View Full Version : Βόλτα 'Οι χαμένοι' part one.. μάλλον
Grafton 505
29/02/2016, 20:51
Εύγε και συγχαρητήρια κύριοι και κυρίες, οργανωτές και συμμετέχοντες και στα επόμενα με υγεία !!!
:beer:
:a20:
MG-KTiNoS
29/02/2016, 20:57
:lol:
Χγκντήνε είδες σε τι χέρια έπεσε η κρέμα σου :tooth::tooth::tooth:
και η αγαπημένη μου οταν χαθήκαμε στα χωράφια την οποία θα την φτιάξω λίγο αλλιώς γιατί ειναι η αγαπημένη μου όπως είπα και πριν.
353552
πι ες.Το κράνος καραγαμεί.
MG-KTiNoS
29/02/2016, 21:52
Χγκντήνε είδες σε τι χέρια έπεσε η κρέμα σου :tooth::tooth::tooth:
Η κρέμα που πήρες δεν ήταν για χέρια....
:D
Η κρέμα που πήρες δεν ήταν για χέρια....
Δεν ήταν για εμένα.. :D
MG-KTiNoS
29/02/2016, 22:00
Δεν ήταν για εμένα.. :D
εδώ δε γκζέρω τίποτα...
επισης, ένα άλλο πραγμα το οποιο με χαλασε, ηταν που δεν υπηρχαν πουθενα αγροτικα μπλοκα, ώστε από τη μια να δωσουν ένα σασπένς στη βολτα, και από την άλλη να μπορέσουμε μετα να απολαυσουμε τον amyroukai να τους τα χωνει και να τους βριζει...
MG-KTiNoS
29/02/2016, 22:35
επισης, ένα άλλο πραγμα το οποιο με χαλασε, ηταν που δεν υπηρχαν πουθενα αγροτικα μπλοκα, ώστε από τη μια να δωσουν ένα σασπένς στη βολτα, και από την άλλη να μπορέσουμε μετα να απολαυσουμε τον amyroukai να τους τα χωνει και να τους βριζει...
amyroukai
29/02/2016, 22:35
Αν είχε αγροτικές κινητοποιήσεις η συμμετοχή μου θα ήταν σαφώς και κατηγορηματικά άκυρη. Φτάνει μία φορά.
Αν είχε αγροτικές κινητοποιήσεις η συμμετοχή μου θα ήταν σαφώς και κατηγορηματικά άκυρη. Φτάνει μία φορά.
ναι, αλλα δεν θα τους εβριζες που εξ'αιτιας τους αναγκαστηκες να ακυρωσεις?? :smokin:
amyroukai
29/02/2016, 22:41
ναι, αλλα δεν θα τους εβριζες που εξ'αιτιας τους αναγκαστηκες να ακυρωσεις?? :smokin:
Μπα. Θα τους βρίζω έτσι και αλλιώς. Ο αγώνας δεν τελείωσε και δεν χάθηκε.
Μπράβο Τόλη, μπράβο παίδες :beer:
taisteal
29/02/2016, 23:06
εδώ δε γκζέρω τίποτα...
Και ειναι και ληγμενη η κρεμα φιλτατε..
Σκαρτο πρΑμα μας εδωΚες
MG-KTiNoS
29/02/2016, 23:17
Και ειναι και ληγμενη η κρεμα φιλτατε..
Σκαρτο πρΑμα μας εδωΚες
Του κώλου !
GiorgosLa
01/03/2016, 06:18
Αν πήγαινες βόρια θα σε βγάζαν απ το δρόμο τρεις φορές και μάλιστα χωρίς να υπάρχουν αγρότες. Στο Βόλο δε, χωρίς να υπάρχουν καν τρακτέρ. :)
amyroukai
01/03/2016, 06:22
Τι κόλπο είναι αυτό πάλι;
GiorgosLa
01/03/2016, 06:44
Τι κόλπο είναι αυτό πάλι;
Τρακτέρ υπήρχαν μόνο στη Λάρισα και στις Μικροθήβες. Στις Μικροθήβες έπαθα ένα χουνέρι γιατί φαντάστηκα ότι θα μας στείλουν από Αγχίαλο, αλλά ευτυχώς ανεβαίνεις στον ίδιο κόμβο. Σε κατεβάζανε μόνο για να μην πάρεις σβάρνα καμιά 20ρια τρακτέρ που ήταν παρατημένα πάνω στη γέφυρα. Στο Βόλο δεν υπήρχαν ούτε τρακτέρ ούτε αγρότες. Είχε μόνο κορύνες που σε βγάζαν απ την εθνική και σε πήγαιναν απ τον παλιό μόνο και μόνο "μήπως" και είναι κλειστή η Λάρισα και δεν έχεις πως να γυρίσεις. Απίστευτη ταλαιπωρία για πλάκα σχεδόν. Ευτυχώς ένα πουλάκι σε κάποιο βενζινάδικο, μου είπε "αφού είσαι με τη μηχανή πέρνα τις κορύνες και πάνε απ την εθνική. Δεν έχουμε περιπολικό εκεί" Εμπειρία όμως. 50 χιλιόμετρα σχεδόν "εντελώς" μόνος στην εθνική. Ήθελα να σταματήσω στη μέση του δρόμου να βγάλω φωτογραφία. :)
SHOOTER045
01/03/2016, 08:04
Δεν το ελεγες νωρίτερα
...και σ' αυτό το σημείο, θα ήθελα να καταγγείλω την αρρωστημένη εμμονή στη γραφειοκρατία των διοργανωτών!
Στην εποχή της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, εμείς προσκυνήσαμε το βασίλειο της...σφραγίδας!...
Στο επόμενο θα έχουμε τζεοτάγκινγκ μη μου αγχώνεσαι.
Ξέχασες ότι ήταν και θρησκοτουρισμός. Από εκκλησία σε εκκλησία.
Το επομενο θαναι απο φαρο σε φαρο :beer:
amyroukai
01/03/2016, 17:16
Ισται κριφω-χρυστηανωταλημπαν...
Ισται κριφω-χρυστηανωταλημπαν...
Μοιλισαι ω θαβμαστεις του Καιλο Ρεν.......
το σκεφτομουν το μεσημερι και γεγαλα μονος μου....
το πρωι με το που σκαω στο περιπτερο, ηρθε ο αμπαρης να με πειραξει λεγοντας μου ότι εχουμε πρόβλημα με τη ταβερνα, και δε χωραμε ολοι οποτε αναγκαστικα καποιοι δεν θα φανε...
που να ξερε..... :lol: :lol:
spyrakos35
01/03/2016, 19:04
το πρωι με το που σκαω στο περιπτερο, ηρθε ο αμπαρης να με πειραξει λεγοντας μου ότι εχουμε πρόβλημα με τη ταβερνα, και δε χωραμε ολοι οποτε αναγκαστικα καποιοι δεν θα φανε...
με δάκρυα γέλαγες όμως
Πολύ ωραία η βότλα!
Πάντα τέτοια!!!
:D:D:D
Παίδες θα σας ενδιέφερε κάτι πιο μακρυνό;Σε χλμ εννοώ.
Eversman
01/03/2016, 20:54
Αυτό είναι μια πολύ ωραία ιδέα:beer:
Λέω και τον καφέ. Εγγυημένες προβλέψεις :lol:
Κρύβε λόγια! Έκανα επίθεση για τις σφραγίδες για να καλύψω την ασυνέπειά μου, θες να με εκθέσεις με τα geοτάγκινγ?
Το logo να αλλάξει pls!
353689
amyroukai
01/03/2016, 21:41
Τώρα που το λες, Ταίναρο έχουμε να πάμε καιρό. Ένα ΣΚ δεν θα ήταν άσχημη βόλτα, το λέμε από πέρυσι.
σιγουρακι χαμενοι στα κοκκάλα και λάγια...
theofilos888
01/03/2016, 21:45
Πες τΙ εχεις να προτεινεις.....
Μακρύτερα,δυσκολότερα,ξεκίνημα νωρίτερα,επιστροφή αργότερα.
theofilos888
01/03/2016, 21:58
Και γτ οχι. Να κανουμε παιχνιδι.
Τέτοια λεγε τώρα εσύ να μας διαολιζεις
ναι! μετα την αλλαγη της ωρας όμως που θα εχει μεγαλωσει αρκετα η μερα....
βλέπεις ορισμενα μηχανάκια δεν εχουν επαρκη φωτα για να κινηθουν νυχτα σε επαρχιακο..
η νύχτα και ο επαρχιακός δεν είναι προβλημα.Ανάμεσα σε 2 με δυνατά φώτα να μπείς το λύνεις το θέμα αυτό.
επισης, ορισμένοι ουτε εχουν ουτε θελουν να αποκτησουν συνδεση ιντερνετ μεσω δυκτιου στο κινητο τους για ανζητηση ιστορικων και αλλων στοιχειων, και φυσικα ουτε εχουν ιδεα από gps... οποτε οι γριφοι καλο θα ηταν να παραμεινουν το ιδιο απλοι και ευκολοι όπως οι προηγούμενοι...
γιατι να το παιζω συνεχεια "να το παρει το αμπαρι" και να ξεκιναω τελευταίος από κάθε checkpoint με αποτέλεσμα να φτασω τελευταίος και στη ταβερνα, δεν παιζει... :lol:
η νύχτα και ο επαρχιακός δεν είναι προβλημα.Ανάμεσα σε 2 με δυνατά φώτα να μπείς το λύνεις το θέμα αυτό.
υπερβαρος που μολις εχει φαει σε ταβερνα ανεβαινει σε 250αρι να γυρισει σπιτι.. δεν θα είναι μαρτυριο για τους αλλους?? :lol:
σοβαρα τωρα, επειδή εχω και θεμα με την οραση, αν και φοραω γυαλια, νυχτα με τη μηχανη εκτος πολης η εθνικης το αποφευγω όπως ο διαολος το λιβανι...
Απλά προς ενημέρωσή σας να πω (σε περίπτωση που δεν το ξέρετε ήδη) ότι τον Απρίλιο και συγκεκριμένα στις 17 θα είναι το Οδοιπορικό του Λεωνιδίου.
Θα δούμε.Σκορπιες ιδέες ειναι ακόμη.Προτάσεις δεκτές.
taisteal
02/03/2016, 00:19
:smokin:
Hard καταστασεις...
Eversman
02/03/2016, 12:47
Μερικές σκέψεις ....
Η επόμενη δεν μπορεί να είναι πολύ πιό μακριά. Οι λόγοι ευννόητοι. Όσο πιό μεγάλη η διοργάνωση, τόσο πιό πολλά άτομα απαιτούνται για την διεκπεραίωση. Επίσης το συνολικό budget, ανεβαίνει κατά πολύ (για τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες). Οι εποχές είναι δύσκολες. Θεωρώ ότι μπορούμε να περάσουμε πολύ καλά (όπως και περάσαμε και εμείς και οι γυναίκες μας), κρατώντας την διαδρομή σε τριψήφια νούμερα χιλιομετρικά, αλλά όχι πάνω από 150 (από την αφετηρία, εώς τον τελικό προορισμό, από την πιό σύντομη διαδρομή). Κάτι είχε πεί ο Αμυράς πιό πάνω για τις κοντινές τέτοιου είδους και θα συμφωνήσω μαζί του.
Ο τελικός προορισμός, θα είναι μέρος που έχει παροχές αρκετές για να φιλοξενήσει κόσμο, είτε για καφέ, είτε για φαγητό. Μεγάλα χωριά, κωμοπόλεις κλπ. δηλαδή. Και αυτό για να μπορεί ο κόσμος να "σπάσει" σε περίπτωση που δεν είναι δυνατό να εστιαστούν τόσοι νοματαίοι, στο ίδιο μαγαζί. Γι΄αυτό το λόγο ώς κύρια μάζωξη, καλό θα είναι να ορίζεται ο καφές, σε κάποιο ενδιάμεσο σταθμό (άν και εφόσον υπάρχει) και όχι το φαγητό. Δηλαδή, κληρώσεις και λοιπές αμπαροκαταστάσεις, να λαμβάνουν χώρα στον καφέ.
Εφόσον υπάρξουν τσεκαδόροι, θα είναι σε κεντρικά σημεία, π.χ. σε πλατείες, καφενεία, εκκλησίες, όπου θα μπορούν να τους βρούν εύκολα οι συμμετέχοντες και όχι να περιμένει ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη.
amyroukai
02/03/2016, 12:57
Κάτι είχε πεί ο Αμυράς πιό πάνω για τις κοντινές τέτοιου είδους και θα συμφωνήσω μαζί του.
Αν μετά τους άσχετους που ψάχνουν για θερμοσίφωνα, σκάσουν νέα μέλη που ψάχνουν για πολιτικά ρουσφετάκια ξέρετε ποιός θα φταίει... (http://topotami.gr/tag/giorgos-amiras/) :bawl:
Μία εδώ, μία στην ταβέρνα o Τόλης, με βλέπω με κρίση ταυτότητας (και ξυρισμένο κεφάλι). Όχι τίποτα άλλο αλλά οι αγώνες μου δεν έχουν αναγνωριστεί και ανταμειφθεί με μιά θέση στο δημόσιο. :bawl:
Ας βγάλουμε τα κράνη, που λέει και ένα νήμα από τα παλιά...
353867
Γμτ, βραδιάτικα να σβήνω πινακίδες...
353869
353870
Αυτά κι από μένα...
354062
Σε αυτόν τον υπο κατασκευή δρόμο χάθηκαν οι περισσότεροι οπου τελικά ηταν λάθος.απλά ξεκίνησε ένας προς τα εκεί και πήγαν όλοι προς τα εκει.Και εγώ θέλοντας να δω που βγαίνει.Και το έλεγα καθοδον,λάθος πάνε μουαχαχαχαχαχα!!
spyrakos35
03/03/2016, 05:40
Σε αυτόν τον υπο κατασκευή δρόμο χάθηκαν οι περισσότεροι οπου τελικά ηταν λάθος.απλά ξεκίνησε ένας προς τα εκεί και πήγαν όλοι προς τα εκει.Και εγώ θέλοντας να δω που βγαίνει.Και το έλεγα καθοδον,λάθος πάνε μουαχαχαχαχαχα!!
:rolleyes:
amyroukai
03/03/2016, 07:21
Αφού σωστά ήταν. Μετά ήταν το λάθος.
Γκουχ γκουχ...
Η διασταύρωση ήταν εκεί που ο δρόμος ήταν υπό κατασκευή. Τον είδε με χώμα το "άλογο" μου και αφήνιασε. Σιγά μην έβλεπα διασταύρωση. Άσε που μετά το χωριό το χώμα ήταν καλύτερο.
Η πλάκα ήταν που στην επιστροφή βλέπαμε τους άλλους να ακολουθύν τα δικά μας πατήματα και εμείς γυρνάγαμε αντίθετα. :bawl::bawl::bawl::bawl:
Είπαμε ο κόσμος διψαει για κοντινές. Όλοι θέλουμε πριν βραδιάσει να είμαστε σπίτι. ΑΣΕ που δεύτερα πάντα παίζει πρωινό ξύπνημα.. Κοντινές λοιπόν 150 χλμ υπάρχουν παρά πολλές..
θα μπορουσε ανετα πιστευω να βγει ενας κυκλος γυρω στα 200 χλμ με τον τελικο προορισμο να μην απεχει πανω από 80 από αθηνα...
theofilos888
05/03/2016, 07:55
354073
Μικες με τον πατηρ του.
354074
Λιστα χαμενων οδοιπορων.
354075
Εκει ποναει ο αμπαρης.... :D
theofilos888
05/03/2016, 07:57
354076
Το team....
354077
Ο δε μενω απο βενζινη.....
354078
Καλωσηρθατε στο αμπαρι....
theofilos888
05/03/2016, 08:01
354079
Εδω ο λορδος Καρρινγκτον εξηγει στον Χαρη..... ενας θεος ξερει τι!!!!
354080
Γειαααααα!!!!!
354081
Περασαμε τελειαααααα!!!!!!
Αυτα τα λιγα και απο εμενα. Αντε και στην επομενη! :beer:
MG-KTiNoS
05/03/2016, 09:52
xarisiero
06/03/2016, 09:22
Φοβερές φώτο Θεόφιλε.....:beer:
Σε λίγες μέρες πάμε για το 2.Ετοιμάζεται.
Θα μας φάνε οι ποιμενικοί.
taisteal
08/03/2016, 19:51
:a25::a30::a09::a33::a46::heartpound:
akis_trevor
08/03/2016, 19:56
οχι προς τα πανω εεεε;;;κατα κατ να κανετε.....
Θα έχει κάποια νεά πραγματάκια μέσα τα οποία σε μεγάλη κλίμακα δε ξέρουμε πως θα βγούν.Ο Xarisiero το κανονίζει αυτό αυτή τη φορά,θα είναι κοντινό.
Απο εβδομάδα θα ανοίξουμε τοπικ.απλά είπα να ρίξω ένα χεντς απ που λένε και στα ξένα. :)
dimmie_72
08/03/2016, 21:10
στημένο το παιχνίδι για να αποκλείσετε το φαβορί :bawl:
Θα έχει κάποια νεά πραγματάκια μέσα τα οποία σε μεγάλη κλίμακα δε ξέρουμε πως θα βγούν.Ο Xarisiero το κανονίζει αυτό αυτή τη φορά,θα είναι κοντινό.
Απο εβδομάδα θα ανοίξουμε τοπικ.απλά είπα να ρίξω ένα χεντς απ που λένε και στα ξένα. :)
καλα νταξ, άλλο μας καιει όμως...
σε αυτή τη χαμενοιαδα....
.. ΘΑ ΦΑΜΕ??? :lol:
Eversman
10/03/2016, 12:22
καλα νταξ, άλλο μας καιει όμως...
σε αυτή τη χαμενοιαδα....
.. ΘΑ ΦΑΜΕ??? :lol:
Mωρέ, φέρε το ταπεράκι σου, καλού-κακού εσύ :D
Λοιπόν ... λόγω συμμετοχής μου σε άλλου είδους δραστηριότητες, δεν μπορώ να συμμετέχω στην οργάνωση ή τον σχεδιασμό της επόμενης, όμως μπορώ άνετα να κάνω τον ρουφιάνο.
Ένα σας λέω ... φορέστε τα ορειβατικά σας και ετοιμαστείτε για λάσπη, χώμα και περπάτημα. Επίσης αφιερώστε λίγο χρόνο, για να μάθετε να βρίσκετε σημεία στο χάρτη με συντεταγμένες, χωρίς gps, δορυφόρους και τέτοιες ηλεκτρονικές βλακείες :D
Ά ναί ... να έχετε μαζί και ένα μικρό πτυσσόμενο φτυαράκι :bawl:
amyroukai
10/03/2016, 13:53
Μάλιστα...
Να πω καλά να περάσετε από τώρα :p
Λοιπόν ... λόγω συμμετοχής μου σε άλλου είδους δραστηριότητες, δεν μπορώ να συμμετέχω στην οργάνωση ή τον σχεδιασμό της επόμενης, όμως μπορώ άνετα να κάνω τον ρουφιάνο.
Ένα σας λέω ... φορέστε τα ορειβατικά σας και ετοιμαστείτε για λάσπη, χώμα και περπάτημα. Επίσης αφιερώστε λίγο χρόνο, για να μάθετε να βρίσκετε σημεία στο χάρτη με συντεταγμένες, χωρίς gps, δορυφόρους και τέτοιες ηλεκτρονικές βλακείες :D
ΡΕ ΚΙΑΡΑΤΑ ΡΕ ΜΠΣΕΦΤΗ! :moutza::moutza:
Μηχανάκια θα έχουμε ή θα πάμε με πούλμαν; :lol:
Χλωροφορμιο θα φερεις εσυ;
Eversman
10/03/2016, 21:10
Επειδή είπα να κάνω λίγη πλάκα, αλλά αυτό που εγραψα εκλήφθηκε απο καποιους ως κυριολεξία, δηλώνω ότι ....
ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΎΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΦΤΙΑΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΛΑΣΠΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΙΞΗ, ΟΠΟΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΣΑΣ ΜΠΕΡΔΕΨΑ.
με τα ποδια γιατι εχουμε παχύνει λιγο και ερχετε καλοκαίρι!! :D
χαχαχα
λιγο υπομονή κοιτάμε καποιες τελευταίες λεπτομέρειες και θα ποσταριστει ολοκληρωμένη η βόλτα.
dimmie_72
10/03/2016, 22:46
γιατί ρε γελάτε
http://www.creteplus.gr/news/megali-sunantisi-motosikletiston-stin-kriti---i-apobasi-ton-gs-159245.html
Η μετάβαση μας στην ταβέρνα ¨Το Ρόδι¨ θα γίνει με λεωφορεία για την ασφάλεια όλων μας :lol:
amyroukai
10/03/2016, 23:10
γιατί ρε γελάτε
http://www.creteplus.gr/news/megali-sunantisi-motosikletiston-stin-kriti---i-apobasi-ton-gs-159245.html
Η μετάβαση μας στην ταβέρνα ¨Το Ρόδι¨ θα γίνει με λεωφορεία για την ασφάλεια όλων μας :lol:
Στα καλά κοπέλια έχει πέσει τρελό γλέντι με το πλάνο... :)
Για την ασφάλεια. Λες αν γίνουν λώλος, το επόμενο πρωί θα είναι οκ να οδηγήσουν;
Άντε και στο chapter 3 το γύρο της Ομόνοιας. Για τους true adventure ΚΑΙ διέλευση από το Σύνταγμα. :bawl:
Μπράβο ρε παιδιά. Χαρας το κουράγιο σας.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Chapter III corsa δλδ χμμμ..
Θα είναι τρου αντβε όντως. Πλατεία Αγίας Ειρήνης hipsteria.
Αύριο με το καλό Κώστα ανοίγει το νέο thread, είμαστε σχεδόν έτοιμοι. Διαδρομή, έχουμε. Λεπτομέρειες, έχουμε. Ημερομηνία, έχουμε.Αύριο με το καλό.