οτι κατι κανουν, γιατι εαν μας επαιρνε, θα ειχαμε ενα adv 640, ενα RXV 550 dakar κλπ κλπ και θα καναμε δουλεια μας, καλυτερα, ευκολοτερα, απολαυστικοτερα.

Η πλυση εγκεφαλου καλα κρατει, και συμπεριλαμβανει και εσενα μεσα. Πλυση που σου εκανε η yamaha να παρεις την ναυαρχιδΙα της για να πας εκει που θα μπορουσες να πας και με τον ταφο της honda, το transalp650 ή με το κλασιμεντεν aprilia pegaso 650. Φυσικα σκοπιμως βγαζεις εκτος εξισωσης καποια πραγματα που ειμαι σιγουρος οτι οταν μου απαντησεις θα τα συμπεριλαβεις για να υποστηριξεις οτι δεν σου κανουν τα παραπανω 2 μηχανακια για τις δικες σου αναγκες. Χιλιοπαιγμενο εργο δηλαδη, απο ολους μας που αισθονομαστε την αναγκη να υποστηριξουμε το μηχανακι που καβαλαμε.
Παντως δεν μπορω να καταλαβω το μενος που βγαζεις απεναντι σε αλλα μηχανακια africa, KTM 1290, multi enduro κλπ κλπ μονο και μονο συγκρινοντας τις τιμες τους.

Κατα τα αλλα, η ΑΕΚ ειναι ιδεα και εχασε και στην Τριπολη, αλλα ειναι η ομαδα της καρδιας μας.

viper1
08/01/2017, 12:17
Στο ξαναλεω, αυτο που γινεται εκει λεγεται δυναμομετρηση και μετραει δυναμη αναμεσα στα μηχανακια (βαζω μεσα και το αλλο βιντεο που ανεβασες με το africa, σαν συγκριση). Αυτοματως πας στην λογικη της συγκρισης. Το τι βλεπει ο καθενας ειναι ασχετο γιατι πχ εγω βλεπω ενα δυναμομετρο για κλαματα.
Αυτοι που οδηγουν τα μαμουθ στο χωμα (συμπεριλαμβανομενου και μενα) προσπαθουν να ξεγελασουν τον εαυτο τους οτι κατι κανουν, γιατι εαν μας επαιρνε, θα ειχαμε ενα adv 640, ενα RXV 550 dakar κλπ κλπ και θα καναμε δουλεια μας, καλυτερα, ευκολοτερα, απολαυστικοτερα.

Η πλυση εγκεφαλου καλα κρατει, και συμπεριλαμβανει και εσενα μεσα. Πλυση που σου εκανε η yamaha να παρεις την ναυαρχιδΙα της για να πας εκει που θα μπορουσες να πας και με τον ταφο της honda, το transalp650 ή με το κλασιμεντεν aprilia pegaso 650. Φυσικα σκοπιμως βγαζεις εκτος εξισωσης καποια πραγματα που ειμαι σιγουρος οτι οταν μου απαντησεις θα τα συμπεριλαβεις για να υποστηριξεις οτι δεν σου κανουν τα παραπανω 2 μηχανακια για τις δικες σου αναγκες. Χιλιοπαιγμενο εργο δηλαδη, απο ολους μας που αισθονομαστε την αναγκη να υποστηριξουμε το μηχανακι που καβαλαμε.
Παντως δεν μπορω να καταλαβω το μενος που βγαζεις απεναντι σε αλλα μηχανακια africa, KTM 1290, multi enduro κλπ κλπ μονο και μονο συγκρινοντας τις τιμες τους.

Κατα τα αλλα, η ΑΕΚ ειναι ιδεα και εχασε και στην Τριπολη, αλλα ειναι η ομαδα της καρδιας μας.

Είναι κάτι σαν: ο καθένας την πορδη του την έχει για μοσχολιβανο :lol:

daz
08/01/2017, 12:54
αμα πέσει σε λακούβα στο χώμα
ΘΑ ΛΥΓΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ..!!
...
Εγώ ήξερα γιατί και τι πήρα,αυτοί που αγόρασαν 250 κιλά και νομίζουν ότι θα ζωγραφίζουν στο χώμα τι είναι..??
...
Το να συγκρίνουμε ένα μηχανάκι που όλα τα διαφημιστικά το εμφανίζουν να πετάει στο χώμα
με ένα μηχανάκι ΤΑΞΙΔΙΑΡΙΚΟ με ΑΞΟΝΑ,είναι αν μη τι άλλο ΒΛΑΚΕΙΑ και ΑΓΝΟΙΑ.

Ο Γράμμος είναι πολύ ωραίος αλλά εμείς μένουμε θεσ/κη. Ξεκινάμε λοιπόν τη βόλτα μας απ' την εγνατία και διεκπεραιώνουμε 250 χλμ εύκολα. Κάνουμε τη βόλτα μας στα Ζαγοροχώρια, βγάζουμε τις φωτογραφιάρες μας και σταματάμε σε μια πηγή με ένα ρυάκι και ένα μίνι καταρράχτη. Ο χωματόδρομος που ξεκινά απ' την πηγή μας κλείνει το μάτι και η πινακίδα "καλως ήρθατε στο Γράμμο" δε μας αφήνει να φύγουμε. Με τα τουριστικά μας ρούχα και μηχανάκια, ακολουθούμε τη χωμάτινη διαδρομή που στο μεγαλύτερο μέρος της είναι βατή με όμορφη θέα και αλλού λίγο δυσκολότερη αλλά καθόλου τεχνική και μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη φύση. Αποφεύγουμε τα δρομάκια με πλάτος όσο ο boxer της bmw και χανόμαστε στα βουνά σα το vaska, χωρίς να μας απασχολεί η αυτονομία.
Όταν ο μπροστινός τροχός μας πάτησε και πάλι άσφαλτο, ψάξαμε την πρώτη πινακίδα για να μας πει πως θα γυρίσουμε πίσω. O παλιός δρόμος προς κρανιά με το τελευταίο φως του ήλιου, ήταν ακόμα πιο όμορφος απ' την τελευταία φορά που είχα περάσει και η επιστροφή από Εγνατία ολοκλήρωσε την μονοήμερη βόλτα μας.
Αν την επόμενη δεν έπρεπε να πάω Αθήνα για δουλειές ίσως τώρα είχα βρει ένα μέρος στη λίμνη του Αώου να φτιάξω τη σκηνή μου.

Αυτή είναι μια τυπική χρήση αυτών των μηχανών, εντός συνόρων. Δεν τρώμε το παραμύθι που βλέπουμε στα βιντεάκια όσοι παίρνουμε μεγάλα ον-οφφ, ούτε μας απασχολεί αν το άφρικα μπορεί να κάνει σούζα πάνω από νεροφαγώματα και άλματα μισού μέτρου! Συνεπώς κανένα σίδερο δε λύγισε και κανένας άξονας δε μας απασχόλησε. Σε μια τέτοια τυπική χρήση, η κάθε μηχανή έχει θετικά και αρνητικά, πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα σε σχέση με την άλλη, που μεταφράζονται σε πράγματα που μας αρέσουν και σε άλλα που μας αρέσουν λιγότερο. Με βάση αυτό, ο καθένας επιλέγει εκείνο που τον ικανοποιεί περισσότερο και πάμε τις βόλτες μας.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπονοούμε συνέχεια ότι όσοι πήραν άφρικα, το έκαναν για να γεμίσουν τα βουνά με μπερμπ! Μήπως αυτοί που πήραν tenere το έκαναν για να πάνε πέρα απ' τις ερήμους?
Για την παρουσίαση του τενερέ κουβάλησαν άμμο απ' την αφρική και το africa το παρουσιάζουν να πετάει!

So facking what?

Ας αφήσουμε λοιπόν τις συγκρίσεις ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα και ας ασχοληθούμε με τα θετικά και αρνητικά της κάθε μιας για την χρήση που φτιάχτηκαν και τις εντυπώσεις μας απ' αυτές. Εδώ συζητάμε για το τενερέ λοιπόν.. παμπαρακάτ!

MiltiadisK.D
08/01/2017, 16:45
:a23:;)

irinia
09/01/2017, 00:54

ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΟΙΟ ΜΕΝΟΣ..??

Έβγαλα κανένα μένος για το Άφρικα..??
16450 ευρώ κάνει αυτό που μου άρεσε..!!!
Να τα χώσω να πηγαίνω εκεί που λέει ο Ντάζ..??
Και άμα πάθω λάστιχο να ψάχνω βουλκανιζατέρ το 2017..??
Με μπροστινό τροχό για μπαλέτο..??
Είπαμε το μηχανάκι είναι για χωματερούς,εγώ τα βουνά
τα πάω με τα πόδια,έχω βίτσιο,τα περπατάω.
Το μούλτι είναι καμμένο χαρτί για v.i.p., μια ιταλίδα που
την έκαναν Γερμανίδα και δεν μπορώ με πιάνει αλλεργία με αυτούς.
Όλη η Ελλάδα χορεύει καλαματιανό εξαιτίας τους θα πάω να τους χώσω λεφτά..??
ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΦΤΑ....!! Το εντούρο που είπες 24500...!!Σπίτι αγοράζεις με τόσα.
ΚΤΜ θα έπαιρνα αν είχα ξάδερφο τον αντιπρόσωπο ή το μάστορα,έτσι κι αλλιώς
ΕΝΑΣ είναι εδώ στη Θεσσαλονίκη πλέον..!!Ο δεύτερος έφυγε ο καημένος από
ατύχημα εδώ και 2-3 χρόνια.
Φαντάζεσαι να μην τα έχω καλά με τον έναν και μοναδικό..??
BMW τα ίδια,ένας και να καίει..!!!
Ε πήρα Γιαμάχα που έχει 7-8 επίσημους και τελείωσε το θέμα.
ΦΙΛΕ κανένα μένος με κανένα μηχανάκι,γράφουμε για να περνά η ώρα και να χαλαρώνουμε.
Ούτε φάν κανενός είμαι,άλλωστε με τόσα μηχανάκια που έχω σκοτώσει πως να είμαι φαν κάποιου..??
Να είσαι σίγουρος πως μς στραβώσει κάτι με το τενερέ ........έφυγε με τη μία.

υγ. ΑΕΚ αυτός μάλιστα είναι καημός,από το 93 τίτλος ,ξέχασα πως είναι πια...!!!

irinia
09/01/2017, 00:57
Ο Γράμμος είναι πολύ ωραίος αλλά εμείς μένουμε θεσ/κη. Ξεκινάμε λοιπόν τη βόλτα μας απ' την εγνατία και διεκπεραιώνουμε 250 χλμ εύκολα. Κάνουμε τη βόλτα μας στα Ζαγοροχώρια, βγάζουμε τις φωτογραφιάρες μας και σταματάμε σε μια πηγή με ένα ρυάκι και ένα μίνι καταρράχτη. Ο χωματόδρομος που ξεκινά απ' την πηγή μας κλείνει το μάτι και η πινακίδα "καλως ήρθατε στο Γράμμο" δε μας αφήνει να φύγουμε. Με τα τουριστικά μας ρούχα και μηχανάκια, ακολουθούμε τη χωμάτινη διαδρομή που στο μεγαλύτερο μέρος της είναι βατή με όμορφη θέα και αλλού λίγο δυσκολότερη αλλά καθόλου τεχνική και μας επιτρέπει να απολαύσουμε τη φύση. Αποφεύγουμε τα δρομάκια με πλάτος όσο ο boxer της bmw και χανόμαστε στα βουνά σα το vaska, χωρίς να μας απασχολεί η αυτονομία.
Όταν ο μπροστινός τροχός μας πάτησε και πάλι άσφαλτο, ψάξαμε την πρώτη πινακίδα για να μας πει πως θα γυρίσουμε πίσω. O παλιός δρόμος προς κρανιά με το τελευταίο φως του ήλιου, ήταν ακόμα πιο όμορφος απ' την τελευταία φορά που είχα περάσει και η επιστροφή από Εγνατία ολοκλήρωσε την μονοήμερη βόλτα μας.
Αν την επόμενη δεν έπρεπε να πάω Αθήνα για δουλειές ίσως τώρα είχα βρει ένα μέρος στη λίμνη του Αώου να φτιάξω τη σκηνή μου.

Αυτή είναι μια τυπική χρήση αυτών των μηχανών, εντός συνόρων. Δεν τρώμε το παραμύθι που βλέπουμε στα βιντεάκια όσοι παίρνουμε μεγάλα ον-οφφ, ούτε μας απασχολεί αν το άφρικα μπορεί να κάνει σούζα πάνω από νεροφαγώματα και άλματα μισού μέτρου! Συνεπώς κανένα σίδερο δε λύγισε και κανένας άξονας δε μας απασχόλησε. Σε μια τέτοια τυπική χρήση, η κάθε μηχανή έχει θετικά και αρνητικά, πλεονεκτήματα και μειωνεκτήματα σε σχέση με την άλλη, που μεταφράζονται σε πράγματα που μας αρέσουν και σε άλλα που μας αρέσουν λιγότερο. Με βάση αυτό, ο καθένας επιλέγει εκείνο που τον ικανοποιεί περισσότερο και πάμε τις βόλτες μας.

Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να υπονοούμε συνέχεια ότι όσοι πήραν άφρικα, το έκαναν για να γεμίσουν τα βουνά με μπερμπ! Μήπως αυτοί που πήραν tenere το έκαναν για να πάνε πέρα απ' τις ερήμους?
Για την παρουσίαση του τενερέ κουβάλησαν άμμο απ' την αφρική και το africa το παρουσιάζουν να πετάει!

So facking what?

Ας αφήσουμε λοιπόν τις συγκρίσεις ανάμεσα στα διάφορα μοντέλα και ας ασχοληθούμε με τα θετικά και αρνητικά της κάθε μιας για την χρήση που φτιάχτηκαν και τις εντυπώσεις μας απ' αυτές. Εδώ συζητάμε για το τενερέ λοιπόν.. παμπαρακάτ!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

Γράψτε ότι γουστάρετε....

irinia
09/01/2017, 01:04
Eπιτέλους το κατάλαβες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:beer:

ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΗΣ.....

Άμα δε μου κάτσει φίλε......πάω γι'άλλο ,δεν ζορίζομαι και πολύ.
Άλλους βλέπω να το παίρνουν πατριωτικά......
Το ρεκόρ μου είναι 2 μήνες,έφυγε ολοκαίνουργιο μηχανάκι με 2000 χλμ HONDAAAAAAAA...!!

Lioulios
09/01/2017, 02:57
Καταρχην καλοριζικο . Ωραιο .

Παρατηρησεις :

- οι φωτο που εβαλες ειναι για τον μπεο . Διπλη στεκα, στα 5 μετρα και απο κατω προς τα πανω (με ισιο το τιμονι) να φανει η μηχανη... και φωτο απο τη μερια του αξονα κινησης.

- Αλλο χρωμα δεν ειχε ;

- Ακομα δεν μπορω να συνηθισω τι καινουριο νικ.

zopas
09/01/2017, 12:39
Εξακολουθει να σε ενοχλει ο ζεστος αερας απο το βεντιλαντερ στην κινηση της πολης;

irinia
10/01/2017, 23:59
Εξακολουθει να σε ενοχλει ο ζεστος αερας απο το βεντιλαντερ στην κινηση της πολης;

TO MHXANAKI EINAI

Στους τάκους από τα μέσα Νοεμβρίου,θα βγει την Μάρτιο μάλλον στην κυκλοφορία.
Στην πόλη ΔΥΣΤΥΧΩΣ ακόμα και χειμώνα βαράει βεντιλατέρ..!!!
Τώρα κινούμαι με το νέο παπί της Χόντα astrea grand 110 που αγόρασα εδώ και 2-3 μήνες.
Σήμερα τρομερή εμπειρία,παρότι έχω πάει πολλές φορές εντουράδα με χιόνι.
Άλλες συνθήκες,μοτό με λάστιχα για χιόνι.
Όποιος ξέρει από Θεσσαλονίκη δικαστήρια - Καλαμαριά περίπου 8 χλμ. με το δρόμο με 10 πόντους χιόνι.
Πεζοδρόμιο και παραλία από τον πεζόδρομο,ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ στό δρόμο,την ώρα που το είχε στρώσει.Το ωραίο είδα στην παραλία κοντά στο Μακεδονία Παλλάς 2 ζητάδες με τα κράνη στο χέρι να τραβάνε
μάλλον για Μαρτίου,προφανώς είχαν αφήσει τις μοτό,αφού ήταν αδύνατον να κυκλοφορήσουν.
Χάος σήμερα η πόλη μετά τις 3 το μεσημέρι.Το παπί άναψε ,ζεστάθηκε,δευτέρα και μηδέν χλμ.,τα πόδια κάτω σχεδόν για να φτάσω σπίτι.
Ευτυχώς γλύτωσα την πτώση πάνω από 10 φορές.
Τις επόμενες 2-3 μέρες νομίζω ότι θα είναι απαγορευτική η κυκλοφορία μοτό αν δεν βρέξει να φύγουν τα παγωμένα χιόνια..!!

zopas
11/01/2017, 07:59
Βρε ανσβεο ανεμιστηρας, ειναι λογικο..ρωταω η ζεστη σε ψηνει; αν ναι ειναι υποφερτη;

irinia
11/01/2017, 18:50
Βρε ανσβεο ανεμιστηρας, ειναι λογικο..ρωταω η ζεστη σε ψηνει; αν ναι ειναι υποφερτη;

OXI AKOMA KAI TO KAΛΟΚΑΙΡΙ

Ο ζεστός αέρας φεύγει μακρυά από το σώμα του αναβάτη,ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..!!
Προφανώς είναι σχεδιασμένη έτσι η μοτό που δεν νοιώθεις καθόλου τον αέρα,μόνο θόρυβο ακούς.
Είπαμε βεντιλατέρ-βεντιλατέρ αλλά δεν είναι και ΚΤΜ να ψάχνεις να βάλεις ΑΛΟΥΜΙΝΟΦΥΛΛΑ
μη καεί ο κώλος σου..!!
Ούτε φυσικά BMW να έχεις 2 καυτά πεπόνια στα γόνατα σου μόλις πιάσει η άνοιξη..!!

irinia
11/01/2017, 18:55
Καταρχην καλοριζικο . Ωραιο .

Παρατηρησεις :

- οι φωτο που εβαλες ειναι για τον μπεο . Διπλη στεκα, στα 5 μετρα και απο κατω προς τα πανω (με ισιο το τιμονι) να φανει η μηχανη... και φωτο απο τη μερια του αξονα κινησης.

- Αλλο χρωμα δεν ειχε ;

- Ακομα δεν μπορω να συνηθισω τι καινουριο νικ.

ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟΥ 2015-2016 ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΜΑΥΡΟ ΧΡΩΜΑ

Με τίποτε δεν το ήθελα,το καινούργιο νικ είναι ΠΑΛΙΟ,το πρώτο με το οποίο μπήκα στο σάιτ το 2006.
Με το Τέρενς είπα να κάνω πλάκα,αλλά εσείς μου το κολλήσατε........και έμεινε καιρό..!!
Φωτό ωραίες βάζω όταν ΠΟΥΛΑΩ,άν και όταν έρθει η ώρα του βλέπουμε...εκεί θέλει τέχνη.

irinia
19/03/2017, 09:28
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κανένα σάιτ να αλλάξω υλικό στη σέλα του τενερέ ξέρετε..??
Ελληνικό,ξένο ότι νάναι να δω και μερικά πράγματα.
Το τζελ που βάζετε τι λέει,έχει κάποιος εμπειρία..??
Ειδικά του συνοδηγού θέλω πιο πολύ να αλλάξω.
Η γυναίκα μου μου είπε ότι του βεστρόμ ήταν καλύτερη
πιο μαλακή..!!

amyroukai
19/03/2017, 09:29
Αυτός ο μπάτζιος εκεί στα μέρη σου, δεν;

irinia
19/03/2017, 09:31
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΕΑΝ

Ασχολείται με τενερέ,καλός είναι πάντως,έτσι λένε όσοι δοκίμασαν.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ.:wave2:

bros 650
19/03/2017, 09:37
Καλος ειναι εκανα την δικια μου σελα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος

SHOOTER045
19/03/2017, 09:39
Κοίτα και τον dimi
http://m.dimis-seles.webnode.gr

irinia
19/03/2017, 10:53
Καλος ειναι εκανα την δικια μου σελα και εμεινα πολυ ευχαριστημενος

ΤΙ ΜΗΧΑΝΑΚΙ

Έχεις..??
Γιατί βεστρόμ έχει κάνει πολλά και καλά ,το ξέρω.

oti nanai
19/03/2017, 18:35
και για τον luxus εχω ακουσει καλα λογια

irinia
19/03/2017, 19:26
Κοίτα και τον dimi
http://m.dimis-seles.webnode.gr

ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙΑ

Δεν ασχολείται..??

buckley
19/03/2017, 19:48
ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙΑ

Δεν ασχολείται..??

Ρε παλιόγερε επανεμφανίστηκες ρε ? Φτου σου ρε που χάθηκες ανησύχησα και έβαλα να σε ψάξουνε...
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152251&p=2857943&viewfull=1#post2857943
Όταν είδα ειδικά ότι μετά το 3-0 δεν ακούστηκες ,πήγε λέω για να κόψει ραδίκια...

buckley
19/03/2017, 19:52
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Κανένα σάιτ να αλλάξω υλικό στη σέλα του τενερέ ξέρετε..??
Ελληνικό,ξένο ότι νάναι να δω και μερικά πράγματα.
Το τζελ που βάζετε τι λέει,έχει κάποιος εμπειρία..??
Ειδικά του συνοδηγού θέλω πιο πολύ να αλλάξω.
Η γυναίκα μου μου είπε ότι του βεστρόμ ήταν καλύτερη
πιο μαλακή..!!

Εδώ λέω να κρατηθώ εγώ να μην απαντήσω.Βαγγέληηηηηηηηη σε ζητάνε καμάρι.
Καλώς όρισες πίσω παππούλη...

bulmont
19/03/2017, 19:57
:lipssealed::lipssealed::lipssealed:

SHOOTER045
19/03/2017, 21:38
ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΑΠΙΑ

Δεν ασχολείται..??

Αν ανοιξεις την σελιδα του θα δεις.
Κάτι gsx f 750 .εκεί τα πηγαιναμε

amyroukai
20/03/2017, 09:45
Η συζήτηση περί νέας μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε.
(https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=152342)

Εδώ παρακαλώ συζητάμε ΜΟΝΟ για το Super Tenere.

irinia
17/04/2017, 08:23
https://www.youtube.com/watch?v=mB737mPoryw

irinia
05/05/2017, 11:21
https://www.youtube.com/watch?v=yV5eomsmLKQ

irinia
05/05/2017, 11:27
https://www.youtube.com/watch?v=Iq_tjXJZMSI

ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ .................

Παραπάνω..??

irinia
05/05/2017, 21:24
ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ.........

https://www.youtube.com/watch?v=PM8-LGRfq6c

irinia
12/05/2017, 16:30
https://www.youtube.com/watch?v=Dc2hvzdmcko

ο άνθρωπος απαντάει σε κάποιες απορίες στις οποίες,έχω δώσει και
εγώ απαντήσεις,σχετικά με τη φιλοσοφία οδήγησης μίας τέτοιας μοτό..!!