View Full Version : ομαδα ΔΙαροια ΑΣτυνομιας..
θα πει οτι στο Αμερικα βαλανε καμερες στα περιπολικα για να δειχνουν καθε φορα ποιος φταιει. Εδω εμεις ειμαστε θιγμενοι και μας βαζουν χερι στα προσωπικα δεδομενα αλλα ολοι τραβανε βιντεακια με καμερουλες κινητων.
καλα στα λεω.
Εκπαιδευμενος ειμαι και εγω και δεν ειμαι στον δρομο.
εχω περασει καμποσες αλλα καμμια δεν σε προετοιμαζει για τον διαλογο με τον πολιτη.
ειναι περισσοτερα τα περιστατικα οπου αστυνομικος χτυπηθηκε απο οπλο κακοποιου παρα το αντιθετο και αυτο οφειλεται στη σωστη χρηση του που οφειλεται και στην εκπαιδευση.
Δυστυχως το περιστατικο με τον Ματει που μας παει 20 χρονια πισω περιγραφει μια αστυνομια που δεν εχει καμμια σχεση με τοτε.
Τοτε στο σωμα δεν υπηρχε διαπραγματευτης σαν ειδικοτητα και ειδαμε τα αποτελεσματα.
Αυτο ηταν και το εναυσμα να σταλθουν στο εξωτερικο και να εκπαιδευθουν καποιοι.
Θυμασαι το περιστατικο με το λεωφορειο στον Μαραθωνα? αυτο ηταν αποτελεσμα του διαπραγματευτη και του σκοπευτη.
Εκπαιδευση λεγεται αυτο.
το οτι ολοι μας εχουμε εμπειριες απο τη συμπεριφορα της αστυνομιας δεν σημαινει οτι ειναι και το σωμα ανεκπαιδευτο.
Το οτι δεν ξερετε πως δουλευει η Αμεση Δραση δεν ειναι κριτηριο σχολιασμου για αναικανοτητα ολης της αστυνομιας...λογω των Ματ.
Τεσπα δεν θα βγαλουμε ακρη οποτε ας μην ανοιγουμε περισσοτερο τη συζητηση.
Οι διαπραγματευτές κι οι σκοπευτές είναι από άλλη υπηρεσία, αν δεν κάνω λάθος,σίγουρα ο σκοπευτής ήταν ΕΚΑΜιτης.
Και γιατί συγκρίνεις τις ΗΠΑ με την Ελλάδα; Εκεί κυκλοφορεί νόμιμα 1 όπλα για κάθε κάτοικο, εδώ είναι 1 για δέκα, κι αυτά λιανοντούφεκα... Τα παρανομα δεν τα συζυτάμε, αν εδώ είναι πάνω απο ένα μύριο εκεί πρέπει να είναι πολλά μύρια... Ακυρη η σύγκριση.
Edit : Οι ασυρματοι με κρυπτογραφηση οκ ή με τα κινητά και τα cb ακόμα;
καθολου ακυρη η συγκριση.
εχει αλλαξει επιπεδο η εγκληματικοτητα εδω και το εχουν πληρωσει πολλα παιδια.
μπορει τα οπλα εδω να ειναι λιγοτερα αλλα η προσεγγιση σε ενοπλο περιστατικο η ελεγχου ειναι λαθος και σε αυτο οφειλεται η θεση της κοινης γνωμης στη θεα του οπλου.
Εδω ο καθενας με το που θα του κανουν ελεγχο περα απο τα στοιχεια του ...θιγεται και νομιζει οτι ειναι εγκληματιας.
Οχι φιλε μου...ετσι ειναι και πρεπει να συναινεσει στον ελεγχο ο καθενας.
Τωρα αμα ειναι μαλακας ο συναδελφος...παω πασο.
Δεν μπορω να καλυπτω οτι δεν ειμαι μπροστα .
Μιλαω μονο για οτι εχω ζησει.
Εμενα παντως οσες φορες με εχουν σταματησει...ειτε εδω ειτε επαρχια πριν μπω στην Αστυνομια( μπηκα το 2007 και στα 27) ποτε μα ποτε κανενας δεν μου μιλησε ασχημα...ισα ισα.
Αλλα εχει τυχει να με σταματησει ΔΙΑΣ επειδη του εκανα προσπεραση στο Ντυναν.
Οποτε καταληγουμε στο οτι εχετε δικιο καποιοι που κραζετε...
...
Οποτε καταληγουμε στο οτι εχετε δικιο καποιοι που κραζετε...
Το θέμα είναι να είμαστε όλοι επαγγελματίες.
Αλλά πολύ φοβάμαι ότι με κράτος πένητα, θα περάσουμε μαύρες μέρες σε λιγο καιρό.
Mark my words.
skylaros
11/01/2016, 19:37
Ότι χειρότερο μπορεί να συμβεί στους Δ.Ι.Α.Σ είναι να τους φορτώσουν τους ΔΕΛΤΑ. Όχι πως έχω τους πρώτους σε καμιά εκτίμηση, αλλά γενικά σε καθημερινή συνθήκη ήταν πολύ καλύτεροι από τους ούγκανους 24/7.
Να ξέρετε πάντως πως μερικοί δε πιπιλάμε δάχτυλο, μπορεί να υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που έχουν περάσει μερικές πολύ όμορφες νύχτες στον 6ο της ΓΑΔΑ ή έχουν μπει στο λευκό transit της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας με τον γλυκούλη ανθύπα (που εύχομαι μια μέρα να μη μπορεί ούτε να σκουπίσει τον κώλο του), μπορεί να έχουν δει φίλες τους ξεβράκωτες, ξυπόλητες και δεμένες πισθάγκωνα στα κατρουλάδικα του Α.Τ. Ομονοίας για σωματικό έλεγχο από χαριτωμένη θηλυκή διασταύρωση Ορκ με Yeti. Μπορεί να έχουν δει φίλους τους με σπασμένα χέρια, πλευρά, δόντια και άλλα ωραία και όμορφα που ότι καλό και αν δουν μετά από κάποιο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ να τα θεωρούν μεμονωμένα περιστατικά, στιγμιαία λάθη ρε αδερφέ ! Και που είσαστε μη νομίζεται πως δε μπορεί να τύχει στον καθένα ;)
Αν όμως κάποιος βγάλει το "προσωπικό" από τη μέση και κάνει την υποχώρηση να πει πως αυτή η κοινωνία ίσως μπορεί να βελτιωθεί έστω και στα σημεία ως έχει (και όχι να γίνουν όλα στάχτη) ένα από αυτά τα σημεία θα ήταν να δημιουργηθεί μια αστυνομία που θα έχει έξυπνους χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας ανθρώπους, που θα είναι από τη φύση τους ευγενικοί και που δε θα "μάθουν" τη δουλειά από τους παλιούς. Σε συνδυασμό με ένα σωφρονιστικό σύστημα που στόχο θα έχει το σωφρονισμό (ίουυυυ :a04: ) και όχι την εκδίκηση και δικαστές που δε θα είναι καλοπληρωμένα ψωνισμένα ανδρείκελα του συστήματος.
Τέλος πάντων, Μικέ φτηνά τη γλίτωσες το αντίσταση εξύβριση απείθεια είναι ψωμοτύρι, για το τίποτα παίζει να έβγαινες σήμερα το απόγευμα και να είχες και κάνα δικαστήριο στην πλάτη σου να σε κυνηγάει 4-5 χρόνια.
κανουν ελεγχο περα απο τα στοιχεια του
Τί άλλο μπορούν να ζητήσουν;
dimmie_72
11/01/2016, 19:40
θα πει οτι στο Αμερικα βαλανε καμερες στα περιπολικα για να δειχνουν καθε φορα ποιος φταιει. Εδω εμεις ειμαστε θιγμενοι και μας βαζουν χερι στα προσωπικα δεδομενα αλλα ολοι τραβανε βιντεακια με καμερουλες κινητων.
την Αμερική θα πρότεινα να μην την πιάσουμε καθόλου στο στόμα μας.
ας φανώ αιρετικός σε όσους δεν το έχουν ζήσει, το επίπεδο της ευγένειας με το οποίο σου απευθύνεται ο Αμερικάνος αστυνομικός θα κάνουμε πολλά χρόνια να το δούμε στη χώρα μας, αν συμβεί ποτέ.
ο σεβασμός που σε αντιμετωπίζει σαν κατ ουσία εργοδότη του, η γνώση του νόμου, η εκπαίδευσή του αλλά και η διαλλακτικότητά του, πόρω απέχει απ την Ελλάδα του σήμερα, της προ 20ετίας και του μέλλοντος νομίζω.
amyroukai
11/01/2016, 20:23
να μην πούμε και ότι οι σερίφηδες στις μικρές κομητείες είναι αιρετοί...
παντως αυτο που φαινεται στα αμερικανικα εργα στους τροχονομικους ελεγχους ειναι ο συνδυασμος της απολυτης ευγενειας με το καραξεσκισμα:lol:
dimmie_72
11/01/2016, 21:14
παντως αυτο που φαινεται στα αμερικανικα εργα στους τροχονομικους ελεγχους ειναι ο συνδυασμος της απολυτης ευγενειας με το καραξεσκισμα:lol:
μπορούμε πάντως να συγκρίνουμε συμπεριφορές και αντιδράσεις ;)
https://youtu.be/ZDTmTrCgsi4?list=PLZ--9Sz6yoj9_-xF8HbZrWbW7pfIxg_Kk
εδω δεν εχουμε νοσοκομεια και κρατος θα εχουμε αστυνομια?
o κλασσικος Ελληναρας απαιδευτος ειναι παντου!!
ανετα σε τυλιγουν σε μια κολα χαρτι!αντιστοιχως πολυ ειναι αγενεστατοι
και στην αστυνομια ξερεις ποιος ειμαι εγω κ.τ.λ
χαρακτηριστικο παραδειγμα ο Καρβελας που ειχε κλειστει στο αμαξι
στο Αμερικα εχουν μπουζουριασει celebrities σωρο!
η ατιμωρησια θα φερει κι αλλα!
και καλος να εισαι σε οποιαδηποτε επαγγελμα μαθαινεις να γινεσαι λαμογιο!
σε ενα χαλια κρατος προσαρμοζεσαι και γινεσαι ενας κακος δημοσιος υπαλληλος
ασε που αμα εισαι καλος χαλας την πιατσα!!μπορντελο!
lonerider
11/01/2016, 21:41
ο ελληνας δεν τον ενδιαφερει αν θα περασει με κοκκινο και τσακισει τον αλλον...δεν τον νοιαζει να περασει κτεο το σαραβαλο,δεν τον νοιαζει να οδηγαει πιωμενος,στα αρχιδια του....αλλα μην του μιλησεις με υφακι...εκει μπορει και να σε σκοτωσει..αυτο τον ενδειαφερει μονο...ενα πραγμα δηλαδη,ειμαι μαλακας αλλα δεν θελω υφακι...
Eversman
11/01/2016, 21:45
Επειδη τωρα το διαβασα ....
Ρε Μικέ, για να αντιδράσεις εσύ ετσι, ή δεν είχες φάει καλά, ή δεν είχες φάει καθόλου! Έπρεπε να τους το πεις απ' την αρχή, να γλυτώσεις το στριμωξιδι :lol:
Εγώ πάντως τα παω καλα με τους "Ολυμπιους". Οπότε με σταματάνε, πάντα σε όπλα και διαμετρήματα θα καταλήξει η κουβέντα :D
ο ελληνας δεν τον ενδιαφερει αν θα περασει με κοκκινο και τσακισει τον αλλον...δεν τον νοιαζει να περασει κτεο το σαραβαλο,δεν τον νοιαζει να οδηγαει πιωμενος,στα αρχιδια του....αλλα μην του μιλησεις με υφακι...εκει μπορει και να σε σκοτωσει..αυτο τον ενδειαφερει μονο...ενα πραγμα δηλαδη,ειμαι μαλακας αλλα δεν θελω υφακι...
το βιντεο που εβαλε ο dimmie_72 ειναι φοβερο
σκεψου αντιστοιχο ελληνικο διαλογο!!:bawl:
θα ειχαν αρπαχτει!ειναι στα γονιδια μας τελος
ειμαστε νευρωτικοι!:a21:
οποιος με γνωριζει, ξερει καλα ότι σχεδόν παντα είμαι χαλαρο και ευδιαθετο ατομο...
επισης ξερει ότι εχω και μια παιδεια, και δεν είναι τυπος χυμα και στ'αρχιδια μου, οποτε δεν προκαλω με τη συμπεριφορα μου..
τυποι που δεν με γνωριζουν όπως το τρολλ από πανω.. (lonerider πραγματικα με κανεις και γελαω με τα συμπερασματα που βγαζεις.. προσπαθησε κι άλλο εισαι πολύ αστειος) μπορουν να υποθετουν ότι να 'ναι, ακομα και αν εδώ εχου γραφτει πραγματα για το ποιον μου από ατομα που με ξερουν...
υπευθυνο ατομο δεν εισαι όταν δεν κανεις μαλακιες.. ολοι κανουμε... εισαι όταν παραδέχεσαι τα λαθη σου και εισαι ετοιμος να υποστείς τις συνεπειες... πραγμα που παντα κανω!
τωρα αν επιλογή του αρχηγου της ομαδας ηταν να μου τη χαρισει, σορυ αλλα δε θα τον παρακαλεσω να μου τη φορεσει κιολας επειδή εκανα βλακεια και πρεπει να πληρωσω.. ποσο δε μαλλον όταν η βλακεια δεν εγινε σκοπιμα..
ωστοσο προτιμουσα 1000 φορες να πληρωσω την 700αρα παρα να με ξεφτιλιζει το κάθε βαρεμενο 25χρονο..
ειλικρινα δεν εχω θεμα με τη "λαικη" συμπεριφορα.. αν μου ελεγε "τι μαλακια ηταν αυτή που εκανες ρε παπαρα" στο ιδιο υφος και στον ιδιο τονο που τους μιλησα αρχικα εγω, σας διαβεβαιωνω ότι καθολου δεν θα με πειραζε..
ο τσαμπουκας και η μαγκια που πηγε να μου πουλησει με ενοχλησε... και το γυρισμενο ματι, που εδειχνε ατομο με ψυχολογικα θεματα, και αρα αναξιο να βρισκεται στη θεση που βρισκονταν..
και αυτό το θεμα δεν το εχω μονο με την αστυνομια.. το εχω παντου και παντα..
εδώ "στολισα" και μαλιστα ασχημα, εργοδοτη μου μπροστα σε πελατες, την 4η μερα σε δουλεια που βρηκα μετα κοπων και βασανων υστερα από 10 μηνες ανεργιας, επειδή θεωρουσε πως επειδή μου δινει ένα μεροκαματο ειχε αυτόματα και το δικαιωμα να μου φερεται σαν σκλαβο και να μου μιλαει όπως γουσταρει..
αξιοπρεπεια λεγεται αυτό για οσους δεν γνωριζουν.. και τη δικη μου δεν τη χαριζω πουθενα οσο και αν μου κοστισει..
παρολα αυτά με την αστυνομια δεν ειχα ποτε πρόβλημα ως τωρα, από θεμα συμπεριφορας.. και ναι η αληθεια είναι όπως ειπατε μερικοι ότι ο τιτλος είναι λιγο τραβηγμένος καθως γενικολογει.. το σκεφτηκα αφου τον εβαλα...
Α!! και για μια ακομη φορα, να σας ευχαριστησω ολους που καταφέρατε να κρατηθεί η κουβεντα σε πολιτισμενο επιπεδο, (ακομα και μετα την παρεμβαση των αστυνομικων του φορουμ :lol: ) βλέπετε ποσο ευκολο και ομορφο είναι να μιλαμε πολιτισμένα?
Επειδη τωρα το διαβασα ....
Ρε Μικέ, για να αντιδράσεις εσύ ετσι, ή δεν είχες φάει καλά, ή δεν είχες φάει καθόλου! Έπρεπε να τους το πεις απ' την αρχή, να γλυτώσεις το στριμωξιδι :lol:
Εγώ πάντως τα παω καλα με τους "Ολυμπιους". Οπότε με σταματάνε, πάντα σε όπλα και διαμετρήματα θα καταλήξει η κουβέντα :D
λες αμα τους λεω επιτακτικα "παιδια προσοχη είμαι νηστικος" να καβαλανε και να εξαφανίζονται πανικόβλητοι?? χμμ... για να το δοκιμασω..
Ελα Μιχαλη πες αληθεια...
Το θεμα για το οποιο αρπαχτηκατε ηταν...Καλαμακι η Σουβλακι !!
Ελα Μιχαλη πες αληθεια...
Το θεμα για το οποιο αρπαχτηκατε ηταν...Καλαμακι η Σουβλακι !!
πιτογυρο η σάντουιτς
τυροπιτα η μπουγατσα..
κιτρινο τυρι η κασερι..
πολλα και διαφορα... :lol:
FotisFz1
11/01/2016, 22:36
Εγω ειμαι της γνωμης οτι αν οι αστυνομικοι ηταν απολυτα ευγενικοι και επαγγελματιες ως ωφειλουν και εκαναν ΠΑΝΤΑ αυτο που οριζεται απο τους νομους τοτε ολα θα ηταν ΠΟΛΥ χειροτερα για τον μεσο Ελληνα και την νοοτροπια του
Οποτε προσεχετε τι ευχεστε
skylaros
11/01/2016, 22:55
.
ωστοσο προτιμουσα 1000 φορες να πληρωσω την 700αρα παρα να με ξεφτιλιζει το κάθε βαρεμενο 25χρονο..
Αυτό είναι 700.000 ευρό! :p
Λεφτά υπάρχουν!!!
lonerider
11/01/2016, 23:00
mike στο ποστ σου λες οτι ειπα...δηλαδη....εκανα μαλακια περασα με κοκκινο....αλλα δεν γουσταρω υφακι....το οτι περασεσ με κοκκινο και αυτο υφακι ειναι ειναι να ξερεις...ωπ...σου λεει ο αλλος ο μπατσος τι εγινε γιατι το κολωπαιδο περασε με κοκινο? αν σε εβλεπα και εγω το ιδιο θα ελεγα...και ολοι το ιδιο θα ελεγαν...αν σε τσακιζε κανενας η τσακιζες εσυ καποιον τα περι υφους θα ηταν αστειο ανεκδοτο...και κατι τελευταιο,αν θελεις να απαντουν στο θρεντ που ανοιγεις μονο ατομα που σε ξερουν..μην ξαναανοιξεις...
mike στο ποστ σου λες οτι ειπα...δηλαδη....εκανα μαλακια περασα με κοκκινο....αλλα δεν γουσταρω υφακι....το οτι περασεσ με κοκκινο και αυτο υφακι ειναι ειναι να ξερεις...ωπ...σου λεει ο αλλος ο μπατσος τι εγινε γιατι το κολωπαιδο περασε με κοκινο? αν σε εβλεπα και εγω το ιδιο θα ελεγα...και ολοι το ιδιο θα ελεγαν...αν σε τσακιζε κανενας η τσακιζες εσυ καποιον τα περι υφους θα ηταν αστειο ανεκδοτο...και κατι τελευταιο,αν θελεις να απαντουν στο θρεντ που ανοιγεις μονο ατομα που σε ξερουν..μην ξαναανοιξεις...
το αν θα ανοιγω η όχι θρεντ εδώ μεσα, και με πιο σκοπο, δεν εισαι εσυ ο αρμόδιος που θα μου το υποδειξει.. υπαρχουν αλλοι για αυτή τη δουλεια..
την πλειοψηφια οσων εγραψαν εδώ ΔΕΝ τους ξερω ουτε με ξερουν.. οποτε παλι λαθος συμπερασμα εβγαλες....
μερικοι που παριστάνετε τους δικαστες του πληκτρολογιου εισαστε πολύ αστείοι παντως.. αν σας εβαζαν να βαθμολογησετε την απεχθεια καποιου εγκλήματος με βαθμο 1-10 θα το κανατε καπως ετσι:
φονος: 7
βιασμος: 6
κλοπη: 4
ληστεια μετα φονου: 7
βιασμος παιδιου: 8
παραβιαση κοκκινου: 25..
και την ιδια ωρα θα παραβιαζατε οοοοολο τον υπολοιπο κωδικα με πολύ πιο επικυνδινο τροπο από το σφαξιμο ενός κοκκινου σε σημειο χωρις κινηση και χωρις να υπαρχει περιπτωση για ατύχημα..
συνελθετε, γελαει ο κοσμος..
lonerider
11/01/2016, 23:20
περαστικα σου....
περαστικα σου....
εγω μια χαρα υγειες ατομο είμαι.. εσυ τα χρειαζεσαι μαλλον... :wave2:
ασχετα αν εισαι υγειες ατομο η συμπαθες και το κοκκινο ηταν χαζο.
προφανως δεν πηρες το μαθημα σου και το εκανες παντιερα!!
και οπως εγραψε ο foten21 αυτο ισχυει για ολους..βαρεθηκα!
peterTHErider
11/01/2016, 23:47
mike παρακολουθω το θεμα και μεχρι τωρα δεν ηθελα να σχολιασω.γενικα αρκετοι ενστολοι εχουν τα θεματα τους οπως ομως συμβαινει παντου.ΑΛΛΑ το κοκκινο για μενα ειναι εξισου σημαντικο με την αποπειρα δολοφονιας.τοσο απλα.οπως και η παραβιαση του στοπ και προτεραιοτητας.γιατι πολυ απλα ο απεναντι μαλακας μπορει απο λαθος(οπως εσυ πχ)ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ!!στην αποπειρα δολοφονιας εχεις καποια αιτια στο μυαλο σου(μπορει απλα σχιζοφρενεια,αλλα κατι εχεις)ενω στο κοκκινο καλη ωρα ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ!και για μενα δεν ειναι αρκετα τα 700ε προστιμο.αφαιρεση διπλωματος για 2 χρονια μινιμουμ.και για να σε προλαβω δεν εχω περασει ποτε με κοκκινο.σεβομαι το πρασινο του πεζου ακομα και να μην υπαρχει πεζος,δεν παταω την διαβαση για τον ιδιο λογο.ναι παω με 200+στην εθνικη.
αν νομιζεις πως ειναι το ιδιο το συζηταμε.
φιλικα κανω την τοποθετηση μου στο θεμα κοκκινο,προτεραιοτητες με αφορμη το ποστ σου και την ισως μικρη υποβαθμιση στο θεμα που βγαζεις(σιγα περασα με κοκκινο,γραψε με να φυγω).
peterTHErider
11/01/2016, 23:54
και την ιδια ωρα θα παραβιαζατε οοοοολο τον υπολοιπο κωδικα με πολύ πιο επικυνδινο τροπο από το σφαξιμο ενός κοκκινου σε σημειο χωρις κινηση και χωρις να υπαρχει περιπτωση για ατύχημα..
συνελθετε, γελαει ο κοσμος..
μια μικρη παρατηρηση,απο οτι αντιληφθηκα στο πρωτο σου ποστ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ οτι εφυγες με κοκκινο!!αυτο το κλειδι της υποθεσης!αλλο να μου ελεγες κοιταζα ξανα κοιταζα και ΗΞΕΡΑ απο που ειχαν πρασινο και θα μπορουσαν να μου ερθουν και αλλο φευγω ξεγνοιαστος πως εχω πρασινο.στο πρωτο θα σε δικαιολογουσα πιο ευκολα!παραδοξο αλλα το οτι νομιζες οτι εχεις πρασινο χωρις να το βλεπεις,ενω θεωρητικα ελαφρυνει την θεση σου,τελικα ειναι χειροτερο για σενα και τους αλλους!
μια μικρη παρατηρηση,απο οτι αντιληφθηκα στο πρωτο σου ποστ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ οτι εφυγες με κοκκινο!!αυτο το κλειδι της υποθεσης!αλλο να μου ελεγες κοιταζα ξανα κοιταζα και ΗΞΕΡΑ απο που ειχαν πρασινο και θα μπορουσαν να μου ερθουν και αλλο φευγω ξεγνοιαστος πως εχω πρασινο.στο πρωτο θα σε δικαιολογουσα πιο ευκολα!παραδοξο αλλα το οτι νομιζες οτι εχεις πρασινο χωρις να το βλεπεις,ενω θεωρητικα ελαφρυνει την θεση σου,τελικα ειναι χειροτερο για σενα και τους αλλους! ετσι όπως δουλευει το συγκεκριμενο φαναρι, ευκολα σε ξεγελάει.. ξαναλεω: οι απέναντι ειχαν ηδη σταματησει με κοκκινο, οι αριστεροι ειχαν ηδη ξεκινησει να στριβουν δεξια.. η επομενη κινηση ηταν το πρασινο για εμενα που περιμενα να στριψω αριστερα.. εφυγα δευτερόλεπτα πριν το δωσει...
το ότι εγινε αυτό, δεν με κανει ουτε κατ'εξακολουθηση σφαχτη κοκκινων, ουτε σεσημασμενο παραβατη του ΚΟΚ...
εχω δει σφαγες κοκκινων πολύ πιο επικίνδυνες και καραμπινάτα σκοπιμες.. δεν εχω δικασει κανεναν ποτε όμως.. δεν είμαι εγω αρμόδιος να τον κρινω από τη στιγμη που το κακο είναι του κεφαλιου του και οχι προς εμενα...
συνεχιστε να με δικαζετε... εγω ξερω πως οδηγω, όπως ξερουν και οσοι εχουν παει βολτες μαζι μου, όπως ξερω και ότι τοσα χρονια στο τιμονι δεν κινδυνεψαν αλλοι σχεδον ποτε από δικο μου χειρισμο γιατι σε γενικες γραμμες δεν κανω μαλακιες στον δρομο... οποτε τις ετυμηγορίες σας τις ακουω βερεσε...
peterTHErider
12/01/2016, 00:24
κανεις δεν εβγαλε ετυμογορια.οσο για το οτι ειδες καποιον να κανει καραμπινατο σφαξιμο και δεν εκρινες για τι δεν ηταν προς εσενα ειναι πολυ απαθης αντιμετωπιση.αυριο ο ιδιος κανοντας το ιδιο μπορει να σκοτωσει εσενα η εμενα.και ξανα λεω,με αφορμη το ποστ σου απλα τονιζω πως το σφαξιμο κοκκινου ειναι αποπειρα δολοφονιας και τελος.τα οχηματα ειναι οπλα.οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι απλα αφελης και ανικανος να οδηγαει.πολυ μεγαλο ποσοστο κοσμου γυρναει καθε μερα σπιτι του απο ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ.δεν εχουν συναισθηση που πανε και πως πρεπει να οδηγανε.
taisteal
12/01/2016, 00:26
Μικε,κανονισε μια ταβερνα και θα σε συγχωρεσουμε :D
Αστο να παει περασε,το μονο που εμεινε ειναι να αποφευγεις να ερχεσαι σε επαφη με οργανα της ταξης..
Να περνας απαρατηρητος,σαν σκια ενα πραμα :lol:
George_M.
12/01/2016, 00:32
Μικε,κανονισε μια ταβερνα και θα σε συγχωρεσουμε :D
Αστο να παει περασε,το μονο που εμεινε ειναι να αποφευγεις να ερχεσαι σε επαφη με οργανα της ταξης..
Να περνας απαρατηρητος,σαν σκια ενα πραμα :lol:
κατι ξερει αυτος..κατι ξερει...:a01:
Bob_o_mastoras
12/01/2016, 01:21
Ποτε εφθασε αυτο κοντα 10 χιλιαδες δισκους..;;; :uplate:
Τα δυο πρωτα ποστ διαβασα. Μικε εκανες μλκ και παλι καλα που στη χαρισαν.. ;)
spyrakos35
12/01/2016, 06:19
23 σελιδες εεεεε;
Που να χε κοπει και κανα χαρτακι......
κανεις δεν εβγαλε ετυμογορια.οσο για το οτι ειδες καποιον να κανει καραμπινατο σφαξιμο και δεν εκρινες για τι δεν ηταν προς εσενα ειναι πολυ απαθης αντιμετωπιση.αυριο ο ιδιος κανοντας το ιδιο μπορει να σκοτωσει εσενα η εμενα.και ξανα λεω,με αφορμη το ποστ σου απλα τονιζω πως το σφαξιμο κοκκινου ειναι αποπειρα δολοφονιας και τελος.τα οχηματα ειναι οπλα.οποιος δεν το καταλαβαινει ειναι απλα αφελης και ανικανος να οδηγαει.πολυ μεγαλο ποσοστο κοσμου γυρναει καθε μερα σπιτι του απο ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ.δεν εχουν συναισθηση που πανε και πως πρεπει να οδηγανε.οκ! τοτε με τη λογικη σας αυτή, μπορει καποιος να πιασει το τιμονι μεθυσμένος, να πηγαινει με +50 χλμ από το επιτρεπομενο μεσα σε κατοικημενη περιοχη, να κανει μπαντιλικια σε πλατειες που παιζουν παιδια, να κανει κοντρες σε φαναρια και δρομους με κινηση, να κανει επικυνδινες σφηνες στη κινηση, να περναει διαβασεις πεζων αερα πατερα, να μη συντηρει σωστα το οχημα του, να μην εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ, να είναι ανασφάλιστος... όλα καλα! δε τρεχει μια εκει...
αλλα μη περασει κοκκινο σε φαναρι χωρις κινηση... ο χριστος και η παναγια.. πρεπει να τον κρεμασουμε είναι κοινος εγκληματιας, και επικυνδινος για το συνολο.. και φυσικα πρεπει να γινει αποδεκτης του αδικαιολογητου τσαμπουκα των μπατσων χωρις να μιλησει... πραγματικα ότι να ναι...
Σε αναλογο περιστατικό και κανοντας την παπια ("ωχ χιλια συγνωμη ρε παιδια δεν το είδα, ευτυχώς που δεν έγινε καποιο ατύχημα"), την γλύτωσα ευκολα και ανώδυνα. Φυσικά υπάρχουν λαλακες μπάτσοι (όπως και οι περισσότεροι στην ελλάδα είναι λαλακες), όπως υπάρχουν και λαλακες οδηγοί.
συνήθως όταν γίνεται η λαλακία κάνεις την παπια μπας και γλυτώσεις την κλήση.. Αμα κανεις την παπια το όργανο σπάνια συμπεριφέρεται λαλακισμένα. Αν συμπεριφέρεται λαλακισμένα (και σε γράψει κι όλας), ευγενικά κρατάς τον αριθμό απο τις μηχανές, το επώνυμο του οργάνου, σε ποιο Τμήμα είναι και σε πρώτη φάση πας στο διοικητή του και αναφέρεις το περιστατικό και απο εκεί και πέρα βλέπεις. Συνήθως το θέμα θα κλείσει με μια σύσταση στον κακό αστυνομικό, ειδικά αν ο διοικητής του ξερει (θα ξέρει σίγουρα) οτι το εν λόγω όργανο, το παίζει FBI. Απο κει και περα αν όλοι κάνουν την πάπια μπορειτε να απευθυνθείτε στην Διευθυνση εσωτερικών Υποθέσεων του Αρχηγείου ή σε καποιο ειδικευμένο δικηγόρο για την αστυνομική αυθαιρεσία, να σας κατατοπίσουν περισσότερο για το τι μπορείτε να κάνετε
Η ακόλουθη ιστορία είναι απoκύημα επιστημονικής φαντασίας κι ουδεμία σχέση έχει με υπαρκτά πρόσωπα και καταστάσεις.
Κάποτε ένας μοτοσυκλετιστής παραβίασε κατά λάθος ερυθρό σηματοδότη στο κέντρο Ευρωπαϊκής πρωτεύουσας καθώς δεν ήταν σε σωστή θέση επί του οδοστρώματος ώστε να έχει την κατάλληλη οπτική επαφή με το φανάρι.
Πίσω του ακολουθούσε περιπολία αστυνομικών Ευρωπαϊκής χώρας η οποία σταμάτησε το μοτοσυκλετιστή λόγω της παράβασής του.
Αστυνομικός: Κύριε μόλις παραβιάσατε ερυθρό σηματοδότη.
Μοτοσυκλετιστής: Ναι το κατάλαβα, μλkia μου.
Α: Θα σας βεβαιωθεί παράβαση. Πρόστιμο 700€, 60 ημέρες αφαιρεση της άδειας οδήγησης, 20 ημέρες αφαιρεση πινακίδων κυκλοφορίας και 9 βαθμοί στο point system.
M: καλώς κύριε αστυνομικέ, έκανα λάθος, ας πληρώσω πράξτε τα δέοντα.
Ετσι λοιπόν ο μοτοσυκλετιστής γύρισε σπιτι του, άνοιξε το pc κι έγραψε σε φορουμ ανάλογης θεματολογίας: "τα μουνι@ οι μπάτσοι σ' αυτή την περίοδο κρίσης που διανύουμε, που πληρωνόμαστε με το ζόρι 600€ το μήνα μοιράζουν κλήσεις 700€ έτσι αγόγγυστα και με απάθεια".
Στον αντίποδα ο άλλος ηρωας της ιστορίας μας σχόλασε μετά από 2 ωρες από το συμβάν κι αποκαμωμένος πήγε στον όρχο οχημάτων για να παραδώσει το υπηρεσιακό όχημα και να παραλάβει το δικό του. Ξεκινά λοιπόν χωρίς να φορά κράνος, χωρίς το όχημά του να φέρει πινακίδα κυκλοφορίας, πιθανόν ουτε ασφάλεια. Στο δρόμο για το σπιτι του παραβιάζει τα μισά κόκκινα φανάρια.
Ετσι συνεχισανε όλοι να ζούνε αρμονικά σ' αυτή τη χωρα που θέλει να νομίζει πως ανήκει στον ανεπτυγμένο κόσμο και δεν είναι μπανανία.
PortisHead
12/01/2016, 08:07
23 σελιδες εεεεε;
Που να χε κοπει και κανα χαρτακι......
...και που να οδηγουσε καμια Μικαέλα αντι του Μικε....+100 σελιδες.
:)
Έχετε καταλάβει ότι το έχετε κάψει τελείως; (να ήταν η πρώτη φορά.....:lol: )
ωωωχου μωρε πστ μου αρκετάασχοληθήκαμε με την πάρτη σου και με το κόκκινο που έσφαξες ηθελημένα ή μη. Πάμε σε κάτι ποιο σημαντικό τώρα??? Ας πούμε πες μας με φθίνουσα κατάταξη μερικές ταβέρνες στην Λευκάδα.
Ποτε εφθασε αυτο κοντα 10 χιλιαδες δισκους..;;; :uplate:
Τα δυο πρωτα ποστ διαβασα. Μικε εκανες μλκ και παλι καλα που στη χαρισαν.. ;)
Αν ξαναπαει ο mikes να σταματησει μπροστα απο το φαναρι, θα θυμαται ποσο του πρηξαμε τα @@ εδω και θα το ξανασκεφτεται. :lol:
BUSA MAKIS
12/01/2016, 10:45
Έπρεπε να ζητήσεις τον αριθμό μητρώου των δυο που σου κάνανε τις μαγκιές.
Έκανες μια παράβαση , σε σταματήσανε, έπρεπε να καλέσουν την τροχαία να σου κόψουν κλίση και τέλος.
peterTHErider
12/01/2016, 10:47
οκ! τοτε με τη λογικη σας αυτή, μπορει καποιος να πιασει το τιμονι μεθυσμένος, να πηγαινει με +50 χλμ από το επιτρεπομενο μεσα σε κατοικημενη περιοχη, να κανει μπαντιλικια σε πλατειες που παιζουν παιδια, να κανει κοντρες σε φαναρια και δρομους με κινηση, να κανει επικυνδινες σφηνες στη κινηση, να περναει διαβασεις πεζων αερα πατερα, να μη συντηρει σωστα το οχημα του, να μην εχει περασει ποτε ΚΤΕΟ, να είναι ανασφάλιστος... όλα καλα! δε τρεχει μια εκει...
αλλα μη περασει κοκκινο σε φαναρι χωρις κινηση... ο χριστος και η παναγια.. πρεπει να τον κρεμασουμε είναι κοινος εγκληματιας, και επικυνδινος για το συνολο.. και φυσικα πρεπει να γινει αποδεκτης του αδικαιολογητου τσαμπουκα των μπατσων χωρις να μιλησει... πραγματικα ότι να ναι...
mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο.απλα πιασαμε αλλη μπαντα....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ???αφαιρεση διπλωματος ισοβιος.ειμαι κακος???στα παππαρια μου!οταν την μερα του γαμου μου πριν 3 μηνες το βραδυ που βγαιναμε για ποτο μετα το γλεντι(ολοι η παρεα 100% νηφαλιοι.ειμαστε και αθλητες)και παθαινουμε λαστιχο,σταματαμε 2 αμαξια σε ευθεια στην βοηθητικη λωριδα.απλωνουμαι 2 τριγωνα!!! και ερχεται μεθυσμενος απο αλλο γαμο χτυπαει τα τριγωνα και πεφτει ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ στο πρωτο απο τα 2 αυτοκινητα με εμας να αλλαζουμε λαστιχο στο μπροστα!!!αν δεν υπηρχε το πρωτο οχημα θα επεφτε πανω μας!με εμενα την γυναικα μου και τους κουμπαρους μου να ψαχνουμε χερια και ποδια τριγυρο καθως οι 2 ηταν αναμεσα στα 2 οχηματα!!!και ηταν τοσο τυφλα που μεχρι να ερθει η αστυνομια πηγε στο πισω καθισμα και κοιματαν.οποτε σε παρακαλω.
pipe_smoker
12/01/2016, 10:58
mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο.απλα πιασαμε αλλη μπαντα....ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ???αφαιρεση διπλωματος ισοβιος.ειμαι κακος???στα παππαρια μου!οταν την μερα του γαμου μου πριν 3 μηνες το βραδυ που βγαιναμε για ποτο μετα το γλεντι(ολοι η παρεα 100% νηφαλιοι.ειμαστε και αθλητες)και παθαινουμε λαστιχο,σταματαμε 2 αμαξια σε ευθεια στην βοηθητικη λωριδα.απλωνουμαι 2 τριγωνα!!! και ερχεται μεθυσμενος απο αλλο γαμο χτυπαει τα τριγωνα και πεφτει ΑΦΡΕΝΑΡΙΣΤΟΣ στο πρωτο απο τα 2 αυτοκινητα με εμας να αλλαζουμε λαστιχο στο μπροστα!!!αν δεν υπηρχε το πρωτο οχημα θα επεφτε πανω μας!με εμενα την γυναικα μου και τους κουμπαρους μου να ψαχνουμε χερια και ποδια τριγυρο καθως οι 2 ηταν αναμεσα στα 2 οχηματα!!!και ηταν τοσο τυφλα που μεχρι να ερθει η αστυνομια πηγε στο πισω καθισμα και κοιματαν.οποτε σε παρακαλω.
Shit happens :)
Μπορείς να κάτσεις σπίτι σου γιατι εκει έξω κυκλοφορούν τρελοί, μεθυσμένοι, μαστουρωμενοι και δεν ξέρω γω τί αλλο και να εισαι ασφαλής.
Αλλα καταλάβετε επιτέλους οτι δεν εχουν καμια βάση τα παραδείγματα του στυλ "κάποιος που πέρασε με κόκκινο μπορεί να χτυπήσει ενα 4χρονο παιδάκι και να κλαίει η μάνα του στο μνήμα να κλαίει κι η Παναγια, να χτυπήσει κι ενα μικρό γλυκό ανυπεράσπιστο κουταβάκι που ποτε κανεις δε θα χύσει ενα δάκρυ για το χαμό του..... Οποτε τί 700 ευρώ και διπλώματα και μαλακιες. Να του κόψουμε το πουλί με κουτάλι, και να τόνε στείλουμε Αλκατράζ/γιεντικουλε/σαν κουεντιν να μάθει αυτός"
mike συνεχιζεις να βγαζεις μια επιθετικοτητα χωρις λογο
εγώ μία φορά δεν βλέπω επιθετικότητα σε όσα είπε ο mikes. βλέπει κανείς άλλος;
amyroukai
12/01/2016, 11:08
εγώ μία φορά δεν βλέπω επιθετικότητα σε όσα είπε ο mikes. βλέπει κανείς άλλος;
Εσύ δεν βλέπεις και το γυροσκοπικό, άστα δεν είσαι κριτήριο.
peterTHErider
12/01/2016, 11:12
Μπορείς να κάτσεις σπίτι σου γιατι εκει έξω κυκλοφορούν τρελοί, μεθυσμένοι, μαστουρωμενοι και δεν ξέρω γω τί αλλο και να εισαι ασφαλής.
Αλλα καταλάβετε επιτέλους οτι δεν εχουν καμια βάση τα παραδείγματα του στυλ "κάποιος που πέρασε με κόκκινο μπορεί να χτυπήσει ενα 4χρονο παιδάκι και να κλαίει η μάνα του στο μνήμα να κλαίει κι η Παναγια, να χτυπήσει κι ενα μικρό γλυκό ανυπεράσπιστο κουταβάκι που ποτε κανεις δε θα χύσει ενα δάκρυ για το χαμό του..... Οποτε τί 700 ευρώ και διπλώματα και μαλακιες. Να του κόψουμε το πουλί με κουτάλι, και να τόνε στείλουμε Αλκατράζ/γιεντικουλε/σαν κουεντιν να μάθει αυτός"
pipe τα shits δεν happen απο μονα τους.καποιος τα προκαλει.με αυτη την λογικη γιατι φοραμε κρανος και εξοπλισμο?για να προστατευτουμε προφανως.καποιοι ομως ειναι ανοητοι για αυτο ερχεται η νομοθεσια και σου λεει αν δεν το βαλεις προστιμο ταδε.αυτο σε κατι που καταβαση αφορα το ατομο αυτο καθε αυτο.οταν η μαλακια σου μπορει να καταστρεψει τον απενταντι πρεπει να ειναι πολυ μα πολυ αυστηρη.ή να υπαρχει παιδεια.οτι δεν το κανω για να μην θεσω σε κινδυνο τον συμπολιτη μου.αλλα επειδη ειμαστε τριτοκοσμικη κοινωνια και κοινωνια ηλιθιων και δεν χαμπαριαζουμε απο αυτα και ο καθενας κανει οτι γουσταρει πρεπει απο πανω μας να κρεμεται βαρυς πελεκις.μονο ετσι δεν θα εχουμε καθε χρονο χιλιαδες νεκρους και αναπηρους και ανθρωπους-φυτα.αν βγαλω ενα οπλο και πυροβολησω 10 φορες σε μια πλατεια με κοσμο,μπορει να φαω μερικους μπορει και κανεναν.θα με πανε βαθεια μεσα???ναι,το ιδιο ειναι και αυτος που κυκλοφορει μεθυσμενος και αυτος που σφαζει κατασυροη κοκκινα και αυτος που κυκλοφορει χωρις φωτα.μπορει να σκοτωσει καποιους μπορει και οχι.
αυτα απο μενα και ναι ειναι απολυτος,αλλα οταν σου εχουν ΣΚΟΤΩΣΕΙ ετσι 1ο ξαδερφο σαν αδερφο και λιγα λεω.
και δεν με ενδιαφερει καθολου αν χαλαει μερικους η σκληρη μου σταση.
kostasagk
12/01/2016, 11:23
το μονο που θα πω είναι πως η Διας σταματησε για παραβαση......ειμαστε διπλα σε παραδρομο βουλαιγμενης οπου το μπροστινο αυτοκινητο περναει με βαθυτατο κοκκινο....ρε παιδια λεω καντε κατι...ΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ........
οσο για τον τσαμπουκα ...καμμια φορα τους δηκαιολογω ..ολιγον ολη μερα στο δρομο ..αντιμέτωποι με τον κάθε ανωμαλο πιστολέρο η δεν ξερω γω με τι άλλο ...ισως να δικαιολογηται εν μερη...όχι απολυτα....μου εχει τυχη και εμενα εξι ενατιον μου .....μαλλον ο ενας από τους εξι ...αλλα την βρήκαμε την ακρη ....εχουν και αυτοι τα δικια τους....
pipe τα shits δεν happen απο μονα τους.καποιος τα προκαλει.
άλλο το shit happens και άλλο το κάποιος έκανε μαλακία
πέρα από αυτό
από το να περάσεις κατά λάθος κόκκινο... μέχρι να πάει να σε συλλάβει η δίας (που δεν της πέφτει λόγος για παραβάσεις κοκ) επειδή είναι ευερέθιστοι, υπάρχει απόσταση
ο mikes εκανε λαθος που περασε με κοκκινο, αλλά εκεί τελειώνει και το φταίξιμό του
οι άλλοι φέρθηκαν αντικανονικά (δεν τους πέφτει λόγος για παραβάσεις κοκ), αντιδεοντολογικά (ο πολίτης έχει συνταγματικό δικαίωμα να πει ό,τι θέλει για το πρόσωπό του, ο αστυνομικός όχι) και με υπερβάλλοντα ζήλο.
τα κάλυψα όλα;
Σαν καλό ακούγεται αυτό για κάποιους που νομίζουν πως την έχουν μεγάλη. Μπουλμόντ ακούς ???
:bawl:
Στο δια ταύτα τώρα
Νομίζω ότι ότι είχε να ειπωθεί ειπώθηκε και ότι δεν έχει νόημα να συνεχίζουμε να γράφουμε. Ο Μικές που είναι όντως προσεκτικός αναβάτης και με πολλά χρόνια καβάλας έκανε ένα λάθος. Ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος. Οι τσέοι από την άλλη του την είπαν και μάλιστα με άσχημο τρόπο. Κάποιοι όμως που δεν είναι θερμοκέφαλοι έριξαν τους τόνους και αυτό είναι το σωστό. Ο Μικές ξέρει τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει και οι άλλοι έκαναν ότι έπρεπε να κάνουν. Η λογική δεν είναι να μοιράζεις τικέτα χωρίς έλεος.
Νομίζω ειπώθηκαν όλα.
:wave2:
άλλο το shit happens και άλλο το κάποιος έκανε μαλακία
πέρα από αυτό
από το να περάσεις κατά λάθος κόκκινο... μέχρι να πάει να σε συλλάβει η δίας (που δεν της πέφτει λόγος για παραβάσεις κοκ) επειδή είναι ευερέθιστοι, υπάρχει απόσταση
ο mikes εκανε λαθος που περασε με κοκκινο, αλλά εκεί τελειώνει και το φταίξιμό του
οι άλλοι φέρθηκαν αντικανονικά (δεν τους πέφτει λόγος για παραβάσεις κοκ), αντιδεοντολογικά (ο πολίτης έχει συνταγματικό δικαίωμα να πει ό,τι θέλει για το πρόσωπό του, ο αστυνομικός όχι) και με υπερβάλλοντα ζήλο.
τα κάλυψα όλα;
είσαι λάθος, το εξήγησα παραπάνω, πέφτει λόγος σε όλους ένστολους και μη σε υπηρεσία ή όχι. Μην γράφουμε πάλι τα ίδια. Δεν έχει νόημα να νομίζεις πχ ότι θα διαπράξεις έγκλημα και απλά επειδή αυτός που σε είδε είναι της τροχαίας άρα ρυθμίζει κίνηση δεν θα ασχοληθεί. Τους πέφτει και τους παραπέφτει λόγος και μάλιστα επειδή είναι 8 ώρες καβάλα σε 2 τροχούς ίσως να τους πέφτει και περισσότερο από τους άλλους.
είσαι λάθος, το εξήγησα παραπάνω, πέφτει λόγος σε όλους ένστολους και μη σε υπηρεσία ή όχι. Μην γράφουμε πάλι τα ίδια. Δεν έχει νόημα να νομίζεις πχ ότι θα διαπράξεις έγκλημα και απλά επειδή αυτός που σε είδε είναι της τροχαίας άρα ρυθμίζει κίνηση δεν θα ασχοληθεί. Τους πέφτει και τους παραπέφτει λόγος και μάλιστα επειδή είναι 8 ώρες καβάλα σε 2 τροχούς ίσως να τους πέφτει και περισσότερο από τους άλλους.
ΕΣΥ είσαι λάθος, εγώ είμαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ
μπορεί να τους πέφτει λόγος, αλλά κλίση οι ίδιοι δεν μπορούν να κόψουν. Μπορούν να πάρουν τα στοιχεία σου και να τα προωθήσουν στην τροχαία ή να καλέσουν την τροχαία, λεπτομέριες δεν ξέρω, αλλά η συμπεριφορά τους γενικότερα εσένα σου φάνηκε σύμφωνη με τους κανόνες τους;
SHOOTER045
12/01/2016, 11:56
:a014::a014::a014:
:a014::a014::a014:
Πώς το βλεπεις, θα το περασουμε σε σελιδες το thread της Valencia; Για εκει μας κοβω... :tooth:
kostas777
12/01/2016, 11:59
Ρε παίδες, έλεοc, κλΉση. Κλήση!
Σιγά μη σου κλίνουν και το ρήμα «κόβω». :whiteflag:
....
Πολλοί λένε ότι ο Βασιλάκης είναι λάθος αλλά τον ξέρουμε και προσωπικά. Εσύ ΑΝΘΡΩΠΕ, συμμαζέψου.
Ρε παίδες, έλεοc, κλΉση. Κλήση!
Σιγά μη σου κλίνουν και το ρήμα «κόβω». :whiteflag:
Όχι, κλίση, σωστά το γράφουν... Από την κλήση που παίρνεις όταν πληρώνεις την κλήση. Ή το κλίσμα.
Μου θυμίζετε λιγο το πρόγραμμα citizens on patrol του Captain Lassard μερικοί.
Το θέμα έχει εξαντληθεί, νομίζω. Αλλά θα μείνω λίγο στα πρώτα μου ποστς, τα οποία οι περισσότεροι αγνοήσατε ή απλά δεν κατανοήσατε. Γνωρίζω ΠΟΛΥ καλά το συγκεκριμένο σημείο, καθώς περνάω τουλάχιστον 2 φορές καθημερινά. Ο Μικές θα μπορούσε να έχει χτυπήσει, χωρίς να το καταλάβει κιόλας. Εξ αριστερών του, όπως στέκεται στο φανάρι, το 95% των αυτοκινήτων στρίβει όντως δεξιά (γι'αυτούς), ΑΛΛΑ το φανάρι τους είναι πράσινο (μέχρι να ανάψει πράσινο για τον Μικέ) ΚΑΙ για να περάσουν απέναντι (ή απέναντι και αριστερά) και όσοι το κάνουν 1ον δε γίνεται φανερή άμεσα η πρόθεσή τους αυτή, μέχρι να είναι πολύ αργά (αφού το σύνηθες είναι όλοι να στρίβουν δεξιά και δεν ανάβουν φλας για να περάσουν απέναντι) και 2ον έχουν αρκετή ταχύτητα για να σε χτυπήσουν άσχημα.
Εντάξει, έκανε μια μαλακία από λάθος, όλοι έχουμε κάνει έστω μία, δεν την πλήρωσε, όλα τα υπόλοιπα είναι περιττά. Να προσέχετε όλοι. Και παγκόσμια ειρήνη.
Πολλοί λένε ότι ο Βασιλάκης είναι λάθος αλλά τον ξέρουμε και προσωπικά. Εσύ ΑΝΘΡΩΠΕ, συμμαζέψου.
γιατί, αυτός με ξέρει και μου λέει ότι "είμαι λάθος"; (κακομετάφραση στα ελληνικά του αγγλικού "you are wrong")
γιατί, αυτός με ξέρει και μου λέει ότι "είμαι λάθος"; (κακομετάφραση στα ελληνικά του αγγλικού "you are wrong")
Το ανέκδοτο με τον γρυλο το ξερεις;
:rolleyes:
Pan (dvs)
12/01/2016, 12:48
μπορεί να τους πέφτει λόγος, αλλά κλίση οι ίδιοι δεν μπορούν να κόψουν. Μπορούν να πάρουν τα στοιχεία σου και να τα προωθήσουν στην τροχαία ή να καλέσουν την τροχαία, λεπτομέριες δεν ξέρω, αλλά η συμπεριφορά τους γενικότερα εσένα σου φάνηκε σύμφωνη με τους κανόνες τους;
Κλιση δεν κοβουνε,αλλα μπορουνε να συλλαβουνε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,να τον πανε στο τμημα οπου θα του κοψει αλλος κλιση και να αφησουνε τη μηχανη στο δρομο μεχρι να παει να τη συμμαζεψει ο ιδιοκτητης.
Αυτο μπορει ,αν δεν κανω λαθος,να το κανει ακομη και εκτος υπηρεσιας,απλα με την επιδειξη της αστ.ταυτοτητας.
BoSS_Man*
12/01/2016, 12:50
Αυτο μπορει ,αν δεν κανω λαθος,να το κανει ακομη και εκτος υπηρεσιας,απλα με την επιδειξη της αστ.ταυτοτητας.
Κάνεις λάθος και πολύ μεγάλο :D
4 ποστ μείνανε μιας και είναι δίσεκτο το έτος ,δεν τραβάει άλλο λέμε...
Eβιβα
:a022:
25 σελιδες!!!!
25 σελιδες για 1 μ@λ@κι@!!!
Εκαψα καρβουνακια
BoSS_Man*
12/01/2016, 12:59
Ο καθένας γράφει τα δικά του, ο καθένας έχει γνώμη για όλα ασχέτως αν είναι λάθος ή όχι και πάλι από την αρχή.
Το παιδί στην αρχή άλλο έγραψε, άλλα γράφουν μερικοί και άλλα απαντάνε.
:a12:
Όχι τίποτε άλλο, τρέχει η επικαιρότητα και αφήσαμε το παπάριαμ στη μέση, εν τω μεταξύ έβγαλε και η γιαμάχα τρου αντβέντσουρ στα 250cc, το νέο σέρροου και τα αφήσαμε όλα πίσω :lol:
Μάστορά μου τι δεν καταλαβαίνεις από αυτά που έγραψα????
Είπες ότι δεν είναι αρμόδιοι και σου απάντησα ότι όλοι όσοι υπηρετούν στην Αστυνομία ανεξαρτήτως ειδικότητας είναι αρμόδιοι. Τεχνικό είναι το θέμα (δεν έχουν όλοι χρεωμένο μπλοκάκι). Αυτό έτσι είναι και δεν αλλάζει. Τώρα τα περί ανθρωπιάς κλπ είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο και δεν έχει να κάνει με το αν ο άλλος παρανόμησε ή όχι. Όπως επίσης και δεν γίνεται να παρανομήσεις λίγο. Ή είσαι νόμιμος ή είσαι παράνομος. Τέλος!
Όχι τίποτε άλλο, τρέχει η επικαιρότητα και αφήσαμε το παπάριαμ στη μέση, εν τω μεταξύ έβγαλε και η γιαμάχα τρου αντβέντσουρ στα 250cc, το νέο σέρροου και τα αφήσαμε όλα πίσω :lol:
Σωστά, κλειδώνει κι ας πορευτούμε όλοι εν ειρήνη.