View Full Version : 19o 36ωρο - Οδοιπορικό Αντοχής 14 - 15 Μαιου
άντε καλή σεζόν να έχουμε
:beer:
Ημερομηνία διεξαγωγής 14 – 15 Μαίου.
μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα έχει διανυκτέρευση από Παρασκευή (σύνολο 2 διανυκτερεύσεων) και θα φτάσει ψηλά όσον αφορά τη κατεύθυνση. όπως πάντα όμως οι συζητήσεις για το προορισμό είναι ανούσιες, μιας και 1ον θα ανακοινωθεί 3 μέρες πριν και 2ον δεν έχει σημασία μιας και θα πιάσει καμιά 10αρια νομούς όπως τις περισσότερες φορές.
PS. επι της ευκαιρίας θα παρακαλούσα τον Νικόλα - Κτίνο να κρατήσει τα βιντεάκια που φτιάχνονται από τους γκουζαίους για τους μυημένους με τη λέσχη και το θεσμό, (τα οποία πιθανόν να μη βγάζουν νόημα για τους υπόλοιπους), μακριά από εδώ για να μην έχουμε τις περσινές παρεξηγήσεις ;)
Περσινή πρώτη μέρα (Σάββατο):
1ο μέρος: http://bit.ly/1JASPbM
2ο μέρος: http://bit.ly/1PP4BM9
MG-KTiNoS
27/01/2016, 21:38
μέχρι τώρα γνωρίζουμε ότι θα έχει διανυκτέρευση από Παρασκευή (σύνολο 2 διανυκτερεύσεων) και θα φτάσει ψηλά όσον αφορά τη κατεύθυνση. όπως πάντα όμως οι συζητήσεις για το προορισμό είναι ανούσιες, μιας και 1ον θα ανακοινωθεί 3 μέρες πριν και 2ον δεν έχει σημασία μιας και θα πιάσει καμιά 10αρια νομούς όπως τις περισσότερες φορές.
PS. επι της ευκαιρίας θα παρακαλούσα τον Νικόλα - Κτίνο να κρατήσει τα βιντεάκια που φτιάχνονται από τους γκουζαίους για τους μυημένους με τη λέσχη και το θεσμό, (τα οποία πιθανόν να μη βγάζουν νόημα για τους υπόλοιπους), μακριά από εδώ για να μην έχουμε τις περσινές παρεξηγήσεις ;)
1 Δεν ξέρουμε τίποτε (πλην ημερομηνίας) γιατί οι γκουτσαίοι λένε πολλές παπάτζες επί του θέματος.... (οι σπιούνοι μου λένε ότι δεν έχουν χοτέλι ακόμα.. άρα... δεν έχουν τίποτα) '
:p
2 Φέτος έχει ταινία μεγάλου μήκους. Τέρμα τα απλά... βιντεάκια !
:lol:
MG-KTiNoS
28/01/2016, 15:34
350994
αρχίσανΕ...
amyroukai
28/01/2016, 15:54
350994
αρχίσανΕ...
Συλλογή λαδιών για τα χρέπια;
υπο κατασκευη ειναι ακομα :p
MG-KTiNoS
28/01/2016, 16:55
Συλλογή λαδιών για τα χρέπια;
Δεν ξέρω τόσα χρόνια ΕΝΑ "χρέπι" να έχει χαλάσει πάντως στο 36ωρο....
Αντίθετα έχω δει πολλά μη χρέπια να τα παίζουν.
:D
ωραία ερώτηση για τους γκουζαίους πάντως. μετά απο τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χιλμ αθροιστικά για όλα τα μηχανάκια, έχουν άποψη για το ποιο την έκανε περισσότερο?
:cool:
προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα βέβαια μιας και είναι θέμα οδηγού και συντήρησης, αλλά λέμε τώρα
MG-KTiNoS
28/01/2016, 17:35
ωραία ερώτηση για τους γκουζαίους πάντως. μετά απο τόσες εκατοντάδες χιλιάδες χιλμ αθροιστικά για όλα τα μηχανάκια, έχουν άποψη για το ποιο την έκανε περισσότερο?
προφανώς και δεν έχει κανένα νόημα βέβαια μιας και είναι θέμα οδηγού και συντήρησης, αλλά λέμε τώρα
Το γκούτσι του χασάπη....
amyroukai
28/01/2016, 18:09
Αν κάνει ΜΙΑ διαδρομή το χρόνο, λολ, ομιτζι, τρία αυγά.
Αν κινείται κάθε μέρα και γράφει μια 20άρα το χρόνο, να μας πει.
SHOOTER045
28/01/2016, 19:16
Φήμες λένε για επανέκδοση του γνωστού άσματος
(Η ζωή μου όλη)
Παραφρασμένο σε
(Η χρονιά μου όλη,ενα 36ωρο) και μετα συνεργείο για το υπόλοιπο
(Η ζωή μου όλη)
Παραφρασμένο σε
Μητσο ειναι η ευκαιρια που περιμενες για να πας με την παπια .....
SHOOTER045
28/01/2016, 19:38
Μητσο ειναι η ευκαιρια που περιμενες για να πας με την παπια .....
Επειδή θα τους ρεζιλεψω
Λέω να μην το κάνω
Σαν να κλεβω τυφλό υπερήλικα και ανάπηρο θα ναι...
MG-KTiNoS
28/01/2016, 19:42
Σε 1700 χλμ σερί που είναι το 36ωρο μερικά μηχανάλια θέλουν 2λ λάδι...
Μπετονάκι δηλαδή.
Επειδή θα τους ρεζιλεψω
Λέω να μην το κάνω
Σαν να κλεβω τυφλό υπερήλικα και ανάπηρο θα ναι...
Μας έχουν ρεζιλέψει πιο παλιά.
Ένας το κανε με λιφαν ζετάκι.
(Η ζωή μου όλη)
Παραφρασμένο σε
Ε ναι ρε φίλε άμα το ταμείον είναι μείον ένα 36ωρο κάνεις και μετά συνεργείο
να φτιάχνεις σιγά σιγά ότι δεν έφτιαξες πέρσι!
:(
Adulescens_1
28/01/2016, 20:57
Τι ναι αυτο ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος τι ειδους αγωνας ειναι?
εδω θα σου λυθουν ολες οι αποριες αλλα συνιστω να μην ασχοληθεις (http://forum.motoguzziclub.gr) :lol:
Τι ναι αυτο ρε παιδια ας μου εξηγησει καποιος τι ειδους αγωνας ειναι?
Πέρα από το επίσημο site, για οτι άλλο θες εδώ είμαστε
Adulescens_1
29/01/2016, 00:13
Ποσους καφεδες πρεπει να πιουμε δεν μας είπαν χαχαχα ωραια ιδεα παντως
MG-KTiNoS
29/01/2016, 07:38
Ποσους καφεδες πρεπει να πιουμε δεν μας είπαν χαχαχα ωραια ιδεα παντως
ο καφέρνει κατ... και το κατ... στάσεις....
Ισοτονικά....
Desperado
29/01/2016, 10:15
Δεν γράφω τίποτα......πέρυσι που εκδήλωσα ενδιαφέρον, εκείνες τις μέρες....συνουσι@στηκε ο Διας......
MG-KTiNoS
07/02/2016, 19:07
351691
ΤΔΜ ΡΕ Μ....ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!
χαχαχαχαχαχαχαχα
:rotflmao:
karellen
07/02/2016, 19:31
ΧΤΧ ρεεε :smokin:
351692
Beverly ρε μ@##α!!!:smokin:
351698
ΧΤΧ ρεεε :smokin:
351692
Από πίσω είμαι εγώ και χαζεύω το ελικόπτερο!!
Πι ες: και αυτή ήταν η άχρηστη πληροφορία της ημέρας :-P
MG-KTiNoS
07/03/2016, 15:49
Φήμες λένε πως διάσημο μέλος του φόρουμ σκοπεύει να εορτάσει τα 36ακτα γενέθλια του κάνοντας 36ωρο...
354443
Παρασκευή διανυκτέρευση στο Καρπενήσι και εκκίνηση το πρώι απο εκεί.
Σάββατο βράδυ διανυκτέρευση στο Ήπειρος Palace στα Γιάννενα
τερματισμός τη Κυριακή το βράδυ ακόμα άγνωστος
MG-KTiNoS
17/03/2016, 17:00
Παρασκευή διανυκτέρευση στο Καρπενήσι και εκκίνηση το πρώι απο εκεί.
Σάββατο βράδυ διανυκτέρευση στο Ήπειρος Palace στα Γιάννενα
τερματισμός τη Κυριακή το βράδυ ακόμα άγνωστος
Σουρ Παναγή μου????
Σουρ Παναγή μου????
τι θές? να πάρω όρκο?
Hotel Montana Καρπενisland Παρασκευη....
Hotel Epirus Palace Γιαννενα Σαββατο....
MG-KTiNoS
17/03/2016, 21:10
Hotel Montana Καρπενisland Παρασκευη....
Hotel Epirus Palace Γιαννενα Σαββατο....
μπορώ να έχω μια κρεμούλα τη μπαρασκευή....?
:rolleyes:
Τι να την κάνεις την κρεμουλα ρε μπαρμπα;;
sugariasgeorge
18/03/2016, 00:33
[QUOTE=MG-KTiNoS;2723346]:lol:
.
τι εννοει ο ποιητης???--->τερματισμός τη Κυριακή το βράδυ ακόμα άγνωστος
δεν θα τερματισει κανειςςςςς ??? :uplate:
τουναντίον,
οι κρεμούλες είναι για τα μωρά παιδιά αλλά σίγουρα και για τα παπούδια.
Την Παρασκευη θα την εχεις κ την Κυριακη πρωι-πρωι ΣΠΕΣΙΑΛ μπουγατσουλα ΣΤΟ ΣΕΛΕΚΤ......
μελετημενα ολα λεμε :lol::lol:
Αυτον τον Μπαρο αραγε θα τον περασει ποτες κανα 36ωρο:rolleyes:
MG-KTiNoS
18/03/2016, 14:06
ρε γατάκι ΑΜΑ ΔΕ ΓΚΖΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ
τι πετάγεσαι ????
Εδώ μιλάμε για κρεμούλα από χέρι...
(άσχετε, ε άσχετε...)
https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%91%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%BC%CF%89%CF%86-201472746696487/?rf=238067349564211
......Αυτον τον Μπαρο αραγε θα τον περασει ποτες κανα 36ωρο:rolleyes:
νατα μας ......
tsompanis
19/03/2016, 21:05
νατα μας ......
καλά ο μπαρος εκείνη την εποχή αν εχει καλό καιρό τα σπάει!
ασε πουσίγουρα σε εκείνο το μέρος μπορεί να σας ακολουθήσω έτσι για λίγο
μακάρι να περάσετε απο εκεί :beer:
ρε γατάκι ΑΜΑ ΔΕ ΓΚΖΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΜΕ
τι πετάγεσαι ????
Εδώ μιλάμε για κρεμούλα από χέρι...
(άσχετε, ε άσχετε...)
https://www.facebook.com/%CE%93%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%91%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%BC%CF%89%CF%86-201472746696487/?rf=238067349564211
Έχεις δίκιο με ταπωσες! Τώρα πρέπει να σε κεράσω μια για να εξιλεωθω
achtung achtung
355747
Έναρξη εγγραφών Δευτέρα 04 Απριλίου 2016 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη έως και Μ. Δευτέρα 25 Απριλίου.
Για τους εκτός Αθηνών και για περισσότερες λεπτομέρειες, πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών...
Σπύρο έχουμε μάθει κόστος;
Σπύρο έχουμε μάθει κόστος;
θα ενημερωθείς πάραυτα για το ακριβές ποσό αλλά φέτος υπολογίζω μεταξύ 150 - 180 λόγω του οτι έχει 2 ξενοδοχεία
κατί άλλο που έχει προκύψει για πρώτη φορά φέτος είναι το Κύπελο των Λεσχών / Φόρουμ:
και παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση:
"Α. Κύπελλο Λεσχών
Πιστεύουμε ότι οι Λέσχες, τα Forum και οι κοινότητες στο χώρο της μοτοσυκλέτας, είναι ο συνδετικός κρίκος των
μοτοσυκλετιστών, ο κρίκος που μας ενώνει στο κοινό μας πάθος και την αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Και το φετινό
Κύπελλο Λεσχών θα μας δώσει άλλη μια αφορμή για πειράγματα, πλάκα και ατέλειωτες διηγήσεις μέσα από τον θεσμό
που όλοι αγαπάμε. Το 36ωρο…
Το Κύπελλο Λεσχών απευθύνεται σε Λέσχες, Forum, και Κοινότητες μοτοσυκλετιστών. Ο τρόπος συμμετοχής
είναι πολύ απλός. Κάθε λέσχη, Forum ή Κοινότητα κατά την διάρκεια των εγγραφών θα πρέπει να επιλέξει τουλάχιστον 8
μέλη της και να δηλώσει ότι αυτά τα μέλη θα λάβουν μέρος στο κύπελλο Λεσχών. Τα μέλη κάθε Λέσχης κλπ. μπορούν
φυσικά να είναι και παραπάνω από 8. Τα 8 μέλη αποτελούν το minimum για τη συμμετοχή στο Κύπελλο.
Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Κάθε μέλος συμμετέχει στο 36ωρο σαν ατομική συμμετοχή – η οποία
παρεμπιπτόντως ισχύει κανονικά. Δηλ. το κάθε μέλος είναι σαν να τρέχει μόνο του – δεν απαιτείται (αλλά και δεν
απαγορεύεται) πχ. να φωτογραφίζονται ομαδικά τα μέλη της Λέσχης, στις φωτογραφίες όπως στο ομαδικό. Στο τέλος οι
ατομικοί βαθμοί των μελών αυτών αθροίζονται και βγαίνει ο Μέσος Όρων των βαθμών της κάθε Λέσχης κλπ. Η Λέσχη,
Forum, κοινότητα που θα συγκεντρώσει τον καλύτερο Μέσο Όρο, θα είναι η νικήτρια συμμετοχή στο Κύπελλο Λεσχών.
Για τα μέλη των Λεσχών που θα συμμετέχουν στο Κύπελλο θα υπάρξει ειδική έκπτωση!
το χουμε για moto.gr team?
επίσης το σχετικό με την ανακοίνωση των εγγραφών:
To φετινό οδοιπορικό θα αρχίσει το πρωί του Σαββάτου της 14ης Μαΐου από το γραφικό Καρπενήσι, μετά
από διανυκτέρευση της Παρασκευής, στο ξενοδοχείο Montana. Το Σάββατο βράδυ θα ξεκουραστούμε έξω από τα
Ιωάννινα στο ξενοδοχείο Epirus Palace και η λήξη του οδοιπορικού μας θα γίνει στην Αθήνα την Κυριακή 15/5 το
βράδυ.
Για φέτος μια «Πίνδος» reloaded αλλά όχι μόνον. Είπαμε, 36ώρο χωρίς εκπλήξεις δεν γίνεται…
Για γενικές πληροφορίες (και το κόστος συμμετοχής) είτε περνάτε από τη λέσχη κάθε Δευτέρα (και
Τετάρτη από τις 6 Απριλίου και μετά) από τις 21:00, είτε απευθύνεστε στον Βαγγέλη, στο e-mail:
36hours@motoguzziclub.gr, ή τηλεφωνικά στο 6941-650614 μεταξύ 5:00μμ – 8:00 μμ. (από Δευτέρα 4 Απριλίου και
μετά). Στις αμέσως προσεχείς ημέρες δηλώσεις συμμετοχής που συμπληρώνονται ιδιοχείρως θα βρείτε στη Λέσχη
μας είτε στο site.
Από 4/4 έως και 25/4 κάθε Δευτέρα και Τετάρτη θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής σας μόνο
στη Λέσχη για τους εντός Αθηνών ενώ για τους φίλους μας της επαρχίας θα δεχόμαστε τις δηλώσεις τους
ταχυδρομικά. Ταυτόχρονα με την δήλωση πρέπει να τακτοποιείτε και το οικονομικό κομμάτι της συμμετοχής.
Κρατήσεις θέσεων μόνο με προκαταβολή δεν μπορούμε να εξασφαλίσουμε.
Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, η Δευτέρα 25/4 είναι η τελευταία ημερομηνία συμμετοχών (εκτός εάν
φτάσουμε νωρίτερα στο όριο που έχει τεθεί).
θα ενημερωθείς πάραυτα για το ακριβές ποσό αλλά φέτος υπολογίζω μεταξύ 150 - 180 λόγω του οτι έχει 2 ξενοδοχεία
κατί άλλο που έχει προκύψει για πρώτη φορά φέτος είναι το Κύπελο των Λεσχών / Φόρουμ:
και παραθέτω τη σχετική ανακοίνωση:
"Α. Κύπελλο Λεσχών
Πιστεύουμε ότι οι Λέσχες, τα Forum και οι κοινότητες στο χώρο της μοτοσυκλέτας, είναι ο συνδετικός κρίκος των
μοτοσυκλετιστών, ο κρίκος που μας ενώνει στο κοινό μας πάθος και την αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Και το φετινό
Κύπελλο Λεσχών θα μας δώσει άλλη μια αφορμή για πειράγματα, πλάκα και ατέλειωτες διηγήσεις μέσα από τον θεσμό
που όλοι αγαπάμε. Το 36ωρο…
Το Κύπελλο Λεσχών απευθύνεται σε Λέσχες, Forum, και Κοινότητες μοτοσυκλετιστών. Ο τρόπος συμμετοχής
είναι πολύ απλός. Κάθε λέσχη, Forum ή Κοινότητα κατά την διάρκεια των εγγραφών θα πρέπει να επιλέξει τουλάχιστον 8
μέλη της και να δηλώσει ότι αυτά τα μέλη θα λάβουν μέρος στο κύπελλο Λεσχών. Τα μέλη κάθε Λέσχης κλπ. μπορούν
φυσικά να είναι και παραπάνω από 8. Τα 8 μέλη αποτελούν το minimum για τη συμμετοχή στο Κύπελλο.
Ο τρόπος συμμετοχής είναι απλός. Κάθε μέλος συμμετέχει στο 36ωρο σαν ατομική συμμετοχή – η οποία
παρεμπιπτόντως ισχύει κανονικά. Δηλ. το κάθε μέλος είναι σαν να τρέχει μόνο του – δεν απαιτείται (αλλά και δεν
απαγορεύεται) πχ. να φωτογραφίζονται ομαδικά τα μέλη της Λέσχης, στις φωτογραφίες όπως στο ομαδικό. Στο τέλος οι
ατομικοί βαθμοί των μελών αυτών αθροίζονται και βγαίνει ο Μέσος Όρων των βαθμών της κάθε Λέσχης κλπ. Η Λέσχη,
Forum, κοινότητα που θα συγκεντρώσει τον καλύτερο Μέσο Όρο, θα είναι η νικήτρια συμμετοχή στο Κύπελλο Λεσχών.
Για τα μέλη των Λεσχών που θα συμμετέχουν στο Κύπελλο θα υπάρξει ειδική έκπτωση!
το χουμε για moto.gr team?
Αμα μαζευτούμε 8 άτομα γιατί όχι!!!!
Μην το βλέπετε πάντως εύκολο το κύπελλο λεσχων..
Μίνιμουμ 8,που σημαίνει ότι πρέπει να βρεθούν
άτομα που έχουν τον ίδιο ρυθμό σε όλα,
ακόμα και στο τσιγάρο, ακόμα και στο κατουριμα!! Άσε που σε μια στάση για βενζίνη,
θα χρειάζεται κάνα μισάωρο..
Δύσκολα πράγματα για 36ωρο αυτά!
Καλή τύχη αν το επιχειρησετε!
Σπύρο αν μάθεις για το μπαγιοκο, γράψε!
Και εγώ στα 160 ελπίζω να είναι..
Μην το βλέπετε πάντως εύκολο το κύπελλο λεσχων..
Μίνιμουμ 8,που σημαίνει ότι πρέπει να βρεθούν
άτομα που έχουν τον ίδιο ρυθμό σε όλα,
ακόμα και στο τσιγάρο, ακόμα και στο κατουριμα!! Άσε που σε μια στάση για βενζίνη,
θα χρειάζεται κάνα μισάωρο..
Δύσκολα πράγματα για 36ωρο αυτά!
Καλή τύχη αν το επιχειρησετε!
Σπύρο αν μάθεις για το μπαγιοκο, γράψε!
Και εγώ στα 160 ελπίζω να είναι..
Όχι δεν είναι σαν ομάδα! Στην ουσία ο καθένας είναι για πάρτη του και στο τέλος γίνεται σουμα .
Ουουουπς σορρυ!!!
Δεν το διάβασα καθόλου.. Νόμιζα θα είναι τύπου
ομαδικό κιετς και μου φάνηκε πολύ δύσκολο!
Bladerunner
31/03/2016, 11:09
O "τεχνικός κανονισμός" ποιος είναι; Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα -και του περσινού- κι απόκτησα μια ιδέα.
Υπάρχουν φαντάζομαι συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να περάσει κάθε συμμετέχων; Σ' αυτά υπάρχει έλεγχος που πιστοποιεί με κάποιο τρόπο την διέλευση;
O "τεχνικός κανονισμός" ποιος είναι; Διάβασα τα προηγούμενα μηνύματα -και του περσινού- κι απόκτησα μια ιδέα.
Υπάρχουν φαντάζομαι συγκεκριμένα σημεία που πρέπει να περάσει κάθε συμμετέχων; Σ' αυτά υπάρχει έλεγχος που πιστοποιεί με κάποιο τρόπο την διέλευση;
Βγάζεις φώτο στο σημείο που έχει υποδεχθεί και στο τέλος τις στέλνεις στη λέσχη. Υπάρχουν και κρυφά checkpoint από όσο ξέρω. Για περισσότερες λεπτομέρειες να επεμβουν οι παλαιοτεροι
επίσημο δημοσιευμένο τεχνικό κανονισμό δεν έχει.
οι περισσότερες οδηγίες δίνονται προφορικά την Τετάρτη πριν απο το επίμαχο Σ/Κ (orientation). ένας απο τους λόγους είναι οτι δύσκολα ένα διήμερο να είναι ακριβώς όπως το προηγούμενο, όσον αφορά το τρόπο βαθμολόγησης. Στο orientation εξηγούν όλη τη διαδρομή (ή σχεδόν όλη γιατί πολλές φορές αφήνουν κρυφά κομμάτια) και όλα τα τεχνικά θέματα (λέμε τώρα). Γενικά όμως κάθε χρόνο:
1.προτρέπουν τη συμμετοχή από μοτοσυκλέτες που είναι καλά συντηρημένες με σχετικά νέα αναλώσιμα (έλεγχος δε γίνεται, αλλα γενικά οι συμμετέχοντες μέχρι τώρα έχουν επιδείξει πολύ καλή συμπεριφορά σε αυτό το θεμα. μόνο ορισμένα θέματα με λάστιχα και με τακάκια είχαν κάποιοι)
2.Απαγορεύουν τη επιθετική και αντι-συναδερφική οδήγηση. εάν υπάρξει καταγγελία από συνοδοιπόρους, για κάποιος που προσπέρασαν επικίνδυνα, τότε έχουν το δικαίωμα να τους
αποκλείσουν. Τα ίδια ισχύουν για συμπεριφορές τύπου ελάτε να σας δείξω ένα καλό burn-out (από όσο γνωρίζω πάντως τα τελευταία 7-8 χρόνια δεν έχει ακυρωθεί κάποιος).
3.δεν ελέγχουν για θέματα όπως άδεια, δίπλωμα, ασφάλεια κτλ
4.για πρώτη φορά φέτος παρουσιάζεται το κύπελλο στις κλασικές μοτοσυκλέτες στο οποίο θα έχει τεχνικό έλεγχο σε περίπτωση που δεν έχει τη σχετική άδεια:
Β. Κύπελλο Κλασικής Μοτοσυκλέτας
H Moto Guzzi είναι η παλαιότερη Ευρωπαϊκή εταιρία κατασκευής μοτοσυκλετών σε συνεχή λειτουργία μέχρι
σήμερα και η λέσχη μας δραστηριοποιείται από το 2000 και στο χώρο της ιστορικής μοτοσυκλέτας, με εκδηλώσεις,
διοργανώσεις κλασσικών αγώνων και δυναμική συμμετοχή στην αντίστοιχη ομοσπονδία.
Από φέτος θεσπίζεται «Κλασσικό κύπελλο» που αφορά σε συμμετοχές με πιστοποιημένες μοτοσυκλέτες
κατασκευής έως το 1986. Η πιστοποίηση θα πρέπει να είναι της FIVA ή της FIA ενώ οι μοτοσυκλέτες θα πρέπει να φέρουν
κρατικές πινακίδες και να έχουν ασφαλιστικό συμβόλαιο σε ισχύ. Κατ΄ εξαίρεση μπορεί να γίνουν δεκτές μοτοσυκλέτες
που η διαδικασία πιστοποίησης τους δεν έχει ακόμα τελειώσει αλλά στη περίπτωση αυτή θα γίνει επιπλέον έλεγχος από
τη τεχνική επιτροπή της λέσχης.
παρεμπιπτόντως ισχύει κανονικά. Απλά στο τέλος θα υπάρχει ειδική κατάταξη (πέρα από την γενική) για τις κλασικές
μοτοσυκλέτες. Η κλασική μοτοσυκλέτα με την καλύτερη βαθμολογία κερδίζει το Κύπελλο!
Γενικά κάθε χρόνο
5. το μεγαλύτερο % της βαθμολογίας (70 – 80%) δίδεται με τη κατάθεση φωτογραφιών από προκαθορισμένα σημεία. ο λόγος ύπαρξης τους είναι η απόδειξη ότι έκανες τη διαδρομή όλη και όχι με short cuts
6. ένα 10% για τη συμμετοχή σε κανα 2 παιχνίδια (από regularite έως ερωτήσεις για τη διαδρομή, έως και κάτι πιο χιουμοριστικό όπως αγώνας με θαλάσσια ποδήλατα στη Λίμνη Πλαστήρα). Ο επίσημος λόγος από την Λέσχη είναι ότι θέλουν να δώσουν κύπελλα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Τελικά για μένα όμως υπάρχει και ένας υποθάλπτων πιο σοβαρός λόγος και έχει να κάνει με το γεγονός ότι έτσι όπως είναι τα κύπελλα πριμοδοτούν τους οργανωμένους οδηγούς που δεν σκέφτονται πώς να φτάσουν γρήγορα στον προορισμό (εξαιρέσεις υπήρξαν). έτσι προστάτευες και τον θεσμό από το να γίνει αγώνας ταχύτητας. προφανώς και υπήρξαν και υπάρχουν οι προσωπικές κόντρες αλλά πρώτων ήταν ελάχιστες και δεύτερον κρατήθηκαν μακριά από τα κύπελλα.
7.παλιότερα είχαν και μέτρηση χιλιομέτρων. δηλαδή, η λέσχη μέτραγε τα χλμ όλης της διαδρομής ή μέρος αυτής και μέτραγε την απόκλιση σου με βάση τον χιλιομετρητή. Σταδιακά εγκαταλείπεται αυτός ο τρόπος. Τα χιλιομετρημένα κομμάτια απαιτούν ένα καλό και πολυήμερο πιλοτικό. τα τελευταία 2 χρόνια δε τους βλέπω και πολύ ορεξάτους σε αυτό το θέμα. (προφανώς και έχουν υπάρξει ορισμένες φορές μικρά παρατράγουδα για την απουσία πιλοτικού). Βέβαια νομίζω ότι το εγκαταλείπουν γιατί το 36ωρο πλέον έχει κάνει σχεδόν όλους τους δρόμους της Ηπειρωτικής Ελλάδας οπότε έχουν πολύ καλύτερη άποψη για την όποια διαδρομή σκοπεύουν να φτιάξουν.
bottom line
έχω κάνει 6 36ωρα και αυτό με το καλό θα είναι το 7. Ξέρω καλά ότι ο καθένας κοιτάει να μεγαλοποιεί τις επιλογές που κάνει, χωρίς αυτές τελικά να είναι πάντα κατι το ιδιαίτερο, αλλά κάποιοι από εμάς αισθανόμαστε σαν έχει μπει μικρόβιο μέσα μας. απαξ και σου μπει το μικρόβιο δύσκολα βγαίνει. η συμμετοχή για 2 μέρες με άλλες 200 μηχανές σε οτιδήποτε στριφτερό και όμορφο υπάρχει στην Ηπειρωτική Ελλάδα, είναι από μόνη της μια μοτοσυκλετιστική γιορτή. Επιπλέον, οι 10 -12 ή και 15 (για κάποιους άλλους) ώρες οδήγησης την ημέρα για 2 μέρες έχουν σίγουρα κάτι το μαζοχιστικό και ως εκ τούτου λυτρωτικό θέμα μέσα τους. εσύ που κάνεις και Μαραθώνιο ίσως το καταλάβεις πιο εύκολα.
Bladerunner
31/03/2016, 12:50
(...)
Κατατοπιστικότατος! Ευχαριστώ.
Πάντα το γλυκό-κοίταζα το 36ωρο αλλά δεν έτυχε να το κάνω ποτέ.
Το σκέφτομαι...
Billymuse
31/03/2016, 12:53
Το σκέφτομαι...
Mε το SS ρε θηρίο;
Το σκέφτομαι...
κόστος συμμετοχής 170.
σε περίπτωση που κατέβουμε ώς Moto.gr (χωρίς την απαίτηση να συγχρονιστούμε όπως είπε πολυ σωστά ο teo,) η συμμετοχή είναι 150
Bladerunner
31/03/2016, 13:11
Mε το SS ρε θηρίο;
Αυτό ξέρω, αυτό εμπιστεύομαι! :lol:
κόστος συμμετοχής 170.
σε περίπτωση που κατέβουμε ώς Moto.gr (χωρίς την απαίτηση να συγχρονιστούμε όπως είπε πολυ σωστά ο teo,) η συμμετοχή είναι 150
Η συμμετοχή είναι το μικρότερο κόστος. Μόνο για καύσιμα θα χρειαστώ πάνω από 220-230 ευρώ.
Αν το δεις όμως από την οπτική 0,33 ανά χιλιόμετρο*, παρέα με 150+ "συναγωνιστές" αναβάτες, φαντάζει λιγότερο! :)
*Συνολικό κόστος
Λοιπόν αν είναι να πάρουμε την κούπα
και να γλυτωσουμε και το 20αρικακι,
είμαι μέσα!! Ας μετρηθουμε πόσοι βγαίνουμε!
Εντιτ: μόνο λίγο σύντομα γιατί το έχω ταμα να γραφομαι από τους πρώτους :-P
Λοιπόν αν είναι να πάρουμε την κούπα
και να γλυτωσουμε και το 20αρικακι,
είμαι μέσα!! Ας μετρηθουμε πόσοι βγαίνουμε!
Εντιτ: μόνο λίγο σύντομα γιατί το έχω ταμα να γραφομαι από τους πρώτους :-P
σίγουροι είναι
1. εσυ
2. εγώ
3. ο κτίνος (δε ξέρω βέβαια αν θέλει moto.gr αυτός)
4. ο Καβαδίας (παρομοίως με κτίνο)
5. golden arian
6.
7.
8.
για να δούμε.
shadowhunter
04/04/2016, 08:26
Εγώ ετοιμάζομαι για το 5ο μου 36ωρο... Τώρα αν θέλετε κανένα έξτρα άτομο για το team εδώ είμαι ;)
MG-KTiNoS
04/04/2016, 08:54
Το σκέφτομαι...
:a013:
Εγώ ετοιμάζομαι για το 5ο μου 36ωρο... Τώρα αν θέλετε κανένα έξτρα άτομο για το team εδώ είμαι ;)
Εκτός και αν γίνει κανα μπαμ και εμφανιστούν 3-4 συμφορουμίτες μέχρι το βράδυ (χλωμό το κόβω) δε βλέπω να κατεβαίνουμε με ενιαία χρώματα.
προς το παρόν έχουμε μόνο 4 σίγουρους:
nicmor
εγώ
Golden Arian
εσύ
θα έχουμε μάλλον και άλλες 2 συμμετοχές που το παλεύουν αλλά δε πρέπει να στηριζόμαστε σε αυτές. Το βλέπουμε.
Εκτός και αν γίνει κανα μπαμ και εμφανιστούν 3-4 συμφορουμίτες μέχρι το βράδυ (χλωμό το κόβω) δε βλέπω να κατεβαίνουμε με ενιαία χρώματα.
nicmor
εγώ
Golden Arian
εσύ
θα έχουμε μάλλον και άλλες 2 συμμετοχές που το παλεύουν αλλά δε πρέπει να στηριζόμαστε σε αυτές. Το βλέπουμε.
Σπύρο πρέπει να τη δηλώνουμε από σήμερα την ομαδα;Γιατί εγώ είμαι 50-50
shadowhunter
04/04/2016, 10:43
O.k! Θα είμαι stand by μέχρι το βραδάκι προκειμένου να κάνω την σωστή κατάθεση και να στείλω στους διοργανωτές τη δήλωση συμμετοχής με forum ή όχι. (Ένα άγχος μήπως δε προλάβω θέση το έχω κάθε χρόνο μια που είμαι εκτός Αθηνών...).
:wave2:
nicmor
εγώ
Golden Arian
εσύ
Σπύρο πρέπει να τη δηλώνουμε από σήμερα την ομαδα;Γιατί εγώ είμαι 50-50
- το λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή με moto.gr, το αναφέρει εδώ.
- δε χρειάζεται να το κλειδώσουμε απο πρίν
- εάν ενδιαφέρεται να δηλώσει ομάδα τότε βάζει "moto.gr" στο αντίστοιχο πεδίο της δήλωσης συμμετοχής ("Συμμετοχή στο Κύπελλο Λεσχών") και πληρώνει το ποσό των 170
- εάν συμπληρώσουμε 8αδα ή παραπάνω τότε παίρνουμε και την έκπτωση με την επιστροφή χρημάτων
αυτά
- το λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να δηλώσει συμμετοχή με moto.gr, το αναφέρει εδώ.
- δε χρειάζεται να το κλειδώσουμε απο πρίν
- εάν ενδιαφέρεται να δηλώσει ομάδα τότε βάζει "moto.gr" στο αντίστοιχο πεδίο της δήλωσης συμμετοχής ("Συμμετοχή στο Κύπελλο Λεσχών") και πληρώνει το ποσό των 170
- εάν συμπληρώσουμε 8αδα ή παραπάνω τότε παίρνουμε και την έκπτωση με την επιστροφή χρημάτων
αυτά
Σ'ωραίος....Μέτρημα τώρα τα κουκια μπας κι αυγατισουν
Λοιπόν ο Σπύρος και εγώ έχουμε ήδη γραφτεί,επίσημα κτλ
Οποίοι τελικά το κάνουν μπορούν να δηλώσουν εδώ
να γλυτωσουμε τη βενζίνη μέχρι Καρπενήσι ;)
Και να βάλουμε υποψηφιότητα για την κούπα!!
1) spyro
2)nic mor
3)
4)
Κτλ
MG-KTiNoS
05/04/2016, 01:02
μέσα...
shadowhunter
05/04/2016, 07:38
Παιδιά καλημέρα, μόλις έκανα την κατάθεση και έστειλα τα έντυπα της συμμετοχής μου ηλεκτρονικά (και με το ταχυδρομείο). Οπότε είμαι στους σίγουρους ;) Mε το καλό να τα πούμε και από κοντά :)
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4)
5)
6)
7)
8)
mesastou
06/04/2016, 18:54
Παιδιά καλημέρα, μόλις έκανα την κατάθεση και έστειλα τα έντυπα της συμμετοχής μου ηλεκτρονικά (και με το ταχυδρομείο). Οπότε είμαι στους σίγουρους ;) Mε το καλό να τα πούμε και από κοντά :)
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4)
5)
6)
7)
8)
9)mesastou ΜΕ μεγάλο ερωτηματικό.
mesastou ΜΕ :confused:
MG-KTiNoS
06/04/2016, 19:22
mesastou ΜΕ :confused:
ε??
ε??
τίποτα μωρε τώρα, αφου τον ξέρεις τον Αντώνη. :D κάθε χρόνο το τυραννάει μέχρι τελευταία στιγμή
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4) Golden Arian
5) Gost Dog (aka Kavadias) - σίγουρο πλεόν
6) Ktinos (τι θα γίνει με εσένα? θα δηλώσεις "moto.gr"?)
7)
8)
9)mesatsou ΜΕ μεγάλο ερωτηματικό
MG-KTiNoS
11/04/2016, 22:16
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4) Golden Arian
5) Gost Dog (aka Kavadias) - σίγουρο πλεόν -δεν ήρθε ΟΥΤΕ απόψε-
6) Ktinos
7)
8)
shadowhunter
12/04/2016, 09:57
Για τις συνολικές συμμετοχές μέχρι στιγμής στο 36ωρο έχουμε καμία εικόνα;
Tycho Moon
12/04/2016, 10:01
Άν ψήνεστε, μπαίνω και εγώ στην ομάδα..
Θα συμμετάσχω κατά 80-90%. Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω, λόγω δουλειάς.
Έχω ήδη δηλώσει συμμετοχή..
Θα συμμετάσχω κατά 80-90%. Αφήνω ένα μικρό ενδεχόμενο να μην μπορέσω, λόγω δουλειάς.
Βάλε το όνομα σου στη λίστα παλικάρι μου ;)
Tycho Moon
12/04/2016, 11:16
Οπότε έχουμε και λέμε:
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4) Golden Arian
6) Ktinos
7) Tycho Moon
8)
....άντε...ένας έμεινε ακόμα! :D
MG-KTiNoS
12/04/2016, 16:10
:hmm::hmm::hmm:
Έλα.....
:a10:
Για τις συνολικές συμμετοχές μέχρι στιγμής στο 36ωρο έχουμε καμία εικόνα;
συνήθως όταν πιάνουν τους 150 βαράνε καμπανάκια. για να μην έχουμε ακούσει τίποτα μάλλον δε πλησιάσαμε ακόμα
στην αίτηση έβαλες Moto.gr?
Tycho Moon
12/04/2016, 16:24
συνήθως όταν πιάνουν τους 150 βαράνε καμπανάκια. για να μην έχουμε ακούσει τίποτα μάλλον δε πλησιάσαμε ακόμα
Όχι, δεν το έβαλα, αλλά έχω σκοπό να πάρω τηλ την Τετ μετά τις 21.00 να συνεννοηθώ για το αν μπορούν να μου το βάλουν οι ίδιοι ή αν θα πρέπει να ξαναπεράσω μια βόλτα από 'κει.
Πάντως την Τετ 06 που έκανα την αίτηση, είχαν φτάσει τις 43-44 συμμετοχές...
Έλα.....
:a10:
το ψήνω σοβαρά ...εχω στρωθει στο διάβασμα καθότι παντελώς άσχετος με τους κανονισμούς του 36ωρου
MG-KTiNoS
12/04/2016, 16:46
το ψήνω σοβαρά ...εχω στρωθει στο διάβασμα καθότι παντελώς άσχετος με τους κανονισμούς του 36ωρου
e?
Tycho Moon
12/04/2016, 16:47
Δεν χρειάζεται και πολύ διάβασμα μάστορά μου. Όρεξη να έχεις, εξοπλισμό και καλοσυντηρημένη μοτοσυκλέτα. Αν για κάποιο λόγο νιώσεις ότι δεν μπορείς να το τελειώσεις, υπάρχουν εναλλακτικές / σύντομες διαδρομές που θα σε οδηγήσουν σε ξενοδοχείο ή πίσω στην Αθήνα. :beer:
Απο όρεξη καλά πάμε, εξοπλισμό επίσης,το μηχανάκι ΟΚ....
e?
:lol: ντάξει, μαλακίες γράφω για κανονισμούς, απλά το ψάχνω λίγο να..δω πως είναι ρε παιδί μου, μέχρι τώρα μόνο ακουστά το είχα
Δεν χρειάζεται σπυρακο, το είπε καθαρά ο Διαμαντής,
"δεν θα κάτσουμε να μετρήσουμε συμμετοχές,
όταν μαζευτειτε θα μας πείτε πως αυτοί οι
8,10,15 κτλ είμαστε από το μοτο κτλ"
Και τότε θα μας επιστρέψουν το 20αρικακι ;-)
:lol: ντάξει, μαλακίες γράφω για κανονισμούς, απλά το ψάχνω λίγο να..δω πως είναι ρε παιδί μου, μέχρι τώρα μόνο ακουστά το είχα
Πάω για το 8ο σερί 36ωρο..
τα πράγματα είναι απλά,αν σου αρέσει να είσαι όλη
μερα στη σέλα και να γράφεις χμ ακολουθώντας
το ροαντμπουκ, το κάνεις!!
Αν γουστάρεις χαλαρά να κάνεις τη βόλτα σου,
με στάσεις, φωτογραφίες, φαγητά κτλ
Καλύτερα όχι!
Δεν είναι αγώνας, δεν αποδεικνυουμε τίποτα σε κανέναν
και φυσικα δεν είναι κάποιο "ατσιβμεντ" για έναν μοτοσυκλετιστη!
Το μόνο σίγουρο είναι πως αν όντως γουστάρεις
να περνάς πολλές ώρες στη σέλα, γυρνώντας
την Κυριακή το βράδυ, θα είσαι γεμάτος από όλα!
Και πολύ πιθανόν να αρχίσεις να μετράς αντίστροφα για το επόμενο ;-)
Μιλάμε για μίνιμουμ 10 με 12 ώρες στη σέλα,κάθε μέρα.
αυτό φυσικά είναι για τους πάρα πολύ γρήγορους και συνάμα με τρελό ρυθμό.
Οι κοινοι θνητοι κάνουμε 14-18+
Και αναλόγως βροχή κτλ
HLIASCBF
12/04/2016, 19:53
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4) Golden Arian
6) Ktinos
7) Tycho Moon
8) hliascbf
Βάλτε και εμένα αν θέλετε. Αίτηση δεν έστειλα ακόμα αλλά κατά 99% είμαι μέσα.
αυτά είναι ...
το moto.gr πάει να το σηκώσει εφέτονε
η ομάδα φυσάει
:smokin:
MG-KTiNoS
13/04/2016, 12:28
356664
ΑΠΑΝΟΤΟΥΣ....
Pan (dvs)
13/04/2016, 13:54
αυτά είναι ...
το moto.gr πάει να το σηκώσει εφέτονε
η ομάδα φυσάει
Μπλουζακι το moto.gr ειναι εδω και γρηγοραααα.
Καλα να περασεται ρε μαγκες και να μου προσεχετε τον Κτηνο.Μην ξεσφιξει και εχουμε αλλα.
MG-KTiNoS
13/04/2016, 13:55
Μπλουζακι το moto.gr ειναι εδω και γρηγοραααα.
Καλα να περασεται ρε μαγκες και να μου προσεχετε τον Κτηνο.Μην ξεσφιξει και εχουμε αλλα.
Εγώ ΕΝΑ έχω να πω....
356675
Pan (dvs)
13/04/2016, 14:03
Εγώ ΕΝΑ έχω να πω....
356675
Ρε ασε τις μαγκιες,την ξερω τη δουλεια σου,για κανα μηνα θα παει το voltaren συννεφο. :rotflmao:
Αν περασεις απο τα μερη μου σφυρα να ερθω να σε τριψω λιγουκλακι.
MG-KTiNoS
13/04/2016, 14:06
Ρε ασε τις μαγκιες,την ξερω τη δουλεια σου,για κανα μηνα θα παει το voltaren συννεφο. :rotflmao:
Αν περασεις απο τα μερη μου σφυρα να ερθω να σε τριψω λιγουκλακι.
τόσα χρόνια που το κάνω κερνάω βολταρέν υπόθετα πάντως....
(κάπου εκεί θα είναι πάντως το κόλπο)
Pan (dvs)
13/04/2016, 14:09
τόσα χρόνια που το κάνω κερνάω βολταρέν υπόθετα πάντως....
(κάπου εκεί θα είναι πάντως το κόλπο)
Καλα να περασεις.Ενημερωσε.
MG-KTiNoS
13/04/2016, 14:24
Καλα να περασεις.Ενημερωσε.
αμ δε λένε....
Μέχρι την ενημέρωση κάνουν τα παπιά και πετάνε μπαρούφες.
1) spyro
2) nic mor
3) shadowhunter
4) Golden Arian
5) Gost Dog (aka Kavadias)
6) Ktinos
7) Tycho Moon
8) hliascbf
9)
.)
.)mesatsou ΜΕ μεγάλο ερωτηματικό
να υπενθυμίσω ότι δεν υπάρχει μάξιμουμ στις συμμετοχές για την ομάδα , μόνο μίνιμουμ, το οποίο θα καλυφθεί πλήρως (όχι μόνο προφορικώς), άμα τη εμφανίσει και του Καββαδία στη λέσχη
Λοιπόν, μέσα :D, mail στην λέσχη θα στείλω απόψε αν προλάβω, αλλιως tomorrow.
question , δηλώνουμε συμμετοχή στο Ομαδικό κύπελλο με όνομα ομάδας moto.gr ή στο κύπελλο λεσχών ?
Λοιπόν, μέσα :D, mail στην λέσχη θα στείλω απόψε αν προλάβω, αλλιως tomorrow.
question , δηλώνουμε συμμετοχή στο Ομαδικό κύπελλο με όνομα ομάδας moto.gr ή στο κύπελλο λεσχών ?
στο κύπελο Λεσχών με "moto.gr"
το ομαδικό είναι άλλη περίπτωση
στο κύπελο Λεσχών με "moto.gr"
το ομαδικό είναι άλλη περίπτωση
thanks spyro.
΄Δευτέρα ή Τετάρτη είναι ανοιχτά, ε?
thanks spyro.
΄Δευτέρα ή Τετάρτη είναι ανοιχτά, ε?
ναι
πιθανών να περάσω τη Τετάρτη και εγώ
όσο για τη διαδικασία της συμμετοχής μας σαν Moto.gr:
μου είπαν ότι κάποια στιγμή πριν κλείσουν οι αιτήσεις θα πρέπει να οριστικοποιηθεί η λίστα και να αντιστοιχηθούν τα ονόματα με τους πραγματικούς λογαριασμούς στα φόρουμ (ή τον αριθμό μέλους στις λέσχες για εκείνες τις περιπτώσεις).
προς το παρόν το αφήνουμε ανοιχτό μπας και μπει και κανας άλλος
ΟΚ then !
Τετάρτη μάλλον θα πάω και εγω, οπότε αν είναι συνεννοούμαστε :beer: