View Full Version : Εντυπώσεις 1ης διεθνούς σιδερόκωλης στην ορεινή Βουλγαρία - Μάης 2016
Δύο μέρες έχει που γυρίσαμε, και το μυαλό ακόμα εκεί πάνω είναι.:D
Μεγάλο κόλλημα τελικά το ταξίδι εκτός συνόρων με τη μηχανή και καλή παρέα...
Τζαννή, πολύ κρίμα για την ταλαιπωρεία που είχες στο τέλος του ταξιδιού. Εύχομαι μόνο απροβλημάτιστα χιλιόμετρα από εδώ και πέρα.
Ακολουθούν μερικές φωτό και από εμένα.:beer::beer::beer:
Καποιος μας ματιασε Δημητρη ...δεν εξηγείται αλλιώς!
2 κρανακια κατω απο τον αερα, η συνδεση της αλυσιδας(πύρρος) απο το transalp του Χριστόφορου και το κερασάκι στην τουρτα, το δικο μου :rolleyes:
Δεν πειραζει, σημασια εχει οτι περασαμε πολυ ωραια...!
Αντε να βαλω μερικες ακομα...359102359103
Μπράβο ρε παιδιά, ωραία γύρα, ωραιες φωτό !!!:beer::beer::beer:
Αντε και στα επόμενα !:beer:
George_M.
18/05/2016, 10:42
εντυπωσιακες εικονες,το δε φαραγγι ουτε στην μεση γη να ηταν..!!:eek:
Υπέροχα τα τοπία που είδατε!
Ευχαριστούμε που τα μοιράζεστε και εις άλλα με υγεία!
:beer:
Την Παρασκευή 13/5/16, 5 νοματαίοι ξεκινήσαμε από Αθήνα για τα βόρεια. Στην Λαμία γίναμε 6 και στα Τέμπη 7. Μετά από πολλά, πάρα πολλά διόδια, και κάμποσα ανούσια χιλιόμετρα, φτάσαμε ελαφρώς αργοπορημένοι στο σημείο που είχαμε ραντεβού με τα υπόλοιπα παιδιά από την βόρειο Ελλάδα. Το παζλ συμπληρώθηκε, και μετά από ενα σύντομο αλλά απολαυστικό καφεδάκι, που έγινε το πρώτο του "νόου μπέτερ", ξεκινήσαμε για την Ξάνθη.
Κάποια παιδιά δεν τα γνώριζα προσωπικά, μόνο τον γραπτό τους λόγο είχα γνωρίσει πριν την βόλτα και να 'σου οι πρώτες εκπλήξεις.
Είναι όμορφο να γνωρίζεις τον άνθρωπο που επικοινωνείς ηλεκτρονικά από κοντά, να ακούς την φωνή του, να τον εχεις δίπλα σου. Εντάξει στην αρχή οι περισσότεροι είναι κάπως συγκρατημένοι. Αλλά σύντομα αρχίζει το γέλιο, αρχίζουν οι ατάκες και τα πειράγματα, να σου και οι κλασσικές μοτοσυζητήσεις και το έργο ξεκινά με πολύ ενδιαφέρον.
Τρίτο κουδούνι, διακόπτης, μίζα, καβάλα στα μηχανάκια και ξανά στον δρόμο, σε βαρετό δρόμο, Εγνατία Οδό την βάπτισαν. Αλλοι πήγαιναν γρήγορα, αλλοι πιο αργά, αλλά φτάσαμε σχεδόν όλοι ταυτόχρονα στην Ξάνθη. Δεν πέτυχε, έτυχε.
Βενζίνη, Τσιγάρο, Κατούρημα, Σάντουϊτς, Μπλα Μπλα, Θα βρέξει δεν θα βρέξει, και ήρθε η ωρα πια να τελειώσουν τα προκαταρκτικά. Και αρχίζει το ανέβασμα στα βουνά, ναι επιτέλους βουνά, πράσινα, με ρυάκια δίπλα στον δρόμο, με μια φύση να οργιάζει, και μεις να χωνόμαστε όλο και πιο μέσα. Περνάμε τα Πομακοχώρια, όμορφα χωριά, ο κόσμος μας χαιρετάει, ανταποδίδουμε με χαμόγελα, φωτογραφίες, ατάκες, χαμόγελα παντού, γελάνε και οι μηχανές, και ανεβαίνουμε βουνά ως που κάπου στο πουθενα, προβάλει το Τελωνείο.
Τσιγάρο, κουβεντούλα, μαζευόμαστε και όταν αποφασιζουμε να περάσαμε στην άλλη μεριά, σκάει γελάκι πονηρό ο Μέρφυ. Από εκεί που είμασταν μόνοι μας, ουρές και στην Ελλάδα και στην Βουλγαρία. Τα κομπιούτερ χάλασαν. Αγχωμένοι συνοριοφύλακες πηγαινοέρχονται, υπομονή ερωτήσεις.
Τσιγάρο, κουβεντούλα, χαβαλές, τσιγάρα πολλά, χαβαλές, πειράγματα, ιστορίες πολλές, γνωριμίες, κουβεντούλα με τους απέναντι.
Ο Μέρφυ πήρε τον πούλο, τα σύνορα άνοιξαν, περνάμε χύμα, μόνο ταυτότητες είδαν και γρήγορα Βουλγαρία και ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ.
Από τα πρώτα χιλιόμετρα καταλαβαίνω τι θα ακολουθήσει. ΜΑΓΕΙΑ...
https://www.google.com/maps/dir/%CE%91%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%95%CF%87%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82,+%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CE%A3%CE%BC%CF%8C%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CE%BD,+%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B3%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1/@41.473216,24.864933,12z/data=!4m20!4m19!1m5!1m1!1s0x14a1bd1f067043f1:0x2736354576668ddd!2m2!1d23.7293599!2d37.983917!1m5!1m1 !1s0x14adb59354062df3:0x500bd2ce2ba4290!2m2!1d24.9723172!2d41.2753636!1m5!1m1!1s0x14ac598ad0d361bb:0 x400a01269bf5a80!2m2!1d24.7011138!2d41.5774233!3e0
Μ Α Γ Ε Ι Α
Μετά το πρώτο χωρό, οι διαδρομές που κάναμε ως το Σμόλυαν είναι από τις καλύτερες που εχω κάνει. Εδώ δεν έτυχε, απλά πέτυχε και με το παραπάνω.
Καλή άσφαλτος, χάραξη σωστή, φύση μοναδική, 40 αποχρώσεις του πράσινου και εμείς να βολτάρουμε χαζεμένοι. Ηθελα να σταματήσω για φωτογραφίες αλλά δεν...
Δεν ήθελα να χαλάσω αυτή την μυσταγωγία. Καλές και οι φωτογραφίες αλλά ας αφήσουμε καλύτερα το μάτι και την ψυχή να χορτάσει ομορφιά.
Τέτοιες διαδρομές δεν περίμενα με τίποτα ότι θα συναντήσω, κι όμως η γειτονική χώρα μας εκπλήσσει. Συνεχίζουμε για το Σμόλυαν που θα μείνουμε το βράδυ και από αυτά που βλέπω εχω σαστίσει. Δεν ξέρω τι να κάνω, να χαρώ οδήγηση γοργή ή να χαζέψω τις ομορφιές; Χαλάρωσε μεγάλε, αστο να πάει μόνο του, τώρα που βούτηξες στο ποτάμι, αστο να σε οδηγήσει αυτό. Χαλάρωσε, και χόρτασε οδήγηση.
Φτάσαμε στην πόλη και αρχίσαμε την αναζήτηση του ξενοδοχείου. Τα είχα περάσει στο gps αλλά δε χρειάστηκε. Ο Ηλίας εκανε τα κουμάντα του, και ενας παλίκαρος με ενα γυμνό bandit μετά της συμβίας του, μας πήγε μέχρι το ξενοδοχείο που δεν ήταν κοντά, ήταν στην άλλη άκρη της πόλης. Να σαι καλά φίλε μου. Κρίμα, έπρεπε να τον προσκαλέσουμε να ρθει το βράδυ να πιει μπύρες μαζί μας, αλλά έφυγε γρήγορα.
Γκαράζ, Ρεσεψιόν, Δωμάτια, Μπανάκι μανάκι, Ρούχα πολιτικά, Βόλτα στην πόλη, Φαγητό και πολλές μπύρες. Μου άρεσε πολύ η Καμένιτσα.
ΓΕΛΙΟ, ΧΑΒΑΛΕΣ, ΠΕΙΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΠΥΡΕΣ, ΓΟΥΣΤΑΡΩ, η παρέα έδεσε γρήγορα, το έγραψα ότι ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΠΟΛΥ;
Triathlon 7
18/05/2016, 22:45
:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
359050
359051
359052
Post 77 -- 2ρη foto...εμεινε ασχολιαστο!
Ακομα το θυμαμαι ...:lol::lol:
Μαρια με τα κιτρινα; :cry::lol: και τα αορατα λουκανικα!
XLGeorge
19/05/2016, 11:15
Απλα ..μυσταγωγια :cool: :lol:
Ας το πω ακομη μια φορα, ητανε τελεια, ακομα τριγυριζουν στο μυαλο μου συνεχεια οι υπεροχες εικονες που ειδαμε και η φανταστικη παρεα! Ο Κωστας-Kordix περιεγραψε τελεια πιο πανω το κλιμα της εξορμησης :cool:
Μουχουν μεινει στο μυαλο οι εικονες στο τελος της δευτερης μερας πηγαινοντας προς το Bansko, οδηγωντας σε μια υπεροχη κοιλαδα κατω απο ενα μολυβι ουρανο ετοιμο για βροχη οπου ενοιωθα σαν υπνωτισμενος απο την μαγεια των τοπιων εκεινου του μισαωρου. Οδηγουσα την ομηγυρη με τους christof40, ΗλιαΚΤΜ, airmav και kyo ενω οι υπολοιποι ειχανε σταματησει για να βαλουν αδιαβροχα. Διαδρομες που δεν θελει κανεις να τελειωσουν αλλα δυστυχως η ταμπελα εδειξε τελικα αριστερα "προς Bansko" και η βροχη αρχισε να πεφτει, αραια στην αρχη και δυναμωσε οταν βρηκαμε καταφυγιο κατω απο ενα μπαλκονι. Οι υπολοιποι περασανε "αδιαβροχοι" και μεις περιμεναμε κανενα μισαωρο καθως δεν ελεγε να βαλουμε αδιαβροχα για 6 χιλιομετρα. Αυτα τα τελευταια χιλιομετρα πανω σε φρεσκοπλυμενους δρομους με τη μυρωδια της βροχης ητανε το κερασακι, το ομορφο Bansko εμφανιστηκε μπροστα μας και μετα απο μια μικρη περιπλανηση με το GPS να λεει τα δικα του, βρηκαμε το πολυ ωραιο ξενοδοχειο και τους αλλους που ητανε ηδη στην αυλη του.
Ηλια κανονισε για Σερβια τον Σεπτεμβρη :beer:
Billymuse
19/05/2016, 16:39
Καλα εσείς είσαστε άρρωστοι :beer:
αστα να παμε εχω συναχι και βηχα απο την δευτερα....πολυ αρρωστια μιλαμεεεε:bawl:
εγω να δεις που σερνομαι με γαστρενεριτιδα.Σαν ζομπι ειμαι.:cry:
359214
XLGeorge
20/05/2016, 10:46
Εγω να δειτε τι αρρωστος που ειμαι με τη λαλακια που εκανα την παραμονη της εξορμησης που με κοψοχολιασε καθως λιγο ελειψε να χασω το ταξιδι :eek:
Ειχα σκοπο να κανω το μεγαλο σερβις στο μηχανακι (πλυσιμο φιλτρου αερα, μπουζι, βαλβιδες, ψυκτικο) αλλα ο El Gatto με παροτρυνε να μην μπλεχτω με βαλβιδες πριν φυγω. Το μονο που εκανα λοιπον ητανε να βγαλω πισω τροχο να τον δωσω να μου βαλουν πανω ενα Tourance που ειχα και να βγαλω/πλυνω/λαδωσω το φιλτρο αερα. Το μεσημερι της Πεμπτης λοιπον παω να βαλω το φιλτρο και το καπακι του και μια απο τις βιδες μου πεφτει καπου στα καρμπυρατερ. Ψαχνω και ξαναψαχνω με μαγνητακι, σκουπιζω το πατωμα αλλα η μ@μημενη πουθενα :mad: Καθως ταχω παρει κρανιο, σκεφτομαι να κατεβααω το μηχανακι απο το κεντρικο σταντ για να το κουνησω μηπως πεσει και ξεχναω οτι ο τροχος περιμενει διπλα να τον βαλω πανω, οποτε το μηχανακι σκαει κατω πανω στο ψαλιδι :eek: :uplate: Αφου το σηκωνω, παω και βρισκω εναν οδηγο αλυσιδας που εχει γινει κομματια απο ενα Τρανσαλπ που εχουνε κοψει μετα απο ατυχημα σε τοπικο μαγαζι.
Μετα απο ενα ετεροχρονισμενο πασχαλινο γευμα με αρκετο κρασι, κατεβαινω παλι στο γκαραζ κατα τις 5μμ να το τελειωσω και ναμαι ετοιμος. Παω να βαλω τον πισω τροχο και ο αξονας δεν μπαινει με τιποτα! Μου παει το μυαλο οτι κατι εχει αρπαξει ελαχιστα απο την πτωση και αρρωσταινω!! Ξαναδοκιμαζω, τιποτα. Φωναζω τον γειτονα Βαλαντη με το Bandit 650, πιανει αυτος ενα παλουκι και πριν προλαβω να τον σταματησω βαζει τον αξονα με brute force. Ωραια λεω, ας παω τουλαχιστο το ταξιδι αν ειναι ολα καλα και βλεπω τι παιζει. Με το που φευγει αλλαζω τακακια πισω που χρειαζοτανε αλλα οταν παω να "φτιαξω" το πενταλ διαπιστωνω οτι ο τροχος γυρναει με φοβερη δυσκολια :sick:
Τωρα ταχω χρειαστει για τα καλα. Βγαζω τον αξονα με φοβερη δυσκολια, ξαναψαχνω τα παντα αλλα τιποτα. Καθως ξυνω το κεφαλι μου, σκαει μυτη ο φιλος Νικος στον οποιο ειχα υποσχεθει καφε/κουβεντα. Του λεω την ιστορια και πιανεται κι'αυτος καθως εχει επισης Τρανσαλπ 650 το οποιο μαστορευει μονος του. Αφου προσπαθει κανενα μισαωρο, καθιδρος εγκαταλειπει. Ειναι πια 7:30μμ, το μηχανακι ειναι λυμενο (ρεζερβουαρ, φιλτρο, τροχος) και δεν μπορουμε να βρουμε τι παιζει με τον πισω τροχο.
Επιστρατευουμε βοηθεια μεσω ενος παιδιου που δουλευει σε τοπικο συνεργειο και το κινητο του οποιου βρισκουμε απο γνωστο γνωστου φιλου (τα μαγαζια ειναι κλειστα στα Τρικαλα Τριτη και Πεμπτη απογευμα). Ερχεται λοιπον ο Αχιλλεας παλευει κι'αυτος κανενα μισαωρο, παπαλα. Αλλα βγαζει συμπερασμα οτι εχει αρπαξει ο οδηγος της πισω δαγκανας πανω στον οποιο εσκασε το ψαλιδι με το πεσιμο και τον χωρισε και απο τη δαγκανα. Ο Νικος μου λεει ελα να βγαλουμε τον δικο μου και ας μεινω εγω χωρις μηχανακι το π/σ/κ.
Εκει λοιπον που ετοιμαζομαστε να κανουμε την τραμπα, πεφτει το ματι του Αχιλλεα στους αποστατες τους οποιους εχω βαλει αναποδα :eek: :nono: Εχω βγαλει/βαλει πισω τροχο δεκαδες φορες λογω εντουραδων (εχω δυο) αλλα μαλλον το κρασι του μεσημεριανου εχει συμβαλει στο λαθος :cry: και λογω του σκασιματος κατω, το μυαλο πηγαινε μονο σε κατι που αρπαξε ελαχιστα :rolleyes: Τους βαζουμε σωστα και ..ολα βουτυρο :cool:
Ειναι πια 9μμ και μολις φευγουν τα παιδια πιανομαι με τα υπολοιπα. Βαζω το καπακι του φιλτρου (μειον τη μ@μημενη τη βιδα), αλλαζω τα 4 μπουζι και ..πρεστο, ετοιμος. Πλενω και το μηχανακι που εχει ακομη λασπη πανω απο την τελευταια χωματαδα, παω μια βολτα να βεβαιωθω οτι ειναι ολα ενταξει και φουλαρω και βενζινη για ναμαι ετοιμος. Ανεβαινω στο σπιτι στις 11μμ, φτιαχνω τα πραγματα και ποσταρω στο φορουμ κατα τις 12μμ. Πεφτω για υπνο στη 1πμ και βλεπω εφιαλτες με στραβωμενα ψαλιδια, ξυπνωντας ιδρωμενος :lol:
Αυτα, τελος καλο ολα καλα, και ηθικο διδαγμα "δεν πιανομαστε με δουλειες την τελευταια στιγμη πριν απο ταξιδι" γιατι ολο και κατι μπορει να στραβωσει απο λαλακια.
spyrakos35
20/05/2016, 12:06
Ηταν το αλατοπιπερο στην περιπετεια
κατι που ετυχε σε εμενα και το ειπα στον Τζανη κατοπιν εορτης γιατι δεν ηθελα να διαταραξω την εκδρομη.
Παρασκευη 11:10 κατεβαινω στην μηχανη δενω το λουκανικο πισω κουμπωνω το tankbag βαζω μπουφαν,κρανος και προτου να δεσω το λουρακι και βαλω τα γαντια βαζω μπροστα.
Παταω μιζα και....κρικ κρικ κρικ :evil: μουσκεμα στον ιδρωτα βγαζω κρανος μποφαν αναβω τσιγαρο και σκεφτομαι οδικη,αλλα μεχρι να ερθει χανω το ραντεβου με τα παιδια λεω.
Απεναντι συνεργειο αυτοκινητων Alfa Romeo ξεφωρτωμα βγαζω σελα ξεβιδωνω καπακι μπαταριας ζητω καλωδια και προθυμα ο ανθρωπος με εξυπηρετει αμεσα,ζηταω πολυοργανο μετραω μπαταρια στο ρελαντι μετα απο κανα 2λεπτο 12,9 μετραω με 4000 σαλ 13,9 ξανα μετα απο λιγο 13,2 ρελαντι 14,1 με 4000 σαλ.
Ανεβαινω πανω ανοιγω ντουλαπα παιρνω μια 2η μπαταρια τς κακιας ωρας που ειχα ντυνομαι και ξεκιναω.Παω ολο το περιφερειακο με την ταυτοτητα στο στομα φτανω στο ραντεβου,τα παιδια δεν εχουν ερθει απο τα νοτια ακομα παρα οι Δημητρηδες,χαιρεταω αγχωμενος βαζω υπολοιπο καυσιμου στο ρεζερβουαρ βαζω μπροστα και τσακμακι,σβηνω 2-3 φορες ξαναβαζω και ολα οκ.Το φτερουγισμα στην καρδια εχει φυγει και λεω απο μεσα μου κουφαλα Μερφυ Βουλγαρια θα παω.Κανω 4-5 τσιγαρα μεχρι να ερθουν τα παιδια κοιτώντας τον σακο με τα ρουχα την μπαταρια,τα καλωδια,τις σαμπρελες και λοιπα βοηθητικά εργαλεια,τσιπουρα,παπουτσια κτλ και προσπαθω να ηρεμησω το μυαλο μου.
Μετα τα 270 χλμ ως τα συνορα η μπαταρια δεν με ενοχλησε παλι.
Καποιος λοιπον μιλησε για μουντζες!:lol::lol:
υγ.να ειμαστε ολοι καλα και ετοιμοι για την επομενη.
Το προηγούμενο βράδυ πάω να φουλάρω. Χαζεύει ο βενζινάς, τα κανει όλα μαντάρα, έχει γεμίσει βενζίνη το ρεζερβουάρ και του χύνεται απ' έξω. "Κλείνει" την τάπα, και πέρνει ενα ποτηστήρι και το ξεπλένει για ώρα. Δεν του λέω τίποτα είναι μεγάλος σε ηλικία, δίνω τόπο στην οργή.
Φτάνω σπίτι και βλέπω την τάπα βενζίνης ανοιχτή. Τώρα πέρασαν νερά μέσα δεν πέρασαν θα δείξει αύριο που θα ξεκινήσω 5.45 για να είμαι εγκαιρα στο ραντεβού. Αντε να κοιμηθείς τώρα. Βάλε την λαχτάρα, βάλε την αγωνία, τελικά ξεράθηκα γρήγορα απ ότι είπε η γυναίκα μου.
Ευτυχώς η μπουμπού στο ταξίδι δεν έκανε κόλπα, δούλεψε καλά. Φτου φτου μη την ματιάσω.
Αααα ρε Αφρικανάκι μου, που σαι με τα καρμπυρατέρ σου τα απλά, άνοιγα τις βιδούλες κάτω κάτω και ολα καλά. :rolleyes:
Ρε παιδια αυτο που μου εκανε εντυπωση, ειναι οτι απο οποιο χωριο και να περνουσαμε επεφταν χαιρετισμοι αβερτα...
Πιο πολυ χαρηκα τους πιτσιρικαδες...!:D
Το προηγούμενο βράδυ πάω να φουλάρω. Χαζεύει ο βενζινάς, τα κανει όλα μαντάρα, έχει γεμίσει βενζίνη το ρεζερβουάρ και του χύνεται απ' έξω. "Κλείνει" την τάπα, και πέρνει ενα ποτηστήρι και το ξεπλένει για ώρα. Δεν του λέω τίποτα είναι μεγάλος σε ηλικία, δίνω τόπο στην οργή.
Φτάνω σπίτι και βλέπω την τάπα βενζίνης ανοιχτή. Τώρα πέρασαν νερά μέσα δεν πέρασαν θα δείξει αύριο που θα ξεκινήσω 5.45 για να είμαι εγκαιρα στο ραντεβού. Αντε να κοιμηθείς τώρα. Βάλε την λαχτάρα, βάλε την αγωνία, τελικά ξεράθηκα γρήγορα απ ότι είπε η γυναίκα μου.
Ευτυχώς η μπουμπού στο ταξίδι δεν έκανε κόλπα, δούλεψε καλά. Φτου φτου μη την ματιάσω.
Αααα ρε Αφρικανάκι μου, που σαι με τα καρμπυρατέρ σου τα απλά, άνοιγα τις βιδούλες κάτω κάτω και ολα καλά :rolleyes:
Ααα ρε φιλε...αθανατο καρμπυλατερ!!:lol:
Ρε παιδες, περασατε δυσκολα εσεις...
Εγω παντως σας λεω παρτε σουζουκι για την επομενη και το μονο που θα αγχωνεστε ειναι που θα κοιταει το κρεβατι στο ξενοδοχειο, και αν η μπυρα το βραδυ στην ταβερνα θα ειναι κουτακι, μπουκαλι η βαρελι...:bawl:
XLGeorge
20/05/2016, 17:29
Ηταν το αλατοπιπερο στην περιπετεια
Ειχε αλατοπιπερο για μερικους αν και στο δικο μου πιατο παραπεσε chilli και δε μ'αρεσουν τα πολυ καφτερα :rolleyes: :lol:
spyrakos35
20/05/2016, 17:30
Ειχε αλατοπιπερο για μερικους αν και στο δικο μου πιατο παραπεσε chilli και δε μ'αρεσουν τα πολυ καφτερα :rolleyes: :lol:
Τον παικτη τον ρωτησες;
George_M.
20/05/2016, 17:55
Λιακο ΚΤΜ πηγες κ τα πεσκεσια διαβασα...;)
Ρε παιδες, περασατε δυσκολα εσεις...
Εγω παντως σας λεω παρτε σουζουκι για την επομενη και το μονο που θα αγχωνεστε ειναι που θα κοιταει το κρεβατι στο ξενοδοχειο, και αν η μπυρα το βραδυ στην ταβερνα θα ειναι κουτακι, μπουκαλι η βαρελι...:bawl:
Εμενα το λες???:lol::lol:
Σκυλι λεμεε!!!
Τον παικτη τον ρωτησες;
.......ξερεις εσυ...:rolleyes::bawl::bawl:
MG-KTiNoS
20/05/2016, 21:12
:a013:
annoula1981
20/05/2016, 21:36
Εμενα το λες???:lol::lol:
Σκυλι λεμεε!!!
Σκυλι ξε-σκυλι Honda πηγες και πήρες μετά!
Θα στο ξαναπώ. Είσαι προδότης!
Σκυλι ξε-σκυλι Honda πηγες και πήρες μετά!
Θα στο ξαναπώ. Είσαι προδότης!
Ηταν ομορφο και αλλαξοπίστησα!!:lol:
...Μερικες foto ακομα...359532
...359534
τι πανεμορφο χωριο ηταν αυτο Τζανη!Το μυαλο μου εχει μεινει σε αυτο.
Κάποιες φωτό σκόρπιες...
εχουν περασει 20 μερες και ακομα μας κ@$!&νεις......
ασε μας στο γραφειακι μας με την χαρτουρααααααα
XLGeorge
02/06/2016, 10:35
Να μου πείτε πού βλέπετε παπαρούνες στο λιβάδι. Και ρωτάω γιατί κάποιος .... έβλεπε.
358731
Εγώ βλέπω μία κάπου κάτω. Ας μας δείξει που είναι οι ..... παπαρούνες.
Τιμο ερχονται, ετεροχρονισμενες αλλα ερχονται! ;)
ΥΓ Τασο sorry, ερχεται κι'αλλο κ@βλ@ντισμα :D
XLGeorge
02/06/2016, 11:29
Ας πω ετεροχρονισμενα και τις δικες μου εντυπωσεις βαζοντας και καποιες επιπλεον φωτο.
Μετα την περιπετεια την παραμονη που περιεγραψα εδω http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=149223&page=9&p=2749888&viewfull=1#post2749888, ξεκινησα κατα τις 8:30 την Παρασκευη πρωι απο Τρικαλα με σκοπο να συναντησω τα παιδια στην Avin πριν τα διοδια ειδοδου των Τεμπων - ετσι ειχαμε κανονισει. Φτανω Τεμπη και πουθενα Avin (ειχε κλεισει / αλλαξει διευθυνση) οποτε συνεχιζω. Σταματαω στο καστρο του Πλαταμωνα και παιρνω τηλεφωνο τον Χριστοφορο (Christof40) ο οποιος μου λεει "Που ειναι η Avin, δεν υπαρχει!" :D Κανονιζουμε λοιπον να τους περιμενω στα διοδια της Λεπτοκαρυας και φτανω εκει εχοντας περιπου 20 λεπτα προπορεια.
Περιμενοντας την ομαδα απο Αθηνα/Λαμια στα διοδια της Λεπτοκαρυας.
360260
Ο Χριστοφορος φτανει πρωτος και τα λεμε, ερχονται και οι αλλοι και συνεχιζουμε. Η πρωτη σταση με τις σχετικες συστασεις γινεται σε βενζιναδικο στον Κορινο. Ξανασταματαμε στον περιφεριακο της Θεσσαλονικης και ενσωματωνουμε τον Ηλια και τους δυο Δημητρηδες (Sahara και Joyrider, ο τελευταιος εχει ερθει απο Κοζανη). Μετα τη Θεσσαλονικη χωριζομαστε σε δυο γκρουπ, οι "αργοι" (τα 3 Τρανσαλπ και το Αφρικα) και οι υπολοιποι "γρηγοροι". Βεβαια ο Ηλιας που μπαινει μπροστα ανεβαζει το tempo για τους αργους, 140χμω, 150χμω και γουσταρουμε και στα στροφιλικια της Καβαλας οπου στριβουμε σχεδον τελικιασμενοι χορευοντας καρσιλαμα :lol: Η Ξανθη εμφανιζεται πιο γρηγορα απ'οτι περιμεναμε και σταματαμε για τον τελευταιο ανεφοδιασμο εν Ελλαδι.
Χριστοφ, ΗλιαςΚΤΜ και Τασος-airmav ποζαρουν.
360262
Και εδω ολη η ομαδα μειον τον Τζανη-Pekti που φωτογραφιζει.
360261
Απο κει παιρνουμε τον στριφτερο δρομο για Βουλγαρια και τα "αργα" μεσαια on-off ειναι πια στο στοιχειο τους :cool: Περναμε απο καποια μουσουλμανικα χωρια που θελαν περισοτερο χρονο αλλα δεν εχουμε καθολου. Βεβαια χαραμιζουμε πολυ ωρα στα συνορα με την αβαρεια των υπολογιστων στη Βουλγαρικη πλευρα που περιγραφτηκε πιο πανω.
Η διαδρομη μετα τα συνορα ειναι διαφορετικη. Αν και μολις απο την αλλη πλευρα της Ροδοπης, εχει κατι απο κεντρικη Ευρωπη. Απιστευτοι πρασινοι καμβαδες και οδηγουμε σε κατασταση νιρβανα μεχρι το Smolyan, οπου τοπικος δικαβαλος αναβατης μας οδηγει στο πολυ καλο ξενοδοχειο καθως τα GPS λενε τα δικα τους. Η πολη πολυ ομορφη, περπαταμε τον κεντρικο πεζοδρομο το βραδυ και τρωμε σε πολυ ωραιο παραδοσιακο εστιατοριο με τις Kamenitzes να πεφτουν βροχη. Η παρεα εχει ηδη δεσει φοβερα και αυτες οι ομορφες ωρες περνανε δυστυχως πολυ γρηγορα.
XLGeorge
02/06/2016, 11:38
Το αλλο πρωι και αφου μπλεκουμε με κατι εργα στους δρομους αμεσως μετα το Smolyan, ξαναχανομαστε στην υπεροχη φυση της νοτιας ορεινης Βουλγαριας.
360264
Τελικα φτανουμε στο υπεροχο χωριο Shiroka Laka οπου σταματαμε.
360267
Η τεχνολογια συναντα την παραδοση:
360269
XLGeorge
02/06/2016, 11:46
Οι πολυ προσεκτικοι θα παρατηρησουν οτι κρεμεται το κεντρικο σταντ στο Τρανσαλπ μου, με το που σταματω και παω να το βαλω σπαει το ελατηριο μετα απο υπηρεσια 14 χρονων.
360270
Αναλαμβανει ο αρχιμαστορας Χριστοφ και τo δενει / κανει πετρα με δεματικα και ατσαλοσυρμα για ασφαλεια, ακομα ετσι το εχω καθως παραγγειλα ελατηριο στη Motech αλλα δεν εχει ερθει ακομη. Εχοντας πιει καφεδακι, ετοιμαζομαστε να ξεκινησουμε.
360271
Ας βγαλουμε ομως μια φωτο τις κυριες μπροστα στο μαγαζι με τα τοπικα σουβενιρ κλπ.
360272
XLGeorge
02/06/2016, 11:51
Συνεχιζουνε φτανοντας στο υπεροχο φαραγγι Trigrad οπου κανουμε αρκετες στασεις για φωτο.
360274
360275
360276
XLGeorge
02/06/2016, 11:54
360277
360278
Και να κα ολη η ομαδα σε μια αναμνηστικη.
360279
XLGeorge
02/06/2016, 11:59
Τα υπεροχα χρωματα της Βουλγαρικης υπαιθρου.
360281
Φτανουμε στη λιμνη Dospat οπου φυσικα εχει ακομη μια σταση.
360282
360283
XLGeorge
02/06/2016, 12:02
Πιο μακρια σε αλλο σημειο της ιδιας λιμνης.
360285
360286
XLGeorge
02/06/2016, 12:20
Μετα την τελευταια σταση στη λιμνη, εχουμε μεινει τελευταιοι με τον Τζανη που ειναι σκουπα και ανεβαζουμε ρυθμο να πιασουμε τους αλλους. Εχω βαλθει να του δειξω οτι το Τρανσαλπακι ειναι πιο γρηγορο απο το VFR σε κλειστα ψιλο-χαλασμενα απο ασφαλτο στροφιλικια (ταχω και τα δυο), μονο που αυτα εδω δεν ειναι πολυ κλειστα και η ασφαλτος κατω μια χαρα, αν εξαιρεσει κανεις λιγα χωματα σε σημεια. Πιεζω το μηχανακι παρα πολυ και το πισω σκληρο Tourance διωχνει στα φρενα και στα μπασιματα ολα κατω και κανω διαφορα "χορευτικα". Και εκει που εχω ανοιξει γραμμη αριστερα για να μπω δεξια με πολλα, βλεπω αυτη την πελωρια νταλικα φατσα-καρτα :eek: :eek: Ουτε ξερω πως καταφερα να την αποφυγω χωρις να φαω lowside και να μπω απο κατω της, ο Τζανης με ρωτησε αργοτερα "Δε μου λες, εκεινη την πλαγιολισθηση επιτηδες την εκανες?" :eek: :lol: :lol: Περιτο να πω οτι αυτη η νταλικα τρομαξε πολλους, ο Χριστοφ κατι ελεγε για ταχυκαρδια για ωρα μετα :D
Στο τελευταιο κομματι αργα το απογευμα, ο ουρανος ειναι μουντος και τα χρωματα ακομα πιο εντονα :cool: Μουχουν μεινει στο μυαλο οι εικονες πηγαινοντας προς το Bansko, οδηγωντας σε μια υπεροχη κοιλαδα κατω απο ενα μολυβι ουρανο ετοιμο για βροχη οπου ενοιωθα σαν υπνωτισμενος απο την μαγεια των τοπιων εκεινου του μισαωρου. Οδηγουσα την ομηγυρη με τους christof40, ΗλιαΚΤΜ, airmav και kyo ενω οι υπολοιποι ειχανε σταματησει για να βαλουν αδιαβροχα. Διαδρομες που δεν θελει κανεις να τελειωσουν αλλα δυστυχως η ταμπελα εδειξε τελικα αριστερα "προς Bansko" και η βροχη αρχισε να πεφτει, αραια στην αρχη και δυναμωσε οταν βρηκαμε καταφυγιο κατω απο ενα μπαλκονι. Οι υπολοιποι περασανε "αδιαβροχοι" και μεις περιμεναμε κανενα μισαωρο καθως δεν ελεγε να βαλουμε αδιαβροχα για 6 χιλιομετρα. Αυτα τα τελευταια χιλιομετρα πανω σε φρεσκοπλυμενους δρομους με τη μυρωδια της βροχης ητανε το κερασακι, το ομορφο Bansko εμφανιστηκε μπροστα μας και μετα απο μια μικρη περιπλανηση με το GPS να λεει τα δικα του, βρηκαμε το πολυ ωραιο ξενοδοχειο και τους αλλους που ητανε ηδη στην αυλη του.
Το βραδυ και αφου γυρισαμε ολο το κεντρο του Bansko με τα ποδια, μπηκαμε τελικα σε παραδοσιακο εστιατοριο με live βαλκανικη μουσικη και "αορατα λουκανικα", το κοκκινο κρασι ητανε παντως πολυ ωραιο. Και παλι δυστυχως αυτες οι ομορφες ωρες περασανε πολυ γρηγορα - good things run fast οπως λεμε κι'εδω.
XLGeorge
02/06/2016, 12:32
Το αλλο πρωι κανουμε την υπεροχη διαδρομη προς το χιονοδρομικο του Bansko και βγαζουμε φωτο οταν φτανουμε.
360292
360293
XLGeorge
02/06/2016, 12:40
Στην καθοδο σταματαμε σε φοβερο σημειο με γεφυρακι να απολαυσουμε τη θεα και το βουητο του νερου οπως κατεβαινει πανω στις πετρες του ποταμιου.
360294
360295
360296
Στην πανω φωτο τα δυο μηχανακια μου, μονο που το VFR ειναι εδω σε Italian Red αντι για Bright Silver.
XLGeorge
02/06/2016, 12:44
Εδω με τον Τζανη-Pekti που το μηχανακι του ειναι ιδιο με το αλλο δικο μου, βεβαια εγω διαλεξα το καταλληλο για ταξιδι στα Βαλκανια χωρις οδικη ;) :)
360297
360298
Εδω με τον Τζανη-Pekti που το μηχανακι του ειναι ιδιο με το αλλο δικο μου, βεβαια εγω διαλεξα το καταλληλο για ταξιδι στα Βαλκανια χωρις οδικη ;) :)
360297
360298
:lol:
H διαφορα ειναι οτι τελικα δεν χρησιμοποιησα την οδικη, με εφερε Αθηνα κανονικα!
Υγ: Πολυ ωραιες φωτογραφιες...;)
XLGeorge
02/06/2016, 12:57
Επομενη σταση στο περιφημο μοναστηρι της Rila μετα απο πολυ ομορφη στριφτερη αναβαση.
360306
360307
XLGeorge
02/06/2016, 12:59
360308
360309
XLGeorge
02/06/2016, 13:01
360310
360311
XLGeorge
02/06/2016, 13:04
Ποσα μηχανακια χωρανε σε μια θεση αυτοκινητου? Παρ'ολα αυτα, πληρωσαμε 2 λεβα (1 ευρω) εκαστος.
360325
Η βλαστηση της ανοιξης ακριβως διπλα απο το μοναστηρι ειναι απιστευτη.
360313
XLGeorge
02/06/2016, 13:12
Στην καθοδο φευγω μπροστα και σταματαω κατω στην κοιλαδα του Στρυμωνα λιγο πριν πιασουμε την "εθνικη" προς Προμαχωνα.
360316
Παιρνουμε πια τον δρομο της επιστροφης προς Προμαχωνα που εχει πολλη κινηση. Τα τοπια ειναι παντα ομορφα διπλα στον Στρυμωνα και σε ενα σημειο βλεπω ενα κοκκινο λιβαδι γεματο παπαρουνες. Αν και πρεπει να σταματησω διπλα στα φορτηγα που περνανε ξυστα, το κανω και βγαζω τις επομενες φωτο.
360317
360319
Ευχαριστω τους TimoV και Τασο-airmav που ητανε σκουπες και σταματησανε και με περιμενανε :cool:
XLGeorge
02/06/2016, 13:26
Απο κει και μετα ειχε συνορα στον Προμαχωνα, τα φοβερα στροφιλικια του καινουργιου αυτοκινητοδρομου προς Σερρες και σταση στα Μαλγαρα να βαλουμε αδιαβροχα με τον Χριστοφορο καθως ο ουρανος ητανε ετοιμος ν'ανοιξει (και ανοιξε για τα καλα). Οι γρηγοροι ειχανε φυγει μπροστα, ο Κωστας-kyo μας προσπερασε ενω βαζαμε αδιαβροχα και ξαναβρεθηκαμε ολοι μαζι στην φανταστικη καντινα πριν τα Τεμπη οπου τσακισαμε σουβλακια, μπιφτεκια, πανσετες κλπ :cool:
Απο κει και μετα οι αλλοι φυγανε για Αθηνα και οι Τζανης/Χριστοφ ειχανε και περιπετειες :rolleyes: αλλα φτασανε τελικα Αθηνα χωρις μεγαλο θεμα, εγω πηγα Λαρισα και απο κει Τρικαλα για διανυκτερευση, φευγοντας για Αθηνα το επομενο μεσημερι. Συνολικα χιλιομετρα για μενα απο/μεχρι Τρικαλα 1400, μεση καταναλωση 5.8λτ/100χμ.
Και δυο τελευταιες φωτο, ο αγαπημενος μου Κοζιακας πλησιαζοντας απο Λαρισα προς Τρικαλα στα χρωματα της δυσης του ηλιου.
360323
360324
Αυτη ειναι και η δυση της (τελευταιας και ετεροχρονισμενης) αφηγησης, ητανε μια φανταστικη σιδεροκωλη εκδρομη με υπεροχη παρεα, guys περασαμε τελεια, αντε και στις επομενες! :beer: :beer: (οι μπυρες ειναι Kamenitzes :D)
akis_trevor
02/06/2016, 14:32
:beer::beer:
Billymuse
02/06/2016, 15:11
Tι ωραίες εικόνες..και απο μια χώρα που ειναι δίπλα μας :beer:
οταν σας λεω για καντινες Γιωργη να με ακουτε.:D
καντινα Ζαχος εγγυηση.;)
:a18:Γιωργο αφιερωσες με τις φωτο...!:beer:
taisteal
02/06/2016, 20:47
Ωραιες φωτο
XLGeorge
02/06/2016, 22:47
Και καποιες τελευταιες φωτο που βρεθηκανε ξεχασμενες στο κινητο απο την πρωτη βραδυα στο Smolyan.
Το πολυ ωραιο παραδοσιακο εστιατοριο/ταβερνα στο οποιο ελαβε χωρα το βραδυνο τσιμπουσι.
360347
Η παρεα, απο αριστερα δεξιοστροφα: Κωστας-Kordix, Τζανης-Pektis, TimosV, Κωστας-Kyo, Χρστοφορος-Christof40, Δημητρης-Joyrider, Τασος-airmav, Δημητρης-Sahara και λιγο απο ΗλιαΚΤΜ. Απουσιαζει ο φωτογραφος XLGeorge.
360349
Και προς το τελος της βραδιας, μετα απο παρα πολλες Kamenitzes :D
360350
Το αλλο πρωι και αφου μπλεκουμε με κατι εργα στους δρομους αμεσως μετα το Smolyan, ξαναχανομαστε στην υπεροχη φυση της νοτιας ορεινης Βουλγαριας.
Η τεχνολογια συναντα την παραδοση:
360269
Ναι......... Αμέεεεεεεεε. Το άλλο με τον Τοτό??????
Τι παράδοση και @@@@@.
Μόλις φτάσαμε, και μετά το απαραίτητο service για ιμάντες, καλώδια, γράσσα κ.λ.π. το ΟΡΓΑΝΟ έδειξε "EFI Error 37.1 Immobilizer - Antenna Connection" και καλά. Και καλά να το δείξει. Η ..... βλάβη συνοδεύεται από αναμένο φωτάκι κινητήρα. Και πάλι καλά. Αν είσαι στο γκαράζ σου λες ΟΚ. Συγχισμένο είναι, θα φτιάξει. Έλα όμως που ήμουνα να κουβαλήσω κάτι έξω από το ΥΓΕΙΑ με 36oc+ στον ήλιο και το μηχανάκι δεν έπερνε με τίποτε ότι τελετουργικά και βουντού του έκανα. Αφού έχασα τον ιδρώτα που έπρεπε ....... πήρε μπροστά με τον γνωστό μαγικό τρόπο. Σταντ άνοιγμα-κλείσιμο x 50. Τιμόνι δεξιά-αριστερά (με χτύπημα) x50. Τυχαία χτυπήματα και πιασίματα κάτω από τον κινητήρα κατά προτίμηση κοντά σε καλώδια. Μπινελίκια x 150.
Το μηχανάκι πήγε ακόμη δύο φορές στο service και στον παπά για λειτουργία. Μετά από 7 ημέρες γυμναστική και ιδρώτα (λόγω καιρού) και αφού όλοι οι ειδικοί μου είπαν .... να το δεις πώς θα πάει κ.λ.π. και το κοιτάμε ξανά, έψαξα σε όλα τα forum εσωτερικού+εξωτερικού για να δω φως, ήρθε φίλος από το υπερπέραν και με κούφανε. Η μπαταρία σε τι κατάσταση είναι? Τι κοιτάμε και ....ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ. Πεσμένη αλλά όχι και πεθαμένη. Μόλις μπήκε ο φορτιστής πάνω όλα λύθηκαν μαγικά. Και τώρα πάμε για άλλη μπαταρία. ΟΚ στις μέρες της είναι αλλά παιδιά "ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΚΙ".
Για αυτό άλλη φορά που θα λες πάράδοση και τεχνολογία, να βλέπεις το ΘΕΟ ΚΛΥΝΝ. "Ιταλική τεχνολογία και .................."
Μαζεύω φωτό και βάζω και άλλες. Κάτι άκουσα για Σερβία και Μαυροβούνιο ΗΛΙΑ????
Προετοιμασία διαδρομών στην Ξάνθη
360566
Από εδώ φτάσαμε στα σύνορα. Πιο στενό δρόμο δεν είδα ποτέ. Ο Βουλγάρικος φαρδύτερος
360567
Τα Βουλγάρικα κτίρια. Ο φράχτης ψιλοκαταρρέει.
360568
Περιμένοντας και τους υπόλοιπους. Να σημειώσω ότι αμάξι άλλο δεν υπήρχε όταν φτάσαμε. Εκείνο το Punto απλώς πήγε και έκατσε πρώτο. Και πέρασε πρίν το Black-Out
360569
Εμείς περιμένουμε, αλλά πλακώσανε και τα κουνούπια.
360570
Τελικά βάλαμε και τα μηχανάκια σφήνα γιατί αλλιώς δε θα περνάγαμε. Πάντως ενώ δε φαίνεται, τα κουνούπια θέριζαν.
360571
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ. Έχω μειώσει το μέγεθος των φωτό σε περίπου 500k/pcs. Είναι καμμιά 100MB συνολικά. Βίντεο δε βλέπω να ανεβάζω.
Παράσαμε σε Βουλγαρικό έδαφος. Παρόλο που δεν το περίμενα, σε κάθε χωριό και ένας Μιναρές. Άρα μουσουλμάνοι Βούλγαροι σε όλη της περιοχή από Ν.Α. (Svilegrad, Ορμένιο) έως και Κεντρικά (Smolyan).
Ώρα και θέση στον χάρτη μπορεί να βρει κανείς στα Metadata των φωτογραφιών.
360572
Το τοπίο μαγευτικό, παρόλη τη σχετική φτώχεια. Μιλάμε για κεντρική Βουλγαρία που έχουν και τουρισμό.
360573
Σε κάθε ευκαιρία, .... στάση για φωτογραφία
360574
Και τελικά το ξενοδοχείο. Πολύ Etalbond, κάτι από Φαραώ. Πάντως το δωμάτιο ήταν ΤΕΡΑΣΤΙΟ και το μπάνιο ΓΚΑΡΣΟΝΙΕΡΑ. Από πρόγευμα δεν ήταν και πολύ Βουλγάρικο (Ζαμπόν, τυρί + μαρμελάς). Η περιοχή ωραία Smolyan κοντά σε Pomporovo.
360575
Είναι πολύ ωραίος, ... βεβαίως βεβαίως.
360576
Τώρα τι περιμένουν όλα αυτά τα ΤΑΞΙ????? Είναι τρελοί αυτοί οι ..... Ρωμαίοι????
360577
Συνέδριο για το που θα πάμε να φάμε.
360578
Οι δρόμοι δεν ήταν και .... γεμάτοι, οπότε εδώ πάει και η ερώτηση για τα ΤΑΞΙ
360579
Το τοπίο τριγύρω απλώς ΑΠΑΙΧΤΟ.
360580
Εδώ φαινόνταν ωραίο το μέρος. ΦΟΛΚΛΟΡΙΚΟ όπως λέει. Οι πιο λοκατζίδες θέλανε να κάτσουμε έξω. Επενέβησαν οι σοφότεροι όμως.
360581
Λίγες ανάσες πριν την ..... παραγγελία.
360582
...... μετά την ..... παραγγελία. Κοιτάξτε λίγο τα πιάτα!!!!
360583
Μετά το τσιμπούσι, παίρναμε και καμμία φωτό τα ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΑ
360584
Τα πιάτα ψιλοτουριστικά. Αν και παραγγείλαμε OTOMANSKY και ένα άλλο που το ξεχνάω. Ψιλονόστιμα. Μπορούσαν και ΠΟΛΥ καλύτερα.
360585
Η τηλεόραση, σαν κάτι από το παρελθόν. Τώρα εκείνος είναι Ναύαρχος????
360586
Πάντος οι άλλοι φαντάροι είναι ΔΥΝΑΜΗ!!!!!
360587
Τελικά ξημέρωσε. Το τοπίο άλλαξε, προς το καλύτερο. Τα χρώματα φάνηκαν.
ΚΟΥΙΖ: τι σημαίνει KACA????????
360588
Ο λόφος της πόλης. Και η πλάτη μιάς Καιράς.
360589
Πήραμε τα μηχανάκια από το Γκαράζ (Σαν καράβι ήταν) και είμαστε έτοιμοι για ......
360590
Και φτάνουμε σε ένα χωριουδάκι που ήταν τέλειο. Λες και έβλεπα Ζαγοροχώρια.
360591
Παραδοσιακά προϊόντα. (Πιό πολύ μου αρέσανε οι αλεπούδες με τα ντουφέκια, αλλά τις πρόλαβε ... άλλος.)
360592
Το χωριό
360593
Ανεμελιά 1
360594
Ανεμελιά 2
360595
Το πρόβλημα. Ελατήριο κεντρικού Stand.
360596
Το πρόβλημα λύθηκε με Tire-up και σύρμα. Βέβαια Χριστόφορε πόσο κράτησαν τα tire-up δεν το ξέρω. Αν κρατούσαν τόσο πολύ θα δέναμε το αρνί το πάσχα με tire-up. Επειδή λοιπόν οι βλάχοι ΞΕΡΟΥΝ, σύρμα μόνο!!!!!!
Και Ευρώπη.
360597
Εδώ επελέγη από τη Διοίκηση να κάτσουμε για καφέ. Σοφή επιλογή. Είχε και ΦΡΑΠΕ.
Παρεπιπτώντως, αν θέλετε ποτέ φραπέ με γάλα στη Βουλγαρία μην πείτε ΦΡΑΠΕ with MILK. Όποιος δε ξέρει, ρωτάει και μαθαίνει!!!!
360598
Ανεμελιά
360600
Και ομορφιά
360601
Εδώ δε μοιάζει με Ζαγορά???? Ίσως και λίγο Μέτσοβο????
360602
Ε λοιπόν. Που να το περίμενε κανείς. Πίσω από αυτήν την πόρτα, ψάχνοντας για τουαλέτα βρήκαμε ένα ...... .
360605
Ένα ποτάμι (Πάνω)
360606
Ένα ποτάμι (Κάτω)
360607
Αναχωρήσαμε τελικά αλλά ξεχάσαμε να κοιτάξουμε το χάρτη. Ψάχνει λοιπόν ο αρχηγός στο χάρτη.
360608
Και κοιτάμε και εμείς το πράσινο. Πόσους τόνους είπατε? Σαράντα? ΒΑΛΕ και άλλο!!!!
360609
Και τα μουσουλμανικά χωριά συνεχίζονται. Μαζί τους και οι πιτσιρικάδες που χαιρετάνε συνεχώς!!!! Τι είπες Τζανή???
360610
Και τραβάμε για το φαράγγι συγνώμη λαρύγγι του .....
Το τοπίο απλώς για Desktop
360611
Όλο στάσεις για φωτό
360612
Τα καλώδια λίγο μου τη σπάσανε αλλά την ανεβάζω
360613
Και του είπα του Κώστα, τι κοιτάς το χάρτη? Έχει παντού πινακίδες!!!!
360614
Πινακίδες
360615
Και πινακίδες
360616
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 1
360617
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 2
360617
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 3
360618
Είμαι πολύ ωραίος 2
360619
Σε κάθε καλό μέρος, τσούπ, ερασιτέχνες φωτογράφοι.
360620
ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ 4
360621
ΦΑΡΑΓΓΙ 1
360622
ΦΑΡΑΓΓΙ 2
360623
Πώς το είπες ΓιώργοXL?? Παράδοση και τεχνολογία????? Πρασινάδες και πράσινα άλογα!!!!!
360624
Είμαι πολύ ωραίος 3
360625
ΦΑΡΑΓΓΙ 3
360626
ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΦΑΡΑΓΓΙ
360627
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 1, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360628
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 2, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360629
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 3, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360630
Και φτάνουμε σε ένα χωριουδάκι που ήταν τέλειο. Λες και έβλεπα Ζαγοροχώρια.
Σιροκα Λακα
Spyrious
07/06/2016, 19:58
Μπράβο πολύ ωραίο ταξίδι!Παλεύεται με supersport μια τέτοια σιδερόκωλη;Με τι ταχύτητες ταξιδευατε;
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 1, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360628
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 2, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360629
ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΕΤΑΤΖΗΣ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΑ 3, ή κάτι τέτοιο τέλως πάντων
360630
Ρε Τιμο...στη μεση το αφησες;:)
Μπράβο πολύ ωραίο ταξίδι!Παλεύεται με supersport μια τέτοια σιδερόκωλη;Με τι ταχύτητες ταξιδευατε;
Υπηρχαν στιγμες που ηθελες να τους περασεις ολους και στιγμες που ηθελες να πηγαινεις με 50 και να χαζευεις το τοπιο...
Δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιαιτερα...(ταχύτητες νορμαλ)
Spyrious
07/06/2016, 20:06
Υπηρχαν στιγμες που ηθελες να τους περασεις ολους και στιγμες που ηθελες να πηγαινεις με 50 και να χαζευεις το τοπιο...
Δεν μπορω να πω οτι κουραστηκα ιδιαιτερα...(ταχύτητες νορμαλ)
Supersport έχεις;Μάλλον ποιο μηχανάκι;
Supersport έχεις;
Sport touring