View Full Version : Εκλάπη στην δοκιμαστική βόλτα από τον υποψήφιο αγοραστή!
lookylook
07/04/2016, 18:03
Δεν το ξερει ( οτι του κανει..)
Αυτην θελει ... Αυτη του εχει καρφωθει ...Αυτη ΝΟΜΙΖΕΙ του κανει....
Μα συγνωμη για ποια δοκιμη μιλαμε...
Πουλαω το Κ φευγα μου και αυτος θα δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ....Εαν του κανει..??
Πουλαω το gas gas moy και αυτο να δοκιμασει τι στα στενακια της γειτονιας ...εαν του κανει..???
Πουλαω το 990 μου και να δοκιμασει τι..... Εαν ειναι ευκολιδηγητο οταν κατεβαινει παραλια με την γκομενα ..??
Η οτι αληθευει οτι ειναι πολυ στριφτερο ον οφφ οταν παιρνει τις στροφες της επιδαυρου....???:lol:
Σε ολους μας καπου στις λεπτομερειες δεν μας κανει η μοτοσυκλετα μας.....
Εδω αλλοι τα αγοραζουν κουτα και τελικα δεν... Μα με τιποτα....
Δεν νομιζω οτι ειναι λογικο να πρεπει στον καθε αγοραστη να μαθει στο μηχανακι μου ( με οποιαδηποτε συνεπεια )..... που δεν του κανει ...
Προβλημα του καθαρα...!!!
:wave2:
Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπαρχει γενικά τεστ drive. Να μην υπάρχουν δοκιμές και να μην υπάρχουν τεστ event, και γενικά να μην υπάρχει τίποτα που να επιτρέπει σε ένα μοτοσυκλετιστή να ανέβει σε μια μοτοσυκλέτα αφού κάνοντας κάποια χιλιόμετρα και κάτω, δεν θα καταλάβει τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν. Εγώ πάντως διαφωνω μαζί σου για το τι θα καταλάβει κάποιος ανεβαίνοντας και οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα έστω και για λίγο. Είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον αγοραστή αλλά και την ικανότητα αυτού που πουλα να "δει" απέναντι του και να δώσει το οκ. Ναι δεν θα καταλάβεις αν θα γίνει η "τέλεια γκόμενα", αλλά μπορείς να καταλάβεις αν έχει τις προδιαγραφές να κάνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου και η συμβίωση σας να είναι τουλάχιστον αρμονική. Μη παρεξηγηθώ ότι λέω "δώστε τις μηχανές για τεστ drive". Αλλά να ζήτά κάποιος να οδηγήσει αυτό που θα πάρει μου φαίνεται μια φυσιολογική και απολύτως λογική απαίτηση. Φιλικά παντα. :wave2:
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΩ ΕΝΑ ΜΙΝΙ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ......
356420
anavatis19
07/04/2016, 19:15
Με αυτή τη λογική δεν θα έπρεπε να υπαρχει γενικά τεστ drive. Να μην υπάρχουν δοκιμές και να μην υπάρχουν τεστ event, και γενικά να μην υπάρχει τίποτα που να επιτρέπει σε ένα μοτοσυκλετιστή να ανέβει σε μια μοτοσυκλέτα αφού κάνοντας κάποια χιλιόμετρα και κάτω, δεν θα καταλάβει τίποτα ιδιαίτερο για αυτήν. Εγώ πάντως διαφωνω μαζί σου για το τι θα καταλάβει κάποιος ανεβαίνοντας και οδηγώντας μια μοτοσυκλέτα έστω και για λίγο. Είναι τελείως υποκειμενικό και έχει να κάνει με τον αγοραστή αλλά και την ικανότητα αυτού που πουλα να "δει" απέναντι του και να δώσει το οκ. Ναι δεν θα καταλάβεις αν θα γίνει η "τέλεια γκόμενα", αλλά μπορείς να καταλάβεις αν έχει τις προδιαγραφές να κάνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου και η συμβίωση σας να είναι τουλάχιστον αρμονική. Μη παρεξηγηθώ ότι λέω "δώστε τις μηχανές για τεστ drive". Αλλά να ζήτά κάποιος να οδηγήσει αυτό που θα πάρει μου φαίνεται μια φυσιολογική και απολύτως λογική απαίτηση. Φιλικά παντα. :wave2:
συμφωνω..ειναι απλα τρελα να παρεις κατι στο κουτουρου..απλα αυτος που παιρνει ετσι μια μηχανη η αυτοκινητο μπορει να μην ειναι ικανος να καταλαβει αν ειναι καλο η σκαρτο..δεν ειναι ολοι το ιδιο ουτε την ιδια αντιληψη εχουμε..απλα βλεπουν οτι γυαλιζει και το παιρνουν. congratulations
Ξερεις οταν μιλαμε για τεστ drive εχει διαφορα για οταν μιλαμε για...
Μια αντιπροσωπεια που θελει να πουλησει κουτα και για λογους μαρκετινγκ...
Εχει θυσιασει καμια 10αρια αυτοκινητα - μοτο για αυτην την δουλεια με τις μικτες ασφαλειες τους και τα σχεδον μηδενικα ανταλακτικα - εργατικα με...
Το τεστ ντριβε απο τον ιδιωτη....
Να σε ρωτησω κατι αλλο.....?
Ασε τις αντιπροσωπειες.....
Ασε και τους ιδιωτες.....
Εαν παμε αυριο σε 10 εκθεσεις με μεταχειρω... Ποσες πιστευεις οτι θα σου δωσουν το συγκεκριμενο μηχανακι που θελεις για δοκιμη..??
Κατα την γνωμη μου καμμια....!
LogOutGoRide
07/04/2016, 23:16
Εγώ δηλαδή που πήρα κούτα μηχανάκι, αλλά δεν υπήρχε φυσικά διαθέσιμο (ούτε οι ίδιοι ήξεραν πού και πόσα είχαν) για test ride, έπρεπε να κάνω πίσω, ή μήπως δεν μετράει;
Πάντως να δώσω την μηχανή έτσι στον κάθε ένα για δοκιμή, είναι από αδύνατο έως απίθανο.
Αν πάλι είναι γνωστός, δεν χρειάζεται, το ξέρει το μηχανάκι.
Όποιος θέλει αγοράζει, σιγά μην το δώσω δηλαδή αλλά λέμε.
lookylook
08/04/2016, 00:23
Εαν παμε αυριο σε 10 εκθεσεις με μεταχειρω... Ποσες πιστευεις οτι θα σου δωσουν το συγκεκριμενο μηχανακι που θελεις για δοκιμη..??
Κατα την γνωμη μου καμμια....!
Αν μυρίσουν το παραδάκι κατά τη γνώμη μου όλες.Έχω δοκιμάσει:1190r στη Κτμ 500 (όχι test drive, πελάτη που το άφησε ανταλλαγή και πήρε 1290), Κ1300s σε ένα γωνικό βουλιαγμένης και αρδητού γωνία, ένα multi 1200s του13' στο funmoto, μια 1000RR στον μυλωνάκη στα Χανιά και μια zx10 όταν είχα κολλήσει και ήθελα super sport από τον Κεχαγιά. Μάλιστα ο Κεχαγιάς πήρε τηλέφωνο έναν πελάτη του (άκουσον) και ήρθε με το zx10, πήρε το δικό μου και πήγαμε βόλτα Ρέθυμνο. Χωρίς να έχει κανένα όφελος παρά μόνο φιλότιμο. Όπως είπα και παραπάνω είμαι κοντά 1.90 Σκέψου με πάνω σε super sport. Αυτή η δοκιμή μέχρι το Ρέθυμνο μου έδωσε να κατάβω πως δεν είμαι για τέτοια μοτό. Ούτε αυτή ούτε καμία άλλη. Σκέψου να μην το δοκίμαζα. Το smt που αγόρασα. Τρεις φορές το δοκίμασα πριν έρθει στα χέρια μου. Του 11' Φουλ. Κοντά 10000 πήρε ο μάγκας. Σιγά μην δεν το δοκίμαζα. Παστέλι παίρνω; Και άλλες πολλές μοτοσυκλέτες μιας και έχω αλλάξει αρκετές. Αυτές τις ανέφερα διότι κοστίζουν λεφτά με ουρά και όμως τις έδωσαν. Και πως να μην τις δώσουν; Θα μου πει ο έμπορος όχι; Πάμε καλά; Σήμερα που το ευρώ είναι είδος πολυτελείας για μηχανή 14000 και 17000 ευρώ; Τι αγοράζω; κανό με 500€; Το τραπέζι θα μου κάνει..:) Εσείς μάλλον έχετε μπερδέψει το δοκιμάζω μια μοτοσυκλέτα με το "σκίζω" μια μοτοσυκλέτα. Έκει πρέπει να καταλάβεις αν είσαι πωλητής τι έχεις απέναντί σου. Aν πουλάς κάτι και σου πει άλλος πάμε στον μάστορά μου, και πας, τι θα απαντήσεις αν σου πει το μαστόρι "να το κάνω μια βόλτα;" (αν σε ρωτήσει) Θα του πεις όχι; Μπρίκια θα πουλήσεις μετά. Θα του πεις ναι; Και ποιος σου λέει ότι τα μαστόρια δεν μπορούν να σκίσουν; Και για του λόγου το αληθές 9μιση στις 10 αγγελίες στο car λένε "δεκτός ΚΑΘΕ έλεγχος".Για μένα το κάθε σημαίνει κάθε. Σχεδόν ποτέ δεν παζαρεύω, αλλά δοκιμή δεν υπάρχει περίπτωση να μην. Πάντως νομίζω πως δεν έχεις διαβάσει με πια διαδικασία δίνω την μοτοσυκλέτα μου για δοκιμή (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148702&page=6&p=2732514&viewfull=1#post2732514). Ποτέ δεν αφήνω τον άλλο μόνο του. Αν του ρίξεις μια ματιά νομίζω πως θα καταλάβεις ότι υπάρχουν δοκιμές και δοκιμές.:beer:
Εφτασε τις 8 σελιδες το θρεντ? :eek:
Έχω αγοράσει και πουλήσει 2 μηχανές. Ποτέ δε ζήτησα να κάνω βόλτα τη μηχανή και ποτέ δεν τις έδωσα για βόλτα γιατί ο διάολος έχει πολλά ποδάρια.
Πρόσφατα πουλούσα το gsfx που είχα και με κάλεσε στο τηλέφωνο ένας τύπος από Αθήνα (εγώ Κρήτη) και μου λέει. ΟΚ το θέλω το μηχανάκι , όσα λεφτά ζητάς και δε θέλω καλύτερη τιμή. Έλα Αθήνα, στον Πειραιά στο τάδε μέρος να μου το φέρεις και σου δίνω τα χρήματα στο χέρι. Δεν είναι τίποτα μου λέει. Θα μπεις στο καράβι και στις 6 θα είσαι εδώ.
Από τη φωνή και το στιλ ομιλίας του δεν υπήρχε ούτε μια περίπτωση να ανέβω Πειραιά. Του λέω έλα εσύ λοιπόν Κρήτη με το πρωϊνό καράβι να τη δεις , να κάνουμε τα χαρτιά και να τη πάρεις.
Ααα φιλαράκι δε προλαβαίνω. Να το κάνουμε όπως σου είπα. Και είδες ; Δε διαπραγματεύτηκα καν τη τιμή. Φέρε τη μηχανή και σου δίνω μετρητά.
Προφανώς και δεν του την έδωσα ούτε ανέβηκα Πειραιά για κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητας να επιστρέψω Κρήτη χωρίς λεφτά και χωρίς μηχανή.
Το μηχανάκι τελικά το έδωσα σε παλικάρι που ήρθε και είδε το μηχανάκι και ας το έδωσα και λίγο φτηνότερα.
παιδες εγω εδωσα το μηχανακι μου το 14. με πηρε ο τυπος και κλεισαμε ραντεβου στον μηχανικο του. πηγα εκει, ο μηχανικος την κοιταξε, την εκανε βολτα (ο μηχανικος, ενω ο υποψηφιος ηταν μαζι μου), τα βρηκαμε , την εδωσα....τελος....υπαρχει λυση για ολα. συμφωνω ομως οτι δεν μπορει μια μοτο να σου κανει 100%...ποτέ. ακομα κ οταν πας για την μεταβιβαση υπαρχει ενα μεγαλο κενο....σου δινει κασερι κ συ πρεπει να δεις αν ειναι πλαστα, οποτε μονο τραπεζα (οπου θα παρει και τα παραβολα). αν πας πρωτα τραπεζα εχεις εσυ τα λεφτα (ο πωλητης) και την αδεια ακομα στο ονομα σου. αν πας πρωτα υπουργειο με τα παραβολα και κανεις μεταβιβαση ο αγοραστης εχει τα λεφτα και την μηχανη στο ονομα του ή εστω τα εχεις εσυ (πωλητης) χωρις βεβαια να ξερεις αν ειναι πλαστα....ειναι 2 κενα που παντα θα υπαρχουν.... εκτος αν πας πρωτα τραπεζα ή σουπερμαρκετ ή οπου αλλου μπορουν να σου ελεγξουν τα χαρτονομισματα και σου τα δωσει χερι στο υπουργειο...και εισαι με το πακετο στην τσεπη με οτι αυτο συνεπαγεται........παντα θα υπαρχουν κενα...
Προφανώς και δεν του την έδωσα ούτε ανέβηκα Πειραιά για κάτι τέτοιο. Υποθέτω ότι υπήρχαν μεγάλες πιθανότητας να επιστρέψω Κρήτη χωρίς λεφτά και χωρίς μηχανή.
Το μηχανάκι τελικά το έδωσα σε παλικάρι που ήρθε και είδε το μηχανάκι και ας το έδωσα και λίγο φτηνότερα.
Παίζει κι αυτό το σενάριο το οποίο είναι το χειρότερο φυσικά. Μπορεί να έπαιζε και το πιό "απλό" του στυλ "φίλε δε μου είχες πει για αυτές τις γρατσουνιές/τη σκουριά εδώ στις ακτίνες κλπ, οπότε κόψε ΧΧΧΧ ευρώ για να την πάρω". Με το σκεπτικό αυτός έκανε ολόκληρο ταξίδι, θα γυρίσει πίσω χωρίς λεφτά και με τα έξοδα των εισιτηρίων;
Ταξίδι χωρίς προκαταβολή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ τα έξοδά μου, δεν παίζει. Γενικά δεν παίζει να μετακινηθώ πάνω από χιλιόμετρο από τον χώρο μου για τον κάθε τυχαίο.
AristidisZ
08/04/2016, 11:12
παιδες εγω εδωσα το μηχανακι μου το 14. με πηρε ο τυπος και κλεισαμε ραντεβου στον μηχανικο του. πηγα εκει, ο μηχανικος την κοιταξε, την εκανε βολτα (ο μηχανικος, ενω ο υποψηφιος ηταν μαζι μου), τα βρηκαμε , την εδωσα....τελος....υπαρχει λυση για ολα. συμφωνω ομως οτι δεν μπορει μια μοτο να σου κανει 100%...ποτέ. ακομα κ οταν πας για την μεταβιβαση υπαρχει ενα μεγαλο κενο....σου δινει κασερι κ συ πρεπει να δεις αν ειναι πλαστα, οποτε μονο τραπεζα (οπου θα παρει και τα παραβολα). αν πας πρωτα τραπεζα εχεις εσυ τα λεφτα (ο πωλητης) και την αδεια ακομα στο ονομα σου. αν πας πρωτα υπουργειο με τα παραβολα και κανεις μεταβιβαση ο αγοραστης εχει τα λεφτα και την μηχανη στο ονομα του ή εστω τα εχεις εσυ (πωλητης) χωρις βεβαια να ξερεις αν ειναι πλαστα....ειναι 2 κενα που παντα θα υπαρχουν.... εκτος αν πας πρωτα τραπεζα ή σουπερμαρκετ ή οπου αλλου μπορουν να σου ελεγξουν τα χαρτονομισματα και σου τα δωσει χερι στο υπουργειο...και εισαι με το πακετο στην τσεπη με οτι αυτο συνεπαγεται........παντα θα υπαρχουν κενα...
Παρέα στην τράπεζα και επιταγή ημέρας (σαν τα αυγά) ;)
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσυνή ή δε σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο πωλητης/αγοραστης (ανάλογα) τότε κακώς συνεχίζεις τη διαπραγματευση.
Κενά υπάρχουν ΠΑΝΤΑ.
Πάντως όταν αντάλλαξαμε μοτοσακα με ένα μέλος του φόρουμ τούτου, που δε γνωριζόμασταν πέραν ψηφιακα, και ήμασταν και 700χλμ μακριά, και δεν είχε δει κανεις το μοτοσακό του άλλου, και το ταξιδάκι του έκανε ο ένας, και το έξοδα του ταξιδιού μοιράστηκαν (μετά το ταξίδι) και όλα πήγαν καλώς. (και πλέον δεν εχει κανένας μας 'μηχανή'
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δε προχωράς .+-
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσυνή ή δε σου εμπνεύσει εμπιστοσύνη ο πωλητης/αγοραστης (ανάλογα) τότε κακώς συνεχίζεις τη διαπραγματευση.
Κενά υπάρχουν ΠΑΝΤΑ.
Πάντως όταν αντάλλαξαμε μοτοσακα με ένα μέλος του φόρουμ τούτου, που δε γνωριζόμασταν πέραν ψηφιακα, και ήμασταν και 700χλμ μακριά, και δεν είχε δει κανεις το μοτοσακό του άλλου, και το ταξιδάκι του έκανε ο ένας, και το έξοδα του ταξιδιού μοιράστηκαν (μετά το ταξίδι) και όλα πήγαν καλώς. (και πλέον δεν εχει κανένας μας 'μηχανή'
Αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη δε προχωράς .+-
όπως ακριβώς το λες και μιας και είναι σημερινό το αναφέρω. Πρίν μέρες φίλος (που τον ξέρω 15 χρόνια τώρα) μου ζήτησε να έχω το νού μου ψάχνει για μηχανάκι. Αφού κουβεντιάσαμε το τι του αρέσει και πως θα το πάρει, του είπα οκ θα έχω το νου μου.
Σήμερα είδα αγγελία άλλου φίλου που έχουμε πάει και μερικές βόλτες μαζί, έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην Πάτρα για καφέ, ξέρω τον πατέρα του σαν πελάτη από το μαγαζί και γενικά θα τον χαρακτήριζα "και γ@μώ τα παιδιά" έβαλε αγγελία το μηχανάκι του.
Μόλις το είδα έδεσα τις δύο περιπτώσεις μεταξύ τους, επικοινώνησα και με τους 2 και θα βρεθούμε το απόγευμα να γίνει η αγοραπωλησία. Τέλος. Κανένας από τους δύο δεν ξέρει τον άλλον και οι δύο έμειναν σε αυτά που είπα γιατί ξέρουν εμένα, ο μεν αγοραστής μου είπε "αν μου πεις να το πάρω θα το πάρω" ο δε πωλητής απλά μου επιβεβαίωσε αυτό που ήξερα ήδη "το μηχανάκι είναι τέλειο". Παλιότερα με τον ίδιο, είχε άλλο μέλος του φόρουμ συναλλαγή με εμένα πάλι ενδιάμεσο και τότε υπήρχε και απόσταση μεταξύ τους σε νησί ο ένας στην Πάτρα ο άλλος. Και τότε όλα είχαν πάει άψογα.
όπως ακριβώς το λες και μιας και είναι σημερινό το αναφέρω. Πρίν μέρες φίλος (που τον ξέρω 15 χρόνια τώρα) μου ζήτησε να έχω το νού μου ψάχνει για μηχανάκι. Αφού κουβεντιάσαμε το τι του αρέσει και πως θα το πάρει, του είπα οκ θα έχω το νου μου.
Σήμερα είδα αγγελία άλλου φίλου που έχουμε πάει και μερικές βόλτες μαζί, έχουμε βρεθεί πολλές φορές στην Πάτρα για καφέ, ξέρω τον πατέρα του σαν πελάτη από το μαγαζί και γενικά θα τον χαρακτήριζα "και γ@μώ τα παιδιά" έβαλε αγγελία το μηχανάκι του.
Μόλις το είδα έδεσα τις δύο περιπτώσεις μεταξύ τους, επικοινώνησα και με τους 2 και θα βρεθούμε το απόγευμα να γίνει η αγοραπωλησία. Τέλος. Κανένας από τους δύο δεν ξέρει τον άλλον και οι δύο έμειναν σε αυτά που είπα γιατί ξέρουν εμένα, ο μεν αγοραστής μου είπε "αν μου πεις να το πάρω θα το πάρω" ο δε πωλητής απλά μου επιβεβαίωσε αυτό που ήξερα ήδη "το μηχανάκι είναι τέλειο". Παλιότερα με τον ίδιο, είχε άλλο μέλος του φόρουμ συναλλαγή με εμένα πάλι ενδιάμεσο και τότε υπήρχε και απόσταση μεταξύ τους σε νησί ο ένας στην Πάτρα ο άλλος. Και τότε όλα είχαν πάει άψογα.
Το χεις ρε μπαγάσα δηλαδής...
https://www.youtube.com/watch?v=pqVTYjoHFiE
Το χεις ρε μπαγάσα δηλαδής...
https://www.youtube.com/watch?v=pqVTYjoHFiE
Ναι ρε.........
Οχι σαν κι' εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ναι ρε.........
Οχι σαν κι' εσένα!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΜΑΝ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΑΤΙΜΟΣ................................................
motoexelixis
08/04/2016, 19:06
μαλιστα, 8 σελιδες, και ακομη δεν εχουμε καταληξει στο αυτονοητο, και συζηταμε για το αν πρεπει να αγοραζεις μηχανακι χωρις να το δοκιμασεις, γιατι σε ενδεχομενη πωληση του, δε θες εσυ να το δωσεις βολτα, μη στο παρουνε και φυγουν.
Επιπροσθετως συζηταμε ακομη το αν και εφοσον μπορει η αντιπροσωπια η το μαγαζι να μας το δωσει test ride....
Πλακα κανετε ετσι;
Ενα ειναι το ζητουμενο, οταν πας να παρεις μηχανακι δε μπορω να καταλαβω το γιατι δε μπορεις να το οδηγησεις, οπως και ο υποψηφιος πωλητης θα πρεπει με καποιο τροπο να ειναι καλυμενος.
Οτι ειναι γεγονος ειναι , οτι πρεπει να διασφαλιστει η βολτα, δοκιμη, τεστ, και παλι αυτο ειναι γεγονος.
Ολα τ αλλα ειναι να γεμιζουν σελιδες.
anavatis19
08/04/2016, 20:50
μαλιστα, 8 σελιδες, και ακομη δεν εχουμε καταληξει στο αυτονοητο, και συζηταμε για το αν πρεπει να αγοραζεις μηχανακι χωρις να το δοκιμασεις, γιατι σε ενδεχομενη πωληση του, δε θες εσυ να το δωσεις βολτα, μη στο παρουνε και φυγουν.
Επιπροσθετως συζηταμε ακομη το αν και εφοσον μπορει η αντιπροσωπια η το μαγαζι να μας το δωσει test ride....
Πλακα κανετε ετσι;
Ενα ειναι το ζητουμενο, οταν πας να παρεις μηχανακι δε μπορω να καταλαβω το γιατι δε μπορεις να το οδηγησεις, οπως και ο υποψηφιος πωλητης θα πρεπει με καποιο τροπο να ειναι καλυμενος.
Οτι ειναι γεγονος ειναι , οτι πρεπει να διασφαλιστει η βολτα, δοκιμη, τεστ, και παλι αυτο ειναι γεγονος.
Ολα τ αλλα ειναι να γεμιζουν σελιδες.
:beer: το μετεχειρο θελει δοκιμη, οτι και αν ειναι αυτο..μπορει να εχει κανει τα χιλια μυρια ο αλλος απλα και ξεκαθαρα..μονο η παρεα σου ξερει τι εχεις και σε τι κατασταση ειναι..ελεος δηλαδη
ξερετε... ορισμένοι "αγοραστες" η λογικη που εχετε "μετα λεφτα μου γαμω και την κυρα μου" είναι προσβλητικη για τον αλλον..
όχι κυριε, δε θα σου κανω και πιπα επειδή ηρθες να δεις το μηχανακι μου μπας και το αγορασεις.. να κι αν σου κανει, να κι αν δε σου κανει...
Μανολης67
08/04/2016, 21:14
Το καλύτερο ειναι να δοκιμάσεις ενα μηχανάκι πριν το αγοράσεις, οχι μόνο για να δεις σε τι κατάσταση βρίσκεται, αλλά και για να δεις αν σου κάνει σωματομετρικά, (θεση οδηγησης, κτλ) και να καταλήξεις κάπου,
Από την άλλη μεριά με αυτά που γίνονται σε ποιον (αν είσαι πωλητης) να δώσεις το μηχανάκι για δοκιμή? σε άγνωστο δεν υπάρχει περίπτωση, οι Αντιπροσωπίες -μαντράδες θα έπρεπε ίσως να το εκαναν.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ..........
Να σου περιγράψω τι έκανα πριν λίγους μήνες που πούλησα ένα βεστρόμ.
Έρχεται το παλικαράκι ,τη βλέπει ,του αρέσει,την ακούει και μου λέει θα την πάρω.
Το μηχανάκι είναι σχεδόν καινούργιο και μέσα στην εγγύηση ακόμα με
8-9000 χλμ. αν θυμάμαι καλά.ΠΟΙΑ ΒΟΛΤΑ..?? Είδατε κανέναν να βγάζει μηχανάκι
από τη βιτρίνα για βόλτα..??
Το προσπερνάμε αυτό,αφού του είπα να το πάμε όπου θέλει να το ελέγξουμε,σε όποια
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ εννοώ και όχι στον ινδιάνο μάστορα,εκεί να το έκανε μια βόλτα στο τετράγωνο
ο μηχανικός όπως τα κάνουν μετά από κάθε σέρβις παντού σε όλες τις αντιπροσωπείες
δεν θα έλεγα και πολύ σθεναρά όχι,ο αγοραστής μου λέει ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ,δε χρειάζεται να
πάμε πουθενά.Σε αυτό συμβάλουν 2 πράγματα πιστεύω,το προφίλ του πωλητή αλλά και η
κατάσταση της μοτό το σημαντικότερο.Διότι και εγώ είδα κάποιον κύριο σοβαρό εξηντάρη
να πουλάει ένα μεγάλο μηχανάκι,αλλά το μηχανάκι είχε φάει γερό στούκο και ο κύριος
α....βα.....βα.....,τρελλίτσα....!!!
Πάμε λοιπόν στην τράπεζα,μετράμε το ΚΑΣΕΡΙ όπως είπατε μερικοί στο ταμείο ,και του λέω κράτα τα.
Στη συνέχεια στο ΚΕΠ,πέφτουν οι υπογραφές,ο παράς στο χέρι,επιστροφή στο γκαράζ και
πάρτο καλορίζικο. Υπάρχει πιο ισορροπημένη συναλλαγή όσον αφορά και τους δύο..??
Αν έβαζα τα λεφτά στο λογαριασμό ναι ίσως τον έζωναν τα φίδια μέχρι να πάρει το μηχανάκι,
ή μπορεί βγαίνοντας από την τράπεζα εγώ να γινόμουν Λούης..!!
Σε προηγούμενη συναλλαγή μου όταν πούλησα ένα βαραντέρο,ο αγοραστής που είχε έρθει
για λογαριασμό κάποιου φίλου του,δεν τον εύρισκε στο τηλέφωνο να του πει λογαριασμό
τραπέζης να κάνει τη μεταφορά χρημάτων και μου λέει.....να κάνουμε τη μεταβίβαση στα ΚΕΠ
και μέχρι τότε θα τον βρούμε..?? Εισέπραξε ένα μεγάλο ΟΧΙ.
Όπως καταλαβαίνεις εκτίθεται ο πωλητής αν δεν είναι συγκρατημένος και δεν πάρει μέτρα ασφαλείας
και όχι αυτός που πάει να αγοράσει.Αυτός το μόνο ρίσκο του είναι αν ακολουθήσει τη σωστή διαδικασία
το τι θα κρύβει το μεταχειρισμένο του ως μηχάνημα.
υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη,φίλε μου τους κανόνες εμείς τους βάζουμε αυτό είναι το σίγουρο.
Για μένα από την εμπειρία μου στις συναλλαγές που έχω κάνει όταν πουλάω τους συμβιβασμούς
που θα κάνω πιστεύω ότι είναι ανάλογοι με το πόσο θέλω να πουλήσω,πόση ανάγκη έχω ή ακόμα
πόσο καλό ή κακό είναι το προιόν που δίνω.Με έναν πωλητή λοιπόν που δίνει τα πάντα θα ήμουν
επιφυλακτικός αν αγόραζα.Καλά κάνεις και θέλεις να δοκιμάσεις , αν και θεωρώ ότι πολλοί
εδώ μέσα από εμάς θα δοκιμάσουν και ελάχιστα θα καταλάβουν,εκτός εάν το θέμα της μοτό είναι
ΤΕΡΑΣΤΙΟ...!!!Όλοι δίκαιο έχουμε και εσύ που θέλεις να κάνεις βόλτα με αυτό που θέλεις να πάρεις
αλλά και εγώ που δεν δίνω σε όποιον παίρνει κάθε μέρα τηλ. το αστραφτερό μου μηχανάκι να το
βολτάρει για ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Και σίγουρα μέσα σε αυτούς τούς χίλιους δεν συμπεριλαμβάνεται
το πόσο θα διασφαλίσω αν δεν μου το πάρει και φύγει,αυτό ΑΦΟΡΑ τους πολύ ΑΦΕΛΕΙΣ...!!
Την καλημέρα μου στο βροχερό νησί.
lookylook
10/04/2016, 15:28
υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη,φίλε μου τους κανόνες εμείς τους βάζουμε αυτό είναι το σίγουρο.
Για μένα από την εμπειρία μου στις συναλλαγές που έχω κάνει όταν πουλάω τους συμβιβασμούς
που θα κάνω πιστεύω ότι είναι ανάλογοι με το πόσο θέλω να πουλήσω,πόση ανάγκη έχω ή ακόμα
πόσο καλό ή κακό είναι το προιόν που δίνω.Με έναν πωλητή λοιπόν που δίνει τα πάντα θα ήμουν
επιφυλακτικός αν αγόραζα.Καλά κάνεις και θέλεις να δοκιμάσεις , αν και θεωρώ ότι πολλοί
εδώ μέσα από εμάς θα δοκιμάσουν και ελάχιστα θα καταλάβουν,εκτός εάν το θέμα της μοτό είναι
ΤΕΡΑΣΤΙΟ...!!!Όλοι δίκαιο έχουμε και εσύ που θέλεις να κάνεις βόλτα με αυτό που θέλεις να πάρεις
αλλά και εγώ που δεν δίνω σε όποιον παίρνει κάθε μέρα τηλ. το αστραφτερό μου μηχανάκι να το
βολτάρει για ΧΙΛΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.Και σίγουρα μέσα σε αυτούς τούς χίλιους δεν συμπεριλαμβάνεται
το πόσο θα διασφαλίσω αν δεν μου το πάρει και φύγει,αυτό ΑΦΟΡΑ τους πολύ ΑΦΕΛΕΙΣ...!!
Την καλημέρα μου στο βροχερό νησί.
Καλημέρα και από μένα. :beer: Καλά όλα αυτά αλλά θα παραθέσω και γω δυο παραδείγματα για να τονίσω το διαφορετικό. 1ο) Μου λες για vstrom..ρε φίλε μου αυτή είναι μια μοτοσυκλέτα που έχει και ο περιπτεράς. Και το λέω με την καλή την έννοια. Ο καθένας που θα ρθει να αγοράσει ένα vstrom μπορεί να έχει δοκιμάσει άλλα 100. Είναι οι μοτοσυκλέτες ίδιες; Όχι δεν είναι. Αλλά αν βρεις ένα strom σε καλή κατάσταση τα υπόλοιπα 100 σε καλή κατάσταση που θα δοκιμάσεις, είναι ίδια. Το λέω γιατί αυτός που θα έρθει να αγοράσει μπορεί να έχει λυμμένο το αν του ταιριάζει η μοτοσυκλέτα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο και να έρχεται σε σένα να βρει την σωστή. Άρα δεν δοκιμάζει απλά ελέγχει. Οκ απλά να θυμάστε ότι αυτό συμβαίνει διότι κάποιος άλλος του την έδωσε για δοκιμή 2ο) Υπάρχουν και αυτοί όμως -όπως εγώ ας πούμε στο παραπάνω παράδειγμα- που ψάχνουν μια μοτοσυκλέτα για μια συγκεκριμένη δουλειά, ας πουμε εντουροβόλτες. Είναι ανάμεσα σε drz,crf,te,690. Δεν τις ξέρει, δεν τις έχει ξανακαβαλήσει, δεν έχει κανείς από την παρέα του, δεν υπάρχουν πια σε test drive. Πως στα κομμάτια, θα ξέρει ποια να πάρει αν δεν τις καβαλήσει για 10-12 χιλιόμετρα, να τις στρίψει λίγο, να τις φρενάρει, να ανοίξει λίγο από χαμηλά, να δει πως κουμπώνει πάνω τους, να δει πως κόβει το τιμόνι; Αν άκουγα τα forum αυτά που λένε για το 690 π.χ. θα νόμιζα ότι μιλάμε για υπερμηχανάκι και θα το έπαιρνα. Αν και φίλος της ΚΤΜ σας λέω ότι ήταν μακράν το χειρότερο από τα παραπάνω για την δουλειά που το θέλω εγώ Αυτό το κατάλαβα επειδή τα δοκίμασα όλα. Ή στην άλλη φάση που πέρασα και ήθελα να πάρω super sport. Αν δεν δοκίμαζα θα έκανα την μεγαλύτερη μ@λ@κία της ζωής μου. Δεν μου πήγαινε ρε φίλε! τι να κάνουμε; Εγώ σαν αγοραστής απαιτώ απόλυτη εξυπηρέτηση. Δεν θέλω απέναντί μου τίποτα "μάλιστα κύριε μου". Για όνομα του θεού. Αλλά στις εποχές που ζούμε όταν δώσω τα ωραία 13000 χιλιαρικάκια μου για 1190 (για άλλους είναι το ίδιο πολύτιμα και τα 1000€ ή τα 500) δεν θα πάρω και γουρούνι στο σακί (μιλάω για μοτοσυκλέτες που δεν τις ξέρω). Ας πούμε αυτή την εποχή ψάχνω ένα 1190R. Βρήκα ένα. Έχει ακουστεί ότι κουνά με βαλίτσες. Αυτό που βρήκα έχει βαλίτσες. Εσύ τι λές να μην το δοκιμάσω με βαλίτσες στα 150-200 όταν μάλιστα ο πωλητής ορκίζεται πως δεν κουνα; Να το πάρω έτσι; Εσείς τι θα κάνατε; Επίσης ως πωλητής (και έχω πουλήσει πολλά) κάνω ότι είναι δυνατόν να κατατοπίσω τον αγοραστή. Ποτέ δεν λέω "αυτό είναι πάρτο", ούτε "μην ακουμπήσεις το άρμα του θεού ήλιου". Τα λέφτά του δίνει. Και μάλιστα μπορεί να είναι βγαλμένα με πολύ ιδρώτα. Απαντώ ειλικρινά για τα οδηγικά, του δείχνω φωτό από αυτά που άλλαξα, του δείχνω τιμολόγια από τα σέρβις,τα λάστιχα, τα λάδια κλπ. Αν θέλει βόλτα, υπογράφει υ.δ πως αν πέσει αναλαμβάνει την ευθύνη,τον συνοδεύω, σε προκαθορισμένη διαδρομή, και αν του αρέσει τέλος. Αν όχι πάλι φίλοι. Μηχανές πουλάμε όχι ψυχή. Εννοείται κόβω ανθρώπους. Ήρθε ένα μικρό να πάρει το 950. Του είπα όχι μη τύχει και σκοτωθεί, όχι μη χαλάσει τη μηχανή. Είχε τα φράγκα και δεν του το πούλησα. Ούτε το δοκίμασε. Αυτά.
lookylook
10/04/2016, 15:30
υγ. Για τον φίλο μου τον Λούκη
ΥΓ: Αυτό με τις τράπεζες δεν παίζει πια. Απαγορεύεται να μετρηθούν λεφτά στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. (Μάιος του 2015). Μου το αρνήθηκαν προσωπικά.
Εγώ σαν λύση έχω την εξής: Αρχικά του δείχνω ότι έχω ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Όταν καταλήξουμε πάμε σε ένα κεπ και κάνω μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δίνω τη μοτοσυκλέτα για μεταβίβαση στον τάδε (τα στοιχεία του), και από την ημερομηνία που αναγράφω η μοτοσυκλέτα του ανήκει. Την κρατώ όμως (την υπεύθυνη δήλωση) και δεν του την δίνω. Μετά πάμε σε μια τράπεζα για κατάθεση ή σε ένα ανταλλακτήριο για γνησιότητα αν δεν θέλω τράπεζα. Με το που πάρω το χρήμα, του δίνω την υπευθυνη δήλωση για να νιώθει σίγουρος με ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Έτσι και να την κάνω, πάει και μεταβιβάζει τη μηχανή επιτόπου. Μετά πάμε μαζί για μεταβίβαση, να ξεμπλέκουμε κιόλας. Ποτέ δεν αφήνω μοτοσυκλέτα να την μεταβιβάσει αυτός όποτε θέλει. Τα ίδια κάνω και σαν αγοραστής από την ανάποδη.
Μάλλον με μπερδεύεις με τον άλλο loοky από την Αγγλία. Και γω σε νησί είμαι αλλά στην Κρήτη που βροχή δεν βλέπουμε με τίποτα φέτος:)
spyrakos35
10/04/2016, 16:20
Του Τερενς δεν του αρνουνται οι τραπεζες τιποτα.
Του Τερενς.
:lol:
Του Τερενς δεν του αρνουνται οι τραπεζες τιποτα.
Του Τερενς.
ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Θα σου αρνηθεί ο υπάλληλος που σε ξέρει και είσαι πελάτης του..????????????????
Τότε ή άλλαξε τράπεζα ή πλήρωσε τα κόκκινα που χρωστάς....!!!
ΥΓ: Αυτό με τις τράπεζες δεν παίζει πια. Απαγορεύεται να μετρηθούν λεφτά στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. (Μάιος του 2015). Μου το αρνήθηκαν προσωπικά.
Εγώ σαν λύση έχω την εξής: Αρχικά του δείχνω ότι έχω ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Όταν καταλήξουμε πάμε σε ένα κεπ και κάνω μια υπεύθυνη δήλωση, ότι δίνω τη μοτοσυκλέτα για μεταβίβαση στον τάδε (τα στοιχεία του), και από την ημερομηνία που αναγράφω η μοτοσυκλέτα του ανήκει. Την κρατώ όμως (την υπεύθυνη δήλωση) και δεν του την δίνω. Μετά πάμε σε μια τράπεζα για κατάθεση ή σε ένα ανταλλακτήριο για γνησιότητα αν δεν θέλω τράπεζα. Με το που πάρω το χρήμα, του δίνω την υπευθυνη δήλωση για να νιώθει σίγουρος με ότι χαρτί χρειάζεται για την μεταβίβαση. Έτσι και να την κάνω, πάει και μεταβιβάζει τη μηχανή επιτόπου. Μετά πάμε μαζί για μεταβίβαση, να ξεμπλέκουμε κιόλας. Ποτέ δεν αφήνω μοτοσυκλέτα να την μεταβιβάσει αυτός όποτε θέλει. Τα ίδια κάνω και σαν αγοραστής από την ανάποδη.
Μάλλον με μπερδεύεις με τον άλλο loοky από την Αγγλία. Και γω σε νησί είμαι αλλά στην Κρήτη που βροχή δεν βλέπουμε με τίποτα φέτος:)
ΝΑΙ ΛΑΘΟΣ
Σε μπέρδεψα,αυτό για τις τράπεζες πρώτη φορά το ακούω.
spyrakos35
11/04/2016, 09:49
ΕΣΥ ΑΝ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ
Θα σου αρνηθεί ο υπάλληλος που σε ξέρει και είσαι πελάτης του..????????????????
Τότε ή άλλαξε τράπεζα ή πλήρωσε τα κόκκινα που χρωστάς....!!!
Εγω....
ΕΙΜΑΙ η Τραπεζα.....
Pan (dvs)
11/04/2016, 13:16
Εγω....
ΕΙΜΑΙ η Τραπεζα.....
:a23::a23::a23:
Παντως εγω που πηγα μου εκαναν καταμετρηση χωρις κανενα προβλημα.
Ισως να το κανουνε σε πελατες η μπορει ο καθε υπαλληλος να λειτουργει με δικα του κριτηρια.
lookylook
11/04/2016, 15:07
Παντως εγω που πηγα μου εκαναν καταμετρηση χωρις κανενα προβλημα.
Ισως να το κανουνε σε πελατες η μπορει ο καθε υπαλληλος να λειτουργει με δικα του κριτηρια.
Εγώ πήγα με τον αγοραστή και 10000 στο χέρι και τους είπα "μπορείτε να τα μετρήσετε;" Μου δείξανε την κάμερα και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μπουν και να βγουν χρήματα στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. Από τον μάιο του 15 αυτό. Ότι η κίνηση καταγράφεται και θα τους πάρουν από τα κεντρικά να τους ζητήσουν εξηγήσεις..Τι να πω; Δεν τους παρακάλεσα κιόλας.:smokin:
macedonas
11/04/2016, 15:22
Σε οποιοδήποτε μαγαζί και να πάτε δε θα αρνηθούν να ελέγξουν τα λεφτά . μη τρελένεστε ...
Εδώ ο γιός μου για να πουλήσει έναν υπολογιστή , πήγε με τον αγοραστή στο κυλικείο της σχολής , τα έλεγξαν , τα πήρε , έδωσε το πσ και όλα καλά ...
Εγώ πήγα με τον αγοραστή και 10000 στο χέρι και τους είπα "μπορείτε να τα μετρήσετε;" Μου δείξανε την κάμερα και μου είπανε ότι δεν μπορούν να μπουν και να βγουν χρήματα στο ταμείο χωρίς συναλλαγματική αιτία. Από τον μάιο του 15 αυτό. Ότι η κίνηση καταγράφεται και θα τους πάρουν από τα κεντρικά να τους ζητήσουν εξηγήσεις..Τι να πω; Δεν τους παρακάλεσα κιόλας.:smokin:
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ
Το χειμώνα του 2015,αρκετούς μήνες μετά τον Μάιο που αναφέρεις.
Σε τράπεζες μπαινοβγαίνω πολύ συχνά.
Ποτέ δεν μου είπαν τέτοιο πράμμα,το μόνο που κυκλοφορεί τώρα τελευταία
είναι ότι αν δεν είσαι πελάτης τους κρατάνε προμήθεια για αλλαγή του πεντακοσάρικου
ειδικά σε μικρότερα χαρτονομίσματα,αλλά αυτό λένε ότι το κάνουν σε όλα
τα υποκαταστήματα των τραπεζών και για όλους όσοι δεν είναι πελάτες τους..!!!
Επίσης σύμφωνα με το νόμο αν βρούνε πλαστό νόμισμα,τρυπιέται καταστρέφεται δηλαδή,
καταγράφεται ενημερώνεται η αστυνομία και αρχίζει το τράβηγμα για αυτόν που το πήγε.
Όλα αυτά όμως ΑΝ,αν είσαι φίλος ή γνωστός...............σαν τον Σπύρο από πάνω,τότε...!!!
αυτο με την προμηθεια στο 500αρικο ειναι τραγικο
κανονικα πρεπει να πηγαινουμε στα γκισε με 495 και να τους ζηταμε 500αρικα
ασταδιαλα πια:yuck:
lookylook
14/04/2016, 10:12
ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ
Το χειμώνα του 2015,αρκετούς μήνες μετά τον Μάιο που αναφέρεις.
Σε τράπεζες μπαινοβγαίνω πολύ συχνά.
Ποτέ δεν μου είπαν τέτοιο πράμμα,το μόνο που κυκλοφορεί τώρα τελευταία
είναι ότι αν δεν είσαι πελάτης τους κρατάνε προμήθεια για αλλαγή του πεντακοσάρικου
ειδικά σε μικρότερα χαρτονομίσματα,αλλά αυτό λένε ότι το κάνουν σε όλα
τα υποκαταστήματα των τραπεζών και για όλους όσοι δεν είναι πελάτες τους..!!!
Επίσης σύμφωνα με το νόμο αν βρούνε πλαστό νόμισμα,τρυπιέται καταστρέφεται δηλαδή,
καταγράφεται ενημερώνεται η αστυνομία και αρχίζει το τράβηγμα για αυτόν που το πήγε.
Όλα αυτά όμως ΑΝ,αν είσαι φίλος ή γνωστός...............σαν τον Σπύρο από πάνω,τότε...!!!
Θα με είδαν μικρό και με ψάρωσανε :beer:
Τι να σου πω; εγώ καταγράφω την εμπειρία μου. Eurobank στην πλατεία Αγ. Παρασκευής Αθήνα. Λίγο πιο κάτω από κει που γίνονται οι μεταβιβάσεις. Ούτε με ξέρανε ούτε με είχανε ξαναδεί. Πιστεύω βέβαια πως αν θέλανε όλα γίνονται, αλλά..
:wave2:
konstantin1977
14/04/2016, 14:26
κανονικά απαγορεύεται.
τωρα το αν μπορει ο υπάλληλος να το κάνει, μπορεί κατά περίπτωση.
αν πχ 2 αγνωστοι μπουνε σε ένα καταστημα και ζητήσουν κάτι τέτοιο, σαφώς και δεν θα εξυπηρετηθούν. Επίσης, η κανόνική διαδικασία λέει ότι αν ο υπάλληλος βρει χαρτονομισμα αμφιβόλου γνησιότητας (πλαστό), οφείλει να το καταστρέψει και να δώσει μια βεβαίωση στον κομιστή.
anavatis19
14/04/2016, 17:26
αυτο με την παρακρατηση 5ευρω στο 500αρικο ειναι νταβατζιλικι..ειναι θεμα υπαλληλου και αν σε ξερουν μπορουν και να μην κρατησουν τπτ. απλα πρεπει να δινεις μεχρι 2 το μηνα και αυτοι καπως το καλυπτουν..απο προσωπικη εμπειρια το λεω. ηθελα να αλλαξω 20 500αρικα σε πιο ψιλα και ηδη το κανω χωρις προβλημα
ηθελα να αλλαξω 20 500αρικα σε πιο ψιλα και ηδη το κανω χωρις προβλημα
με παντρευεσαι?? δε με πειραζει να μου τα φορας με γυναικες.. και εισαι ελευθερος να κανεις ότι θες... εγω μονο τα λεφ.. εεεε τη συντροφια σου θελω.. :a07:
:lol: :lol:
anavatis19
15/04/2016, 00:03
με παντρευεσαι?? δε με πειραζει να μου τα φορας με γυναικες.. και εισαι ελευθερος να κανεις ότι θες... εγω μονο τα λεφ.. εεεε τη συντροφια σου θελω.. :a07:
:lol: :lol:
ΧΑΧΑΧΑΧΑ! μετα πολλων κοπων ειναι αυτα τα χρηματα αδερφε! και ποτε πλεον τιποτα στην τραπεζα εκτος του μισθου..ασε που 20 ιουλιου εχουμε παλι σεναριο grexit και δεν εχω ορεξη παλι τραπεζακια και αραγμα εξω απο τα atm
Τα του TDM μεταφέρθηκαν εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149127).
alexis72
05/06/2016, 20:05
ασχετο μέ θέμα τήν πώληση moto ,αλλά γιά πώληση tv ,φίλος εβαλε αγγελία στό car.gr πούλαγε μιά παλιά τηλεόραση αυτές πού ειχαν τά καφενεία τίς 45άρες κάτι τεράστιες ,τόν πήρε κάποιος τηλ.( κανονικά μέ εμφάνιση αριθμού ) ελα στόν ασπρόπυργο βράδυ 8 ωρα , ο λαλάκας τήν φόρτωσε στό αμάξι του ενα honda civic παλιό κ πήγε μόνος του ...τελικά τού τήν εφαγαν τήν tv τήν κατέβασαν από τό αμάξι κ του ειπαν πήγαινε πιό κάτω 100 μέτρα γιά νά πληρωθείς ,μπήκε κ ενας πιτσιρικάς μέσα γιά νά τού δείξει τόν δρόμο κ τό σπίτι... οταν εφθασαν εκεί ο πιτσιρικάς πετάχτηκε εξω κ εξαφανίστηκε , μέχρι νά γυρίσει πίσω ο φίλος πάει η tv ...τήν εκρυψαν σέ κάποιο σπίτι εκεί κοντά , αμέσως πήρε τηλ. τόν ενδιαφερόμενο τό σήκωσε κανονικά κ τού ειπε στήν ψύχρα πάει η tv κ εισαι τυχερός πού δέν σού κλέψαμε κ τό αμάξι ...κ νά σέ χτυπήσουμε νά σέ σκοτώσουμε κλπ , ε τά ηθελε ο κ@λος του ... προσοχή παιδιά λοιπόν παντού ...σέ πωλήσεις μέ αγνώστους
ασπροπυργο ε;
μαλλον ο φιλος σου δεν πηγαινε στο δασος για κυνηγι:smokin:
skylaros
05/06/2016, 20:45
ασπροπυργο ε;
μαλλον ο φιλος σου δεν πηγαινε στο δασος για κυνηγι:smokin:
Ξέρεις τι γίνετε, ναι ok και εγώ δε θα πήγαινα στον Ασπρόπυργο σε τέτοια φάση... Αλλά μου τι δίνει το νταβατζιλίκι και η μαγκιά. Μπορεί η τηλεόραση να άξιζε 50 ευρό αλλά μπορεί να σου γυρίσει το μυαλό με το σκηνικό με το τηλέφωνο και να κλείσεις σπίτια μαζί και το δικό σου για το τίποτα.
alexis72
05/06/2016, 22:24
Ξέρεις τι γίνετε, ναι ok και εγώ δε θα πήγαινα στον Ασπρόπυργο σε τέτοια φάση... Αλλά μου τι δίνει το νταβατζιλίκι και η μαγκιά. Μπορεί η τηλεόραση να άξιζε 50 ευρό αλλά μπορεί να σου γυρίσει το μυαλό με το σκηνικό με το τηλέφωνο και να κλείσεις σπίτια μαζί και το δικό σου για το τίποτα.
ρέ καλά νά πάθει ο παπάρας ... 130 euro θά επαιρνε κ τελικά πήρε τά @@@δια του , κ τρόμαξε νά ερθει μέ τό αμάξι στήν βάρη πού μένει (εμεινε 2 περίπου χιλιόμετρα από τό σπίτι του κ μετά πήγε ποδαράτος .... γιατί ειχε ελάχιστη βενζίνη κ υπολόγιζε νά πάρει τά 130 κ νά βάλει κ βενζίνα γιά νά επιστρέψει , α το ξέχασα (οπως οι περισσότεροι ηδη τό εχετε καταλάβει ) ηταν ρομά κοινώς γύφτοι ... κ σίγουρα 1000% τό εχουν ξανακάνει ...αφού ειχαν τόσο θάρρος κ θράσος μαζί
SHOOTER045
05/06/2016, 22:35
Φαντάζομαι δεν κάλεσε αστυνομία
sugariasgeorge
05/06/2016, 22:47
Φαντάζομαι δεν κάλεσε αστυνομία
:bawl::bawl::bawl:
SHOOTER045
05/06/2016, 23:01
:bawl::bawl::bawl:
Πριν κάποιο καιρό γύφτοι κλέβουν φορτηγό(τοτε και μονο τότε είχε ειδοποιηθεί η αστυνομία)
Μετα απο μερικές μέρες τον παίρνουν τηλέφωνο.
Αφού παζαρεψαν την τιμή την έκλεισαν.
Του είπαν να μην ειδοποιήσει αστυνομίες κτλπ.
Και σαν μη έφταναν όλα αυτά τον κατέβασαν σχεδόν μέχρι Αθήνα-μην κουραζονται κιόλας.
Κάποια στιγμή τον πήραν τηλ στην ταδε παρκιδα να σταματήσει, να αφήσει τα χρήματα στην τάδε τουαλέτα να διασχίσει την εθνική και απέναντι πίσω απο το βενζινάδικο τον περιμενε το φορτηγό τού!!!!!
Φάνταζομαι καταλαβατε τι τον περιμενε @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@
Και μετα πήγε να παραπονεθεί οτι η αστυνομία δεν κανει την δουλειά τής και να του βρουν φορτηγό και χρήματα
Nostradamus
06/06/2016, 08:51
Παντως ειμαστε και γ@μω... αβατο στο Αγιον Ορος, αβατο στα Εξαρχεια, Αβατο στον Ασπροπυργο, Αβατο στα Ν. Λιοσια, Στον Δενδροποταμο κτλ κτλ... Αντε παμε δυνατα να τα χιλιασουμε!!
PortisHead
06/06/2016, 09:02
Παντως ειμαστε και γ@μω... αβατο στο Αγιον Ορος, αβατο στα Εξαρχεια, Αβατο στον Ασπροπυργο, Αβατο στα Ν. Λιοσια, Στον Δενδροποταμο κτλ κτλ... Αντε παμε δυνατα να τα χιλιασουμε!!
Διευκρινίζω οτι το quote δεν αφορα εσένα προσωπικα , απλα για να quot-αρω το κείμενο.
Μην γκρινιάζετε αδίκως για γκετοποίηση και τα ρεστα , γιατι πολλοι απο σας,
θα είσασταν οι πρωτοι που θα σκίζατε τα ιματια σας για τα ανθρωπθινα δικαιώματα
αν η αστυνομια/στρατος εμπαινε μεσα στους γυφτικους μαχαλάδες και απλά....εφήρμοζε το νομο.
;)
οι τσιγγανοι ειναι μια κατηγορια μονοι τους
και ειναι ιδιαιτερα μαγκες αρκει να ειναι 10 με οπλα απεναντι σε εναν αοπλο
μια φορα φωναξα εναν περαστικο να παρει μια μπανιερα που ειχα για πεταμα και να βγαλει και μεροκαματο
οταν ειδα οτι εβαλε να κουβαλαει τη μπανιερα η εγγυος 14χρονη συζυγος του ορκιστηκα να μην ξαναεχω ποτε δοσοληψιες με δαυτους:moutza:
και ο λογος που ειναι και παραμενουν παραβατικοι και περιθωριακοι ειναι γιατι δινουν τοσο πολλες ψηφους ωστε να μην τους ακουμπαει κανεις.........