View Full Version : Marc Márquez
devil's animal
02/04/2016, 12:17
Εγώ νομίζω ότι "ποδοσφαιροποίηση" εννοούν να πέφτεις μόνος σου και μετά να διαμαρτύρεσαι για πέναλτι και κόκκινη κάρτα.
εγω παλι νομιζω ειναι να μην αναγνωριζεις την ανωτεροτητα του αντιπαλου οδηγου που υποστηριζεις...
αυτο συμβαινει και στο ποδοσφαιρο...
ακομα και αν ειναι ανωτερη η αλλη ομαδα απο την δικια σου, ακομα και αν εχει βαλει γκολαρες και εχει δειξει την αξια της στο γηπεδο, εσυ συνεχιζεις τα γιουχα και τις βρισιες...
καθαρα "αρτος και θεαματα..."...
δλδ ειναι θεμα οπαδων, ουτε φιλαθλων (γιατι ειναι λιγοι οι φιλοι του αθληματος), ουτε οδηγων...
MG-KTiNoS
02/04/2016, 13:10
ποδοσφαιροποίηση δεν υπήρξε ποτέ και ούτε υπάρχει σε οποιοδήποτε μηχανοκίνητο άθλημα.
Εγώ πάντως θυμάμαι τις μπούφλες του Ρόσσι στο Μπιάτζι
Τα κλωτσομουνίδια του ΓιαΝΝοΝΕ (στο Εσπαργκαρό ήταν ή στο Μέρκεζ, θα σε γελάσω τώρα)
Τις Κατηνιές του Χόρχε....
Κι όσο τα θυμάμαι όλα αυτά τόσο σκέφτομαι ότι χάσαμε εκείνο τον απίθανο τίποτα με την αφάνα.
όλοι φίλαθλοι των μηχανοκίνητων σπορ πάνε δίπλα δίπλα στις διοργανώσεις, κάθονται δίπλα δίπλα
και ποτέ δεν προσβάλει ο ένας τον άλλο. ούτε στα σιρκουί, ούτε στα βουνά, ούτε πουθενά.
Δεν μπας στην ιταλία να κάτσεις με τους οπαδούς του Ρόσσι και να πεις ότι είσαι Μάρκεζ να δούμε τι θα γίνει???
η "ποδοσφαιροποίηση του motogp" θεωρώ πως είναι μια καραμέλα που κάποια στιγμή πρέπει
να σταματήσει να γλύφεται.
Εγώ πάντως θυμάμαι τις μπούφλες του Ρόσσι στο Μπιάτζι
Τα κλωτσομουνίδια του ΓιαΝΝοΝΕ (στο Εσπαργκαρό ήταν ή στο Μέρκεζ, θα σε γελάσω τώρα)
Τις Κατηνιές του Χόρχε....
Κι όσο τα θυμάμαι όλα αυτά τόσο σκέφτομαι ότι χάσαμε εκείνο τον απίθανο τίποτα με την αφάνα.
Ε ναι αυτά όλα που λέτε ήταν πάντα και μόνο μέσα στο μυαλό σας.
Για τ αμάξια δεν ξέρω αλλά από τα μηχανάκια που ξέρω ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ :p
Οι οπαδοί τις Μίλαν και της Γιούβε ήταν εκεί.
Οι ίδιο άνθρωποι...
Και Χριστοπαναγία έπεφτε, και ενίοτε και μπούφλες ακόμα και μεταξύ τους (αφού οι άλλοι κάθονταν αλλού)
Αυτάααααα.....
κι εγώ τις ποδοσφεροποίησης είμαι όποτε...
Ξέρς Ντουκάτι και οι Απρίλια να κερδίζει κι άλλοι όλοι να πα να...
Από τους τοπ οδηγούς σήμερα δεν μου κάνει κέφι κανένας.
Όχι οτι δεν είναι καλοί ξερώ γω τι...
Δεν μ αρέσουν οι φατσες τους και όλα όσα κάνουν και λένε.
Ελπίζω να τους καλαφατίσουν τα πρέκια οι... ανερχόμενοι.
Ποδοσφερικά και χωρίς περικοκλάδες ~!
:D
και δεν θα επεκταθώ στους αγώνες στην Ελλάδα
SHOOTER045
02/04/2016, 14:09
Οκ σε όλα .
Εκτός απο.εκείνο με τον αφανα .
Που λείπει και άφησε δυσαναπλήρωτο κενό.
Υ.γ μέχρι και πέρυσι στο misano τουλάχιστον μια χαρά εξχε λίγους οπαδούς του sfb και της jlo.
Ανάμεσα στους χιλιάδες κίτρινους .
Φέτος δεν ξέρω
MG-KTiNoS
02/04/2016, 14:29
Υ.γ μέχρι και πέρυσι στο misano τουλάχιστον μια χαρά εξχε λίγους οπαδούς του sfb και της jlo.
Ανάμεσα στους χιλιάδες κίτρινους .
Φέτος δεν ξέρω
αδερφέψανε.....
:lol:
-όταν είχα πάει εγώ με τους οπαδούς του ΜΑΧ ΟΥΤΕ βλέμμα-
(επειδη δεν ιππαρχει λογος να σταμαρουμε το θεμα του αγωνα, εφερα το quote εδω ;) )
Ο μαρκέζ ...μη ξεχνάμε οτι το Σαββάτο όταν οι άλλοι μέτραγαν τούμπες αυτός έσπαγε τα γυρολόγια γι'αύτο ας ξανασκεφτούν κάποιοι οταν τον λέγανε πουτανακι κάποιου άλου γιατί οδηγό μιλάμε. (χωρίς ίχνος μπιχτής εε,δε το λέω επι προσωπικού σε κανέναν,γενικά μιλάω)
ΚΑΙ ο μαρκεζ αγορασε ενα οικοπεδακι στην 1, και παρ'ολα αυτα εσπασε και τα χρονομετρα. Αυτα συμβαινουν οταν πιεζεις
Το τι οδηγος ειναι, το ποσο γρηγορος ειναι, το τι ταλεντο ειναι, το ξερουμε ολοι. Αυτο ομως δεν αναιρει το γεγονος οτι περισυ ΕΓΙΝΕ το πουτανακι καποιου, οσο και αν ΔΕ θελετε να το παραδεχτΕΙτε :beer:
αδερφέψανε.....
:lol:
-όταν είχα πάει εγώ με τους οπαδούς του ΜΑΧ ΟΥΤΕ βλέμμα-
τι δεν παίζανε μπουνίδια το φαν κλαμπ του ρόσσι με το αντίστοιχο του μπιάτζι;
άλλα μου παρέθεσες από πάνω
Allst@rf
04/04/2016, 11:28
Ευτυχώς που δεν είναι πιο δημοφιλές άθλημα το supercross γιατί θα παίζαμε μπουνιές...
:tooth:
GIOTIS750
15/04/2016, 19:36
MotoGP points leader Marc Marquez reveals his thoughts on comparing the RC213V to the Ducati Desmosedici GP, the Yamaha M1, and the Suzuki GSX-RR, plus the Ducati/Lorenzo pairing, and the winglet aero trend. http://www.sportrider.com/motogp-marquez-reveals-his-opinion-on?dom=rss-default&src=syn
SHOOTER045:beer:
MG-KTiNoS
15/04/2016, 20:00
τι δεν παίζανε μπουνίδια το φαν κλαμπ του ρόσσι με το αντίστοιχο του μπιάτζι;
άλλα μου παρέθεσες από πάνω
paizane....