Σύνδεση

View Full Version : ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..

Σελίδες : 1 2 [3] 4

mariza
11/01/2016, 00:11
Τελικά με όλα αυτά δεν κατάλαβα... θα κρεμάσουμε στον mikes ταμπέλα "είμαι τεντυπόης, περνάω με κόκκινο" και θα τον περιφέρουμε στο Σύνταγμα ή όχι;

Δεν μας ενδιαφέρει ο mikes πλέον.
Τσακώνομαστε για το κράνος μ.
Helloooo

mikes
11/01/2016, 00:11
Τελικά με όλα αυτά δεν κατάλαβα... θα κρεμάσουμε στον mikes ταμπέλα "είμαι τεντυπόης, περνάω με κόκκινο" και θα τον περιφέρουμε στο Σύνταγμα ή όχι;
κουρευτικα κιολας χθες, ετοιμος είμαι...

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:12
πολλες :beer: :beer: :beer: σε ολους!!

Ααααααα, δεν φτάνει που σφάζεις τα κόκκινα, πίνεις κιόλας!!!! Στο απόσπασμα!!!

mikes
11/01/2016, 00:13
Δεν μας ενδιαφέρει ο mikes πλέον....

αυτό ηταν μαχαιρια πισωπλατη να ξερεις... πως θα σε φλερταρω εγω τωρα? με τι δυναμη? :lol:

taisteal
11/01/2016, 00:13
αυτό ηταν μαχαιρια πισωπλατη να ξερεις... πως θα σε φλερταρω εγω τωρα? με τι δυναμη? :lol:

Ναι,μη χασεις ρε...

:lol:

SHOOTER045
11/01/2016, 00:14

Ειδικά τώρα που άλλαξε εταιρεία ο αχωνευτος,και απο triumph πήγε στην luna

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:14
Helloooo

Δεν τσακωνόμαστε... τσακωμός είναι όταν υπάρχουν πολλές γνώμες. Ομόφωνα το κράνος σου μας χαλάει το μοτοσυκλετιστικό φένγκ σούϊ...

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:16
To βλέπω να έρχεται με δρασκελιές το επόμενο thread από τη mariza... με σταμάτησαν οι ΔΙ.ΑΣ. γιατί πέρασα με κόκκινο και άρχισαν τους τσαμπουκάδες όταν τους είπα ότι μου θόλωσε η ζελατίνα και δεν το είδα...

mariza
11/01/2016, 00:16
Δεν τσακωνόμαστε... τσακωμός είναι όταν υπάρχουν πολλές γνώμες. Ομόφωνα το κράνος σου μας χαλάει το μοτοσυκλετιστικό φένγκ σούϊ...

Σου χαλάει εσένα το φενγκ σούι κ εγώ απο την στεναχώρια μου δεν θα κλείσω μάτι...

SHOOTER045
11/01/2016, 00:18
κουρευτικα κιολας χθες, ετοιμος είμαι...

Ηταν δυο ειπες ένστολοι που στην πέσανε....

Και.κουρεύτηκες κιόλας.........

Αχα τωρα κατάλαβα.......
350173

mariza
11/01/2016, 00:19
To βλέπω να έρχεται με δρασκελιές το επόμενο thread από τη mariza... με σταμάτησαν οι ΔΙ.ΑΣ. γιατί πέρασα με κόκκινο και άρχισαν τους τσαμπουκάδες όταν τους είπα ότι μου θόλωσε η ζελατίνα και δεν το είδα...

Είσαι κ χωρατατζης παναθεμα σε!!!

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:21
Σου χαλάει εσένα το φενγκ σούι κ εγώ απο την στεναχώρια μου δεν θα κλείσω μάτι...

Κάνε κάτι δημιουργικό τότε... το κανάλι της Βουλής θα έχει σίγουρα κανένα ντοκιμαντέρ για την ελληνική αρχιτεκτονική στις πολυκατοικίες της Αθήνας.

kostaspetrou
11/01/2016, 00:22
Βρε καλώς τη λατρεία!

Που ήσουν χαμένος εσύ γιαβρι μου και ειδες φως και μπηκες?

Τί εννοείς;

ptc
11/01/2016, 00:22
Παιδια νομιζω το βρηκα γιατι του την πεσαν ετσι αγρια του mikes οι Διας. Τον περασαν για καποιον αλλο... Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε.

https://youtu.be/QgF0aQSqjBc?t=70

Και για να κανω και enhance οπως στο CSI

350174

Συγκρινετε τον τυπο του βιντεο με το avatar του mikes. Case closed. Σε μπερδεψαν με τον κακοποιο που τους ειχε ξεφυγει τοτε...

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:24
Είσαι κ χωρατατζης παναθεμα σε!!!

Δεν βλέπεις motoGP ε;...

mikes
11/01/2016, 00:25
παρακληση προς διαχειριστες
μην ξυρισετε τα σπαμ και ασχετα με το θεμα σχολια, εχουν πλακα και δινουν ευχαριστη νοτα στο θεμα..
ευχαριστω!

κανω σχετικο εντιτ και στο αρχικο ποστ

taisteal
11/01/2016, 00:27
Παιδια νομιζω το βρηκα γιατι του την πεσαν ετσι αγρια του mikes οι Διας. Τον περασαν για καποιον αλλο... Δειτε το βιντεο και θα καταλαβετε.

350174

Συγκρινετε τον τυπο του βιντεο με το avatar του mikes. Case closed. Σε μπερδεψαν με τον κακοποιο που τους ειχε ξεφυγει τοτε...

Trailer ομαδα Διας;;

Ενταξει,δεν περιγραφω αλλο...

:a42::faint:

mariza
11/01/2016, 00:28
Κάνε κάτι δημιουργικό τότε... το κανάλι της Βουλής θα έχει σίγουρα κανένα ντοκιμαντέρ για την ελληνική αρχιτεκτονική στις πολυκατοικίες της Αθήνας.

Κ στα καπάκια δεύτερο αστείο??
Ε δεν το πιστεύω!!!
Μπράβο σου!!!!!!!
Δες το κ αμα είναι τα λέμε αύριο να μου πεις αν σου άρεσε...
Επίσης έχει στο Ε tv εκπομπή για την δυσκοιλιότητα...δες την μπορεί να σε βοήθησει.
Αντε bye!!!

skylaros
11/01/2016, 00:33
Trailer ομαδα Διας;;

Ενταξει,δεν περιγραφω αλλο...

:a42::faint:

Και η φωτογραφία είναι και 10 λεπτά με τα πόδια από το σπίτι μου ...

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:39
Κ στα καπάκια δεύτερο αστείο??
Ε δεν το πιστεύω!!!
Μπράβο σου!!!!!!!
Δες το κ αμα είναι τα λέμε αύριο να μου πεις αν σου άρεσε...
Επίσης έχει στο Ε tv εκπομπή για την δυσκοιλιότητα...δες την μπορεί να σε βοήθησει.
Αντε bye!!!

Και δεύτερο ναι, είμαι ανελέητος...

Υ.Γ. Προφανώς για να ξέρεις την εκπομπή με τη δυσκοιλιότητα σ' ενδιαφέρει άμεσα, αν είναι ξύπνιος ο φαρμακοποιός του φόρουμ που καβαλάει MG θα σου προτείνει κάποιο σκεύασμα... Για την έλλειψη χιούμορ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Αααα, το ντοκιμαντέρ για τις πολυκατοικίες είναι ενδιαφέρον εικαστικά... Auf Wiedersehen

Μικe777
11/01/2016, 00:40
παρακληση προς διαχειριστες
μην ξυρισετε τα σπαμ και ασχετα με το θεμα σχολια, εχουν πλακα και δινουν ευχαριστη νοτα στο θεμα..
ευχαριστω!

κανω σχετικο εντιτ και στο αρχικο ποστ

ωραια αστυνομια εχουμε τελικα!!:rolleyes:
ρε τι ακουμε?επρεπε να σου ζητησουν συγνωμη τελικα!!

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:41
Ταινία του Jonathan English, παίζει να είναι σέρβικη παραγωγή σαν το Ironclad που είχε κάνει...

Iamthagod
11/01/2016, 00:42
mariza τα αστεία που σου κάνανε όλα τα υπόλοιπα μέλη μια χαρά ήταν, το πρόβλημα εσύ το έχεις :rolleyes:

Θα φταίει το κράνος... :bawl:

mariza
11/01/2016, 00:43
Και δεύτερο ναι, είμαι ανελέητος...

Υ.Γ. Προφανώς για να ξέρεις την εκπομπή με τη δυσκοιλιότητα σ' ενδιαφέρει άμεσα, αν είναι ξύπνιος ο φαρμακοποιός του φόρουμ που καβαλάει MG θα σου προτείνει κάποιο σκεύασμα... Για την έλλειψη χιούμορ δεν νομίζω να υπάρχει κάτι. Αααα, το ντοκιμαντέρ για τις πολυκατοικίες είναι ενδιαφέρον εικαστικά... Auf Wiedersehen

Εκανα ζαπινγκ κ μόλις το είδα σκέφτηκα εσένα...
Εγώ φταιω που είπα να κανω μια καλή πράξη.
Τσ τσ τσ αχαριστία.....
Α και πού είσαι...πες του φαρμακοποιού ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σου δώσει κάτι για τα νευρα.

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:44
mariza τα αστεία που σου κάνανε όλα τα υπόλοιπα μέλη μια χαρά ήταν, το πρόβλημα εσύ το έχεις :rolleyes:

Θα φταίει το κράνος... :bawl:

Περίμενε...έρχεται κι η σειρά σου. Εσένα θα σου προτείνει εκπομπή για τις αιμορροΐδες...

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:45
Εκανα ζαπινγκ κ μόλις το είδα σκέφτηκα εσένα...
Εγώ φταιω που είπα να κανω μια καλή πράξη.
Τσ τσ τσ αχαριστία.....
Α και πού είσαι...πες του φαρμακοποιού ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να σου δώσει κάτι για τα νευρα.

Δεν μπορώ να αποφασίσω τι λατρεύω πιο πολύ, το χιούμορ σου ή το κράνος σου....

BoSS_Man*
11/01/2016, 00:47
Που να ξερε....

Μην σκισεις κανα καλσον ε! :lol:

Δεν εχετε φαει μερικοι ενα βρωμοξυλο και το παιζετε μαγκες ειτε διας, ειτε με καλσον ειτε χωρις και παει λεγοντας :lol:

mariza
11/01/2016, 00:48

Οταν αποφασίσεις πες μου...

taisteal
11/01/2016, 00:49

Καλα να παθετε...
Τα ζηταει ο οργανισμος σας :lol:

BoSS_Man*
11/01/2016, 00:51
350175

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 00:53
Καλα να παθετε...
Τα ζηταει ο οργανισμος σας :lol:

Εντάξει το παρακάναμε η αλήθεια, είναι προφανές ότι στήριζε Μεϊμαράκη. Δεν χωνεύεται τέτοια ήττα...

petros1479
11/01/2016, 01:11
Πριν από μια ώρα! Δύο " απ αυτούς " με μηχανές, περάσανε με κόκκινο χωρίς κάποιο προειδοποιητικο στο φανάρι Κατεχάκη και Άντερσεν! Αλλά γι αυτούς δεν ισχύει το κόκκινο, το πολύ πολύ να σταματησουνε προσοχή μπροστά σε καμία σβάστικα!!! Μάλλον τελείωνε ή βάρδια και βιαζοντουσαν να παραδώσουν μετα από μια κουραστική μέρα πηγαίνοντας για καφέ από τα Μικέλ, στα Έβερεστ, και για να πειράζουν καμία γκομενα στην Ερμού!
https://youtu.be/HZXLjTpRxcI

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 01:13
Πριν από μια ώρα! Δύο " απ αυτούς " με μηχανές, περάσανε με κόκκινο χωρίς κάποιο προειδοποιητικο στο φανάρι Κατεχάκη και Άντερσεν! Αλλά γι αυτούς δεν ισχύει το κόκκινο, το πολύ πολύ να σταματησουνε προσοχή μπροστά σε καμία σβάστικα!!! Μάλλον τελείωνε ή βάρδια και βιαζοντουσαν να παραδώσουν μετα από μια κουραστική μέρα πηγαίνοντας για καφέ από τα Μικέλ, στα Έβερεστ, και για να πειράζουν καμία γκομενα στην Ερμού!
https://youtu.be/HZXLjTpRxcI

Είναι οι 2 που πούλαγαν νταηλίκι στο mikes, προφανώς μπήκαν εδώ, διάβασαν κι είπαν να τρολάρουν...

taisteal
11/01/2016, 01:13
Μ'επιασε στομαχοπονος απο τα ποπ κορν.....

:a014::a014::a014:

AUFGEBRACHT
11/01/2016, 01:15
Μ'επιασε στομαχοπονος απο τα ποπ κορν.....

:a014::a014::a014:

Μπορεί να μην είναι στομαχόπονος... για δες Etv την εκπομπή με τη δυσκοιλιότητα που πρότεινε η κοπελιά παραπάνω, να φανεί και σε κάποιον χρήσιμη εδώ μέσα.

Ohm
11/01/2016, 07:00
Να πω κι εγω μια εκδοχη που δεν εχει περασει απο το μυαλο κανενος απ'ο,τι βλεπω.

απ'όλους πέρασε, μη σκας... προς τα εκεί το πήγαινα αλλά επειδή θυμήθηκα πως όταν κάνω σχόλια συνήθως γίνονται όλα π'τάνα, το μετάνοιωσα και τελευταία στιγμή άλλαξα πορεία... Αυτό που πήγαινα να πω αρχικά ήταν ότι ο μπάτσος περίμενε από σένα να φερθείς σα στρατιωτάκι: "μάλιστα!" κτλ κτλ...

Οταν ο φιλος λεει στο οργανο την εκφραση "Μαλακια μου", η απαντηση "Δλδ ετσι, στ'αρχιδια σου" για μενα δεν ειναι και πολυ εκτος θεματος.Θελω να πω πως δεν εριξε το επιπεδο το οργανο, απλα του απαντησε με τον αναλογο τροπο.

ω ναι, ω ναι, η απάντηση είναι πολύ εκτός θέματος, αντιδεοντολογική και ξεκάθαρα προσβλητική για τουλάχιστο 2 λόγους:

ο μπάτσος (και οποιοσδήποτε δηλαδή) δεν έχει δικαίωμα να απευθύνει υβρεολόγιο προς εμένα: "στ'αρχίδια σου" από τι στιγμή που εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο: "μαλακία μου"
ο μπάτσος δεν έχει δικαίωμα να σχολιάσει τίποτα. Στη δουλειά του, οφείλει να κάνει τη δουλειά του και τέλος.

ptc
11/01/2016, 07:23
ο μπάτσος (και οποιοσδήποτε δηλαδή) δεν έχει δικαίωμα να απευθύνει υβρεολόγιο προς εμένα: "στ'αρχίδια σου" από τι στιγμή που εγώ δεν έκανα κάτι τέτοιο

Έπρεπε να του πει κανένα
"Σε παρακαλώ μη βάζεις τα αρχίδια μου στο στόμα σου, αυτά είναι πούστικα πράγματα".
:bawl:

irinia
11/01/2016, 07:31
ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΤΑΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ............

Όμως το να μηδενίζουμε την προσφορά τους είναι γελοίο.
Ναί σήμερα έχει βελτιωθεί πολύ το επίπεδο τους σε ότι αφορά
τη συμπεριφορά τους προς τον πολίτη με νέα παιδιά που μπήκαν
μέσα και τους βλέπω πως συμπεριφέρονται κάθε μέρα..!!
Είναι σίγουρο πως τους αδικούμε και τα βλέπουμε όλα μαύρα.
Κατά περιόδους όλους μας έχουν χαρίσει παραβάσεις λειτουργώντας
πολλές φορές με το πνεύμα του νόμου και όχι με το γράμμα όπως
για παράδειγμα στις ΗΠΑ όπου σκοτώνουν για πλάκα...!!!
Εγώ βλέπω ότι είναι πολύ προσεκτικοί στη συμπεριφορά τους,
την κουλτούρα του καθενός δεν την ξέρουμε,μη με ρωτάτε αν
θα γινόμουν ποτέ εγώ ή το παιδί μου.
Προσωπικά θα προτιμούσα να μαζεύω σκουπίδια από τους κάδους
και εγώ και το παιδί μου παρά να κάνω αυτή τη δουλειά...!!!
ΓΙΑ ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ που δεν είναι της στιγμής να αναλύσουμε
αλλά ούτε και ενδιαφέρουν τον καθένα για να τους ακούσει.
Κανείς μας δεν τους θέλει και όλοι τους ζητάμε όταν χρειάζονται.
Και του νεκροθάφτη είναι απεχθές το επάγγελμα αλλά φαντασθείτε
να μην υπήρχαν...!!!
Τώρα όταν έχεις τον νόμο στα χέρια είναι πολύ εύκολο να παραφερθείς.
Στο περιστατικό μας νομίζω ότι υπάρχει ευθύνη και από τις δύο πλευρές.
Ακούσαμε τη μία εκδοχή,και να δεχτώ ότι έγιναν όπως τα περιγράφει ο φίλος
πάλι στο τέλος καταλήγω ότι αν ήθελαν θα ήταν το βράδυ στο κελί και το
πρωί στο αυτόφωρο.
Όμως κι αυτοί λειτούργησαν σαν Έλληνες και στο τέλος έμειναν μόνο οι τσαμπουκάδες
εκατέρωθεν ,προφανώς όχι μόνο γιατί είχαν λερωμένη τη φωλιά τους..!!
Όσο για εσάς που δεν μπορείτε να αναλογιστείτε τι σημαίνει να είσαι 8 ώρες σε ένα μηχανάκι
και να γυρνάς στους δρόμους ντυμένος σαν αστακός και ταυτόχρονα να είσαι ΣΤΟΧΟΣ,
λέτε ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ για τα έβερεστ και λοιπά όπου τους βλέπετε να πίνουν καφέ.
Τι πρέπει δηλαδή να κάνουν ,σβούρες στη γειτονιές και να καίνε 2 τεπόζιτα στο οκτάωρο..??
Δε φτάνει που τους βλέπετε δίπλα στα σπίτια σας..??Δίπλα στα μαγαζιά σας..??
Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα,νέα παιδιά είναι που τους έδωσε η πολιτεία ένα όπλο
και τους έβγαλε στο δρόμο να κυνηγιούνται με το κάθε ρεμάλι,να γίνονται στόχοι
του κάθε βαρεμένου που το παίζει Γκεβάρα του 2015,του κάθε αλητάμπουρα
και εγκληματία κ.λ.π...Και όλα αυτά με 7-8 κατοστάρικα το μήνα.
Ποιός παίζει το κεφάλι του από εσάς εδώ μέσα για 800 ευρώ κάθε μέρα..??
Και μη μου πείτε το αστείο και κλασσικό ,μα αυτοί το διάλεξαν δεν τους πίεσε κανείς..!!
Η ΖΩΗ τους πίεσε,είχα πολλά καλά παιδιά στα 35 χρόνια που πέρασα από την εκπαίδευση
που από ΑΝΑΓΚΗ ακολούθησαν αυτό το επάγγελμα..!!
Τώρα τι απέγινε,πόσο διαβρώθηκαν,αν άντεξαν, κ.λ.π....είναι άλλο θέμα.
Δεν έχει καμμία σχέση η αστυνομία που αντιμετωπίζαμε το 1970-75 στους δρόμους
με αυτήν του 2015.Παντού και πάντα όμως θα αποτελεί το όργανο ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ,
σε όλα τα μέρη της γης..!!
Συμπέρασμα ,προσπαθείστε να μη δίνετε αφορμές και ευκαιρίες για να ελαχιστοποιήσετε
την περίπτωση να έχετε τέτοια αντιμετώπιση.
ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ...!!!

notakos600
11/01/2016, 07:33
Οκ, κάνουμε μαλ@κίες και μας φταίνε οι μπ@τσοι...

amyroukai
11/01/2016, 07:36
Βασικά...

Ναι,περιπολία, όχι "σβουρες" Για να φαίνονται παντού, Γιατί όχι;

pipe_smoker
11/01/2016, 07:39

350174

Ας μου πει κάποιος πως ειναι κακόγουστο αστείο.

Θα γυρίσουν ταινία με θέμα τους ΔΙΑΣ?

7Tolis
11/01/2016, 07:44
Το θέμα της περιπολιας είναι λίγο παράξενο. Εξηγώ. Είμαι στο σημείο Α και κάθομαι 15 λεπτά. Μετά πάω στο σημείο Β και κάθομαι άλλα 15. Μετά στο Γ το ίδιο. Κάνω ένα κυκλικό δρομολόγιο δλδ στον τομέα ευθύνης. Αν είμαι στο σημείο Ε πχ και προκύψει κάτι στο σημείο Α, ενδέχεται να αργήσουν να φτάσουν. Αν όμως κάτσεις κεντρικά των σημείων Α, Β, Γ, Δ κτλ, ο χρόνος ανταπόκρισης - άφιξης ίσως να είναι καλύτερος από αυτόν της περιπολιας. Και το κόστος βενζίνης και λοιπών φθορων.

toyar
11/01/2016, 07:54
το κακο που εχουμε ολοι ειναι οτι γινομαστε τιμητες
πριν κρινεις καποιον πρεπει να ερθεις στη θεση του
πραγματικα τα παιδια αυτα ειναι στις περισσοτερες περιπτωσεις κρεας για τα κανονια και μαλιστα φθηνο με οτι αυτο μπορει να σημαινει για την ψυχοσυνθεση και τα νευρα τους
εδω μεσα πλακωνεται κοσμος καθημερινα για ενα λαθος emoticon
στην πραγματικη ζωη οι ανθρωποι αυτοι -στην πλειοψηφια τους πιτσιρικαδες χωρις ιδιαιτερη μορφωση- αντιμετωπιζουν στη δουλεια τους καταστασεις που οι υπολοιποι αποφευγουμε
και βεβαια δεν μπορεις να περιμενεις απο αυτον που σου καθαριζει την αποχετευση να σου ερθει με κοστουμι και καθαρα χερια

toyar
11/01/2016, 08:05
μιλαμε για αστυνομιες αλλων κρατων
θελουμε την αμερικανικη αστυνομια που το αντιστοιχο συμβαν θα το βλεπαμε στην τηλεοραση απο καμερα ελικοπτερου με 5 περιπολικα γυρω γυρω και γονατα στην καρωτιδα του συλληφθεντα και θα περνανε και το μηχανακι και το σπιτι απο τα προστιμα;
ή θελουμε αστυνομια της ελληνικης επαρχιας οπου ολοι ειναι συγγενεις οποτε οι λεξεις διπλωμα ασφαλεια πινακιδες κτεο κοκ ειναι συντομα ανεκδοτα; με αποτελεσμα να εχουμε καθε μηνα σε καθε χωριο απο ενα πιτσιρικι νεκρο απο τροχαιο
ειπε καποιος πριν οτι παλια οι ζηταδες χωνανε σφαλιαρες και ψαρωνανε τους πιτσιρικαδες.........καλα κανανε
αν υπηρχε καποιος να ριξει μια στο ανηψακι μου δεν θα καναμε γιορτες στο νεκροταφειο:(

teogtp
11/01/2016, 08:08
Κι εσύ πρέπει να επεσες στην περίπτωση.. Όσες φορές με έχουν σταματήσει (αν και πραγματικά λίγες) δεν αντιμετωπισα το παραμικρό θέμα.

Σε αντίθεση με κάτι αλήτες βενζιναδες. ......:D

notakos600
11/01/2016, 08:10
Σε αντίθεση με κάτι αλήτες μπετζινάδες. ......:D

Fixed.

amyroukai
11/01/2016, 08:23
Το θέμα της περιπολιας είναι λίγο παράξενο. Εξηγώ. Είμαι στο σημείο Α και κάθομαι 15 λεπτά. Μετά πάω στο σημείο Β και κάθομαι άλλα 15. Μετά στο Γ το ίδιο. Κάνω ένα κυκλικό δρομολόγιο δλδ στον τομέα ευθύνης. Αν είμαι στο σημείο Ε πχ και προκύψει κάτι στο σημείο Α, ενδέχεται να αργήσουν να φτάσουν. Αν όμως κάτσεις κεντρικά των σημείων Α, Β, Γ, Δ κτλ, ο χρόνος ανταπόκρισης - άφιξης ίσως να είναι καλύτερος από αυτόν της περιπολιας. Και το κόστος βενζίνης και λοιπών φθορων.

Μία βασική αντίρρηση είναι ότι αν κάποιος γνωρίζει πως είσαι πχ στο Μικέλ στο κέντρο της πόλης για να μπορείς να πεταχτείς οπουδήποτε περιφερειακά στον ίδιο χρόνο, κανονικότατα κάνει την βρωμοδουλειά του οπουδήποτε περιφερειακά και ΑΝ τον δουν, ξέρει ότι έχει και ένα 5λεπτο... Ενώ αν ξέρει ότι θα περάσεις/περνάς τακτικά, δεν έχει την ίδια άνεση, ειδικά αν σου κόβει να μην περνάς κάθε μέρα την ίδια ώρα.

Με έκπληξη (ευχάριστη) είχα δει Vstrom να περιπολούν στα "γκράβαρα" που μένω τώρα. Και στα οποία έχουν γίνει άπειρες ληστείες σε σπίτια, ακόμα και μέρα μεσημέρι.

7Tolis
11/01/2016, 08:30
Σωστό αυτό. Νομίζω παλιότερα είχαν ένα μινιμουμ 80 χλμ στη βαρδια. Πλέον δεν είμαι σίγουρος πως ισχύει.

irinia
11/01/2016, 08:40
AN EIXAN 80 XLM. ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ..............

Αυτοί για παράδειγμα που έκαναν βάρδια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης
θα ήθελαν καμμιά 10αριά ώρες καβάλα για να τα κάνουν...!!!
Γύρω γύρω από την Αριστοτέλους,φανάρια κίνηση με 15 να πηγαίνανε
και πολλά λέω
κανά 6άωρο ασταμάτητα χωρίς ανάσα...!!

DAYMAN
11/01/2016, 08:53
Το παλικάρι το λέει ξεκάθαρα κ είναι εις γνώσιν του οτι έκανε λάθος.
Δεν είδα πουθενά να ισχυρίζεται το αντίθετο.
Τώρα φίλε μου τι να πω έπεσες σε περίπτωση...μπορεί να είχε νεύρα το όργανο γτ ήθελε πατάτες με κοτόπουλο κ ή δικιά του είχε μαγειρέψει φακές για μεσημέρι.
Πάντως στην περιοχή που μένω οι Δίας είναι παλικάρια πολύ ευγενικά που οι περισσότεροι τουλάχιστον κάνουνε την δουλειά τους όπως πρεπει.
Κ εμένα μου έχει τύχει κάτι ανάλογο κ τελικά κατέληξα στο τμήμα γτ ο μπουχεσας που με σταμάτησε είδε κοπέλα κ πήγε να το παίξει βαρύς.
Που να ξερε....

εμαθε τελικα;

Pan (dvs)
11/01/2016, 08:54
Στην περίπτωση την δική μου που αναφέρθηκα είναι πιο παλιά κ ήμουν με το αμάξι.
Απλα το ανέφερα σαν παράδειγμα γτ έπεσα κ εγώ τότε σε βλαχο γκάνγκστερ που την έχει δει γαμαω επειδή φοράει στολή.

Εισαι τυχερη.Αν ειχες πεσει σε βλαχα γκαγκστερ με στολη να δεις τι θα ειχες τραβηξει.

Καφετζη ΧΑΛΙΒΙΩΤΙΚΑ.

notakos600
11/01/2016, 08:57
Εισαι τυχερη.Αν ειχες πεσει σε βλαχα γκαγκστερ με στολη να δεις τι θα ειχες τραβηξει.

Καφετζη ΧΑΛΙΒΙΩΤΙΚΑ.

εμαθε τελικα;

:lol: :bawl: :lol: :bawl:

buckley
11/01/2016, 09:30
Η επιλογή του τίτλου του θρεντ δείχνει προκατάληψη φίλε μου.Αν σε έγραφαν θα μας την εξιστορούσες αυτή την "περιπέτεια" ,μάλλον όχι.
35+ χρόνια οδηγώ και τις φορές που θυμάμαι (2ψήφιες σίγουρα) ήταν αυτές που με άφησαν να φύγω ενώ μπορούσαν άνετα να με γράψουν και να μου στοιχίσει.
Πολλοί είναι μηχανόβιοι σαν και μας τους παλαιότερους, χθες μάλιστα άκουγα έναν τέτοιον παλαιάς κοπής το τι έκανε με το προσωπικό του μοτόρι όταν έβγαζε τη στολή και δεν τα πίστευα...
Α ,έχω και μάρτυρα από δω μέσα !

GFawkes
11/01/2016, 09:40
Bαβαια αλλοι οι Ζηταδες

αλλοι οι Διες,

αλλα οπως και να εχει, ολοι εχουν το δικαιωμα να εχουν "μια κακη μερα" στο γραφειο...

Που να δεις τι μας εσουρε η ξανθια κυρια στο καφε χτες.....που θελαμε να πληρωσουμε....!!!!
Το τι ελεγε στους δικους της δε....
"Αστους να περιμενουν, δεν θα γινουμε χιλια κομματια, μην βιαζεσαι" κλπ...

Εγω πολλες φορες παντως την εχω γλυτωσει απο βεβαιες κλησεις...απλα και μονο διοτι δεν ηλεκτρισα την ατμοσφαιρα...

vaska
11/01/2016, 09:43
οι ομαδες ΔΙΑΣ μπορουν να βεβαιωσουν παραβαση του κ.ο.κ.;

Όχι θα έπρεπε να σκάσει Ζητάς (με σούζα εννοείται) :P

oxi kai pali όχι. Δεν κόβουν κλήσεις οι ΔΙΑΣ.

Οποιοσδήποτε αστυνομικός (σε υπηρεσία ή όχι, ένστολος ή με πολιτικά πχ ασφάλεια) ακόμα και ο σκοπός στο φυλάκιο του αστυνομικού τμήματος μπορεί να βεβαιώσει παράβαση. Πολλές φορές δεν έχει χρεωμένο μπλοκάκι λόγω φύσεως δουλειάς (πχ ασφαλίτης με πολιτικά που παρακολουθεί πρεζάκια) αλλά μπορεί να καλέσει όποιον τροχαίο να του ζητήσει το μπλοκάκι και να βεβαιώσει την παράβαση.
Παράδειγμα:
Κάθεται αστυνομικός με πολιτικά και πίνει καφέ με φίλους, εκείνη την στιγμή κάποιος κάνει λαλακίες οδηγώντας επικίνδυνα. Ο αστυνομικός θες γιατί είναι εκτός υπηρεσίας θες γιατί η δουλειά του είναι σε γραφείο θες για ότι άλλο, δεν έχει χρεωμένο μπλοκάκι. Φωνάζει τον πρώτο τροχαίο που θα βρει και του ζητάει το μπλοκάκι για να βεβαιώσει την παράβαση. Ο τροχαίος που δεν είδε καν την φάση απλά δίνει το μπλοκάκι του και ο άλλος βεβαιώνει και υπογράφει την παράβαση.
Είναι απλά θέμα τυπικό γιατί δεν έχουν όλοι χρεωμένα μπλοκάκια.

vaska
11/01/2016, 09:44
Ιστορία με Μικέ που δεν κατέληξε ταβέρνα είναι fake.

GFawkes
11/01/2016, 09:47
Ιστορία με Μικέ που δεν κατέληξε ταβέρνα είναι fake.

Aληθεια;

και πως νομιζεις οτι γλιτωσε την κληση ρε εξυπνακια....
:bawl:

sniper
11/01/2016, 10:05
Δεν έχω διαβάσει όλο το κατεβατό των απαντήσεων αλλά μόνο εγώ βλέπω ότι ο μικές έχει σταματήσει 2μ μετά το φανάρι, σε μια διασταύρωση που οι εξ αριστερών μπαίνουν στην Κων/πολεως είτε προς Πειραιώς είτε προς Σεπόλια, κι άρα ποιο κόκκινο έσφαξε;

Ο δρόμος δεξιά, μπαίνει στον παλιό χώρο αποσκευών του ΟΣΕ. Εχει δε σταματήσει πριν το τελος της νησίδας.

Μικέ, παρ' όλα αυτά, μαλακία έκανες με το σπρώξιμο, εκεί μπορούσαν να σε πάνε ένα αυτοφωράκι για πλάκα.

BLiTzER
11/01/2016, 10:08
Δεν έμεινε σταματημένος εκεί. Έστριψε αριστερά. Με κόκκινο.

sniper
11/01/2016, 10:18
Δεν έμεινε σταματημένος εκεί. Έστριψε αριστερά. Με κόκκινο.

Α μάλιστα, το 'χασα αυτό το κομμάτι...

Στο μπαλαούρο Μικέ για τα δέοντα που κάνουν στο ναυτικό...

Έχεις και φάτσα εγκληματία ρε γμτ, πιάσανε και τον Eλ Τσάπο, αναδουλειές....

teogtp
11/01/2016, 10:30
Α μάλιστα, το 'χασα αυτό το κομμάτι...

Στο μπαλαούρο Μικέ για τα δέοντα που κάνουν στο ναυτικό...

Έχεις και φάτσα εγκληματία ρε γμτ, πιάσανε και τον Eλ Τσάπο, αναδουλειές....

Δε λες που γλύτωσε την Ελ Τσαπού.......

SHOOTER045
11/01/2016, 10:33
Σωστό αυτό. Νομίζω παλιότερα είχαν ένα μινιμουμ 80 χλμ στη βαρδια. Πλέον δεν είμαι σίγουρος πως ισχύει.

Κάποτε υπήρχε το ελεύθερο σε χλμ,βενζίνες κλπ
Πλεον εχει επέλθει περιορισμός, βενζινες δεν υπάρχουν, ανταλλακτικά δεν υπάρχουν, τα ξέρεις Τόλη αδερφα σωματεία είμαστε. Μειώθηκε το έμψυχο δυναμικό είτε γιατί πιέστηκαν ειτε βαρέθηκαν,κουράστηκαν είτε να ενισχύσουν αλλες υπηρεσίες.
Κάθε μέρα να δουλεύεις σε δύο ρόδες, δεν είναι ούτε το καλύτερο ούτε το ποιό εύκολο.
Η σπίθα κάποτε σβήνει και πηγαίνουν στην ζέστη του καλοριφέρ η την δροσιά του ac.
Δεν θα μιλήσω για σοβαρά περιστατικά, αλλά για καθημερινά που λίγη σημασία έχουν για τον κόσμο.
Όταν πηζουν οι δρόμοι και φεύγει μαζικά ο κόσμος για διακοπές δεκαπενταύγουστο, Πάσχα, χριστουγεννα, κτλπ κάποιοι είναι εκεί στον ήλιο ,στο κρύο να διευκολύνουν τον α και τον β.
Και πολλές φορές ακούνε και σχόλια για το τι κάνουν εκεί,με ποιό σκοπό είναι εκεί.
Όμως είναι όταν ο α και ο β έχουν άδεια και ταξιδεύουν είναι εκεί.
Το πρόβλημα με την συγκεκριμένη ομάδα είναι οτι πήραν νέα παιδιά τους ειπαν 10 πράγματα και τους αμολυσαν χωρίς την καθοδήγηση κάποιου παλαιότερου και ποιό έμπειρου.
Η ειδοποιος διαφορά με την Ζ είναι οτι εκει πήγαινες εθελοντικά, σε δοκίμαζαν παλιοί(στην οδήγηση, συμπεριφορά, αντιδράσεις κτλπ) και μετά έμπαινε κάποιος και γινόταν Ζ.
Και η υπηρεσία έβγαινε με παλιό και νέο.
Όλα τα παιδιά τής ΔΙ.ΑΣ έγιναν δικυκλιστες με το έτσι θέλω με μια διαταγή, είχαν η οχι δίπλωμα οδήγησης(στην πορεία βγαλανε όλοι) τους δώσανε μηχανάκια και τους αμολησαν.
Δυστυχώς η έλλειψη εμπειρίας και καθοδήγησης έχει φανεί σε πολλά περιστατικα απο σοβαρά, μέχρι παρόμοια με του Μικέ.
Σε αυτά δεν μπορω να κάνω κατι ουτε εγώ ουτε κανείς.
Ειναι εντολές άνωθεν, και οι φωνές δεν φτάνουν μέχρι εκεί πάνω.
Ναι δεν τους πίεσε κανείς να κάνουν αυτή την δουλειά.
Επιλογή τους ήταν.
Ίσως τα τελευταία χρόνια το δέλεαρ ενος σταθερού μισθού να ηταν σοβαρός λόγος.
Παλαιότερα δεν ηταν έτσι, ο μισθός ηταν β' κριτήριο για κάποιους.
Δεν είναι όλοι άγγελοι η σωστοί η μπουμπούκια.
Σε μια κοινωνία που απο αυτά που βλέπει δεν θέλει να τούς βλέπει ,αλλά στην ανάγκη τους θέλουν απικο.
Που εκτελώντας διαταγές έχουν προκαλέσει το μένος πολλών.
Ναι εκσυγχρονιστηκαν,αλλά χρειάζεται αρκετό νερό ακόμα στον μύλο.
Οι ακραίες αντιδράσεις και οι υπερβολές είναι κατακριτέες απο κάθε πλευρά.
Και τα λέω εγώ που έζησα την αυγή της παλιάς και την αρχή της νέας αστυνομίας.
Του χρόνου κλείνω 20 χρόνια σε 2 ρόδες, δηλαδή 19 δουλεύω με 2 ρόδες,χειμώνα καλοκαίρι.
Νομίζω πως δικαιουμαι να έχω άποψη.
Σορυ αν κουρασα με το σεντόνι.
Καλημέρα σας

MESOLOGI
11/01/2016, 10:58
Προπερασμένος χειμώνας ένα κρύο πρωινό και ώρα 08:20 οδεύοντας για δουλειά(ή δουλεία , όπως θέτε πέστε το!)
Κινούμενος στην Καλλιρρόης με τον πάπιο μου με τα απίστευτα 70 χλμ συνειδητοποιώ πως ανάβει πορτοκαλί στα 3 μέτρα από το φανάρι..
Κάνω να πατήσω φρένο αλλά ο δρόμος γλιστράει και το αφήνω για να περάσω..
Από πίσω μου τα 2 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ.
Με σταματάνε λίγο πιο κάτω.
Είμαι νταβραντισμένο αγόρι με μακριά μαλλιά και γένια αφράτα - αφράτα!(ναι - ναι από αυτούς που μου έλεγε η μάνα μου να μην κάνω παρέα!)
Κάνω να κατέβω και πιάνουν τα περίστροφά οι δύο καϋμπόιδες!!!
Όπα παιδιά αθώος φωνάζω(μην με κλάψει η μάνα μου στο άνθος της ηλικίας μου!)
Στάσου επάνω στο μηχανάκι και μην κατεβαίνεις...βγάλε αργά - αργά το κράνος(αμ τι το θέλανε αυτό!)
Το βγάζω και κάνουν δυο βήματα πίσω!
Ρε παιδιά μην σας επηρεάζει η εμφάνιση τους φωνάζω!
Κατεβαίνει ακόμη ένας (αρχιφύλακας ) και έρχεται προς το μέρος μου (σαφώς πιο ψύχραιμος).
Σε παρακαλώ άδεια - δίπλωμα και ασφάλεια..
Τα έχω κάτω από την σέλα , θα μπορούσα να σηκωθώ τώρα;
Βεβαίως κύριε ...
Ανοίγω σέλα τα δίνω ...
Τα παίρνει και πάει στον ασύρματο να τα τσεκάρει...
Επιστρέφει μετά από 2 λεπτά - okey .
Ανοίγετε την μπα γκαζιέρα σας παρακαλώ...
Μέχρι να ανοίξω την μπαγκαζιέρα μου λένε οι καϋμπόιδες - πέρασες με κόκκινο και έτρεχες κλπ κλπ...
Δεν πέρασα με κόκκινο παρά την ώρα που βρισκόμουν στο φανάρι εν κινήσει άναψε πορτοκαλί...
Επιμένουν και επιμένω..
Ανοίγω μπα γκαζιέρα και βγάζω τάπερ σπέσιαλ με μακαρονάκια και κοτοπουλάκι να γλύφεις τα δάχτυλά σου!@
Ρε παιδιά στη δουλειά μου πηγαίνω και σας λέω πως πέρασα με πορτοκαλί εν όσο ήμουν σε κίνηση...δοκίμασα να πατήσω φρένο αλλά γλιστρούσε...κλπ κλπ
Επέμεναν ...τελικά έρχεται και το τέταρτο παλικάρι της παρέας κοντά και τους λέει πως έχω δίκιο και πως είδε όντως πως προσπάθησα να σταματήσω...
Τελικά μου έδωσαν τα χαρτιά μου και έφυγα για την δουλειά μου...
Τι θέλω να πω;;;
Όντως υπάρχει ένας θεματάκι με τον φόβο και με αυτά που ζουν καθημερινά οπότε τους καταλαβαίνω εν μέρει..
Τώρα αν ρισκάρεις τη ζωή σου (αν και ήταν επιλογή τους) δεν υπάρχει εκπαίδευση ικανή που να σε κάνει τόσο ψύχραιμο...
Υπάρχει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας...
Πάντα όρθιοι παίδες και το παπί το έδωσα !

congate7
11/01/2016, 11:20
σκαπουλαρα τη κληση για το κοκκινο

Κατάλαβες τώρα??? Ο άλλος τη γλυτώνει με κόκκινο και εγώ που νόμιζε ότι τον κορόιδεψα έφυγα με 400 στην πλάτη.

Όσο για τους δίες, όσο είχα το κράνος που είχαν οι δέλτες ούτε που με κοιτούσαν στο φανάρι. Πραγματικά αόρατος. Με το που αγόρασα άλλο αρχίσανε τα γέλια.
Αφού δε μπορούν να σε γράψουν κάτι πρέπει να σου κάνουν και συνήθως αυτό είναι το πρήξιμο.
Έχω μπλέξει με όλα τα κλιμάκια της αστυνομίας, έχω μιλήσει προκλιτηκότατα τις περισσότερες φορές και έφυγα με το μόνο που μπορούν να σου κάνουν που είναι η κλήση.
Έχω πετύχει μέχρι και ασφαλήτες που πουλάγανε τσαμπουκάδες χωρίς να δείξουν τα στοιχεία τους και φωνάζανε τρέχοντας προς το όχημα τους: όπα παιδιά ασφάλεια, ασφάλεια.
Το χειρότερο τους είναι να σε βλέπουν ήρεμο. Αυτό έχω καταλάβει και αυτό κάνω μιλώντας προκλιτηκότατα.

Ohm
11/01/2016, 11:25
Όλα τα παιδιά τής ΔΙ.ΑΣ έγιναν δικυκλιστες με το έτσι θέλω με μια διαταγή, είχαν η οχι δίπλωμα οδήγησης(στην πορεία βγαλανε όλοι) τους δώσανε μηχανάκια και τους αμολησαν.

πολλά πιστεύω, αυτό πολύ δύσκολα.

teogtp
11/01/2016, 11:26
Και μια και εχει ωριμάσει το νημα μετα απο τοσα ποστ.....
Θελω να μας πει ο Μικες την αλήθεια γιατι τον τσαμπουκαλευτικαν οι Τσεοι.
Πες ρε οτι αδειασες την βιτρίνα με τα σάντουιτς και τις σφολιατες στα Έβερεστ και ασε τα σαπια....
Νηστικα τα αφησες τα παιδιά. .....

amyroukai
11/01/2016, 11:27
Μπορεί επίσης να έφαγε.όλα τα γλυκά του.Μιγκέλ του συνονόματου

teogtp
11/01/2016, 11:28
Μπορεί επίσης να έφαγε.όλα τα γλυκά του.Μιγκέλ του συνονόματου

Μπινια.....

PortisHead
11/01/2016, 11:41
Εγω πάλι νομιζω πως εχει να κάνει απλά και μονο με τη συμπεριφορά του καθενός μας.
Ο καθενας αντιλαμβανετε αλλιωςε το χιουμορ και ο καθενας εχει διαφορετικά ορια.
25 χρονια στους δρομους με εχουν σταματησει ουκ ολιγες φορές.
Ποτε μα ποτε δεν αντιμετώπισα προβλημα.
Παντα ευγενικοι με το σεις και με το σας.
Κι αν καμια φορα το γυρισαμε σε αστειακια ηταν επειδη εγω το προκάλεσα
Τι να πω....στοιχειώδεις κανόνες ευσέβειας και ευγενειας αρκουν.

dimmie_72
11/01/2016, 11:43
Και μια και εχει ωριμάσει το νημα μετα απο τοσα ποστ.....
Θελω να μας πει ο Μικες την αλήθεια γιατι τον τσαμπουκαλευτικαν οι Τσεοι.
Πες ρε οτι αδειασες την βιτρίνα με τα σάντουιτς και τις σφολιατες στα Έβερεστ και ασε τα σαπια....
Νηστικα τα αφησες τα παιδιά. .....

εσύ κανόνισε να μας βάλει εμπάργκο πάλι, κοντέψαμε να περάσει ο χειμώνας μέχρι να λαδώσει τ'αντεράκι μας. :a13:

vaska
11/01/2016, 11:44
.............
Κατεβαίνει ακόμη ένας (αρχιφύλακας ) και έρχεται προς το μέρος μου (σαφώς πιο ψύχραιμος).
Βεβαίως κύριε ...

...

Δεν βάζεις και μια φωτο να έχουμε εικόνα????
:cry:

SHOOTER045
11/01/2016, 11:53
πολλά πιστεύω, αυτό πολύ δύσκολα.

Χμμμμ
Δεν νομίζω να ξέρεις καλύτερα απο εμένα.
Απο δημιουργίας της ΔΙ.ΑΣ κριτήριο ηταν το δίπλωμα οδήγησης μότο.
Ελέω μετάθεσης και καθότι ήθελα να ξανανεβω σε μότο και να μην περιμένω την άνοιξη οπότε και θα έβγαζε δίκυκλα η τροχαία (επαρχιακή,βόρεια πόλη γαρ)
Πήγα και εγώ.
Άλλοι λέγανε οτι έβγαλαν δίπλωμα μότο με παπί 100αρι άλλοι είχαν να οδηγησουν αιώνες.
Όσοι δεν πήγαν με την θέληση τους,ηια να καλυφθουν οιβθεσσις του αρχικου σχεδιασμου πηγαν με διαταγή.
Έτσι έγινε
Ήμουν εκεί
Τα ειδα
Και τα άκουσα.

Panos76
11/01/2016, 11:58
Δεν βάζεις και μια φωτο να έχουμε εικόνα????
:cry:

Λογικά, όπως ήταν ο Βαγγέλης στα νιάτα του :D

dimmie_72
11/01/2016, 12:56
Έτσι έγινε
Ήμουν εκεί
Τα ειδα
Και τα άκουσα.

άμα δεν δω wiki (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%91%CF%83%C F%84%CF%85%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82) δεν πιστεύω τπτ.

Ohm
11/01/2016, 13:15
πάντως να πω την κακία μου... όταν δεν τους βλέπει πολύς κόσμος, με τις μηχανές τους πάνε χειρότερα από 16χρονα με τσάλι. Σούζες, αντίθετα, κωλιές, κόκκινα, στοπ, μαρσαρίσματα... Κάποια στιγμή θα κάνω κανα μιξ και θα τους σηκώσω στο youtube

g_m900
11/01/2016, 13:38
Μιχαλη επειδη εθιξες μεγαλο θεμα...δεν θα δωσω περισσοτερο χωρο να γινει εδω το ελα να δεις απο την εμπειρια του καθενος με την ΔΙ.ΑΣ η γενικα με την Αστυνομια.

Καταρχην απαρεδεκτος ο συναδελφος απο την αρχη μεχρι το τελος ειδικα στο να σου περασουν χειροπεδες.

Ολα τα αλλα ειναι για εσωτερικη καταναλωση.

Δεν ανοιγεις διαλογο με τον πολιτη για κανενα λογο.
Παραβιασε κοκκινο? Κληση και σπιτακι του κι ας βριζει μετα.
Δεν δεχεται την παραβαση και βριζει και απειλει? Περιπολικακι και μεσα.
Σε απειλησε ενστολος? Τα στοιχεια του και μυνηση. Οχι αναφορα για ΕΔΕ και τετοια.

Απο κει και μετα το τι βλεπω καθε μερα στο δρομο απο πολιτες και Αστυνομικους...αφηστε το καλυτερα.

ειδικα αυτο με το να περνας πιο μπροστα απο το κοκκινο και να μαντευεις ποτε θα αναψει πρασινο για σενα...ειναι απλα Ελληνικη εφευρετικοτητα.
Μια κληση εχω ριξει στη ζωη μου και ηταν για αυτον τον λογο.

Μπροστα στο φαναρι της Κατεχακη ηρθε Ντελιβερας ξεκρανωτος το 2010 και αφου τρωει το κοκκινο...με ρωταει αν παρηγγειλε κανεις.
Του λεω χαβαλετζιδικα για το κοκκινο και μου απαντησε πως δεν ερχεται συχνα εδω και δεν ξερει οτι εχει κοκκινο εκει.
Του απανταω παλι στο χαβαλε οτι ενταξει μη με δουλευεις γιατι φανηκε οτι ηξερε το φαναρι πως αναβει.
-εχεις λεφτα για πεταμα??? τον ρωταω.
Μου απανταει με υφος 1000 καρδιναλων να μη του τα ζαλιζω γιατι ειναι απο το Σουλι και δεν με καταλαβαινει καθολου.
-Οκ Κυριε ....του απανταω και του ριχνω κληση 700 για το φαναρι και 350 για το κρανος... μεσω του Ζητα που ηταν σε αλλη σκοπια μια και εγω δεν μπορουσα λογω οτι ημουν σκοπος.

Τεσπα επειδη ξερω τι παιζει στον δρομο δυστυχως ο Μιχαλης επεσε στους μαλακες που εχει το σωμα.
Τωρα αν ειναι πολλοι...δεν ξερω συνηγορος δεν μπαινω για κανεναν οταν δεν ειμαι μπροστα.

Απλα πιστευω τον Μιχαλη λογω οτι ειμαστε και συγχωριανοι και ενα εχω να σας πω!

ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ !!!!:lol::lol::lol::lol:

Ohm
11/01/2016, 13:57
Μου απανταει με υφος 1000 καρδιναλων να μη του τα ζαλιζω γιατι ειναι απο το Σουλι και δεν με καταλαβαινει καθολου.

- Δεν ήξερα ότι το Σούλι βγάζει μόνο καθυστερημένους:a13:

g_m900
11/01/2016, 13:59
Προπερασμένος χειμώνας ένα κρύο πρωινό και ώρα 08:20 οδεύοντας για δουλειά(ή δουλεία , όπως θέτε πέστε το!)
Κινούμενος στην Καλλιρρόης με τον πάπιο μου με τα απίστευτα 70 χλμ συνειδητοποιώ πως ανάβει πορτοκαλί στα 3 μέτρα από το φανάρι..
Κάνω να πατήσω φρένο αλλά ο δρόμος γλιστράει και το αφήνω για να περάσω..
Από πίσω μου τα 2 μοτοσυκλέτες της ΔΙΑΣ.
Με σταματάνε λίγο πιο κάτω.
Είμαι νταβραντισμένο αγόρι με μακριά μαλλιά και γένια αφράτα - αφράτα!(ναι - ναι από αυτούς που μου έλεγε η μάνα μου να μην κάνω παρέα!)
Κάνω να κατέβω και πιάνουν τα περίστροφά οι δύο καϋμπόιδες!!!
Όπα παιδιά αθώος φωνάζω(μην με κλάψει η μάνα μου στο άνθος της ηλικίας μου!)
Στάσου επάνω στο μηχανάκι και μην κατεβαίνεις...βγάλε αργά - αργά το κράνος(αμ τι το θέλανε αυτό!)
Βεβαίως κύριε ...
Ανοίγω σέλα τα δίνω ...
Τα παίρνει και πάει στον ασύρματο να τα τσεκάρει...
Επιστρέφει μετά από 2 λεπτά - okey .
Ανοίγετε την μπα γκαζιέρα σας παρακαλώ...
Μέχρι να ανοίξω την μπαγκαζιέρα μου λένε οι καϋμπόιδες - πέρασες με κόκκινο και έτρεχες κλπ κλπ...
Δεν πέρασα με κόκκινο παρά την ώρα που βρισκόμουν στο φανάρι εν κινήσει άναψε πορτοκαλί...
Επιμένουν και επιμένω..
Ανοίγω μπα γκαζιέρα και βγάζω τάπερ σπέσιαλ με μακαρονάκια και κοτοπουλάκι να γλύφεις τα δάχτυλά σου!@
Ρε παιδιά στη δουλειά μου πηγαίνω και σας λέω πως πέρασα με πορτοκαλί εν όσο ήμουν σε κίνηση...δοκίμασα να πατήσω φρένο αλλά γλιστρούσε...κλπ κλπ
Επέμεναν ...τελικά έρχεται και το τέταρτο παλικάρι της παρέας κοντά και τους λέει πως έχω δίκιο και πως είδε όντως πως προσπάθησα να σταματήσω...
Τελικά μου έδωσαν τα χαρτιά μου και έφυγα για την δουλειά μου...
Τι θέλω να πω;;;
Όντως υπάρχει ένας θεματάκι με τον φόβο και με αυτά που ζουν καθημερινά οπότε τους καταλαβαίνω εν μέρει..
Τώρα αν ρισκάρεις τη ζωή σου (αν και ήταν επιλογή τους) δεν υπάρχει εκπαίδευση ικανή που να σε κάνει τόσο ψύχραιμο...
Υπάρχει πάντα ο ανθρώπινος παράγοντας...

Φιλε μου...αντε να σου εξηγησω τωρα οτι κανονικα...ετσι πρεπει να γινεται ο ελεγχος.
Εδω στο Ελλαντα ο καθενας θεωρει οτι ειναι ακινδυνος...ομως ο Αστυνομικος δεν το ξερει και το εχουν πληρωσει ακριβα αρκετοι συναδελφοι.
Ειδικα τη νυχτα ο ελεγχος γινεται με τα οπλα στο χερι (οχι να σημαδευουν).
Προσφατα περασα εκπαιδευση και κανανε αναλυση περιστατικων οπου συναδελφοι σκοτωθηκανε η τραυματιστηκανε σοβαρα.
Ειδικα η αναλυση του περιστατικου με τους αδερφους Βλαστου στην Καλλιθεα ειναι να σου σηκωνεται η τριχα για το ποσο απλα και χωρις κανενα ιχνος διαθεσης να το κανουν...βγαλανε οπλο και ριξανε στο ψαχνο. (περιπολικο ειδε μηχανη με 2 επανω να κατεβαινει αναποδα ενα στενο και να μπαινει στη Θησεως)

Η Διας εχει θρηνησει νεκρους ηδη απο ενοπλα περιστατικα και οι αριθμοι λενε οτι θα υπαρξουν και αλλοι γιατι απλα γραφουν πολλα χλμ.

Ο φιλος που γραφω την παραθεση ναι το δικαιολογει απο την μερια του και λεει..."ρε πουστη μου κοκκινο πηγα να αποφυγω και θα με φανε"
Οι συναδελφοι ομως μπορει να θελανε να φυγει το αγχος της επικυνδυνοτητας και αντιδρασανε ετσι.
Δυστυχως δεν εχουμε παιδεια εκατερωθεν.

teogtp
11/01/2016, 14:03
πάντως να πω την κακία μου... όταν δεν τους βλέπει πολύς κόσμος, με τις μηχανές τους πάνε χειρότερα από 16χρονα με τσάλι. Σούζες, αντίθετα, κωλιές, κόκκινα, στοπ, μαρσαρίσματα... Κάποια στιγμή θα κάνω κανα μιξ και θα τους σηκώσω στο youtube

Ενα αερακι σηκωθηκε.......

Pan (dvs)
11/01/2016, 14:19
Mε εχουνε σταματησει απειρες φορες με μηχανη και αυτοκινητο.Μερα και νυχτα,στο λιοπυρι αλλα και με δυο μετρα χιονι.Σε ελεγχους ρουτινας αλλα και σε περιπτωσεις που επρεπε να εχουνε τη σφαιρα στη θαλαμη.Σε αρκετες απο αυτες,ειχανε λογο.Με το αυτοκινητο μου ριξανε τεσσερις-πεντε κλισεις ,γιατι δεν μπορουσανε να κανουνε αλλιως,αλλα και παλι βαλανε πολυ νερο στο κρασι τους.Με τη μηχανη ποτε.

Με εξαιρεση μια δυο φορες,ητανε κατι παραπανω απο ευγενικοι.Αλλα και αυτες τις καναδυο,θα ελεγα οτι ητανε περισσοτερο τυπικοι,παρα αγενεις.Καποιοι θα πουνε οτι στην επαρχια ειναι αλλιως τα πραγματα.Ισως να συμφωνουσα,αν τις μισες απο αυτες τις φορες δεν με ειχανε σταματησει σε μεγαλα αστικα κεντρα.

Παλικαρια ολα αυτα τα χρονια,με ολα αυτα τα χλμ στην πλατη μου ενα πραγμα εχω καταλαβει:τις περισσοτερες φορες ,οτι θα δωσεις στον αλλον,αυτο θα παρεις πισω.Χαμογελο θα δωσεις,χαμογελο θα παρεις.Τσαμπουκα θα δωσεις,τσαμπουκα θα παρεις και παει λεγονταςΤις περισσοτερες,οχι ολες για να μην παρεξηγηθω.Αλλα για να ειναι ασφαλη τα συμπερασματα μας για εναν χωρο,πρεπει να παρουμε δειγμα απο ολο το χωρο και οχι απο τη σαβουρα.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση σαφως και ειχανε ολα τα δικια του κοσμου μιας και οντως υπηρχε παραβαση,τα οποια ομως κατα την αποψη μου,τα χασανε με τη συμπεριφορα τους.Οπως γινεται σε ολους τους χωρους υπαρχει μαζι με το σιταρι και το αγανο.Δεν ειναι ευκολο να το ξεχωρισει καποιος.

Για να τους κρινουμε ομως σωστα και ισως για να τους κατακρινουμε,πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας στη θεση τους.Ας μην κανουμε τους δικαστες,πολλες φορες ειμαστε χειροτεροι απο αυτους που παμε να δικασουμε.:beer:

DAYMAN
11/01/2016, 14:26
Mε εχουνε σταματησει απειρες φορες με μηχανη και αυτοκινητο.Μερα και νυχτα,στο λιοπυρι αλλα και με δυο μετρα χιονι.Σε ελεγχους ρουτινας αλλα και σε περιπτωσεις που επρεπε να εχουνε τη σφαιρα στη θαλαμη.Σε αρκετες απο αυτες,ειχανε λογο.Με το αυτοκινητο μου ριξανε τεσσερις-πεντε κλισεις ,γιατι δεν μπορουσανε να κανουνε αλλιως,αλλα και παλι βαλανε πολυ νερο στο κρασι τους.Με τη μηχανη ποτε.

Με εξαιρεση μια δυο φορες,ητανε κατι παραπανω απο ευγενικοι.Αλλα και αυτες τις καναδυο,θα ελεγα οτι ητανε περισσοτερο τυπικοι,παρα αγενεις.Καποιοι θα πουνε οτι στην επαρχια ειναι αλλιως τα πραγματα.Ισως να συμφωνουσα,αν τις μισες απο αυτες τις φορες δεν με ειχανε σταματησει σε μεγαλα αστικα κεντρα.

Παλικαρια ολα αυτα τα χρονια,με ολα αυτα τα χλμ στην πλατη μου ενα πραγμα εχω καταλαβει:τις περισσοτερες φορες ,οτι θα δωσεις στον αλλον,αυτο θα παρεις πισω.Χαμογελο θα δωσεις,χαμογελο θα παρεις.Τσαμπουκα θα δωσεις,τσαμπουκα θα παρεις και παει λεγονταςΤις περισσοτερες,οχι ολες για να μην παρεξηγηθω.Αλλα για να ειναι ασφαλη τα συμπερασματα μας για εναν χωρο,πρεπει να παρουμε δειγμα απο ολο το χωρο και οχι απο τη σαβουρα.

Στη συγκεκριμενη περιπτωση σαφως και ειχανε ολα τα δικια του κοσμου μιας και οντως υπηρχε παραβαση,τα οποια ομως κατα την αποψη μου,τα χασανε με τη συμπεριφορα τους.Οπως γινεται σε ολους τους χωρους υπαρχει μαζι με το σιταρι και το αγανο.Δεν ειναι ευκολο να το ξεχωρισει καποιος.

Για να τους κρινουμε ομως σωστα και ισως για να τους κατακρινουμε,πρεπει να βαλουμε τον εαυτο μας στη θεση τους.Ας μην κανουμε τους δικαστες,πολλες φορες ειμαστε χειροτεροι απο αυτους που παμε να δικασουμε.:beer:

δεν χρειαζεται να εχεις χλμ η χρονια για να εχεις καταλαβει αυτο που σωστα λες ισχυει παντου και οχι μονο στο συγκεκριμενο γεγονος.Πολλοι δεν το εχουν καταλαβει και ειδικα οι πιο μικροτεροι που βραζει και λιγο το αιμα τους.

o teos
11/01/2016, 14:59
Θα πω και γω την εμπειρια μου αν και συμφωνω με τον SHOOTER παραπανω περι στολων κλπ.

Πριν 2 χρονακια φευγω να παω βραδυ στην κοπελια προβλεπεστατος μονη ''μαλακια''(συμφωνα με τα δεδομενα τους) μαυρη μηχανη φιμε ζελατινα αρα αυτος ειναι υποπτος στο δρομο λοιπον μου κανουν νοημα να σταματησω.
Κανω στην ακρη και πριν προλαβω να πω κιχ ερχεται ενας γομαρακος και παει να τραβηξει τα κλειδια απ τη μιζα,αντανακλαστικα εγω του χτηπαω το χερι και του λεω τι κανεις εκει ρε μεγαλε?Γυρναει με υφος μου λεει βγαλτα και δωστα.
εε μετα κλασσικος διαλογος πας καλα ρε φιλε?απο που και ως που?κανε μας τη χαρη κλπ.μου λεει κατεβα κατω με υφος 10 καρδιναλιων κατεβαινω και αρχιζει κατι περιεργα που πας και ειναι δικο σου το μηχανακι..τον κοβω του λεω σε παρακαλω φτιαξε το υφος σου δε ειμαστε κολλητοι και πριν προλαβω να τελειωσω ερχεται ο αξιοματικος προφανεστατα μου λεει καλησπερα σας μπορειται να μου δωσετε τα χαρτια σας και διωχνει το γιδι με τα φουσκωτα χερια,του απανταω με τον αναλογο τροπο δινω τα χαρτια μου περιμενω 5 λεπτα ερχεται μου λεει καλο σας βραδυ και συγγνωμη για την ταλαιπωρια..... με λιγα λογια βγαλτε συμπερασμα για το θεμα στολες-και ποιος τις φοραει...δε φταιει η στολη αν ο αλλος εχει χιλια δυο κομπλεξ επειδη δεν περασε καλα οταν ηταν παιδι..:wave2:

υποψην εχω παιδικο φιλο στη ΔΙΑΣ και ξερω τι τραβανε και ποσο δυσκολα ειναι παρολο που εχουμε την εικονα αα ρε αυτοι ολο καφε πινουν και ετς!!

taisteal
11/01/2016, 15:01
TROOPER???

:confused:

o teos
11/01/2016, 15:03
TROOPER???

:confused:

Fixed αραγε πως μου ρθε??λες να λεει κατι για μενα??:bawl:

teogtp
11/01/2016, 15:05
Ο shooter trooper......
Πρέπει να βγάλανε καντηλες και οι 2. ......

SHOOTER045
11/01/2016, 15:07
άμα δεν δω wiki (https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9F%CE%BC%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CF%82_%CE%94%CE%AF%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%82_%CE%91%CF%83%C F%84%CF%85%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82) δεν πιστεύω τπτ.

Δεν θέλω να πω περισότερα περί αυτού.
Όταν ανταμωσουμε .
Τα wiki. Κλπ είναι απο επίσημα στόματα που περιγράφουν το περίβλημα να φαίνεται ωραίο.
Ακόμα και το ακατο αν ξεραθεί λίγο και πιάσει πετσα δεν μυρίζει,απο μέσα όμως.....

Μικe777
11/01/2016, 15:26
Ο shooter trooper......
Πρέπει να βγάλανε καντηλες και οι 2. ......

ο μπατσος shooter trooper.:lol:
πλακα'πλακα!αυτος θα μας σωσει!
ο εντυ με στολη μπαμ και κατω!κι ετς!:p

dimmie_72
11/01/2016, 15:40
Τα wiki. Κλπ είναι απο επίσημα στόματα που περιγράφουν το περίβλημα να φαίνεται ωραίο.

όχι, αν ξέρεις κάτι να το πεις! ισχύει και για το γυροσκοπικό; :cool:

dimmie_72
11/01/2016, 16:21
Η Διας εχει θρηνησει νεκρους ηδη απο ενοπλα περιστατικα και οι αριθμοι λενε οτι θα υπαρξουν και αλλοι γιατι απλα γραφουν πολλα χλμ.

Επειδή ελάχιστες είναι οι κατηγορίες επαγγελμάτων που δεν έχουν θρηνήσει νεκρούς, από εναερίτες μέχρι και τους εγαζομένους στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη, δεν το θεωρώ καν ως επιχείρημα.

Αντίθετα, με πολύ συμπάθεια θα πρότεινα για τη μείωση των απωλειών η αστυνομία να βελτιώσει την εκπαίδευσή της στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την προσέγγιση του ελεγχομένου, όπου πάσχει οικτρά. Από τον αρχηγό που με το κοστούμι αεράτος πάει να διαπραγματευτεί τετ-α-τετ με τον κακοποιό που κρατάει χειροβομβίδα επειδή τραβάνε τα κανάλια, μέχρι την αποκοπή από την υπόλοιπη ομάδα υποστήριξης πράγμα που συνεχώς επαναλαμβάνεται και δημιουργεί θύματα ξανά και ξανά.

Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα μάθουν να το κάνουν. Ως τότε τα θύματα θα είναι επαναλαμβανόμενα και δεν φταίει το επάγγελμα.

stam2
11/01/2016, 16:47
Αρχικά θα ήθελα να πω ότι βγάζει εμπάθεια ο τίτλος και θα ήθελα να πιστεύω ότι είναι από λάθος. Μοιάζει με τσουβάλιασμα, τα κλασικά, είναι όλοι γουρούνια κλπ... Και δεν το πιστεύω.

Έχω κι εγώ "μπλεχτεί" στο παρελθόν μαζί τους. Ξεκίνησε από ασέβεια προς το πρόσωπό μου μετά από επεισόδιο εν κινήσει, κι ενώ στον έλεγχο ήμουν απόλυτα συνεργάσιμος και του μίλαγα στον πληθυντικό και του ζήταγα να με σεβαστεί, αυτός απαντούσε σε φάση "γιατί τι θα μου κάνεις ρε", "κάνε μόκο γιατί εκεί που θα σε χώσω δεν θα σε βρίσκει κανένας" κλπ... Το χειρότερο είναι όταν είπε (αφού δεν είχε καμμία παρανομία να μου προσάψει), οτι τα παιδιά εδώ (και έδειξε την υπόλοιπη ομάδα, 2 εικοσάχρονα και μία βλάχα κομπλεξικιά) μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι μιλούσες με το κινητό καθώς οδηγούσες, και δεν φορούσες ζώνη. Τα οποία φυσικά ήταν ψευδή.

Κατόπιν αυτού το χειρίστηκα διαφορετικά μόνο και μόνο για να απεμπλακώ από χειρότερα καθώς ο τύπος ήταν οπκε και αρνείτο να μου δώσει το οποιοδήποτε στοιχείο του, του εξήγησα ότι ένας εισαγγελέας μπορεί να βρεθεί γρήγορα μαζί μας να μας κάνει παρέα, και κάλεσα το 100 για να καταγγείλω την συμπεριφορά του. Έκανε κι αυτός το ίδιο, κάλεσε την άμεση δράση, και φυσικά ήρθαν για τη δική του κλήση και όχι για τη δική μου. Αφού έψαξαν στην κυριολεξία 10 ολόκληρα λεπτά σε ένα μικρό μπλοκάκι με ποινές και νόμους εικονογραφημένο, σαν λυσάρι του δημοτικού, για να βρουν κάτι να μου προσάψουν, μου προσήψαν μία ανεκδιήγητη κατηγορία και κλήση περί παρεμπόδισης οχήματος αμέσου ανάγκης, και μου είπε ότι είμαι τυχερός που δεν με γράφει και για τα "υπολοιπα".

Ασχέτως που στο τμήμα απαλλάχτηκα από την κλήση η οποία τελικά σκίστηκε, αντιλήφθηκα ότι την εξουσία που τους δίνει το κράτος, αν θέλουν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν πολύ άσχημα επάνω σου, κι ας μην φταις καθόλου. Παντού υπάρχουν κωλάνθρωποι, συνεπώς γιατί να λείπουν από την αστυνομία? Δυστυχώς όταν πέσεις επάνω τους ντρέπομαι που το λέω αλλά είσαι ανυπεράσπιστος, ειδικά αν είσαι μόνος χωρίς μάρτυρα, και το καλύτερο ειναι να φερθείς διπλωματικά. Είναι πιθανόν να πληγωθεί η αξιοπρέπειά σου, όμως αν μπλέξεις νομικά μαζί τους, το μόνο σίγουρο είναι ότι όταν εσύ θα τρέχεις σε δικαστήρια και υπηρεσίες εναντίον τους, ή για να υπερασπιστείς τη θέση σου, αυτοί θα είναι εκεί έξω και θα συνεχίζουν να εκτελούν κακώς την υπηρεσία τους καλυπτόμενοι από ένα κράτος που μοιάζει με τυφλό γίγαντα, και μια δικαιοσύνη που έχει χάσει τον ζυγό της....

g_m900
11/01/2016, 16:55
Από τον αρχηγό που με το κοστούμι αεράτος πάει να διαπραγματευτεί τετ-α-τετ με τον κακοποιό που κρατάει χειροβομβίδα επειδή τραβάνε τα κανάλια, μέχρι την αποκοπή από την υπόλοιπη ομάδα υποστήριξης πράγμα που συνεχώς επαναλαμβάνεται και δημιουργεί θύματα ξανά και ξανά.

Ας ελπίσουμε ότι κάποτε θα μάθουν να το κάνουν. Ως τότε τα θύματα θα είναι επαναλαμβανόμενα και δεν φταίει το επάγγελμα.

Εισαι μαλλον στην εποχη του Ματει και που η εγκληματικοτητα ηταν χαλαουα.
Πλεον ειδικα στο λεκανοπεδιο...ελαχιστοι δεν εχουν περασει σοβαρη εκπαιδευση.
Αυτοι που πρεπει να εκπαιδευτουν ειναι και οι πολιτες φιλε μου.

Εχει τυχει σε φιλο μου να κανει νοημα σε αμαξι να σταματησει και μολις τον σσταματησανε ο οδηγος βγηκε εξαλλος εξω να ζητησει τον λογο και φωναζε.
Οι συναδελφοι (ζηταδες) βγαλανε οπλα αμεσως ...γιατι ακριβως δεν ξερεις ποτε με ποιον εχεις να κανεις.
Ο οδηγος μπηκε χεσμενος μεσα στο αμαξι και με το που εγινε Παναγιτσα και εκτελεσε τις εντολες των αστυνομικων...αρχισε τις μαλακιες.

Γιατι μου βγαλατε οπλο...ξερετε ποιος ειμαι γω...θα σας δειξω...και τετοια.

Ο φιλος μου του εξηγησε οτι ετσι γινεται ο ελεγχος με καποιον που πεταγεται μεσα απο το αμαξι και γενικα του ειπε αν επιθυμει να πανε στο τμημα να καταθεσει μυνηση.

ο οδηγος αφου τον ειδε ανετο κωλωσε φυσικα και αρνηθηκε...αλλα σαν κλασσικος Ελληναρας που θελει να εχει την τελευταια κουβεντα ειπε το Θεικο..."Ναι αλλα μου φωναξατε να σταματησω χωρις να μου πειτε ...παρακαλω" !!!.

Καμμια ελπιδα...

MG-KTiNoS
11/01/2016, 17:36
Η ιστορια μας ελαβε χωρα εχθες (9-1) και περι ωρα 15:30 σε αυτό το σημειο κλπ κλπ !

Το καλό καράτε Μικέ σαν θέλει υπομονή, επιμονή και αυτοσυγκέντρωση.
Μην επιτρέπεις στο κάθε άσχετο να σου χαλά την προσύλωση στο καλό καράτε.
Άσε τη βρόμα να κυλήσει από πάνω όπως το νερό της βροχής Μικέ σαν.

350192

virus
11/01/2016, 17:50
Δεν ανοιγεις διαλογο με τον πολιτη για κανενα λογο.
Παραβιασε κοκκινο? Κληση και σπιτακι του κι ας βριζει μετα.
Δεν δεχεται την παραβαση και βριζει και απειλει? Περιπολικακι και μεσα.
Σε απειλησε ενστολος? Τα στοιχεια του και μυνηση. Οχι αναφορα για ΕΔΕ και τετοια.

αυτη ειναι η ουσια απλα κι ομορφα χωρις πολλα μπλα μπλα :)

dimmie_72
11/01/2016, 18:27

Εχει τυχει σε φιλο μου να κανει νοημα σε αμαξι να σταματησει και μολις τον σσταματησανε ο οδηγος βγηκε εξαλλος εξω να ζητησει τον λογο και φωναζε.
Οι συναδελφοι (ζηταδες) βγαλανε οπλα αμεσως ...γιατι ακριβως δεν ξερεις ποτε με ποιον εχεις να κανεις.
Ο οδηγος μπηκε χεσμενος μεσα στο αμαξι και με το που εγινε Παναγιτσα και εκτελεσε τις εντολες των αστυνομικων...αρχισε τις μαλακιες.

Ο φιλος μου του εξηγησε οτι ετσι γινεται ο ελεγχος με καποιον που πεταγεται μεσα απο το αμαξι και γενικα του ειπε αν επιθυμει να πανε στο τμημα να καταθεσει μυνηση.

ο οδηγος αφου τον ειδε ανετο κωλωσε φυσικα και αρνηθηκε...αλλα σαν κλασσικος Ελληναρας που θελει να εχει την τελευταια κουβεντα ειπε το Θεικο..."Ναι αλλα μου φωναξατε να σταματησω χωρις να μου πειτε ...παρακαλω" !!!.

Καμμια ελπιδα...

όλο αυτό το σκηνικό που περιγράφεις, τι δείχνει;
αδυνατώ να το καταλάβω ειδικά αν αναφέρεται σαν παράδειγμα, υπόδειγμα κλπ.
σαν απλό καθημερινό συμβάν μόνο το βλέπω και απορώ που το αναφέρεις.

η εκπαίδευση πρέπει να είναι συνεχής, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής και ο έλεγχος να εκτελείται με ασφάλεια γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ο ελεγχόμενος είναι Ρώσος κακοποιός, Αφγανός διακινητής, Τούρκος δουλέμπορος η Έλληνας κάγκουρας.

Αυτό που λέω για να γίνει αντιληπτό είναι ότι η πληθώρα των περιπτώσεων αστυνομικών θυμάτων προέρχεται είτε από κακό χειρισμό του ατομικού τους οπλισμού, είτε επειδή από σφάλμα τους αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα σε καταδίωξη η έλεγχο και ο ύποπτος είχε όλη την ευχέρεια να τους πλήξει. Στο περιστατικό μάλιστα του σχολικού συγκροτήματος στη Γκράβα όπου απ την ομάδα των 10 για να αντιμετωπίσουν 2 κατέληξαν 2 εναντίον 2 και υπόλοιποι 8 αποκομμένοι, επιδικάστηκε πρόσφατα αποζημίωση στους συγγενείς του αστυνομικού ποσό 700.000€ που το πληρώνουμε εσύ, εγώ, όλοι μας. Και μόνο η σωματική επαφή που έγινε με ελεγχόμενο όπως προανέφεραν σαν περιστατικό μερικοί, δείχνει ότι η Αστυνομία είναι πολύυυυ μακρυά ακόμη κι απ τη βασική εκπαίδευση.

Τι θα πει "να εκπαιδευτούν οι πολίτες" για να μη θρηνούν θύματα η να συμπεριφέρονται όπως πρέπει οι αστυνομικοί; Δεν το αντιλαμβάνομαι. Αν θεωρείς "χαλάουα" εγκληματικότητα κάποιον που κρατάει 3-4 ομήρους με απασφαλισμένη χειροβομβίδα, απειλεί, προειδοποιεί κλπ και πας να του πιάσεις και συζήτηση χαλάουα χωρίς καν να φοράς 1 αλεξίσφαιρο πολύ φοβάμαι ότι τζάμπα καίει η λάμπα.

sotpag
11/01/2016, 19:01
Οσο "νταξ εκανα μισ μαλακια δεν σου γσμησα την μανα" ειναι ο καθε ενας μας στην παρανομια που ΕΜΕΙΣ κρινουμε μικρη, αλλο τοσο " νταξ δεν τον δειραμε κιολα να ουμ" ειναι και η σημπεριφορα των ΔΙΑΣ που και αυτοι κρινουν οπως τους βολευει την αυστιροτητα. Γενημενοι και γαλουχιμενοι ΟΛΟΙ μας, στο οτι η τυπικοτιτα και η αυστιροτητα του νομου ειναι για τους αλλους.

ρε τι κανεις εσυ στο moto

sniper
11/01/2016, 19:03

Καμμια ελπιδα...

Άσε την έχουμε δει την εκπαίδευση, 17 σφαίρες με τον στόχο στα 10μ - με πλήρη ηρεμία (δεν σε απειλουν οι χάρτινοι στόχοι), και οι 17 το γάμο του καραγκιόζη. ΚΑΙ ΟΙ 17, ασφαλίτης ε; Όχι κανένας τροχονόμος.

Στην εύλογη απορία μας, απάντησε ότι έχει να ρίξει απο τη σχολή.... Κλπ κλπ κλπ

Αλλά πέρα απο τα όπλα που κουβαλάνε, καλό θα είναι να εκπαιδεύονται και στο πως μιλάνε και φέρονται στους εργοδότες τους, τους πολίτες δλδ. Δεν είναι όλοι κάφροι, υπάρχουν και οικογενειάρχες που δεν φοράνε κουστούμια κλπ.

Ξέρεις πως αλλάζει ξαφνικά ένα όργανο όταν σταματάει κάποιο δικαστικό λειτουργό και του αποκαλύπτει ποιος/α είναι αφού έχει γίνει ο έλεγχος; Μόνο τα κλάματα δεν έβαλε το όργανο....

Άσε, απο εκπαίδευση (δεν αναφαίρομαι σε ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ - εκεί είναι άλλη ιστορία) μηδέν (0).

Αλλά δεν φταίνε τα όργανα, πάντα φταίει η ηγεσία, πολιτική και η φυσική.

ionized
11/01/2016, 19:09
Για τα εκαμ επετρεψε μου να διαφωνω.Ειναι το μοναδικο κομματι της αστυνομιας που εχει πραγματικη εκπαιδευση

sniper
11/01/2016, 19:10
Για τα εκαμ επετρεψε μου να διαφωνω.Ειναι το μοναδικο κομματι της αστυνομιας που εχει πραγματικη εκπαιδευση

Σε τι διαφωνούμε δλδ;

ionized
11/01/2016, 19:12
σε τιποτα... διαβασα οτι νανε σορρυ :lol:

g_m900
11/01/2016, 19:13
όλο αυτό το σκηνικό που περιγράφεις, τι δείχνει;
αδυνατώ να το καταλάβω ειδικά αν αναφέρεται σαν παράδειγμα, υπόδειγμα κλπ.
σαν απλό καθημερινό συμβάν μόνο το βλέπω και απορώ που το αναφέρεις.

η εκπαίδευση πρέπει να είναι συνεχής, προσαρμοσμένη στο πνεύμα της εποχής και ο έλεγχος να εκτελείται με ασφάλεια γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν ο ελεγχόμενος είναι Ρώσος κακοποιός, Αφγανός διακινητής, Τούρκος δουλέμπορος η Έλληνας κάγκουρας.

Αυτό που λέω για να γίνει αντιληπτό είναι ότι η πληθώρα των περιπτώσεων αστυνομικών θυμάτων προέρχεται είτε από κακό χειρισμό του ατομικού τους οπλισμού, είτε επειδή από σφάλμα τους αποκόπηκαν από την υπόλοιπη ομάδα σε καταδίωξη η έλεγχο και ο ύποπτος είχε όλη την ευχέρεια να τους πλήξει. Στο περιστατικό μάλιστα του σχολικού συγκροτήματος στη Γκράβα όπου απ την ομάδα των 10 για να αντιμετωπίσουν 2 κατέληξαν 2 εναντίον 2 και υπόλοιποι 8 αποκομμένοι, επιδικάστηκε πρόσφατα αποζημίωση στους συγγενείς του αστυνομικού ποσό 700.000€ που το πληρώνουμε εσύ, εγώ, όλοι μας. Και μόνο η σωματική επαφή που έγινε με ελεγχόμενο όπως προανέφεραν σαν περιστατικό μερικοί, δείχνει ότι η Αστυνομία είναι πολύυυυ μακρυά ακόμη κι απ τη βασική εκπαίδευση.

Τι θα πει "να εκπαιδευτούν οι πολίτες" για να μη θρηνούν θύματα η να συμπεριφέρονται όπως πρέπει οι αστυνομικοί; Δεν το αντιλαμβάνομαι. Αν θεωρείς "χαλάουα" εγκληματικότητα κάποιον που κρατάει 3-4 ομήρους με απασφαλισμένη χειροβομβίδα, απειλεί, προειδοποιεί κλπ και πας να του πιάσεις και συζήτηση χαλάουα χωρίς καν να φοράς 1 αλεξίσφαιρο πολύ φοβάμαι ότι τζάμπα καίει η λάμπα.

θα πει οτι στο Αμερικα βαλανε καμερες στα περιπολικα για να δειχνουν καθε φορα ποιος φταιει. Εδω εμεις ειμαστε θιγμενοι και μας βαζουν χερι στα προσωπικα δεδομενα αλλα ολοι τραβανε βιντεακια με καμερουλες κινητων.

καλα στα λεω.
Εκπαιδευμενος ειμαι και εγω και δεν ειμαι στον δρομο.
εχω περασει καμποσες αλλα καμμια δεν σε προετοιμαζει για τον διαλογο με τον πολιτη.

ειναι περισσοτερα τα περιστατικα οπου αστυνομικος χτυπηθηκε απο οπλο κακοποιου παρα το αντιθετο και αυτο οφειλεται στη σωστη χρηση του που οφειλεται και στην εκπαιδευση.
Δυστυχως το περιστατικο με τον Ματει που μας παει 20 χρονια πισω περιγραφει μια αστυνομια που δεν εχει καμμια σχεση με τοτε.

Τοτε στο σωμα δεν υπηρχε διαπραγματευτης σαν ειδικοτητα και ειδαμε τα αποτελεσματα.
Αυτο ηταν και το εναυσμα να σταλθουν στο εξωτερικο και να εκπαιδευθουν καποιοι.

Θυμασαι το περιστατικο με το λεωφορειο στον Μαραθωνα? αυτο ηταν αποτελεσμα του διαπραγματευτη και του σκοπευτη.
Εκπαιδευση λεγεται αυτο.

το οτι ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τη συμπεριφορα της αστυνομιας δεν σημαινει οτι ειναι και το σωμα ανεκπαιδευτο.
Το οτι δεν ξερετε πως δουλευει η Αμεση Δραση δεν ειναι κριτηριο σχολιασμου για αναικανοτητα ολης της αστυνομιας...λογω των Ματ.

Τεσπα δεν θα βγαλουμε ακρη οποτε ας μην ανοιγουμε περισσοτερο τη συζητηση.