PDA

View Full Version : Marc Márquez

Σελίδες : 1 [2] 3

thunder ace
17/03/2016, 20:01
KING KENNY
μπραβο νεε μου ,εισαι διαβασμενος.

ΟΚΤΑΝΙΟ
17/03/2016, 20:01
Και όταν κόβεις γυρνοντας το κεφάλι και περιμένεις τον συναγωνιστή σου για να τον κλωτσιές αυτό είναι μεγαλύτερη πουστια ανανδρη. ...

Το εκανε ξεκαθαρα, ανοιξε το γονατο και το ειδαμε ολοι. Τη πουστια που την ειδες?

Ο μαρκεζ προσπερνουσε φιλλερ, ηταν μπροστα, εκοβε ρυθμο, εμενε πισω, ξαναπροσπερνουσε στο ποντο με φοβο να γινουν μαλλια κουβαρια (για θυμισου μοτο2.... αν βεβαια εβλεπες και πιο παλια αγωνες). Αυτο φιλε ειναι πουστια.

Στο δρομο ο αλλος σου "κλεβει" τη προτεραιοτητα και αρχιζεις τις κορνες και τα καντηλια. Και δε πας για πρωταθλημα, για δουλεια πας, αλλα το καντηλι και τη χειρονομια και το τσαμπουκα τον κανεις.

(διαχειριστες, ιππαρχει γαμωτικον που ξερναει? )

SHOOTER045
17/03/2016, 20:02
Δεν τον γουστάρω για αυτό που έκανε στον μαρκεζ ,χωρίς να υπολογίσει τι συνέπεια θα μπορούσε να είχε η πτώση του μαρκεζ ...:beer:

Σαν παίκτης του ολυμπιακού ενα πράμα που στραβοπαταει μόνος στο κέντρο και ο διαιτητής δίνει πέναλτι υπέρ του.
Σιγά μην του έσκισε και το καλσον δηλαδή
Το 14 που σμπαραλιασε τον Ντάνι περνώντας τον φιλερ και κόβοντας τον αισθητήρα του traction γιατί δεν σκέφτηκε και αυτός τυχών συνέπειες και ειχαν και περισότερα χλμ

lonerider
17/03/2016, 20:02
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Για πες να γελάσω και εγω:D

devil's animal
17/03/2016, 20:04
Ειδες ποσο κοντοφθαλμος εισαι?

Το προβλημα πιστευεις ειναι το οτι εχασε το πρωταθλημα?
Αν ηθελε πρωταθλημα, ας εβγαινε ΟΤΑΝ επρεπε στο Μιζανο. Τοτε (κατ'εμε) το εχασε, και απο τοτε το ειχα πει
Και στη τελικη, ξερεις εσυ αν ξεκινουσε στη Βαλενθια 2ος, 3ος, 4ος οτι θα επαιρνε το πρωταθλημα? Γιατι εγω δε το ξερω. Περισσοτερες πιθανοτητες ναι, αλλα ουι θα το επαιρνε κιολας, το ξερεις απο που? Για θυμισου το '06 ποιος ηταν μπροστα, ποιος ηταν το φαβορι και στο τελος ποιος το πηρε

Το προβλημα ειναι οτι το πηρε ΠΑΝΑΞΙΑ οδηγικα ο Λορενθο? Που εκανε αλανθαστους (εκτος απο εναν) αγωνες? Που ηταν ο πιο γρηγορος οδηγος τις περισσοτερες φορες περισυ?
.
.
.
.
.
Το προβλημα ειναι αλλο, και ΔΥΣΤΥΧΩΣ ολοι ΕΣΕΙΣ οι αντιροσσικοι που βλεπετε αγωνες μονο και μονο για να τον μειωνετε, παρολο που ειδατε περισυ στους τελευταιους αγωνες μια μπουρδΕλο κατασταση, και το ΞΕΡΕΤΕ, απλα αδυνατειτε να το παραδχτειτε δημοσια μηπως και σας πεσει η υποληψη .

Ποιοι ειναι οι κολημενοι?
Ποιοι ειναι οι κομπλεξικοι?
Ποιοι φορανε κατι παρωπιδες ΝΑ?

κυριολεκτικα στα @@ μου για το πρωταθλημα εμενα...μπεσα σου μιλαω...
εγω προσωπικα, ωραιους αγωνες θελω να βλεπω...
αλλους φαινεται οτι εκαιγε...για να σηκωσουν το 10ο...λες και τα 9 δεν ειναι τρομερος αθλος για εναν αθλητη...
καθαρα οπαδικα δλδ...

και αν θες να παρουμε τα πραγματα ως εχουν, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι πιο γρηγορος ο lorenzo απο τον rossi...
και οσες φορες και να τρεξουν μονοι τους σε ολες τις πιστες, η πλαστιγγα θα γυρει υπερ του lorenzo...
κοινως αποδεκτα τα παραπανω απο ολους τους γνωστες του αθληματος..οχι επειδη το λεω εγω ο τελευταιος, τυχαιος, κουλος...
οποτε για να απαντησω στο ερωτημα σου..ΝΑΙ το πηρε αξια γιατι ειχε καποιες ατυχες στιγμες αλλα σε πολλους αγωνες εδειξε οτι μπορει να ειναι πανγρηγορος και σταθερος...
ο rossi εδειξε την σταθεροτητα του αλλα οχι την ταχυτητα του οταν ειναι ολοι καλα και μαχιμοι...(εννοω απο τους 4 aliens)...

o lorenzo ειχε 7 νικες σε 18 αγωνες και μια εγκαταλειψη...ο rossi ειχε 4 νικες στους 18 αγωνες και καμια εγκαταλειψη...
οποτε ποιος επρεπε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και βαση αριθμων, να το παρει? ο rossi?:rolleyes:

Sapadak
17/03/2016, 20:04
(διαχειριστες, ιππαρχει γαμωτικον που ξερναει? )

Ναι

thunder ace
17/03/2016, 20:05
και αφου ξεκινησαμε τις αψιμαχιες.........καλα του εκανε ο Ροσσι στον μουλο.Εγω στη θεση του Ροσσι θα γυρναγα να τον πατησω κιολας.Και τα λεω γω που δεν ειμαι με τον μαφιοζο.

lonerider
17/03/2016, 20:06
Καλά ρε παιδια όπως σας βολεύει .....του στυλ εδώ δεν πήραμε πρωτάθλημα και μας νοιάζει αν τσακίστει ο μαρκεζ...Καλά του έκανε του πουστη εκ του ασφαλούς. ..

RaGe_Raptor
17/03/2016, 20:07
κυριολεκτικα στα @@ μου για το πρωταθλημα εμενα...μπεσα σου μιλαω...
αλλους φαινεται οτι εκαιγε...για να σηκωσουν το 10ο...λες και τα 9 δεν ειναι τρομερος αθλος για εναν αθλητη...
καθαρα οπαδικα δλδ...

και αν θες να παρουμε τα πραγματα ως εχουν, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ειναι πιο γρηγορος ο lorenzo απο τον rossi...
και οσες φορες και να τρεξουν μονοι τους σε ολες τις πιστες, η πλαστιγγα θα γυρει υπερ του lorenzo...
κοινως αποδεκτα τα παραπανω απο ολους τους γνωστες του αθληματος..οχι επειδη το λεω εγω ο τελευταιος, τυχαιος, κουλος...
οποτε για να απαντησω στο ερωτημα σου..ΝΑΙ το πηρε αξια γιατι ειχε καποιες ατυχες στιγμες αλλα σε πολλους αγωνες εδειξε οτι μπορει να ειναι πανγρηγορος και σταθερος...
ο rossi εδειξε την σταθεροτητα του αλλα οχι την ταχυτητα του οταν ειναι ολοι καλα και μαχιμοι...(εννοω απο τους 4 aliens)...

o lorenzo ειχε 7 νικες σε 18 αγωνες και μια εγκαταλειψη...ο rossi ειχε 4 νικες στους 18 αγωνες και καμια εγκαταλειψη...
οποτε ποιος επρεπε ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ και βαση αριθμων, να το παρει? ο rossi?:rolleyes:

ρε μαν αυτό είπε ο άνθρωπος,ότι ο Λορένθο το πήρε πανάξια παρά τις πουστιές του μουνακίου.

SHOOTER045
17/03/2016, 20:08
Καλά ρε παιδια όπως σας βολεύει .....του στυλ εδώ δεν πήραμε πρωτάθλημα και μας νοιάζει αν τσακίστει ο μαρκεζ...Καλά του έκανε του πουστη εκ του ασφαλούς. ..

Να χαρώ τ αγοριμ :beer:
Εύγε
Τους π@@στηδες(μεταφορικά)

Τους πατάμε κάτω

devil's animal
17/03/2016, 20:10
Δεν μπορώ να συγκρίνω την αγκωνιά τού Μπιάτζι,το χώσιμο στον Γιμπερνάου ή τον κατινισμό κάποιες φορές τού Ρόσι και τών υπολοίπων,
με την "μη ανιχνεύσιμη αντιαθλητική συμπεριφορά" τού βρόντακα.Γι' αυτό είναι και πουστιά άλλωστε.

Οι άλλοι παίζανε και μπουνιές άμα λάχαινε αλλά κράταγαν και μια αξιοπρέπεια ρε παιδί μου,όσο και να τούς τρέλλαινε η χασούρα.

Η κυλότα με το 93 δεν έχει καμμιά σχέση μ' αυτούς.

αστεια πραγματα Βαγγελη...

και ο rossi εκανε πουστιες και το ξερουν ολοι...απλα ηταν και αυτες "μη ανιχνευσιμες" ή στα ορια της νομιμοτητας αν θελεις...
δεν παιζεται αλλιως το παιχνιδι...αν θελεις να εισαι μπροστα πρεπει καποια στιγμη να παιξεις και λιγο? πολυ? βρωμικα...

και ο rossi το ξερει καλα...δεν ειναι τυχαιος...απλα περισυ ηταν αυτος που εχασε την ψυχραιμια του και το πληρωσε...κοινως παραδεκτο και αυτο...
ε, δεν μπορει να κανει συνεχως ψυχολογικο πολεμο και να ειναι παντα αυτος ο ψυχραιμος και ολοι να την "πατανε"..περισυ την πατησε αυτος απο την πρεμουρα του για τον τιτλο...
και αυτο φανηκε απο την Αυστραλια και τις δηλωσεις του...οτι βοηθησε ο marquez τον lorenzo, ενω τον ειχε περασει στον τελευταιο γυρο...πιο ακυρη δηλωση δλδ δεν μπορεις να βρεις πουθενα...:lol:

lonerider
17/03/2016, 20:10
και αφου ξεκινησαμε τις αψιμαχιες.........καλα του εκανε ο Ροσσι στον μουλο.Εγω στη θεση του Ροσσι θα γυρναγα να τον πατησω κιολας.Και τα λεω γω που δεν ειμαι με τον μαφιοζο.

Την μια πάτησε τον Σιμοντσελι από ατυχία. .....Ούτε αυτό δεν του ήρθε στο μυαλό όταν έβγαζε οφ τον μαρκεζ?ντροπή. ......

ΟΚΤΑΝΙΟ
17/03/2016, 20:11
....

φιλε, οταν ειδα το σκηνικο, εγω πρωτος αρχισα να ριχνω μπινελικια στο ροσσι. Εγω ξενερωσα τη ζωη μου με τη παρτη του.
Οταν ομως ειδα ξανα και ξανα τον αγωνα, ειδα τα γυρολογια, ειδα τη "συμπεριφορα" των οδηγων, τις αλληλοπροσπερασεις, τοτε ειδα τη προθεση του μαρκεζ να "καταστρεψει" τον αγωνα του ροσσι

Δεν τον γουστάρω για αυτό που έκανε στον μαρκεζ ,χωρίς να υπολογίσει τι συνέπεια θα μπορούσε να είχε η πτώση του μαρκεζ ...:beer:

Ειτε δεν εχεις οδηγησει μηχανη, η δεν εχεις συμετασχει ποτε σου σε αγωνα...
Οι μηχανες αυτες και οι οδηγοι αυτοι ΔΕΝ πεφτουν ετσι απλα, ειδικα οταν ειναι σχεδον σταματημενοι οπως ηταν οι δυο τους εκεινη τη στιγμη ;)

devil's animal
17/03/2016, 20:11
Έκανε
Κσι φυσικά έκανε
ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΣΤΑΥΛΟ ΤΟΥ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ
ΕΠΑΙΞΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΤΟΝ biagi,ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΟ ΤΟΝ sete ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

την πουστια φιλε shooter δεν την κανεις "μονος σου"..καποιος ειναι αποδεκτης...
καποιος "την παταει"...

thunder ace
17/03/2016, 20:13
Την μια πάτησε τον Σιμοντσελι από ατυχία. .....Ούτε αυτό δεν του ήρθε στο μυαλό όταν έβγαζε οφ τον μαρκεζ?ντροπή. ......

δεν νομιζω οτι εχουν σχεση τα δυο περιστατικα.Εδω καπου κανεις λαθος.

ΟΚΤΑΝΙΟ
17/03/2016, 20:15

Και γω ρε συ. Και ολοι μας ρε Σταυρο :beer:
Αλλα δε το ειδα αυτο στους στους τελευταιους αγωνες. Και δεν εχει να κανει με το οτι ο ροσσι εχασε το πρωταθλημα. Τα ιδια θα πιστευα ακομα και αν το ειχε παρει στη Βαλενθια

lonerider
17/03/2016, 20:15
φιλε, οταν ειδα το σκηνικο, εγω πρωτος αρχισα να ριχνω μπινελικια στο ροσσι. Εγω ξενερωσα τη ζωη μου με τη παρτη του.
Οταν ομως ειδα ξανα και ξανα τον αγωνα, ειδα τα γυρολογια, ειδα τη "συμπεριφορα" των οδηγων, τις αλληλοπροσπερασεις, τοτε ειδα τη προθεση του μαρκεζ να "καταστρεψει" τον αγωνα του ροσσι

Ειτε δεν εχεις οδηγησει μηχανη, η δεν εχεις συμετασχει ποτε σου σε αγωνα...
Οι μηχανες αυτες και οι οδηγοι αυτοι ΔΕΝ πεφτουν ετσι απλα, ειδικα οταν ειναι σχεδον σταματημενοι οπως ηταν οι δυο τους εκεινη τη στιγμη ;)

Ναι έλα να με μάθεις να οδηγώ. .....πλάγια σμένος και του παταει την μάνετα. .........έλα όμως που επεσε

thunder ace
17/03/2016, 20:18
ωρε τι εχει να γινει φετος....ενα δοκιμαστικουλι ειδαμε και ειμαστε ετοιμοι να σφαχτουμε.ΓΟΥΣΤΑΡΩ................

lonerider
17/03/2016, 20:18
δεν νομιζω οτι εχουν σχεση τα δυο περιστατικα.Εδω καπου κανεις λαθος.

Σχέση δεν έχουν. ....απλά αν σου τύχει κάτι τέτοιο το έχεις πάντα στο μυαλό σου και δεν συμπεριφερεσαι έτσι σε συναθλητές σου...

devil's animal
17/03/2016, 20:19
Και γω ρε συ. Και ολοι μας ρε Σταυρο :beer:
Αλλα δε το ειδα αυτο στους στους τελευταιους αγωνες. Και δεν εχει να κανει με το οτι ο ροσσι εχασε το πρωταθλημα. Τα ιδια θα πιστευα ακομα και αν το ειχε παρει στη Βαλενθια

ο τελευταιος αγωνας, αν εξαιρεσεις τις προσπερασεις του rossi, δεν ηταν καλος...
φανηκε η νωχελικοτητα μπροστα...λιγο ο pedrosa, αλλα μεχρι εκει...

αυστραλια ομως και μαλαισια η καρδια μου εφτασε μια 100αρα παλμους...βλεποντας τους να περνανε φιλερ ο ενας τον αλλον...

:beer::beer:

SHOOTER045
την πουστια φιλε shooter δεν την κανεις "μονος σου"..καποιος ειναι αποδεκτης...
καποιος "την παταει"...

Ναι δεν την κανεις μόνος
Κάποιος είναι αποδέκτης
Αλλά όταν υπάρχει συνεργασια για να γίνει η π@@στια
Τοτε μιλάμε
Για

ΣΥΝΤΕΧΝΙΑ Π@@ΣΤΑΡΑΔΩΝ

ΟΚΤΑΝΙΟ
Το προβλημα ειναι οτι το πηρε ΠΑΝΑΞΙΑ οδηγικα ο Λορενθο? Που εκανε αλανθαστους (εκτος απο εναν) αγωνες? Που ηταν ο πιο γρηγορος οδηγος τις περισσοτερες φορες περισυ?

.....

Μα, εγω ειπα κατι διαφορετικο?
Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε :a22:

bikerted
Βαγγελη, εγω δεν ειδα καμια πουστια, οπως δεν ειδαν και οι αγωνοδικες...αντιθετως την αντιαθλητικη συμπεριφορα την χρεωσαν (και καλως) στον rossi...
αλλα για να διευκολυνω την συζητηση, θα το δεχτω οτι εκανε πουστια "μη ανιχνευσιμη" και οντως επαιξε για τον lorenzo...

βρες μου εναν που δεν εκανε πουστιες...ΠΟΤΕ...

αμα δεν μπορουμε να δουμε οτι ΟΛΟΙ κανουν πουστιες, δεν βλεπουμε τιποτα...
δλδ ο rossi ΔΕΝ εκανε καμια πουστια ποτε στην καριερα του? επαιζε παντα fair play?
ο biaggi? o rainey? o schwantz? o spencer?

ολους πρεπει να τους κραζουμε εσαει για τις πουστιες τους?

Ρε Σταυρο τι λες???
Ολοι μα ΟΛΟΙ καναν και κανουν πουστιες!!!!!!
ΑΛΛΑ......
Ολοι τις καναν στον αμεσο διεκδηκητη του τιτλου για να αποκτησουν πλεονεκτημα!!!!!
Ποτε ο ΠΕΜΠΤΟΣ (5) παρενοχλησε διεκδηκητη???

:beer::beer::beer:

SHOOTER045
17/03/2016, 20:20
Ναι έλα να με μάθεις να οδηγώ. .....πλάγια σμένος και του παταει την μάνετα. .........έλα όμως που επεσε

Θες να σου δείξω εγώ πως βγάζω το κλειδί εν κινήσει?

devil's animal
17/03/2016, 20:20
Μα, εγω ειπα κατι διαφορετικο?
Ακριβως το ιδιο πραγμα λεμε :a22:

ειδα τα ερωτηματικα και ψαρωσα...:p

ΟΚΤΑΝΙΟ
17/03/2016, 20:22

Ολοι μας σε αυτη τη ζωη μαθαινουμε. Και συ, και γω και μεχρι να πεθανουμε θα μαθαινουΜε

. .....πλάγια σμένος και του παταει την μάνετα. .........έλα όμως που επεσε

Σκεψου το, ψαξ'το ;)
(δε το λεω ειρωνικα ε? )

devil's animal
17/03/2016, 20:26
Ποτε ο ΠΕΜΠΤΟΣ (5) παρενοχλησε διεκδηκητη???

:beer::beer::beer:

το ξαναλεω: εγω δεν το βλεπω ετσι..
εγω ειδα οτι κανει τον αγωνα του...παθιασμενα και επιθετικα μεν, τον αγωνα του δε...

αλλα οπως και να εχει, γιατι πρεπει ο πεμπτος (5) να κατεβασει τα σωβρακα αν μπορει σ'εναν αγωνα να κοντραρει τον διεκδικητη (οποιος και αν ειναι αυτος ο 5ος, οποιος και αν ειναι ο διεκδικητης)? γιατι τον προσπερασε ο iannone στην αυστραλια?

τα ονοματα δεν θα επρεπε να εχουν σημασια..."α, ειναι ο rossi, κατσε να τον αφησω παει για πρωταθλημα..."..."α, ειναι ο barbera, κλειστον τον π0υστη, δεν παει για τιποτα...":lol:

FotisFz1
17/03/2016, 20:30
Την μια πάτησε τον Σιμοντσελι από ατυχία. .........

απορω που ακομα ασχολειστε με το ατομο....

bikerted
17/03/2016, 20:34
εγω ειδα οτι κανει τον αγωνα του...παθιασμενα και επιθετικα μεν, τον αγωνα του δε...

αλλα οπως και να εχει, γιατι πρεπει ο πεμπτος (5) να κατεβασει τα σωβρακα αν μπορει σ'εναν αγωνα να κοντραρει τον διεκδικητη (οποιος και αν ειναι αυτος ο 5ος, οποιος και αν ειναι ο διεκδικητης)? γιατι τον προσπερασε ο iannone στην αυστραλια?

τα ονοματα δεν θα επρεπε να εχουν σημασια..."α, ειναι ο rossi, κατσε να τον αφησω παει για πρωταθλημα..."..."α, ειναι ο barbera, κλειστον τον π0υστη, δεν παει για τιποτα...":lol:

Δλδ μου λες οτι ο Marquez δεν ειχε ρυθμο να κοντραρει τον Lore και μπορουσε μονο τον Rossi.....

:lol: :moutza: :p
M εκανες και γελασα παλι!!!

:beer::beer::evil:

lonerider
17/03/2016, 20:35
απορω που ακομα ασχολειστε με το ατομο....

Να το γράψω μια να το ξέρετε. ..σε ποστ σαν και αυτό δεν ξανά απαντώ γιατί θεωρο πως αυτός που το ποστάρει είναι ανάξιος απάντησης. ...και όλα τα ποστ αυτού του στυλ....με άλλα λογια έχω μια φαγούρα στους όρχεις. ..πάμε παρακάτω. ..

SHOOTER045
17/03/2016, 20:36

Μα δεν έκανε τον αγώνα τού.

lonerider
17/03/2016, 20:37
Ολοι μας σε αυτη τη ζωη μαθαινουμε. Και συ, και γω και μεχρι να πεθανουμε θα μαθαινουΜε

Σκεψου το, ψαξ'το ;)
(δε το λεω ειρωνικα ε? )

Έτσι. ....να με μάθεις εσύ να σε μάθω και εγώ. ...όχι μόνο εσύ :)

lonerider
17/03/2016, 20:38
Θες να σου δείξω εγώ πως βγάζω το κλειδί εν κινήσει?

Ναι:D

SHOOTER045
17/03/2016, 20:40
Ναι:D

Να το κανονισουμε τότε

thunder ace
17/03/2016, 20:42
Να το κανονισουμε τότεναι αλλα οχι σαν την κοντρα R6 VS KTM θα χρονισουμε

VANDA
17/03/2016, 20:43
Ναι

Ανθρωπάκι ή αλογάκι;

lonerider
17/03/2016, 20:44
Να το κανονισουμε τότε

Τι για κόντρα μιλάς? :D

SHOOTER045
17/03/2016, 20:45
ναι αλλα οχι σαν την κοντρα R6 VS KTM θα χρονισουμε

Ουτε και <καμπανάκι σταματάω>

thunder ace
17/03/2016, 20:46
και καπου εδω θα μας κοψουν τον τζερζελε

lonerider
17/03/2016, 20:47
Ουτε και <καμπανάκι σταματάω>

Τι εργαλείο έχεις? Να ξερω

SHOOTER045
17/03/2016, 20:51
Τι εργαλείο έχεις? Να ξερω

Κοιτά πάνω απο το Άβαταρ

vangelis 64
17/03/2016, 20:54

Τα σώβρακα ήξερε να τα κατεβάσει,όταν τον πέρασε ο Λορένθο,έτσι;Τη θυμάσαι αυτή τη φάση;Ένα εσάκι που κατέληγε σε αριστερή.
Ο βρόντακας κόντεψε να βγει εκτός πίστας-ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ-για να μην ενοχλήσει τον Λορένθο.

και μετά σκύλιασε βέβαια με τον Ρόσι.Μιλάμε για ελεεινό πουστάκι.

lonerider
17/03/2016, 20:56
Κοιτά πάνω απο το Άβαταρ

to slow for my silver arrow. ...:beer:

lonerider
17/03/2016, 21:11
355037

Billymuse
17/03/2016, 21:16
Να σταθω λιγο παραπανω στο ποστ του billymouse οχι γιατι εχω κατι μαζι του, απεναντιας τΟνε βρισκω συμπαθη ως μελος

Γενικη ερωτηση προς ολους
Ποιοι ειναι αυτοι που γουσταρουν το αθλημα και γιατι εμεις οι αλλοι δε το γουσταρουμε?

Εγω βλεπω τζιπι απο οταν ο Ρεινυ περπατουσε (γκουγκλαρει τωρα ο μαριος27 να μαθει ποιος ειναι ο Ρεινυ* )
Ο thunder ace παιζει και να εχει προλαβει Aγκοστινι live

Επειδη ομως μας αρεσει ο ροσσι (και οχι τωρα, εδω και μια 20ετια σχεδον) δεν ημαστε λατρεις του αθληματος? Ελεος ρε παιδια

(*Μαριε27 μη μου παρεξηγηθεις, μη το παρεις σοβαρα, χιΟΥμορ κανουμε ;) :beer: )

Σέβομαι αρκετά την άποψη των (τυχερών) παλιών που πρόλαβαν και είδαν παρα πολλά στο motogp πολλές κατηγορίες κυβικών να αλλαζουν με τα χρόνια,μεγάλα τιμόνια απο Αυστραλία και Αμερική και όχι μονο, έχουν καλύτερη άποψη για τα παλια περιστατικά και άλλα πολλά, ο διαχωρισμός που έκανα δε σημαίνει ντε και καλά οτι θα πρέπει να εισαι η απο τη μια η απο την άλλη πλευρα, φυσικά και καλά κάνεις και γουστάρεις εναν οδηγό συγκεκριμένο αλλα ρε σεις (οχι εσυ προσωπικά) χαλαρώστε πια που οτι κάνει ο Ροσσι ειναι σωστός και όσοι του πάνε κόντρα ειναι όλα τα μπινελίκια που θα έρθουν στο μυαλό σας. Φυσικά και είσαι λάτρης του αθλήματος αλλα όταν κολάς στο ένα πρόσωπο και κάνεις λες και όλα γυρίζουν γύρω απο αυτό σόρυ κιόλας πιο πολύ σε νοιάζει ο αθλητής παρά το άθλημα :wave2:

Pan (dvs)
17/03/2016, 21:19
Τοσοι που τον αντιπαθουνε ,αρχισε να μου γινεται συμπαθης.

MG-KTiNoS
17/03/2016, 21:23
μονο εγω βλεπω το μαρκζ και μου γυριζουν τα αντερα? :confused:

όχι

Το θέμα είναι σου γύριζε τα άντερα και πριν το σκηνικό με τον Ρόσσι ή μόνο μετά;

πριν

Για πολλούς ο Μαρκέζ ήταν "καλό παιδί" , "ανερχόμενος μεγάλος οδηγός" και "τιμόνι" όσο ήταν και οπαδός του Ρόσσι (βλέπε φωτογραφίες του όταν ήταν πιτσιρικάς μαζί με τον Ρόσσι μέσα στην χαρά, δηλώσεις οτι τον είχε αφίσα στο δωμάτιο του κτλ). Μετά το...σκηνικό και το παρασκήνιο έγινε "κωλοπαιδαράς" "παρτάκιας" και άλλα κοσμητικά επίθετα.

Σε αυτήν την περίπτωση παίζει η αναγούλα αυτή να οφείλεται και στο οτι είσαι/είστε λιγο...Ροσσικοί!

Λογικό ομως, δεν αντιλέγω... :D

Μερικοί τα έλεγαν από τότε που ηταν στη μότο 2 άλλοι από την 1η χρονιά στο μότο τζιπι

Αυτός που μου γυρνάει τα έντερα είναι ο Φενάτι.
Λες και ψάχνουμε γαμπρό

@ακι...

οταν επαιρνε ο marquez τις κουπες στα μεγαλα και ειχε και σαν ινδαλμα τον rossi ηταν φοβερος, χαμογελαστος, ευδιαθετος, ακομπλεξαριστος...καποιοι ειχαν μιλησει οτι εμμεσως πλην σαφως ο rossi τον χριζει διαδοχο του και αλλα τετοια ομορφα...:D

τωρα ειναι αχωνευτος, κωλοπαιδι, μ0υναπανο, σας γυριζει τ'αντερα και πολλα αλλα..γιατι? γιατι, απλα, δεν εκατσε να κανει το π0υτανακι του rossi....

Μπα εγώ το έλεγα και πριν ότι κάνει μλκιες και ότι αν δεν ήταν στη Χοντα θα το εί

το οτι ο lorenzo ειναι σταθερα πιο γρηγορος απο τον γιατρο τοοοοσα χρονια τωρα, σε πολλους καθεται στο στομαχι ΜΟΝΟ γι'αυτο...

Τα νούμερα δεν το λένε αυτό πάντως....
Εκτώς αν θες να πεις ότι είναι πιο καλός στις πολ...

Αφήστε ρε ΄σεις να ευχαριστηθούμε αγώνες! Γίναμε όλοι αναλυτές μοτο-τζιπιολόγοι... Από το τουίτερ και πίσω από μια οθόνη....

εγώ είμαι από παλία και χωρίς παπαρΓιές δεν έχει πλάκα !!! !
:D

και ο Ρόσσι έκανε εμπρηστικές δηλώσεις όταν ήταν πιτσιρικάς και προκαλούσε το Μπιάτζι που
μέχρι εκείνη τη στιγμή όλη η Ιταλία τον είχε για αυτοκράτορα.
αλλά ο Ρόσσι ποτέ δεν έθεσε σε κίνδυνο τους λοιπούς αναβάτες με ακραία και αλαζονική συμπεριφορά.

Ο Στόνερ λέει άλλα...

παιδια ο μαρκεζ προσφερει τρελο θεαμα με τον τροπο που οδηγαει,

Θετικό θα ήταν να συνεχίσει να το κάνει χωρίς να -χτύπα ξύλο- πάθει κάτι αυτός ή οι άλλοι

Pan (dvs)
17/03/2016, 21:27
Στο επιμαχο gp ποιος απο τους δυο ητανε πιο γρηγορος?

MG-KTiNoS
17/03/2016, 21:31

ΜΕΧΡΙ το επίμαχο τζι πι ποιός ήταν 1ος....
:cool:
και τι έγινε να το πάρει ο Ιθπανός?
Με το σπαθί του τον καθάρισε ή έβαλαν κι άλλοι ένα χεράκι?
Όπως λέει και ο φίλος μου πιο πίσω...
ΠΟΥΣΤΙΑ
;)

Pan (dvs)
17/03/2016, 21:32
ΜΕΧΡΙ το επίμαχο τζι πι ποιός ήταν 1ος....
:cool:
και τι έγινε να το πάρει ο Ιθπανός?
Με το σπαθί του τον καθάρισε ή έβαλαν κι άλλοι ένα χεράκι.
Όπως λέει και ο φίλος μου πιο πίσω...
ΠΟΥΣΤΙΑ
;)

Στο συγκεκριμενο ποιος ητανε ο πιο γρηγορος?

FotisFz1
17/03/2016, 21:33

Ουσιαστικα το επιμαχο gp ηταν της Αυστραλιας κ οχι της Μαλαισιας
αν εκει τερματιζαν οπως επρεπε βαση γυρολογιου
δηλαδη ο ροσσι μπροστα απο τον λορε
ολα θα ηταν τελειωμενα
ο ροσσι αρκει να τερματιζε 4ος κ στα δυο αλλα

Billymuse
17/03/2016, 21:34
Ο Μαρκ, αν ηταν πιο γρήγορος ο Ροσσι θα τον πέρναγε και θα έκανε έστω και μια διαφορά. Πάνω απο 0,5sec δεν τον άνοιξε σε κανένα σημείο (αν δε κάνω λάθος) ο άλλος απλα τον πέρναγε (στα όρια του νόμιμου) και του έκοβε ρυθμό.

MG-KTiNoS
17/03/2016, 21:39
Στο συγκεκριμενο ποιος ητανε ο πιο γρηγορος?

δεν βρέθηκαν μαζί για να σε πω...
ο ένας έφυγε από πίσω και μέχρι να φτάσει πάνω είχε γ... λάστιχα
και είχε καταπονηθεί ο ίδιος.
ΑΝ είχαν φύγει ΜΑΖΙ και με ίσους όρους ΤΟΤΕ θα βλέπαμε αν αρκούσε η 2η θέση πχ για τίτλο.
Λέω....

Ένας από τους λόγους που κέρδισε πολυ ο Ροσσι είναι αυτός που λες.
Δεν έπεφτε και ΟΤΑΝ έπεφτς δεν έπεφτε άσχημα.

εγώ θα το μπλάκωνα...
Μπέσα σου λέω!

McTalas
17/03/2016, 21:58

Οχι!

ΟΚΤΑΝΙΟ
18/03/2016, 09:14
αλλα όταν κολάς στο ένα πρόσωπο και κάνεις λες και όλα γυρίζουν γύρω απο αυτό σόρυ κιόλας πιο πολύ σε νοιάζει ο αθλητής παρά το άθλημα :wave2:

ΣωστοσΤ και συμφωνω :beer:
Βεβαια, ιπαρχουν και αυτοι που ασχολουνται μονο με το ενα αυτο ατομο, αλλα μονο και μονο για να βγαλουν τη χολη τους και οχι γιατι τους ενδιαφερει το αθλημα.

Ευτυχως, ιππαρχουν Sbk, Superstock, BSB, AMA, γιατι ΚΑΙ αυτες οι κατηγοριες ειναι στο αθλημα που αγαπω, και οχι μονο τα τζιπι. (αν θα'πρεπε να επιλεξω μεταξυ ενας μοτο3 και ενος μοτοGp αγωνα, θα επελεγα να δω τον πρωτο :rolleyes: )

spyro
18/03/2016, 09:26
...... ο άλλος απλα τον πέρναγε (στα όρια του νόμιμου) και του έκοβε ρυθμό.

όχι ακριβώς.

οι γρηγορότεροι γύροι του Ρόσσι στον αγώνα ήταν όταν πάλευε με τον ΜΜ. όταν ήταν μόνος του μετά ποτε δε κατάφερε να γράψει τους ίδιους χρόνους. για μένα είναι εντελώς λογικό αλλά για τους περισσότερους δε βοηθάει στη θεωρεία που λεει οτι ΜΜ καθυστερούσε τον Ρόσσι

RaGe_Raptor
18/03/2016, 09:36
όχι ακριβώς.

οι γρηγορότεροι γύροι του Ρόσσι στον αγώνα ήταν όταν πάλευε με τον ΜΜ. όταν ήταν μόνος του μετά ποτε δε κατάφερε να γράψει τους ίδιους χρόνους. για μένα είναι εντελώς λογικό αλλά για τους περισσότερους δε βοηθάει στη θεωρεία που λεει οτι ΜΜ καθυστερούσε τον Ρόσσι

Έλα ρε Σπύρο δε μπορείς να είσαι απόλυτος. Όλοι θεωρία είμαστε και προσπαθούμε να στηρίξουμε τους ισχυρισμούς μας σε γεγονότα και δεδομένα ,τα οποία όμως επιδέχονται διαφορετικής ανάγνωσης ανάλογη της οπτικής μας και φυσικά οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα.

Άντε να χαρούμε αγώνα και πάλι και να πάρει βάθρο ο Τόπ Γκαν. :beer:

spyro
18/03/2016, 09:46
Έλα ρε Σπύρο δε μπορείς να είσαι απόλυτος. Όλοι θεωρία είμαστε και προσπαθούμε να στηρίξουμε τους ισχυρισμούς μας σε γεγονότα και δεδομένα ,τα οποία όμως επιδέχονται διαφορετικής ανάγνωσης ανάλογη της οπτικής μας και φυσικά οδηγούν σε διαφορετικά συμπεράσματα.

:beer:

καλη σεζόν να χουμε

ΟΚΤΑΝΙΟ
18/03/2016, 09:48

αυτΟνε, απο τοτε που ηταν παιδακι στη μοτο3 και τον ανελαβε η παρις χιλτον και τον εκανε ανΔρα, απο τοτε μπιστευα οτι οταν μεγαλωσει θα τους $#!@$@#$ ολους :p

16 Bit Lolitas
19/03/2016, 09:02
Μεγαλύτερη ιλιθιοφατσα από το MM δεν υπάρχει.

Είναι τόσο βλάκας που έχασε όλους τους οπαδούς του γιατρού όταν αυτός θα αποχωρήσει

θα μου πεις δε το νοιάζει το παιδί

αμφιβάλλω αν το σκέφτηκε...είναι βλάκας και έκανε τεράστιο λάθος

στα παλιά μας τα παπούτσια για να το πω όμορφα το πρωτάθλημα

ξέρεις τι είναι για τα επόμενα δέκα χρονια να σε βλέπουν και να σε βρίζουν εκατομμύρια κόσμος ?

αξια ανεκτίμητη

o teos
19/03/2016, 09:17
Mεχρι προτινος ειχαμε το ''γλειφιτζουρια τον αχώνευτο'' που δεν τον πηγαινα με τιποτα αλλα τωρα εμφανιστηκε νεο ειδος ακομα πιο αχωνευτο..ρε μπας και τους βγαζουν σε νεα μοντελα παραγωγης??

υ.γ:και να σκεφτει κανεις το πηγαινα το κωλόπαιδο στην αρχη γιατι ειχε cojones που λενε στα Μεξικα..εχω αρχίσει και στηρίζω γιωργαρο μετα το γιατρο........:look:

AUFGEBRACHT
19/03/2016, 09:19
Mεχρι προτινος ειχαμε το ''γλειφιτζουρια τον αχώνευτο'' που δεν τον πηγαινα με τιποτα αλλα τωρα εμφανιστηκε νεο ειδος ακομα πιο αχωνευτο..ρε μπας και τους βγαζουν σε νεα μοντελα παραγωγης??

υ.γ:και να σκεφτει κανεις το πηγαινα το κωλόπαιδο στην αρχη γιατι ειχε cojones που λενε στα Μεξικα..εχω αρχίσει και στηρίζω γιωργαρο μετα το γιατρο........:look:

Αποδείχτηκε ότι δεν είχε cojones αλλά ο ίδιος είναι cojoni...

Vice
19/03/2016, 09:47
Δηλαδή κατα την γνώμη σας δεν ειχε κανένα προσωπικό όφελος απο το να μην παρει ο Ροσσι το πρωτάθλημα;

Έκανε οτι έκανε απλά για να βοηθήσει τον 99?

SHOOTER045
19/03/2016, 11:17
Δηλαδή κατα την γνώμη σας δεν ειχε κανένα προσωπικό όφελος απο το να μην παρει ο Ροσσι το πρωτάθλημα;

Οχι φυσικά.
Ενα λιγότερο παγκόσμιο στο παλμαρέ του ROSSI,είναι ένας λιγότερος τίτλος για να τον φτάσει η και να τον περάσει για να λένε μετά ο ποιο πολυνίκης κτλπ κτλπ κτλπ

MG-KTiNoS
19/03/2016, 11:23

Μπορεί να το έκανε γιατί αντάλλαξε κάτι με κάποιους...
Έτσι είναι η κοινωνία σήμερα ανταλλακτική....

υγ
χρόνια μετά κάποιος θα ξεράσει τι έγινε
γιατί έτσι είναι οι κυράτσες.
Δεν μπορούν να βουλώσουν τις τρύπες τους
:lol:

Vice
19/03/2016, 11:42
Οχι φυσικά.
Ενα λιγότερο παγκόσμιο στο παλμαρέ του ROSSI,είναι ένας λιγότερος τίτλος για να τον φτάσει η και να τον περάσει για να λένε μετά ο ποιο πολυνίκης κτλπ κτλπ κτλπ

Ακριβώς!

Κατανοόντας αυτό το πράγμα πως μπορεί κάποιος να τον αποκαλέσει "πουτανάκι του 99" και "κωλοπαίδι" την στιγμή που έκανε ακριβώς αυτό που τον συνέφερε να κάνει; Μήπως μπερδευτήκαμε και νομίζουμε οτι αντί για παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών βλέπουμε...φιλανθρωπική κούρσα για το χαμόγελο του παιδιού ξερω γω; Ή μηπως έχει κανένας την εντύπωση οτι οι αγκαλίτσες και τα χαμογελα μεταξυ των οδηγών είναι "απο καρδιάς";

Για εμένα ο Μαρκέζ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ώστε να μεγιστοποιήσει το όφελος του μελλοντικά. Τώρα το έκανε αυτός στον Ρόσσι, αύριο θα το κάνει στον Λορένζο, μεθαύριο θα το κανει ο Ρόσσι στον Ντάνο κοκ. Έτσι ειναι τα πράγματα.

Τώρα για όσους τον ήξεραν τον Μαρκέζ και απο χθες και τον αντιπαθούσαν για άλλους λόγους, πάω πάσο. Δεκτόν και σεβαστόν

lonerider
19/03/2016, 11:49
Οι οπαδοί δεν κληρονόμουνται ούτε ο πρωταθλητισμος περνάει από τον γιο στον πατέρα. ...φτιάχνεις οπαδούς και παίρνεις πρωταθλήματα με την αξία σου....

ΟΚΤΑΝΙΟ
19/03/2016, 11:51
Ακριβώς!

Οποτε, δε θα σε χαλασει το γεγονος αν αυριο οι ομαδες αρχισουν τα team orders και διαμορφωνουν το αποτελεσμα του αγωνα απο τα box?

MG-KTiNoS
19/03/2016, 11:54
Οι οπαδοί δεν κληρονόμουνται ....

Γιατί?
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι οπαδοί Χόντα ή Γιαμάχα ή Ντουκάτι και θα διαλέξουν μέσα σ αυτές τις ομάδες.
Παράξενο είναι?
+ οι πιλότοι φευγουν οι οπαδοί μένουν και πολλοί οπαδοί του Ρόσσι πάνε προς το Γιαννονε βλέπω...
(μπορεί να μην είναι κι ετσι αλλά αυτή τη τάση βλέπω εγώ)

lonerider
19/03/2016, 12:10
Γιατί?
Υπάρχουν άνθρωποι που είναι οπαδοί Χόντα ή Γιαμάχα ή Ντουκάτι και θα διαλέξουν μέσα σ αυτές τις ομάδες.
Παράξενο είναι?
+ οι πιλότοι φευγουν οι οπαδοί μένουν και πολλοί οπαδοί του Ρόσσι πάνε προς το Γιαννονε βλέπω...

Ακριβώς θα διαλέξουν μέσα σε αυτές τις ομάδες όποιον γουστάρουν πιο πολυ. ...από που προκύπτει ότι οι οπαδοί του ροσσι αυτόματα θα γινόταν οπαδοί του Μαρκ? Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στυλ και χαρακτήρα. ...ο ροσσι είναι αυτό που είναι και ο μαρκεζ κάτι άλλο. ....δηλαδή οι οπαδοί του ροσσι θα διαμορφώσουν τον χαραχτήρα του μαρκεζ κατά πως τον θέλουν? Η ο μαρκεζ θα κάνει οπαδούς του αυτούς που τον γουστάρουν για αυτό που είναι και για αυτό που τον γουστάρουν?

Vice
19/03/2016, 12:11
Οποτε, δε θα σε χαλασει το γεγονος αν αυριο οι ομαδες αρχισουν τα team orders και διαμορφωνουν το αποτελεσμα του αγωνα απο τα box?

Και ποιος οδηγός νομίζεις θα κανει πισω στο προσωπικό του συμφέρον για να εξυπηρετήσει αυτό της ομάδας του; Το βρισκω εξαιρετικά δύσκολο

slzr
19/03/2016, 12:58
Ο Ντάνι :D

MG-KTiNoS
19/03/2016, 13:35
Ακριβώς θα διαλέξουν μέσα σε αυτές τις ομάδες όποιον γουστάρουν πιο πολυ. ...από που προκύπτει ότι οι οπαδοί του ροσσι αυτόματα θα γινόταν οπαδοί του Μαρκ? Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικό του στυλ και χαρακτήρα. ...ο ροσσι είναι αυτό που είναι και ο μαρκεζ κάτι άλλο. ....δηλαδή οι οπαδοί του ροσσι θα διαμορφώσουν τον χαραχτήρα του μαρκεζ κατά πως τον θέλουν? Η ο μαρκεζ θα κάνει οπαδούς του αυτούς που τον γουστάρουν για αυτό που είναι και για αυτό που τον γουστάρουν?

Κι ο Χόρχες κάπως έτσι τα είχε δει τα πράματα για αυτό και η φοβερή Τατιάνα από τα βυζοχωρια της Ουκρανίας
έχει διπλάσιους φόλοουερς στο τουίτερ....

DrEvil
19/03/2016, 13:42
μου είναι αδιάφορο... ούτε συμπαθής ούτε αντιπαθής.
Αυτο και τιποτα αλλο.

Τιμονι ειναι, γερος παιχτης για το πρωταθλημα ειναι, οποτε ολα καλα.
Ουτε γκομενα του ειμαι η θα γινω, μα ουτε κι ο Αγ. Πετρος να κρινω την ψυχη του.

BLiTzER
19/03/2016, 13:43
Γιατί?
Παράξενο είναι?

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Εγώ είμαι Χοντάκιας, αλλά θα υποστηρίζω Rossi μέχρι να τα παρατήσει. Εκτός αν ξαναπάει στη Ducati. Δεν είμαι ποτέ Ducati για κανένα λόγο.

SHOOTER045
19/03/2016, 14:07
Γιατί?
Παράξενο είναι?

Εσύ καλά θα κανεις να κοιτάς την τάση της ΔΕΗ η την τάση του εργαλείου αν ανυψώνεται κανονικά.

Άκου εκεί οτι βλέπεις τάση φυγής οπαδών του VALE στον γιαννονε.
Και στην Ιταλία πέρυσι όταν περνούσε ο γιαννονες η ο ντοβι να πανηγύριζαν, αλλά όταν πέρναγε ο VALE γινόταν Χαλασμός.
Μπορεί όταν σταματήσει να πάνε άλλου,αλλά μέχρι τότε έχουμε....

SHOOTER045
19/03/2016, 14:08
Ακριβώς!

Κατανοόντας αυτό το πράγμα πως μπορεί κάποιος να τον αποκαλέσει "πουτανάκι του 99" και "κωλοπαίδι" την στιγμή που έκανε ακριβώς αυτό που τον συνέφερε να κάνει; Μήπως μπερδευτήκαμε και νομίζουμε οτι αντί για παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσυκλετών βλέπουμε...φιλανθρωπική κούρσα για το χαμόγελο του παιδιού ξερω γω; Ή μηπως έχει κανένας την εντύπωση οτι οι αγκαλίτσες και τα χαμογελα μεταξυ των οδηγών είναι "απο καρδιάς";

Για εμένα ο Μαρκέζ έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει ώστε να μεγιστοποιήσει το όφελος του μελλοντικά. Τώρα το έκανε αυτός στον Ρόσσι, αύριο θα το κάνει στον Λορένζο, μεθαύριο θα το κανει ο Ρόσσι στον Ντάνο κοκ. Έτσι ειναι τα πράγματα.

Τώρα για όσους τον ήξεραν τον Μαρκέζ και απο χθες και τον αντιπαθούσαν για άλλους λόγους, πάω πάσο. Δεκτόν και σεβαστόν

Κοιτά όμως.
Αν φέτος αντιστραφουν οι ρόλοι, και ο Γιώργος<βοηθήσει>τον Μαρκές
Τότε....

MG-KTiNoS
19/03/2016, 14:09
Εσύ καλά θα κανεις να κοιτάς την τάση της ΔΕΗ η την τάση του εργαλείου αν ανυψώνεται κανονικά.

Άκου εκεί οτι βλέπεις τάση φυγής οπαδών του VALE στον γιαννονε.
Και στην Ιταλία πέρυσι όταν περνούσε ο γιαννονες η ο ντοβι να πανηγύριζαν, αλλά όταν πέρναγε ο VALE γινόταν Χαλασμός.
Μπορεί όταν σταματήσει να πάνε άλλου,αλλά μέχρι τότε έχουμε....

γουτσι γουτσι γουτσι.....
https://38.media.tumblr.com/49ba28d44b8e4907bd2f8ee6970f9d44/tumblr_inline_o4a4vvCEZu1si53ej_500.gif

Εσύ άμα φύγει ο Ρόσσι τι θα υποστηρίζεις?
ΓιαΝΝοΝε δε θα γίνεις???
:p

SHOOTER045
19/03/2016, 14:18
γουτσι γουτσι γουτσι.....
https://38.media.tumblr.com/49ba28d44b8e4907bd2f8ee6970f9d44/tumblr_inline_o4a4vvCEZu1si53ej_500.gif

Εσύ άμα φύγει ο Ρόσσι τι θα υποστηρίζεις?
ΓιαΝΝοΝε δε θα γίνεις???
:p

Τον <αδερφό>του που είναι στην μοτο2

MG-KTiNoS
19/03/2016, 14:41
Τον <αδερφό>του που είναι στην μοτο2

Πήγε ο Μαρίνι στη μοτο 2?

SHOOTER045
19/03/2016, 15:22
Πήγε ο Μαρίνι στη μοτο 2?

No 10 luca marini

https://www.google.gr/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://m.crash.net/motogp/news/224975/1/2016-moto2-entry-list-annouced.html&ved=0ahUKEwiv-v2F-czLAhVDfhoKHVrGCX8QFggZMAA&usg=AFQjCNGnnDSzqaINkR-PRY3-owvKuq3ktA&sig2=Tu94kh0F9e5my0ZPpwnvIA

sotos 8
19/03/2016, 15:35
Αχωνευτος

355130

MG-KTiNoS
19/03/2016, 15:37
εδώ μακράν την πιο χαζή φάτσα την έχει ο Ντάνος....

SHOOTER045
19/03/2016, 15:40
εδώ μακράν την πιο χαζή φάτσα την έχει ο Ντάνος....

Αμέσως εβγαλες συμπέρασμα
Άνθρωπος της επιστήμης σου λέει μετά.
Εγώ σαν λαϊκό παιδί το βλέπω κάπως έτσι

355131

el_hymador
19/03/2016, 15:49
Ανέκαθεν μου την έσπαγε το μ@λακιστήρι ακόμα και πριν την κόμπλα με τον γιατρό. Νομίζω ότι φταίει η φάτσα του. Μερικοί άνθρωποι μου την δίνουν φατσικά, πως να το πω; Δεν τους χωνεύω φυσιογνωμικά (και φυσικά δέχομαι ότι μπορεί να μην με χωνεύουν μερικοί για τον ίδιο λόγο)

Αν ο γιατρός Marquezιζε φατσικά, μάλλον δεν θα τον χώνευα ούτε αυτόν.

355133

sotos 8
19/03/2016, 15:49
Χα χα χα !
Που πας ρε καραμηχαλεΤετοιο σκαουτινκ ούτε ο ΠΑΟΚ με τον Μπερμπατοφ χα χα χα!!!

355134

GIOTIS750
01/04/2016, 08:47
Ο Marquez στη Yamaha! http://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/O-Marquez-sth-Yamaha-repsol-honda-valentino-rossi-moto-gp_108717.asp :lol::lol::lol:

stam2
01/04/2016, 08:54
Χαχα! δεν είναι για να διαβάζεις ειδήσεις σήμερα!! :lol:

azar41
01/04/2016, 08:56
Δεν τσιμπάμε !Πρωταπριλιά,καλό μήνα !:)

GIOTIS750
01/04/2016, 09:03
Χαχα! δεν είναι για να διαβάζεις ειδήσεις σήμερα!! :lol:

:lol::lol::lol:

βρε μεχρι και συνεντευξη τον Μαρκεζ πηραν:lol:

Σχετικά με την έντονη διαμάχη του με τον «Γιατρό», o Ισπανός αναβάτης δήλωσε: «Ίσως αυτή είναι μια ευκαιρία να αποκατασταθούν οι σχέσεις μας με τον Valentino Rossi. Είναι ο κορυφαίος οδηγός όλων των εποχών, και το να αγωνιστώ δίπλα του είναι τουλάχιστον τιμητικό, ότι και αν έχει συμβεί μεταξύ μας. ¶λλωστε, έχουμε αρκετό χρόνο ακόμη μέχρι το 2017...» :bawl:

@azar41 Καλο μηνα φιλε:beer:

http://www.motogpofficialvideos.com/argentinagp-press-conference/
#ArgentinaGP Press conference βιντεο

https://www.facebook.com/MotoGP/videos/10154344766275769/

ΟΚΤΑΝΙΟ
01/04/2016, 09:51
Γελαει ο κοσμος...

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=22099

LogOutGoRide
01/04/2016, 10:39
Γελαει ο κοσμος...

http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=22099

Αν εννοείς με την ποδοσφαιροποίηση συμφωνώ.

WiSe
01/04/2016, 13:34

+600

blackbusa
01/04/2016, 16:09

κατα εμε ισως να καταφερει να περασει τον Vale σε τιτλους γιατι και τρελλο τιμονι ειναι και τσαμπουκας ειναι...και αυτος ειναι ο λογος που τον γουσταρα πριν τα γνωστα (γιατι δεν ειναι μονο ενα) σκηνικα...τωρα πια δεν μου γυριζουν τα αντερα αλλα ας πουμε ειμαι απαθης....δυστηχως μαλλον κατεστρεψε την ευκαιρια του να παρει τα σκηπτρα ως goat...εννοουμε στις καρδιες των θεατων και οχι στους αριθμους...και ο λογος που δεν μου γυριζουν τα αντερα ειναι οτι δεν κανει τα καραγκιοζιλικια του JL...αμα τα αρχισει και αυτος τοτε παει αλλου το θεμα...

btw για ποιον λογο σας γυριζουν εσας τα αντερα???

Ζεύκας
01/04/2016, 16:24

ποδοσφαιροποίηση σημαίνει:
-οπαδικοί σύνδεσμοι
-χουλιγκανισμός
-συμμορίες
-συγκρούσεις μεταξύ οπαδών
-καταστροφές

ποδοσφαιροποίηση δεν υπήρξε ποτέ και ούτε υπάρχει σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο άθλημα.
όλοι φίλαθλοι των μηχανοκίνητων σπορ πάνε δίπλα δίπλα στις διοργανώσεις, κάθονται δίπλα δίπλα
και ποτέ δεν προσβάλει ο ένας τον άλλο. ούτε στα σιρκουί, ούτε στα βουνά, ούτε πουθενά.

η "ποδοσφαιροποίηση του motogp" θεωρώ πως είναι μια καραμέλα που κάποια στιγμή πρέπει
να σταματήσει να γλύφεται.

BLiTzER
01/04/2016, 16:27
Εγώ νομίζω ότι "ποδοσφαιροποίηση" εννοούν να πέφτεις μόνος σου και μετά να διαμαρτύρεσαι για πέναλτι και κόκκινη κάρτα.

blackbusa
01/04/2016, 17:14
ποδοσφαιροποίηση (ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΙΤΕΣ ΧΩΡΕΣ)σημαίνει:
-οπαδικοί σύνδεσμοι
-χουλιγκανισμός
-συμμορίες
-συγκρούσεις μεταξύ οπαδών
-καταστροφές

ποδοσφαιροποίηση δεν υπήρξε ποτέ και ούτε υπάρχει σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο άθλημα.
όλοι φίλαθλοι των μηχανοκίνητων σπορ πάνε δίπλα δίπλα στις διοργανώσεις, κάθονται δίπλα δίπλα
και ποτέ δεν προσβάλει ο ένας τον άλλο. ούτε στα σιρκουί, ούτε στα βουνά, ούτε πουθενά.

η "ποδοσφαιροποίηση του motogp" θεωρώ πως είναι μια καραμέλα που κάποια στιγμή πρέπει
να σταματήσει να γλύφεται.

fixed...

LogOutGoRide
02/04/2016, 10:36
Μπορεί και να σημαίνει κανένας σεβασμός στον αντίπαλο, γιούχα γιατί δεν κέρδισε ο δικός μας, σύνδρομο καταδίωξης και σχέδιο συνωμοσίας εναντίων μας. Άλλοι μας φέρνουν φαγούρα, αναγούλα και γω δεν ξέρω τι.
Αν το πράγμα συνεχίσει έτσι, βλέπω μέχρι και αντιδράσεις μεταξύ υποστηρικτών οδηγών.
Αρχίζουν και ρωτάνε δημοσιογράφοι αν φοβάται ο άλλος να βγει έξω. Τραβηγμένο, νομίζω βέβαια.

Ζεύκας
02/04/2016, 11:09
Αρχίζουν και ρωτάνε δημοσιογράφοι αν φοβάται ο άλλος να βγει έξω. Τραβηγμένο, νομίζω βέβαια.

ο δημοσιογράφος να βγάλει λαβράκι θέλει να πουλήσει στα πρόβατα. ας μην πέσουμε στη λούμπα του καθενός :beer:

Vice
02/04/2016, 11:43
Νομιζω ο Μαρκέζ απάντησε αρκετά ώριμα για την ηλικία του. Κάποιοι άλλοι πάλι...