View Full Version : Πόσο δεμένος είσαι/νοιωθεις με τη μηχανή σου?
Αλλά τι είχαμε, τι χάσαμε, μιά στο χώμα χιλιάδες στον αγώνα, τα καλύτερα έρχονται, η πιο όμορφη μοτοσικλέτα είναι πάντα (; ) η επόμενη.
Και να περνάμε καλά, φτάνει.
τα ειπες ολα νομιζω..:beer:
αλλα πάντα (; ) θα υπαρχει το ερωτηματικο..
Eversman
21/01/2016, 21:03
Ούτε εγώ έχω βρει ακόμα την Christine του μοτοσυκλετισμου. Ψάχνω όμως :bawl:
Λόγω ασχετοσυνης δεν κατάλαβα :) Ποιά είναι τούτη ή Christine πάλι? Ξέρω κανά δυό από 'δω μέσα :D
https://en.wikipedia.org/wiki/Christine_(novel)
Λόγω ασχετοσυνης δεν κατάλαβα :) Ποιά είναι τούτη ή Christine πάλι? Ξέρω κανά δυό από 'δω μέσα :D
https://www.youtube.com/watch?v=O08w8CegEeg
Μανολης67
21/01/2016, 21:10
Μπορεί και η καλύτερη ταινία του είδους,,
φοβερή ατάκα: το ραδιο αυτού του αυτοκινήτου παίζει ΜΟΝΟ ροκιές του 60s....Ολα τα λεφτά...!!
Eversman
21/01/2016, 21:18
Ααααααα! Αυτό το κόκκινο το σατανισμενο με τον σπασίκλα τον ροκαμπίλι! Το 'πιασα :)
MG-KTiNoS
21/01/2016, 21:30
:lol:
Να σε τρελανω λιγο? Εχω μια τετοια στο γκαραζ μου :) Οχι δικια μου... του γειτονα που μενει απο κατω μου και μοιραζομαστε το γκαραζ :) .... και την εχει με τις ζελατινες!
Να σε τρελανω λιγο? Εχω μια τετοια στο γκαραζ μου :) Οχι δικια μου... του γειτονα που μενει απο κατω μου και μοιραζομαστε το γκαραζ :) .... και την εχει με τις ζελατινες!
Ο Μάνος; (http://garagestories.blogspot.gr/2012/08/classic-beauties-plymouth-fury-1957.html)
Ο Μάνος; (http://garagestories.blogspot.gr/2012/08/classic-beauties-plymouth-fury-1957.html)
:a013: yes!
spyrakos35
22/01/2016, 13:07
:a012:
πόσο δεμένοι είμαστε;
"καβάλα πάμ' στην εκκλησά
καβάλα προσκυνάμε
καβάλα παίρνουμ' το αντίδωρο απ'του παπά το χέρι"
κάπως έτσι δεν πάει; :lol:
πόσο δεμένοι είμαστε;
καβάλα προσκυνάμε
καβάλα παίρνουμ' το αντίδωρο απ'του παπά το χέρι"
κάπως έτσι δεν πάει; :lol:
παει κι ετσι!!;)
" Καλοχαιρέτα τους πεζούς όταν καβαλικέψεις για να σε χαιρετούν κι αυτοί όταν θα ξεπεζέψεις"
akis_trevor
22/01/2016, 15:54
πόσο δεμένοι είμαστε;
καβάλα προσκυνάμε
Και το μ.......τσι μανα σας καβαλα το πηδαμε
Ελεγε ενα συνθημα στο σχολειο..:bawl:
6 χρόνια τώρα μου έχουν μπει πολλές φορές τα διαβόλια να δώσω
το μπουρδέλο μου για να πάρω κανά ΚΤΜ.
μάλιστα έχω πετάξει κ σπόντα για τράμπα με κανά 2 από εδώ μέσα.
αλλά κατά βάθος ποτέ δεν θα μου πήγαινε η καρδιά να την αποχωριστώ.
γιατί κάθε φορά που πάω στο γκαράζ χαμογελάω.
κάθε φορά που περιμένω στο φανάρι κ βλέπω την αντανακλασή μου καβάλα
στη μηχανή στη δίπλα τζαμαρία χαμογελάω.
Γιατί έχει κωλάρα το τουόνο μου.
Γιατί έχει τούμπανο μούτρο.
Γιατί έχει κατακόκκινες ζάντες.
Γιατί έχει αναρτησάρες.
Γιατί έχει τον λέοντα της απρίλια στο τεπόζιτο.
Γιατί έχει μοτέρ που 6 χρόνια τώρα δεν το έχω βαρεθεί.
Γιατί έχει ήχο που όταν το ακούω έχω στύση.
Γιατί και άλλα τόσα.
anwrimos
22/01/2016, 16:42
Πίστευα δεν θα την έδινα ποτε. Είχα δεθεί μαζί της, με τις καμπύλες της, με το δούλεμα του μοτέρ της, με την άψογη εξωτερική της εμφάνιση παρά τα 15 χρόνια που έχει στην πλάτη της. Τις λιγοστές βόλτες που έκανα τον τελευταίο καιρό τις ευχαριστήθηκα σχεδόν όσο και τις πρώτες. Είναι κρίμα όμως τα τελευταία 3 χρόνια να έχει κάνει ελάχιστα χιλιόμετρα και να τη συντηρώ μόνο για να κάθεται. Ναι είμαι συναισθηματικός με τα σίδερα και δένομαι αλλά δεν θα κράταγα κάτι μόνο για να το βλέπω. Να το κρατήσω όσο το λειτουργώ και το ευχαριστιέμαι. Έτσι απο σήμερα θα κοιμάται σε άλλο γκαράζ.
Τι bullitt mustang, eleanor ή general lee εδώ ρε μιλάμε για bad to the bone φάση εντελώς...
https://www.youtube.com/watch?v=0EQ41beVcXE
Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο τα υπόλοιπα αμάξια ήταν στην καλύτερη συμπρωταγωνιστές (general lee) ενώ η christine ήταν η απόλυτη star.
ΥΓ Πάνο στο παλιό φαναρτζίδικο (νυν σχολή πολ. τεχνών) Αριστοτέλους και Καλησπέρη την πρόλαβες πριν πολλά χρόνια που ανακατασκευαζόταν ?
Πάρτε και το soundtrack σε LP.
350722
350723
ΝIKOLTSOS
22/01/2016, 17:56
αν δεν θεωρεις το μηχανακι σου μ0υναρο, καλυτερα μην το καβαλας...
.......
,,,,,,,,,,,,
.........
γιατί κάθε φορά που πάω στο γκαράζ χαμογελάω.
κάθε φορά που περιμένω στο φανάρι κ βλέπω την αντανακλασή μου καβάλα
στη μηχανή στη δίπλα τζαμαρία χαμογελάω.
Γιατί έχει κωλάρα το τουόνο μου.
Γιατί έχει τούμπανο μούτρο.
Γιατί έχει κατακόκκινες ζάντες.
Γιατί έχει αναρτησάρες.
Γιατί έχει τον λέοντα της απρίλια στο τεπόζιτο.
Γιατί έχει μοτέρ που 6 χρόνια τώρα δεν το έχω βαρεθεί.
Γιατί έχει ήχο που όταν το ακούω έχω στύση.
Γιατί και άλλα τόσα.
Αρκιβώς αυτά...
Το ΚΤΜ 640 Adveture δεν θα το δώδω ποτέ....
Γιατί όταν γυρνάω και το κοιτάω, ζαλίζομαι... δεν μπορώ να το πιστέψω ότι το έχω... όχι γιατί είναι σπάνιο,ακριβό ή κάτι άλλο γιατί το είναι όνειρο μου...!!!!
Σίγουρα κάποιο άλλο ίσως με βόλευε πιο πολύ, γιατί δεν με λές το πρώτο μπόι, αλλά όταν κάθομαι στην σέλα και βλέπω τα όργανα, ντεπόζιτο κτλ. ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΩ!!!! :bawl:
Και αυτή η τρέλα κρατάει χρόνια με αυτό το μηχανάκι...
EDIT: Γιατί είμαι σε άλλη χώρα και το σκέφτομαι κάθε μέρα λες και άφησα και εγώ δεν ξέρω τι πίσω...
gior-gos
22/01/2016, 23:25
Οι μηχανες..
οχι, δε δενομαι μαζι τους,
αλλά παντα αναπολω αυτα που εζησα μαζι τους.
και δεν ειναι ολα ευχαριστα..
οι περισσοτερες καλυτερες στιγμες της - ως τωρα - ζωης μου ειναι συνδεδεμενες μ αυτο (και οχι τοσο για τα γκαζια του κτλ κτλ ;))
350753
xaotikos
23/01/2016, 00:24
Δεμένος με το SMT...απόλυτα
Είναι το μόνο μηχανάκι που μετά από 3 χρόνια η επόμενη βόλτα μου βγάζει περισσότερη κ@υλα!
Λόγοι πολλοί να το γουστάρω γενικά, το θέμα για μένα που δεν το έχω σαν μεταφορικό αλλά σαν εργαλείο απόδρασης είναι να μου αφήνει μια πικρία όταν πρέπει να κατέβω. Και το πετυχαίνει.
Αν και ζηλεύω ορισμένες φορές την τεχνολογία των καινούριων (traction, cornering abs ηλ. αναρτησεις κλπ) δεν σκέφτομαι στιγμή να το δώσω για κάτι άλλο.
Ίσως επειδή πριν το πάρω είχα σαν ονείρωξη το multi, αλλά μια βόλτα και με τα 2 με οδήγησε καρφί σε αυτό.
Το προσέχω, με προσέχει και φαντάζομαι πως αν έρθει η ώρα του αποχωρισμού θα είναι πολύ δύσκολη...
Δε ξέρω βρε παιδιά,μια φορά πρόλαβα να πουλήσω μηχανή και δε με ένοιαξε καν πάντως.Κλάιν δλδ.
LogOutGoRide
23/01/2016, 07:59
Να σας πω την αλήθεια, μου κάνει λίγο εντύπωση. Η μοτοσυκλέτα υποτίθεται πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Δεν είναι αυτοκίνητο δεν είναι κινητό. Δεν περίμενα τόσοι να τις θεωρείτε σίδερα και πλαστικά. Ένα μηχάνημα με ρόδες που καίει βενζίνη, τι είχαμε τι χάσαμε ψωλέο σε ξεχάσαμε.
Ο κάθε ένας πως αισθάνεται βέβαια, αλλά παρόλα αυτά μου κάνει εντύπωση.
Μεγάλο ρόλο παίζουν και οι συνθήκες απόκτησης της εκάστοτε μοτοσυκλέτας. Αλλιως θα βλέπεις το Panigale που σου πηρε δώρο ο μπαμπάς, αλλιώς το XT που πήρες πιτσιρικάς, δουλεύοντας ενα ολόκληρο καλοκαίρι δεξια και αριστερά μόνο και μόνο για να το αποκτήσεις.
LogOutGoRide
23/01/2016, 08:12
Δεν το δέχομαι αυτό.
Ο κάθε ένας μόνο ξέρει πως την απόκτησε, τι όνειρα έκανε όταν δεν είχε και ήθελε να αποκτήσει μια. Θυμάμαι σχεδόν γύρισα το κεφάλι άλλου και έπαιρνα τα μάτια μου από τις μοτοσυκλέτες που συναντούσα στον δρόμο.
Κάτι άλλο άλλαξε.
Αλλάξανε και οι εποχές φίλε μου. Με τόσα προβλήμματα στο κεφάλι μας δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα. Sad but true
Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου και όλους εσας που εχουμε την δυνατότητα σε αυτήν την ηλικία (30+) και σε αυτήν την εποχή να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που γουστάρουμε. Είναι πραγματικά ευλογία.
Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φτάσει οικονομικά στο αμήν με αποτέλεσμα να την καταδεικνύω , οπως ειναι φυσικό, ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την οικογένεια. Αυτό με αναγκάζει να την βλέπω διαφορετικά απότι έβλεπα τις παλαιότερες μηχανές μου, όχι γιατι δεν γουστάρω, απλά γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο και συναίσθημα για αυτήν οπως κάποτε.
@LogOutGoRide το πως βλέπεις ένα αντικείμενο, έχει να κάνει πάρα πολύ με το τι εμπειρίες έχεις συνδιάσει στο μυαλό σου με αυτό το αντικείμενο.
LogOutGoRide
23/01/2016, 08:35
Αλλάξανε και οι εποχές φίλε μου. Με τόσα προβλήμματα στο κεφάλι μας δεν υπάρχει διάθεση για τίποτα. Sad but true
Θεωρώ τυχερό τον εαυτό μου και όλους εσας που εχουμε την δυνατότητα σε αυτήν την ηλικία (30+) και σε αυτήν την εποχή να έχουμε μια μοτοσυκλέτα που γουστάρουμε. Είναι πραγματικά ευλογία.
Παρόλα αυτά δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φτάσει οικονομικά στο αμήν με αποτέλεσμα να την καταδεικνύω , οπως ειναι φυσικό, ως την πρώτη υποψήφια για αποχώρηση από την οικογένεια. Αυτό με αναγκάζει να την βλέπω διαφορετικά απότι έβλεπα τις παλαιότερες μηχανές μου, όχι γιατι δεν γουστάρω, απλά γιατί δεν μπορώ να αφιερώσω χρόνο και συναίσθημα για αυτήν οπως κάποτε.
Είναι αλήθεια. Ακριβώς όπως το λες. Αν όμως συμβεί, δεν πανηγυρίζεις κιόλας. Αυτό θέλω να πω. Θεωρητικά σου λείπει κάτι, κάτι το οποίο κάποια στιγμή το αγάπησες όσο τίποτε. Τώρα έτσι απλά είναι σίδερα και πλαστικά;
@LogOutGoRide το πως βλέπεις ένα αντικείμενο, έχει να κάνει πάρα πολύ με το τι εμπειρίες έχεις συνδιάσει στο μυαλό σου με αυτό το αντικείμενο.
Δηλαδή να είσαι ρομαντικός. Όσο καλό ή κακό να είναι αυτό.
Με την τωρινή μηχανή μου δυστυχώς (ή ευτυχώς) δεν νιώθω τίποτα. Είναι η καλύτερη που ειχα ποτέ, είναι η πιο όμορφη, η πιο απροβλημάτιστη, με όλα τα κομφόρ που δεν είχε καμία παλαιότερα, της εχω βάλει ότι ήθελα να της βάλω πάνω...αλλά...πρώτον δεν την αγόρασα με αγώνα, δηλαδή σηκώθηκα μια μέρα πήγα πηρα λεφτά απο την τράπεζα, πήγα στη Honda και την πήρα και δεύτερον δεν έχω πλεον χρόνο, λεφτά, διάθεση, παρέα όπως είχα παλιά για να την χαρώ.
Ξέρω αυτή η κουβέντα σηκώνει πάρα πολύ συζήτηση και οι μεταβλητες του καθενός ειναι διαφορετικές αλλά θέλω να σου δώσω να καταλάβεις οτι δεν ειναι τόσο επιφανειακά τα πράγματα. Είναι οπως πολυ σωστά λεει και ο φίλος Ohm οι εμπειρίες οι οποίες συνοδεύουν το κάθε τι.
LogOutGoRide
23/01/2016, 09:05
Παιδιά, δεν διαφωνώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ότι σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την οικογένεια (δηλαδή τα παιδιά) για όσους έχουν. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα ακριβό και υπερπολυτελές χόμπι, αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Είναι η μοτοσυκλέτα μου, αυτή που έφτυσα σχεδόν αίμα να αποκτήσω και συνεχίζω να παλεύω να συντηρήσω όπως πρέπει. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο. Πάντα ήμουν και για περιπτώσεις που ίσως δεν θα έπρεπε και απορώ πως συμβαίνει καμία φορά αυτό. Η γυναίκα μου είναι πάνω από δύο χρόνια άνεργη και το μέλλον μόνο καλό δεν φαίνεται.
Δεν νομίζω να είναι. Γιαυτό έχω το CBR και δεν το ανεβαίνω ούτε για να πάω στην δουλειά. Το μηχανάκι μου είναι για μένα. Μόνο για μένα. Το ανεβαίνω μόνο μένα, για βόλτα, ενίοτε για πίστα. Θα με πάει εκεί που θέλω και όχι εκεί που πρέπει.
Και πάλι θα πω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, για οποίον για τους δικούς του λόγους, δεν ισχύουν όλα αυτά. Εκεί που "έχω πρόβλημα" είναι γιαυτούς που δεν την αγάπησαν ποτέ, ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους. Έχουμε ξεφύγει και δεν ήθελα αυτό. Απλά μου έκανε λίγο εντύπωση το πόσο εύκολα είναι για ορισμένους να απαλλαγούν και "έλα μωρέ, σιγά".
spyrakos35
23/01/2016, 09:07
Εγω παντως με την τρεχουσα μοτοσυκλετα αν την αλλαζα, παλι την ιδια θα επαιρνα (οχι απαραιτητα μεταγενεστερο μοντελο).....
Με καμμια αλλη δεν το ειχα αυτο.....
RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:14
Εγω παντως με την τρεχουσα μοτοσυκλετα αν την αλλαζα, παλι την ιδια θα επαιρνα (οχι απαραιτητα μεταγενεστερο μοντελο).....
Εμένα δε θα με χαλούσε ένα ZX-10R του '16 πάντως.... :p
LogOutGoRide
23/01/2016, 09:16
Το αγαπάς ή είναι για μια νύχτα (aka ένα ζευγάρι λάστιχα); Χαχαχαχαχαχα
RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:23
Παιδιά, δεν διαφωνώ ότι οι καιροί είναι δύσκολοι. Ότι σίγουρα δεν υπάρχει τίποτα σημαντικότερο από την οικογένεια (δηλαδή τα παιδιά) για όσους έχουν. Η μοτοσυκλέτα είναι ένα ακριβό και υπερπολυτελές χόμπι, αλλά, υπάρχει ένα αλλά. Είναι η μοτοσυκλέτα μου, αυτή που έφτυσα σχεδόν αίμα να αποκτήσω και συνεχίζω να παλεύω να συντηρήσω όπως πρέπει. Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό άνθρωπο. Πάντα ήμουν και για περιπτώσεις που ίσως δεν θα έπρεπε και απορώ πως συμβαίνει καμία φορά αυτό. Η γυναίκα μου είναι πάνω από δύο χρόνια άνεργη και το μέλλον μόνο καλό δεν φαίνεται.
Δεν νομίζω να είναι. Γιαυτό έχω το CBR και δεν το ανεβαίνω ούτε για να πάω στην δουλειά. Το μηχανάκι μου είναι για μένα. Μόνο για μένα. Το ανεβαίνω μόνο μένα, για βόλτα, ενίοτε για πίστα. Θα με πάει εκεί που θέλω και όχι εκεί που πρέπει.
Και πάλι θα πω πως δεν υπάρχει πρόβλημα, για οποίον για τους δικούς του λόγους, δεν ισχύουν όλα αυτά. Εκεί που "έχω πρόβλημα" είναι γιαυτούς που δεν την αγάπησαν ποτέ, ενώ άλλοι δεν κατάφεραν να κάνουν πραγματικότητα το όνειρο τους. Έχουμε ξεφύγει και δεν ήθελα αυτό. Απλά μου έκανε λίγο εντύπωση το πόσο εύκολα είναι για ορισμένους να απαλλαγούν και "έλα μωρέ, σιγά".
Ακριβώς τα ίδια κι εγώ, no commuting ,μόνο καύλα και τώρα τελευταία ανακαλύψαμε την πίστα...κι όπως είπα και πιο πριν το "αγαπάω" επειδή είναι το δικό μου μηχανάκι.έχουμε "χημεία" χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δε θα υπάρξει με την επόμενη...που με την οικονομική κατάσταση που επικρατεί δε θα υπάρξει επόμενη.κατάλαβες;όχι;ούτε κι εγώ ... :lol:
Το αγαπάς ή είναι για μια νύχτα (aka ένα ζευγάρι λάστιχα); Χαχαχαχαχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :moutza:
spyrakos35
23/01/2016, 09:42
Ναι αλλα ακομη εισαι μικρος
Απο ενα σημειο και μετα παιζει ρολο και η ηλικια..... Δεν κυνηγας πλεον τη μουρη, το νεο αλλα την ουσια...
Δες πχ τον Βυρωνα που εχει και γεννεθλια σημερα... Κουλαδι ολκης με τριμπουρδελο..... Λες να μη θελει να παρει πιο καινουργιο και καλο μηχανακι; Σιγα μη δε θελει....
Πλεον ομως, εχει συνηδειτοποιησει οτι χερια δε θα αγορασει μαζι με το μηχανακι οποτε και καθεται με το πραπριλια....:p
RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:53
Ναι αλλα ακομη εισαι μικρος
Απο ενα σημειο και μετα παιζει ρολο και η ηλικια..... Δεν κυνηγας πλεον τη μουρη, το νεο αλλα την ουσια...
Δες πχ τον Βυρωνα που εχει και γεννεθλια σημερα... Κουλαδι ολκης με τριμπουρδελο..... Λες να μη θελει να παρει πιο καινουργιο και καλο μηχανακι; Σιγα μη δε θελει....
Πλεον ομως, εχει συνηδειτοποιησει οτι χερια δε θα αγορασει μαζι με το μηχανακι οποτε και καθεται με το πραπριλια....:p
Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λες ΑΛΛΑ,
Είχα σαν πλάνο όταν πήρα το GSXR να το αλλάξω μόνο όταν πια οι μοτοσικλέτες περάσουνε στο επόμενο επίπεδο aka ηλεκτρονικά βοηθήματα εξελιγμένα & ραφιναρισμένα .six axis imu,cornering abs, βάλε και τα bff πιρούνια... Η αλλαγή δεν είναι για πουλ-Μουρ μα ουσίας,τουλάχιστον στα ss. Το σχέδιό μου όμως έχει πάει κατά διαβόλου..... :sad:
Έχει μια δόση αλήθειας αυτό που λες ΑΛΛΑ,
Είχα σαν πλάνο όταν πήρα το GSXR να το αλλάξω μόνο όταν πια οι μοτοσικλέτες περάσουνε στο επόμενο επίπεδο aka ηλεκτρονικά βοηθήματα εξελιγμένα & ραφιναρισμένα .six axis imu,cornering abs, βάλε και τα bff πιρούνια... Η αλλαγή δεν είναι για πουλ-Μουρ μα ουσίας,τουλάχιστον στα ss. Το σχέδιό μου όμως έχει πάει κατά διαβόλου..... :sad:
Μια ερωτηση μονο.......
Σου σηκωνεται;
Αν ναι μια χαρα εισαι......;)
Όσο λιγότερο δένεσαι, τόσο λιγότερο πονάς κάποια στιγμή.
spyrakos35
23/01/2016, 09:57
Δε γινεται να μη δεθεις οταν εχεις περασει ομορφα μαζι της ......
Απλα παντα θα υπαρχει το μοτο-ξεκωλακι που θα σε παει σε αλλα μονοπατια.....
RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:58
Μια ερωτηση μονο.......
Σου σηκωνεται;
Αν ναι μια χαρα εισαι......;)
Όχι ρε Τεό δεν τα έχω βάψει μαύρα μια χαρά είμαι και μ'αυτό και μάλιστα,δεδομένων των συνθηκών,αισθάνομαι τυχερός που μπορώ να το έχω και να το χαίρομαι... Και ξες, τίποτα δε μπορεί να μου προκαλέσει υποστολή σημαίας :D
RaGe_Raptor
23/01/2016, 09:59
Δε γινεται να μη δεθεις οταν εχεις περασει ομορφα μαζι της ......
Απλα παντα θα υπαρχει το μοτο-ξεκωλακι που θα σε παει σε αλλα μονοπατια.....
Αααααα μάστορα μας τα μπερδεύεις.... :lol::beer:
spyrakos35
23/01/2016, 10:00
Αααααα μάστορα μας τα μπερδεύεις.... :lol::beer:
Οχι εγω.....
Το ξεκωλακι..... :lol:
LogOutGoRide
23/01/2016, 10:03
Καλά είχα καταλάβει. Κρατάς άμυνα. Έχεις και δυστυχώς κακό ιστορικό. Δεκτόν.
... Έχει διπλό διαφορικό, τραβάει στην ανηφόρα και αν ποτέ το άλλαζα..... Πάλι φουντούνια θα έπαιρνα ναουμ.
Χαχαχαχα, get the point όμως!
Το μοτοξεκωλάκι μου άρεσε όμως!
Οχι εγω.....
Το ξεκωλακι..... :lol:
Ελα ρε!
Βρηκες Vstrom;:lol:
spyrakos35
23/01/2016, 10:28
Ελα ρε!
Βρηκες Vstrom;:lol:
Θες και συ;
LogOutGoRide
23/01/2016, 10:29
Χαχαχαχαχα και γω γω!
SHOOTER045
23/01/2016, 10:30
Θες και συ;
Μια μηχανή του εχει μείνει αυτουνου.
Αυτή του καφέ
Θες και συ;
Μ@λακας ειμαι;
Εγω θα παρω crypton ...........:D
SHOOTER045
23/01/2016, 10:54
Μ@λακας ειμαι;
Ανταλλασω glx. Mε Β. Κing
Την πήρα ταλαιπωρημενη,κακοσυντηρημενη,φροντίδα μηδέν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν την είχε πλύνει ποτε (αυτος το είπε) service μόνος του και μόνο λάδια μπουζί .Την πήρα όμως γιατί ήταν και είναι η Κ@υλα μου,της έδωσα οτι της έλειπε και με αποζημίωσε με το καλύτερο τρόπο, με έχει παει παντού απροβληματιστα κούμπωσα επάνω της σαν παζλ.Μου την πήραν 14/12/2014 αλλα γύρισε 4 μέρες μετα (respect στην Άμεση Δράση).Απο τοτε είμαστε μαζί την φροντίζω και φροντίζει να με πηγαίνει παντού.Ειναι μια αμοιβαία σχέση...... :)
SHOOTER045
23/01/2016, 11:41
Την πήρα ταλαιπωρημενη,κακοσυντηρημενη,φροντίδα μηδέν ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δεν την είχε πλύνει ποτε (αυτος το είπε) service μόνος του και μόνο λάδια μπουζί .Την πήρα όμως γιατί ήταν και είναι η Κ@υλα μου,της έδωσα οτι της έλειπε και με αποζημίωσε με το καλύτερο τρόπο, με έχει παει παντού απροβληματιστα κούμπωσα επάνω της σαν παζλ.Μου την πήραν 14/12/2014 αλλα γύρισε 4 μέρες μετα (respect στην Άμεση Δράση).Απο τοτε είμαστε μαζί την φροντίζω και φροντίζει να με πηγαίνει παντού.Ειναι μια αμοιβαία σχέση...... :)
Παρεμφερές
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=42036
@LogOutGoRide πολύ φοβάμαι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός (δεν ξέρω καν τι ακριβώς σημαίνει η λέξη, δηλαδή) για να δημιουργηθεί παρά την θέλησή σου συναισθηματικό δέσιμο με κάτι (πρόσωπο/ζώο/πράγμα) που έπαιξε σημαντικό ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου, άσχετα αν σου άρεσε ή οχι. Πόσοι νοιώθουν νοσταλγία για τη θητεία τους στο στρατό;
dimmie_72
23/01/2016, 13:35
Μ@λακας ειμαι;
τι έγινε, τα κονομήσαμε (http://www.theguardian.com/business/2015/nov/09/volkswagen-gift-cards-vw-emissions-scandal); :lol:
RaGe_Raptor
23/01/2016, 13:39
τι έγινε, τα κονομήσαμε (http://www.theguardian.com/business/2015/nov/09/volkswagen-gift-cards-vw-emissions-scandal); :lol:
μπαααααααααααααααααααα........ (http://www.autoblog.gr/2015/11/21/kamia-apozhmiwsh-stous-eurwpaious-pelates-ths-h-vw/)
LogOutGoRide
23/01/2016, 13:40
@LogOutGoRide πολύ φοβάμαι ότι δεν χρειάζεται να είσαι ρομαντικός (δεν ξέρω καν τι ακριβώς σημαίνει η λέξη, δηλαδή) για να δημιουργηθεί παρά την θέλησή σου συναισθηματικό δέσιμο με κάτι (πρόσωπο/ζώο/πράγμα) που έπαιξε σημαντικό ρόλο για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ζωή σου, άσχετα αν σου άρεσε ή οχι. Πόσοι νοιώθουν νοσταλγία για τη θητεία τους στο στρατό;
Να σου πω για τον στρατό, ευχαρίστως δεν θα πήγαινα ξανά. Αφού το ανέφερες όμως, πιστεύω πως ο στρατός είναι μεγάλο σχολείο. Αν και πήγα σχετικά μεγάλος, αργότερα κατάλαβα πως ότι έβλεπα εκεί θα το συναντούσα στην υπόλοιπη ζωή μου. Κάποιοι πάντα θα περνάνε καλά και κάποιοι άλλοι θα γαμιούντε για την υπόλοιπη ζωή τους. Τώρα θα μου πεις, πήγες και μεγάλος και περιμένεις εκεί να το μάθεις; Θα έχεις δίκιο. Εμένα μου πήρε 18 μήνες σε μονάδα εκστρατείας με leopard στα 24 μου. Δίπλα στο σπίτι μου και όμως τόσο μακρυά από αυτό. Νάναι καλά όλοι οι τρόμπες ΕΠΥ και ο βλαμμένος Υπίλαρχος. Τον συνάντησα πριν δύο μήνες περίπου στον δρόμο και ίσα που κρατήθηκα. Να του κολλήσουν τα μάτια στο TRP ή όπως στο διάολο το έλεγαν.
Ευτυχώς δεν με φώναξαν ποτέ. Επιτέλους έπιασε το βύσμα.
μπαααααααααααααααααααα........ (http://www.autoblog.gr/2015/11/21/kamia-apozhmiwsh-stous-eurwpaious-pelates-ths-h-vw/)
Μου εστειλαν ενα mms εξηγωντας με λεπτομερειες τις κινησεις της εταιρειας περι του after sales ...... (https://www.youtube.com/watch?v=pIdFOqsRjio)
SHOOTER045
23/01/2016, 15:18
Μου εστειλαν ενα mms εξηγωντας με λεπτομερειες τις κινησεις της εταιρειας περι του after sales ...... (https://www.youtube.com/watch?v=pIdFOqsRjio)
Τυχερε...
Είναι αυτή που ήθελα, μου αρέσει πολύ ακόμα αν και την έχω 6 χρόνια. Την πήρα για συγκεκριμένο σκοπό για να κάνει τα ταξίδια μου πραγματικότητα. Μάλλον θα αχρηστευτεί στα χέρια μου εκτός αν αλλάξει κάτι δραματικά.
ποσο δεμενος?? χμμ, αρκετα θα ελεγα. ειναι η 1η μου μηχανη στην οποια εμαθα να οδηγαω. ειχα προσφορες για ανταλλαγη με 1000αρι, οπως επισης προσφορες για να την πουλησω σε λογικη τιμη, αλλα δε μου παει να τη δωσω... μαζι θα γερασουμε...;)
Adulescens_1
27/01/2016, 21:37
για να δεις αυτο που μολις γ@μησες ρε αδαη...
ολη η ηδονη εκει ειναι...:a9:
ναι αλλα δεν σ αρεσει παντα αυτο που μαμησεσ....
devil's animal
27/01/2016, 21:48
ναι αλλα δεν σ αρεσει παντα αυτο που μαμησεσ....
αν δεν σ'αρεσει αυτο που γ@μας, δυο πραγματα συμβαινουν...
ή εισαι μικρος και ακομα μπαζωνεις..που αυτο μεταφραζεται και στα μηχανακια στο οτι εχεις το μπαζο και κανεις υπομονη για την μ0υναρα...
ή δεν μπορεις να εχεις/κουμανταρεις την μ0υναρα/μηχαναρα...
Adulescens_1
27/01/2016, 22:42
αν δεν σ'αρεσει αυτο που γ@μας, δυο πραγματα συμβαινουν...
ή εισαι μικρος και ακομα μπαζωνεις..που αυτο μεταφραζεται και στα μηχανακια στο οτι εχεις το μπαζο και κανεις υπομονη για την μ0υναρα...
ή δεν μπορεις να εχεις/κουμανταρεις την μ0υναρα/μηχαναρα...
Υποκειμενικο ειναι μπορει για σενα ενα μπαζο/μηχανη ας πουμε 75 αλογα να την βλεπεις ΝΑΡΑΑΑ και για μενα να ναι μπαζο οποτε με την βολτα/σεξ να μην γυρισω να την κοιταξω καν
devil's animal
27/01/2016, 23:03
Υποκειμενικο ειναι μπορει για σενα ενα μπαζο/μηχανη ας πουμε 75 αλογα να την βλεπεις ΝΑΡΑΑΑ και για μενα να ναι μπαζο οποτε με την βολτα/σεξ να μην γυρισω να την κοιταξω καν
το ξερω οτι ειναι υποκειμενικο, αλλα δεν εχει νοημα αμα την θεωρεις μπαζο να της κανεις βολτα/σεξ...σωστα?
Γιατί τα μπερδέυετε αυτά τα 2;Η μηχανή δεν έχει βυζγιά. Από εκεί και μόνο χάνει κατά κράτος.
spyrakos35
28/01/2016, 05:38
Γιατί τα μπερδέυετε αυτά τα 2;Η μηχανή δεν έχει βυζγιά. Από εκεί και μόνο χάνει κατά κράτος.
Φιλε........
:confused: τόσο καιρό ποιά μπαλαμούτιαζα τότε;
ω θεέ μου, μή μου πεις... :panic:
Εγώ αλλιώς τα έχω μάθει εδώ μέσα :D
350972
Στην δική μου περίπτωση, εβαλα κάτω τα 3 μηχανάκια που κοίταγα Ζ750, Ρ6 , FZ6.
Αφού διάβασα-εψαξα-ρώτησα-οδήγησα το 3ο ήταν ιδανικό...
πλέον δεν αλλάζω ούτε το παπί που το έχω 13 χρόνια... Αυτό με πήγε σχολείο,φροντιστήρια,γήπεδα,βόλτες,καφέδες,γκομενότσ ρκες,φοιτητη και πλέον με πάει και στη δουλεία μου. Στόχος του είναι να γίνει σαν τα ταξι απο τα χιλιομετρα..
το Fazer αν και το έχω σχεόν 4 χρόνια , έχω κάνει καμια 60.000χλμ (τα πρώτα 45.000 στα 2 χρόνια) δεν το αλλάζω γιατί μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χιλιόμετρα με όμορφες αναμνήσεις.
πλεόν μου αρεσει το ZZR1400.. κάποια στιγμή ελπίζω να έρθει ένας ΑΚΟΜΑ γιαπωνέζος στα χέρια μου...
Στην δική μου περίπτωση, εβαλα κάτω τα 3 μηχανάκια που κοίταγα Ζ750, Ρ6 , FZ6.
Αφού διάβασα-εψαξα-ρώτησα-οδήγησα το 3ο ήταν ιδανικό...
πλέον δεν αλλάζω ούτε το παπί που το έχω 13 χρόνια... Αυτό με πήγε σχολείο,φροντιστήρια,γήπεδα,βόλτες,καφέδες,γκομενότσ ρκες,φοιτητη και πλέον με πάει και στη δουλεία μου. Στόχος του είναι να γίνει σαν τα ταξι απο τα χιλιομετρα..
το Fazer αν και το έχω σχεόν 4 χρόνια , έχω κάνει καμια 60.000χλμ (τα πρώτα 45.000 στα 2 χρόνια) δεν το αλλάζω γιατί μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χιλιόμετρα με όμορφες αναμνήσεις.
πλεόν μου αρεσει το ZZR1400.. Στόχος μου είναι να έρθει ένας ΑΚΟΜΑ γιαπωνέζος στα χέρια μου...
Τι bullitt mustang, eleanor ή general lee εδώ ρε μιλάμε για bad to the bone φάση εντελώς...
https://www.youtube.com/watch?v=0EQ41beVcXE
Για να λέμε πάντως και του στραβού το δίκιο τα υπόλοιπα αμάξια ήταν στην καλύτερη συμπρωταγωνιστές (general lee) ενώ η christine ήταν η απόλυτη star.
ΥΓ Πάνο στο παλιό φαναρτζίδικο (νυν σχολή πολ. τεχνών) Αριστοτέλους και Καλησπέρη την πρόλαβες πριν πολλά χρόνια που ανακατασκευαζόταν ?
Πάρτε και το soundtrack σε LP.
350722
350723
Αμάν...
377181
μηχανη=μανα-γυναικα-ονειρο-πονος-φθονος-αγαπη..
H μηχανή έχει "ψυχή" έχει "αύρα" κάθε μηχανή που είχα ήταν και ένα ξεχωριστό βιβλίο σε κάθε φάση της ζωής μου, σαν επεισόδια στο ίδιο έργο...
Μου θυμισες αυτο: "Το μπουζι και το βυζι βγαζουν σπιθα!"
Μπορεί το δικό μου να είναι για πέταμα και να μην αξίζει αλλά στεναχωριέμαι να το πάρει ο χάροντας ο παλιατζης.όπως βέβαια και άλλα πολλά σίδερα όπως ενα fiat 1880 (τρακτέρ ειναι)
Αν εξαιρέσουμε το γεγονός οτι καθε φορά που ανοίγω την πόρτα της αποθήκης πάω και την φιλάω, ή όταν πάμε βόλτα χαιδέυω το ντεπόζιτο δεν θα λεγα οτι ειμαι ιδιαίτερα δεμένη.... :look:
Δένομαι πάρα πολύ με τις μηχανές μας, θεωρώ πως εχουνε ψυχή μέσα τους..δεν είναι απλά ενα αντικείμενο ή ενα μεταφορικό μέσο αλλά κάτι πολύ παραπάνω..
Εγώ προχθές της χάιδευα τις βαλβίδες!
377663
Εγώ προχθές της χάιδευα τις βαλβίδες!
377663
Θα σε ελεγα προστυχο αλλα μου εβαλες και φωτό...........
:D