View Full Version : Βόλτα 'Οι χαμένοι' part one.. μάλλον
harris_x
25/02/2016, 09:47
πλάκα πλάκα μαζεύεται ωραίο παρεάκι. Πρέπει να υπερβάλω εαυτόν και να μη χαθώ πρμ είναι κρίμα να χάσω τέτοια μάζωξη.
:lol:
β) Μπερτσινάτικα να φανταστώ θα υπάρχουν εκεί κοντά μιας και θα είμαι άδειος όταν φτάσω, σωστά??
353099
fourtouna
25/02/2016, 10:59
Αυτό δεν είναι forever lost, forever sick είναι
Κάποιοι sick, κάποιοι σε λουμπάγκο situation..
https://www.youtube.com/watch?v=264gNp8BTbk
Κάποιοι sick, κάποιοι σε λουμπάγκο situation..
https://www.youtube.com/watch?v=264gNp8BTbk
Ο λουμπαγκοαμπάρης μόνο. Εγώ καλά έγινα.
amyroukai
25/02/2016, 11:29
La loumbagation tres apelpistique
@Χάρη περιμένεις το αφράτο ασπρομάλλικο αγόρι να κάνει 155000 στροφές σε ένα τετράγωνο... Και να μην χαθεί για πάντα στην βιομηχανική ζώνη και στα γυφταίικα εκεί χάμου;
La loumbagation tres apelpistique
@Χάρη περιμένεις το αφράτο ασπρομάλλικο αγόρι να κάνει 155000 στροφές σε ένα τετράγωνο... Και να μην χαθεί για πάντα στην βιομηχανική ζώνη και στα γυφταίικα εκεί χάμου;
Αυτούνο το αγόρι που λες μανίτσαμ θα Ντα Καταφέρει. Ήδη μίλησε με Χαρούλη και θα πάει ο άνθρωπος από βραδύς να φΚιάσει με φωσφορίζουσα μπογιά βελάκια στον δρόμο.
Αυτοί είναι φίλοι Γιαννάκη όχι σαν κάτι άλλοι (ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε) που λένε "θα σε βοηθήσουμε φίλος να μη χαθείς" και καρυδώνουν το γκάζι και χάνονται στον ορίζοντα.
:D
amyroukai
25/02/2016, 11:40
Έχω κάνει εγώ τέτΧια πράγματα;
Τώρα που το λες είναι εξαιρετικά πιθανό.
Αλλά δεν έχουμε γκάζι πλέον, οπότε ο ορίζοντας μας κοροϊδεύει και δεν εννοώ τον κυρ Γιώργη τον "φτύστο να λαδώσει" ο οποίος επίσης θα μας κορόιδευε αλλά έχει 'ξαφανιστεί.
Έχω κάνει εγώ τέτΧια πράγματα;
Τώρα που το λες είναι εξαιρετικά πιθανό.
Αλλά δεν έχουμε γκάζι πλέον, οπότε ο ορίζοντας μας κοροϊδεύει και δεν εννοώ τον κυρ Γιώργη τον "φτύστο να λαδώσει" ο οποίος επίσης θα μας κορόιδευε αλλά έχει 'ξαφανιστεί.
Να σε πειράξω ήθελα ομορφάντρα μου, όχι εσύ είσαι καλό παιδί, μη σκας.
:p
taisteal
25/02/2016, 14:49
Εμεις που δεν ειμαστε στην Αθηνα πως θα παρουμε χαρτες κτλ;
γιατι; θαχουμε και χαρτες; :lol:
theofilos888
25/02/2016, 16:04
Γτ με χαρτες δε θα χαθουμε; Εγω βλεπω να τρωμε στο χανι της γραβιας...... ;)
Στο περίπτερο θα μοιρασουμε τον χάρτη. Και αυτοκόλλητα όσοι δε πήραν, όσα έμειναν δλδ.
Στυλό μην ξεχάσετε. Εκτός αν έχετε καλή μνήμη οπότε πάσο.
xarisiero
25/02/2016, 16:10
Όλοι την Κυριακή το πρωί στο περίφτερο......Αθηναίοι και μη.... :wave2:
..πΣήνω οικογενειακή ομάδα..
Ο father κατά πάσα πιθανότητα το'χει (φουλ κομπλέ πακέτο με τσιμπούσι στο τέλος..μαζί σας ή όπου έχουμε βρεθεί! :lol:).
Ο αδερφός θα κΣέρει τελευταία στιγμή. Αλλά το 1 άτομο δεν μας κάνει διαφορά, ε; Μας κάνει;
Εννοώ πως σαν "ομάδα" ασούμε, και μ'ένα χάρτη θα καταφέρουμε να χαθούμε..:bawl:
George_M.
25/02/2016, 16:36
εσενα η Αθηνα ειναι ενα τσιγαρο δρομος...:lol:
MG-KTiNoS
25/02/2016, 16:41
Όλοι την Κυριακή το πρωί στο περίφτερο......Αθηναίοι και μη.... :wave2:
αυτη τη γκυριακή ή την άλλη????
Έχω ΄χασει τη μπάλα δω μέσα...
:rolleyes:
¨Αμα βαριέμαι να το παίξω (το παιΓΝίδι) υπάρχει τίποτε άλλο να γίνει???
..πΣήνω οικογενειακή ομάδα..
Ο father κατά πάσα πιθανότητα το'χει (φουλ κομπλέ πακέτο με τσιμπούσι στο τέλος..μαζί σας ή όπου έχουμε βρεθεί! :lol:).
Ο αδερφός θα κΣέρει τελευταία στιγμή. Αλλά το 1 άτομο δεν μας κάνει διαφορά, ε; Μας κάνει;
Εννοώ πως σαν "ομάδα" ασούμε, και μ'ένα χάρτη θα καταφέρουμε να χαθούμε..:bawl:
Ναι βρε νο προμπλεμο :beer:
αυτη τη γκυριακή ή την άλλη????
Έχω ΄χασει τη μπάλα δω μέσα...
:rolleyes:
¨Αμα βαριέμαι να το παίξω (το παιΓΝίδι) υπάρχει τίποτε άλλο να γίνει???
Ίσως χρειαστεί ένας τσεκαδόρος σε μια ερημια. Ψηνεσαι;
Αυτή τη γκυριακη.
Ίσως χρειαστεί ένας τσεκαδόρος σε μια ερημια. Ψηνεσαι;
Ρε συ, είναι καλό παιδί ο Κτήνος... μη ντον βάλεις να περιμένει στο πουθενά και να περνάνε μόνο νταλικιέρηδες..:lol:
MG-KTiNoS
25/02/2016, 17:23
Ρε συ, είναι καλό παιδί ο Κτήνος... μη ντον βάλεις να περιμένει στο πουθενά και να περνάνε μόνο νταλικιέρηδες..:lol:
εμένα στ @@ μου...
Θα ρωτήσω τη γυναίκα και αν μ αφήνει θα το κάνω...
:)
el-Gatto
25/02/2016, 17:35
Τι να τον κάνεις τον χάρτη ωρέ ;
Αφού είπες οτι έχεις τζουπουσού...βάλε απο το περίφτερο το στίγμα της ταβέρνας ,κ θα τους περιμένουμε εκεί. :D
Στο περίπτερο θα μοιρασουμε τον χάρτη. Και αυτοκόλλητα όσοι δε πήραν, όσα έμειναν δλδ.
Στυλό μην ξεχάσετε. Εκτός αν έχετε καλή μνήμη οπότε πάσο.
Psit...μάγκες...χωρίς χάρτη είμαι μέσα....χωρίς αυτοκολλητάκι όμως no...κανονίστε να κρατήσετε "κάβα". :smokin:
Ο αμπάρης τα έχει τα αυτοκόλλητα.Μόλις δει εδώ θα μας πει και πόσα έχουν μείνει.Εχω και εγώ κάτι λίγα.
Κτίνε κοίτα να έρθειςέχουμε και κρέμα ειδική να ξες. :D
el-Gatto
25/02/2016, 18:14
Ο αμπάρης τα έχει τα αυτοκόλλητα.Μόλις δει εδώ θα μας πει και πόσα έχουν μείνει.Εχω και εγώ κάτι λίγα.
Απο αυτά τα "κάτι λίγα" ,το ένα είναι για την ζελατίνα του Τενεκέ μου. ;)
Εσύ μην κάνεις κανένα λάθος και χαθείς από τα μάτια μου, μάτια μου. Σε σένα στηρίζομαι για να φάμε το μεζμέρ.
:wave2:
Εσύ μην κάνεις κανένα λάθος και χαθείς από τα μάτια μου, μάτια μου. Σε σένα στηρίζομαι για να φάμε το μεζμέρ.
Μαζί μας; :tooth:
Εγώ δεν ανησυχώ πάντως.. στατιστικά να το πάρεις, σε κάποιο χωριό θα βρεθούμε με μοταίους να τρώμε παρέα!:rotflmao:
Εχμμμ...απόγευμα μάλλον..
Εχμμμ...απόγευμα μάλλον..
Δε γ@μείς ας είναι και απόγευμα (της ίδιας μέρας φαντάζομαι) :lol:
amyroukai
25/02/2016, 19:36
Να μην ψηθεί λίγο και από την άλλη; Καιρός του δεν είναι του ψάρακα; :bawl:
taisteal
25/02/2016, 19:45
Θα πρεπει να φυγω νυχτα απο εδω για να ειμαι περιπτερο πρωι..
Ζορικο.
theofilos888
25/02/2016, 19:46
Θα πρεπει να φυγω νυχτα απο εδω για να ειμαι περιπτερο πρωι..
Ζορικο.
Να ανοιξω τον καναπε για σαββατο βραδυ;
Να μην ψηθεί λίγο και από την άλλη; Καιρός του δεν είναι του ψάρακα; :bawl:
Κάτσε γιατί με μπέρδεψες.. Νίκο δε ντο λέν' το παλικάρι; Ή Απόστολο; :bawl:
taisteal
25/02/2016, 19:48
Απ'οτι συμπεραινω δεν θα ειμαστε παρεα εμεις,γιατι δεν...
Και δεν ψηνομαι να χαλασω την βολτα των παιδιων για καποιον που δεν κουβαλαει μυαλο και προκαλει ανοιχτα.
Δεν εννοω εσενα φυσικα.
amyroukai
25/02/2016, 20:07
Χμ.... Ε να αυτά διαβάζω και...
9.30 αναχώρηση και φαγητό "απόγευμα"... Για 125 χιλιόμετρα, έστω χωρίς λάθη με μία ώρα προγραμματισμένο καφέ... Κάπου τα νουμεράκια ξεφεύγουν από την βόλτα "φλάουερ πάουερ" και εμπίπτουν σε ποδηλασία; Εφτατόλη ή τα παραλές ή κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της αργοπορίας...
harris_x
25/02/2016, 20:15
Στατους απντειτ: μέσα εκτος απροόπτου +1
υπο νορμαλ συνθήκες εχω υπολογίσει πως 14:30 θα είμαστε στον τελευταίο προορισμό και απο εκεί μάσα.
Αν κάποιος-οι χαθούν,ΘΑ ΦΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ!
Εκει κολλάει το απόγευμα.
Eversman
25/02/2016, 20:53
Μου έχουν μείνει, γύρω στα 45 αυτοκόλλητα σε τετράγωνο και 30 σε στρογγυλό σχήμα.
Ωστόσο είναι λίγο θολά, αφού είναι οι δοκιμαστικές εκτυπώσεις. Θα τα φέρω και όποιος θέλει, παίρνει :)
Για τον χάρτη ...
Παίδες ο χάρτης είναι απαραίτητος, καθώς περιέχει πληροφορίες, άλλες φανερές, άλλες όχι τοσο φανερές. Πρόκειται για pimp my map κατάσταση:D
Αφήστε που μπορεί να βρεθείτε μόνοι και χωρίς παρέα, κάποια στιγμή :a13:
Να έχετε άπαντες, από ένα στυλό ή μολυβακι μαζί σας, όπως είπε και ο Τόλης. Πυξίδα για αζιμούθιο και ένα μοιρογνωμονιο, είναι προαιρετικά :D
Για τα παιδιά από την επαρχία, μπορούν να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις από την διοργάνωση. Ήδη με τον Βασίλη έχουμε συνεννοηθεί. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τον Γιώργο και να έρθει να μας βρεί στο πρώτο σημείο/γριφο και όχι στο Περίπτερο.
Για να θεωρηθεί, ότι ολοκληρωσατε τή βόλτα, θα πρέπει να περάσετε από ΟΛΑ τα σημεία και το έντυπο σας, να φέρει τις σφραγίδες ΟΛΩΝ των τσεκαδορων. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πάρετε μέρος και στα υπόλοιπα δρώμενα :a13:
harris_x
25/02/2016, 20:57
Μου έχουν μείνει, γύρω στα 45 αυτοκόλλητα σε τετράγωνο και 30 σε στρογγυλό σχήμα.
Ωστόσο είναι λίγο θολά, αφού είναι οι δοκιμαστικές εκτυπώσεις. Θα τα φέρω και όποιος θέλει, παίρνει :)
Για τον χάρτη ...
Παίδες ο χάρτης είναι απαραίτητος, καθώς περιέχει πληροφορίες, άλλες φανερές, άλλες όχι τοσο φανερές. Πρόκειται για pimp my map κατάσταση:D
Αφήστε που μπορεί να βρεθείτε μόνοι και χωρίς παρέα, κάποια στιγμή :a13:
Να έχετε άπαντες, από ένα στυλό ή μολυβακι μαζί σας, όπως είπε και ο Τόλης. Πυξίδα για αζιμούθιο και ένα μοιρογνωμονιο, είναι προαιρετικά :D
Για τα παιδιά από την επαρχία, μπορούν να γίνουν κάποιες υποχωρήσεις από την διοργάνωση. Ήδη με τον Βασίλη έχουμε συνεννοηθεί. Το ίδιο μπορεί να γίνει και για τον Γιώργο και να έρθει να μας βρεί στο πρώτο σημείο/γριφο και όχι στο Περίπτερο.
Για να θεωρηθεί, ότι ολοκληρωσατε τή βόλτα, θα πρέπει να περάσετε από ΟΛΑ τα σημεία και το έντυπο σας, να φέρει τις σφραγίδες ΟΛΩΝ των τσεκαδορων. Μόνο έτσι θα μπορέσετε να πάρετε μέρος και στα υπόλοιπα δρώμενα :a13:
Ελπίζω να μη θελήσετε να πατήσετε τους γκουτσεους και μας βγει 84ωρο :lol:
Eversman
25/02/2016, 21:14
Ελπίζω να μη θελήσετε να πατήσετε τους γκουτσεους και μας βγει 84ωρο :lol:
Μάλλον για 4ωρο μας βλέπω :)
Ξέχασα να αναφέρω τα τηλέφωνα ....
Επάνω σε κάθε ατομικό έντυπο, θα αναγράφονται τα τηλέφωνα μας σε περίπτωση, που πραγματικά χαθειτε ή θελησετε να επικοινωνήσετε για κάποια διευκρίνηση. Οπότε τηλέφωνα μαζί, φορτισμένα και ανοικτά.
Το προσπαθώ για να έρθω διπλός.
Μάλλον για 4ωρο μας βλέπω :)
Ξέχασα να αναφέρω τα τηλέφωνα ....
Επάνω σε κάθε ατομικό έντυπο, θα αναγράφονται τα τηλέφωνα μας σε περίπτωση, που πραγματικά χαθειτε ή θελησετε να επικοινωνήσετε για κάποια διευκρίνηση.
Ή για φάρσες και μπινελίκια :lol:
el-Gatto
25/02/2016, 21:43
Το στίγμα της ταβέρνας να μας δώκετε το πρωί στο περίφτερο ,κ στήστε τους όπου θέτε τους τσεκαδόροι ,αφού...:D
Χμ.... Ε να αυτά διαβάζω και...
9.30 αναχώρηση και φαγητό "απόγευμα"... Για 125 χιλιόμετρα, έστω χωρίς λάθη με μία ώρα προγραμματισμένο καφέ... Κάπου τα νουμεράκια ξεφεύγουν από την βόλτα "φλάουερ πάουερ" και εμπίπτουν σε ποδηλασία; Εφτατόλη ή τα παραλές ή κάτι είναι σάπιο στο βασίλειο της αργοπορίας...
125 χλμ είναι ο τελικος προορισμος από περιπτερο παιρνωντας τη συντομοτερη διαδρομή.. εικαζω πω αν βαλεις και τα checkpoints μιλαμε για κυκλο πολύ περισσοτερο από 125 χλμ..
παλικαρια εγω θα είμαι δικαβαλος.... φερνω ενισχύσεις για τη ταβερνα...
αρχισα τα comtrex. θαρθω αλλα ολοι σας μακρυα μου :cry::cry:
Ή για φάρσες και μπινελίκια :lol:
επισεις πωλείτε CBR 600 σε αριστη κατασταση! χαχαχαχαχα
lonerider
25/02/2016, 23:26
Η βόλτα ωραία, ο καφές επίσης, η μάσα μετά, όλα μια χαρά. ...τους χάρτες τους γρίφους και τα τσεκ ποιντς ρε παιδιά δεν τα αφήνεται για άλλη φορά? ....
Μην ανησυχεις lonerider ευκολα είναι και αν δυσκολευτείς κάπου εχουμε και τα τηλέφωνά μας.Όλα καλά θα πάνε. :a013::eleison:
harris_x
26/02/2016, 08:21
Όλα καλά θα πάνε. :a013::eleison:
Ναι ρε, μην ανησυχείτε... υπάρχουν και τα τηλέφωνα, όταν κάτσει ο καθένας για φαγητό -όπου κάτσει-, θα μιλάμε και θα ήμαστε μια υπέροχη παρέα σε teleconference :bawl:
Ναι ρε, μην ανησυχείτε... υπάρχουν και τα τηλέφωνα, όταν κάτσει ο καθένας για φαγητό -όπου κάτσει-, θα μιλάμε και θα ήμαστε μια υπέροχη παρέα σε teleconference :bawl:
Τςτςτς. Ποπο γρινια.. Είναι απλό ο χάρτη είναι εύκολος οι γρυφοι επίσεις μόνο τον Μικέ μην ακολούθησε γιατί τον βλέπω να πηγενει 120 χλμ ευθεία και όπου βρει θα φάει..
Είπαμε 120 χλμ η όλη βόλτα μέχρι τον τελικό προορισμό από τον πιο σύντομο ασφάλτινο δρόμο..
τρολ ον Δλδ 5 φορές περίπτερο Γλυφάδα και φαγητό στα γκουντις στην Γλυφάδα οκ Μικέ?? Χαχαχαχα τρολ οφ
amyroukai
26/02/2016, 13:35
Ο μπλιτσερ έχει πάθει σπασμούς και βγάζει αφρό από το στόμα μετά από το ποστ.
το λοιπόν χάρτες και προορισμοί και γρίφοι δε με τρελένουν τόσο πολύ (έτσι και αλλιώς έχω τον Βάσκα. θα τον βάλω μπροστά και θα ακολουθήσω, :smokin: ) αλλά το γεγονός οτι θα έχει τόσους δικάβαλους η βόλτα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθω με τη συμβία μετα απο καιρό σε ομαδική του moto.gr (πάνε και 5 χρόνια που έχει να συμβεί αυτό λέμε).
δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά μάλλον κατα μεγάλη πιθανότητα. μην αγχώνεστε για το φαγητό έτσι και αλλιώς το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρείς μαγαζί να σε ταίσει
το λοιπόν χάρτες και προορισμοί και γρίφοι δε με τρελένουν τόσο πολύ (έτσι και αλλιώς έχω τον Βάσκα. θα τον βάλω μπροστά και θα ακολουθήσω, :smokin: ) αλλά το γεγονός οτι θα έχει τόσους δικάβαλους η βόλτα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθω με τη συμβία μετα απο καιρό σε ομαδική του moto.gr (πάνε και 5 χρόνια που έχει να συμβεί αυτό λέμε).
δεν έχει οριστικοποιηθεί αλλά μάλλον κατα μεγάλη πιθανότητα. μην αγχώνεστε για το φαγητό έτσι και αλλιώς το πιο εύκολο πράγμα είναι να βρείς μαγαζί να σε ταίσει
Σωραιος μαστορη (γμτ δεν έχω εμοτικονς από το κινητό)
:a25::a25::a25:
νταξ μπήκαν και τα χορευτικά
όσο για τον προορισμό είναι σχεδόν σίγουρος για το που θα καταλήξει (για όλα τα ενδιάμεσα κανονίζει ο Βάσκα είπαμε) με ένα γρήγορο τέστ μου βγάζει 122 χλμ απο το Περίπτερο :p
πριν μια εβδομάδα είχα πάει οικογενειακός για να τιμήσω στο παραδίπλα χωριο (που δεν είναι τόσο εμπορικό) τη τρελή προβατίνα στα κάρβουνα που βγάζει.
kalgeorge
26/02/2016, 18:33
είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να έρθω με τη συμβία μετα απο καιρό σε ομαδική του moto.gr (πάνε και 5 χρόνια που έχει να συμβεί αυτό λέμε).
ρε σεις, τι κανετε εκει στις εκδρομες??
:eek:
.
.
.
.
.
.
.
.
αστειεύομαι φίλε :beer:
chris 1150
26/02/2016, 20:23
καλησπερα σε ολους
λεω να σας κανω παρεα και να θυμηθω τισ φατσες σας
πιθανα + ενας
καλησπερα σε ολους
πηθανα + ενας
Αν το δει ο Επίκουρος την έβαψες
:bawl:
chris 1150
26/02/2016, 20:42
Αν το δει ο Επίκουρος την έβαψες
:bawl:
καλα ντε
fixed
Υπολογίστε εμένα με τη συμβία και ακόμη ένας φίλος μονός.. το ντελούξ πακέτο.
GiorgosLa
26/02/2016, 22:23
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ. Πάντως αν τα καταφέρω είναι δύσκολο να ακολουθήσω απ την αρχή. Είναι η απόσταση, είναι και τα μπλόκα ακόμα, δεν βγαίνει. Αν δεν πειράζει θα έρθω κατευθείαν στον τελικό προορισμό (ταβέρνα) για μάσα. Αν υπάρχει πρόβλημα να μου πείτε να πάρω κεφτέδες απ το σπίτι. :)
xarisiero
26/02/2016, 22:28
353233
Έτοιμοι λοιπόν......Καλή τύχη........:beer::wave2:
καλησπερα σε ολους
πιθανα + ενας
Με το καλό φίλε :beer:
Υπολογίστε εμένα με τη συμβία και ακόμη ένας φίλος μονός.. το ντελούξ πακέτο.
Κάποιος θα μου χρωστάει κέρασμα σε έπαιξα στο στοίχημα Κώστα :beer: (weiss)
Θα προσπαθήσω να έρθω κι εγώ. Πάντως αν τα καταφέρω είναι δύσκολο να ακολουθήσω απ την αρχή. Είναι η απόσταση, είναι και τα μπλόκα ακόμα, δεν βγαίνει. Αν δεν πειράζει θα έρθω κατευθείαν στον τελικό προορισμό (ταβέρνα) για μάσα. Αν υπάρχει πρόβλημα να μου πείτε να πάρω κεφτέδες απ το σπίτι. :)
Τι πρόβλημα βρε Γιώργο.Σου στέλνω και pm να συνεννοηθούμε. :beer:
taisteal
27/02/2016, 00:35
353233
Έτοιμοι λοιπόν......Καλή τύχη........:beer::wave2:
Ευτυχως που τα σκεφτηκες τα διαβατηρια..
Θα χρειαστουν στους ενα τσιγαρο δρομος...
:lol::lol::bawl:
Eversman
27/02/2016, 07:26
Ευτυχως που τα σκεφτηκες τα διαβατηρια..
Θα χρειαστουν στους ενα τσιγαρο δρομος...
:lol::lol::bawl:
Οπότε να μην σε υπολογίσουμε στο φαγητό! Διότι την ώρα που θα καθόμαστε στην ταβέρνα, εσύ θα μπαίνεις στις Κάννες :bawl:
Κάποιος θα μου χρωστάει κέρασμα σε έπαιξα στο στοίχημα Κώστα :beer: (weiss)
..και ο "για πάντα χαμένος" θα μας τις σερβίρει...
353252
akis_trevor
27/02/2016, 09:52
Παιδες,καλο δρομο να χετε,ελπιζω να μην χαθειτε (πολυ) και να περασετε ζουπερ!!!
Αναμενω το vol.2 ...:beer:
..και ο "για πάντα χαμένος" θα μας τις σερβίρει...
353252
Αυτος στη φώτο μόνο χαμένος δεν είναι τα φράγκα του μέσα.
Παιδες,καλο δρομο να χετε,ελπιζω να μην χαθειτε (πολυ) και να περασετε ζουπερ!!!
Αναμενω το vol.2 ...:beer:
Αύριο με το καλό Άκη. Θα έχουμε και ανταπόκριση Live άμα ψάχνουμε κανέναν.
:beer:
taisteal
27/02/2016, 10:35
Οπότε να μην σε υπολογίσουμε στο φαγητό! Διότι την ώρα που θα καθόμαστε στην ταβέρνα, εσύ θα μπαίνεις στις Κάννες :bawl:
Τις δυο καπνισμενες εννοΑς;;
Κοντα εισαι :lol:
Α ρε Flower Power Team.. αυριο να με δειτε!
όσο για τον προορισμό είναι σχεδόν σίγουρος για το που θα καταλήξει (για όλα τα ενδιάμεσα κανονίζει ο Βάσκα είπαμε) με ένα γρήγορο τέστ μου βγάζει 122 χλμ απο το Περίπτερο :p
πριν μια εβδομάδα είχα πάει οικογενειακός για να τιμήσω στο παραδίπλα χωριο (που δεν είναι τόσο εμπορικό) τη τρελή προβατίνα στα κάρβουνα που βγάζει.
Οπότε στα ενδιάμεσα μπροστά εγώ και όταν θελήσουμε να φτάσουμε επιτέλους μπροστά εσύ???
Έκλεισε και η Αλβανία τα σύνορα ρε γμτ
:lol:
ετοιμος κι εγω για αυριο.....
353312
353313
taisteal
27/02/2016, 18:30
:lol::lol:
353314
Στυλό μη ξεχάσετε παιδιά. Θα σας χρειαστεί. Mike αυτά είναι για τη λιγούρα φίλε.
Στυλό μη ξεχάσετε παιδιά. Θα σας χρειαστεί. Mike αυτά είναι για τη λιγούρα φίλε.δεν ειχαν ψηθει τα υπολοιπα ρε...
Eversman
27/02/2016, 19:02
Στυλό μη ξεχάσετε παιδιά. Θα σας χρειαστεί. Mike αυτά είναι για τη λιγούρα φίλε.
Όχι, αστον .... μπορεί να χρειαστούν :lol:
Και γεμάτο ρεζερβουάρ αύριο. Δεκται και αποκριάτικες αμφιεσεις :cool:
Δεν γίνεται έχω φάει μούτζα, σιγουράκι. Μόλις γ@μήθηκε η τζαμαρία της βιτρίνας του μαγαζιού.
Ρε ο σύμπας να γυρίσει ανάποδα εγώ αύριο θα βγω βόλτα.
@#$%^%#
353350
SHOOTER045
27/02/2016, 20:57
Τοληηηηηηη
Ευχαριστώ :beer:
Τοληηηηηηη
Προωθούμε το ηβεντ κυρ'Τολη μας....ο σμπεθερος εγινε στικι....
SHOOTER045
27/02/2016, 21:16
Θα το βάλω στο κράνος
Κάτω απο το 46
Τοληηηηηηη
Έγινες χαμένος Μήτσε!
Γκουχ γκουχ... :smokin:
Το φουλ πακέτο το ντελουξ υποθέτω;
George_M.
27/02/2016, 22:31
ελα να παιζει το σιωπητηριο κ γρηγορα στα κρεβατια...εχουμε ''μυστηρια'' να λυσουμε αυριο λεμε!!!
https://www.youtube.com/watch?v=ksjj8J4e2LA
Δεν ήξερα καν ότι είναι κανονικό τραγούδι το θέμα του σκασμοτηρίου.
35 μηχανάκια αύριο.
Ευλόγησον!
Οριακά τα έντυπα που έφτιαξα δλδ αλλά όλο και κάποιοι θα κάνουν ομάδα όπως φαίνεται οπότε θα μας φτάσουν τα χαρτιά.
Οτι ήθελε προκύψει...:lol:
sotostzav
27/02/2016, 23:03
Θα γινει χαμος...
Αν ξυπνήσω νωρίς μπορεί να περάσω να πώ ένα γειά :D
SHOOTER045
27/02/2016, 23:48
Καλά να περάσετε :beer:
Έλα να ξυπναμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Καλημερες!
Eversman
28/02/2016, 06:17
Έλα να ξυπναμε. Έχουμε δρόμο μπροστά μας. Καλημερες!
Καλό δρόμο Βασίλη!
Καλημέρα σε όλους :)
GiorgosLa
28/02/2016, 06:21
Καλημέρα. Σε λίγο ξεκινάω κι εγώ. Θα σας δω το... μεσημέρι :D
Είπα στη γυναίκα να βάλει το ξυπνητήρι αλλά ξύπνησα πριν χτυπήσει.
Ευτυχώς.
353362
Καλημέρα σε όλους. Καλό δρόμο σε όλους και τα λέμε σε λίγο από κοντά
congate7
28/02/2016, 06:38
Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.
Καλούς δρόμους να έχετε και καλά να περάσετε.
zannisvel
28/02/2016, 06:40
Καλή βόλτα !!! Καλά να περάσετε!!!!
el-Gatto
28/02/2016, 06:42
Kαλημερούδια. :)
theofilos888
28/02/2016, 06:46
Καλημερα. Στυλο μην ξεχασετε... χαχαχαχα
Καλημερα. Στυλο μην ξεχασετε... χαχαχαχα
ΡΕ με το στυλό δεν είχα τόση αγωνία ούτε στις πανελλήνιες
Χαχαχαχαχα χα